welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
24.03.19 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Hangstúdió

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3do you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 16.02.15 20:49

Jenni & Max


- De értsd meg. Egyszerűen képtelen vagyok mást látni... - tártam szét a karjaimat. - MIndig mikor megfordul a fejemben, hogy akár többek is lehetnénk mint barátok, mindig csak az jutt eszembe, hogy átvertek, hogy kihasználtak és, hogy ugy kezeltek mint egy átkozott tárgyat, amit ha már meguntak akkor kidobtak a francba. - simitottam végig a homlokomon. Csak törtek elő belőlem a szavak és nem tudtam abbahagyni. Azt akartam, hogy tudja, mit is érzek valójában. Nem akarom ezzel megbántani, csak azt akarom, hogy tisztán lásson. - Nem a személyed a baj. Nem az a baj, hogy azt hiszem te is átvernél, hanem az, hogy ennyi csalódás után már nem biztos, hogy tudnék kétségek nélkül szeretni bárkit is. Nem való nekem ez a szerelem dolog...  Talán azért is van az, hogy csak a munkának szentelem minden időmet. - valottam be mindent.  Beletemettem magam az utóbbi időben a munkába és már semmi mással nem voltam hajlandó foglalkozni. Talán egy szinten jól is jött ez a dolog, de talán nem kellene ennyire komolyan vennem.
- Tudom, hogy miért pont nekem mondod. Hanem az érdekel, hogy mi robantotta ki belőled ezeket a dolgokat. - Soha nem beszéltünk szerelemről mi ketten, vagy bármilyen érzésünkről a másik iránt. Nem értem, hogy mi az ami ennyire dühössé tette?
- Ezt mondhatnám én is. Nem tudok olyan férfi lenni, aki teljesiteni tudja a vágyaidat, már ha vannak ilyennyeid. Nézd én.... Én képtelen vagyok most erre. Nem benned van a hiba hisz te egy csodálatos lány vagy. - emeltem a tekintettetem az arcára és lágyult el az arckifejezésem egy pillantra. - Bennem van... - fejeztem be halkan és lehajtott fejjel a mondatott. - Nem akarom, hogy megváltozz. Maradj ilyen amilyen most vagy. Nekem csak egy kis idő kell.. Nem akarok hazudni, fogalmam sincs mennyi idő. Kedvelek és nem akarom ezt elrontani egy ilyen dologgal. - Azt hiszem most kicsit tul sokat árultam el, de nem bánom jobb ha tudja mit érzek.
- Nem haragszom, csak ne kérj olyan dolgokat, amikre még képtelen vagyok. Te olyan gyönyörű vagy. Bármelyik férfi eldobna érted mindent. Én is ilyenek látlak, csak itt belül míg nem tudom rendezni a dolgokat, addig itt sem lesz rend. - mutattam a homlokomra, majd a szivemre tettem a tenyerem.
- Én sem akarom, hogy elmenj.. - öleltem magamhoz. Harag egyáltalán nincs benne. Sokkal inkább félelem, attól, hogy elveszithetem.  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 16.02.15 21:42

Max & Jenni


- Én viszont mindezzel szemben tehetetlen érzem magam, mert az vagyok és ez benne a legrosszabb, hogy semmit sem tehetek ellene. Próbálom megérteni, de attól még nem lesz könnyebb elviselni... - Oké, most már nem csak belőlem törnek ki bizonyos dolgok, de azt hiszem szükségünk volt már rá, hogy ne csak rágódjunk rajta, de ki is mondjuk lesz ami lesz alapon. Őszintén szólva fogalmam sincs, magam sem tudom mi váltotta ezt ki belőlem, úgy minden. Most tört a felszínre. Én pedig nem akartam már akadályt szabni neki. Ha jelent mindez számára valamit, akkor nem bánom, megérte, ha viszont nem, akkor úgyis mindegy, nem számít.
- Hagynom kellene? - Halkult el a hangom. Nem, nem akarom hagyni, de ha sosem fog működni, ha egyáltalán nem lesz képes rá, kétségek nélkül szeretni, akkor előbb-utóbb ezzel nekem is szembe kell néznem és akkor inkább előbb, mint utóbb, mert azt már nem viselném el, ha ennél is jobban fájna, már pedig biztosa veszem, hogy tudna ennél jobban fájni.
- Nem olyan mindegy? Így is-úgy is elakartam mondani, csak a megfelelő alkalmat kerestem rá, ami nem most lett volna, de így alakult és úgy összességében minden. - Talán többek között az is, hogy magamon kívül senkivel sem beszélem meg. Igen, még Genevieve sem tud mindenről, látja persze, hogy mi a helyzet velem, velünk, de őszintén szólva nem is akarok erről mással beszélni. Nem szeretek az érzéseimről beszélni. Butaság ez is. Tudom, de amint látom nem vagyok vele egyedül.
- Hát jelenleg mindennek érzem magam, csak épp csodálatosnak nem, inkább csak... Semminek és üresnek. - Hajtottam le a fejem hasonlóképp. Vágyaim... Nem tudom nekem vannak-e még olyanjaim. Ez tényleg egy nagyon jó kérdés. Talán vannak, csak jobb szeretném inkább eltemetni azokat jó mélyre, hogy ne keljen annyit gondolnom rájuk. Az egyetlen vágyom... Az amit lehet sosem fogok megkapni, mégis reménytelenül beleszerettem. Ezek után mondja meg nekem valaki mi a fenéhez kezdjek.
- Időnk az van. Csak ne kelts bennem hamis ábrándokat, jó? - És még annyi minden lenne, amit elmondanék, de annyira nem látom értelmét. Elmondhatnám, hogy sosem csak egy barát volt, hogy nem tudok az lenni neki, várni tudok, de a barátja lenni... Azt nem hiszem, hogy menne. Önmagam csapnám csak be vele, azt pedig nem akarom.
- Nem akarom magam becsapni. - Fogalmam sincs mennyire időre... Ez cseng most a fülemben. Miért olyan nehéz ez? Homlokom az állának döntöttem, úgy éreztem ez az a pillanat, amit mélyen magamba kell szívnom. Úgy szeretnék most csak így maradni. Pont így, pont most. Ez az a pillanat, amikor itt vagyunk egymás karjaiban, mégis olyan, annyira messze érzem magamtól, mégsem tudom, nem akarom elengedni.


 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Admin
Hozzászólások száma :
2127
Csatlakozás dátuma :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 16.02.15 22:59

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió

Vissza az elejére Go down

Hangstúdió

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához