welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

I ♥ you - Victor & Lyna

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: I ♥ you - Victor & Lyna 02.08.15 21:30I give you all of me
And you give me all of you


Álmosan még alig pislogva kezdtem el nyújtózkodni az ágyban, de még eszem ágában sincs felkelni, csak valami hiányzik és most kivételesen nem édesség és ha most azzal ébreszteném fel a édesen alvó vőlegényemet a szabad napján, hogy hozzon nekem csokit... Hát fogalmazzunk úgy szerintem nem szeretne olyan nagyon, mint ahogy mondogatni szokta, de azért amit most szeretnék Tőle azért nem haragudhat, még ha fel is keltem miatta. Sok minden megváltozott az utóbbi időben. Rengeteget gondolkodtam és most kivételesen értelme és eredménye is volt, nem csak még több kétely és kérdés. Végső ideje volt letisztáznom magamban pár dolgot kettőnkért. Magam sem tudom hogyan jött ez, de érzem, akarom és csak ez számít. A fene se tudja hányadik alkalommal játszom le magamban ugyanezt és akár elhinné, akár nem, de sokat segített a türelmével. Tudom, hogy neki sem volt egyszerű, mivel abban sem lehetett bizonyos, hogy mire is vár és sokban én sem könnyítettem meg a dolgát és biztos túl is bonyolítottam ezt az egészet, de szükségem volt erre, mert így magam is beláttam, hogy nekem ennél nem kell több és bolond lennék eldobni most mindazt, amim van... Van mellettem egy fantasztikus ember, aki mellett igazán biztonságban érzem magam, aki mellett tényleg azt érzem, hogy semmi baj sem érhet, egy olyan férfi van mellettem, akire ha csak ránézek érzem, hogy szeret... És hónapokon belül lesz egy gyönyörű kisbabánk. Ráébredtem, hogy amiben én bizonytalan voltam eddig, azért más nők foggal, körömmel harcolnak.
- Victor... - Szólaltam meg suttogva. Fogalmam sincs mennyi lehet az idő, de korán van még, nagyon. Először a karján haladtam felfelé apró puszikkal, utána a nyakán egészen addig amíg fel nem értem a végső célomhoz, az ajkaihoz.

    TAG: Victor  | WORDS: ### | NOTES: ♥

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
151
Join date :
2012. Dec. 19.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I ♥ you - Victor & Lyna 17.11.15 17:38


Eltelt jó néhány hónap mióta megismertem Lynát. Sok mindent történt azóta. Teljesen megváltozott a nézőpontom, amióta vele vagyok.  Régen másról sem szólt az életem csak a munkámról és egyszerűen nem voltam képes semmire. És még csodálkozom így utólag, hogy nem volt normális nő az életemben. Tele voltam egy éjszakás csajokkal, néhánynak még a nevére sem emlékszem. Aztán  jött Ő… Sosem gondoltam volna, hogy abból a „Sziá-ból” ez lesz. Azonban még mindig akad egy-két dolog, ami megoldásra vár. Az egyik ilyen a családom, mármint az Európában lévő családom. Lyna nagyon szeretné megismerni Őket, de én egyszerűen képtelen vagyok csak úgy odamenni és jó pofizni, hogy „Szia Anyu, Apu… Ő Lyna! Heteken belül a feleségem lesz. Jah és mellesleg terhes.ˇ jah persze…. Inkább ameddig csak lehet megtartom magamnak. Persze nem hinném, hogy Lyna túl sokáig hajlandó elviselni a helyezetett.
-Hmm..? – nyitottam ki lassan a szemem. Éreztem, ahogy végigcsókol a nyakamig, majd egyenesen szájon csókolt. – Rosszalkodsz korán reggel? – csókoltam vissza, reggeli frissességemben. Baromi korán van még, de nagy nap a mai. – Kis focistám? – simogattam meg Lyna kerekedő pocakját. Ideje felkelnünk, ha időben be szeretnénk jutni a dokihoz. – Nah, talpra lustaságaim…- nevettem el magam, majd nyújtózkodva felültem az ágyban.
 


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I ♥ you - Victor & Lyna 03.12.15 11:24I give you all of me
And you give me all of you


- De még olyan korán van... - Eszem ágában sincs még felkelni. Inkább a karja után nyúltam és szépen húzni kezdtem visszafelé. - Gyere vissza, csak egy kicsit, naaa... Légyszi. - Pislogtam rá nagy bambi szemekkel. Korán van még, nem akarok felkelni, inkább szeretetet akarok, sok szeretést meg puszikat meg ölelést, szóval kénytelen lesz visszabújni hozzám még egy kicsit, mert nem fogok egyikről se lemondani. Ma kivételesen nem kell dolgoznia menni, úgyhogy ma nem kell hagynom, hogy csak így felkeljen, engem meg itt hagyjon, vagyis most már minket. Igen, a pocaklakónak is hiányzik apa, még úgy is, hogy odabent van, akkor is szüksége van apára, és nekem is. Szóval ketten vagyunk egy ellen, jobb, ha engedni fog nekünk.
- Én odaakartam bújni, Te meg itt hagysz. - Biggyesztettem le az ajkam szomorúan. Utálok egyedül ébredni, különben is már kezdtem hozzászokni, hogy mindig hozzábújhatok, most pedig a gömbölyödő pocakomtól pedig már nem nagyon megy, legalábbis kényelmetlen és amikor szeretnék, még akkor se engedi?
- Minden reggel itt hagysz. - Tudom, hogy az utóbbi időben kicsit nehéz velem és több megértésre van szükségem, de nekünk csak Ő van és mi most nem akarunk egyedül lenni. Apa kell, ugye pici csöppem? anya pedig kifogja harcolni nekünk, mint mindig, mert ez lesz az én dolgom.

    TAG: Victor  | WORDS: ### | NOTES: ♥

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
151
Join date :
2012. Dec. 19.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I ♥ you - Victor & Lyna 07.12.15 2:17


-Nyugalom, csak „kicsavarom”…  - mosolyodtam el, miközben kikeltem az ágyból. Kómásan megsimogattam a hasam és beléptem a mosdóba. Nem hiszem el. Látszik hogy nővel lakom. Mindenütt női cuccok a fürdőben. Őszintén szólva nem is bánom, mert ez azt jelenti, hogy nem vagyok egyedül. Elég ideje vagyunk együtt ahhoz, hogy megtanuljunk együtt élni. Megmostam a kezem és az arcom, majd belenéztem a tükörbe. Azt hiszem rám fog férni a szabadság, mert elég gyűrött vagyok mostanában. Most már mindig lesz valaki akire számíthatok.  Mielőtt vissza mentem volna a szobába Lynához, még kimentem a konyhába, hogy igyak egy kis vizet. Még mindig a konyha pulton vannak az esküvői meghívók mintái… Egy hónap múlva a feleségem lesz. Erről jut eszembe ma még a tortát is ki kell választanunk. Mindezek mellett van még egy meglepetésem is Lynának. Hála az égnek fogalma sincs az egészről. Sikerült úgy elintéznem a dolgot, hogy észre se vegye az egészet.
-Visszatérve a szobába visszabújtam Lyna mellé az ágyba és megcsókoltam a homlokét. – Ma nem hagylak itt… Elfelejteted szabadságon vagyok… - mosolyogtam rá, miközben a kerekedő pocakjára simítottam a tenyerem. – Na mit szeretnél? – néztem közvetlen közelről a szemeibe. Annyira gyönyörű, és mindénél jobban szeretem.

 


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I ♥ you - Victor & Lyna 17.12.15 14:58I give you all of me
And you give me all of you


- Idebújni. - Bújtam be a válla alatt fejemet a mellkasára döntve. Még egy kicsi és a nagy pocakom már nem fogja megengedni, hogy bújjak és akkor neki kell, de addig is szándékomban áll kihasználni ezt az időt, hogy kisajátíthatom. - Szeretgetést. - Nyomtam apró puszikat a mellkasára. Mostanság nem könnyű velem, hisztisebb vagyok, mint valaha, nem mintha egyébként egyszerű eset lennénk, de Ő eddig nagyon is jó ebben. Szeret, akkor is amikor még magamat is alig viselem el, és nekem most csak ennyi kell.
- Egy puszit... - Emeltem fel a fejem, ahogy végigcsókoltam a mellkasától az álláig. Iszonyú szexi, pont olyan, amilyennek szerintem egy férfinak lennie kell, plusz akit nem is kerestem, de megtaláltam és azt hiszem végezetül minden módon levett a lábamról, ahogy az csak lehetséges. A figyelmével, a felelősségérzetével, az önfejűségével, a szerelmével, mindennel. Régen nem adott meg nekem egyetlen férfi se ennyit. Én pedig egész egyszerűn hülye voltam, amiért egy percig is leakartam mondani erről, csak mert hozzá vagyok, voltam szokva ahhoz, hogy mindig mindenben egyedül vagyok, magam döntök. Ő viszont nem volt hajlandó magamra hagyni és ez nagyon is sokat jelent. - Szeretlek, ugye tudod? - Húzódtam picivel hátrébb, hogy azokba az imádott kék szemekbe nézhessek. - Victor, minden rendben? - Simítottam tenyerem az arcára. Olyan furcsa volt. Egy szót sem szólt csak nézett rám azokkal a mélykék szemekkel, nem is tudom hirtelen, hogy megvan lepve vagy inkább rémülve.

    TAG: Victor  | WORDS: ### | NOTES: ♥

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
151
Join date :
2012. Dec. 19.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I ♥ you - Victor & Lyna 28.12.15 23:45


-Ha nem tudnám, hogy terhes vagy még azt gondolnám, hogy esetleg elkapott valamilyen csúnya vírus és most félrebeszélsz… - mosolyodtam el tőlem telhető leghuncutabb mosollyal. Mi üthetett belé… ? Soha nem szokott ilyen furán viselkedni… - De bújós kedvedben vagy ma, na nem mintha baj lenne csak kicsit megleptél…. – A nők ilyenkor a legfurcsábbak mikor terhesek. Talán foghatnánk a hormonokra, de talán nem ez a teljes igazság… Lehet meg kellene kérdeznem ezzel kapcsolatban Sebastiant, végül is Ő az orvos. Áhhh… veszett ügyek vagyunk mi ketten. Én nem értek az orvostudományhoz, viccet félretérve nem foghatok mindent a terhességre.  – Jól  van cica, maradok naa. – bújtam vissza mellé az ágyba. – Most jó kicsim? Hmm? – bújtam oda az oldalához és fúrtam az arcom a nyakába. – Milyen puszikat? – suttogtam bele a hajába. – Ilyent… - csókoltam bele a nyakába játékosan többször is egymás után, tudván, hogy  megörül tőle.. Elég időm volt már arra, hogy kiismerjem a gyengepontjait. Az egyetlen veszte  csak az, hogy rettentően  csiklandós minden porcikája, beleértve a nyakát is. Persze, hogy azonnal megpróbált szabadulni, de azért annyira ne engedtem könnyen. Nevetve próbálta eltolni az arcom, de nem vagyok azért annyira könnyű esett.  Persze az nekem is koppant, hogy nem vihetjük túlzásba a játékot, ezért néhány perc kínzás után  abbahagytam… Akkor valami olyant mondott,amit eddig soha. Egyszerűen képtelen voltam megszólalni. A meglepettség elárasztotta az egész elmém és olyan volt mintha elvette volna a hangom. Ő szeret engem? Szerelemből és nem csak úgy mint a gyermeke apját?! Az elmúlt néhány hónap alatt még csak utalást sem tett arra, hogy ez így lenne, most meg úgy a semmiből. – Persze csak… Mindegy. Én is szeretlek… - mosolyodtam el és lágyan csókoltam meg alsó ajkát. – Ideje felkelni. Van egy kis meglepetésem, úgyhogy igyekezz… - pattantam fel az ágyból  és a konyha felé indultam, hogy kávét főzzek.

 


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I ♥ you - Victor & Lyna 11.01.16 23:22I give you all of me
And you give me all of you


Oké, így még sosem mondtam ki, de szeretem, azt hittem Ő is érzi, most akkor mégse? Tudom, nehéz volt az utóbbi egy-két hónapunk, főleg miattam, amit mindig próbáltam jóvátenni, ha már képes volt elviselni, sokáig nem értettem egyet ezzel a házasodjunk össze dologgal sem, de végül sikerült meggyőznie, most pedig, amikor azt mondom neki szeretem olyan kikerekedett szemekkel néz rám, mintha legalábbis szellemet látott volna, pedig csak a várandós menyasszonya fekszik mellette, aki most épp egy kis szeretgetésre vágyik csak.
- Pont ilyet. - Nevettem fel halkan, amikor nyakba fúrva arcát apró puszikkal halmozott el. Imádom. Komolyan mondom csak imádni lehet. - Victor, Victor... - Kérleltem nevetve, hogy hagyja abba, mert ez már csikis, próbáltam menekülni előle, de nem engedett.
- Cica... Tényleg szeretlek. Tudom, hogy nem könnyű velem, de szeretlek. - Bújtam oda hozzá amilyen szorosan csak bírtam. Talán igaza van, kicsit furcsa vagyok ma reggel, mert most mindössze csak szeretnék így maradni, vele, az ágyban, de ettől még nem beszélek félre. Tudom mit beszélek. Tudom mit akarok és el is fogom érni.
Szeret. Tényleg szeret. Eleinte azt gondoltam, hogy csak a kicsi miatt csinálja, amiért még így is sokra tartottam. Tudtam, hogy fantasztikus apa lenne, de nem akartam magamhoz láncolni, ahogy azt sem, hogy csak a gyerek miatt akarja, hogy mellette legyek...
Most komolyan? Nem hozhatná az ágyba? Valamiért az az érzésem, hogy nem és morcos lesz, ha nem fogok felkelni, pedig még kávét is kapok. Lassan kikászálódtam az ágyból, most még legalább egyedül is megy, később pedig lehet a zoknim is Ő fogja felhúzni, mert én nem fogom elérni a nagy pocakomtól. Felöltöztem, kisétáltam a konyhába, egyesen hozzá és szorosan hozzábújtam. Ezt azt hiszem sosem fogom megunni. - Szóóóval, hová viszel? - Fontam karjaimat nyaka köré, miközben apró csókokat nyomtam ajkaira. Nem, dehogy vagyok sunyi, csak kiakarom használni, hogy most csak az enyém, egész nap meg holnap is, és azután is. Nem szeretek egyedül lenni, ha vele is lehetek.

    TAG: Victor  | WORDS: ### | NOTES: ♥

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
151
Join date :
2012. Dec. 19.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I ♥ you - Victor & Lyna 29.03.16 1:34


-Nem semmi  baj nincs kicsim, csak nem tudtam hirtelen hová tenni a mondani valódat. Tudod te is hányszor mondogattam, hogy szeretlek és te csak azt hitted azért mondom, mert a gyerekemet várod, pedig soha sem mondanék ilyen súlyos dolgot valóságalap nélkül. Nem volt elvárásom, hogy te is mondogasd. Gondoltam, hogy majd ha tényleg ezt fogod érezni, akkor majd mondani fogod… De nem gondoltam volna, hogy valaha is hallani fogom majd. – csak úgy törtek elő belőlem a szavak és képtelen voltam visszatartani őket. Már régen értek bennem ezek a dolgok és most ez volt az ami kihozta belőlem. Az utóbbi hónapok nem voltak túl könnyűek egyikünknek sem, de kitartottunk. – Én is szeretlek kicsim! – csókoltam bele az alsó ajkába ismét. Nem bántam meg, hogy úgy döntettem elveszem feleségül. Akarva sem kaphattam volna jobb nőt a sorstól és biztos vagyok benne, hogy tökéletes feleség és még jobb anya válik belőle. Nem fogok csalódni. Szeretem és ezen már semmi nem tud változtatni. Ha nem lenne az a baba akkor is szeretném. Pont ezért szántam el magam most valamire, amire hamarosan fény derül. – Az titok… Na idd meg szépen tettem elé a kávét… De csak is ezzel… - toltam elé a tejet. – Vigyáznod kell magatokra… - simogattam meg a kerekedő pocakját, miközben elindultam hogy felöltözzem. Gyors öltözés után és húsz perc kocsikázás után lassítottam. -  Most pedig csukd be a szemed és ne less kérlek ! – parkoltam le, majd kiszállva a kocsiból kisegítettem Őt is mivel csukott szemmel nehéz lett volna kiszállni… - Gyere, és tartsd csukva. – pár lépés megtétele után a háta mögé álltam és átkaroltam… - Most már kinyithatod….
előröl Smile
Udvar Smile
 


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I ♥ you - Victor & Lyna 30.03.16 19:11I give you all of me
And you give me all of you


- Tudom, hogy sok mindenre várnod kellett, mert nekem ez egy kicsit nehezen megy most, olyan hirtelen jött minden és igazán egyik dologra se éreztem magam felkészültnek és túl is gondoltam kicsit a dolgokat, mint azt kellett volna, ne haragudj. De soha nem néznék a szemedbe és mondanék olyan dolgot, amit nem gondolok komolyan. Eddig is nagyon sokat számított mindaz, amit tettél értünk, azért, hogy működjön, más különben most nem tartanánk itt. - Ha mindezek ellenére mégsem éreznék semmit, akkor sem hazudnék, kereken a szemébe mondanám az igazat, bár biztosra veszem, hogy igen is fájna, hiszen nincs semmi okom bántani, Ő csak egy normális családot szeretne a babánknak, amit nagyon is sokra becsülök benne, sőt már eddig is sokra értékeltem, még ha nem is mindig ez látszott, valóban sokszor mondta, hogy szeret, nekem pedig szörnyű érzésem volt amiatt, amiért nem tudtam úgy viszonozni, ahogy kellett volna, vagy ahogy megérdemelte volna, vártam egy érzésre, hogy kialakuljon bennem, hogy biztos legyek magamban, abban amit teszek és mondok.
Jóleső érzés volt, ahogy megsimogatta a gömbölyödő pocakomat, bizony lassan kezd látszani, de mindaddig nem szeretnék itt ülni és várni a napra, amikor is kibújik a kis csöppség, amit dolgozhatok és képesnek érzem magam arra, hogy dolgozzam, bár arról még fogalmam sincs, hogy ezt vele hogy is fogom megbeszélni, de reálisan nézve mégis hol lennék jobb helyen, ha nem egy kórházban és úgy legalább ha megszületik a baba több időt lehetek itthon vele, neki is könnyebb lenne, bár tisztában vagyok vele, hogy ennél azért makacsabb lesz és nehezebb menet lesz.
- Oké, nem lesek. - Hunytam le a szemem mosolyogva. Oké, most izgatott vagyok? Igen, izgatott vagyok, na meg persze irtó kíváncsi. Lassan kiszálltam a kocsiból és engedtem, hogy vezessen, mivel fogalmam sincs merre tartunk.
- Te jó ég, Victor! - Kinyitottam a szeme és szinte tátva maradt a szám, egyszerűen alig tudtam megszólalni is, egyszerre meglepett és majd kitudtam volna ugrani a bőrömből. - Édes istenem, ez a miénk? a miénk? - Fordultam vele szembe hirtelen és egyenesen a nyakába vetettem magam.
- Csodálatos, ez egyszerűen tökéletes! Szeretlek. - Tapadtam ajkaira, miközben továbbra sem engedtem az ölelésemből. - De mégis hogyan, miből...? - Kérdeztem hitetlenkedve a szemeimet törölgetve. Alig hiszem el, hogy én erről semmit sem tudtam, Ő pedig már mióta tervezgethette a dolgot anélkül, hogy én ebből bármit is megsejthettem volna.

    TAG: Victor  | WORDS: ### | NOTES: ♥

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
151
Join date :
2012. Dec. 19.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I ♥ you - Victor & Lyna 03.07.16 20:04


- Tetszik? – néztem a szemeibe. A meglepettség teljesen kiült az arcra. Végig ott volt bennem az érzés, hogy mi van ha mégsem teszik neki majd a ház, ha nem ilyent képzelt  el kettőnknek  és a születendő gyermekünknek. Végül is mindig fen áll a veszélye annak, hogy  másik valamiben nem  ért majd eggyett, de hát ezt hívják párkapcsolatnak. Mindig vannak nehéz időszakok egy házasságban, de szerencsére nem tartunk még ott, sőt még a házasságnál sem. Minden ki fog alakulni idővel. – Nem az a lényeg, hogy miből  és hogy, hanem hogy van. Egyébként volt egy kis spórolt pénzem. – mosolyodtam el. Tulajdonképp ez igaz is, hisz amióta Vegasba jöttem szinte semmire sem költöttem. Csak kajára és albérletre. Nem utazgattam vagy ilyesmi mert egyébként sem lett volna időm rá. Folyamatos munka mellett nem jutott idő a költekezésre. – Szeretném, ha eladnád az albérleted és ideköltöznél velem és persze vele... – simogattam meg a most már jócskán kerekedő pocakját. El sem hiszem, hamarosan megszületik a fiam és teljesjogu apa és férj leszek. Elkezdődik az életem.  –Én is szeretlek kicsim... – csókoltam vissza. Nagy kő esett le a szívemről... Mégis csak tetszik neki.
Időközben beléptünk a bejárati ajtón. A ház teljesen be van bútorozva. A fapadló és a krémszínű falak, a nagy tér és a panoráma ablakok tökéletes harmóniában voltak..  A konyha fekete márványlapokkal volt borítva, azt hiszem ez is tetszeni fog neki. – Ez itt a háló... Gyerekszoba nincs, de minden megoldható... – azt majd én megcsinálom én, hiszen hely az van elég. – És van még egy meglepetésem. Előléptettek.... az FBI- nál leszek nyomozó... Na mit szólsz? – öleltem magamhoz.

 


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I ♥ you - Victor & Lyna 11.09.16 21:26I give you all of me
And you give me all of you


- Elképesztő vagy! - És ez mind, mind, minden csak miattunk van, kicsim.  Simogattam meg a pocakom. Valóban gondoskodni akar rólunk, ebben is ugyanazt szeretnénk a kicsinek, hogy neki mindene meglegyen, legelőször is egy családja, akik szeretik. Nem pont így szerettem volna, de Victor tényleg igyekszik mindent megoldani mire kell, amiben jelenleg annyiban lehetek a segítségére, hogy maximálisan az idegeire fogok menni, főleg mivel még egy kicsit és nem igazán szabadna dolgoznom, sőt van egy olyan érzésem, hogy nem is fogja engedni, hogy a hátralévő hónapokban dolgozzam, nekem pedig valahogy nem lesz energiám erről vitatkozni, végül is tudni fogok magammal mit kezdeni, akarom azt az orvosi diplomám, hirtelen pedig két okkal is többem van arra, hogy miért is akarom megszerezni. Mindent megszeretnénk adni a kisfiamnak meg apa is, azt hiszem ez egy jó kezdet a családalapítás felé. - Hill nyomozó... - Mosolyogtam fel rá karjai között. Kicsi azért ijesztő, hogy minden mennyire jól alakul, mármint melyik nő ne örülne egy ilyen apukának, iszonyat jóképű, nyomozó lesz és nekem csak akarnom kell és máris mindent megteremt, hazudnék, ha azt állítanám, hogy bármit is sejtettem ebből az egészből, egyedül egy valamiben voltam biztos, magam sem tudom miért, egyszerűen csak biztos voltam benne...
- Tudtam, hogy nem fogsz elengedni. - Egyszerűen csak tudtam, ezért is tartottam úgy ettől az egésztől, mert egyrészről valahogy éreztem mi fog történni, mit fog mondani, igazán meg sem fordult a fejemben, hogy azt mondja neki nem kell ez a gyerek, én pedig csináljak vele amit akarok. Akkor is megtartottam volna, most már legalábbis biztos vagyok benne. Féltem, mert kicsúszott a kezemből az irányítás és túlságosan hozzászoktam ahhoz, hogy egyedül vagyok, magamra számíthatok és mindent nekem kell megoldanom. Túl nagy falatnak tűnt mindez egyszerre.
- És ha már így kiterveltél mindent előre, mikorra kell összecsomagolnom? - Csakhogy nem a költöztetőkkel jött egyből, őszintén szólva azon sem volnék meglepve, számára is új még ez a dolog és látszik is rakta, hogy nagyon szeretné jól csinálni, megfelelni, mint férj, mint apa. Nekem pedig meg kell tanulnom sokkal jobban kimutatni, hogy mennyire értékelem mindent, amit értünk tesz.

    TAG: Victor  | WORDS: ### | NOTES: ♥

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
151
Join date :
2012. Dec. 19.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I ♥ you - Victor & Lyna 28.10.16 22:37


- Nem is csak annak tűnök! Egyébként meg te vagy elképesztő! – mosolyogtam rá és szorítottottam magamhoz még jobban. Furcsa érzés kerített hatalmába, furcsa de annál kellemesebb. talán most érzem azt először, hogy sínen van az életem. Soha sem gondoltam volna, hogy durván egy év alatt teljesen megváltozik az életem. Tavaly ilyenkor még csak egy átlagos rendőr voltam aki munkába járt és csak élte az átlagos kis életét, most pedig van egy gyönyörű nő az életemben és hamarosan apa leszek. Elképesztő hogy milyen sokat változik az ember egy esti kocsmázás után.  – Hát, hogy őszinte legyek nem vagyok benne teljesen biztos, hogy el kellene fogadnom az állást. – húztam a szám kicsit fintorogva. A baj csak az hogy ez azt jelenti, hogy még az eddiginél is többet fogok dolgozni, ami viszont nem biztos, hogy jót tesz majd a hazaságunknak . Nem szeretném ha a gyerekemnek apa nélkül kellene felnőnie és csak látásból ismerne.  Igen is szeretnék jó apa lenni, akinek fontos a családja. Bár fogalmam sincs, hogy menni fog-e még soha sem próbáltam. De ahogy mondani szokták a puding próbája az evés.
- Semmi pénzért! – simítottam meg a pocakját, miközben lassan  felsétáltunk az emeletre. A ház maga volt a tökély  és tudtam hogy neki is tetszik. Csak merem remélni, hogy minden rendben lesz a továbbiakban és nyugodtan tudjuk építgetni a jövőnket.
- Kivettem egy kis szabadságot az elkövetkező két hónapra. Az idő alatt lesz időn foglalkozni a házzal és két hónap múlva már szeretnélek hivatalosan is a feleségemnek nevezni. – Szeretném ha minél előbb a feleségem lenne. Semmire nem vágyok jobban.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I ♥ you - Victor & Lyna 03.11.16 19:50I give you all of me
And you give me all of you


- Dehogynem kellene. - Nem miattam, hanem már csak maga miatt is el kellene fogadnia, nem is értem hogy fordult meg a fejében ilyesmi, vagyis valószínűleg de, értem, mert ez csak még több felelősséggel na és persze munkával járna és kevesebb otthonléttel, de akkor is, én nem várom el, hogy miattunk visszautasítja, ellenkezőleg, ez most egy lehetőség, ami azért kapott éppen Ő, mert alkalmas rá és mert megérdemli és talán nem lesz több ilyen. Csak szeretném, hogy később aztán megbánja, hogy nem élt vele. - Megérdemled az előléptetést, bírni fogjuk. Nézd, nem akarom, hogy miattunk utasítsd vissza, gondolkodj még rajta pár napot, aztán, ha mégis úgy döntesz, hogy nem vállalod rendben, de ha szeretnéd, akkor csináld, bírni fogjuk. - Én megleszek és majd igyekszek mindent megoldani, amíg csak menni fog, örülnék, ha megpróbálná, de nem akarok se az a személy lenni, aki rábeszéli, sem pedig az, aki lebeszéli. Ebben a kérdésben neki kell dönteni, de nem akarom, hogy elhamarkodja.
- Két hónap?? - Fogalmam sincs, hogy mégis egyáltalán milyen esküvőt szeretnénk, hol vagy kiket szeretnénk meghívni, ezek lennének az első lépések, aztán a szervezés és mire mindennek a végére érünk valószínűleg már gurulni fogok, pedig nagyon is szeretnék beleférni egy álomszép ruhába, mert látszik vagy sem, pocak ide vagy oda, nagyon is viselni szeretném azt a bizonyos ruhát, amitől az anyukámnak könnybe lábadnak a szemei, én pedig egyből rámondom, hogy ez a tökéletes ruha. Visszatérve, kicsit sem érzem azt, hogy szégyellnem kellene az állapotom. Én döntöttem így, hogy szeretném ezt a babát és lesz a picinek apukája, akiben megbízom, mert ha nem így lenne, akkor most nem tartanánk itt, nekem csak ez számít. Hozzámennék akár a jövőhéten is, csak addigra még nem lenne meg semmi. - Nagyon remélem, hogy még belefogunk férni a ruhába. - Simogattam meg a pocakomat, mire a kis focistám rúgott egy nagyot, oké, azt hiszem ez a lépem volt.

    TAG: Victor  | WORDS: ### | NOTES: ♥

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
151
Join date :
2012. Dec. 19.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I ♥ you - Victor & Lyna 04.01.17 17:19- Úgy gondolod? - húztam el a szám szélét. - Ez nem kevés időveszteség ugye tudod? Szinte soha nem leszek itthon, és amikor mégis akkor sem tudunk semmit tervezni, mert bármikor behivhatnak dolgozni, félbeszakítva valami fontosat, mondjuk a gyerekem születésnapját. - Ha ebbe belegondolok, akkor inkább menjen a francba az egész. Inkább nem kell ez a munka, mint, hogy lemaradjak minden fontos eseményről és a gyerekem gyakorlatilak apa nélkül nőjön fel. - Elgondolkodom még rajta, de szerintem nem lesz nehéz a dolog. Nézd Lyna olyan gyorsan megy minden. A kezdetleges ijedségen már rég túl vagyok, de akkor is nem  gyözöm kapkodni a fejem.. Valahogy majd csak túl leszek rajta. - fujtam ki a levegőt. Nem lesz egyszerű, ezt már az elején is tudtam, de azért erre sem számítottam. Szerelem, gyerek, házaság és most még ez az előléptetés is... Istenem lasíts kicsit,, mert belezavarodok.
- Ha sietünk, akkor előbbis összetudjuk hozzni a dolgot. Pont ezért holnap már nekilátunk a szervezésnek, ha benne vagy. Ki kell választanunk a helyszint, a tortát és a meghívókat. Apropó meghívók, sokat gondolkodtam és úgy döntöttem, hogy küldök egyett haza is. Szerintem ugysem jellenek meg, de én megpróbáltam. Tisztázzuk csak azért hívom meg őket mert szeretném, ha megismernéd Őket, de tőlem ne várjanak sokat. - ráncoltam a szemöldököm. Nem gondolom, hogy megérdemelnék, hogy akár csak szóba is áljak velük. Lyna visszont tudom, hogy szeretné megismerni Őket és háőt tudok én neki nemet mondani?! Lehetetlen.
- Most viszont mennem kell Drágám! Van még néhány ügyem amit el kell intéznem a szabadságom előtt. - csókoltam homlokon, majd lehajoltam és egy csókot nyomtam a gömbölyödő pocakjára. - Vigyáz anyára! Szia Drágám... - mosolyogtam és kifordultam az ajtónVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I ♥ you - Victor & Lyna 01.11.17 21:59I give you all of me
And you give me all of you

- De ez egy óriási lehetőség. és nem szeretném, ha később megbánnád, hogy nem fogadtad el az állást. De persze, ebben neked kell döntened, én csak annyit kérek, hogy gondold át. - Nem szeretném, ha elhamarkodottan vagy elfogultan döntene miattunk. Én is szeretném tovább fejleszteni magam, a karrierem, befejezni az egyetemet, ledoktorálni, és mindez nem csak nekünk fontos, a pici jövőjére nézve is, hiszen szeretnénk, ha majd egyszer egyetemre járna, ha sikeres ember válna belőle, és nekünk kell majd segítenünk ebben, ami nem kevés pénz lesz. Én nővér vagyok egyelőre, engem sem fizetnek túl, ahogy őt sem és hamarosan bővül a mis kis családunk, erre is gondolnunk kell. De még így is, azt akarom, hogy függetlenül döntsön. Én legfeljebb tanácsot adhatok ebben, de semmiképp sem mondhatom meg mit tegyen, erre nem kérhetem.
- Pontosan ezért kell leülnöd valamikor a közeljövőben és higgadt fejjel átgondolni a dolgot. - Hirtelen döntést hozni nem mindig jó, még akkor sem, ha túl gyorsan történik minden, valahol, valamikor le kell lassítani, hogy jobba átlássuk a helyzetet. Én csak ennyit kérek, azután bárhogyan is határoz, én ott leszek mellette, mert ez a feladatunk.
- Rendben van. Figyelj, onnantól, hogy elküldöd a meghívót, már nem rajtad múlik a dolog. - Fogtam meg a kezét, remélem tudja, hogy igen is értékelem az erőfeszítését, ahogyan azt is tudom, hogy mélyen legbelül neki is számít az, hogy a szülei végül eljönnek-e, és nem csak miattam.
- Oké, vigyázz magadra! Én majd addig pakolgatok ezt-azt, amit elbírok. - Addig is haladjunk. A neheze persze rá vár, mert nem igazán emelhetek, de így sem fogok unatkozni. Mosolyogva néztem, ahogy megcsókolja a hasamat, ami már szemmel láthatóan gömbölyödik. Igaza van. Tényleg nagyon gyorsan történt minden, de már nem bánom, eleinte is inkább volt az félelem, féltem, hogy nem fogok majd jól boldogulni anyaként. Őszintén szólva a feleség szerepe is új lesz, még szerencse, hogy szeretem a kihívásokat.
- Csak siess haza, mert mi itt fogunk várni. - Simítottam végig a pocakomon.


    TAG: Victor  | WORDS: ### | NOTES: ♥️

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: I ♥ you - Victor & Lyna

Vissza az elejére Go down

I ♥ you - Victor & Lyna

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Victor & Lyna - Kalandra fel.....

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Victor S. Hill lakása-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához