welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Vidámpark

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Nextdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Vidámpark 11.02.16 17:28

Éva kért helyszíne Wink

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
79
Join date :
2015. Nov. 25.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Vidámpark 11.02.16 18:22

Gywen és Éva
Végre, túl éltem ezt a hetet, és itt van ismét a Péntek, az órákra rendesen bejárok, és eddig még Gywennel se voltam még, mióta elöszőr találkoztam vele. Még, ma is az a hihetetlen délután jár a fejemben, amit vele töltöttem. Éjszakánként, vele szoktam álmodni, és néha fel is hívom őt telefonon. Tegnap is beszéltem vele, és egy kis esti vidámparkozást beszéltem meg vele. Anyujék, persze tudnak róla, hisz el mondtam nekik. Bár, furcsálták, hogy akkor is nyitva lesz, de elengedtek. A motoromat, itthon tervezem hagyni, és minden esetre inkább taxizom egyet hozzá. Úgy is rengeteg a baleset, és nincs kedvem a korházban lenni, ezen a szép napon. Anya lép be, és meg látja, hogy készülök. Anya, a szokásos monológot kántálja el nekem, hogy vigyázzak a holmimra, meg tartsam zárva a táskám, és társai. Én, persze, a szokásos rendben, oké, és társait mondom. Ajkamra, szájfényt helyezek, és egy kis leheletnyi sminket teszek fel. Öltözékem, egy testre simuló farmer nadrág, felül egy fekete top, és az elmaradhatatlan bőr dzsekim. Tűsarku helyet, edző cipőt veszek, magamhoz veszem a táskám, anyához lépek, és meg puszilom.
- Szia, anya Vasárnap jövők. - Mondom, mire ő megölel, majd kiált apának, hogy én indulok. Apa, két szobával odébb ról kiáltva köszön nekem, mire én vissza köszönök neki. Aztán, indulok is, egyenesen kifelé. A taxi, már itt van, nekem márcsak be kell szállnom. Amint be ülök, mondom a címet, és a taxi már indul is. Gyorsan oda érünk, és a soffőr már mondja is, hogy mennyit fizetek. Kifizetem az összeget, majd kiszállok a kocsiból, és egyenesen a kapu felé veszem az irányt, oda érve be pötyögöm a számát, és várom, hogy felvegye, és bele szóljon. Ajkam, szélesen vigyorog, hisz újra láthatom őt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Hozzászólások száma :
24
Join date :
2016. Feb. 08.
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Vidámpark 11.02.16 19:50

Vidámpark az a pompás hely, ahová nem szoktam gyakran elmenni. Évával viszont egy könnyed telefonbeszélgetés után megbeszélünk egy találkozót. Mivel tudom, hogy nincs annyira meleg, ezért melegebb öltözetet veszek magamra. Kék farmernadrág, zöld színű bugyi és hozzá tartozó melltartó, egy flanel ing és egy tarka meleg pulóver. Megnézem magam a tükörben, aztán egy halvány sminket feldobok magamra. Összekészítem a további cuccaim, aztán interneten vásárlok előre magunknak egy teljes értékű jegyet, ami annyit jelent, hogy mindent kipróbálhatunk, ami nem korhatáros és annyiszor, amennyiszer szeretnénk. Nem olcsó mulattság, de ki kell rúgni néha a hámból. Elindulok végül a vidámpark felé, amihez először metrózok, aztán felszállok a buszra. Ott pakol le a bejáratnál. Amint leszállok, akkor csörög a mobilom, így gyorsan előveszem a kis hátitáskámból.
- Szia Cicus, már mindjárt megérkezek, vagyis... – szétnézek közben és megpillantom a bejárat közelében.
- ...el ne mozdulj, mert megharaplak – kuncogok bele a mobilba, mert tudhatja jól, hogy egyáltalán nem vagyok durva. Mikor a közelében vagyok, akkor csak kinyomom.
- Itt vagyok, sokat kellett várnod rám? – teszem fel rögtön az első kérdésem, miközben odalépve elé rámosolygok, aztán megölelem. Mivel ezután nem hagyom el őt, így megindulok befelé, de nem a pénztárak felé megyek, hanem a mobil pénztárakhoz. Ott ügyesen bepötyögök a szükséges adatokat, majd egy gombnyomással a két jegy a miénk. Belekarolok egy pillanatra, hogy tereljem a bejárat felé a jegyünkkel. Ott a pénztáros elkéri a jegyet, valamit pötyög mindkettőnél, aztán visszaadja és jó szórakozást kíván. Mikor benn vagyunk, akkor kicsit egy sötétebb helyre húzom ahol adok neki egy kisebb puszit az ajkára.
- Melyik legyen az első?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
79
Join date :
2015. Nov. 25.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Vidámpark 11.02.16 21:19

Az egész fel csőrgös dologból nem lesz semmi, mert egyeből eszembejut, hogy a találkozót a vidámpark bejáratánál beszéltük meg, így inkább oda megyek. Buszozom egyet, majd a bejárat elött már, egy ideje várok, és mikor már el ment egy busz, előveszem a telefont, Nyuszóm számát keresem benne, majd fel hívom, hogy merre lehet. Csörög egy párat, majd Nyuszóm fel veszi, és bele szól.
- Ok, akkor maradok Nyuszkóm. - Mondom vigyorogva a tréfás megjegyzésén. Aztán kikapcsolom a telefont, és el is teszem, Gywen hamar fel is bukkan, és beszél hozzám.
- Nem, nem kellett sokat várnom. - Válaszólok a kérdésére, majd meg öleljük egymást, aztán irány a vidámpark. Elsőnek a mobil pénztárhoz megyünk, ahol Gywen, pötyög egy párat, és meg is kapjuk a jegyeket. Utánna, Gywen belém karól, míg a bejárathoz terel, ahól a pénz tárosnak, át addja a jegyeket, aki megint pötyög valamit, majd jókivánsága kiséretében, vissza kapjuk a jegyeket. Mikor bent vagyunk, egy kicsit sötétebb helyre visz, ahol kapok egy puszit az ajkamra, majd megkérdi, hogy mire szálljunk fel elsőként. Elöszőr is a puszit viszonzom, és csak utánna mondom, hogy mire is gondoltam.
- Üljünk fel elsőként arra a hullámvasútra. - Mutatok arra az átfordulós, össze- vissza kanyargoós játékra. Bár ,ha ő az elején valami kevésbé izgisre vágyik, én abban is benne vagyok, csak mondja elöbb nekem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Hozzászólások száma :
24
Join date :
2016. Feb. 08.
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Vidámpark 12.02.16 11:40

Megtörténik a találkozás, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Megölelem üdvözlésképpen, aztán a jegyekért megyünk. Hamar túlesünk rajta, úgy mint a vidámparkba való lépés. Félrehúzom egy sötétebb helyre, aztán ott adok neki egy csókocskát. Felteszem ezután a kérdésem, hogy melyik legyen az első amit először kipróbálunk. Mikor a hullámvasútat említi, akkor mosolygok egyet.
- Rendben, de aztán nehogy kijöjjön a kaja belőled. – kuncogok egy keveset, aztán megindulok a hullámvasút felé. Könnyed tempóban haladok, hogy Éva simán tudja tartani. Mikor megérkezünk oda, akkor átnyújtom neki a jegyét, aztán a sajátom bedugom a gépbe. Az beolvassa, majd pár pillanat múlva átenged engem. Megvárom őt, hogy ő szintén átjusson.
- Tedd el a jegyed, legyen nálad. – közelebb lépek hozzá, majd kicsit megsimogatom a popsiját. Érezze a törődést, amit neki nyújtok. Nem sokáig állhatunk egy helyben, mert gyorsan helyet foglal a körülöttünk lévő emberek. Úgy a közepén találok két egymás mellett levő ülőhelyet, amit gyorsan elfoglalok. Gyorsan becsatlakozok, s ellenőrzöm, hogy jól csináltam e. Ezután segítek Évának, s az övét szintén ellenörzöm. Kissé féltem, hogy kiesik, ezért jobb biztosra menni. Mikor minden rendben, akkor a kapaszkodót megfogom. Nem kell sokat várni, mert rögtön elindul felfelé. Mikor elég magasan vagyunk, akkor egy dupla csavarral megy le, aztán , ami utána következik, az maga a pókol. Ott elfelejtem, hogy miként csavarodunk és hogyan. A végére azért csak felkerül az arcomra a vigyor. Mikor visszaérkezünk a kezdő pontra, akkor megfogom Éva kezét és megérintem.
- Maradj, menjünk még egy kört, a kedvemért. – szólok hozzá. Tíz perc várakozás után egy újabb körre megyünk, amit végig mosolygok és végigsikítozom, mint mások. Jóérzés kikapcsolódni. Mikor megérkezünk, akkor kiszállok, s egy jó darabig csak botorkálok. A hullámvasút kijárata után megállok és szétnézek. Vajon merre mehetnénk tovább? Megpillantom a céllövöldét és mellette a dodzsem pályát.
- Mit szólnál ahhoz, ha arra mennénk? – kérdezem tőle, miközben hozzásimulok aranyosan, majd egy lágy érzéki csókot kap tőlem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
79
Join date :
2015. Nov. 25.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Vidámpark 12.02.16 14:22

Gywen, bele megy abba, hogy a hullámvasútra szálljunk fel elsőként, amire mosolygok. Mert, arra szállunk fel elsőként, amit én választottam. Gywen, még megjegyzi, hogy aztáncsak ne jöjjönki az étel.
- Nem fog. - Mondom neki, teljes meg győződéssel, hisz otthon semmi olyat nem ettem, ami ez után kiakarna jönni. Ugyanis, két almát ettem, meg mandarint, azok szerintem már nem felül fognak távozni, amennyi idő már eltelt. Meg indulunk a vasút felé, én simán követem Nyuszómat, hisz edzőben vagyok. Amint ott vagyunk, meg kapom töle a jegyemet, és elöbb őmegy be. Én is bedugom a jegyemet a gépbe, ami aztán engem is beenged. Nyuszóm, következő mondatára, nem mondok semmit, csak a kérésének eleget téve, a hátsózsebembe teszem. Nyuszóm, meg simogatja a hátsóm, mire vigyorogva nézek rá. A kocsik megérkeznek, és elfoglaljuk a helyünket, középen. Beszíjazzuk magunkat, majd Nyuszkóm le is ellenőrzi, hogy minden rendben van. Majd el is indulunk, én a megfelelőrészeknél, kiereszetm a hangom, de Nyuszkóm, nos ő is biztos kieresztette, csak én nem hallottam. Mikor visszatérünk a induló ponthoz, Nyuszkóm is akar még egyet menni, akárcsak én. a peronnál, zúgolódást hallok, de nem foglalkozom vele, hisz mi is ugyan úgy szórakozni vagyunk itt. A következő menetnél, már Nyuszóm is kiereszti a torkát, majd a menet végén, viszont már kiszállunk, és botorkálva megyünk a kijárat felé. Kint szétnéz, hogy merre is mehetnénk tovább. Nyuszóm, a dodzsem felé akar menni, mire válaszúl csak bólintok. Nyuszóm, aranyosan hozzám simul, és egy lágy csókot is kapok tőle. Kezét, úgy fogom meg, mint a szerelmes párok szokták, és a céllövölde, és dodzsem felé indulunk.
-Mejik legyen, céllövés vagy a dodzsem? - Kérdem, érdeklődve és az lesz amit ő akar útánna, remélhetőleg megint én választhatok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Hozzászólások száma :
24
Join date :
2016. Feb. 08.
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Vidámpark 13.02.16 7:24

Elindulunk mindketten a cél felé, de természetesen én nem sietős tempóban teszem. Még csak az kellene, hogy leizzadjak és megfázzak! Mikor odaérünk a két új hely közelébe, akkor én a céllövölde felé indulok. Egy ideig még nincs kedvem forgolódni, mert úgy vélem, akkor kidobnám a zöldet.
- Lövöldözzünk – fordulok oda Évához, aztán visszafordulok a célpontok felé. Előttünk vannak páran, akik kísértik a szerencséjüket. Pontosan fogalmazva próbálják ellőni a hurkapálcikákat, de azt viszont nem olyan könnyű. Mikor sorra kerülünk, akkor kapunk egy-egy légpuskát, amivel próbálkozhatunk. Én a sok nyeremény közül kinézem a kilencest. Kézbe veszem a fegyvert, miközben azon imádkozok, hogy sikerüljön. Kifújom a levegőt, majd célzok. Csodák csodájára sikerül eltörnöm a pálcát, így nyereményként kapok egy nyuszis kulcstartót. Természetesen örülök az eredménynek, mert most az egyszer mázlim volt. Fogalmam sincs, hogy hivatalosan hogyan kell célozni és hasonlók. Ha végez a partnerem, akkor átnyújtom neki a kis cukiságot. Többet nem lövök, mert nem látom értelmét, meg van olyan érzésem, hogy lejáratnám magam. Így legalább az utánunk jövök azt hiszik, hogy én annyira tudok. Ránézek a dodzsem pályára, de látszik, hogy sokan szeretik és várakoznak a sorukra.
- Kihagynám, sokan vannak és az a pár perc nem éri meg – mondom felé, s remélhetőleg megérti ezt a lány ki mellettem van. Elindulok inkább a következő rész felé, ahol a jelzés szerint van elátkozott kastély, meg nevetséges sír rengeteg. Nem tudom, hogy a társaságom miként értékeli azokat, de én gyengéden húzom magam után.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
79
Join date :
2015. Nov. 25.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Vidámpark 13.02.16 10:33

Nyuszóm, válaszként a céllövölde felé húz, és azt is mondja. Amint oda érünk, én egy blüss cicát nézek ki elsőként, de az elöttünk lévő pár férfi tagja, meg előz engem. Így, egy új célpont után nézzek, és meg is találom azt. Egy cicás kulcs tartó. A mint meg kapjuk a lég puskát, és célba veszem azt. Meglepetésemre, el is találom, majd a tulaj át addja a nyereményt. Nyereményeink, gazdát cserélnek, mert én is neki adom amit lőttem.
- Dodzsemezünk? - Kérdem, amire meg is kapom a válaszát, de nem kenődöm el. Kikapcsolódni vagyunk itt, nem pedig azért, hogy dúrcizzam. Nyuszóm, az elátkozott kastély, és sír rengeteg felé kisér.
- Be is megyünk? - Kérdem vidoran, és játékosan hozzá simulok. Útközben, el sétálunk a egy vatta cukor árus mellett, mire meg tórpanok, és oda nézzek.
- Vatta cukiiiiiii!!!!!!! Vegyünk vatta cukiiiiiit!!!! - visítom örömömben, hisz jó rég volt már, hogy oda haza ettem ilyet. Bár, alig tudok valamit Gywen ről, most mégis azt gondolom, hogy ezek után, kétszer is meg gondolja, hogy még egyszer eljön-e velem ide, amit tökéletesen meg is értenék. Ha vesz, hálából meg csókolom, és mehetünk tovább a kastély felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Hozzászólások száma :
24
Join date :
2016. Feb. 08.
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Vidámpark 13.02.16 14:38

Kapok Évától egy cicás kulcstartót, amit hálás tekintettel köszönök meg. Elutasítom, mikor dodzsemezést emlegeti fel, azonban úgy tűnik nem sértődik meg. Örülök ennek a ténynek, hogy nem balhézik emiatt. Ha ő szintén odanézett a dodzsem bejáratához, akkor láthatta a kígyózó sort. Az elátkozott kastély felé viszem, mikor megkérdez egy dolgot vele kapcsolatban.
- Igen, bemegyünk. – válaszolom a szeretőmnek, aki közben játékosan odasimul hozzám. A vattacukor árus mellett haladunk el, azonban partnerem gyerekes visítása megállásra késztet. Rögtön az arcát nézem, ami számomra olyan információkat rejt, mint hogy vegyem meg, mert nagyon akarja. Ha már gyerekeknél tartunk, akkor úgy fogom meg a kezecskéjét s vezetem oda.
- Egy extra extra nagy vattacukrot kérünk – szólok oda, aki kissé furán néz, mert olyan nincs nála kiírva. Már látni rajta, hogy éppen felvilágosítana arról, hogy kérjek a kiírt méretek közül.
- Na ne szórakozzon! Ha maga nem, akkor én! – ezzel szemmel láthatólag kitúrom a helyéről az eladó fiút. Hebeg meg habog, de én addig dolgozom. Elkészítem az extra extra vattacukrot, majd nagylelkűen háromszoros árat fizetek neki. Csak egy ideig bambán néz, mikor rájön, hogy jól járt, de mi is. Alig lépünk el tőle, mikor Éva megcsókol. Viszonozom a csókját, miközben ránézek a vattacukorra.
- Nos üljünk le oda és együk meg a kastély előtt. – ajánlom fel ezt a tervet, miközben átnyújtom neki a vattacukrot, s majd galád módon sarcolom meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
79
Join date :
2015. Nov. 25.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Vidámpark 13.02.16 20:11

Kulcs tartókat lövünk egymásnak, és cserélünk. Majda fel hozom a dodzsemet, de Nyuszóm nem akar dodzsemezni, majad a dodzsem felé fordítom és látom, hogy egy hosszú kígyozó sor áll, és ezért is meg értem, hogy nem akar dodzsemezni. Aztán, a kastély felé indulunk és rá kérdek, hogy bemegyünk-e, mire igent mond. Hozzá simulok, miközben haladunk, majd egyszer csak gyerekesen vísitok, hogy vegyen vattacukrot. Extra extra nagyot rendel, de az árus már akadékoskodni kezd, de Gywen kézbe veszi a dolgokat, és ő készíti el a extra extra nagy vattacukrott. Majd, fizet is bőségesen. Egy ideig bambán figyel, de csak ennyi. Hállából, megcsókolom mire ő vissza csókol, majd a kastély felé haladunk tovább, majd felhozza nekem, hogy üljünkle, és ott együkmeg. Le ülünk, és neki áltunk az elfogyasztásához. Eszegetem, közben fejem a válára fektetem, és úgy eszegetem, közben az elöttünk járkálnak. Finom puha, mintha egy felhőt ennék, közben régi emlékek merülnek fell arról az időről, mikor még Magyarországon éltünk a szüleimmel. Csípek egy kicsit, az enyémből, és Gywen szájához emelem, hogy egyen a cukromból. Ezt, még párszor megismétlem. Aztán, ha végzek utánna megvárom, hogy szeretőm is végezzen.
- Akkor mehetünk a kastélyba? - Kérdem, mikor végez a vattacukrával. Ha igen, fel állok, és vele megyek a kastélyba.
- Még egyszer köszönöm. - Mondom, és ismét hozzá simulok, kezem pedi a formás fenekére helyezem, és simogatni kezdem. Tekintetem, egy párra téved, és felis ismerem őket, de hagyom, mert most csak az én Nyuszómmal akarok foglalkozni. Közelsége, mámorító, és élvezem, hogy vele lehetek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Hozzászólások száma :
24
Join date :
2016. Feb. 08.
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Vidámpark 14.02.16 7:18

A vattacukros után leülünk enni, így egy padon élvezhetjük egymás társaságát. Meghitt pozícióban falatozgat, de természetesen én szintén csipegetek a finomságból. Oda lyukadunk ki, hogy ő etetget engem. Mikor elfogyasztjuk az extra extra vattacukrot, akkor rögtön megszólal Éva.
- Mehetünk természetesen. – szólok vissza, miközben a kastély bejáratát keressük. Nem véletlenül elátkozott, mert még a bejáratát sem könnyű megtalálni. A kijáratot látom, de a bejáratról fogalmam sincs. Ránézek partneremre, aki azonban hozzám simul, sőt a hátsómat kezdi el cirógatni. Eszembe jut, hogy van olyan a kastély közelében, hogy sírok. Ott lenne a bejárat? Megér egy próbát. Előtte azonban odafordulok Évához, átkarolom gyengéden, végül hosszan megcsókolom őt. Egy tenyerem a hátát simogatja, míg a másik a popsijába markol. Tapizom őt minden büntetés nélkül, aztán 5 perc múlva a következő szavakkal szolgálok neki.
- Kívánatos vagy – megfogom a kezét és a sírok között haladunk, hogy rábukkanunk a bejáratra. A síroknál az a vicces, hogy mikor érzékelik az érkezésünket, akkor különböző grimaszokat vágnak. Én kuncogok végig, vagy nevetek, vagy sírok jókedvemben. A bejáratot megtaláljuk ott, ami rögtön egy szűk katakombával kezdődik. Nagyon sötét van, s direkt gyér a világítás. Mikor megérkezünk az első teremhez, akkor kitapogatva a helységet elbújok Évával együtt az egyik sarkában. Mi történik velünk? Én egy kisebb asztalon ülök, szétrakott lábakkal ülve. Szeretőm magamhoz húzom, így a lábaimmal átkulcsolom a derekát, hogy ne meneküljön. Kitapogatom az arcát, aztán lágyan cirógatom őt. Mikor megelégeltem a cirógatást, akkor megcsókolom. Utána még kétszer.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
79
Join date :
2015. Nov. 25.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Vidámpark 14.02.16 8:50

A vattacukor eleszegetése után, rákérdek hogymehetünk, mire a válasza igen. Út közven, hozzá bújok és a hátsoját simogatom, miközben tekintetével keres valami, vagy csak azt nézte-e esetleg, hogy figyel e valaki. Aztán át ölel, és egy hosszú csókot kapok tőle. Csók közben, szeretőm egyik tenyere a hátamat simogatja, a másik a fenekem markolja. A markolásra, egy nyögéssel felelek.
- Anyu, az a két néni ott csókolózik. - Mondja egy szem-füles kis gyerek, mire édes anyja, fel háborodva morog valamit, majd hallani, hogy sietősen távoznak a közelből. Mikor már messze vannak, Nyuszóm abba hagyja a csókot, és elmondja, hogy kívánatos vogyok.
- Tudom. - Csak ennyitmondok, aztán nyuszóm megragadja a kezem, és a sírok felé húz engem. A síroknál, mozgás érzékelők vannak, mert mikor oda érünk, bábuk ugranak fel, flegma képet vágva, közben hang efektek is hallhatóak. Nyuszóm közelében, bátrabb vagyok, de nem tudom, hogy ha nem lenne, ha egyedül jöttem volna, akkor is ilyen bátor lennék-e. Minden esetre, elvigyorodom a bábukon, Nyuszóm pedig jót kuncog. Belépve, nagyon sötétvan, és katagombák stillusban van megcsinálva a folyosó, vagy mi. Egy terembe érünk, ahol már van egy kis gyér fény, az egyik sarokba bújjunk, Nyuszom egy kis asztalra ül, magához húzz, lába a derekamra kulcsolódik, érzem, hogy tapogatózni kezd, majd cirógatásba kezd, közben én át ölelem. Majd, amint abba hagyja a cirógatást, jön a csók. Mindjárt hármat is kapok, közben, egyik kezem a combját cirógatja, míg a másik a nyakát simogatja.
- Rossz lány vagy, Nyuszóm.- Búgom, vidoran. - Ez tetszik, hogy ilyenekre veszel rá. - Mondom, majd kezdem vetkőztetni, elsőnek a táskáját veszem le, majd jön a felső ruha része, közben ismét csókolgatom, elsőként az ajkát, majd az állára tapadok, majd a gyönyörűen érzéki nyakát kezdem harabdálni, úgy hogy nem túl erősen, de azért érezze. Felvillanyoz, hogy egy tiltott helyen csináljuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Hozzászólások száma :
24
Join date :
2016. Feb. 08.
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Vidámpark 14.02.16 10:04

Érzem, hogy simogatja a combom, így kapok az alkalmon és a kezét arra a részre vezérlem, ahol körülbelül a pillangó van. Hallhatja, hogy sóhajtozni kezdek, s ez nem csak annak tudható be, hogy közel jár a keze egy tiltott területhez. Odafenn vetkőztetni kezd, miközben édesen cirógatja az ajkam, állam és végül a nyakam. Beleremegek érintéseibe, azonban én gyorsan akarok cselekedni. Megragadom a fekete topja két szélét, azonban hamar jön egy zombi alak elemlámpával, aminek erős a fénye. Gyorsan elengedem Évát és eltolom magamtól és úgy teszek, mint ha gond támadt volna. Remélem, hogy nem buktunk le. Odajön hozzám az alak, majd felteszi a kérdést.
- Minden rendben van hölgyem? – teszi fel a kérdését, én pedig ránézek miközben fogom a hasam.
- Csak kicsit fáj a hasam, talán a vattacukortól. – válaszolom neki, aki kihasználva a helyzetet a padra fektet és nyomogatni kezdi a hasam. Én meg úgy teszek, hogy fáj egy ponton. Hümmög egy keveset az illető, aztán felajánlja a segítségét.
- Esetleg segíthetek a vidámpark gyengélkedőjébe menni. Jobb ilyenkor, ha kivizsgálják az embert. – mondja miközben egy sunyi mosoly terül szét ajkain. Megfeledkezik arról, hogy van itt segítségem. Nemes egyszerűséggel elutasítom.
- Igazán bárdolatlan, de köszönöm, éppenséggel van segítségem. – leolvad róla az a bájgúnár vigyor, sőt kifejezetten ellenséges arckifejezést vesz fel. A pulcsim visszaveszem, majd a táskám magamhoz veszem. Jelzek Évának, hogy menjünk tovább. Természetesen egyik kezemmel fogom a hasam mindaddig, míg el nem tűnünk előle. Haladunk tovább a katakombában, mikor egy meredek apró lépcsősor következik. Négykézláb kénytelen mászni az ember, mert közben alacsonnyá válik a járat. Mikor elsőként megpillantom egy kanyar után a fényt, akkor odaszólok partneremnek.
- Készülj fel, megérkezünk a várba. – szólok neki. Alig dugom ki a fejem, rögtön rám ront egy vaddisznónak öltözött férfi és meg felkiáltok. Természetesen megáll előttem, aztán udvariasan felsegít minket. A kastélynak az alagsora jól ki van világítva, azonban ahogy haladunk felfelé, úgy megint sötétség lesz. Előre küldöm Évát, hogy most ő legyen szíves bátor lenni. Mikor tehetem simogatom a hátsóját, sőt néha érzéki hangon suttogok a fülébe.
- Megharapom a vállad, miközben a hasad simogatom – s ehhez hasonló vad dolgokat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
79
Join date :
2015. Nov. 25.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Vidámpark 14.02.16 13:05

Érzem, hogy Nyuszóm a kezemet vezeti valahova, méghozzá közel kincses barlangjához, felül vetkőztetni kezdtem miközben ajkam, ajkát cirógatja majd az állát, végül a nyakát is. Érzem, hogy beleremeg érintésembe. Keze, már a toppom szélét fogja, hogy levegye, de hirtelen el enged, és el is lök magától, mire értetlenül nézek szerelmemre, és már kérdezném, hogy most mivan, de hirtelen meglátom a fényt, és egy hang szólalmeg. Gywen, úgy tesz mint aki el csapta a hasát, és ezt mondja is az itt dolgozónak. Aki, egy padra fekteti, és megnyomkodja a hasát, mire Nyuszóm úgy csinál, mintha tényleg fájna neki. Majd a fickó fel hozza, hogy segít neki el jutni a gyengélkedőre, de valamit észre veszek az arcán, mikor a fickóra nézek, és gyanakodva figyelem, de Nyuszóm ezt hárítja mondván, hogy van neki már segítsége, és káröröm jelenik meg az arcomon, mikor látom, hogy az arca más érzelmet mutat, mint az elöbb. Nyuszóm, öltözködni kezd, majd a táskáját is magához veszi, és jelez nekem, hogy menjünk. Oda lépek hozzá, és nyakamba veszem a másik karját, azt amelyikkel nem a hasát fogja, majd mikor már hallotávolságon kivülre kerül, akkor szólalok meg.
- Ez, aztán meleg helyzet vol. - Nevetek fel, és hozzá simulok, de nem sokáig, mert közben jött egy lépcső sor, majd ahogy tovább megyünk, a katagomba egy re alacsonyapp lesz, hogy már csak négy kéz láb lehet tovább haladni. A kanyar után megszólal, hogy készüljek, mert nem sokára a kastélyban leszünk. Elöl, párom fel sikolt, mire össze rezzenek, de megyek tovább, és a katakombából kiérve egy vaddisznónak öltözött illető segít fel. A helyszínt jól megvilágitják, majd mikor tovább megyünk ismét sötét lesz. Nyuszóm, előre enged én pedig el is indulok. Nyuszóm, pedig mögöttem halad. Érzem kezét, amint hátsómat simogatja, közben érzéki hangon suttog a fülembe, ilyen és ehhez hasonló vad dolgokat suttog, amitől odalent, benedvesedtem. Aztán egy karton szellem csapódik le, nagy hirtelen én pedig meg ijedeg, és fel ugrok, és felsikkantok. Tovább menve, egy tömlőcnél járunk, és közelebb lépek oda, hogy ellenőrízzem, hogy nyitva van, de mikor oda lépek, egy farkas embernek öltözött alak főrmed rám, mire össze rezzenek.
~ Nos, itt se fogunk őssze bújni. - Gondolom magamban, de már nagyon vágyom vár, hogy megint össze simuljak vele, hogy megint kényesztessük egymást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Hozzászólások száma :
24
Join date :
2016. Feb. 08.
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Vidámpark 14.02.16 14:17

18+

Haladunk tovább a kastélyban. Előttem halad a szépség, aki bizony túl sokszor ijed meg a különböző előrontó dolgok miatt. Szerencsére nem látja, hogy olykor én is összerezzenek tőlük, de ha nem néz hátra, akkor nem tudhatja. Végül a farkasember után jelzem neki, hogy én megyek most majd előre. Nem véletlenül elátkozott kastély, mert egy idő után azt sem tudom, hogy hol vagyunk? Nem látok senkit sem a közelben, azon kívül, hogy megijedtem egy vasorrú bábától, egy félig ló és kgyíó figurától. Egy sötét terem következik a gyér fényű folyosó után, azonban van előtte egy ajtó, amin ez áll: Rövidítés a végzetedhez.
- Nézzük meg – szólok hátra, miközben a kezem nyújtom Évának. Finoman benyitok, de a diszlet nem győz meg, hogy nekem be kellene oda mennem. Minden pókhálós, azonban én egyáltalán nem félek a pókoktól. Végül nehezen elindulok magammal hurcolva a partnerem. Egyre nyálkásabb a hely, amikor az egyik forduló után hangokra lehetünk figyelmesek. Nyelek egyet, aztán ránézek a lányra. Közelebb húzom őt, majd odasuttogom a fülébe.
- Halkan tovább – szólok neki, s a hozzánk verődő női nyögésektől bizsereg az ujjam. Alányulok topjának, hogy megérintsem a lapos hasát. Adok neki egy csókot, aztán huzom tovább. Nemsokára egy nagy barlangban tudhatjuk magunkat, ám azok a bizonyos női nyögések nagyon hangosak. Mikor valamennyire megszokja a szemem a sötétséget, akkor pillantom meg a pajzánkodó pók férfit, aki egy vidámparkozó nőt kettyint éppen. Nem sokkal mellette meg két lány ujjazzák egymást. Csendben huzom tovább Évát, majd nemsokára kiérünk a szabad ég alá. Felsóhajtok, s egy nagyon kieső rész felé tekintek. Mivel nem találok ilyen helyet, ezért tovább allunk. Kissé szomorkásan bandukolok, mikor megpillantok egy nagyon sűrű bokrok fás részt. Kapok az alkalmon, s az előttem feltünő kis ösvényen terelgetem. Mikor elégé benn vagyunk, akkor ő hozzá simulok. Megcsólokolom őt, aztán a topot felhúzom, majd a hasát kezdem el csókolgatni. Következő lpésem, hogy lehúzom a felsőtestemről a pulcsit, majd kigombolom az ingem. Rögtön láthatja a zöld csipkés melltartóm, s igyebár azokból az érzki telt dombokból egy részt, amit takarnak.
- Hogy ne halljanak bennünket, csókolozzunk akkor, mikor kell. – mondom felé, kissé türelmetlenül. Megcsókologatom a nyakát, arcát, aztán a top alá nyúlva mindkét kezemmel a kebleinél kötök ki. Megsimogatom őket melltartón keresztül. Azután fogom magam és leálok. Kiváncsi vagyok, hogy ő letámad e?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
79
Join date :
2015. Nov. 25.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Vidámpark 14.02.16 18:23

+18
A farkas emberes rész után, Nyuszóm vissza veszi a vezetést, és haladunk tovább. Nyuszómat is megijeszti egy vasorrú bába, majd egy félig ló, félig kígyó figura. Bevallom, én is meg ijedtem rendesen. Majd, megint egy teremben találjuk magunkat, ahol egy ajtót is találunk, aminek a tetején írás is van. Nyuszóm, fel hozza, hogy nézzünk be. Kezét felém nyújtja, és be is nyitunk oda. Bent pok hállók vannak, és beljebb haladva, egyre nyálkásabb lesz a hely. Egy újabb forduló után, mind a ketten hangokat hallunk. Nyuszóm, magához huz, és a fülembe súgja, hogy halkan menjük tovább, mire én egyetértően bólintok, a hangokról idő közben kiderül, hogy női nyögések. Egy barlang ba megyünk ahol egy ideig sötét van, és a hangok miat kezdek még jobban be nedvesedni, és Nyuszóm érintés is csak hab a tortán. Ráadás ként, még meg is csókol, majd tovább megyünk. A nyögések, egyre hangosabbak, majd én is látom a pok férfit aki egy vidámparkozó nőt kegyint, meg a leszbikus párt, akik egymás kényeszteték. Tovább haladunk ki a szabadég alá kerülünk. Amit sajnálok, hogy nem maradtunk ott. Még kint is tovább állunk, és addig megyünk tovább, míg egy sűrűn bokros részhez nem érünk. Majd, mikor már eléggé bent vagyunk, hozzám simul, és megcsókol. A toppomat fel huzza, és puha ajkai a lapos hasamat kényeztetik. A kéj barlangnál már így is eléggé fel tűzeltem a hangokra, és most még ez is. A pulcsi lekerűl róla, és az ingjét is kigombolja, ezzel megmutatva nekem a csipkés zöld melltartót, és az érzéki telt idomajit, amiket a melltartó takar.
- Ahogy kívánod. - Duruzsolom, majd a nyakam kezdi csókolni, mire fel sohajtok, aztán kezd az arcom felé halad. Kezei, közben a toppom alá vándorolnak, hogy kebleimet fogdossák.
- Aaahhh. - Adomki magambol, mire Nyuszóm, le áll. Rávetem magam, és remélem, hogy mind a ketten a földön kötünki. Vagy is ő, mert én rajta vagyok. Ingjét, kigombolom ezzel is szabaddá téve gyönyörű puha bőrét, és a hasát kezdem nyelvem hegyével cirógatni, közben kezeim vissza addják a törödést, mit ő adott a kebleimnek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Hozzászólások száma :
24
Join date :
2016. Feb. 08.
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Vidámpark 14.02.16 19:25

18+

Nem kell sokat várnia Évának, mert végül találok egy jó helyet, ahová elhúzódhatunk. Annyit kell tennünk, hogy nem hangoskodunk túlságosan. Közlöm vele, majd én nekilátok a kényeztetésének egy darabig, aztán átadom neki a lehetőséget. Nem hagyja ki a lehetőséget, mert rögtön rám veti magát, így én a földön kötök ki. Nem zavar a pozíció, sőt felizgat jelenleg a tudat, hogy felettam van. Vetkőztetni kezd, majd nyelvével a hasamat cirógatja. Sóhajtozok hangosan, de még nem kell attól félnünk, hogy bárki meghall. Mikor a kezei ráterelődnek a melltartóba bújtatott telt idomaimra, akkor kegyetlenül benevedvesedek alul. Most, hogy egy ideje nem csináltuk, így most nagyon érzékeny vagyok. Harapdálom az ajkam szélét, miközben minden érintésére édesen megrezzenek. Míg ő kényeztet, addig én ügyesen kigombolom a farmerem gombját. Természetesen nem csak magammal tőrödök, mert a kezeim azután kedvesen cirógatják a hátát, vagy olykor felsiklik az arcára. Egyszere magamra húzom, hogy egy nyelves csókot válthassunk egymással. Hangosan szuszogok, legalábbis én így érzékelem, aztán pajzán módon kigombolom az ő farmerjának a gombját.
- Cicus, nagyon jól nézel ki ebben a dzsekiben és topban – dicsérem meg a ruhaválasztását, aztán nem tudom miért, de a következőket mondom felé.
- Nem zavar, hogy ilyen dús telt domborulataim vannak? Tetszik? – pirulok el, mikor rájövök, hogy mit kérdeztem tőle. Mélyen belül szeretném, ha kicsit dicsérne, mert az jó visszajelzés lenne. S ha már ciciről van szó, akkor én ránézek az övéire. Beugrik nekem, hogy azok milyen aranyosak. Magamra húzom újból, miközben a jobbommal a hátsóját pakolom meg, s markolom meg párszor, addig a ballal a tarkóját masszírozom, míg csókolozunk.
- A te melleid kicsim olyan varázslatosak, be akarom őket kapni. – jelentem ki kuncogva, s aztán a somolygás ott marad. Vajon enged engem érvényesülni, vagy ezután kikapok tőle?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
79
Join date :
2015. Nov. 25.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Vidámpark 15.02.16 10:32

+18
Nem kell sokat várnom, hogy Nyuszómé legyek, de hogy nevonjuk magunkra a figyelmet, így ha közeledik valaki, vagy valakik  akkor csak csókolózás jöhet szóba. Amit, szerintem nem fogok bánni, hisz még így is vele lehetek. A kényeztetést, ő kezdi azzal, hogy a hasam csókolgatja kezei pedig a toppom alá vándorólnak, hogy meg foghassa őket. Közben ajkai egyre fejebb haladnak, majd abba hagyja, és rávetem magam, úgy hogy a földön legyünk mind a ketten. Ingjét kigombolom, és nyelvem hegye érzékien kényeztetem fincsi puha hasát. Közben, ő se tétlenkedik, érzem hogy kezei hól a hátam cirógatják, vagy az egyik a pofimat cirógatja. Ettől, csak még jobban akarom őt. Magára húz mégjobvan, és nyelves csókot váltunk egymással, mindketten hangosan vesszük a levegőt, a levegő hiánya miat. Majd, megdicséri a ruha választásom, és mondanék valamit, de ő még kérdez is valamit, amire értetlenűl pislantok rá. Még el is pirúl a drága, én pedig csak a kérdése után tudok megszólalni.
- Köszönöm Nyuszóm, reméltem, hogy tetszeni fog, direket miattad öltöztem így. A dús formás kebleid pedig nem zavarnak, szeretem őket, imádom. Ha tehetném, egésznap ellennék velük. - Mondom, majd azt látom, hogy Nyuszóm az enyémeket nézi, aztán megint magára húz, egyik keze a hátsóm markolássza, míg a másik a nyakam masszíroza, közben érzéki csókot váltunk. Majad, megint mond valamit, mire huncut mosoly jelenik meg ajkamon. Leveszem a dzsekit, majd a top is lekerűl, végül a melltartótól is megszabadulok, és úgy helyezkedem, és hajolok Nyuszóm fölé, hogy kebleim ajka közelében legyenek.
- Idomaim, csak rád várnak szerelmem. - Mondom, és hagyom neki, hogy azt tegyen velük, amit csak akar.
- De, utánna én is szeretném a számban tudni a tieidet. - Vigyorgok, kedvesemre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Hozzászólások száma :
24
Join date :
2016. Feb. 08.
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Vidámpark 15.02.16 14:56

18+

Megtudom végül, hogy Éva miattam öltözött ki ennyire. Ennek örülök, s egy nagy mosollyal adom ezt tudtára. A bókjára meg egyszerűen az egekben repkedek, miközben óvatosan belesimítok a hajába. Elkezd vetkőzni, mikor én mondok neki valamit. Először a dzseki, aztán a top, végül a melltartója szintén lekerül. A formás mellei láttán egy pár pillanatig elfelejtek levegőt venni, s addig csodálom őket, míg lehet. Mikor odakerülnek szemem elé a szép puhaságok, akkor én lágyan érintem meg őket, aztán markolom meg a bal oldalit. A jobbot gyengéd nyelveléssel és puha ajakharapdálással kényeztetem. Kis idő műltán cserélek, hogy egyik keble se mondhassa, hogy nem figyelek rájuk. Mikor sikerült kiélnem rajta minden vágyam, akkor finoman eltolom őt a vállánál érve hozzá, aztán huncut mosollyal jelentem be neki.
- Most rajtad a sor – mondom felé, miközben a kebleim halványan kidomborítom, hogy kivánatos vonalakat vegyenek fel. Készenállok arra, hogy viszonozza a kényeztetést. Kiváncsi vagyok, hogy ő miféle módszert fog alkalmazni ellenem. Ha belekezd a kényeztetésbe, akkor kénytelen vagyok a szájam harapdálni, hogy ne legyek túlságosan hangos. Édes kis nyögéseket sikerül kicsalni belőlem. Ha egy pillanatra megáll Éva, akkor én kegyetlenül lecsapok az ajkaira. Fordulok vele egyet, miközben jobb kezem szépen besurran a farmernadrrágja gombja részénél, hogy odalenn nagy felfedezést tegyek. Nedves odalenn, félrehúzom a lenti ruhadarabját és már bele is hatolok egy ujjammal. Elkezdem ujjazni, miközben odafenn csókolom, hogy azáltal az nyögéseit elnyeljem. Fel sem tűnik nekem, hogy begyorsítok, csak az mikor a végén megfeszül édes teste a gyönyörtől. Mikor végeztem, akkor még egy picit cirógatom, aztán azzal szintén felhagyok. Elterülök mellette mosolyogva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
79
Join date :
2015. Nov. 25.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Vidámpark 15.02.16 16:53

+18
Bevallom neki, hogy miatta öltöztem így, majd a kebleinek is bókolok. Ezt, egy hosszú csók követi, majd az én melleim is kapnak bókot, mire felül meztelenre vetkőzöm, és fölé hajolok, hogy gyönyörködjön a puhaságaimban, majd meg érzem az egyiken a kezét, míg a másikon ajkai mámorító érintését. Aztán cserél, hogy a másik is kapjon abból a törődésből, mit a másik már kapot. Fejem, hátra döntöm, és úgy élvezem, mit az ikrek kapnak páromtól. Mikor végez, eltól magátol, és bejelenti, hogy én jövök. Hajamat oldalra helyezem, vállairól lehúzom melltartoja pántját, gyönyörű formás kebleit megszabadítom a zöld melltartótól, ami eddig fogva tartotta őket, majd nyelvem hegye játszani kezd az egyik oldalát, a másikat, pedig kezemmel kényeztetem. Épp váltanék, mikor ajkai kegyetlenűl ajkaimra rontanak, és megfordulunk, mire én vagyok az aki alul van. Keze, farmerom gomb részénél behatol, majd érzem azt is, hogy tangámat félre húzza, majd megújjaz. Ajkaink, még mindig ösze vanbak kapcsolva, kezem Nyuszóm inge allatt kulcsolom össze, hogy érezzem puha bőrét. Mig újjaz, és csókol, a szájába nyögök. Testem, megfeszűl, mikor egyre jobvan fel gyorsul az újjazása, domborulatom megemelkedik, körmöm a hátát karistolja, és szemeim végig nyitva vannak. Miután, Nyuszóm fel repített a mennyekbe, még egy kicsit cirógat, majd azzal is felhagy, és elterűl mellettem mosolyogva. Fölé hajolok, és újjaim szintén behatolnak a nadrágja alá, és a tangája alá. Újjaim, elöszőr, a nőiességét simogatják, ajkaim az ajkai hoz tapad. Érzem, hogy egész nedves odalent, mire el is mosolyodom. Újjaim, a barlangjába hatólnak, ami szint úgy nedves, akárcsak kint. Fel gyorsitok, hogy megfeszüljön, és azért is, hogy viszonozzam neki a mennyekbe való elröpítésben. Ha eljuttatom a csúcsra, akkor ismét kebleire fordítom ajkaim, és az ikreket ajkaim gondjaiba helyezem, majd fel állok, hogy fel öltözzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Hozzászólások száma :
24
Join date :
2016. Feb. 08.
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Vidámpark 15.02.16 20:19

Mikor én végeztem a kényeztetésével, akkor ő viszonozza. Mikor ő elkezd öltözni, akkor én még egy darabig pihegek a földön, aztán nekilátok felöltözni. Egyáltalán nincs meleg, ezért jobb ha gyorsan felöltözünk, ha nem akarunk megfázni. Mikor minden ruhadarabig visszakerül rám, akkor annyit mondok felé.
- Köszönöm. – szólok hozzá egyszerűen, mert most nincs semmi kedvem hosszan kifejezni magam. Visszatérünk a vidámpark életébe, ám mivel eléggé kifárasztott Éva, ezért a következővel hozakodok fel.
- Mi lenne ha hazamennénk aludni? – sóhajtok egy nagyot, miközben szétnézek , hogy van e a vidámparknak valami érdekessége. Nem találok semmi olyat, ami megfogná az embert, ezért kifelé kezdek sétálni. Út közben többször kitüntetem figyelmemmel a partnerem, s rámosolygok mindannyiszor, mikor összenézünk.
- Hogy tetszett a vidámparkos este? – teszem fel a kérdésem, miközben odabújok hozzá egy pici ideig. Mikor a kijárat előtt vagyunk, akkor megállok azért. Kiváncsi vagyok arra, hogy Éva nem-e akar még valahová elmenni? Követem őt, ha kell. Nekem ennyi izgalom és kikapcsolódás tökéletesen elég volt. Ráadásul gondolnom kell a munkára.
- Te választhatod meg, hogy következőre merre menjünk. Legyen az bármi. – ígérem meg neki, aztán álldogálok tovább. Megvárom a véleményét és a döntését.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
79
Join date :
2015. Nov. 25.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Vidámpark 16.02.16 8:37

Miután, eljuttatjuk egymást a menybe, a csúcsra, én kezdek öltözni, Nyuszóm, még egy kicsit fekszik, és piheg. Miután, már minden rajtunkvan, Nyuszóm megköszöni, a törődést.
- Szívesen kedvesem, és én is köszönöm. - Mondom, közben haladunk vissza a vidámpark életébe. Nyuszóm, egy ötlettel hozakodik elő, hogy mennyünk haza aludni. Bár, én is fáradt vagyok, de van egy gyanum, hogy mire gondol.
- Én, nem akarok haza menni, én veled akarok lenni. Ma este is veled akarok aludni. - Mondom, és úgy is gondolom. Meg eleve arra gondoltam, hogy vele akarok lenni, hogy megint együt alszunk, mint akkor. Közben, a kijárat felé megyünk, és látom közben kitüntet a figyelmével, amit én is megteszek. Mosolyog, mikor rám néz, és ettől nekem is mosolyogni támadkedvem. Nyuszóm, megkérdi, hogy hogy tetszet a vidámparkos este.
- Nagyon jó volt, jól éreztem magam veled. - Mondom neki, közben hozzá simulok, és kezem a kezébe simítom. A kijárat elött még megállunk, és kapok tőle egy igéretett, hogy legközelebb arra ülünk fel, amire csak én szeretnék.
- Rendben, ebbe benne vagyok. - Búgom neki, közben ajkammal egy puszit lehelek az arcára. Majd, felőlem együt távozhatunk. Ki érve, egy taxit intek le magunk nak, és kinyitom az ajtót, de nem szállokbe egyből, mert Nyuszómat engedem előre, hogy szálljonbe ő is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Hozzászólások száma :
24
Join date :
2016. Feb. 08.
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Vidámpark 16.02.16 9:42

Válaszokat kapok Évától, de egyáltalán nem ellenzem a dolgot. Egy mosollyal fogadom az együtt alvús tervét. Mikor majdnem kiérünk a vidámparkból, akkor ígéretet teszek neki, majd végül elhagyjuk a helyet. Leint eg taxit, aztán hagyom magam elrabolni általa. Vagy hozzá megyünk, vagy hozzám, nekem teljesen mindegy. A taxiból fáradtan nézek ki, mert ma sok késdobálós táncom volt. Holnapra ki kell pihennem magam. Ha megérkezünk, akkor beszállok a taxi költségébe, aztán hagyom magam tovább vitetni. Mikor megérkezünk, akkor vagy ő, vagy én segítek a bejutásban, attól függ kihez mentünk. Hamar megszabadulok a cipőmtől, aztán melltartó tangáig vetkőzök le, mert nehéznek ítélem a ruházatom. Végül öt perc sem telik el, hogy befáradok a fürdőszobába, s ott immáron meztelenül adjam át magam a tisztálkodásnak. Gyorsan végzek, megszárítkozom, aztán meztelenül az ágy felé indulok. Elnézem a szanaszét dobott ruháim, de ez cseppet sem érdekel.
- Jóéjszakát. – szólok Évának, s azzal az utolsó erőmmel befekszek az ágyba. Hamar elalszok, így nem kell engem álomba cirógatni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
79
Join date :
2015. Nov. 25.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Vidámpark 17.02.16 7:55

Meg mondom neki, hogy én inkább vele aludnék megint, amit nem ellenez. Haladunk kifelé, közben meg igéri, hogy legközelebb arra ülünk fel, amire én szeretnék, és majd el is hagyjuk a vidámparkot. Le intek egy taxit, be szállunk, és hozzá megyünk, mert az közelebb van. Míg a taxi megy, én hozzá simulok, fejem a vállára hajtom, és vele együt figyelem az utat. Mikor meg érkezünk, Nyuszóm is beszáll a a fizetésbe, én viszont nem ellenkezem az ügyben. Nyuszóm, segít a bejutásban aztán mind a ketten vetkőzni kezdünk, majd követem Nyuszómat a zuhany alá, és segítek neki tisztálkodni. Majd, én is letusulok, és szintén meztelenül bújok hozzá, úgy hogy a fejem a a gyönyörű domborulatán legyen. Nyuszóm, jó éjt kiván amit viszonzok is egy lágy csók kiséretében.
- Jó éjt neked is. - Mondom, miután megcsókoltam, majd a fejem megint a keblére fektetem, és hagyom, hogy engem is elnyomjon az álom. Közben, arra gondolok magamban, hogy nem tudom azt, hogy ő Szombaton azaz holnap is dolgozik-e, de ez majd reggel megtudom. Aztán, már el is alszom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Hozzászólások száma :
24
Join date :
2016. Feb. 08.
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Vidámpark 17.02.16 8:45

Reggel korán ébredek, majd finoman letolom magamról Évát. Idő van, s nem hancurozhatok vele kora reggel. Gyorsan rendbe vágom magam, aztán készítek egy könnyű reggelit magunknak. Mikor elkészültem, akkor visszamegyek még megnézni a lányt, s óvatosan betakargatom. Mikor ez megvolt, akkor sietek munkába. Metrózás és buszozás után megérkezek, aztán nem sokkal utána mikor dolgozó ruhába átöltöztem, akkor megkezdődik a munkám. Reggel 8-tól este 6-ig dolgozom, aztán elindulok haza. Fáradt vagyok, de annak örülök, hogy itt a kemény munkát pihenéssel jutalmazzák. Eddig sok másik társamtól irigykedve halottam, hogy egy hét pihenőt kapott, de most engem ér ez a megtiszteltetés. Mikor hazaérek, akkor szólok Évának.
- Megjöttem! – Lecuccolok, majd mivel igényem van arra, hogy tiszta legyek ezért első utam a zuhanyzó alá vezet. Gyorsan lemosakszom, s ha ő engem les, akkor én csak mosolygok felé. Felfrissülve sokkal jobban érzem magam, azonban éhes vagyok.
- Hogy telt a napod? – teszem fel a kérdést neki, s közben meztelenül a konyhába libbenek. Felveszek egy köténykét és nekilátok alkotni. Pillanatok alatt elkészülők, így vacsorára nem kell sokat várni. Azonban igényem van arra, hogy érezzem Éva közelségét, így az ülembe huzom kajálásnál. Sőt ahelyett, hogy én saját magam ennék, inkább apróbb falatkákra vágom s úgy adagolom lassanként a falatokat.
- Van egy jó hírem, édesem. Egy hétig nem kell dolgoznom. – jelentem be neki, mint egy örömhírt. Ha végzünk az étkezéssel, akkor elmosogatok, majd behúzom őt a hálószobába. Én meztelen vagyok, mert útközben leveszem a szexy köténykém. A heverőig húzom, ahol is leültetem, majd leülök mellé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Vidámpark

Vissza az elejére Go down

Vidámpark

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Similar topics

-
» [Event] Vidámpark!
» Vidámpark
» Mocsárvidék
» A mély-mocsár vidék

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Külváros :: Szórakozóhelyek-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához