welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
Yesterday at 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Whataya want from me?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
Eric Crawford
Hozzászólások száma :
36
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 10.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las Vegas....TémanyitásTárgy: Whataya want from me? 19.06.16 21:18


Eric & Zooey
You're only young once. After that you'll have to find another excuse.

Esküszöm tiszta hülye vagyok, hogy belementem ebbe az egészbe. Mégis hogy a francba tudott rávenni arra, hogy elmenjek vele a szüleihez Oregonba? És ráadásul még egy buliba is utána, amit a barátai szerveztek és ahol el kell játszanom az új pasija... Szerintem mikor elvállaltam ezt az egészet, akkor még nem voltam tisztában azzal, hogy ez mit is jelent. Meg kell ölelnem... nem, nem pontosítok¬; folyton ölelgetnem kell, de ami még ennél is nagyobb dilemma, hogy meg kell csókolnom. Mégis azt hogy? Mármint... Ah fenébe is Eric, tisztára meg vagy buggyanva. De ha egyszer annyira szeretem, hogy ilyen örült.  Imádom, hogy mindig mindenre rá tud venni, gyakorlatilag három perc alatt. Most már mindegy. Benne vagyok nyakig, de talán nem is akkora baj. Ideje van a változtatásnak, hisz már kinőttem ezt a gyerek stílust. Egyébként is változtatni akartam az imidzsemen, és most meg van konkrét okom is rá. Az elmúlt pár napban szinte nem is láttuk egymást Zooey-val, mert valahogy mindig ellentétesen melóztunk, vagy a suli kavart be. Remélem elégedett lesz velem. Minden tőlem telhetőt megtettem, annak érdekében, hogy elég hiteles legyek. Bár a tetoválás maradandó lesz, de azt ,már eddig is akartam...
-Heló.... – léptem be ruházati osztály ajtaján. Kell valamit találnom Zooey-nak. Arra gondoltam, hogy ha nekem le kellett dobnom a kölyök szerepét, akkor neki is ideje lenne a jó kislányt felrakni a padlásra. – Szia... Segíthetek? – lépett oda az elárusító csaj, aki kb. annyi idős lehetett mint én. Furcsa csillogás volt a szemében. Miért gondolom azt, hogy bejövök neki? Oké ehez még hozzá kell szoknom... – Hát csajos öltözék kellene. Olyan ötvenöt kilós lehet és a méretei olyan kilencven, hatvan, nyolcvan...De valami vagányabra gondoltam – viszonoztam a mosolyt ami kiült a csaj arcára kiült. Fél óra alatt lezavartam a válogatást,mert már tartottam attól, hogy berángat az egyik fülkébe és megerőszakol... Különben is igyekeznem kell mert ma délután indulunk.
Az ajtóba toltam a kulcsot, de nem tudtam elfordítani... Zooey itthon van. Egy hét után most látom először, csak telón beszéltünk. Belépve az ajtón lepakolom a cuccaim.
– Zooey! Hol vagy? Megjöttem. – sétáltam a konyha felé és a kulcsokat az asztalra dobtam mikor kilépett a szobából. Az arckifejezése leírhatatlan volt. Hirtelen nem is tudtam, hogy ez jóm vagy rossz. – Na ennyire szörnyű? – mosolyodtam el hátha meggyőzőbb lesz.

Uj énTetko,,,Dress


words: Ki számolja? | note: Remélem tetszeni fog. Very Happy|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Zooey A. Benedict
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 10.
Kora :
23TémanyitásTárgy: Re: Whataya want from me? 28.06.16 21:03Eric & Zooey

Zűrös hetünk volt, de most már lassan kezdem magam otthonosabban érezni, nem csak a városban, de a kórházban is, persze mindig átlagábn rohannom kell, mint a mérgezett egérnek, főleg, ha mindig minden helyt akarok állni és persze megakarok felelni, mert nem lennék Zooey, ha nem így lenne, nagyon akartam ezt a munkát, kell a sulihoz is meg persze szükségem is volt mindenképp valami lazább állásra, előbb-utóbb fel kell nőnöm, szerencsét próbálni, mégsem élősködhetek mindig a szüleim nyakán. Bár eleinte nagyon, nagyon elvoltam veszve, néhányszor szó szerint is, ami után persze mindig meg is kaptam a magamét az újdonsült lakótársamtól, akinek gőze sem volt róla mégis hol vagyok már, a probléma csak annyi volt, hogy nekem se igazán, de akkor sem én lennék Zooey, ha néha nem volnék esetlen, oregon után pedig számomra ez maga a dzsungel, igaz, hogy egy betondzsungel, de attól a lényege még ugyanaz. Szóval suli pipa, helyes lakótárs pipa, igaz kicsit zizi, de pont annyira imádom érte, diákmunka pipa, közben pedig még gyakornokoskodhatok is kicsit, ha végeztem mindennel, azt hiszem egészen jól haladok, igaz, hogy a napom nyolcvan százaléka zsúfolásig megtelt, de pont így szeretem, bár a héten jó, ha futólag háromszor összefutottunk Eric-el annak ellenére, hogy egy lakásban lakunk, azt leszámítva amikor aludtunk, de hát olyankor nem igazán kommunikáltunk, viszont nem tudom, hogy észrevette-e, de egész mindeközben a fellegekben is vagyok attól, hogy rátudtam venni erre az egész őrültségre, hogy legyen a pasim egy estére, aztán, hogy jöjjön el velem a szüleimhez és töltsük ott a hétvégét. Komolyan nem hittem, hogy igent fog mondani. Tudom. Tisztában vagyok vele, hogy ezért még a kínok kínját fogom átélni, hogy a poklokat fogja megjáratni velem érte, de most még ez sem érdekel... Csak nem lesz olyan szörnyű. Végül is mi történhetne... Na jó, ebbe inkább bele se gondoljunk. Jó lesz ez, érzem. Aztán pedig elfelejtjük. Megint csak lakótársak leszünk, ahogy eddig is.
- Végre! - Siettem ki a szobából elé. - Mi tartott eddig? - Alig, hogy megpillantottam nem csak a szavam, de a lélegzetem is elállt, sőt... Pislantani is elfelejtettem szerintem. - Jó ég! Mármint... Hűha! - Esküszöm, hőség van, vagy csak nekem lett hirtelen melegem? És most egyáltalán nem vele akarok szurkálódni.
- Ugye, ezt most nem mind miattam? Vagyis iszonyat dögös ez a style, de... Mikor, hogyan, miért ésés, én hol voltam? - Pislogtam nagyokat döbbenten, meglepetten és még mindig nem akartam elhinni, hogy ez ugyanaz a pasi, akivel együtt lakom.<
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Eric Crawford
Hozzászólások száma :
36
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 10.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las Vegas....TémanyitásTárgy: Re: Whataya want from me? 23.08.16 15:33


Eric & Zooey
You're only young once. After that you'll have to find another excuse.

-Nem, nem egyáltalán. Ugyan már, még hogy miatta? Pfff... honnan. – fintorodtam el. – Oké csak vicceltem. – vontam vissza gyorsan mielőtt túl komolyan veszi a dolgot. Valójában tényleg miatta csináltam, de nem csak miatta, hanem magam miatt is. Ideje volt annak, hogy új életet kezdjek. Nem játszhatom tovább ezt. Persze félreértés ne essék, nem változok semmit csak más lesz  a csomagolás. Valójában én sem tudom mit is akarok az életemtől. Szeretnék egy saját étermett majd egyszer. De ahoz még rengeteget kell dolgoznom és szenvednem a tanulásról nem is beszélve.
- Na de nincs időnk erre. Hoztam neked valamit... – nyújtottam felé a zacskókat, amikben a neki vásárolt cuccok voltak. – Ha lúd hát legyen kövér... – Végül is ha csináljuk, hát csináljuk rendesen. Mondjuk nem tudom, hogy anyuciék mit szólnak majd a szerkóhoz. A legnagyobb kérdés, hogy Ő hajlandó lesz-e belebújni a cuccba.
Míg Ő átöltözött én addig gyorsan bedobáltam néhány dolgot a fekete bőröndbe. Fogalmam sincs, hogy mire számíthatok Oregonban. Tulajdonképp soha sem voltam még Oregonba... Most jut eszembe A GPS-t is elő kell keresnem,mert anélkül igen csak izgi lesz az út. Na neee... AZ a két bőrönd az övé?
- Csak egy hétvégéről volt szó... – kezdtem bele a mondatomba, miközben hallottam a cipője kopogását a parkettán. Megfordultam és – Hűűűű... Hát ez... – Basszus szinte szóhoz sem jutottam. – Tökéletes, de most indulnunk kell, mert hosszú az út. – kaptam fel a bőröndöket és indultam az ajtó felé. A bejárat előtt leraktam a cuccot. – Az az enyém... – mutattam a kocsi felé. Most esett le, hogy Ő még soha nem is látta a kocsim. Mondjuk nem is igazán szoktam vezetni.
Kocsi Smilewords: Ki számolja? | note: Remélem tetszeni fog. Very Happy|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Zooey A. Benedict
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 10.
Kora :
23TémanyitásTárgy: Re: Whataya want from me? 11.09.16 19:26Eric & Zooey

- Ez most komoly? Mióta vásárolunk mi egymásnak? - Pislogtam rá meglepetten. Oké, erről a részről lemaradtam, de azt hiszem az világos miről is van szó, a kis rafinált, de ennyi még végül is simán belefér a dologba, végül is nem csak egy kis apróságot kértem, hmm és ha el is akarom várni, hogy jól csinálja, akkor nekem is be kell segítenem. Jesszus, azért remélem nem engedte el nagyon a fantáziáját, mert azt még nem nagyon ismerem, lenne okom félni? - Világos, szóóval, ha azt akarom, hogy eljátszd, hogy a pasim vagy, akkor azt kell felvennem, amit akarsz. Oké, ez így fair, azt hiszem. - Miután a kezembe nyomta az általa vásárolt dolgokat nem is igazán volt más választásom, bizonyos szinten kíváncsivá is tett, mert mi eddig ilyesmit nem csináltunk, oké, hogy ezt-azt megvettünk egymásnak, mert eszünkbe juttatta a másikat, de ha jól gondolom ez most egy komplett szerelés, amit egy nőnek vásárolt, vajon mi járt a fejében, miközben kiválasztotta ezeket a darabokat, furcsa belegondolni, hogy bármelyik darabot is vonzónak találta volna vagy engem festett volna le maga elé közben, oké ez egy kicsit undi is tudván, hogy a lakótársam meleg és ez engem a legkevésbé sem zavar... Mi vaaaan? Na nem, ezt nem, nem gondolta komolyan, hogy ebben, hogy ezt fogom felvenni, kizárt, hogy ebben a cipőben menni tudnék, az oké, hogy kicsi vagyok, de majd lehajol csessze meg, oké jól van, nem vitatkozom... És ez mégis mi? Mi a jó fenének fogok ebben kinézni? Mert hogy ez már nem Zooey lesz, az egyszer biztos. Nagy nehezen belevarázsoltam magam mindenbe, meglepő módon a méreteket eltalálta, amiben nem is akartam tudni mikor lett ilyen szakértő, látszik, hogy mostanság kissé elvagyunk veszve, lemaradtam volna valamiről?
- Igen, csak egy egyszerű buliól, most pedig nézz rám, szóval jön velünk mindkét bőrönd... - Tiltakozásra időt sem hagyva mutattam rá mindkét bőröndre ezzel is arra célozva, hogy egyik sem fog itt maradni, nőből vagyok, nem tudhatok mindent előre, hogy mi mindenre lehet szükségem, szóval az a biztos, ha minden szépen jön velem.
- Azért, ha zuhannék, légyszi kapj el. - Még nem egészen érzem száz százalékos stabilan magam ebben a cipőben, az este végére pedig valószínűleg úgy fogom hozzá vágni, de neki erről nem kell tudnia.
- És ezt csak így most mondod? - Tátott szájjal néztem a kocsira, hogy nekem most komolyan ebbe kell beszállnom, oké nagyon sok mindent nem tudok még róla, mit titkol még? - Biztos nincs más oka is ennek az új style-nak? - Tudom is én, akármi, hisz mostanság olyan furcsán viselkedik, bár fogalmam sincs, hogy rz jó vagy rossz, de azt hiszem hamarosan ez is ki fog derülni, de most egész egyszerűen csak szurkálódom, hosszú még az út.<
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Eric Crawford
Hozzászólások száma :
36
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 10.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las Vegas....TémanyitásTárgy: Re: Whataya want from me? 08.10.16 17:04


   

   

   
Whataya want from me?

   

   
- Mert megtehetem? - vontam fel a szemöldököm, mosolyogva. - Ha ayt akarod, hogz hatásos és hihető legyen, akkor jól kell csinálnunk nem? - Mindig is azon az elven voltam, higz ha valamit csinálok akkor csinűljam jól. Ha már rávettem magam erre az örültségre, akkor csináljam teljes beleélléssel. Mondjuk fogalmam sincs, hogz v alaki is elhiszi-e majd rólam, hogy becserkésztem Zooey-t, mert én aztán mindehogy kinéyek csak nőfalónak nem.
-Nem kell felvenned... csak ha akarod. - húztam félmosolyra a szám. Semmi sem kötelező, sem kényszer. Végül is nem az én őtletem volt, hanem az övé, akkor száljon be a játékba.Érzem azt, hogy nem igazán tetszik neki sem az ötlett sem a szerelés, de mint már elmondtam, semmi sem kötelező. Tulajdon képp magam sem értem, hogy mi a fenének töröm magam, hisz én csak a szobatársa vagyok. - Figyelj. Látod, hogy hogy vagyok felöltözve? Szerinted ha egy pöttyös szoknyában és egy virágos felsőben elhinnék, hogy együtt vagyunk? - ezt te sem gondolta komolyan.
- Mi a francnak ennyi cucc! - tettem egz halk megjegyzést ,majd elindultam ajtó felé a bőröndökkel a kezemben. Soha sem értettem a nőket, talán pont ezért nem is vonzódok hozzájuk. Valahogy nekem olyanok mint egy átlagos szobanövény... Szépek, szépek de annyira nem keltik fel az érdeklődésem. Lehet velem van a baj. - Persze meg a bőröndöket is én vigyem, meg kapjalak is el... Superman vagyok. - nevettem el magam, mert tudtam, hogy ezzel felbosszantom.
- Igen? - vontam fel a syemöldököm. Lehet, hogz be kellett volna számolnom, hogy van egy ilyenem is. - Mire gondolsz? Miért lenne más oka? - Ezzel most kissé meglepett. Talán a dolgok mögé lát nagyon is.
   
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Zooey A. Benedict
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 10.
Kora :
23TémanyitásTárgy: Re: Whataya want from me? 09.10.16 21:22Eric & Zooey

- Ennyire? Jól van édes, ha et akarod látni, akkor ezt fogom felvenni, az üzlet az üzlet. - Nincs kibúvó, nagyon fog ez még fájni nekem, ahogy neki is, mivel ahogy mondta, ha csinálni akarunk valamit, akkor azt csináljunk jól. Bevallom kissé ideges vagyok az este miatt, annyira hogy már magam sem értem mégis hogy a fenébe pattanhatott ki ilyen ötlet a fejemből, de még ennek ellenére is sikerült rávennem, ami kisebb csodaszámba megy, szóval, ha cserébe ezeket a darabokat kell felvennem, akkor megteszem és még mosogatok ééés takarítok meg bevásárolok vagy két hétig, hosszú lesz.
- Persze, hogy felveszem, legalább most már ezt is tudom rólad. - Nem tudtam, hogy egyáltalán van ízlése a nők terén, de most már igen és azt kell mondani, hogy az eléggé dögös darabokat kedveli, mert hát ez kicsit sem visszahúzódó, ahogy én sem leszek az bennük. De egy dologban igaza van, ha már így alakult, akkor próbáljuk meg a lehető legjobbat kihozni az egészből, ami még pontosan hát... fogalmam sincs mit jelent, de ezt már a jövő zenéjére bízom. Nem akarok sem jósolni, sem semmi hasonló. Elmegyünk, aztán azt legalábbis meglátjuk mennyire is lennénk jó páros. Hazudnék, ha azt állítanám, hogy kicsit sem vagyok ideges, bár az nem igazán érdekel, hogy mi lesz, ha nm jön össze, de ez most mindkettőnknek egy új szituáció.
- Kikérem magamnak, nem hordok sem pöttyös szoknyát, sem virágos felsőt. - Öltöttem rá nyelvet duzzogva. Így már csak azért is ezeket fogom felvenni, ezt szeretné? Rendben van. Megkapja. Akkor ma mindketten egy új Zooey-t fogunk megismerni. Én magamban, Ő pedig bennem, na héé, nem úgy.
- Még szép. Az enyém. - Mosolyodtam el diadalmasan, mert nekem ma ezt is szabad, sőt azt is kijelenthetem, hogy az enyém, elvégre ma az én pasim.
- Semmi, semmi, csak megleptél, ennyi. - Fogjuk rá, részben, bár az, hogy meglepett, az tényleg igaz. Hogy eddig hol kerültük el egymást evvel a szépséggel? A kocsival... Lassan elindultunk, eleinte eléggé csendesen telt az út, láthatóan mindketten bele voltunk merülve a gondolatainkba.
- Figyelj Eric, ez csak egy buli, ahová nagyon nem volt kedvem egyedül elmenni, szóval megígérem, hogy nem foglak nyaggatni semmiért se, szóval nyugodtan csak engedd el magad. - Semmit sem kell vagy muszáj, ha nem akarja vagy ha úgy érzi, hogy az efféle dolgok neki nem igazán mennek, elsősorban nem ezért könyörögtem ki, hogy velem jöjjön, eszem ágában sincs kihasználni vagy ilyesmi, egyszerűen Ő csak egy nsgyon jó barát, akire most is számíthatok.<
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Eric Crawford
Hozzászólások száma :
36
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 10.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las Vegas....TémanyitásTárgy: Re: Whataya want from me? 30.08.17 21:23


   

   
   
Whataya want from me?

   
 - Ha hiteles akarsz lenni, lenni akkor ennyire. - Utálok hazudni és megjatszani magam de ha már muszály, akkor a fenébe is csináljam jol. -Ügyes kislány! - érintettem  meg az orra hegyét a mutattó ujjammal. Egyess embereknek rohatul nem fontos az összhang, na hát én nem tartozom közéjük. Ha vettem a fáradságott, hogy "férfit" vagy mi a francot faragjak magamból, akkor Ő meg vetkőzze már le ezt a jókislány figurát, mert két ilyen különböző kűlsejű emberről senki nem fogja elhinni, hogy egy pár.
-Mit is? - vontam fel a szemöldököm. - A nőkkel kapcsolatos izlésemre célozgatsz? Olyanom nekem nincs. - nincs ay a nő aki fel tudná kelteni a figyelmem. Nem nem érdekel egy cseppet sem milyen ruha van rajtad, vagy hogy hogy áll a hajad. De addig amig az én csajomat játszod addig légy stilusos.
Azért bennem van a félelem, hogy leblokkolok, és Zooey ki fog akadni. Nem is vagyok teljesen biztos abban, hogy én ezt akarom. Kelett ez nekem?! Mindegy jo buli lesz és végigcsinálom még ha nem érzem azt, hogy ezt a hülye dumát barki is beveszi.

- Nyagatni? Nem azt nem fogsz, mert én foglak, mivel senkit sem ismerek ott. - huztam egy félmosolyra a szám. - Egyébként relax, ne parázz, jó lesz az. - gondolom én, vagy nem. Igaz, hogy egész uton fojamatossan ez járt a fejembe, és a hallgatása is meglepett, de szerintem neki is pont ugyan az járt a fejében mint nekem, csak le ne bukjunk. Öt óra néma csend és hulla szag után megérkeztünk Oregonba egy iden csak csinos kis kulipintyó elé, ahol már javában fojt a buli. -Ez lesz az? - zökkentettem ki a gondolatai közül Zooey-t.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Zooey A. Benedict
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 10.
Kora :
23TémanyitásTárgy: Re: Whataya want from me? 03.10.17 17:03Eric & Zooey

- Legalább kicsit jártasabb leszek az ízlésed terén, hmm, sosem jöhet rosszul. - Sunyi mosolya húzódnak ajkaim, ahogy lassan elvonulok átöltözni. Fogalmam sem volt, hogy egyáltalán bármilyen ízlése is van, már ami a nőket illeti, most pedig olyan dögös szettel állított haza, hogy szó nélkül is maradtam egy pillanatra, de ha komolyan azt akarja, hogy ebben legyek... mint mondtam, az üzlet, az üzlet.
- Még, hogy nincs. Ch, ami azt illeti meglehetősen dögös, hmm már csak az a kérdés én, az leszek-e benne? Meglátjuk... - Pár röpke perc múlva, amíg eleget teszek a kívánságának. Bár, ez most nem igazán én vagyok, vagy mégis?
- Hmm, szerintem egész népszerű leszel, én meg még a végén féltékeny. - Jogot formálhatok rá, nem? Végül is most az ÉN pasim lesz, ííígy lehetek féltékeny.
Semminek érződött az a közel hat óra, amit utaztunk, Eric úgy vezet, mint egy álom. Igaz, hogy meglehetősen csendben voltunk mindketten, ami olykor kissé furcsa volt, mintha feszélyezve éreznénk magunkat, de valószínűleg csak mindketten hosszasan elgondolkodtunk azon, hogy nem vagyunk normálisak, de sikerülhet, végül is, miért is ne! Úgy érzem, elég szexik vagyunk így együtt.
- Már most féltékeny vagyok! - Mosolyogtam rá, amint mindketten kiszálltunk a kocsiból. Nem csak érezhetően, de láthatóan ránk, vagyis inkább jobban rá meredt minden főként női szempár, sicc, az enyém!
- Hmm, azt nem beszéltük meg mennyire legyek harcias... - Vártam meg, amíg Eric megkerüli az autót, hogy végre megfoghassam a kezét puszta enyhe célzásként használva a gesztust, arról nem is beszélve, hogy egy párként kellene viselkednünk.<
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Eric Crawford
Hozzászólások száma :
36
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 10.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las Vegas....TémanyitásTárgy: Re: Whataya want from me? 22.11.17 18:51


   

   
   
Whataya want from me?

   
- Ne aggódj, nem hinném, hogy szügség lesz rá, hogy ismerd az izlésem. - húztam fintorra a szám. Miért kellene tudnia. Azt érzem, hogy kissé túlságossan is beleéli magát a szerepébe. Nem bukom "másokra", vegy legalabb is azokra akik nem olyanok mint én. Imádom ezt a csajt, mert elképesztően cuki és mérhetetlenül jófej, de ennyi se több se kevesebb. Egyszerűen képtelen vagyok úgy nézni rá mint életem szerelmére... Nekem az valahogy másként néz ki.
-Nem szivem nekem tényleg nincs olyanom. Arról, hogy milyen segge van Jonny Deepnek tudnék reggelig beszélni, de hogy a tiéd milyen... Olyan..hmmm nőies?! - Vontam fel a szemöldököm úgy mint ha kérdezném. Tényleg fogalmam sincs. Mondjuk még egyszer sem jutott eszembe hogy úgy tényleg megnézem. Vajon miért nem? Az élet örök talánya marad. Míg én ezzen merengtem Ő is kikászálódott a fűrdőböl. - Na most talán tényleg elhiszi valaki, hogy egy pár vagyunk. De ugye tudod, hogy örök életedben mosogatni fogsz nálam ezért. - nevettem el magam, imáron a kocsiban ülve. Kisérteni fogom még halálom után is ezért. Fogalmam sincs, hogy egyáltalán miért is csinálom. Nem is tudom ki ez a nő és máris ilyesmikre vesz rá. Tuti valami boszi aki varázslatott szórt rám.
- Akkor csapassuk Kisanyám! - száltam ki a kocsiból, miközben feltettem a napszemüvegem a fejemre. Körbementema kocsin  és kinyitam az ajtót Zooey előtt. Tuti úgy néztünk ki mint valami gicses szappanoperaban. - Nyugi Kislány, attol nem kell tartanod, hogy ezt a segget valaki ma megfogja.. - nyujtottam a kezem felé. Érezhető volt, ahogy az emberek ránkszegeszték a tekintetüket. Totál ugy éreztem magam mint eg ykoleszos buliban.    
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Zooey A. Benedict
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 10.
Kora :
23TémanyitásTárgy: Re: Whataya want from me? 06.12.17 10:59Eric & Zooey

- Együtt élünk, előbb-utóbb ez elkerülhetetlen cica. - Bár eléggé pipa leszek, ha egyik nap váratlanul egy mocskos jó pasival állít haza, hmm nemáár, az élet igazságtalan. Egyébként meg mindenkinek van egy alapízlése, még ha nem is szimpatizál az adott dologgal, attól véleménye még mindenkinek van róla, ez általános, plusz ha már vette a fáradtságot és elment nekem vásárolni a bulira, amivel meg is lepett, akkor mégis csak van szeme a nőkhöz.
- Johnny Deep? Épp Johnny Deep? Végül is nem rossz, bár engem a munkásság jobban megmozgat, mint a hátsója... Szóóóval, az idősebb pasik, mi? - Ezt már inkább csak amolyan ugratásnak szántam és remélem, hogy venni fogja a lapot, annak ellenére, hogy ilyenekről eddig még nem igazán beszéltünk.
- Mellékállásban... De akkor legyél piszkosul jó. - Legyen már miért mosogatnom, amúgy meg, ha valami oknál fogva nem válna be az egyetem, még nincs kizárva, hogy tényleg nála fogok mosogatni.
- Esküszöm, mint Ricky Martin. - Leszámítva a tetkókat persze, de érzem már, hogy jól fogok szórakozni és, hogy ezért tényleg életem végéig fogok mosogatni, de megéri.
- Ó dehogyisnem... - Próbáltam úgy tenni, mint aki nem nevet. Kézen fogtuk egymást és lassan bementünk. Furcsa érzés megint itthon lenni, valaki más kezét fogni, hmm de ők ezt nem tudják. Épp javasolni akartam Eric-nek, hogy akkor talán indíthatnánk valamivel a pultnál, de esélytelen volt, ugyanis valósággal lerohantak, picit megbillentem a sarkaimon, de szerencsére nem lett kicsi a rakás... Jó volt mindenkit viszont látni, egy halom millió kérdéssel ütköztem szembe, de persze azért finoman a szemük sarkából Eric-et is méregették, Ő lett a friss húsi, bár konkrét sztorink nincs, azért bízom benne, hogy egyedül is okosan ki tudja majd vágni magát a kérdések alól.<
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Eric Crawford
Hozzászólások száma :
36
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 10.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las Vegas....TémanyitásTárgy: Re: Whataya want from me? 04.12.18 16:26


   

   

   
Whataya want from me?

   

   
-Olyan nálam nincs hogy elkerülhetetlen. Itt vagyok húsz évesen, melegen és még egyetlen idióta sem támadott meg az utcán és vágta el a nyakam. Én irányítom a sorsom, nem pedig Ő engem... - húztam el dacosan a szám. Eddig még sikerült elkerülnöm az olyan embereket akik a magam fajtát kővel dobálja meg az utcán. Mondjuk kerülni is szoktam annak hirdetését, hogy melyik nemhez vonzódom. Nem szoktam titokban tartani de azért nem veszek részt semilyen melegfelvonuláson meg ilyesmin. Szerintem azok a melegek akik oda kimenek szégyent hoznak a saját fejükre. Nem tekintem magam másnak a többi embertől ezért nem is érzem azt hogy tüntetnem kellene a jogaimért. Ugyan olyan jogaim vannak mint nekik.
- Tulajdon képp nincs ideálom. - Nem is gondolkodtam még rajta. valójában néha támadnak bennem kétségek azzal kapcsolatban, hogy most akkor hova is tartozom. Nem teljesen vagyok biztos abban amit érzek. Talán még túl fiatal vagyok ehez, majd kialakul véglegesen az idő múlásával. De azért eezt nem szivesen tudatnám Zooey-val. Nem szeretném, ha millió és egy kérdést tenne fel amikre még én sem tudom a választ.
- Aranyom én mindig piszkosúl jó vagyok !- kacsintottam miközben belepillantottam a visszapillantóba. És tényleg mocsok jól nézek ki. na jó ez egősan hangzott de akkor is. Női szívek törjetek szilánkokra.
Utolsó nagy levegő, miközben már felénk tart a kérdezők és a kérdések tengere. Egy csapatnyi lány támadt ránk, vagyis pontosabban rá. Elengedtem a kezét és hátérbe vonultam. Régen nem láthatta Őket mert elég nagy volt az öröm. Őket figyeltem, miközben biztattam magam, hogy menni fog ez.

   
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Zooey A. Benedict
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 10.
Kora :
23TémanyitásTárgy: Re: Whataya want from me? 13.01.19 13:39Eric & Zooey

Eszméletlen jó volt mindenkit újra látni, mintha el sem mentem volna, pedig sok mindenről lemaradtam ebben egészen biztos vagyok, de hát hosszú még az este, és azért nekem is van egy-két dolog a tarsolyomban. Hamar figyelembe vették Ericet is, azért nem sikerült teljesen a háttérbe vonulnia, ahogy ez a későbbiekben sem fog menni, de az enyém és harapok érte. Meglehet önző dolog volt kikönyörögni belőle ezt az utat, mert neki aztán semmi oka sincsen itt lenni, de azt szerettem volna, ha eljönne, így a legkevesebb amivel tartozom neki, hogy nem hozom kellemetlen helyzetbe. Ez nem azt jelenti, hogy nem fogom kicsit heccelni, de igyekszek majd a határokon belül pimaszkodni.
- Talán próbáljunk meg vegyülni kicsit. - Nyújtottam felé a kezem. Tisztában vagyok vele, hogy szó szerint senkit sem ismer rajtam kívül, de ez még változhat, nem vagyunk antiszociális hajlamúak és ki tudja, akár még az is megtörténhet, hogy jól fogjuk érezni magunkat. Eric nagyon is jó fej tud lenni, csak el kell engednie magát kicsit.
- Tudom... Utálsz most. De légysziii... - Húztam elő legragyogóbb mosolyomat, már-már belesajdult az állkapcsom. - Megígérem jó lesz. - Húztam magammal a bár rész felé. Akkor igyunk valamit. Ez még amúgy is kimaradt az beköltözésem óta, egy közös kis buli. Jobban belegondolva, jó ég, összeköltöztem egy tök idegen pasassal, végezhettem volna egy metró aluljáróban is, mondjuk a vesém nélkül, de nem így történt. Ellenkezőleg, akkora őrültség, amekkorának tűnt, de végeredményben jó, hogy így alakult. Legalább mindketten kipróbáljuk magunkat valami újban. Például magamat ebben a szerelésben, amit nem mellékesen csak miatta vettem fel.
- Hé, és csak miattad vettem ezt fel... - Fordultam körbe, hogy emlékeztessem ez csak az Ő kedvéért van, még a nem is hozza különösebben lázba, de Ő választotta, én pedig belebújtam. - Szóval, mit iszunk, cica?<
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Eric Crawford
Hozzászólások száma :
36
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 10.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las Vegas....TémanyitásTárgy: Re: Whataya want from me? 23.02.19 16:16


   

   

   
Whataya want from me?

   

   
Ez sem lesz könnyű menet, az tuti. Nem is tudom mire gondoltam , mikor beválaltam eztaz egészet. Nem is olyan biztos, hogy ez menni fog nekem, bár megteszek minden tőlem telhetőt, hogy hiteles legyen. Ki ez a lány, aki igy rászedett ezekre a dolgokra? Miért csinálom ezt. Kissé össze vagyok zavarodva. Most, hogy ilyennek látom magam igazi férfinek érzem magam. Most akkor mi van? Eskőszöm ez már nem normális. Mostanában rámtörnek ilyen hullámok és tudom, hogy valami nincs rendben. Hirtelen azon kapom magam, hogy nézem ahogy kisétál a fürdőböl egy szál tötölközőben és érdekel, hogy vajon, hogy nézhet ki meztelenül. Na jo ez már nekem is sok. Tudom, hogy még alakulóban van a dolog bennem, de ez akkor sem hiszem hogy rendben van.
- Vegyüljönk el? Most ez komoly? - néztem körül,arra célozva, hogy mindenki szinte minket néz és összesugnak a hátunk mögött. - Mindenki minket figyel.. Ez normális? - volnat fel a szemöldököm. - Na azt nagyon ajánlom, hogy jó legyen. - huztam egy félmosolyra a szám. Ha most nem bukunk le akkor soha. Nem tudom, hogy vagyok e olyan jó, hogy nem tünjön fel senkinek. - Gondolod bevették? - kérdeztem rá, miközben leültem a bárpulthoz. Kikértem két vodkát és ahogy a kezembe vettem a poharat máris leöntöttem az egészet. - Na gyerünk kislány.. Nem birod a tempót? - kacsintottam rá, miközben már a második pohárral ittam ki.Akkor csináljuk úgy ahogy Ő szeretné. ha már megigértem neki, akkor mindent meg is teszek annak érdekében, hogy jól menjen.
   
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Zooey A. Benedict
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 10.
Kora :
23TémanyitásTárgy: Re: Whataya want from me? 26.02.19 17:42Eric & Zooey

- Fogalmam sincs, szerintem még nekik sem. De ez csak egy buli, bulizzunk. - Voltaképp önző dolog, de nem akartam egyedül jönni, egyedül itt lenni. A barátaim meg minden, de a szakítás óta, meg mióta elköltöztem kissé  megosztott lett a banda, és semmi kedvem sem volt hallgatni őket. Tehát lényegében nem igazán érdekel mit fognak elhinni.
- Ó bírom én, ne aggódjál. - Ééértem, szóval a stratégia a rúgjunk be, benne vagyok. Hajtottam fel egymás után a kis poharak tartalmát. Jobban belegondolva ez még úgyis betöltetlen pont volt a barátságunkba, még sosem láttam úgy részegen, ma este ezt is kipipálhatjuk. Hmm, én nem is bírom a vodkát, de nem baj, jó lesz ez, végül is itt van velem, mi baj történhet.
Közben ismét megrohamoztak a barátnőim azzal, hogy még be sem mutattam kit is hoztam magammal. Ó bakker, annyira elvoltam foglalva avval, hogy mindenki mindent tudni akar, hogy elmaradt. - Basszus, hát akkor csajok... Ő itt Eric. - Közben már ketten bekerítették szegényt, a harmadik liba már a nyakát simizte, a negyedik taperolta. Na jóó, ebbél elég. - És foglalt... -  Lizának mániája minden pasira rámászni az első kettő percben, mintha legalábbis ez valamiféle betegség lenne, kényszeresen műveli és időnként nagyon bosszantó.  - Szóóóval, ez a kezekkel Eliza. - Persze mindvégig próbáltam vigyorogni, miközben igyekeztem lehámozni róla mindenkit. Oké, értem én, muszáj kideríteni ki a szabad préda, de Ő nem az, szóval mindenki egy lépést hátra. És persze nem maradhatott el a hab a tortára, az exem is megjelent, rekord ideig kiírta, hogy hozzám sem szólt. - Szia Zooey... - Engedtem meg felé egy halovány mosolyt. Nem bírod ki, mi? - Szóval mostanában az ilyenekre buksz... - Nem, mi? Gondoltam.<
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Eric Crawford
Hozzászólások száma :
36
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 10.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las Vegas....TémanyitásTárgy: Re: Whataya want from me? 28.02.19 17:40Eric & Zooey
-Azért feletébb érdekelne, hogy itt néhányaknak mi jár a fejében. - néztem körül, miközben újra beleittam a poharamba. Ha ezek, komolyan bevették, hogy mi egy pár vagyunk csak ennyiből, hát akkor hülyébek mint gondoltam. Na jó ez kiocsit erős talán, de én még embert nem láttam, aki első ránézésre nem tudta megmondani, hogy meleg vagyok-e. Az embereknek van egy külön érzékük, hogy megérezék a nem normális dolgokat. Legalább is a számukra nem normális. Igazából már megszoktam az előítéleteket és megtanultam ignorálni az emberek véleményét. De ez a helyzet elég furcsa de egyben jó is. Most az egyszer nem azért néznek és sugnak össze a hátam mögött, mert más vagyok mint Ők.
- Azt majd  meglátjuk. -  mosolyodtam el sokatmondóan. Lehet, hogy nem vagyok egy tipikus minta pasi de egy valamit nagyon tudok: Inni. Valahogy mindig is jól birtam a piát. Na, persze kiütöm én magam, csak ahoz kicsit töbett kell innom, mint az átlag ember fiának.
Megrohamoztak bennünket Zooey barátnői, amit hiányoltam is eddig. Na nem azért, csak hát a lányok mindig mindenre olyan kíváncsiak. Feletébb csodálkoztam volna azon ha elmúlt volna az este kérdések hada nélkül. - Heló lányok. - emeltem fel a kezem és elhúztam az arcom előtt köszönés gyanánt. Úgy néztek rám mint egy darab húsra az éhes oroszlánok. A másodperc tört része alatt három lány tapasztott a bárpulthoz és éreztem hogy ennek nem lesz jó vége ha valami nem történik. Kicsit megizlelhettem egy macsó életét és hát nem is tudom, hogy tetszett-e. Aztán Zooey még időben közbelépett és megakadályozta, hogy felfaljanak.  Odaléptem Zooey mellé kitépve magam a csajok gyűrűjéből. - Hölgyeim, sajnos ez az igazság. - karoltam át a derekát és es alig érezhető puszit vagy csókot, nem is tudom, hogy nevezzem, nyomtam a szája szélére. Láttam ahogy megmerevedik egy pillanatra miközben végigsimitottam a fenekén. A lányok kissé hatásvadászként hurogtak és a bárpult felé fordultak, hogy kikérjék a következő kört. - Most mi van? Azt kérted legyek eredeti és hihető. Elég hihető volt? - fordultam a bárpult felé én is. Még fel sem ocsúdott a meglepetéstől máris jött a következő, csak ez már nem volt annyira kellemes. A volt pasi. Fantasztikus. Próbáltam figyelmen kivűl hagyni. Ment is mindadig még felém nem irányult egy megjegyzése. Óvatosan fordultam meg a bárszéken, hogy a szemébe nézhessek. - Tudod... - tartottam egy kis hatásszűnetett. -  Sokáig vissza akart menni hozád, aztán inkább egy férfi  melett döntött. - mondtam ezt a lehető legférfijasabb hangomon, ami még engem is meglepve igazán jól hangzott. - Tedd meg kérlek, hogy fogod az unals kis életedett és azzal foglalkozol. - álttam fel a bárszékröl, és egész közel mentem hozzá. Felépítésileg és magaságilak is én voltam a befutú. Nem tudom, hogy talán megfutamodott vagy csak nem akart semmit mondani, de hátatfordított és othagyott minket. - Na probléma megoldva. - ültem le mintha misem történt volna. - Figyelj csak, bulizni jöttünk, vagy nem? Akkor tegyük azt... -fogtam kézen miután kiittama  poharam és huztam a tánctér felé. -Na ne kéresd magad.  

@
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Zooey A. Benedict
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 10.
Kora :
23TémanyitásTárgy: Re: Whataya want from me? 01.03.19 10:28
Eric & Zooey

 - Rólad? Hát gondolom elkönyvelték, hogy olyan kis különc vagy, aztán ennyi. - Bővebben sejtelmem sincs, de most nem fogok nekiállni faggatózni, idővel a csajok amúgy is tudatni fogják velem a véleményüket, hogy figyelj Zooey, menekülj vagy tartsd meg, szóval nem izgatom magam rajta túlságosan, amúgy meg, hogy mit hisznek? Együtt jöttünk és együtt is fogunk távozni, a két időpont között pedig, hogy mi történik, azt talán á bízom, már azért is hálás vagyok, hogy nem egyedül kell itt lennem. Persze, szeretem őket, hisz a barátaim, de minden jó barát hajlamos túlzásokba esni.
Oké, mint a sakálok vagy inkább hiénák vetették rá magukat a friss húsra, aztán, aki kapja marja alapon ment a harc, csak hogy ez a küzdelem már eldőlt, harc nélkül győztem, egyelőre. Bevallom, beleborongtam az érintésébe, hogy miért? Tudom, hogy ezt beszéltük meg, meg hogy én akartam, de ez most nem az a megszokott Eric-Zooey páros, szóval mi nem ilyenek szoktunk lenni, de azért azt sem mondanám, hogy nem tetszett. Na jó, nem fogom kihasználni, csak amennyire megengedi.
Alig érezhetően értem hozzá ajkaihoz, senki sem sejt semmit, miért? Hát mert egy csapatnyi lány kezdett visítozni körülöttünk, hogy milyen cukik meg édesek vagyunk már. Jesszus, én komolyan innen jöttem? Azt hiszem, azt kell, hogy mondjam Eric mellett megváltoztam, érzékelhetően.
- Bocsi csajok, ez bukta. - Vontam meg a vállam, amolyan csak nem hittétek, hogy szabad prédát hozok ide nektek mosollyal. Alig csendesült le az első hullám, máris lecsapott a második, az ex pasim. Ne, ne, ne szólalj meg, csak sétálj el. Áhh, túl szép is lett volna. Mondhatni a levegő is megfagyott, aztán mikor Eric végül megszólalt, köpni nyelni nem tudtam, felállt a bárszékről, nem tudtam mire készül, ezért a háta mögé léptem, hogy megfogjam az egyik karját, nem akarom, hogy megüsse, ami azt illeti szerintem ennyi bőven elég is volt.
- Jól van, jól van. Még a végén ráébresztesz, hogy nem is ismerlek. - Énekelni hallottam már a zuhany alatt, sőt szeretem is hallgatni, mert egyszerűen nem rossz, de táncolni? Csupa meglepetés. Mi az, amiről még nem tudok? Szóval nem kérettem magam, csak hagytam, hogy magával rántson a táncoló tömeg mélyére. Karjaimat összefontam nyaka körül, úgy húztam közelebb magamhoz egy sejtelmes sunyi vigyorral.
- Tudod... - Tartottam némi hatásszünetet, az imént tőle tanultam.  - Ez olyan férfias volt, hogy most megcsókolnálak. - Hajoltam hozzá egészen közel... - De attól félek, most, hogy így felhergeltek, nem tudnál uralkodni magadon... - Szinte már görcsbe rándult minden egyes mosolyért felelős izmom, hogy ne nevessem el magam, muszáj volt szekálnom kicsit, hogy oldjam az iménti feszültséget, végül csak elnevettem magam. - Csak ugratlak. De attól még nagyon szexi volt, csakhogy tudj róla.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Eric Crawford
Hozzászólások száma :
36
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 10.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las Vegas....TémanyitásTárgy: Re: Whataya want from me? 22.03.19 17:14Eric & Zooey
 - Különc. Pont ezt akartam elkerülni.- Mindegy az emberek mit gondolnak rólad, csak azt ne hogy köl9nc vagy. A mai társadamon szerint ami különc az nem normális és egyenesen rossz. Minden ami nem átlagos arra hajlamossak vagyunk ferde szemmel nézni. Bár nem vettem észre,  hogy esetleg valakinek is derengene, hogy milyen is vagyok valójában. Hogy más, hogy különc... Egyenlőre nagyon jól megy a szerep és határozottan kezdem élvezni. - Azt hiszem a főzéssel rosz irányt választottam, talán színésznek jobb lennék. - mosolyodtam el, miután az ex pasi elviharzott. Nem teljesen voltam biztos,hogy attól ha szóban megfenyítem beijed ezért áltam fel a székről és ekkor elöntött valami adrenalin, valami különös érzés. Talán a férfi a macsó próbált előtörni. Ami nt láthatuk elég nagy sikerrel. Beijedt... és ezzel meglepett engem is. Szóval veszélyes is tudok lenni. Oké...ezt jó tudni.
- Mert nem is. -kacsintottam rá olyan macsósan, mérmint csak remélem, hogy nem úgy néztem ki mint akinek tikkjei vannak. Határozottan tetszik neki és ennek hangot is add. Nekem meg az tetszik, hogy ilyen bátor és nem fél válalni a lebukás kockázatát. Hisz nem tudhatta, hogy mennyire fog nekem ez menni. El is ronthattam volna az egészett és leégethettem volna az összes barátja előtt.
- Valóban...- emeltem  meg a szemöldököm. -Csak ez tart vissza, ettől nem kell félned... - huztan közelebb magamhoz, miközben a csipője az ennylémmel együtt ringott. - Ne gondolkodj, csak csináld, úgy is a pokolra kerülünk ezért... - fordÍtottam háttal nekem. A feneke hozámsímúlt én peddig próbáltam elnyomni magamban azt a kínos érzést ami feltörni akart. Nem bukhatunk le. Nem táncolhatunk úgy mint a hatvanas években, hogy fél méter távolság van közötünk...Azt senki sem venné be.

@
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Zooey A. Benedict
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 10.
Kora :
23TémanyitásTárgy: Re: Whataya want from me? Yesterday at 10:19
Eric & Zooey

- Hé, ez fájt! - Lakótárak vagyunk, együtt élünk, és nem is ismerem, csak azt hittem, hogy igen? Ez azért fájt, e kíváncsivá is tesz egyben, mert akkor mégis mi az, amiről még nem tudok, milyen az az oldala, amit még nem ismerek? Talán pontosan az, amelyiket most épp megmutatja? Hmm, azt  kell mondanom, jól áll neki, és mintha élvezte volna, hogy beolvashatott az exemnek, kínosabbra számítottam, de jól csinálta és őszintén mindent megért látni a képét.
Háát, akkor meglehet, hogy één nem tudnék uralkodni magamon, pedig kell, mert megígértem, hogy nem hozom szánt szándékkal kínos helyzetbe, bár most is elég erősen feszegetjük a határainkat, de ezt most nem egyedül csak én csinálom. Bízom benne, tudni fogja meddig mehet el, ugyanakkor figyelem az arcát, a reakcióit, már amíg engedi és nem fordít meg. Oké, nagyfiú, akkor bulizzunk, nem tartalak vissza és nem is rántalak vissza. Direkt még ki is toltam a csípőmet, ahogy hozzásimultam, egyik kezét a csípőmre, így irányíthat is, ha szeretne... Az imént azt mondta, még nem ismerem, hát akkor majd így megfogom. Egyik kezem az övén, másikkal pedig hátranyúltam a álla fölött és a nyakát birizgáltam, miközben szorosan egy ütemre követtünk testünk ringásával a zene ritmusát. Talán mindenki minket néz, talán irigyek, vagy féltékenyek, megváltoztam, mert már nem érdekel. Egyre jobban kezdtünk felszabadulni és elengedni magunkat, hirtelen megpördülve fordultam szembe vele, kezeimet először csak a vállára csúsztattam, majd karjaimat a nyaka köré fontam, még így magassarkúban is fel kellett rá néznem, holnap valószínűleg iszonyúan fog fájni a lábam, de megérte, még ha ezért életem végéig is kell majd mosogatnom. Oké, ezt most elképzeltem, ahogy úgy jó tíz év múltán, házasan és gyerekesen megyek át Erichez mosogatni, mert még mindig tartozok neki az a buli óta. De még milyen buli volt. Simán elképzelhetően tartom.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Whataya want from me?

Vissza az elejére Go down

Whataya want from me?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Bárhol, bármikor-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához