welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (784)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (452)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Eric Crawford
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Whataya want from me?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
33
Join date :
2015. Mar. 10.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las Vegas....TémanyitásTárgy: Whataya want from me? 19.06.16 21:18


Eric & Zooey
You're only young once. After that you'll have to find another excuse.

Esküszöm tiszta hülye vagyok, hogy belementem ebbe az egészbe. Mégis hogy a francba tudott rávenni arra, hogy elmenjek vele a szüleihez Oregonba? És ráadásul még egy buliba is utána, amit a barátai szerveztek és ahol el kell játszanom az új pasija... Szerintem mikor elvállaltam ezt az egészet, akkor még nem voltam tisztában azzal, hogy ez mit is jelent. Meg kell ölelnem... nem, nem pontosítok¬; folyton ölelgetnem kell, de ami még ennél is nagyobb dilemma, hogy meg kell csókolnom. Mégis azt hogy? Mármint... Ah fenébe is Eric, tisztára meg vagy buggyanva. De ha egyszer annyira szeretem, hogy ilyen örült.  Imádom, hogy mindig mindenre rá tud venni, gyakorlatilag három perc alatt. Most már mindegy. Benne vagyok nyakig, de talán nem is akkora baj. Ideje van a változtatásnak, hisz már kinőttem ezt a gyerek stílust. Egyébként is változtatni akartam az imidzsemen, és most meg van konkrét okom is rá. Az elmúlt pár napban szinte nem is láttuk egymást Zooey-val, mert valahogy mindig ellentétesen melóztunk, vagy a suli kavart be. Remélem elégedett lesz velem. Minden tőlem telhetőt megtettem, annak érdekében, hogy elég hiteles legyek. Bár a tetoválás maradandó lesz, de azt ,már eddig is akartam...
-Heló.... – léptem be ruházati osztály ajtaján. Kell valamit találnom Zooey-nak. Arra gondoltam, hogy ha nekem le kellett dobnom a kölyök szerepét, akkor neki is ideje lenne a jó kislányt felrakni a padlásra. – Szia... Segíthetek? – lépett oda az elárusító csaj, aki kb. annyi idős lehetett mint én. Furcsa csillogás volt a szemében. Miért gondolom azt, hogy bejövök neki? Oké ehez még hozzá kell szoknom... – Hát csajos öltözék kellene. Olyan ötvenöt kilós lehet és a méretei olyan kilencven, hatvan, nyolcvan...De valami vagányabra gondoltam – viszonoztam a mosolyt ami kiült a csaj arcára kiült. Fél óra alatt lezavartam a válogatást,mert már tartottam attól, hogy berángat az egyik fülkébe és megerőszakol... Különben is igyekeznem kell mert ma délután indulunk.
Az ajtóba toltam a kulcsot, de nem tudtam elfordítani... Zooey itthon van. Egy hét után most látom először, csak telón beszéltünk. Belépve az ajtón lepakolom a cuccaim.
– Zooey! Hol vagy? Megjöttem. – sétáltam a konyha felé és a kulcsokat az asztalra dobtam mikor kilépett a szobából. Az arckifejezése leírhatatlan volt. Hirtelen nem is tudtam, hogy ez jóm vagy rossz. – Na ennyire szörnyű? – mosolyodtam el hátha meggyőzőbb lesz.

Uj énTetko,,,Dress


words: Ki számolja? | note: Remélem tetszeni fog. Very Happy|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
75
Join date :
2015. Mar. 10.
Age :
23TémanyitásTárgy: Re: Whataya want from me? 28.06.16 21:03Eric & Zooey

Zűrös hetünk volt, de most már lassan kezdem magam otthonosabban érezni, nem csak a városban, de a kórházban is, persze mindig átlagábn rohannom kell, mint a mérgezett egérnek, főleg, ha mindig minden helyt akarok állni és persze megakarok felelni, mert nem lennék Zooey, ha nem így lenne, nagyon akartam ezt a munkát, kell a sulihoz is meg persze szükségem is volt mindenképp valami lazább állásra, előbb-utóbb fel kell nőnöm, szerencsét próbálni, mégsem élősködhetek mindig a szüleim nyakán. Bár eleinte nagyon, nagyon elvoltam veszve, néhányszor szó szerint is, ami után persze mindig meg is kaptam a magamét az újdonsült lakótársamtól, akinek gőze sem volt róla mégis hol vagyok már, a probléma csak annyi volt, hogy nekem se igazán, de akkor sem én lennék Zooey, ha néha nem volnék esetlen, oregon után pedig számomra ez maga a dzsungel, igaz, hogy egy betondzsungel, de attól a lényege még ugyanaz. Szóval suli pipa, helyes lakótárs pipa, igaz kicsit zizi, de pont annyira imádom érte, diákmunka pipa, közben pedig még gyakornokoskodhatok is kicsit, ha végeztem mindennel, azt hiszem egészen jól haladok, igaz, hogy a napom nyolcvan százaléka zsúfolásig megtelt, de pont így szeretem, bár a héten jó, ha futólag háromszor összefutottunk Eric-el annak ellenére, hogy egy lakásban lakunk, azt leszámítva amikor aludtunk, de hát olyankor nem igazán kommunikáltunk, viszont nem tudom, hogy észrevette-e, de egész mindeközben a fellegekben is vagyok attól, hogy rátudtam venni erre az egész őrültségre, hogy legyen a pasim egy estére, aztán, hogy jöjjön el velem a szüleimhez és töltsük ott a hétvégét. Komolyan nem hittem, hogy igent fog mondani. Tudom. Tisztában vagyok vele, hogy ezért még a kínok kínját fogom átélni, hogy a poklokat fogja megjáratni velem érte, de most még ez sem érdekel... Csak nem lesz olyan szörnyű. Végül is mi történhetne... Na jó, ebbe inkább bele se gondoljunk. Jó lesz ez, érzem. Aztán pedig elfelejtjük. Megint csak lakótársak leszünk, ahogy eddig is.
- Végre! - Siettem ki a szobából elé. - Mi tartott eddig? - Alig, hogy megpillantottam nem csak a szavam, de a lélegzetem is elállt, sőt... Pislantani is elfelejtettem szerintem. - Jó ég! Mármint... Hűha! - Esküszöm, hőség van, vagy csak nekem lett hirtelen melegem? És most egyáltalán nem vele akarok szurkálódni.
- Ugye, ezt most nem mind miattam? Vagyis iszonyat dögös ez a style, de... Mikor, hogyan, miért ésés, én hol voltam? - Pislogtam nagyokat döbbenten, meglepetten és még mindig nem akartam elhinni, hogy ez ugyanaz a pasi, akivel együtt lakom.<
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
33
Join date :
2015. Mar. 10.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las Vegas....TémanyitásTárgy: Re: Whataya want from me? 23.08.16 15:33


Eric & Zooey
You're only young once. After that you'll have to find another excuse.

-Nem, nem egyáltalán. Ugyan már, még hogy miatta? Pfff... honnan. – fintorodtam el. – Oké csak vicceltem. – vontam vissza gyorsan mielőtt túl komolyan veszi a dolgot. Valójában tényleg miatta csináltam, de nem csak miatta, hanem magam miatt is. Ideje volt annak, hogy új életet kezdjek. Nem játszhatom tovább ezt. Persze félreértés ne essék, nem változok semmit csak más lesz  a csomagolás. Valójában én sem tudom mit is akarok az életemtől. Szeretnék egy saját étermett majd egyszer. De ahoz még rengeteget kell dolgoznom és szenvednem a tanulásról nem is beszélve.
- Na de nincs időnk erre. Hoztam neked valamit... – nyújtottam felé a zacskókat, amikben a neki vásárolt cuccok voltak. – Ha lúd hát legyen kövér... – Végül is ha csináljuk, hát csináljuk rendesen. Mondjuk nem tudom, hogy anyuciék mit szólnak majd a szerkóhoz. A legnagyobb kérdés, hogy Ő hajlandó lesz-e belebújni a cuccba.
Míg Ő átöltözött én addig gyorsan bedobáltam néhány dolgot a fekete bőröndbe. Fogalmam sincs, hogy mire számíthatok Oregonban. Tulajdonképp soha sem voltam még Oregonba... Most jut eszembe A GPS-t is elő kell keresnem,mert anélkül igen csak izgi lesz az út. Na neee... AZ a két bőrönd az övé?
- Csak egy hétvégéről volt szó... – kezdtem bele a mondatomba, miközben hallottam a cipője kopogását a parkettán. Megfordultam és – Hűűűű... Hát ez... – Basszus szinte szóhoz sem jutottam. – Tökéletes, de most indulnunk kell, mert hosszú az út. – kaptam fel a bőröndöket és indultam az ajtó felé. A bejárat előtt leraktam a cuccot. – Az az enyém... – mutattam a kocsi felé. Most esett le, hogy Ő még soha nem is látta a kocsim. Mondjuk nem is igazán szoktam vezetni.
Kocsi Smilewords: Ki számolja? | note: Remélem tetszeni fog. Very Happy|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
75
Join date :
2015. Mar. 10.
Age :
23TémanyitásTárgy: Re: Whataya want from me? 11.09.16 19:26Eric & Zooey

- Ez most komoly? Mióta vásárolunk mi egymásnak? - Pislogtam rá meglepetten. Oké, erről a részről lemaradtam, de azt hiszem az világos miről is van szó, a kis rafinált, de ennyi még végül is simán belefér a dologba, végül is nem csak egy kis apróságot kértem, hmm és ha el is akarom várni, hogy jól csinálja, akkor nekem is be kell segítenem. Jesszus, azért remélem nem engedte el nagyon a fantáziáját, mert azt még nem nagyon ismerem, lenne okom félni? - Világos, szóóval, ha azt akarom, hogy eljátszd, hogy a pasim vagy, akkor azt kell felvennem, amit akarsz. Oké, ez így fair, azt hiszem. - Miután a kezembe nyomta az általa vásárolt dolgokat nem is igazán volt más választásom, bizonyos szinten kíváncsivá is tett, mert mi eddig ilyesmit nem csináltunk, oké, hogy ezt-azt megvettünk egymásnak, mert eszünkbe juttatta a másikat, de ha jól gondolom ez most egy komplett szerelés, amit egy nőnek vásárolt, vajon mi járt a fejében, miközben kiválasztotta ezeket a darabokat, furcsa belegondolni, hogy bármelyik darabot is vonzónak találta volna vagy engem festett volna le maga elé közben, oké ez egy kicsit undi is tudván, hogy a lakótársam meleg és ez engem a legkevésbé sem zavar... Mi vaaaan? Na nem, ezt nem, nem gondolta komolyan, hogy ebben, hogy ezt fogom felvenni, kizárt, hogy ebben a cipőben menni tudnék, az oké, hogy kicsi vagyok, de majd lehajol csessze meg, oké jól van, nem vitatkozom... És ez mégis mi? Mi a jó fenének fogok ebben kinézni? Mert hogy ez már nem Zooey lesz, az egyszer biztos. Nagy nehezen belevarázsoltam magam mindenbe, meglepő módon a méreteket eltalálta, amiben nem is akartam tudni mikor lett ilyen szakértő, látszik, hogy mostanság kissé elvagyunk veszve, lemaradtam volna valamiről?
- Igen, csak egy egyszerű buliól, most pedig nézz rám, szóval jön velünk mindkét bőrönd... - Tiltakozásra időt sem hagyva mutattam rá mindkét bőröndre ezzel is arra célozva, hogy egyik sem fog itt maradni, nőből vagyok, nem tudhatok mindent előre, hogy mi mindenre lehet szükségem, szóval az a biztos, ha minden szépen jön velem.
- Azért, ha zuhannék, légyszi kapj el. - Még nem egészen érzem száz százalékos stabilan magam ebben a cipőben, az este végére pedig valószínűleg úgy fogom hozzá vágni, de neki erről nem kell tudnia.
- És ezt csak így most mondod? - Tátott szájjal néztem a kocsira, hogy nekem most komolyan ebbe kell beszállnom, oké nagyon sok mindent nem tudok még róla, mit titkol még? - Biztos nincs más oka is ennek az új style-nak? - Tudom is én, akármi, hisz mostanság olyan furcsán viselkedik, bár fogalmam sincs, hogy rz jó vagy rossz, de azt hiszem hamarosan ez is ki fog derülni, de most egész egyszerűen csak szurkálódom, hosszú még az út.<
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
33
Join date :
2015. Mar. 10.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las Vegas....TémanyitásTárgy: Re: Whataya want from me? 08.10.16 17:04


   

   

   
Whataya want from me?

   

   
- Mert megtehetem? - vontam fel a szemöldököm, mosolyogva. - Ha ayt akarod, hogz hatásos és hihető legyen, akkor jól kell csinálnunk nem? - Mindig is azon az elven voltam, higz ha valamit csinálok akkor csinűljam jól. Ha már rávettem magam erre az örültségre, akkor csináljam teljes beleélléssel. Mondjuk fogalmam sincs, hogz v alaki is elhiszi-e majd rólam, hogy becserkésztem Zooey-t, mert én aztán mindehogy kinéyek csak nőfalónak nem.
-Nem kell felvenned... csak ha akarod. - húztam félmosolyra a szám. Semmi sem kötelező, sem kényszer. Végül is nem az én őtletem volt, hanem az övé, akkor száljon be a játékba.Érzem azt, hogy nem igazán tetszik neki sem az ötlett sem a szerelés, de mint már elmondtam, semmi sem kötelező. Tulajdon képp magam sem értem, hogy mi a fenének töröm magam, hisz én csak a szobatársa vagyok. - Figyelj. Látod, hogy hogy vagyok felöltözve? Szerinted ha egy pöttyös szoknyában és egy virágos felsőben elhinnék, hogy együtt vagyunk? - ezt te sem gondolta komolyan.
- Mi a francnak ennyi cucc! - tettem egz halk megjegyzést ,majd elindultam ajtó felé a bőröndökkel a kezemben. Soha sem értettem a nőket, talán pont ezért nem is vonzódok hozzájuk. Valahogy nekem olyanok mint egy átlagos szobanövény... Szépek, szépek de annyira nem keltik fel az érdeklődésem. Lehet velem van a baj. - Persze meg a bőröndöket is én vigyem, meg kapjalak is el... Superman vagyok. - nevettem el magam, mert tudtam, hogy ezzel felbosszantom.
- Igen? - vontam fel a syemöldököm. Lehet, hogz be kellett volna számolnom, hogy van egy ilyenem is. - Mire gondolsz? Miért lenne más oka? - Ezzel most kissé meglepett. Talán a dolgok mögé lát nagyon is.
   
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
75
Join date :
2015. Mar. 10.
Age :
23TémanyitásTárgy: Re: Whataya want from me? 09.10.16 21:22Eric & Zooey

- Ennyire? Jól van édes, ha et akarod látni, akkor ezt fogom felvenni, az üzlet az üzlet. - Nincs kibúvó, nagyon fog ez még fájni nekem, ahogy neki is, mivel ahogy mondta, ha csinálni akarunk valamit, akkor azt csináljunk jól. Bevallom kissé ideges vagyok az este miatt, annyira hogy már magam sem értem mégis hogy a fenébe pattanhatott ki ilyen ötlet a fejemből, de még ennek ellenére is sikerült rávennem, ami kisebb csodaszámba megy, szóval, ha cserébe ezeket a darabokat kell felvennem, akkor megteszem és még mosogatok ééés takarítok meg bevásárolok vagy két hétig, hosszú lesz.
- Persze, hogy felveszem, legalább most már ezt is tudom rólad. - Nem tudtam, hogy egyáltalán van ízlése a nők terén, de most már igen és azt kell mondani, hogy az eléggé dögös darabokat kedveli, mert hát ez kicsit sem visszahúzódó, ahogy én sem leszek az bennük. De egy dologban igaza van, ha már így alakult, akkor próbáljuk meg a lehető legjobbat kihozni az egészből, ami még pontosan hát... fogalmam sincs mit jelent, de ezt már a jövő zenéjére bízom. Nem akarok sem jósolni, sem semmi hasonló. Elmegyünk, aztán azt legalábbis meglátjuk mennyire is lennénk jó páros. Hazudnék, ha azt állítanám, hogy kicsit sem vagyok ideges, bár az nem igazán érdekel, hogy mi lesz, ha nm jön össze, de ez most mindkettőnknek egy új szituáció.
- Kikérem magamnak, nem hordok sem pöttyös szoknyát, sem virágos felsőt. - Öltöttem rá nyelvet duzzogva. Így már csak azért is ezeket fogom felvenni, ezt szeretné? Rendben van. Megkapja. Akkor ma mindketten egy új Zooey-t fogunk megismerni. Én magamban, Ő pedig bennem, na héé, nem úgy.
- Még szép. Az enyém. - Mosolyodtam el diadalmasan, mert nekem ma ezt is szabad, sőt azt is kijelenthetem, hogy az enyém, elvégre ma az én pasim.
- Semmi, semmi, csak megleptél, ennyi. - Fogjuk rá, részben, bár az, hogy meglepett, az tényleg igaz. Hogy eddig hol kerültük el egymást evvel a szépséggel? A kocsival... Lassan elindultunk, eleinte eléggé csendesen telt az út, láthatóan mindketten bele voltunk merülve a gondolatainkba.
- Figyelj Eric, ez csak egy buli, ahová nagyon nem volt kedvem egyedül elmenni, szóval megígérem, hogy nem foglak nyaggatni semmiért se, szóval nyugodtan csak engedd el magad. - Semmit sem kell vagy muszáj, ha nem akarja vagy ha úgy érzi, hogy az efféle dolgok neki nem igazán mennek, elsősorban nem ezért könyörögtem ki, hogy velem jöjjön, eszem ágában sincs kihasználni vagy ilyesmi, egyszerűen Ő csak egy nsgyon jó barát, akire most is számíthatok.<
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
33
Join date :
2015. Mar. 10.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las Vegas....TémanyitásTárgy: Re: Whataya want from me? 30.08.17 21:23


   

   
   
Whataya want from me?

   
 - Ha hiteles akarsz lenni, lenni akkor ennyire. - Utálok hazudni és megjatszani magam de ha már muszály, akkor a fenébe is csináljam jol. -Ügyes kislány! - érintettem  meg az orra hegyét a mutattó ujjammal. Egyess embereknek rohatul nem fontos az összhang, na hát én nem tartozom közéjük. Ha vettem a fáradságott, hogy "férfit" vagy mi a francot faragjak magamból, akkor Ő meg vetkőzze már le ezt a jókislány figurát, mert két ilyen különböző kűlsejű emberről senki nem fogja elhinni, hogy egy pár.
-Mit is? - vontam fel a szemöldököm. - A nőkkel kapcsolatos izlésemre célozgatsz? Olyanom nekem nincs. - nincs ay a nő aki fel tudná kelteni a figyelmem. Nem nem érdekel egy cseppet sem milyen ruha van rajtad, vagy hogy hogy áll a hajad. De addig amig az én csajomat játszod addig légy stilusos.
Azért bennem van a félelem, hogy leblokkolok, és Zooey ki fog akadni. Nem is vagyok teljesen biztos abban, hogy én ezt akarom. Kelett ez nekem?! Mindegy jo buli lesz és végigcsinálom még ha nem érzem azt, hogy ezt a hülye dumát barki is beveszi.

- Nyagatni? Nem azt nem fogsz, mert én foglak, mivel senkit sem ismerek ott. - huztam egy félmosolyra a szám. - Egyébként relax, ne parázz, jó lesz az. - gondolom én, vagy nem. Igaz, hogy egész uton fojamatossan ez járt a fejembe, és a hallgatása is meglepett, de szerintem neki is pont ugyan az járt a fejében mint nekem, csak le ne bukjunk. Öt óra néma csend és hulla szag után megérkeztünk Oregonba egy iden csak csinos kis kulipintyó elé, ahol már javában fojt a buli. -Ez lesz az? - zökkentettem ki a gondolatai közül Zooey-t.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
75
Join date :
2015. Mar. 10.
Age :
23TémanyitásTárgy: Re: Whataya want from me? 03.10.17 17:03Eric & Zooey

- Legalább kicsit jártasabb leszek az ízlésed terén, hmm, sosem jöhet rosszul. - Sunyi mosolya húzódnak ajkaim, ahogy lassan elvonulok átöltözni. Fogalmam sem volt, hogy egyáltalán bármilyen ízlése is van, már ami a nőket illeti, most pedig olyan dögös szettel állított haza, hogy szó nélkül is maradtam egy pillanatra, de ha komolyan azt akarja, hogy ebben legyek... mint mondtam, az üzlet, az üzlet.
- Még, hogy nincs. Ch, ami azt illeti meglehetősen dögös, hmm már csak az a kérdés én, az leszek-e benne? Meglátjuk... - Pár röpke perc múlva, amíg eleget teszek a kívánságának. Bár, ez most nem igazán én vagyok, vagy mégis?
- Hmm, szerintem egész népszerű leszel, én meg még a végén féltékeny. - Jogot formálhatok rá, nem? Végül is most az ÉN pasim lesz, ííígy lehetek féltékeny.
Semminek érződött az a közel hat óra, amit utaztunk, Eric úgy vezet, mint egy álom. Igaz, hogy meglehetősen csendben voltunk mindketten, ami olykor kissé furcsa volt, mintha feszélyezve éreznénk magunkat, de valószínűleg csak mindketten hosszasan elgondolkodtunk azon, hogy nem vagyunk normálisak, de sikerülhet, végül is, miért is ne! Úgy érzem, elég szexik vagyunk így együtt.
- Már most féltékeny vagyok! - Mosolyogtam rá, amint mindketten kiszálltunk a kocsiból. Nem csak érezhetően, de láthatóan ránk, vagyis inkább jobban rá meredt minden főként női szempár, sicc, az enyém!
- Hmm, azt nem beszéltük meg mennyire legyek harcias... - Vártam meg, amíg Eric megkerüli az autót, hogy végre megfoghassam a kezét puszta enyhe célzásként használva a gesztust, arról nem is beszélve, hogy egy párként kellene viselkednünk.<
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
33
Join date :
2015. Mar. 10.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las Vegas....TémanyitásTárgy: Re: Whataya want from me? 22.11.17 18:51


   

   
   
Whataya want from me?

   
- Ne aggódj, nem hinném, hogy szügség lesz rá, hogy ismerd az izlésem. - húztam fintorra a szám. Miért kellene tudnia. Azt érzem, hogy kissé túlságossan is beleéli magát a szerepébe. Nem bukom "másokra", vegy legalabb is azokra akik nem olyanok mint én. Imádom ezt a csajt, mert elképesztően cuki és mérhetetlenül jófej, de ennyi se több se kevesebb. Egyszerűen képtelen vagyok úgy nézni rá mint életem szerelmére... Nekem az valahogy másként néz ki.
-Nem szivem nekem tényleg nincs olyanom. Arról, hogy milyen segge van Jonny Deepnek tudnék reggelig beszélni, de hogy a tiéd milyen... Olyan..hmmm nőies?! - Vontam fel a szemöldököm úgy mint ha kérdezném. Tényleg fogalmam sincs. Mondjuk még egyszer sem jutott eszembe hogy úgy tényleg megnézem. Vajon miért nem? Az élet örök talánya marad. Míg én ezzen merengtem Ő is kikászálódott a fűrdőböl. - Na most talán tényleg elhiszi valaki, hogy egy pár vagyunk. De ugye tudod, hogy örök életedben mosogatni fogsz nálam ezért. - nevettem el magam, imáron a kocsiban ülve. Kisérteni fogom még halálom után is ezért. Fogalmam sincs, hogy egyáltalán miért is csinálom. Nem is tudom ki ez a nő és máris ilyesmikre vesz rá. Tuti valami boszi aki varázslatott szórt rám.
- Akkor csapassuk Kisanyám! - száltam ki a kocsiból, miközben feltettem a napszemüvegem a fejemre. Körbementema kocsin  és kinyitam az ajtót Zooey előtt. Tuti úgy néztünk ki mint valami gicses szappanoperaban. - Nyugi Kislány, attol nem kell tartanod, hogy ezt a segget valaki ma megfogja.. - nyujtottam a kezem felé. Érezhető volt, ahogy az emberek ránkszegeszték a tekintetüket. Totál ugy éreztem magam mint eg ykoleszos buliban.    
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
75
Join date :
2015. Mar. 10.
Age :
23TémanyitásTárgy: Re: Whataya want from me? 06.12.17 10:59Eric & Zooey

- Együtt élünk, előbb-utóbb ez elkerülhetetlen cica. - Bár eléggé pipa leszek, ha egyik nap váratlanul egy mocskos jó pasival állít haza, hmm nemáár, az élet igazságtalan. Egyébként meg mindenkinek van egy alapízlése, még ha nem is szimpatizál az adott dologgal, attól véleménye még mindenkinek van róla, ez általános, plusz ha már vette a fáradtságot és elment nekem vásárolni a bulira, amivel meg is lepett, akkor mégis csak van szeme a nőkhöz.
- Johnny Deep? Épp Johnny Deep? Végül is nem rossz, bár engem a munkásság jobban megmozgat, mint a hátsója... Szóóóval, az idősebb pasik, mi? - Ezt már inkább csak amolyan ugratásnak szántam és remélem, hogy venni fogja a lapot, annak ellenére, hogy ilyenekről eddig még nem igazán beszéltünk.
- Mellékállásban... De akkor legyél piszkosul jó. - Legyen már miért mosogatnom, amúgy meg, ha valami oknál fogva nem válna be az egyetem, még nincs kizárva, hogy tényleg nála fogok mosogatni.
- Esküszöm, mint Ricky Martin. - Leszámítva a tetkókat persze, de érzem már, hogy jól fogok szórakozni és, hogy ezért tényleg életem végéig fogok mosogatni, de megéri.
- Ó dehogyisnem... - Próbáltam úgy tenni, mint aki nem nevet. Kézen fogtuk egymást és lassan bementünk. Furcsa érzés megint itthon lenni, valaki más kezét fogni, hmm de ők ezt nem tudják. Épp javasolni akartam Eric-nek, hogy akkor talán indíthatnánk valamivel a pultnál, de esélytelen volt, ugyanis valósággal lerohantak, picit megbillentem a sarkaimon, de szerencsére nem lett kicsi a rakás... Jó volt mindenkit viszont látni, egy halom millió kérdéssel ütköztem szembe, de persze azért finoman a szemük sarkából Eric-et is méregették, Ő lett a friss húsi, bár konkrét sztorink nincs, azért bízom benne, hogy egyedül is okosan ki tudja majd vágni magát a kérdések alól.<
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
33
Join date :
2015. Mar. 10.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las Vegas....TémanyitásTárgy: Re: Whataya want from me? 04.12.18 16:26


   

   

   
Whataya want from me?

   

   
-Olyan nálam nincs hogy elkerülhetetlen. Itt vagyok húsz évesen, melegen és még egyetlen idióta sem támadott meg az utcán és vágta el a nyakam. Én irányítom a sorsom, nem pedig Ő engem... - húztam el dacosan a szám. Eddig még sikerült elkerülnöm az olyan embereket akik a magam fajtát kővel dobálja meg az utcán. Mondjuk kerülni is szoktam annak hirdetését, hogy melyik nemhez vonzódom. Nem szoktam titokban tartani de azért nem veszek részt semilyen melegfelvonuláson meg ilyesmin. Szerintem azok a melegek akik oda kimenek szégyent hoznak a saját fejükre. Nem tekintem magam másnak a többi embertől ezért nem is érzem azt hogy tüntetnem kellene a jogaimért. Ugyan olyan jogaim vannak mint nekik.
- Tulajdon képp nincs ideálom. - Nem is gondolkodtam még rajta. valójában néha támadnak bennem kétségek azzal kapcsolatban, hogy most akkor hova is tartozom. Nem teljesen vagyok biztos abban amit érzek. Talán még túl fiatal vagyok ehez, majd kialakul véglegesen az idő múlásával. De azért eezt nem szivesen tudatnám Zooey-val. Nem szeretném, ha millió és egy kérdést tenne fel amikre még én sem tudom a választ.
- Aranyom én mindig piszkosúl jó vagyok !- kacsintottam miközben belepillantottam a visszapillantóba. És tényleg mocsok jól nézek ki. na jó ez egősan hangzott de akkor is. Női szívek törjetek szilánkokra.
Utolsó nagy levegő, miközben már felénk tart a kérdezők és a kérdések tengere. Egy csapatnyi lány támadt ránk, vagyis pontosabban rá. Elengedtem a kezét és hátérbe vonultam. Régen nem láthatta Őket mert elég nagy volt az öröm. Őket figyeltem, miközben biztattam magam, hogy menni fog ez.

   
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Whataya want from me?

Vissza az elejére Go down

Whataya want from me?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Bárhol, bármikor-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához