welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
24.03.19 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Share| .

I promise you always have the best part I can give you.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
Victor S. Hill
Hozzászólások száma :
155
Csatlakozás dátuma :
2012. Dec. 19.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: I promise you always have the best part I can give you. 22.11.17 20:23


Az esküvőd napja valószínűleg életed egyik legfontosabb napja. A legtöbben már hónapokkal a nagy nap előtt elkezdik tervezgetni, ha nem is a tökéletes részletességig, hogy mit hogyan szeretnének.A tervezés egyik része az is, hogy hogyan lenne a legegyszerűbb tartani a kapcsolatot a vendégekkel és megfelelő időben informálni őket. Hiszen minden fiatal házasodni készülő párnak tisztában kell lennie azzal, hogy már a szervezés alatt is rengetegen fogják őket felkeresni különböző kérdésekkel, amikkel nem is lenne probléma, ha ugyanazt a kérdést nem százan tennék fel. Egy idő után nemcsak unalmas, de igazán fárasztó is újra és újra elmondani, leírni a válaszokat. Nem is igazán volt mindere időnk, hisz hamarosan hároman leszünk és addigra szeretnénk rendezett és nyugodt családi életet élni. Megszenvedtünk ezalatt a két hőnap alatt. Túl vagyunk a ház felujításán a beköltözésen, emelett szerveztük az esküvőt és Lyna is tanult, ugyanis hamarossan ledoktorál. Legalább is szeretne még az előtt hogy a kicsi Hill megérkezik. Amim az én családomat illeti csak a legfontosabbak lesznek itt. Lyna gyakorlatilag most látja majd először a szüleimet ha hajlandóak lesznek megjeleni. Bár nagyon kételkedem, hogy ez igy lesz. A kolégáim és a legjobb barátaim mégis itt lesznek és támogatnak. Nem vagyok elkeseredve hogy esetlegesen megeshet, hogy nem jellenek meg. Végül is ez az én napom, a mi napunk és semmi sem ronthatja el. Még egy utolsót húztam a nyakkendőmön és felnéztem a faliórára. Idő van! Felsóhajtottam a tökör előtt. - Tesó relex, nem temetésre mész! - szólalt meg Seb hangja a hátam mögül. -Tudom de kicsit ideges vagyok! - éreztem a remegést a gyomromban miközben az oltár felé közeledtem. Nincs más hátra várunk! Várunk hogy megérkezen a sorsom. Pár perc nmulva már házas ember leszek.
Katt... 


Katt..Katt..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Lyna Hill
Hozzászólások száma :
832
Csatlakozás dátuma :
2012. Apr. 17.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I promise you always have the best part I can give you. 06.12.17 12:30

Victor & Lyna


Ez a nap is elérkezett. A lepkék valami eszeveszettül röpködnek a gyomromban, a kis focistáról a méhemben már nem is beszélve, izgatottabb még nálam is, jól van kisfiam, pedig ma anya fog férjhez menni, nekem kellene idegesnek lennem, az is vagyok. Kész csoda, hogy még beleférek a ruhámba, más különben még iszonyú hisztis is lennék mindennek a tetejébe, az is egy kisebb csoda, hogy Vick még ilyen jól bírja velem. Érzem, ahogy elönti arcomat a melegség, fel-alá sétálgatva legyezem magam, immár a ruhámban, amibe Shasa nagy nehezen beletuszkolt, csak a pocakom nőtt meg, és a mellem, meg a fenekem, de amúgy minden szuper. - Minden megvan? Tuti valamit elfelejtettem... - Pislogtam őrült pánikban Shasa-ra. A beszédem azt egész biztosan elfelejtettem. - Miden rendben van, kicsim... - Hirtelen anya jelent meg az ajtóban, a meghatódottságtól könnyes szemekkel. - Neked csak annyi dolgod van, hogy férjhez menj. - Törölgette a szemét mindvégig mosolyogva. ...hogy férjhez menjek. Az ujjaimat tördelve álltam a tükör előtt, jól van kisfiam, érti anya, apa már vár minket.
- Ejha, húgi, te aztán... Megnőttél. - Toppant be a bátyám is, meglepetten siettem elé, hogy megöleljem, már amennyire a pocakom engedte. -  Fogalmam sem volt róla, hogy eljössz.
- A húgom férjhez megy, és ahogy látom hamarosan nagybácsi is leszek. Előre is sok boldogságot. Mocsok mázlista a pasas, remélem tud róla... Vagy ha nem, ha akarod az esküvő után elbeszélgetek vele.
- Azt hiszem azt nem szükséges, de hééé, nem is láthatnál így. - Na nem vagyunk túlságosan babonásak, de ez mégis csak egy nagy nap, adjunk a formaságokra.
- Azt hiszem ideje indulni, a vőlegényed már vár az oltárnál. - Szólt közbe Shasa... Te jó ég! Még néhány szót követve elindultunk. - Apa, mehetünk. - Mosolyogva karoltam bele, aki szintén büszkén mosolygott vissza rám, mindenki felállt, mi pedig lassan elindultunk.   ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Victor S. Hill
Hozzászólások száma :
155
Csatlakozás dátuma :
2012. Dec. 19.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I promise you always have the best part I can give you. 25.12.17 17:19Itt állok az oltár előt és idegesebb vagyok mint a legnehezebb bevetésemen eddigi életemben. Folyton azon idegeskedem, hogy vajon minden úgy sül-e el ahogy kell. -A gyűrűk megvannak? - fordultam Sebastian felé az utolső pillanatokban. - Minden ok. Héé Öreg nyugi..  - nyugtatgatott, de persze nem sokra ment vele. Könnyen beszél az aki csak a munkajának él. Megnősülök és hamarosan apa leszek ez nem olyan mint a reggeli, nem mindennap történik velem.  De igaza van. Muszály összeszednem magam, vagy a végén még én rontom el az egészett. Furcsa érzés az egész. megesködtem annó, hogy én biztos nem veszek el senkit. Még együtt élni sem akartam senkivel, túl nagy gondnak és nyügnek láttam ezt az egészett. Nagyon jol boldogultam egyedül is, legalabb is azt hittem. Aztán jött Ő és minden megváltozott. És eljött a pillanat. Megszolalt a zene és megláttam ahogy a padok között közeledik. Olyan volt akár egy angyal. Teljesen megszünt a külvilág csak Őt láttam ahogy rámemelte a ragyogó tekintetét. Pont mint a filmekben. Semmire sem vágytam jobban mint hogy a feleségem legyen. Szeretem és ezen semmi és senki nem tud változtatni. Édesapja kezembe adta a kezét és én éreztem, hogy most már csak rajtam mulik a boldogsága és én mindent meg is fogok tenni. Egyszerűen képtelen voltam koncentrálni arra amit a pap mond csak is az Ő szépségének bűvöletében voltam. Csak akor tértem magamhoz mikor az Atya felém fordult kérem Mr. Hill mondja el az eskűjét. Lyna felé fordultam nagy levegőtt vettem és megfogtam mindkét kezét. - Először azt gondoltam leírom amit gondolok, de aztán rájöttem, hogy nem kell ide papír, hisz minden amit mondani akarok itt van bennem. Soha sem gondoltam volna, hogy egyszer majd itt állok és arra készűlök, hogy elvegyek valakit aztán megittunk pár pohár whiskey-t. De nem bánom, hogy így történt mert innentől nem nekem kell reggelit csinálnom magamnak...És most fogadom, hogy szeretni foglak  és mindent megteszek azért, hogy te is szeress engem. Ja és hűséges, meg szófogadó leszek és a többi blablabla. A lényeg hogy ezt mind te is tudod és, hogy mindent megteszek azért, hogy az életed egy tündérmese legyen innentől..In dreams and in love there are no impossibilities.
Zene Smile


 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Lyna Hill
Hozzászólások száma :
832
Csatlakozás dátuma :
2012. Apr. 17.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I promise you always have the best part I can give you. 23.01.18 10:24

Victor & Lyna


Magam sem hittem volna, hogy ilyen hamar eljön ez a nap, sőt egyáltalán nem gondoltam, hogy ilyen hirtelen és hát fogalmazzunk úgy egyedi módon. Az egész nem volt betervezve, amiért bevallom utólag nagyon is önző voltam vele, sőt magammal szemben is. Gyerek, férj, házasság, a legtöbb nő életében ez nagyjából így fest, na jó a sorrend talán kicsit más, de ennyi a lényeg. Az én jelenlegi életem valahogy így festett volna, munka, orvosi egyetem, rezidensi állás, azután jött Ő és fenekestől felfordult minden, amiben eddig hittem. Természetesen így sem adtam fel az álmaimat, csak előbb pelenkázok, reggelit készítek, ilyesmi... De valóban nem bánom.
- Nos, akkor... Kezdem is. Bíztam benne, hogy nem az eredeti odahaza begyakorolt beszédeddel fog előhozakodni, miszerint ööö várjunk... Te velem, én veled, és majd lesz valami. - Ismételten nevetésben tört ki mindenki, hát igen, hozzuk ki a legjobbat a dologból, ezt szeretnénk, a közös életünkben is és az az érzésem, hogy sikerülni fog. - Mint mikor megittunk pár pohár whiskey-t, még ma is érzem a hatását, igen erőteljesen rugdos, szóval lassan ki kell mennem, így rövidre fognám. Nem túlzás azt állítani, hogy jöttél, majd fenekestül felforgattál minden körülöttem, megváltoztam, hamarosan anya leszek, feleség és ez a legnagyszerűbb dolog ami történhetett velem, szeretlek. És bárhogyan is alakuljon a közös életünk tudd, hogy rám mindig számíthatsz, melletted leszek, amikor szükséged lesz rám, történjék bármi. - Sosem voltam jó a beszédek írásában, és különben is azt gondolom, hogy van amit nem lehet előre papírra leírni, hisz az érzelmek is spontánok, így a szavaknak is annak kell lennie, jönni fognak maguktól, mi pedig tudni fogjuk mit kell majd mondanunk valakinek az adott pillanatban, hogy átérezze, amit kell. Így van ez jól...  ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Victor S. Hill
Hozzászólások száma :
155
Csatlakozás dátuma :
2012. Dec. 19.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I promise you always have the best part I can give you. 02.11.18 23:06Soha sem gondoltam volna, hogy egyszer majd arra vetemedem, hogy megnősülök, vagy hogy egyáltalán bármilyen nő is képes lesz elviselni engem. Bár ez még nem derült ki teljesen. Még csak most jön a fekete leves. Igen csak kevés időnk volt arra, hogy úgy igazából megismerjük egymást. Hamar beleszól az egészbe ez a gyerek téma. Nem, félreértés ne essék nem azért veszem el, mert terhes, hanem azért terhes mert elveszem. Na jó viccet félretéve én soha sem voltam az a fajta férfi akit érdekelt, hogy a körülötte élők mit gondolnak, meg, hogy ez a normális.. blablabla.. Ez mind csak süket duma. Mégis hova van az leírva, hogy ha a nő terhes akkor el is kell venni feleségül, mert szégyen ha hajadonon szül. Persze az én szüleim nagyon is helyeslik, hogy így történt csak még azt nem tudják, hogy nem azért tettem. Szeretem Őt. Bármenyire is fura, így van. Néha én sem hiszem el magamnak, de aztán jön a kisangyal és fejbe vág, hogy de úgy van. Azt hiszem ez egy jó kezdett. Egy jó kezdett arra, hogy végre normális életet éljek. Furcsa dolog ez a szerelem. Régen azt sem tudom hogy hittem-e benne. Cöööh…Még hogy én szerelmes. Aztán jött ez a gyönyörű fekete démon és tőrbe csalt. Ez a gyönyörű démon aki most annyira angyalian néz ki ebben a ruhában.
-Victor Sedric Hill szabad akaratából veszi nőül az itt megjelent Nőt? – hangzott az anyakönyvvezető hangja. –Igen. – mondtam, miközben végig a kezét fogva a szemébe néztem. Óvatosan húztam a gyűrűt az újára. Most már csak is az enyém.  
- A hallotak alapján, az Amerikai Egyesült Államok és Nevada állam által rám ruházott hatalommal, kijelentem, hogy férj és feleség. Megcsókolhatja a mennyasszonyt. - Ajkaim az Övéihez értek és csak akkor lett valóban világos, hogy megnősültem.In dreams and in love there are no impossibilities.
Zene Smile


 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Lyna Hill
Hozzászólások száma :
832
Csatlakozás dátuma :
2012. Apr. 17.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I promise you always have the best part I can give you. 26.01.19 14:22

Victor & Lyna


Vagy ez a legjobb dolog, amit megtehettünk egymással, egymásért, vagy pedig a legrosszabb, de ezt majd az élet fogja eldönteni. Egy biztos, innentől fogva harcolni fogok a házasságunkért, mert számomra ez nem csak egy papír, a kimondott szavaknak pedig semmi jelentősége, ha mi nem teszünk érte. Működni fog, muszáj működnie.
Nos, egyikünk sem menekült el, ez már csak jelent valamit. Megcsókolt, én pedig boldogan simultam hozzá immár gömbölyödő pocakommal. Tényleg valóságos. Mindez valóban megtörténik.
- Ez most tényleg megtörténik? - Azt hiszem mondhatjuk azt, hogy a legvadabb álmaimban sem hittem volna, hogy ma itt fogok állni. Ez persze nem azt jelenti, hogy kész vagyok mindenről lemondani, ami eddig formált engem, de anya leszek, mindenekelőtt anya és ennek most száz százalékig oda kell adnom magam. Később persze szeretnék visszatérni a tanulmányaimhoz, és egy napon orvos lenni.
Az első tánc... Te jó ég, választottunk mi dalt egyáltalán? Annyira lekötött minket minden az utóbbi időben, kissé felgyorsultak az események, szóval a táncot se gyakoroltuk. Fogalmazzunk úgy, hogy Viktor a túlórái után aztán mindenre vágyik, főként arra hogy a nappali közepén táncikáljunk, amit megtudok érteni, egy dupla ügyelet után állva eltudnék aludni. Egyáltalán tud táncolni? Azt hiszem az elkövetkező időszak lesz az, amikor ráébredünk, hogy mennyi mindent nem tudunk még egymásról, szinte alig ismerjük egymást. Mi most csak két ember vagyunk, akik együtt belevágtak az ismeretlenbe valami jónak az érdekében. Voltaképp annyira nem is lényeges, a hasammal úgysem álltam volna neki tangózni, szóval... majd csak összehozunk valamit. Egy gyereket már sikerült  Ez volt a könnyebbik része. Talán meglepő, de nincs az az érzésem, hogy mennyivel másképp alakulhatott volna, voltaképp nem álmodoztam még esküvőről, így nem volt miben csalódnom, hogy semmi sem úgy történt, ahogy azt én elképzeltem. Egyszerűen jó így. Ez semmin sem változtat. Így most ebben a szituációban fogjuk megmutatni milyen egy jó házasság.   ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: I promise you always have the best part I can give you.

Vissza az elejére Go down

I promise you always have the best part I can give you.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum-