welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Share| .

You make my rules - James & Lash

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
6
Join date :
2016. Sep. 12.TémanyitásTárgy: You make my rules - James & Lash 23.09.16 20:32

Álmos vagyok. Pokolian, és még annál is jobban és ez nálam azzal jár hogy még inkább nyűgös és kezelhetetlen vagyok mint amúgy általában és ennek nem más mint James issza meg mindig a levét. A gondolatra is nyűgösen fordulok a fal felé az ágyamban hiszen ma azt hiszem egész nap itthon lesz legalábbis ha jól figyeltem este. Bár nem tudom, akkor egészen más érdekelt, mint mondjuk az, hogy letehessem végre a fejem a párnára és kaputt. Jó másfél óra múlva valami csattanásra riadok fel megint és nem is bírok még egyszer visszaaludni, ami talán ideje is lesz felkelnem így laza tizenegy tájban. Kibújok az ágyból, és a fürdő meglátogatása után, egy farmerben mezítláb, összevissza álló hajjal lépek ki a konyhába ami sajnos nem üres, mint azt szeretném. James az asztalnál terpeszkedik valami reggeliféle felett és olvassa a reggeli újságot. Mennyire sablonos és átlagos kép. Ch, kész röhej ez az egész. Leginkább csak egymás idegeit tépjük heti de mostanában inkább napi két napi rendszerességgel. A kávéfőzőt veszem célba és felteszek egy újabb adagot ha már ezt lenyúlta. Látom ám! Ott gőzölög a maradék a bögréjében.
- Milyen meglepő hogy itthon vagy... - köszönök neki kedvesen, mint egy nevelőjét szerető rendes gyerek. Na persze, lennék három évvel idősebb már rég itt sem lennék, kell a halálnak egy ilyen pasi. Anyám pasija volt, de hogy mi a jó életért nem szabadult meg tőlem annó azt nem tudom. Nem is a vérszerinti apám . Néha tényleg olyan meredekségek jutnak eszembe hogy biztos valami sorozatgyilkos vagy maffiás tag és azért nem passzol le mert remek alibit tudok neki szolgáltatni. Mondjuk ha nem néznék ilyen hülye sorozatokat elalvás előtt lehet hogy nem jutnának ezek az eszembe. Bár ki tudja... na mindegy.
- Jah, mielőtt el nem felejtem. Holnapután délután lesz valami szülői összemorranás a suliba, szeretettel várnak téged is - huppanok le vele szembe a kávémmal, amit közben megcsináltam. Kevés tejjel kevés cukorra de mégsem az az eleven méreg ahogy ő képes inni az övét. Szerintem nem is érzi az ízeket sokszor. Na mindegy. Nem az én bajom, én inkább csinálok magamnak némi pirítóst a kávé mellé, és beleharapok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
6
Join date :
2016. Sep. 13.
Age :
35
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: You make my rules - James & Lash 05.10.16 22:16Lash & James
S
zépséges napra ébredtem, legalább is baromira próbáltam magamra erőltetni a pozitív gondolkodást, így boxerban fekve az ágyamon reggel hatkor. Ember, érted? Reggel hatkor! A szabadnapomon! Hogy b….na telibe az egész reggel, és a madarak és én magam is, hogy elfelejtettem este falhoz csapni a telefonom mielőtt lefeküdtem, hogy legalább a jól megérdemelt egy szem pihenőnapomon nyugodta alhattam volna legalább tízig, de nem, nekem úgy kellett hagynom, hogy aztán hatkor baromira felcsesszem magam ezen. És persze ha már fent vagyok, egyáltalán semmi esély sincs arra, hogy esetlegesen akár csak egy órára is vissza tudjak feküdni, már honnan… Úgy fest, rohadtul szeretem szívatni magam, de most komolyan. Elbotorkáltam csukott szemel lezuhanyozni, még kész szerencse, hogy még álmomban is fejből tudom már az utat odáig. Hosszú, forró tusolás után magara vettem egy atlétát és egy tréningnadrágot, összeborzoltam egyébként is jelenleg eléggé kócos hajam, főztem egy nagy adag kávé és próbáltam életben maradni, megterveztem a délelőttöt, elmegyek bevásárolni, majd mosoda, adni kellene a kölyöknek valami ehetőt, de sok baj van ma mindenkivel. Dünnyögtem egy sort majd felkaptam a dzsekim és lementem a közeli diszkontba. Még korán van és friss minden pékárú, elég jól ismerem már a nevelt fiam, és a finnyás ízlését, így kerültem mindent, ami egészséges dolog halvány jelenlétét is mutatná. Vettem pár zsemlét, meg némi kaját, amit ma mindenki büntetlenül tömhet magába, mondjuk én a kanapén összekucorodva, sört magam mellé készítve és meccset bámulva akarom ezt a gusztustalan jelenetet véghezvinni. Megvettem a mai lapot is, majd hazacammogtam, mint egy ki…tt grizli, ma csak ennyire vagyok képes. Visszaültem egy következő bár szerintem utolsó adag kávéval és próbáltam betűzni mit is ír az újságban, de még mindig olyan fáradt voltam, hogy nem jutott el a tudatomig még a címe sem, fogalmam sincs hány óra lehet, de késő, ha már Lash is tiszteletét tette a konyhában. - Neked is jó reggelt kölyök. Nem néztem fel a lapok közül még akkor sem amikor leült velem szemben a reggelijével és a kávéjával, hiába is ellenkeznék, úgy is azt tesz amit akar. Hogy milyen szülői micsoda? Na hagyjál már ezzel a biszbasszal ilyen korán reggel. Nyúzottan húztam félre az újság lapjait szemem elő, de csak addig még választ adhattam rá. -
Nem vagyok az apád, semmi közöm hozzá.
Cseppet sem tettetve, hogy ez most engem baromira nem érdekel bújtam vissza az olvasnivalómhoz és a kávémhoz, hagyjon engem most mindenki megdögleni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
6
Join date :
2016. Sep. 12.TémanyitásTárgy: Re: You make my rules - James & Lash 08.10.16 16:43

Ha már nem tudok aludni akkor mi más tehetnék, mint felkelek, és össze szedem magam annyira, hogy némiképpen emberien fessek mire a konyháig érek. Nem olyan nagy ez a lakás, de az átlag panelekhez képest igenis tágas, főleg úgy hogy szinte mindig úton van az egyikünk és nem sok időt töltünk el kettesben. Így is meg tudnánk egymást ölni, mi lenne ha még össze is lennénk zárva? Kész katasztrófa. A fürdőben elintézem folyó ügyeimet, és arcot mosok, de a hajam nem fésülöm még meg, később úgyis zuhanyzok majd és akkor megmosom rendesen. Ezen már csak az segíthet, így van hát hogy kóc hátán kóc módon lépek ki a konyhába csak egy farmerben mezítláb. Jamie meg csak üldögél a konyhában, egészen normálisnak tűnik amúgy amíg meg nem szólal. Csak tudnám néha mi jár abban a ravasz fejében, boldog ember lennék. Ahogy megszólal máris nem az jut eszembe hogy milyen öröm itthon találni őt.
- Jót? Jobbat. Aludhatnék és rohadtul nem tudok - mormogom egy ásítás keretében, de ahogy elnézem ő is elég szarul néz ki, mint aki valahol az élő és félholt között van. Lehuppanok vele szemben és reggelizni kezdek meg kávézni. A mondandójára vállat vonok.
- Jó hát nekem mindegy, ha szeretnéd a gyámügyet a nyakadba. Tudod feltűnő hogy sosem jelensz meg semmilyen eseményen. Nem mintha bánnám, de... érted - válaszolok ahogy befalom a pirítósom, és aztán kinyújtózkodom ülve. Egek, de álmos vagyok. Megpöckölöm az újságot hogy kicsit rám figyeljen.
- Mész ma valamerre? Csak mert kellene vásárolni nagyobb dolgokat amiket te kényelmesen be tudnál pakolni a kocsiba - szólalok meg, hiszen én az apróságokat hozom mindig, ő meg a nagyobbakat, már amikor hajlandó megmoccanni. Én "nem tudok" vezetni, szóval... Bár már azt hiszem pedzegette párszor hogy illene... Hm, ha tudná. De addig jó amíg semmit nem tud. Pedig már az ő klubbjában is megfordult az anyag amit terítek, biztos fáj a feje miatta.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
6
Join date :
2016. Sep. 13.
Age :
35
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: You make my rules - James & Lash 02.11.16 21:02Lash & James
K
omolyan ma talál meg mindenki? Miért? Miért pont engem? Miért pont ma? Miért, miért, miéééért? Nem hiszem el, már kora reggel némára állítottam a telefonom, hogy legyen már öt perc csend, kérlek, csak öt perc, szabadnapos vagyok, oldjátok meg egyedül, de most úgy komolyan, nem dőlhet össze a világ ha egy napot kényem kedve szerint döglök, vagy épp nem ha kidob hatkor az ágy, bár az is az én hibám, mert nem kapcsoltam ki a mindennapos előre beállított ébresztőm. De már megint rezeg ez a fos, pillantok az újság mellől a kijelzőre, mindenkit kirúgok, komolyan mondom, mindenkit! Már egy egész üvegkancsó kávét megittam, de nehogy azt higgye bárki is, hogy észen vagyok tőle, és, mint egy telivér csődör kecsesen ügetek a konyhában körbe körbe, lóf….t, bűvölöm az újságot, hogy olvassa el helyettem magát, azt sem tudom, minek erőlködöm, talán már csak megszokás, hogy reggel nyugalmam maradjon, még iszom a kávét. De ma még Lash sem hagy ám nyugton jön itt nekem az iskolával, majd a gyámüggyel, komolyan mondom, hogy ma nincs senkihez türelmem, telibe szarom épp most a gyámügyet, mindenki ott dögöljön meg ahol van, csak én megihassam békében a kávécskámat, mondjuk a mai tízediket. Nem tudom, hol van ebben a koffein, eldugták esküszöm, vagy ellopták, csúnyán méregetve Lash-t néztem fel a lapom mögül, tuti ő lapátolta ki belőle. - Jól van, ne nyervogj nekem itt korán reggel, majd bemegyek, hánykor kéne oda varázsolnom magam? Marháta nincs nekem most ehhez kedvem, hol van ilyenkor az anyja? Ja, hogy kérdezzek kettőt és könnyebbet? Gondoltam… - Hát ha nemet mondok is addig rágod a fülem amíg el nem viszlek, nem? És ma nincs idegzetem a felesleges körökhöz, majd elviszlek, csak egyél és készülj el. Legalább akkor be tudok ugrani a kaszinóba is megba….ni mindenki k…a anyját, amiért még a szabadnapomon sem tudnak békén hagyni, egyszer egy tetves évben!


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
6
Join date :
2016. Sep. 12.TémanyitásTárgy: Re: You make my rules - James & Lash 30.11.16 17:57

Nem vagyok odáig ettől a családiasságtól, de végső soron Jamie nem rossz fej, amennyire tőle telik megpróbál gondoskodni rólam, persze megteszem én azt magamról, de ő nem tudja, és végül is jó hogy van bár anyám azért igazán előkerülhetne, már csak azért is hogy jól betörjem az orrát, és nem érdekel hogy nő. Gyakorlatilag lepasszolt egy full idegennek és csak a szerencsémen meg Jamie jólelkén múlt hogy nem kerültem intézetbe. Az még jó lett volna.
Mindenesetre a konyhába érve látom hogy éppen csak ébren van és az újságot bűvöli hogy olvassa fel magát neki fennhangon, és apró csík szemekkel mered a világra. Na nem mintha én jobb lennék nála, én is ugyanezt művelem, és a bögrémmel lehuppanok vele és közlöm a napi jó híreket. Tudom hogy mennyire elkerülné ha lehetne, de gyanús lesz ha nem jelenik meg sehol sem.
- Délután ötre kellene odavarázsolnod magad a második emeleten jobbról harmadik ajtó mögé egészen pontosan - osztom meg vele a hírt, bár nagy meglepetés nem fogja érni, egészen jó átlagom van de nem töröm össze magam, inkább a magatartásom az ami kívánni valót hagy maga után. Nem vagyok egy jó gyerek és néha vitába bonyolódom a tanárokkal kiforgatva a szavaikat. Nem szokták szeretni.
- Oooké, akkor csinálok reggelit. Tojást. Kérsz te is vagy ne is szóljak hozzád a továbbiakban? - vigyorgok a full kómás fejére, mert tudom hogy nyertem és elvisz vásárolni, ha már én vezetem a háztartásunkat akkor... ennyit megtehet, elvihet és meg is várhat és még pakolni is segíthet. Cserébe jó gyerek vagyok, na?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
6
Join date :
2016. Sep. 13.
Age :
35
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: You make my rules - James & Lash 25.12.16 15:00Lash & James
S
zinte csak bambulok magam elé és próbálok rájönni, hogy a drága kicsi nevelt fiam miről is karattyol épp ebben a pillanatban. Mert, hogy az agyam kinézett a takarója alól és na meg a k…a anyátok jelzőmondattal megfordult a másik oldalára és aludt tovább az egészen bizonyos. Rohadt mázlista, amikor én akartam aludni az agyam járta a lamambát, mikor kimásztam végre az ágyból akkor meg már ő nyavajgott, hogy fáradt és aludjunk még. Elkéstél. Lash szavai finoman bökdösték szundikáló agyam, beletelt ugyan pár percbe mire káromkodva felkelt, de csak összejött neki, hogy figyeljen. Ez a nap tipikusan az a nap, amikor a kávémnak is szüksége van egy kávéra. Értetlenül pislogtam rá, jelenleg azt sem tudnám hol az a tetves iskola, nemhogy, a második emelet, mondd, hogy van lift, naaa, nincs ugya? Te esküszöm a következő projekt befektetésem ez lesz, f…om fog felmászni a lépcsőn, felkelni a székről nem tudom ember… - Jó, majd megoldom valahogy, de ezt a második emeletes dolgot írd le nekem egy papírra, semmi kedvem bolyongani, és azon agyalni mi a francot is mondtál nekem itt korán reggel, mikor még félig aludtam. Dörzsölgettem meg két mutató ujjammal szemem és orrom összekötő kis gödröcskéket. Ez nem az én napom lesz, nagyon nem… Reggeli? Tojás? KÁVÉ! - Nekem egy jó erős kávét főzz, vagy kettőt. Ahogy mondtam, a kávémnak is kell egy kávé… Nyújtottam felé a bögrémet. - Mármint, úgy értem most! Erőszakoskodtam a bögrémet lóbálva. - Mikor akarsz menni vásárolni? És egyáltalán mit és hova? Sóhajtottam egy nagyot. El kell mennem a kaszinómba is, szóval jó lenne tudni meddig kóvályog odabent, hogy addig e
elosonjak oda is, elég nagyfiú, tud ő már magának vásárolni, majd otthagyom a bankkártyám, csak ne lássam mennyit húz le, szeretem a meglepetéseket, mikor megjön a számla egyenlegem értesítése. Olyankor két hétig nem beszélünk, mert fel vagyok akadva azon, hogy mire tud elkölteni ennyi pénzt, mi a jó égre? Nem értem én ezt a gyereket…


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
6
Join date :
2016. Sep. 12.TémanyitásTárgy: Re: You make my rules - James & Lash 09.01.17 21:55

Próbálok rájönni hogy vajon mennyi jut el Jameshez abból, amit mondok neki, de a jelek szerint nem túl sok, vagy aha mégis akkor azt is baromi jól titkolja, de annyira hogy teljesen. Semmi kedvem ahhoz hogy az osztályom azon lovagoljon hogy a nevelő apám akár a bátyám is lehetne mert olyan fiatalos és szexi, de el kell tolnia a képét hogy lássák hogy minden rendben van a család háza táján. Már amennyiben mi ketten azok vagyunk. Ez azért elgondolkodtató és nézem ahogy próbál fókuszálni rám, már éppen hagynám is az egészet a fenébe amikor megembereli magát és végül válaszol is. Letépek egy lapot a konyhai post-it lapok közül, és felfirkálom rá dőlt szálkás betűimmel az iskola nevét címét, és hogy melyik emelet és melyik terem. Odarajzolom neki a térképet is az iskolán belül hogy merre menjen.
- Ha ez alapján se találsz oda, akkor add fel az életet - mosolyodom el, mert elég gyakori hogy szívjuk egymás vérét, mert mást nem tudunk, és néha még ez is jobb, mintha a viselkedésemmel vagy a partyzási szokásaimmal van elfoglalva vagy azzal hogy hajnal kettőnél korábban nem igen érek haza sosem.
- Kávé, jól van jól van.... - mormogom ahogy nekiállok lefőzni egy újabb adagot, és ahogy James felé fordulok, hogy elvegyem a bögréjét, megbotlok az asztal sarkában és sikeresen behasalok az ölébe kis híján szó szerint.
- Boooooccssss.. - nyögöm ki ahogy próbálom összeszedni magam és felkelni róla, mert kaját igénylek ő meg a kávéját.
- Mondjuk kaja után, és valami nagyobb bevásárló cuccba. Kellenek mosószerek és tisztítócuccok, meg valami kaja alapanyag sem ártana - válaszolok ránézek. Tudom hogy nem fogja sajnálni, de azt is hogy hisztizni fog, emiatt mindig elteszem a blokkot hogy az orra alá toljam ha morog a számla miatt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
6
Join date :
2016. Sep. 13.
Age :
35
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: You make my rules - James & Lash 24.01.17 18:45Lash & James
K
ómás fejjel próbálom kinézni azt a krikszkrakszot amit ő rajznak nevez a papíron, forgatom jobbra, forgatom ballra, de esküszöm ez ma nekem nem megy. Kezdjük ott, hogy ezen hol a bejárat? És a lépcső? Az a ferde hullám lenne? Inkább megkérdezem a portást, úgy érzem ma azzal többre megyek, mint a fecnivel amin felismerhetetlen formákat firkált a drága kisfiam. - Az életemet akkor feladtam, amikor megismertelek. Zsörtölődtem kicsit a megjegyzésén, nem tetszett az a pici kis él amivel szavai finoman bökdöstek, főleg nem most, hogy a tizedik kávém sem keltett fel túl sikeresen, erre itt még ez a taknyos is szívatni akar, pont most? Nem játszhatnánk ezt le később, mikor már egyelőnek érzem a küzdelmet? Mikor már életet is tudok lehelni az agyamba és mondjuk két értlemes összefüggő mondatot is össze tudok rakni úgy, hogy értelme is legyen, ne csak zagyvaságok tárháza.  De ez a kölyök pont most akar rosszalkodni, és a megmaradt egy idegszálamon táncolni, amit én persze tűrök, már hozzászoktam, és szép lassan megtanúltam kezelni is, mármint, ne legyen félreértés, én és a nevelés hat és különb, de még él, ruhái vannak, tető a feje felett, ehet és iskolába jűrhat, szerintem a tőlem telhető maximumot nyújtottam, annak ellenére, hogy közöm sincs hozzá. Megtehettem volna, hogy kirakom a szűrét, és menj keresd meg anyát, csókpuszi ha megtalálod, de nem tettem, igaz ennek vannak olyan okai is amiket neki nem kell tudni, például, hogy egész jó alibi, a szomorú kisfiú, hát ki gondolná pont egy ilyen jószívű emberről, hogy embercsempész? De olyan hátrányokkal is jár ez az egész, mint a mai is, hogy meg kell jelennem a suliban, blah, semmi kedvem azon bájologni, hogy változzon a gyerek, minek? Ha neki így jó... Én is egy flegma pöcs vagyok és tetszik látni hova jutottam? Néha úgy megmondanám annak a szőke picsának az iskolába, hogy hova dugja az erkölcseit, na de ne, mert majd inkább én.  Kissé kifelé fordultam az asztaltól, hogy átnyújtsam a bögrém Lashnek, aki épp az újabb adag kávém főzi, ám alig, hogy ez végigvillant az agyamon, már is az ölemben kötöt ki. - Semmi baj... De, hát ha már arra jársz csinálhatnál vlami hasznosat is. Vigyorogtam rá, felhívás keringőre?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: You make my rules - James & Lash

Vissza az elejére Go down

You make my rules - James & Lash

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» James Jeffrey Cooper (kapott karakter)
» Aiden & Alicia
» Thomas James "T.J." Hammond ~15%
» James Rhodes - Vashazafi/Hadigép /Szabad/
» Nora & Becks - New rules

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Moriathy lak-