welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
Today at 13:33
Whataya want from me?
Eric Crawford
Yesterday at 17:14
shining Darkness
Lyna Hill
Yesterday at 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
Yesterday at 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Beauty and the Beast - Ms. Shepard & Mr. Kemp

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
Jamie Kemp
Hozzászólások száma :
19
Csatlakozás dátuma :
2015. Feb. 27.
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Beauty and the Beast - Ms. Shepard & Mr. Kemp 12.02.16 17:44

I've never wanted more, until I met you...
A siker kulcsa sokak szerint a pontosság, a precizitás valamint az a bosszantó kis szokás, hogy legalább tíz lépéssel mindig mások előtt járj, előbb tudd a lépéseiket, mint egyáltalán ők maguk azt, hogy tenniük kellene valamit. Nagyon sokáig azt hittem, ez is csak amolyan unalmas falinaptár bölcsesség, mint az összes többi arról, hogy „Segíts magadon és Isten is megsegít”, vagy, hogy „Élj a mának, mert csak egyszer vagy fiatal”, ám csakhamar rá kellett eszmélnem arra, hogy ez közel sincs így. Apám mellett megtanultam milyen is egy vérbeli tőzsdecápa, hogy mekkora szükség van mások kiismerésére, a manipulációra, a felkészültségre. A bróker szakma már csak ilyen, pillanatok töredéke alatt tehetünk valakit piszok gazdaggá, vagy épp nyomorult földönfutóvá. Eszméletlen hatalom egyetlen kézben, emberi sorsok százai, amik tőlem függenek és attól, hogy milyen vagyok a munkámban, a taktikázásban. Sokszor tűnődöm el rajta, vajon miért vállaltam önként ekkora felelősséget, miért nehezítem a saját életem és a lelkiismeretem még több problémával, mikor még a baleseten sem vagyok túl. Hosszas töprengések ezek, én pedig minduntalan ugyan arra a következtetésre jutok végül: Mert én vagyok a legjobb! „Ha az egoizmus fájna, te már halott lennél testvér” – szinte hallom is a húgom, hisz mindig megkapom tőle, valahányszor csak beszélünk. Talán igaza van, habár én jobb szeretek magamra inkább amolyan maximalistaként tekinteni, aki nem éri be kevesebbel, csakis a tökéletessel, ez pedig azt hiszem, nem olyan nagy bűn. Vagy tévednék?

Hogyan lehet megelőzni az egész világot? Egyszerű, neked kell megtudni mindent legelőször, és cselekedni, mielőtt még bárki is feleszmélhetne és rájöhetne mi történt. Ehhez azonban az kell, hogy szinte sose aludj, vagy legalábbis fél szemed mindig nyitva legyen, és a laptop képernyőjét tanulmányozza, hogy merj kockáztatni, és egyeztetés nélkül lépni, hisz mint tudjuk, könnyebb bocsánatot kérni utólag, mint engedélyt. Ezért van hát az, hogy bár jócskán elmúlt már éjjel két óra is, én még mindig a gépem felett görnyedek egy bögre kávé társaságában és elemzek. Befektetési lehetőségek, kockázati tényezők, lehetséges veszteség és nyereség aránya, idő…

Épp mikor néhány kimutatásba ástam volna bele magam egy új portfólió elkészítéséhez, váratlanul megszólalt a telefonom, én pedig összerezzentem. Mégis ki a fene kereshet ilyenkor? Más esetben konferenciahívásra vagy ilyesmire számítottam volna egy üzletfelemtől, aki az időeltolódás miatt hív éjnek évadján, ám most minimális volt erre az esély, éppen ezért kissé meglepett hanggal szóltam bele a telefonba.
- Kemp. – ám ezzel torkomra is forrt a szó. Egy meglehetősen ittas, érthetetlen női hang szólalt meg a vonal túlsó végén, én mégis tökéletesen tisztában voltam azzal, hogy kié. Erin Shepard… A szöszi bajkeverő mióta csak belecsöppent az életembe, azóta keseríti meg azt a létező összes módon, most pedig egyszer csak felhív, és mindenfélét vág a fejemhez, ami csak az eszébe jut. Csak hallgattam őt, ahogy küszködik minden egyes mondattal, és a háttérzajt, amiből azonnal kapcsoltam, hogy már megint egy bárban van.
- Odamegyek! Hol vagy? – sziszegtem végül idegesen, miközben felpattantam és felkaptam a kocsi kulcsom, ám a kis hölgy válasz helyett egyszerűen csak kinyomta a telefont.
- Basszameg! – mérgesen túrtam a hajamba és lenyomtam az újrahívó gombot, ám Erin ezúttal nem vette fel. Miközben száguldva indultam meg a város felé újra és újra megpróbáltam elérni őt, sikertelenül.
- Ó, te hülye tyúk! Hol a picsában vagy?

Legalább öt bárt végig jártam, kezdve ott, ahol először találkoztunk, mire végre valahára sikerült rábukkannom Ms. Shepardre, ám a látványtól szinte azon nyomban elöntötte az agyamat a vér. A bár egy kihaltabb sarkában próbált magától eltolni épp egy pasast, akinek a kezei már a lány ruhája alatt kalandoztak, cseppet sem finomkodva. Mint valami dúvad, úgy verekedtem át magam a táncolók tömegén, hogy aztán egyetlen mozdulattal rántsam le róla a fazont, akinek aztán bemostam egyet. Majd még egyet… Teljesen elvesztettem a fejem, kizárva a külvilágot, a sikoltozó vendégeket, a tényt, hogy a srác már szinte félholt, és csak ütöttem, rúgtam ahol értem.
- Hozzá ne merj érni többet! – ziháltam nem sokkal később, mikor egy egészen kicsit kitisztult a fejem, a karomon pedig megéreztem Erin érintését. Dühösen fordultam felé és ragadtam meg a csuklóját, majd végig húzva a termen elindultam vele egyenesen a kocsimhoz.
- Mi a fasz van veled? Teljesen elment az eszed? Neked már édes mindegy, ki turkál a bugyidban? – a szavak csak jöttek és jöttek, időm sem volt átgondolni őket, teljesen elvesztettem magam felett a kontrollt…
TAG: erin;
OUTFIT: here;
NOTES: óvakodj...!;
coded by RESCUE RANGER ! of ATF
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Madeline Erin Shepard
Hozzászólások száma :
22
Csatlakozás dátuma :
2015. Feb. 24.
Kora :
25
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Beauty and the Beast - Ms. Shepard & Mr. Kemp 12.02.16 18:42

Jamie & Erin
Bizonyos egybeeséseket nem lehet egyszerűen a véletlennel magyarázni, lévén túl valószínűtlenek.

Elképesztő, hogy egy kis vita és hová fajulnak a dolgok. Azt hiszem, hogy igaz a mondás, hogy az ember a szeretteivel tud csak igazán összeveszni. Bűntudatom van, hogy csak úgy kiviharoztam a házból, de még mindig annyira mérges vagyok az apámra. Egész pontosan annyira, hogy úgy döntöttem, hogy egy kis alkohollal felvidítom magamat, mindegy mivel csak segítsen egy kis ideig felejteni. Mégis, ahogy egyik pohár követte a másikat azt ugyan csaknem elfelejtettem, hogy miért is vagyok itt, de sajnos a semmiből agyam szürkeállományába bekúsztak azok a képkockák, amiknek sosem kellett volna megtörténnie. Szinte majdnem egy ilyen helyen kezdődött minden, aztán azzal végződött, hogy túl sokat ittam és végül a semmiből egy csillogó páncélos, szőke herceg megmentett. Ch, milyen kár, hogy az a herceg annyira arrogáns. Aztán... Csak úgy megtörtént. Felhívtam. Olyan dolgokat vágtam hozzá, amiket talán nem is kellett volna... Egyáltalán nem kellett volna felhívnom! Ilyenkor ez a legrosszabb döntés, amit csak meg lehet hozni és én döntöttem, most már nem számít, hogy miféle következményekkel fog járni. Miután rácsaptam a telefont rendeltem még egy italt. Hogy jobb lett-e a lelkemnek ezek után? Azt hiszem, hogy pillanatnyilag igen, majd holnap reggel foglalkozok a bűntudattal, miközben szenvedek a másnaposságtól.
A mosdóból visszafelé igyekeztem, hogy ismét a pultnál ülve kérhessek magamnak még egy italt, de néhány lépésnél nem tehettem többet, aztán hirtelen megéreztem a fal hideg érintését a hátamon és valaki meleg, alkoholtól bűzlő leheletét a nyakamon. Fel sem fogtam valójában, hogy mi történik velem, de mégis igyekeztem minden erőmmel eltolni magamtól, de ez most túl kevésnek bizonyult. És aztán... Megjelent Jamie. Néhány pillanatra biztosan sokkot kaptam attól, ami előttem zajlott. Sikítani akartam, de egy hang sem jött ki a torkomon, tenni valamit, de mozdulni sem tudtam a látványtól. Mindezt miattam tette? Mégis miért tört ki belőle a vadállat? Erőt véve magamon nyúltam felé, mielőtt még a földön fekvő férfiban ennél nagyobb kárt nem tenne. Fájt, ahogy csuklómnál fogva rángatott ki a szórakozóhelyről.
- Hogy velem mi van? - Nehezen, de kiszabadítottam szorításából a sajgó csuklómat. - Neked ment el az eszed! - Mintha egy pillanat alatt kijózanodtam volna, talán jót tett nekem a friss levegő, vagy az adrenalin, aminek még mindig a hatása alatt állok.
- Szerinted én ezt akartam? - Képtelen voltam visszatartani könnyeimet, éreztem, hogy a könnycseppek legördülnek az arcomon. - Én próbáltam ellökni magamtól, de erősebb volt nálam. - Mintha ez nem lenne egyébként is teljesen nyilvánvaló.

ruha (:
made by cupcakesss  of Caution 2.0
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jamie Kemp
Hozzászólások száma :
19
Csatlakozás dátuma :
2015. Feb. 27.
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Beauty and the Beast - Ms. Shepard & Mr. Kemp 15.05.16 18:00

I've never wanted more, until I met you...
Ahogy kiviharzott a bárból nyomában a csuklón ragadott lánnyal, Jamie Kemp próbálta összeszedni minden maradék lélekjelenlétét, nehogy visszamenjen, és a maradék életet is kiverje abból a nyomorult szarháziból, aki az imént még a szőkeség ruhája alatt matatott. Agyát valami különös, megmagyarázhatatlan oknál fogva teljesen elöntötte a vörös köd, nem felelt már saját tetteiért, csak az ösztönök hajtották, irányították minden mozdulatát. Aztán Erin megérintette… Mintha csak villám csapott volna belé, a férfi egyszeriben hátra lépett áldozatától, majd amilyen gyorsan csak tudta elhagyta az épületet. Ügyet sem vetett a következményekre, arra, hogy tettlegessége miatt később akár még a törvénnyel is meggyűlhet a baja, ha a végül az a féreg, vagy valamelyik vendég úgy dönt, feljelenti és képes róla hiteles személyleírást adni, sokkal másabb gondolatok cikáztak a fejében, amiket sorra zúdított szerencsétlen lányra. Tombolt, még csak meg sem gondolta a szavait, hagyta, hogy azok élességükkel újra és újra megsebezzék az ittas lány lelkét. Talán épp ez kell neki – gondolta magában, - két – három pofon apuci pici lányának, hogy végre elkezdje használni az agyát és gondolkozzon, ahelyett, amit jelenleg művel.

Olyannyira belelovalta magát indulataiba, hogy Jamie először észre sem vette, hogy gyengül a szorítása, csak amikor már a lány elrántotta tőle a kezét, majd védekezni kezdett. A férfi megtorpant és a lány felé fordult, mikor pedig észrevette annak könnyáztatta arcát, hirtelen mintha jeges zuhanyt vett volna, elméje kitisztult, a düh helyét pedig valamiféle bűntudattal vegyített szánakozás vette át. Szegény lány, az imént kis híján megerőszakolták, most pedig még ő is kiosztotta. Jamie tudta, hogy igaza van, mégis, ahogy figyelte, miként gördül le egy – egy sós csepp a lány állán, úgy érezte mit sem ér az erkölcsi diadal. Erin talán végre megtanulta a leckét, felesleges tovább bántania. Kocsijának dőlve elővett kabátzsebéből egy doboz cigit, majd rágyújtott egy szálra, hogy a nikotin megnyugtassa az idegeit, és rendezni tudja gondolatait.
- Most már nem eshet bajod, vigyázok rád. – szólalt meg hosszabb idő után először, az ég felé emelt tekintettel, szinte suttogásig halkítva hangját. Fogalma sem volt arról mi ütött belé, csak azt tudta, hogy óvnia kell a lányt, mindentől és mindenkitől.
- Szállj be, tűnjünk el innen… - ezzel átsétált a túloldalra, hogy kinyissa a lánynak az ajtót. A sok izgalomtól és a rátörő temérdek különös érzéstől felkavarodva, a férfi észre sem vette, hogy jobb kezén csúnyán felnyílt a bőr és vérzik, csak az lebegett szemei előtt, hogy Erint minél előbb biztonságba vigye.
TAG: erin;
OUTFIT: here;
NOTES: olykor még a jég is felolvad...;
coded by RESCUE RANGER ! of ATF
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Madeline Erin Shepard
Hozzászólások száma :
22
Csatlakozás dátuma :
2015. Feb. 24.
Kora :
25
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Beauty and the Beast - Ms. Shepard & Mr. Kemp 18.05.16 22:54

Jamie & Erin
Bizonyos egybeeséseket nem lehet egyszerűen a véletlennel magyarázni, lévén túl valószínűtlenek.

Meglehet, hogy félnem kellene tőle azok után, hogy láttam, hogy milyen könnyen elintézte azt a férfit, aki nem volt képes elfogadni, hogy nem vagyok vevő a közeledésére. A szemem előtt verte csaknem agyon azt a szerencsétlent, de mégis úgy érzem, hogy nincs okom félni a közelében, sőt! Mellette biztonságban érzem magam.
- Ez nálad már kezd megszokássá válni. - Néhány röpke másodpercig meg sem bírtam szólalni azután, ami elhagyta a száját. Miért akar rám egyáltalán vigyázni? Nem, mintha kellene rám vigyázni... leszámítva a mai napot, na és a múltkori esetet. Azt sem értem, hogy akkor hogyan talált rám, azt pedig pláne nem, hogy most hogyan. Ha jól emlékszem egy szóval sem árultam el neki azt, hogy jelenleg hol tartózkodok, de mégis megjelent és ismét megmentett. Mégis hogy csinálja? Szeretném tudni, de azt hiszem, hogy ez nem a megfelelő alkalom arra, hogy faggatni kezdjem. Előbb össze kell szednem magam. Erőtlenül próbáltam letörölni könnyeimtől nedves arcomat, na és sminkem nagy részét a sírás után. Azt hiszem az lesz a legjobb, ha most el sem akarom képzelni, hogy hogyan is nézhetek ki, lényegében ez most nem is érdekel, ez most a legkisebb problémám.
- Te vérzel! - Ijedtemben számhoz kaptam kezemet, miután észre vettem, hogy Jamie keze csurom vér. Egyből elárasztott a bűntudat, hiszen jól tudtam, hogy miattam sérült meg. Mindez csak az én hibám, még akkor is, ha egy szóval sem kértem, hogy jöjjön értem, pedig nagyon is jól tette, mert bele sem merek gondolni, hogy mi lenne most velem, ha nem bukkant volna fel hirtelen, hogy a megmentésemre siessen.
- Sajnálom. - Jól tudom, hogy ettől neki semmivel sem lett jobb, de én tényleg nem akartam, hogy ez legyen a vége, sem pedig azt nem akarhattam, hogy miattam bármi baja essen, de mégis erről csak én tehetek.
Beszálltam az autójába, jelenleg most mást nem is bírtam tenni, esetleg még annyit, hogy felajánlom neki, hogy ellátom később a sérülését, ha lesznek hozzá eszközök, de azt sem tartom kizártnak, hogy komolyabb a sérülése, mint hinném, talán jobb lenne, ha a kórházban megnéznék, nehogy varrni kelljen.
- Elviszel a The Vanetian hotelig? - Félve kérdeztem rá, miután helyet foglaltam az anyós ülésen. Most nem akarok haza menni, talán kell egy éjszaka valahol máshol az otthontól távol, hogy kiszellőztessem a fejemet és mindent átgondoljak. Az is lehet, hogy egy éjszaka után már haza térnék, de úgy érzem, hogy most időre van szükségem. Még sosem vesztem ennyire össze az apámmal és még magam sem tudom, hogy most mitévő legyek.

ruha (:
made by cupcakesss  of Caution 2.0
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Beauty and the Beast - Ms. Shepard & Mr. Kemp

Vissza az elejére Go down

Beauty and the Beast - Ms. Shepard & Mr. Kemp

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Magán játékok-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához