welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
24.03.19 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Másnap reggel - Ryan & Nina

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
Helena Nina Lemmer
Hozzászólások száma :
273
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 07.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Másnap reggel - Ryan & Nina 17.10.16 13:26


Ryan & NinaM intha csak valami végtelennek tűnő szörnyű rémálomba csöppentem volna bele. Fogalmam sincs, hogy meddig voltam úgy fent, hogy képtelen voltam szemhéjaimat kinyitni. Minden és mindenem fájt. Még a létezés is. Csak feküdtem az ágyban, kiszáradt szájjal, lüktető halántékkal azon merengve, hogy ez a valóság-e, vagy még mindig csak álmodok. Nagy nehezen sikerült valamennyit felidéznem a tegnapi napból, de bárcsak ne tettem volna. Addig biztosan jobban éreztem magam, míg ittam és felejteni próbáltam, de az alkohol, mint tudjuk nem megoldás, sőt még több problémát szül, na és másnaposságot. Már nagyon is bánom, hogy tegnap este annyit ittam, de akkor ezt tűnt a lehető legjobb megoldásnak, annyira, de annyira kétségbe voltam esve, hogy az alkohollal próbáltam vigasztalódni. Most már tudom, hogy rossz ötlet volt.
Nem tudom, hogy meddig sanyargattam még magam az ágyban fekve, de egyszer csak eljött egy pont, miután már nem bírtam tovább ezt művelni magammal. Feküdhetnék itt egész nap, de attól még nem fog semmi sem megoldódni, ezért nehezen de mégis sikerült végre kikászálódnom az ágyból. Egyedül voltam a hálószobában, ezért Ryan keresésére indultam. Lassan csoszogtam, igyekeztem megtartani az egyensúlyomat, mert attól tartottam, hogy bármi hirtelen, vagy gyors mozdulat után igen erősen hatott volna rám a gravitáció.
- Szia. - Köszöntem neki, majd megköszörültem a torkomat. Dehidratáció. Ajkaim cserepesek, torkom kiszáradt. Szépen jelentkeznek rajtam a másnapossággal járó tünetek. Magam alá húztam egy széket, és leültem.
- Nem sok mindenre emlékszem a tegnap estéből, de kérlek mondd, hogy nem követtem el semmi kínosat. - Ha vissza gondolok, akkor csak annyi van meg, hogy elkezdtünk iszogatni, és, hogy a whisky kifogott rajtam, aztán Ryan ágyában ébredtem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Ryan Daniel Redway
Hozzászólások száma :
272
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 07.
Kora :
31TémanyitásTárgy: Re: Másnap reggel - Ryan & Nina 09.11.16 18:03


Nina & Ryan

Megvártam amíg Nina aludt, ami talán fél perc sem volt, igen csak elnyomta az alkohol, aztán szépen leheveredtem mellé, hosszúra sikeredett nap volt, de azért remélem, hogy valamivel jobb lett neki, miután átjött, mert attól, hogy most nem vagyunk, az nem azt jelenti, hogy vége mindennek, az érzelmek nem így működnek, még mindig fontos a számomra, és nem könnyű ilyen elkeseredettnek látni, nem könnyű egyensúlyozni a dolgok között, de most így látom helyesnek. A későbbiek folyamán ez még megváltozhat, de sajnos azt nem tudhatom előre megmondani, hogy mikor lesz, egész egyszerűen mindkettőnknek van egy élete, amit élnünk, egymással vagy egyedül, de az nem áll meg. Tovább kell lépnünk, aztán hagyni, hogy a dolgok kiforrják magukat.
Az ébredés, hát az olyan volt, mint akit jól elvertek, de azért pusztán férfi büszkeségből megpróbál még egyszer feltápászkodni, na pontosan ilyen volt felkelni, de Nina még olyan mélyen aludt, hogy nem volt szívem felkelteni, alaposan sikerült kiütni magát, neki is az lesz a legjobb, ha alszik, ameddig bír, addig sem gyötrik a másnaposság tünetei, és ha eddig még nem ébredt fel arra, hogy forog a szoba és minden és mindjárt sugárban tör utat magának az alkohol, akkor nem olyan nagy a baj, de az nincs kizárva, hogy később még nem fog. Mondjuk úgy, hogy ma nem nagyon fogja elhagyni az ágyat és a fürdőszobát, legalábbis szerintem ma ez lesz a leghosszabb táv, amit megtesz a lakásban, esetleg később a konyha, de az is többnyire víz gyanánt.
- Jó reggelt. - Fordultam felé, épp időben, épp kávét készültem csinálni. Hát, nem fest épp valami jól, de túlélte, büszke vagyok rá! - Kávét? - Nekem muszáj, különben képtelen vagyok nekiindulni a napnak, főleg mert valakivel vigasztaló piálást tartottunk az este.
- A rókázás annak minősül? Nyugi, a mosogatóig szerencsére eljutottunk... - Így legalább nem terjeng annyira cefreszag az egész lakásban, plusz nem is igazán voltunk abban az állapotban, hogy nekiálljunk takarítani, Ő se, de én se.
- De azért hajat mosnék a helyedben a nem túl távoli jövőben, abban nem vagyok biztos, hogy sikerült teljes mértékben megmentenem. - Igyekeztem, de közben rá is figyelnem kellett, tartottam tőle, hogy az erőlködésben egyszer csak összecsuklik, mert nem bírja egyszerre tartani is magát, gonosz dolog ez.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Helena Nina Lemmer
Hozzászólások száma :
273
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 07.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Másnap reggel - Ryan & Nina 10.11.16 21:18


Ryan & NinaN agyon bánom már a tegnapi tivornyát. Mégis jól esett, legalábbis az a része, hogy Ryan itt volt nekem és kisírhattam magam a vállán. Már csak a tudat is jól esik, hogy tudom, hogy rá számíthatok bármi is történjék. Gondolom egészen addig, míg össze nem jön egy másik lánnyal, mert akkor nem zargathatom kedvem szerint minden bajommal, mert gondolom az új barátnője nem járna örömtáncot attól, ha Ryan vigasztalna a nehezebb napjaimon.
- Azt hiszem, hogy egy kávé most nagyon is rám férne. - Tisztában vagyok azzal, hogy most pocsékul nézhetek ki, de remélem, hogy Ryan lesz annyira tapintatos, hogy nem erősíti meg bennem ezt a tudatot. Majd miután megittam a kávét, akkor leszedem a sminkemet, hogy mégis elfogadható látvány legyek, még ebben a gyűrött ruhában is, amiben aludtam az éjjel. Aztán pedig, azt gondolom, hogy ideje lesz majd távoznom, hiszen nem lóghatok egész nap a nyakán, csak azért, mert nekem családi problémáim vannak.
- Kérlek, kímélj meg a részletektől. - Komolyan alig emlékszem az estére, az alkohol hatalma. Enyhítő körülménynek tudható be, hogy nem hánytam össze a lakását. Ennek ellenére is legszívesebben elásnám magam szégyenemben, hogy mindennek kitettem, már megint.
- Ha tehetném, akkor most azonnal elfoglalnám a fürdőszobádat, de már nincs itt semmi holmim. - Legalábbis abban a hitben vagyok, hogy vissza adtuk egymásnak a saját cuccait, és egyetlen ruhadarabom sincsen itt, amit magamra vehetnék fürdés után. Persze flangálhatnék magam köré tekert törölközőben is előtte, míg várom, hogy a mostani ruhámat kimossa a gép, majd a szárító megszárítja. Nincs előtte mit takargatnom, mert rengetegszer láttuk egymást meztelenül, de azt hiszem, hogy most jelen pillanatban a kapcsolatunk ott tart, hogy tabu bármiféle meztelenkedés egymás előtt.
- Hogy érzed magad? - Próbáltam tartani vele a tempót, de a whisky ivás sosem volt az erősségem, de Ryan nagyon kitartó volt, mármint legalább én így emlékszem, de sok minden homályos a tegnapi estével kapcsolatban. Annyira, de annyira meg akartam csókolni, de vajon csak akartam, vagy meg is tettem?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Ryan Daniel Redway
Hozzászólások száma :
272
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 07.
Kora :
31TémanyitásTárgy: Re: Másnap reggel - Ryan & Nina 11.10.18 12:48


Nina & Ryan

Megkímélve a további kicsit sem izgi részletektől álltam neki a kávé elkészítésének, jobban mondva az eléggé izgi volt hogyan érjel másodpercek alatt, hogy ne rókázza végig a lakást, de azért engem se, ha lehet, ami végül is kisebb-nagyobb sikerekkel, de összejött, összehoztam. Néha mindenkinek kell egy görbe este, és én colnék az utolsó, aki ezt felhányná neki valaha is.
- Hmm, amennyire emlékszem mindent összepakoltál, szóval ebben most nem nagyon állhatok a rendelkezésedre. - Tudomásom szerint kipakolta a szekrényeket a hálóban és a fürdőben, ami nagyjából azóta is úgy áll, üresen, valahogy nem volt ihletem semmit sem bepakolni, egyszerűen csak úgy hagytam, ahogy Ő is.
- Különös, hogy ezt sosem csináltunk... - Úgy értve, persze néha megittunk néhány pohár bort, de sosem állt szándékunkban addig inni együtt, amíg egyikünk az asztal alá nem issza a másikat. - Szóóval, minden ami kimaradt a kapcsolatunkból, az ezután fog jönni? - Kortyoltam bele a kávémba, ami nem esett olyan jól, mint vártam, de hátha kicsit helyrerázza bent a dolgokat. Bevallom, ez a kijelentésem még nekem is fájt, mert mi is hiányzott eddig a kapcsolatunkból? Talán az őszinteség? Igen, megvan. Alakulhatott volna minden másképp, de most már talán késő az elmulasztott őszinteséghez.
- Sajnálom, hogy nem tudtam kiérdemelni, hogy őszinte legyél hozzám, amikor kellett volna. - Ez az, amit már nem lehet bepótolni vagy visszahozni. Kortyoltam bele ismét keserűen az amúgy is keserű kávémba, miközben az jár a fejemben vajon mi lenne, ha most azonnal a falhoz vágnám, azon kívül, hogy ripityára törne a kedvenc bögrém, valószínűleg semmi. Vajon jelent az még valamit, ha pontosan tudom hogyan szereti a kávét kora reggel? 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Másnap reggel - Ryan & Nina

Vissza az elejére Go down

Másnap reggel - Ryan & Nina

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Lakónegyed :: Ryan lakása-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához