welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
24.03.19 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Share| .

The last game or new friend? Éva & Alice

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2do you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: The last game or new friend? Éva & Alice 09.06.16 16:37

+18


Éva & AliceS

zeretem ha uralják testem minden egyes rezdülését, de épp annyira szeretem én is uralni másét, nincs is annál jobb érzés, ahogy érzed, általad okozott kíntól vonaglik a kiszemelt partner, és mikor már az őrület határára sodorva adod meg a végső lökést, azért, hogy hullámokban öntse el testét a gyönyör. Ugyan ezt tettem most is Évával, mondhatnám, hogy bibliai szerű vagy talán meseszerű, de szerintem minket ma este még az ég is szeretett, vagy csak isten is egy perverz disznó. Abban a pillanatban dörrent meg az ég, ahogy Évát a csúcsra jutattam, szeretem a villámokat, és gyönyörtől átitatva álltam fel a földőr, meztelenül és bámultam az eget, ahogy egyre sűrűbben cikáztak felettünk a fénylő csíkocskák a sötét, borús és vészjósló felhők felett. Egyik pillanatról a másikra kezdett el szakadni az eső, felkaptam a ruháink és megragadva Éva kezét és a táskám húztam magam után az épületbe. Amint tető volt a fejünk felett, dobtam el mindent gondolkodás nélkül és rohantam ki vissza a szakadó esőbe. Széttárva karom álltam és élveztem az esőt meztelen bőrömön, hallgattam a felettem dörgő és cikázó villámokat, majd ugrálni kezdtem, mint egy kisgyerek, imádom az esőt, az erőt, ami képes kioltani még a tüzet is, amit gerjesztek. A tökéletes harmónia, tűz és víz. Hátrapillantva láttam Éva kicsit, furcsálló tekintetét, megragadva karját rántottam őt is ki, amitől hanyatt estem, de csak nevetni tudtam, és magamhoz ölelve csókolni őt az szakadó esőben. Ujjaim kalandoznak bőrén, teste minden részén, és rabul ejtem ajkait. - Gyerünk be, mielőtt megfázunk. Suttogtam, a csókot megszakítva, feltápászkodtam és bementünk, a tatyómban kutatva veszek elő egy plédet. - Takard magadra, meg ne fázz. Megláttam pár régi fadarabot amit az idők során már megrongáltam, így párszor erőből a falhoz vágva egész jól széttörtek, egy halomba hordtam, és előbányáztam még egy üveg vodkát. - Menj kicsit hátrább. Lelocsoltam a rakást és gyufát gyújtottam, rádobva, elmélyülve néztem a felcsapó lángokat. - Így meg bírunk kicsit szárítkozni. Leültem és csak néztem a tüzet, és élveztem ahogy átjárja testem melege, már csak egy dologra vágytam, ajkai puhaságára, miközben ropog mellettünk a tűz. De vajon ő mit akar?

 
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Szabó Éva
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Nov. 25.
Kora :
22
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: The last game or new friend? Éva & Alice 12.06.16 7:41

Alice és Éva
+18
Imádom őt, és imádom azt is amit művel velem. Látszik, hogy neki nem ez a első. De, nekem se az, hisz elötte volt már kettő is, ebből egy többszőr is. Majd, mind a ketten eltüntek, és most itt vagyok vele. Hogy mi lesz vele, még nem tudhatom, de nem akarom, hogy vele is úgy járjak, mint az előzőekkel. Alice, a mellbimbóimmal játszadozik, közben pedig újjai odalent barlang feltárósat játszanak. Én, pedig Alice alatt, tekergek, és vonaglok kéjesen, közben nyögdécselek. Karjaim, szorosan magukhoz ölelik Alice testét, majd miután végez velem, még az eső is elered. Fel nézzek a nőre, és figyelem, hogy mit is csinál. Majd, össze szedi a ruháinkat, és engem is megragad, valamint a táskáját, és a gyárba megyünk. Ott, eldobja a cuccokat, és vissza kimegy az esőbe, és ugrálni kezd. Én, még az ajtóban állok, és figyelem őt, hogy mit is csinál. Majd megfordul, és kihúzz engem is az esőbe, és a vizes földön kötünk ki, és csókolózni kezdünk. A csókolózást követően, Alice kéri, hogy menjünk be, amire én bólintok, és lemászom róla. Mind a ketten bemegyünk, és a sötétben csak annyit látok, hogy Alice csinál valamit, majd hallom, amit nekem mond. Amit felém nyújt, átveszem, és magamra teritem, ahogy azt kérte.
- Köszönöm. - Mondom, majd Alice kicsit eltünik, de valamivel késöbb, vissza is tér, és megint keresni kezd valamit a táskában, aztán megint hallom, hogy szól nekem, mire én valamennyire, eltávolodom, de nem túl messzire. Majd, csak annyit látok, hogy világos lett megint. Alice, megint mond valamit, majd azt látom, hogy leül, és én közelebb megyek hozzá, és a közelében, én is leülök, és őt nézzem. A szememben, Alice így vizes hajjal, csak még vonzóbbá válik, és ha akarnám se tudnám magam tűrtöztetni.
- Így vizes hajjal, még vonzób vagy drágám. - Mondom, majd ajkaim bírtokba veszik az ő ajkait, és vad csókolózásba, és harabdálásba kezdek, közben a pléd, lecsúszik rólam, ezzel meztelen testem megint szabadon van. Egyik kezem, Alice combjára helyezem, míg a másikkal az arcát simogatom. Vad csókolózás közben, mind a ketten hallgatjuk a mennydőrgést, valamint ahogy a szél az ablakhoz csapkodja az eső cseppeket, míg idebent a tűz ropogását hallgatjuk. Bár, én nem vagyok egy romantikus alkat, de akár akarom, akár nem, de ez most egy romantikus pillanat az életemben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: The last game or new friend? Éva & Alice 29.06.16 0:11

+18


Éva & AliceI

mádom a vihart, a szakadó esőt és a villámok hangját, a mindent elpusztító erőt, amit magukban hordoznak, és azt, hogy bármikor elvehetik, amit akarnak, az éltető tüzem egyetlen ellensége, mégis imádom, és tisztelem a természeti katasztrófák erejét és pusztítását. Muszáj állnom és néznem, csak néznem, az ajtófélfába kapaszkodva, megbabonázva és megigézve. Nem mondanám, hogy isten keze, mert ateista révén nem hiszek felsőbb erőkben, esetleg a rendőri hatalomban, akármennyire szeretem a bilincseket, ha kitekerik a karod és a motorháztetőre vágnak csöppet sem szexi és kényelmes, tudom, miről beszélek, volt, amikor azt hitték el tudnak kapni az én kis mulatságaim miatt, és „szépen” lefektettek a kocsi elejére, kattanva a csuklómon a zár. De végül túl hülyék voltak, hogy rám tudjanak bizonyítani bármit is. Ezerszer álltam már a szakadó esőben, táncoltam és fetrengtem a nedves fűben, mégis újra és újra akarom, ahányszor megdörren az ég. Most sem tettem másként, gyermekként élveztem az esőt és persze felnőttesebben Éva ajkait és bőre puhaságát. De azért nem szeretnék megfázni, ágynak esni kizárólag társaságban, nem pedig a betegség által vagyok hajlandó. Így behúzódva az esőről, elővettem a plédem és Éva vállaira terítettem, amíg én tüzet csináltam, hogy kicsit meg tudjunk szárítkozni, két ázott csitri. Bár mondjuk szexi csitri, így ahogy ázottan méregetem meztelen testét.   - Köszönöm. Kicsit zavarba jöttem a bóktól, amit felém eresztett, és hirtelen mozdulattal igazított kusza, nedves tincsem a fülem mögé. Ázott ajkai után kaptam, és sajátomra tapasztottam, kezem testén vándorolt, ahogy lecsúszott róla a takaróm. Felé fordultam, és hátamra dőlve húztam őt ismét magam fölé, fenekébe markoltam és egyre birtoklóbban követeltem ajkait. Nem tudom, miért akarom őt ennyire, egyszerűen kell és kész. Itt, a hideg padlón fekve is csak érintésére vágyom, a két elem közé szorulva, mellettünk a ropogó tűz, kint az ostromló vihar. Alsó ajkába haraptam és úgy húztam egy újabb csókba, simogatva az esőtől ázott testét, és markolva víztől csöpögő haját.
 
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Szabó Éva
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Nov. 25.
Kora :
22
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: The last game or new friend? Éva & Alice 03.09.16 17:46

Alice és Éva
+18
Én is szeretem az esőt, főleg a lakásban ülve egy kandalló mellett, miközben ropog a tűz a kandallóban. Már csak a kandalló hiányzik az egyenletből, és máris jobb hangulatban leszek. Alice add nekem egy pokrócot, majd el is tünik, hogy tűzi fát szerezzen, hogy megtudjunk melegedni, illetve szárítkozni. Alice, arra kér engem, hogy menjek hátrébb, amit meg is teszek neki. Majd hallom, hogy valamit kiönt a fára, aztán meggyujtja. Alice mellé ülök a tűznél, és bár ez most inkább egy amolyan tábor tűz féle, mint az a jókis kandalló féle, de ugyan azt a hatást kelti, és különben is, ne legyünk már telhetetlenek. A tűz fényénél, Alice még vonzóbb ezzel a vizes hajjal, amit el is mondok neki. Ettöl zavarba jön a drág, amitől csak még édesebb lesz Alice. Mondjuk nekem nem tűnik, annak a zavarba jövös tipusnak. Ajkaim birtokba veszi, és érzem a kezemen, ami a combján pihen, hogy mozog. Arra a kis időre elveszem kezem, hogy nyugodtan mozoghasson. Maga főlé húz, és egyre jobban birtokába veszi ajkaimat, amit nem is bánok. Kezei a seggembe markolnak, amitől ajkaimból egy kélyes nyögést csal ki. Nem bírok magammal, testem minden porcikája, az ő érintésére vágyakozik.
- Kérlek szoríts magabhoz. - Kérem két csók közt, remélve talán megteszi. Combomat, nőiességéhez nyomom, és azt mozgatva, kényeztetni kezdem. Kezem újjai, combjára siklik, és lassan cirógatni kezdem. Ő is simogatja testem és érzem, hogy nedves hajamat markolja. Tekintetem felfedezi a közelben lévő üveget, amin megcsillan a tűz fénye, s szabad kezemmel nyúlok az űvegért. A másikkal pedig abba hagyom combjának cirólgatását, majd a szemeibe nézek. Testemmel, úgy helyezkedem, hogy puha idomaihoz férhessek, és óvatosan lassan csurgatom idomára az üvegből, s gyorsan oda is fordulok, hogy ne veszen egy csep se kárba. Az italt leszopogatom róla, majd megismétlem a másikkal is, hogy az se maradjonki a jóbol.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: The last game or new friend? Éva & Alice 04.10.16 15:56

+18


Éva & AliceA

jkai puhasága megbabonáz, és mohón követelőzővé tesz, csak kell és kell, több és több, ahhoz képest, hogy én csak a motorját akartam lenyúlni egy sötét kis sikátorban, amit hát most szerencséjére vagy éppen pechére egyedül hagyott, ezt döntse el ő a mai éjszaka után saját magának. Én a magam részéről nagyon is szerencsésnek érzem azt a pillanatot, amikor észrevette, hogy megkörnyékeztem a gyönyörűségét, ami valóban egy nem egyszerű kis darabocska, szemrevaló akár csak a tulajdonosa, akit már ruha nélkül is élvezhetek, nem csak a motoron száguldozva, bár vicces lenne ruha nélkül hazaszáguldozni az esőben, de szerintem Éva nem nagyon díjazná. Elég veszélyes és izgalmas lánynak látom őt, legalább is nekem ezt az arcát mutatja, a valóságban, lehet, hogy van egy kevésbé vad és vandál arca is, amit nem mutat meg, csak az arra érdemes különleges embereknek, ezt pár együtt töltött óra után nem tudnám teljes bizonyossággal hozzá kötni a személyiségéhez, de talán nem is kell, nem egy ismerkedős randira indultunk el mi ketten, vagyis nem olyan beszélgetős félére, inkább így fogalmazok, hogy bizonyosan ne essen semmiféle félreértés. A tábortüzünk pattogása teszi egészen meghitté az „ismerkedésünk” eme fázisát, érzem, ahogy melegíti bőröm, és szinte már perzseli is, vagy az talán a vágy, amit a jelenleg forrón csókoló nő iránt érzek? Akármi is legyen, csak ég többet követelek, nem kérek, nem akarok, egyszerűen követelek, mindenféle ellentmondást nem tűrően. Erősen szorítom finom, puha és lágy bőrét magamhoz, érintése érzékeny pontjaim körül enyhe sóhajokat csalt elő belőlem, be kell valljam tudja mit akar és nem szégyelli elvenni. A vodka hűvös érintése szinte megborzongat, ám ajki nedves, melege már sokkal inkább lázba hoz, érzem, amint egyre inkább felhúz, és a felé tol, hogy teljesen elvesztve maradék, józan eszem is, ami már egyébként is rettentően híján van. Karmizsálom végig bőrét, ahol csak érem, és próbálom kicsit is visszafogni magam, nem túl nagy sikerrel.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: The last game or new friend? Éva & Alice

Vissza az elejére Go down

The last game or new friend? Éva & Alice

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum-