welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

When an angel falls - Tyler & Charlotte

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
30
Join date :
2015. Feb. 01.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: When an angel falls - Tyler & Charlotte 26.01.16 12:07

Forever Yours...
Tompa zajok… meleg fények… selyemölelés… Nem akarom kinyitni a szemem, nem akarok felébredni, még nem. Nyöszörögve burkolóztam be még inkább a finom anyagba, amit egészen a fejemig felhúztam, arcomat pedig a párnába temettem, kizárva ezzel a napsugarakat, a fény legcsekélyebb formáját is. Csak még 5 percet…

Néhány órával később, mikor úgy döntöttem, letelt az a bizonyos öt perc, még, ha nehezen is, de rávetettem magam arra, hogy elődugjam a fejem a takaró alól. Az első dolog, amit megéreztem, a nap sugara volt, ami játékosan kezdte megvilágítani az arcom különböző pontjait. Melegséget éreztem, ami apró mosolyt csalt az ajkaimra, s végül arra ösztökélt, hogy kinyissam a szemeimet.
- Jézusom! – rántottam vissza egyből a takarót egyenesen a fejemre, ahogy a sugarak egyszeriben elvakítottak. És ezzel megindult a lavina… Hasogató fájdalom a fejemben, melyhez foghatóval ez eddig még sosem találkoztam, szédülés, émelygés… Te jó Isten, mit műveltem???

A szoba egy távolabbi sarkából tompa zaj ütötte meg a füleimet, ami egészen úgy hangzott, mint a Star Wars főgonoszának, Darth Vadernek theme songja, ettől pedig, - ha ez még egyáltalán lehetséges - csak még nyomorultabbul kezdtem érezni magam. Apa... Tudom olcsó poén volt annak idején ezt a zenét kiválasztani neki személyes hívóazonosítóként, de lássuk be, abszolút passzol hozzá. Rideg, kegyetlen, irányításmániás, nem is értem, hogy nem osztották rá ezt a szerepet. Spielberg mellé nyúlt, de ez egy másik téma. Néhány pillanatra ismét csak a párnámba temettem az arcomat, reménykedve abban, hogy apám végre feladja a telefonálgatást és abba marad a zene, ám aztán egyszer csak szöget ütött valami a fejemben.

Miért hív fel apa, mikor csak egy emelet választ el minket egymástól? Miért nem ront be a szobába, ahogy szokott, kopogás vagy bármiféle beleegyező megnyilvánulás nélkül részemről? Különös, de ami még ennél is különösebb… mikor vettem én magamnak fekete selyem ágyneműt? Talán Esther rosszat húzott fel? Nem csodálnám, elvégre még nagyon új nálunk és… nem! Nem cserélhette össze, hisz anyám inkább térne át a vegetáriánus létformára, vagy menne el magától a templomba egy misére, minthogy ilyesmit beengedjen a házba. Ez viszont akkor újabb kérdést vet fel… Ha nem otthon, akkor mégis hol vagyok????

Pillanatok alatt ültem fel és pillantottam körbe a szobában, igaz még mindig hunyorítva, hogy a nap sugarai ne vakítsanak el ismét. Sötét bútorok, valami egészen különös, megmagyarázhatatlan hidegség, ami ezt a szobát betölti, s amitől egyszeriben megborzongtam. A tekintetem az ágyra siklott, melyben egyes egyedül én vagyok, méghozzá…
- EGY SZÁL FEHÉRNEMŰBEN?!?! – kezemet az ajkamra tapasztottam, hogy visszafojtsak egy kikívánkozó sikolyt. Kapkodni kezdtem a levegőt, ettől pedig a szívem őrült hevesen kezdett el verni a mellkasomban. Uramisten! Uramisten! Mit tettem??? Ugye nem…???

- Csak… csak nyugalom… ne pánikolj Charlotte… még egyáltalán nem biztos, hogy történt valami… khm… olyasmi. Csigavér! Szedd össze magad! – túrtam bele a hajamba zaklatottan.
- Derítsd ki szépen, hogy hol vagy… ez most a legfontosabb. Oké… igaz. – kissé bizonytalanul keltem fel végül az ágyból, s mivel a ruhámat sehol sem láttam, így a takarót magam köré tekerve indultam el egy általam helyesnek vélt irányba. A nappali és a konyha akár csak a hálószoba…. Hideg. Bele se merek gondolni abba, ki lakhat itt. Mezítláb lépdeltem végig a hideg kövezeten, majd a nappali szőnyegén, a folyosókon, miközben kerestem titokzatos hálótársamat, ám egyetlen lelket sem találtam sehol. Furcsa. Vajon hogy kerültem ide? Emlékszem, hogy azzal a beképzelt fráterrel, Tyler Christensonnal volt egy találkozóm… és, hogy felbosszantott, ám, hogy utána mi történt… csak foszlányok vannak meg. Elhagytam az éttermet… elindultam a kocsimhoz aztán… aztán filmszakadás. Basszus, de legalább Őt otthagytam.

- Hahó… - bágyadt kísérlet, melyre senki sem felelt.
- Izé… én csak… én csak…én csak mit? Azt se tudod hol vagy, kinél vagy, mi történt az éjjel… te csak mit? Bravó Charlotte, új magaslatokat értél el az ostobaság terén! Elkeseredetten tértem vissza a hálószobába, majd végül arra jutva, hogy legalább valamennyire illene magam rendbe szedni a fürdő felé vettem az irányt. A kezemet a kilincsre csúsztattam és benyitottam, ám ekkor…

- Basszus!!! – be is csaptam, mert a látványtól sokkot kaptam.
- Ne ne nenenene neee! Ez...  ez… Úristen! – egészen az ágyig hátráltam, amire már nem is tudom, hogy ültem vissza.
- Nemnemnem!!! – Csak meredtem magam elé, ám a kép újra és újra visszakúszott lelki szemeim elé. Tyler Christenson, a férfi, akit ki nem állhatok, anyaszült meztelenül, kezében egy törölközővel…
- Te szent Isten! – remegve, másnaposságtól és kétségbeeséstől hasogató fejjel, a padlót bámulva kezdtem el várni, hogy végre kijöjjön onnan és a fejemre olvassa a bűneimet, azt, hogy mi történt az éjszaka folyamán.
TAG: Tyler Christenson ;
OUTFIT: Klikk! ;
NOTES: Várlak...  ;
MUSIC: Snow Patrol - The Lightning Strike

coded by RESCUE RANGER ! of ATF
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
30
Join date :
2015. Feb. 15.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: When an angel falls - Tyler & Charlotte 01.02.16 8:26

Még csak nem is sejted, hogy mi vár még rád...

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy életem legjobb éjszakáján vagyok túl, de akkor is, ha azt mondanám, hogy ez volt a legrosszabb, mert bizony még ennél is volt rosszabb. Lényegében száműztem magam a vendégszobába, míg a részeg szöszi az én ágyamban, abban a fekete, puha, szatén lepedőmben hempergett. Már csak azt nem értem, hogy miért voltam vele ennyire önzetlen, hogy hagytam, hogy kitúrjon még a saját szobámból is, persze tudtán kívül. Mindegy is, talán azért volt, mert ágyba akartam vinni és ezért vettem vele ösztönösen a saját ágyam felé az irányt. Akkor pedig pláne mindegy volt, amikor már levetkőztettem, hogy kényelmesen tudjon aludni. Nem viselkedtem úriemberhez méltóan, bizony nem fordultam el, miközben a "vetkőztessük le a részeg szöszit műveletet" vittem véghez. Ugyan már, nem meztelenre, csak fehérneműre vetkőztettem, na meg mi olyat láthatnék, amit eddig még nem? Nem Ő lenne az első, sem pedig az utolsó nő, akit hiányos öltözékben láttam.
A körülményekhez képest nagyon is jót aludtam, még ha eleinte erőt kellett vennem magamon, hogy ne rontsak be a saját szobámba, hogy vissza foglaljam az ágyamat. Na meg minek is feküdnék oda mellé? Nem szokásom csak úgy minden jött, ment nővel osztozkodni az ágyamon, sőt még sosem aludt nálam soha senki. Mindenki ment a saját dolgára, persze miután kielégültté és elégedetté tettek.
Az egy dolog, hogy lemondtam a szobámról, de a fürdőszobámról már nem áll szándékomban, még akkor sem, ha nem is egy fürdővel rendelkezik az otthonom. Óvatosan és halkan lopakodtam be a szobámba, ahol még Csipkerózsika mélyen aludt. Mindössze egy gyors pillantást vetettem rá, mielőtt besétáltam volna a zuhany alá. Néhány perc után felfrissülve törölgettem le magamról a vízcseppeket, egészen addig, míg társaságot nem kaptam magam mellé néhány röpke másodpercre. Az már biztos, hogy kettőnk közül Charlotte jobban meglepődött, de az is biztos, hogy senki se reagált még így a meztelen testem látványára. Eléggé gyorsan elalélt tőlem. Önelégült mosollyal a képemen derekam köré tekertem törölközőmet mielőtt kiléptem volna hozzá.
- Egyébként katolikus vagy? Az este is sokszor emlegetted a szenteket. - Biztosra veszem, hogy most kétségbe van esve, pláne hogy a sok piától még csak nem is sejti, hogy mi történt vele az éjszaka folyamán. Miért ne hagyhatnám egy kis tévhitben? Nem fog belepusztulni abban, ha néhány röpke percig azt hiszi, hogy lefeküdt velem, vagy mégis?
tag: Miss Clarke  words: xxx  notes: engedelmeskedj!

♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
30
Join date :
2015. Feb. 01.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: When an angel falls - Tyler & Charlotte 01.02.16 14:58

Forever Yours...
Ez csak egy álom, egy rémes – rémes rossz álom, amiből hamarosan felébredek és minden a lehető legnagyobb rendben lesz. Nem vagyok Tyler Christenson házában, sem az ágyában, legkevésbé pedig egy szál fehérneműben, takaróba burkolózva, nem ittam le magam az éjjel és nem is találkoztam vele. Nem, ez az egész csak egy álom, a sors leckéztet meg ezzel, amiért néhány röpke pillanat erejéig eljátszadoztam a gondolattal, hogy esetleg mégis elfogadom a vacsorameghívását, vagyis pontosabban szólva azt, amit ő annak szánt. Egészen biztos, hogy felébredek, és a saját ágyamban leszek, az óra pedig estét fog mutatni. A szekrényem ajtaja ugyan nyitva lesz, de nem, nem állok neki benne keresgélni, nem állok neki készülődni, hanem inkább tanulok, vagy olvasok, vagy visszaalszom. Igen, ez pontosan így lesz, csak ébredjek fel végre, add Uram! A remegés továbbra sem akart szűnni, a fejem pedig pokolian hasogatott. Lehunytam a szemeimet és épp mikor a férfi kilépett a fürdőszoba ajtaján, az ajkamba haraptam, remélve, hogy ez majd magamhoz térít ebből a lidérces meséből. Semmi! Leszámítva a lüktetést, melyet a harapás eredményezett az égvilágon nem történt semmi. Christenson hangja töltötte meg a szobát, az a gúnyos, önelégült hang, amitől olyannyira irtózom. Hát mégsem álom volt… Elvesztem…

Képtelen voltam felnézni rá, hiába nyitottam ki a szemeimet csakis a szőnyeget voltam képes tanulmányozni. Egyrészt maga a tény, hogy még mindig meztelen elég volt ahhoz, hogy sápadt arcom fehérből bíbor árnyalatúvá változzon, a látvány talán meg is ölne, másrészt pedig a szégyen, a harag, a gyűlölet, a reménytelenség, a csalódottság és a vonzalom – az az átkozott vonzalom, amivel hatalma van felettem – egyvelege nem engedte. Még csak nem is finomkodik! Persze, miért is tenné? Hisz megkapta, amit akart… Vajon tudja, hogy én még soha...? Fájt? Élveztem? Miért nem emlékszem? Hogy voltam képes pont vele…?

Szólásra nyitottam a szám, de egyetlen hang sem jött ki a torkomon. Éreztem, ahogy gombóc keletkezik benne, fojtogatni kezd a sírás, de nem akartam neki megadni ezt az örömet, hogy abszolút összetörve lásson. Még mit nem!
- El… elmondaná… hogy az este… mi… mi történt… pontosan? Maga...  és én… mi…? – ostoba kérdés, hisz a viselkedése egyértelműen csakis egy dologra enged következtetni, mégsem vagyok képes elhinni, hogy valóban erre vetemedtem. Valóban kihasználta volna a helyzetet? Tényleg ilyen szörnyeteg volna? Valami azt súgja nem, mármint sötét alak, de…
- Egy… egyébként igen... az… az vagyok. Annak neveltek eredetileg…Nem is tudom miért válaszoltam neki, hisz tudom, hogy csak gúnyolódott.
- Hol... hol vannak a… ruháim? – oly sok kérdés, de vajon, tényleg válaszokat akarok kapni? Tényleg tudni akarom, hogyan vesztettem el… épp vele???? Ő vajon tudja egyáltalán? El kellene tűnnöm innen!
TAG: Mr. Christenson ;
OUTFIT: Klikk! ;
NOTES: Kegyetlen játék...  ;
MUSIC: Snow Patrol - The Lightning Strike

coded by RESCUE RANGER ! of ATF
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
30
Join date :
2015. Feb. 15.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: When an angel falls - Tyler & Charlotte 12.02.16 16:34

Még csak nem is sejted, hogy mi vár még rád...

Meddig űzzem vele még ezt a gonosz játékot? Nem ezt érdemli, de néha nem árt, hogy ha megleckéztessük azt a személy, aki látszólag képtelen belátni, hogy hol vannak a saját határai. Most az egyszer szerencséje volt, nem akartam visszaélni a helyzetével, ezért nem másztam rá, miközben annyira részeg volt, hogy nem is tudott magáról. Előfordulhat, hogy legközelebb nem lesz ilyen nagy szerencséje, és hogy az a férfi, aki legközelebb haza cipeli annak édes mindegy lesz, hogy mennyit ivott, hiszen a célnak úgyis megtenné. Aztán másnap reggel nem csak arra kell ráeszmélnie, hogy a másnaposság bizony mennyire iszonyú is tud lenni, hanem arra, hogy mit műveltek vele az éjjel.
- Szóval nem is emlékszik az együtt töltött esténkre? Azt hiszem, hogy mindazok után megengedhetnénk magunknak, hogy tegezzük egymást, már csak a történtek után is. - Hogy pontosan mi is történt? Túl sokat ivott, majdnem elgázolta egy autó, aztán beájult a karjaim között és haza hoztam magammal. Dióhéjban ennyi, de úgy tűnik, hogy Charlotte emlékei eléggé hiányosak. Valójában el tudom képzelni, hogy most mire gondolhat, fehérneműben tért magához az ágyamban, ez önmagában is eléggé árulkodó jel tud lenni, de semmi sem történt, persze azt leszámítva, hogy én voltam az, aki megfosztotta a ruhájától, miután ágyba dugtam.
- Az este nem voltál ennyire szégyenlős. - Hangosan felsóhajtva csóváltam meg fejemet, természetesen csak a hatás kedvéért. Valahogy élvezem a kialakult helyzetet, azt, hogy mennyire zavarba tudom hozni néhány kétértelmű célozgatásommal.
- Biztos vagyok benne, hogy a házvezetőnő nem sokára megjelenik a ruháiddal, de addig is nyugodtan kapd magadra az egyik köntöst, ha feszélyezve érzed magad. Ahogy érzed... Engem nem zavar, hogy majdnem meztelenül élvezed ismét az ágyam kényelmét. - Ahogyan az sem zavar, hogy még mindig egy szál törölközőben állok előtte, miért is zavarna? Elvégre az én hálószobámban vagyunk, ha pedig a falak beszélni tudnának, akkor vígan elárulnák, hogy ennél sokkal több mindent is láttak már.
tag: Miss Clarke  words: xxx  notes: engedelmeskedj!

♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
30
Join date :
2015. Feb. 01.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: When an angel falls - Tyler & Charlotte 21.03.16 18:04

Forever Yours...
Ugye most csak szórakozik velem? Ugye? UGYE??? Mégis hogy lehet valaki ennyire… ennyire… ARGH! Arrogáns, beképzelt, érzéketlen, seggfej! Élvezi, hogy kínozhat, hogy fölényben van, hogy kétségbeestem. A rohadt életbe! Charlotte Clarke, hogy lehettél ekkora marha????!!! Mi a francért nem voltál képes nemet mondani a tegnap estére? Miért kellett annyit innod, hogy ez a … Francba!
- Nem, nem emlékszem… és nem hiszem, hogy akarok mag… - ekkor azonban, ahogyan arra a piszok, egoista, önző, bájgúnár arcra siklott a tekintetem, egyszeriben mintha csak elöntötte volna az agyamat a pulykaméreg, felpattantam a helyemről és közelebb léptem hozzá.
- Tudod mit? Rendben, tegeződjünk… - a szemeim szinte villámokat szórtak, az arcom kipirult, arról pedig, hogy egy szál fehérneműben állok épp előtte teljesen megfeledkeztem, annyira eszemet vette a harag.

- Fogalmam sincs, mire célzol azzal, hogy „az este nem voltál ennyire szégyenlős”, de gyanítom, hamarosan úgyis megosztod velem, eltaláltam? Szinte látom is magam előtt, ahogy egy pofátlan vigyorral a képeden beavatsz abba, hogyan sikerült levarázsolnod a bugyimat és mi mindent fecsegtem mialatt te… - erre, ha ez még lehetséges csak még vörösebb lettem, de nem, nem hagytam abba a beszédet, sőt…
- Nem vágyom az ágyad kényelmére, sem valamelyik vendég köntösödre, mert nem akarok semmit elkapni attól a sok buta libától, akiket felhoztál ide! Nem érzem már magam feszélyezve, hisz úgyis kibámultad magad este a jelek szerint, de tudod, hogy mit gondolok? Nem nyújthattál túl nagy teljesítményt, hisz SEMMIRE sem emlékszem belőle! – lábujjhegyre kellett állnom, hogy a végét a szemébe mondhassam, a hangom pedig megemelkedett.
- Most pedig bocsáss meg… - ezzel bemasíroztam a fürdőszobába és bevágtam az ajtót magam után. Mennyivel jobban sikerült volna ez a nagy jelenet, ha lenne nálam valami, amit felvehetek zuhany után… FRANCBA!

- A francba – suttogtam magam elé csüggedten, a szégyentől pedig, ami elöntötte a bensőm sírni tudtam volna. És ami a legszörnyűbb, valami egészen más is felütötte a fejét bennem, valami, ami számomra még új, valami, amit vele kapcsolatban soha, de soha nem volna szabad éreznem… Vágy.
- A francba! – sietve kibújtam a fehérneműmből és beálltam a zuhany alá, majd megeresztettem a vizet…
TAG: Mr. Christenson ;
OUTFIT: Semmi! ;
NOTES: Kegyetlen játék...  ;
MUSIC: Snow Patrol - The Lightning Strike

coded by RESCUE RANGER ! of ATF
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
30
Join date :
2015. Feb. 15.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: When an angel falls - Tyler & Charlotte 24.03.16 23:26

Még csak nem is sejted, hogy mi vár még rád...

Beismerem élvezem a helyzetet. Ki ne élvezné? Azt vettem a fejembe, hogy néhány igen csak szórakoztató percre hagyom abban a tévhitben, hogy közöttünk bármi is történt tegnap este, aztán pedig szépen feltárom előtte az igazságot. Az pedig már csak rajta fog múlni, hogy hisz-e nekem vagy sem. Bele gondolva nagyon is félreérthető a mostani helyzetünk, de pontosan ez miatt sikerült ennyire félrevezetnem. Ez bizony egy ördögi kör, aminek akkor vetek véget, ha ráuntam a kínzására.
- Ki hitte volna, hogy tudsz te ennyire temperamentumos is lenni? - Most szólaltam meg először, eddig hagytam neki, hogy mindezt hozzám tudja vágni és őszintén kíváncsi is voltam arra, hogy mindez hová fog fajulni. Eleinte azt hittem, hogy mindössze csak kétségbeesett, de most határozottan biztos vagyok abban, hogy iszonyúan dühös rám. Mégis szórakoztat. Csoda számba is mehetne az, hogy még nem nevettem el magamat. Tetszik a műsor, igazán bele illene egy szappanopera jelenetbe, főleg az a rész, amikor bevágta maga után az ajtót. Valójában kire is mérges? Rám vagy magára? Önszántából vacsorázott velem tegnap éjjel, és senki sem szorított pisztolyt a fejéhez, hogy igyon, mégis megtette. Alaposan be is rúgott. Aztán én lettem a megmentője, pedig senki sem nézné ki belőlem, még Charlotte sem. Egyetlen egy pillanatig sem merült fel benne, hogy köztünk semmi sem történt, mindössze elhoztam magamhoz, mert nem akartam a házuk előtt picsa részegen kitenni? Gondolom a hírnevem meggátolja azt, hogy effélét gondoljon rólam.
- Azt hittem, hogy sosem fogsz kijönni. - Várakozás közben leültem az ágyra, így pont szembe voltam a fürdőszoba ajtajával, és így tökéletesen a szemtanúja bírtam lenni Charlotte kecses teste minden egyes rezdülésével. Mintha megborzongott volna, mikor megpillantott, vagy csak nekem tűnt úgy?
- Valamit el kell mondanom, de jobb lesz, ha leülsz hozzá. - Paskoltam meg finoman magam mellett a selyemlepedőt, habár meglepne, ha hajlandó lenne mindezek után mellém ülni.
tag: Miss Clarke  words: xxx  notes: engedelmeskedj!

♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
30
Join date :
2015. Feb. 01.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: When an angel falls - Tyler & Charlotte 15.05.16 19:04

Forever Yours...
Mihelyst az első jeges cseppek Charlotte bőréhez értek, a lány szemeiből úgy törtek utat maguknak a felszínre a könnyek, hogy aztán kibuggyanva, arcán végig gördülve végül eggyé váljanak a többivel, s örök egységben mondjanak búcsút ennek a kegyetlen, rideg világnak. A fojtogató gombóc mégsem akart eltűnni, épp ellenkezőleg, makacs mód mintha még növekedett is volna. Hogyan tehette ezt? Hogyan ihatott annyit, hogy végül ne legyen ura cselekedeteinek és odaadja magát annak a férfinak, akit a világon talán a legjobban gyűlöl? Annak, akinek a nők pusztán csak egyszeri időtöltésként szolgálnak, és akinek minden bizonnyal semmit sem jelent a tény, hogy Ő volt számára az első. Szégyen és megbánás lett úrrá a lány felett, ami csak erősödött attól a különös és visszataszító érzéstől, ami nem sokkal korábban ütötte fel benne a fejét. Vágy. Ha valami, hát ez a világ legképtelenebb dolga, Charlotte mégis azon kapta magát, hogy vitájuk közepette alaposabban is szemügyre vette a férfit, a látvány pedig felizgatta őt. Tehetetlen dühében a falnak vetette a hátát, majd lecsúszott annak tövébe, hogy aztán térdére hajtott fejjel sírja ki indulatait. S hogy meddig időzhetett így? Azt már maga sem tudta, csak azután kelt fel, s zárta el a vizet, miután már úgy ahogy sikerült összeszednie magát. Egy biztos, amilyen gyorsan csak lehet, el kell hagynia a lakást, és soha-soha többé felé se nézni. Talán a férfiba szorul majd annyi becsület, hogy újdonsült kalandjával nem henceg majd el fűnek-fának, egy szép napon pedig áldásos leplet borít az egész ügyre a feledés homálya.

Charlotte a fülkéből kilépve szembesült a szomorú igazsággal, miszerint egyetlen törölközőn kívül semmi sincs a fürdőszobában, amit magára vehetne, ez pedig kicsit sem lendített aktuális állapotán. Remek – gondolta magában – újabb zseniális alkalmat szolgáltatok annak a bunkónak a mocskos beszólásokra és a kukkolásra! Végül egyéb ötlet hiányában maga köré tekerte a fellelt fehér, pihe-puha törölközőt, vállára engedte hosszú, vizes tincseit, így lépett ki ismét a férfihoz, aki az ágyán ülve már várt rá.
- Mit? Mit akarsz még mondani? - a lánynak fogalma sem volt arról, mit akarhat még tőle a férfi, leülni pedig esze ágában sem volt mellé, teste azonban önálló életre kelt és megindult egyenesen felé. Mire észbe kapott már ismét az ágyon ült, lábait maga alá húzva, kezeit az ölében tartva összekulcsolt ujjakkal. Néhány vizes tincs a lány arcába hullt, de nem foglalkozott vele, kifejezéstelenül bámult maga elé.
- Essünk túl rajta. – súgta, közben megborzongott. Olyan közel van hozzá, olyan ingerlő a jelenléte…
TAG: Mr. Christenson ;
OUTFIT: Törölköző ;
NOTES: Kegyetlen játék...  ;
MUSIC: The Kooks - Bad Habit

coded by RESCUE RANGER ! of ATF
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
30
Join date :
2015. Feb. 15.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: When an angel falls - Tyler & Charlotte 16.06.16 23:10

Még csak nem is sejted, hogy mi vár még rád...

- Az igazat, csakis az igazat. - Eljött az idő, hogy mindent bevalljak neki. Eddig elég szépen sikerült félre vezetnem, de ez csak annak volt köszönhető, hogy Charlotte a lehető legrosszabbat feltételezte rólam. Engem sem kellett félteni, rendesen rájátszottam a szerepre. Megeshet, hogy annyira jól, hogy bezsebelhetnék érte egy kis Oscar nevű szobrocskát is.
- Mire emlékszel a múlt éjszakából? - Költői kérdésként szántam, hiszen jól tudom, hogy ha emlékezne a történtekre, akkor nem viselkedne így. Látom rajta, hogy ideges, gondolom attól tart, hogy mibe fogom beavatni.
- Ha hiszed, ha nem csak annyi történt, hogy szépen leittad magad, aztán kiviharoztál az étteremből, utánad mentem, elrántottalak a parkolóban egy száguldozó autó elől, aztán szépen beájultál a karjaim közé. - Tartottam néhány másodpercnyi csendet, hogy Charlotte meg tudja emészteni az eddig hallottakat, de ezzel még közel sincs vége a történetnek, amit meg szeretnék vele osztani.
- Aztán ide hoztalak, nem akartalak ilyen állapotban haza vinni, pedig lehet, hogy azt kellett volna tennem... - Töprengtem el ezen magamban, néhány levegő vételnyi ideig. Akkor mindketten megúsztuk volna ezt a kínos reggeli találkozást, de talán a szülei szeme elé állnia még kínosabb lett volna számára. Akármennyire is meglepő, de én csak jót akartam neki. Na jó, viszont azt tagadni sem tudtam, hogy mennyire jót szórakoztam azon, hogy össze volt zavaródva. Ennyi nekem is jár, nem? Egy kis móka, amiért nem hagytam részegen magára. Plusz pont jár azért is nekem, hogy még be is takargattam, de egy ujjal sem értem hozzá, mikor magatehetetlenül feküdt az ágyamban, csak a ruhájától szabadítottam meg, de azt is csak azért, hogy kényelmesebben tudjon aludni. Hihetetlen ugye? Pedig így történt.
- Azon kívül, hogy levetkőztettelek és betakargattalak az ég világon semmi sem történt közöttünk. Egyes egyedül aludtál az ágyamban. - Na és ezek után biztosan azt fogja hinni, hogy persze elvégre a fogtündér és a mikulás is létezik, ha én ilyen mesékkel próbálom ámítani. Tudom mit hisznek rólam az emberek, nem is tagadom, hogy rászolgáltam a hírnevemre, de vele máshogy viselkedtem, mint a többi lánnyal, de azt senki se kérdezze meg, hogy miért, mert nem tudnék válasszal szolgálni.
tag: Miss Clarke  words: xxx  notes: engedelmeskedj!

♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
30
Join date :
2015. Feb. 01.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: When an angel falls - Tyler & Charlotte 19.07.16 17:14

Forever Yours...
Charlotte ajkának szegletében aprócska, gunyoros mosolykezdemény jelent meg, ahogy a férfi kijelentette, csakis az igazat akarja neki elmondani. Kikívánkozott belőle ugyan egy meglehetősen csípős, rosszmájú megjegyzés arról, hogy nem kíván lehetetlent tőle, ám kétségbeesése és szégyenérzete ezúttal erősebbnek bizonyult. Ha valaha is meg akarja tudni, mi is történt pontosan az éjjel, mennyire engedte közel magához Christensont, mi mindennel kell tudnia együtt élni a későbbiekben, kénytelen visszafogni magát és meghallgatni a férfit, ha tetszik, ha nem. Csak egy apró bólintással adta annak tudtára, hogy figyelme immár az övé, ám tekintetét továbbra is kerülte, képtelen volt felnézni rá.
- Csak annyira emlékszem, hogy hoztad a formád az étteremben és… és a borra… meg, hogy haza akartam menni, de aztán… aztán teljes sötétség. – Charlotte küszködött, próbált még több dologra visszaemlékezni, ám hiába minden igyekezete, a fekete foltok csak nem akartak kitisztulni.
- Rég éreztem már ilyet… nagyon rég… - tűnődött el hangosan a lány inkább saját magának szánva szavait, mint Christensonnak. Pirulák… lebegés… black out. Ki hitte volna, hogy valaha újra átéli még? A kórház után Charlotte megfogadta magának, hogy óvatosabb lesz, hogy lázadását visszafogja, legalábbis addig, míg apja ártani tud neki, erre tessék…

- Hogy… hogy mi???? – ember még soha nem vághatott olyan hitetlen, döbbent, már-már letaglózott ábrázatot, mint, amit a lány, ahogy Tyler végzett a történetével. Charlotte fejében egymást követték a zavarosabbnál zavarosabb gondolatok, kérdések és megjegyzések, úgy érezte, hirtelen megfordult vele a világ.

- De… de azt mondtad… és én… te most komolyan azt várod, hogy én… és akkor…???? – nem, ez így nem mehet tovább! Összefüggéstelen beszéd, sokk és heves szívdobogás, egy hatalmas gombóc, ami ismét növekedésnek indult a lány torkában, ezt váltotta ki mind Tyler vallomása. Charlotte teljesen összezavarodott, idegesen túrt bele hosszú, nedves tincseibe. Hazudsz! – ezt akarta a férfi arcába kiabálni, ám rögvest el is bizonytalanodott. Mi oka lenne annak, hogy Tyler Christenson, az egyik legnagyobb Casanova a világon letagadjon egy újabb hódítást? Miért mondaná, hogy nem történt köztük semmi, ha közben mégis? Ez nem logikus, hacsak nem szégyelli magát azért, amiért visszaélt a helyzettel. De nem, ha valaki, hát Christenson egészen biztosan nem tenné, sokkal inkább elképzelhető róla, hogy a bolondját járatta vele az elmúlt időben és csakugyan nem töltötték együtt az éjszakát.

- Te… te csak elhitetted velem… hogy te meg én… - szedte végül össze magát valamennyire a lány.

- Hagytad, hogy elhiggyem… hogy beparázzak és… - hogy vajon mi ütött a lányba, talán maga sem tudja, ám mire felfogta mit is tesz, már egy párnával kezdte ütlegelni Christensont, ahol csak érte.

- Te szemét! Te aljas! Te… te… - érezte, ahogy két erős kar szorításába kerül, Christenson pedig valahogy fölébe magasodik.

- Miért? – lehelte szinte suttogva, zavarodottan. – Miért nem…?
TAG: Mr. Christenson ;
OUTFIT: Törölköző ;
NOTES: Kegyetlen játék...  ;
MUSIC: The Kooks - Bad Habit

coded by RESCUE RANGER ! of ATF
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
30
Join date :
2015. Feb. 15.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: When an angel falls - Tyler & Charlotte 28.07.16 15:20

Még csak nem is sejted, hogy mi vár még rád...

Maradjunk annyiban, hogy kész csoda már az is, hogy bármire is emlékszik a tegnap estéből. Mondhatjuk úgy is, hogy ájulásig itta magát, mert hát tényegében ez történt. Na, nem mintha Charlotte lett volna az első nő az életemben, akinek szemtanúja lehettem a lerészegedésében, de mégis meglepett. Pont belőle nem néztem volna ki. Talán nem ez lesz az első meglepetés, amit számomra okozni tud.
- Hazudnék, ha azt mondanám, hogy értem, hogy mit akarsz tőlem kérdezni. - Szerintem még Charlott sem tudja, hogy pontosan mire is akar kilyukadni, pedig szerintem egészen érhetően magyaráztam el neki a történteket. Az pedig már egy egészen másik kérdés, hogy mégis mennyit fog elhinni nekem abból, amit közöltem vele. Mikor felkelt akkor pusztán csak tréfából, a magam szórakoztatásából vezettem félre, de már itt volt az ideje annak, hogy végre megtudja az igazat.
- Na látod, sikerült megértened, hogy az előtt mit is mondtam. - Mondhatjuk úgy is, hogy sikerült neki végre fején találnia a szöget. Mégse feleslegesen koptattam a számat az elmúlt percekben. Akármennyire is nőcsábásznak tartanak és akármennyire én is annak vallanám magamat, ez nekem nem lett volna kihívás. Túl lealacsonyító lett volna az, ha visszaélek a helyzetében és kihasználtam volna az alkalmat. Annyira be volt ájulva az alkoholtól, hogy magáról is alig tudott, ezért meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg rá is mászhatnék. Eljön még az a nap is, mikor Charlotte önként adja be nekem a derekát, kivárom azt a pillanatot. Mindketten tudjuk, hogy ez be fog következni, csak még az kérdéses, hogy mikor.
- Hát erre nem számítottam. - Néhány ütést bekaptam, kész szerencse, hogy csak a puha párnát csapdosta hozzám, és nem a szobában lévő tárgyakat. Néhány röpke másodperc után meguntam és úgy döntöttem, hogy nincs más választásom, mint lefogni.
- Miért nem dugtalak meg, mikor lett volna rá lehetőségem? - Hát neki semmi sem jó? Az előtt azért volt rám kiakadva, mert azt hitte, hogy megfektettem, most pedig azért, mert bevallottam neki, hogy az ég világon kettőnk között semmi sem történt.
- Mert tudom, hogy érdekellek, másként nem jöttél volna el tegnap. - Ezt kár is lenne tagadnia. - Nem lett volna kihívás, egyébként is mindketten tudjuk, hogy le akarsz velem feküdni. - Miből gondolom? Ha tényleg nem akart volna tőlem semmit, akkor a találkánkra nem olyan fehérneműben jelenik meg, amit a nők általában azért vesznek meg, hogy mutogassák.
tag: Miss Clarke  words: xxx  notes: engedelmeskedj!

♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
30
Join date :
2015. Feb. 01.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: When an angel falls - Tyler & Charlotte 02.08.16 18:15

Forever Yours...
Mikor a dühtől és zavarodottságtól homályos elme elkezd kitisztulni, akkor érik az embert élete legnagyobb meglepetései. Charlotte Clarke legmerészebb álmaiban sem gondolta volna, hogy valaha is efféle helyzetbe sodorja majd élet, ahogyan azt sem, hogy épp Tyler Christensonnal, Vegas leghírhedtebb hím-soviniszta disznójával, akitől olyannyira borzad, s akit valami megmagyarázhatatlan oknál fogva mégsem bír figyelmen kívül hagyni. Hogy a franc esne bele! Ahogy a férfi erős karjai az övé köré fonódtak, Charlotteba villámcsapásként hatolt a felismerés, mit is tett az iménti néhány másodpercben. Kezdeti felindulása valamelyest csillapodott ugyan, ám tekintete villámokat szórt, mellkasa gyors tempóban emelkedett fel s alá.
- Már meg sem lep, hogy ennyire alpárira vetted a figurát, nem is értem, hogy képzelheti rólad a világ, hogy úriember vagy? – forgatta meg a szemeit a lány a férfit kérdését hallva. Ennyit arról az elgondolásról, hogy esetleg Christenson szíve megesett rajta, és azért nem élt vissza a helyzettel. Ugyan, ez nem Disney mese, a férfi pedig olyan távol áll a bajba jutott hercegnőket megmentő királyfitól, mint amilyen messze van Vegas Indonéziától.

- Még, hogy érdekelsz? – kacagott fel a lány, majd elővéve legédesebb mosolyát, égszínkék íriszeit a férfiéba fúrta.
- Talán csak érdekeltél, míg be nem bizonyítottad az igazamat arról, hogy Vegas álompasija, a tökéletes férfi nem más, mint egy gazdag bunkó, kurva jó PR menedzserrel. – egészen picit megemelkedett, hogy arca még közelebb kerülhessen a férfiéhoz, ezáltal teste is az övéhez simult.
- Csak, hogy tudd… akkor sem feküdnék le veled, ha te volnál az utolsó férfi a földön. Előbb váltanék a nőkre… - ahogy Charlotte ismét belelovalta magát a dühébe, úgy hagyták el ajkait a meggondolatlan szavak.
- Ha annyira le akarnék feküdni veled, nem lettem volna olyan rosszul a gondolattól, hogy épp te voltál nekem az első…
TAG: Mr. Christenson ;
OUTFIT: Törölköző ;
NOTES: Kegyetlen játék...  ;
MUSIC: The Kooks - Bad Habit

coded by RESCUE RANGER ! of ATF
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
30
Join date :
2015. Feb. 15.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: When an angel falls - Tyler & Charlotte 10.10.16 23:34

Még csak nem is sejted, hogy mi vár még rád...

Nem tisztem hős megmentőként tisztelegnek mások előtt, főleg nem előtte, főleg úgy, hogy kizártnak tartottam volna, hogy elhiszi nekem, ha azzal állok elé, hogy az éjjel semmi sem történt közöttünk, ezért is döntöttem úgy, hogy egy kicsit megviccelem. Belátom talán túlzóan messzire mentem. Korlátok között kellett volna maradnom, de az sose volt az erősségem. Most úgy kezel, mintha én lennék a világ leggonoszabb embere, annak ellenére is, hogy tegnap este nem hagytam magára, mikor szépen sikerült neki felönteni a garatra.
- A látszat miatt hiszik, vagy fene se tudja, én sosem állítottam magamról, hogy úriember lennék. - Vagy talán csak a befolyásomtól tartanak a firkászok, vagy talán attól, hogy beperelnék mindenkit, aki olyat merne rólam írni, ami nem tetsző a számomra. Valójában ezen sosem gondolkoztam el. Habár az is közrejátszhat, hogy a külvilág előtt játszok egy bizonyos szerepet, nem kell mindenkinek tudnia, hogy milyen is valójában Tyler Christenson.
- Ez meglepett. Nem is gondoltam volna eddig, hogy álompasinak gondolsz. - Lefogadom mindezt csak azért vágja hozzám mert jelenleg mérges és feszült és igaza is van, hogy ilyeneket mond rólam, de azt az örömöt még neki sem fogom megadni, hogy beismerjem. Sikerült nagyon felhúznom, de ha tényleg annyira kiábrándult volna most belőlem, akkor mégis miért nem fogja magát és sétál ki az ajtón? Elvégre nincs az ágyhoz bilincselve, legnagyobb sajnálatomra.
- Hogy mi?! - Kénytelen voltam vissza kérdezni. Nem akartam hinni a saját fülemnek. Vajon jól hallottam? Charlotte Clarke most vallotta be nekem, hogy még szűz? Le vagyok sokkolva a vallomásától.
- Még szűz vagy? - Másodszorra is vissza kérdeztem, csak hogy biztosan meggyőződjek arról, hogy az iménti vallomását jól hallottam-e. Azt hittem, hogy képtelenség Vegasban húsz év feletti szűz nőket találni. Mármint meg voltam győződve arról, hogy húsz éves kora előtt mindenki átesik rajta, de az most teljesen letaglózott, hogy Charlotte a kivétel. Az már biztos, hogy eddig az én ágyamban sem feküdt egyetlen szűz se, egészen idáig.
tag: Miss Clarke  words: xxx  notes: engedelmeskedj!

♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
30
Join date :
2015. Feb. 01.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: When an angel falls - Tyler & Charlotte 30.12.16 2:19

Forever Yours...
- Te aztán valóban vérbeli egomán seggfej vagy! – fakadt ki a lányból, s, hogy nyomatékosítsa szavait rosszallóan megforgatta szemeit, majd fájdalmasan felsóhajtott.
- Nem is értem miért lepődtem meg, hisz annyira adta magát, hogy Tyler Christensonnak mindössze annyi fog leesni a mondanivalómból, hogy álompasinak tartom, függetlenül attól, hogy a mondat értelme nem is ez volt. – mintha csak állatkínzással, rasszizmussal vagy épp gyilkossággal vádolták volna meg, Charlotte hangjában ott bujkált a felháborodás, vagy legalábbis valami, amit annak szánt. Soha még csak fel sem merült benne hasonló elfuserált gondolat a férfiról, nem, hogy efféle esztelen kijelentést tegyen. Christenson megpróbál a fejébe furakodni és csapdába csalni, de nem, nem fogja megkönnyíteni a dolgát, már így is épp eléggé nyeregben érzi magát.
- Mikor fog már végre leesni neked a tantusz, hogy én nem vagyok olyan, mint a megszállott, ostoba kis rajongóid, akik epedve lesik minden szavad, és egyetlen pillantásodra megszabadulnak a bugyijuktól? Mert ezeknek lehet, hogy te vagy a tökéletes férfi, de az én szememben még csak a minimumot sem éred el… - vetette oda a lány izzó tekintettel, felindultságában pedig mellkasa gyorsabban emelkedett és süllyedt, még inkább a férfiénak feszülve.

Charlotte arca néhány röpke pillanat leforgása alatt öltött bíborvörös árnyalatot, az avatatlan szem számára talányként hagyva, vajon mérgében vagy épp zavarában történt e mindez. Meggondolatlanságáért immáron egészen biztosan hatalmas árat kell fizetnie, elvégre olyan ütőkártyát adott a férfi kezébe, amivel az könnyedén visszaélhet… Ch persze, és miért is ne tenné?
- És, ha igen? – harapott idegesen alsó ajkába a lány, tekintetét azonban továbbra sem fordította el a férfi szemeitől, képtelen volt rá.
TAG: Mr. Christenson ;
OUTFIT: Törölköző ;
NOTES: Kegyetlen játék...  ;
MUSIC: The Kooks - Bad Habit

coded by RESCUE RANGER ! of ATF
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: When an angel falls - Tyler & Charlotte

Vissza az elejére Go down

When an angel falls - Tyler & Charlotte

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Mystic Falls utcái
» Mystic Falls parkja
» Mystic Falls - Grill
» Charlotte Petrova
» Tyler Lockwood

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Tyler Christenson lakása-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához