welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
Today at 12:07
Graham & Hayley
Hayley Woodson
28.07.18 12:31
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Emily Hastings
 
Simon Whitlock
 
Saige Hannigan
 
Benjamin Price
 

Share| .

"-Nem kötözködik! Meg vagy nyalva, akkor meg vagy nyalva." :)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
9
Join date :
2015. Dec. 30.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VEgasTémanyitásTárgy: "-Nem kötözködik! Meg vagy nyalva, akkor meg vagy nyalva." :) 20.10.16 20:01

Ana & Ray
"Rohadt életbe " - az első mondat ami reggel eszembe jutott. Mocskos fejfájás... Soha sem lesz egy olyan reggelem sem, amikor nem fáj semmim sem. Általában néhány csontom fáj, vagy egy-két lőt sebbel gazdagabb vagyok, vagy pedig a jobbik esetben csak fáj a fejem. Sokszor megkapom, hogy ha nem vigyázok a következőt a fejembe kapom. De addig még tényleg nem kapom addig nyugi nem kell félteni.
Ritka pillanatok egyike, mikor totál tiszta vagyok. Hogy miért csinálom? Most hogy magyaráztam el valaki olyannak aki soha nem próbálta. Hogy menő és azért? Tévedés... Ez egy életérzés. Konkrét oka nincs, talán azért mert én ebben nőttem fel és számomra ez a normális. Különben is muszáj tudnom, hogy mit árulok... Túl hosszú és bonyolult ez ahoz, hogy elmagyarázzam. A fejfájás szűnni nem akaró érzés, ami ott lüktet a fejemben végig a gerincoszlopomon. A fehér plafont bámulva lassan tisztul a látásom. Oldalra fordítottam a feje m és Niki még javában aludt. Zuhany... ez kell most nekem, talán az segít rajtam. Lassan tápászkodom fel az ágyból és indulok a fürdő felé.  A zuhany alatt kikapcsolom az agyam és semmire nem gondolok. A fájdalom lassan szűnni kezd. Kilépve gyorsan egy törölközőt tekertem a derekam köré, mert közben hallottam, hogy megcsörren a mobilom a hálóban. -Szevasz! Mi a helyzet? - léptem a gardrób elé. - Ma este! Ott leszek. Csá! - és azzal a mozdulattal megváltam a törölközőtőt. Alsóért nyúltam és beleléptem. Farmer és kész... - Oh, te ébren? - fordultam a rémült arcú Niki felé. - Délutánra szabad vagy. Tessék...- dobtam elé a hitelkártyát. - Vegyél valami normális ruhát meg amit kell, este jelenésünk van. - mosolyodtam el miközben begomboltam az inget.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
11
Join date :
2016. Jan. 02.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: "-Nem kötözködik! Meg vagy nyalva, akkor meg vagy nyalva." :) 27.10.16 18:03

Ray & Ana  

Lassú reményteljes pillantásokkal nyitottam ki a szemem, korai volt, bassza meg, nem, nem csak egy rémesen rossz álom vagy vicc volt. Tényleg itt vagyok, édes istenem, igyekeztem nem kiesni a saját számon, nem mintha eddig nem láttam volna pucér férfit, de most komolyan, erősen kételkedek benne, hogy egy ilyen hírhedt drogterjesztőnek ne futná ruhára, szóval ez azt jelenti, hogy minden reggel pucér felvonulásra fogok ébredni? Na nem, ez egész biztosan nem szerepelt a munkaköri leírásomban, de még az apró betűs részben sem. Legszívesebben az arcomba vetném a párnát, hogy valaki keltsen fel, mikor ennek vége, de ennél jobb vagyok, így csak kényelmesen az oldalamra fordultam az ágyon és figyeltem, ahogy hozzám beszél. Egyáltalán emlékezhet a nevemre? Gőzöm sincs, de valahogy nem hiszem, hogy neki ez számítana, szóval jobb lesz, ha még a dolgok előtt megszokom, hogy az leszek, akinek épp szólítani fog, elvégre csak egy ribanc vagyok, aki szerinte csak jókor volt épp jó helyen. Hmm, neki ennél többet nem is kell tudnia, igazán, főleg, ha még élni élni akarok, és még élni akarok. Lefoglak buktatni Steel, nem ma, nem is holnap, de lefoglak és onnantól megmutatom, hogy az élet milyen szar is lehet a rácsok másik oldalon belső szemlélőként.
- Értettem. - Kaptam el a hitelkártyát. Csak így? Egyedül? Furcsa. A ribancok komolyan ennyire ostobák? Azt hittem ez csak az uncsi sablonos amcsi kémes filmekben működik. Alábecsülsz, édes. De legyen. Szóval, jelenésünk van, nos ez gyorsan ment, beindulnak itt a dolgok. Kíváncsian haraptam bele alsó ajkamba, próbálom eszembe vésni a játékszabályokat, csak akkor fecsegsz, ha kérdeznek, ne feledd, itt most nem Te kérdezel. Igen, ehhez kicsit nehéz lesz hozzászoknom, de ha minden jól megy, nem fogom elfelejteni milyen is egy kihallgatást vezetni és ami azt illeti vele akarom folytatni.
- Bármilyen különleges kívánság? - Természetesen a ruhát illetően, vagy ami az alatt van. Tök mindegy, amit látni akar. Világos, hogy nőből vagyok, de ha most közli velem, amit amúgy is sejtek, mégpedig, hogy oldjam meg, kibukok, aztán vásárolni megyek. Mégis honnan kellene ismernem mi vágódik be nála? Figyelnem és tanulmányoznom kellett volna a korábbi ribancait? Könyörgöm, sűrűbben váltották egymást a nők körülötte, minthogy alsóneműt cserélek. Mindenesetre nekik biztosan nem volt meglepi a combfixben. Ez a ribanc okosabb, mint a többi, de erre engedem magától rájönni.
 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

"-Nem kötözködik! Meg vagy nyalva, akkor meg vagy nyalva." :)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» [Játékos Küldetés] Mersz vagy nyersz?
» Hazukage Inu(újra)
» Gundan művészei (FanArt verseny 09|11)
» Korotsuki Kazeno
» Vendégszoba

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Raymond James Steel lakása-