welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
Yesterday at 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Cassandra & Desmond - Mézes hetek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
Desmond Drescher
Hozzászólások száma :
650
Csatlakozás dátuma :
2012. Jul. 06.
Kora :
29TémanyitásTárgy: Cassandra & Desmond - Mézes hetek 01.02.16 12:47

I promise...
Mr & Mrs Drescher- Türelmes vagyok az életemnek minden más szakaszán, ezen az egyen legalább had ne keljen, de nem akarok veled veszekedni és mivel tisztában vagyok vele, hogy ez úttal a békülő szex is elmaradna, jófiú leszek. - Legalábbis megpróbálok, nem mintha sok emlékem lenne róla azt hogyan is kell, de azért vannak még elképzeléseim róla, plusz választásom sincs sok. Cassandra a leggyönyörűbb nő, akit valaha láttam, azt akartam, hogy ez a nap is az legyen a számára, még ha ehhez az is hozzátartozik, hogy uralkodnom kell valahogy. Igaza van, majdcsak kifogom bírni valahogy, ameddig kell, de aztán az enyém, csak az enyém, nincs kifogás, nem mintha bármikor is falakba ütköztem volna vele, ez az amit a legjobban szeretek benne, amellett iszonyú vonzó nő és mellette önmagam lehetek, persze így is vannak dolgok, amiket nem fogok vele megbeszélni, de ez mind csak a munkámhoz kötődik, arról pedig nem mindig kell tudnia. Nem szeretném, ha csalódna, boldognak akarom látni.
- Boldog leszel? Velem? Mellettem? - Mert számomra csak ez számít, semmi más. Csak az, hogy Ő boldog legyen. Az életem új értelmet nyert azzal, hogy Ő is a részese lett. Egyetlen percét sem lennék már képes úgy elképzelni vagy akár elviselni az életemnek, hogy éreznem kell már nincs velem.
- Ígérem kárpótolni foglak a be nem váltott alkalmakért is. - Ez ma egy kivételes különleges nap, amit nem áll szándékomban gyakran megismételni, sem a nősülést, sem pedig a jó pofizást, bár egyesek szerint jól áll rettenetesen utálom, azt pedig szintén nem szándékozom leplezni, amit Lily-vel kapcsolatban gondolok, abban is biztos vagyok, hogy ha rajtam múlik nem sokszor fog megfordulni ebben a házban, de mint mondtam ez ma Cassandra és mindent megfogok tenni annak érdekében, hogy a mosoly egy percre se hagyjon alább az arcán.
Miután mindketten elbúcsúztunk a legközelebbi személyektől, a főbb dolgokat persze már előre megbeszéltük, így bízom benne, hogy minden rendben fog menni az a néhány hét alatt, amíg odaleszünk, felkaptam az én édes kis feleségemet és a ránk váró autóig vittem, ott letettem, a sofőr kinyitotta az ajtót, én pedig előreengedtem, gyors egyeztetés pár szóban persze mindezt úgy, hogy Cassandra semmit se sejtsen meg, ha már edig sikerült nagy titokban tartanom előtte hová is fogunk menni ezt a kicsit még kifogja bírni. Szerencsére nincs messze a családi hétvégi ház, addig is amíg odaértünk átbeszéltünk a mai hosszú napunkat.
- Megérkeztünk az első állomásunkra. Gyere... - Nyújtottam felé a kezem, miután kiszálltam a kocsiból. - Ahol minden elkezdődött. - A háta mögé lépve öleltem át karjaimat összefonva a hasán.♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Cassandra Drescher
Hozzászólások száma :
600
Csatlakozás dátuma :
2012. Jul. 06.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Cassandra & Desmond - Mézes hetek 11.02.16 21:09

Helyeslően bólogattam újdonsült férjem szavait hallva. Azt várom el tőle, hogy legyen egy kicsit türelmesebb ezen a napon, habár bevallom nekem sem tartózik a türelem az erősségeim közé, de ezt nyilván tudja már rólam. Mégis megpróbálok erős lenni és kivárni, amíg csak képes vagyok rá.
- Most boldog vagyok. Hogy aztán is boldog fogok lenni? Valahogy majdcsak sikerül az elkövetkezendő hosszú - hosszú évtizedekben rájönnöd arra, hogy mivel tehetsz boldoggá. - Huncutul rámosolyogtam. Ami pedig engem illet, nos én is azon fogok lenni a házasságunk során, hogy boldoggá tegyem, persze nem lehetünk mindig boldogok, de mégis remélem, hogy többnyire azok fogok lenni, hogy minden kis vitánk után gyorsan egymás karjai között találunk majd menedéket.
- El is várom azt, hogy kárpótolj. - Minden olyan gyorsan történt. Mintha nem is tervezgettem volna hosszú hetekig a tökéletes esküvőt, mintha csak néhány röpke percek lettek volna a hosszú órák. Úgy tűnik igaz a mondás, ha az ember jól érzi magát akkor csak úgy repül az idő, főleg ha egy olyan ember oldalán lehet, akit teljes szívéből szeret.
Bevallom még mindig kíváncsi vagyok arra, hogy mi lesz a következő megállónk, de ha vele lehetek, akkor nem számít az, hogy hol vagyok, ha Desmond is mellettem van.
- Szeretnél egy kicsit nosztalgiázni? - Meglepődve szálltam ki az autóból. Akármit el tudtam volna képzelni, de arra nem is gondoltam, hogy ide fog hozni. Akaratlanul is eszembe jutottak az itt átélt dolgok és azok a hosszú éjszakák, amit egymásba gabalyodva töltöttünk.
- Ez elképesztően romantikus gesztus tőled. - Gyorsan kibújtam az öleléséből, hogy felé fordulva csókot leheljek ajkaimra. - Mire várunk még? Menjünk be és élvezzük ki a házas élet szépségeit. - Kezemet tenyerébe csúsztattam, hogy ujjainkat összekulcsoljuk.


WORDS: xxx  |  NOTES: örökké :$  |  MUSIC: zene


♥♥ kate has it going on
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Desmond Drescher
Hozzászólások száma :
650
Csatlakozás dátuma :
2012. Jul. 06.
Kora :
29TémanyitásTárgy: Re: Cassandra & Desmond - Mézes hetek 09.03.16 17:21

I promise...
Mr & Mrs DrescherAzt hiszem ennyi időt alatt igazán sikerült már kitapasztalnom mivel is tudom boldoggá tenni immáron életem nőjét, szóval ebben az egy kérdésben biztosan nem szorulok már jó tanácsokra, sőt másban sem, ha kettőnkről van szó, hisz úgy vélem, hogy ketten is mindent megtudunk oldani. Biztosra veszem, hogy jó sok minden lesz még amiben nem fogunk egyetérteni vagy amiben egyszerűen csak nem engedek, de attól abban az egy dologban mindig biztos lehet, hogy őrülten szeretem és hogy sosem mondanék le róla. A legszebb az egészben, hogy most már nem is kell, ugyanis ettől a naptól fogva hivatalosan is az enyém a nő, akit mindig is a magaménak akartam és akihez önző módon fogok ragaszkodni, ameddig csak megtehetem.
Sőt, szerintem a "nosztalgiázáshoz" is sikerülni fog meghoznom a kedvét vagyis már sikerült is, volt itt jó néhány izgalmas pillanatunk, aminek itt az ideje, hogy felelevenítsük így a közös életünk kezdetén.
- Te még emlékszel? - Ja igen, megvan, bár előbb még sunyi módon elmosolyodtam, mintha elgondolkodnék a voltaképp ki sem mondott kérdésen. - Ja igen, megvan. - Időt sem hagyva neki bármiféle reakcióra kaptam fel, csakhogy kivételesen még nem azért, hogy a karjaimban vigyem át a küszöbön, persze az is lesz, de csak később, előbb még lehűlünk egy kicsit.
- Cicám, ugye nagyon drága volt ez a ruha? - Nem mintha érdekelne, csak most épp nem fogom kímélni bármennyibe is fájt ez nekem, bár van egy olyan érzésem, hogy sokba, de most vizes lesz. Mint aki az ég világon semmire sem készül úgy sétáltam vele beljebb, szerintem mindaddig nem is sejtette mire készülök, amíg a medence széléhez nem értünk, ahol egy pillanatra megálltam vele, hogy szenvedélyesen megcsókoljam, majd váratlanul egy éles sikítás kíséretében a medencébe dobtam.
♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Cassandra Drescher
Hozzászólások száma :
600
Csatlakozás dátuma :
2012. Jul. 06.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Cassandra & Desmond - Mézes hetek 24.03.16 22:52

Mit is jelent pontosan az, hogy szeretünk valakit? Akármennyire is szeretném megmagyarázni képtelen vagyok rá. Ez valami olyasmi, amit egyszerűen nem lehet szavakba önteni. Egyszerűen csak érzem. Érzem, hogy szeretem, érzem, hogy jó döntést hoztam azzal, hogy hozzámentem feleségül és most nem a vagyonról beszélek, hanem arról, hogy tudom, hogy Desmond az a férfi, aki mellett szeretnék lenni, aki mellett majd boldogan öregedhetek meg, aki a legvégsőkig ki fog mellettem tartani.
- Mire is kellene emlékeznem? - Szeretném azt mondani, hogy ismerem már annyira, hogy tudhatnám, hogy mire számíthatok most tőle, de valójában annyira ismerem, hogy tudjam, hogy mennyire kiszámíthatatlan és tele van meglepetésekkel. Szeret előttem járni egy lépéssel, és ez most sincs másként.
- Azt hiszem, hogy mindkettőnknek jobb lesz, ha nem fogod sosem megtudni, hogy mennyire is volt drága. - Egy ideig biztosan nem fogja tudni, majd csak akkor, mikor a hitelkártya számlát bedobják a postaládába, de biztos vagyok benne, hogy nem lesz rám nagyon mérges, vagy ha mégis... Nos, megvannak a kis módszereim arra, hogy megbocsásson nekem. Végül is a mai volt a nagy napunk és ebben a ruhában éreztem igazán jól magam és biztos, hogy Desmond is ezt szerette volna.
Hatalmas kérlelő szemekkel néztem rá, ahogy a medencéhez értünk, ekkor már kezdett összeállni a kép. Igyekeztem szorosan belé kapaszkodni, miközben szenvedélyes csókot váltottunk egymással, de még így sem sikerült eléggé erősen fognom, ahhoz, hogy meggátoljam a kis tervében, az ellenem szóló merényletében. Hangosan felsikítottam már akkor is, mikor elengedett karjai közül, de akkor sikítottam csak igazán hangosan mikor megéreztem mennyire hideg a víz. Hirtelenül ért.
- Ez most komoly? Ezt kapom a nagy szerelmi vallomásod után? - Kész szerencse, hogy a sminkem vízálló, de sajnos a ruhám és a hajam nem az. Igyekeztem a medence széléhez úszni, de a ruhám megnehezítette a dolgomat. Szeretnék rá most nagyon is mérges lenni, de egyszerűen nem megy, túlságosan szeretem, még ezt is képes vagyok neki megbocsájtani.

WORDS: xxx  |  NOTES: örökké :$  |  MUSIC: zene


♥♥ kate has it going on
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Desmond Drescher
Hozzászólások száma :
650
Csatlakozás dátuma :
2012. Jul. 06.
Kora :
29TémanyitásTárgy: Re: Cassandra & Desmond - Mézes hetek 02.04.16 17:14

I promise...
Mr & Mrs Drescher- Tudsz róla milyen édesen festesz dühösen is? - Talán így már érti mire is volt jó a kis merényletem ellene, de annyit garantálhatok, hogy még így sem fogja megbánni, nekem pedig mindenképp jobb, ha nem szerzek róla tudomást mégis mennyibe fájt nekem ez a ruha, vagyis a bankszámlámnak, van egy olyan érzésem, hogy a gatyám is ráment, csak még nem tudok róla, a vérnyomsomnak mindenesetre jobb addig, aztán lehet kicsit ideges leszek, de nem aggódok, mert Cassandra már profi módon tudja kezelni ezt az állapotomat is, arról nem beszélve, hogy ma volt az esküvőnk, most pedig a nászutunk kezdjük eltölteni, bízom benne, hogy legalább ez idő alatt nem fogunk vitatkozni, legalábbis azon leszek. Különben sem szeretem, ha valamiben nem értünk egyet, de tisztában vagyok vele, hogy ez még nagyon sokszor elő fog fordulni a kapcsolatunkban, de szerencsére ezeket a helyzeteke pedig én tudom kezelni.
- Bár elsőre morcosabb voltál. - Kúszott sunyi vigyor a képemre, mert pontosan emlékszem rá milyen képet is vágott akkor, hát kissé morcos volt, de ez már akkor se nagyon érdekelt vagy gátolt meg abban, hogy azt csináljak, amit akarok, nos ebben azóta sem változtam, Ő sem igazán lett könnyebben kezelhető, éppen csak most már megvannak hozzá a módszereim, amit mindketten ugyanannyira élvezünk.
- Ússz ide cica, segítek. - Tényleg szándékomban állt kihúzni a medencéből, így felé i nyújtottam a kezem és kisegítettem a vízből, majd közel húztam magamhoz és szorosan átöleltem az immár csurom vizes feleségem.
- Megígérem, hogy az elkövetkező három hétben csak Te fogsz számomra létezni, senki más, senki sem fog érdekelni. - Kaptam fel és forgattam meg a karjaimban. - Szóval, arra gondoltam mi lenne, ha egy kis nosztalgiával indítanánk? - Letettem és lassan ismét a medence széléhez kezdtem hátrálni vele, miközben kibújtam a zakómból.
♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Cassandra Drescher
Hozzászólások száma :
600
Csatlakozás dátuma :
2012. Jul. 06.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Cassandra & Desmond - Mézes hetek 02.04.16 17:53

Értetlen képet vágtam, de mindössze egyetlen pillanatig tartott, mire rendeztem arcvonásaimat. Meglepett az újabb fejlemény, mégpedig az, hogy akkor is édesnek talál, mikor dühös vagyok. Vajon meddig lesz ez így, addig még a mézes heteink tartanak? Mert szerintem van az a dühösségi szint nálam, amikor már cseppet sem találna édesnek.
- Édesnek festek dühösen is? Na és akkor milyennek találsz, mikor nem vagyok dühös? - Netán sósnak? Kétlem. Nagyon remélem, Desmond érdekében, hogy nem ment tönkre a medence vizétől az esküvői ruhám. Meg akarom tartani, azt akarom, hogy örökké ott lógjon a szekrényemben, akár egy értékes ereklye, hogy minden nap emlékeztessen arra a napra, mikor igent mondtam életem szerelmének.
- Ha jól emlékszem, mikor először dobtál be a medencébe, akkor konkrétan meg akartalak fojtani, most nem annyira érzem ezt a kényszert, mint akkor. - Nem tudnám bántani, legalábbis szánt szándékkal nem. De arra gondolom azért számít, hogy valahogy meg fogom bosszulni, amit velem tett.
- Ugye számítasz a következményekre is? - Mondtam, miközben felé úsztam, majd a kezemet nyújtottam neki, hogy kisegítsen a medencéből. Elsőre hideg volt a víz, de ahogy mozogtam benne, akkor már egészen kellemesnek volt mondható.
- Ugyanezt én is meg tudom ígérni. - Amíg tart a nászutunk, addig csak vele akarok foglalkozni, nem számít, hogy addig mi történik körülöttünk, addig számomra csak Desmond fog létezni. Mintha a bolygón csak mi ketten lennénk.
- Annyi minden történt velünk ezen a helyen, szóval miről is szeretnél nosztalgiázni? - Súgtam, közben pedig ajkaim nyaka puha bőrét érintették. Szinte észrevétlenül emeltem meg egyszerre mindkét kezemet, hogy elkapjam gallérjánál fogva. Aztán... A pillanat tört része alatt rántottam be magammal a medencébe. Ne csak én legyek a mai napon csurom vizes.

WORDS: xxx  |  NOTES: örökké :$  |  MUSIC: zene


♥♥ kate has it going on
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Desmond Drescher
Hozzászólások száma :
650
Csatlakozás dátuma :
2012. Jul. 06.
Kora :
29TémanyitásTárgy: Re: Cassandra & Desmond - Mézes hetek 19.04.16 19:07

I promise...
Mr & Mrs Drescher- Dögösnek? - Ez volt a helyes válasz? Fogalmam sincs. De ami azt illeti mindig eszméletlenül dögös. Ezt láthattam meg benne? Többek között. Az már csak a grátisz volt, ahogyan játszott, nagyon is felkeltette a figyelmem na és persze az érdeklődésem a csendes bosszúi, hogy amikor kezdem lecsillapodni, Ő akkor melegedett bele igazán a játszmába, Cassandra egy ízig vérig forró nő, pontosan olyan, ami nekem való, mindig is ilyen nőre vágytam, nos most már az enyém és eszem ágában sincs valaha is lemondani róla, még ha kényszerítenének rá, akkor sem, de azt hiszem ezt a mai nappal is sikerült bebizonyítanom, sőt minden nap megteszem, nem fogok senkit jó szándékkal megtűrni az életünkben, aki képtelen beletörődni ebbe az állapotba, miszerint Ő már az én feleségem és ameddig ez rajtam múlik, addig így is mard, pontosan rá volt szükségem, Ő az a bizonyos pont az életemben, ami teljessé tesz, hogy erre mikor jöttem rá? Egyszerű. Amikor betoppant az életembe.
- Pedig szívesen henteregnék veled, amíg kiderítjük ki az erősebb vagy a dominánsabb. - Kicsit sem pofátlan vigyorral, kicsit sem burkoltan fogalmaztam meg a szándékaim. Értem, szóval nem lesz durva szex, mondjuk eddig még nem is igazán fordult meg a fejemben, hogy esetleg arra is gerjednék, ha fojtogatna vagy fordítva.
- Szabadságon vagyok. - Így a statisztika is. A munkám során szinte minden nap számolnom kell a várható következményekkel még mielőtt bármibe is belevágnék, ugyanez viszont már kevésbé mondható el a magánéletemről, abban általában hirtelen hozom a döntéseim, olykor felelőtlenül, de ezt így utólag egyáltalán nem bánom, hisz Ő is az volt, egy rossz döntés, elhamarkodott döntések sorozata, épp csak nem tértem észhez belőle, sőt most már egyáltalán nem is akarok kijózanodni ebből a "rossz" döntésemből. Akarom, amíg csak élek.
- Mi lenne, ha... - A gondolatmenet ennyiben maradt, ugyanis még mielőtt kifejtettem volna nosztalgikus őrülten szexi szándékaimat a kis feleségem megragadott az ingem gallérjánál fogva és magával rántott az üdítően hideg vízbe. - Mi lenne, ha tisztáznánk mi az, amit lehetett a házasságunk előtt, viszont most már nem lehet? Például, most nagyon a nyelvem hegyén van, hogy Te aljas szuka, de azt sem bánnám, ha végre valahol máshol lennél a nyelvem hegyén... - Ahogy felértünk a felszínre szépen a medence pereméhez szorítottam, persze nem túl erősen, pont csak annyira, hogy nem tudjon mozogni, ha én nem akarom.
♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Cassandra Drescher
Hozzászólások száma :
600
Csatlakozás dátuma :
2012. Jul. 06.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Cassandra & Desmond - Mézes hetek 25.05.16 12:37

- Jó válasz. - Mit is vártam volna? Egy ügyvédhez mentem hozzá, aki pontosan tudja, hogy mások mit akarnak tőle hallani, ezzel én is tisztában vagyok, de azt is tudom, hogy Desmond őszinte hozzám és nem mindig azt mondja, amit hallani szeretnék. Néha eléggé nyersen adja tudtomra a véleményét, de különös módon még azt is tudom szeretni benne. Őszinte hozzám. Az őszinteség pedig nagyon fontos egy házasságban, pontosan annyira, mint a hűség.
- Én már azt hiszem, hogy tudjuk, hogy ki az erősebb kettőnk közül. - Nem árulok el azzal nagy titkot, ha beismerem, hogy Desmond sokkal erősebb nálam. Vadállatias férfi erejéhez képest én mellette csak egy gyenge nőnek tűnhetek. Mégis ezért egészítjük ki olyan jól egymást. Ami pedig engem illett, bármikor benne vagyok egy kis hempergésben, hogy fitogtassuk erőinket egymásnak, még akkor is, ha jól tudom mi lesz a vége, hacsak valami női fortéllyal elő nem állok, hogy figyelmét elterelve megnyerhessem a kettőnk között folyó játszmát.
- Elvileg tényleg szabadságon vagy, de ha rajtam múlik, akkor fáradtabb fogsz lenni, mint egy hosszúra elhúzódott tárgyalásod után. - Ha közhelyesen akartam volna fogalmazni, akkor akár azt is közölhettem volna vele, hogy ki fogom csavarni, mint egy citromot. Az már biztos, hogy mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy a nászutunk mindkettőnk számára emlékezetes maradjon. Na és a terveimben az alvás nem igen szerepel, csak éppen annyi, amennyi szükséges.
Friss házasként azt hiszem ez volt az első tettem, amit ellene követtem el. Mentségemre szóljon, Desmond volt az, aki kezdte, ezért nekem egészen megbocsájtható, hogy visszavágtam a saját módszerével. Nehogy lemaradjon a kellemes közös fürdőzésünkről, biztosan nem volt olyan jó móka a medence széléről nézni, ahogy lubickolok.
- Még egy napja sem vagyunk házasok és máris szabályokat akarsz érvénybe léptetni? - Érdeklődve figyeltem, habár idő közben ügyesen elzárta a menekülési útjaimat. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy menekülni akarnék. Ki lenne olyan ostoba nőszemély, aki menekülne, ha vele szemben egy ilyen férfi lenne? Inkább maradok és kivárom, hogy pontosan mit is szeretne velem művelni.
- Hm, és mi lenne, ha bemennénk és kibújtatnál a vizes ruhámból? - Vágyakozva haraptam bele alsó ajkamba. Megmagyarázhatatlanul úgy érzem magam, mint az első alkalom előtt, mikor először lefeküdtem volna vele. Ez is egy első lesz. Az első úgy, hogy viselem a Drescher nevet.

WORDS: xxx  |  NOTES: örökké :$  |  MUSIC: zene


♥♥ kate has it going on
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Desmond Drescher
Hozzászólások száma :
650
Csatlakozás dátuma :
2012. Jul. 06.
Kora :
29TémanyitásTárgy: Re: Cassandra & Desmond - Mézes hetek 09.10.16 22:16

I promise...
Mr & Mrs Drescher- Egy ügyvédhez mentél hozzá, szokj hozzá, hogy nehéz lesz kétségekbe ejteni. - De mivel nőből van, így azt hiszem egyúttal okosabb lesz nem alábecsülni, egy nő mindig mindennek megtalálja a módját, ha pedig valamit elakar érni, akkor nincs számára lehetetlen, szóval valamiért az az érzésem, hogy nagyon sok cipőt megfogok még venni méghozzá úgy, hogy ha nem akarom, akkor is akarni fogom, mert jobban járok. Cassandra pedig eddig nagyon ügyesen játszott a kapcsolatunk során, ha arról volt szó hogyan is fordítsa a saját fegyverem ellenem, épp ettől olyan szép ez az egész, pontosan ezért kell nekem éppen Ő.
- Az erősebb én vagyok, a szexisebb pedig Te. - Azt hiszem megint csak sikerült egy jó választ ellőnöm, pedig még csak meg se erőltettem magam, hogy jól szerepeljek. Azt hiszem bőven elég volt amit eddig bebizonyítottam, elvégre most már a feleségem és mindaddig ez így is marad, amíg csak élek, mert az az igazság, hogy belepusztulnék abba, ha elhagyna, egész egyszerűen nem akarok és nem is vagyok hajlandó nélküle élni, ezt nem úgy kell érteni, hogy ha úgy alakulna, hogy megint csak "hasznát" venném az ügyvédi hivatásomnak, akkor megfordulna a fejemben az öngyilkosság gondolata, pusztán értelmét veszítené az életem, ami képletesen ugyanazt jelenti. Számmora most már az Ő az életem, az első a sorban, aki miatt mindent eldobnék, ha nem ez lenne, amire vágyik. Nem érdekel, a lényeg, hogy most már mindig a karjaim között tudhassam.
- Akkor kénytelen leszek kevesebb munkát vállalni, amikor hazaérek és plusz pihenni vagy esetleg lógjak el a feleségem elől? Azt hiszem nem volna bölcs döntés... - Forgattam a szemeim elgondolkodva. Nem mintha bánnám a dolgot, hogy a végletekig kiakar meríteni, egyáltalán nem bánom. Találni fogok módját a pihenésnek, ha már végleg nem fogom bírni az iramot a munkám és a feleségem között, de igyekezni fogok.
- Egy kapcsolatban kellenek a kompromisszumok, de szerintem mi ezt már nagyon is megtapasztaltuk mindennek az elején. - Amikor még kicsit sem volt ennyire fontos, mindössze csak megakarom kapni, hogy egy kicsit eljátszadozhassak vele, most pedig, ha választanom kellene még csak el se gondolkodnék a válaszon, neki viszont párszor muszáj lesz, ha kicsi szíve áhítozik valami után, mert azért nekem sokat kell dolgoznom és akkor nem tudok mindig vele lenni vagy épp időben hazaérni, Ő pedig nem igen jó az egyedüllét elviselésében. Van egy olyan érzésem, hogy ez még fog közöttünk generálni némi vitát, de semmiképp sem a nászutunk alatt.
- Mondjuk megegyezhetnénk abban, hogy a nászutunk alatt kerülünk minden olyan beszédtémát, amiről az az érzésünk, hogy vitát generálna közöttünk. - Szerintem ez egy abszolút követhető egyesség. egyikünk sem szeret vitatkozni, én főleg akkor nem, amikor  még rajta lévő ruhadarabokról van szó és arról, hogy miért vannak még mindig rajta, Ő sem, mert eléggé makacs fejem van a dolgokhoz, közöttünk is meg úgy általában is, szóval nincs könnyű dolga velem, épp ezért kerüljük a felesleges szóösszetűzéseket. Úgy főleg értelmetlen, ha utólag mindketten megbánjuk, egyébként pedig nászúton vagyunk, nem itt van a helye, sem az ideje.
- [color#4169E1=]Jól hangzik. Az az érzésem, tudni fogod hogyan használd ki, hogy most a tiéd vagyok nulla huszonnégy órában. [/color]- Nyomtam puha csókot ajkaira, miközben felkaptam és a medence szélére  ültettem, majd magam is felhúztam utána. A karjaimba vettem, egy újabb csókban sajátítottam ki ajkait, majd megindultam vele a hálószoba irányába. Ha módom lenne rá el sem engedném és mindenhová a karomban vinném, de ha jobban belegondolok most néhány hétig megtehetem.
♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Cassandra Drescher
Hozzászólások száma :
600
Csatlakozás dátuma :
2012. Jul. 06.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Cassandra & Desmond - Mézes hetek 10.10.16 15:45

- Azt hiszem, hogy sok mindenhez képes leszek hozzászokni. Szerinted mihez fogok hamarabb? Ahhoz, hogy a nevem már Drescher, vagy ahhoz, hogy bármikor a feleségednek hívhatsz, én pedig téged a férjemnek? - Még mindig annyira nehéz elhinni, hogy ez tényleg a valóság. Az is lehet, hogy csak akkor fogom végleg elhinni, mikor minden hivatalos dokumentumomban meg kell változtatni a család nevemet.
- Pontosan ezért egészítjük ki olyan jól egymást. - Széles mosoly jelent meg arcomon, mikor arra gondoltam, hogy nem csak ezért, hanem a kapcsolatunk más terén is nagyon is jól kiegészítjük egymást. Én tényleg azt hiszem, hogy mi ketten összeillünk, hogy minket még a sors is egymásnak szánt. Régen nem hittem volna az ilyesmiben, de aztán megjelent az életemben és minden annyira más lett általa.
- Biztosan nem volna bölcs döntést. - Igyekeztem szigorúan ránézni, de aztán vonásaim mégis meglágyultak. - Én csak annyit kérek, hogy ne érezzem azt, hogy a munkád valaha is fontosabb lesz nálam. Megértem, hogy a jövőben lesznek olyan ügyeid, ami végett sokáig kell dolgoznod, de remélhetőleg sikerül megtalálnod az egyensúlyt köztem és a munkád között. - Nem akarok olyan feleség lenni, aki végső kétségbeesésében képes lenne akár még a kertésszel is össze állni, mert úgy érzi, hogy a férjétől már nem kapja meg azt a figyelmet odaadást, amire neki szüksége lenne.
- Vagy inkább abban, hogy korlátozzuk a szánk használatát, ha a beszélgetésről van szó, hiszen még annyi mindent lehet vele művelni... - Hogy személetesem vele, hogy mire is gondoltam, ajkaimmal célba vettem férjem ajkait, hogy egy szenvedélyes csókban legyen részünk.
- El sem tudod képzelni, hogy miféle terveim vannak veled így, hogy most csak az enyém vagy. - Minden színészi képességemet bevetve ártatlanul mosolyogtam rá, igyekeztem előtte leplezni vele kapcsolatos mocskos gondolataimat.
- Desmond Drescher most megleptél. Ki gondolta volna rólad, hogy az a romantikus alkat vagy, aki átviszi a feleségét a küszöbön? - Idő közben beértünk a nyaralóba és én nem voltam másra képes, mint szélesen mosolyogni rá a boldogságtól.


WORDS: xxx  |  NOTES: örökké :$  |  MUSIC: zene


♥♥ kate has it going on
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Desmond Drescher
Hozzászólások száma :
650
Csatlakozás dátuma :
2012. Jul. 06.
Kora :
29TémanyitásTárgy: Re: Cassandra & Desmond - Mézes hetek 31.10.16 17:52

I promise...
Mr & Mrs Drescher- Nos, most már hozzám tartozol, ezt pedig már nem kell megszoknod, hisz egy ideje már így van és most már hivatalosan is. - Ami lényegében a mi kapcsolatunkban már csak egy megkövetelt formaság, aminek én a legnagyobb örömmel eleget is tettem a mai napon. Megnősültem. Magam sem hittem volna, ahogy még a mellettem immár feleségemként álló nő sem. Túlságosan magamnak való voltam, önző életet éltem és őszintén nem is szándékoztam mindezen változtatni, egészen addig, amíg Ő meg nem jelent, de még utána sem, csak megakartam kapni, a magaménak tudni, amíg úgy tartja kedvem, aztán továbbadni rajta, mint valami megunt játékszeren, majd valami újabb és izgalmasabb szórakozás után nézni. Akkor meggyőződésem volt róla, hogy mindent megtehetek, amit csak akarok következmények nélkül. Talán kicsit sem volt férfihoz méltó viselkedés a részemről, de valljuk be, egy bizonyos szinten azért éveztük is mindketten, egyikünk sem számított a változásra, vagy mégis?
- Muszáj velem megosztanod valamit, tudom, hogy ez az esküvőnk napja és hogy ez már a múlté, de akkor is el kell árulnod nekem, mindennek az elején, amikor elkezdtük a kis mocskos játékunkat, mit akartál elérni? - Magam sem tudom pontosan miért, miért pont most, de tudnom kell, tudni akarom. Nem azért, mert lenne már bármi jelentősége is, egyszerűen csak szeretném, ha így utólag megosztaná velem a kis titkát, elvégre immár minden napot felfedtünk egymás előtt, a legfontosabbakat legalábbis biztosan.
- A munkám soha se lesz fontosabb nálad, egyszerűen csak el kell végeznem. - Amiért lehet, hogy olykor ingerültebb leszek, ha valami nem úgy alakul, ahogy eltervezem, legfeljebb ebből lehetnek majd néha kisebb vitáink, amit valószínűleg nem fogok komolyan gondolni... - Én pedig ezért csak a türelmedet kérem...
- Ez egy finoman megfogalmazott panasz akart lenni, hogy nem használom őket eleget? Vagy inkább eléggé? - Döntöttem oldalra a fejem kérdőn. Az én feleségem egész biztosan nem az a tétlenkedő nő, pontosan ezt szeretem benne annyira. Hosszasan ejtettem rabul ajkait, pusztán finom szemléltetésképp, hogy meglehet, hogy Ő a nő, de akkor is én vagyok az úr a házban.
- Nem, azt nem tudtam elképzelni, hogy valaha találni fogok egy ilyen nőt... - A nevét is imába tudnám foglalni az ég előtt, Ő pont az a nő, aki nekem való, hozzám illő és aki anélkül képes szeretni, hogy kértem volna.
- Hmm, úgy látszik egyetlen nőnek tartogattam minden jót magamból. Te mázlista... A miénk az egész ház. Legyünk hagyományosak? - Bármit, bárhol, bármikor. Ez a három szó jellemezheti az itt eltöltött nászutunk egy részét. Azt művelhetünk, amit csak akarunk, ott, ahol csak akarjuk, akkor amikor akarjuk.
♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Cassandra Drescher
Hozzászólások száma :
600
Csatlakozás dátuma :
2012. Jul. 06.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Cassandra & Desmond - Mézes hetek 10.11.16 22:51

- Annak ellenére, hogy pontosan tisztában voltam azzal, hogy mekkora nőcsábász hírében állsz, hittem abban, hogy miután sikerül az ujjaim köré csavarnom, akkor már nem lesz szükséged rajtam kívül senki másra. Eleinte talán csak bizonyítani akartam, aztán te is tökéletesen tisztában vagy azzal, hogy mennyire is komolyra fordult közöttünk a kis játszadozás. - Szeretnék hozzá őszinte lenni és szerintem egy kapcsolatban az a legfontosabb, hogy a felek őszinték tudjanak lenni egymással. Az őszinteség a szilárd és tartós kapcsolat alapja.
- Az első pillanattól kezdve, ahogy megláttalak éreztem, hogy vonzódom hozzád, és biztos vagyok, hogy ez kölcsönös volt a részedről is. Aztán azért is közeledtem hozzád, mert tökéletesen tisztában voltam azzal, hogy nem lenne szabad, hiszen az anyám össze jött az apáddal és nekem a lehető legtávolabb kellett volna magamat tartanom tőled. De te akármennyire is igyekeztél ellökni eleinte magadtól, úgy tűnik, hogy túlságosan kitartó voltam, és tudod mit? Egyáltalán nem bánok egyetlen múltbéli döntésemet sem, hiszen azok a döntések vezettek el odáig, hogy most a feleséged lehetek. - Tudom, hogy olykor túlságosan akaratos és makacs voltam, de végül csak bele ment, hogy magával vigyen a nyaralóba azon a bizonyos napon, amikor minden elkezdődött közöttünk.
- Én meg majd néha a hitelkártyádat, ha hanyagolva érezném magam a munkád miatt. - Egy kis stressz levezetésként nekem tökéletesen megfelel a vásárlás is, inkább úgy fárasztom ki magamat, mint hogy veszekedjek vele, vagy hogy a fejéhez vágjam, hogy sokáig távol volt.
- Nem panasz, inkább észrevétel. - De azok után, hogy miféle csókban volt részem, azt hiszem, hogy a közel jövőben nem fogok efféle kijelentéseket tenni.
- Mégis milyen nőt? - Hallani akarom. A szép szavakból sosem elég, főleg ezen a napon. Sosem hittem volna, hogy egy napon képes leszek valakit ennyire szeretni. Nevessenek elfogultnak, de úgy érzem, hogy ami közöttünk van, az különleges és örök.
- Lepj meg, drága férjem. - Őt ismerve meglepetésekből nem lesz hiány, igaz én is készültem, de mivel bele dobott a medencébe, így a menyasszonyi ruhám alatt rejlő fehérnemű is csurom vizes lett, sebaj, egyébként sem lett volna rajtam túl sokáig.


WORDS: xxx  |  NOTES: örökké :$  |  MUSIC: zene


♥♥ kate has it going on
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Desmond Drescher
Hozzászólások száma :
650
Csatlakozás dátuma :
2012. Jul. 06.
Kora :
29TémanyitásTárgy: Re: Cassandra & Desmond - Mézes hetek 03.10.17 17:55

I promise...
Mr & Mrs Drescher- Nőből volt elég az életemben, valami újat kerestem, Téged! - Csak akkor persze még fogalmam sem volt minderről, egyszerűen csak valami újat akartam magamnak, ekkor toppant be az életembe Cassandra kicsit sem szokványos módon, már akkor tudtuk mindketten, hogy valami történni fog közöttünk csak még azt nem, hogy hogyan... - Ma pedig feleségül vettelek. Azért ez nem kis dolog, Cassandra Dreschee-nek lenni. - Ő az a nő, akiről pontosan tudom, hogy minden élethelyzetben tudni fogja hol a helye mellettem anélkül, hogy utasítanom kellene rá vagy pedig elvárnom dolgokat.
- Bízom benne, hogy később sem fogod megbánni, ez persze nem azt jelenti, hogy nekünk nem lesznek nehézségeink, csak annyit kérek tőled, hogy mindig igyekezz körültekintő lenni és soha ne hozz elhamarkodott döntéseket. - Talán most furcsának véli szavaimat, de a lényeg, hogy én tudom mit miért mondok és mit miért kérek tőle, fogalmazzunk úgy, hogy jelenleg is készítem fel a velem való életre, mert azt még magam sem ígérhetem meg neki, hogy minden egyes nap, minden percében a legboldogabb feleségnek fogja érezni magát mellettem, de mindent megfogok tenni, hogy így legyen, cserében csak egy kis bizalmat és türelmet várok el. Szándékomban áll minden elképzelhetőt és elképzelhetetlent megteremteni a számára, a csillagokat is lehoznám a lábai elé, ha módomban állna.
- Úgy érzem kelleni fog egy hitelkorlát a kártyámra. - Mert az nem zavar, ha olykor beleveti magát a vásárlásba, különösen, amíg azzal valami módon számomra is képes örömet okozni.
- Olyan nőt, aki új célt ad az életemnek. - Simítottam végig gyengéden az arcán. Mégis milyet? Nos, azt még nem árulhatom el, még túlságosan korai lenne, maradjunk annyiban, hogy megváltoztatott anélkül, hogy észrevettem volna.
Ilyesmire még sosem kellett kétszer kérni, neki pedig még kérnie sem kell, ez az egyik nagy előnye, ha az én feleségem, szó nélkül kaptam fel a karjaimba majd vittem át a küszöbön, ahogy az a forgatókönyvekben megvan írva, csak hogy ekkor még nem tettem le, ugyanis terveim vannak Mrs. Drescherrel, egészen a hálószobáig vittem, ahol kegyetlenül dobtam bele a hálószobaágyunkba, hmm, már csak a ruhából kell kihámoznom valahogy, ami nem mellesleg csurom víz, mégsem akarhatjuk, hogy megfázzon a nászutunk alatt.♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Cassandra Drescher
Hozzászólások száma :
600
Csatlakozás dátuma :
2012. Jul. 06.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Cassandra & Desmond - Mézes hetek 19.07.18 22:49

Óvatosan mégérintettem gyűrűsujjamat. A rajta lévő ékszer sok mindent szimbolizál. Mégis leginkább remélem, hogy az örökkévalóságot. Ezt a szót még ízlelgetnem kell. Még most is annyira hihetetlen, hogy már túl vagyunk az esküvőn, hogy mindvégig küzdött értünk, hogy együtt, egymás mellett, vállvetve eljutottunk idáig. Nem volt könnyű, sőt! Mégis minden perce megérte.
- Az biztos. – Abban is biztos vagyok, hogy jelenleg mennyi nő lenne most a helyemben. Ez életem egyik legmeghatározóbb napja. Rengetegen álmodoznak ilyen gyönyörű esküvőről, nem is beszélve arról, hogy mennyien lennének most a helyemben, egy ilyen csodálatos férfi mellett az oldalukon.
- Nagyon is tetszik nekem, hogy Drescher lehetek. – Hogy ettől más fogok-e lenni? Mindenki más szerint ez csak egy név, minden marad a régi, mindössze csak a család nevem változott. Nekem mégis ez erről sokkal többről szól. Sokkal többet jelent ez nekem, annyira, hogy nem is találok rá megfelelő szavakat, pedig ha valaki, akkor Desmond tudja, hogy milyen ritka pillanat az, amikor nem tudok szóhoz jutni.
- Elhamarkodott döntések? Mégis mikor hoztam én elhamarkodott döntéseket? – Kérdeztem vissza ártatlanul, mint aki életében mindig megfontoltan viselkedett volna. Remélem most nem kezd bele a felsorolásba, mert akkor a nászéjszakánkon bizony nem azaz erotikus fülledt hangulat fog uralkodni ahogy azt elterveztem.
Hangosan felnevettem. Ismerem magam annyira, hogy tudjam most nem az a pillanat mikor szembe kellene vele szállnom. Okos döntés lenne a részéről, ha valamiféle módon igyekezne féken tartani. Ezzel nem azt vallom be, hogy nem tudok a pénzel bánni, mindössze csak arról van szó, hogy szeretem néha napján meglepni magamat valami széppel.
Ismét elakadt a szavam, a lélegzetemmel együtt. Hirtelen túl hidegnek éreztem a vizet, de mégsem fáztam. Talán a túlfűtött érzelmeimnek hála. Mire észbe kaptam már a hálószoba ágyban kötöttem ki. Majdnem minden úgy zajlott, mint valami romantikus filmben, leszámítva a medencés jelenetet, az inkább egy vígjátékba illene bele.
- Meddig akarod még megvárakoztatni a feleségedet? – Igyekeztem minél szexibb pózban elhelyezkedni, már amennyire tudtam a még mindig rajtam lévő vizes ruhámban. Most örültem igazán annak, hogy a sminkem vízálló, még véletlenül se akartam előtte kinézni úgy, mint egy horrorfilmből előbukkanó rémség.  


WORDS: xxx  |  NOTES: örökké :$  |  MUSIC: zene


♥️♥️ kate has it going on
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Desmond Drescher
Hozzászólások száma :
650
Csatlakozás dátuma :
2012. Jul. 06.
Kora :
29TémanyitásTárgy: Re: Cassandra & Desmond - Mézes hetek 28.07.18 3:22

I promise...
Mr & Mrs Drescher- Mikor az első adandó alkalommal az utamba álltál, na az egy eléggé elhamarkodott döntés volt, de ide vezetett. - Ha valaki ezt akkor közölte volna velem, hogy haver, ezzel a nővel fogod leélni az életed, először is körberöhögtem volna, majd vállon veregettem volna, hogy forduljon orvoshoz, de pontosan ez történt. Másképp már nem is alakulhat, mert azt nem fogom engedni. Ő már az enyém, és azt szeretném, ha ez így is maradna, ami még véletlenül sem azt jelenti, hogy ne bíznék meg benne, az a gyűrű nem csak, hogy drága volt, az cseppet sem érdekel, Ő nekem a legdrágább, a saját fajtámban nem bízom, akit nem zavar egy karikagyűrű. Őszintén, ha úgy ismerjük meg egymás, hogy Ő valaki más oldalát ékesíti, ha beledöglök is elvettem volna, mert ez a nő egy különleges nő.
- Igérd meg, hogy soha sem hagysz el. Bármit képes vagyok érted kibírni, de ezt az egyet nem. - Tudom, sose tégy ígéreteket, amikor épp boldog vagy, de ez most nagyon is fontos. Én bármit, szó szerint bármit kész vagyok megtenni érte, hazudok érte, ha kell, áldozatot hozok, vagy bemocskolom a kezem, mindössze az őszinteségét várom cserébe, a tiszteletét és a szerelmét, ennyit kérek. Ez közöttünk nem egy szerződés vagy egy darab papír, amit mindketten aláírtunk, én egy életet tettem el erre a döntésre és tudom, hogy jól döntöttem, választottam és, hogy felfog nőni a feladathoz.
- Hmm, hol is kezdjük...  - Mormogtam finom puha bőrébe. Talán ott, hogy kihámozom ebből a ruhából, abban bízva, hogy nem vagyok túl részeg ehhez a kihíváshoz, de úgy hiszem bőven elég gyakorlatom van benne ahhoz, hogy fél kézzel, csukott szemmel is menne a dolog, ahogy behunyt szemmel is felismerném testének minden apró szegletét. A szemvillanás alatt fordítottam a helyzeten alapos hátsó szándékkal, mégpedig mert valahogy hozzá kell férnem a ruha cipzárjához. De mindig is magának akarta azt a helyet, az ölemben, nos most már hivatalosan és jogerősen is az övé, csak az övé. Lassan húztam le a cipzárt, csak nem fokról fokra haladtam ujjaimmal, olyan lassan mintha csak a puszta tekintetemmel vetkőztetném. Minek sietnénk el éppen most, egy élet a miénk egymás mellett.♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Cassandra & Desmond - Mézes hetek

Vissza az elejére Go down

Cassandra & Desmond - Mézes hetek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Bárhol, bármikor-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához