welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
Yesterday at 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Share| .

Bailamos - Max & Jenni

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Nextdo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Bailamos - Max & Jenni 13.12.15 15:16


Max & Jenni
Döntésképtelen vagyok. Segíts már! Rángattam be Genevievet kérlelve. Melyik legyen? a bordó, a fekete, a virágos, a nyakba kötős, pántos, pánt nélküli, ceruzaszoknyás vagy inkább a pörgősebb, áhh gőzöm sincs, de miért is lenne? Legalább hatot felpróbáltam, esküszöm még jó, hogy Max nincs itthon, mert már kiborult volna, hatszor. Közben beavattam Genevievet pár dologba, például a nem létező pasimba, számolnom kell vele, hogy esetleg rákérdezne nála is, akkor legalább képben legyen valamennyire, aztán megoldja Ő. Annyira nem volt oda a dologtól, de belement, hogy segít, tartja a száját, ha kell. Remélhetőleg nem kell sokáig. Igazából jobban örülnék, ha magától jönne rá mire ment ki a játék és nem nekem kellene színt vallanom, mert akkor nyilvánvalóan nem értem el, amit szerettem volna nála. Lassan megszületett a végső döntés három ruha közül, esküszöm a hajam is megszáradt mire sikerült választani, de Max még mindig sehol. Szóval maradt a hajam, a sminkem, némi kiegészítő, a cipő... Kész vagyok! Már csak egy valami hiányzik. Max!
- Andres, nem tudod Max merre van? - Fogalma sincs. Az remek. Hogy a fenébe akarunk így bárhová is menni, ha még itt sincs? Komolyan néha az őrületbe kerget. Egyébként pedig nem szokása csak úgy szó nélkül felszívódni. - Genevieve, nem láttad Maxot? Semmit sem mondott? - Ők pedig ma még szinte nem is beszéltek a reggelin kívül. Ez egyre jobb lesz. Maaax... Ezt nem hiszem el. Visszamentem a szobánkba, mert szinte minden ruha az ágyon hever még szerteszét, észre sem vettem, hogy ennyi ruhát pakoltam. Komolyan... De remélem legalább megérte, minden. Megcsókolt. Ez csak jelent valamit. És igen is felkapta a dolgot a kamu pasival, akinek jut eszembe még neve sincs, jaj! Andrew, nem, nem, ez nem jó! Richard... Túl komoly. Ez sem jó. Ben, nem... Aaron... Hm, ez jó lesz. Aaron igen. Megteszi. Akkor Aaron.

KATT
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Bailamos - Max & Jenni 13.12.15 22:10


Jenni & Max

Ezer és egy dolgom van még a mai este előtt.  A reggelit követően szinte szó nélkül elrohantam otthonról. Jobb is ha most nem vagyok otthon, így Jenni is tud  készülődni az estére, nekem meg a rengeteg dolog mellett szükségem van néhány Jenni mentes  órára. Félreértés ne essék, semmi rosszat nem tett, csak szükségem van arra, hogy gondolkodjam. A tegnapi kijelentése kissé meglepett. Megcsókoltam ez tény és láthatóan meglepte a dolog.  Jó nem volt ez olyan igazi, szenvedélyes csók, inkább játék volt az egész, de megtettem… Erre Ő közli, hogy van más. Egy másik férfi hónapok óta bejár hozzá a bárba és nekem eddig még egy szót sem szólt. Lehet, hogy féltékeny vagyok… Nem lehet, biztos! Hogy miért? Azt már nem tudom, csak annyiban vagyok biztos, hogy  megöl az érzés, hogy valaki mással jobban érzi  magát mint velem.. Egyszerű az egész: Elkéstem! Teljesen még én sem vagyok  biztos benne, hogy mit érzek, de a szívem úgy tűnik már döntött.
Be kellett mennem egy Miamii stúdióba, az egyik számommal  kapcsolatban, de ezt Jenninek nem mondhattam el, mert így is ki van akadva az állandó munkakényszerem miatt. A számítógépet nem vehettem elő, amióta itt vagyok. Mondjuk  igaza van abban, hogy ide pihenni jövök, de nálam soha sincs megállás..
A másodperc tört része alatt ugrottam ki a kocsiból, rontottam be az ajtón és rohantam fel az emeletre. – Jenni…. Keresett… - láttam Andres csodálkozó  arcát, miközben gyakorlatilag ketesévvel szedtem a lépcsőfokokat. – Mond neki, mindjárt indulhatunk…  - vágtam oda, fútában. Pusztán tiz perc alatt indulásra kész voltam és a nappaliban vártam arra, hogy Jenni lejöjjön. Amikor megjelent a lépcsőn, a lélegzetem is eláltat. – Hűűűű, nem vagy semmi… - mosolyodtam el.


Katt...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Bailamos - Max & Jenni 14.12.15 15:31


Max & Jenni
- K öszönöm. - Épp időben. Kezdtem kissé aggódni a holléte felől, mert ha minden igaz egy árva szó nélkül robogott el itthonról reggeli után, azóta pedig senki se hallott felőle, bizonyára nem véletlenül, ha Ő felakar szívódni egy időre, megoldja, de itt van és most ez a lényeg. Bár van egy olyan érzésem, hogy épp a megállapodásunkat szegte meg a mai nap folyamán, miszerint megígértettem vele, hogy amíg itt vagyunk nem fog dolgozni, amibe Ő bele is ment, őszintén meg is lepett, sőt mondhatni betartotta eddig, na jó, egyszer rajtakaptam, de a békesség kedvéért nekem engedett.
- Te sem... - Simítottam végig az ingén, miközben a szemébe néztem. Oké, mégis csak furdal egy kicsit a kíváncsiság hol a fenében volt egész nap, de kifogom bírni, hogy ne kérdezzek rá, mert mi most épp... Randizni fogunk? Fogalmam sincs. Sőt, azt hiszem az este végéig ez így is fog maradni.
Biztosan nem tudhatom milyen hatással volt rá ez az Aaron dolog, de szerintem eléggé közrejátszik a dologban, ahogy az egész napos eltűnésben is. Miből gondolom? Az utóbbi fél évben szinte nem múlt el úgy nap, hogy ne kerestük volna egymást, ma pedig semmi. Gondolkodott... Vagyis nagyon is foglalkoztatja, hogy esetleg van valaki más is, férfi az életemben. Őszintén még sosem láttam féltékenynek, idegesnek is leginkább csak a munkája miatt, de most az és ez már is több annál, mint ami az utóbbi fél évben elértem nála. Most először fél igazán attól, hogy elveszít. Nem szeretném sokáig feszegetni a húrokat, de azt hiszem most van itt az alkalom.
A Club előtt enyhén váratlan meglepetés várt minket, méghozzá fotósok, újságírók, annyian voltak, mint a nyű. - Max... - Minden oldalról villant a vaku, már kiégett a szemem, halom millió kérdéssel ostromolták, a következő lemezéről, koncertekről, a nyaralásról, és a gyönyörű csinos hölgyről az oldalán.

KATT
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Bailamos - Max & Jenni 17.12.15 0:36


Jenni & Max

-Köszönöm… Igyekeztem… - mosolyodtam el és néztem én is a szemeibe. Gyönyörű ez a nő, de talán ezt már túl késő felismerni, vagy akár bevallani. Világosan a tudtomra adta, hogy van valaki más, valaki más aki megteszi mindazt, amire én képtelen voltam. Nem miatta, hanem magam miatt. Hülye voltam, hogy eddig vártam de már ez nem segít rajtam. Két hét múlva haza megyünk és minden a régibe lesz. Visszatér a Jenni nélküli időszak. Én a munkába fogom temetni magam, Ő pedig egyre több időt tölt majd ezzel az új pasival és szépen  lassan elfelejt… Talán ez lesz a legjobb, de addig még itt vagyunk ki akarom élvezni akarom a vele töltött idő minden percét… ás nem akarok arra a másikra gondolni. Vajon Jenni szerelmes belé? Hagyta, hogy megcsókoljam… Talán csak váratlanul érte. Nem tudom… Annyi kérdés kering most a fejemben.
Kábé húsz percet kocsikáztunk Miami utcáin, mikor megérkeztünk. A város ilyenkor este felé elkezd élni. Vegas a világ talán egyik legfényesebb városa, de Miami sem az utolsó. A helyszínre érkezve nem épp az fogadott minket, amire számítottunk. Fotósok mindenhol… Jenni arcán látszott a rémület d ez nem is csoda, hisz talán most kerül először olyan helyzetbe, hogy megtámadják ezek a hiénák. Csak ez az egyetlen dolog a híres ember élettében, amit minden szakmámbeli utál. De ezek mindenhol ott vannak. – Oké, akkor  az este első fele kihúzva. Húzunk innen baby. – mosolyodtam el, majd beletapostam a gázba. Na ezért szeretem és a saját kocsim… Ketőhusszal  forgalomban…Semmi probléma.  Igen csak kitartóak voltak, de én sem vagyok egy könnyű eset. A kezdeti rémület után végig nevettük tengerpartig az utat. Egy valamire még én sem számítottam, amint a homokra hajtottan szinte azonnal lekapart a kocsi tengelyig. – Basszus… -száltam ki a kocsiból. – Ez már itt marad. – szerencsére van B tervem. Kivettem  a hátsülésről a takarót és egy üveg rumot. – Na megnézzük a naplementét? – mosolyogtam Jennire, majd kigomboltam a felső két gombot  az ingemen.Katt...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Bailamos - Max & Jenni 17.12.15 19:25


Max & Jenni
- Oké cica, menjünk. - Kezem az övére siklott, ahogy rátaposott a gázra. Nem nézett rám, de meglepte a dolog. Legalább kétszázzal soroltunk be a forgalomba. - Hová megyünk? - Most van is konkrét célunk vagy csak ezeket rázzuk le épp? Több-kevesebb sikerrel, de hogy látom csak Max olyan őrült, hogy így bevágjon a forgalomba, így szép lassan lemaradtak és rákényszerültek, hogy feladják a hajszát. Ebből milyen sztori lesz holnap reggel meg a jövő héten... Inkább nem akarom tudni, de valamit biztosra veszem, hogy kitalálnak, amivel eladhatják, miért nem volt hajlandó egy kérdésre se válaszolni, miért viharzott úgy el, mi oka lehetett úgy lerázni a fotósokat, megoldják.
- Takaró egy üveg rummal... Cica, készültél valamire? - Mosolyodtam azzal az "ebből már nem magyarázod ki magad" mosollyal. Még a kocsiban kibújtam a cipőmből, fölösleges lenne magamon hagyni, az első lépésnél úgy járnék, mint a kocsi, úgyhogy inkább levetettem és mezítláb szálltam ki a kocsiból. Hát a ruha sem épp ideillő, de ha csak abból is nem hoztunk másikat, most komoly, senki sem tart a kocsiban egy üveg rumot csak úgy, a takaró még oké, ha ott ragadunk valahol, d az üveg rum? Még az is érthető lenne, ha mondjuk Alaszkában kocsikáznánk és úgy ragadnánk meg valahol és a rummal melegítenénk fel magunkat, de Miamiban... Remélem tisztában van vele, hogy ebből nem fogja csak úgy kihúzni magát.
- Most már elárulod hol a fenében voltál egész nap? Eltűntél egy szó nélkül egy egész napra. - Ami megint csak nem jellemző rá, sőt egyre furcsább, amióta... Amióta van Aaron. Táncolni vitt volna, ami nála nagyon is nagy szó, most megnézzük kettesben a naplementét, sőt ha csak nem hívunk valakit, hogy húzza ki a kocsit, akkor a napfelkeltét is, valahogy nehezen tudnám elhinni, hogy nem készül semmire, szimplán csak így hozta a helyzet ezt az egészet. Féltékeny. Látszik rajta. Piszkosul zavarja a dolog, de persze be nem vallaná, hisz egy barát nem féltékeny, de nincs is rá szükség, hogy bevallja, máshogyan is elmondhatja és ha szeretné találni fog rá módot és alkalmat, abban jó.

KATT
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Bailamos - Max & Jenni 20.12.15 21:06


Jenni & Max

Éreztem ahogy a tenyere a kezemre csúszik, miközben a váltón pihentettem. Nem rántottam el, inkább hagytam a dolgot. Mondjuk két okból nem tettem. Elsősorban, mert vezetek és  váltóra szükségem van, másrészt magam sem tudom, Pont úgy élvezi a dolgot, mint én.  Pillanatra teljesen elfeledkeztem arról, hogy mesélt arról az otthoni srácról, aki láthatóan gyorsabb volt mint én. Talán így lesz a legjobb. Ki kell élveznünk ezt az időt, még nem állhat senki közénk, és otthon meg mindenkinek jobb lesz, ha elfelejt… Tudom más a helyemben küzdene érte, de nem vagyok képes rá. Nem biztos, hogy meg tudnám neki adni azt amit érdemel. Szeretni tudnám, de a félelem, hogy elveszíthetem mikor már beleszerettem. Nem.. azt nem tudnám elviselni.  Bár még nem teljesen jutott el a tudatomig, hogy most is pont ugyanez történik… Még nem fáj elégé.  – Az este első része törölve. Jön a B terv… - pislantottam oldalra, miközben még mindig a kezem fogta. Annyira gyönyörű…
-Hát most tudom, hogy hülyén hangzik, de mindig van nálam egy üveggel, Hogy miért? Fogalmam sincs. Csak úgy, az ilyen esetekre. – Oké ez a magyarázkodással csak rosszabb lett. Most azt hiszi, hogy nőket szoktam hozni a partra Nem, egyáltalán nem így van. Sőt, ahová most akarom vinni, még senkit nem vittem. Nem is igazán ismeri senki azt a helyet. Puszta véletlen fedeztem fel én is. Gyönyörű az az öböl… Muszáj látnia. Kicsit úgy érzem magam, mintha halálos beteg lennék és tudnám, hogy el kell búcsúznunk. Talán túl drasztikusan fogom fel…Lazíts Max…
-Hát azt hiszem bajban vagyok… - szorítottam össze a fogaim. – Be mentem egy itteni stúdióba, néhány dolgot elintézni. De főként azért mentem el, mert gondolkodnom kellett kicsit… - vallottam be kertelés nélkül. Nem szeretnék titkolózni előtte, Persze vannak dolgok, amiket inkább megtartok magamnak.
Néhány perc alatt eljutottunk az öbölig, ami fákkal és sziklákkal volt szegélyezve. Gyakorlatilag még a térképen sincs rajta. Pont azért szeretek ide járni, mert tudok gondolkodni anélkül, hogy valaki zaklatna .Leterítettem a dupla takarót a homokba. – Maradj itt, elmegyek a kocsiért… - mosolyodtam el, majd elindultam az öt percre lévő autóhoz.
Katt...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Bailamos - Max & Jenni 21.12.15 15:33


Max & Jenni
Oké, nem gyötörni akarom. Tényleg nem. De ha most már belekezdtem ebbe az egészben nem fogom félútnál feladni. Sosem akartam, hogy igazán azt érezze, hogy elveszíthet, most viszont pontosan ez játszódik le benne. Szerinte biztosan nem látszik, de valójában épp ellenkezőleg. Tisztán látok mindent. Először is őrülten bántotta a dolog, az is, hogy mindeddig nem beszéltem róla, úgy érezte, hogy becsapom, pedig erről szó sincs, nem akarok abba a hibába esni, hogy hazugnak érezzem magam olyasvalami miatt, ami nem is valós. Szóval, utána jött a féltékenység, a félelem, hogy elveszíthet... Őszintén szólva nem hittem volna, hogy eddig is elfogunk jutni. De nekem is szükségem van rá, hogy érezzem ezt, nem csak neki van szüksége valakire, nekem is. Még, ha bánt is a dolog, kifogom bírni. Most, most nem tudom hol tartunk, mire jutott, mit szeretne, de egy valamiben igaza van, döntenünk kell, legfőképpen neki, hisz erre várok már hónapok óta, ezt érzem amióta csak megismertem. Könnyebb volt beleszeretnem, mint azt valaha is hittem volna és nem akarom, hogy fájjon, mert ez így nincsen jól. Leültem a pokrócra, felhúztam a lábaimat és összefontam a karjaimat a térdemen. Nem csináltam mást csak bámultam messzeségbe. Teljesen rabul ejtett ez  hely. Gyönyörű. Mással is járhatott már itt? Szinte elmerülten a lágyan ringatózó vízben... Végül az üveg rumra pillantok, jól van, nyertél. Végül is mi történhetne? Nyúltam az üveg után, lecsavartam a tetejét és belekortyoltam. Uuh, ez még mindig rémes... Közben Max is visszaért a kocsival, majd letelepedett mellém. - Elmondod min gondolkodtál? - Nyújtottam felé is az üveget. Bár kétlem, hogy ez lenne a nagy vallomások pillanata, de azért hátha, nem akarom, hogy ez a dolog éket verjen közénk, eddig is megbeszéltünk sok mindent, régebben kihúztam belőle, ha valami bántotta, most is ezt akarom.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Bailamos - Max & Jenni 26.12.15 12:07


Jenni & Max

Olyan ez mint a háború előtti csend… Valami történi fog az biztos. Sok dolog játszódik le bennem most. Olyan idilli ez a helyzet. Szinte már egy éve barátok vagyunk és annyi minden történt már azóta, többek között a születésnapján majdnem lefeküdtünk egymással, hála Genevieve-nek nem tettünk semmi meggondolatlant. Jobb is így talán, mert ha mégsem működött volna ez a kapcsolat dolog, akkor most nem ülne itt mellettem és nem mondhatnám a legjobb barátomnak. Ő az egyetlen akit egyáltalán érdekelt az, hogy mondjuk túl sokat dolgozom és ez az egészségem rovására fog menni. Most sem engedte, hogy elhozzam a nyaralásra a számítógépet. Talán jól is tette, hogy nem hagyta. Ideje magammal foglalkoznom. Huszonnyolc éves vagyok és még magánéletileg sehova sem haladtam… Tényleg csak kutyám van, de az több is. Viccet félretéve tényleg semmit nem tettem annak érdekében, hogy az életem a normális kerékvágásban haladjon, folyton csak a munkával foglalkoztam és észre sem vettem, hogy csak ez tölti be az egész életem. Aztán jött Ő és minden megváltozott. – Sok mindenről… magamról, rólunk… - hallgattam el befejezetlenül hagyva a mondatott. Hagyom, hogy fejben döntse el, hogyan fojtattam volna a mondatom. Sok minden járt a fejemben, de legfőképp Ő és az a másik. Vajon Jenni szereti Őt? Vajon majd el fog felejteni engem, ha újra otthon leszünk és vele lesz?! – Gondolom kevesebb időt fogsz majd velem tölteni, ha otthon leszünk…? – Miért is foglalkozna velem, hisz csak egy barát vagyok semmi egyéb. Elvettem az öveget és meghúztam. Ahhh, ezt méreg erős… Nem baj ez kell nekem. Talán könnyebb lesz elfogadnom hogy hamarosan el fogom elveszítem. A tenger a lábunktól  néhány méterre hullámzott és a nap lassan kezdett a látóhatárhoz közeledni… - Gyönyörű, igaz? – mosolyogtam Jennire
Katt...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Bailamos - Max & Jenni 26.12.15 22:49


Max & Jenni
- Cica, miről beszélsz? - Csúsztattam kezem az övére, miközben azokkal az édes barna bambi szemekkel nézett, komolyan mondom lassan kezd lelki ismeret furdalásom lenni, oedig nagyon nem ez volt a szándékom ezzel az egésszel. Fogalmazzunk úgy, hogy nagyon is jól sikerült. Túl jól is. Tényleg fél, még ha nem is vallaná be, mondjuk ezt már nem is nagyon kell. Tisztán látszik rajta minden érzelem, majdnem minden. Zavarja, piszkosul zavarja a dolog, ezt is akartam elérni, szükségem volt már erre és neki is, erre szeretném rádöbbenteni, ami piszok nehezen ment eddig, de most már alakul és a lehető legjobbat szeretném belőle, belőlünk kihozni, mert lehetséges.
- Sosem hanyagolnálak el. - Simogattam meg finoman a kézfejét. Legszívesebben most azt mondtam volna, hogy sosem fogom megengedni, hogy bárki is közénk álljon, mert legszívesebben ezt is csinálnám, de ahhoz előbb még neki kell meghozni bizonyos döntéseket, amiket én most kicsit előrébb hoztam. Mégis, nem akarom azt se, hogy azt érezze választás elé kényszerítettem, mert nem ez a célom, de egyszerűen szükségem van ezekre a válaszokra, mert nem csak neki kell döntenie pár dologban, hanem nekem is.
- Igen az, gyönyörű. - Nyomtam egy puszit az arcára, majd elvettem az üveget és ismét belekortyoltam. A múltkor egy egész üveggel megittunk ebből, ketten anélkül, hogy észrevettük volna, aztán a lépcsőház alatt kötöttünk ki, biztosan jó ötlet ez? Fogalmam sincs, de most annyira nem is akarok ezen gondolkodni. Most is megtenném... - Semmit sem bántam meg az utóbbi egy évben, amit együtt éltünk át, fantasztikus volt. - Hajtottam fejemet a vállára. Magam sem hittem volna, hogy valaha is képes leszek így szeretni valakit, hogy azt magam is alig tudom majd felfogni, de megtörtént... Megtörtént és hálás vagyok érte és nem akarom elengedni...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Bailamos - Max & Jenni 01.01.16 2:44


Jenni & Max


-Hogy hogy ,miről? Most itt van ez az új srác és gondolom vele szeretnél lennél inkább. Mondjuk ez teljesen normális… És megértem… - halkultam el a mondat végére és lehajtottam a fejem. Nem rohadtul nem értem meg, és nem akarom elfogadni sem. Jenni eddig mindig a ott volt ha szükségem volt rá és most ennek vége. Elejében majd megpróbál ketté szakadni, de ez nem sokáig fog működni… Az új fiú lassan minden idejét le fogja kötni és minden eddigi dologban fel fog váltani engem. Jenni pedig képtelen lesz mindkettőnkkel fen tartani a jó kapcsolatot és épp ezért rákényszerül majd, hogy válasszon kettőnk között és nem én leszek a választott. Miért is én lennék? Hisz a szerelem erősebb bárminél, még a barátságunktól is..   – És hogy hívják Őt? Nyugi nem akarom megölni vagy valami hasonló, csak érdekelt… - tartottam a kezem magam elé védekezően. Tényleg nem ál szándékomban kinyírni, mert azzal csak Jenni-nek okoznék fájdalmat és azt azért tényleg nem szeretném. Ha Ő ezt szeretné, akkor kilépek az életéből és hagyom had járja a saját útját. Talán be sem kellett volna lépnem és most nem estem volna abba a hibába, hogy ilyen közel érzem magamhoz. – Mondod ezt most… - húztam el a számat. Üres ígéretnek is tekinthetném, de a jövő el dönt mindent.
-Még soha nem hoztam ide senkit, te vagy az első… Ide eddig csak egyedül jártam. Gondolkodni. – Akkor fedeztem fel ezt a helyet, amikor először jöttem Miamiba. Tökéletes hely volt arra, hogy kipihenjem magam és elfeledjem azt, hogy hiába van fényes karrierem, és összedolgozott vagyonom, ha nincs kivel megosztanom. Mondjuk ez egy személyes hiban is, mert én nem hagyom azt, hogy valaki közelebb kerüljön hozzám.
-Mertem is remélni, hogy nem …. – emeltem a számhoz az üveget és két jókora kortyot lenyomtam abból a méregerős szeszből, mikor megszólalt a Somebody’s me… - Hát ezt nem hiszem el…. Megígértem, hogy táncolok veled. Tudom ez nem olyan, de azért táncolnál velem. – felálltam és a kezem felé nyujtottam.


Katt...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Bailamos - Max & Jenni 03.01.16 20:38


Max & Jenni
- Aaron, Aaronnak hívják. - Teljes joggal jöhetnék azzal, hogy elegem van már és nem akarok mindig várni valakire és egyedül lenni, Ő pedig soha semmit sem mondott vagy csinált, amivel arra kért volna, hogy várjak, mégis ezt tettem, most is ezt teszem, hiszen itt vagyok vele, nem pedig egy másik férfival ellentétben azzal, amit most hisz. Nem akartam padlóra küldeni, inkább csak felrázni egy kicsit, hogy hahó, az élet nem vár és semmi sem tart örökké, ezért talán ideje volna megragadnunk a számunkra fontos dolgokat, még mielőtt elveszítenénk. Most fél, hogy ez megtörténik, már csak az kérdés milyen hatással lesz rá, beletörődik vagy sem, őszintén szólva engem is érhet még csalódás ebben a kérdésben, mert nem akarom, hogy beletörődjön, viszont ha mégis így dönt, akkor hiábavaló volt minden és nem számít már, hogy létezik-e Aaron vagy sem.
- Hé, hazudtam neked valaha is? - Néztem rá vádlóan. Szándékosan egész biztosan nem és úgy egyáltalán nem, csak most... Tudom. De ez sem azért van így, mert bántani akarom vele, sosem tudnám megbántani, ahhoz túlságosan fontos és túlságosan szeretem, épp ezért kell elérnem nála, hogy tegyen le rólunk.
- És miben vagyok még az első? - Inkább kettőnkről szeretnék beszélni, mintsem Aaronról. Tényleg sikerült elgondolkodtatnom, ami már jelentős előrehaladás, kettőnkről gondolkodik és fáj neki, fájna, ha mindez véget érne, nekem is, mert nagyszerű és száz százalékig szeretni való embertől, férfitól szakadnék el, ami mindig bánnék.
- Örömmel... - Fogtam meg a kezét, hogy felsegítsen. Nyomtam egy puszit az arcára és amennyire csak tudtam odabújtam hozzá, éreztem az illatát, ahogy a mellkasa felemelkedik majd vissza le. - A legjobb, legszerethetőbb ember vagy, akit ismerek, ugye tudod? - Öleltem meg szorosan, miközben már a torkomban dobogott a szívem. Közben a dal véget ért és egy újabb jól ismert régi szám szólalt meg a rádióban, a Stand by me, imádom ezt a dalt, olyan gyönyörű, épp ezért nem engedtem el, még akartam táncolni, Ő pedig halkan előbb csak dúdolni, majd énekelni kezdte. Végül már együtt énekeltünk, miközben lassúztunk...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Bailamos - Max & Jenni 06.01.16 2:22


Jenni & Max- Áh, szóval Aron? Értem… - hajtottam le a fejem. Tulajdon kép magasról teszek  rá, hogy hogy hívják. Magam sem tudom minek kérdeztem meg. Miben más Ő én mint én? Lehet, hogy Ő sokkal bátrabb volt, mint én. Nem halasztgatta a dolgokat és  várta meg még elveszíti a legfontosabb embert az életében. A francba is elcsesztem az egészet. Senkim nem maradt már.. Jenni most akármit is mond nem fog úgy tekinteni rám mint eddig. Egyik pillanatban azt érzem, hogy képes leszek túltenni magam rajta, aztán rájövök, hogy ez lehetetlen. Van valami ami régen ott lappang bennem, de eddig én sem voltam benne teljesen biztos. Most, hogy annak a veszélye  fen áll, hogy esetleg elveszíthetem, egyszerre csak felébredt a féltékenységem és a félelem attól, hogy újra egyedül maradok. Semmi másról nem szólt az életem csak a rohadt munkáról és most képes vagyok lazítani és kikapcsolni az agyam, de nélküle már élni is képtelen lennék úgy érzem. Mégis ha kell elengedem, mert ezt jelenti az igazi szeretett. – Hát nem, eddig még nem. Nem is feltételeztem ezt… - Azt kívánom, hogy bárcsak most hazudtál volna és semmi sem lenne igaz ebből az Aronos maszlagból. Nagyon kétlem, hogy ez így lenne, nagyon is komolynak látszik.
- Ezt most hogy érted? – vontam fel a szemöldököm kíváncsian. Ezt most nem értem. Mégis mire célozgat erre. Miben az első? AZ első olyan nő akit ennyire szerettem, de mit számít ez már? Úgy sem változtat semmin. Beleszeretett abba a srácba és ez ellen nem tehetek már semmit.  – És kedves srác? Mármint úgy gondolod szeret téged?  - Kicsit indriszkét kérdés volt, de muszáj tudnom, hogy kinek adom Őt. – Kedves vagy, de mit számít már, hogy milyen vagyok? – támasztottam az álam a feje búbjára, miközben a mellkasomhoz bujt és dúdolni kezdtem a rádióban szóló dalt.


Katt...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Bailamos - Max & Jenni 11.01.16 13:15


Max & Jenni
- Fogalmam sincs. De abban biztos vagyok, hogy nem akarok mindig egyedül lenni. Te hozzászoktál, de én nem, nekem szörnyen rossz érzés. De van, aki vigyázzon rám és beverje a képét, ha megbánt. - Értettem ezt Dennis-re, akkor is megvédett, egyből látta, hogy valami nincs rendben, látta, hogy valaki biztosan megbántott. Már akkor is olyan édes, mindig olyan édes, olyan ember, akit csak szeretni lehet.
- Ne mondj ilyeneket. Egyszer egy nő még piszok szerencsés lesz veled, amiért nagyon fogom is irigyelni. - Csókoltam meg a mellkasát az ingén keresztül. Sőt, már most is az vagyok. De nem akarom, hogy ez bekövetkezzen, azt akarom, hogy vegye már észre, hogy nem akarok, nincs szükségem senki másra rajta kívül, csak nyissa már ki a szemét és lássa meg végre, ami hónapok óta ott áll előtte. Nem csak engem, egy barátot, hanem azt, hogy mennyire szeretem, hogy bármit megtennék azért, hogy ne mondjon le rólunk. Miért ne működhetne? Miért ne lehetnénk boldogok együtt? Ő miért ne lehetne az? Tudom, hogy osztoznom kellene rajta a zenével, de még ez sem érdekel, csak lenne már az enyém, mondaná ki végre, hogy szeret. Az lenne a legszebb születésnapi és karácsonyi ajándék, amit valaha kaptam, bár a kocsi is levett a lábamról, de Ő is megtehetné végre.
Max hirtelen felkapott és a víz felé kezdett sétálni vele. Mi? Nem, nem akarok. - Ne, ne, ne, légyszi ne... - Kérleltem nevetve, nem akarom, hogy beledobjon, nem akarok fürdeni. Végül már sikítottam, mert nagyon nem úgy látszott, hogy elakarna engedni, hiába a kérlelő szavak. Sikítottam és próbáltam kiszabadulni, de azért sem hagyta. - Aaron! - Max-et akartam mondani, de... Ahogy ezt kimondtam azonnal letett. Először rám sem akart nézni, elfordította a fejét. - Max, Max kérlek. - Simítottam tenyerem az arcára úgy fordítottam felém. Kérlek, kérlek, mondj valamit. Max, kérlek... Finoman megfogta a kezem és levette az arcáról, majd elengedte és egyszerűen csak elsétált mellettem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Bailamos - Max & Jenni 17.01.16 22:59


Jenni & Max-Miért akarsz valakit csak azért, hogy ne légy egyedül? És a szerelem, nem fontos? Soha sem tudtam volna kapcsolatba kezdeni úgy hogy nem szeretek valakit... Nekem ez nem megy. Ezzel nem arra célzom, hogy te nem szereted Őt csak.... – miért nem engem... Be kell látnom, hogy el veszítem. Olyan a kapcsolatunk most mintha semmi sem változott volna, de ha haza megyünk háromszázhatvan fokos fordulatott fog venni. Ő Aronnal lesz én pedig visszatérek a munkámhoz. Minden olyan lesz  mint mielőtt megismertem volna. Talán rossz lesz vagy egyenesen szörnyű, de így lesz a legjobb.  – Abban biztos lehetsz, hogy rám mindig számíthatsz... – simítottam végig a haján.  Ígértem valamit, de vajon  képes leszek-e be is tartani az ígéretem. Vajon el tudnám-e viselni Aron jelenlétét, annak a nőnek az oldalán, akit teljes szívemből szeretek. Igen szerelmes vagyok belé, és minden nap össze fogok törni, mert tudom hogy Ő nem ezt érzi, de bele kell törődnöm, hogy nekem ez jár. Talán nem ok nélkül alakul így az életem.
- Irigyelni? Ugyan miért... Oké tudom szerethető vagyok meg minden, de itt bent nem változom meg... – kőszívű lennék? Talán így van, talán nem... Magam sem tudom, mert néha a józan eszem erősebb az érzéseimnél. Tudom, hogy jobbat érdemel mint én, és most mikor megjelenik valaki más, akkor képtelen vagyok elviselni.
- Most nem menekülsz.... -  kaptam a karomba és  a víz felé indultam vele. Feltűnt, hogy kikerülte az előző kérdésem, de nem erőltettem, ha nem akar nem beszél róla. – Bíz bennem... – próbáltam nyugtatni, de Ő csak sikított és ficánkolt a kezembe, aztán kimondta amire soha nem gondoltam volna. Aronak hívott... Az agyam azonnal blokkolt és tudatosult bennem, hogy már elveszítettem. Szereti... És már nem számítok neki. Óvatosan letettem a vízbe. – Nem számít... – fordítottam hátat és a kocsihoz mentem. Törölközőt vettem elő a hátsó ülésről és megtöröltem a vizes arcom. Nem tudom, hogy csak tenger víz volt-e vagy a könnyeim... Soha nem éreztem még ekkora fájdalmat.  Láttam a szabadkozó arcát, mikor utánam jött és azt is, hogy könnyes a szemei. – Mit vársz? Mit mondjak? Most vesztettem el a legfontosabb személyt az életembe... Boldognak kellene lennem.? – emeltem fel a hangom. – Szeretlek... – bukott ki belőlem... – Igen az elejétől fogva szerelmes vagyok beléd... –  vallottam be. A szavak áradat ként törtek elő belőlem. – Magamnak is képtelen voltam bevallani. De számít ez már? – vágtam a törölközőt a kocsi motorháztetejére. - Amit most fogok tenni sem számít de úgy érzem ha nem teszem meg nem lesz rá több alkalmam. - néztem a könnyes szemébe és szenvedélyesen de annál lágyabban csókoltam, meg miközben végigsimítottam az arcán.Soha így még nem csókoltam nőt. Minden érzelmem benne volt ebben a csókban.Néhány másodperc után eltávolodtam az arcától.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Bailamos - Max & Jenni 18.01.16 15:36


Max & Jenni
- Talán egyszer erről is le kell mondani. Te már megtetted, nem? Én pedig semmi értelmét sem látom már a szerelemnek, lehet, hogy butaság, de nem nagyobb annál, mint szeretni, ha nem szeretnek viszont. A szerelem mindenhogy fájó... - Túl sok minden is bukott ki belőlem azt hiszem aminek nem kellett volna, de legalább őszinte szavak voltak. Téved, ha azt hiszi számomra nem fontos a szerelem, mert ez akkor azt jelenti, hogy nem látja mit is érzek iránta, ami pedig fájna, mert soha senkit sem szerettem még ennyire, úgy hogy az már szinte fizikai fájdalmat okoz. Bánt, hogy mennyire nem látja azt, ami a szeme előtt van, csak észre kellene vennie végre. Sokkal jobban szeretem annál, minthogy valaha is képes legyek megbántani.
- Nem is kell, éppen ez az, semmit sem kellene tenned, csak egyszer végre valakinek engedned, aki szeretni akar, mert megérdemelnéd... - Remélem egyszer még valakinek sikerül az, ami nekem nem. Túl erősek a falak és úgy fest, hogy én nem vagyok elég erős ahhoz, hogy lebontsam őket, pedig próbálkoztam, nagyon is, mindig, minden erőmmel. Most pedig már fogalmam sincs hol is tart a kapcsolatunk, de valaminek nagyon a peremén.
Nem számít... De, de igen is számít. Hiába kérleltem hátat fordított nekem és elsétált. Most aztán alaposan sikerült a lelkébe gázolnom. Tudtam, hogy most úgysem tudnék hatni rá vagy megállítani, sőt egyáltalán azt sem tudom, hogy mi a fenét csináljak. Szeretem. Mindig szeretni fogom és tudom, érzem, hogy soha nem lesz másik férfi, aki a nyomába érhetne, épp ezért nem fogom elengedni.
- Talán akkor harcolni kellene érte, néha nem olyan rossz dolog nyitni afelé, aki fontos, engedni, hogy meglássa mi az, amit valójában érzünk. Sosem engedtél, bárhonnan is próbáltam közelíteni mindig ugyanoda lyukadtunk ki, hogy számodra ez nem megy, akkor nekem mégis mit kellett volna tennem? Várni a szép napra, hogy egyszer csak betoppansz, mert úgy érzed most működne, az élet túl rövid Max! - Nem várhatok mindig, nem vagyok rá képes, mindennél jobban szeretem, ez igaz és ez ezután sem fog változni bárhogyan is alakulnak a dolgaink, de szükségem van rá, hogy valaki néha engem is szeressen, ne csak úgy, mint egy barátot, szeretném, ha valakinek a világa attól lenne kerek és teljes, hogy én vagyok neki. -[color#9932CC=] Nem bírom már, képtelen vagyok tovább titkolni, hogy szeretlek. [/color]- Gördültek végig arcomon a könnyek.. - Igen is számít. Nekem számít és ha neked is, akkor nem engeded el ilyen könnyen. Nem ismerek rád! A saját boldogságod nem elég fontos ahhoz, hogy harcolj érte? Én nem vagyok elég fontos neked? Az utóbbi egy évben egyszer sem érezted azt velem, hogy boldog vagy, mert ha nem, akkor valóban nem érdemlem meg, hogy bármit is mondj vagy tegyél... -  Csak úgy potyogtak a könnyeim. Ezt nagyon nem így akartam...
Ami ezután történt az lepett meg a leginkább. Több mondanivaló volt abban a csókban, mint eddig bármikor is az utóbbi egy évben, mintha ezzel, így szeretett volna mint elmondani, amiről már úgy hiszi, hogy nem lesz több alkalma. - Szeretlek és ezen egyedül csak Te változtathatsz, senki más. - Néztem bele abban a gyönyörű barna, meleg szempárba, karjaimmal a nyakába kapaszkodtam és megcsókoltam. Nem akarok tovább várni erre a pillanatra. Szeretem és őrülten nagy szükségem volt rá, hogy végre kimondhassam, már kezdtem úgy érezni belebetegszem, ha még tovább el kell hallgatnom előle.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Bailamos - Max & Jenni 22.01.16 0:28


Jenni & Max-Már engedtem, nem egyszer és mi lett a vége... Csalódtam. Mindig, mindenkiben... Félek szeretni és beengedni valakit az életembe. Jenni te ezt nem értheted... Nem tudod min mentem eddig keresztül. -  legyintettem. Hiába magyarázok én bármit is, senki nem értheti meg amit érzek. A bizonytalanság amit érzek megöl. Felemészt legbelül, hogy senkiben sem bízhatok igazán. – Te nem tudod, hogy milyen érzés az hogy beleszeretsz valakibe és a végén kiderül, hogy csak a pénzedért vagy a hírnevedért van veled, de akkor már késő, mert te szereted... – Soha igazán nem tudhattam azt, hogy valóban magamért szeret-e valaki, vagy csak a felhajtásért. Nem állítom, hogy Ő  ilyen lenne, csak természetemtől fogva nem bízom benne. Ha megpróbáltam beengedni, mindig megálljt parancsot valami ott bent.
-Mert nem megy.... Vagy már én sem tudom. Össze vagyok zavarodva. Talán ez a nyaralás kellett ahozz, hogy eljussunk ide... – Bekavart ez az Aronos dolog is. Beengedett egy másik férfit is az életébe és ki tudja még hova... Az agyam minden erejével azon van, hogy ellenálljon ennek az egésznek, mert Ő tudja, hogy van ez  másik és ha Aron képes volt arra, hogy felkeltse a figyelmét, akkor talán nem is szeret annyira.  De szívem csak azt hajtja, hogy „Nem számít!! Szereted és harcolnod kell érte” . Teljesen összekavart mindent.
- Látod ez is rád vall... Kioktatsz, de meg sem hallod, hogy azt mondtam szeretlek... Jenni szerelmes vagyok beléd.. Érted? Nincs és nem is volt az életemben fontosabb mint te. Életem legboldogabb egy éve volt ez.  Egy éve tartogatom ezt. Te vagy a legcsodálatosabb nő akit valaha ismertem... De... – „te mást választottál” fejeztem be magamban a mondatott. – Bárcsak tudnék rajta változtatni. Mert akkor nem kellene szenvedned miattam... – emeltem meg az állát.  Kimondtam: Szeretem... Szeretem és belehalok, ha elveszítem...  Az elmúlt egy év benne volt abban csókban. Az első igazán szerelmes csókom életemben.... Abban a pillanatban semmi sem számított, csak hogy itt van velem. Hirtelen eltűnt az eddig átélt kín, szenvedés, Aron és Vegas... Csak mi voltunk... – Szeretlek, de el engedlek... – simítottam végig az arcán, miközben a könnyes szemeibe néztem. Soha szavak nem fájtak még ennyire, de meg kell tennem.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Bailamos - Max & Jenni 25.01.16 16:59


Max & Jenni
- T udnám, ha beszélnél róla... Tudod, hogy sosem bántanálak meg szándékosan, ugye? - Sosem bántottam, használtam ki, sőt mindig mellette voltam, akkor is, amikor épp nem kért volna belőlem, mert ez egy barát dolga, de közöttünk ez mindig több volt puszta barátságnál, csak nem akartuk bevallani még magunknak se, hogy többet érzünk, mint kellene, sőt neki ez még nehezebben ment, annyira hogy még most is kűzd ellene, mintha nem volna helyes vagy nem szabadna ezt éreznie. Próbálom megérteni miért csinálja ezt, de egyszerűen képtelen vagyok. Azt nem ígérhetem meg, hogy sosem csalódna bennem, de ha egy kicsit is megbízik bennem és szeret, akkor ezt mondanom sem kéne, ahogy azt sem, hogy sosem azért lenne, mert bántani akarom, képtelen lennék rá, hisz szeretem és semmire sem vágyom jobban, minthogy viszont szeressen, hogy az enyém legyen a szerelme, csakis az enyém, mindig, örökké.
- Nem érdekel sem a pénz, se a hírnév. Húsz dolcsival a zsebedben is kellenél, akkor is, ha semmit sem nyújthatnál, nem számít, mert nekem másra van szükségem. - Minden egyes szavam komolyan gondolom. Nem érdekelne, nem számítana, ha így is lenne, mert pofátlan módon elérte, hogy őrülten beleszeressek és ez nem rajongás, Ő kell, mindig és egyre jobban és lassan kezdem úgy érezni, hogy ez az érzés egyre jobban felemészt, szinte már fizikai fájdalmat okozva. Nekem csak pár szép órára, egy éjszakéra vagy egy hétre kellene, azt akarom, hogy mindig itt legyen velem, hacsak Ő lenne nekem, már akkor is boldog lennék. Nem érdekel mi mindent nyújthatna még...
- Akkor ne engedd, hogy vége legyen. Nem kell... - Gyönyörű szemei fájdalmas tűzben égnek, elégetnek. - Nem akarlak elveszíteni. Nem akarom, hogy elengedj, soha! Érted? Nagyon kérlek, ne csináld ezt... - Bújtam hozzá olyan szorosan, amennyire csak tudtam. - Édes drága Max... - Fúrtam be magam a nyakába apró csókokat lehelve bőrébe.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Bailamos - Max & Jenni 31.01.16 22:44


Jenni & Max
-Talán ez nem teljesen van így... – hajtottam le a fejem és a homokot bámultam, majd ismét belenéztem könnyes szemeibe...  – Lehet nem szándékos volt a mostani sem, de attól még fájt... Fájt,  hogy más valakivel akarsz lenni, hogy valaki más lett számodra a fontos. Igazad van önző vagyok, mert csak magamra gondolok. Csak az a fontos, hogy velem mi van, és figyelembe sem vettem, hogy te mit érzel. Vártál rám, én pedig tagadásban éltem. Végig azt bizonygatam, magamnak, hogy nem szerethetlek, mert te jobbat érdemelsz nálam. Most pedig mikor megérkezett az a jobb, már képtelen vagyok elviselni a helyzetett. Nem engedtem, hogy szeress engem, de most meg nem akarom, hogy mást szeress... – Elkeseredeten csóváltam a fejem, miközben képtelen voltam a szemébe nézni. A fájdalom amit belül éreztem, a fizikai fájdalom határait feszegette. Olyan  érzés volt mintha szó szerint a szivemet szoritotta volna valami és miinden áron ki akarta volna tépni a mellkasomból. Tudom, hogy itt a vége... Mást szeret és mást választott helyettem.
-Jenni... hmmm... Nem tehetem. Soha nem szenvedtem ennyire mint most, de megérdemlem. Megérdemlem, mert egy éven keresztül hagytam, hogy szenvedj... Kltségbe voltam esve és döntésképtelen voltam, de most már tudom mit kell tennem.  Nem ez a jó, de ez a helyes. – fogtam meg mindkét kezét. Tudom, hogy ez nem lesz könnyű, de nincs miért tovább kínoznom sem magam sem Őt. Az emlékek megmaradnak, akkor is ha már nem leszek itt neki. Neki sokkal jobb lesz nélkülem. Hogy nekem jobb lesz-e? Mit számít...
-De te Őt választottad... – a csalódottság most is kiült az arcomra, bármennyire is próbáltam leplezni. Nem szabad látnia, hogy szenvedek, mert úgy sokkal könnyebb lesz neki túltenni magát rajtam.  A teste hozzám simult és miközben éreztem ahogy reszket a fájdalomtól. Ajkai a nyakamhoz értek és a könnyei patak ként folytak végig a nyakamon. Akaratlanul is kicsit feljebb emeltem a fejem, miközben végig simítottam a hátán egész fel a nyakáig.. Tisztában vagyok vele, hogy ezt nem lenne szabad, de akaratlanul is ajkaim az övét keresik és mikor rátalálnak olthatatlan szenvedéllyel csókolom meg... Képtelen vagyok uralkodni magamon és annak ellenére, hogy tudom mi az ami vár mégis belemegyek a játékba. A csók percekig tart, végigsimítom az arcát, éreztem ahogy a két tenyere végigsimított a hátamon. Egyre jobban fellobbantja bennem a tűzet, azt a másik tűzet.  Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Bailamos - Max & Jenni 01.02.16 10:15


Max & Jenni
Fájt hallani a szavait, fájt minden egyes kimondott szó, nem akartam, hogy fájjon, nem akartam, hogy ez legyen, és nem akartam hazudni. Azt sem akarom, hogy dühös legyen rám emiatt, de az lesz, mert mindvégig ettől tartott a legjobban, hogy csalódni fog, mert jön még egy nő, aki eléri, hogy beleszeressen, aztán pedig becsapja. Nem, nekem nem ez volt a szándékom, egyszerűen csak szükségem volt arra, hogy halljam mindezt. Tudom, hogy ez igazságtalanság vele szemben, hiszen hagyom, hogy szenvedjen, pedig nekem sokkal jobban fáj, mint neki, hiszen hazudnom kell, pontosan azt kellett tennem, amit sosem akarnék, megbántani, látni, hogy fáj neki, hogy szenved legbelül. Borzalmasan érzem magam emiatt, de már nem csinálhatom vissza már nem megy, most már csak benne bízhatok és abban, hogy végül megfogja érteni, hogy ez nem ellene irányult, ellenkezőleg szeretem és csak annyit akartam elérni, hogy ezt végre Ő is észrevegye és hogy végre merjen érezni valamit, kimutatni, hogy fontos vagyok, áhítozom arra, hogy szeressen, nincs és nem is érdekel senki más, rá van szükségem, az Ő szeretetére éhezem, nem máséra. Most rögtön és mindig akarni fogom. Örökké. És ha egyszer a magaménak vallhatom a szerelmét soha többé semmit sem fogok kérni a sorstól, csak ezt az egy dolog adja meg nekem, másra nem vágyom. Boldog leszek. Tudom, érzem, hogy képes lenne szeretni, boldoggá tenni, sőt csak Ő képes rá igazán, a legjobban. Nem akarom, hogy elengedjen, nem fogom hagyni, hogy csak így eldobjon mindent, mert igen is számít, nekem számít. - Nem Max, nem dönthetek, képtelen vagyok rá. - Hogyan is tehetném, hiszen az egyetlen férfi, akit szeretek az Ő. Olyan szorosan öleltem magamhoz, amilyen szorosan csak bírtam. Azt szeretném, ha sosem kellene ennek a pillanatnak véget érnie, mindig ilyen közel akarom érezni magamhoz, sőt még közelebb, a szívemben akarom érezni, mindig.
- Sssshhh, hé, csak mi vagyunk, csak mi. - Tapadtam ajkaira szerelmesen, miközben finoman a hátát kezdtem simogatni. Lassan hátrálni kezdtem, de ajkaitól egy másodpercre sem voltam hajlandó elválni, mindössze néhány lépés és a motorháztetőnek dőltem. Egész testemmel hozzásimultam , ahogy közelebb húztam magamhoz. - Szeretlek. - Suttogtam ajkai közé, majd ismét egy újabb szenvedélyes csókra invitáltam ajkait. - Akarlak. Csak téged akarlak. - A nyakát cirógattam finoman ujjbegyeimmel és körmeim hegyével abban reménykedve, hogy ez úttal nem fog ismét ellökni magától.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Bailamos - Max & Jenni 07.02.16 21:49


Jenni & Max  A szavai szinte beleégtek  a mellkasomba. Képtelen dönteni? Tehát akkor a kérdés már csak az, hogy vajon miért akar mindkettőnket?!  Vajon melyikünk a pótlék? Én vagy Aron? Bárcsak tudnám, hogy melyikünket szeret. Vajon  Aron az akit szerelemmel szeret én meg csak a barát, akit nem akar elveszíteni? Ez a verzió a valószínűbb, mert Aront nem ismerheti olyan régóta, ahhoz, hogy akkora legyen a barátság közöttük, mint a miénk. Oké... Talán ... Túl sokat kombinálok. Ezzel csak még jobban összezavarom magam, de valahogy mégis képtelen vagyok elfelejteni, hogy Ő is hozzá ért és amikor vele volt akkor engem teljesen elfelejtett. Ez volt az amit el akartam kerülni. A fájdalom... Soha sem gondoltam volna, hogy ennyire tud fájni  az ha valakit elveszítesz. Persze nem ez az első alkalom, hogy ez történik, de ez most valahogy ezerszer jobban fáj, mint a többi. Nem akartam vele  együtt lenni, hogy ezt elkerüljem, de még én azzal foglalkoztam, hogy hogyan tartsam távol magam tőle, addig észre sem vettem, hogy szép lassan beleszerettem. És bármennyire küzdöttem most mégis szenvedek. – De muszáj lesz, mert egyikünket elveszíted így... – Lehet, hogy ez most önzőnek hangzott, de úgy érzem ha nem dönt én nem tudok  csak második lenni. Tehát annak tudatában, hogy más is hozzá ér mikor én nem vagyok kéznél... Megörülnék.  Inkább akkor távol tartom magam tőle, mint hogy ezt elviseljem.
Bármennyire is csalódott vagyok és bármennyire is fáj most, mégis csitítása nyugtatóan hat rám, és hagyom, hogy Ő irányítson. A vágy utána sokkal erősebb, mint a fájdalmam. Tisztában vagyok vele, hogy ez nem helyes és lehet, hogy holnap báni fogom, de most nem érdekel.. A szavai jól estek, de nem tudtam, hogy valóban igazak-e, de nem is érdekel. Ajkaink összeértek és a világ mintha kikapcsolt  volna... Az érzés ami hatalmába kerített... Régen éreztem már ezt. Határozottan vonzott és nem csak a személyisége, hanem a teste is... Tudtam, hogy az enyém akar lenni és én is ezt akarom teljes szívemből. Ujjai játékosan futottak végig a nyakamon... Ezzel beindította a gépezettet. Reflex szerűen és mohón csókoltam vissza, miközben a kocsihoz toltam finoman... Megtorpant mikor a feneke a motorháztetőköz ért. Combját végig simítva segítettem fel a kocsi motorháztetőjére... Elmosolyodtam, mikor rám nézett egy pillanatra... – Miért nem hagyod az öreg tigrist csendben meghalni? – Nem való már ez nekem... De talán még emlékszem még rá hogyan kell csinálni. Csak egy kis biztatásra lenne talán szükségem....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Bailamos - Max & Jenni 23.02.16 15:01


Max & Jenni
Sejtelmes mosolyra húzódtak ajkaim, szóval hagynom kellene, még mit nem, az enyém, csak az enyém. Talán önző vagyok, amiért magamnak, csakis magamnak akarom ezt a férfit, de nem érdekel, annyit vállalok érte. Szeretem, őrülten szeretem, mégis mi kellhet még, már csak annyi, hogy végre észrevegye azt, ami a szeme előtt van. Eddig bírtam leplezni, még előtte is, ami pokoli nehéz volt, de esküszöm mindenki más előtt régen lebuktam már, csak mindenki hallgatott, amiért hálás is vagyok, mert még mindannak ellenére is, amit érzek iránta soha sem kockáztatnám a barátságunkat, mindazt, ami most, eddig közöttünk volt, de muszáj elmondanom, legalább egyszer hallania kellett mit érzek és ha végül mégse kér az egészből, akkor hagyom a fenébe, de egy próbát számomra mindenképp megér.
- Túlságosan akarom hozzá... - A gallérjánál fogva húztam közelebb magamhoz, lábaimmal pedig átöleltem a derekát, nincs menekvés, megvagy cica. Nem várok, nem akarok mást, minthogy egyszer, csak egyszer engedjen a kísértésnek, és hogy bízzon bennem, ha ezt megteszi mégis csalódik, akkor soha többé nem fogom megemlíteni, felhozni a dolgot, de ha meg sem próbáljuk úgy sosem fog kiderülni, hogy működött volna-e. Nem akarok elveszíteni, se a barátot, se a férfit, egyiket. Sőt, mindkettőt szeretem és úgy érzem Ő is képes lenne rá, sőt az is, csak valamiben még mindig nem eléggé biztos, önmagában. Ujjaim türelmetlenül haladtak végig az ingen lefelé gombról gombra, fél éve, hogy utoljára ilyen közel voltunk egymáshoz, akkor lehet megbántuk volna, most viszont képtelen vagyok tovább várni rá egy újabb pillanatra. Vágytól és szenvedélytől izzó szemekkel néztem az övébe, abba a meleg vegyes érzelmekkel teli imádott barna szempárba, lázasan tapadtam ismét ajkaira hosszasan elnyújtva a csókot. Nem érdekel hol vagyunk, nem érdekel az időzítés sem, semmi sem, amíg vele lehetek, amíg engem szeret az én világom kerek, hibátlan és boldog, egyetlen szóval mindent megkapok Tőle, amire csak a kicsi szívem vágyik, amióta megismerte.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Bailamos - Max & Jenni 28.02.16 22:17


Jenni & MaxÉn nem értem ezt. Nem értem ezt a végélküli kitartást és azt, hogy  még mindig küzd értem, értünk. Én talán már régen feladtam legbelül, mert félek a csalódástól és attól, hogy Ő csalódik bennem. Még rengeteg olyan dolog van a mit nem tud rólam és nem biztos, hogy mindegyikek képes lenne ilyen hűvösséggel és mosollyal az arcán tűrne. Nem tudom, hogy mindezt képes lenne-e elviselni. Mindig is mondogattam, hogy én full packban járok. Engem kértél, de mellé kapod ezt az egész herce-hurcát ami körülöttem van. Bár az eddig velem töltött idő alatt nem láttam rajta azt, hogy nehezen viselné a rivaldafényt. Bár nekem Ő bárminél fontosabb , még ennél az egésznél is.... Még a karrieremnél is. Érte talán képes lennék feladni ezt az egészet, hisz mindenem megvan amit akartam. Egy dolgot kivéve... Őt. Érzem minden porcikámban, hogy magába bolondit. Egy év kelet ahozz, hogy képes legyek arra, hogy elengedjem magam és félre tegyem a buta gondolatokat. Bevallom most is gyötörnek a gondolatok: Vajon ez a helyes út? Vajon holnap is ennyire akar majd? A fejemben kavarognak a gondolatok, de van valami ami egyre jobban elnyomja Őket... A vágy. A vágy az szerelemmel teli szemei után, az érintése a csókjai után.
A szavai szinte beleégtek a szívembe, a tudatomba... Olyanok voltak mintha a parázs levegőhöz jutott volna. Belobbant bennem a tűz. – Csak téged akarlak... – ziháltam az ajkai közé miközben a hátát a hideg motorháztetőnek nyomtam. A kezei végigsimítottak a már teljesen pucér hátamon. A víz a hajamból egyenesen a mellkasára csepegett, végigfolyt a bőrén amíg a ruhájában el nem tűnt. Kezem a rejtett cipzárt kereste a hátán. Férfi  ügyetlenségem most is megmutatkozik, de szerencsére nem sokáig vacakoltam vele...  Óvatosan lehúztam a hátán a cipzárt miközben a nyakát csókolgattam... Minden egyes érintése egyre jobban elő hozta belőlem a mélyen lapuló állatott... – Gyere... – fogtam meg a kezét  és húztam a kocsi ajtaja felé... Próbáltam kinyitni az ajtót, miközben a csókjaival bombázott.... Mikor végre sikerült, beültem a hátsó ülésre és lengetem a tetőt... Magam után rántottam Jennit és amint leült ajkaim ismét az övére tapadtak...

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Bailamos - Max & Jenni 09.03.16 17:25


Max & Jenni
Édes istenem, csak érteném mi tartott eddig vagy hogy egyáltalán hogy a fenébe bírtuk ki idáig, őszintén szólva fogalmam sincs, de abban biztos vagyok, hogy ezentúl egyetlen percet sem vagyok hajlandó nélküle tölteni, szükségem van arra, hogy ezt érezzem, hogy érezhessem a szeretetét. Titkon erre vágyom amióta csak megpillantottam, bár elismerem mindezt nem volt egyszerű bevallanom még magamnak sem, de kell nekem ez a pasi, a magamnak akarom é ha most végre megkapom megígérhetem, hogy soha többé nem fogom elengedni vagy pedig lemondani róla, legfeljebb, ha megőrültem, bár szerintem már az is régen megtörtént és még mindig akarom, szeretem és bármit kész vagyok bebizonyítani azért, hogy végre a falakon belülre engedjen. Nem akarom, hogy megint kizárjon, azt nem viselném el. Egy hosszú évembe került lebontani őket és pokoli nehéz volt, sőt voltak pillanatok, amikor már kezdtem azt hinni, hogy veszett ügy, ez sosem fog nekem menni, mégis képes voltam rá és kifogok tartani a szándékaim mellett, nem érdekel mibe kerül vagy mivel jár, csak vele akarok lenni, mindennel együtt vagy minden nélkül, nem érdekel. Most azt érzem, hogy csöppet sem érdekel a módja, csak az enyém lehessen, én pedig az övé. Tudom nem egyszerű, amit kérek, de megérdemli, hogy boldog legyen és ha mindketten ugyanazt érezzük, akkor nagyon is megtudom neki adni mindezt. Ő mindennél fontosabb. Épp ezért hónapok óta magamat gyötörtem ezzel az egésszel, mindazzal, amit érzek, magamban őrlődtem, mert Őt nem akartam ezzel bántani, de tovább már nem bírtam, tudnom kellett mit érez valójában, még ha nem is azt kapom válaszként, amit szeretnék.
Nem tudtam és nem is akartam betelni ajkaival, éheztem minden egyes csókjára, érintésére, mohón kaptam minden egyes csókja után. Türelmetlenül bújtattam ki az ingéből, nem érdekel hol vagyunk, sem semmiféle kockázat, nekem csak az számít, hogy vele lehetek, mindig is ennyi számított, annak amit iránta érzek soha sem volt semmi köze a pénzhez vagy a hírnevéhez. Én nem azt a férfit akarom, akit mindenki más lát, nekem az az ember kell, akit csak nekem mutat meg. A másikon esetleg képes vagyok osztozni, ha nagyon muszáj vagy nem biztos. Valójában még csak sejtem, hogy ennek az egésznek, ami közöttünk van mik lehetnek a hátulütői, de még nem éreztem őket... Szépen leügyeskedte a ruhámon lévő cipzárt, így már nem sok tartja rajtam, de megfogta a kezem és a kocsi felé húzott. Az igazat megvallva még magamhoz sem tértem máris az ölében találtam magam. Miért kellett erre a pillanatra ennyit várnom? Nem tiltakoztam túlságosan, amikor kérés nélkül ismét ajkaimra tapadt, elengedtem a ruhámat, feljebb csúsztam az ölében, azt hiszem ma már ennél távolabb nem akarok lenni Tőle, ujjaim felsőtestét járták be, körmeim a bőrét karistolták. Óvatosan kezdtem fészkelődni az ölében, miközben ujjaimmal a hajába túrtam, azt hiszem imádni fogom ezt az érzést.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Bailamos - Max & Jenni 04.04.16 23:28


Jenni & Max


Fogalmam sincs, hogy mi az ami eddig visszatartott ettől… Ez a nő tetőtől-talpig tökéletes. Minden porcikája egy igazi nőé. Túlzottan is makacs voltam idáig és magamnak sem mertem bevallani, hogy akarom ezt a nőt magamnak. Talán féltem valamitől… Sőt biztos, hogy féltem, de nem attól, hogy elkötelezzem maga, hanem attól, hogy ha hagyom magam elkápráztatni, akkor majd egy napon felébredek arra, hogy csak álmodtam az egészet és Ő valójában nem is szeret és soha sem volt az enyém igazából. A lelkem mélyén mégis tudtam, hogy szeretem és bármit tettem vagy mondtam, soha nem tudtam úgy igazából eltitkolni előle. A nők valahogy megérzik azt ha egy férfi szereti Őket, ez náluk olyan ösztön vagy mi… De velem ellentétben Ő meg sem próbálta takargatni, hogy szerelmes belém. Tudtam, hogy a tűzzel játszom mégis engedtem, hogy egyre jobban közel kerüljön hozzám. Most pedig azon kapom magam, hogy itt van a karjaim között és csak arra vár, hogy az enyém legyen. Nincs az a dolog ami most rá tudna venni arra, hogy eltoljam magamtól, mondván, hogy mi csak barátok vagyunk és nekünk ezt nem szabad. De akarom Őt…. Minden porcikám vágyik az érintésére, a csókjaira és minden porcikájára… Ujjaim végigfutottak csupasz hátán, Ő pedig finoman hátrahajtotta a fejét… Ajkaim lágyan értek a nyakához. A vanilina illat ami a bőréből áradt teljesen megbabonázott és egyre jobban felébresztette bennem a vágyat iránta. Ararom csak magamnak akarom… Hagytam hogy a ruhája lecsusszanjon a  csípőjéig , majd tenyerem a tőlem telhető legfinomabb tapintással végigsimítottam a teljesen pucér mellkasán…  Csókjai egyre követelőzőbbek voltak és tudtam már nem lehet hová húzni  a dolgot.. – Valaki nagyon ráérzett a témára… - mosolyodtam el, majd a fején keresztül lehúztam róla a ruhát… Most először láttam majdnem pucéran és ismét eszembe jutott ami a lépcsőház alatt történt, vagyis majdnem történt. Éreztem, hogy lágyan ringatózik az ölemben én pedig egy kicsit még rá is játszottam a dologra amikor a csípőm odapréseltem hozzá… Ujjaim a bugyija korcába akadtam, miközben megpróbáltam a fenekébe markolni. Minden porcikám reszketve vágyik utána…


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Bailamos - Max & Jenni 19.09.16 15:10


Max & Jenni
Végre az enyém, az enyém, és egyedül csak az enyém, és ha rajtam múlik ez nem is igen fog megváltozni mondjuk úgy az életem végééig. Tisztában vagyok vele, hogy piszkosul mázlista egy nőszemély vagyok, amiért egy időben valószínű, hogy a világ legszeretettebb és legutáltabb nője is leszek egyben, de valahogy majd csak megbirkózom ezzel a feladattal, de ami engem illet most csak ezzel az eggyel akarok foglalkozni. De ha már itt tartunk Ő sem panaszkodhat, mert ha egy valamiből, akkor az iránta táplált érzéseimből sosem fogok kifogyni. Ez az érzés sok mindenen keresztül ment már. Volt ez közöny, vonzalom, barátság, rajongás, imádat, szerelem, mindebből már csak a legelső nm menne, hisz elég csak rám pillantania azzal a rabul ejtő édes barna szempárral egyszerre elolvadok plusz minden alkalommal lebuknék, ahogy a szemébe néznék, őszintén szólva fogalmam sincs mindezt eddig hogy nem tudta észrevenni, csak nem sütött a nyilvánvaló, hogy végül engem is utolért a fülig érő szerelem, ami ellen nem is igazán tehettem, nem kérte ki a véleményemet, ahogy Ő sem, mindketten csak úgy jöttek, aztán pedig magukkal sodortak, én pedig alaposan, menthetetlenül és fülig belehabarodtam. Igazságtalanság, nem igaz? Főleg, mert megint csak a nőnek jutott a nehezebb része, lerombolni azokat a bizonyos falakat, amit esküszöm egy komplett emelt szintű katonai akadálypálya- és harcmező vett körbe. Az egyelten dolog, ami eszembe jutott, hogy na jó, valaki azért szólhatott volna, mintha egy mezőre lépve a harmadik könnyedén megtett lépésed után lazán közölnék veled, hogy amúgy egyébként ez egy aknamező... Temérdek alkalommal voltak vegyes érzéseim, kicsit sem volt segítőkész az a sokat is kattogó okostojás buksim, sokszor szerettem volna haragudni rá, vagy szimplán csak jól beolvasni neki, hogy nyissa már ki végre a szemét és ne csak nézzen, hanem végre lásson is, hisz amit keres, amire legbelül mindannyian vágyunk egyszer az ott van a szeme előtt, csak végre be kell fejeznie ezt a makacs és értelmetlen harcot önmagával... Talán most már könnyebb lesz, mert ha nem esküszöm hozzáfogok vágni valamit, aztán kettő percig nagyon dühös leszek rá, amiért ezt műveli velem, a harmadikban pedig aggódva fogok rohanni elé, hogy ugye nem ütött nagyot, de ha mégis annál én sokkal jobban szeretem. Veszett ügy, ugye?
Szándékosan csinálj, ugye? Direkt akar zavarba hozni, piszok módon élvezi, kár is lenne letagadnia, ilyenkor legszívesebben feltudnám képelni, aztán valahogy mégis az ellenkezője igazolódik be, nem, nem tudnám, magamat utálnám, ha kárt tennék abban az édes pofijában. Ami pedig az én cuki pofimat illeti éreztem, ahogy finoman elpirulok, miközben szép lassan kibújtatott a ruhámból. Zavarban voltam, mert még sosem látott így, ennyi ruha nélkül és nem is tudom, sőt a fene se tudja miért egyszerűen csak olyan különös érzés futott végig rajtam, miközben a reakciójára vártam. Igen, egyszer már majdnem történt közöttünk ennyinél több i, csak hogy mégsem, utána pedig valahol mindketten helytelenítettük a dolgot és igaz, most már egészen más a helyzet nekem mégis sokat számít mi is az, amit lát.
Halkan felsóhajtottam, ahogy fenekembe markolt, eddig ezt az oldalát azt hiszem még nem ismertem, de alig várom, hogy mindent megmutasson. - Csupa meglepetés vagy... Szóval ilyen a spanyol vér? - Lihegtem ajkai közé, őszintén nagyon is érdekel milyen is az a bizonyos spanyol vér, az ember sok mindent hall, ideje valakinek bizonyítani is mégis mi az, amiről lemaradnak az amcsi nők, kivéve engem, mert én most már kivívom magamnak, amit akarok és addig nem engedek amíg meg nem kapom, nekem is megvannak az eszközeim, sőt még be is fogom vetni őket. Ülő helyzetem ellenére nem volt könnyű dolgom, mégis egész ügyesen elbabráltam először az övvel, majd a nadrágjával, gondolom elég kényelmetlen lehet már, de ha meg is akar szabadulni tőle, akkor ki kell találnia hová pakol addig, ami azt illeti rajtam is lenne még némi felesleges ruhadarab, bár már csak egy aprócska, de most sokkal kíváncsibb vagyok az Ő elképzeléseire, mert biztosra veszem, hogy vannak, hisz férfiból van. Én pedig most "jó kislány" lesz és nem szabnék határt a képzeletének.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Bailamos - Max & Jenni

Vissza az elejére Go down

Bailamos - Max & Jenni

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum-