welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
Today at 13:33
Whataya want from me?
Eric Crawford
Yesterday at 17:14
shining Darkness
Lyna Hill
Yesterday at 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
Yesterday at 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Share| .

Zűr az oviban - H & H

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
Liana H. Jones
Hozzászólások száma :
5
Csatlakozás dátuma :
2016. Oct. 18.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Zűr az oviban - H & H 02.11.16 18:13


Holden & LianaSzerencsére Ava még kicsi, ezért nem viselte meg a válás, egyébként is az apja annyira építette a karrierjét, hogy több időt töltött az irodájában, mint a családjával. Csak remélni tudom, hogy a kis lelki világát nem fogja megsínyleni azt, hogy elváltam az apjától. Mióta vissza költöztem Vegasba azóta azon vagyok, hogy Ava jól fogadja a körülötte zajló változásokat. Szerencsére az első naptól fogva szeret bölcsibe járni és mindig olyan lelkesen beszél a kis barátairól. Neki most erre van szüksége, sok játszótársra. És nekem? Még mindig azon vagyok, hogy szívem összetört apró kis darabkáit össze tudjam szedni. Megviselt a válás, de úgy érzem, hogy hamar sikerült talpra állnom és vissza zökkenni a hétköznapokba, mint egyedülálló anyuka. Nem könnyű, de senki se mondta, hogy az lesz, de azért arra nem számítottam, hogy ilyen hatalmas űr marad bennem. Tíz év, azért mégis csak tíz év. Ennyit pazaroltam az ex férjemre. Valamennyire még mindig hiányzik, vagy talán csak a múlt szép emlékeit hiányolom, de a történtek után már soha többet nem lesz semmi sem a régi. Nem is szeretnék vele soha az életben bármit is újra kezdeni. Kizárólag csak Ava miatt tartom vele a kapcsolatot.
Mint minden nap, így ma is munka után egyből a bölcsődébe indultam a lányomért. Szerencse, hogy a kávézó, ahol dolgozok közel van, így néhány röpke perc alatt autóval oda is értem. Leállítottam a kocsit, kiszálltam és már mentem is be. Teljesen ledöbbentem mikor beérve Ava kisírt szemekkel, sipogva rohant hozzám. Leguggoltam hozzá, hogy szorosan magamhoz tudjam ölelni.
- Mi a baj kicsim? - Egy anya számára mindig elszomorító az, ha a gyermekét szomorúnak lássa. Hirtelen nem is tudtam mire gondolni, persze mindentől féltem és egyből a lehető legrosszabbra gondol egy szülő.
- Elvette a nyuszimat. - Sipogva panaszolta el bánatát. Egyből hatalmas kő esett le a szívemről. Igaz Ava ezt most nagy traumának éli meg, de én megkönnyebbültem a vallomása után, hiszen kiderült, hogy csak egy kis apróságról van szó.
- Ki vette el a nyuszidat? - Csak remélni tudtam, hogy hamar megnyugszik a karjaim között, mert ugye egy anya annak jobban örül, ha a gyermeke boldog. Abban pedig egészen biztos vagyok, hogy évekkel később, ha elmesélem neki a mai napot már mindketten nevetni fogunk rajta. Sőt, az is biztos, hogy ha a barátainak mesélném el, mikor már kamasz korba lépne egyenesen utálna érte, sőt nagyon is cikinek érezné.
- Missy. - Még mindig sírdogált a drágám. Felálltam vele, óvó karjaim között igyekeztem nyugtatni. Ava alapvetően egy imádni való kislány, de azt még nem tudja, hogy néha tudni kell osztozni is, ezt talán annak tudható be, hogy egyke.  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Zűr az oviban - H & H 03.11.16 20:59


Liana & HoldenA mindennapos menet, reggeli kávé, közben öltöztetés, körülbelül egy óra alatt rá is könyörgök mindent Missy-re, aztán rohanás meló előtt beadni a bölcsibe, aztán irány dolgozni, hazafelé pedig ismét rohanás a bölcsibe, sosem fogom elfelejteni az első napot, zokogott a csöppem, mert nem akart ott maradni egyedül, vagy százszor meg kellett ígérnem, hogy érte fogok menni, nem fogom ott hagyni, de még akkor is... Hosszú nap volt. Legalább annyira hosszú nekem is, mint a lányomnak. Nos, azóta már félig-meddig fogjuk rá, hogy hajlandóan vagyunk menni, de folyamatosan számoljuk hányat kell még aludni, hogy ne keljen bölcsibe menni. Igaz, megtehetném, hogy még nem adom be, de őszintén szólva így valahogy könnyebb, jobb, hogy gyerekek között van, így legalább lefoglalják, kijátssza vagy épp ki duzzogja magát, mire érte jövök, őszintén nem szívesen bíznám másra a gyerekemet, sőt így is jobb szeretném magam mellett tudni, de választás híján miénk a délutánok, amikor az van, amit a kisasszony szeretne. Azt hiszem egyre jobb vagyok ebben, eleinte piszok tanácstalannak és elveszettnek éreztem magam, egyedül maradtam egy pár hónapos gyerekkel, azt sem tudtam mit csináljak, nagyon csapnivaló szülőnek éreztem magam és az sem segített, hogy még mindig magam hibáztattam Lydia állapotáért, ami azóta javult némileg, de még mindig nem hajlandó elfogadni a lányát és azt hiszem, hogy már nem is lesz képes rá. Jobb, ha megszokjuk így. Megvagyunk. Hősként igyekszek mindig mindent megoldani, mindenhova odaérni, például  lányom első szereplésére, semmiről sem szeretnék lemaradni. Futólépésben ugyan, de még időben beértem Melissáért, így mindenkit sikerült megóvnom még kétórányi hisztériától, mert vagy ebben az időpontban jöhetek érte vagy két órával később, volt már rá példa, voltak is jócskán oroszlán könnyek meg kisírt szemek, hogy még nem jöttem érte meg, hogy hol voltam eddig, néha rémes apának érzem magam, pedig mindent megpróbálok, a lehetetlent is, két szülő lenni egy személyben, bár még a leghalványabb elképzelésem sincs mit fogok neki mondani, ha elég nagy lesz hozzá, hogy megkérdezze hol van az anyukája, kétlem, hogy emlékezni fog rá, talán a fényképekről, amiket még mindig képtelen voltam bedobozolni, valahogy mindig akadt valami fontosabb, a jegygyűrűm is viselem még, bár ez már inkább csak jelképes, mintsem érzelmi szimbólum, szerettem a feleségem, de őrültség lenne azt hinni, hogy még bármi is rendbe jöhet.
Megálltam az ajtóban, Missy persze egyből kiszúrt, leguggoltam, Ő pedig egyenesen a karjaimba szaladt. Lassan felálltam vele, minden egyes nap ugyanazzal káprázattal nézek a lányomra, mintha egy csodát látnék felnőni. - Szia kicsim. Kinek a nyuszija van nálad? - Fejből fújom már az összes játékunkat, ahogy a neveiket, ez a nyuszi pedig tuti nem a miénk. - Missy kincsem, ez a nyuszi nem a miénk, nem vihetjük haza, ugye tudod? - Eléggé ragaszkodó típus, így ami megtetszik neki arról elég nehéz lebeszélni, szerencsére mindig van egy jobb egyesség a tarsolyomban. - Mutasd meg szépen kié a nyuszi, visszaadjuk szépen, aztán elviszlek fagyizni, megegyeztünk? - A lányom számára mindig van egy ütőképes kártyám, amit előhúzhatok. Már nem is kell annyira az a nyuszi, igaz?
- Ő az, azé a kislányé, az övé a nyuszi. - És már nyomta is a kezembe a kis jószágot. Az én lányom ennyivel le van véve a lábáról, félő, hogy az aggódó anyukával és a sírdogáló kislánnyal már nem lesz ilyen könnyű dolgom. Időközben az is kiderült, hogy Avának hívják a nyuszi gazdiját.
- Bocsánat, Ava? - Emeltem fel a kis állatkáját. - Visszahoztuk a nyuszidat, még egyszer elnézést kérek, Missy, nem akart Ő semmi rosszat. - Nyújtottam Ava felé a játéknyuszit, remélhetőleg ettől majd megnyugszik és a fejünk sem lesz leharapva érte. Vannak elég harapós anyukák is.Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Liana H. Jones
Hozzászólások száma :
5
Csatlakozás dátuma :
2016. Oct. 18.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Zűr az oviban - H & H 10.11.16 19:50


Holden & LianaAmerikai álom... Eleinte tényleg ebben éltem, de aztán jött a kijózanító valóság. Ahol a férjem félrelépett, annak ellenére, hogy otthon maradtam és neveltem a közös gyermekünket. Aztán jött az amerikai rémálom, és a válás. Nehéz döntés volt, de most már egyáltalán nem bánom, hogy volt bennem annyi bátorság, hogy beadjam a válási papírokat. Képtelen lettem volna úgy tenni továbbra is, mintha minden rendben lenne közöttünk, mintha nem is törte volna össze a szívemet azzal, hogy félrelépett. Soha senki sem alázott meg annyira, mint Ben. Viszont a házasságomból sok tapasztalatot nyertem, és rájöttem arra is, hogy túl naiv voltam, túlságosan szerettem és soha nem feltételeztem volna róla azt, hogy valaha is ezt tenné meg velem. Mondhatom szépen benéztem.
Mégis úgy érzem, hogy a történtek után megerősödtem lelkileg. Nem volt más választásom, össze kellett szednem magam, mert a lányomnak szüksége van rám. Szüksége van egy olyan anyára, aki egyedülállóként is mindent meg tud neki adni.
- Megkeressük Missy-t és vissza kérjük a nyuszidat, rendben? - Úgy szeretném, ha az életben csak ekkora problémákkal kellene szembe néznie, mint egy elcsent nyuszi. Tényleg ezt szeretném, de tudom, hogy ez nem lehetséges, hiszen még előttünk áll az a bizonyos zűrös kamasz kor is, de amíg tudom, addig szeretném kiélvezni azt, amíg ilyen kicsi és ártatlan. Még van jó néhány évem arra, hogy később foglalkozzak a valódi problémákkal.
- Mi lesz, ha nem akarja vissza adni? - Nagy, könnyes szemekkel nézett rám. Olyan szívbe markoló volt a látvány, hogy csaknem el is sírtam magam. Aztán hirtelen eszembe jutott, hogy mindössze csak egy plüss nyusziról van szó, és biztosan meg tudjuk oldani azt, hogy vissza kerüljön a lányomhoz, hiszen az a kedvenc plüsse.
- Biztos vagyok abban, hogy vissza kapod a nyuszidat kicsim. - Igyekeztem biztatni, már készen is álltam arra, hogy felkeressem az óvónőt, hátha többet tud arról, hogy mi is történt a két kislány között és mégis hol találhassuk meg a nyusziját, ekkor lépett oda hozzám egy jóképű férfi, kezében az elcsent nyuszival.
- Azt hiszem, hogy meg tudunk bocsájtani, amint elmúlik a duzzogása. - Ava hirtelen a nyuszi után kapott, szorosan magához ölelte, miközben duzzogva igyekezett minél jobban hozzám bújni. Jelenleg nincs túl beszédes kedvében, általában sírás után még egy kicsikét hisztis szokott lenni, de szerencsére tudom a módját annak, hogy hogyan vidítsam fel.
- Minden rendben van? Ava néha képes túlzásokba esni, ha mérges. - Gondolok én arra, hogy félő, hogy esetleg mérgében oda ment hozzá és megkarmolta, vagy bármi más, de hát a gyerekeke szoktam ilyet csinálni, de remélem idáig nem fajultak el kettőjük között a dolgok.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Zűr az oviban - H & H 19.11.16 18:18


Liana & Holden. Sajnálatos módon egyedül rám hárult az a megtiszteltetés, hogy pocsék szülőnek érezzem magam kettőnk helyett is, Melissa ragaszkodása pedig véleményem szerint annak tudható be, hogy a legalapvetőbb dolgot sem voltunk képesek tartósan biztosítani a számára, egy normális szerető családot, apával és anyával, és még csak változtatni sem tudok rajta, így rám marad, hogy egy kicsit mindkettő legyek, ha kell, tisztában vagyok vele, hogy ezt a problémát csak ideiglenesen oldottam meg, vagyis csak eleinte fog működni, de jelenleg számomra már ez is megnyugtató, haladjunk sorjában, az első pedig a lányom, az hogy neki mindent megadhassak, hogy egy percre se érezze azt, hogy a számára legfontosabb személy nem szereti és csak eltaszította magától, Lydia-t sosem leszek képes pótolni, mert az anyai szeretet egyszerűen nem helyettesíthető, de amennyire módomba áll minden nap ott leszek és igyekszek majd helytállni, mint például most is.
- Holnapra elfelejtik, Melissa pedig megígéri, hogy ezentúl semmit sem vesz el kérdezés nélkül, igaz kicsim? - Néztem jelentőségteljesen a lányomra. Melissa egy jól nevelt kislány, általában semmit sem vesz el kérdés nélkül, fogalmam sincs most mi üthetett belé, de erősen bízom benne, hogy az Ő gondolatait előbb megtudom fejteni, mint Lydiá-ét. Ő még csak egy kislány, Ő még nem akar semmi rosszat, pusztán figyelemre vágyik, mint minden gyerek, azt hiszem, hogy ebben nincs is semmi rossz. Oké, néha vele járhatnak ilyen apróbb kis incidensek, de úgy vélem, hogy ezeket még megtudjuk oldani.
- Melissa dettó, egy igazi duzzogó kis hisztérika tud lenni, de azt hiszem ezt most sikerült megúsznunk harci sérülések nélkül... - Bár Ő sosem volt az a rúgok, ütök, vágok, karmolok típus, a hisztéria természetesen az Ő génjeiben is kódolva van, mint minden nőben, de persze, mint a legtöbb esetben ez is kelhető, viszont nem tudni előre mit fog belőle kihozni az új környezet, eléggé nehézkesen indultunk meg, most már valamilyen szinten sikerült megértetnem vele, hogy nem fogom itt felejteni, de apának muszáj dolgozni menni. - És a nyuszi is épségben maradt, mindenki megnyugodhat, a lányok is előbb-utóbb. - Nagyon remélem, hogy ennél nagyobb gondjaink nem lesznek Missy-vel az óvodás évek alatt, fogalmam sincs hosszútávon milyen hatással lesznek rá a körülmények, mindent kész vagyok megígérni és betartani a lányomnak, de az anyai ráhatást egyedül Lydia adhatná meg neki.Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Liana H. Jones
Hozzászólások száma :
5
Csatlakozás dátuma :
2016. Oct. 18.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Zűr az oviban - H & H 21.11.16 13:08


Holden & LianaNehéz, de idővel talán egyre nehezebb fog lenni, mégis úgy vélem, hogy inkább nevelem egyedül a lányomat, mint egy olyan férfi oldalán, aki képtelen hűséges lenni hozzám. Aztán, valamikor a távoli jövőben talán megtörténik velem a csoda, hogy esetleg találok magam mellé egy férfit, aki elfogadja a lányomat és sajátjaként neveli, miközben érzem mellette a biztonságot és tudom, hogy hűséges tud lenni hozzám. Persze ezek csak feltételezések, nagyon távol állok még attól, hogy legyen egy párom. Bevallom azt is elfelejtettem már, hogy hogyan kell randizni. Nehéz is lesz visszarázódni, elvégre rengeteg időt pazaroltam a volt férjemre. Pedig azt hittem, hogy örökké együtt leszünk, a fehér kerítéses kertes házunk tornácáról fogjuk nézni a kertben futkározó unokáinkat. Most már belátom, hogy túlzottan naiv voltam, de úgy tűnik igaz a mondás, a szerelem tényleg vak. Ezért nem vettem észre azokat a dolgokat, amiket a férjem művelt a hátam mögött.
- Ebben a korban még könnyen túlteszik magukat az efféle dolgokon, főleg úgy, hogy nem történt semmi komoly. - Szerencsére ez tényleg nem volt nagy ügy, ez csak egy plüss nyuszi, igaz, hogy ez Ava kedvenc játéka, de ennél rosszabb szituációkat is el tudnék képzelni és ahhoz képest ez tényleg piskóta.
- Az a lényeg, hogy egyikük se sérült meg. - Nem hinném, hogy Ava agresszív lenne, mindössze csak néha a hisztéria keretei között képes túlzásokba esni. Nagyon reménykedek benne, hogy ezt idővel kinövi, de ha mégsem, akkor egyel több okom lesz tartani attól a bizonyos kamasz kortól.
- Addig míg ilyen kicsik szerintem nem is tudnak igazán haragudni egymásra. Az is lehet, hogy holnap már, mintha mi sem történt volna együtt fognak játszani. - Közöltem az előttem álló apukával, aki igazán rendesen reagálta le a történteket, de mielőtt tovább bírtuk volna folytatni a csevejünket a telefonom megcsörrent a zsebemben.
- Mennünk kell, Violet nénikéd már vár minket. - Újságoltam el lányomnak, miután elolvastam az üzenetet. Ava szemei felcsillantak a nénikéje neve hallatán. Elképesztő, hogy a húgom mindig egyes alkalomkor lekenyerezni a lányomat némi sütivel és csukorkával.
- Viszlát. - Nem terveztem csak úgy faképnél hagyni, de az üzenetben az állt, hogy fontos, hogy minél hamarabb oda érjek, ezért karjaim között vittem Ava-t a kocsiig, bekötöttem az ülésébe és már meg is indultam a munkahelyem felé.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Zűr az oviban - H & H 04.10.17 13:10


Liana & Holden- Kétlem, hogy két napnál tovább tartana az örök harag. - Szerencsére ők még gyerekek, valóban könnyebben túlteszik magukat az efféle dolgokon, mint a felnőttek, most még, de hál' istennek, van még arra is időm, hogy a későbbiek okán fájjon a fejem. Biztosra veszem, hogy fogalmam sincs, sőt akkor sem lesz, hogy mit és hogyan kell csinálnom és még ha akarnék, sem számíthatok az anyjára, de majd csak megoldom valahogy, egyelőre még nagyon gyerekcipőben járunk és én ennek nagyon örülök. Holnapután már bizonyára, vagyis remélhetőleg már ismét együtt fognak játszani probléma nélkül, mintha mi sem történt volna. Nagyon reménykedek benne, hogy Missy hamar beilleszkedik, úgy vélem, hogy szüksége van erre és jó hatással lesz rá az új környezet.
- Valószínűsítem... - Mi is voltunk gyerekek, igaz nem most volt már, de arra még emlékezhetünk, hogy a mi esetünkben sem volt hosszú életű az ilyen harag, fontosabb volt a játék, és azt hiszem ez így is volt a jó. Bízom benne, hogy bizonyos részt áttudok ebből adni a lányomnak is.
- További szép napot. - Fontosnak látszott a sietségük, nem is volt szándékomban feltartani őket, és ami azt illeti nekünk is mennünk kéne, ha csak Missy nem szeretne már is tovább itt lenni, amit erősen kétlek.
- Most haragszol rám, apa? - Mély levegőt véve öleltem magamhoz a kislányomat, még ha tudnék is. Az egyetlen és egyben a legjobb dolog az életemben, így elég nehéz, de azért idővel belátom még haragudni is meg kell tanulnom rá, de most még képtelenség. Még csak gyerekek, mégis mi rosszat akarhatnának?
- Dehogyis kicsim, sőt mi lenne, ha most elmennénk valahova sütizni egyet? - Szerencsére ebben rám ütött, egyikünk sem képes ellenállni az édességnek, azt pedig fölöslegesnek tartom, hogy az iméntiek miatt megdorgáljam. Teljesen természetesnek vélem a reakciójukat. Missy eddig egyedül volt otthon, sajnos nem tanulhatta még meg hogyan is kell osztozni más gyerekekkel, de azt gondolom, hogy erre való az óvoda. A nagy örömre való tekintettel már indultunk is, ilyenkor a legkevésbé sincs szükség nyösztetésre, hogy vegye a kis kabátját vagy húzza a cipőcskéjét, ellenkezőleg, előbb a kocsinál van, mint én, és majd lerángatja a kocsiajtót, hogy megyünk-e már.
Hihetetlen kölyök. Pár percnyi kocsikázásra van itt egy kávézó, cukrászda, ami nekünk most nagyon megfelel, egészen csak az ajtóban engedtem el Missy kezét, hogy a pulthoz szaladhasson választani a sütemények közül.Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Liana H. Jones
Hozzászólások száma :
5
Csatlakozás dátuma :
2016. Oct. 18.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Zűr az oviban - H & H 20.07.18 20:10


Holden & LianaElőfordulhat, hogy ettől rossz anyának gondolhatnának mások, de néha úgy tudom irigyelni a lányomat. Mármint, néha egészen kicsit hiányzik az, hogy én is olyan gondtalan gyerek legyek, ahogy Ava is teszi. Számomra ennek már réges régen vége, de olyan jó lenne, ha egy plüss állatka lenne a napom legnagyobb problémája. Mégis ez az élet rendje. Egyszer mind felnövünk és el kell viselnünk a ránk zúduló kőkemény életet. Gyerekként mind szeretnénk felnőni, aztán felnőttként jövünk csak rá igazán, hogy mennyire jó volt nekünk.
- Szerencse, hogy közel van a munkahelyem, ezért nem kell sokat várnunk arra, hogy egy ilyen nap után édességgel foglaljuk le magunkat. – A vissza pillantó tükörből pislogtam rá, miközben egyik szemmel figyeltem az utat is. Még hozzá kell szoknom ehhez a forgalomhoz. Míg én bosszankodtam azon, hogy valaki fittyet hányva a sebességkorlátra megelőzött Ava vidáman dúdolgatott a hátam mögött.
- Nyalókát is akarok. – Selypesen közölte velem követeléseit. Talán elkényeztetem, hiszen nem sokszor szoktam neki nemet mondani. Ava a csöpp kis lányom, az egyetlen jó dolog az életemben, ha nyalókát szeretne, akkor azt meg is kapja. Néhány perc után meg is érkeztünk, kivettem a kocsiból, megfogtuk egymás kezét és besétáltunk a munkahelyemre.
- Violet néni. – Ava sietve rohant hozzá. Na tessék! Nem elég, hogy én is elkényeztetem még a húgom is tesz erre rá egy lapáttal. Míg lányomat a nénikéje kötötte le, addig én csevejbe kezdtem az egyik alkalmazottal. Annak ellenére, hogy fontosnak tűnt, hogy bejöjjek Violet nem tért rögtön a lényegre. Meg sem lepődök, az én húgom már csak ilyen, sokszor sok mindent szeret túlreagálni.
- Ez aztán a váratlan meglepetés. – Kicsi a világ, na de ennyire? Ha paranoiás lennék, akkor akár azt is hihetném, hogy követett, de szerencsére nincsenek ilyen tévképzeteim.
Vajon miért van mindig az, hogy a nők megbámulják a gyerekkel lévő férfiakat? Valahogy én nem keltek ekkora feltűnést, sőt van akit csak addig érdekelek, míg meg nem tudja, hogy bizony van egy lányom. Na nem is van most szükségem az életemben egy férfira, de talán egyszer szeretnék magam mellé ismét egy társat, aki elfogadja a gyerekemet is, valaki olyat, aki sajátjaként szeretné.
- Engedd meg, hogy a mai kis incidens után a vendégeim legyetek. – Mindössze ez csak egy kedves kis gesztus. Persze azt is szeretném, hogy a lányok jól kijöjjenek egymással. Remélhetőleg a lányomnak nem okoz annyi nehézséget a beilleszkedés, mint nekem.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Zűr az oviban - H & H

Vissza az elejére Go down

Zűr az oviban - H & H

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum-