welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
24.03.19 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Utcák

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Utcák 19.07.16 7:02

-----------
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Utcák 19.07.16 7:03

Este van, ráadásul hétvége. Lardon a hét fáradalmaitól terhesen lépdel a közeli bolt felé, hogy pár apróságot vásároljon magának. A hétvégét túl kell élnie, s rendszerint ekkor ér rá, mert rendőrként igen sokat dolgozik. Egy sötét sikátor mellett halad el, mikor hall több férfi mérges beszédét, aztán egy női sikolyt. Lovagunknak ettől több nem kell, hogy megváltozzon az útiterve. Szaladva érkezik meg a helyszínre, ahol több kemény fickó körbevesz egy nőt, sőt valamennyire el van késve, hiszen annak felsőruházata a földön hever összeszakítva.
- Héhéé! Beszállhatnék én is a buliba? – kezdi a szöveget, mire azok megrezzennek a hang hallatán. Három kemény fickó fordul vele szembe, aztán mérik fel az új alakot.
- Takarodj te szarjankó! – szól a középső, míg a lányhoz közel álló továbbra is nem ereszti el a Szépséget. Végül ketten odalépnek elé, hogy öcsi most jobb ha eltűnsz, vagy különben annyi. Lardont, azonban ennyi nem rémíti meg, sőt tudja jól, hogy az győz, aki kezdeményez. Olyan hirtelen kinálja meg a három fős banda főnökét, hogy az véletlenül megharapja a nyelvét, aki dühtől és fájdalomtól vegyesen bosszút ígér. A mellette levő bandataggal egy darabig megy az adok-kapok játék, ám a rendőr végül bekeményít. Úgy csuklik össze az alak, mindenét fájlalva. Jön felé a főnök, azonban egy cseles ütés kombóval teljesen kiüt. A harmadik a történtek után harci kiáltások közepette egy kést előrántva rohan neki, de végül a dulakodás során beleáll a karjába a kés, sőt a combjába. Lardon eléggé leharcolt állapotban van szintén, bár ezt nem vallja be magának. Inkább a biztonság kedvéért leüti őket, majd valami közeli kötéllel összekötözi őket. A mobiltelefonjával beszól a rendőrségre, hogy van három alak és hol találhatják őket, s mi a vád ellenük. Ezután lehúzva magáról a felsőt odalép a bántalmazott lányhoz.
- Tessék vedd fel, s ha megengeded, akkor haza kísérnélek – ajánlja fel magát, miközben félmeztelenül álldogál a helyén. Jól néz ki a felsőteste, de ügyet sem vet a hideg levegőre. Egyelőre nem fázik.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Lara Dawson
Hozzászólások száma :
165
Csatlakozás dátuma :
2014. May. 28.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Utcák 09.08.16 1:43


Lardon & Lara
Did I live too fast in this fantasy?
☄ Bocsi a késésért! ☄ Did we live too fast? ☄ 626
Egy átlagos este után éppen hazafelé tartottam. Nem annyira átlagosan egyedül és ráadásul gyalog. Ma éppen semelyik állandó vendégem nem akadt horogra, nem is keresett, úgyhogy csak kisebb meneteket bonyolítottam le a szórakozóhely vécéjében, ahol az esti „műszakomat” töltöttem. Nem mondom, azért jött bevétel, szóval végül is különösebben nem bántam, hogy így alakult. Az viszont, hogy nem bírtam magamnak taxit fogni, amit meg sikerült, lerobbant a forgalom kellős közepén, egy kicsit dühített. Kelletlenül róttam az utakat az éjszakában, magas sarkú csizmám ütemes kopogásától kísérve. Las Vegas kihalt éjszakai utcái ugyan nem a legbiztonságosabbak, főleg nem egy egyedül sétálgató magamfajta dekoratív fiatal nőnek, de elég sokat megéltem már ahhoz fiatal korom ellenére is, hogy az ilyesmi ne rettentsen. Az egyik, nem túl forgalmas sötét sikátor felé vettem az utam. Természetesen ezen a késő éjszakai órán egy teremtett lélek sem járt éppen arra. Kicsit talán félelmetesnek is hatott. Igyekeztem is gyorsan átérni rajta. A hold fénye sem igazán világított be. Talán egyesek szerint a józan eszem el is veszthettem, hogy átvágok így itt egy sötét, kihalt park közepén, mini ruhában, a táskámban egy köteg készpénzzel. De hát ugyan mi baj lehet?
Ekkor azonban három alak válik ki a sötétségből. Nem túl barátságosak és mire észbe kapok, már közre is fognak. Beszédükből elég hamar nyilvánvalóvá válik, hogy aligha akarnak egykönnyen utamra engedni. Próbálkozom szép szóval, dühösebben, erélyesebben, de a falhoz nyomnak. Elveszik a táskámat, hiába próbálok ellenkezni. Tekintetükből azonban egyértelmű, hogy mindez nem lesz elég nekik. Az egyikük már igen közel jön és még jobban a falnak nyomva durván megmarkolja a mellem. Felsikítok és szabadulni próbálok, mivel sehogy sem tetszik, ami a szavaikból kivehető, hogy kedvüket szándékozzák tölteni rajtam külön-külön és egyszerre is. Lehet, hogy kurva vagyok, de ilyet így én sem szívesen vállalok be. Ennek jól meg szoktam kérni az árát. Akárhogy visítok, csak röhögnek rajtam és leszaggatják rólam a ruhát és a melltartómat is. Ekkor azonban egy újabb hang harsan.
Hamar kiderül számomra, hogy az illető nem hozzájuk tartozik és igencsak keresetlen stílusban küldik el a fenébe. Aztán már csak azt látom, hogy az ismeretlen megragadja a bandafőnököt és hamarosan már kezdetét is veszi egy kisebb bunyó, amit én a falhoz lapulva figyelek és aminek a végén az idegen férfi kerül ki győztesen, a bandatagok pedig megkötözve hevernek a földön.
Az első dolgom, míg a fickó előkapja a mobilját, hogy felnyaláboljam a földről a táskámat. A ruhám használhatatlan, de legalább a ma megkeresett pénzemet nem nyúlták le. Közben azért fél füllel azt is hallom, amit a férfi a telefonba mond. Ebből elég könnyű leszűrnöm a nem túl derűs igazságot: a fickó egy fakabát. Nem túl szerencsés, lévén a zsaruk nem igazán szimpatizálnak a hozzám hasonló prostikkal, de nem számít. Azért jó, hogy erre járt. Kicsit sokkolt az eset, noha számíthattam volna ilyesmire.
Talán ő is látja rajtam, hogy kissé sokkos állapotban vagyok, még remegek is, pedig igyekszem uralkodni magamon. Odalép hozzám és felém nyújtja a felsőjét.
- Kö... köszönöm - kicsit nehezen találom a hangomat, ahogy elveszem és kissé elfordulva gyorsan belebújok. Szerencsére elég nagy rám ahhoz, hogy még a bugyimat is eltakarja valamelyest. Bár nem a legelegánsabb viselet, de megteszi. Jobb, mint egy szál tangában és magassarkúban végigtipegni a hazautat. Közben persze észreveszem a férfi igencsak kidolgozott fedetlen felsőtestét is, ami igencsak szemrevaló, de nem vagyok épp olyan hangulatban, hogy ez túl nagy hatást tegyen rám. Pedig amúgy megjárná, azt meg kell hagyni.
- Nem lakom messze, de ha ragaszkodik hozzá... - egyelőre még nincs erőm ellenkezni az idegennel, még ha tudom, nem is jó ötlet. Nem szeretem, ha bárki hazakísér, pláne nem egy zsaru. De most csak annyit szeretnék, hogy minél előbb hazaérjek és elfelejthessem ezt az egészet, amilyen hamar csak képes vagyok rá. Nem vagyok képes túlzottan mérlegelni vagy kardoskodni az elveim mellett jelen pillanatban.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Utcák 09.08.16 8:49

Úriember módjára elfordul Lardon, mikor a másik öltözni kezd, hiszen a másik félmeztelen. Illetlen dolog lenne a másikat állandóan úgy nézni, ezért elfordul, hogy éreztesse a másikkal a helyzetet. A férfi kedves teremtés, annak ellenére, hogy rendőrnek ment. Mikor a Szépségre kerül a felsője, akkor fordul vissza hozzá. Megtudja Lar, hogy a közelben lakik az eset áldozata, amit elkönyvel magában.
- Oh, még be sem mutatkoztam. Lardon Mikus vagyok, de szólíts csak Lardnak, vagy Lardynak. Nem kell tőlem félned, annak ellenére, hogy rendőr vagyok. – mondja ki kerek perec a helyzetet, miközben áldja a sötétséget, ami elrejti jótékonyan a nadrágjánál a dudort. Sok éve nem volt nővel, így nagyon is beindult a kinézetétől. Ha a másik rákérdezne, hogy látta e őt úgy, akkor biztosan nem hazudna és bevallaná. Egy darabig fürkészi a társasága vonásait, majd a férfi száj újra szól.
- Megtudhatom a becses a neved? – érdeklődik, hiszen nagyon is érdeklődik testileg a másik iránt. Fogalma sincs, hogy egy prostituálttal van dolga.
- Közben meg elindulhatunk, úgy vélem. – hallatszik tőle, s ha Lara elindul, akkor mellette halad, mint ha csak a barátja lenne. Ezzel biztosan eléri, hogy az este folyamán többen ne próbálkozzanak rájuk támadni, mert csúnyán kikapnak. Hagyja a lánynak, hogy mutassa az utat otthona felé. Út közben elkezd fázni, de ezt nem adja tudomására a másiknak, hiszen a nők szeretik a kemény férfiakat. Szerencsére idővel a dudorja lelohad.
- Gyakran fordul elő veled az ehhez hasonló eset? – kérdezi a lánytól, hiszen túlságosan átlátszó lenne, ha személyes dolgokkal kapcsolatban kérdezné.
- Szeretnél beszélni a mostani helyzetről? – folytatja azt, amit elkezdett, vagyis próbálja nyugodtabb vize felé terelni a másikat. Reméli, hogy a másik lenyugszik, ha kibeszélik a jelenlegi helyzetet. Lardon, miközben a másik mellett halad, akkor még finoman ráteszi a szép tenyerét a másik vállára.
- Most már nincs gond, s azok pedig egy ideig csücsülni fognak. – vonja is el a kezét, miközben egy barátságos mosolyt küld a nőnek. A férfi út közben megjegyzi az útvonalat, sőt ellenőrzi állandóan, hogy nem-e követik őket, de szerencsére minden rendben van. Mikor megérkeznek Lara lakásához, akkor szembefordul a Szépséggel.
- Kaphatnék egy meleg teát? – hangzik a kérdés, mint ha csak ennyivel beérné az egész életmentést. Valójában a nő elég nagy szívességgel tartozik a rendőrnek, de ki tudja, hogy valaha egyenlítődik a számla.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Lara Dawson
Hozzászólások száma :
165
Csatlakozás dátuma :
2014. May. 28.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Utcák 03.09.16 2:14
Lardon & Lara

Már csak a szakmámból adódóan sem okoz számomra problémát, ha egy idegen, legyen férfi vagy nő, meztelenül lát. Meg aztán egyébként sem vagyok egy szégyellős ember. Úgy aligha lehetne az a munkám, ami. Látom, hogy elfordul, igencsak diplomatikusan, míg felöltözök, de azért észreveszem a kósza pillantását még előtte és azt is konstatálom, hogy mint férfinak, azért felkeltettem az érdeklődését. Az előbb történtek után azonban nincs hangulatom cicázni vele. Máskor biztosan jól elszórakoznék azzal, hogy direkt hergeljem, de ez most nem az az eset kivételesen. Még akkor sem, ha tagadhatatlanul szép hímpéldány és még meg is mentett attól, hogy kiraboljanak és megerőszakoljanak. Viszont az már kevésbé tetszik, hogy rendőr. De míg nem jön rá, hogy mi vagyok, addig nem gond. Nem mintha szándékomban állna tagadni. Mit tehetne? Legfeljebb itt hagy. Már úgyis mindegy.
- Lara Dawson. Örvendek – vetem oda a nevem bemutatkozására. Ennyit azért még ebben a fura szituációban is illik, azt hiszem. Máskor biztosan kezet nyújtanék, most azonban csak egy bágyadt mosolyra futja tőlem. Már csak azért is, mert a sokktól enyhén remeg a kezem, ezt azonban nem szeretném, ha észrevenné.
- Oké, menjünk – válaszolom egy bólintás kíséretében, karba tett kézzel. Tényleg eléggé megviselt ez a kis közjáték és nem árt elindulni, még ha annyira nem is messze lakom innen, jó lenne hazaérni és elfelejteni ezt az egészet. Mondjuk neki sem lehet jobb. Azért így este, félmeztelenül nincs olyan kellemes idő.Elindulok hát Lard mellett és reménykedem, hogy nem fagy szét, valamint megúszom a kalandot most már további kellemetlenségek nélkül.
- Ilyen durva eset szerencsére nem. Bár volt már életem során egy-két rázósabb élményben részem - válaszolom a kérdésére az igazságnak megfelelően. Elég csak olyasmikre gondolnom, mint hogy egy régi ismerősöm megpróbált megerőszakolni egy klub vécéjében, mivel úgy gondolta, csak mert kicsit híresebb színész lett és nem néz ki rosszul, ez neki jár. Vagy arra, mikor egy tehetősebb kuncsaftom autóját ellopta egy banda úgy, hogy én benne ültem a járgányban. Bár a legveszélyesebb eddig kétségtelenül az volt, mikor egy elhagyatott raktárépületben, egy eléggé beteges hajlamú kuncsaftomra várva egy őrült rám támadt és megpróbált megfojtani. Ott tényleg csak a szerencsén múlt az életem, hogy valaki megzavarta, ezért inkább csak leütött és elmenekült. Ez tulajdonképpen ahhoz képest még annyira nem is vészes. Annyira. Bár azért meglennék az ilyesmik nélkül. De az én életem már csak ilyen.
- Nem, köszönöm. Inkább csak szeretném minél hamarabb elfelejteni az egészet - megrázom a fejem és igyekszem udvariasan hárítani a felajánlást. Még csak az hiányzik, hogy a lelkemet akarja ápolni! Jobb, ha nem tudja meg, milyen mélységek rejlenek ott. Neki és nekem is.
Megjegyzésére, amit alighanem megnyugtatásnak szán, csak egy furcsa, udvarias mosolyra futja. Remélem, nem veszi észre a sötétben, hogy nem volt épp őszinte megnyilvánulás tőlem, finoman szólva sem. Kétlem, hogy ülni fognak, én ugyanis nem fogok ellenük vallani. Ha beidéznek és meg kell jelennem, akkor is azt fogom mondani, hogy nem történt semmi, félreértés volt. Bűnözők és rendőrök ügyeibe jobb nem kerülnie egy magamfajtának. Amint kiderül a "foglalkozásom", már úgysem ad hitelt a szavaimnak senki. "Csak egy ostoba kurva, aki magának kereste a bajt". Onnantól elintézik ennyivel. Valószínűleg ez a férfi sem siet a segítségemre, ha tudja, hogy egy hivatásos vagyok. Mindezeket azonban inkább nem kötöm az orrára. Jobb így mindenkinek. Úgyis mindjárt hazaérek és vége az egésznek.
Amit ekkor kérdez, azon azonban egy kicsit megütközök. Elvből nem hívok fel soha senkit a lakásomra. Nem mintha szégyellném, vagy hasonló, végül is rend van, meg szép is, ezzel nincs gond. Csak az az én privát szférám. Szexelni se szoktam itt, nem véletlenül. És most egy rendőrt lássak vendégül... De egyértelmű, hogy nincs választásom, hiszen megmentett. Nem lehetek bunkó.
- Persze, szívesen, gyere csak  fel - most már végképp nem őszinte a mosolyom, de ha már így alakult, akkor jobb túlesni rajta. Csak egy tea és megy is. Legalábbis ezzel nyugtatom magam. Előveszem hát a kulcsaimat és besétálok a lépcsőházba, egyenesen a lifthez. Aránylag nívós környéken lakok, nincs mit szégyellnem. A lift közvetlenül az ajtóval szemben nyílik ki. Kinyitom a bejárati ajtót, felkapcsolom a lámpát és beengedem Lardot is, majd bezárom mögötte az ajtót, a kulcsot a zárban hagyom. A lakásom nem túl nagy, de rendezett. Mondjuk a kis szoba és a nappali a konyhával együtt nekem teljesen megfelel. Másfél szoba egy embernek bőven elég szerintem. Ráadásul újabb építésű, szép rendben tartott lakás, a kilátás a nappali ablakából a városra pedig szerintem egyenesen lenyűgöző.
- Érezd magad otthon! – mondom, ahogy bevezetem a nappaliba, ahol leülhet a kanapéra, ha akar. Közben átfut az agyamon, hogy tulajdonképpen még soha nem hívtam ide vendéget ezelőtt. Arra mindig kínosan ügyeltem, hogy „ne hozzam haza a munkát”, barátaim pedig nem igazán vannak, akiket meg akarnék ide invitálni. Most pedig egy fakabát ül itt...
- Egy pillanat, fel is teszem a vizet a teához - a konyhapulthoz lépek és ennek megfelelően is teszek. Kikészítek két bögrét is. Egyet neki, egyet pedig magamnak. Míg azonban a víz forrni nem kezd rátérek arra, amire már vágyok egy ideje. Végre rendes ruhát felvenni. Ügyet sem vetve arra, hogy Lard ott van, nekiállok levenni magamról a felsőjét. Engem igazán nem feszélyez, a munkámból kifolyólag hozzá vagyok szokva ahhoz, hogy mások, akár szinte teljesen idegenek is meztelenül lássanak, eszembe sem jut, hogy ezen ő esetleg fennakadhatna, vagy bármi hátsó gondolatot is feltételezhetne. Egyébként is az előbb is láthatott szinte meztelenül. De én akkor is szeretnék végre normális ruhába öltözni. Majd megfogom a felsőjét és felé nyújtom.
- Köszönöm szépen, még egyszer - biztos kellemetlen lehet így, ezért adom vissza a felsőjét, amint tudom. Közben a víz is felforr, így már el is készíthetem az általa kért teát, miután felöltöztem egy topba és egy sortba itthonra.
- Cukrot, citromot, tejet, mézet vagy valamit kérsz bele? - kérdezem közben. Elkészítem úgy, ahogy mondja, majd odamegyek hozzá, odaadom neki a poharat, majd leülök mellé a kanapéra. A továbbiakban viszont fogalmam sincs, mit mondhatnék neki. Elég kellemetlen a szituáció. A kanapémon ülök, a lakásomban, egy rendőrrel... Kellemetlen. Legalábbis számomra mindenképp az.

Bocsi a késésért! █ did we live too fast? █ 990 █ ©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Utcák 05.09.16 9:21

Lardon örül annak, hogy a nő épségben megúszta az esetet. Legtöbbször pórul járnak a fiatal szépségek, de most kifejezetten örül annak, hogy ennél az esetnél időben érkezett. Kissé tart attól, hogy elutasítja őt a nő, mármint a segítő szándékát, de meglepődik, mikor szabad utat kap. Bemutatkozik neki az áldozat, amire csupán fejével biccent egyet, hogy megjegyezte. Mikor elindulnak, akkor próbálja a gondolatait elterelni az egyre hűvösödő időről, annak ellenére, hogy néha hapcsizik egyet. Természetesen ügyel arra, hogy ne legyen illetlen a társasága közelében. Kibontakozik köztük valami beszélgetés, aminek örül, hiszen a legtöbb esetben mélyen magába szoktak burkolózni az emberek. Sokáig a csend válaszol kavargó gondolataik kérdésére, mikor a társasága meg nem engedi, hogy felmehet a lakására. Nem akar túl sokat tartózkodni a nőnél, mert van arról fogalma, hogy szeretne egyedül maradni. Időközben megérkeznek a lakáshoz, s nem tesz mást, mint illedelmesen bemegy. Nem kerüli el figyelmét, hogy Lara azt a kifejezést használja, hogy érezze magát otthon. Nem ül le a kanapén, inkább álldogál a helyén és rendőrhöz híven szemével alaposan körülnéz. Mikor észreveszi, hogy vendéglátója újból ügyet sem vet rá, akkor megint csak elfordul előzékenyen. Nem abból a férfiból faragták, aki kukkoló lenne. Tiszteletben tartja a másik átöltözését, s csak akkor néz vissza, mikor a másik nyújtja az öltözetét. Újra prüszköl egyet, ami annak jele, hogy megfázott ebben a hidegben, hiába ez a szép férfitest.
- Szóra sem érdemes – válaszolja végül a lánynak, aztán a következő kérdés hallatán a következőt válaszolja.
- Citromot kérek bele. – hangzik a bársonyos kedélyt borzoló férfias hang, aztán jön a hapcizás megint. A lábában érzi a mai nap kilométereit, így helyet foglal a kanapén. Nemsokára megérkezik a társasága, s közben a teájával együtt. Csak ekkor eszmél fel, hogy mennyire görcsös a helyzet a kettejük között, s milyen kínos csend uralkodik közöttük.
- Használhatnám a zuhanyzódat? Bűzlök, mint egy három hónapos szeszbe mártogatott kenyér. – teszi fel a kérdését, amit egy mosollyal told meg. Az iratait lepakolja a közeli asztalra, sőt előkerül a rendőrök által kedvelt fegyver is. Egymás mellé teszi le őket, amivel rituálisan jelezheti a másik számára, hogy megszűnt rendőrnek lenni, s jelenleg ugyanolyan sebezhető civil, mint bárki más. Az előbbi mosoly egy kisebb komorságba fordul át. Újabb hapcizás rázza meg a testét, de megint nem illetlenül teszi.
- Itt maradhatnék egy éjszakát? – fordul szembe a másikkal, miközben valami elegáns menő pózt vesz fel.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Lara Dawson
Hozzászólások száma :
165
Csatlakozás dátuma :
2014. May. 28.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Utcák 03.10.16 16:50

Igazán meglettem volna enélkül a ma éjszakai közjáték nélkül is. Pláne így, hogy egy rendőr kötött ki végül a lakásomon. Először örültem, hogy ott van és kimentett a szorult helyzetemből, de hamar világossá teszi számomra, mi a foglalkozása és ez így már kevésbé pozitív nekem. Kétségem sincs afelől, hogy csak addig ilyen segítőkész velem, amíg rá nem jön, mi vagyok. Nem mintha szégyellném, titkolnám a "hivatásomat" bárki előtt. De kérkedni sem szoktam vele. A jelenlegi pedig egyáltalán nem az a helyzet, amiben akárcsak firtatná ezt. Szerencsére. Láthatóan igyekszik tapintatos és megértő lenni, ami jól esik. Nincs kedvem beszélgetni. Valójában egyáltalán nincs, de azt sem akarom, hogy ezt úgy értelmezze, túl nagy sokk ért és ápolnia kell a lelkemet. Jobb szeretném ezt inkább magamban feldolgozni. Különben ért engem nagyobb sokk is már életem során, elég csak az első szexuális élményeimre gondolnom, amiken még tizenéves korom elején estem át a nevelőapám perverzióinak "hála". Rosszabb volt az, mint bármi, amit ez a banda tehetett volna velem. Persze azért örülök, hogy megúsztam. De ezt persze nem fogom Lardon orrára kötni. Még csak az kéne!
Igyekszem nem mutatni, mennyire nem örülök annak, hogy fel kell hívnom őt a lakásomra, de egyrészt tartozom neki ennyivel, másrészt igencsak kihűlhetett, ahogy a gyakori tüsszentéseit hallom, így pedig nem hagyhatom az utcán.
Ahogy felérünk, az első dolgaim egyike, hogy felöltözzek végre a saját ruháimba és visszaadjam neki a felsőjét. Valószínűleg még mindig nem melegedett fel teljesen, így biztosan szüksége van rá. Nem zavartatom magam az öltözéssel, az sem érdekelne különösebben, ha megbámul, de ő tapintatosan elfordul. Micsoda úriember! Persze nem esek hanyatt tőle. Azért valahol mélyen minden férfi egyforma. Az ő vágyát sem lenne nehéz felkorbácsolnom, ha akarnám, ebben biztos vagyok. De egy rendőrrel inkább nem cicázok.
Inkább nekiállok megcsinálni az általa kért teát, olyan ízesítéssel, ahogy ő szeretné és odaviszem neki. Aztán egy ideig csak ülök ott mellette a kanapén szótlanul, mert hirtelen fogalmam sincs, mit mondhatnék. Ekkor azonban ő töri meg a csendet és amit mond, azzal ismét meglep.
- Persze, ott a szemben lévő ajtó az. De csak női tusfürdőm van - igyekszem palástolni a meghökkenésem és a lehető legudvariasabban válaszolni. Mosolyogni így sem megy. Mi a fene történik itt? Szinte megigézve nézem, ahogy kipakolja az iratait és a fegyverét az asztalra. Egy pillanatig csak meredek rájuk, majd hirtelen kapcsolok, hogy ennél azért jobb házigazdának kellene lennem. Felugrok, kikapok a szekrényből egy tiszta törülközőt és felé nyújtom.
- Azt hiszem, erre még szükséged lesz - bizonytalan, nem túl őszinte mosoly ül az arcomon, ahogy átnyújtom neki. És mikor azt hiszem, ennél abszurdabb a helyzet már nem lehet, ismét tüsszent, majd rám nézve valami olyat kérdez, amitől enyhén szólva is meghűl az ereimben a vér.
- Öhm... persze... de csak a kanapén van hely... - szinte gépiesen válaszolok és remélem, hogy ezek után tényleg a fürdő felé veszi az irányt, mert időbe telik mindezt feldolgoznom. Kicsoda ez a fickó és mit csinál itt? Miért? Egy rendőr. Aki a lakásomban fog aludni. Egész éjszaka. Abszurd helyzet. Teljesen az. Ha kimegy a szobából, valósággal lerogyok a kanapéra és csak meredek magam elé. Miért? Egyáltalán, hogy alakult így ez az egész helyzet? Az események kicsúsztak az irányításom alól. És már szinte fogalmam sincs, mi történik. Mi a fenébe keveredtem?
Lardon
&
Lara

©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Utcák

Vissza az elejére Go down

Utcák

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához