welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
Yesterday at 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

I do

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3do you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 09.08.17 20:24

Fura módon nálam minden fordítva történt, fiatalabb koromban nem voltam olyan kiéhezett, mint most. Akkor még nem ismertem Bent, nem tudtam, hogy mi az igazán jó, hm. Most meg már nem bírok magammal. Sokszor az is elég ha hosszabb ideig néz, vagy ha átölel. Teljesen elvesztem a fejem. Nem csak otthon, ez megtörténik nyilvános helyeken is, esetleg a szüleimnél. Tudom, hogy mennyire rühelli ha ő előttük molesztálom, de úgy sokkal viccesebb. Mármint nekem az, neki nem annyira. Benci próbál mindig jófiúként viselkedni a családom előtt, főleg a....történtek óta. A nővéreim úgyis tudják, hogy mennyire szexmániás, szóóóval felesleges titkolóznia.
- De legalább őszinte. - A kedvenc hülyém. Nem is, hanem az egyetlen hülyém. Az egyetlen kedvenc hülyém. Nem tudom, hogyha nem ismerem meg Bent akkor most hol lennék. Valószínűleg farokról farokra járnék, nem lenne semmi életcélom, és rohadt magányos lenne az életem. Anno ha felhozták a haverjaim a szerelmet a pofájukba röhögtem, most meg nem tudnék élni nélküle.
- Előbb kapok be egy lódarazsat. - Feleltem zihálva, a lepedő folyamatos szorongatásától az ujjaim végei lassan elfehéredtek, de jelenleg ez rohadtul nem érdekelt. - Jézus, ne mondj ilyeneket... - Legalábbis ne ilyenkor, utána akarok elmenni, nem előtte. Ben nem a legromantikusabb ember a világon, de amikor mégis mond valami cukit az nagyot üt.
Sikerült addig tartanom magam, míg ő élvezett el hamarabb, de rögtön utána követtem én is. A szemeimet lehunyva, hangosan értem a csúcsra, szépen eláztatva az ágyat. Remélem van tartalék lepedő.
Pár másodpercig mozdulni se bírtam, csak feküdtem széttett lábakkal, lihegve, mint valami kutya. Aztán erőt vettem magamhoz, a hátamra fordultam és odamásztam Bencihez, hogy hozzábújhassak. A parókát, a szoknyát meg a többi szart lerugdostam az ágyról, elértem amit akartam, már nincs szükségem rájuk.
- Asszem berekedtem. - És járni se fogok tudni, de majd visz a hátán a városnézésnél. A mellkasára hajtottam a fejem és úgy pihentem, hallgatva a szívverését. - Nem vagy éhes? - Mmm van pezsgő is, imádom ezt a helyet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 10.08.17 22:36

Én és a házasság több volt mint két ellentétes dolog, sose akartam házas lenni, elkötelezett sem, több okból sem, a szüleim is efféle példát szolgáltak, szarok voltak külön, de együtt még szarabbak. Aztán jött ez a bolond Tóni és szerelmes lettem, úgy igazán, pink színvilág, szívecske meg minden lófasz. Aztán persze, megfordult a fejemben a házasság, és megtettük, amit nem bánok meg soha. Csak fura visszagondolni, hogy alig 3-4 év alatt mennyit változtam, mennyire máshogy gondolkodom.
-Oh, mindig, nem úgy mint egyesek. - célzok rá, hátha kicsit felbosszantom. Lételemük egymás bosszantása, amivel szerintem nincs semmi gond sem, legalább nem lesz lapos a házasságunk. Bár szerintem így is java részt a szexben merül majd ki az egész.
-Itt szerintem nincsenek olyanok, de szerezhetek. - Röhögök, már amennyire lehetséges közel a csúcshoz. Rohadtul lever a víz és már szufla sincs bennem, de Simonban sem sok. Mosolyognom kell azon, amit mond. Nem vagyok egy romantikus alkat, ritkán mondok olyat, amiből az derülne ki, hogy van szívem, de néha még nekem is összejöhet.
Nem sikerül kivárnom míg elmegy, de utólag nem is bánom. Holt fáradtan kidőlök és alig veszem észre, hogy hozzám bújik, mindig ezt csinálja, ami tök cuki.
-Pedig semmit se műveltél a száddal..még. - mondom sejtelmesen és vigyorgok, de a szemem még mindig csukva, fáradt vagyok. - Simon, levegőt venni sincs erőm, hogy tudsz éhes lenni? - nézek rá döbbenten. - De nézzük meg mi van a konyhában. Kétlem, hogy ide jönne pizzafutár. - heherészek és nagy nehezen feltápászkodom, magamra húzom a boxerem, de a többire nem fordítok időt, jó vagyok így is, úgyse sokáig lesz ez rajtam.
-Mit akarsz enni? Van...öhm..kaviár?? Meg homár...izé, tőkehal..oké..szerintem Bill Gates nyaralójához hoztak, egy házzal odébb. - pislogok.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 11.08.17 17:22

- Tényleg? Nem is tudom, hogy kettőnk közül ki titkolózott többet. - Mondjuk a hátán az a sérülés, ha nem veszem észre neki eszébe se jutott volna, hogy meséljen róla. Amúgy ja, Benci tényleg őszintébb nálam, de ezt sose fogom neki beismerni. Bezzeg amikor a számban van akkor nincs ilyen nagy szája. Édes lesz a bosszú. Vagy nem, attól függ, hogy most mit fog enni. - Rohadék. - Utálom a darazsakat, mindent utálok ami kicsi és repül, vagy esetleg mászik brr. Egyszer találtam egy csótányt a nappaliban, utána napokig Ben saját albérletében laktam, mert nem voltam hajlandó betenni a lábam házba. Kettőnk közül én vagyok a gyávább és kényesebb, és kurvára félek a bogaraktól és rovaroktól. A csigát inkább hagyjuk, az egyik nővérem kiskoromban a pofámba dobott egyet. Brrr.
- Lehet, hogy nem is fogok. Ma csak evésre és beszédre használom, a kaján kívül mást nem tervezek bevenni a számba. - Úgyse bírnám ki, szeretem ha taknyosra szopatnak, de azért azt megvárhatom, hogy elaludjon. Már máskor is csináltam, vicces arcokat vág amikor meglepődik. Eleinte féltem, hogy a nagy döbbenettől arcba rúg, de eddig ilyesmi még nem történt. - Ha egyszer hátul megtömtek akkor elől is pótolnom kell. - Néztem rá vigyorogva, lassan újra normálisan tudtam venni a levegőt. Mindig csak a kajára gondolok, kefélés után is. Csalódottan felsóhajtottam, nem kéne felöltöznie. Ez a boxer túl sok. - Hmmm a kaviár és tőkehal jó lesz. Idehozod? Ha már a férjem vagy. - Nem mintha az elmúlt években nem ugráltattam volna szegényt. Vele ellentétben én semmit se vettem föl, meztelenül ücsörögtem az ágyon. Így kényelmesebb, na meg szeretem idegesíteni Bencit. - Ne is ide hozd, van egy jobb ötletem. - Felpattantam az ágyról és elfutva mellette becéloztam a medencét, jó nagyot csobbanva a vízben. Miután a felszínre értem szexuálisan megráztam a fejem. Eh, nem tudtam, hogy ilyen hideg a víz. - Úgy tűnik, hogy még mindig tudok járni. - Kiabáltam be a házba röhögve. Azért még mindig érzem, hogy nemrég bennem volt, de ez ezzel jár, imádom ezt a fajta fájdalmat. Nincs is ennél jobb.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 11.08.17 22:47

-Én se, de szerintem Withlock a családneve és Simon a keresztneve, ismered tán? - nevetek még mindig kissé kimerülve. Tény, voltak és bizonyára most is akadnak titkaink egymás előtt, de a házasság nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindenről tudnunk kell a másikkal kapcsolatban. Na nem mintha nem szeretnék mindent tudni, de ha titkolózni akar úgyis megteszi.
-Most miért? Picike bogárka. - nevetek tovább. Emlékszem milyen hadilábon áll a bogarakkal, pókokkal, ezért szeretem, mert nem hazudtolja meg önmagát.
Mi pont teljesen egymás ellentétei vagyunk, ami nekem megfelel. Legalább nem unatkozunk egymás mellett és nem áll fenn a veszélye annak, hogy esetleg megunnánk a másikat.
-Tévedsz, hidd el nekem, tévedsz. - vigyorgok. Rengeteg tervem van még a nászút alkalmából. Ha hazamegyünk úgyis ránk szakad a valóság, ehhez meg most fikarcnyi kedvem sincs. Munka, munkakeresés, a családtagok állandó figyelme. Csak szexet akarok és kettesben lenni Simonnal, ennyi.
-És még én vagyok zabagép, elfogsz hízni mackó. - kinyújtom rá a nyelvem. Ennyit a békés együttélésről. Mi ilyenre képtelenek vagyunk, vagy azért, mert sose növünk fel, vagy alapjáraton fejre ejtettek minket kiskorunkban.
Már ép válaszolnék, hogy máris gróf úr, mikor hallom a csobbanást. Kinézek és a medencében lebzsel. a látvány...hm, nem rossz.
-Viszem, az úrnak mindent. - előkapok egy tálcát és ami van azt mind rádobálom és egy hűtött pezsgőt is előkapok, pohárt rakok még a tálcára és kimegyek a medencéhez.
-Nem sokáig, garantálom. - kacsintok. - most pedig együnk. - lerakom a tálcát és én is becsusszanok a vízbe, rohadtul üdítő.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 13.08.17 14:08

- Érdekes, én más nevet hallottam. Valami Benjamin, és azt mondják, hogy még mindig vannak titkai. - Nem arról van szó, hogy minden egyes percünket meg kell osztanunk egymással, de ha olyasmi történik ami fontos, azt jobb ha elmondjuk a másiknak. Tudom, én is csomót titkolóztam régen....a legnagyobb titkom ugyebár Greg volt. Nem tudom, hogy Ben azért nem mutat-e be a többi haverjának mert nincsenek is már barátai, vagy csak mert fél, hogy velük is lefekszem. Persze ilyet nem tennék. Benci az egyetlen nekem. Az én haverjaimat ismeri, majdnem mindnyájukat személyesen is.
- Más lesz mindjárt picike, ha nem hagyod abba a röhögést. - Utálom, gyűlölöm, rühellem, ki nem állhatom azokat az undorító szarokat. Állatbarát vagyok, de azért mindennek van határa. Kiskoromban betegesen féltem attól, hogy tetves leszek, ezért elkerültem minden fát, meg úgy alapból mindent, aminek köze van a természethez. Lány létükre a nővéreim csigát gyűjtöttek, érdekelték őket a méhek, és megdobáltak undorító kukacokkal. Kiskorukban elég szadisták voltak, most meg mindentől óvni akarnak, mintha még mindig nyolc éves lennék. Amikor Ben megütött akkora balhét csaltak, hogy én szégyelltem magam azért mert meg lettem ütve. Eh. Veszélyesek.
- És én mikor fogok a te szádba kerülni? Mindig csak magadra gondolsz. - Mondom ezt azután, hogy megdugott. Amúgy egyáltalán nem zavar, hogy a térdelést én csinálom többször. Benci máshogy elégít ki.
- Soha, jó géneket örököltem. - Odahajoltam hozzá és gyengéden ráharaptam a kinyújtott nyelvére. - Elhízottan nem is szeretnél? - Valószínűleg nyolcvan évesen vagy kövérek leszünk, vagy kopaszok és tolószékesek. Akkor is fogom szeretni, leszarom azokat akik azt mondják, hogy úgyse leszünk együtt addigra.
- Jó kisfiú. - Ezt csak így halkan jegyeztem meg, titokban remélve, hogy azért hallotta. Ha mindig ilyen engedelmes lenne sose kéne a vendégszobában aludnia. - Hm. - A számat nyalogatva figyeltem ahogy bejött mellém a medencébe. Milyen izgató amikor nedves....na mindegy, először kajoljunk. Öntöttem magunknak pezsgőt, azután rávetettem magam a kaviárra és a tőkehalra. - Te is egyél mindenből. - Mondtam teli szájjal, majdnem a vízbe potyogtak a haldarabok. Milyen szexuális. - Amúgy....meddig fogod fizetni azt az albérletet? Van egy közös házunk. Vagy ez valami B terv arra az esetre ha szétmegyünk? - Ez most jutott eszembe, tudtommal az a lakás még mindig meg van neki, de hogy minek azt baromira nem vágom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 14.08.17 22:35

-Oh, az lehet, titkos életet él, afféle kettős élet. - mondom fütyürészve. Ha Ő így, akkor én is alapon mondom a baromságokat. Bár vannak olykor gondok nálunk bizalmi téren, de már nem titkolok olyan dolgokat, amik nagy horderejűek volnának. A Greg ügy hatalmas szakadékot képezett közöttünk, amit már ugyan foltozok be, de ki tudja, hogy valaha is eltudjuk-e felejteni.
-Nem mernéd megtenni. - röhögöm ki. Az viszont tény, hogy retteg ezektől a picike kis ártalmatlan lényektől. Még előbb smárolna egy vérfarkassal mint, hogy kézbe vegyen egy picike pókocskát. Imádnivaló mikor sikítozik egy pók láttán. A házban légycsapóval alszom mert bármikor felvisíthat és akkor fel kell csapnom hős bogárgyilkosnak.
-Hm..mert a számba akarsz kerülni? Megoldható. - megnyalom az ajkaimat vigyorogva. Nos imádom, ha a szájába vesz, van egy kifejezett tehetsége a nyelvével, de tény, hogy az sem rossz, ha én juttatom a számmal a csúcsra, valami eszményi látni mennyire ki tudom készíteni.
-Dehogynem szeretnélek, hülye kérdés. - motyogom és aztán belépek én is a medencébe, a vize kellemesen hűvös, ami az iménti forró helyzet után igazán jól esik.
-Apád a jó kisfiú. - morcogok. Utálom a lekezelő kis hülyeségeit.
A kezembe veszek egy hal darabot majd a számba teszem, nem rossz, bár az én ízlésemnek túl drága.
-Nem is rossz, de nem vagyok valami éhes. - ami igaz is. a repülőn ettem valami szendvics félét és azóta meg sem éheztem. Inkább fáradt vagyok, ez a fránya idő eltolódás.
-Nem akarom eladni, és nem, nem egy B terv, szimplán szeretném még fizetni egy ideig. - kortyolok egyet a pezsgőből. -Zavar?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 15.08.17 17:36

- Csak aztán nehogy lebukjon. - Már mindenről tudok, legalábbis nagyon remélem. Vannak olyan ismerőseim akik együtt élnek, de nem engedik el a másikat egyedül sehová. Az ilyeneket sose fogom megérteni. Aki valami szart aki csinálni az úgyis megteszi, függetlenül attól, hogy próbálnak rajta uralkodni. Azzal csak előrébb hozza a bajt.
- De igeeeen. - Mondjuk ha az ölébe borítok egy vödörnyi jeget akkor nagyon is összemegy odalent, höhö. Nem félek minden állattól amúgy, például lovagolni nagyon szeretek. Benen is és lovakon is. A nővéreim lány létükre utálták ha mentünk pacinézőbe, egyedül én mertem felülni a patásokra. Nincs bennük semmi félelmetes. Oké, ledobhatnak meg minden, de ennyiből az utcán se menjünk végig mert bárki lelőhet, vagy megkéselhet minket.
- Lehetséges. De akár egyszerre is egymás szájába kerülhetünk. - Vigyorogtam rá szélesen, szerintem tudja, hogy miről beszélek. De nem vagyok telhetetlen, nekem az is teljesen megfelel ha felváltva csináljuk. Szegény biztosan fáradt már, én meg leterhelem a szexuális túlpergésemmel. Nem lehet engem hibáztatni, a nászút a baszásról szól, nem az alvásról. Túl romantikus vagyok...
- Hmm, vakargathatnád a hájamat. - Mondtam röhögve, miközben néztem ahogy becsusszan mellém. Vizesen még jobban néz ki, hm. De persze az a legjobb amikor az izzadságtól nedves szex után. - Nem, mert te vagy az. - Imádom cukkolni. Ezek a jelzők tök aranyosak, nem értem mit izél...nem is lekicsinylőek....annyira. Én legalább nem asszonyozom, az sokkal megalázóbb. Jó, szeretem ha megaláz de csak az ágyban. De ott nagyon.
- Én fel tudnék falni egy elefántot. - Még mindig tele volt a szám, de folyamatosan tömtem magamba a többi falatot. Isteniiii. Hiába gazdagok a szüleim, mi elvagyunk otthon az olcsó pizzákkal és kínai kajákkal. Annyira azért nem akarom lehúzni őket, meg ki rendel kaviárt? Egyáltalán lehet olyat? Eh.
- Értem... - Feleltem halkan. Persze, hogy zavar. Házas ember létére van egy külön albérlete, aztán sír mert nincs pénze, pedig abban nem is lakik már senki. Kurva szarul esik, fulladna bele a vízbe. - Nem, dehogy. - De azért mosolygok, mert ez az ő dolga, és a nászúton nem akarok balhézni és besértődni. Inkább én is pezsgőztem, az egészet lehúzva egyszerre, aztán öntöttem is ki a következő kört és gyorsan megittam azt is. - Ha berúgok akkor is beteheted majd. - Kacsintottam egyet, utána elindultam hogy ússzak egyet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 17.08.17 21:54

-Nem szokása lebukni. - még kacsintottam is mellé. Nincsenek nagy horderejű titkaim.
Igyekszem normálisan viselkedni a nagy balhé után, kicsit kevésbé féltékenykedni, de hát ez nem az a legegyszerűbb dolog. De még én sem vagyok annyira szörnyű, hogy eltiltsam Őt a barátaitól, attól függetlenül, hogy legszívesebben ezt tenném.
-Neeeem. - vitatkoztam csak azért is.
Élvezem ezeket a kisebb szócsatákat, de hát ki ne élvezné? Unalmas lenne folyton egyetérteni a másikkal, legalábbis számunkra biztosan unalmas volna. Nekünk ez afféle kapcsolat pezsdítő, meg aztán tényleg nem értünk szinte egyet semmiben sem.
-Micsoda brilliáns ötletek, támogatom. - kacsintok rá és direkt megnyalom az ajkaimat. Bár szexuálisan aligha lehetünk most feszültek, de ki tudja az éjszaka még mit tartogat a számunkra. Terveim vannak, de szeretem a spontán dolgokat is.
-Még azt is megtenném, lehetnél a nagypárnám. - nevetek a hasamat fogva. Micsoda abszurd elképzelés, de amúgy igen, ha esetleg Simon meghízna se hagynám el, sőt, szeretném ugyanúgy, de ha nem ilyen lett volna lehet nem figyelek fel rá...igen, ilyen vagyok, vagyis voltam, a külső számított, nagyon is.
-Meg a hóhér, cuki kis pólyában baltával csörgő helyett. - mormogom. Jókisfiú a mamája. Én sose voltam és sohasem leszek. Lételemem ennek a fordítottja. Valószínűleg ezért sincs se munkám sem pénzem, sem hatalmas baráti köröm, hm.
Látom, hogy zavarja, hogy megtartom az albérletem, sóhajtok és megpróbálom neki megmagyarázni.
-Amíg lehet bérelni fogom, vannak fontos emlékeim onnan, rosszak és jók is, afféle naplószerűség. Az életem ott van benne.
Ennél jobban képtelen lettem volna jobban megmagyarázni. Idővel bizonyára majd a főbérlő közli, hogy kell neki a kecó vagy nem tudom, akkor kész leszek megvenni, bár bizonyára nem ér egy fityinget sem.
-Haha, nekem mindig szabad betennem, már bocs, ez előírás.
- röhögök. Majd ahogy Simon úszni kezd én is követem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 18.08.17 1:07

- Perszeee. - Igaz, Ben sokkal ügyesebb a titkok őrizgetésében, mint én. Nekem még a szülinapja is kihívás, mert annyira oda akarom adni neki az ajándékát, rohadt nehéz nem elmondani neki, hogy mit is vettem. Annyival többet érdemel, mint amennyit nyújtani tudok neki. Ez így van az ajándékok terén is, enyém lehet a világ összes pénze, sose leszek elég gazdag ahhoz, hogy megadjam azt ami tényleg jár neki. Be kell érnie a seggemmel.
- Deee. - Az a jó még Benben, hogy lehet vele szórakozni, mert ha felidegesítem vagy megdug vagy megsértődik, sosem bánt. Jó húzogatni az oroszlán bajszát. Fordítva már nincs így, mert ha engem készít ki én nem szólok hozzá percekig vagy órákig, és nem is teheti be egy ideig. Szegény jobban jár ha békén hagy. Ennek ellenére nem szokott, ezért van annyi veszekedésünk. Nem bír magával. Persze általában én vagyok az, aki a legkisebb dolgokon is megsértődik, de ez csak azért van, mert Benci néha egy kő érzelmi szintjén van.
- És még nem is mondtam el mindent. - A szájnyalogatását vigyorogva figyeltem, miközben beharaptam az alsó ajkam. Hiába vagyok fáradt, ha csak ránézek újra áll és dugni akarok. Nem tudom, hogy miért ennyire ellenállhatatlan Ben, ez az egyetlen és legnagyobb hibája. Feküdnék alatta éjjel-nappal.
- Aztán folyna rád a sok finom zsíros izzadság, nyami. - Fúúúúj. Szerencsére jelenleg még ő az én párnám, esténként szinte mindig a mellkasának dőlve alszom el, a szívverését hallgatva. Kivéve persze amikor össze vagyunk veszve, mert olyankor az ágy végében duzzogok és ha hozzám ér fújtatok, mint egy macska. Ő másképpen duzzog, talán nem olyan feltűnően. Az én békítési kísérleteim általában sikeresek, a sértődöttség mértékétől függően.
- Akkor nem jó kisfiú vagy, hanem jó kiskutya. - Folytattam a cukkolást, tényleg valami fétis lehet nálam, hogy még jobban izgulok rá amikor morci. Ha hazaértünk ki is írom Facebookra, hogy milyen csodálatos volt a nászút a cukimacimmal. Höhö.
- Megértettem, hagyjuk is ezt a témát. - Zártam le gyorsan, remélhetőleg végleg. Még mindig kurva szarul esik, de ez az ő dolga, én biztosan nem fogom olyan dologra kérni amit ő nem akar. Feleslegesen fizeti...engem is sok emlék köt a házhoz mégse vettem meg anyáméktól. Félek, hogy ez mégiscsak egy B terv, ha nekünk nem jön össze és akkor leléphet. Mintha én csak úgy kitenném az utcára. Ennyire nem vagyok kegyetlen, pláne úgy hogy az otthonunk közös, még ha ezt ő máshogy látja.
- És ki írta elő? Valamiféle Benjamin? - Kérdeztem vigyorogva, miközben úszkáltam, aztán amikor megláttam, hogy jön utánam fogtam magam és rácsimpaszkodtam. - Ha annyira fontos neked az a lakás fizetem én, vagy az egészet megvehetem akár. - Rögtön meg is csókoltam, mert már tudtam, hogy mi lesz a válasza. Sose fogad el tőlem semmi drágát, pedig igazából ez anyámék pénze, nem az enyém.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 19.08.17 12:32

-Ez nem minden? Úristen, úgy érzem le fog száradni a farkam a nászút végére, de nem bánom. - röhögök fel. Bár most jelenleg olyan vagyok, mint egy aszott hulla, egy vagy két óra és ismét benne akarok majd lenni, ismerem magam. Csak akkor nem dugunk ha össze vagyunk veszve. Az mondjuk elég gyakori, de mégis akadnak meghittebb pillanataink is.
-Na jó, ez már azért annyira nem vonzana. - borzadok el, de nevetek közben. Mindenhogy szeretném ezt a majmot, nem tudom nem szeretni. Még így is, hogy a legtöbb dolgon felkapja a vizet, vagy hisztizik, vagy hogy túl sokat költekezik. Mindennel együtt így szeretem. Azt hittem amikor megismerkedtünk és beleszerettem, hogy annál jobban nem tudnék kötődni hozzá, hatalmas tévedés, most jobban kötődöm hozzá.
-Mit mondtál? Vond vissza vagy nincs szex amíg itt vagyunk, én kibírom. - mondom komolyan, de csak ugratom. Tudom, hogy heccelni akar, mindig azt teszi és bár vicces, azért olykor én is felkapom a vizet egy-egy megszólalásán. A beceneveket pedig ki nem állhatom. Simon viszont előszeretettel lát el furábbnál furább nevekkel amiktől a hátamon is fel áll a szőr.
Én nem becézgetem még a kutyánkat sem, Ő azonban néha kutyuliputyulimutyulinak hívja...szegény.
Csak sóhajtok mikor lezárja a témát. Tudom, hogy ezzel ennek még korán sincs vége, de legalább most igen.
Utána úszom és szerencsére könnyedebb téma felé evezünk, amitől megkönnyebbülök. A lakás dolgot amúgy sem értené meg, de semmi szükség rá, hogy emiatt aggódjon, sosem hagynám el.
-Történetesen igen, valamiféle Benjamin volt, lehet az ősapám. - vigyorgok. Rám csimpaszkodik, mint egy kis majom én pedig végig simítok a vállain és a hátán, lassan, finoman.
-Tudod, hogy erről mit gondolok, ugye? - mosolygok és megcsókolom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 19.08.17 13:24

- Tudtad, hogy mire vállalkozol amikor megkérted a kezem. Ha bánnád az se számítana, mindenképpen rád fogom vetni magam.  - Olvastam valahol, hogy valakinek eltörött a farka, mert a csajával túl durván kúrtak. Sajnálnám, ha Bencivel is történne valami ilyesmi. Mehetnénk a sürgősségire, aztán lehet, hogy utána már nem is tudnánk ugyanúgy csinálni. Meg persze őt is sajnálnám, nem vagyok én szívtelen. Nekünk lassan már szexterapeuta kéne, de csak azért, mert már lassan olyanok leszünk, mint a nyulak. Cuki lenne Ben pom-pom nyuszifarokkal, persze csak hátul.
- Chh, jó tudni. - Hülyültem csupán, engem se izgatna ha Ben kétszáz kilósan rám csöpögtetné az izzadság cseppjeit. Kereken is szeretném, de azért jó lenne ha még pár évig ilyen tudna maradni. Izmos, hm nagyon izmos. Harminc év múlva elhízhatunk közösen, és együtt járhatunk a fogyitornákra. Úgyis azt mondják, hogy nagy sziklák alatt rejtőznek az igazán nagy kígyók.
- A lószart, nem bírnád ki, nem dőlök be neked. És nem vonom vissza, kutyuli. - Nyelvet öltöttem rá, nem tud becsapni. Nincs szex, mi? Most nem otthon vagyunk, a megszokott környezetben, nem tudná megállni, hogy ne tegye be. Ez a ház direkt dugásra lett szervezve. Többek között.
- Visszamegyek az időben és vele is lefekszem. - Mondtam röhögve, miközben koala módra csimpaszkodtam rajta. Neki az összes felmenője jól nézhetett ki, bár Benjamin felülmúlhatatlan. - Hát hogyne, a nagy Ben kutya sose fogadna el pénzt, blablabla. - A szemeimet forgattam, de a csókot viszonoztam. Nem fogom ráerőltetni, felnőtt ember, csak tudja mit akar.
A medencézés vége újabb szexualizálás lett, aztán másnap elmentünk sziget és városnézőbe. Így teltek a napjaink, tele voltam Bennel minden értelemben. Minden tökéletes volt, reméltem, hogy ez mostantól mindig így lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: I do

Vissza az elejére Go down

I do

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Bárhol, bármikor-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához