welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
Yesterday at 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Run away with me - Jenni & Max

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2do you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Run away with me - Jenni & Max 07.12.15 13:38


Max & Jenni
- Ha beakarok számolni valakinek arról, hogy mit, miért, kivel, mikor és hogyan csinálok, akkor felhívom a szüleimet, esetleg a véleményedet kérem, hogy egy tízes skálán mekkora őrültségnek számítana, de nem olyasvalaki hisztériája fog izgatni, akit alig ismerek, szóval maradjunk annyiban, hogy nem vagyunk még abban az előrehaladott stádiumban, hogy bárkié is lennék... Egyébként meg, eddig láthatóan eléggé zavartak a lesifotósok, most már akkor nem? Még a végén azt fogom gondolni, hogy visszaakarsz neki vágni féltékenységből... Figyelj Max, itt vagyok, mert itt akarok lenni, veled, ha tudni akarod miért, akkor kérdezd meg, ha viszont nem, akkor legyen ennyi elég. - Oké, őszintén nem gondoltam volna, hogy ennyire felkapja a dolgot, mármint, hogy ennyire jól fog sikerülni a kis kamu sztorim a nem létező majdnem pasimról, de úgy látszik, hogy nagyon is érdekelni kezdte a dolog. Fogalmam sincs meddig mehetek el ebben a dologban, így próbálok óvatos lenni, nem túl sok mindent elárulni, viszont annál több célzást rejteni a szavaim mögé, amiből remélhetőleg érteni fog, ha egy kicsit is féltékeny arra a srácra. Nem hiszem, hogy valóban rákérdezne arra, hogy miért is vagyok itt, vele... miért? Mert ismerem. És amióta ez így van, azóta szerintem rá sem néztem másik férfira, legalábbis úgy komolyabban nem, éppen ezért kellene éreznie, legalább sejtenie, hogy mindez az egész nem igaz.
- Semmi csak... Semmi. - Hahó, fejezd ezt be. Tudjuk, elképesztően helyes, jóképű, dögös meg szexi, de ezt most nem, nem lehet. Még nem... Megfogadtam valamit és ha belepusztulok is kifogom bírni, már csak két okból is. Az egyik az, hogy nem csak, mint férfi, hanem mint egy barát is fontos a számmora és nem akarom elveszíteni, akkor sem, ha kiderülne, hogy ez közöttünk nem fog működni. A másik pedig az, hogy ha mégis arra az elhatározásra jutna, hogy mégis csak lenne értelme ennek a valaminek közöttünk, akkor azt szeretném, ha Ő mondaná el, úgy ahogyan Ő szeretné.
- Ha megígéred, hogy táncolni is fogsz velem? - Szóval, ha a pasim nem bánja. Kit izgat most a pasi? Sokkal inkább azt szeretném kitapintani, hogy mégis mi volt az az előbbi csók. Talán nem kellene ennek ekkora feneket kerítenem, de fél éve... Akkor csókolt meg utoljára, amiről azóta sem beszéltünk igazán, és most. Ennek csak kell valamit jelentenie. Csak úgy nem csókolunk meg akárkit, mert csókolózni volt kedvünk. Ő legalábbis nem. Annyira azért már ismerem. - Szóval, mit szeretnél, mit vegyek fel? - Egy valamiben biztos lehet, le fog esni az álla.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Run away with me - Jenni & Max 08.12.15 23:36


Jenni & Max-Én azt honnan tudhatnám, hogy ti milyen kapcsolatban vagytok egymással, hisz életemben most hallok róla először. Egyébként is mindig te mondod, hogy állandóan csak titkolózzom és te mit csinálsz? Te gyakorlatilag semmit sem mondasz el, de persze a legjobb barátod vagyok állitólag. – sütött a hangombol a gyerekes sértődötség. – Figyelj, én nem akarok senkit számon kérni és nem is tartozol beszűmolóval de azért.... Áh hagyuk. – legyintettem. Tisztán kihalatszott minden szavamból, hogy betegesen féltékeny vagyok. Hogy miért? Tudja a fene... Talán.... Nem nem tudom tényleg, hogy mi van velem. Miért érdekel ennyire ez a lány? Nem, nem üzhetnek az érzelmeim velem ilyen gonosz tréfát. Most nem lehet, nem amikor már világossan közölte, hogy van valaki más. Egy m ásik férfi és most hiába mondja, hogy nincsenek olyan viszonyban, hogy birtokolja, mégis van és ez a legnagyobb probléma. Ezelen már nem tehetek semmit. Most viszont nem akarok erre gondolni, élvezni akarom a szabadságnak szánt időmet és amit hazaérkezem belevetem magam a munkába Ő pedig... Nem tudom... Átadom az uj pasinak. Talán jobb is lessz így . Nem szerethetek egy nálam sokkal fiatalabb lányt. Neki csak egy bálvány vagyok egy ideál, de semmi több...
- Te most komolyan elpirultál? – próbáltam  szemébe nézni, miközben elkapta a tekintetét. Elpirult... Na jó én ezt mostmár tényleg nem értem. Elvileg nem érdeklem, semilyen hatással nem vagyok rá, akkor mégis mi a fene történik ilyenkor?! Bevallom nekem is megfordult néhány dolog a fejemben, miközben ellibent mellettem egyetlen szál törölközőben, de szerintem az én arcomra nem ült ki ennyire a dolog.
-Ez csak természetes, hisz latin vagyok vagy mi a fene? Elvileg a véremben van, legelább is remélem... – grimaszoltam.  Na jó bevelom, szoktam a táncosokkal mozogni, de azért nem vagyok versenytáncos.  – Amit csak akarsz... – mosolyodtam el. – Mondjuk kényelmeset inkább. Megmutatom milyen ay én világom. – Mosolyogva indultam a másik szoba felé, hogy az öcsémnek szóljak, hogy este nem leszünk a házban és övék a terep.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Run away with me - Jenni & Max 09.12.15 0:29


Max & Jenni
- Most elárulnád mégis mi a fene bajod van? - Játszottam meg az értetlent. féltékeny. Eszméletlenül féltékeny. Oké. Talán nem kellett volna ennyire messzire mennem ezzel az új pasi dologgal, de nem gondoltam volna, hogy ilyen hatással lesz rá. Annyira, hogy most már szinte hiába is beszélek neki, semmit sem hajlandó meghallani a saját gondolatain kívül, amit viszont a féltékenység diktál belé és abból nem enged. - Te most... Féltékeny vagy?! - Az arckifejezése, a pillantása, mindent elárult. Igen, az. Féltékeny, méghozzá jobban, mint valaha. Most először érzem azt igazán iránta, hogy fél. Fél, hogy egyszer elveszít, bár erről sohasem beszélt és most eljutottunk arra a pontra, hogy már nem is kell.
- Te mindig mindent hagysz, mert az egyszerű, könnyű... De nem lehet minden az Max! - Nem lehet mindig mindent egy legyintéssel elintézni, hogy Áh mindegy, hagyjuk. Azt csináljuk fél éve. Még meddig? De ha már a könnyű dolgoknál vagyunk, a válaszok is egyszerűek, csak ki kellene mondani őket, de voltaképp nem is a válaszoktól félünk, sokkal inkább mindattól, amit magával fog rántani.
- Szó sincs róla. - Kaptam el a tekintetem és fordítottam el a fejem. Áh, nem. Nem hiszem el, mégis mit kéne tennem? Próbálkozom, mindennel, mindent megpróbálok, de neki mintha valami másra lenne szüksége ahhoz, hogy elűzze a kétségeit, de akkor mégis mire? Már kezdek bizonytalanná válni azzal kapcsolatban, hogy biztosan megtudom adni neki. Talán csak Ő képes erre.
- Rendben. Már alig várom. - Szóval, csak mi ketten? Genevieve-t és Andres-t gy szóval sem említette. Akkor ez most mi? Kétlem, hogy randira hívná miután közöltem vele, hogy van valaki, aki érdekel és miután Ő féltékenységi rohamban kapott és kiakadt ezen. De pontosan ebből kellene, hogy érezze valami nem stimmel a sztorival. Neki mégsem esett le, csak vakon elhitte minden egyes szavam. Én viszont ezt nem akarom elhinni és elfogadni. Nem akarom, hogy beletörődjön. Mert én nem fogok, amíg egy cseppnyi kis esélyt is látok kettőnkre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Run away with me - Jenni & Max

Vissza az elejére Go down

Run away with me - Jenni & Max

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Bárhol, bármikor-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához