welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Dexter & Quinn

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
5
Join date :
2015. Jan. 24.TémanyitásTárgy: Dexter & Quinn 03.11.16 0:42

Dexter & Quinn


- Azonnal álljon meg, hallja? Rendőrség! – visszhangozták a romos raktárépület ódon falai az ifjú rendőr szavait, ám mindhiába, eszem ágában sem volt engedelmeskedni neki. Épp ellenkezőleg. Futottam, ahogy csak bírtam, futottam az életemért, a szabadságért, önmagamért. Futottam, mert többé nem akarok visszakerülni, nem bírnám újra a bezártságot, a rácsokat, a patkányokat. Többé nem volnék képes azon a moslékon tengődni, amit az állam élelemnek csúfol, sem az őrök szivatását hallgatni, akiket bár szívesen vernék laposra, mégsem bánthatok, mert növelik a büntetésem. Nem, soha többé nem megyek vissza a börtönbe, akkor már inkább a halál.

- Nem szólok többször, figyelmeztetem, lőni fogok! – zihálta már-már kétségbeesetten a férfi, miközben utánam iramodott. Talán ettől meg kellett volna rémülnöm, feladni, belátva, hogy a rend őre túlerőben van velem szemben, hát, még, ha megérkezik időközben az erősítés is, amit idehívott, mindez mégsem hatott meg. Csak gyorsítottam a tempómon, miközben kettesével vettem be minden egyes lépcsőfokot, másztam gerendáról gerendára s ugrottam át egyik háztetőről a másikra. Az izmaim szinte lángoltak a hirtelen megerőltetéstől, a tüdőm sajgott, fájt minden egyes levegővétel, mégsem állhattam meg, hogy egy kicsit összeszedhessem magam, az a rohadt zsernyák ugyanis a nyomomban volt.

- Már… csak… néhány… lépés… - szuggeráltam magam, ahogy újabb tetőpárkány felé közeledtem, ám, ahogy elrugaszkodtam a földtől, hogy átugorhassak a korlát felett a szomszédos épületre, egyszer csak dörrenés hasított a levegőbe, pillanatokkal később pedig elterültem a földön, éles fájdalommal a jobb combomban. Basszameg!

- A rohadt… - sziszegtem, miközben próbáltam talpra vergődni, ám a lábam minduntalan kirogyott alólam. A rendőr időközben utolért, mikor pedig látta, hogy eltalált, arca falfehér árnyalatot öltött.
- Na mi az kisfiú, most használtál életedbe először fegyvert? Nem bírod a vért? Francba, ez már a vég, egy taknyos ficsúr kapott el, aki ziher meg kettő, hogy csukott szemmel húzta meg a ravaszt. Szent ég, oda a hírem… - nyöszörögtem kínomban.

Néhány pillanat, ennyi telt el csupán, ám, hogy mi történt pontosan, azt már nem tudnám megmondani, olyannyira elhomályosult körülöttem a világ. Talán a vérveszteség, a fájdalom, vagy a tudat, hogy hamarosan ismét rab leszek, de egyszerűen megbénította az elmém. Észre sem vettem, mikor kattant a csuklómon a bilincs, vagy, hogy hogyan vonszolt végig az épületen az a kretén, nem is igen voltam már magamnál.
- Nem… olyan nincs… hogy így érjen véget…
  


Music: Evanescence - Bring Me To Life REMIX
Outfit: Katt


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
176
Join date :
2012. May. 29.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Dexter & Quinn 11.11.16 13:20

Riley & Dexter

Azok az átkozott szomszédok már megint túl hangosak. Engem és az egész szomszédságot szórakoztassák az újabb vitáikkal. Mindig ez van. Veszekednek, ajtót csapkodnak, érdeklődnek egymás ősei iránt, aztán egy hangos dugás keretein belül kibékülnek. Az már biztos, hogy hatalmas önkontrollom van, ha már képes vagyok vissza fogni magamat, mert most is legszívesebben átmennék, hogy rendet tegyek közöttük. Annyira nagy kérés az, hogy ha haza jövök a melóból, legalább egy kibaszott sört tudjak nyugodtan meginni? Anélkül, hogy már megint a szomszédban zajló szappanopera fültanúja legyek. Már egy ideje ezen a környéken lakok, de talán jobb lenne tovább állni. Na jó, azért én sem vagyok szent, vannak napok, mikor viszonozom a hangoskodást. Viszont kezd már tele lenni velük a tököm. Egyre csak nyomkodtam a távirányítón a hangerőt, hogy legalább elnyomjam a kintről beszűrődő zajokat. Egyre hangosabb és hangosabb zajok szűrődtek be, kezdett gyanús lenni, ezért elő is másztam a barlangomból. Hű, hát a látvány, ami elém tárult... Nem most láttam ilyet először életemben, de talán most sikerült meghoznom életem egyik legrosszabb döntését. Az a zsernyák bilincsbe verve vonszolta azt a jó bulát. Megtehetném, hogy szépen vissza csoszogok a lakásomba, de mikor választottam én valaha is a könnyebb utat? Senki se kérdezze meg, hogy miért, de egy hirtelen jött ötlettől fogva oda lopakodtam a zsaru háta mögé és egyszerűen csak leütöttem. Ha ezt látta volna a munkaadóm, akkor biztosan már ebben a pillanatban munkanélküli is lennék. Nekem támogatnom kellene a rendőrök munkáját, nem pedig közbeavatkozni.
- Nagyon sokkal tartozol nekem. - Bármi előzmény nélkül fogtam és dobtam fel a vállamra, akár egy sós zsákot, és megindultam vele a lakásom irányába.
- Egy ilyen idiótának sikerült elkapnia? - Sietősre vettem lépteimet, ezért hamar be is zártam mögöttünk a bejárati ajtót. Nem ütöttem olyan erőset, gondolom nem sokára magához is fog térni a zsernyák, aki értetlenül fog állni az események előtt. Talán ez egy rossz döntés volt részemről, de ha már megmentettem nem fogom kilökni az ajtón, hogy bevigyék.
- Addig rajtad fog maradni a bilincs, míg el nem árulod, hogy miért akartak bevinni. - Közöltem vele, miután ledobtam a kanapéra.

 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
5
Join date :
2015. Jan. 24.TémanyitásTárgy: Re: Dexter & Quinn 11.11.16 22:46

Dexter & Quinn


Minden olyan gyorsan történt, a helyzet pillanatról pillanatra változott, én pedig, mint valamiféle tehetetlen rongybaba hagytam, hogy sodorjon magával az élet. Hát nem nevetséges? Nem sokkal ezelőtt még menekültem, ügyet sem vetve arra, hogy a hátam mögött valaki fegyverrel hadonászik, vagy, hogy egy – egy tető között hány méter különbség van, csak az lebegett a szemeim előtt, hogy szabad akarok maradni, elkerülni a börtönt mindenáron. És láss csodát, hol tartok most? Sebesülten, ki tudja mennyi vért veszítve hagyom, hogy az a rohadt zsaru a csuklómra kattintsa a bilincset és a kocsija felé vonszoljon. A vég szinte egyetlen karnyújtásnyira tőlem várja, hogy a képembe vigyoroghasson, én pedig képtelen vagyok bármit is tenni ellene. Pont, mint amikor még kislány voltam, és az egyik nevelőanyám mindenért engem vett elő. Ütött, vert, vagy csak bezárt a pincébe, a sötétségbe, a patkányok közé. Akkor sem tehettem semmit, ahogy most sem…
- Az nem lehet… - suttogtam magam elé már – már fohászkodva, ekkor pedig „csoda” történt.

- Mi a…? – pislogtam fel erőtlenül, mikor a fiatal rendőr egyszer csak összecsuklott mellettem, a feje pedig nagyot koppant a járdaszegélyben. Választ azonban nem igen kaptam, másodpercekkel később ugyanis titokzatos megmentőm, kiből nem sokat láttam, tekintve, hogy a vérveszteségtől és a kimerültségtől enyhe delíriumba kerültem, hirtelen a vállára kapott, akár egy krumpliszsákot, s ezzel megindult velem az egyik épület felé.
- Méghogy én???? Képzeld, magamtól is elintéztem volna… előbb vagy utóbb! – még csak az hiányzik, hogy csorba essen a büszkeségemen. Na még mit nem!
- Szerencséje volt, kivételesen jól célzott, ez minden. – szisszentem fel, ahogy a fájdalom belehasított a combomba.
- Au… nem lehetne kicsit óvatosabban? – vetettem oda szúrósan, de túl sokra nem mentem vele, a drága ugyanis úgy dobott a kanapéjára, mintha csak a szemetet hajítaná a ledobóba.
- Kösz… benned egy igazi úriember veszett el… de az jó mélyen. – vetettem hátra a fejem, csak, hogy egy kicsit összeszedhessem magam az iménti kis kalandunkból és felfoghassam voltaképp mi is történt. Vettem egy mély lélegzetet, amit aztán lassan fújtam ki, ezt követően lehunytam a szemem.

- Most cipeltél végig a kocsitól a lakásodig, mert láttad, hogy lesérültem, de a bilincset nem mered leszedni, míg nem tudod, miért van rajtam? Nem gondolod, hogy ez egy kicsit… – s ekkor, ahogy a megmentőm felé fordítottam a tekintetem jöttem csak rá, kivel is hozott össze újra a sors.
- … fura…? – szinte tátva maradt a szám. Ó, te jó ég. Pont Ő???? Basszameg!

- Tény, hogy rég találkoztunk, de már – már sért, hogy meg sem ismersz… - az ember lánya csak egy hónapra tűnik el, és tessék, pedig azt hittem maradandó nyomot hagytam édeske emlékezetében. Hagytam, hogy végre alaposabban is megnézhessen magának, íriszeimet pedig, amikre gyakran azt mondta edzések közben, hogy dacosak, ég bennük a tűz, az övéibe fúrtam.
- Hello Dexter.

  


Music: Emily Browning - Sweet Dreams
Outfit: Katt


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
176
Join date :
2012. May. 29.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Dexter & Quinn 22.11.16 0:55

Riley & Dexter

Miért akarok mindig bajba keveredni? Ez egyszerű. Nem tudok nyugodtan a seggemen ülni. Mégis mennyivel könnyebb lenne az életem. Talán nem is kellett volna közbe avatkozni, csak egyszerűen hagyni, hogy a zsernyák végezze a dolgát, mégis megtettem. Ezen már nem lehet szépíteni, sem pedig változtatni, nem mintha akarnék, vagy bánnám az, ami történt.
- Ja. Láttam, hogy mennyire voltál a helyzet magaslatán. - Kár is lenne tagadni. Nélkülem már a rendőrautóban ülne, és perceken belül részese lett volna egy hosszas procedúrának. Nekem hála mindezt most megúszta.
- Neked kellett volna óvatosnak lenned. - Most pedig viselje a következményeket. Túl sokat rinyál, mentségére legyen az, hogy nőből van. Általában valamiért a rinyálás és a hiszti kéz a kézben jár a női nemnél. Mégis erősen reménykedek abban, hogy legalább annyira hálás lesz nekem, hogy megmentettem a seggét, hogy nem fog elkezdeni hisztizni. Eddig bőven elég volt számomra a hangoskodó szomszédok. Nagyon nem kell, hogy még egy műsort végig kelljen hallgatnom, de most a saját lakás szolgálna helyszínként.
Nem vagyok azaz érzékeny lelkű, aki felveszi a sértegetéseket, szóval ez is csak leperget rólam. Sosem tartottam magam úriembernek, sőt soha senkinek sem hazudtam azt, hogy az voltnék, szóval ezzel egyáltalán nem okozott számomra meglepetést.
- Az egész szituáció egy kissé fura. - Nem arról van szó, hogy nem merem levenni róla, de mégis jobb lenne, ha tudnám, hogy miért lett majdnem bevéve. Nem szívesen rejtegetnék a lakásomban egy gyilkost. Mondjuk nem is szeretnék bűnrészessé válni. Nagyon jó okom van rá. Börtönőr vagyok és általában a börtönökben a sittre került börtönőrökre nem vár fényes jövő.
- Azt hiszed, hogy nem ismertelek fel? Akkor szerinted miért mentettelek meg? Különben is ezt a segget bárhol felismerem. - Talán egy aprócska bók akart lenni, de csak talán. Kerültünk mi már olyan közelségbe egymáshoz, hogy az emlékezetembe tudjam vésni formás idomait, de még olyan közel nem sikerült közel kerülnünk egymáshoz, mint kellett volna.
- Vetkőzz! - Adtam ki parancsba, de már el is tűntem a fürdőszoba ajtaja mögött, hogy aztán újból előbukkanjak, de már kötszerrel és minden mással, amivel el tudom látni a lőtt sebét. Remélhetőleg nem most akar szégyenlősködni, miközben a combját meglőtték. Amint lekerül róla a nadrág már meg is kezdhetem az ellátását, feltéve ha addig nem vérzik el a kanapémon.
 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
5
Join date :
2015. Jan. 24.TémanyitásTárgy: Re: Dexter & Quinn 30.12.16 3:27

Dexter & Quinn


- Életbe lépett a Phillips szabály, igaz? – sóhajtottam színpadiasan, miközben tekintetemet az ég felé fordítottam. Tudom, hogy Dexter kamuzik, pontosan olyan jól, mint ahogyan ő maga, elismerni azonban akkor sem fogja az igazamat, ha egy Smith & Wesson M745- est szorítok a fejéhez és egy hajszálon függ csak az élete. Ó, hát persze, hogy nem, hisz annak idején, mikor elkezdtük a közös edzéseket világosan kijelentette, sosem ismeri el mások igazát, azt, hogyha téved, mert attól csak gyengének tűnne, amit nem engedhet meg magának. Emlékszem arra a komoly tekintetre, a hangjára és a pimasz mosolyára, amivel mindig képes leszerelni. Akkor sem tudtam vitába szállni vele, kétlem, hogy jelen körülmények között végül sikert aratnék, ezért nincs is értelme tovább firtatni a témát. Ettől független biztos vagyok magamban, Dexter nem ismert fel csak itthon, az viszont, hogy akkor miért segített rajtam mégis, homályos előttem. Nem az a jótét lélek, aki a bajbajutott bűnözők védőszentjeként tetszeleg, akkor mégis miért…? Megérezte volna, hogy én vagyok? Vagy csak szolidarít a magamfajtákkal? Talán sosem fogom megtudni, most azonban van más, ami leköti a figyelmem. Pontosabban valaki.
- Tuti, hogy minden lánynak ezt mondod. – kacsintottam rá szemtelenül, majd ismét felszisszentem, ahogy újabb fájdalomsugár árasztotta el a lábam.

- Még mindig irányításmániás vagy. – húztam el a szám miután kiadta nekem a parancsot a vetkőzésre, ám a lázadásom ezúttal ki is merült ennyiben, kénytelen voltam belátni ugyanis, hogy, ha sokáig húzom az időt, bizony csakhamar elvérzek, arra pedig nem igazán vágyom. Van még mit elintéznem ebben a világban, nem tűnhetek el csak úgy, főleg nem egy nevenincs kis újonc miatt. Ugyan még mit nem, oda lenne a hírnevem… Kigomboltam a farmeromat és lehúztam a cipzárt, ám amikor megpróbáltam kibújni a nadrágomból a fájdalom csak erősebb lett.

- Kellene egy kis segítség… - morogtam kelletlenül, majd amikor Dexter elkezdte lehámozni rólam a nadrágot duzzogva fordultam felé.
- Lefogadom, baromira élvezed a helyzetet… - istenem, hányszor voltunk már ilyen közel egymáshoz, mégsem történt köztünk semmi, pedig… Talán miattam, hisz még csak a valódi nevemet sem voltam képes megmondani neki. Ő is, akár csak a többiek az éjszakában Quinnként ismer, mikor pedig személyesebb témákra terelődött a beszélgetés köztünk, igyekeztem kibújni alóla, nem akartam ugyanis csalódni, rettegtem attól, hogy fájdalmat okozna nekem.

Képtelen vagyok megszólalni, hisz tudom, hogy magyarázattal tartozom neki az eltűnésemről, a mostani üldözésről, és még ki tudja mi mindenről, addig azonban, míg ő maga nem hozza fel igyekszem elkerülni. Talán gyáva vagyok, talán csak zavarodott az iménti eseményektől, vagy attól, hogy újra itt van velem… Csak az ég tudja…

  


Music: Halsey - Control
Outfit: Katt


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
176
Join date :
2012. May. 29.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Dexter & Quinn 03.01.17 17:41

Riley & Dexter

Nem válaszoltam. Igyekeztem volna inkább a kialakult helyzetre öszpontosítani, mert most nem érünk rá traccsolni, hiszen nem is egy délutáni tea partin vagyunk. Már így is sok vért veszített, de ennek ellenére nem tűnik túlságosan élet veszélyesnek a seb. Jelen pillanatban úgy vélem, hogy esetleg abba halhat bele, ha nem vagyok eléggé gyors, s annyi vért veszít, hogy azt már nem élné túl. Ezt gondolom egyikünk sem szeretné, elvégre már így is bajba sodortam magam vele, még csak az hiányzik, hogy a lakásomból kelljen eltüntetnem még egy hullát is. Na meg az igazsághoz az is hozzá tartózik, hogy kár lenne ezért a jó buláért.
- Csak azoknak, akiknek tényleg jó seggük van. - Ezzel le is zártam a témát. Most nincs is időnk arra, hogy dicshimnuszokban áradozzak a hátsó feléről. Na, meg ha meg is tenném, akkor biztosan teljesen el lenne szállva magától, de köztudott, hogy már így is elég magabiztos, nem kell, hogy még én is adjam alá a lovat.
- Talán ehhez már hozzá szokhattál volna, ha nem tűnsz el csak úgy, egyetlen szó nélkül. - Vagy te irányítasz, vagy téged irányítanak, én inkább igyekszem az előző lenni. Ki lenne faggatnom arról, hogy miért is párolgott csak úgy el, de ez nem a legmegfelelőbb pillanat ahhoz, hogy kérdéseimmel bombázzam. Ha túlélni, akkor tuti, hogy kifaggatom.
- Szerinted ezt élvezem? - Lehúztam róla a nadrágját, ha már ez is nehézséget okozott számára. Szarabbul van, mint első ránézésre hittem volna. - Másra sem vágytam, hogy egy nő bugyiban a kanapémon legyen és összevérezzen mindent. Ez nem tartózik bele a szexi kategóriába. - Ha a seb és a vér nélkül feküdne a kanapémon, na az már határozottan szexi lenne, de jelen pillanatban semmi izgató nincs a szituációban.
- Ne felejtsd el, csak a gyengék sírnak. - Csak úgy mellékesen jegyeztem meg, miközben lecsavartam a kupakot az alkoholos üvegről. Előbb fertőtleníteni fogom a sebet, és tuti, hogy iszonyúan csípni fogja. Mielőtt még bármit is mondhatott volna, oda léptem és egy gyors mozdulattal rá löttyintettem némi alkoholt a sebre.
 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Dexter & Quinn

Vissza az elejére Go down

Dexter & Quinn

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Molly C. Quinn
» Dexter lakása

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Dexter Phillips Bűnbarlangja-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához