welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
Yesterday at 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Run away with me - Jenni & Max

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Nextdo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Run away with me - Jenni & Max 23.06.15 22:46


Jenni & Max

Mint mindig most sem ébredtem könnyebben mint máskor, csak valahogy felszabadított az a gondolat, hogy néhány óra múlva már Miami-ban leszek a napfényes tengerparton és még azt az átkozott telefont is kikapcsolom... Nem érdekel a munka két hétig. Több mint két éve nem voltam huzamosabb nyaraláson, ez  most az első alkalom, hogy megengedem magamnak. Azt hiszem mindnyájan kiérdemeltük a pihenést, hisz a forgatás elég sok időt és erőt kivett belőlünk. Bár a kemény munka meghozta gyümölcsét, mert a végeredmény igazán pazar lett.
Kikelve az ágyból a hajnali fény pont az arcomba sütött. Valahogy úgy érzem magam mint egy felszabadított rabszolga, aki mától kezdve tudja, hogy nem kell többé robotolnia. Nem csak magát a nyaralást várom, hanem azt hogy Jennivel megyünk. Jó persze ott lesznek az öcsémék is, de Ők nem sok vizet zavarnak majd. Kilépve a konyhába rátaláltam Andresre, amint épp a kávéját próbálta ledönteni. - Jó reggelt Tesó! - fordult felém, miközben küzdött a forró kávéjával. - Van neked is kávé.... - tolta felém a bögrét. - Kösz! Te már mész? -  kíváncsiskodtam. - Jah, El kell mennem Genevieve-ért, meg van még van egy kis elintézni valóm. Te is szedd össze magad, mert nyolckor indul a gép. - intett vissza az ajtóból, majd sietve elrohant. Amilyen gyorsan csak lehetett elintéztem a kávét és a zuhanyzást. Még utoljára belenéztem abba a két bőröndbe, amit a két hétre viszek és megpróbáltam betuszkolni Őket a kocsiba. Most a nagyobb kocsit választottam, mert nem tudom Jenninek mennyi cucca van. Jobb félni mint megijedni.
Körülbelül húsz perc vezetés után, megálltam Jenni lakása előtt. Remélem már ébren van és nem kell sokat várnom rá mert akkor nagy a valószínűsége, hogy lekéssük a gépet. Nem kellett sokat kopogtatnom ugyan is Jenni szinte azonnal ajtót nyitott. - Szia! Látom fent vagy! Merre van a cuccod? - kérdeztem. Rámutatott az ajtótól nem messze lévő három igen csak nagy bőröndre. Míg Ő összeszedte az utolsó apróságokat és bezárta a lakást, addig én bepakoltam a kocsiba és ott megvártam. Látszott az arcán "ennek már megint másik kocsija van " nézés. Mikor beült a kocsiba felé fordultam. - Minden megvan? Indulhatunk? - mosolyodtam el miközben beindítottam a kocsit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Run away with me - Jenni & Max 24.06.15 10:08


Max & Jenni
Semmit sem utálok jobban a korán kelésnél, korán... Ha aludhatok nekem még reggel nyolckor is hajnal van, most pedig három órával korábban felkeltem és még hárommal előbb aludhattam el, olyan kettő körül és megöltek volna, ha elalszom. Jó szokásomhoz híven reggel ötkor még semmi sem volt bepakolva, sosem csomagolok előre, de legalább van egy kis okos listám, szóval a legfontosabb dolgokról nem fogok megfeledkezni. Esküszöm úgy érzem magam, mint a facebook bagoly reggelente, mindenesetre remélem nála azért jobban festek, egy gyors kávé átfutottam a listát, amit kb. egy hete írogatok össze, most a fele se jutna a eszembe. Keresztül lépegetve a bőröndökön meg minden máson csomagolni kezdtem... Atyaég, mennyi cuccom van. Tuti, hogy ez sem marad szó nélkül, de hát ez van, nőből vagyok és naná, hogy elteszek mindent, amiről csak úgy gondolom, hogy szükségem lehet rá vagy csak elteszem, mert akarom, azután a felét sem fogom felvenni, de Maxot mindenesetre megkímélem a hisztitől... Ez is valami. Sebesen stószoltam ki mindent az ágyra, nagyjából egy helyre rakosgattam mindent az utóbbi napokban, ahogy a kezem ügyébe kerültek. Szerintem még sosem haladtam ilyen gyorsan a csomagolással, nálam ez általában úgy szokott lenni, hogy minden fél órában beledobok valamit, ami eszembe jut, miközben még vagy óránként elugrom valamiért... Nos, a vásárlás része megvan. Fent vagyok. És még mindig alig hiszem el, hogy kb. másfél óra múlva tényleg Miami-ba repülök. Időközben gyorsan felöltöztem, az első két bőröndöt a bejárathoz húztam, a harmadik már kisebb és jóval könnyebb is lesz, remélem. Két hét... Tengerpart és napsütés, maga lesz a paradicsom. A kopogtatásra szinte futottam ajtót nyitni.
- Egy ideje... Igen, fent vagyok. - És ahogy látom Ő is. Többnyire fittebb szokott lenni. Mutattam a bőröndökre. Szinte láttam mire gondol a három bőrönd láttán, lefogunk zuhanni, de szerencsére kibírta szó nélkül, ahogy én is azt, hogy már megint másik kocsival jött. Apám, ennek mennyi van?
- Persze, indulhatunk. - Mondtam, miközben bekötöttem magam. - Nyaraló vagy szálloda? - Kérdeztem miután elindultunk. Azt hiszem az elkövetkező két hétben levakarhatatlan lesz a mosoly az arcomról és minden okom meg is lesz rá.


KATT

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Run away with me - Jenni & Max 28.06.15 12:58


Jenni & Max

El sem tudom mondani, hogy mennyire vártam már ezt a nyaralást. Ez már akkor is be volt tervezve, mikor még Jennit nem is ismertem, csak valahogy soha nem jutottam oda, hogy időt szakítsak rá. Mindig akadt egy ujabb koncert, turné vagy épp egy uj lemez... De hát ilyen a Showbiznis. De most már alaposan rám fért ez a pihenés és ráadásul mostmár volt konkrét okom is, hogy miért akarok menni. Jenni... Szeretnék minnél több időt tölteni vele. Hogy miért? Fogalmam sinncs...Talán nemes egyszerűséggel mert jól érzem magam a társaságában. Vagy mert.... Nem erre nem szabad gondolnom.Talán ideje lenne tisztán beszélni és elmondani neki, hogy mit is érzek valójában, a baj csak annyi, hogy én sem tudom. Kedvelem, sőt talán kicsit több ez annál, de vajon Ő ezt hogyan fogadná?Nem gondolom, hogy neki hiányzik ez a körülöttem lévő felhajtás. A legutóbb is kiborult a cikkek miatt és az miatt, hogy beszólogatnak neki miattam. Talán nem kellett volna belekevernem. De most már nincs mit tenni. Ameddig melettem akar lenni, addig nem fogom elküldeni.
- Hát van egy saját naraló féleségem Miami-ban. - ami egy négy szobás, hatalmas villa,nyitott hátsó résszel egyenesen a tengere. MOst inkább nem szeretnék belemenni az ilyen részletekbe.  Az út többi része többnyire észheztéréssel telt. Körülbelül husz perc vezetés után befordultam a repűlőtérre. Andres és Genevieve már ott voltak, felpörögve... - Sziasztok! - köszöntünk kórusban Jennivel. Nem ültünk le, hanem egyenesen leadtuk a csomagokat és felszáltunk a gépre. Jenni kissé feszültnek tünt. - A repülés miatt vagy ilyen ideges, vagy van valami baj? - fordultam felé aggódva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Run away with me - Jenni & Max 28.06.15 20:41


Max & Jenni
- Mindenre gondol... - Miből is gondoltam, hogy nincs? Egyáltalán miféle kérdés volt ez? Na jó, abbahagyom. Reggel van és még valószínűleg nyűgös vagyok és még nem ébredtem fel. De végül is jobban belegondolva ésszerű megoldás a részéről, mert ha van egy nyaralója ott legalább nem zaklatják a nap huszonnégy órájában, nem állnak tömegekben a szálloda előtt arra várva, hogy végre megjelenjen, hogy aztán fél évig ne jusson be. Egy lépést nem tudna megtenni vagy csak sétálni egyet anélkül, hogy ötszáz lesi fotó ne készülne róla. Elég idegesítő lehet egy idő után.
- Sziasztok. - Még sosem utaztam sehová se két hétre, valahogy mégsem izgultam miatta annyira, mint azt előre gondoltam volna és alapból nem szokásom utazás előtt izgulni és bepörögni. Oké, amikor először ültem repülőre rendesen görcsben volt a gyomrom, de szerencsére lesz, aki elterelje a figyelmem és érzem, legalább nagyon bízom benne, hogy jó lesz s hogy jó ideig nem fogjuk elfelejteni ezt a két hetet. Nem mondom, elég sokat kivett belőlem, belőlünk ez az utóbbi időszak és ránk fog férni végre egy kis lazítás, két hét munka nélkül, minden nélkül, semmin sem kell gondolkoznunk, csak is azon, hogy jól érezzük magunkat és hogy kikapcsolódjunk, azt hiszem ez nem lesz nehéz.
- Hmm? - Zökkentett ki Max a gondolataimból. - Ja, nincs semmi, csak a szokásos utazás előtti feszültség, gondolom benned már nincs, hozzá vagy szokva, hogy sokat utazol... - Füllentettem egy aprócskát. - Ültem már repülőn, viszont képzeld, tengeren még nem voltam. - Ez viszont igaz. Amúgy pedig csak a kis fogadalmam jutott eszembe, amit magamnak tettem még azelőtt, hogy elindultunk volna, még azelőtt, hogy csomagolni kezdtem volna.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Run away with me - Jenni & Max 01.07.15 13:23


Jenni & Max

- Van valami baj? - húztam fel a szemöldököm érdeklődve. Most mi ez a hangnem? Talán tévedtem és mégsem várta annyira ezt az utazást? Kicsit úgy viselkedik, mintha megbántottam volna. Pedig nem tudok olyan esetről, ahol bármi rosszat mondtam volna... - Ha mégsem szeretné menni, nem baj... Akkor itthon is maradhatnánk... - hajtottam le a fejem. Teljesen komolyan gondoltam, ha esetleg időközben meggondolta magát akkor nincs semmi akadálya annak, hogy szépen itthon maradjunk a seggünkön.
- Am minden megvan remélem... - sóhajtottam. Imádok más tájakat látni, de az utazás részét gyűlölöm. Egyszerűen idegesít a tény, hogy képtelen vagyok két órát egy helyben ülni. Nekem muszáj mozognom. Az életvitelemet megtekintve szerintem ez nem is olyan meglepő. Már hozzá vagyok szokva az állandó rohanáshoz és mára már nem tudok nyugton maradni még alvás közben sem. Többször is jártam már Miami-ban és most is azért választottam ezt, mert el sem tudom mondani, mennyire hiányzik a tenger. Persze a pihenés is rám fér már, de elsősorban azért utazom a tengerhez, mert Vegas kissé nyomasztó víz nélkül. - [color#0000FF=]A fenébe is...[/color] - húztam a fejemre a kapucnim, mikor megláttam a bejáratnál álló két fickót fényképezőgéppel a kezükben. - Ezek mindenhol ott vannak? - szólaltam meg mikor már átléptük a terminál kapuját, ahova már nem jöhettek utánunk. Nagy valószínűséggel nem vettek észre és ezért hálát adok. Csak két hétre hagyjanak békén, csak két hétig normális akarok lenni.
- Igen már hozzá vagyok szokva... - mosolyodtam el mikor a gép lassan elrugaszkodott a földtől. - Na akkor remélem tetszeni fog Miami... - Nem gondoltam, hogy még soha sem volt tengeren. Azt hiszem akkor most épp itt volt az ideje. Az út további részét azzal töltöttem, hogy a laptopon még kicsit dolgoztam, amíg a többiek szunyókáltak. Körülbelül két óra múlva szált le a gép a gyönyörű napsütéses Miamiban. Amint kiléptünk a gépből a csodás kilátás elém tárult. - Tetszik? Ez még semmi. - nevettem el magam. Egyenesen a nyaralóba mentünk, de még csak taxival, mert a kocsim csak éjjel érkezik. - Hát itt lenénk... - tártam ki a kezem a tágas tengerre néző nappaliban....


A hozzászólást Gabriel Maximiliano Blake összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 01.07.15 15:40-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Run away with me - Jenni & Max 01.07.15 14:54


Max & Jenni
- Dehogyis. Miért lenne bármi baj? Megyünk, felszállunk a gépre és jó lesz! - Villantottam meg felé egy biztató mosolyt. Tényleg... Jó lesz ez. Érzem. Fogalmam sincs konkrétan mire céloz vagy mit látott, amiből arra következtet, hogy valami nincs rendben. Én sem mindig tudom megmagyarázni mi van velem. Talán csak ránk fér már egy kis pihenés és kikapcsolódás, már csak a gondolataimat kellene valahogy blokkolnom egy kicsit, mondjuk olyan két hétre, legalább csak addig békén hagynának és nem rágódnék folyton valamin. Valószínűleg ezt láthatja, zavart vagyok, mert elhatároztam valamit, most mégis magammal dacolok miatta, még mindig. Lesz ez valaha is másképp a közelében, mellette? Nem hiszem.
- Még nem szoktál hozzá? - Az ember azt gondolná, hogy ennyi idő után az ilyesmihez már hozzászokott és nem foglalkozik velük. Oké, mondjuk engem is frusztrálna, ha nem lehetne magánéletem, mert az újságok előbb lehozzák, hogy mit reggeliztem és hol ettem meg még mielőtt egyáltalán felkeltem volna, de ha lehet ezt mondani, akkor ez ezzel jár és tudta mire vállalkozik, amikor a zeneipart választotta. Pénzzel, hírnévvel meg nulla magánélettel.
- Ezt nem hiszem el. Még itt is? - Fordultam felé lehunyt szemekkel. Nem kell ahhoz kinyitnom, hogy lássam már megint mit művel és most kedvem lenne a kezére csapni vagy a laptopot lecsukni és elkobozni Tőle, hogy felejtse is el. - Tudod nagyon gyéren megy ez neked. Annak fel sem szabadott volna kerülnie a gépre? Komolyan, el kellett volna koboztatni Tőled... - Morogtam halkan, miközben próbáltam kényelmesen - többé-kevésbé - elhelyezkedni. Pihenni megyünk, nemde? Vagyis nem dolgozni, vagyis arra a gépre nem lesz szükség az elkövetkező két hétben.
- Megígérem még mielőtt landolnánk, ha egyszer is meglátom, hogy dolgozni mersz rajta seggbe leszel rúgba! - Két hét munka nélkül. Kilehet bírni és ha nem hisz nekem szívesen bebizonyítom.
- Ez maga a paradicsom... Ki nem hagytam volna. - Végre süttethetem a hasam, a bikini is rám fog égni, de nem érdekel. - Hogy hangzik a szobabeosztás és merre? - Kérdeztem, miután az összes csomag be lett hordva a kocsiból a nappaliba.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Run away with me - Jenni & Max 17.07.15 19:23


Jenni & Max

- Te..... Te félsz a repüléstől?! - tátottam el a szám a meglepetéstől. Ez nem is inkább kérdés volt, hanem kijelentés. Éreztem, hogy valami nincs rendben vele, mikor elindultunk már akkor tudtam. Mondjuk, ha nem ült még repülön, vagy rossz tapasztalatai vannak, akkor nem csodálkozom rajta, hogy fél. Bevallom amikor először ültem repülőre én is paráztam rendesen. Persze az ember mindig fél az ismeretlentől. - Ne aggódj véggig meleted leszek és nem fogunk a tengerbe zuhanni...  - mosolyodtam el, miközben átüleltem a vállát megnyugtatásképp.
- De csak nem hiszem el, hogy egy kis nyugtom sem lehet. Csak két hetett kértem... Olyan nehéz ezt felfogni? - huztam a kapucnim mégjobban az arcomba miköben a terminál felé sietünk. Utálom őket... Soha nem tudják mikor elég. Az embernek nem lehet egy kis magánszvérája sem? Mindig mindenhol ott vannak és egyszerűen képtelenség lerázni Őket. Pénz és hirnevett akartam, nem peddig akaszkodó piócákat... Komolyan mondom, szerintem még azt is tudják mikor megyek vécére. - Jó hogy a hállószobámba nem engedem be őket... na nem mintha sok látni való lenne ott.... - böktem ki dühössen.
- Jól van... leraktam. - csaptam le a laptopp tetejét. Igaza van. Most nem kell dolgoznom. Ideje kikapcsolnom az agyam és csak a pihenésre koncentrálnom. kezdek aggódni magam miatt, még a végén tényleg munkamániás leszek, vagy már az vagyok?![/color]
- Örülök, hogy tetszik.... - néztem én is szét. Nem tegnap jártam itt utoljára. A munka mellett nem igazán van időm nyaralni. - Hát csak két szoba van. A belsőt stopoltam... - jobban szeretem azt a szobát valahogy meghittebb mint a másik. - Genevieve! Jennivel alszol? - pislantottam a szöszi felé....- Hát bocsi Jenni, de most passzolom... - mosolygot Jennire, majd egy csókot nyomott Andres szájára. - Gondoltam.... - legyintettem mosolyogva, majd Jenni fel fordultam. -Akkor Piroska a Farkassal kell aludnod... - nevettem el magam, majd mutattam a belső szoba felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Run away with me - Jenni & Max 19.07.15 18:08


Max & Jenni
- Remélem is, mert még közel sem vagyok a bakancslistám vége felé... - Nem mintha lenne, de még lehet. Végül is nem akkora butaság. És a legszebb az egészben, hogy folyton bővül, Te pedig szép lassan ráébredsz, hogy annyi minden nem csináltál még meg az életedben és mennyi mindent szeretnél meg megélni, kipróbálni. Talán egyszer én is ráveszem magam és elkezdek írni egyet, mindennek a szépséghibája csak annyi, hogy jelenleg egyetlen dologra vágyom csak, ami olyan közel van, mégis azt érzem, hogy hihetetlenül messze is attól, hogy elérhessem, mert nem engedi, ezzel az érzéssel pedig nem igazán tudok mihez kezdeni. Minden más most annyira aprónak és jelentéktelennek tűnik a fejemben, hogy szinte nem is látom őket. Erre mondják azt, hogy fülig szerelmes? Ettől félek, nem mintha nem lennék tisztában azzal, hogy mit érzek. Én is tudom. És valahol eszméletlenül hálás is vagyok azért, amiért megtapasztalhattam ezt az érzést, hogy milyen igazán az utolsó porcikádig szerelmesnek lenni, mégis félek, hogy a gégén egyedül maradok és magányosabb leszek, mint a kisujjam.
- Sejtettem... - Böktük ki egyszerre. Ezért most valahogy nem tudok rá neheztelni, fordított esetben valószínűleg én is passzolnék, de így most semmi pénzért, bár két hetet még sosem aludtunk egy ágyban, de eléggé felnőttek vagyunk már azt hiszem a feladathoz. Így, a nem akarjuk, hogy bármi is történjen az alváson kívül, akkor nem fog...
- Édes, neked az leszek, akit csak akarsz. - Piroska, Arielle? Felőlem aztán Hamupipőke vagy Csipkerózsika is, amit csak akar. - Na és? Harapsz is?- Fordultam vissza felé a vállam fölül, miközben megindultam az egyik bőrönddel a belső szoba felé... Örömteli nevetéssel vetettem magam hanyatt a hatalmas ágyon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Run away with me - Jenni & Max 24.07.15 12:40


Jenni & Max


- Van bakancs listád? - vontam fel a szemlödököm kiváncsian. Azért nem gondoltam volna, hogy ilyen fiatalon már bakancslistát ir. - Lehet nekem sem ártana egyett irni. Vegül is elég öreg vagyok hozza már? - mosolyodtam el. Mint minden normális embernek nekem is vannak álmaim, vággyaim... Vannak olyan dolgok amiket énis szeretnék megtenni mielőtt meghalok. Néhány dolog talan teljesült is már. Zenei karierre vágytam s megkaptam... Pénzre vágytam, megkaptam... De vannak dolgok, amik etőtl sokkal fontosabbak. Legfőkepp egy valami. Hiába van meg mindenem, ha egyedül vagyok. Meg nem teljes az életem... Huszonnyolc évesen én is vágyom egy társra, családra, rohangálo gyerekekre... Na jo arra talan még nem, de legalább valakire aki mellettem van. Talan közelebb van mint gondolnam, mégis olyan távol. Igen Jennire gondoltam... Talán ideje lenne összeszednem magam és nahány dolgot tisztazni... Talan ez az ut meghozza a várt eredményt.
- Hmmm... de izgalmasan hangzik... - vontam fel a szemöldököm huncutul. Ismet játszik... De nem bánom. Biztos abban, hogy az lesz akit csak akarok? Nem olyan biztos az... - Mingyárt megtudjuk... - tettem láthatova a teljes fogsorom. Gyakorlatilag vicsorogva, de persze csak játékosan eredtem a nyomába. A bőrönddel a kezében szaporábra vette a lépteit és még mielőtt utolértem volna, nevetve vettete magát hanyatt az ágyon. Hallottam, ahogy Anresek nevettek rajtunk, de azt hiszem ez még semmiség ahoz képest amiket ők szoktak produkalni. Nahány tized masodperccel kesőbb értem be Jenni után a szobaba. Nem tudom, hogy milyen okom vagy inditekom volt rá, de feltartva mindkét kezem, vetettem rá magam. - Na majd most megmutattom, hogy harapok-e?! - nevetve probáltam belefurni a nyakába az arcom. Megprobaltam megharapni, persze csak finoman, de igen csak erösen ellenkezett. - Szóval nem hagyod csak ugy magad? - emeltem fel a fejem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Run away with me - Jenni & Max 24.07.15 20:34


Max & Jenni
- Papíron még nincs, még csak idebent vannak meg a körvonalai... - Mutattam az édes kis buksimra. Szóval mondhatni ezek csak egész egyszerű vágyak, még nem hivatalos bakancslista, de nem is a lényeg, hogy hol van meg, sokkal inkább az, hogy mi mindent valósítottál meg belőlük életed során. Én nem akarom az összeset, csak néhányat, de azokért a bizonyos dolgokért önző módon képes vagyok küzdeni és azt is fogom csinálni, amíg lesz hozzá elég erőm.
- Hmm, még kettő és harminc? Van benne valami... - Imádom, hogy van amivel lehet cukkolni és miért is ne ragadnék meg minden apró alkalmat, bár van egy olyan érzésem, hogy ezt még kamatostól vissza fogom kapni és ha visszanyal a fagyi, az már nem lesz ilyen édes.
- Ti is láttátok? Rám vicsorított! - Néztem rá a többiekre majd játékosan szaporábbra vettem a lépteim a szobába vagyis két hétig hivatalosan is a szobánkba, ahol teljes mértékben biztos, hogy egy az egyben csapdába esek, de most megjátszom a szőke nőt, bocsi Genevieve. Még előtte sikerült beslisszolnom a szobába, ahol nevetve dőltem hanyatt az ágyon. Másodpercekkel később ért utol. Tulajdonképpen gőzöm sincs mire számítottam, de még megszólalni sem volt időm beláttam, hogy ebből nem magyarázom ki magam vagyis most szarban vagyok, hoppá... Most mit fog tenni? Kíváncsi szemekkel fürkésztem, ahogy egyre közelebb jött az ágyhoz, a következő pillanatban pedig a két kezem le volt fogva Ő pedig alig néhány centire az arcomtól nézett vissza le rám.
- Helló szépfiú... - Mosolyodtam el kissé zavartam. Sok mindenre számítottam, de erre nem, szóval most igen, sikerült zavarba hoznia.
- Mi...?! - Pillanatok alatt kapcsoltam, hogy mire is készül... - Ne, ne, ne! Légyszi ne! - Próbáltam összehúzni magam amennyire csak bírtam plusz a nyakamat védeni előle. - Csikis... - Tört ki belőlem a nevetés, miközben továbbra is sikítva tiltakoztam a merénylet ellen. Széles mosollyal az arcomon ráztam hevesen a fejem a kérdés hallatán miszerint eszem ágában sincs megadni magam csak úgy.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Run away with me - Jenni & Max 03.09.15 19:50


Jenni & Max

- A lényeg, hogy van valami elképzelésed arról, hogy mit is szeretnél elérni az életedben. Bárcsak én is eltudnám azt mondani magamról, hogy pontosan tudom, hogy mit várok az életemtől... - Tulajdonképp halvány fogalmam sincs, hogy mit szeretnék. Sem az életemtől sem tőle... sem úgy általában.Elég zavaros még idebent minden. Magam sem tudom, hogy mit szeretnék. De egy biztos soha még nem éreztem semmi hasonlót mint amit vele... Még akkor sem ha valójában nem is tudom , hogy mi ez az érzés. Kicsit olyan vagyok mint egy gyerek, akit még rá kell vezetni a dolgokra. - Na és szerepelek a terveidben...? - mosolyodtam el. Nem is tudom miért is kérdezek ilyeneket. Kissé kétértelműen hangzik, de már épp eljutottam arra a szintre, hogy nem érdekel a szavaim súlya.
- Naaa, ez gonosz volt... Szóval még kettő és harminc? Lehet nem kellene egy ilyen vén csontnak hagynod, hogy föléd kerüljön.... - nehezedtem rá, csak pont annyira, hogy korlátozzam a mozgásterét, és bal kezemmel furázzni kezdtem az oldalát. Úgy reagált ahogy vártam... hevesen tiltakozni kezdett, de legalább megtanulja,  hogy ne öntsön olajat a tűzre. - Na szeretnéd még becsmérelni  korom? -támasztottam meg magam, majd nemes egyerűséggel az oldalamra feküdtem, míg Ő próbált levegőt kapni...
- Még rengeteg a dolgunk... - gondoltam itt arra, hogy szedje össze magát, mert egyedül eszem ágában sincs kipakolni.  Hiába mondok én akár mit is,Ő mindig mást csinál. Ennek most is példáját adta, ugyanis felpattant és a rövid keresgélés után előhúzta a bikinijét és heves vetkőzésbe kezdett. - Elárulnád, hogy mit művelsz? - hirtelen azt sem tudtam mit mondjak. Valahogy mindig tudja, hogyan kell a határokon táncolni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Run away with me - Jenni & Max 05.09.15 20:33


Max & Jenni
- De hát azt, amit igazán akartál, amiért idejöttél azt elérted, nem? A zene volt az, nem? Ez megvan. Elismernek, szeretnek az emberek, amibe belefogsz abban biztos, hogy sikeres is leszel. Ez sem mindenkinek jön össze... - Szóval mondhatni, hogy Ő már nagyon is letett valamit az asztalra, elért valamit, amire büszke lehet és véleményem szerint az is, sőt nincs is ezzel egyedül, mert én is az vagyok, még ha nem is vagyunk olyan régóta barátok, akkor is úgy érzem, hogy jogom van annak lenni, mert ez a viszonylag rövid idő alatt is igyekeztem mindig ott lenni, ha arra volt szüksége és jó barát lenni, még ha én magam sokszor többre is vágytam ennél, a barátságunkat nem rúgnám fel csak úgy egy kalandért.
- Még szép. Nem szabadulsz... - Mosolyodtam el. Bár biztosan nem tudom, hogy mi volt a kérdésének a valódi lényege, hogy mit szeretett volna hallani vagy, hogy egyáltalán miért is tette fel, mert szerintem egyértelmű a válasz, igen. Miért ne szerepelne? Azt hiszem már megbeszéltük, hogy semmiképp sem szeretnék elveszíteni a másikat, sem mint barátot vagy bármi mást, mert ahhoz túlságosan fontossá váltunk egymás számára. Természetes, hogy szeretném, ha az életem része maradna.
- Vállalom a kockázatot. - Mást sem teszünk mióta azt mondtuk, hogy egyelőre legyünk csak barátok, de mégis... Bevallom nem bírok mindig magammal, ez van és ahogy látom nem csak én vagyok így ezzel. - Nem, nem, nem! Visszaszívom, csak hagyd abba! - Sikítottam a nevetéstől. Nem hiszem el, miért kell ennyire csikisnek lennem? Jobban mondva, miért tud rám ilyen hatással lenni?
- Ugyan miről beszélsz, szinte még ropogsz. - Fordultam felé szélesen mosolyogva, miközben még mindig levegő után kapkodtam. Hűha, inkább nem akarok tudni, hogy a többiek a másik szobában most mire gondolhatnak, de legalább olyan mintha... De rendesen.
- Ugyan már, bőven ráérünk még kicsomagolni. - Eszem ágában sincs sok nekifogni kicsomagolni. Lesz még rá bőven időnk. Én inkább most valami mást csinálnék. Még szerencse, hogy tudom mit hová csomagoltam, így gyorsan meg is találtam, amit kerestem.
- Úszom egyet. Te nem jössz? - Fordultam felé a vállam fölül teljesen ártatlan arckifejezéssel, miközben a felsőmet az ágyra dobtam egészen véletlenül pont elé. De tartva a határt a többit persze már a fürdőben cseréltem át.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Run away with me - Jenni & Max 28.09.15 22:14


Jenni & Max

-Jah, persze még ha ez ilyen könnyen is menne… Sokat kellett tennem azért, hogy most itt legyek. Mindig is többre vágytam annál, hogy ott maradjak Equadorba és én legyek a birtok lovászfiúja… A zene mindig is fontosabb volt, mint minden más… - Soha sem vágytam arra, hogy ott maradjak a birtokon. Ki akartam törni onnan és minél messzebbre menni, aztán Vegas lett a vége…. – Azért van még néhány dolog, amire vágyom az életemben. – pislantottam fel rá, talán egy kicsit túl sokat mondóan… Vágyom családra, saját családra, de előtte még egy olyan nőre aki kitart mellettem és hajlandó elviselni minden rigolyámmal együtt. Talán még Ő sem tudná minden kitörésemet kezelni, de nem bánnám, ha megpróbálná. Legyünk őszinték Ő egy gyönyörű, okos és független nő… Én pedig egy legfőképp független férfi. Miért ne lehetne bármi is közöttünk? Talán mert túlságosan ragaszkodom a formalitásokhoz és túlságosan félek a csalódástól…
- Nah, ezt mertem remélni… - mosolyodtam el. Hogy ez milyen formában nyilvánul majd meg, azt én is szeretném tudni. Végül is vagyunk már annyira jóban, hogy akár barát ként részesei legyünk egymás életének.
- Hát mit ne mondjak…. Nagyon köszönöm, igazán megtisztelő. Igen ropogok… és az ízületeim sem a régiek… - tettem a kezem a mellkasomra kissé beképzelt fintorral az arcomon, majd elnevettem magam. Hát én sem vagyok már a régi az tény, de talán azért még tudok néhány türköt.
- Hát… - hezitáltam kicsit, majd felpislantottam a hajam felé. Kicsit rigolyás vagyok a hajamra, nem szeretem ha vizes lesz, mert anélkül is kezelhetetlen, de ha vizes lesz azonnal be is göndörödik.
A pólóját egyetlen mozdulattal dobta elém, mintha ez felhívás lenne keringőre. Kacéran rám mosolygott, majd eltűnt a  fürdőben és néhány perc elteltével egy nem igazán sokat takaró bikinibe. – Húúúú… hát lenyűgöző… - hirtelen nem is tudtam mit is mondjak, de nem is volt túl sok időm reagálni, mert kézen fogott és a teraszajtó felé rángatott…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Run away with me - Jenni & Max 29.09.15 11:58


Max & Jenni
- Pedig azt most úgy megnézném... Lovászfiú. - Szerintem kétségtelenül jót nevetnék rajta. Igaz, ami igaz, valóban nem úgy ismertem meg mint aki beérné a kevesebbel, főleg ha többre is képes és Ő nagyon sok mindenre képes. Többek között elvenni az eszemet, de ez most nem tartozik ide. Erről én tehetek, nem pedig Ő. Ő nem csinált semmit, úgy látszik én engedtem a kísértésnek, túl korán vagy nem is kellett volna, fogalmam sincs mi lesz ebből.
- Tehát? Akkor van még mit megvalósítanod. Ez miért lenne rossz? Eddig is jól ment. Igaz, akarni valamit nem mindig elég, de eddig hittél is abban, amit csinálsz, nem? - Mert szerintem nagyon is de. Tudom nem nekem kellene kiselőadást tartanom neki az élet nagy dolgairól, hiszen többet látott és tapasztaltabb is nálam és nem is ez a szándékom, egyszerűen csak megosztom vele én hogyan látom ezeket a dolgokat és véleményem szerint Ő hihetetlenül kitartó tud lenni és sikeres abban, amibe belefog. Így nem is értem, hogy ezt a magánéletére miért nem tudja átvezetni, abban sokkal negatívabb, ami Tőle számomra valami újdonság.
- Ezek szerint akkor ezután mellőzeim kérdéseimet a szexről és álljak közelebb, ha hozzád beszélek? - Kúszott szemtelen mosoly az arcomra. Ajaj, ezért még kapni fogok, előre érzem.
- Köszönöm. - Azt hiszem. A hatás kedvéért még gyorsan körbe is pördültem, majd elkaptam a karjánál fogva... - Na ne kéresd már magad, gyere! - Húztam magammal a hátsó teraszajtó irányába. Leérve a parthoz szembefordultam vele.
- Azt rúgd le. - Mutattam a cipőjére. - Ez pedig nem kell. - Még mielőtt kapcsolt volna, hogy miről is beszélek már a pólójából bújtattam ki.


KATT


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Run away with me - Jenni & Max 22.10.15 22:40


Jenni & Max

-Bejönne mi? – nevettem el magam. –Most komolyan el tudsz te engem képzelni abba a szűk, idióta gatyában? – Hát ezt Ő sem gondolhatja komolyan. Na nem vagyok én annyira hülye, hogy azt a nadrágot valaha is felvegyem. Nem hinném, hogy az a szituáció csak számomra lenne kínos.
- Igazad van nem mindig elég ha csak én akarom… nem elég ha csak én hiszek benne, valakinek bennem is kellene hinnie… - mosolyodtam el halványan. Bárcsak én is érezném azt, hogy tényleg hisz bennem,hisz kettőnkben. Még mindig nem érzem azt, hogy elégé megbíznék benne. Nem is benne nem bízok igazából, hanem sokkal inkább magamban nem. vajon képes lennék úgy szeretni Őt, ahogy azt megérdemli. Nem érdemelné meg, hogy valaki összetörje a szívét. Brandon már megtette egyszer és kitudja még hányan előtte. Túl kedves Ő számomra, hogy bármivel is megbántsam.
- Azért süket még nem vagyok. A sex pedig még merem remélni, hogy megy… Tuti tudok még valamit…  - kacsintottam rá. Nem is ismer és ez látszik is. nem olyan biztos, hogy annyira be vagyok rozsdásodva.
- Gyors vagy… - húztam ki a fejem a pólómból amit próbált leráncigálni rólam, és közben lerúgtam a patikát a lábamról. – Még a végén azt fogom hinni, hogy tetszem neked… - néztem rá mosolyogva,mikor kibujtatott a pólómbol.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Run away with me - Jenni & Max 25.10.15 21:15


Max & Jenni
- Hmmm... Ez most egy komoly kérdés lenne? - Szerintem nem, Ő sem gondolhatja komolyan, ahogy azt sem akarhatja, hogy erre most komolyan válaszoljak is, még a végén belegondolok és akkor grrr... Annak nem lesz jó vége. Mondjuk úgy, hogy eltudnám képzelni, sőt el is tudnám nézegetni, de ebbe most inkább ne menjünk bele.
- Erről beszélek... Talán sok minden van, amit Te odabentről nem látsz, erre még nem gondoltál? - Mert igen is van, aki hisz benne, itt áll előtte, de nem csak magamról beszélek, vagyunk még nagyon sokan, ahogy sok minden más is van, amit nem vesz vagy nem akar észrevenni vagy mintha szándékosan hárítaná valami oknál fogva, bár azt hiszem ismerem ezt az okot, a szomorú tény pedig az az egészben, hogy semmit sem tehetek ellene, mert ezt a dolgot magában kell lejátszania, egyedül. - Ne higgy nekem, megkérdezhetsz bárki mást is, Davidet, az öcsédet, ők régebb óta ismernek, mint én. - De nem fognak mást mondani, sőt ha engem kérdez elég hosszasan leültetnék és mesélnének neki azokról a dolgokról, amik majd kiszúrják a szemét, annyira, hogy szinte nem lát tőlük.
- Ó. izgalmasan hangzik. - Viszonoztam a kacsintást egy kaján mosollyal. Vele valahogy mindig élvezet kacérkodni, mert sosem ér általa csalódás? Igen, azért is. Plusz mert olyan pasi, hogy ránézek és peteérésem van, de hess, hess huncut gondolatok, mert ez a félisten mindjárt félmeztelen is lesz és jajj nekem, azt hogy fogom megállni? Az érdekessége az a helyzetnek, hogy rajtam sincs túl sok minden, a víz pedig nem fog ezen segíteni, inkább csak rátesz még egy lapáttal...
- Ugyan kérlek, még ha jól néznél ki... - Döntöttem oldalra a fejem egy bájos kis mosollyal, miközben félredobtam a pólóját, majd kézen fogtam és a víz felé kezdtem húzni, akármi van, nem érdekel jössz és kész alapon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Run away with me - Jenni & Max 01.11.15 22:59


Jenni & Max

-Igen nagyon komoly lenne. Úgye tudod, hogy nincs az a pénz, amiért én azt a gatyát valaha is   felvenném. – mosolyodtam el. Annyi férfiasság még szorult még belém, hogy ne hozzak szégyent  a saját nememre. De vajon miért  érzem azt, hogy az előző kijelentésem számára teljesen egyértelmű volt? Tény, hogy Ő egy rendkívül  vonzó személyiség, de vajon  ezt Ő is így gondolja rólam. Néha arra utaló jeleket add, hogy számára is szimpatikus vagyok, máskor azt érzem, hogy távolságtartóvá válik. Magam sem tudom, hogy mit gondoljak… talán ezért is hessegetem el a gondolatot, hogy esetleg lehetne valami közöttünk.
- Persze, hogy Ők hisznek bennem, hisz Andres az öcsém, David meg kis dedós korom óta a legjobb barátom. Alap. Ők akkor is hinnének bennem, ha halálos beteg lennék és már csak kis időm lenne hátra. Ők akkor is azt hinnék, hogy majd felépülök és minden rendben lesz. – Ez teljesen  normális, hogy mellém állnak, de én nem teljesen erre gondoltam. – Én olyan  valakire gondoltam, aki nem a rokonom és olyannak szeret és lát amilyen valójában vagyok. Sokat akarok igaz? – vontam meg a vállam, kissé fancsali képet vágva. Bár csak ilyen egyszerű lenne az élet.
- Na de Jennifer… Nem vagyok kicsit öreg hozzád… - Vontam fel a szemöldököm, félreérthetetlen vigyorral az arcomon. Én és Ő? Együtt? Vajon nekem való ez az kapcsolatos dolog. Tény, hogy Ő egy csodálatos lány, de vajon működne-e ez nekünk? Vajon ha mégsem menne megmaradna-e ez a barátság? Mondják az okosok: „ Próbáld ki és megtudod”.
- Ugyan még ha érdekelnél… mosolyodtam el, majd vonakodva megindultam utána. – Basszus ez baromi hideg… - szisszentem fel, ahogy a víz hozzáért a lábamhoz. El sem hiszem, hogy itt vagyok vele Miamiban.. Kissé furcsán érzem magam. Mármint régen voltam ilyen felszabadult és boldog valakivel, mint vele.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Run away with me - Jenni & Max 09.11.15 14:28


Max & Jenni
- Tudod, a dolgok néha sokkal egyszerűbbek annál, mint amilyennek látjuk őket. Inkább az a kérdés, hogy Te tudod-e milyen vagy valójában és azt, hogy mit szeretnél milyennek lássanak az emberek, akkor mutasd azt az oldaladat... - Lassan elég bizalmassá és bensőségessé fog válni ez a beszélgetésünk is, mint általában mindegyik, azután mégis mindig történik valami. Az egyik pillanatban még azt hiszem, hogy mindent értek, a másikban pedig már semmit sem. - Egyáltalán az sem világos miért kellene megjátszanod magad? Miért ne láthatnának azok, akik fontosak a számodra olyannak, amilyen valójában vagy. Ennek így nem sok értelme van... - Bár azért lenne egy tippem, de akkor sem világos.
- Nézd Max, igaz nem mindig tudom, sőt néha fogalmam sincs mi játszódik le benned, de Te is csak egyszer élsz, élvezd a jelent, mert a idő közben múlik. Ne rágódj olyasféle dolgokon, aminek nincs sok értelme és ezt Te is tudod róluk. - Kivételesen nem célzásnak szántam, egyszerűen csak boldognak szeretném látni, kicsit önfeledtnek és gondtalannak, olyan sokat akarok? Még, ha mindezt csak a barátjaként élhetem is meg, nekem akkor is fontos.
- Mihez is? - Tettem fel sejtelmesen a kérdésemet? Öreg mihez? Hozzám? Miért is? Azért ez rászorulna némi magyarázatra. Ő sem gondolhatja komolyan. Ennél legalábbis valamivel többet várnék, ha finoman közölni szeretné velem, hogy én meg Ő az nem működne és a "nem vagyok túl öreg hozzád?" nem elég jó. Mert mihez? Egy kapcsolathoz? Ahhoz, hogy szerelmes legyen? Ahhoz, hogy valaki önmagáért szeresse és olyannak lássa, amilyen valójában? Mert ez az, amire valójában vágyik, hiszen az imént árulta el még, ha nem is teljesen tudatosan, de ez volt a lényege. Nem világos.
- Ez majdnem fájt. - Pillantottam hátra a vállam fölül. - Mármint úgy érted a víz baromi hideg? - Lassan kezdtem el hátrálni Tőle, de csak, hogy egy váratlan pillanatban a féltve vigyázott haját vegyem célba, ami azt illeti sikerült is lecsapni és abban a pillanatban, ahogy felnéztem rá menekülőre is fogtam a dolgot, miután tisztán láttam a szemében azt az "ezért most meglakolsz" pillantást, nem is volt más választásom. Fájni fog ez még nekem, már előre érzem és ha elkap tekintve az erőviszonyokat és azt, ami a hálóban is kaptam a mielőbb, nekem végem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Run away with me - Jenni & Max 09.11.15 17:30


Jenni & Max

-De ha sokkal egyszerűbbek, akkor miért nem vagyok képes mindent megoldani? – kérdem én – Nem Jenni, nem minden olyan egyszerű… - csak tudná azt, hogy mekkora harcot vívok néha magamban. Nem tudom leírni, sem elmondani, hogy néha mennyire szenvedek legbelül. Persze nem sajnáltatni karom magam, mert ha így lenne akkor nem próbálnám csak magamban lejátszani. – Nem akarom megjátszani magam, csak vannak dolgok amiket csak magamban kell lejátszanom és csak utána leszek képes teljesen nyitottnak lenni. Figyelj inkább ne rontsuk  el ezt a pihenőt, ilyen hülye dolgokkal, amiknek semmi értelme. – mosolyogtam rá. Felesleges ezen rágódni, mert úgysem tud segíteni. – Kissé bonyolult vagyok,igaz? – vontam meg a vállam.  Nem  vagyok egyszerű eset, az már biztos.
- Hát lássuk csak… A Tapsi Hapsihoz, a légóhoz, a gumicukorhoz… és ha jobban belegondolok lehet, hogy egy nagyobb megterhelés során szívrohamot is kapnék. – nevettem el magam. Ismét finoman rajta vagyunk ezen a sex témán, még ha nem is mondjuk ki szó szerint. – De ha szerinted nem így van, akkor rajta, győzz meg. – Nem vagyok semmi jó elrontója, ha vállalja, akkor csak sok szerencsét kell kívánom hozzá.
- Meg ne… - csapódott  a víz az arcomba. - …próbáld. – engedtem le  kezem a testem mellé. – Ezért most megfizetsz. – léptem a nyomába könnyedén. Csupasz derekát átkarolva emeltem meg egy kicsit, majd kényszerítettem finoman, hogy leüljön a vízben… - Na elég volt? – nevettem el magam. nem tudom megmondani, hogy mikor voltam ilyen önfeledt utoljára.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Run away with me - Jenni & Max 10.11.15 12:03


Max & Jenni
- De, de igen Max. A dolgok egyszerűek, az emberek teszik őket bonyolulttá... A sok kérdéssel meg kétellyel, hogy amikor egyszer véletlenül egy kicsit is boldogok lehetnének, akkor is legyen valami problémájuk. Mi vagyunk a bonyolultak, nem a dolgaink. - A megoldás egyszerű. De hogy akkor miért nem vagyunk képesek megoldani őket? Arról fogalmam sincs. De most kiről is van szó, Róla, rólunk, az emberekről? - Nem rontottál el semmit sem. Legalább, fogalmam sincs hogyan, de sikerült elérnem, hogy beszélj egy kicsit, eddig ennyire se "engedtél be". - Formáltam macskakörmöt ujjaimmal. lassan fél éve ismerem, fél éve dolgozunk együtt és ennyi ideje vagyunk barátok. Tudom róla, amit mindenki más is, de valójában alig ismerem. Tudom, hogy ez nem azért van így, mert nem bízik bennem, Ő egyszerűen csak tart attól, hogy valaki mellett önmaga legyen, hogy valaki ezáltal kiismerje, inkább mindenkinek ugyanazt az arcát mutatja, azt az arcot, amit várnak Tőle.
- Pedig fogadni mernék rá rengeteg nő szívesen vigyázna rá, hogy szívrohamot ne kapj... - Vagyis előbb rengeteg nőnek kellene kikaparnom a szemét ahhoz, hogy az enyém lehessen. - Ez egyfajta felhívás akart lenni keringőre? - Mert akkor benne vagyok. Van még két hosszú hetünk. Ha ennyi idő alatt sem leszek képes előcsalogatni az állatot, akkor feladom. Tényleg feladom. De addig nem, még ha a végén egedül csak nekem fog fájni a felismerés, akkor sem.
Nevetve sikítottam fel, ahogy hideg keze átkarolta a derekamat és a vízbe kényszerített. Bosszúszomjas pillantást vetve rá nyomtam le a vizes homokba. Ezután még vagy kétszer voltam alul és háromszor felül a mi kis hatalmi harcunkban amíg egymást próbáltuk leteperni. Másodpercekig csak farkasszemet néztünk egymással, ahogy lassan egyre közelebb és közelebb hajoltam hozzá... Szinte az utolsó előtti pillanatban sikerült visszarángatnom magam a valóságba. Abba kell ezt hagynom. Egyszerű... Akkor miért nem vagyok rá képes. Miért kívánom ennyire? Miért akarom ennyire megcsókolni? Miért akarom ennyire, hogy megcsókoljon?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Run away with me - Jenni & Max 24.11.15 19:46


Jenni & Max

-Most ezzel célozni szeretnél  valamire? – vontam fel a szemöldököm. Csak nekem hangzott úgy mintha egy konkrét emberre gondolt volna és egy konkrét helyzetre, azaz rám.  Igen valahogy éreztem, hogy tudja, legbelül érzi, hogy nem vagyok biztos magamban és benne sem. Minden nap őrlődök, hogy mihez kezdjek a lassan egyre kínosabbá váló helyzettel. – Tudom, hogy nehéz velem, de majd megoldódik és talán egyszer én is másként gondolkodom majd… - Előbb vagy utóbb én is más leszek, és képes leszek beengedni egy nőt az életembe. Lehet, hogy már ennyi idősen illene, családot alapítani, de én még korán sem érzem készen magam arra. Jenni viszont nagyon jó úton halad arra, hogy meggyőzzön.
- Én nem igazán szeretem traktálni az embereket a problémáimmal,mert szerintem  mindenkinek van sajátja és senki sem kíváncsi az enyémekre… - vallottam be. Sosem voltam az a típus, aki kibeszélte minden bánatát.  – Fél éve ismerlek, de még semmit sem tudok rólad.. mesélj magadról. -  Még semmi komoly dologról nem beszéltünk idáig, csak az én hülye problémáimról.
- Csak hogy engem nem érdekel a többi nő… - kicsúszott a számon. Egyébként tény, hogy rajta kívül nem igazán tudnék más nőt elképzelni magam mellett, csak is Őt… Jobban ismer mint a saját anyám.
-Földre lettem kényszerítve most először, bevallom hagytam, had érezze kicsit nyeregben magát. Tudtam, hogy tetszik neki a helyzet és legszívesebben mindig megpróbálna a hatalma alá vonni. A nagy játék közepette észre sem vettük, hogy egyre közelebb kerültünk egymáshoz.  Felemeltem a fejem és egy hirtelen öltből  megcsókoltam. Nem is csók volt inkább egy jol megtervezett merénylet. – Csak hogy tudd ez nem baráti volt… - húztam ki magam alóla, majd nevetve a ház felé szaladtam.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Run away with me - Jenni & Max 30.11.15 14:57


Max & Jenni
- Én igen. - Vágyam rá határozottan. Én nagyon is kíváncsi lennék a problémáira, ebben már csak annyi a nehézség, hogy Ő nem igazán szeret beszélni róluk, szóval sok sikert hozzá. Tényleg néha nem könnyű vele. Sosem volt még ilyen bonyolult férfi az életemben, ami akár bókként is felfogható. Bonyolult, olykor jobban is, mint kellene. Teljesen összezavar, de azt hiszem ez legalább kölcsönös bennünk. A vicc az az egészben, hogy szerintem egyikünk sem szánt szándékkal akarja az őrületbe kergetni a másikat. Na jó, én néha egy kicsit igen.
- Ez nem igaz. - Többet is láthatna ha egyszer végre kimerészkedne falain kívülre, de ebbe most ne menjünk bele megint, a lényeg, hogy sok mindent tud, épp csak nagyon nem tud ezekkel a dolgokkal mihez kezdeni. - Hmm, mesélj magadról, mondta a művész. Az egyetlen dolog, amit mostanság senkinek sem mondtam el, az az, hogy újonnan van valaki... - Tartottam kis szünetet figyelve a reakcióit. Az ég világon senki sincs, de neki erről még nem kell tudnia. - Egy pasi. Beszokott járni a Bárba, az utóbbi időben majdnem minden nap. Zárásig képes ott ülni és bosszantani avval, hogy nézi amit csinálok. Idegesítő, de helyes... - Azt hiszem kezdetnek egyelőre ennyi elég. Lássuk, mire mentünk vele? Két opció van, vagy örülni fog neki, aminek én annyira nem, vagy zavart lesz és többet akar tudni erről a valakiről.
Nem sok kellett hozzá, hogy kicsússzon a számon, hogy a kérdés, hogy akkor ki az, aki érdekel, de ez most megint csak nem lett volna jó ötlet, ahogy szerintem neki is csak később esett le, hogy elszólta magát, már ha ez az volt, végül is biztosan nem tudhatom, de nőből vagyok és nekem eléggé annak hangzott.
Ledöbbenve pislogtam párat, csakhogy tudatosítsam róla magam biztosan megtörtént-e az iménti dolog... A csók és a megjegyzés vagy inkább célzás, inkább célzás. Elhessegetve a rózsaszín ködöt másztam ki a vízből és indultam meg utána be a házba. - Enyém a zuhanyzó Alejandro... - Slisszoltam el mellette be a szobánkba a cuccaimért, miközben még egyszer gyors összeborzoltam a haját..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Run away with me - Jenni & Max 01.12.15 14:26


Jenni & Max

-Gondoltam… - miért is ne akarna bosszantóan célozgatni. De hát nem tehet róla, hisz csak nő. bevallottam, hogy  néha igen is nehéz velem, mert nem vagyok egyszerű esett, de Ő sem tagadhatja azt, hogy egy össze csomózott fonalkötegen egyszerűbb elmenni, mint rajta. Néha azt érzem, hogy csak szórakozás neki ez az egész…
-Figyelj, jobb ha most ebbe inkább nem megyünk bele, mert ne lesz jó vége…  -  tartottam fel a tenyerem jelezve, hogy nem szeretném fojtatni a beszélgetést, mert ebből hatalmas vita fog kerekedni és az nem tenne jót a barátságunknak. Talán még egyenlőre  jobban ismerem magam, mint Ő, és ha az hiszi, hogy mindent tud rólam, akkor nagyon téved…   - Nem gondolja Miss Tudálékos Kisasszony, hogy néha bosszantó tud lenni? – nevettem el magam és egy kissé arrébb, mert éreztem hogy ezért kapni fogok.
- Értem … - Bevallom ez most meglepett… Uj pasi? Hmm szóval ezért viselkedik ilyen furcsán. Mondjuk néhány dolgot akkor tényleg nem értek… Néha azt érzem, hogy teljesen odáig van értem, aztán hirtelen távolságtartóvá válik. – Hát akkor üzenem, Mr. „Odamegyek és bámulok,de nem teszek semmit”-nek ,, hogy megcsókoltam a barátnőjét. Kétszer. – mosolyodtam el, leplezve, hogy igen is féltékeny vagyok.
-  Ezért megfizetsz. – léptem utána, de hagytam, hogy beslisszoljon a fürdőbe. Megálltam a szobai tükör előtt, „Aham értem, hogy miért vagyok Alejandro… ”. A hajam ennél göndörebb már nem is lehetett. – Jenni siess, mert a hajam fésűért kiált…Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Run away with me - Jenni & Max 01.12.15 18:13


Max & Jenni
- Fél éve... És most. - És néha nagyon nem tudom hányadán is állunk, ha már itt tartunk, az iménti csókot se világos. Nem volt baráti, de n abban sem vagyok, lehetek biztos, hogy én azt kiválthatom belőle. az a kifejező komolyabb se, akkor mégis mi volt a célja vele? Mert valami üzenete mégis csak kellett, hogy legyen, de mintha félne még annyira is közelebb engedni magához. Fogalmam sincs mennyire volt ez jó ötlet a részemről, de kiderül. Őszintén szólva még sosem láttam féltékenynek és egyáltalán abban sem vagyok, lehetek biztos, hogy én azt kiválthatom belőle vagy engedné, hogy meglássam. Sosem tudni mi játszódik le benne. Komolyan mondom néha bonyolultabb, mint egy nő. De azt hiszem ezzel az új pasi dologgal most sikerült felkeltenem az érdeklődését, legalább nagyon remélem, hogy nem az ellenkezőjét fogom elérni vele, mert akkor a falnak megyek.
Gyorsan lezuhanyoztam, mire kapcsoltam, hogy az ég világon semmit se hoztam be magammal, csak berohantam a fürdőbe már dologgal, amit gyorsan a kezembe kaptam, de a ruha az lemaradt. Így nem volt más választásom, mint egy törölközőt csavarni magam köré és úgy lépni ki a fürdőből. Azt a, azért lehetne kicsivel hosszabb is, ha feljebb húzom, akkor a fél fenekem van ki, ha meg lejjebb, akkor meg felül elég... Izgalmasan áll, fogalmazzunk úgy.
- A fürdő előállt... - Libbentem el mellette kissé feszengve, miközben még mindig a törölközőmet igazgattam mindenhol. A csodába is, kisebb nem volt? Rövidebb? Mindegy, ha leesik, akkor lent lesz. Na jó, azért nem, az rettentő kínos lenne. Az első dolgom volt kikotorni a bőröndömből a kedvenc selyem köntösömet, amibe gyorsan bele is bújtam. Na, így azért már kényelmesebb. Lazán megkötöttem, ez sem sokkal hosszabb, de mégis csak majdnem combközépig ér, plusz ez biztosan nem fog leszédülni rólam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Run away with me - Jenni & Max 07.12.15 0:05


Jenni & Max-Jól van nah, úgy tűnik be vagyok rozsdásodva kicsit…
- mosolyodtam el. Igaz ami igaz nem most volt olyan alkalom, hogy egy nőt ennyire közel magamhoz. Mármint voltak különböző  kalandjaim, de azok soha sem jelentetek többet, mint aminek valójában látszottak. A legtöbb esetben el sem jutottunk addig, hogy bármi komolyabb is történt volna közöttünk. Nem azért mert nem lett volna alkalmam rá, csak szimplán soha nem éreztem azt, hogy annyira szerettem volna bármelyiket is, hogy összefeküdjek vele. Lehet, hogy kicsit régimódi vagyok, de ez van, nem szeretem csak úgy megosztani mindenkivel megosztani az ágyamat. Jenni viszont más mint az eddigiek… Ő tiszta szándékú, érzékeny és szerény… Talán tényleg ideje lenne  észrevenni, hogy Ő csak magamért a barátom és nem a pénzemért vagy a körülöltem lévő felhajtás miatt. Max néha annyira hülye tudsz lenni… De egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy tényleg ezt érzem vagy csak a hely teszi és hangulat. Nem akarom elveszíteni, csak azért mert hülyeségeket mondok vagy teszek. Magam sem értem, hogy miért csókoltam meg, mi kényszerített arra, hogy ezt tegyem… De lehet, hogy rosszul látom a dolgokat és neki egyáltalán nem jelentett semmit az a csók, hisz egyáltalán nem lepte meg a dolog. A tetejében még itt van ez az új pasi. Addig gondolkodom és húzom a dolgot, amivel még én sem vagyok teljesen tisztában, hogy egyszer csak azon kapom magam, hogy feleség és anya lesz de nem az enyém…  - És mit fog ahhoz szólni, hogy itt vagy velem Miami-ban…  - vontam fel a szemöldököm kíváncsian. Mondjuk az tényleg érdekelne, hogy mit is mondott neki, hova tűnik el két hétre. Ugyebár nem vagyok átlagember és nem lehet elrejtőzni a papparaziktól , tehát erről mindenképp tudni fog.
Gyakorlatilag végigálltam a szoba közepén Jenni egész zuhanyzását és próbáltam  nem összevizezni mindent… - Köszönöm… - pislantottam Jenni felé, aki egyetlen szál igen csak rövid törölközőben libbent be a szobába. Ezt nem hiszem el, hogy nem direkt csinálja. Először azt mondja van pasija, aztán előttem parádézik egy törölközőben . Egyetlen törölköző és egyetlen mozdulat választ el attól, hogy ez a baráti csevejnek egy szenvedélyes dolog legyen. De nem Ő azt mondta van valaki új az életemben és ez az Ő választása amit tiszteletben kell tartanom. Kezembe vettem a törölközőt és húsz percre bevonultam a zuhany alá. Muszály gondolkodnom, de nem akarom vele a nyaralást. Épp ezért van egy ötletem. Kilépve a zuhany alól magam köré tekertem a törölközőt és beléptem a szobába, ahol épp a bőröndöt pakolta ki. Mellé léptem és a saját bőröndömbe kezdem kutatni valami ruha után. –Most mi van? – néztem a csodálkozó Jenni arcában. – Mit szónál ha este elvinnélek valahova? Persze csak ha nem sértem meg a pasid… - mosolyodtam el.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Run away with me - Jenni & Max

Vissza az elejére Go down

Run away with me - Jenni & Max

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Bárhol, bármikor-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához