welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
24.03.19 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Rosszul simized - Zack & Candy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
Candice Westmiller
Hozzászólások száma :
6
Csatlakozás dátuma :
2016. Oct. 28.TémanyitásTárgy: Rosszul simized - Zack & Candy 02.11.17 18:35Zack & CandyGyerünk Candy, végül is nem lehet olyan nehéz, aprócska ruhákban kéjesen vonaglani egy rúd körül, egy rakás tajt részeg idiótának, akik utoljára akkor láthattak hasonlót, amikor éjjel a privát csatornákra kapcsoltak, vagy pedig már túlságosan elfuserált az életük bármihez is, de még ennek ellenére is még mindig abban a hitben élnek, hogy pénzért minden kisajátítható, főként az élvezetek, és ha már ezt a csilli-villi mosogatni, de még dugni sem tudok elég jól feleség nem képes megadni, akkor itt megkapja. Tényleg nem látszik nagy szentírásnak a dolog. Már csak egyetlen apró pici probléma van, vagyis kettő, semmiségek, csupán ki kell bírnom, hogy ne vágjam orrba az első piától bűzlő gusztustalan idiótát, aki taperolni próbál, illetve a nyelvem, ssszz, jobb, ha iszom egyet még kezdés előtt, na jó, legyen egy dupla.
A pulthoz sétálva kértem ki magamnak egy dupla tequilát, kísérőnek is kértem volna egyet, de úgy már túlságosan is buli lett volna, egy mozdulattal hajtottam fel a kis pohárka tartalmát. Kissé idegenesen, mégis figyelemmel kísértem végig a többieket, hmm, az apámnak igaza volt, egy metró aluljáróban fogom végezni, basszus! Én következtem, könnyedén dobtam le magamról a felesleggé vált ruháimat, majd léptem fel a "színpadra". Elhagytam a felesleges udvariaskodást, elindult a zene, én pedig igyekeztem azonnal felvenni a ritmusát, rutinosnak tűnő mozdulattal fogtam meg a rudat, miközben végleg megpróbáltam kizárni a külvilágot, csak én, a zene, meg ez a vacak. Kéjes vonaglás, fenék risza, miközben mindkét kezemmel fenekemen simítottam végig, ha nem ismerném magam, azt mondanám, hogy még élvezem is a dolgot, de ez most nem erről szól, őszintén? Kurvára kell ez a munka. Igyekeztem mozgásommal követni a zene hol lassabb, hol pedig gyorsabb ritmusát, a zene ütemével irányítani a testem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Zachary M. Boild
Hozzászólások száma :
5
Csatlakozás dátuma :
2016. Nov. 13.
Kora :
35
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Rosszul simized - Zack & Candy 15.11.17 0:05Zack & CandyCsak egy újabb átlagos nap, bár mondjuk az én esetemben nemigazán lehet bármilyen napot is átlagosnak, egyszerűnek, könnyűnek nevezni. Vettem egy mély levegőt és belevetettem magam a "papirizációba", mondjuk így, a háttér munkálatokba, ami úgy igazán senki sem láthat bele, mert már csak a listán szereplőnevektől kaphatna életfogytiglant, vagy azonnali villamosszéket,nem is hallgatnak meg csak ítélnek és azonnal. Nem kell őket személyesen is ismerned mégis megdöglesz már csak ha a nevüket hallod az utcán. És én ilyen emberekkel dolgozom együtt, remek, szeretem veszélyesen élni az életem, úgy fest. Vagy csak maradjunk a valóságnál, hogy nemigazán volt más választásom, átveszem az üzletet vagy átvágják  torkom egy  sikátorban mert túl sokat tudok. Dobjunk csak fel egy érmét, élni és remélni, később lebukni és meghalni, vagy azonnal meghalni, nem túl nagy a választék. Az egyetlen szerencsém, hogy kölyök pofim van és ezért nem hiszik el, hogy bármi rosszat is tennék, hiszen olyan kis édes vagyok, hát nem? Hát nem.... De erről nekik nem kell tudniuk, szeretem az ügyeimet egyedül intézni, nincs jobb kezem, mert aki tud valamit az megtörhető, aki megtörhető az köp, és akkor én megyek kicsapni Las Vegas villamoshálózatát, amit ha nem probléma kihagynék. Mindenki tudja, hogy engem ilyenkor nem lehet zavarni, Joe lila monoklija igazolja, a múltkori esetről, ugyanis a drága lelkem gondolta szól már nekem, hogy elmenne hamarabb. Hát el is ment, csak kocsival a sürgősségire, a ne zavarjanak melyik része nem volt teljesen világos??? Ezért most csak egy halk koppanást hallottam az ajtón, elzártam a páncélszekrénybe az iratokat, felkaptam a baseball ütőt a sarokból, és megindultam második menetet adni a biztonsági főnöknek a protokollról. Kilépve azonban Joe egy védősisakban állt velem szemben, muszáj volt teli torokból kiröhögnöm. Megjöttek a lányok, jobb időpontot nem is választhattak volna. Nem szeretem a felvételiket, mindegyik olyan unalmas és monoton, nem láttam még táncost aki felkeltette volna a figyelmem. Próbáltam úgy tenni, mint aki figyel, épp egy szőke csaj bemutatójára értem oda, de valami nem stimmelt, valahogy életidegen volt tőle a mozgása.
- Zene állj! Te ott, rosszul simized.
Fontam össze magam előtt a karom, ettől jobbat kell mutatnod, hogy fel akarjalak venni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Candice Westmiller
Hozzászólások száma :
6
Csatlakozás dátuma :
2016. Oct. 28.TémanyitásTárgy: Re: Rosszul simized - Zack & Candy 16.11.17 9:56Zack & Candy- Tessék?? Mégis, ki ez a tag... egy baseball ütővel?! - Pislogtam egyre inkább értetlenül, hogy mivaaan? Most komolyan, emberek, mégis hogy a fenébe lehet rosszul simizni?? És komolyan, ki ez a tag Vader nagyúrral a háta mögött? Elnézést már, ha nem lelem élvezetem abban, ha a saját hátsóm simizem, éppen nem sajog, szóval... Azt pedig valahogy kétlem, hogy épp a Star Wars asting-járól ugrottak be kicsit lecsengeni. Még furcsább lett az arckifejezésem miután valaki megsúgta, hogy ez a főnök, nem pedig a kész átverés. Oké, ezt bebuktuk, Candice, akkor talán... mentsük, ami menthető? Tizenhétnek se néz ki, komolyan ezért a kölyökért ebben az államban, itt még büntetnek. - Jól van, Pablo Escobar... - Jegyeztem meg halkan, miközben próbáltam nem kuncogni és sokkal inkább arra koncentrálni, hogy kell ez a munka, vagyis kéne, de kezdem elveszíteni a fonalat már csak avval kapcsolatban is, hogy egyáltalán hol vagyok, a színfalak mögött számolják a kötegeket?
- Akkor mi lenne, ha ledobnád, azt az ütőt? - Vader nagyúr majd vigyáz rá addig. - Felpattannál ide és megmutatnád nekem, hogy kell jól simizni? Tanulékony vagyok. - Kicsit abszurd, ez az egész, nem? Úgy értem, tényleg. Oké, ennyire nem gondoltam komolyan a dolgot, mármint érzem, hogy ebből okosabb lett volna kimaradni, mármint most már mindegy. Figyelj, legalább megtanulom hogyan is kell helyesen simizni a saját seggem, azért erre nem minden nap érez rá az ember, már csak azt remélem, hogy ezzel már senkit sem ronthatok meg, mert még a végén bűntudatom lesz. Mégis mindenki meredten bámul, mintha legalábbis a húsvér ifj. Pablo Escobar közelítene felém, errefelé senki sem érti a poént, merthogy a legkevésbé sem gondoltam komolyan, hogy akár lehetne. Értem, áká a legközelebbi fantasztikus ötletemnél, inkább maradjak és üldögéljek otthon a seggemen.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Zachary M. Boild
Hozzászólások száma :
5
Csatlakozás dátuma :
2016. Nov. 13.
Kora :
35
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Rosszul simized - Zack & Candy 18.11.17 13:20Zack & CandyHát meg kell vallanom meglepődtem a kis csaj kirohanásán, nem teljesen mindegy ki vagyok? Ha valaki neked azt mondja nem jól csinálod akkor babám nem hisztizel és vagdalózol hanem azon töröd az agyad, hogyan is tedd jobbá azt a szart amit itt művelsz, végül neked kell a munka, nem nekem... Nem vagyok máltai szeretetszolgálat, se terézanya nagy f@rokkal, éppen ezért ha valamit mondok megteszed, vagy ott az ajtó és mehetsz kéregetni.
- Látod ezt a csomó lányt? Mindegyik a helyedre pályázik, szóval cicám vagy riszálsz rendesen, és nem úgy, mint egy idegbajos kis veréb, vagy szedd a cuccod és viszlát.  
Nem értem miből gondolja, hogy ő váltja meg az univerzumot, mert felállt a színpadra, van tőle fiatalabb és csinosabb, lelkesebb is, nem értem miért vergődjek én vele, miért érné ez meg nekem? Egyből ráncba szaladt a homlokom ahogy itt pattog nekem, mint a nikkelbolha.
- Én mutassam meg neked? Emlékeztesselek, hogy nekem már van munkám és te jöttél hozzám segítségért?
Sóhajtottam egyet, és hozzávágtam az ütőmet a biztonsági főnökömhöz, hogy fogja már meg még megtanítok egy két bal seggest táncolni. Intettem Aida-nak aki a egyik legjobb táncosunk, rajta látszik, hogy élvezi amit csinál, és az a legfontosabb, az minden munka alapja.
- Alaposan figyelj oda arra amit Aida csinál. Jelentettem ki szúrós tekintettel, majd közelebb hajoltam.
- Ha szeretnéd szólhatok az unokaöcsémnek, hogy üdvözlöd a faterját. Bár nem biztos, hogy örülne neki, ha emlegetnéd a holtakat. Dőltem vissza alap helyzetembe vigyorogva, itt az ideje megtanulni a rendet kis anyám.
- Hát ez nagyon nem megy neked. Vakargattam meg a fejemet, azt hiszem kénytelen leszek segíteni, bár még mindig nem értem ez miért jó nekem... Megragadtam a csípőjét és a zenére utasítottam mozgását.
- Nagyon remélem, hogy belejössz.... Szemforgatva másztam le a színpadról, és vettem vissza az ütőm.
- Fel vagy véve.... Vágtam még oda az irodámba visszamenet. Könyörgöm a többi bénával szenvedjen már más...

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Candice Westmiller
Hozzászólások száma :
6
Csatlakozás dátuma :
2016. Oct. 28.TémanyitásTárgy: Re: Rosszul simized - Zack & Candy 12.12.17 17:08Zack & CandyAz első napom, lássuk amit eddig megtanultam, a főnököm kicsit se szórakoztató és itt senki sem érti a poént vagy senki sem normális vagy mindkettő, kettő, mint kiderült eddig nem jól simiztem a fenekem és a jó franc se tudja már kitől kell ellesnem a fenék simi fortélyait, de eskü, elszántan fogok figyelni, három a kis nagy góré azért mégis csak tud vicces is lenni néha, jól riszálja. Az érettségije meglehet már? Örök rejtély marad, ahogy az is, hogy voltaképp mi a fenéért is vett fel, a legőszintébben lövésem sincs, már arról sem, hogy egyáltalán minek is jelentkeztem pont ide, na de most már mindegy, megkaptam az állást, úgy fest. Akkor ideje munkához látni, vagyis inkább munkába állni. Az öltözőbe lépve máris túlöltözöttnek éreztem magam a többi leányzóhoz képest, elkaptam a kis szekrényemet, gyors bepakoltam a cuccaimat, aztán a kezembe nyomták a ma esti szettemet, világos, nem fogjuk kedvelni egymást ezzel az így riszáld a hátsód hölgyeménnyel vagy csak simán Ő nem bír, remek. Bizonyára itt mindenki mindenkivel felülmúlhatatlanul jóban van, mindenki mindenkinek a húga, a nővére, a keresztanyja, tudom is én. Pazar. Tisztára, mint Pablo Escobar. Talán mégis értik a poént.
Okkééé... ezt mégis hogy az ördögbe kell felvenni? Vagy inkább, hogy a pokolba kell levetni? Fogalmam sincs melyik a jó kérdés. De az én számom következik... Gyorsan belebújtam a szettembe, aztán színpadra fel. Komolyan, nem attól voltam izgatott, hogy falatnyi ruhákban kell vonaglanom egy rakás részeg disznó előtt, hanem, hogy mi van, ha nem tudok kibújni ebből a vacakból, nevethetnékem támadt. Egyik ruhadarabot követte a másik, másfél perc alatt pedig meglett a rajongóm is, azt hiszem konkrétan fellehetne mosni alatt lassan, az utolsó ruhanemű pontosan ennek a nyakkendőt viselő úriembernek nem nevezhető férfinak a képében landolt, hátha eszébe jut lenyelni a nyálát végre, undorító. Tartsd meg inkább, köszi.  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Zachary M. Boild
Hozzászólások száma :
5
Csatlakozás dátuma :
2016. Nov. 13.
Kora :
35
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Rosszul simized - Zack & Candy 26.01.18 18:22Zack & CandyNa szóval, ezen a nagy rakás sz@ron is túlestünk, remek, akkor végre fojtathatom a munkám, vuhu, remélem most már néma kuss lesz, mert ideges leszek, és akkor betörik pár fej, amit senki sem szeretne. Akkor könyveljünk. Remek, azt leírhatom az adóból, mint szolgáltatás, azt mint pótdíjat, oké. Hm, kevesebb magán szám lesz a VIPben, nem győzöm a mosodai számlákat rendezni, ezeknek nincs egy p...ci amibe bele v....ik? Miért kell a bútoraimra és a lányok ruhájára? Mély levegő, nem bántunk senkit mert azt árt az üzletnek. Akkor számoljuk szépen el a maradék költségvetést, és jöhet a heti fizuosztás. A széfből előveszem a kasszákból már behozott pénzt, szép nagy kötegekben áll, és ezt mind nekem kell átszámolnom. Akkor egy, kettő, három... Telefoncsengés, kinyomom. Na akkor, egy, kettő, három... Telefoncsengés, kinyomom. Na megint, egy, kettő, három.... Telefoncsengés, meg a k...a @nyádat, aztat kísérő mondat közepette kaptam fel a baseball ütőm és vertem ripityára a szerkezetet. Ez a hónapban már a harmadik, sóhajtottam egy nagyot, lassan nem fogjál elhinni a szolgáltatónál, hogy megint elhagytam... De legalább most már semmi nem zavar meg, na szóval, egy, kettő, három... Ajtókopogtatás.Nem hiszem el...
- Hogy törne el a kezed, ha gondolod segítek benne!  
Bátortalanul megnyikordult az ajtó, egy sisakos fej tűnt fel, fehér zászlót lobogtatva. A megadásnak nem tudok ellenállni, de semmi kedvem kimenni, és ő csak erőlködött, hogy meg kell néznem az új spinét, egész ügyes lesz a végén. Na jó, én vagyok a főnök, elő a farbával, hadd lássam, bár nem hiszek a csodákban, kinőttem bár belőle.
- Na nézd már, még a végén a tündérkirálylányból lesz a legjobb prosti, ki gondolta volna, hogy ilyet is tud. Na de amíg te csorgatod barátom a nyálad, én  kiszámolnám végre a fizetésed, persze ha nem ragaszkodsz hozzá, zavarj meg még egy párszor és nem kell aggódnod a fizetett betegszabadság miatt.   Húztam össze a szemem szinte résnyire.
- Legközelebb akkor keress ha az utolsó részeg,
kanos idiótát is kidobtad, és jöhetek a szokásos lelkesítő beszédemmel és a csilivili pomponokkal.
Vágtam be magam mögött az ajtót, remélem most már tényleg csend lesz.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Candice Westmiller
Hozzászólások száma :
6
Csatlakozás dátuma :
2016. Oct. 28.TémanyitásTárgy: Re: Rosszul simized - Zack & Candy 12.11.18 12:14Zack & CandyEz mindig ekkora pöcs, vagy ma valamiféle különleges nap van? Vasvillával vettél el anyjától, vagy mi? Mi van, anyuci nem szeretett, elhanyagoltak? És most szívatsz mindenkit, csak mert megteheted, hová szarjak? Na jó, Candy cukorka, vegyél vissza, kell a meló, még ha ez az utolsó szar is, amire rémálmodban gondolnál, kell a pénz, szóval csukd be a kicsi szádat, szorítsd össze a fogad és mutasd meg ezeknek a seggfejeknek, hogy mégsem vagy olyan eldobni való nőcske. Csak nem olyan nehéz ribancnak lenni, mások hobbiból csinálják, ott pedig még fizetnek is érte. Szóval, nyeltem egy nagyot, azt hiszem erre mondják azt, hogy ez az kislány, jól csinálod, aztán felpattantam szépen a helyemre, és onnan igyekeztem minél jobban simlizni, már zsibog a valagam, még egy kicsi és rázni is fog, hánynom kell a sok öreg, kopaszodó és undorító tahó tapizásától, komoly önuralom kellett hozzá, hogy ne állítsam a hátukba a tűsarjúmat, de végül is összességében sikert könyvelhetünk el ezen a téren.  
A munkaidőm végére mondhatni már meg is feledkeztem róla, hogy alig van rajtam valami, plusz annyi nyálat letöröltem már a képükről, hogy tuti összeszedtem valamit. Egyetlen vágyam volt végre kibújni a cipómból, átöltözni végre, aztán szépen hazamenni... Igen, voltak efféle ábrándjaim, nagy boldogan, hogy a mai estét is túléltük megindultam az öltözők irányába, mire közölték, hogy még nem mehetek, mert még hátravan a főnök nagy lelkesítő sóderje, ahh, ezt most nem mondjátok komolyan, hogy ma még egyszer végig kell hallgatnom? Fenébe, unottan visszatipegtem, beálltam a kis tornasorba. és vártam... Ez erre élvez? Tuti nem százas a fickó. Végül is egy baseball ütővel flangál, erre azért nem volt olyan nehéz rájönni. Hajrá Red sox, vagy mi?Hmm, valahogy kétlem. Nem haladhatnánk? Vár, a kávém, a reggelim, meg egy jó meleg zuhany, jesszus bűzlök... 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Rosszul simized - Zack & Candy

Vissza az elejére Go down

Rosszul simized - Zack & Candy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Magán játékok-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához