welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
Today at 12:07
Graham & Hayley
Hayley Woodson
28.07.18 12:31
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Emily Hastings
 
Simon Whitlock
 
Saige Hannigan
 
Benjamin Price
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

wedding - Des & Cassy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: wedding - Des & Cassy 06.07.15 1:33


Az nem kifejezés, hogy ideges vagyok, elvégre melyik menyasszony nem lenne teljesen sík ideg a nagy nap előtt? Azt akarom, hogy minden rendben menjen, remélhetőleg a szervezők mindenre ügyelnek, nekem pedig már csak annyi a dolgom, hogy oda sétáljak az oltár elé a jóképű vőlegényemhez, hogy örök fogadalmat tegyünk egymásnak, de attól is iszonyúan tartok, hogy a padok között sétálva a habos-babos ruhámban megbotlok, és szépen kiterülök a násznép elé. Erre még gondolni sem akarok, elvégre ma van a nagy napunk, ma lesz belőlem Cassandra Drescher. Mióta Desmond bevallotta, hogy szeret, azóta a nap óta csak erre várok és vágyok. Szeretem. Mindig is szeretni fogom, biztos vagyok, hogy az életem legjobb döntése az, hogy hozzámegyek ahhoz a férfihoz, akit a világon mindennél jobban szeretek. Remegett a kezem egész délelőtt, ahogy a koszorúslányaimmal készülődtünk, nem azért voltam ideges, mert tartottam attól, hogy rossz döntést hozok, hanem azért, mert ez életem egyik legszebb napja. Mától tényleg egy család leszünk. Férj és feleség. Talán nem sokára arra is készen fogunk állni, hogy családot alapítsunk.
Nagy levegőt vettem, már a nászinduló felcsendült, én pedig minden egyes lépesemnél egyre szélesebben mosolyogtam, ahogy megpillantottam a leendő férjemet. Azaz arckifejezése, amivel rám nézett az mindent elárult. Látszott rajta a meghatódás, az hogy mennyire szeret. Ennél több már nekem nem is kell, hogy igent mondjak ennek a csodálatos férfinak.


WORDS: 221  |  NOTES: örökké :$  |  MUSIC: zene


♥♥ kate has it going on
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
650
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: wedding - Des & Cassy 13.07.15 19:35

I promise...
Mr & Mrs DrescherŐszintén nem hittem a szerelemben egészen addig a napig, amíg Cassandra be nem sétált az életembe, mert azon a napon valami számomra addig megmagyarázhatatlan érzés hasított belém, valami addig számomra ismeretlen, valamit amit minden erőmmel megpróbáltam kiűzni a fejemből, az elmémből, a gondolataimból, de nem sikerült. Azóta pedig sok minden megváltozott. Többé nem akarom kiűzni az életemből ezt a bizonyos érzést, amikor akkor visszavonhatatlanul úrrá lett rajtam. Ellenkezőleg, birtokolni szeretném egész hátralévő életemben. Nem arról van szó, hogy ne lehettem volna minderre érdemes, hogy valaki szeressen igaz szívéből, egyszerűen csak jelentéktelennek láttam azt, hogy ilyesmivel foglalkozzak vagy ilyesmit fontosnak lássak, most viszont már ellenkezni se tudnék. Sosem hittem volna, hogy valaha is őszinte szándékból fogom magam rávenni erre a napra, felhúzni egy nő ujjára a gyűrűt, most mégis megtörténik... Hazudnék, ha azt állítanám, hogy nem vagyok ideges, e körülbelül olyasféle hazugság lenne, mintha a leendő feleségemnek azt mondanám, hogy ma még egyetlen kortyot se ittam. Tudom, hogy jól döntöttem, a józan eszem is ezt súgja. Életem egyik legjobb döntését hoztam meg azzal, hogy Cassandrát választottam életem párjának. El akarom venni, családot szeretnék és ezzel egy időben a munkám eggyel lejjebb csúszott azon a bizonyos listán, persze attól még az is fontos lesz, de a munkám mégsem adja meg mindazt, amit ez a nő igen és nekem erre szükségem van. Szükségem van rá. Miután hagyományosan ittunk arra, hogy úgy döntöttem ezután egyetlen nőt fogok gerincre vágni vészesen repült az idő, mire azon kaptam magam, hogy ideje az oltár elé állnom. Ha kellett volna se lettem volna rá képes, hogy megszólaljak azon kívül, hogy gyönyörű, akár egy álom. Az én álmom, amiről a betoppanásáig az életembe nem is tudtam.
- Hercegnőm, készen állsz? - Suttogtam halkan. Azt hiszem még sosem voltam ennyire biztos az érzelmeiben, ez azért lehet mert még sosem engedtem, hogy irányítsanak, de most hallgatni akarok rá, életemben először és hinni abban, hogy sosem bánom meg.♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: wedding - Des & Cassy 14.07.15 0:13


Amíg a halál el nem választ. Őrültség, ha azt akarom, hogy még a túlvilágon is együtt legyünk? Feltéve persze akkor, ha mindez lehetséges. Egy egész örökkévalóságig szeretnék vele lenni. Azt hiszem ez az, amire tényleg azt lehet mondani, hogy tényleg szerelem. Mi küzdöttünk a kapcsolatunkért, harcoltunk egymásért, de most végre együtt célba értünk. Ki gondolta volna, hogy ilyen hamar az oltár elé fogok sétálni? Ez most tényleg a mi napunk, most senki sem foglalkozik azzal, hogy lényegében úgy ismertük meg egymást, hogy a szüleink összeházasodtak. Ez mind már csak a történelem, de most a mi fejezetünk következik, s mi írjuk a saját történetünket. Még néhány pillanat és örökre megváltozik a családnevem, most már büszkén fogom viselni a Drescher nevet. Mégis annyira hihetetlen, hogy ez a csodálatos férfi tényleg engem akar elvenni feleségül, pedig ha valakinek, akkor Desmondnak tényleg volt választása, - oh, de még mennyi nő közül -, de mégis engem akar.
Jobban izgulok, mint eddig egész életemben valaha, pedig már vettem részt ilyen nagy eseményeken, de egyik sem az én esküvőm volt. Ez nagyon más, most mindenki engem figyel, mi vagyunk a középpontban. Hm, talán vannak olyanok is – biztosan akadnak olyanok, akik még reménykednek abban, hogy Desmond meggondolja magát – akik inkább azt szeretnék, hogy ez a házasság ne következzen be, de mégis a szerelmünk túltesz mindenen és esküszöm, hogy ha a pap ahhoz a részhez ér „hogy szóljon most, vagy hallgasson mindörökké” és ha valaki meg mer szólalni a saját kezemmel fogom megfojtani az egész násznép előtt.
- Igen, minden vágyam, hogy Drescher legyek. – Még mindig mosolyogtam. Biztos vagyok abban, hogy készen állok, habár idegességem egyre inkább fokozódik, de ez biztosan normális, ha arra készülök, hogy életem szerelmének kimondjam az igent.
- Ugye nem fogod meggondolni magad? – Suttogtam kérdésemet, olyan halkan, amilyen halkan csak tudtam, hogy még a pap se hallja. Bele sem akarok gondolni, hogy mi történne velem, ha Desmond mégis úgy döntene, hogy inkább mégsem akar elvenni feleségül, de az már biztos, hogy teljesen összetörné a szívemet.


WORDS: 330  |  NOTES: örökké :$  |  MUSIC: zene


♥♥ kate has it going on
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
650
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: wedding - Des & Cassy 15.07.15 17:17

I promise...
Mr & Mrs Drescher- Az ki van zárva. - Eszem ágában sincs meggondolni magam, pláne, hogy sosem hittem volna, hogy ez is egyszer elfog jönni, azt pedig még kevésbé gondoltam volna, hogy ennyire boldog fogok lenni ezen a napon, de mégis megtörtént és ezért őrülten hálás leszek neki egész életemben, legalábbis ez lenne a szándékom és most már tényleg csak percek választanak el attól, hogy a feleségem legyen. - Mesésen gyönyörű vagy. - Jó néhány nő megfordult már az életemben. Mondhatni amilyen gyorsan jöttek, olyan gyorsan mehettek is, mert nem igazán ragadtam meg egynél sem. Kivéve egyetlen nőt, aki pillanatok belül már hivatalosan, papíron is hozzám fog tartozni és soha sem fogok lemondani róla. Abban sem hittem túlságosan, hogy a karrieremen kívül lesz még valami az életemben amire ennyire büszke fogok lenni, szerencsére ebben is tévedtem...
- Kezdhetjük. - Bólintottam a szertartás vezető felé, hogy kezdhetjük, elmondtam, amit akartam, a többit pedig még ezután fogom, amivel valószínűleg megfogom ríkatni az egész násznép előtt, de ma minden jogom megvan hozzá, többször pedig nem szeretném sírni látni. Azt én fogok a legtöbbször a lenullázott bankszámlám láttán.
Amikor ahhoz a részhez érkeztünk, hogy van-e valakinek ellenvetése-e házasság megköttetése ellen először Deborára néztem lágy pillantással, az apámra már sokkal szigorúbbal, lényegében ha bárki megmerne szólalni azt itt helyben megfojtanám. Azért lopva mindketten körbenéztünk Cassandrával abban bízva, hogy mindenki élni szeretne, mivel mindketten tudjuk, hogy többeknek sem kedvezett annyira, hogy mindez így alakult. Néhány másodperc múlva folytattuk is tovább, a fogadalmam következett... Vettem egy mély levegőt mielőtt belekezdtem volna, igaz leírtam, a papír pedig a zakóm zsebében van, de azt hiszem most nem lesz szükségem puskára.
- Én Desmond Drescher fogadom: segítek, hogy szeress élni, hogy minden nap leveszlek a lábadról. Fogadom, igyekezni fogok elérni, hogy minden nap újra és újra belém szeress, hogy mindig gyöngéd leszek hozzád, és lesz elegendő türelmem, amikor lenullázod a bankszámlám újra és újra. Fogadom, hogy őrülten szeretni foglak. Akármilyen hisztis leszel is, amikor fájó szívvel nemet mondok egy huszadik pár Valentino cipőre... Azzal, hogy hozzám jössz elmondhatom magamról, hogy én vagyok és leszek a legszerencsésebb férfi a világon, mert a legszebb, legcsodálatosabb nő mellett ébredhetek fel reggelente és hajthatom álomra a fejemet minden éjjel életem végéig. Szeretlek és szeretni foglak... Most és mindörökké. - Próbáltam rövidre fogni, mert még annyi minden lenne, amit elszeretnék mondani neki, amit elmondhatnék, de azt hiszem életünk végéig lesz még elég időm mindazokat a dolgokat elmondani neki a nap minden percében amikor csak akarom.♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: wedding - Des & Cassy 26.07.15 20:34


Mi minden menyasszony rettegett rémálma? Ez egyszerű. Az, hogy a szeretett férfi már az oltár előtt állva gondolja meg magát. Bízok benne. Tudom, hogy nem tenné meg ezt velem, ahhoz túlságosan is szeret. Érzem. Nem volt könnyű míg idáig eljutottunk, de együtt bármilyen nehézséget képesek vagyunk legyőzni. Csak az számít, hogy az enyém legyen, hogy érezzem, hogy szeret, s hogy viszont szerethessem. Elképesztő, hogy ez a férfi ilyen odaadással képes szereti, igaz? Főleg annak tudtában, hogy Desmond bárkinél jobban ismer, de mégis képes elfogadni olyannak, amilyen vagyok. Sőt, merem megkockáztatni, hogy ha másmilyen lennék, akkor nem is szeretett volna belém, de neki mindig a valódi arcomat mutattam, még ha néha nagyon is hisztis, s akaratos voltam vele, akkor is volt egy pillanat, mikor teljesen belém szeretett. Ahogy az én életemben is bekövetkezett a vártnál hamarabb, hogy teljes szívemből szeressem ezt a makacs, irányításmániás, iszonyúan szexi férfit.
- Köszönöm. - Ha szavakkal nem mondta volna, akkor ezt akkor is tudnám abból, ahogyan jelenleg is rám néz. Ez a nézése... Olyan, mintha arról árulkodna, hogy innentől kezdve csak én leszek az egyetlen nő, akire ilyen szemekkel akarna tekinteni. Habár jól tudom, hogy pillanatokon belül hűséget fog fogadni nekem, nem pedig vakságot.
Szerettem volna gyorsan túlesni ezen a részen, de a másodpercek iszonyú hosszúnak tűntek, de szerencsére senki sem szólt közbe, úgy tűnik, hogy mindenki kezd beletörődni abba, hogy mi tényleg megtaláltuk egymás mellett a boldogságot. Én pedig ezzel nem akarok senkinek sem ártani, pusztán boldog akarok lenni annak a férfi oldalán, akit szeretek.
Erős akartam maradni, és egyáltalán nem volt szándékomban, hogy elsírom magam, de szavai annyira szívhez szólóak voltak, hogy szemeim könnybe lábadtak. Könnyes szemmel néztem fel rá, arcomról egy pillanatra sem tűnt el az a szerelmes mosoly, ami csak neki szól.
- Ezt már sehogy sem tudom túlszárnyalni. - Suttogtam oda, miközben mutató ujjammal óvatosan próbáltam letörölni arcomról a könnycseppjeimet. Valljuk be Desmond piszkosul jó az esküvői fogadalom írásban, de remélem többet már nem akar írni, vagy ha igen, akkor azt is csak akkor, mikor majd esetleg évek múltán megújítanánk az eskünket.
- Én Cassandra Hemingway fogadom: csak arra vágyok, hogy pillanatokon belül végre elmondhassam magamról, hogy Cassandra Drescher lettem, a társad jóban és rosszban egyaránt, mindig is szeretni foglak, még akkor is, mikor azokat a bizonyos cipőket nem fogom tőled megkapni, noha a hisztimre azért számíthatsz. Ha azt mondom, hogy veled szeretnék lenni egy egész életen át, azt tényleg komolyan is gondolom. Sosem hittem, hogy ilyen fiatalon meg fogom majd találni a szerelmet egy olyan férfi személyében, aki már akkor is hiányzik, ha öt percig kénytelen vagyok elviselni, hogy nincs mellettem. Melletted másként látom a dolgokat, melletted tényleg igazi értelmet nyert az életem. Szeretlek, és azt akarom, hogy ez az érzés egész életemen át kísérjen. - Elmondhatatlanul szeretem, nem is tudnám igazán szavakkal kifejezni, hogy mennyire, de az már biztos, hogy a mai nap életem egyik legboldogabb napja, hiszen ma teljesen odaadom neki magam, csak is kizárólag egymáséi leszünk, remélem örökre fog szólni a most kötött házasságunk.


WORDS: xxx  |  NOTES: örökké :$  |  MUSIC: zene


♥♥ kate has it going on
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
650
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: wedding - Des & Cassy 29.07.15 19:12

I promise...
Mr & Mrs Drescher- Akkor gyakrabban fogok kimenni öt percre, csakhogy hiányozzak és ne akarj velem veszekedni. - Nem mintha nem lennének meg a magam mocskos kis módszerei, de ezt mégsem az esküvőmön fogom a násznép tudtára adni. Ez a nap csak a minék és csak annyit akarok, hogy neki a legszebb legyen, mert ugyebár ez a nap minden nő nagy álma, senkinek sem fogom megengedni, főleg nem ma, hogy bármivel is megpróbálja elrontani. Én az a fajta férfi vagyok, aki mindig minden helyzetben képes nyugodt maradni és higgadtan kezelni bármiféle helyzetet, de ma... Még sosem voltam ennyire ideges. Tudtam, hogy minden jól fog menni, de ez mégis az a nap, amikor férj válik belőlem, egy olyan feladat, amivel most szembesülök életemben először és bízom benne utoljára és szeretném jól csinálni, nagyon jól, azt szeretném, ha minden egyes nap érezné, hogy a világot jelenti számomra, ami igaz nem mindig volt így, de most már csak ez lesz, mert megtaláltam, amire még szükségem van az életben és soha sem fogom elengedni.
Elérve a várva várt pillanathoz húztam fel másodperceken belül mondhatom, hogy immár a feleségem ujjára a gyűrűt, ekkor küszködtem egy kicsit a könnyeimmel, na meg persze amikor megpillantottam. Mindig tudtam, hogy a leggyönyörűbb nő az egész világon, de ma ismét sikerült leérnie, hogy valami újat érezzek... Arra is Ő tanított meg, amit most érzek. Elképzelése sincs róla mennyi mindenért lehetek hálás.
Soha életemben semmitől sem féltem, kételkedtem, hogy sikerült vagy bármi más, csak akkor, amikor legutóbb vártam azt, hogy vajon igent fog-e mondani nekem. Megtette, most rajtam a sor.
- Igen. - Határozottan mondtam ki a választ a kérdésre, pontosan úgy, mint aki még soha semmiben sem volt ennyire biztos, elszánt és elhivatott.♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: wedding - Des & Cassy 03.08.15 11:42


Mindössze megmosolyogtam a dolgot, hiszen annyi mindent tudtam volna még mondani, de valahogy a körülmények nem voltak megfelelőek arra, hogy kinyissam azt a csöpp kis számat. Pontosabban inkább vállba szerettem volna ütni ezért, de mégis hogyan nézne az már ki, hogy a menyasszony az oltár előtt bele üt a leendő férj vállába? Még mások azt hinnék, hogy mindez azért van, mert némi noszogatásra van szüksége ahhoz, hogy ki mondja azt a bizonyos egyetlen egy szócskát, amivel a közöttünk lévő kötelék még erősebbé fog válni reményeim szerint. Most már nem csak egy szerelmes pár leszünk, mától egy családdá váltunk. Férj és feleség, szinte még mindig annyira hihetetlen, hogy ez megtörténik velem. Ennél jobban már képtelen vagyok szeretni, mert biztosan állíthatom, hogy teljes szívemből szeretem, úgy ahogy eddig még soha senkit. Nem is fogok így szeretni mást, hacsak nem a leendő gyermekeinkről van szó. De a mézes heteink után esetleg elő drukkolok ezzel a témával, de addig is ki szeretném élvezni annak minden pillanatát, hogy ennek a csodálatos férfinak a felesége lettem.
Könnyes szemekkel néztem szinte megbabonázva, hogy felkerült az ujjamra az a gyönyörű - és gondolom cseppet sem olcsó - gyűrű. Most már bárki láthassa az ujjamon a gyűrűt, ami ugye a házasság szimbóluma és egyben azt is jelenti, hogy már elköteleztem magam egy csodálatos ember mellé, na meg az is egyből látszik, hogy annak a csodálatos embernek remek ízlése van az ékszerek terén, és egyáltalán nem volt sóher.
Amikor a pap ahhoz a részhez ért, amikor megkérdezte, hogy szeretnék-e Desmond felesége lenni már nem kellett gondolkoznom a válaszon, már régóta tudom, hogy erre vágyok, ezt akarom.
- Igen!- Határozottabban már nem is tudtam volna mondani, közben végig a szemébe néztem. Meglepetésemre könnyes volt a szeme a meghatódástól, vagy inkább attól hogy most is arra gondol, hogy mennyire fog fájni a bankszámlájának az, hogy immár a felesége vagyok? Inkább fogjuk a meghatódottságra.
- Ezennel férj és feleség vagytok, megcsókolhassátok egymást. - Jelentette ki a pap. Az már biztos, hogy nekünk sem kellett ezt kétszer mondani. Szenvedélyesen faltuk egymás ajkait az oltár előtt, persze csak módjával.


WORDS: xxx  |  NOTES: örökké :$  |  MUSIC: zene


♥♥ kate has it going on
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
650
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: wedding - Des & Cassy 23.09.15 14:30

I promise...
Mr & Mrs Drescher- Most már csak az enyém vagy, hivatalosan is. - Jelentettem ki mindvégig büszkén mosolyogva - igen mosolyogva, ami nálam nagyon is nagy szó, sőt elég sokat is jelent -, de még mindig nem engedtem el a derekát. Talán mert még mindig alig hiszem el, hogy az előttem álló nő ettől a perctől fogva a feleségem és mert nem akarom elengedni, sőt most már nem is fogom. Mint a feleségemre fenn tartom rá a jogot, hogy a közeljövőben vagy akár örökké egy pillanatra se engedjem el vagy veszítsem szem elől,de persze azzal is tisztában vagyok, hogy lesznek olyan helyzetek, amikor külön kell majd töltenünk néhány napot, mert csak azért, hogy végig unatkozzon egy egész napot nélkülem a szállodában, azért nem akarom magammal húzni sehová, persze azt is tudom, hogy a bankkártyám társaságában már csöppet sem unatkozna, de ezt majd még megbeszéljük Mrs. Drescher-el.
Miután nagy nehezen sikerült annyira elszakadnunk egymástól, hogy csak egymás kezét fogtuk fogadtuk a gratulációkat, életemben nem mosolyogtam még ennyit, de most nincs más választásom, szeretném élvezni a nászéjszakánkat is, szóval jól kell viselkednem.
- Ezért egy szemhunyásnyit sem foglak aludni hagyni. - Ha eddig nem lett volna nyilvánvaló a számára, akkor most kezdhet rá felkészülni. - Hogy én ezt mennyire utálom. Nyálas lettem, rúzsos és több vakolat van rajtam, mint a fél vendégseregen. - Így el is tűntem pár röpke percre még a első táncunk előtt.
- Mrs. Drescher, mehetünk? - Nyújtottam felé a karom az első közös táncunkra, amihez kivételesen vállaltam a dal kiválasztását és szerintem sikerült is vele elnyernem a tetszését, legalábbis az a néhány alkalom, mikor elpróbáltuk ezt bizonyítja. Pillanatokon belül fel is csendült az említett dal, amire lassan vezetni kezdtem az én gyönyörű menyasszonyom.
- Hála az égnek, hogy nem ebből a ruhából kell majd kihámozzalak... - Suttogtam, miközben közelebb húztam magamhoz annyira, amennyire a ruhája megengedte.


♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: wedding - Des & Cassy 25.11.15 12:53


- Ha tudnád, hogy mióta várok erre a pillanatra. - Súgtam oda, mindvégig azon igyekezve, hogy nehogy valami illetlen dolog csússzon ki a számon a pap előtt, még ha halk szavak is lennének, van amit nem kellene hallania. Khm, például azokat a pajzán kis szösszeneteket, amivel még ennél is nagyobb kedvet csináljak neki a nászéjszakánkhoz. Az már biztos, hogy különleges fog lenni, na meg az is biztos, hogy emlékezetes, mert azzá fogom tenni, legalábbis terveim szerint ez fog rám várni, hacsak a drága férjecském ki nem fekszik a gratulációk közepette lehajtott italoktól.
- Nem is szándékoztam ma este aludni, azt hiszem, hogy lesz az alvástól jobb elfoglaltságunk is, igazam van drágám? - Sejtelmes mosollyal arcomon pillantottam felé, de már fogadtam is a következő gratulációt. Komolyan mennyien jöhetnek még oda hozzánk? Az a legszebb az egészben, hogy a fele vendégsereget nem is igazán ismerem, de azok is nagyon lelkesnek tűnnek, legalább jó tudni, hogy mégis vannak azok, akik örülnek az örömünknek.
- Minden jóban van valami rossz. Szerencse, hogy csak ennyi "rossz" dologgal kell ma szembesülnünk. - Legalábbis nagyon reménykedek ebben, hogy a mai napon semmi sem fog rosszul elsülni. Mondjuk, hogy amikor kihozzák a tortát nem megy neki senki sem a felszolgálónak, és végül nem kerül a padlóra. Nagyon is reménykedek abban, hogy nem lesz semmi olyan az esküvőnkön, ami azokban a vicces esküvői videókban szokott lenni.
- Mehetünk. Már alig vártam az első közös táncunkat, mint házaspár. - Még szoknom kell azt, hogy mi már nem csak egy pár vagyunk, hanem férj és feleség, olyan új még, de mindig is ez volt, amire igazán vágytam. Hivatalosan is egy pár vagyunk, ez tényleg örökre szól.
- Ez most komoly? - Hatalmas mosoly ragyogta be arcomat, amikor meghallottam melyik számot választotta az én drága férjem. Nagy titokban tartotta, de mégis kitalálta, hogy melyik számot szerettem volna. Ez jelent valamit, méghozzá azt, hogy nagyon is figyelt rám.
- Ezek szerint nem is tetszik a ruhám? - Incselkedtem vele táncolás közben, de igaza van, a másik ruhát sokkal könnyebb lesz majd leszednie rólam, mikor végre már eljutunk odáig, hogy átvigyen a küszöbön.


WORDS: xxx  |  NOTES: örökké :$  |  MUSIC: zene


♥♥ kate has it going on
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
650
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: wedding - Des & Cassy 25.11.15 14:46

I promise...
Mr & Mrs Drescher- Persze cica, megmutatom miféle előnyökkel jár még, ha az én feleségem vagy. - Eddig is mindent megkapott, ami ezután is így lesz, de most nem is igazán anyagiakra kell gondolni, sokkal inkább a hálószoba falain belülre. Hmm, ott nagyon sok dolgunk lesz még az elkövetkező napokban, hetekben, hónapokban. Bár a nászutunk csak pár hetes lesz, azt senki sem mondta, hogy a mézes heteink is véget fognak érni, miután hazaérkezünk. Most életemben először merem azt büszkén kijelenteni, hogy mindenem megvan. Minden, amiért megéri reggelente felkelni. Ez a dolog pedig számomra most már egyedül csak Ő, jobban mondva egyelőre, mert a közeljövőben szeretném, ha eggyel többen lennénk már, amire most rá is kapcsolhatunk, ha Cassandra is belegyezik.  - Apropó, mond, hogy a cica nem utazik velünk? - A cicáról sikerült mindvégig megfeledkezni, de nagyon remélem, hogy most az egyszer a cicát itthon hagyjuk.
- Remek. - Tényleg igyekeztem kitenni magamért mindenben, ami az én feladatom volt, mert mindent mégsem hagyhattam rá, ehhez az egy dologhoz pedig ragaszkodtam, mégpedig a dal kiválasztásához, persze ezzel is csak meglepni szerettem volna. Azt hiszem ez sikerült is. Sőt, örömmel jelenthetem ki, hogy most már mindig így lesz. Mindig azon leszek, hogy boldognak láthassam, mert csak akkor vagyok én is az. Vele. Tőle vagyok az, aki. Még soha semmi sem volt ilyen fontos a számomra. Az életem most már rólunk szól és azt akarom, hogy ez mindig így legyen.
- Sosem foglak elengedni. - Azt nem ígérhetem meg, hogy mindig mindent jól fogok csinálni, biztosan fogok hibázni, nem is keveset, de azok után, amiken keresztül küzdöttük magunkat azért, hogy ma itt állhassunk azt gondolom, hogy megfogjuk oldani.
- Varázslatosan festesz, de miért érzem azt, hogy pokoli sokáig tartott felvenni, de bármeddig is, annyit nem tudok várni. - Ma főleg nem. Tényleg elállt a lélegzetem, amikor megpillantottam ebben a ruhában, ami nem mellékesen mocskosul sokba fájt, de a másik kisebb is, rövidebb is, másodpercek alatt levehető... Engem meggyőzött. Az a ruha nyert. De ha erre a napra gondolok vissza csakis ebben a ruhában fogom látni.


♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: wedding - Des & Cassy 31.12.15 2:54


- Szóval előnyökkel fog járni az, hogy a feleséged vagyok? - Színlelt meglepettséggel pislogtam fel rá, hiszen tudom, hogy előnyökkel fog járni a házasságunk, de most nem az anyagi előnyökre gondolok, mert nem a bankszámláján szereplő összeg miatt mondtam ki az igent. Szeretem. Akkor is szeretném, ha nekem is dolgoznom kellene, hogy megéljünk, sőt mi több, szeretnék is valami munkát vállalni, de ez még a jövő zenéje... Egyszóval egy kicsit önállósulni szeretnék még mielőtt anyai örömök elé néznék, mert aztán csak a gyönyörű kisbabánkkal lennék elfoglalva a nap minden órájában. Mert egy gyerek mindent megváltoztatna, de már most nagyon vágyok arra, hogy tényleg egy család legyünk egy, vagy két csodálatos csöppséggel gyarapodva.
- Ezen még nem is gondolkoztam, de szerintem anyukád hajlandó lenne arra, hogy vigyázzon a cicára, amíg mi a nászutunkat élvezzük. - Nem akarom idegenre bízni, ahhoz túlságosan szeretem azt a kis szőrgombócot, ezért inkább arra a személyre bíznám, akiben leginkább megbízok. Ez pedig jelen helyzetben drága férjem édesanyja. Ha már ilyen tökéletes férfit hozott a világra, akkor az én drága macskámat is rá merem bízni.
- Nem is hagynám, hogy elengedj. - Harcolnék érte, kettőnkért, a kapcsolatunkért ha úgy alakulna. Sok mindenen keresztül mentünk már, de ez még nem jelenti azt, hogy az évek alatt ne kellene szembenéznünk néhány rázós helyzettel. Megoldjuk. Hiszek benne, hiszek kettőnkben, hogy bármin is megyünk keresztül végül minden jóra fordul.
- Tudod, hogy mi a te bajod? - Mosolyogva néztem rá, miközben tánc közben suttogtam fülébe, hogy csak mi ketten legyünk a közöttünk lévő beszélgetés fültanúi. - Túl türelmetlen vagy. - Válaszoltam meg saját kérdésemet, de Desmond mindig is ilyen volt, ezzel együtt szeretem.
- Még néhány óra hosszáig ki kell bírnod, sőt még a másik ruhámban is el kell, hogy kápráztassalak. - Az testhez simuló, abban sokkal jobban tudok mozogni, mint ebben a habos ruhában, de ez volt a kívánsága és pedig eleget tettem neki némi kompromisszummal.


WORDS: xxx  |  NOTES: örökké :$  |  MUSIC: zene


♥♥ kate has it going on
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
650
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: wedding - Des & Cassy 03.01.16 2:07

I promise...
Mr & Mrs Drescher- Igen. Ma váltál a világ legszeretettebb nőjévé. De persze ezen kívül is akadnak még plusz pontok... - Tettem hozzá sejtelmesen. Bár szerintem mindkettővel tisztában volt már eddig is. Képtelen lennék már ennél jobban szeretni, de azért megígérem, hogy minden egyes nap megfogom próbálni valamivel felülmúlni önmagam. Végre az enyém, csak az enyém és most már senki sem veheti el, mert nem fogom megengedni. A legjobb dolog az életemben, a valaha meghozott legjobb döntésem, amihez életem végéig ragaszkodni akarok, meg fogok is, az sem érdekel, ha egy szép napon mindent elveszítek, ha Ő velem marad és kitart mellettem, ennyi kell.
- Imádlak édes. - A cicát is, mivel nem is lenne más választásom, de most akkor is had maradhasson itthon, mi pedig had rosszalkodhassunk kettesben, ez lesz a nászutunk, amikor még a cicával sem vagyok hajlandó osztozni rajta, különben is miután visszajövünk jó hosszú ideig nem leszek megint szabadságon, legalább ilyen hosszún nem, szóval ezt most ki kell használnunk minden módon. Sőt, azt szeretném, ha a sok szextől kimerültebben érnénk haza, mint ahogy elutaztunk. Hmm, jól hangzik. Erre még rátérünk.
- Szereted amikor az vagyok, nem? - Most is az voltam és tánc közben megcsókoltam, majd finoman harapdálni kezdtem a fülét, de még időben sikerült magam visszarángatnom a valóságba, még mielőtt jobban elragadtattam volna magam a kelleténél, ez még nem az a pillanat.
- Izgalmasan is hangzik meg nem is. Türelmetlen vagyok. - De szerencsére ezért a vonásomért is odáig van, főleg, amikor rajta élem ki. A dal lassan véget ért, intettek, hogy vágjuk fel a tortát. Az első szelet a miénk vagyis egymást kell etetnünk. Hmm, hát mi ezt kicsivel másképp szoktuk csinálni, jórészt csak tejszínhabbal... - Édesem... - Nyújtottam felé a villám, nem igazán vagyok édességfüggő, vagyis jobb szeretem, amikor Ő az édességem, épp ezért egy csók is társult a falat torta mellé. Így már sokkal jobb.♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: wedding - Des & Cassy 03.01.16 2:34


- Nagyon is kíváncsi lennék azokra a bizonyos plusz pontokra, de szerintem ezt inkább akkor beszéljük meg, mikor végre kettesben leszünk. - Van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem pusztán csak beszéddel szeretné közölni, hogy miről is van szó, hanem tettekkel is a tudtomra akarná hozni. Ezt persze egyáltalán nem bánnám, de most sem az idő sem pedig a hely nem megfelelő erre. Túl sok lenne a szemtanú.
- Oh, ezt pontosan tudom, de sosem fogok ráunni arra, hogy azt mondod, hogy imádsz. - Most pedig nem is kellett semmit sem tennem ehhez, lényegében csak a cicámról kellett lemondanom, de kibírom. Jól tudom, hogy a nászutunk során nagyon is le tudja majd kötni a figyelmemet ahhoz, hogy ne hiányoljam a macskát, és valójában szeretném is kiélvezni azt, hogy kettesben leszünk.
- Túlságosan jól ismersz. - Vallottam be, mert tényleg szeretem mikor türelmetlenkedik, amikor szó szerint darabokra tépi a ruhámat vágytól fűtve. De ameddig ez a szenvedély meg van közöttünk, addig semmi okom sincs arra, hogy kételkedjek a közöttünk lévő szikrában. Mert minden nő legnagyobb félelme az, hogy mi fog történni, mikor kihűl a kapcsolat... Talán túl naiv vagyok, de én inkább abban akarok hinni, hogy közöttünk ez sosem fordulhat elő.
- Oh, drágám, ha ennyire türelmetlen vagy, akkor tényleg nincs más választásod... Gondolj csak arra, hogy mit tartogatok számodra a menyasszonyi ruhám alatt. - A legvadítóbb csipkés fehérnemű van rajtam, amit ha meglát pusztán csak néhány másodperc fog ahhoz kelleni, hogy letépje rólam.
- Hm, finom. Ugye férjecském? - Miután megkóstoltam a tortát, azután nyújtottam felé a villámat, amin egy kis darabka torta várt arra, hogy Desmond megkóstolja, még ha tudtában is vagyok annak, hogy nem igazán szereti az édeset, de azért kötelező megkóstolnia a tortánkat. Van egy olyan sejtésem, hogy mi most sokkal édesebbek vagyunk, mint az esküvőnkre készült vaníliás torta.


WORDS: xxx  |  NOTES: örökké :$  |  MUSIC: zene


♥♥ kate has it going on
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
650
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: wedding - Des & Cassy 03.01.16 3:28

I promise...
Mr & Mrs Drescher- Legszívesebben most azonnal fognálak és megszöknénk, de valahogy kétlem, hogy a szüleink repesnének a gondolattól. - Így is ki voltak akadva az idő szűkössége miatt, mert nem voltunk hajlandóak várni még az esküvővel, még csak az hiányozna, hogy meg is szöktessem a menyasszonyt már most, pedig nagyon is lenne hozzá kedvem, sőt alig várom, hogy végre csak a enyém legyen minden figyelme, a ruhái pedig egy csinos kis kupacban hevernének már. Csak magamat kínzom ezekkel a gondolatokkal.
- Szeretlek. Imádlak. - Nyomtam újabb és újabb csókot ajkaira. Csókos képekből nem lesz hiány, alig várom, hogy a képekből is választanunk keljen az albumba, előreláthatóan hosszú délután elé nézünk, amit megint csak esélytelen, hogy megússzak, bár ezzel is csak a nászutunk után vagyok hajlandó foglalkozni, addig Cassandra senki másé, azt hiszem életemben először én is kifogom kapcsolni a céges mobilom és csak időnként fogok ránézni, mondjuk hetente egyszer bőven elég lesz.
- Remélem olyan, amit nem sajnálsz, ha eltépek, mert elfogom, egyesen leszaggatnék rólad mindent... - Már most, ebben a percben is, de még bírnom kell magammal, utána pedig egy hónapig nem kell, azt sem fogom megengedni, hogy felöltözzön, kivéve, ha ahhoz lesz kedvem, hogy vetkőztessem.
- Úgy látom elfognak rabolni. Siess vissza. - Csókoltam meg ismét még mielőtt elengedtem volna, hogy átöltözzön. Az álomszépet most felfogja váltani az iszonyat dögös, nekem pedig azt hiszem szükségem lesz még egy duplára még mielőtt abban meglátom. Addig is essünk túl ezen is alapon felkértem Lily-t táncolni, kellemest a hasznossal, Cassandra is boldog lesz, ha látja, hogy bár nem kedvelem, nagyon nem kedvelem, mégis csak az édesanyja és megerőltettem magam, hogy táncoljak vele, legalább az illendőség és persze az Ő kedvéért is, na jó, leginkább csak az Ő kedvéért, a többi nem érdekel.♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: wedding - Des & Cassy 04.01.16 21:40


Már én is epekedve várom azt, hogy elinduljunk a nászutunkra, de egyben izgulok is a nászutunktól, na nem attól, amit majd ott fogunk egymással művelni... Már régen nagy tapasztalatunk van minden mocskos dologban, amit ketten véghez tudunk vinni, hanem attól izgulok, hogy semmit sem tudok arról, hogy hová akar vinni, majd nászútra. Elképesztő, hogy mennyire tud titkot tartani, pedig én tényleg igyekeztem kideríteni, de nem jártam szerencsével, talán jobb is lesz így, hogy tényleg meglepetés fog lenni.
- Nagyon is csábítóan hangzik, de ezt most nem tehetjük meg. - Én is akarnám, de ez most a mi napunk, azért még néhány óra hosszáig ki kell bírnunk, ha rajtam múlik ki is fogjuk. Ha vissza emlékszem erre a napra, akkor azt akarom, hogy az jusson az eszembe, hogy mennyire tökéletesre sikeredett, ahelyett, hogy mindketten alig bírtunk magunkkal és ahogy bírtunk le is léptünk.
- Hogy is mondtad? - Tisztán hallottam minden szavát, de valahogy képtelen vagyok betelni vele, ahogy csókjaival, vagy érintésével, vagy pusztán azzal, hogy velem, mellettem legyen. Önző mód mindent akarok, mindent amit csak adni tud nekem, az ölelését, a szívét, a szerelmét.
- Meg is sértődnék, ha nem az lenne a reakciód, hogy letéped rólam a fehérneműmet. - Még mindig óvatosan suttogtam fülébe, Ruth nénin szívrohamot is kapna, ha nyolcvan éves korában efféle beszélgetés foszlányok jutnának el hozzá, én pedig nagyon nem akarom, hogy mentőt kelljen hívni bárkihez is, amiért mi nem bírunk magunkkal.
- Sietek. - Viszonoztam a csókot, de gyorsan el is tűntem a vendégsereg között. Eljött hát az is, hogy átöltözzek. Remélhetőleg ez a ruha is tetszeni fog neki, most tánc közben is jobban hozzám tud férni, mivel a szoknya része nem habos, hanem testhezálló.
Legnagyobb meglepetésemre arra értem vissza, hogy az én drága férjem már édesanyámmal táncol. Ki hitte volna, hogy ez valaha is bekövetkezhet? Szinte lehetetlennek tűnt, tudván, hogy mennyire nem szimpatizálnak egymással, de úgy látszik, hogy az én kedvemért erre is képes, tuti biztos, hogy a jó férfihez mentem hozzá.
- Ez most tényleg megtörtént, vagy csak álmodtam? - Miután lejárt a zene, és anyám elhagyta a táncparkettet akkor mentem oda az újdonsült férjemhez. 


WORDS: xxx  |  NOTES: örökké :$  |  MUSIC: zene


♥♥ kate has it going on
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
650
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: wedding - Des & Cassy 09.01.16 21:41

I promise...
Mr & Mrs Drescher- Biztosan nem szökhetnénk meg? Én szívesen elrabolnálak. - Próbálkozni lehet, de az ahogyan rám nézett eléggé azt sugallta, hogy kénytelen leszek bírni magammal még egy kicsit, vagyis viselkednem kell még, másért valószínűleg soha semmilyen körülmények között sem tenném meg, de Ő most már az én feleségem, érte pedig bármit megtennék, bármire hajlandó lennék, csakhogy boldognak lássam, van is egy olyan érzésem, hogy ez a dolog még visszafog nyalni valamilyen úton módon. Ezt nevezik érzelmi zsarolásnak, Cassandra pedig nem rest minden eszközt bevetni, ha valamit nagyon elakar érni nálam, de nem tehetek róla, még ezt is szeretem benne. Neki azt is eltűröm, amit mástól valószínűleg nem viselnék el. Ő most már az első és egyetlen személy az életemben, akitől függök, aki képes szeretni, megbántani, aki értelmet ad az életemnek.
- Nyugi cica, ma még rengetegszer fogod hallani, a közös életünk során pedig még többször, hidd el rá is fogsz unni. - Mert én sosem fogom megunni emlékeztetni rá minden egyes nap, a fülébe súgni reggelente vagy éjjelente, ha felébredünk, erről sosem fogok megfeledkezni, hiszen mindig ott lesz nekem, legalábbis ebben reménykedek. Képtelen lennék már valaha is elengedni.
- Azért ne szokj hozzá, most sem kedvelem jobban, de ma van az esküvőnk és ha a fene fenét eszik is azt akarom, hogy boldog legyél, így felkértem édesanyádat. - Nem sok kedvvel, de legalább ma nem köpött bele a levesbe. Tőle már ez is valami. Több, mint amit értünk megtett, kivéve, amikor rákényszerítettem, de az más lapra tartozik, bármikor megtenném újra azért, hogy Cassandra az enyém lehessen, ha kell és a helyzet úgy kívánja meg is fogom.
- Édes, indulhatunk? - Azt hiszem itt az ideje leköszönni a színről, indulnunk kell. Terveim vannak még az én édes feleségemmel, amihez viszont már sokan vagyunk. Szeretném most már kisajátítani. Már a kocsi is csak ránk vár, mivel már nem vagyok abban az állapotban, hogy vezessek, más különben szó szerint rabolnám el a jaguárral, stílusos lelépés lenne az egyszer biztos, amit még megtehetek a nászutunk során.♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: wedding - Des & Cassy 13.01.16 6:59


- Valahogy majdcsak kibírunk még itt egy kicsit, elvégre ez a sok ember csak miattunk van itt, vagy szeretnéd egész hátralevő életed során, ha minden veszekedésnél felhoznám, hogy még az esküsünkön is milyen türelmetlen voltál? - Én sem vagyok jobb tőle, hiszen alig várom már, hogy megkezdjük a nászutunkat, de azért szeretném kiélvezni ezt a napot, ahogy csak lehetséges, elvégre ez a mi nagy napunk. Jó esetben az életed során csak egyszer állsz oltár elé, legalábbis nagyon reménykedek benne, hogy megtaláltam azt a férfit, akivel majd tényleg leélhetem a hátralevő életemet. Aki mellett megöregedhetek, akivel visszatekinthetek a szép éveinkre, akivel majd az unokáinknak mesélhetünk. Ha rólunk van szó optimistán állok bármihez, hiszem, hogy egy életen át kitartunk egymás mellett.
- Nem hinném, hogy erre valaha is rá tudnék unni. - Ameddig az egymás iránti szerelmünk kitart addig biztosan nem. Sok mindent átvészeltünk már együtt, de mégis csak most várnak ránk az igazán házasság próbáló évek. Még annyi minden vár még ránk, de remélem csak közelebb fogunk kerülni egymáshoz a hullámvölgyek leküzdése után.
- Bőven beérem ezzel az egyszeri alkalommal is. - Nem vártam el tőle, hogy ezt megtegye miattam, de be kell vallanom, hogy nagyon is szép gesztus volt részéről. Az már biztos, hogy a férjem bármire képes, ha rólam van szó.
- Pontosan hová is? - Még nem adtam fel a reményt, hátha most már ki bírom belőle szedni, hogy mi is az úti célunk, habár kétlem. El kell ismernem, hogy ha titkok megőrzéséről van szó, akkor Desmond nagyon profi. Még mindig nem sejtem, hogy mi is a nászutunk helyszíne, pedig én próbáltam kideríteni, de aztán ráhagytam. Ha meglepetést szeretne nekem okozni, akkor hagyni is fogom neki. Bárhová is megyünk az csodálatos fog lenni, hiszen vele lehetek, nekem ennél többre már nincs is szükségem.


WORDS: xxx  |  NOTES: örökké :$  |  MUSIC: zene


♥♥ kate has it going on
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: wedding - Des & Cassy

Vissza az elejére Go down

wedding - Des & Cassy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Ha megtehetném újra hát meg tenném... - Des & Cassy

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Drescher villa-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához