welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
24.03.19 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Hangstúdió

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Nextdo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 17.01.15 19:44

Max & Jenni


Valahogy éreztem, hogy ennek sehogyan sem lesz jó vége, de hazudnom kellett volna? Nagy valószínűséggel úgy is kihúzta volna belőlem és különben sem hiszem, hogy jól viseltem volna még egy ilyen mélyreható elemzést a vele való kapcsolatunkról, főleg nem ilyen marha paraszt tahó állattól, aki meglehet, hogy sorra keféli a partnereit, mert a fene se tudja, biztosan úgy érzi megteheti, de ettől függetlenül még nem mindenki ilyen és műveli ezt. Undorító...
A kezembe nyomta a sporttáskát és akkor már tudtam, hogy ez valakinek fájni fog. Hátrapillantottam Davidre, aki egyelőre még csak a hátunk mögül figyelte az eseményeket kissé értetlen arckifejezéssel.
- Várj, még ne... Max senkinek sem esik neki ok nélkül. Hidd el, megérdemli a kis görcs. - Nyúlt a karom után, amikor közbe akartam vagyis megkíséreltem volna közéjük állni és egyáltalán nem a kis görcs miatt, ahogy David fogalmazott, hanem Max miatt, nem mintha nem érdemelné meg, csak bevallom ez az egész most kissé pocsékul érintett, ami meg is látszik rajtam. Gyakorlatilag egy lotyónak nevezett és minősített. Vajon hányan gondolhatják ezt még így nap, mint nap körülöttünk.
Innen nem tudom megítélni Max mekkorát ütött, de a látvány is elég fájónak tűnt, amikor ömleni kezdett a vér az orrából, el is fordítottam a fejem egy pillanatra. Most komolyan... Miért érzem én emiatt rosszul magam. Mármint nem azért, mert bemosott neki egyet, hanem attól, amit Denis mondott. Pontosan tudom, én tudom a legjobban, hogy ez nem igaz, nincs igaza, mégis valahogy sikerült a lelkembe tipornia ezzel a kijelentésével.
Mégsem akartam, hogy ronggyá verje, épp ezért léptem hozzá közelebb és fogtam meg azt a karját, amelyiket már lendíteni akarta és finoman megszorítottam, hogy ne csinálja. Nem akarom és nem is fogom védeni, de mint mondtam nem akarom, hogy jobban belelendüljön, mert akkor úgy kell majd innen felkaparni.
- Átöltözöm... - Mondtam halkan miután kicsivel lenyugodtak a kedélyek és mondjuk úgy a levegő is kitisztult, a táskát letettem és pedig elindultam az öltöző felé, arról még fogalmam sincs hogyan vagy mivel fogom elfedni előtte a próbán, hogy igen is bánt, hogy lotyó lettem, legfeljebb sehogy...
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 19.01.15 13:46

Jenni & Max


 Azt hittem felrobanok, olyan dühös voltam Denis-re. Mi a francot képzel ez magáról. Annyira elegem van ebből az egészből. Tudom én is, hogy mennek a pletykát kettőnkröl Jenni-vel. Tudtam, hogy ez az egész elkerülhetetlen és majd szárnyra kell a pletyka és mindenki olyan dolgokat fog állitani rólunk, aminek még alapja sincs. De azért ezt még én is tulzásnak tartottam. Mi az, hogy Jenni azért kapta a kocsit mert velem kefél? Ez a legmocskosabb dolog, amit valaha hallottam. Undiritó, hogy miket képesek az emberek kitalálni pusztán irigységből. Megörülök, mert legszívesebben utánna menttem vona, és térdre kényszeritettem volna, hogy kérjen bocsánatott Jenni-től. De David visszatartott és Jenni sem akarná, hogy bántsam szerintem. Soha nem járt az a fejemben, hogy Jenni-nek hálát kellene addnia nekem a kocsiért. Vagy,hogy ágyba kellene bújnia velem. Én nem vagyok ilyen. Nem akarom, hogy ez gondolják rólunk az emberek. Jenni a barátom, a legjobb. És lehet, hogy vonzódunk egymáshoz, de semmi nem történt közötünk.
- Jenni a kocsit a születésnapjára kapta és nem történt semmi közöttünk. Pfff... Minek magyarázkodom én nektek? - fogtam meg a homlokom. - Az elkövetkezőkben ha bárkitől is halalni fogok bármilyen alaptalan pletykát, az elbúcsúzhat a munkájától. - hozttam mindenki, tudtára a következményeit annak, ha nem a saját dolgukkal törödnek. - Mindenki munkára! - forditottam hátat és elindultam az öltözöm felé. A próbateremben a padlón ülve vártam, hogy Jenni megérkezzen. Azt hiszem beszélnünk kell.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 19.01.15 14:12

Max & Jenni


Huszonkét éves vagyok. Ez a huszonkét év alatt kimerem jelenteni, hogy soha senkinek sem adtam okot arra se a szavaimmal, se a viselkedésemmel, hogy egy ribancként mnősítsem. Ma ez is megvolt és nézze el nekem mindenki, hogy nem vagyok túlságosan feldobva ettől. Még akkor is nálunk jobban aztán senki sem tudhatja, hogy ennek a világon semmi alapja nincs, akkor is rosszul esik és kissé érzékenyen érint. Bánt, mert ha Denis így gondolja, akkor nagy valószínűséggel nem az egyetlen és akkor a stúdió felének a szemében egy szép összeggel kapható nő vagyok. Ez annyira gusztustalan. De abba bele gondolni még inkább, hogy amikor besétálok és akikkel összefutok és rám köszönnek, rám mosolyognak mind-mind ugyanezen a véleményen vannak, előttem mosolyognak, a hátam mögött pedig összesúgnak? Én ezt nem érdemlem.
Beérve az öltözőbe dőltem neki az ajtónak, majd erőt vettem magamon, leraktam a táskám és még legalább tizenöt percig ücsörögtem csendben egyedül az öltözőben, mire arra is sikerült rávennem magam, hogy akkor végre át is öltözzem, mert Max meg már valószínűleg vár és fogalmam sincs róla mi a fene van eddig... Vagy esetleg mégis csak vannak elképzelései, őszintén szólva nekem sem hiányozna most sok ahhoz, hogy egyszerűen csak kibukjon belőlem minden, ezért is jobb, hogy nem is akart utánam jönni. Jobb így...
Csendben léptem be és csuktam be magam mögött az ajtót. Nem kérdeztem semmit, mivel láttam, hogy az Ő mondanivalója is már csak egy cérnaszálon függ és nem fogja tudni magában tartani és akkor inkább nem kérdezek semmit, csak mondja... Bár már őszintén fogalmam sincs róla mindenre kellene még számítanom a mai napon. Esetleg kapok egy ennél is félre érthetetlenebb ajánlatot? Ide általában - mindig - mosolyogva szoktam belépni. Most ez is valahogy elmaradt. Feleslegesnek gondoltam megjátszani, hogy hú de mennyire nem találtak célba Denis szavai. Szótlanul ültem le vele szemben a padlóra és vártam, hogy most mi fog jönni.

KATT
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 20.01.15 20:54

Jenni & Max


Annyi minden jár most a fejemben. Olyan dühös vagyok, hogy azt magam sem hiszem el de aggódom is. Dühös vagyok, hogy Denis ilyen ocsmány dolgokat vágott Jenni fejéhez. MÉgis hogy gondolta ezt? Mi az, hogy azért kapta a kocsit, mert velem kefél? Hát ezt nem hiszem el. Miért alapvető szabály az, hogy ha adni akarok valami, akkor azt meg kell hálálni? Miért ne adhattam volna pusztán azért mert én így akartam? Látszik, hogy milyen romlott ez az átkozott világ. Bármit teszel vagy kapsz, azért biztos, hogy adtál valami... Egészen egyszerűen, tuti, hogy kurva vagy... A rohadt életbe is... Miért nem gogják már fel, hogy egyszerűen, csak azért kapta mert én azt akartam. Különben is nem tartozom senkinek beszámolóval arról, hogy kinek mit adok és miért. Engem egy csepett sem érdekel, hogy ki mit dumál, egyedül csak az bánt, hogy tudom Jenni-nek ez nagyon fáj. És ez az egész miattam van. Miattam került ilyen helyzetbe. Bár csak vissza tudnám csinálni az egészett. Talán, ah akkor nem szólitom le ott a studióban, akkor most nyugodt lenne az élete. Nem tudom,hogy mit tegyek, de azt nem bántam meg, hogy beverte, annak a mocsoknak a képét. Ajánlom neki, hogy ne akarjon a szemem elé kerüéni,mert kaphat még ennél többett is. Félek, hogy Jenni ezek után már nem akar látni sem. Félek, hogy azt mondja ez tul sok neki...
Tizenöt perce ültem a padlón és már kezdtem azt hinni, hogy Jenni meggondolta magát, amikor egyszer csak kinyilt az ajtó és besétált Jenni.
- Minden rendben? - simitottam meg Jenni arcát, ahogy lehajtott fejjel ült le elém. Érzem, hogy bántja ez a dolog és szerettem, volna megnyugtatni, hogy nem engedem mégegyszer, hogy bárki ilyent mondjon.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 20.01.15 21:23

Max & Jenni


- Most hazudjak? Nem. Semmi sincs rendben. De elmúlik. Csak erre most nem számítottam, ütött és célba is ért. Én voltam a naiv. Tudhattam volna, hogy lesznek akik többet fognak látni vagy gondolni a dolgok mögé, de azért ezt nem... Mert ha Ő ezt gondolja, akkor valószínűleg nincs is ezzel egyedül és visszataszító belegondolnom, hogy aki nap, mint nap rám és mosolyog legbelül milyen lánynak képzel. - Emeltem fel rá lassan a tekintetem. Én erre nem igazán voltam felkészülve. És nem akarom túlreagálni, se hisztizni, se bűntudatot kelteni benne, mert nem Ő tehet róla, csak nekem ez most egyszerűen sok volt és rosszkor is jött. A mai már egész biztosan nem az én napom, ugyanis fél perc alatt elment a kedvem és a másik fél percben pedig elegem is lett a mai napból. Legszívesebben egyből hazamentem volna egy csessze meg mindenki, amit gondol címszóval, csak miatta maradtam és maradok. Én ezt az egészet nem magamért csinálom...
- Fáj? - Fogtam meg a kezét, amelyikkel a mielőbb padlóra küldte Denist. Tényleg megérdemelte... És nem csak azért nem léptem közéjük, mert tudtam, hogy úgyse tudnám megállítani, hanem, mert megérdemelte. Na jó, azt már biztosan nem néztem volna, hogy továbbra is üti tiszta méregből, de ennyi járt neki. Magamért.
- Zavarok? - Előredőltem, mert ráakartam hajtani a fejem Max mellkasára, amikor valaki megint paraszt volt és nem volt képes kopogni és megállt az ajtóban, mint egy fasz. Egy újabb félreérthető helyzet. Nekem ennyi bőven elég is volt ahhoz, hogy kiakadjak.
- Hát hogyne... Igen. Épp azon vagyok, hogy legyen valami. De ma elég pocsék napom van, ezért kell még pár perc... - Bukott ki belőlem minden. - Utána kell még egy kis idő. Nem tudom... - Folytattam nem kis cinizmussal az arcomon és a hangomban, ahogy elhúzódtam Tőle. - Max, meddig bírod? - Fordultam felé egy pillanatra és a szemeimben már kezdtek gyöngyözni a könnycseppek annyira elegem volt már.
- Ez nem igaz. - Hajtottam a fejem a két tenyerembe.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 21.01.15 13:13

Jenni & Max


- Talán én vagyok a hibás ezért.... - fogtam meg az ölében heverő kezét. - Tudtam, hogy majd elindul a pletyka kettőnkröl és, hogy abszurdabnál, abszurdabb történeteket találnak majd ki rólunk... - hajtottam le a fejem. Éreztem, hogy ezt nem tudjuk sokáig játszani és fentartani a barátok vagyunk álapotott. Vagyis mi fen tartotuk és tartjuk is, de ezt mások nem igy látják. Bosszantó tud lenni, ha valami olyant állítanak rólad, aminek semmi alapja nincs és hiába próbálod bizonygatni nem ér semmi, mert minnél jobban próbálod az ellenkezőjét bebizonyitani, ők annál jobban álitják majd azt, hogy ezt csak azért csinálod mert tagadni akarsz mindent. -Ne agódj Denis miatt és a többiek miatt sem. Különben is miótta érdekel téged az, hogy ki mit dumál? Ha játszani akarnak az állásukkal akkor csak dumáljonak továbra is. - emeltem a pillantáson Jenni-re. Igen,dühös vagyok, de nem verhetem végig az egész studiót, mert ilyeneket gondolnak. Bár legszívesebben ezt csinálnám, de nem tehettem meg. Én és Jenni tudjuk, hogy mi az igazság és nem kellene azzal foglalkoznunk, hogy azok a plátykás barmok mit mondanak. Talán kellene néha egy kis alapot adni a pletykálkodásra.
-Áh, nem vészes.... - szoritottam ökölbe az ujjaim, majd engedtem ki a szoritást. - Megérdemelte a rohadék... És újra megteném. - Semmit nem bántam meg. Örüljön, hogy David és Jenni ott voltak, mert különben megöltem volna ott a fogyosó közepén. Miközben sajgó ujjaimról ment a téma, egyszer csak egy halk, de annál ismerősebb hang ütötte meg a fülem. A reakció ami Jenni-ből kibukott mindketőnket meglepett. Örülten dühös lett és olyan dolgokat mondott, hogy nem hittem a fülemnek. David ledöbenve állt az ajtóban, mint aki azt sem tudja hol van. Amint elkezdtek záporozni Jenni könnyei, megfogtam és óvatosan húztam a magamhoz. Fejét melkasomba temette és az ártatlan könnyek zokogásban törtek ki. - David kérlek, most menj el, majd megbeszéljük. - nyutottam ki a kezem david felé. David biccentett és kifordult az ajtón. Tudtam,hogy megérti azt, hogy Jenni most ki van borulva és jobb ilyenkor hagyni. - Nyugodj meg... -  támasztottam állam a fejetetejére., miközben a hátát simogadtam.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 21.01.15 19:58

Max & Jenni


Nem is az bánt a leginkább, hogy pletykálnak, mert mindig mindenki pletykál, de legalább lenne ebben valami valóságos, de ez egész egyszerűen gusztustalan, undorító. Én ezt nem a pénzért csinálom és nem a pénzért vagyok a közelében, meg nem azért akarok vele lenni. De ennek... Semmi értelme. Én is tudom. De most hogy mondjam el bárkinek, hogy nekem nem az kell, ami a gatyájában van hanem az, amit nem adhatunk meg mindenkinek? Még neki sem mondtam el... Mert nincs hozzá elég bátorságom, mert most úgy érzem van veszíteni valóm, de azt nem viselném el.
- Azért, mert olyannak látnak, amilyen nem vagyok. - Tudom. Nem kellene, hogy érdekeljen. Általában nem is, de ez ma nem az én napom és ennyi úgy tűnik bőven elég is volt ahhoz, hogy szakadjon a cérna. Most annyira félig üres a pohár számomra, hogy azt el sem tudnám mondani, de azt hiszem nem is kell, nála jobban ezt most senki sem látja. Engem már nem érdekelt semmi, még az sem, hogy utólag felismertem ki toppant be, valahogy nem volt erőm felnézni sem rá, egyszerűen csak odabújtam Max-hez, fejem a mellkasába temettem és némán utat engedtem a könnyeimnek. Hosszú percekbe telt, mire nagy nehezen sikerült megnyugodnom egy kicsit és abbahagyni a sírást.
- Összeszedem magam... Mindjárt csak... - Álltam neki letörölgetni a könnyeim, bár így sem festhetek most valami szívderítően, de nem is érzem úgy magam. - Gondolom nincs nálad papírzsepi? - Mosolyodtam el egy pillanatra. Az enyém az öltözőben van, de őszintén szólva jelen pillanatban még innen feltápászkodni is a nehezemre esni, nem még kimenni az öltözőbe, végig ballagni a folyosókon, hogy aztán mindenki hatalmas nyílt szemekkel bámulhassa a könnyes szemeim. Most valószínűleg nem is sok kellene ahhoz, hogy lazán elküldjek valakit a búsba. Különben sem, de most még könnyebben és határozottabban menne és venné is a lapot mindenki... De ha az kell, akkor a közeljövőben én sem fogom magamban tartani a véleményem.


 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 21.01.15 20:29

Jenni & Max


Az nem tud érdekelni, hogy ha rólam mondanak dolgokat. Olyan dolgokat, aminek semmi alapja nincs, de Jenni erre még nincs felkészülve. Az Ő lelke még túl gyenge ahozz, hogy az ilyesmit elviselje.
- De én tudom, hogy nem vagy olyan... - emeltem fel a fejét az állánál fogva. - Tudom, hogy ez most nagyon fáj, de hidd el egy idő után hozzászoksz majd ahoz,  hogy az emberek dumálnak, minidig és általában olyasmiket, amiknek egy kis alapja sincs... Hidd el tapasztalatból mondom... Voltam én már strici és meleg is, de mégis itt vagyok. Az ilyen embereknek csak szimplán unalamas az életük és ezért foglalkoznak máséval. - húztam el egy hajtincset ami belelógott az arcába. Nem kell mindent annyira komolyan venni. Ha minden rágalmat komolyan vettem volna, akkor azt hiszem már az elmeosztályon lennék. Ez az élet ezzel jár, sajnos... Talán majd egyszer ráunak ezekre az alaptalan pletykákra, de addig sem szabad hagyni, hogy a fejünkre másszonak. - Különben is Denis csak irigy, mert egy ilyen gyönyörű lány, soha nem állna vele szóba, pont azért mert ilyen nagy az arca... - Ezt nem csak azért mondom, hogy vigasztaljam, hanem azért is mert ez így is van.
- Nincs, de mingyárt hozzok... - engedtem el és álltam fel a padlórol. Gyorsan kiszaladtam a kantinhozz és kértem két erős kávét meg egy csomag zsepít. A kantinos lány szinte rám sem mert nézni, annyira szégelte magát. Ebben az átkozott épületben mindenki szégyelheti is magát, azért ahogy viselkedtek. Megköszöntem a lánynak, majd az autómatához léptem és náhány aprót tuszkoltam belé, annak a reményében, hogy kihalásszak belőle néhány drazsét. Lábbal löktem be magam után az ajtót. Jenni még mindig ott ült a padlón. Jobb kezemben egy kávé és a zsepi, a balban meg a másik kávé. Mindkét plasztik doboz, forró volt ezért nem mertem megkockáztatni, hogy magamra öntöm esetlek. - Nyulj léci a farzsebembe... -fordítottam hátat Jenni-nek. Nem perverzkedni szerettem volna, hanem oda tettem a neki szánt drazsékat.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 21.01.15 20:59

Max & Jenni


- Te? Strici? Hát nekem nem tűnsz annak. - Ezt nem tudtam megállni, még könnyes szemekkel is elnevettem magam. Oké. Tudom, hogy ezt most csak azért csinálj, hogy  jobb kedvem legyen és meg kell hagyni nem is csinálja olyan rosszul.
- Holnap feketében is jönnék... - Tettem még hozzá arra a kijelentésére, hogy melegnek is állították már. Most komolyan, a fél világ gyászba borulna. Sőt, szerintem az évnek egy napját gyásznappá is tennék a nők számára. De ne... Ne... Ez nekem mára már túl sok lenne. Az lenne már csak a kegyelemdöfés és azt már nem viselném el. Ő nem lehet meleg. Az sem érdekel, ha az összes többi férfi az, de Ő nem, Ő nem lehet, megtiltom.
- Szóval, akkor akinek Ő nem kell az már kurva? Így már világos... Inkább legyek egy lotyó a szemében, minthogy egy behúzott vonalka az Ő listáján. - Én is épp eléggé ismerem az olyan pasikat, mint Ő és egyenesen visszataszítónak tartom azt, amit művelnek. Én viszont nem leszek az a naiv nő, aki el is hiszi, hogy Ő lehet az egyetlen, mert különleges. Na persze. Meddig? Egy óráig, egy napig, egy hétig?
- Muszáj innen felállnom? - Innen lentről sokkal jobb a kilátás.
- Oké... Ez az ajánlat sokkal csábítóbb. - Emeltem fel mindkét kezem mosolyogva, miközben lassan felálltam a padlóról. - Te aztán tudod hogy kell egy nőt jobb kedvre deríteni. - Tettem hozzá kuncogva. Oké, most tényleg azt akarja, hogy a farzsebébe nyúljak? Legyen. Igaz, azt sem mondta melyikbe, de kapásból belenyúltam az egyik zsebébe és kis csomag csokidrazsékat húztam ki belőle.
- Hoztál nekem csokidrazsét? - Nyú, csoki, csoki, csoki! Oké, ezt most tuti megfogom enni, az összeset, mert nekem most boldogsághormonból legalább egy vödörrel kellene.


 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 21.01.15 21:22

Jenni & Max


- Pedig hidd el az is voltam már... - vontam meg a vállam. Igen egy napilap jelentetett meg egy ciket vagyis egy címlapot erről. Náhány táncoslánnyal Miami-ban forgadtunk klipet és hát a forgatási szünetben elmentünk le a sétányra, hogy elmagyarázzuk nekik mit is kell majd csinálni. Na most Ők azokban a ruhákban jöttek le a strandra, amikben a forgatás fojt. A fotós aki lefényképezett bennünket valószínű egy bokor mögül, azt gondolta, hogy strici lettem és Ők azok a lányok akiket futattok. Persze az ügy hatalmas port kavart a médiában és nállam is kiverte a biztositékot de rájöttem, hogy nem kell vele foglalkozni, ezért csak annyival regagáltam le a dolgot, hogy a fotósnak kífitetem a szemvizsgálatott ha már nem tudja megkülömböztetni a táncosaimat a kurváktól...
-Denis mindig is ilyen volt... - Soha nem tudta tisztelni a nőket pont ezért nem volt neki senkije. Azok akik szóbaálltak vele, vagy hivatásosak vagy eszetlen tinilányok. Valahogy soha sem értetük meg egymást igazán. Ha nem ezért akkor előbb-utóbb valami másért vertem volna be a képét. Jobbis így, hogy elment. Táncos lesz másik, de Jennit nem tudok honnan szerezni másikat.
- Nem, nem vagyok meleg sem... - nevettem el magam. Feketében jönne? Gyászolná a dolgott ami lehetne közötünk? Hát megnyugtatom nem kell felturnia a szekrényét fekete cucc után kutatva, mert bizony Gabriel még mindig a ciciket szereti... A média már csak ilyen, meg kell szokni a sok rágalmat és el kell feletkezni arról, hogy nem mindenki szerethet minket csak azzokal kell törődni, akik szeretnek minket.
- Azt hiszem endorfint termel, vagy mit....Boldogsághormont. - tartottam fel a kezem még Jenni a zyebeimben kutatott. Mikor végre rátalált az édeségre leült a padra. - De most már igérd meg hogy nem sirsz... - gugoltam le elébe és a zsepivel letöröltem félig már megszáradt könnyeit.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 21.01.15 22:03

Max & Jenni


- Hál' a magasságosnak. Rólad fogalmam sincs melyik kasztba tartozol... Egy jó pasi vagy foglalt, egy önző paraszt vagy meleg. De egyikbe sem sorolnálak. - Szóval, ezzel most megfogott. Persze. Az világos, hogy nem foglat, legalábbis az apró jelek erre utalnak és most nem csak arra gondolok, hogy nem visel karikagyűrűt. Nem önző és nem is viselkedik paraszt módjára másokkal. Nem is meleg. Ehhez sem fér kétség. Kezdek aggódni...
- Nekem abból most kellene egy vödörrel. - Talán inkább hordóval. Fogalmam sincs erre most mit mondana Genevieve, lehet ha tudnám, akkor könnyebb lenne, bár biztos valami frappánsat, d valahogy nincs most kedvem erről beszélni. Úgy nagyon semmihez sincs kedvem jelen pillanatban, de össze kell szednem magam és erre egy kávé meg a csoki a legjobb megoldás.
- Igen, mert ezt most mind megfogom enni és holnapra akkora fenekem fog lenni, mint JLo-nak. - És már bontottam is ki az első kis csomag drazsét. Az sem érdekel, ha a kávém az édesség után keserű lesz, nekem most akkor is csokira van szükségem és egy nagy ölelésre, de azt már megkaptam, szóval marad a csoki.
- Láttál sírni, most zsepivel törölgeted a félig már megszáradt könnyeim, nézed, ahogy csokival tömöm magam... Hát eddig se jutott még nálam senki, persze Genevieve-n kívül. - Jegyeztem meg egy halvány mosollyal. Meg persze anyu, de hát az anyukáknak ez is a dolguk nem? De engem még egyetlen férfi sem látott sírni már legalább tíz éve. Mert nem akartam és most sem, de már ahhoz sem volt kedvem, hogy visszatartsam a könnyeim. Az első férfi, aki mint nőt sírni látott. Eddig valahogy mindig kibírtam és tartottam magam és inkább egyedül vagy Genevieve-nek sírtam ki magam, aki amilyen fájóan őszinte tud lenni, annyira nem megy neki a vigasztalás.


 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 22.01.15 15:19

Jenni & Max


- Hát összintén szólva én sem tudom, hogy melyik csoportba tartozol te... A gaz csábító aki csak egy kis szórakozásra vágyik aztán ha megkapta lelépp, vagy a gyönyörű feleség akinek a férje külföldön van él Ő elhanyagolva érzi magát... Nehéz kérdés. - mosolyogtam Jenni-re. Soha sem tudhatod, hogy valójában ki is a másik ember, amíg meg nem ismered rendesen. Ha nem adsz időt az ismerkedésre, akkor nagy a valószínűsége, hogy beleessel a csapdába, ahonann nem lesz olyan könnyű kimászni. Ez az egyetlen oka annak, hogy nem engedem annyira közel Jenni-t magamhoz, mint amennyire mindketten szeretnénk. Azt hiszem ezzel a dologgal Ő is tisztában van, hisz eddig még nem vettette rám magát úgy komolyabban. A feszültség egyre jobban fokozódik közötünk és fogalmam sincs, hogy mikor pattan el a cérna és esünk úgy egymásnak, mint az örültek. David szerint talán jobb lenne, ha kevesebbett találkoznánk én meg Jenni, de hát ez egyszerűen lehetettlen. A munka miatt állandóan egymás agyára megyünk... És különben sem bírnék vele kevesebbett találkozni. Egyszerűen nem lennék képes rá.
- JLo is beautiful... - nevettem el magam. - Ne aggódj, mert az edzés még csak ezután jön. - nyugtattam meg. Istenem nők.... MIndig azzal törödnek, hogy hogy néznek ki. Kócos hajjal és egy zságban is tetszene, plusz húsz kilóval. nem mindig csak a külső a lényeg, néha sokkal több rejlik odabent, mint ami kivűröl látszik. Mert sajnos a szép lányok fele romlott belülről...
- Hát azt hiszem ennek is el kellett valamikor jönnie. - nem bánom, hogy láttam olyan helyzetben is, amikor nem az a vidám, és önfeledt Jenni. Igy mostmár azt is tudom,hogy nem tanácsos kiakasztani, mert könnyen lehet, hogy én húznám a rövidebett. - Jenni, te a fantasztikus lány vagy és nem kell azzal foglalkoznod, hogy mit mondanak mások. Ha kell mindegyiknek beverem az orrát, csak ne sírj... - nevettem el magam. Lehet hogy viccesnek hangzott, de fogalmam sincs, hogy mire lettem volna képes, ha Jenni és David nem lépnek közbe. Valószínű, hogy péppé vertem volna azt a nyomorultatt. Azt hiszem Jenni túl teszi magát ezzen. Még sok ilyen lesz és pont ezért nem szabad az első pletykánál felednia.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 22.01.15 18:21

Max & Jenni


- Harmadik kaszt nincs? - Mondjuk ami valahogy úgy hangozna, hogy nem magányos nő, csak úgy érzi momentán nincs szüksége egy férfira, aki az idegein szambázna nap, mint nap? Gyakran teszek olyan kijelentéseket, hogy nekem nincs szükségem senkire, az persze azért így nem igaz, viszont az utóbbi időben nem vagyok épp időmilliomos és amikor este hazaesek, akkor nem épp arra vágyom, hogy valaki még noszogasson. Azért meg ne legyen senkim, hogy tudja mikor van tíz óra, de a nap további húsz órájában már nem vagyok érdekes. Ez nem egy egészséges kapcsolat lenne...
- Hé, még senki sem mondta, hogy egy nő jelenlétében ne dicsérj egy másikat? - Löktem meg finoman. - Egyébként igaz. Igazán szép nő. - Bár irigy az a legkevésbé se lennék rá, mert a nagy fenekén kívül nekem is mindenem megvan a helyén és ott kerek és ott lapos, ahol kell, nagy feneke meg legyen csak neki. - JLo is beautiful. Én viszont perfect... Különbe nis mit érdekel engem, amíg nekem mondod, hogy gyönyörű vagy, nem pedig másnak. -  Kúszott egy huncut számító mosoly az arcomra. Oké, ez egy kicsit beképzelten hangzott, de őszintén szólva én tényleg maximálisan megvagyok elégedve a külsőmmel, semmin sem változtatnék, amit nem sok nő mondhatna el magáról, hogy ne változtatna valamin önmagán, ha megtehetné. Én napról napra szebbnek érzem magam. Legalább ilyen problémám nincs.
- A szépet mindenki megnézi, épp azért, mert szép. - Ebben még nincsen semmi rossz, bár ebben sok nő nem értene egyet velem. Oké, viszont nem mindegy hogyan nézi meg valaki. Elismerősen vagy ízléstelenül. Az nem mindegy.
- Nagyon lovagias. - Nyújtottam a szájához egy drazsét. - Tudom, hogy nem vagy édesszájú, de naaa... Légyszi. - - Esküszöm, mint egy gyerek, amikor valamiből nagyon nem kér úgy szorította össze az ajkait, amin el is nevettem magam.

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 23.01.15 15:51

Jenni & Max


- Am... nincs. De kíváncsi lennék, hogy hangozna az a verzió? - vontam fel a szemöldököm. Tényleg szeretném tudni, hogy Ő hova sorolja saját magát. Talán a szingli, de elképesztően dögös nők közzé, akik bárkit egy szempillantás allatt az újjuk köré csavarnak... Pont ezt teszi velem... Napról-napra érzem ahogy jobban elveszi az eszem, és vannak helyzetek, amikor ha nem fordítanák neki hátatt, valószínű nem tudnék ellenállni a kisértésenek. Csak azzért sorroltam ebbe a két kategóriába, amikbe nyilvánvalőan nem tartozik, mert Ő is ugyanezt tette velem. Nem nem vagyok meleg és foglalt sem... Sőt szerintem paraszt sem.
- Azt hiszem hallottam már valahol... - érintettem meg állam, elmélkedést szimulálva. JLo  fantasztikus nő, de ezt most nem úgy mondom mint ahogy Jenni-re mondanám. Tisztelem azért a kitartásárt amit a zenébe belead, annak ellenére is, hogy arról beszél az egész világ, hogy mekkora feneke van...Ő ezt felválalja és nem vetti alá magát semmilyen plasztikázásnak, csak azért hogy átlagos legyen... - És még milyen énekes.... - jegyezttem meg. Példaértékű amit művel...  
- Pontosan... gyönyörűségem.... - simogadtam meg hullámosan leomló haját. Olyan jó látni, hogy már nem sír... Semmi értelme nem volt annak, hogy ennyire a szívére vette a dolgott. Denis egy pöcs...Mégis ki a francot érdekel, hogy Ő mit ugat? Soha nem lesz egy normális barátnője sem, pont azért mert ekkora marha és mert képtelen tisztelettel viselkedni bárki iránt.
- Nem... - zártam össze ajkaimat,mint egy tiltakozó kisgyerek. Nem igazán szeretem az édeséget. Kicsi ként sem csoki után sirtam, hanem sokkal inkább egy gitár után. - Na jó... -nyitottam résnyire ajkaimat, Ő pedig a számba tuszkolta a narancs színű drazsét. - Vleee...Ez szörnyű... -nyujtottam ki a nyelvem egy pillanatra majd elnevettem magam.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 24.01.15 9:39

Max & Jenni


- Valahogy így... Azok a nők, akik azt szajkózzák, hogy nekik aztán nincs szükségünk egy férfira se, aztán meg azért siránkoznak, mert mindig mindennel egyedül vannak. Szóval, egyik sem nyert. - Húztam el a szám, majd elmosolyodtam. Túl őszinte voltam? Meglehet, de mi értelme lenne hazudnom? - De azért érdekelne a Te harmadik verziód hogyan hangzott volna rólam? - Azért erre még kíváncsi lennék. Érdekelne férfi szemmel milyennek látnak mások. Gondolom mindenki más véleményen van, de engem most különben is csak az övé érdekel, másokért már hallottuk ma, de ezzel most nem akarok foglalkozni, a gyenge nők sírnak. Én nem vagyok gyenge nő. Ez már csak abból is látszik, hogy egészen eddig kibírtam, hogy nem estem neki ellentmondást nem tűrve, pedig ha tudná hányszor kerített már hatalmába az a bizonyos érzés, hogy nem érdekel, nem bírom... Én ebbe fogok beleőrülni.
Gyönyörűségem... Furcsa, de még eddig soha senkitől nem volt ilyen jó érzés ezt hallani. Persze a dicséret és az elismerés mindenki jól esik, Jenny-nek meg aztán jut is belőle, de ez most valahogy más. Sokkal jobb érzés. Egyetlen szó, amivel bearanyozza az egész napom.
- Esküszöm Te vagy az első ember, akit szörnyülködni látok a csoki ízétől. - Ráztam meg a fejem mosolyogva. Mondjuk nem meglepő miután a tortámból is alig tudtam egy falatot is letuszkolni a torkán.
- Hogy tudsz meglenni édesség nélkül? Én el sem tudnám képzelni... - Édesség az kell. Bár mondjuk, ha nem szeretném, akkor könnyebb volna vigyázni a vonalaimra is, hogy egy napon ne arra ébredjek, hogy Jenny bőrében vagyok. Én magamnak így vagyok gyönyörű és tökéletes és nem vagyok beképzelt csak tudtában vagyok annak, hogy szép vagyok, mert így van. Ő pedig mocskosul jóképű és olyan pillantása van, hogy azután nem árt ellenőrizni megvan-e még minden, mondjuk a fehérnemű és ezzel Ő is tisztában van, na és?


 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 24.01.15 22:36

Jenni & Max


- Igen a büszkeség sok fájdalmat tud okozni.... - Ha túl büszkék vagyunk, akkor könnyen azon kaphatjuk magunkat, hogy teljesen egyedül maradtunk. Senki sincs aki segitene mikor bajban vagyunk, vagy épp csak leülne beszélgeti velünk egy jót. Akinek kiönthetnénk a szívünket. Tudom, hogy Genevieve melett áll és ennek örülök is, de szerintem vannak olyan dolgok amiket még vele sem oszt meg. Nekem is itt van David, akivel szinte mindent meg tudok dumálni, de azért Ő sem tud mindent rólam. Van amit csak annak mondanánk el, akit szeretünk, de nem úgy mint egy barátott, hanem mint a szerelmünket. Volt idő, amikor én is annyira büszke voltam, hogy mindenkit eltaszitottam magamtól. A barátaimat a nőket, de még a családomat is. Szinte semmit nem tudott senki rólam, engem meg csak egyre jobban emésztettek a dolgok és nem tudtam mit tenni ellene. Aztán rájöttem, hogy ez nem vezett sehová... A büszkeség egy átkozott méreg, ami megmérgez mindent és mindenkit.  - Hát szerintem te egy összetört szívű csoda vagy, akit gyötörnek a kétségek és  képtelen eldönteni mit akar. De ugyanakkor egy erős és kitartó nő vagy, ami viszont nagyon is a hasznodra válik.... - Azt nem akartam elárulni, hogy azért válik a hasznára, mert a kitartásával egyre jobban magához láncol és egyre jobban oszlatja el minden kétségem.
- Hát nálam ez olyan mint a tofu... Nem ugrálok érte, de ha nincs más akkor jöhet. Nem vagyok annyira oda az édeségekért. Különösebb oka nincs, csak ilyenek születtem. - nevettem el magam. Vérbeli spanyol család révén, nálunk minden családi ebéd olyan mint másoknál a hálaadás. Sokat eszünk és sokáig... Anyám képes hajnalban felkelni, hogy ebédett készitsen... Azt hiszem Jenni nem birná el azt a mennyiséget, amit anyám le akarna tuszkolni a torkán.
- Te csokigyilkos... -nevettem el magam. Szinte felüdülés látni, hogy eddig tartott neki a fájdalom, amit Denis okozott. Reményeim szerint néhány órán belül nem is emlékszik majd rá.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 25.01.15 22:42

Max & Jenni


- De legalább magamra mindig számíthatok. Genevieve jó hallgatóság, de kettőnk közül nem Ő az empatikusabb. - A vigasztalásban határozottan gyenge. Mármint bőghetek neki, amennyit csak akarok, nem arról van szó, csak mi másképp látjuk a dolgokat. Én inkább vagyok az, aki komolyan vesz mindent, Ő pedig az, aki nem. Így nem mindig tudunk olyan módon segíteni egymásnak, ahogy szeretnénk.
- Te pedig a szilánkjait még agyonvered egy lapáttal és akkor helyen leszünk... - Tettem hozzá egészen halkan abban reménykedve, hogy ezt épp nem hallotta meg vagy épp nem figyelt...
- Azt nem mindig tudom konkrétan mit akarok, de azt igen, hogy mire vágynék, de ez a legtöbb esetben, ha nem mondom ki senkit sem érdekel. Valami módon profi vagyok abban, hogy elrejtsem, ha bánt valami, még akkor is, ha nem akarom, vagy szimplán tényleg nem érdekel senkit. Mindenhez hozzálehet szokni. - Néha komolyan fogalmam sincs róla mi az, ami még mindig egyben tart, vagyis az utóbbi időben már igen, de még ezt sem mondhatom el, mert attól tartok ez már nem férne bele a "barátok vagyunk" kategóriába.
- Ebben az esetben sorozatgyilkos. - Én nem tudnék meglenni édesség nélkül, főleg csoki nélkül nem, viszont a nagyon édes dolgokat már nem szeretem annyira, amit szinte a cukor tart egyben, azokat inkább kihagyom.
- Később bocsánatot kérek a kirohanásomért... - Mondtam miközben belekortyoltam a kávémba is. Értem ezt David-re, mert Ő épp csak rosszkor volt rossz helyen. Nem tehet semmiről. Ellenkezőleg, neki köszönhetően nem lett ronggyá verve Denis, mert kétlem, hogy egyedül sokra mentem volna, visszatartani meg még kevésbé ment volna és nem is szívesen álltam volna közéjük, bár ha nem lett volna más választásom, akkor megkockáztattam volna, hogy Max időben kapcsol, hogy én állok közöttük. Nem mintha nem foghatna meg és nem tehetne odébb két lépéssel könnyedén.

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 25.01.15 23:35

Jenni & Max


- Hát ha gondolod énis állok rendelkezésedre... - mosolyodtam el halványan, miközben még mindig előtte guggoltam. Természetesen meghallgatom, ha van valami amiről beszélni szeretne, vagy valami baj van esetleg csak szeretne valakivel beszélgetni. Jó, persze tisztában vagyok vele, hogy nem fog annyi mindent elmondani nekem mint Genevieve-nek, de ezt nem is várom el. Csak annyit akarok, hogy szavazon nekem egy kis bizalmat és ne érezze azt, hogy velem nem lehet semmit megbeszélni. Én igenis jó hallgatóság vagyok és ahol tudok segítek, nem mást annyival, hogy végighallgatom. Talán nyomja valami a lelkét, nem tudom, de feszültnek tünik a közelemben és a szülinap után már én sem vagyok annyira nyugodt. Nem mindig tudom azt, hogy képes leszek uralkodni, és néha az is megfordul a fejemben, hogy nem is akarok már tovább...
- Ezt, most hogy érted? - emeltem fel a fejem csodálkozva a kijelentésén. Van valami, amit még nem tudok? Gondolok azt hitte, hogy nem hallom majd meg, de ez túl fontosnak hangzott ahoz, hogy elengedjem a fülem melett. - És most bánt valami? - néztem a sírástól piros szempárba. Tudom,hogy van valami, amit még nem tudok és ez most engem is idegesít. Ő sincs tisztába azzal, hogy mit érzek amikor a közelében vagyok, mert mindig is értettem, ahogy hogy elrejtsem a nem oda való dolgokat.
- David miatt ne agódj... Megérti és tuti, hogy nem haragszik. - nyugtattam meg. David nem épp az a sértődős fajta, ezért ha Őt akarja megbántani,akkor rossz emberrel kezdett.
- Na jobban vagy? - fogtam meg mindkét kezét. Azt hiszem mostmár valamelyest elmúlt az a szomorúság és düh ami benne volt.
[/color]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 26.01.15 9:45

Max & Jenni


- Mi? Ja, nem fontos. Hangosan gondolkodtam... - Oké, akkor ez hangos volt. De ha neki megy az, hogy úgy tegyen, mint akinek gőze sincs arról hogy is érthettem, amit mondtam, akkor nekem is menni fog, hogy úgy tegyek, mintha csak kicsúszott volna a számon, de lényegtelen.
- Nem... Csak ma nem vagyok épp a toppon és nem is leszek. - Mosolyodtam el egy pillanatra, majd elhúztam a szám. Kislány, hazudni se tudtál volna ennél nagyobbat. Bár az igaz, hogy nem vagyok épp a toppon és attól még kevésbé leszel feldobva, hogy némelyek szerint egy lotyó vagyok, sőt egyesek hangot is adtak a véleményüknek. Oké, nem ez fog meghatározni, de attól még rosszul érintett és azt sem ígérhetem meg, hogy nem fog néha-néha eszembe jutni a közös "munkánk" során, amikor végigsétálok a folyosókon, mert eszembe fog jutni, ahogy egyesek szemébe nézek és most már látni is fogom mit gondolnak.
- Fogjuk rá. - Ma nem én leszek a legvidámabb társaság, de azért itt vagyok és azt hiszem ideje lenne kezdenünk, mert a lelkizésből nem forgatunk klippet. Kétlem, hogy passzolna a dalhoz.
- Kezdhetünk, ha akarsz. - Néztem le a kezünkre, majd fel rá, de nem néztem a szemébe. Azt hiszem az most nem menne, vagy elsírnám magam, megint vagy kibuknának belőlem olyan dolgok, amiknek nem lenne szabad. Persze előbb-utóbb amilyen jó megfigyelő vagy csak rám figyel így, nem tudhatom, biztosan észre fogja venni, ha kerülöm a pillantását, én viszont annyira jól tudom már időnként hazudni azt, hogy jól vagyok meg hogy minden rendben, hogy már magam is elhiszem.


 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 30.01.15 22:09

Jenni & Max- De igen is fontos.... Hogy érted azt, hogy érted azt, hogy szilánkokat is agyonverem? - huztam fel a szemöldököm meglepődve és kérdően. Ez most valami célozgatás akar lenni? Mi az, hogy nem lényeg? De igen is az, mert ha ilyesmit monda z ember, akkor azt nem csak úgy mondja, hanem annak konkrét oka van... Ilyen dolgokkal nem dobálozúnk csak úgy... Valójában sejtem, hogy mit értett ez alatt. Szerintem arra célozz, hogy én visszatartom magam attól, hogy bármi meggondolatlant tegyek. Ennek is megvan az alapos oka... Nem szeretnék ismét csalódni, mert azt nem viselném el, nem tőle nem... Sok alkalommal csalódtam már és éreztem azt, hogy átvertek és becsaptak. És mégegyszer nem akarok abba a hibába esni, hogy beleszeretek valkibe és, Ő pedik csak ki akar használni. Ezzel most nem arra célzom, hogy Ő ilyen lenne, csak idő kell még ahoz, hogy újra teljes szívemből tudjak bízni. De nem ez a legfőbb oka annak, hogy tartózkodom a testi kapcsolatól vele... Nekem Ő nem csak egy "numera". Azt akarom, hogy Ő sokkal több legyen ennél. A sex a legjobb dolog amit csak egy nő és egy férfi tehet, de nem mindenre megoldás, bár bevallom egyre jobban kezdem azt érezni, hogy kibírhatatlanul vonzódom hozzá és ez a levegőbe is érződik...
- Rendben van... -áltam fel és ismét megsimitottam az arcát. -Akkor mivel kezdjük? - pislantottam fel. Azt hiszem mostmár sokkal jobban érzi magát, mint az imént. A csoki megtette a hatását..

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 31.01.15 13:02

Max & Jenni


- Tényleg? Fontos? Miért lenne az? Ha az lenne, nem tennél úgy, mint akinek fogalma nincs miről is beszélek. De mivel mi úgy fest ebben vagyunk jók ketten, részemről nem számít, mert nincs jelentősége. -  Én ennyivel nagyjából közöltem is vele a véleményem ebben a kérdésben és lehet jobb is lenne, ha nem részleteznénk tovább, mert épp, hogy kicsivel jobb kedvem lett, nincs kedvem még vele is összeveszni, a mai napon az lenne már csak a hab a tortán. Tényleg nincs ehhez se kedvem, se hangulatom és tudomásom szerint nem is ezért vagyunk itt, hanem hogy próbáljunk. Én már amennyire az elvárható összeszedtem magam, hogy végre egy órás késéssel, de kezdhessünk. Innentől fogva nem én irányítok.
- Tudod mit? Inkább csak ne beszéljünk róla, jó? Nem akarok veled veszekedni. Mára Denis már kitett magáért. Elég is volt ennyi... - Nekünk ez úgy is menni fog, azt biztosa veszem. De tényleg nem látom semmi értelmét, hogy ebe most belebonyolódjunk, mert abból minden lenne, csak próba nem. Egyikünk előbb viharzana ki innen és el. Vagy én, mert már nem bírnám már tovább hallgatni vagy Ő dühében, Őt pedig úgyse tudnám visszatartani, az előbb láthattuk, hogy egyedül kevés vagyok hozzá. - Talán csak még mindig miatta vagyok ilyen. Elmúlik.
- Amivel akarsz. Most már a Tiéd vagyok. - tettem félre a kávém, mert én képtelen vagyok olyan gyorsan és forrón meginni, mint egyesek. - De ha még mindig vigasztalni akarsz, akkor a párossal. - Húzódtak huncut mosolyra ajkaim. Na igen, erről sem igazán tehetek. De inkább, minthogy még mindig a könnyeimmel küszködjek. - Ahhoz van kedvem... - Vele táncolni mikor nincs kedvem? Mindig van. Kár, hogy a próbákon kívül és józan állapotban nem igazán lehet rávenni.


 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 09.02.15 22:43

Jenni & Max


- Tudom, hogy miről beszélsz... nagyon is jól tudom, de ezt a témát már egyszer megbeszltük, és  nem akarok mindig ugyan oda kilyukadni... - halatszott a hangombol a lágy düh. A fenébe! Mégis mit gondol? Engem nem gyötör ez a dolog. Csak Ő kattog rajta minden nap, hogy vajon mi az amit egymás iránt érzünk és mit kellene tennünk, ahoz, hogy ez világossá váljon a másik előtt. Engem is gyötör, de attól, hogy  minden nap ide lyukadunk ki az Ő jóvoltából, attól még nem lesz jobb számomra. Magamban kell letisztáznom, hog ymit is akarok valójában. Kedvelem Jennit, de nem akarok csalódni. Nem ismerem még annyira, hogy engedjek a kisértésnek és szépen lassan beleszeressek. Félek, ha beleszeretek, akkor minden rosszra fordul majd. Mi van ha utána rájövünk arra, hogy még sem volt igazi amit éreztünk és jobb ha barátok maradunk. Nem hinném, hogy azok után barát ként tudnék ismét nézni rá. Inkább akkor teljesen kizárnám az életemből, mint hogy mégegyszer vissza áljak a mostani helyzetbe. - Felejcsd már el azt az idiótát. Miért számit annyira, hogy egy ilyen irigy és jellentéktelen ember mit mond. Én tudom,hogy miért vagy velem... - emeltem meg a fejét az állnál.  Tudom,hogy azért van velem mert ezt akarja. - Az én hibám ez az egész. Nem kellett volna belerángatnom téged ebbe az egészbe és akkor most nem mutogatnánbak rád, hogy azért kaptad a kocsit, mert ágyba bújtál velem. - húztam vissza a kezem és a padlóra meredtem. Talán jobb lett volna ha hagyom akkor kisétálni a studióbol és most nyugodtan élhetné az életét.
- Én pedig a tiéd.... - mosolyodtam el. A hifihez léptem és megnyomtam a "play" gombot. Halk dalam szált a levegőben én pedig Jenni elé léptem és a derekát fogtam meg, majd vásik kezem az övébe kulcsoltam. - Akkor jobbra indulunk... - adtam ki az utasitásokat és irányitani kezdtem. Körülbelül a második másodperc után rájöttem, hogy abszolut nem követjük a megbeszélt koreográfiát, egyszerűen csak táncolunk. Néztem mélyen a szemeibe és ujra az a különös bizsergető érzés keritett hatalmába. Olyan szenvedélyel táncolt, mintha nem is a partnere lennék, hanem legalább a szerelme. Kábé három perc után elhalgatott a zene én pedig felemetem a fejem. - Azt hiszem készen álsz... - pislogtam büszkén Jenni-re.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 09.02.15 23:15

Max & Jenni


- Sajnálom... Én tényleg azon vagyok minden átkozott nap, hogy tartsam magam ahhoz, amit megbeszéltünk, de nekem nem egy, legalábbis egyre nehezebben. Ez olyan mintha arra kérnél ne érezzek. Nem tudom kikapcsolni. Fogalmam sincs Te hogy a pokolba csinálod vagy sokkal jobb vagy nálam vagy egyszerűen nem érzel semmit, akkor pedig bocsáss meg, de nem akarok még ennél is nagyobb naiv picsát csinálni magamból, mint amennyire az nyilvánvaló lenne. - Csattanok fel, majd ahogy a mondanivalóm végére jutok lassan lenyugszom s hangom is elhalkul. - Én próbállak megérteni... Tényleg. De minden nap dacolni se könnyebb magammal. - Mintha egy beépített emlékeztető lenne a fejemben, ami bekapcsol, ha túl közel kerülünk egymáshoz és azonnal megszólal, amikor kell, hogy ezt nem kellene. - Annyira utálom ezt az érzést. - De annyira kényszerét érzem, hogy inkább megteszem, minthogy elveszítsem. Hogy is mondják? Inkább mosolygok azért, mert a barátom, mintha sírjak azért, mert barátságnál nem lehet több közöttünk. Én is tudom miért vagyok vele. Éppen ez a probléma.
- Talán több táválságot kellene tartanunk. Passz. Nem tudom. De ha Te igen, tudod hogyan legyünk csak barátok és kezeljük is annak a másikat, akkor ki vele, ne kímélj. - Nagyon erősen próbálom tiszteletben tartani azt, amiben maradtunk, de néha olyan, annyira nehéz és néha annyira nem érzem... Annyira semminek érzem magam mellette.
- Én nem bántam meg, hogy nem hagytál akkor kisétálni az ajtón. És nem arról van szó, hogy az jobban számítana, hogy mások mit gondolnak, mint mi magunk, csak... - Sóhajtottam, majd hozzá hasonlóan hajtottam le a fejem a kezemre meredve. Néha annyira jól esne és annyira sokat jelentene, ha kimondanánk. Fejeztem be magamban a mondatot.
- hagyjuk. Felejtsd el. Kezdjünk, azután pedig egyből hazamegyek. Ez ma nem az én napom. - Tényleg pillanatnyilag nem vágyom semmi másra, csakhogy otthon lehessek, egyedül. Azután nem tudom. Talán kisírnám magam, megint csak egyedül. Talán jót tenne, jól esne és kicsit megkönnyebbülnék vagy aludnék egy nagyot.
- Jó tanárom volt... - Mosolyodtam el ma nem épp sokadszorra, de legalább ez őszinte volt, már amennyire az önfeledt hangulatomtól tellett.
- Ha mára ennyi, akkor most hazamennék. - Léptem hátrébb néhány lépést. Azt hiszem ezt fogom tenni. Tartom a távolságot. Arról még nem igazán sok elképzelésem van hogyan is fogom ezt kivitelezni, de valahányszor a közelében vagyok egész testem átjárja az a bizsergető érzés, a vérem pedig lüktetni kezd... Kínzom magam.


 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 10.02.15 22:32

Jenni & Max


- Én is sajnálom... Minden nap azon vagyok, hogy meggyőzzem magam néhány dologról, de akárhányszor eljutok arra a pontra, hogy eldöntöttem mit akarok, mindig egy hang belül azt mondja: "Max álj le... A szerelem nem neked való" Csak ez a baj, hogy képtelen vagyok elengedni magam. Én olyant nem mondtam, hogy nem élvezem a társaságod csak egyszerűen nem akarok csalódni... Ennyi! - tártam szét a karjaimat, majd leengedtem a testem mellé. Most meg mi a fene baja van? Ugy érzem engem hibáztat ezért az egésszért. Miért tehetek én arról, amit az a mocsok Denis ugatott. Csak akkor van jellentősége, ha Ő maga is elhiszi azt, hogy egy ribanc, aki azért kapta a kocsit, mert bármilyen ellenszolgáltatást várok cserébe. A francba is, az eszébe sem jutott, hogy ha akarnék bármit is cserébe, akkor arra rátértem volna már? Nem érdekel, hogy ki mit mond, én csak azért adtam neki azt a szar kocsit mert kedvelem és mert állandóan elkésik.
- Miért mondod most ezeket nekem? - Azt hiszem jogosan tettem fel ezt a kérdést. Most miért mond nekem ilyeneket? Talán....? Nem az nem lehet, hisz mi csak barátok vagyunk. Nem tudom mire véli ezt az egészet. Gyakorlatilag vallomást tett nekem. Ez most komoly?
- Most azt mondod. hogy nem kellene találkoznunk? - néztem rá a tőlem telhető legártatlanabb tekintettel. Na nem... Ezt nem. Nem akarok távol lenni tőle. Azt nem viselném el.
- Mégis azt érezteted velem, hogy számit ez az egész. Tudod mit igazad van én vagyok a bünös. Nem kellett volna belerángatnom téged ebbe az egészbe és akkor most nem kellene szenvedned miattam. - áltam fel a padlórol és hátat forditottam neki, majd gondterhelten turtam bele a hajamba.
- Tényleg haza akarsz menni? Figyelj ha haragszol akkor mond el. - emeltem fel két ujjammal az arcát. - Tényleg ezt akarod? - kérdeztem ismét. Azt hiszem megértettem. Nem akar már velem lenni... Megfordultam és felemeltem a kávéspoharat az asztalról. Belekortyoltam és visszatettem. - Megértettem... - hajtottam le a fejem. Elvesztettem...

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 11.02.15 0:19

Max & Jenni


- Egyszerűen csak fáj, hogy nem bízol bennem és ehhez semmi másnak nincs köze, hozzánk van köze és engem kellene látnod, nem pedig másokat bennem, mert nem ezt érdemelném. Ne mások hibájáért állíts a sarokba. - Nevetségesnek, gyerekesnek és tehetetlennek érem magam, na meg persze tanácstalannak is, egyre inkább annak, mert tényleg fogalmam sincs mit tehetnék vagy mit kellene tennem. Talán éppen ez az, hogy semmit sem kell csinálnom, de a pokolba is, az nem menne.
- Miért? Mégis ki a fészkes fenének kellene? Genevievenek? Davidnek? Andresnek? A szomszédnak? Mégis kinek kellene? - Meredtem rá értetlenül és kérdőn széttárt karokkal. Komolyan mondom gyűlölöm ezt az érzést. Nem azt, amit iránta érzek, mert azt nem tudnám gyűlölni, hanem, amit azért érzek, mert mindezt el kell fojtanom magamban.
- Azt mondom, hogy úgy fest nem tudok olyan lenni, amilyennek akarod, hogy legyek. Én szeretnék, próbálom és igyekszem... Tényleg nagyon akarom, de én nem vagyok ilyen. Én nem tudok más lenni. - Én... Rajtam annyira látszik minden érzelem, ha egy kicsit is ismernek, ha pedig nem, akkor édes mindegy. De hazudni azt nem tudok, az egyszer biztos, még ha utólag meg is bánom a fene nagy őszinteségemet, akkor sem.
- Nem haragszom és Te se haragudj. Én nem akarlak hibáztatni. Tényleg nem. De belementem és ha nem akarnám folytatni, akkor azt megmondanám és kisétálnék, de erre sem vagyok képes. - Egy világ dőlne össze bennem. - Igaz, nem mindig magamért csinálom, amit csinálok és néha azt sem érzem, hogy ez számít vagyis nekem igen is számít... De minél inkább próbállak megérteni, annál kevésbé sikerül. - Ez így van. Én tényleg igyekszem. Ezt persze én tudhatom csak a legjobban magamról és én érzem, hogy igazán beleadom ebbe mindenem, a szívem, lelkem, de néha még ezt sem tartom elégnek, mert nem az, nem elég. El vagyok keseredve, le vagyok törve, mint a bili füle.
- Nem. Persze, hogy nem ezt akarom. Te sem hiheted azt, hogy ezt akarom... - Nyúltam a keze után ezzel jelezve, hogy nem akarom, hogy hátat fordítson nekem. - Nem akarom... - Egyszerűen csak kezdek megtörni és a könnyeim is megint kezdenek utat törni maguknak, de még küzdök velük. Nem fogok megint sírni, legalább is nem itt és nem most és nem előtte, mert az már nem csak sírás lenne, hanem szín tiszta zokogás. Szerettem volna még mondani valamit, hosszú másodpercekig kerestem a szavakat... Bátortalanul léptem közelebb hozzá és öleltem meg, bújtam oda hozzá, fejemet a nyakába fúrtam. Nem volt épp baráti ölelés és az sem épp számít annak, amit ezzel most elszeretnék mondani neki.

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió

Vissza az elejére Go down

Hangstúdió

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához