welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
Yesterday at 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Cassidy & Mason

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
Mason Nicolson
Hozzászólások száma :
218
Csatlakozás dátuma :
2012. Dec. 12.
Kora :
34
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Cassidy & Mason 08.10.16 0:27
Mia & Mason

Pontban nyolckor parkoltam le Cassidy lakóépülete előtt. Körülbelül négy óra alvás, két kávé után kezdődhet nap, vagyis amit megbeszéltünk. Kissé hosszúra sikeredett az este, de Cassidy na meg persze Mady kedvéért azt gondolom kitettem magamért, végül is, ha már kétszázötven ezer dollárjába kerültem, akkor legalább érje meg, legalábbis amennyire ezt eltudom érni, igyekeztem, legalábbis kétlem, hogy panaszkodva keresné fel Cassidyt. hála az égnek nem ütköztünk félreértésekben a nyereményét illetően, vagyis azt, hogy mi mindenre is vagyok kapható, mert az elég kínos is lett volna, egyszerűen csak elmentünk vacsorázni, a virág sem maradt el, azután sétáltunk egy nagyot, végül pedig hazakísértem, közben végighallgattam, hogy elvált, van két macskája, meg az ördög se emlékszik már rá, kissé fáradt voltam, Ő pedig hát fogalmazzunk úgy, hogy szeret magáról beszélni, ami kivételesen nem zavart, mert annál kevesebbet kellett nekem beszélnem. A kocsiban várakoztam, nincs kedvem felesleges mozdulatokra pazarolni a még meglévő energiámat, a tegnapi sem volt épp egy rövidnek mondható nap, így most inkább megvárom itt lent, időben vagyunk. Fogalmam sincs Ő mikor harangozott zárórát, még szerencse, hogy ma lazább napom van, a délelőttöt kihúztam, így esélyesen jutni fog néhány óra a pihenésre, legalábbis kellene fog bár egy két óra alvás. de azt sem bánnám, ha ma már nem kellene bemennem dolgozni.
- Jó reggelt. Indulhatunk? - Pillantottam Cassidy-re, miután beült mellém. Az arckifejezéséből ítélve Ő is elviselt volna még párszor két óra alvást, de szerintem ezt most nem szeretné kihagyni. - Komolyan mondom már az én oldalamat fúrja a kíváncsiságod, kérdezz rá! - Fordultam felé félig már nevetve. Tíz perce indultunk el, de kb.azóta látszik rajta, hogy megeszi a fene, mert nőből van, a női kíváncsisággal pedig nem lehet bírni, legszívesebben már úgy huppant volna be mellém, hogy mi volt az este, de eddig valahogy visszafogta magát, nők...

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Cassidy Mia Abrams
Hozzászólások száma :
190
Csatlakozás dátuma :
2013. Mar. 06.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Cassidy & Mason 09.10.16 15:06


Mason & Mia
 

Iszonyúan fáradt vagyok, mindössze csak néhány órácskát sikerül aludnom, de megérte. Ha úgy nézzük nem is hozok túl nagy áldozatot, hiszen nekem csak ott kellett parádéznom, ügyelni arra, hogy a vendégek jól érezzék magukat és mélyen a tárcájukba nyúljanak egy olyan ügyért, amit a szívemen viselek. Abból a szempontból szerencsésnek mondhatom magam, hogy olyan családba születtem ahol az anyagiak megengedték, hogy úgy cseperedjek fel, hogy semmit se kelljen nélkülöznöm, de sajnos nem mindenki ilyen szerencsés. Éppen ezért igyekszem a befolyásomat és a kapcsolataimat felhasználni a jó cél érdekében. Mert elképesztő, hogy egyes emberek milyen fényűző életet élnek, míg másoknak szinte semmijük sincsen. Még csak családjuk se, akikre bírnának támaszkodni.
Eltekintve a fáradtságtól nagyon is izgatottan kezdtem bele a reggeli készülődésbe. Ha minden a megbeszéltek szerint halad, akkor Mason nem sokára ide fog érni és addig nekem valahogy valami elviselhető külsőt kell magamra varázsolnom. Az öltözködést nem vittem túlzásba, ennek ellenére mégis hosszú percekig álltam tanácstalanul a szekrény előtt, hiszen fogalmam sincs arra, hogy mit is kellene felvennem, elvégre Mason nem árulta el, hogy hová is akar vinni. Ezért döntöttem úgy, hogy egy sötét farmernadrágot és egy fehér - kék átmenetes felsőt veszek magamra, és persze a hozzá illő kiegészítőket.
- Jó reggelt. - Mosolyogtam rá, miután beültem mellé az anyósülésre és bekötöttem magam. Igyekeztem leplezni a fáradságomat előtte és nagyon reméltem, hogy az alapozó is elrejti a szemem alatt lévő karikákat, ami a kialvatlanságomról árulkodnak.
- Persze indulhatunk, ha úgy érzed, hogy nem fogsz elaludni vezetés közben. - Egy pillantás is elég volt, hogy felmérjem a helyzetet. Látszólag Mason sem pihente ki magát, de így legalább nem vagyok egyedül a kialvatlanság problémámmal.
- Azt hittem, hogy egy úriember nem beszél az effélékről. - Pimasz mosolyra húzódtak ajkaim, miközben igyekeztem egy kicsit ugratni.
- Milyen volt az estéd Mason? - Aztán mégis csak rákérdeztem, ha már úgy hittem, hogy szívesen beavatna a részletekbe. Míg a válaszát vártam a szélvédőn keresztül figyeltem a tájat. Próbáltam rájönni arra, hogy hová is tartunk, ha már Mason titokban tartotta előttem az úti célunkat.  


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Mason Nicolson
Hozzászólások száma :
218
Csatlakozás dátuma :
2012. Dec. 12.
Kora :
34
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Cassidy & Mason 09.10.16 23:52
Mia & Mason

- A Te dolgod lesz nem hagyni, hogy elaludjak vezetés közben. - Ülve eltudnék aludni, csak ne szóljanak hozzám három percig két kávé ide vagy oda a kimerültségesemen nem segít. Egy egész álló napot áttudnék aludni, legyen inkább egy hét, de ahelyett, hogy arról ábrándoznék, hogy éppen alszom, inkább próbálom elterelni a gondolataim arról a tényről, hogy rohadtul fáradt vagyok, mert akkor tényleg lefejelem a kormányt és bízhatunk abban, hogy a kocsi nélkülem is tuja az utat.
- Amiről nem beszél arról nem beszél, de ez nem jelenti azt, hogy nem kérdezhetsz. - Különben is, lassan keresztülfúrja az oldalam a kíváncsisága és attól félek, hogy lassan nem csak képletesen. Egyébként meg, bár neki erről még nincs tudomása, de semmi olyasmi nem történt, amiről ne beszélhetnék egy másik hölgy előtt.
- Izgalmas. Az ananászos csirkém illetve a portóim fölött hallgattam, hogy Denise elvált, a két cicájával él, a gyerekek vidéken élnek, egyetemre járnak, Ő pedig mivel sokszor magányos, viszont megengedheti magának a jótékonyságot előszeretettel jár ilyen rendezvényekre, mindig is kedvelte a társasági életet, valamint szeret új embereket megismerni, és azon gondolkodik, hogy a kertvárosba költözik, gondolni akar az unokákra is... - Hadartam el mindent alig szusszal, pontosan ugyanúgy, ahogy nekem kellett végighallgatnom a vacsoránál, nem mertem félbeszakítani a hölgyet, hiszen az udvariatlanság lett volna, de néha komolyan kezdtem aggódni, hogy nem vesz közben levegőt.
- Kedveli a művészetet, nagyra értékeli a jótékonyságot, reméli, hogy nagy célokat fogunk elérni és megvalósítani, a hosszú kellemes sétákat, komolyan mondom bejártuk az egész negyedet. Ezután visszatértünk a hotelhez, udvariasan megköszöntem a megtisztelő társaságát és hazamentem. Reméljük kitettem magamért. - Tartottam kis szünetet. Esküszöm számomra már az kimerítő volt, hogy ezt mind elhadarjam. - Sőt, elárulta, hogy többre is licitált volna. - Ezt már csak olyan kihagyhatatlan apró részletként tettem hozzá, miközben csak egy nagyon kicsit vigyorogtam pofátlanul. Összességében levettek a lábamról.
- Remélem még nem reggeliztél. - Igaz, fogalmam sincs, hogy egyáltalán szokott-e, nálam ez elhanyagolható apróság, de ma fogunk, mert ha minden igaz, minket is reggelivel várnak és rövidesen megérkezünk.

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Cassidy Mia Abrams
Hozzászólások száma :
190
Csatlakozás dátuma :
2013. Mar. 06.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Cassidy & Mason 10.10.16 15:49


Mason & Mia
 

- Akkor igyekszem megbírkózni ezzel a faladattal, feltéve, ha nem alszok el. - Látszólag mindkettőnkre rá férne egy nagy alvás. Sőt, ha tehettem volna, akkor inkább azt mondtam volna neki, hogy jöjjön fel a lakásomra, foglalja el a kanapémat és aludjunk, hogy akármit is tervezett, majd később bepótoljuk. Viszont úgy érzem, hogy valami nagy durranásra készül, ha már képes ilyen fáradtan is elrabolni. Kíváncsi vagyok, de szerintem mindenki az lenne, ha a helyemben lenne. Beültem mellé az autóba és fogalmam sincs, hogy merre is tartunk.
- Ezek szerint nagyon sok mindent megtudhattál róla. - Nagyon figyelnem kellett arra, amit mondott, mert hirtelen elkezdte darálni a szavakat, nekem pedig ebben az állapotomban komoly nehézségeket okozott, hogy bármi frappánsat is hozzá tudjak fűzni ehhez a témához.
- Biztos vagyok abban, hogy kitettél magadért. - Biztatóan mosolyogtam rá. Ha a licit nyertese csak fele annyira jól érezte magát Mason társaságában, mint én múltkor, akkor biztos vagyok abban, hogy kitett magáért. Azt viszont egyszer valahogy meg szeretném neki hálálni, hogy segítőkész és nagyon igyekszik nekem segíteni. Legalább az ügyvédek hírét is javítja ezzel, elvégre sokak azt hiszik, hogy az ügyvédek csak magukra gondolnak és arra, hogy minél többet keressenek. Mason mégis mindezt úgy teszi, hogy nem vár érte semmit se. Azt hiszem eddig még sosem találkoztam ennyire önzetlen emberrel.
- Ezek szerint, akkor a közel jövőben tartanunk kellene ismét egy ilyne estét, hátha többet sikerülne rád licitálnia. - Cukkoltam egy kicsit, de lassan ideje lesz valami újjal is előhozakodnom, hogy sikerüljön fent tartanom a felső tízezer érdeklődését.
- Még nem, de valójában nem is szoktam reggelizni. - Főleg az elmúlt időszakban. Mostanában túl sok minden összejött egyszerre. A költözés, a jótékonyság, és még sorolhatnám a hosszas listámat.
- Őszintén fogalmam sincs arról, hogy most hová is tartunk, de már nagyon kíváncsi vagyok. - Eddig azt hiszem, hogy sikeresen kibírtam úgy, hogy ne kérdezősködjek, hiszen Mason már az elején leszögezte, hogy nem fogja elárulni, így csak akkor fogom megtudni, ha végre oda értünk.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Mason Nicolson
Hozzászólások száma :
218
Csatlakozás dátuma :
2012. Dec. 12.
Kora :
34
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Cassidy & Mason 13.10.16 0:16
Mia & Mason

- Persze Cassidy, minden vágyam, sőt legközelebb félő, hogy annyira belejövök a szerepbe, hogy meg sem állok a zakóm levetésénél. - A hölgyek biztosan értékelnék, hogy pénzösszegben ez mennyit jelentene arról gőzöm sincs, de ha rajtam áll ez egyhamar nem is fog kiderülni. Szerintem alaposan kitettem magamért a múlt éjjel ahhoz, hogy egy időre megmeneküljek az ilyesmitől. Mondjuk úgy, hogy inkább maradok az íróasztalom mögött a papírmunkánál. A ma reggeli kis kiruccanásunkat is teljes egészében a tudta nélkül szerveztem meg, most pedig egy nőről van szó, egy nőről, túlteljesítettem. Elhiszem, hogy még csak nem is sejt semmit. Én legalábbis egész biztosan nem szóltam el magam, jó vagyok az ilyesmiben. Annyira, hogy néha magam is elfelejtem, hogy mit nem kellett volna elmondanom.
- Én sem, de ez most nem lényeges, ma fogunk reggelizni. - Illetlenség lenne visszautasítani, plusz szerintem nagyon eredményes volna, ha mi magunk is megtapasztalhatnánk a gyerekek egy minden napját az árvaházban, számunkra mindössze néhány óra, nekik viszont minden egyes napjuk ugyanúgy telik.
- Azt hiszem ezért járna nekem egy gratuláció, kitudtalak játszani, a női kíváncsiságot. - Mi a titok az egészben? Azt hiszem annyi, hogy nem sejtettem meg vele, hogy egyáltalán készülök bármire is, így nem volt mire gyanakodnia sem. - Lassan megérkezünk. - Őszintén szólva magam is kíváncsi leszek a ma délelőtt lezajló eseményekre, abban biztos vagyok, hogy Cassidy-re mindenképp nagy hatással lesz ez az egész, sőt ez is lenne a célom vele. Lassan kezdett láthatóvá válni előttünk a birtok, hamarosan már az érkezésünk pont helyét is olvashatja, ami nem más, mint a Szent József gyermekotthon. Közben kíváncsian figyeltem a reakcióját, elvégre az ember nem jár nap, mint nap árvaházakban, különösebb indok nélkül főleg nem, de minket már várnak.

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Cassidy Mia Abrams
Hozzászólások száma :
190
Csatlakozás dátuma :
2013. Mar. 06.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Cassidy & Mason 13.10.16 1:13


Mason & Mia
 

Lelki szemeimmel szinte már láttam, hogy a jótékonysági eseményemen meg vannak vadulva a nők, ahogy Mason mindent megmutat, ami magából bír.
- Biztos vagyok benne, hogy azzal az eddiginél is többet sikerülne keresnünk. Valójában már akartam is mondani, hogy villanthatnál többet is magadból, de eddig azt hittem, hogy azért szégyenlősebb vagy annál, hogy színpadon vetkőzz. - Ha sejtéseim beigazolódnak, akkor Mason az imént viccelt, ezért próbáltam venni a lapot én is. Sosem várnám el tőle, hogy ezt tegye, sőt nem is hiszem, hogy szerencsés dolog keverni a meztelenkedést és a jótékonykodást. Azért maradjunk egy bizonyos határon belül.
- Mernék én veled ellenkezni? - Ha azt mondja, hogy ma már pedig akkor is reggelizni fogunk, akkor az úgy is fog lenni. Egyébként persze, hogy mernék vele ellenkezni, de inkább csak akkor, mikor valami eget rengető dologról lenne szó, amiben már végképp nem tudnánk egyet érteni. Eddig nem volt ilyen, és erősen remélem, hogy a továbbiakban is megmarad közöttünk az egyetértés.
- Azt szeretted volna, hogy ne kérdezősködjek, nehezen is, de kibírtam. - Ha valamire megkérnek, akkor azt általában igyekszem betartani amennyire tőlem telik. Nem mondom azt, hogy könnyű volt úgy beülni mellé az anyósülésre, hogy fogalmam sincs arról, hogy hová is tartunk, de valahogy mégis sikerrel jártam.
- Árvaház? - Hatalmas szemekkel pislogtam rá. Alig akartam hinni a szememnek, sőt addig nem is fogom elhinni, míg szavakkal meg nem erősíti. Bármit feltételeztem volna, de pont ezt nem, még akkor sem, ha annyira kézenfekvőnek is tűnt a válasz. Mason ezzel a tettével is bizonyítja, hogy mennyire komolyan gondolja azt, hogy a segítségemre lesz a projektomban.
- Én nem is gondoltam volna, hogy a kettőnk között lévő kapcsolat megérett már arra, hogy örökbe fogadjunk egy gyereket. - Viccelődtem vele, mert ha nem ezt teszem, akkor elsírom magam a meghatódottságtól. Különben is az előtt azt mondta, hogy valamivel próbáljam ébren tartani, ettől a mondatomtól biztosan éber marad.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Mason Nicolson
Hozzászólások száma :
218
Csatlakozás dátuma :
2012. Dec. 12.
Kora :
34
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Cassidy & Mason 30.10.16 21:11
Mia & Mason

- Várjunk, várjunk, Cassidy, ha mindent megmutatok magamból a játék folyamán, akkor miben részesül aztán a nyertes? De kell valami ösztönzés, abban egyetértek. - Ezt többféleképp is lehet értelmezni, de ez inkább már rá bíznám, hogy mit szűr ki a szavaimból, eléggé okos kislány már hozzá, hogy ne keljen részleteznem a dolgokat, mi több, az estét is kiválóan megszervezte, összehozta, bevallom, amikor bepottyant az irodámba nem állítottam volna száz százalékosan, hogy ez az egész neki való, de végül mégis beigazolódott, hogy nem így van, senki sem csinálta volna jobban, ügyesebben és csinosabban.
- Látok rá némi sanszod, de nem teheted meg, együtt dolgozunk, nem vitatkozhatsz velem. - Mosolyodtam el. A fene se tudja miért, egyszerűen csak mert nem, mert nem szeretek hölgyekkel vitatkozni, munkán pedig főleg nem szeretek nézeteltérésekbe bonyolódni, mert azt általában jól csinálom és nem csípem, ha belekötnek abba, ami az én dolgom és nem mellékesen tudom, hogy mit csinálok. Oké, ha együtt dolgozunk valamin az persze más, de akkor is Ő kérte az én segítségemet, de ez sokkal inkább abból áll, hogy megosztjuk egymással az észrevételeinket, elmondom, példának okáért én mit tennék, hogyan csinálnám, ajánlok valamit, utána pedig segítek annak a megvalósításában, amelyik javaslat mellett döntött. Legvégső esetben is akkor kötnék bele a munkájába, ha véleményem szerint valamit nagyon is készülne elszúrni, mert azt nem nézem végig.
- Gondoltam jó hatással lenne a projektre, ha kicsit megismerkednénk hasonló körülmények között lévőkkel, nem mellékesen ide ritkán érkeznek látogatók, biztos vagyok benne, hogy örülni fognak nekünk, sőt abban is, hogy egy hamar nem szabadulunk. - Ezek mégis csak gyerekek, akik persze örülnek, ha valakik meglátogatják őket, ami azt illeti ez a ap jó része erre is van szánva, a másik fele némi pihenésre, ha összejön, de meglátjuk mikor végzünk itt, még csak most érkeztünk.
- Azt mondják, hogy a gyerekvállalásra sose állhatsz eléggé készen, akkor vágjunk bele. - Azt hiszem eléggé jól vettem a lapot. Egyébként pedig szín fogalmam sincs ezzel kapcsolatban, lövésem sincs mikor fogom magam úgy érezni, hogy na most, készen állok az apaságra, de ha itt lesz az ideje, majd közlöm valakivel.

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Cassidy Mia Abrams
Hozzászólások száma :
190
Csatlakozás dátuma :
2013. Mar. 06.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Cassidy & Mason 02.11.16 19:17


Mason & Mia
 

Biztosabb a biztosabbnál, hogy ha arról lett volna szó, hogy Mason vetkőzzön a színpadon, akkor az összes nő egy emberként éljenzett volna. Az ováció nem ismert volna határokat és talán még a rendőröket is ránk hívták volna csendháborításért.
- Egyéb extrákban? Amiket egyébként ellenzek, mert nem bordélyházat vezetek, hanem jótékonysági eseményt. - Maradjunk annyiban, hogy én szervezem be azokat a személyeket, akik majd később licitre mennek és aztán valaki fizet értük. Lényegében ennyi közöm van az egészhez, de azt már nem szabhatom meg, hogy azon az ominózus estén mi történjen, elvégre akik megjelennek az eseményen már mind felnőttek és el tudják dönteni, hogy mivel akarják tölteni az estéjüket.
- Maradjunk annyiban, hogy megígérem, hogy a mai napon nem fogok veled vitatkozni. - Ennyit tényleg megígérhetek neki, de aztán már nem tudom, hogy mi lesz a továbbiakban. Sosem voltam az a fajta ember, aki bárkibe képes bele kötni, de azért nekem is vannak elképzelésem, amikből nem engedek és, ha úgy gondolom, hogy meg kell védenem az igazamat, akkor képes vagyok bárkivel szemben felvenni a kesztyűt.
- Tuti, hogy küszködni fogok a könnyeimmel, ha meglátom, hogy mennyi csöppség vár arra, hogy szerető családba kerüljön. - Ha tehetném, akkor a világ összes árváját örökbe fogadnám, de sajnos ezt még én sem engedhetem meg magamnak. Na meg arról sem kell megfeledkezni, hogy az örökbe fogadás egy nagyon hosszadalmas folyamat és házasságban élők fogadhatnak csak örökbe. Ennél a kritériumnál bizony csúnyán elbuknék, mert nincs férjem. Ami azt illeti, se férj, se pasi. Ennél egyedülállóbb nem is lehetnék.
- Egy fiút és egy lányt szeretnék. - Mintha csak egy kívánságműsorban lennék. Persze nem fogunk örökbe fogadni senkit se most, csak látogatók vagyunk, de ennek ellenére nekem mégis van elképzelésem, hogy egyszer a nagyon távoli jövőben ha család állapításra kerülne a sor, akkor elsőre fiút szeretnék, aztán meg lányt, már csak azért is, hogy a fiam bírjon vigyázni a húgocskájára. Általában a gyerek vállalók is úgy gondolkoznak, hogy jó lenne egy fiú és egy lány, és akkor már teljes is a készlet, de valójában mindegy, csak egészséges legyen.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Mason Nicolson
Hozzászólások száma :
218
Csatlakozás dátuma :
2012. Dec. 12.
Kora :
34
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Cassidy & Mason 04.11.16 20:11
Mia & Mason

- Ez majdnem fájt. Azért nem kell ennyire drasztikusnak lenni, különben még a végén azt fogom gondolni, hogy valóban ennyire leminősítettél. - Az pedig egy egészen kicsikét sértő lenni, még nekem is, nem számítanék rá, többek között azért sem, mert egy csapatban dolgozunk, másrészről, mert nem rémlik, hogy adtam volna okot arra, hogy ilyesmit gondoljon vagy feltételezzen rólam, utolsó sorban pedig, mert eddig lehet naiv módon, de abban a hitben voltam, hogy nem "olyan" férfiként ismert meg, de persze olykor nem is engedélyezett tévednem, csak nem szeretek, de ez persze nem mérvadó és lényeges különbség.
- Elfogadható. - A mai napra legalábbis, a többit pedig majd megbeszéljük még, a többi napon sem fogom örömmel fogadni a vitát, de megbirkóznék vele, ha nagyon fontos. Viszont még mindig azon a véleményen vagyok, hogy nem ajánlatos velem vitatkozni, mert még sok dolgunk van, sok mindent össze kell még hoznunk közösen, a jogi dolgokban járatosabb vagyok, plusz ötleteim is vannak, használhatóak, van még kérdés? Na ugye. Ez is egy fajta szakmai ártalom, de akkor is igazam van.
- Túl sok, és túl sok olyan ember is van, aki nem való szülőnek. - Ezért kell az ilyen helyeknek egy arra alkalmas vezető, aki valóban törődik is velük és a szívén viseli a sorsukat, azt hiszem én már találtam is egyet, vagyis Ő talált meg engem, de ez most igazán részletkérdés.
- Meg egy családi autót, egyáltalán tudod te mennyibe kerül egy gyerekülés? Egy vagyon. Még nem lesz gyerek, asszony! Nincs rá pénz. - Nevettem el magam. Nekem még fogalmam sincs, eddig még nem kellett ilyesmin gondolkodnom, nem is tettem.
- Felőled van egy doboz a hátsó ülésen, vedd ki, légy szíves, egy kis boldogsághormon reggeli utánra. - Vagyis csokoládé, még amikor idetelefonáltam, hogy megbeszéljük pontosan melyik nap is fogadnának minket megkérdeztem pontosan hány gyerekük is van, meg se fordult a fejembe, hogy üres kézzel jöjjünk, szó sem lehet róla. Így minden kis kölyöknek jut egy csokoládé.

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Cassidy Mia Abrams
Hozzászólások száma :
190
Csatlakozás dátuma :
2013. Mar. 06.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Cassidy & Mason 04.11.16 22:12


Mason & Mia
 

Távol álljon tőlem, hogy bármiféle módon is leminősíteném. Sőt, inkább azt gondolom, hogy Mason azon kevés férfi közé tartózik, aki többet ér az átlagnál.
- Csak vicceltem. Nem hinném rólad, hogy olyan férfi lennél, aki vissza élne az ilyen helyzettel. - Hogy ezt miből tudhatom biztosan? Abból, amikor rám licitált. Az ég világon semmi sem történt közöttünk, pedig jócskán beboroztunk és nálam is töltötte az éjszakát, pontosabban a kanapémon.
- Mindössze csak remélni tudom, hogy egyszer majd jó szülő fog lenni belőlem, még akkor is, ha néha fogalmam sem fog lenni arról, hogy mit is kell csinálnom. - Nem rég láttam egy filmet "rossz anyák" címen és azt kell, hogy mondjam nagyon is tanulságos volt számomra. Valahogy majd igyekeznem kell abban, hogy jobb nevelést kapjak a sajátomnál. Mármint, ezt nem panaszként mondom, de szerintem nekem túl sok minden meg volt engedve, több tárgyat, ruhát, ékszert, vagy bármit kaptam, mint szeretetet. Micsoda közhely, igaz? Most pedig sajnáljuk szegény gazdag lányt, akinek megvolt mindene, de a szülei nem törődtek vele annyira, mint szerette volna.
- Ha most valaki hallana téged, akkor biztosan azt hinni, hogy mi együtt vagyunk. - Persze értem én a viccet és vele együtt nevettem, de azért nagyon meglepődtem mikor azt mondta nekem, hogy "asszony" valahogy erre nem is számítottam. Ahogyan erre a kis kiruccanásunkra sem. Viszont azt már elmondhatom, hogy kezdem kiismerni, de azért még Mason is tartogat számomra meglepetéseket, mint ez a mostani is.
- Olyan jó lett volna, hogy ha tudok arról, hogy hová is jövünk is én is felkészülhettem volna. De sebaj, majd legközelebb. - Habár nem tudtam erről a látogatásról, de ettől független most mégis kissé bujkál bennem a bűntudat, hogy én nem voltam felkészülve. Pedig szívesen hoztam volna valamit, de majd most megtudakolhatom, hogy az édességen kívül minek örülnének legjobban. Ahogy kérte kivettem a hátsó ülésről a dobozt. Oh, ebben mégis mennyi csoki lapul? Nem számítottam arra, hogy ennyire nehéz fog lenni, vagy csak én nem vagyok annyira erős, mint gondoltam.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Mason Nicolson
Hozzászólások száma :
218
Csatlakozás dátuma :
2012. Dec. 12.
Kora :
34
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Cassidy & Mason 08.11.16 16:30
Mia & Mason

- Elhiheted, nekem komolyan lila gőzöm nem lesz róla mit kellene csinálnom... - Biztosítottam róla nevetve. Férfiból vagyok. Tipikus apa leszek, azt hiszem. Lövésem nem lesz mi baja van a gyereknek, de azért erőteljesen igyekezni fogok, hogy kitaláljam, végül is olyan sok opció csak nem jöhet számításba mondjuk egy pár hónapos gyereknél, a pár éves pedig hála az égnek már eltudja gügyögni, később pedig mondani, na ott kezdődik a dolog nehezebbik része, a hiszti, ha valami nem kaphat meg, ha addig óhajt hisztizni, amíg meg nem kapja, na nem, még nem akarok gyereket. Én erre még egész biztosan nem vagyok idegileg felkészülve, sőt szerintem igazán sosem leszek, de ez most részletkérdés. A lényeg, hogy ha nem is az anyja, akkor a saját gyerekem fog még, nemhogy a vagyonomból, de a gatyámból is kiforgatni. Azt giszem, várnák ezzel még egy kicsit.
- Letagadnál mások előtt? Tudtam, hogy szégyellsz. - Ugrattam tovább, ha már így belejöttünk, más nem legalább a nevetéstől felébredünk, csak lesz valami haszna, de ha mégsem majd a kölykök segítenek ebben is, szerintem kicsattanó örömmel. Előre érzem, hogy fájni fog, de ketten majdcsak megbirkózunk velünk, bár szerintem így is úgy is ki leszünk készülve a nap végére.
- Bármikor küldhetsz csomagot, sőt szívesen is fogadnak látogatókat, csak beszéld le előre, bármikor eljöhetsz, amikor olyan kedved van. - Ehhez még én se kellek, bármikor úgy dönthet, hogy meglátogatja a gyerekeket, nem csak ebben az intézményben, hanem bármelyikben alapvetően.
- Add, majd viszem. - Nem állt szándékomban vele cipeltetni, csak arra kértem, hogy vegye ki a kocsiból és fogja meg, csak amíg átveszem. Az egyik mellékbejáraton mentünk be, ahol tuti nem fog egyik kis kölyök se kiszúrni, mert akkor oda a meglepetés, lassan itt a reggeli idő, szóval pontosak voltunk.
- Legyen szíves, csak vegye át egy pillanatra. - Ezzel a címszóval pedig a kezembe nyomtak egy pelenkás babát. Okké, gyerek Mason, Mason gyerek, könyörgök, csak el ne kezdj sírni, arról nem volt fogalmam hogyan is kell helyesen fogni egy babát, de azért okkal móddal sikerült rájönnöm. - Tessék Cassidy, te akartál gyereket. - Passzoltam át a gyereket Cassidy kezébe, Ő mégis csak nő, biztosan jobb érzéke van hozzá, mint nekem, plusz ha hihetünk a kék rugdalózónak, akkor Ő még egy kisfiú is.

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Cassidy Mia Abrams
Hozzászólások száma :
190
Csatlakozás dátuma :
2013. Mar. 06.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Cassidy & Mason 10.11.16 20:53


Mason & Mia
 

- Ha jobban bele gondolok még csak huszonöt éves vagyok, van még időm arra, hogy gyereket vállaljak, főleg úgy, hogy előbb találnom kellene egy férfit magam mellé. - Szingliként még csak álmodozni bírok arról, hogy eljön még az én nagy napom is, mikor valaki megkéri a kezemet - ismét - és férjhez megyek és aztán jöhetnek a gyerekek.
- Ugyan Mason! Erről szó sincs. - Ismét nevetésbe törtem ki. Ki hitte volna, hogy ez a pasi tud ennyire vicces is lenni? Új énjét ismerhettem meg a mai napon, és ennek nagyon örülök, hogy sikerül végre egymást közelebbről is megismerni. Hiszek abban, hogy ez elkerülhetetlen és egyben fontos is, már csak a közös munkánkra nézve is.
- Élni is fogok ezzel a lehetőséggel. - Mason tökéletesen kiegészít ebben a projektemben. Eddig csak arra koncentráltam, hogy minél több pénzt gyűjtsek össze az árváknak, de Mason most rávilágított arra, hogy az érmének bizony két oldala is van. El sem tudnám neki mondani, hogy mennyire hálás vagyok neki, hogy ilyen programot tervezett nekünk.
- Nem is tudom, hogy mikor izgultam ennyire utoljára. - Nem is értem, hogy miért érzek ekkora izgatottságot. Már most erőt kellett vennem magamon, hogy ne sírjam el magamat, pláne akkor, mikor megláttam azt a kis árva csöppséget. Olyan kicsi és védtelen még. Mégis miféle anya képes eldobni magától? Persze az is lehet, hogy elveszítette az anyját, mondjuk szülés közben, de bármi miatt is lett árva a csöppség azon leszek, hogy minél hamarabb szerető otthont találjanak neki.
- Ó, Mason! Egy kisfiú. - Megdöbbenve néztem a picit, immár a karjaim között. Egyszerűen gyönyörű. Igyekeztem minél óvatosabban fogni, de azért mégis magamhoz öleltem.
- Olyan gyönyörű. - Biztos vagyok abban, hogy amíg néztem a kezemben lévő babát, addig megszűnt a külvilág létezni körülöttem. Mindössze csak ennyi kellett ahhoz, hogy fellángoljanak bennem az anyai ösztönök.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Mason Nicolson
Hozzászólások száma :
218
Csatlakozás dátuma :
2012. Dec. 12.
Kora :
34
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Cassidy & Mason 04.10.17 10:39
Mia & Mason

- Nos igen, az egy eléggé fontos tényező a családalapítási képletben. - Főleg, hogy Cassidy-ből nem igazán nézné ki az ember, hogy csak annyira használna egy férfit, hogy teherbe essen, utána pedig a többi dolgot már intézné Ő egyedül. Bár ez utóbbi esetet sokan elítélnék bizonyos érthető okokból. Én személy szerint nem. Ellenkezőleg. Vannak emberek, akik egyáltalán nem valók szülőnek, és a gyerek csak nyer azzal, ha ezek a személyek kilépnek az életükből. Biztosra veszem, hogy egyedül is meglehet birkózni a feladattal, persze biztosan sokkal nehezebb, de valaki ezt válassza, valaki pedig árvaházba adja, na ezzel nem értek egyet. Nyilvánvalóan kellenek és szükség van ezekre az alapítványokra is, de manapság túl sokan engedik meg maguknak ezt a fajta felelőtlenséget, ez egy túl egyszerű kibúvó a felelősség vállalása alól. Sok esetben hagyni sem szabadna, hogy idáig jussanak.
- Bizonyára nagyra fogják értékelni, hamar odáig lesznek érted. - Mondjuk ezzel nem is lesz nehéz dolguk. Cassidy-t igazán nem nehéz megkedvelni. - Gondoltam kicsit előrepörgetem az időt, hogy azt is lásd, amiért ténylegesen dolgozol és, hogy mit fogsz megvalósítani, amikor már elérted a célodat. - Szerintem ez egy igen fontos momentuma a projektjének, én persze csak besegítek mindebben, de Ő rengeteg időt és akaraterőt ölt ebbe az egészbe.
- Azt én sem. De ezért most biztosan megéri. - Becsülöm benne mindazt, amit beleadott a célja megvalósításában, nem engedte, hogy kedvét szegjék a kezdeti akadályok, főként ezért is van az, hogy még itt vagyok és amennyire magamtól telik segítek ott, ahol módomban áll.
- Igen, az, ahogy nézem, szerelem első látásra. - Annyira jól áll a kezében, hogy még a végén haza sem engedik nélküle. - Furcsa módon azt gondoltam, hogy te is inkább egy kis hercegnőt szeretnél, aztán most kiderült, hogy tévedtem. - Valószínűleg ez is csak egy ostoba Keresési eredmények
sztereotípia

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Cassidy Mia Abrams
Hozzászólások száma :
190
Csatlakozás dátuma :
2013. Mar. 06.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Cassidy & Mason 20.07.18 2:43


Mason & Mia
 

Azok, akik nem ismernek azok biztosan csak a szőke csinos nőt látják bennem, esetleg még élnek még a szőke nős sztereotípiákkal is velem kapcsolatban. Viszont akik ismernek azok tudják, hogy szívügyem a gyerekek sorsa. Nem is értem, hogy mások, akik tehetnek értük, hogy jobb legyen az életük miért nem teszik. Talán túl sok önző ember él a világon. Túl sokan csak magukkal vannak elfoglalva.  Másoknak az a fontos, hogy minél több pénzük legyen, hogy ott a felhőkarcolóban ülve hunyják be a szemüket az árvák felett.
- Ugye tudod, hogy ezért az sem lenne elég, ha egész nap hálálkodnék neked?  - Nem is tudja, hogy mennyire nagyra tudom értékelni azt, hogy ennyire támogat. Mások talán írnak egy zsíros csekket és ezzel le van tudva számukra a dolog, de rajta látszik, hogy tényleg érdekli az úgynevezett ügyem. Nem is tudom felfogni, hogy egy ennyire sikeres és jóképű, empatikus és felettébb szimpatikus férfinak hogy a fenében nincs valaki az életében.
- Nem akarok sírni, de most iszonyú nehéz. – Suttogtam. Olyan kicsi és törékeny és ami a legrosszabb, hogy teljesen egyedül van, elhagyták.
- Fel sem tudom fogni, hogyan képes erre bárki… - Kilenc hónapon keresztül a szíve alatt hordani, aztán csak úgy magára hagyni miközben annyi család imádkozik azért, hogy gyerekük lehessen. Aztán vagy bele törődnek, vagy végső esetben örökbe fogadásra adják a fejüket, de addig ennek a csöppségnek is itt kell élnie. Tudom, hogy ez nem lehetséges, de most szívesen örökbe fogadnám a világ összes árváját.
- Valójában mindkettőt szeretnék. – Most mégis az én problémám annyira, de annyira eltörpült, így hogy látom most a teljes képet. Naphosszat bosszankodhatok azon, hogy ketyeg már a biológia órám és nem ártana találnom magam mellé egy tisztességes férfit, aki mellett boldogan adnám gyerekvállalásra a fejemet.
- Meg fog szakadni a szívem, hogy itt kell hagynom. – Mint azt a sok gyereket, akik még befogadásra várnak. Jelen pillanatban úgy érzem, hogy tehetetlen vagyok. Mindössze támogatni tudom őket, finanszírozni egy nagyobb otthont számukra, de vannak napok mikor úgy érzem, hogy talán ennél sokkal többet is tehetnék értük.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Mason Nicolson
Hozzászólások száma :
218
Csatlakozás dátuma :
2012. Dec. 12.
Kora :
34
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Cassidy & Mason 28.07.18 1:37
Mia & Mason

- Csak vidd véghez, amibe belekezdtél, annyi is épp elég lesz. - Túl sokszor fordult már elő, hogy keményen dolgoztunk, aztán az illető meghátrált az utolsó pillanatban, csak mert nem számolt bizonyos akadályokkal, nos azt kell mondanom, hogy ez ilyen, sőt hogy meglehetősen vastag bőrt kell majd egy-egy alkalommal növesztenie, mert kevésnek fog bizonyulni a hite meg az akarata, mert igen sokan lesznek, akik megfognak próbálni keresztbe vágni a kis projektjének mindössze azért is, mert jó, és mert ennek valóban lenne értelme. De ha nem szándékozik feladni, akkor megfogjuk találni a módját hogyan söpörjünk félre mindenkit az utunkból, jobban mondva ez már az én dolgom és jó vagyok a dolgomban.
- Senki sem fog megkövezni érte. - Vannak érzései, van szíve, azt hiszem ez egy teljesen természetes ösztön, sőt azt gondolom, akkor van probléma, ha ezek nincsenek meg valakiben. Bár sírni nagy valószínűséggel nem fogok, mert az mégis hogy venné ki magát, ugyanakkor nem állna meg előttem az az ember, amelyik nyugodt lelkiismerettel megtesz ilyet.
- Te nem is foghatod ezt fel... - Ez egyszerűen undorító és gerinctelen, hisz ez a kis ember, mégis csak egy részünk szó szerint, és nem eldobnunk kellene, csak mert nem tudjuk mit vállalunk, hanem kihívásként tekinteni rá, az élet egy kihívására, hogy tisztességes embert neveljünk belőle, amilyennek önmagunkat is tartjuk vagy esetleg jobbnak annál, ez egyben egy lehetőség, egy esély, annyiféleképp fellehetne fogni ezt a dolgot, de így sehogyan sem tudom, ez számomra egy irracionális és elképzelhetetlen szituáció.
- És hol ezzel a probléma? - Pislogtam mosolyogva előbb a babára, majd rá. Nincs az az isten, hogy valaha is lemondjak valamiről, ami az enyém, mert nem gondolom, hogy egy újszülött baba eltudná dönteni azt, hogy neki igen, jobb élete lesz nélkülem, ez önzőség, mindamellett egy nagyon ócska kifogás.
- Nem, nem fog. Ők szépen elmennek ebédelni, Te pedig nyugodtan felteheted a kérdéseidet, úgy hiszem, hogy a lehető és tőlem telhető legjobb helyre hoztalak velük, később pedig játszhatsz, mesélhetsz nekik vagy amit csak szeretnél. - Ami engem illet a mai egész napomat ennek szenteltem, mert pontosan tudom, hogy nem lesz egyszerű feladat elszakítani tőlük.


music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Cassidy & Mason

Vissza az elejére Go down

Cassidy & Mason

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Bárhol, bármikor-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához