welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Simon Whitlock
 
Hayley Woodson
 
Maya Sandoval
 
Freya N. Bosworth
 
Liana H. Jones
 
Bastian Montgomery
 
Cassidy Mia Abrams
 
Cassandra Drescher
 
Dylan Hanning
 

Share| .

Steven & Shay

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
24
Join date :
2015. Dec. 28.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Steven & Shay 17.01.16 19:33Steven & ShayA

kínos jelenet után, amit persze roppantul élveztem, Miss. Hastings igyekezett látványosan kerülni, ami nem jött össze neki, én mindenhol ott vagyok. Hosszú volt a nap és Leslie mellett még hosszabb volt a piros nacis bevonulása óta. Végre vége a napnak és levezethetem a felgyülemlett feszültséget a zsák pofozásával. Átvettem a nadrágot, vállamra dobtam a törölközőt és lelifteztem az edzőterembe. Este már nincs itt senki, napközben az újoncok szoktak itt edzeni és tanulni, esténként az használja, aki csak akarja, persze a rendőrség keretein belül. Kinyílt a lift ajtó, felemeltem a tekintettem és Leslie már ott várt. Basszus, megígértem neki, hogy megtanítom megvédeni magát. Vagyis, egy gyenge pillanatomban, amikor túl közel volt és túl vonzó, kibukott belőlem, hogy esetleg ha szeretné segítek. Hogy lehettem ilyen marha? Sosem gondoltam volna, hogy valaki tud még ilyen hatással lenni rám… De még is… Most is dögös, mint mindig, feszes cuccban várt rám, ami nem túl sokat takar belőle. Szedd össze magad Steve! Nem is olyan dögös, mondom nem! De… Nincs de! Most kellene egy vödör jéghideg víz… Összeszorítottam az álkapcsom és besétáltam, ledobtam a törölközőt és egyenesen Leslie elé álltam. - Készen állsz? Kezdetnek egy egyszerű szituációs helyzet, hogy felmérjem az erőnléted és tudjam hogy reagálsz különböző helyzetekben. Mögé léptem, szinte összeért testünk, anyám de jó illata van. Steve! Koncentrálj! - Most én leszek a támadó. Eljátsszuk, hogy meg akarlak támadni, és te hogyan reagálsz. Rendben? Elkaptam jobb kezét és egyetlen mozdulattal húztam a hátához, elkaptam a másikat, nyakához szorítottam és földre fektettem. - Ez nagyon nem jó! Ezt ki kellett volna védened, simán meg tudnának erőszakolni, kirabolni, esetleg el, hisz befolyásos vagy… Gyere, megtanítalak kivédeni. Nyújtottam a kezem, egy mosoly kíséretében. Felhúztam, és szembe állítottam velem. - Ha valaki elkapja a karod, még az előtt kell reagálnod, hogy kicsavarná. Ha valaki megfogja a karod, így, akkor az első dolog, hogy befeszíted az izmokat, a másodperc tört része alatt felemeled a kezed és könyökkel gyomorszájon vágod. Állj háttal. Most lassan megmutatom lépésről lépésre. Meg ne üss! Szóval, megfogom a karod, feszít, emel, üt. Tökéletes. Majd mikor már görnyed megfordulsz, könyökkel erősen a hátába vágod, mikor már térdel, megfogod a fejét és letérdeled. Pár pillanat alatt a földön van és te elfuthatsz. Ezt fogjuk ma gyakorolni. De meg ne üss, mert én reflexből tudok nagyobbat adni, és nem akarom, hogy megsérülj. Néztem mélyen a szemébe, miközben elmagyaráztam a dolgot.

Click me
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
25
Join date :
2015. Dec. 27.
Age :
25TémanyitásTárgy: Re: Steven & Shay 17.01.16 21:02
Steven & Shay


Mi? Ja, hogy figyelni se ártana, mert hozzám beszél és épp önvédelmet próbál nekem tanítani, szóval most épp nem a kockáira kellene fókuszálni, hanem arra, amit mond és megpróbálni lekövetni is a mozdulatokat. Hogy hogyan fogok reagálni? Valószínűleg összefogok esni, ha ennél is közelebb jön, márpedig ennél közelebb is lesz hozzám. Még végig se gondoltam a dolgot a padlóra kerültem. Oké, ez tényleg váratlanul ért. Tényleg figyelnem kellene, mert ennek így nem lesz jó vége, most kivételesen nem áll szándékomban kiborítani, ellenkezőleg, tanulékony természetű vagyok, aki szereti a kihívásokat, ez pedig most egy eléggé nagy kihívás, többek között megállni azt is, hogy ne a nyálam csorgassam közben. De most komolyan nem venne fel egy pólót? Ezt nem véletlenül figyelemelterelésnek hívják? Még szép, hogy leterít, már csak azzal is, ahogyan nézni tud.
Nem tehetek róla, mégis honnan a fenéből lenne az ilyesmiben gyakorlatom vagy akár megfelelő erőnlétem hozzá, a szüleimnek sosem jutott eszébe az ilyesmi, előbb az, hogy testőrt vegyenek fel mellém, ha épp muszáj volt, volt rá egy-két példa, szörnyen bosszantó egy fickó volt, a hideg futkosott a hátamon tőle, oké gondolom ez is volt a cél, de akkor is. Tényleg gondolhattak volna erre is.
Oké, ha ezt most komolyan erőből csinálta volna valószínűleg csak úgy nyekkentem volna a padlón. Megfogtam a kezét és Ő felhúzott. Oké, most inkább nem kezdem el éppen neki ecsetelni, hogy könnyebb megoldásnak gondolták, ha egyszerűen csak felfogadnak mellém valaki, aki megvéd, éppen neki, aki utálja a gazdag és befolyásos embereket, mert szerinte Ők nem önerőből élik az életüket, hanem az előbb felsorolt két dologból.
- Oké. - Fordítottam neki hátat. Oké, már most tetszenek ezek a közös edzések. Dehogy ütlek cica, vétek lenne kárt tenni benned bárhol is. Őrülten cikáztak fejemben a gondolatok, de próbáltam csakis arra koncentrálni, amit csinálunk, amit mond és arra ahogy irányít a mozdulatokban. megtudnám szokni. Követtem a szavai lépésről lépésre. Oké, tisztára mint a filmekben, csak így élőben sokkal izgalmasabb, minden megvan, a védtelen nő és az eszmélet dögös izmos pasi... - A vérző orr nem szexi. - Csúszott ki a számon a megjegyzés. Vagyis Ő még úgyis rohadt szexi lenne, én viszont nem, szóval légyszi légyszi ne vágj orrba vagy ilyesmi. Nem volt nehéz kizárni a fejemből a zavaró gondolatokat, kivéve, amikor súrolt a kockái, az komolyan mondom felért egy másodpercnyi kínzással, de kibírtam. Rendesen kimerített a mai nap is, Ő sem kímél, de legalább már nem utál annyira... Csessze meg, valahogy még haza is kéne jutnom, ami kocsi nélkül izgi lesz. Miután kijelentette, hogy mára ennyi átöltöztem és abban reménykedve, hogy sikerül a mosolyommal meggyőzni, hogy ma is vigye haza a fenekem kisétáltam a parkolóba és a Harley-nál megálltam. Sszzz, ez egy csöppet ciki lesz. - Nyomozó, megtenné, hogy hazavisz? Ma még nincs kocsim... - Taxizhatnék is, de az imént ecsetelte, hogy gazdag vagyok meg befolyásos, nem szívesen ülnék be most egy idegen mellé, nem mintha félnék, de mögötte sokkal nagyobb biztonságban érezném magam.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
24
Join date :
2015. Dec. 28.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Steven & Shay 17.01.16 23:28Steven & ShayF

elvont szemöldökkel álltam előtte, és néztem rá, hogy mi van? - Nem állt szándékomban betörni az orrod, de légy szíves és te is kíméld az enyém, nincs kedvem rohangálni a sürgősségire. Éles helyzetben tudod mi a teendő, addig pedig próbáld nem az én orrom szétzúzni. Fárasztó, de nagyon hatékony edzésen vagyunk túl, roppantul ügyes és tanulékony, egy kisebb vadmacska veszett el benne. Hangsúlyozom kisebb, a maga kábé százhatvan centijével. - Egész ügyes voltál ma, végeztünk, holnap ismétléssel kezdünk a ma megtanultakból, mehetsz. Simítottam puhán végig a hátán. Átöltöztem, bepakoltam a hátizsákomba és kisétáltam a parkolóba. Leslie állt a motorom mellett, most rám vár? Miért is? Á, szóval még mindig nincs kocsija? És a taxi? Ne mosolyogj így rám, jó, jó, jó elviszlek… Fejére tettem a sisakot, hátára a táskám, felültem és megvártam amíg belém kapaszkodik. Tanulékony, valóban, a múltkori eset után most már megtanult kapaszkodni, muszáj is neki, ha nem akar leesni. Olyan szorosan simult hozzám, nem akartam megszakítani a pillanatot, lassan elindultam és kigördültünk az udvarból. Tudom hol nincs ilyenkor dugó, és hogy lenne a legrövidebb hazavinni, de ma nem volt kedvem sokat egyedül lenni. A lehető leghosszabb útvonalat terveztem meg számára. Szép időnk volt, a telihold fénye világította meg a kisparkot ami mellett elmentünk. A tíz perces út körülbelül fél órássá nyúlt. Behajtottam az udvarukba, az ajtónál megálltam, és leszálltunk. Valahogy sikerült rosszul lépnie, de még az előtt elkaptam, hogy hanyatt esett volna. Arcom pár centire volt mindössze az övétől. Elkapott a meg akarom csókolni érzés, itt és most, lehet meg is tettem volna, ha meg nem szakít minket a komornyik. Gyorsan elvettem a cuccaim és hazarobogtam. Lezuhanyoztam, de ma is alig aludtam, megváltás volt a reggel, és hogy futással vezethetem le a felgyülemlett feszültséget… Beraktam a fülhallgatót, és valami kemény rockot céloztam meg a lejátszási listán. Úgy voltam vele, ma nem érdekel az idő korlát, addig futok még meg nem nyugszok, legalább annyira, hogy együtt tudjunk dolgozni. Meg kell oldani ezt az ügyet, de sürgősen! Egész idő alatt ezen kattogott az agyam, és hogy be fogom hozattatni megint a labortársat...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
25
Join date :
2015. Dec. 27.
Age :
25TémanyitásTárgy: Re: Steven & Shay 18.01.16 22:29
Steven & Shay


imádom, hogy a lehető legszorosabb, legközelibb és legizgalmasabb szituációkat vagyok képes kihozni a pillanatnyi ügyetlenségemből. De azt még jobban, hogy eddig valahogy mindig ott termett, ha kellett, mint például most is senki ne kérdezze hogyan, de majdnem sikerült hanyatt vágódnom, ami kicsit se lett volna ciki, áh dehogy, marha égő lett volna, de elkapott, így erre nem került sor, arra viszont igen, hogy alig néhány centiről nézhessek abban a piszok csábító szempárba és hogy alig néhány centire legyek az ajkaitól. Annyi reakcióidőm volt, hogy megkapaszkodtam benne, amikor elkapott. Azt hiszem megtudnám szokni ezt a fajta biztonságérzetet vele, bár Ő kétlem, hogy kérne belőlem, csak azért van velem, mert nincs más választása, kivéve persze most, nemet is mondhatott volna, őszintén azt hittem azt is fog, hogy szépen beültet egy taxiba vagy közli velem, hogy akkor épp ideje megismerkedni a metróval, de még csak gúnyos sem volt velem, ami meglepett, de az még inkább, hogy még mindig nem engedtem el, az érzés pedig ijesztő, mert nem is akarom. Egyre közelebb éreztem már magamhoz, az sem érdekelt már, hogy esetleg ezt nem kellene, akartam, hogy megtegye, hogy megcsókoljon, de abban a pillanatban kilépett Jeremiah, hirtelen mindketten elkaptuk a fejünket, a maga módján vicces pillanat, mert mikor is csináltam utoljára ezt? Jó régen. De az érzés megmaradt. Miután láttam kifordulni az udvarból bementem, Jeremiah-t megkértem, hogy amit látni vélt az, ha lehet inkább maradjunk köztünk, semmi hangulatom most a Hastings féle vallatáshoz, inkább csak leakarok zuhanyozni, aztán aludni egy nagyon reggelig. Rám fog férni, bőven elég kimerítő számmora a nyomozó is, nem kell, hogy még a szüleim is fárasszanak. Túl sok lenne, hosszabb, mint egy kínvallatás.
A reggelem kissé nyűgösen indult, az a miért pont nekem kell most felkelnem? Muszáj? Ébresztő Leslie! Hallod, rohadtul elfogsz késni! Húsz perces csendes nyavalygás után kimásztam az ágyból, bevonszoltam magam a fürdőbe, amikor kijöttem kisebb frászt kaptam, hogy úristen, már??? Oké, futás. Felkaptam a cuccaimat, lerohantam a lépcsőn, végig a házon csak intve, hogy elmentem, mert késésben vagyok. De még így is összehoztam, hogy a nyomozó előtt bent legyek. Jó vagyok. Hmm, pedig ilyenkorra már visszaszokott érni. Főztem magamnak egy kávét és odaültem a lányokhoz, nem telt bele sok időbe és a nyomozó is befutott, szó szerint, félmeztelenül szokás szerint.
- Minden reggel félmeztelen bemutatót szokott tartani? - Mutattam finoman hátra. Oké, lehet, hogy ez nekik már megszokott, ami azt illeti én is megtudnám szokni, nem csak itt, csak érdekelne. Láthatóan nem csak engem, Penelope arckifejezésén is határozottan az az "édes istenem" volt leolvasható. - Honnan jött ez a pasi? - Bukott ki belőle a kérdés, miközben le se vette a szemét róla, de a többiek. Én pont háttal ültem neki. - Az Olümposzról, nem látszik? Most dobták le... Túl szexi volt.

LINK
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
24
Join date :
2015. Dec. 28.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Steven & Shay 19.01.16 0:49Steven & ShayL

assan normalizálódni látszik a vérmérsékletem. A karórámra pillantok, basszus elkéstem. Elrohantam az őrsig, ennyit a nyugalomról és a higgadtságról. Bejelentkeztem a recepciós hölgynél és fellifteztem az emeletre. Szemem sarkából a lány bandát láttam kávézni és pletykálni, ezeknek nincs jobb dolguk? Megkértem Ryan-t, hogy hozza be a kutató társat egy fél óra múlva bent is lesz. Azt hiszem szólok Leslienek, hogy gyorsabban igya azt a kávét, nemsokára kihallgatunk. Muszáj, hogy ott legyen, nincs kedvem újabb hisztihez és fejmosáshoz a főnöktől, mert kimaradt a hölgyike valamiből. Lassan oda lépdeltem, de valahogy nem vettek észre elvoltak kockáim kibeszélésével. Az Olümposzról? Én? Összevontam szemöldököm és álltam Leslie háta mögött. - Ki kell, hogy ábrándítsam Miss. Hastings, ugyan is Michigan-ből. Fél óra múlva kihallgatás, addig ezeket fussa át és hörpintse fel azt az izét, amit kávénak hív… Kezébe nyomtam az aktát és elmentem lezuhanyozni. Tiszta mocsok vagyok a reggeli futástól. Szinte élvezem a langyos víz jótékony hatását. Egy fél pillanatra el is tudtam feledkezni a gondokról és Leslieről. Hangsújozom egy percig… Azután vissza a valóságba és gyerünk dolgozni. A kihallgató felé vettem az irányt, amikor csörögni kezdett a telefonom. - Hello drágaságom, rég hallottam rólad, de most nem érek rá Rosey, kihallgatni indultam. Hogy? Újlenyomat? A fegyveren? És találtatok egy fiolát, amiben a cián volt? És használható? Egyezik! Istennő vagy, később elviszlek enni, viszlát. Kaján vigyor ült ki az arcomra, most megvagy. Szinte észre sem vettem Lesliet ahogy elrobogtam mellette. - Arthur! Légkondi kikapcs, fűtés fel, hadd izzadjon a mocsok! Szükségem az újlenyomatára! Csattant fel a hangom, ellentmondást nem tűrően. Kicsit nehéz lesz most nekünk is, de ennyit kibír mindenki. Főztem egy jó erős kávét, neki dőltem a pultnak és eltökélten néztem a kihallgató felé, és most várunk. Sok panaszos emberke magyarázott nekem, de meg sem hallottam, körülbelül fél óra múlva megittam a kávém, letettem a bögrét, félre löktem a hisztis tömeget, felkaptam egy poharat, engedtem bele jéghideg vizet, jeleztem Arthurnak, hogy fűtés le, és bevágódtam a kihallgatóba. - Elnézést kérünk, elromlott a klíma. Hoztam önnek egy kis frissítőt. Igazából csak rutin kérdéseim vannak, mert nem áll össze a története. Foglaltam helyet vele szembe, idegességében felhörpintette az egészet. Igyál csak te patkány, most megfoglak. Megköszöntem a válaszait, bezacskóztam a poharat, levittem Roseynak ellenőrzésre. Egyezik! Tudtam én! Telefonáltam és parancsot adtam ki az elfogására. - És most drága, gyerünk enni Nyitottam ki az ajtót Rosey előtt. Az őrs előtt találkoztam a csapatom többi tagjával, ebédelni mentek, hívták Lesliet is, de most nem bánom. Megvan a gyilkosunk… - Gyertek velünk! Én állom az ebédet Öleltem át kolleganőim vállát és indultunk a kis közeli büfébe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
25
Join date :
2015. Dec. 27.
Age :
25TémanyitásTárgy: Re: Steven & Shay 25.01.16 22:13
Steven & Shay


Nem, nem, nem, nem, ezt nem hiszem el! Ez a pasi mindenhol ott van? És hogy a pokolba képes valaki így időzíteni? Én megmondtam, hogy innen való, állítson bárki bármit. Ő még nem emlékezhet rá, hiszen még kicsi volt, de száz százalékra veszem, hogy ledobták szegényt, mert már akkor is látták előre, hogy mocskok szexi lesz és csak konkurenciát jelentett volna, azt pedig mégsem hagyhatták. Oké, abbahagyom.
- Oh, arrafelé ilyenkor elég hideg van, nem? - Néztem fel rá mosolyogva, miközben próbáltam nem úgy tenni, mint aki ég, mint a rongy, a lányok pedig épp a nevetést próbálták igen erősen magukba fojtani, de mindenkin látszott az az "Ez mégis mikor és hogy került ide?" nézés. Oké, lehet kissé elkalandoztunk, mert komolyan nem hallottam a lépteit. Mindegy is. De még így is gyanakvóan néztünk utána, miután a kezembe nyomtam az aktákat.
- Biztos? Biztos nem? - Néztem a többiekre, akikből most már tényleg kitört a nevetés. Tanácstalanul rázták a fejüket. Hmm, nem hiszünk a nyomozónak. Apropó, az ilyesmit nem kellene büntetni? Mármint nincs ilyen "túl szexi, hogy szabadon járjon, keljen, mert veszélyt jelenthet a közbiztonságra" törvény. Mert, ha nincs, akkor nagyon sürgősen be kéne iktatni, még mielőtt közlekedési balesetet okozná az a piszok jóképűsége és valamelyik nő óvhatatlanul félretekeri a kormányt a volán mögött.
Ez most komoly? Fűtés fel? Perceken belül folyt a víz mindenkiről, már az aktával legyezgettem magam, miközben azon gondolkodtam, hogy ez tízes skálán mennyire is volt az iménti eset. Akkor sem, akkor sem hiszek neki. Viszont kétlem, hogy bármilyen hatással is lenne ránk, azóta a szexi jelentésemet is leadtam neki, persze az oda nem illő jelzők nélkül, megírtam rendesen, akkor csak unatkoztam, vagyis épp ki voltam akadva vagy fogalmam sincs mi volt velem, csak úgy jött, neki pedig még szép, hogy mindig mindenhol ott kell lennie és mindig mindent látnia kell meg hallani, hogy az a jó fene...  Még jó, hogy amúgy is meleg van, a fűtés már csak a ráadás, de szerencsére nem kellett sokáig szenvednünk a srác miatt, szóval mégis csak megy nekem is valami, végül is igazam volt, vagy nem? Valamiben biztos, még ha dühös is volt rám. Tudom, hogy nem őrült neki, hogy itt vagyok, sőt azt se akarta, hogy bármibe is belessem az orrom, csakhogy ez nem jött össze, viszont az is kiderült, hogy nem csak butaságokat tudok beszélni és nem csak a kockáival vagyok elfoglalva, bár az se esne nehezemre, de most mégis csak Ő fütyül, a főnököm vagy mi, vagyis itt mégis csak Ő az isten.
Az ebéd nagy részében csendben voltam, vagy nem volt mit hozzáfűznöm a dolgokhoz, vagy az ebédem piszkálgatásával voltam elfoglalva vagy egész máshol jártam. Bár egyszer megfordult a fejemben, hogy megkérdezzen a nyomozótól, hogy ne hívjuk-e fel Teresát, hogy megvan a tettesünk, de aztán végül csak elmosolyogtam a dolgot és annyiban hagytam.
Miközben lesétáltam az öltözőbe felvenni az edzőcuccom végig azért imádkoztam, hogy légyszi, légyszi, csak legyen rajta póló, kérlek, kérlek, kérlek, legyen pólója, mert esküszöm összeesek...

KATT
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
24
Join date :
2015. Dec. 28.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Steven & Shay 25.01.16 23:11Steven & ShayE

lvittem a csapatom ebédelni a saját számlámra, a nyomozóim maradtak a hamburgernél és a krumplinál, Leslie is valami ilyet rendelt, és dupla sajt burgert persze krumplival, Rosey meg valami fonnyadt salátát. Beszélgettünk és történeteket meséltünk, egész jól éreztem magam velük, igazán felszabadultnak és macsónak, főleg, hogy két gyönyörű nő között ültem. Nem tudom merre tekingessek, az elbűvölő Rosey-ra, vagy a most is rohadt dögös Leslie-re. Nagy dilemma… Bár kaja ízlés terén közelebb áll hozzám Shay, de a fene tudja van valami kis huncutság Rosey-ban is. Talán a mosolyában, vagy a szeme csillanásában. Kicsit kitolok mindkettővel. Belekontárkodtam Rosey salátájába, de pocsék íze volt, csúnyán is nézett rám miközben rágcsáltam. - Most mi van? Adjam vissza? Böktem a szám felé, kezdődött is a papolás, átnyúltam a másik oldalra, ahonnan Leslie krumpliját csórtam el. Nagy szemekkel nézett rám, hogy ezt most miért? - Hátha a tied finomabb. És már két oldalról jött a hablatyolás. - Na de hölgyeim… Átöleltem a vállaikat és mind ketten kaptak egy – egy puszit az arcukra. Hirtelen lett nagy a  csönd, és vörös a két hölgyike. Könyökömet az asztalra támasztottam, állam pedig két kezemen nyugtatva néztem szemben ülök férfiakra, miközben a kollegina szakadt a nevetéstől. - Nos uraim, így kell egyszerre két nőt is elhallgattatni. Vigyorogtam teljes erőmből, Ryan csóválta a fejét, Arthur pusztult a nevetéstől. Megettük az ebédet, ami így már hangos nevetések és vörös pofik közt telt el. Remekül szórakoztam, kicsit megszenvedtettem a lányokat. Visszamentünk dolgozni, ami így már lassabban telt el. Nem kaptunk estig új hívást, így ötkor átadtuk az esti ügyeletnek a terepet, azzal, hogy hívjanak ha történik valami. Egy „Igenis Urammal!” nyugtázták és én is megnyugodtam. Lementem az öltözőbe és átöltöztem a mai edzéshez, kivettem a fehér ujjatlan pólóm a szekrényből, nézegettem és törtem a fejem felvegyem –e ma vagy még hanyagoljuk. Szó se róla, imádom kínozni ezzel Leslie-t, de azért ha valaki más is levágódik nem lenne kellemes a légkör. Mégis úgy döntöttem ma még nem, mert ha véletlenül telibe találja az orrom és eltörik a vér soha nem jön ki a pólómból. Visszaraktam a szekrénybe és bementem a terembe, Leslie még sehol, lehajoltam bekötni a fűzőm, amikor hallom, hogy csilingel a lift, felnézek és ott áll nekem terepmintás nadrágban ami nem túl sokat sejtet annyira feszes és szinte semmit nem takaró fekete topban. Nagy nehezen feltápászkodtam, és igyekeztem becsukni a szám. - Jól nézel ki… Akarom mondani kezdhetjük ismétléssel?

Click me
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
25
Join date :
2015. Dec. 27.
Age :
25TémanyitásTárgy: Re: Steven & Shay 05.02.16 11:59
Steven & Shay


Édes istenem... Leslie, csukd be a szád. Hallod kislány, ne bámuld már! Nem illik. Komolyan, valaki kapjon el, de most, mert menten rosszul leszek. Ez most komoly? Most tényleg? Rohadjak meg, ha nem direkt csinálja ezt velem, más különben miért jó, miééért? De fogadni mernék rá, hogy még élvezi is, méghozzá piszkosul és legbelül épp pusztul a nevetéstől, én meg a vakolatot kaparom mindjárt. Mindegy is, ez ennél már csak rosszabb lesz, inkább bele sem akarok gondolni mégis hogy a fészkes fenébe fogom kibírni ezt az órát. Ez már nem csak, hogy figyelemelterelés, de még kínzás is. Én megmondtam a lányoknak még reggel, hogy ez a pasi nem e-világi, egyre biztosabb vagyok benne, Michigan ide vagy oda, nem hiszek neki, nem, akkor sem. Ez most, ez most egy bók volt? Tuti véletlen csúszott ki a száján, más különben egész biztosan nem mondana ilyeneket. Oké, egyre furcsább ez a helyzet.
- Persze. - Kezdhetünk amivel csak akarja, ha addig össze nem esek. Nem tehetek róla és ne merészeljen engem hibáztatni, ha elkalandoznak a gondolataim, nem én vagyok ennyire szexi, hanem Ő, nem is én mutogatom félistenséges felsőtestemet, hanem Ő. Az én hasamon igazán nincs mit nézni. Lapos, nem kockás, nem félisteneket megszégyenítő, szóval ha valami más mégis lekötné a figyelmét kétlem, hogy a hasam lenne, arról meg már nem én tehetek.  
Oké, hogy is van ez? A múltkori edzésen még figyeltem, ma meg már nem ígérhetek semmit, azt sem, hogy nem kell fellocsolnia a végén, ami nem kicsit lenne cikis, de hát na, én ráfogom fogni. Szóval, izmokat feszít, emel, üt, aztán könyékkel erősen hátba vágni, végül pedig fej és letérdelem. Oké, biztos menni fog ez? Mármint most komolyan üsse meg? Tényleg nem szeretném vérző orral végezni, de azt se, hogy Ő. És kétlem, hogy a bennem lévő erőviszonyoktól kifeküdne, bárki is, neki pedig van gyakorlata az ilyesmiben. Miután felvilágosított róla, hogy másképp nem fog menni, erőt vettem magamon, akkor kezdjük. Próbáltam nem arra gondolni kit fogok épp ütni és minden érzékemmel csak rá figyelni, amint elkapta a karom a másodperc tört része alatt feszítettem be, emeltem fel és vágtam gyomorszájon, amilyen erősen csak bírtam, aztán pedig könyékkel megint csak erősen hátba, oké, z már nekem is fáj, komolyan. Muszáj ezt? A helyes pofiját neee, nem akarom! Gyerünk Leslie, nem fog belehalni és te sem. Megfogtam a fejét és próbáltam nem az orrát eltalálni a térdemmel, így azt hiszem homlokon sikerült térdelnem, végül pedig a vállainál fogva hanyatt löktem a szőnyegen.
- Jól vagy? - Támaszkodtam meg fölötte. Jó hír, az orra nem vérzik. - Legalább jól csináltam? - Hajoltam hozzá közelebb, miközben a hasára ültem, szerintem most még úgysem akar felkelni, legalábbis nem úgy néz ki.


KATT
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
24
Join date :
2015. Dec. 28.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Steven & Shay 09.02.16 20:19Steven & ShayM

ély levegő Steve… Tudod… Ki és be, ki és be, ki és be, a levegőt Steven a levegőt! Mint egy lassított film, ahogy lépdel felém. Most komoly ez a szerelés? Azt nem látom épp csak amit nem akarok, és próbáljam meg nem letámadni mi? Nem akar egy kicsit sokat? Férfiből vagyok… És ennek itt még egy tapasztalt pap se tudna ellenállni, nem, hogy majd itt én. Anyám borogass, csorog végig rajtam a verejték, pedig még nem is kezdtünk el gyakorolni, mármint az edzést, az önvédelmet, vagy mit is… Szedd már össze magad Steven! Ez csak egy nő! Egy baromi szexi nő… Steven! Elég volt, próbálj meg a saját dolgodra koncentrálni, nem arra mi van vagy épp nincs rajta. Félrebiccentett fejjel figyeltem ahogy beáll elém és helyezkedik a figurához. Várjunk, épp hozzám beszél? Nem kellene odafigyelnem? Mondjuk lehet, hogy nem ártana, mert így hiába vakerol nem nagyon tudom mit… Huu, fenék… Az anyja mindenségit… Komolyan csorog a nyálam, nem kis mennyiségben… Pavlov kutyájának érzem magam, de körülbelül most arra is jócskán ráverek nyáltermelésben. Oké, most már rád is néz, próbálj már meg odafigyelni az istenit! - Tessék? Mi csoda? Elmondanád megint? Ne nézz így rám, nem az atommaghasadást kérdeztem, csak, hogy mit mondtál. Aha, vagy úgy. Nem sajnos nem lehet másként. Meg kell tanulnod megvédened magad, az ilyen állatoktól, mint én. Vagy persze akárki más. Szóval folytassuk ahol múlt órán abbahagytuk, csak most erőből. Az orrom marad! Néztem rá szúrósan. Gyerünk, mély levegő, izmokat feszít és menni fog ez! Gyerünk Steven, képes vagy rá! Bár minek neki önvédelem? Ilyen szerelésben végigriszál az utcán és mindenki el is felejti, hogy mit is akart csinálni. Úgy ahogy most én, észre sem vettem, hogy keze után nyúltam, de a könyökét már éreztem. Francba… Elmaradt a feszítés, és ez most fáj. A térdével bevitte az utolsó, végső csapást és elterültem. Basszus, ez tényleg fáj, nem kicsit… Van erő a kiscsajban meg kell hagyni… Jó tanár vagy Steven… Túl jó… Törjön el a lábam, ha még egyszer ilyet tanítok neki… Inkább gyakoroljon a homokzsákon, annak nem fáj ennyire. Mire el tudtam vonatkoztatni a hívogató fehér fénytől arra lettem figyelmes, hogy a nyomás has tájékon nem más, mint Leslie. - Jól vagyok Shay, de megtennéd, hogy mozdulsz valamerre? Nyomod a hasam…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
25
Join date :
2015. Dec. 27.
Age :
25TémanyitásTárgy: Re: Steven & Shay 20.02.16 15:23
Steven & Shay


A francba is... Miért kell ennek a pasinak ilyen dögösnek lennie? Világos. Mert más különben könnyű lenne a dolgom, ami az ellenállást illeti, így viszont bele fogok pusztulni. Fogalmam sincs. Nem lehetne valami hibája, bármi, akármi, most komolyan. Komolyan, nem? Áh, a fenébe. Most üssem meg? Muszáj? Édes istenem, egy ilyen pasi igazán megtámadhatna, mérget ehetne rá bárki, hogy abban aztán nem lenne semmi erőszak. LESLIE! Fejezd be! Nem! Hallod? Nem, nem, nem és még mindig nem. Koncentrálj a múlt órára, hogy is vettük? Tök mindegy mire próbálok összpontosítani, vagy mindig szexi csak szimplán vagy félmeztelen, vagy mindkettő, félmeztelen és mocsok szexi. Ez kész kínzás. És még feltételezzem is azt, hogy nem direkt csinálja, hogy nem direkt húz ezzel? Még egy kicsi és halál komolyan azt fogom gondolni, hogy a nyomozó erre gerjed, a problémám már csak azzal van, hogy nekem meg nagyon is bejön, nincs itt valahol véletlenül kötél, neki vagy nekem, édes mindegy, de így szabadon piszok hosszú óránk lesz. De előbb bizonyítsuk be, hogy tanulékonyak is vagyunk, nem csak dögösek...
Azt hiszem nagyon is jól sikerült mozdulatsor volt, őszintén nem hittem, hogy van vagy lesz annyi erő bennem, hogy ténylegesen kiterítsem, de annak azért örülök, hogy az orra sértetlenül megmenekült, kár is lett volna bármi kárt tenni abban a helyes pofijában, akkor aztán mivel csábít? A mosolyával? A pillantásával. Abbahagytam. Na jó, nem. De. Nem. Mondom de! Vajon egy egytől-tízig terjedő skálán mennyire utálhat most? Fölé másztam, hogy lássam él még, bizonyára elkalandozhattam, méghozzá nem kicsit, mert már csak arra eszméltem fel, hogy rám szól nyomom a hasát és jó lenne, ha mozdulnék valamerre. Ösztönösen csúsztam lejjebb az ölében és kezdtem el mocorogva helyezkedni. - Így gondoltad? - Hajoltam hozzá közelebb egyik kezemmel megtámasztva magam mellette. Igaz, azt sem tudom egyáltalán mit csinálok vagyis inkább, hogy miért, ja de igen, mert iszonyat szexi, és jelenleg a főnököm, ja és épp rajta ülök és őszintén szólva semmi kedvem most felkelni innen.KATT
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
24
Join date :
2015. Dec. 28.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Steven & Shay 21.02.16 1:44Steven & Shay


F

ájdalmas ütések sorozata után koponyám koppant a padlón, nem tudtam mozdulni, szédültem, fájt a fejem, de még jobban a bordám. Felszisszentem mikor Leslie a hasamra ült, értem én, hogy jót akar, csak aggódik, de épp a sajgó bordámon kell ezt? Oké, értem én, hogy én kértem, hogy mozduljon valamerre mert kényelmetlen a pozíció, de ahogy az ölembe kezdett el fészkelődni, azon kaptam magam, hogy még kényelmetlenebb lett.

Hatalmas kerek szemekkel néztem rá, miközben helyezkedni kezdett nemi szervem körül. Úgy nézem nem is kapcsolt hirtelen miért vágok olyan fejet, mint akit kínoznak, de amint végre nyugodtan leült, úgy érzem nem volt többé kétséges. Vérvörös arcát látva biztos vagyok benne. Ajkaimat összepréselve szívtam be mélyen a levegőt, összeszorított fogakkal próbáltam megszólalni.
- Háááttt, neem pont erre gondoltam… Kezem ösztönösen csúszott csípőjére, hogy eltávolítja az enyémről, de most valahogy nem volt ehhez kedvem. Elkaptam csípőjét, kaján vigyorral az arcomon akadályoztam meg a mozgásban. Innen már nem menekülsz kis cica… Elkapott a csúnya nagy oroszlán. Próbáltam koncentrálni, hogy nem fáj a bordám és a hasam, nem fáj, mondom nem. Oké megy ez, de akkor most változtassunk a helyzet magaslatán. Hirtelen mozdulattal döntöttem hanyatt Lesli-t, még mindig abban a pozícióban, lábai a derekam körül, de most én vagyok felül. Könyökeimre támaszkodva néztem mélyen igéző kék íriszébe, miközben lassan simogattam hosszú selymes haját. Éreztem egyre szaporább légzését és szíve gyors kalapálását. Nem kell félni bébi, nem harapok, csak egy kicsit, de az pont elég. Ez a ragyogó kék szempár megbabonáz, telt vörös ajkai szinte hívogatják az enyém, nem tudom ellen tudok-e állni a kísértésnek, de az nagyobb probléma, hogy nem tudom egyáltalán ellen akarok-e állni. Ujjai végigsiklottak a hátamon, ami megkönnyítette a döntésem, nem akarok ellenállni. Puhán csókoltam meg édes ajkait, várva a reakciót. Nem tiltakozott és úgy fest, nem csak én akarom. Egyre mohóbban kapok kívánatos ajkai után, nem akarom abbahagyni, nem most! A sors azonban nem az én pártomon van, hangokat hallottam a lépcső felöl…

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
25
Join date :
2015. Dec. 27.
Age :
25TémanyitásTárgy: Re: Steven & Shay 05.04.16 19:33
Steven & Shay


Oké, valamiért az az érzésem, hogy erről jó hosszú ideig nem fogunk beszélni, szóval akkor ezek szerint a lányoknak sem újságolhatom el, hogy padlóra küldtem a nyomozót? Nem, nem valószínű, legalábbis plusz pontokat biztos nem kapnék érte, de az orra épen maradt meg minden más is remélhetőleg, elvégre akkora erő azért nincs bennem, szimplán csak nem számított rá, oké, vajon holnap is szeretne még edzeni? Bár eléggé kétesélyes a dolog, főleg, ha minden egyes nap félmeztelen Olümposz-i félisten felvonulást fog nekem tartani, mert akkor több, mint valószínű, hogy rosszul leszek, na meg persze rákvörös, mint most is, na igen, hol is tartottunk? Áh igen, megvan. Vagy kettő, irtó zavarba fog hozni megint, mint mindig, esküszöm egyébként ebből űzi a legújabb hobbiját, valamit tuti befogok bénázni és pontosan ez az, amit az első napom óta próbálok minden energiámmal elkerülni, de ami pedig az én specialitásom mindenféle erőfeszítések ciki helyzetbe kerülni a főnökömmel, ebben nagy vagyok, ebből kéne diplomáznom, akár a szemléltetés is menne, ha valaki nem hinne nekem, rendkívül jó beszámolókat is tudnék írni róla...
Ja, hogy jaaa... Ó édes istenem, ez ennél gázabb már aligha lehetne, megpróbáltam felpattanni a nyomozó öléből, csakhogy valami oknál fogva nem engedte, ellenkezőleg, nem kicsit borult lángba az arcom, minden sokkal egyszerűbb lenne, ha tudja fene... Csúnya lenne vagy kevésbé jóképű, meg izmos és szexi és ne lenne ilyen kockás hasfala és lenne mondjuk szeplős vagy undokabb és utálnám inkább, de áh nem, Ő inkább az nem csak a lepel hull le, de még a bugyi is, ha rád néz pasas.
Hatalmas kerek szemekkel néztem rá, amikor átfordított, hogy ezt most mégis miért, de aztán túlságosan lefoglalt a mélyen tekintetemből fúródó barna szempár. Már nem is érdekelt annyira, hogy épp hol vagyunk, vagy hogy ez mennyire nem egy jó döntés egyikünk részéről sem, lábaimat erősebb fontam össze dereka körül, kezem pedig szinte ösztönösen simítottak végig a hátán. A fene az egészbe, gyere ide cica! Én megmondtam, hogy emberfelettien szexi, tuti innen a vonzerő is, mert esküszöm most még, ha akarnék se lennék képes ellenállni neki és nem is akarok. Türelmetlenül kapok édes ajkai után újra és újra, nem akarom elengedni őket, nem akarom, hogy elengedjenek, most az enyémek. Ujjaim finoman a tarkóját cirógatják, beleborzong, nem akar leállni, többet akar, ahogyan én is. Megszakítva a csókot riadtan néztem fel Steven-re az egyre közeledő léptek hallatán. Nem, nem, nem láthatnak meg, mármint így nem, kétlem, hogy a város főbírója arról szeretne hallani, hogy a mindennél drágább kislánya hogyan hentereg a felettesével egy edzőterem padlóján...


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
24
Join date :
2015. Dec. 28.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Steven & Shay 08.04.16 17:53Steven & Shay


N

em gondoltam volna, hogy egy ekkora kis szépségben ennyi erő tud lapulni. Ám a bordáimat ért ütés után már rögtön másként tudtam vélekedni. A fejemre mért ütés után fájdalmasan rogytam a padlóra, oké ezt én sem gondoltam teljesen át, csezd meg édes ez baromira fáj.

Esküszöm, nem tudom mitől nehezebb levegőt venni, a sajgó bordáimtól, attól, hogy a hasamon ül, vagy az igéző szemeitől. Az ezt követő mozdulat sorozat sem tette jobbá a helyzetet, sőt egyre feszültebbé, és most mondanám, hogy keményebbé, de az egy olcsó poén lenne, így maradjuk a nehezebbnél. Istenem ez a nő megbolondít, akárhogy próbálom türtőztetni magam, és nem most azonnal hibás döntést hozni, egyszerűen nem megy, érezni akarom puha bőrét, szívének heves dobogását, ahogy hozzáérek és élvezettel halmozom el. Hirtelen vezérelt ötlettől fűtve fordítottam hátára, és pár percig csak néztem gyönyörű arcát, vérvörös kívánatos ajkait és ejtettek rabul azok a felejthetetlen kék szemek. Nem megy, egyszerűen már nem tudom tovább azt játszani, hogy nem érdekel, és nem akarom magamnak, nem megy és kész! Igenis akarom, méghozzá most és itt! Először csak finom csókot leheltem ajkaira várva a reakcióját, ám ugyan azt kaptam vissza, amit adtam is, így még többet követeltem és egyre hevesebben kaptam ajkai után. Kezem végig siklott combján, egészen a fenekéig, nem bírtam magammal és erősen megmarkoltam tökéletes kerek fenekét, amióta beriszálta akartam érezni ujjaim között. Egyre gyorsult légzésem, ahogy fűtött a vágy érte, szinte meg sem hallottam a közeledő lépteket és hangokat. Amikor végre eljutott a tudatomig, szakítottam meg a csókot és ijedten néztem fel, ez a takarító és a karbantartó hangja, biztos jöttek zárni a termet, úr isten, ilyen régóta itt vagyunk? Fel sem fogtam mióta vagyunk összegabalyodva a padlón. Kibontakoztam öleléséből és felpattantam, felsegítettem, felkaptam és bevittem a liftbe, az utolsó pillanatban csukódott be előttünk az ajtó. Csak álltunk egymás mellett, érezhető volt köztünk a feszültség… Elég! Ez már fáj! Falnak nyomva kezdtem el újra ostromolni ajkat, ujjaim engedtem szabadjára testén, feltérképezve annak vonalát és formáit. A lift csengése rántott vissza a valóságba, megérkeztünk az emeletre, így kénytelen voltam elengedni őt és szinte elugrani tőle mielőtt kinyílt a lift ajtó. Szinte száguldottam kifelé, le a lépcsőn, fel a motorra és haza. Muszáj volt… Még egy perc és már nem érdekelt volna senki, ruháit szaggattam volna le…

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
25
Join date :
2015. Dec. 27.
Age :
25TémanyitásTárgy: Re: Steven & Shay 02.05.16 20:42
Steven & Shay


Még mindig csak meredtem bámultam magam elé hatalmasakat pislogva, amikor letett a liftbe, néha lopva felé pillantottam azt kérdezve magamtól, hogy oké, ez most valóban megtörtént vagy csak túl szép vagyis inkább jó volt ahhoz, hogy igaz legyen? De amikor ismét a falnak nyomott finoman és ajkira tapadt nem kételkedtem tovább a történtek hitelességében, nagyon is valóságos minden, ahogy az is, hogy majdnem lebuktunk, ami nem miatta rémített meg, nem róla van szó, hanem inkább rólam, mert nekem ugye már csak a nevemből eredendően is senki sem lehet elég jó, mintha a főbírónak kellene a választott férfival lennie, nem pedig nekem, de ez most csöppet sem érdekel, most én választok, én döntök, én pedig ezzel a férfival akarok lenni, tart a varázs ameddig tart. Talán hibát követek el, amiért előbb nem nyomoztattam le, ahogy a jó édesapám szokta művelni, amit én elég ízléstelen húzásnak tartok, amit Őt ellenben nem szokta zavarni, hát most engem hagy hidegen mit is gondolna, még akkor is, ha nem ismerem ezt a férfit, mert voltaképp azon kívül reggelente hogy kéri a kávét nem sokat tudok róla, mégis valami oknál fogva bízom benne annyira, hogy kockáztassak, hogy szavak nélkül is képes legyek hinni abban, hogy mindez nem arról szól, hogy holnap aztán verhesse a mellkasát, hogy megvolt neki a főbíró lánya, mert az... maradjunk annyiban, hogy nem csak botrányos lenne. Magam sem értem mi ütött belém, egész egyszerűen Ő csak az a férfi, aki ha rám pislog, aztán percekig kergethetem a bugyimat, hogy gyere már vissza, naaa légysziii! Mindemellett visít egy hang a fülembe, hogy LESLIE, ezt nem lehet, Ő a főnököd! De most valahogy egyik pillanatról a másikra még a hang is felmondott, nem visít tovább, azt hiszem belenyugodott abba, amibe én is, hogy valójában nem is akarok annyira ellenállni, ellenkezőleg, pontosan azt akarom, amit most csinál. Mohón kaptam édesen mámorító csókjai után, szinte faltuk egymás ajkait még többet- és többet akarva, de akkor az a fránya liftcsengő félbeszakította a pillanatot, meg sem álltam az öltözőig, ahol néhány másodpercig lihegve dőltem neki az ajtónak, megvártam, amíg végre kitisztult a fejemben a külvilág és végre nem csak a nyomozó ajkai jártak a gondolataimba, pontosítva többnyire az, ahogyan csókoltak. Villámgyorsan szedtem össze a cuccaimat, kaptam a kulcsokat és próbáltam hazáig kiszellőztetni a fejemből a gondolatokat is.
Másnap reggel minden létező kávé előtti energiámmal azon voltam, hogy arra koncentráljak, hogy dolgozni jöttem, ez jelenleg a munkahelyem, amit nagyon, nagyon szeretnék megtartani, ebben viszont nincs benne a rámászunk a főnökre pont. Alig pakoltam le az asztalomra, máris a kezembe nyomtak valami aktát, hogy ez adjam át Stone nyomozónak, de most azonnal! Okkééé, de ha lehetne egy kérdésem, mégis hol van Stone nyomozó? Az asztala felé pillantok, de semmi. Na jó, ezek direkt szívatnak? Miért pont én? Akkor kerítsük elő a nyomozót, utoljára a futásból látták megjönni. Remek, akkor irány az öltöző. Én esküszöm azzal a szándékkal indultam meg az öltöző irányába, hogy leteszem az aktát, majd szépen kisurranok, komolyan az ajtó előtt megállva még a hideg is végig futott rajtam, óvatosan benyitottam, ahelyett, hogy esetleg mondjuk kopoghattam is volna, ehelyett belépve a nyomozóval találtam szemben magam, aki a látványból ítélve nemrég léphetett ki a zuhanyzóból. Édes istenem, most fogok összeesni, itt helyben, valaki kapjon el. Még jó, hogy szorosan fogtam az aktát más különben most arról is megfeledkeztem volna és kihullik a kezemből. Komolyan, most miért kell ezt csinálnia velem? direkt? Naná, hogy direkt.  - Öhmm... - Ha nem arra figyelnél épp, ahogy a vízcseppet haladnak végig a kockáin egész a törülközője széléig, akkor esetleg lehetséges, hogy kitudnál nyögni két értelmes szót. Ööö, nem akarok, inkább nézném még egy kicsit, ha lehet. LESLIE! A fenébe... - Én csak... Azt hiszem várhat még kettő percet. - Shay, a lábaid, édesem, ne csak ácsorog, emlékszel szívem, mozdulj meg, egyiket a másik után, nem olyan bonyolult, gondolj arra, hogy nem is olyan dögös pasi, hátraarc. Oké ez reménytelen.


LINK
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
24
Join date :
2015. Dec. 28.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Steven & Shay 31.05.16 21:10Steven & Shay


N

em gondolkoztam, most sem ahogy az elmúlt öt percben sem, egyet akartam mindössze, csókolni őt, hevesen, forrón és ellentmondást nem tűrően. Lift falának nyomtam apró törékeny testét, megragadtam csípőjét és így húzva még közelebb magamhoz kaptam ajkai után.

Ujjaim finoman markolták meg kerek és feszes fenekét, nem tagadom beindított, nem is kicsit, pedig Melody óta egyetlen nő sem tudott ilyen hatással lenni rám. De jött ő, belibegett az irodába és egyszerűen nincs menekvésem, vágyaim hajthatatlanul űznek felé. És én akármennyire és próbáltam ellenállni testi vágyaimnak, egyetlen pír az arcán vagy egy huncut mosoly és az író asztalon tenném magamévá. De nem tehetem, hisz ő mégis csak a főbíró lánya, ami most ebben a pillanatban piszkosul nem érdeke, csak azok a mámorítóan mézédes ajkai, és a hév, amivel viszonozza a közeledésem. Bízom benne, hogy holnap nem attól fog zengeni az őrs, hogy a drága kedves nyomozó rámászott a egyébként cseppet sem ártatlan virágszálra, mert esküszöm eret vágok, de komolyan. Szeretnék abban hinni, hogy az, ami itt és most történik, kettőnk között marad. A lift csengése szakította szét ajkaink egybeolvadását, megérkeztünk az emeletre, két ember, akik az előbb egybefonódva élvezték egymást, most pedig két különböző irányba iszkolnak zavarukban, vagy épp az egyébként is elkerülhetetlen véget próbálják elkerülni. Szinte repültem a motoromig, és valahogy most cseppet sem érdekelt a sebesség korlátozás, csak, hogy minél hamarabb otthon legyek, és ez a vágyam egész hamar sikerült, ám a friss levegőtől sem tudtam kiverni a fejemből ajkai puhaságát és érzékiségét. Csezd meg Steven, megy ez neked jobban is, csak próbálkozz! A bejárati ajtónak háttal neki dőlve csúsztam le egész a padlóig, de csak nem megy és nem megy! Beálltam a jég hideg zuhany alá és még így sem, az egyetlen megoldást választottam, amit ilyenkor tehetek, berúgtam, mint a ló. Elbotorkáltam az ágyig és csak egyenesen belevetettem magam. Fejfájással ébredtem és sajnos a tegnapi emlékekkel, hogy a franc essen belém… Majd a reggeli kocogás segít, gondoltam én… Hát persze, hogy nem, hiába is túráztattam magam feleslegesen. Akkor vessük magunkat bele a munkába, csak előbb egy gyors zuhany, épp befejeztem, derekamra kötöttem a törölközöm és kisétáltam az öltözőbe, amikor Leslie rontott be, majdnem elejtettem a leplet, ami egyáltalán valamelyest takarta testem. Nem tudom melyikünk lepődött meg jobban. Papírok vannak nála, tehát meló és valószínűleg fontos… - Jaj istenem, gyere vissza, ha felnőttél! Kaptam ki kezéből kicsit ingerülten a papírokat és kezdtem el vizslatni mi is érkezett ma be.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
25
Join date :
2015. Dec. 27.
Age :
25TémanyitásTárgy: Re: Steven & Shay 04.10.16 16:04
Steven & Shay


A főbíró szó szerint vehető kicsi pici lánya vagyok. Sosem volt az az elég egy cuki kis mosoly, aztán ott repült a bugyi nő, de mégis a legbosszantóbb az egészben, hogy ennek a pasinak meg sem kell erőltetnie magát, elég annyi, hogy csak úgy van, ledobták az Olimposzról, mert még a félistenek között is pofátlanul szexinek számított, bár szerinte nem így van, de nem hiszünk neki, esküszöm azért van a földön, hogy bűnbe üldözze a női nemet a puszta létezésével, mert esküszöm engem néz, aztán másfél szekundum elteltével olyan gondolataim kerítenek hatalmukba, hogy már gyónnom kellene, a hess innen pedig nem mindig egy elegendő módszer az elkergetésükre, főleg mert valaki általában mocskosul élvezi a helyzetet, nekem pedig még szép, hogy pont ide kellett beriszálnom a kicsi fenekem... Francokat, az én hibám, hogy senki sem említette meg az apró betűs részt, hogy a nyomozó, aki nem mellékesen a főnököd lesz iszonyú szexi? Naugye, hogy nem?
Sürgős est, mi? Ez is az. Az első perctől fogva sürgős esetnek számítok, ahogy ide betettem a lábam. Minden egyes nap sürgősen próbálok nem összeesni változékony sikerekkel, most épp legszívesebben a kezemben lévő papírokkal csapkodnám a fejem, de az sem lenne kevésbé kínos. Nem szűnhetnék meg, szívódhatnék fel, válhatnék köddé, de úúúgy most, lééégysziii? Úgy, mint aki itt sem volt, mint aki nem épp most akar rámászni a főnököré, de úgy komolyan. Nem? Bassza meg.
Tessék?? Bocsánat, hogy nem vagyok hozzászokva a látványhoz, de ami azt illeti hozzátudnék, szóval hányra is kellene reggelente bent lennem ezért a jó reggelt Miss Hastings féle látványért? Esküzöm jobb lenne, mint a kávé, de nem kérhetném az ágyamba? Mármint... hagyjuk. Gondolkodás nélkül, meg sem fordultak a fejemben olyasféle gondolatok, hogy ezt esetleg nem kellene kaptam ki a kezéből a papírokat, majd ajkait kisajátítva hátráltam vele egészen az öltözőszekrényig. - Felnőttem... - Néztem bele egészen közelről abba az ámulatba ejtő barna szempárba, de az ajkai valahogy most jobban vonzanak, szóval most, hogy ezt tisztáztuk, folytathatnánk?


LINK
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
24
Join date :
2015. Dec. 28.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Steven & Shay 31.10.16 21:07Steven & Shay


F

érfiként soha nem gondolkodtam olyanon, hogy esetleg hogy legyek baromi dögös, ahogy a hölgyikék említették, mindig olyan hajam volt, ami nekem tetszik és nem töltök órákat a tükör előtt az igazgatásával, hogy tökéletesen legyen belőve, vagy, hogy melyik profilom előnyösebb, elég vakító-e a mosolyom, mennyire vannak kigyúrva az izmaim.  

Vagy, hogy milyen pózban és hogy kellene megfeszítenem, hogy tuti kidülledjen az az ér, és minden nő elájuljon a tesztoszteron szagtól amit magamból árasztok. Szerencsém volt, jóképűnek teremtettem, ez nem dicsekvés, ez az igazság, a testem, nos, hát az muszáj volt, a rendőrség kőkemény edzésmódban részesíti a vállalkozó szellemű ifjoncokat, sajnos semmi köze sincs a rendőr akadémia című filmhez, pedig sokan hiszik azt, hogy olyan egyszerű is ott az élet, na, ők azok, akik hamar kihullnak. Ahogy az őrmesterem mondta a kiképzés során, hulljon a férgese! Nem mindenkinek való és nem mindenki bírja, jellemformáló, akaratot és ép elmét próbára tevő pár év, de belénk kell nevelni a törvény betartását. Felkészít mindenre, ami várható az akadémia falain kívül, mindenre, kivéve azt ha jön egy ilyen bomba nő, szűk piros nadrágban és te nem tudsz neki ellenállni. És még csak nem is tehetsz az ellen hogy ne legyen ott, mert egy nálad nagyobb rangban lévő fejes pici lánya és hát mit van mit tenni, foglalkozni kell vele, de szerintem apuci nem úgy gondolta, hogy a karjaim közt kössön ki, de hát mit lehet mit tenni, ha a vérünk hajt. Fintorogva kaptam ki kezéből a papírokat, ugyan már, nem vagyok teljesen pucér, és ő egy felnőtt nő, kétlem, hogy nem látott volna még férfi testet, épp ellenkezőleg, amilyen szexi és lázadó típus… Megjegyzésem egész feltüzelte, fejem koppant a szekrény ajtaján, ahogy nekem esett és csókolni kezdett. - Azt látom. Jegyeztem meg vigyorogva és felkapva őt löketem, persze finoman, a másik falnak, hogy ő lehessen alul, ajkaim mohón követelték az övét, törölközőm halk puffanással ért földet, kezeim barangolták be gyönyörű testét. Többi már nem küzdöttem az akaratom ellen, kezeimmel kezdtem babrálni nadrágja gombján. Nyílj ki te vacak, vagy széttéplek!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
25
Join date :
2015. Dec. 27.
Age :
25TémanyitásTárgy: Re: Steven & Shay 06.11.16 22:37
Steven & Shay


Abban az egy dologban biztos vagyok, hogy a szüleim nem így értették a foglalkoztatásomat, sőt erre én sem igazán voltam felkészülve. Tőlem mindig is a jó kislány szerepét várták, már amolyan megszokott dolog volt, annyira beletanultam, mintha legalábbis önmagamat kellett volna apránként kiölnöm a fejemből, de már ebben is annyira jó kezdtem lenni, hogy majdnem sikerült. De nem emiatt van ez az egész, bejutni persze nem volt egyszerű, nem is egészen egyedül sikerült, amivel persze tisztában is voltam, őszintén már csak azzal tudnának igazán meglepni, ha engednék végre, hogy valamit önerőből érjek el, nem pedig egyszerűen azért kapjak meg, mert az apám lánya vagyok, de visszatérve ezzel a munkával valami újat próbálhatok aki, ami meglehet, hogy kicsit sem rám vall, de épp ez a lényeg. Azt sem lehetne elmondani, hogy kicsattanó örömmel fogadtak a csapatba, inkább volt az az érzésük nekik is, meg nekem is, hogy kaptak egy nyűgöt a nyakukba, vagy rosszabb, ezt pedig eddig még nem igazán éreztette velem senki, azt nem állítom, hogy nem zavart eleinte, de valamilyen szinten motivált is, mert Steven-t is pontosan az bosszantotta, ami engem is, még ha nem is ugyanazon okból kifolyólag, ha rajta múlt volna valószínűleg, nemhogy a következő, de az első nap végégig sem húztam volna ki, csakhogy pechére fölötte is áll valaki, sőt még a kapitány felett is. Leegyszerűsítve az egyenletet azért vagyok utálva, mert Hastings vagyok, amivel szemben lássuk be elég csekélyek az esélyeim. De tudják mit? Teszek rá. Utáljanak csak, mert én most át nem adnám a helyem senki másnak, semmi pénzért, habár szerintem ebben minden nő egyetértene velem. Bocsi mindenki, a de a polgármester fia egy rémunalmas alak és fele ilyen szexi sincs és nemhogy a bugyim után kell szaladnom a jelenlétében, de még egy erényövet is magamra drótoznék árammal keresztülvezetve. Voltaképp lila gőzöm sincs mi vezetett vagy hogyan is jutottunk idáig leszámítva, hogy mocsok szexi a teljes kiszerelés, egy idő után pedig már cefetül ráuntam elzavarni a kis ördögöt a vállamról, folyton visszaszökött, szóval fogalmam sincs. De ami biztos, hogy a befutó ügynek most várnia kell kicsit, mert igen egybehangzóan úgy döntöttünk, hogy félretesszük egy kicsit, vagyis én eldöntöttem, Ő félistensége pedig nem tiltakozott, nem teheti... Csak... Csak, mert nekem és kész, pont, ennyi. Türelmetlenül kaptam ismét ajkai után, aljasság mindenben ennyire piszok jónak lenni, a halk puffanás hangját nem volt nehéz beazonosítani, ennyit a törölköző hasznosságáról, komolyan sosem hittem volna, hogy valaki egyszer megkedvelteti velem a kora reggeli munkát, de ha minden reggel ez a látvány fogad bent, amikor beérek, ezért már érdemes felkelni. Inkább követelőzve, mintsem hívogatóan húztam közelebb magamhoz, egyáltalán nem érdekel hol vagyunk, vagy hogy épp egy szekrénynek döntött neki, csak csinálja már! Amilyen hévvel nekiesett a nadrágomnak nem voltam biztos benne, hogy még épen és egyben fog lekerülni, de most az se érdekel, ha úgy fogja lerángatni rólam.


LINK
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
24
Join date :
2015. Dec. 28.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Steven & Shay 20.11.16 14:24Steven & Shay


V

alószínűleg rajtunk kívül mindenki valami hasonlót képzelhetett el rólunk a jövőben. Hisz, hát azért rendesen izzott köztük a levegő, szinte szikrát vetett, amikor mi egy szobában voltunk. Csak valahogy mi nem vettük észre, csak bambultuk titokban a másikat, mintha csak egy elérhetetlen álom lenne az, hogy mi valaha is együtt legyünk. bár mondjuk, ebben van igazság, hisz mégis csak a főnököm, főnökének, a fönökének a főnökének és így sorolhatnám tovább, a főnöke Leslie apja, és ha még élni akarok jobb lenne nem kikezdeni a hercegnővel.

Mondjuk ezt mondhatta volna valaki mielőtt neki estem… Vagy legalább az angyalka a vállamon a fülembe súghatta volna, hogy ha ez kiderül nekem végem! De ilyenkor senki sem tud szólni ám, csak utólag okosnak lenni, hogy hát ezt marhára nem kellett volna. Bár lehet, hogy észre sem venném, ha bárki hozzám szólna, ahogy megbabonáztak ajkai az valami földöntúli, talán még Melody sem vonzott ennyire. Annyira eszem vesztem, ahogy végre nem tiltakozom tovább az ellen, amit jelenleg mindennél jobban akarok, hogy Leslie az enyém legyen, itt és most, és a hét minden pillanatában. De aztán senki se jöjjön nekem azzal, hogy én szóltam, mert épp nem hallok senki mást az ő gyönyörű, vágytól fűtött szuszogásán kívül, és a saját zakatoló szívem is minden mást elnyom, ami most nem fontos, csak, hogy ő velem legyen. Ujjaim bejárják tökéletes idomait, miközben ajkait bitorlom, a pólója szélébe kapaszkodva húztam le róla és dobtam a hátam mögé, majd megindultam ajkaimmal nyaka vonalán, kulcscsontja árkocskáján át, egészen gyönyörű, feszes kebleiig, apró csókokkal kényeztettem finom bőrét, miközben kezem nadrágja gombjával vacakolt, elszoktam én már ettől, de végül csak sikerült megfosztanom attól is. Végigcsókoltam hasát, miközben fehérneműjét is eltávolítottam, nyelvem hegyével kényeztettem legérzékenyebb pontját, amíg meg nem remegett lába… Nehéz volt ott és akkor abbahagyni nyelvem játékát, de félő, hogy ha tovább kínzom, a padlóra rogy. És igazából kíváncsi vagyok az ő reakciójára is, hogy mit tudok kicsalogatni még belőle…


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
25
Join date :
2015. Dec. 27.
Age :
25TémanyitásTárgy: Re: Steven & Shay 03.10.17 16:22
Steven & Shay


Fenébe a papírmunkával, átvitt és szó szoros értelemben is, olyan kilencvenkilenc százalék az esély rá, hogy lebukhatunk, kirúghatják, ami száz százalékig az én hibám lenne, de talán épp ettől olyan izgalmas az egész. Persze, tehettünk volna úgy is, mint aki egy kicsit sem kíváncsi rá mi lenne, ha... De jobbat tudok, próbáljuk ki! Pont itt, pont most, vele akarok lenni. Végül is, ezt a szakmát sosem lehet elég komolyan venni, ahhoz pedig nem viselkedhetek gyerekesen, szóval akár még úgy is vehetjük, hogy mi most épp csak egy különfoglalkozást tartunk, terepszemlén vagyunk  okééé, ezt a részt nyilván kifogom hagyni persze a gyakorlati beszámolómból, hmmm pedig igazán kár érte! Érdekes olvasmány lehetne, egy igazán hatásos címmel, mondjuk Szex a gyilkossági osztályon? Hmm, jól hangzik. Villanásnyi pillanatok alatt kerülnek le rólunk, vagyis inkább csak rólam, merthogy rajta igazán nincs is, Ó a... mocskos szexi mázlista disznó! A bugyim csaknem rebegve siklik végig a lábamon, mint aki már alig várta, hogy végre levegyék, ami így is van. Körömmel kapaszkodtam bele az öltözőszekrénybe, ó édes istenem, igen, reméltem, hogy minden ilyen hévvel és élvezettel művel. Imádom, amilyen türelmetlen, és tép és szakít mindent, csak azért, hogy mielőbb megkaphassa, amit akar. Teljesen elhomályosulva a gyönyörtől igyekeztem féken tartani ajkaim közt kitörő apró nyögéseket. Szempillantás alatt fordítottam a helyzeten, ujjaimat finoman mélyesztettem hibátlan kockás hasfalába úgy toltam neki a szekrénynek.  Esküszöm, nemhogy sajtot lehetne reszelni raja, a sajt maga önként olvadna el, ha ezt meglátná. Lassú óvatos mozdulattal vettem kezembe Steven nagyon is tettre kész férfiasságát, de előbb még szeretném néhány másodpercnyi hasonló örömben részesíteni, mielőtt ismét egymásnak esnénk. Gyengéden játszadoztam vele ujjaim között, majd érzékien kényeztettem nyelvemmel engedtem ajkaim közé.


LINK
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
24
Join date :
2015. Dec. 28.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Steven & Shay 24.01.18 17:36Steven & Shay


M

indenki okozhat meglepetéseket, ugyan ki gondolta volna, hogy ez a kis apuci kislánya képes így bevadulni egy kocka has láttán. Tudom,
hogy én sem játszom tisztességesen, ezt be is vallom, vállalom a tetteim,
csak a következményeit nem. Neki is ugyan olyan része van ebben, mint nekem, tudnia, tudnunk kéne tartóztatnunk magunkat mindenféle munkahelyi viszonytól, de hello, láttad te már azt a hátsót? Én igen, egy numerát tuti megér, csak le ne bukjunk, nem szeretem a szabadságot.

A sok töketlen idióta nélkülem csak megoldatlan ügyeket és papírhalmokat tudna létrehozni maximum. Így is sokat dolgozom helyettük, mi lenne még akkor? Bár mondjuk legkevésbé sem az érdekel most, hogy szabadság, hanem, hogy érezhessem, puha, édes melegét, megbolondít az illata, ajkainak íze, a vadság ami belőle árad. Előbújt a kis nyuszi az odújából és farkas éhes, be kell valljam tetszik a kis tüzes énje. Meglepetésként ér amikor átveszi az irányítást és fölém próbál kerekedni, én engedem, de te ilyet is tudsz? Ccc, rossz kislány, és most még romlottabb lesz általam. Fura az érzés, már rég nem mozgatott meg így senki, valahogy más, mint az összes többi kis csitri. Ujjai, majd ajka érintése nyögéseket csal ki ajkaimból, behunyt szemmel a plafon felé fordítom arcom és ujjaim hajába túrva játszik tincseivel. Mocskos jól csinálja, amivel egyre jobban megőrjít, türelmetlen és mohó vagyok, akarom őt, és nem akarom tovább húzni az időt, érzeni akarom őt, elmerülni vele a végtelenben. Hajába markolva húzom végül le magamról, és felemelem fejét, hogy megcsókolhassam miközben a legközelebbi falhoz támasztom hátát. Felemelem lábainál fogva, hogy derekam köré fonhassam, és végre szabad legyen számomra az út a mennyország felé. Érzem teste melegét, csípőjének hívogató mozgását, és én megadom amire csak vágyik, jelenleg épp rám, és merev hímtagomra, amit ő tett ennyire lüktetővé. Behatolok újra és újra, egyre gyorsítva a tempót, fenekébe markolok keményen, hogy ne tudjon mozdulni, csak élvezni az aktust. Nyakát harapdálom, hogy magamba fojtsam a hangokat amiket kicsal belőlem. Reméljük elég hangszigetelt a helyiség...

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Steven & Shay

Vissza az elejére Go down

Steven & Shay

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Steven & Shay
» Steven Ralph Stone

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Rendőrség :: Gyilkossági osztály-