welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
Yesterday at 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Star Moment Karaoké bár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
Lyna Hill
Hozzászólások száma :
832
Csatlakozás dátuma :
2012. Apr. 17.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Star Moment Karaoké bár 05.04.16 15:01


₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Sebastian Davis
Hozzászólások száma :
262
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 06.
Kora :
33
Tartózkodási helye :
Las Vegas, NevadaTémanyitásTárgy: Re: Star Moment Karaoké bár 05.04.16 15:14Shasa & Sebastian
- Nincs nekem elég dolgom, még Te is feladod a leckét? - Fontam össze karjaimat egy halvány mosoly keretein belül. Szóval, a doktornő épp flörtölni próbál? Hát, eléggé annak látszik, de azt kell mondanom, hogy jelen pillanatban kicsit sincs ellenemre a dolog, a fene se érti miért. Talán nem bűn az, ha valaki néha egy kicsit feldob, sőt már az is nagy szó, hogy valaki egyáltalán képes erre, és még nőből is van, méghozzá egy egész csinos nőről beszélünk.
Ahhoz már hozzászoktam, hogy ez a kóceráj néha felér egy komplett kísértetházzal, főleg az éjszakai ügyeletben, egy lelket nem látni, nem hallani, de élesben nagyon nincs ínyemre, ha mindenki eltűnik, akire épp szükség lenne. Ez nem az a munkahely, ahol el lehet kerülni a munkát, egy percre sem, itt mindig a toppon kell lenni, ugrani adott esetben, a fáradtságnak, kimerültségnek pedig maximum a hírét lehet ismerni, hisz nem ritka egy dupla műszak, mégsem lehetséges két ember helyett dolgozni, elvégre senki sem képes egyszer két műtétet elvégezni, mindenkire szükség van, méghozzá éberen, használható állapotban, arra pedig nincs időm, hogy előkerítsek valakit, azt általában megteszik helyettem, de a doktornővel esetleg kivételt tehetek, egyszer, kétszer...
- Azért ez várhatóan nem fog előfordulni, legalábbis nem valószínű. - Sokféle esetet láttam és hallottam már, de a zuhany alól még senkit sem rántottunk ki, kettő percig mindenki uralhatja a helyzetet, persze úgy értve mindenki, hogy mindenki, aki képes rá, azért egy általános nővért, akinek nincs meg az alapképesítése a sebészi beavatkozásokhoz nem rántanék be egy nyílt mellkasi műtéthez mondván, hogy ne csináljon semmit, csak ne hagyja meghalni még három percig, aztán bízzunk benne, hogy valaki jönni fog.
- Hé, szégyellősnek lenni egyáltalán nem ciki és nem is korfüggő. - Emeltem fel az egyik kezem tiltakozóan. Véleményem szerint ez egy roppant természetes dolog, másrészről engem tisztelettudónak és jófiúnak neveltek, nem tehetek róla, ez van. Szóval, ha ez a szituáció fordítva esett volna meg, vagyis mint jelen körülmények között, amikor senki élete sem forog kockán ezt a beszélgetést úgy folytattuk volna le, hogy mindeközben háttal állok neki és nem bámulom közben, mint egy birka, ahogy a legtöbb férfi tenné.
- Öhmmm Hát... - Oké Seb, ebből már nem magyarázod ki magad, kár a gőzért. - Nevezze doktornő, aminek akarja. Pár perc múlva a parkolóban. - Szerencsére van is egy hangulatos bár a közelben, mi szerintem teljesen, tökéletesen megfelel a célnak, ha pedig túlzsúfoltnak érezzük ebben a városban szinte képtelenség nem belebotlani egy clubba, bárba, vagy pubba. Gyorsan felöltöztem, még néhány szó az éjszakás ügyelettel és már siettem is le a parkolóba. Kivételesen tényleg gyors voltam, látok még itt pár kocsit ebből a váltásból, általában én szoktam utoljára leadni a stafétabotot a váltás végén és javarészt már csak a következő váltásból futok még össze kollégákkal a parkolóban. - Indulhatunk? - Kérdeztem Shasát, miközben egyre közelebb sétáltam hozzá és a kocsikulcsomat vakartam ki a zsebemből, fogalmam sincs hogyan csinálta vagy valaki megsúgta, de épp előtte állt meg...

Notes -
Created by Blitzy of Caution 2.0
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Shasa Everett
Hozzászólások száma :
43
Csatlakozás dátuma :
2014. Dec. 19.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Star Moment Karaoké bár 08.06.16 13:24Sebastian & Shasa


- É[i]-Kreatív vagy... megoldod. – mosolyodtam ismét el. Igen, flörtölni akarok... Na és? Észreveszi? Kit érdekel? Független nő vagyok és tudtom szerint neki sincs jelen pillanatban senkije. Ha veszi a lapot az jó, ha meg nem akkor így jártam. Parancsolni nem tudok magamnak és nem is áll szándékomban. Persze félreértés ne essék tisztában vagyok vele, hogy hol vannak a határok. Nem kaphat meg itt mindenki mindent, csak ha kiérdemli. Tulajdonképp magam sem tudom, hogy mit is akarok. A jelenlegi helyzetemben olyan pasi kellene nekem, akit amikor nincs rá szükségem simán csak kikapcsolom és amikor egyedül vagyok előveszem a szekrényből. Sajna ilyen csak a mesékben vagy ezért megint csak megsz*vtam.  – Egyébkén is mi ez a kaján vigyor? – vontam fel a szemöldököm. Tán csak nem viszonozni próbálja a flörtölésem. Hmm... ez tetszik. De lehet, hogy figyelmeztetnem  kellene,  hogy itt én irányítok. Mindig mindenhol én irányítok és pont. Nem igazán szeretek kompromisszumokat kötni. Ez olyan gyerekkori berögződés.
- Nem korfüggő? Szóval csapjuk el a villanyt típus? Most már mindent értek... – mosollyal az arcomon bólintottam. Nem hinném, hogy annyira nagy szégyellnivalója lenne. Amit eddig láttam, az felér egy  Olipusziéval. Én a helyében nem szégyellném egyáltalán. Fogalma sincs arról, hogy milyen hatással van a nőkre ezzel a kinézettel.
Tizenöt percet vártam a parkolóban,mikor megjelent a kórház bejáratánál Sebastian.  – Persze... ne kérdez honnan tudtam... – pislantottam jelentőségteljesen a kocsijára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Sebastian Davis
Hozzászólások száma :
262
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 06.
Kora :
33
Tartózkodási helye :
Las Vegas, NevadaTémanyitásTárgy: Re: Star Moment Karaoké bár 07.10.16 23:39Shasa & Sebastian
- Fogalmazzunk úgy, hogy pár évjárattal öregebb vagyok, felénk ezt még másképp nevezik, ilyen fogalmak például a tisztelet vagy az odafigyelés a nő irányába, őszintén szólva szomorú, hogy ha már az ilyen dolgok nem értékelendők, véleményem szerint. - Szóval igen, nem vagyok az a fejestől ugorjunk a dolgok közepébe ember, sosem voltam igazán, sőt sosem éreztem ezt hibának magamban. Tisztelem a másik nemet, sőt azt hiszem sosem volt elmondható rólam, hogy egyszer is kihasználtam volna egy nőt, az nem az én asztalom, persze akadtak egy éjszakás kalandok is, de eléggé felnőttek voltunk már ahhoz, hogy ne legyenek belőle későbbi bonyodalmak. Sőt most sem látom különösebb értelmét annak, hogy az elhangzottakból kifolyólag nézeteltérésekbe ütközzünk, főleg feleslegesen. - Szóval, itt nem a villanyt kell leoltani kedves Shasa, csak egymáshoz kell felnőni, nem pedig visszaalacsonyodni a felelőtlen kölyökszintre, mert abból eddig még ritkán származott jó. - Vázoltam teljesen közömbösen a nézőpontomat, de ha nem hisz nekem, akkor bátran látogasson el az épületben pár szinttel lejjebb, biztosra veszem, hogy lesz mit látni, elrettentő példa bár is bőven van, csak úgy látszik még így sem elég.
- Női megérzés... Gyanítom. - De az sincs kizárva, hogy előzőleg megkérdezte a recepciónál az egyszerűség kedvéért. Mindenesetre nem igazán szerettem volna ezt  témát ennél is jobban feszegetni, ezért az út nagy részében csenden voltunk, ami igazán meg i lepett egy kicsit, mert a nők általában mindig kíváncsiak a dolgok végkifejletére, de ezek szerint Dr. Everett kedveli a meglepetéseket. Őszintén szólva nincs konkrét útitervem, a legelső külsőre szimpatikus bár előtt parkoltam le, egy italról van szó, bizonyára a célnak megfelel a hely. - Csak a hölgyek után... - Mutattam a bejárat felé, miután mindketten kiszálltunk a kocsiból. Utoljára ilyen is nagyon régen volt. Többnyire csak akkor állok meg hazafelé egy italra, ha nagyon hosszú vagy inkább nagyon nehéz napom volt, nem viselem jól, ha valami nem úgy jön össze, ahogy kellene, ez mondjuk szakmai szempontból nem egy pozitív vonásom, viszont a munkámban ez az, ami megőriz és segít mindig embernek maradni, de erről nem most kellene beszélnünk. - Nekem egy Bourbon lesz, a kisasszonynak pedig... - Fordultam Shasa felé kérdőn, sőt egy kicsit bevallom most én vagyok kíváncsi, hogy inkább a nőies italok híve vagy annál azért erősebbhez van szokva.

Notes -
Created by Blitzy of Caution 2.0
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Shasa Everett
Hozzászólások száma :
43
Csatlakozás dátuma :
2014. Dec. 19.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Star Moment Karaoké bár 31.10.16 22:28Sebastian & Shasa


- F[i]-ogalmazzunk úgy, hogy attól, hogy fiatal vagyok még nem vagyok egy buta liba. Miért gondolja azt, hogy csak azért mert maga már bárokba járt minden hétvégén mikor én születtem többet tud a tiszteletről vagy az odafigyelésről? Nem gondolja, hogy kissé elhamarkodta ezt a kijelentését? – húztam fel az orrom. Na ezzel kissé túl lőtt a célon. Mégis mi a fenét képzel ez magáról? Csak azért mert fiatalabb vagyok már korán sem lehetek annyira tapasztalt mint Ő? Úgy beszél mintha Ő legalább száz éves lenne. – Tényleg? Nem mondja! Maga volt már valaha is intézetben? Ott nagyon i tudni kell mit jelent a szó tisztelet. Nőt fel egy rakás olyan gyerek között akiket a tisztelet tudó szülei eldobtak maguktól, csak azért mert élni akartál a kis életüket. Én egész életemben ilyen emberekkel éltem, nekem fogalmam sincs mit jelent a szó anya.. Szerintem ennyit arról hogy mi a tisztelet. Szerintem nem kell nekem bemutatni. – törtem ki. – De tudja mit? Nem hagyom hogy ennyivel elrontsa a kedvem. Ma épp eleget dolgoztam ahhoz, hogy fel legyek húzva nem kell még rátennie. Szükségem van arra az italra. – mosolyodtam el. Sokan ítélnek meg a korom alapján. Ő már nem tud megsérteni. Az emberek egyszerűen azt hiszik, hogy ha fiatal vagy akkor az egyenlő azzal, hogy szertelen is. Pedig ez nagyon nem így van. Sokat tanultam, ahhoz, hogy most itt tartsak, amit pedig nem magamtól tanultam arra az élet tanított.
- Karaoke? Hmm jó az ízlés. -  Ezen még magam is meglepődtem. Pontosan eltalálta mire is vágytam. Amikor az időm engedi a barátokkal kiruccanok valahova, de sajnos mostanság egyre kevesebbszer tehetem meg  a munka miatt.
- Dupla wiskey, jég nélkül! Köszönöm. – néztem a fiatal és igen csak sármos pincér arcába. – Most mi van? Hosszú napom volt! – nevettem el magam, miközben Sebastian zöld szemeibe meredtem.  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Sebastian Davis
Hozzászólások száma :
262
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 06.
Kora :
33
Tartózkodási helye :
Las Vegas, NevadaTémanyitásTárgy: Re: Star Moment Karaoké bár 01.11.16 20:07Shasa & Sebastian
- Természetesen nem az, nem buta, más különben nem volna itt, mindazonáltal az ember leghamarabb úgy ér el valamit, ha bizonyít. Így nem, most még nem gondolom, hogy elhamarkodtam volna a kijelentést, de később még kiderülhet, hogy nem volt igazam. - És ha így lesz, akkor probléma nélkül el fogom ismerni, hogy elhamarkodottan ítéltem a fiatalság előtt, ennyi az egész. De nálam fontos dolog, hogy mire képesek az emberek. Én az a fajta vagyok, aki semmit sem előlegez meg csak úgy, és nem azért mert olyan magasan lenne az a bizonyos mérce, nem azért, mert olyan sokra tartanám magam, egyszerűen csak az értéket akarom látni az emberekben, számomra ez számít, ez a fontos és ez fogja eldönteni milyen viszonyban leszünk.
- Ezt őszinte sajnálattal hallom, számmora ennyivel gazdagabb az élet, sőt ami azt illeti az öné is, Shasa, mert ha valóban eldobták maguktól a szülei, akkor meg sem érdemelték volna, így a maga élete sem szegényebb nélkülük, biztos vagyok benne, hogy sosem volt könnyű, de próbáljon meg így gondolni rá. - És ezt mindenféle fennhéjázás nélkül, komolyan gondoltam. Mélységesen elítélem, legalábbis sosem fogom megérteni azokat az embereket, akik képtelenek a gondoskodásra, hiszen ez annyira egy alapösztön, ami még a legapróbb élőlényben is megvan, hogy egyszerűen képtelen vagyok elfogadni, hogy egyes emberektől mennyire távol ez. Ugyanakkor pontosan értem miről beszél, hogy miért keseredik el, ha a helyzetre gondol, mert a tapasztalást nem lehet szavakkal helyettesíteni.
- Pedig gyakran fogok próbálkozni, de ma megengedem, hogy leverje rajtam azzal az itallal. - Részben a felettese is vagyok, amellett, hogy kollégák is vagyunk, így valószínűleg sokszor fogok megkeseríteni egy munkanapját, de én sem vagyok minden nap ugyanolyan elviselhetetlen, nekem is vannak jó napjaim és kevésbé jók, amikor inkább kerüljük a felesleges szófecsérlést, azt különben sem szeretem, legalábbis a munka nem halad vele előrébb, pedig a kórház tele van betegekkel.
Dupla wiskey, jég nélkül? Vontam fel a szemöldököm meglepetten, ez is összejött neki, rögtön az első munkanapon, ki hitte volna? Talán holnap pedig már a rátermettségével fog elkápráztatni, nagyon bízom benne. - Elfogadom az indokot. A dupla wiskey, jég nélkül valóban egy hosszú napra vall, sőt jár is utána, de a reggeleket inkább dupla koffeinnel indítsa, ha lehet. - Mosolyodtam el, mert akarva akaratlanul is felfigyeltem valamire. Férfiból vagyok. Magam is tudom hogy kell ezt csinálni, de az is feltűnik, ha mások próbálkoznak, még ha gyengén is. - Azt hiszem épp megpróbálnak flörtölni önnel, Shasa. -Intettem fejemmel óvatosan a pultos srác felé.

Notes -
Created by Blitzy of Caution 2.0
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Shasa Everett
Hozzászólások száma :
43
Csatlakozás dátuma :
2014. Dec. 19.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Star Moment Karaoké bár 27.01.19 14:27Sebastian & Shasa


römmel hallom, hogy pozítívan vélekedik a szelemi képeségeimről. - "Bunkó" tettem hozzá magamban. Esküszöm ezt betonból faragták, nulla érzelmekkel és humorral. Igazábol sosem érdekelt, hogy mások mit gondolnak rólam, mint ahogy most sem. Megtanultam hogy ha árva vagy mindig kiközösített leszel. A társadalom hulladéka... Bármenyire is küzdesz azért az ilyen fenhéjázó, anyuci kedvenceinek mindig is a mérce alatt leszel. Pfuu hogy nem szánám elküldeni a fenébe..., de nem nem teszem. Igazábol nincs értelme. Ő még ettől nem fogja rosszabúl érezni magát és én sem jobban. - Most azt várja a Doktor ÚR, hogy rácáfoljak? - vontam fel a szemöldököm. Na azt lesheted kisapám. Csak azért sem fogom azt tenni amit szeretne, kivéve persze a munkában. Mert ott bent főnök itt kint meg csak egy pasi a sok közül, egy .... jóképű pasi.
- Igazából nincs ezen mit sajnálni. Ettől csak erősebb lett a jellemem és a lelkem is. - Nem tudok már azzal törödni, hogy ki mit gondol vagy bántanak. - Tanán igaza van nem érdemeltek meg, de ez már nem számít. Gyerek ként fájó pont volt a keritésen túl annyuk kezét fogó gyerekeket vidáman sétálni látni, de aztán ahogy lassan felnőttem már nem számított, mert úgy gondolom hogy amit elértem eddig az igen csak példamutató teljesítmény. Rengeteget tanultam és az egyetem melett dolgoztam, hogy fizetni tudjam a tanulmányaimat. Mindenért magam dolgoztam meg. Persze ezzel nem sajnáltatni akarom magam, csak próbálom elmagyarázni, hogy ha valaki akkor én vagyok az aki tudja mi az a  megbecsülés és tisztelet. - vontam fel ismét a szemöldököm kissé büszkén, de valójában a reakcióra várva.
- Ha nem fogadja el az indokot, akkor is megiszom. - nevettem fel. Húú de parancsolgatós valaki. Esküszöm úgy érzem magam mint aki a korház kantinjában wishkyzik. - Mondja csak, mindenben ilyen uralkodó típus? - kacér pillantással emeltem a poharat a számhoz. Félreértheti? Értse ahogy akarja.
-Fétékeny? Ha önnek jobban megy akkor csak tessék... Ne fogja vissza magát. - Majdcsak felenged már. Bár ugy érzem magam mintha fejjel próbálnék alagutat fúrni egy kősziklába. -Különben is ettő azért komolyabb férfiakra bukom. Már nem vedd sértésnek... - intettem a pultosfiú felé, akínek láthatóan letörtema lelkesedését


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Sebastian Davis
Hozzászólások száma :
262
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 06.
Kora :
33
Tartózkodási helye :
Las Vegas, NevadaTémanyitásTárgy: Re: Star Moment Karaoké bár 28.01.19 15:39Shasa & Sebastian
- Hmm, itt sem fog eltunyulni, emiatt ne aggódjon, itt is keményen fog dolgozni, hisz számos szituációban meg kell tanulnia helyt állni, azzal is indíthattam volna, hogy felejtsen el mindent, amit eddig tanult, mert semmi sem hasonlít a könyvekhez, és idő sincs rájuk, az ösztönök számítanak, meg a tapasztalat, ezek lesznek az ön legkedvesebb barátai. - Nem áll szándékomban kétségeket ébreszteni benne vagy elriasztani, épp ellenkezőleg, a buli még csak most veszi kezdetét. - Kénytelen vagyok. Tőlem kell tanulnia, és ha nem volnék ilyen határozott, az a betegeknek sem tenne jót, és nem is venné ki jól magát. - Szóval, lényegében igen, a válasz. De erre majd rájön, mivel eléggé sokat leszünk egymás árnyékai z elkövetkező időben.
- Szó sincs róla, csupán gondoltam felhívni rá a figyelmét, mivel Ön nem igazán akarja észrevenni szegény párát, aki pedig úgy teper... - hogy már szinte megsajnáltam. Féltékeny? Én? Hát ez meg miféle kérdés, vagy inkább feltételezés? Mégis mire kéne féltékenynek lennem. Nem is értem, de most valahogy inkább nem firtatnám. Köztük szakmai kapcsolat van, jobban mondva az is csak lesz.
- Nos, ez már a munkaköri kapcsolaton kívül esik, így ez az Ön dolga,Dr. Everett. - Abszolút senkinek semmi köze hozzá, hogy Dr. Everett kit választ párjának, vagy alkalmi partnerének vagy akárminek.
- Igazság szerint nekem ilyenre nincsen időm, egy hosszított harminc órás ügyelet után alig várom, hogy aludhassak. - És ezzel rövidesen Ő is így lesz. Sajnálatos módon nincs már hova tovább beosztani az időmet, a saját életemre sem igazán elég, szóval az én szerelmem és szenvedélyem mondhatni a munkám, és ezt én nem is bánom, el sem tudnám képzelni, hogy mást csináljak.

Notes -
Created by Blitzy of Caution 2.0
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Shasa Everett
Hozzászólások száma :
43
Csatlakozás dátuma :
2014. Dec. 19.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Star Moment Karaoké bár 16.02.19 15:04Sebastian & Shasa


-Nem nyaralni jöttem hanem, hogy fejlődjek és megmutassam mire vagyok képes. Nem véletlen választottam ezt a szakmát. Lehettem vola egy uncsi tiktárnő is, aki napi szinten aktákat tologat. - emeltem fel kissé a hangom. Miért érzem azt, hogy úgy tekint rám mint aki most kellt ki a tojásból.Azért nem úgy jöttem ide mint aki nem is hallott még az orvostudományról.  - Nézze... Minden erőmmel azon leszek, hgy bebízonyítsam igen is jó  orvos vagyok és csak is az számít hogy a betegeket megmentsem. Tudom nem fogom megváltani a világot de legalább meg fogom próblni. -  vettem nyugodtabra a hangerőt, mikor ráeszméltem, hogy kissé átestem a ló tuloldalára. Egyszerűen csak képtelen vagyok elviselni, ha valaki tiszteletlen. Persze legbelúl, mélyen tisztában vagyok vele, hogy csak jót akar, de akkor is néha felháborító a stílusa. - A határozotság fontos, de most nem a korházban vagyunk és most nem mentor és rezidens vagyunk, hanem csak két ember. Én... nem várom  hogy körbe ugráljon, hisz a dicseretett ki kell érdemelni ezzel én is tisztában vagyok, csak... csak szeretném ha nem úgy tekintene rám mintha fogalmam sem lenne az életről. - fojtottam el amit valójában mondani akartam. "Szeretném ha barátok lennénk..." Na ez még kicsit erős lenne, hisz nem is ismer és én sem Őt. Lehet hogy egy szörnyű ember, vagy csak erre a látszatra gyúr.
- Munkakörön kivül esik... Jaj lazítson már. Hidje el nem fáj. Különben is Ön tette szóvá én csak lereagálam. - mosolyodtam el. Nem hiszem, magával a Vasemberel beszélgetek, vagy legalább is nagyon jól megy neki a szerep. - Nem adom fel ha arra gyúr. Egyszer  még ráveszem egy mosolyra Dr. Morci. - Mosolyodtam el miközben kiittam az ulosó kortyot is a pohárbol. Hagyom  hogy azt érezze győzött. - Azt hiszem igaza van ideje mennünk.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Sebastian Davis
Hozzászólások száma :
262
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 06.
Kora :
33
Tartózkodási helye :
Las Vegas, NevadaTémanyitásTárgy: Re: Star Moment Karaoké bár 20.02.19 10:55Shasa & Sebastian
- De maga úgy érezte, hogy ennél többre képes és hivatott. Nincs azzal semmi probléma, ha valaki pincérnő vagy akár utcasöprő, de ha a seprű és lapát helyett jobban bánik egy szikével, na az az igazi veszteség. - Tiszteletre méltó, amikor egy ember azt választja hivatásául, hogy másokon segít, legyen az orvos, terapeuta, vagy akár szociális munkás, nem számít.
- Dehogynem, az öné higgy el, megfog változni. - És persze, ha az egész világon nem is, de sokak számára az egész életüket megváltoztatja, és ez már majdnem ugyanaz. És számomra nincs jó orvos, igen van aki sokat tanul, küzd, aztán feljebb jut, de olyan orvos még nem létezett, akik soha sem követett el hibákat, ezzel veszteségeket okozván. Azt sajnos nem tanítják meg az egyetemen hogyan kell kezelnünk az ilyen helyzeteket...
- Erre még visszatérünk, rendben? - Most még tisztán képes elhatárolódni a munkától, hisz még csak most vág bele, megvan a lelkesedés, a kellő határozottság, a bizonyítani akarás, ez mind rendben is van, de majd idővel mikor nagyon is elkezdi átérezni a betegei helyzetét és állapotát, különösen, ha valami oknál fogva nem képes segíteni, és még a nyamvadt reggeli kávéja mellett a a saját nappalijában a kanapén ücsörögve is azon kattog, hogy mi az, amit nem vett észre, na majd akkor visszatérünk erre.
-  Ezt most meg se hallottam... - De azért halványan viszonoztam a mosolyát, bár engem annyira nem szórakoztat, vagyis voltaképp hozzászoktam már a különféle becenevekhez, az osztályon a nővérek meg azt hiszik tök süket vagyok, na mindegy.
- Kiváló gondolat. Senki se hinné el, hogy milyen kimerítő a hét minden napján másokon segíteni. - Vagyis inkább 0-24- ben, mert ha csipognak menni kell. Fáradt vagyok. Hosszú volt a nap, hosszú napunk is lesz. Fizettem, majd távoztunk.

Notes -
Created by Blitzy of Caution 2.0
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Lyna Hill
Hozzászólások száma :
832
Csatlakozás dátuma :
2012. Apr. 17.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Star Moment Karaoké bár 20.02.19 10:59

Játék vége. Szabad játéktér.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Star Moment Karaoké bár

Vissza az elejére Go down

Star Moment Karaoké bár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához