welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
24.03.19 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Fast and Furious - Gen & Jenni

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Fast and Furious - Gen & Jenni 20.01.16 11:41


Gen & JenniMikor is volt utoljára hosszú hétvégém? Ja igen, most van, fogalmam sincs mikor jött ki így utoljára a beosztásom, valószínűleg utálnak is érte a lányok a bárban, főleg, hogy kijelentettem eszem ágában sincs beugrani, nem ment el az eszem, sőt elpazarolni sem áll szándékomban ezt a hévégét, amit a sajátos ötletünkre Winchester-ben fogunk eltölteni maximális luxusban. Előre megbeszéltük, hogy semmit sem fogunk csinálni, legalábbis semmi megerőltetőt, fürdőzés, süttetjük a hasunkat, bejárjuk az összes bárt alias kocsmatúrát csapunk, fergeteges buli lesz. Két nap pasik nélkül? Kell ennél több. Oké, nekem kellett egy kicsit, hogy Max-et megtudjam győzni, hogy semmi rosszra sem kell számítani, semmi fog történni az ég világon, csak ami akkor, ha két barátnő kiszabadul a városból, vagyis elszabadul a pokol, de neki erről nem kell tudnia, legalábbis megígértem, hogy jó kislány leszek, meg is próbálok, maximum kicsit spicces leszek és hajnalok hajnalán miénk lesz az egész út, miközben hangosan minden lakót kiűző hangon énekelni fogunk, szóóóval aggodalomra semmi ok, minden a legnagyobb rendben lesz, csak ránk kell bízni.
- Mehetünk pinky? - Hajoltam ki a kocsiból mosolyogva, amikor kilépett Genevieve a lakásból. Vadító ez a szín. piszok jól áll neki. Bár kissé kételkedtem benne eleinte, hogy jó ötlet, de amilyen őrült nem volt kérdéses, hogy megfogja csinálni, ha Ő egyszer valamit a fejébe vesz alapon. Lassan elindultunk, ahogy a pletyka is kezdetét vette a kocsiban, néha egymás szavát alig értettük, ez történik olyankor amikor nem beszélünk  napokig, vagy egy-két hétig, aztán be nem áll a szánk, nem mintha máskor csendben lennénk, de ilyenkor kezdetét veszi az "Emlékszel, amikor?", "Na és azt meséltem már?" kezdetű sztorik.  Már vagy fél órája úton vagyunk és eddig tényleg nem volt egy csendes perc közöttünk, de azért azt észrevettem, hogy az a kocsi húsz perce jön utánunk, nevezzenek paranoiásnak, de nekem akkor is furcsa. Nem szóltam egy szót se, vezettem tovább, csak amikor már egyre közelebb kerültek hozzánk, kis híján a hátsónkban voltak már. - Cicca, szerintem azok ott nagyon követnek. - És valahogy kétlem, hogy szimplán csak ennyire rámenősnek lennének, mert pasik.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Genevieve Norwood
Hozzászólások száma :
82
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Fast and Furious - Gen & Jenni 04.02.16 20:44


Fast and furious in real life
Gen & Jenny

H
ihetetlen, hogy sikerült végre találnunk egy olyan hétvégét, amely mindkettőnknek teljes mértékben megfelel egy kiadós kikapcsolódáshoz. Csak ő és én és Winchester. El sem hiszem. S a legjobb az egészben, hogy Jenny csilivili új autójával megyünk...! Imáádom, annyira cuki, kényelmes és tökéletes.
Bár, az elején akadtak kétségeim az egész kiruccanást illetően, hiszen ki tudja, mi fog történni a rendőrségen pont azon a hétvégén, nem beszélve arról, hogy minden időmet azzal kellene töltenem, hogy kiderítsem miben is mesterkedik Mr Saxobeat, azaz hogy Mr Avery.. de végül Wade meggyőzött azzal, hogy majd szól, ha szükség van rám, addig is érezzem jól magamat.
Összepakoltam a legszükségesebb holmikat, majd egy bőrönddel a kezemben indultam ki az udvarra, mikor meghallottam Jenny autójának ismerős dudáló hangját. Akaratlanul is elmosolyodom a megszólítása hallatán. Na igen, tény, hogy meredek volt erre a rózsaszínes árnyalatra cserélni a szőke tincseimet, de ha nem most próbálom ki, hogy áll, akkor mikor kellene? Tíz év múlva?
- Naná - kiáltom vissza, majd miután bepakoltam a cuccomat a csomagtartóba, bepattanok mellé az anyósülésre. Mint, ahogy az lenni szokott minden egyes alkalommal, ha huzamosabb ideig nem találkozunk, ezuttal sem telt el úgy egy másodperc, hogy valamelyikünk ne mondott volna valamit. Ilyenkor szó szerint minden szóba kerül, kívéve persze az, amiről nem beszélhetek előtte.. néha szinte elszólom magam és olyankor legszívesebben képen is törölném magamat. Jobb ha nem tudja, hogy főállásban fejvadász vagyok, addig is biztonságban tarthatom ettől az egész mizériától.
Néhány percre rá, hogy megfordult a fejemből az iménti gondolatom, Jenny szavai szöget ütöttek a fejemben. Azonnal a visszapillantó tükörbe pillantottam, hogy megállapíthassam, mi a fészkes fene folyik itt, de legnagyobb csalódásomra, egyet kellett értenem Jenny feltételezésével. Az a két hatökör, akiken természetesen napszemüveg is volt, mert hát ugye, akkor nem ismerhetőek fel - kis naivak - kis híján a kocsink farát súrolták, olyan közel értek hozzánk. A régi Mustangról, illetve az autójuk számtáblájáról hamar leesett a tantusz, hogy mit is akarnak. A múltkor közéjük álltam, mikor egy lányt kezdtek el molesztálni egy sötét utcasarkon, illetve drogot akartak rátukmálni szegényre. Először nem akartak komolyan venni, de ahogy behúztam a faképűbbnek, bedurrvultak és ha nem hívok erősítést, valószínüleg pórul járok. Ám, amíg a zsaruk kiértek védekeznem kellett.. és véletlenül egy a kezem ügyébe kerülő bot hegye épp a faképű szemébe került.. talán azt akarják megtorolni, vagy azt, hogy a zsernyákok kezére adtam a fejüket. Sajnos, egyéb bizonyíték híján némi gázsiért cserébe szabadlábra engedték őket, minden bizonnyal azért tudnak most minket követni.
- Le kell őket valahogy ráznunk. Az a jelzőlámpa ott elől mindjárt pirosra vált.. taposs a gázra és menj át rajta, ha jól időzítünk, ők pont elkapják a pirosat. - Javaslom, közben fél szememet továbbra is az üldözőinken tartva. Nem hagyhatom, hogy kárt tegyenek bennünk, vagy Jenny kocsijában, belőlük meg az ég világon bármit kinéznék.
 
 music: we own it note: :3  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Fast and Furious - Gen & Jenni 09.03.16 17:56


Gen & JenniGázt neki, aztán keresztül a feltételes zöldön, könnyűek vagyunk, így ez simán ment, sőt már kezdtem volna megnyugodni, addig el is jutottam, hogy felsóhajtottam, de megkönnyebbülni már nem sikerült, mivel a szépfiúk nem foglalkozva a közlekedési lámpával átvágtak a piroson. Tisztán lehetett látni mindent a visszapillantóból plusz az oldalsó tükrökből, vagyis szartak rá, hogy majdnem egymásba szaladt még három kocsi a lényeg, hogy lassan megint a seggünkbe lesznek és hogy lassan nem, hogy kezdek megnyugodni kezdek meglehetősen ideges lenni, mert őszintén szólva nem sok jót sejtek kisülni ebből az egészből. Jobban már nem léphetek oda, mert ha még meg is állítanak azzal csak magunkat lassítanám és amennyire engem illet nem örülnék neki, ha ezen beérnének, de ha már itt tartunk az egyik jelzőtáblára sincs kedvem felkenődni.
- B opció? - Pillantottam Genevieve-re. Oké, ahogy nézem ezeket nem igazán zavarja vagy érdekli a sebességkorlátozás fogalma vagy rendszere, mert szerintem nem hallucinálok, egyre közelebb érnek. - Gen! - Fordultam ismét felé, majd vissza a kilométerórára na meg persze az útra, oké ezeknek szinte biztos, hogy nem csak a számunk kéne és nem is csak egy italra akarnak meghívni.
- Mi a fenét akarnak? - Közben szerencsésen a mobilom is megcsörrent, a francba, nem hiszem el. Ez Max lesz, biztos, hogy elindultunk-e már, hiába mondtam, hogy ne aggódjon, minden rendben, mégis mi a csoda történhetne, oké, ez egy elhamarkodott kijelentés volt, aggódik és most meg is van az oka rá, de mivel ez most épp nem a megfelelő pillanat gyorsan kinyomtam a hívást a mobilt pedig valahová félredobtam hátra. Bocsi cica, ezért kifogsz akadni. Jól van, akkor próbáljunk meg ellépni kicsit, mivel már kezdek ráunni kis egér lenni a macskás játékban. Autópálya, innentől lépjünk oda úgy az átlag megengedett sebesség kétszeresével... Esküszöm, most először hajtok száz-százhúszon elül. Igaz, papírautót se vezettem még, ami megy, mint az őrült.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Fast and Furious - Gen & Jenni

Vissza az elejére Go down

Fast and Furious - Gen & Jenni

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Magán játékok-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához