welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
24.03.19 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Share| .

The last game or new friend? Éva & Alice

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Nextdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: The last game or new friend? Éva & Alice 28.03.16 19:28

VS      
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: The last game or new friend? Éva & Alice 28.03.16 19:54Éva & AliceN

éha olyan nehéz ellenállni a vágynak, hogy rossz legyek, nagyon rossz, hogy csak úgy kimenjek, meggyújtsam az én kis koktélomat és porrá égessek mindent, erről ábrándozva ültem az ablakpárkányon, lógattam ki a lábam a harmadikról és elmélyülve figyeltem cigarettám pislákoló végét. A kávém már rég kihűlt, talán két órája csinálhatom ezt, már majdnem ez doboz cigarettám bánta, de már olyan rég tudtam kilógni éjszaka és rosszalkodni, figyelni a lángokat, és hallgatni, ahogy a deszkák egyesével adják meg magukat, roppannak és zuhannak alá. Ma már muszáj kijutnom, hátha a drága fegyőröm végre kibékül az aktuális pasijával és hazatalál… Ugyan is, a drága főnökasszonyom beköltözött az én részlegembe nekem meg maradt a műterem és az ábrándozás, hogy egyszer kijutok végre tőle. Hetek óta arról ábrándozok, miként szökök meg fogva tartómtól, nem mondom, remek inspiráció volt és számtalan páratlan festmény szülőanyja is volt egyben ez a hárpia, de ez még sem enyhíti az én sóvárgásom, csak az ő pénztárcáját béleli ki szépen, valamit tennem kell, ki kell jutnom éjjel és pont. Lementem, kinyitottam egy üveg bort, és kínkeservesen, de leültem a hölgyikével beszélgetni, hát fosni a szót azt tudja, a végén már csak én ittam, hogy elviseljem, de akkor is sikerült rábeszélnem a bestiát, hogy adjon neki még egy esélyt, és ma este végre húzzon el. Ez az, kész főnyeremény vagyok, még így is, hogy ittam. Amint végre kitette a lábát és az ablakból lesve látta, hogy beszáll egy taxiba és elhúz, felkaptam a hátizsákom és kisurrantam az éjszakába. Úgy éreztem magam odaint a sötétben, mint egy szabad madár, egy madár, aki ma gyújtogatni fog, kuncogtam halkan. A környékről már túl sok motort csórtam el, kicsit messzebb kell mennem, hogy ne legyen gyanús. Egész rosszhírű környéket sikerült találnom, és egy igencsak tetszetős mocit, hűha, ezzel aztán lehetne száguldozni, húztam végig rajta ujjam. Mindig elfelejtem, hogy ha iszom túl óvatlan vagyok és csak pont arra nem gondoltam, hogy egy ilyen csoda tulajdonosa egy nő is lehet. Már épp kezdtem megkörnyékezni, mikor észre vett, és maradjunk annyiban, hogy nem tetszett neki…  Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Szabó Éva
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Nov. 25.
Kora :
22
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: The last game or new friend? Éva & Alice 01.04.16 16:07

Alice és Éva
Mióta itt élek, azóta találtam magamnak valakit, de már el is tünt az életemből, és nem tudhatom, hogy egyáltalán vissza jön, vagy nem. Egy nagyon rövídke időre, még egy szeretőre is szert tudtam tenni, de aztán vele is hamar abba mardt a dolog. Szerintem, részemről ennyi eztán nem keresek magamnak senkit se. Jobb egyedül, magányosan élnem. Mostantól csak egy szerelmem lesz, és az pedig a motorom. Ettől a naptól kezdve, csak a száguldásnak, a szabadságnak élek és ezen utamról már senki nem fog letériteni. Motorommal, végig száguldok az utcán, élvezve a szél simogatását, a függetlenségemet. Egy rosszhírű környékre keveredek, ami annyiban jó hír nekem, hogy az ilyen helyeken vannak a leg nevesebb tiltott utcai versenyek. Egyenlőre, még nem tervezek nevezni, elöbb csak megnézek pár menetet, s csak aztán döntök. Nem akarom elsietni a dolgot. A legközelebbi kis csoporthoz megyek oda, és beszélgetni kezdek a kis csoprt tagjaival. Észre se veszem, de már itt vagyok egy ideje, és csak most nézek a motoromra, és azt látom, hogy valaki a motoromat nézegeti. Tekintetem, gyanakvónak tünhet, pedig csak érdeklődő vagyok. A beszélgető partnereimtől elköszönök, és a motoromat nézegető felé indulok.
- Helló. Hogy smint? - Köszönök neki, és érdeklődöm is. Mondjuk, imádom a vörös haju nőket, de mostantól, a versenyeknek élek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: The last game or new friend? Éva & Alice 01.04.16 19:17Éva & AliceS

osem mondtam magam átlagosnak, ahogy normálisnak sem, hisz ki mondana az alapján, amit éjszaka művelek, vagy mikor a véremmel festettem mert pont az a vörös kellett nekem, de a kapcsolataim sem voltak jobbak… Ugyan úgy megmozgatja a fantáziám egy kockás férfi has, mint egy tökéletesen kerek női fenék. Szóval valóban nem mondhatom magam normálisnak, vagy átlagosnak. Most is, éjszaka van, sötét, és én a hátizsákommal a vállamon baktatok, de miért? Hogy motort szerezzek magamnak… A lopás ki maradt a felsoroltak közül, szóval vegyük még azt is hozzá, hogy eltulajdonítok tárgyakat. Általában óvatos vagyok és összefogott vörös hajamra húzom a nagy csuklyaszerű fekete kapucnim, ám ma fogjuk a borra vagy talán a sorsra, leengedve felejtettem hosszú feltűnő hajkoronám. Óvatlanságom netovábbja, hogy még rajta is kaptak. Egy nő? Megdöbbentem, de rendesen, az ilyen helyeskék nem szoktak vadak lenni, főleg nem motorozni. - Ó, szia. Megleptél, de rendesen. Tied? Böktem éles vörös körmeimmel a jármű felé. - Vagány… Húztam végig rajta ujjaim. … Mindig is szerettem a motorokat. A szabadság és a száguldás élményét, és ezzel lehet ám menni rendesen, irigyellek. Emeltem fel tekintetem a motorról és eresztettem egy kósza mosolyt tulajdonosa felé. Nem vagyok biztos benne, hogy tetszik neki, hogy egy idegen taperolja a járgányát, így egy lépést azért hátráltam tőle, és megfogtam a táskám vállát, ha futnom kell ne veszítsem el.


 
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Szabó Éva
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Nov. 25.
Kora :
22
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: The last game or new friend? Éva & Alice 02.04.16 19:31

Alice & Éva
Egy olyan helyre mentem, ahol a cica babák, csak mint szurkolók vannak jelen, vagy pedignézőként. Most, én is csak néző vagyok, és nem versenyző. Egy kis csoporthoz csatlakozom, és beszédbe elegyedem velük. Eléggé sokáig dumálunk, s a motoromra egy ideje nem néztem rá. Mikor oda nézek, azt látom, hogy valaki ott van, és nézegeti a motoromat. Mondjuk, ezzel nincs is semmigond, ha megnézi. Sőt, azzal sincs gondom, ha megérinti csak tegye nem bánom. Új ismerősöktől elköszönök, és a vörös hajuhoz indulok. Amint közel érek hozzá, köszönök neki amit viszonoz is, de a kérdésemre nem kapok választ.
- Nem ez volt, a szándékom. - Mondom bocsánat kérő hangon. - Igen, az enyém. Megyünk egy kőrt? - Kérdezem, miután ő elmondja, hogy ő is nagy motor imádó. Ettől, nagy boldogság töltimeg a lelkemet, hisz a nő a szívemből beszél, és nem veszem észre, ha ez esetleg csak azértmondja, mert talán úgy gondolja, hogy ezt szeretném esetleg hallani. A nő, ellép a motortól, és a táskája vállát fogja, mire a szemöldököm, fel szalad.
- Szabo Eva. - Mutatkozom be mosolyogva, és közben figyelem azt a szép arcát, és érzem elpirulok, valamint valami fura érzés is magával ragad. De, inkább le küzdöm, mert ezt akarom. A válaszát, még megvárom, hogy mit mond a kérdésemre, hogy bele megy-e egy körbe, de csak kizárólag velem, mert ennyire, nem bízok benne, hogy egyedül engedjem egy kőrre elvinni a motoromat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: The last game or new friend? Éva & Alice 02.04.16 23:34Éva & AliceT

eljesen meglepett kérdésével, ismer körülbelül öt perce és már is elvinne motorozni? Nem mintha olyan fajta lennék, aki ellen tud állni a csábításnak, főleg egy ilyen járgánnyal, és ha még egy helyes pofi is tartozik hozzá, akkor miért is ne, de sötét gondolat villant át agyamon. - Ugye nem vagy zsaru? Néztem rá gyanakodva, de megnyugtató válasza után, úgy döntöttem ma nincs kedvem egyedül lenni, az is lehet, hogy megmutatom neki mire is készültem, feltéve ha van benne elég kurázsi. - Te vezetsz, én mondom hova, rendben? Léptem újra közelebb hozzá, még a végén jóban leszünk az ismeretlen lánnyal. Elég sötét van, rossz ezen a környéken a világítás, talán pont ezért is szeretek ide járni, egy fekete csuklyában simán el lehet tűnni itt az épületek között. Apró halk lépteim elvesznek olyankor a környék zajában, talán azért is olyan könnyű innen elvinni, amit akarok. Kivéve, ha kiszúrnak, mint ma, bár mondjuk azt nem bánom, hogy ő észrevett. A hold fénye vetült arcára, az ott pír? Esküszöm, a halvány pírtól, ami megjelent arcán még jobban tetszett, fogd vissza magad Alice! Bár… Nincs bár! Elég! - Szép neved van.  Én Alice vagyok, Alice Montgomery. Száguldozni lenne már kedvem, és nagyon is kíváncsivá tett, hogy milyen sofőr is Éva. - Akkor indulhatunk? Tettem fel kérdésem mosolyogva, miközben még közelebb léptem és megfogtam a motor kormányát.

 
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Szabó Éva
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Nov. 25.
Kora :
22
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: The last game or new friend? Éva & Alice 03.04.16 7:21

Alice és Éva
Miután megtudom, hogy ő is nagy motor kedvelő, a száguldás szerelmese, fel ajánlom neki, hogy tegyünk egy kőrt, amivel a tekintetéből itélve, megleptem. Kérdésére, csak fel nevetek, közben pedig gondolatban meg jegyzem magamnak, hogy nem csak szép a nő, de vicces is.
- Nyugodj meg drága nem vagyok zsaru. - Mondom, miután ki nevettem magam. Majd, az idegen nő kijelenti, hogy el navigál engem valahova. Végül is, nem kérdezek vissza, mert ha ő is rendőr lenne, nem kérdezné tőlem, hogy rendőr vagyok, bár a fene tudja. Mondjuk, szerintem még túl fiatal vagyok ahoz, hogy zsaru legyek, még a rendőr Akadémiát se jártam ki. Mondjuk, ő ezt nem tudja.
- Én, még tanulok ugyan is, régész szeretnék lenni. Eszemben sincs rendőrnek állni. - Valombe a dolgot, a nőnek aki olyan szép, hogy csak na. Aztán, bemutatkozom mire a nő meg jegyzi, hogy szép a nevem, és ő is bemutatkozik nekem.
- Nagyon őrvendek a találkozásnak kedves Alice, a te neved is nagyon szép, illik is hozzád. - Mondom, aztán Alice kérdez, és közelebb lép a motoromhoz, és keze a kormányon pihen. Fel pattanok a motorra, előre és ott ülve szólalok meg.
- Persze, amint fel pattantál mögém, és meg kapaszkodsz, indulhatunk is. - Mondom neki, egy nagy mosolyal az ajkamon. Remélem, nem kell külön kérnem, hogy jelezze nekem ha fent van. Be indítom a motort, gázt adok neki, majd hátra szólok neki.
- Kapaszkodj meg jól, mert... - Mondom, és mikor túráztatni kezdem a motort, a szavaim nagyja, bele veszik a motorom zajába. Amint megkapaszkodik, és ezt jelzi is nekem, már szálgúlduzunk is valahova. Most, a vezetésre koncentrálok, és a kérdésemet, ami megfogalmazódot bennem, csak késöbb teszem fel neki. Utunk során, át megyünk jő pár piroson is, mármint piros lámpán.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: The last game or new friend? Éva & Alice 03.04.16 9:25Éva & AliceN

yiltsága és őszintesége meglepett, de egyben tetszik is, nem szeretem azokat az embereket, akikből úgy kell harapófogóval kiszedni bármiféle információt is magáról. Szeretem a kezdeményező típusú embereket, talán mert én magam mindig is igyekeztem az árnyékba veszni szenvedélyeim miatt. Nem csak veszélyes, de jócskán illegális is, így többnyire senki sem tudja, hangsúlyozom többnyire… Kivéve azt a fránya nyomozót, az előző városomban, azóta megtanultam sokkal, de sokkal óvatosabbnak lenni. Győzködd magad csak tovább Alice erről… Épp most akarod, megmutatni valakinek, csak azért mert helyesnek tartod… Ez alapján bárki lehetne, még tényleg rendőr is, és akkor már nincs menekvés kislány… Szóval te csak győzködd magad kisanyám, hogy óvatos vagy. - Régész? Az szép szakma, sok utazgatással jár, ismeretlen szép, és eldugott helyekre. Az utolsó szavaknál egy széles kaján mosoly jelent meg arcomon, mindig is szerettem az eldugott helyeket, sok szempontból praktikusak, és van valami kis romantikus báj bennük, ami megfog és ott tart. - Akkor induljunk. Cseppet sem tagadva elégedettségem néztem, ahogy felszáll a motorra, mosolyának képe, ahogy a motoron ülve vár rám beleégett az agyamba, miért kell ennyire szépnek lenned? Morgolódott a tudatalattim, miközben felszálltam a motorra és megkapaszkodtam magam mögött, ritkán vagyok én az utas, többnyire én vezetek, de ez a látvány ma mindent megér, még azt is, hogy ne én irányítsak. Jeleztem neki, hogy indulásra készen állok, de nem hallottam mit válaszolt, a motor felbőgő zajától. Imádom a sebességet, az érzést, ahogy a szél az arcomba vág és lobogtatja hosszú vörös hajam, elragadott a hév és nem tudtam tovább visszatartani kezem mozgását. Egy egyenes szakaszon elengedtem, lassan a lány csípőjére tettem kezem és előre csúsztatva kapaszkodtam meg benne, miközben navigáltam, egész ki e városból egy üres gyárépületig. Leszálltam és jeleztem, hogy kövessen.   - Mennyire vagy bátor kislány? Dobtam le hátizsákom, amiben saját gyártású kis molotov koktéljaim sorakoztak, meggyújtásra várva.

 
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Szabó Éva
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Nov. 25.
Kora :
22
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: The last game or new friend? Éva & Alice 03.04.16 12:56

Alice és Éva
A nő, szerez nekem némi öröm percet azzal, hogy azt hiszi zsernyák vagyok. Mondjuk, volt valamikor még régen, hogy motoros rendőr akartam lenni, de annak az időnek szerencsére vége. Mamár, inkább régész akarok lenni. Ezt, még neki is mondom, majd ő is válaszól.
- Igen, az akarok lenni. Igen, rengeteg szép helyet ismerhetek meg, és más kulturákat. - Mondom, és kérdésére én már a motoromon várom, hogy helyet foglaljon mögöttem, ami meg is tőrténik, majd jelzi, hogy indulhatunk, én pedig megtúráztatom a motort, és repeszteni kezdtünk, és élveztük, hogy a szél az arcunkba csap, és a hajunkat dobálja. Egy egyenes úton, egyszer csak azt érzem, hogy édes kezei a csípőmre téved, és közelebb is érzem őt magamhoz. Alice, ki navigál a városból, egy elhagyatott gyárterületre. Ő, már le is száll a motoról, és jelzi nekem, hogy kövessem. Utánna megyek, és mikor utól érem őt, aztán hallom, hogy kérdez megint, és látom amint a táskáját le teszi, és csörömpölés félét hallok.
- Tény próbára. - Ajánlom neki, majd megint kérdezhetek tőle. - Egyébként, mi jó van a táskádban? - Kérdem, a táskára mutatva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: The last game or new friend? Éva & Alice 03.04.16 15:59Éva & AliceL

edobtam a táskám, ami csörömpölni kezdett a benne lévő dolgoktól. Nem vagyok biztos benne, hogy ennek most van itt az ideje, még a végén megijed itt nekem én meg gyalogolhatok haza, na, nem mintha annak az ártatlan fajtának látszana, de sose tudni így ismeretlenül, hogy kinek mi és hol a határ. Még jó, hogy hoztam inni is, kicsit kapatosan viccesebb nézni a lángokat. - Kezdetnek… Cipzáraztam ki a táskám és vettem elő egy üveg vodkát. Kitekertem az üveget és meghúztam. - Igyál te is, nem akarom, hogy elszaladj a következő fázisnál. Nyomtam kezébe az üveget, közben előhúztam az én kis molotov koktélom és gyújtó után kutattam. Nem néztem rá, nem voltam kíváncsi sem a rosszalló, aggódó sem a halálra rémült tekintetre. - Akkor jöhet a második fázis. Hajam hullott arcomba eltakarva vonásaim, amíg felálltam neki háttal és meggyújtottam az alkoholos keverékkel átitatott gyutacsát, és erősen eldobva landolt az épület padlóján, csak a csörrenést hallottam, és a szinte azonnal felcsapó lángokat. Vettem egy mély levegőt és élveztem, ahogy elönt a megnyugvás, amint hallani vélem a tűz pusztító erejét, úgy hiányzott már.   - Na, kérem azt a vodkát. Fordultam vissza felé és az üveg után nyúltam.

 
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Szabó Éva
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Nov. 25.
Kora :
22
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: The last game or new friend? Éva & Alice 03.04.16 22:27

Alice és Éva
Egy kérdést teszek fel neki, de választ nem kapok rá. Inkább, egy üveget vesz elő, és elsőként ő iszik az üvegből, majd nekem adja. Én is iszok belőle, egy jó nagy kortyot, aztán érdeklődve figyelem, hogy Alice mit is csinál. Amint eldobja a meg gyújtott molotov koktélt, és át szellemülten figyelem a fel csapó lángokat. A látványra, szélesen mosolygok, majd Alice az üveget kéri. Át adom neki az üveget, majd közelebb lépek hozzá.
- Hadd, dobjak én is. - Kérem Alicet, ha engedi meg ragadok egyet, megvárom, hogy a gyutacsot meg gyújtsa, aztán én is eldobom, de nem oda kerül az üveg. Mert, az a falnak repül, és szét törik szilánkosra, de azért még látható a tűz. Hiába, a célzással mindig is gondomvolt, még a suliban is a torna órán mindig béna voltam a kidobósban, ami a célba dobást illeti. De, az elkerülés viszont jól ment mindig. Sőt, még a búcsuk ban se mentek a célba dobó játékok, mindig elbénáztam a dolgot, így ez sem megy úgy ahogyan szeretném. Na jó nem akarom magamat sajnáltatni, de hát mindenki másban jó.
- Kicsit el bénáztam. - Mondom, mikor a üveg nem ott landol, ahol landolnia kellet volna, de csak az esetben, ha Alice add egy kis tüzett a molotov koktélhoz. Ha nem, akkor hagyom a dolgot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: The last game or new friend? Éva & Alice 03.04.16 23:05Éva & AliceE

z a nő csupa – csupa meglepetés, és őszintén bevallva ez nagyon tetszik. Először is motorozik, nem is akárhogy, gyorsan és veszélyesen, pont, ahogy szeretem, gyilkos párosítás. Azután simán lehúzta a vodkát kérdés és vita nélkül. Végül pedig, nem csak, hogy nem ítélt el a tettemért, hanem ő maga is csatlakozott, igaz az első célzása nem volt túl jó, sőt, falnak csapódott, de semmi baj, van még épp elég, csak előbb kérem azt a vodkás üveget, hadd élvezzem én is önfeledten minden percét. Alaposan meghúzom az üveget, érezni akarom a mámort, amit az alkohol töménysége okoz, nem fogok gondolkodni azon, hogy is fogunk hazajutni, vagy egyáltalán mikor, végre szabad vagyok, kiszabadultam börtönömből és élvezem a társaságot. Kiveszek egy másik üveget a táskámból és a kezébe adom. - Várj, segítek célozni… Mögé léptem, meggyújtottam az üveg szájánál lévő kis rongy darabot, megfogtam a csuklóját, hátra húztam kezét és együtt lendítve dobtuk el az üveget, amely tökéletes célt érve csapott fel hatalmas lángokban. - Ez az, ügyes vagy. Mormogtam hajába, miközben a tüzet vizslatva szemeimmel lassan leengedtem kezét. - Becsülöm a bátorságod, nem sokan akarnák ezt velem csinálni. Mondtam halkan még mindig a háta mögött állva.

 
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Szabó Éva
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Nov. 25.
Kora :
22
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: The last game or new friend? Éva & Alice 03.04.16 23:55

Alice és Éva
Alicet, el viszem oda ahova akarja, egy elhagyatott gyárhoz megyünk, ahol elsőként iszunk egy-egy korty vodkát, majd végig nézem, amint eldob egy olyan koktélt, és ezt én is megakarom tenni. Ennek, nincs köze ahoz, hogy esetleg le akarnám nyűgözni, csak arról, hogy én is megakarom tenni, én is dobni akarok. Ami meg is történik, de a palack nem oda kerül, ahova szeretném, mert egyenesen a falnak csapódik. Alice, nagyon kedves hozzám, és nagyon türelmes is. Kezembe addja a következőt, közben jelzi nekem, hogy ebben most segít nekem. Mögém lép, keze a csuklómon, első ként hátra húzzuk, majd lenditünk és el dobjuk. Alice, közelségére egyszzerűen beindul a fantáziám, de csak ennyi, mert mikor látom, hogy most sikerűlt a dobást, egyszerűen fel sikkantok örömömben, és az is sokat számít nekem, hogy ő is megdicsér.
- Köszönöm, ez sokat jelent. - Mondom, öröm ittasan, vigyorogva. Majd ismét hallom, hogy mit is mond.
- Én, nem vagyok az a piró mániás féle, de ez nagyon tetszik, és eleve szerintem, nyitotnak kell lennem az ilyen klasz dolgokra is, mint ez a dobálás is. Most, megpróbálhatom megint egyedül? - Kérdem, s ha igen, s kapok még egyet a kezembe, azt megint úgy dobom, mint az elöbb az ő segitségével. Ha ez sikerül, boldogan ugrálok sikoltozva a boldog ságtól.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: The last game or new friend? Éva & Alice 04.04.16 0:28Éva & AliceS

zinte már gyerekes boldogsága a tűzgyújtás örömétől csak még tetszetősebbé teszi személyiségét. Sosem gondoltam, hogy egy sötét utcán, motorlopás közben találok rá hasonló személyiségre, mint én. Hol voltál cicám az elmúlt években mikor mindezt tök egyedül és magányosan tettem? Mosolyra húzódik szám, és egy újabb üvegért nyúlok. - Ezt még segítek eldobni, aztán ha szeretnéd, megpróbálhatod egyedül is. Senkinek nem mutattam még meg az én különös „hobbim”, komolyan ő az első, és valószínűleg az utolsó is, aki ezt láthatja és átélheti velem, nem kockáztathatok, és magamat ismerve, tudom, hogy nem is fogok. Meggyújtottam a gyutacsot és csuklóját fogva indítottuk meg a cél felé. Tökéletes volt és, ujjongása aranyos, csak épp én léptem rosszul a művelet közben és sikeresen fenékre estem, a fűben. Hatalmasat nevetve dőltem el, potyogtak könnyeim a nevetéstől, és valószínűleg már a vodkától is, ami szintén velem együtt landolt, de szerencsére nem tört össze. Amint abba tudom hagyni a nevetést, tapogatni kezdem a füvet az üveg után, majd fölém emelve meghúzom, egyre jobban fogy az üveg tartalma. Kissé már ittasan szebbek a csillagok, így elmélyülve nézem őket, még Éva kiujjongja magát az újabb sikeres találat után. A pattogó tűz hangjára mámorban úszom, persze azért rásegít a vodka is.

 
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Szabó Éva
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Nov. 25.
Kora :
22
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: The last game or new friend? Éva & Alice 04.04.16 1:12

Alice és Éva
A kérésemre, hogy had próbáljam meg egyedül, ugyan célba ért, de Alice úgy gondolja, hogy még egy dobásnál segít nekem. Talán, a vodka tehet róla, de igazából nem is bánom, hogy ennél a dobásnál is segíteni akar.
- Rendben, te vagy a főnök. - Felelem, a mondatára és hagyom, hogy megint vezesse a kezem. Közelsége, egyszerüen fel emelő, és olyan gondolatok kavarognak a fejemben, amik a +18 as karikába tartoznak. A dobás ugyan sikeres volt, de aztán a földön köt ki, és mind a ketten fel nevetünk, mikor meg fordulok. Aztán, kiveszek egy üveget, meggyújtom, és aztán el is dobom, és megint ujjongani kezdek. Majd, mellé ülök és látom, hogy már alig van az üvegben.
- Kérhetek még egy kortyot? - Kérdezem, a vodkás üvegre mutatva. Ha felém addja az üveget, egy köszönöm kiséretében át veszem, és megint iszok egy nagy kortyot belöle, és érzem, hogy még jobb tőle a kedvem. Közelebb kerülök hozzá, és azt érzem, hogy megakarom tenni, és meg is teszem. Minden gondolkodás nélkül, meg csókolom. Nos, nem ez az első eset, hogy ezt megteszem, de megteszem. Ajkam, egy kb öt perces csókban egyesül az ővével, majd el is szakadok tőle, és csak most tudatosul bennem, hogy mit is tettem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: The last game or new friend? Éva & Alice 04.04.16 1:36Éva & AliceF

öldön fekve bámulom a csillagokat, valamiért ezt nagyon viccesnek találom, talán a vodka teszi, talán csak a közelsége, rám ragassza a jó kedvet. Egyesével tépkedtem magam mellett a fűszálakat és dobáltam, amíg Éva tovább szórakozott a koktélok égetésével. Ekkor már viccesnek találtam mindent, a tűz fényében dobált fűszálak árnyékát is. Ujjongása megnevettet, édes, mint egy kislány, aki élete első játék babáját kapja meg karácsonyra. Ma végre tényleg sikerült elengednem magam, hetek óta először, se stressz, se munka, se undok hárpia főnöknő, csak én, az éjszaka, a tűz és ez a tüneményes lány. Egyáltalán nem bánom, hogy rajta kapott és elhozott. Jobban élvezem, hogy itt vagyok, mint valaha. Kérdésére felé nyújtom a vodkát és hagyom inni. Formás idomait kiemeli a tűz vörös színe a háttérből, felé fordítva fejem nézem őt, ahogy engem néz, akarom őt, nem tudnám megmagyarázni miért, vagyis de, a személyisége megnevettet, a külseje megbabonáz, ritkán talál az ember ilyen jó társaságot maga mellé, főleg így éjszaka, és főleg én, egy nem százas picsa. Meglepődtem, amikor megcsókolt, de pontosan erre vágytam én is, finoman csókoltam vissza, akarván puha ajkait. De pár perc múltán elszakított tőlük. Lassan kinyitottam szemem és tekintetem az övébe fúrtam, mindössze egy dolog járt az agyamban, hogy én nem engedtem, hogy abba hagyja! Ujjaim tarkójánál hajába fúrva húztam vissza ajkait egy újabb csók erejéig.

 
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Szabó Éva
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Nov. 25.
Kora :
22
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: The last game or new friend? Éva & Alice 04.04.16 20:02

Alice és Éva
Míg Alice a földre kerül, én még eldobálom a maradék molotov koktélját, és marhára élvezem a dolgot. Végül is, a gyár gondolom üres, így nem lesz anyagi probléma. Miután, ki rosszalkodtam magam, Alice mellé ülök és kérek még tőle vodkát, amit megis kapok. Miután, ittam belőle olyat teszek, amit talán józanul is megtennék, megcsókolom őt jó hosszan. Az öt perces csók után elszakadok tőle, és várom tettem következményét, ami nem más mint hogy a tarkomnál megragadja a hajam, és megint csókolózunk. Bevallom, erre nem számítottam. Gondoltam, hogy lekever egyet, és kiabálni kezd, de arra nem, hogy vissza csókol. Mondjuk, vágyom is a édes puha vodka ízű ajkaira, meg másra is vágyok, de az pedig már túl gyors lenne, bár nem értem, hogy miért is agyalok ezen, hisz mások is úgy fekszenek egymással az ágyba, hogy nem, vagy csak alig ismerik egymást. Tehát, nekem se kell az ilyen dolgok miat aggodalmaskodnom. Míg csókolózunk megint, az egyik kezem arra a gyönyörű vállára teszem, és simogatom, míg a másikkal megtámaszkodom. Csókolózás közben, aprókat nyögök és immáron, arra gondolok, hogy bárcsak örökké tartana ez a pillanat. Alice, egészen magába bolondít, már eleve azzal, hogy vörös haju, hogy a látszat ellenére, sokkal kedvesebb, még akkor is ha ez csak az alkohol hatásának tudhatombe. Mondjuk, akkor is egészen kedves volt, mikor találkoztunk, ott az utcában. Bár, ha nem lett volna kedves se érdekelne, hisz bolondulok a vörös haju nőkhöz. Mondjuk, az egész oda haza kezdődött, mikor először láttam azt a csajt az MTv csatornán. Mondjuk, ma már csak a bece nevére emlékszem, ami ha jól emlékszem Lizz, de már ebben se vagyok biztos. Kezem, végig siklik a karján, és rá téved Alice nadrágjára. A gombot ki gombolom, és kezem a bugyijába hatol, amivel viszont gondolom már messzire mentem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: The last game or new friend? Éva & Alice 04.04.16 23:27Éva & AliceH

a megterveztem volna se lehetett volna tökéletesebb estém. Elsősorban kiszabadultam harmadik emeleti várbörtönömből, végre el sem hiszem, hogy a szipirtyó megtanulta elhúzni azt a hatalmas seggét. Másodszor, ha bár motort nem is sikerült szereznem, mégis száguldozhattam egy jót. Harmadszor élvezhettem a tűz látványát, és hangja melengette belsőmet. Negyedszer is jól berúgtam, a vodka mindig jó barát, ha gyújtogatásról van szó. Habár seggre huppantam és egy kicsit sajog, mégis tökéletes estém van. Hátamon fekve élvezem a tűz pattogó hangját, és ahogy az üvegek sorra törnek szét, amint Éva elhajítja, és tovább szítja a tüzet, mondjuk egyre jobban bennem is. Mikor ajkait az enyémre tapasztotta ösztönösen csókoltam vissza, akartam, hogy ajkaink eggyé váljanak, és nem engedtem neki, hogy ezt elszakítsa tőlem. Hajába markolva húztam vissza egy újabb érzéki csók reményében. Kezem lassan hátára csúszott, majd végighúzva finoman rajta körmeim, értem el a póló széléig és húztam le lassan, erre az egy pillanatra engedtem el ajkait, de rögtön mohón is kaptam utána. Nem akarok gondolkodni a tetteim következményén, csak érezni akarom őt, és semmi mást, érezni ajkai puhaságát, testének melegét, és ujjait, ahogy végig siklanak rajtam és érzékeny ponthoz érnek. Halkan felnyögök az érintéstől, amit ujjbegyei okoznak, finoman megemelem csípőm, jelezvén engedélyem a folytatáshoz. Alsó ajkába harapva kezdem egyre szenvedélyesebben csókolni, miközben kezem a melltartójára téved és finoman alá nyúlva találom meg, amit keressek.
 
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Szabó Éva
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Nov. 25.
Kora :
22
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: The last game or new friend? Éva & Alice 05.04.16 14:40

Alice és Éva
+18
Fura mód, úgy vágtam neki ennek az egész kalandnak, hogy nem akartam semmit, csak jól érezni magam, száguldani és ki rosszalkodni magamat. De, a sors más képpen rendelte, és találkoztam valakivel, aki pont az esetem. Ez a illető pedig, Alice aki belopja magát a szívembe, a halya színe miat. Néhány perce vagy órája, még egy rossz hírű utcában beszéltünk, majd fel ajánlottam, hogy menjünk egy kőrt, most pedig egy elhagyatott gyárterületen vagyunk, és egymást nyaljuk, faljuk. Alice tettéből, arra következtetek, hogy ez a szimpátia, kölcsönös. Érzem, hogy ő is úgy van oda értem, mint én ő érte. Míg csókolózunk, érzem amint körmét végig huzza a hátamon, egészen a pólóm széléig, majd fel felé huzza, hogy megszabadítson a pólótól. Nem ellenkezem neki, és kezeimet fel emelem, míg ő leveszi rólam a pólót. A szenvedéjes csók özön, egy kis időre abba marad, de tényleg csak egy kis időre, majd ismét egymás ajkainak esünk. Aztán újjaimmal, végig simitok rajta, majd újjaim az érzékeny pontját kezdik simogatni. Hallom halk nyögését, és érzem csípőjének enyhe emelkedését. Folytatom a simogatását, közben érzem, hogy ajkaim is megkapják amagukét. Kezei is matatnak a hátam mögöt, gondolom a melltartótól is meg szabadít, így felül már meztelen leszek. Úgy gondolom, hogy ezt a szívességét, viszonoznom kell, így kezemet kiveszem a bugyijából, és most én ragadom meg a pólóját, és kezdem húzni. Így Alice nagy bánatára, megint szét válnak ajkaink, egy nagyon rövidke időre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: The last game or new friend? Éva & Alice 07.04.16 0:28Éva & AliceC

sókjai kíméletlenül perzselik ajkaim, mint izzó kis parázsszemek, de élvezetes ez a „fájdalom” amit ajkai érintései okoznak, szinte kínzó, amíg elszakítja az övét enyémtől, még ha csak arra a kis időre is még kibújtatom pólójából. Rögtön kapok utána és nem engedem el vágyaim fokozóját, mikor elindultam az én kis lakásomból sosem gondoltam volna, hogy órákkal később feküdni fogok a fűben, ittasan, a tűz lobogó hangjával a háttérben és össze leszek gabalyodva egy hasonlóan őrült nőszeméllyel. Azt hittem a szokásos kis estém lesz, eltulajdonítok egy motort, száguldozok egy kicsit, felgyújtok valamit, iszom egyedül, majd visszaviszem a motort, hazabaktatok, bevágom magam az ágyba és alszom. Nos, ez nem így történt. Nem tudom, hogy a sors vagy még is ki vagy mi küldte akkor Évát az utamba, de határozottan nem bánom, sőt egyre jobban élvezem, ahogy ujjai játszanak velem. Próbálom visszatartani elő – előbukkanó nyögéseim, amit legérzékenyebb pontom ingerlésével csal ki belőlem, de nem tudom türtőztetni magam, a csókokba nyögve élvezem, amit velem művel. Beleharapok alsó ajkába és egyre vadabbul csókolom őt, kezdi eltépni a bennem lévő vadállat láncait. Melltartója után kapok, és amilyen gyorsan csak tudom, kihámozom belőle, látni akarom őt, gyönyörű telt idomait. Ujjaim önkéntelenül indultak el mellei felé, és simogatni kezdték. Amint elszakadt ajkaimtól, hogy kihámozzon a pólómból, kicsit felülve segítem benne, majd ajkaimmal melleire tapadva, nyelvemet bevetve kezdem őt is egyre jobban beindítani és gerjeszteni vágyait irántam.
 
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Szabó Éva
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Nov. 25.
Kora :
22
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: The last game or new friend? Éva & Alice 14.04.16 10:56

Alice és Éva
+18
Hallgatom Alice édes nyögéseit, amik a számba kerülnek, mert közben csókolózunk is. Alsó ajkamba harap, és ettől belőlem is kicsal néhány nyögést. Alice, még a mell tartomtól is megfoszt, majd érzem kezeit, ahogy a melleimre tapadnak, és simogatni kezdi őket. A simogatásra, érzékien fel sohajtok, és kezemet kiveszem Alice bugyijából, hogy levessem róla a pólót. Kicsit, még be is segít azzal, hogy kicsit felül míg én leveszem a róla a pólót, és félre is rakom. Ajkaim, remegve vágyakoznak vissza Alice ajkaira, hogy folytassa ajkaim kínzását, hogy megint csókoljon olyan vadul, mint az elöbb. De, ajkaim hiába várnak ajkaira, mert Alice ajkai a mellemre tapad és nyelve a mellbimbómmal játszadozik. Ajkainak érintése, és nyelvének játéka, olaj a már amúgy is iránta érzet érzelmeim lángjára. Kezem, Alice tarkója felé vezetem, és ott a haját megfogva húzom magam felé, hogy ezzel is még jobban ösztönözzem arra, hogy ne hagyja abba a mellem kényeztetését. Fejemet hátra húzom, a szemeimet behunyom, és úgy élvezem Alice törődését. Itt nyögdécselek felette, míg ő a mellemmel van lefoglalva. Másik kezemmel, most én vagyok az aki le veszi róla a melltartót, majd kezem bevezetem ismét a bugyijába, és két újjamal hatolok be Aliceba, és kezdem őket mozgatni.
- Ahhhhhhh, hmmmmmmmm uhhhhhhh. - Adom ki magamból, és közben szerencsére nem kattog az agyam. Szerintem, nem is tudna semmin kattogni, mint, hogy mennyire élvezem ezt a időt amit vele töltök itt és most.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: The last game or new friend? Éva & Alice 14.04.16 17:02

+18


Éva & AliceN

yelvem játszik egyre keményedő mellbimbóin, reakciójából, ítélve nagyon is élvezi, amit vele és rajta művelek. Egyre gyorsabban cikázik nyelvem, és ő egyre jobban zihál kínzásom alatt. Közelebb húz, aminek hatására szabadon engedem kezeim, csípőjére csúsznak, majd formás fenekére és erőteljesen markolok bele, tökéletes kerek feneke jár fejemben miközben, felemelem róla ajkaim és nyúlok fel egy csók reményében. Érzem, ahogy megfoszt melltartómtól, engedem neki, amit csak akar, élvezni akarom minden pillanatát annak, hogy itt vagyunk és együtt. Keze bugyimba siklik ismét és belém hatolva ujjaival gerjeszti tovább vágyaim. Erőteljes nyögések szakadnak ki torkomból, ahogy mozgatja bennem, egyre nagyobb kéjt okozva ezzel. Megragadom tarkóját és hozzám húzom arcát, mohón kapok ajkai után és csókolom keményen, kíméletlenül bitorolva nyelvét. Még volt bennem annyi akaraterő, hogy másik szabad kezemet előre csúsztatva gomboltam ki nadrágját, és lazítottam annak szorításán a csípője körül, majd pedig minden erőm feladva zuhantam hátamra, húzva őt is magammal. Nem voltam képes tovább tartani magam, átadtam magam az érzésnek, amit ujjai okoznak. Őrült módjára csókoltam érzéki ajkait. Minden lélekjelenlétemre szükségem volt, hogy össze tudjam szedni magam, és hátára utasítanom őt. Leráncigáltam nadrágját, combjai közé térdelve nyúltam újabb csókért, majd siklottam át nyakára. Finom csókokkal borítottam, majd harapdálni kezdtem, és rátapasztva ajkaim jelöltem meg nyakán a területem. Kezeim combjain siklottak végig egészen a bugyi széléig, pár perccel később húztam csak le, előtte ki akartam élvezni ajkainak érintését az enyémeken. Legszívesebben letéptem volna, nehezen tudtam fékezni magam, de végül sikerült, és óvatosan hámoztam ki belőle, majd újra hátamra feküdve rántottam őt ismét felülre.
 
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Szabó Éva
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Nov. 25.
Kora :
22
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: The last game or new friend? Éva & Alice 02.05.16 10:45

Alice és Éva
+18
Élvezem, hogy nyelve mellbimbómmal játszik, én pedig magamhoz ölelem őt, mire kezeit a csípőmön érzem, majd a szép formás fenekemen. Míg ő a mellem kényeztetésével foglalkozik, én addig a melltartójától szabadítom meg őt. Érzem, hogy jó erőteljesen markol bele. Élvezetemnek, hangot is adok, hogy hallja, hogy tényleg élvezem a dolgot. Érzem, amint abba hagyja a mellem nyalogatását, és arca jelenik meg tekintetem elött. Remegő ajkam, az ővéhez tapad, közben kezem ismét odalent kényezteti a nőiességét. Vagyis, inkább megújjazom őt. Hallom, hogy élvezi azt amit vele csinálok, és nem tagadom, de tetszik. Érzem, hogy a csípőmnél lazul a nadrág szorítása, amiből arra következtetek, hogy ki gombolta. Alice, a földre fekszik, én pedig rajta vagyok, és tovább csinálom mind a csókolózást, mind pedig a kényeztetést. Cipőmet, közben igyekszem levenni, ami sikerül is. Hirtelen, megfordulunk, és ezuttal én vagyok alul. Kezemet, kihúzom a bugyiból, s míg Alice kihámoz a nacimból, én az újjaimról szopogatom finom nektárját. Alice, megint a közelemben van, és megint csókolózunk. Át ölelem őt, egyik kezem a hátán pihen, míg a másik a fenekét markolássza. Vágyaim lángja, még több olajat kap, mikor megint csókolni kezd. Érzem, hogy ajkai lefelé kezdenek haladni, le a nyakamhoz. Nyakam is részesül ajkainak érintéséből, én pedig hosszú körmeimmel szántom végig a hátát. Közben, érzem, hogy keze a vombomon siklik fel. A nyakam kényeztetése közben, vonaglani, tekeregni kezdek, majd ez is abba marad, mikor megint lekell állnunk, mert Alice, még a bugyimbol is kihámoz. Aztán, megint én kerülök felülre. Vad heves csók csatába kezdek vele, erősen kezdem harabdálni puha érzéki ajkait, közben kezem a combjára téved, ráadásul direkt. Kezem, felfelé indul, a nadrágja széléhez, és most én vagyok az aki kihámozza őt a nadrágjából. Csak egy kis időre távolodom el, és mégis ez a kis idő egy egész örökké valóság lenne. Cipője, még rajta van, így még attól is meg kell szabadítanom, ezért a nadrágot még hagyom. Miután a cipő lekerült róla, a nadrágból való kihámozását folytatom, majd ismét hozzá bújva egyesítem remegő ajkamat az ővével, és kíméletlenül harabdálom. Kezeim, közben simogatják az oldalát. Ajkam, lefelé kezd haladni, ajkától a gyönyörű nyakán kerezstül, a puha kebléig. A keblénél, kicsivel tovább időzöm, puha ajkaimmal csókolgatom, nyelvem játszadozik bimbójával, míg kezem, a másik keblét cirógatja. Ajkammal, megragadom bimbóját, és meg is húzom, aztán elengedem és folytatom a játszadozást, és nyelvem egyre gyorsabban mozog. Közben, kezem is akciózik másik mellén. A simogatással fel hagyok, és most már másik bimbóját, morzsolgatni és tekergetni kezdem. Csak nagy sokára megyek tovább, lefelé csupasz lapos hasán, és köldökénél, megállok, hisz a bugyi még fent van. Eltávolodom, és még a bugyitól is megfosztom. Ekkor szólal meg az a hülye mobil, én pedig ideges leszek. Anyujék tudják, hogy ilyenkor még javában szórakozom, tehát ők nem lehetnek. Barátok nem szoktak ilyenkor keresni, tehát ők is kilőve, tehát kizárásos alapon, az illető egy idegen, ami engem viszont hidegen hagy. Miután a bugyi is lekerül, két lába közé fekszem, és odalent kezdem nyallogatni, harabdálni és csókolgatni kincses barlangja belyáratát. Kezeim, közben gyönyörű hosszú combjain pihennek. A csörgés pedig abba is marad, miután nem foglalkozom vele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: The last game or new friend? Éva & Alice 05.05.16 0:32

+18


Éva & AliceÉ

letem legjobb döntése volt a mai este, ha belegondolok, hogy akár otthon is ragadhattam volna egy kontrollmániás picsával, a helyett, hogy élvezném ezt a gyönyörű és varázslatos estét, na, jó ez még tőlem is túl csöpögős volt… Ennél kicsit nyersebb és szókimondóbb típus vagyok, és szerintem ez már nem fog megváltozni, ahogy ez az este sem. Engem már az sem érdekel, ha rendőrök kapnak rajta, amint épp élvezem ez a gyönyörű nő érintését testemen, babáim, azt bizony meg fogjátok várni, amíg befejezzük, vagy keservesen megemlegetitek, de ne éljük bele magunkat meg nem történő eseményekbe, vagyis reméljük, hogy meg nem történő eseményekbe… És most a rendőrökre célzok, Évát én már nem engedem csak úgy el, ahhoz túlságosan élvezem amit egymásból ki tudunk hozni, az érzést amikor ajkát az enyémre tapassza, olyan édes és heves, pont az amit minden nőben keresek. Kellően vad, akaratos és céltudatos,  nem igazán zavarja, hogy épp egy elhagyatott gyárterületen estünk egymásnak és rángattuk le egymás ruháit, mondjuk ez a legtöbb embert kissé zavarná, de nem úgy őt, egyedül az zavarja ha ajkaink külön válnak akár egy percre is, az azért teljes mértékben engem is bosszantani tud, de amint lehet kapok újabb csókok után és kegyetlenül gyötröm őket enyémekkel, gyengéden harapdálva, testét kezem vándorolva fedezi fel, és egyre inkább imádom tökéletes vonalait. Nem tudok betelni formás idomaival, telt kebleivel és harapni való fenekével, legszívesebben minden egyes porcikáját végig csókolnák, lassan és finoman, amíg az őrületbe kergetve nem könyörög, és igazából nem is rossz terv, még lehet, hogy beváltom álmaim lapját nála, de épp élvezem, ahogy velem foglalkozik és engem kínoz minden érintésével. Ajkai testem bitorolják, és nekem eszem ágában sincs, kérni, hogy esetleg abbahagyja, még véletlenül sem, előbb könyörögnél vágytól fűtve, hogy ne hagyd abba! Mohón követelem ajkait, nem akarok elszakadni tőlük, de mégis elveszi és mellemre tapasztva fokozza az izgalmam iránta, így is nehezen tudok uralkodni magamon, erre ő még jobban csigáz, nyelve mellbimbómmal játszik, ami felettébb isteni érzés, még a végén megtérek, ha a mennyországban is ez vár, vagy legalább is ő várjon ott, de a pokolban több az ismerős és senkit sem zavar, ha mocskosul rossz vagy, így inkább szökjünk át oda és élvezzünk együtt minden percet. Meg tudnám szokni, hogy minden nap kényeztet és boldoggá tesz, nem vagyok az a monogám típus, szerintem ez sem lenne az, de egymás testét bűntudat nélkül élvezhetnénk. Körmeim siklanak végig hátán, ahogy egyre lejjebb halad csókjaival testemen, alig vártam, hogy lekerüljön végre az fehér neműm is érezni tudjam teljességében őt végre. Esküszöm meg akartam taposni a telefont, és egy halk „Kérlek fel ne vedd-et” rebegtem a levegőbe, nem tudom hallotta-e szavaim, mert teljesen kába volt már fejem, csak azt tudom, hogy csörög és csörög, majd pedig édes nyelvét érzem meg nőiességemmel játszva. Egyre hevesebben kapkodom a levegőt, közelebb tolom hozzá finoman csípőm és hajába markolva szinte kényszerítettem, hogy abba ne hagyja. A sötét éjszaka hangtalan csendjébe nyögtem bele egyre hangosabban, ahogy nyelve is gyorsított rajtam, nem akartam megadni magam, még nem, még élvezni akarom, ahogy játszik velem, így hirtelen ötletből löktem hátára és estem újra melleinek, kezem combjai közé csúsztatva hatoltam be ujjaimmal, először lassan, majd hangja bíztatására egyre hevesebb tempót felvéve mozogtam benne. Nyelvemmel cirógattam egyre keményedő mellbimbóit, picit harapdálva fokoztam tovább erősödő vágyait.
 
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Szabó Éva
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Nov. 25.
Kora :
22
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: The last game or new friend? Éva & Alice 15.05.16 12:01

Alice és Éva
+18
Egy kezemen megtudom számolni, hogy hány olyan utasom volt, aki nem visítozott a fülembe, hogy ,, vigyázz autó, piros a lámpa, túlgyors." egy ilyen utasom volt, egyetlen egy és most ezzel az egyel egy gyár mellett nyaljuk faljuk egymást, valamint kényesztetjük egymást, és kínozzuk is egymász. Mint minden jó dolognak, egyszer ennek is vége kell, hogy legyen, és nem tudhatom, hogy fogom-e még látni őt, vagy esetleg eltünik ő is az életemből. Én, szeretném hinni, hogy látom még, hogy még leszünk együt valahol valamikor. Egymás ajkait harabdáljuk, kínozzuk egymást, majd én kezdek lefelé haladni. Melleinél, kicsit elidőzöm, és hallgatom, hogy mit tudok belőle kihozni. Gyönyörű hangja van, főleg most, hogy itt kínzom a mellénél. Körmei érintését, megérzem és csak arra gondolok, hogy milyen vad most ez a nagy macsek. Miután a bugyi is lekerül, meghalljuk a telefonom csörgését, majd azt is hallom, hogy motyog valami, de azzal most nem foglalkozom, mint ahogyan a telefonnal se hisz most jól elvagyok és semmi kedvem magára hagyni őt. Nyelvem, izgatni kezdi Alice-t, és kapok még abbol a csodálatos hangjából. Érzem, hogy csípőjét finoman hozzám tolja, és keze a hajamba kap, hogy ezzel is bíztasson, hogy ne hagyam abba a dolgot, na nem mintha szükségem lenne a dologra. Úgy érzékelem, hogy nem sokára, eljuttatom őt a csúcsra, és már az újjaimat is beakartam vetni, mikor Alice úgy dönt, hogy most én következem, és alulra kerülök. Ajkaim, remegve várják ajkainak érintését, de hiába, mert ajkai inkább a mellemre tapadnak. Amint ajkai a mellemhez érnek, felsohajtok érzékien, és egyik kezem a tarkojára pihentetem, és bele markolok, míg a másik a hátára kerül, és viszonzom neki a hát karmolást. Elvesztem az eszemet, mikor belém hatol az újjaival, és lassan kezdi bennem mozgatni őket. Melkasom megemelkedik, fejem felfelé emelem, és egyre hangosabban kezdek nyögdécselni. Nem vagyok olyan erős mint ő, és nem akarom vissza venni az irányitást. Én, akarom azt, hogy Alice eljuttasson az ő kis csoda országába, ahova csak így lehet eljutni, egy rövídke időre.
- Igen, ez az Alice... Még, még, ne... ne hagyd abba! Igen! Igen! Igeeeeeeeen!!! - sikítom hangosan, de az utolsó elnyújtott igenemet, egy menydörgés tompítja. A dolog olyan váratlanul érint, hogy még bele is remegek. Az aktus után, úgy zihálok, mintha egy maratont, vagy minimum egy hatalmas iskolai birtok körüli futás után lennék. Alice állát gyengéden megragadom, és fel emelem, hogy kapjon egy hosszú csókot. Ismét hallani a menydörgést, de ezuttal már nem ér váratlanul. Vad érzékiséggel harabdálom ajkait, kb öt és fél percig.
- Köszönöm neked ezt a csodás pillanatot. - Pihegem neki, két szenvedélyes csók között. Közben, érzem, hogy kezd csöpögni az eső. El engedem őt, hogy lássam most mitfog csinálni, hogy esik. Mondjuk egyikünk sincs cukorból, de ha nem akarnánk egy jó kis megfázást, a gyárba még bemenekülhetünk az eső elöl. Valamint, remélem, hogy a ruhák se maradnak kint, bár nekem aztán mindegy. Mondjuk, nagy pojén lenne, meztelenül végig száguldani Vegas utcáin, miközben kergetnek minket a zsernyákok. Bár annak jobban örülnék, ha nem tennék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: The last game or new friend? Éva & Alice

Vissza az elejére Go down

The last game or new friend? Éva & Alice

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum-