welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
Yesterday at 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

I do

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Nextdo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 29.06.17 22:44

-Elismerem, oké, de védelmemben szóljak fogalmam sem volt, hogy bejönnek a pasik is, és ez nem volt gyávaság, csak egy egészséges meghökkenés. - macsóskodom. De való igaz, nem tudtam kezelni a helyzetet. Azonnal vonzódni kezdtem a fiatal srác iránt és hát a vágy sem maradt el sokáig. És igen, számomra akkor esett le, hogy mindvégig amit kerestem, az aki volt, Simon, rá volt szükségem.
Igaz, hogy gyorsan estünk egymásnak és a szex sem volt hosszú, de úgy nézünk ki mint akik egy maratonit szexeltek volna. Kifulladva ledőltünk az ágyra, majd Simon hozzám fészkelte magát, ahogy szokta. Idegesíthetne, hogy csatakosan össze vagyunk tapadva, de tulajdonképpen megnyugtat.
-A kurva jónál is jobb. - helyeselek. Még mindig alig kapok levegőt is. Ez a nászút ha végig erről fog szólni akkor úgy ki leszek csavarva, mint egy vizes rongy, de nem fogom bánni.
-Bizony, milyen érzés túl lenni a házas dugáson férjem? - röhögöm el magam. De a dolog valóban felvillanyoz. Jó érzés házasnak lenni, tartozni valakihez aki szeret téged és te is szereted. És akivel eszméletlen a szex is.
-Meglepetés, miben sántikál Mr? - nevetek és megcsókolom a rám mászó fiút. Ha így folytatjuk a feltöltődés alig lesz fél százalékban.
-Kíváncsi vagyok, mutasd. - harapom meg az alsó ajkát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 29.06.17 23:54

- Jó-jó. Nekem bejött az a visszahúzódottságod, ha te kezdtél volna el rám nyomulni akkor később jutunk el az ágyig. Szerettem a cuki fiú énedet, de azért ez a mostani még jobb. - Nem csak faszik jöttek oda hozzám mindig, hanem farok éhes nők is. Nincs bajom azzal, ha nem én kezdeményezek, csak a többségük baromi idegesítő.
- Legközelebb is tarthatnánk ilyen hosszú szexszüneteket. - Gonoszul vigyorogtam rá, de persze eszem ágában sincs ilyeneket betervezni. Soha többé nem akarok szexhiányban szenvedni. Ha hazaértünk Ben ki se teheti a lábát a házból, csak miután valami mást tett be nekem. Először csak bújtam hozzá, majd elkezdtem rámászni, de csak nagyon fokozatosan. Még mindig kimerültnek érzem magam, kelleni fog pár perc, de ez nem jelenti azt, hogy nem molesztálhatom Bencit.
- Fantasztikus. - Mosolyogtam és megcsókoltam. Nem tartott valami sokáig, de ez annak tudható be, hogy egy rövid időre cölibátust fogadtunk. - A meglepetés lényege az az, hogy nem mondunk róla semmit, te kettyós. - Nagyon izgulok már, mert vagy imádni fogja, vagy beleröhög a képembe. - Nem akarsz előtte bekapni valamit? Vagy inni? Van behűtött pezsgő.  Ja és előtte zuhanyoznom is kell. - Egy kicsit megéheztem, mondjuk nemrég meg lettem tömve, de telhetetlen vagyok. - Azután felőlem szarrá kefélhetsz. - Tettem hozzá cuki hangon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 30.06.17 12:17

-Cuki fiú énem? Viccesen hangzik. - röhögök fel.
Szó mi szó, életemben nem voltam cuki fiú, mindig is egészségesen rohadék és szemét voltam, főleg a csajokkal, akikkel ágyba bújtam. Az viszont tény, hogy mikor rájöttem, hogy a mellettem helyet foglaló srác bejön nekem volt egy kis képszakadásom. Mi az, hogy bejött? Fogalmam sincs mit éreztem, tudtam, hogy fiatalabb nálam, de volt benne magabiztosság, ami tetszett és igen, rohadtul bejött nekem. Úgy voltam vele egy próbát megér a dolog, elcseszettebb nem lehetek már úgy sem és lám, csak így lettem teljesen önmagam, Simonnal.
-Ki van zárva, nincs több szexszünet, ott és akkor duglak meg, amikor csak akarom, vili? - mondom komolyan, de vigyor bujkál a szám sarkában.
Utáltam a szexszünetünket, azt hittem agyérgörcsöt kapok, főleg, hogy a vége felé már direkt húztuk egymás agyát. Tudtam, hogy ez a mostani első szex házasként nem lesz akkor ász, azért rohadtul jól sikerült, a folytatás pedig csak még jobb lesz.
Visszacsókoltam majd elnevettem magam. - Na ne mond, tényleg azt jelenti a meglepetés? - röhögtem. Már kíváncsi voltam mit agyalt ki kettőnknek.
-Minden meglepetésnek örülök amiben meztelen vagy. - kaján vigyort küldtem felé. És a fejem alá csúsztattam a karjaimat és vigyorogva élveztem a szex utáni kis pihenőt.
-De, lehet innék egy kis pezsgőt, mennék veled zuhanyozni, de tudom abból nem zuhanyozás lenne elsőre. - vigyorogtam. Imádok a zuhany alatt kefélni vele, ezt pedig tudja jól.
-Betartatom veled, szóval áztasd magad egy kicsit, töltődj fel, mert egy ideig semmi szünet. - magabiztosan felkeltem az ágyról és úgy ahogy voltam kisétáltam a pezsgőért meg két pohárért.
Bevittem mindent a hálóba és öntöttem kettőnknek pezsgőt.
-A hosszan tartó, szextől rendesen megfűszerezett házasságunkra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 30.06.17 13:02

- Pedig az voltál. - Anyáméknak akkor még nem mutattam be, hiszen gimis voltam, ki is akadtak volna, hogy egy egyetemistával járok. Szerintem igenis cuki volt régen, nem olyan agresszív vadállat, mint amilyen most. Ezt inkább nem mondom meg neki, nehogy sértődés legyen belőle. Feltenném a családom összes pénzét rá, hogy ha nem szólítom le akkor ő a büdös életben nem jött volna oda hozzám. Höhö.
- Ez elég megerőszakolósan hangzott. - De nem bánom, akárhol megrakhatna. Mondjuk egy kórházban, templomban, vagy az öregek otthonában. Gerjedek az extrább helyekre. Ez a szexszünet szinte kibírhatatlan volt, és még mindig vannak olyan emberek, akik szüzek maradnak egészen az esküvőig. Mit szívnak? Bele is őrülnék.
- Azt. - Vágtam rá rögtön. Nem mondok róla semmit, úgy nagyobbat fog ütni. Csak örüljön is neki, mert ha nem, akkor a medencében alszik ma este. - Hát ez nem meztelenséggel fog kezdődni. - Nem bizony, de ha bejön neki utána lehetek még meztelen.
- Ezért megyek csak én, te meg a meglepetés után zuhanyozhatsz majd. - Benci most is ugyanolyan jól néz ki, egyedül én festek úgy, mintha átment volna rajtam egy úthenger. - Majd meglátjuk.  - Tudom, hogy bírni fogja, de nem akarom simogatni az egóját. Olyan nagyképű.
- Szexmániás. - A fejemet csóváltam, aztán gyorsan le is húztam az egy pohárnyi pezsgőt. Nem ihatok  többet, mert én rohadt hamar berúgok. - Akkkoooor itt várj. - És ezzel együtt fel is pattantam az ágyról, megfogtam a kisebbik bőröndömet, mert abban van a meglepi és bevonszoltam magammal a fürdőbe.  Gyorsan beálltam a zuhanykabinba, sietni akarok.[/color]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 30.06.17 23:00

-Egyezzünk ki kevésbé szemétben. - nevetek fel. Cuki fiú azért éppenséggel nem voltam, de tény, a fiúk terén én voltam az új játékos, a beletanulós fázisban. Ha nem kezdeményezett volna fix hogy rá se nézek nemhogy leszólítom. A csajokkal könnyen bántam, mindegyik egyet akart, nyerni az ügyön vagy megnyerni engem vagy az éjszakát jól eltölteni.
-Nem, nem, mert ezt akarod te is. - kacsintottam és vigyorogtam. Szerencsére a szexuális étvágyunk ugyanakkora. Lényegében én is bárhol képes volnék elképzelni egy jó ki szexet, nem vagyok sem szégyenlős, sem maradi, az új és extra dolgok a legjobbak, egyértelműen.
-Nem meztelenséggel fog kezdődni? Ugye csak viccelsz? Mond, hogy viccelsz?! - tettetek rémült arckifejezést. De tudjuk mind ketten, hogy egy cseppet sem vagyok rémült, ami nem meztelenséggel kezdődik, majd végződik azzal, ennyi, nem kell túlspilázni.
-Csak annyira vagyok szexmániás, mint te. - nevettem. - Itt leszek, hová máshová mehetnék? - intettem neki míg becuccolt a fürdőbe.
Én magam az üveghez lépek és kinézek a tájra, megy le a nap, hamarosan besötétedik.
Megiszom a maradék pezsgőmet és hallgatom, hogy a fürdőben folyik a zuhany.
Vigyorogva dőlök vissza az ágyra és behunyom a szemem, fáradtság ér utol, az időeltolódás biztos...egyszer csak elalszom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 30.06.17 23:53

- Hát jó, cukifiú. - Hmm lehetne ez az új beceneve, egyfolytában csak Bencinek vagy Szöszinek hívom. Kell a változatosság. Ha tudná, hogy magamban még milyen jelzőket és neveket aggatok rá..ki is nyírna. De Bennek olyan "becézgess" feje van, egyszerűen nem bírom ki. Imádom az arcát, ahj. Egész nap azon ülnék.
Erre már nem is válaszoltam, csak perverzen vigyorogtam rá. Hát hogyne akarnám? Vele bárhol, bármikor bármilyen körülmények között. Kivéve a viharban, mert parázom a mennydörgéstől és a villámlástól. Olyankor konkrétan rácsimpaszkodom, és addig nem engedem el, amíg ki nem tisztul az ég. Kiskoromban csomó tornádós álmom volt. A sima esővel nincs semmi bajom, az aranyos meg minden.
- Nem viccelek. - Tudtam, hogy csak hülyül, de én direkt nagyon komoly arcot vágtam. - Mit tudom én, megnézni a medencét. - Vagy kajolni, csomó helyre el tud szökni addig.
Miután beértem a fürdőbe gyorsan bevágtam magam a zuhany alá egy borotva kíséretében. De nem akartam semmi rosszat, a meglepi miatt muszáj simává varázsolni a lábaimat. Ezt gyorsan meg is tettem, utána elzártam a vizet és megtörölköztem.
- Ez olyan megalázó... - Suttogtam halkan, miközben előhalásztam a cuccokat a bőrönd mélyéről. Egy lyukacsos harisnya, fekete mini bőrszoknya, szőke paróka, nagyon kekszuális fekete topféleség, fekete magassarkú és egy vörös rúzs. Ez nem az én ötletem volt. Vagyis eh, részben, de a haverjaim vettek rá, hogy hajtsam is végre. Rohadt ciki, de talán tetszeni fog neki. Még jó, hogy ez nem egy nagy hely, nem kell sokat csámpáznom azokban a szarokban.
Tíz perc alatt sikerült is felöltöznöm, a rúzsozást titokban gyakoroltam, de még mindig nem vagyok valami profi. Óvatosan kinyitottam a fürdőszoba ajtaját, hogy meglessem Bencit. Baszki, ez bealudt? Hmm...talán ezzel csak segít nekem. Végül egy piros szőrös bilincs is előkerült. Így jár az, aki szunyál.
Lassan felmásztam mellé, és a kezeit az ágytámlához bilincseltem. Ezért meg fog ölni, de csak miután szanaszét "kínoztam". Ha felkelt ha nem ráültem a hasára, majd lehajoltam és apró csókokkal kezdtem el behinteni a nyakát. - Cica... -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 01.07.17 22:59

Valamiért nem tetszik a cuki fiú becenév. Na nem azért mert nem elég férfias, azt leszarom, hanem mert...annyira nem Benes. Igen, ez a helyes szó, nem elég Benes.
Természetesen teljesen komolyan gondoltam, hogy bárhol és bármikor akarom őt, ez egyértelmű, nem riadok vissza az extrém dolgoktól sem, az nem én lennék.
-Nyugi, sehová sem fogok szökni. - kacsintottam rá. Ha pedig mégis megszöknék, nos nem nagyon tudnék messzire menni, mert ez egy sziget, eltévedni az erdős részen éjszaka, amúgy sem volna nagy kedvem.
Hát vártam míg becuccolt a fürdőbe, hol mosolyogtam, hol hallgatóztam mindaddig míg el nem nyomott az álom.
Álmomban közel sem voltam éppen jó kedvemben és kicsit morcos voltam álmomban, fura mód tudtam, hogy álmodok, ilyen is van nem? Tisztában vagy vele, hogy álmodsz.
Éreztem, hogy valami rám telepszik és amikor kinyitottam a szemem, nem valami férfias nyögés tört elő belőlem. Megrökönyödve bámultam Simon női hasonmását, megakartam törölni a szemem, hogy esetleg álmodok-e még, de nem tudta megmozdítani a karjaimat. Megrángattam, de ki voltam kötözve.
-Mi a franc?!!
Ismét a Női Simonra néztem. És végül elröhögtem magam. - Szexi ruha és az a haj, hmm, be is gerjedtem. - vigyorogtam, bár majdnem nevetnem kellett. Szexi volt, de mégis vicces egyben.
-Mit tervezel velem tenni Simone? - kérdeztem kajánul vigyorogva és direkt női nevet adtam neki. Még nem tudom ebből mi sül ki, de izgatottan várom.
Elernyedtem és élveztem, hogy végig csókolta a nyakam, ha ennyit tesz a kiszolgáltatottság, ebben benne lennék még elégszer.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 02.07.17 15:15

+18


Volt egy pár álmatlan éjszakám a döntésképtelenségem miatt. Paráztam, hogy nem fog neki tetszeni, vagy csak eljátssza, hogy így is bejövök neki. Mikor először felpróbáltam a cuccokat majdnem agyvérzést kaptam. De csomóan gerjednek az ilyesmire, és örömet akarok okozni Bencinek. Tudom, hogy a szexuális életünk így is elég jónak számít, de néha jól a plusz extra.
Igyekeztem óvatosan és halkan az ágyhoz bilincselni. Nem valami jó katona, höhö. Az gáz lett volna, ha hirtelen felkel, megijed és lerúg az ágyról. De ilyesmi nem történt, nagyban durmolt amíg végeztem a dolgom. Lassan rámásztam, olyan ártatlan mikor alszik. De csak ilyenkor.
Szélesen vigyorogtam a reakciója láttán. Kár, hogy nem tudom most lefotózni a fejét. Mondjuk a röhögése nem nagyon jött be, simán itt is hagyhatnám...mocsok. De úgy tűnik, hogy mégis tetszem neki. Csodás.
- Kihasználom a helyzetet, hogy nem tudsz semmit se csinálni. - Nem reagáltam erre a névátalakításra, mert végül is tetszik. Folytattam a nyak csókolgatást, miközben a fenekemmel a farkához dörgölőztem, a szabad mancsommal pedig a hasát karmolásztam. - Pedig olyan jó lenne, ha betennéd...hmm...lehet, hogy felállítom aztán itt hagylak. - Mondtam gonosz hangon. Egy kicsit dörgölőztem még hozzá, aztán lejjebb csúsztam és verni kezdtem a farkát. Ezért kapni fogok, ha egyszer kiszabadul, de akkor is megéri.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 02.07.17 23:39

Nem tagadom, hogy rendesen meglepődtem az elején, nem tudtam mozdítani a karjaimat és Simon látványa is megdöbbentően hatott rám. De aztán a helyzet úgy alakult, hogy elvigyorodtam. Csak értem csinálja, rohadtul utálja, ha lelányozom - amit csak azért teszek, mert imádom, ha dühös - és most mégis képes volt felvenni ilyen cuccokat, csupán a kedvemért, hát nem imádnivaló?
Megrángattam még párszor a kezem, de a bilincs természetesen nem engedett, kényelmetlen volt egyszerre az izgatóval keveredve. Még sosem voltam én a kiszolgáltatott a kapcsolatunkban, de határozottan tetszett a felállás, na nem mondom, hogy ebből sűrű rendszert kívánok tenni, de néha-néha jó a frissítés.
-Őrjítő, amikor ennyire magabiztos vagy. - elvigyorodom. Érzem, hogy a farkam már meg is rándult. Hatással van rám, rohadtul. Persze ez nem a göncének köszönhető, hanem ennek a magabiztosságnak, mert ez rohadtul szexi.
-Nem volnál rá képes, mert jobban vágysz te arra, hogy betegyem.. - nyögöm. Folyamatosan dörzsölődik hozzám és hát ez nem kevésbé nehezíti meg azt, hogy rendesen tudjak gondolkodni. Mindegy az, hogy most dugtunk, akarom ismét, ennek pedig látható jele van.
Verni kezdi a farkam és vissza kell fognom magam, hogy ne nyögdécseljek folyamatosan.
-Biztos lehetsz benne, ha innen kijutok ezért megfizetsz. - de a szó végét szinte csak nyögöm.
Megrángatom a bilincseket, naná, hogy nem engednek. Egyszerre élvezem hogy ennyire tehetetlen vagyok és akarok megszabadulni a dologtól. Kihívtad magad ellen a sorsot Simon Withlock...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 03.07.17 0:03

+18


Ben ezért ki fog csinálni, de ettől csak felizgulok. A gondolattól, hogy utána majd elkap. Hmm. Már a gondolatától áll a farkam.
- Mindig őrjítő vagyok. - Javítottam ki kedvesen. Az összes cucc rajtam drága helyekről származik, kivéve a bilincs, mert ezt valami gagyi helyről vettem. Otthon vannak az igazán jók és tartósak, de azokat nem akartam elhozni. Féltem, hogy valami bajuk esik. Annyi jó emlék köt hozzájuk, jobb így, hogy a biztonságos házban maradtak.
A következő megszólalása után nyeltem egy nagyot. Igen, nagyon vágyok rá..kurvára. De most én irányítok, nekem kell őt kínoznom és nem fordítva. - És ha nem? Lehet, hogy csak szívatni akarlak, mert szeretem amikor hisztizel. Hozhattam volna egy csomag tampont neked. - Gonoszul vigyorogtam rá, közben a férfiasságát vertem nem valami gyengéden. Egy idő után abbahagytam, pár másodpercig egyáltalán nem értem hozzá. - Mmm. - Egyszer csak megpöcköltem a farkát, ami már elég kemény volt. Oké, ez nem a legkellemesebb érzés, de azért nem olyan, mintha mondjuk golyón térdeltem volna. Ezt a pöckölgetést eljátszottam egy párszor, valamiért tök vicces volt, szegény Benci. - Fura ex-katona vagy, még egy bilincsből se tudsz kiszabadulni. - Újra a hasára ültem, majd lehajoltam és kiszívtam a nyakát. - Talán mégiscsak te vagy a kislány, és nem én. - Ironikus pont ilyen ruhában ezt mondanom, de Ben haragjáért bármit. Lehet, hogy pár órát várni fogok az elengedésével, hogy egy kicsit megnyugodjon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 04.07.17 2:19

-Ez egyértelmű..de ilyenkor, megveszek érted. - és ezzel teljes mértékben igazat is mondok.
Simon mindig őrjítő, már ha csak rá gondolok áll a farkam, de ha egy egészséges önbizalommal felvértezi magát kifekszek tőle. Lehet, hogy elég hosszan tartó a kapcsolatunk, de bennem egy percre sem égtek ki a szikrák irányába.
-Kötözködsz? Tisztában vagy vele, hogy úgy áll a farkad, mint a cövek? Ezek szerint rohadtul nem bírnád ki, hogy ne elégítsd ki magad, ami nekem is épp olyan jó. - Gonosz vigyort villantottam rá és rántottam egy újabbat a bilincsen, ugyan nem volt hallható, de éreztem, hogy ami közrefog az nem annyira erős, mint elsőnek tűnt. Még egy erősebb rántás és szabad vagyok. Magamban elvigyorodtam, oh, Simon, csúnya bünti lesz, csak jussak ki innen.
Egyszerre észveszejtő és kínzó amit művel, hol felnyögök, hol összerándulok a kellemetlen érzéstől. De ez mind mind fokozza az izgatottságom, na meg a kisded bosszúvágyam, hát ilyen vagyok Én.
-Oh, hát persze, kislány vagyok, és egy olyan kislány, mint én, teljesen kivan szolgáltatva a nagy, gonosz Simonnak. - még az ajkamat is lebiggyesztem imitálva a szegény kislányt. Közben pedig érzem, hogy egy rántás és szabad vagyok, ez annyira felpezsdít, hogy szinte elemi energiával tölt fel.
-Szóval, kibírod, hogy csak úgy itt hagyj? - vonom fel a szemöldököm incselkedve. Úgy érzem, hogy hamarosan fergeteges dugásban lesz részünk, mármint amint elkaptam a kis Simont.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 04.07.17 11:23

+18


- Nem tudlak hibáztatni érte. - Szegény, hát hogy tudna nekem ellenállni? Nem is vágom miért paráztam ennyire. Ha nem tetszettem volna neki akkor max levetkőzöm és úgy dugunk. Nem a világ vége.
Mikor megemlítette a farkam kicsit összébb zártam a lábam. - Jó, és? Neked az ugyanúgy rossz lenne, itt feküdnél egyedül, álló fasszal. Nem is foglak elengedni mostanában, baromi cuki vagy így. - Nem érdekeltek a szabadulási kísérletei, megbíztam a bilincsben. Sőt, rohadt büszke voltam magamra, amiért ki tudtam bilincselni egy ex-katonát. Egyszerűen felülmúlhatatlanok a képességeim. Lassan simogatni kezdtem a belső combját, és a hasát, direkt kikerülve a férfiasságát. Tetszik, hogy én irányítok, de még mindig az a legjobb amikor ez fordítva történik.
- Pontosan. - Elröhögtem magam ezen az álreakcióján, majd gyorsan megcsókoltam. - De még mennyire, hogy ki. - Feleltem nagy határozottsággal. - Csak előtte lefotózlak. - És itt követtem ez az első hibát, hátat fordítottam neki, úgy indultam el a fürdőbe a mobilomért.
Persze senkinek se fogom elküldeni a képet, nem vagyok olyan köcsög.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 04.07.17 22:54

Csak felnevetek .Na igen, ki tudna hibáztatni érte, amiért ennyire szexis srácot szeretek? Na ugye hogy senki.
-Tovább bírom, mint te, te elég hamar feladod. - röhögöm ki. - Baromi cuki? Csak egyszer szabaduljak ki akkor aztán véged. - mondom komolyan, de magamban már ördögi vigyort meresztettem rá.
Szinte érzem hogy mennyire büszke magára, ettől csak még jobban szórakozom. A kezem szinte már szabad és ez neki fel sem tűnik, elbízta magát és ez tetszik. Szinte megőrülök már, szívesen nézném a meglepődött, ijedt arcát mikor kiszabadulok. Fix, hogy összeszarja magát félelmében, haha.
-Lefotózol? Ugye tudod, hogy vehetsz akkor magadnak egy új telót? - incselkedem vele. Különösebben nem érdeke, hogy lefotóz vagy sem, így felkínálta a tökéletes időt, hogy kiszabaduljak és meglepjem vele.
Elindul a fürdőbe és amint beér egyet rántok a bilincseken, szinte hangtalanul engednek. Megmasszírozom a csuklóm majd felkelek az ágyról, mák, hogy nem nyikorog, haha.
Ott ülök az ágyon mikor visszaér. Arcomon kaján vigyor és bosszúállás tükröződik.
-Na szevasz édes. - kacsintok és direkt dörzsölgetem a tenyeremet, hogy jól lássa fixen kiszabadultam. - Na ki a kislány és a rossz ex katona?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 04.07.17 23:52

- Eh, neked nem is lenne más választásod, csak a tovább  bírás. - Sajnos igaza van, nem sokáig tudnám tartani magam, és titokban rárántanék valahol. - Jaj már te kis  cuki, még édesebb vagy amikor fenyegetőzöl. - Majdnem elröhögtem magam, miközben direkt elvékonyított hangon beszéltem hozzá. Csak magam alatt vágom a vág, dehát egyszer élünk. Ki kell élveznem a mostani helyzetet, mert érzéseim szerint Benci direkt nem akar majd előttem elaludni.
Ez is biztos valami fétis lehet, hogy imádom hergelni Bencit, mert utána még durvábban dug meg. Ez az egyik nagy különbség köztünk, amíg ő lazán veszi az ilyesmit és megrak, én besértődnék és egy hétig nem nyúlhatna hozzám.
- Majd eldugom. - Nyelvet öltöttem rá, úgyse bántaná a mobilom...ehm...izé, remélem. De tényleg el tudnám úgy rejteni, hogy sose  találná meg. Esetleg a ruháim közé, ott annyit nem szokott turkálni. Kényes vagyok a cuccaimra. Ennek ellenére otthon lassan már többet vagyok az ő pólóijaiban és pulcsijaiban, mint a sajátjaimban.
Közben ott hagytam, dudorászva kerestem elő a mobilomat a fürdőben heverő ruhakupac alól, aztán visszamentem. Csakhogy valami utamat állta, mármint ülte. Ben az ágyon. Bilincs nélkül. Rögtön megtorpantam és elkerekedett szemekkel néztem rá. Nagyot nyeltem, hát erre nem számítottam.
- Öhmm. - Először csak ennyit tudtam mondani. - Tudod, hogy csak vicceltem. - Válaszoltam végül, próbáltam nagyon kedvesen nézni rá. Oké, vagy elfutok, vagy odamegyek hozzá hízelegni. Hmm. Nem akarom könnyen adni magam, hiába ez volt a célom, hogy Benci letámadjon. Végül a második opciót választottam, hogy megpróbálom megbékíteni. Felmásztam hozzá az ágyra, és bújni kezdtem, mint valami kiscica. - Hmm, imádlak. - Motyogtam a nyakába, és ott simiztem ahol csak értem.
Hogy a faszba szabadult ki?!


A hozzászólást Simon Whitlock összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 07.07.17 21:52-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 07.07.17 21:04

-Édesebb a fenyegetőzéstől? Majd meglátjuk, ha kijutok innen. - vigyorgok ördögien, de persze tudom, hogy nem fog komolyan venni és épp ez a legjobb benne. Amint kiszabadulok innen rávetem magam és majd meglátjuk ki nevet a végén vagy, hogy egyáltalán fog-e nevetni bárki is. Lehet, hogy ez az egész bilincses dolog felizgatott, de ennél csak még jobban fokozza az izgalmam a tudat, hogy milyen élvezetes lesz ha kijutok ebből a kis csapdából.
-Majd eldugok én valamit tudod hová. - kacsintottam rá és vigyorogtam. Annyira élveztem, hogy ennyire nyeregben vagyok. Mindig is én voltam az irányító játékos, de így, hogy fogalma sincs arról még mindig én irányítok...annyira őrjítően izgató.
Ahogy bemegy a fürdőbe már szabad is vagyok és féloldalas vigyor kíséretében ülök az ágyon, várva rá. Nem is kell benne csalódnom, a ledöbbenése megér mindent.
-Hát persze, hogy csak vicceltél Mókuska, de Én meg nem. - vigyorgok tovább.
Két dologra számítottam, arra, hogy elszalad SOS-t kiáltva vagy hízelegni kezd, hogy rávegyen legyek kíméletes, hm, nekem mindkettő teljesen megfelelt volna. Ő a hízelgést választotta. Bújt akár egy kismacska aki rossz tejfelbe nyalt bele.
-Oh, hát én is imádlak téged. - fordultam felé és a vigyorom semmi jót nem sejtetett, hát hogyisne imádnám...
Igazi kis áldozat...
-Mit kap az a bűnös, akinek záloga a kezemben van? - lengetem meg előtte a bilincset, ami már semmire sem használható...vagyis, lehet, hogy mégis.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 07.07.17 22:08

- Csakhogy az nem mostanában lesz. - Ilyenkor örülök, hogy nem egy luxushotelbe mentünk. A sok kiabálással kiakasztanánk a szomszéd szobákban lakókat, aztán kirúgnának minket. Ben túl hangos. Meg én is. Főleg így, hogyha esetleg maaajd valamikor kiszabadul, akkor úgy fogok visítani, mint egy kismalac, akit megtömnek kolbásszal. Ez elég kannibalizmus szagúra sikeredett.
Kivételes módon most nem tudtam hogy visszavágni, csak az alsó ajkamat harapdáltam, miközben elképzeltem, hogy milyen dolgokat tudna különböző helyekre bedugni. Miért van az, hogy ő van kibilincselve, de mégis egyfolytában én maradok alul? Ben olyan...szörnyű.
- De tényleg nem gondoltam komolyan, na. - Nem akadtam ki a Mókuskázáson, ez még nem is igazán szar becenév, kaptam már rosszabbakat is. Meg amúgy se kötözködhetek, inkább hízelgek. Hiába minden vágyom egy durva baszás, kicsit megakarom lágyítani a szívét.
Folyamatosan bújtam, simogattam és csókolgattam ahol csak értem. - Szeretetet? - Kérdeztem ártatlan hangon, aztán megpróbáltam elvenni tőle a bilincset. Én még használni szeretném a kezeimet. - Add ide Benci. - Az ölébe másztam és úgy nyúltam a bilincsért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 08.07.17 23:08

-Várd csak ki. - dünnyögtem szórakozottan.
Annyira magabiztos volt, kedvem lett volna rögtön kiszabadulni, de várnom kellett, még nem volt megfelelő a pillanat. A tökéletes időzítés mindent visz és én akarom azt a pillanatot. Élvezni fogom minden másodpercét, a döbbenetét, a hitetlenkedését...Már most kurvára felizgat a gondolata.
És amikor elérkezik a pillanat megkapom amire vágytam, csak még szélesebben vigyorgok. Jaj Simon, kicsi Simon, hát komolyan azt hitted nem tudok kiszabadulni? Pont én nem?
-Én viszont komolyan gondoltam mindent, remélem figyeltél a szavaimra a nagy magabiztosságod kellős közepén, mert én minden be fogok tartani. - mosolygok a végén, de ez afféle ördögi mosoly.
A csókolgatás jól esett, imádom ha kényeztet, de nem veszítettem szem elől a lényeget, ő eljátszadozott velem, most majd én következem.
Imádni fogom minden pillanatát.
-Nem adom, és ha jót akarsz szépen hasra vágod magad, most! - szólok rá komolyan, de játékosság bujkál a hangomban.
A bilincs ugyan azt a funkciót már nem tudja szolgálni, amit kellene, de kiválóan megtudom oldani a problémát.
-Hasra! ne mondjam még egyszer.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 11.07.17 15:46

+18

- De ne legyél már ilyen kegyetlen. - Feleltem nyüszögve, miközben végigpuszilgattam az arcát. Legközelebb jobb minőségű bilincset kéne vennem, vagy magammal hozom a sajátjaimat. Ez nem volt valami tartós, mondjuk azért az árért már az csoda, hogy nem hullott darabjaira az első percben.
Úgy tettem ahogy mondta, és hasra feküdtem előtte. Kicsit széjjelebb tettem a lábaimat, hogy mindent láthasson. Annyira rohadtul izgató, amikor ilyen. - Hmm, Benci. - Most már semmi sem érdekel, csak dugjon meg. Másnap mehetünk várost nézni, de a ma este a szexé. Ezért létezik a nászút, hogy az emberek kúrjanak. A szép helyek meglesése mellékes. De engem az se érdekel, ha a házon kívül mást nem fogunk látni. Itt Ben a legfontosabb, meg az, hogy kúrjunk orrba-szájba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 15.07.17 20:14

-Édes pofa vagy mikor könyörögsz, de ezúttal nem jött be. - vigyorgok gonoszkásan. Imádom a magabiztosságát, azonban azt is imádom mikor megmutathatom neki ki a főnök. Alapjáraton egyenrangúak vagyunk, de az ágyban, nos ott én vagyok a főnök és ezt szeretem is a tudtára adni.
Végig néztem a hason fekvő páromon is elfogott egy vágyhullám, rohadt szexi így kiterülve, imádnivaló.
-Csss. - csitítom, tudom, hogy ennyitől is beindult, baszki, hát még Én! Tudom, hogy imádja, ha kemény vagyok vele, ha feltud húzni, mert akkor jobban teljesítek, tény, ami tény.
A bilincs ugyan elkattant, de jobb ötletem támad.
-Maradj így! - utasítom és nem sokkal később az egyik szar pólómmal térek vissza, amiből egy hosszabb csíkot szakítok le majd azzal a bokáját kötöm meg, az egyik, aztán a másik és végül úgy összekötni, hogy ez biztosan kitartson.
Csodálom a fő művem.
-Szexi vagy. - duruzsolom és fölé mászok, a helyzet nem épp kényelmes, és még nem tervezem megdugni, pedig már szívesen nekiállnék.
-A végén lehet könyörögni fogsz a megváltásért. - suttogom neki és apró csókokkal hintem be a hátát. Imádom azt a természetes illatot, amit a bőre áraszt. A kezem a farkára talál és pumpálni kezdem, a másik kezemmel a fenekére csapok egy akkorát, hogy azt rendesen megérezze és nyoma is maradjon egy pirosas tenyérlenyomat mintában.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 16.07.17 22:37

+18


- Baszki. - A hangomban érezhető volt a csalódottság, hát még én se tudok mindig hatni Bencire. Persze az is közrejátszhat ebben, hogy ő is tudja, mennyire vágyom már rá. Ez valami fétis lehet nálam, hogy jobban szeretem amikor ilyen. Gyengéden is szoktuk csinálni, de az általában külön alkalmakkor van, mint például a karácsony...vagy szülinap. Nagyon ritka alkalmak.
- Mm okés. - Kissé félve figyeltem, ahogy megkötözte a bokáimat, de magamban vigyorogtam. Hmm, tényleg nagyon el kéne mennem már, mert nem sokáig fogom bírni, ha ilyeneket csinál. - Tudom. - Mocorogni kezdtem alatta, miután fölém mászott, hátha ettől ő se tud majd bírni magával, és belém veti magát, khm. - Na persze. - A szemeimet forgattam, miközben sóhajtoztam a csókjaitól. - Ez fáááj... - Feleltem nyüszögve, a farokverést élvezem, de a seggem tiszta vörös lesz. - Nem bírom tovább, légyszi...légyszii. - A keze nem volt elég, ezért hogy még több inger érje a farkamat az ágyhoz dörgöltem magam, fel és le.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 26.07.17 23:30

Hangosan felnevetek. Való igaz, hogy van amikor az édes kis könyörgése hatással van rám, de ez nem az a pillanat. Ezúttal akarom, hogy tudja, én vagyok a főnök. Igaz élveztem a kis közjátékunk, de ennyi elég volt belőle. Jobb szeretem, ha az én kezemben van a gyeplő.
Élveztem kiszolgáltatottá tenni Őt, az én kedvem szerint tehetek vele bármit és ettől csak még keményebb leszek. Perverz vagyok? Neeeem, hogy is lennék már az.
Tudtam, hogy tetszeni fog neki a helyzet, akadékoskodik, de élvezi, ismerem már, jobban még talán saját magamnál is.
-Dehogy fáj. Maximum csak egy kicsit csíp, ennyi jár. - suttogom a fülébe, ahogy ráhanyatlok és a farkam szorosan a fenekének feszül. A francba is, nehezebb lesz kibírni, hogy ne dugjam meg, mint gondoltam.
-Hagyd abba a dörgölőzést, vagy az előbbi volt az utolsó dugás amíg itt vagyunk. - mondom komolyan, na, de hogy ezt betudom-e tartani, az már kérdéses.
Szinte szét robbantam már, akartam, hogy ez a szexuális feszültség enyhüljön, de ha megteszem, hol marad a büntetés? Végül beadtam a derekamat és nem sokára elmerültem benne, de ezúttal lassan csináltam, kezdetben minden mozdulat finomkodó, ingerlő volt, csak, hogy tovább bosszantsam és nyújtsam a kielégülés felé vezető utat. Igaz, ezzel magamat is kegyetlenül kínoztam, de megérte.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 27.07.17 0:08

+18


Remélem húsz év múlva ez a hely még meglesz, mert akkor elhozom ide Bent. Ugyanebbe a házba, ahol először kúrtunk házasokként. Szerintem tök romantikus és megható évfordulós ajándék lenne. Megrakatnám vele magam akkor is. De addig is csomó helyre el kell még mennünk. Ahová csak akar, nekem nem számít. Gyerekkoromban vittek mindenfelé, de az ő életéből ez kimaradt. A háborús országok pedig nem számítanak vakációnak. Tudom, hogy Ben rühelli ha rá költök, de ezt pont leszarom. Bárcsak néha be tudná fogni azt a hülye hisztizős száját. Annyi mindent megérdemelne, sokkal többet, mint amit én nyújtottam neki eddig. De majd többet nyaralunk meg minden.
- Édes istenem... - Vissza akartam neki szólni, de ilyenkor az a nagy dominanciám már sehol sincs. Ben ellen semmit se érek vele, de igazából nem is akarok. Újabb mocorgásba kezdtem, amikor megéreztem a farkát a seggemnél. Csak lenne már bennem. Imádom, amikor így rám fekszik. Van súlya Bencinek, de pont ezért szeretem ennyire. Jó érezni, hogy milyen nagy, és izmos, és én milyen kicsi vagyok alatta. Ezt persze neki sose fogom bevallani, eh, így is hatalmas az egója.
- Azt kétlem, a farkad túlságosan imád engem ahhoz, hogy ez legyen az utolsó. - Nem láthatta a vigyorom, talán nem kéne visszafeleselnem, de ez az igazság. Baszni fogunk éjjel-nappal.
Végre belém hatolt, amitől felnyögtem, de a lassú tempó rohadtul nem volt elég. - Még... - Próbáltam utasítani. Ha nem remegne ennyire a hangom talán még hatása is lett volna a megszólalásomnak. A lepedőt haraptam, hogy a sóhajaimat ne hallja annyira. Nem érdemli meg. - Benjamin Tate Hunter, kötelességed kikúrni belőlem a szart is. - Kicsit kezdtem elveszteni a fejem, őrületbe kerget ezzel a lassúsággal. Durván akarom....hogy az egész nászút alatt tolószékben kelljen közlekednem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 28.07.17 22:09

Kíváncsi lennék arra milyenek leszünk 10-20 vagy akár 30 év múlva. Hogy miket fogunk tenni, hogy meglesznek-e a házas szokásaink. Ezek annyira érdekelnének. Ha lehetne belelesnék a jövőnkbe. Talán nem volna tanácsos, de a kíváncsiság már csak ilyen. Jó volna látni, hogy még mindig imádjuk egymást testileg és lelkileg is. Az ilyen dobna az ember hangulatán.
-Nem, nem édes istenem, csak én, a férjed. - röhögök fel.
Élvezem a kínzását, azt is, hogy ingerlem, mert tudom annál nincs is jobb mikor utána megdugom. Vonaglik alattam és nekem muszáj beharapnom az ajkamat nehogy felnyögjek és eláruljam ezzel mennyire közel vagyok az önuralmam elvesztéséhez.
-Nagyon magabiztos vagy. - nevetek és megmarkolom a fenekét. Hirtelen eszembe jut az első találkozásunk emléke. Emlékszem azt gondoltam, hogy mennyire helyes gyerek, de biztosan pattanásokkal van még tele a feneke...nem volt, de még mennyire, hogy nem.
Végül nem bírtam tovább, muszáj volt benne lennem. Nekem is megvan a tűréshatárom és ez az volt. Próbáltam ingerkedően lassú lenni és felkacagtam mikor hangot adott ellenkezésének.
-Nicsak, az első házastársi vitánk jön? Ne mond meg nekem mit csináljak. - röhögtem és szinte teljesen kihúzódtam belőle, hogy aztán nagyon lassan nyomjam vissza tövig a farkam.
Nevetésembe nyögés keveredik és feladom, gyorsabb tempót diktálok, elakarom érni a kielégülést, gyorsan és szerintem Simon sem vágyik másra.
-Megkapod amit annyira akarsz. - nyögöm.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 29.07.17 23:39

+18


Örülök, hogy a szüleim végül megbocsátottak Bennek, bár az se túlzottan izgatott volna, ha örökre berágnak rá. Tudják, hogyha választanom kéne akkor gondolkodás nélkül Benjamin mellett döntenék. Ő is a családom, és ő hozzá sokkal jobban kötődöm. Na meg ha egyetlen hiba nekik elég ahhoz, hogy megutálják akkor békén is hagyhatnak. Valamennyire még mindig neheztelnek rá, ismerem őket. Kivéve a nővéreimet, ők teljes mértékben túlléptek a történteken. Benci jó ember, a legjobb.
- Hülye. - Hát az ágyban egy isten, az biztos. Amikor először csináltuk nem is hittem el neki, hogy csávóval azelőtt nem csinálta. Már akkor is tök profin nyomta. Én csak feküdtem, mint valami idióta és próbáltam nem meghalni. Ben nem volt valami gyengéd és lassú, de jobb is így, hogy hamar túlestünk rajta, nem tököltünk a részletekkel. Hmm, régi gumis szép idők. Annyira utáltam, brrr.
- Én mindig. - A seggmarkolástól felnyögtem, úgy csinálok, mintha évek óta nem járt volna bennem senki. Holott negyed órája csináltuk legutóbb. Mindig ilyen hatással van rám ez a mocsok.
Vannak olyan alkalmak, amikor a lassúságot preferálom, de ez most nem az. Szerencsére a könyörtelensége nem tartott sokáig, és hamarosan gyorsítani kezdett.
- Bocsánat. - Utálom magam, amiért ilyenkor már nem tudok és nem is akarok neki visszaszólni. De nem tehetek róla, a domináns Benci még ellenállhatatlanabb. Kihúzódott belőlem, aztán újra belém vágta magát tövig, és a hangjaimat már a lepedő harapdálása sem tudta elfojtani. Ha lennének szomszédaink biztosan azt hinnék, hogy Ben épp most belez ki...hát...ha úgy nézzük.
- Hm, azt már évekkel ezelőtt megkaptam. - Mindig ő megy el előbb, de most minden erőmmel azon voltam, hogy visszafogjam magam. A farkam lüktetett, miközben Ben egyfolytában eltalálta a legérzékenyebb pontom. Így elég nehéz, de talán sikerülni fog.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 07.08.17 22:25

+18

Tudom, hogy a házasságunk sosem lesz teljesen zökkenőmentes, álom lenne, ha így lenne. Rengeteget fogunk még veszekedni, duzzogni és persze a családi összejövetelek is édes kis pillantok lesznek, amik után egy hétig nem fogok Simonhoz szólni. Hiába akarom, hogy semennyire se függjünk a szüleitől erről Simon hallani sem akar. Én örülnék, ha legalább anyagiakban nem függenénk tőlük, akkor minden lelkiismeretfurdalás nélkül mondhatnék nemet egy családi vacsorára, egy kis pezsgőzésre. Így azonban jobbára megyek, mint egy dróton rángatott bábu.
-Igen, hülye is vagyok. - röhögök tovább. Igen baromira béna poént lőttem el, de ezen is képes vagyok röhögni, még az a jó, hogy Simon nem néz totál elmebajosnak, valahogy hozzászokott az én ezer arcomhoz. Mert nem vagyok egy egyszerű eset, még csak a közelében sem vagyok ennek.
Azonban tény, hogy az ágyban nyújtott teljesítményem az azért érdemel némi dicsérő szót, és nem, nem vagyok egoista, a tény az tény, és én tisztában vagyok vele. Bár szerintem az első alkalmat jobb lapon sem megemlíteni, röhejesen szerencsétlen voltam és tapasztalatlan. Mondjuk az azért nem rossz, hogy végig csináltuk és el is mentünk, tehát nem volt egy felesleges tortúra az egész. Rém dögös volt akkor Simon, mondjuk most is, na de akkor...
-Tetszik, hogy bocsánatot kérsz, lehet szeretném ezt a későbbiekben is többször hallani. - nevetek és természetesen gyorsítok, egyrészt, mert már magam sem bírom ezt a gigászi lassúságot, másrészt elegem lett a büntetésből, csak dugni akarom a párom, semmi több.
-Én is, anno még egy bárban, emlékszel? - mosolygok magamban.
Már csak egy kicsi hiányzik, hogy üvöltve érjek a csúcsra, de még próbálom egy darabig húzni. Azonban minden ellenem dolgozik és még mielőtt a fogaim darabokra törnének a szorítástól, elélvezek és kibaszottul úgy érzem kifacsartak, kegyetlenül.
-Basszameg...- fejezem ki magam egy ékes szókinccsel és legördülök Simonról, hogy aztán mást se halljak, mint a szapora légvételeinket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: I do

Vissza az elejére Go down

I do

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Bárhol, bármikor-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához