welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
24.03.19 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Pláza

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Nextdo you know who i am?
Chad Donaghue
Hozzászólások száma :
561
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 10.03.14 16:28

Most, hogy túl vagyunk egy-két dolgon, már a terveinket is megvalósíthatjuk. Még azért most tisztázom, hogy annyira ne készülődjön, hogy más férfi elvegye tőlem. Igaz, bízok benne, hogy nem vágynak másra, de attól függetlenül ismerem a férfiakat.
- És én felszedhetlek? - Nézek rá bizakodóan, hátha megengedi nekem, hogy felszedjem. Igaz, hogy már az enyém, de attól még kíváncsi vagyok a válaszára. Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy csak velem legyen az este. A kocsiban már csak arra várok, hogy elinduljunk. Igaz annyira nincs messze a pláza, de így talán még időt is nyerünk ezzel.
- Szép lenne, ha most dugó lenne. - Nevetem el magam, hiszen már rég mindenki otthon van, aki normális munka időben dolgozik. Már csak páran szállingóznak haza, akik túlóráztak, vagy reggel később kezdtek. Nem is baj, majd meglátjuk, így mikor elindulunk, csendben maradok. Előveszem a kesztyűtartóból a térképet, és nézegetni kezdem, hogy melyik étterembe is menjünk. Azért megpróbálok nem egy túl messzi helyet attól, hogy el tudjunk még menni táncolni is. Az nem is kérdés, hogy haza már taxival jövünk, de azért az étteremtől a táncparkettig nem akarok azzal menni. Nem is veszem észre, hogy hirtelen kell fékeznie Charlottenak, így meglep az egész. Hirtelenjében kapok oda kesztyűtartóhoz, minek következtében be is ütöm az ujja, de az jobban fáj, amit a biztonsági öv okoz. Ahogy megtart, úgy érzem, hogy a mellkasomba élesen belenyilal a fájdalom. Elég hamar fulladunk le, és a mögöttünk lévő is elkezd veszettül dudálni. Az ujjamat a számba veszem, eléggé fájt, de arról egy szót sem mondok, hogy a mellkasomban szerintem gáz van.
- Nyugi kiscicám. Vannak még ilyen hülyék az utakon. - Nyugtatom, bár kicsit érdekesen hangzik a válaszom, ahogy az ujjam a számban van. Sajog a mellkasom, de azt csak betudom annak, hogy a biztonsági öv megnyomta egy kicsit és nincs komolyabb bajom.
- Persze, csak bevágtam az ujjam. - Halvány mosoly, nem akarom, hogy aggódjon, így mikor elindulunk, el is teszem a térképet, mert már hamarosan ott is vagyunk. Ha leparkolt, akkor kikötöm a biztonsági övet és egy kicsit előrehajolok, annyira, hogy ő ne lássa, de érezzem, hogy felbírok-e állni. Amikor úgy érzem, hogy annyira még nem fáj, akkor kiszállok a kocsiból. Végig simítok a mellkasomon, majd ha mellém áll, akkor megfogom a kezét és vele együtt megyek be a plázába, hogy keressünk egy ruhaboltot. Az ujjam már nincs a számba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Charlotte Collins
Hozzászólások száma :
492
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 11.03.14 18:31

Azért vettem ki pár nap szabadságot, hogy minél több időt tudjunk együtt tölteni. Azt gondolom, hogy ez csak is jót tehet a kapcsolatunkkal. Na meg annyi kimerítő munka után igazán megérdemelem szerelmem társaságát. Nekem az sem lett volna ellenemre, ha az egész napot otthon töltsük, de ha már neki más tervei voltak a mai napra nézve, így bele mentem.
- Kicsim, te már felszedtél. – Ezen az estén pedig egyetlen egy vetélytársa sem fog akadni, mert engem rajta kívül más férfi nem tud már érdekelni.
- Hogy véletlenül se kerüljünk dugóba nem a fő utakon fogunk haladni. – Ez a város egyszerűen kiszámíthatatlan, ha a közlekedésről van szó. Habár ilyenkor nem szokott csúcsforgalom lenni, de a közeli útfelújítás végett alakulhatott ki dugó, de inkább megelőzném a bajt és másfele útvonalat választok, hogy eljussunk a plázába. Amit már nagyon bánok az a szerencsétlen végett, aki miatt satuféket kellett nyomnom.
- Felháborító, hogy ezek után azt mondják mégis, hogy a szőke nők nem tudnak vezetni. – Csöppet dühös vagyok a történtek végett, ha nem lettem volna bekötve most biztosan kiverte volna a kormány pár első fogamat, ahogy becsapódtam volna a fékezés következtében. Szerencse, hogy mindig ügyelek a biztonságra, csak az a fránya biztonsági öv nyomta meg mellkasomat, ahogy visszarántott.
- Azt még igazán túléled. – Halványan mosolyogtam rá, ahogy leparkoltam a pláza parkolójában. Kiszállva bekapcsoltam a riasztót, majd mellé állva kézen fogva megindultunk, hogy nézzünk nekem egy igazán csinos rucit.
- Mit szólnál ahhoz, hogy ha segítenél nekem egy kicsit? Ez az egész a te ötleted volt, szóval nem fogod csak úgy megúszni. – Mikor már beléptünk az üzletbe közöltem vele, hogy bizony nem csak ülni fog és várni, hogy milyen ruhában állok majd elé kilépve a próbafülkéből.
- Előre szólok, hogy nagyon rövid és nagyon sokat mutató ruhát nem vennék fel. – Hogy értse is, hogy mire gondolok mutattam az egyik közelben lévő ruhára, ami a próbababára volt adva. Túl rövid, túl kivágott és túl vörös volt számomra. Ennél azért jóval visszafogottabb az én ízlésem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Chad Donaghue
Hozzászólások száma :
561
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 12.03.14 16:10

Szerintem néha ki is kell mozdulnunk, és valahogy a mai napon kedvem támadt pár programra. Ezt fogjuk most megvalósítani, bár a táncolásról az jut eszembe, hogy felkérik Charlottet táncolni. Kicsit ettől félek, hogy itt majd mással lesz együtt és ki tudja, lehet, hogy el is hagyna. Bízom benne, tudom, hogy mit mond, de tudom, hogy milyenek a férfiak.
- Akkor jó. - Halványan elmosolyogtam, eléggé nehéz volt őt felszedni, de most, hogy már az enyém, nem akarom odaadni senkinek sem. Az, hogy merre megyünk az, nem az én dolgom, hiszen nem én vezetek. Mondjuk ez a része necces lenne, mert még mindig nincs jogosítványom, mindig csak halogatom a dolgot, mert mindig más dolgom van.
- Rád bízom! - Hagyom rá, hogy merre megyünk, majd beülök a kocsiba és a térképet kezdem el olvasgatni. Csak akkor pillantok fel, mikor a mellkasomat nagyon is megnyomja a biztonsági öv és a hirtelen reflexnek köszönhetően, be is ütöm az ujjamat. Látom, hogy Charlotte nagyon is dühös, de ez elő szokott fordulni, bár nem tudom, hogy mivel is tudnám lenyugtatni.
- Az nem tud vezetni, aki nem tanult meg. És ez a majom a példa rá. - Rántom meg a vállaimat, szerintem ez már a múltté, nem kell rajta rágódni. Az a szerencsénk, hogy nem történt baleset és nem papírokat töltögetünk, ahelyett, hogy vásárolnánk. Amint beértünk a parkolóba és megkérdezte jól vagyok-e, kicsit eltusolom az igazságot, de csak azért, hogy ne aggódjon.
- Biztos, doktornő? - Nézek rá nagy szemekkel, nehogy aztán a végén le kelljen vágni az ujjamat, bár ezeket is csak csípkelődésből mondanám. Nem nagy ügy, majd elmúlik a fájdalom, ez legyen a legkisebb gondom. Azért gondoltam arra, hogy nem csak üldögélni fogok, így bólintok egyet.
- Rendben. - Egyezek bele, majd mielőtt elindulhatnék ruhavadászatra, még elnézek abba az irányba, amit mutat. El is fintorodok, ez még nekem sem tetszik és szerintem Charlotten nem mutatna jól.
- Oké. - Jegyzem meg, milyet ne, majd ott hagyom és elkezdek ruhákat nézegetni. Eddig nem nagyon nyerte el egyik sem a tetszésemet. Ahogy tologatom a ruhákat, egy zöld koktélruhát találok. A színe nem rossz, így elkezdem vizslatni, majd úgy vagyok vele, hogy odamegyek a ruhával a szerelmemhez.
- Ez? - Mutatom fel neki, majd odaadom a kezébe.
- Menj be a próbafülkébe, majd viszek ruhákat! - Mondom neki és úgy gondoltam, hogy amit a kezébe nyomtam, azt el is viszi, hogy lássam hogyan is áll rajta.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Charlotte Collins
Hozzászólások száma :
492
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 13.03.14 3:14

Azt hiszem ez a kis kimozdulás otthonról tényleg jól jött, nem akarok olyan lenni, mint azok az unalmas házaspárok, akik már évek óta minden egyes napjukat azzal töltik, hogy otthon gubbasztanak.
- Ugye még véletlenül sem attól tartasz, hogy a táncparketten oda toppan valaki hozzám, aki lekér, hogy táncoljak vele is? Majd egy táncot követően belé esem és elhagylak? Tudod ennek mennyi a lehetősége? Semennyi! – Fordítottam oldalra fejemet, hogy csak egy pillanatra komolyan nézhessek rá, hogy ezzel is amolyan hangsúlyt adva szavaimnak, de tényleg csak egy pillanat elejéig, mert ugye figyelnem kell az utat a szélvédőn keresztül. Még véletlenül se szeretnék felcsavaródni egy oszlopra. Talán nem kellett volna rám bíznia az útvonalat, ha a hosszabb utat választottam volna, akkor most ez a kis incidens nem történt volna meg. Tény, hogy nagyon felbosszantott.
- Tudod mit? Inkább ne is foglalkozzunk ezzel, mert még ennél is dühösebb leszek, ha a történtekre gondolok. – Akár meg is hallhattunk volna, ha nem reagálok ilyen gyorsan. Simán bele bírtunk volna csapódni az előttünk álló kocsiba. Szerencsére az út további része már ennél gördülékenyebben ment, ezért épségben célba értünk.
- Biztos vagyok benne, de ha nagyon aggódsz magad miatt, akkor később akár meg is vizsgálhatlak. – Sejtelmes mosollyal arcomon közöltem vele, szerintem eléggé érhető volt számára, hogy vizsgálat alatt mire is szerettem volna célozni.
- Nem is rossz, felpróbálom. – Ragadtam meg a vállfánál fogva, majd megindultam vele a próbafülkébe. Szerencsére nincs túl sok ruharéteg rajtam, ezért gyorsan leveszem a ruhámat, hogy felvehessem azt, amit behoztam magammal a próbafülkébe.
- Mit szólsz? – Kissé bizonytalankodóan léptek ki elé immár a ruhában. Számít a véleménye, ezért is érdekel, hogy neki elnyerte-e a tetszését, én még egy kicsit hezitálok a ruhával kapcsolatban, mert nem vagyok egészen biztos a színben, hogy jól áll-e ez nekem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Chad Donaghue
Hozzászólások száma :
561
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 13.03.14 4:05

Hihetetlen, hogy mennyire el tudja találni, hogy mire gondolok. Néha azt hiszem, hogy tud a gondolataim közt olvasni. De elég idiótán hangzik, így kimondva, így úgy teszek, mintha ezt a feltételezést most hallanám először.
- Pff... Dehogyis. - Legyintek egyet a kezemmel és próbálom nem kimutatni az arcomon, hogy mennyire is találta el, hogy ettől tartok. Ez a kis füllentés még nem nevezhető bűnnek. Nem akarom, hogy azt higgye, hogy nem bízok meg benne, hogy ne jöjjön el velem sehova, mert a végén az lesz belőle, hogy féltékeny vagyok. Nem is nézek rá, a hazugságom közben, szerintem már annyira kiismert, hogy ebből tudja a feltételezése nagyon is igaz. De azért megkönnyebbülök, hogy nem fog ez megtörténni, de ezt biztosra csak akkor lehet tudni, ha már ott vagyunk. A kis incidensről pont én akartam elterelni a gondolatait, erre kimondja azt, amit akartam. Végül is, teljesen mindegy, hogy ki jut erre a következtetésre szóban, csak beleegyezek. Nem szeretném, ha ezen sokáig idegeskedne, mert a végén odáig jutunk, hogy nem megyünk sehova, amit nem akarok.
- Benne vagyok! - Csillannak fel a szemeim. Amióta nem az orvosom, azóta nem is volt abban részem, hogy megvizsgáljon, ami persze nem gond, de engem felizgat, ha a munkaruhájában orvososdit "játszik". Persze remélem, hogy a megvizsgálás abból áll, ami most lejátszódik a fejemben. De ezt is csak akkor tudom meg, ha eljutunk odáig. Bent az áruházban odaviszek neki egy ruhát, amit találtam, hogy próbálja fel. Amíg elmegy a próbafülkébe, addig nézek még ruhát, és amint megvannak, megfogom őket és megyek is velük a próbafülkéhez. Pont akkora érek oda, amikor készen van.
- Nem az igazi! - Rázom meg a fejemet, nem tetszik így fazonra, így még benyújtok neki két ruhát, ami a kezemben van és amint levette a másikat, vissza is viszem a helyére, majd tovább válogatok. Amint az egyiket felvette, odamegyek, hogy megnézzem.

//Egyik ruha

Másik ruha
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Charlotte Collins
Hozzászólások száma :
492
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 13.03.14 17:29

Egy egészen kicsit meglepett Chad reakciója, biztosan azért reagált így arra, amit az imént mondtam neki, mert sikerült beletrafálnom. Biztosra veszem, hogy van benne is némi féltékenység és tart is attól, hogy netán a táncparketten oda jön hozzám egy másik férfi, aki szeretne velem táncolni. Ez előfordulhat, de ebben az esetben arra hivatkoznék, hogy vőlegényem van és nem táncolnék szívesen egy ismeretlen férfival.
- Biztosan nem erről van szó? - Kérdezek vissza, hát ha most kibökni, hogy minden elismerése az enyém, mert profin rá tudtam tapintani a lényegre. Habár nem sokat tudunk erről beszélni, mert egy kellemetlen incidens történik velünk. Nem szoktam ennyire kifordulni magamból, de a hirtelen jött ijedség ezt váltotta ki belőlem. Tényleg szerencse volt, hogy ilyen gyorsan tudtam reagálni, mert most nem a pláza felé tartanánk, hanem a kórházba egy mentőben.
- Valahogy sejtettem, hogy nem fogsz ellenkezni. - Azt hiszem a mai napon már így is túl sok mindent ígértem be neki, már számtalan puszival tartózom, erre még ezt is hozzá csapom a betartandó teendőim közé. De végre legalább van időm tényleg betartani azt, amit ígérek neki, ami azt illeti van még pár napom, amit csak is vele szeretnék eltölteni.
- Szerintem sem, túl sápadtnak látszom benne. - Persze hófehér bőröm van, de ebben a ruhában még a szokásostól is fakóbb vagyok. Vissza térve a fülkébe próbáltam fel az egyik ruhát, amit még hozott nekem. Ez a fehér ruha azt hiszem nagyon is jól áll nekem, sőt a váll részénél lévő díszítés is a tetszésemre van, csak az zavar egy kissé, hogy nem szoktam hozzá, hogy ennyire látszik a dekoltázsom. Mégis erőt vettem magamon és ismét kiléptem elé.
- Na és ez, hogy tetszik? - Hogy az összképet is szemügyre vehesse szép lassan körbe forogtam előtte. Mondjuk ezt a ruhát el tudom képzelni a vacsorához, de nagyon is testhez simuló, ezért táncolni cseppet nehéz lesz benne, de nem lehetetlen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Chad Donaghue
Hozzászólások száma :
561
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 14.03.14 21:28

Nem akarom, hogy tudja, ez a félelmem, de azzal, hogy rákérdezett nem hazudhatok neki. Elhúzom a számat, hogy miért nem lehet szimplán lezárni a témát. Most valljam be, hogy igazat mondott? Tisztára gáznak érzem, hogy ennyire fontos neki ez az egész.
- De erről! Tudom mit mondasz, és, hogy mik az érzéseid. De attól még jöhet nálam jobb, aki elcsábít tőlem. - Rántom meg a vállaimat, mert nem vagyok tökéletes férfi, biztos, hogy van nálam jobb is, akivel Charlotte lenni szeretne. Nem vagyok milliomos, sok mindent nem tudnék megadni neki, amit szeretne, de mindent megpróbálok ennek érdekében is. Azért kicsit szomorú vagyok, hogy kikényszerítette belőlem a választ. De akkor már legyünk őszinték.
- Nagyon rég nem vizsgáltál meg. - Öltöm ki a nyelvemet, bár egyszer már elárultam neki, hogy nővér ruhában is elképzeltem egyszer, ahogy abban csábít el. De azért sokkal jobban örülök annak, hogy a barátnőm orvos és nem egyszerű ápoló. Persze nincs velük semmi bajom, de azért mégis csak büszkébb vagyok rá így. Majd bent a plázában, már viszem is oda neki a ruhákat, az első az nem tetszik, illetve a színe jó, de neki valahogy nem. Ezzel legalább egyetértünk így, jöhetnek a következők. Ez a fehér nem is rossz, kicsit emlékeztet a fehér munkaruhájára. Ahogy körbe forog és mikor velem háttal ér, elkapom és úgy lépkedek vele be a próbafülkébe.
- Hm... Nem rossz, tegyük félre. - Suttogom a fülébe, miközben végig simítok a hasán. Egy puszit nyomok az arcára, majd elengedem.
- Próbáld fel a feketét is! - Lépek ki a próbafülkéből, kíváncsi vagyok, hogy az hogy áll neki. Addig is elmegyek és még két ruhát választok ki, amiket vissza is viszek neki a próbafülkébe.

// Egyik ruha
Másik ruha
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Charlotte Collins
Hozzászólások száma :
492
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 16.03.14 1:51

Az előtt még én voltam a féltékenyebbik fél, pedig Chad szavaiból ítélve nagyon is attól tart, hogy valaki betoppan az életembe, aki képes lenne lecsapni a kezéről. Ennek nagyon kevés a valószínűsége, sőt kizárt dolognak tartom.
- Csak ismételni tudom magam, ennek semmi valószínűsége. Chad én csak is rád vágyom, ezért is mondtam igent, ezért vagyok most a menyasszonyod. - Szeretném, hogy komolyan venne, ennek tényleg jelentősége van számomra és nagyon remélem, hogy számára is. Ezért nem is szeretnék tovább arra a feltételezni szánni egy másodpercnél is többet, hiszen hiszek abban, amit neki is mondtam, mert nem csak azért közöltem így vele, hogy megnyugtassam, tényleg őszintén gondoltam.
- Talán azért, mert úgy gondoltam meg vagy elégedve az új orvosoddal és nem igényled már az én vizsgálataimat. - Oké, persze tudom, hogy egészen mást gondol a kivizsgálás alatt, sőt most talán tehetek én is kivételt és egészen eltérő módon vizsgálhatom meg, mint eddig.
- Hé! Te nem lehetnél itt bent, még a végén az eladók rosszra gondolnának. - Szóltam rá még időben, mielőtt ide jönne hozzánk az egyik eladó és kínossá válna a helyzet. Mikor kilépett lecseréltem a fehér ruhát a feketére, de ez közel sem tetszett annyira, mint az előző. Nem is tudom a fehér ruha az azt hiszem jobban passzolt a személyiségemhez.
- Ez nem tetszik, ebben még jobban sápadtnak látszom, meg a váll része tánc közben feszélyezne, mert mindig lecsúszna. - Túl sok volt, és a szabása sem illik hozzám, valahogy elveszve érzem magam a ruhában.
- Ez a ruha, amit most kinéztél nekem nem lesz túl rövid? - Mutattam a zöld ruhára. Mármint szerintem eléggé hosszú lábaim vannak, magassarkúban pedig még kecsesebbnek tűnnek, ezért néha szeretem is mutogatni, de csak mértékkel. Így a vállfán rövidnek tűnik, de talán már magamon egészen más lesz erről a véleményem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Chad Donaghue
Hozzászólások száma :
561
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 16.03.14 12:52

Charlotte csodálatos nő és szerintem ezt nem csak én vettem észre. Nem akarom, hogy más miatt elhagyjon, bár bízok benne, de attól még ez megtörténhet. Egy kisebb veszekedés, megbántás és ki tudja, hogy melyikünk talál vigaszt egy másik ember karjai közt. Én is bűnös lehetek ebben, nem csak ő, ezért magamat is beleveszem. De lehet, hogy jobb lenne, ha nem gondolkoznék ilyeneken.
- De jöhet jobb. - Ez mindig benne van a pakliban, hogy van nálam jobb is. Ki tudja, hogy mennyire fogja meg Charlottet. Nem akarok ezeken gondolkozni, de el sem akarom veszíteni, és egyre jobban komolyodik a kapcsolatunk úgy félek, hogy elveszítem. De ezen már nem gondolkozok, amikor már a plázában vagyunk és Charlotte próbálgatja a ruhákat.
- Dehogynem igénylem. - Biztosítom arról, hogy szeretném, ha egyszer-kétszer megvizsgálna, persze egészen más értelemben gondolom, mert soha sem bírtam elviselni, hogy az orvosomat játssza és nem a barátnőmet. De most valahogy erre igényt tartok. Amint meglátom a fehér ruhában, kicsit az esküvő ugrik be róla, de ezt nem hozom fel neki. Be is viszem a próbafülkébe, mire rám szól.
- És kiküldesz? - Suttogom a fülébe, tudom, hogy nem akarja, ha félreérthető helyzetbe kerülnénk, de nem csináltam semmit, hogy ezt feltételezze. De azért kimegyek és hozok még két ruhát, majd megnézem a fekete ruhát is rajta.
- Hát... Inkább úgy nézel ki benne, mintha terhes lennél. - Rántom meg a vállaimat, remélem nem sértődik meg miatta, de kicsit kövéríti, legalábbis, ahogy nézem. Valóban nem jó ez a ruha, de azért odaadom a másik kettőt.
- Próbáld fel, aztán majd meglátjuk. A próba nem kerül semmibe, ha már úgyis fehérneműben vagy. - Mondom neki, majd elmegyek addig, amíg fel nem próbálja. Már kezdem feladni, mert a fehéren kívül nem találok semmi jót, viszont a fehér sem az igazi. Tetszik, de nem az elképzelésem. Kutatok, mire találok egy piros színűt, ami nagyon tetszik. Oda is viszem neki, és talán már pont át is öltözött, így odaadom neki, amit most hoztam.

// További kép a ruháról
http://entertainment.desktopnexus.com/wallpaper/1461635/
http://www4.images.coolspotters.com/photos/564523/caroline-forbes-and-sherri-hill-draped-red-mini-dress-3705-gallery.jpg
http://michaeltrevino.info/wp-content/uploads/2011/05/9VD207c_0439b1.jpg
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Charlotte Collins
Hozzászólások száma :
492
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 16.03.14 14:10

Ezt a témát lezártnak tekintem, mert sejtem, ha most bármit is mondanék, akkor sem hinne nekem, nem azért mert nem tud, de azért én sem tudhatom biztosra, hogy tényleg életem végéig vele szeretnék-e maradni, de azt biztosan tudom, hogy pillanatnyilag csak vele vagyok képes elképzelni a közös jövőmet.
- Abban az esetben hajlandó vagyok arra, hogy megvizsgáljalak, ha megígéred jól fogsz viselkedni. - Mert betegem nagyon is nyűgös, mikor ténylegesen meg szeretném vizsgálni, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy most nagyon is engedékeny fog lenni, sőt ezt mindketten jobban is fogjuk élvezni.
- Nem igen van más választásom. - Nem szeretném, ha az üzletben lévők, vagy akár az eladók azt feltételezzék, hogy éppen a próbafülkében szerelmeskedünk, ezért nem is hagyom neki, hogy a kelleténél tovább tartózkodjon bent.
- Azért mert tényleg annyira pufi vagyok, vagy csak a ruha kövérít? - Kétségbeesetten fordultam a tükör felé, kezemet végig húztam hasamon. Nem is tudom, ez a ruha tényleg úgy fest rajtam, mintha tényleg jóval vaskosabb lennék, rémesen is érzem magam benne, minél előbb le szeretném vetni.
- Na és erről mi a véleményed? - Gyorsan átvettem tőle a másik ruhát, amit a próbafülke fogasára felakasztottam, ott jó helyen lesz, amíg véleményt mond erről a zöld majdnem miniruháról. Így, hogy most rajtam van nem is a hosszával van bajom, hanem ezzel a furcsán fénylő anyaggal. Habár a mostani piros ruha még annál is rövidebbnek tűnik, mint ami most rajtam van, de így még, hogy a vállfán látom sokkal jobban tetszik, mint eddig bármelyik, az pedig más kérdés, hogy rajtam jól fog-e állni.
- Tudod kezd fárasztó lenni a ruha próbálgatás, de abban biztos vagyok, hogy ha rátalálunk arra a bizonyos szerencsés ruhára, amit majd magaménak tudhatok, hogy sokkal kimerítőbb fog lenni, mindaz ami azok után következik, hogy kibújtam belőle az este végén. - Valamiért erős a gyanúm, hogy a piros ruha fog lenni a befutó, de csak akkor tudhatom biztosan, ha végre felpróbáltam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Chad Donaghue
Hozzászólások száma :
561
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 16.03.14 15:27

Örülök neki, hogy nem próbálja feszegetni tovább ezt a témát. Nem akarok arra gondolni, hogy esetleg nem leszünk együtt, mert most teljesen kizártnak tartom azt, hogy mással éljem le az életemet. Szerelmes vagyok belé és nem tudom, hogy ez valaha is megfog-e változni.
- Én mindig jól viselkedek! - Jelentem ki határozottan, bár az teljesen más kivizsgálás lesz, amit fog velem tenni. Legalábbis remélem, hogy vette a lapot, hogy én mire is gondoltam. Ha nem, akkor valóban nem fogok jól viselkedni, de akkor hamar rá fog arra jönni, hogy mit is akarok vele csinálni. Még a próbafülkébe is bemegyek, bár nem nagyon értem, hogy miért érdekli mások véleménye. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy épp a próbafülkében mit csinálunk. Tudom, hogy amúgy sem lenne képes arra, hogy ennyire extrém helyen essünk egymásnak, épp ezért nem is próbálkozok vele. Nem töltök bent túl sok időt, pont azért mert kiküld.
- Most szomorú vagyok. - Lebiggyesztett ajkakkal hagyom ott, hogy keresgéljek valami ruhát. Kezdem már megunni, de azért még egyet nézek, csak, hogy lássa az igyekezetemet, hogy nem minden ráhárul. Én is kiveszem a részem ebből a vásárlásból, és pont akkor akarom feladni, mikor azt hiszem, hogy megtaláltam egy olyan ruhát, ami nagyon tetszik nekem. Közben vissza is térek, hogy megnézzem, hogy áll rajta a fekete ruha.
- A ruha fazonja ilyen. Nézd! - Mondom neki, mert láttam őt meztelenül, nincs nagy hasa, így nem lehet pufi. Viszont a ruha hasánál végig simítok én is rajta, hogy lássa az még tud simulni, csak ilyen a stílusa vagy nem tudom, annyira nem értek hozzá. Remélem ezt elhiszi, így megvárom, míg a következőt is felveszi.
- A-a. Nem jó. - Rázom meg a fejemet, a zöld ruhánál, majd alig várom, hogy a pirosat felpróbálja. Már azt akarom rajta látni. Kicsit várok, amíg fel nem veszi.
- Ezzel mire akarsz célozni? - Sejtelmesen kérdezek rá, hogy mit tervez az estére, mert én már tudom. Beledugom a kezeimet a zsebeimbe, amíg fel nem veszi a ruhát. Ha már felvette akkor nézem meg, és megint beosonok hozzá a próbafülkébe, hogy hátulról áttudjam karolni. Imádok így álldogálni vele, magamba szívom az illatát, miközben az egyik kezem a szoknya aljára csúszik, hogy a belsőcombjához érjek.
- Hmm... Azt hiszem vadul fogunk szexelni este. - Suttogom a fülébe, nekem tetszik ez a piros ruha, de nagyon sok múlik rajta is.
- Na? Tetszik ez? Megvehetjük a fehéret is és még otthon el tudod dönteni. - Kíváncsi vagyok arra, hogy két ruhát veszek neki vagy csak egyet. Szívesen megveszem neki a fehéret is, mert az is nagyon jól néz ki rajta.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Charlotte Collins
Hozzászólások száma :
492
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 16.03.14 16:29

Nem akarok arra gondolni, hogy mi lesz akkor ha már a jövőben nem tudnánk már úgy szeretni egymást, mint most. Inkább gondolnék a jelenünkre, és arra, hogy most nagyon is boldogok vagyunk egymással.
- Kivéve akkor, amikor nem. - Játékosan csipkelődtem vele, úgy hiszem néha nem árthat a kapcsolatunknak egy-egy ilyen kis ugratás.
- Nyugi, úgyis felvidítalak. - Nem engedhetem meg azt, hogy a vőlegényemmel együtt bent legyek a próbafülkébe. Nekem gondolnom kell arra is, hogy hogyan hatna a karrieremre, ha mások fülébe jutna, hogy orvos létemre próbafülkében szexelek. Nem kockáztathatom ezt meg, különben is elég nagy a házam ahhoz, hogy ne vágyjak egy szűkös pórfafülkei afférra.
- Szóval akkor nem is gondolod azt, hogy nem csak a ruha kövérít? - Ezzel arra szerettem volna célozni, hogy szerinte kövér vagyok-e? Ha felszednék pár kilót szerintem, akkor is szépnek látna, ezért nem hinném, hogy bevallaná, még ha úgy is lenne, hogy kövérnek gondol. Nő vagyok, ezért hiú is, ezért törődöm annyit a külsőmmel és az alakommal.
- Szerintem sem ez lesz az igazi. - Mármint a ruha szabásával és stílusával nincs nagyobb bajom, de a színe az sehogyan sem passzol hozzám. Egyedül eddig az a fehér ruha tetszett igazán és ez a piros, amit nem sokára felpróbálok.
- Maradjon az én titkom, de legyen elég annyi egyelőre, hogy csak pár órát kell várnod arra, hogy kiderüljön. - Sejtelmes mosoly jelenik meg arcomon, habár szavaim nagyon is sokat mondóak voltak. Néha nem áthat ha sejtelmes mosoly mögé rejtem valódi szándékaimat, kell egy kis titokzatosság egy kapcsolatban, ezért sem árulom el neki minden egyes vele kapcsolatos tervemet, minek is tenném? Nem sokára megtapasztalhatja saját maga is.
- Chad, ne rosszalkodj, azt tartogasd estére. - Léptem egyet előre, hogy kezét elhúzza combomtól. Még csak az hiányzik, hogy valaki így meglásson minket.
- Tetszik, ez alkalomhoz illőbb lenne, de a fehér is annyira gyönyörű. - Igazán tanácstalan vagyok, hogy melyik ruhát is válasszam. Azt pedig még nem tudom, hogy valójában szükségem lenne-e mindkét ruhára. Mert ha most nem döntök, akkor otthon is tanácstalanul fogok fehérneműben ácsorogni, hogy melyiket vegyem fel, ezt pedig úgy nem szeretném.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Chad Donaghue
Hozzászólások száma :
561
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 16.03.14 17:35

Nem nagyon értem, hogy mire gondol, én mindig jól viselkedek, nagy szemekkel nézek is rá. Direkt azzal a nézésemmel, amivel elcsábítottam.
- Nincs olyan eset, hogy nem. - Öltöm ki a nyelvemet, mert tudom, hogy mire értette, de attól függetlenül szeretném neki bebizonyítani, hogy mindig jól viselkedek. Csak amikor provokál, de az megint más eset. Kicsit szomorú vagyok, de egyből mosoly kerül az arcomra, ahogy majd felvidít. Örülök neki, hogy felvidít, mert akkor tudom, hogy mire gondol. Legalábbis remélem, mert nekem az jutott az eszembe, hogy majd egy forró csókban lesz részem. Viszont a kérdését nem értem, így összeráncolom a homlokomat.
- Mi? Egyáltalán nem vagy kövér. - Biztosítom róla, mert szerintem tényleg felszedhetne még pár kilót, de ha nem akar akkor nem fogom erőltetni. Viszont nem tetszik a zöld, amit felpróbált, így ezt el is mondom neki. Örülök, ha ő is ezen a véleményen van. Viszont hozok neki egy másik ruhát, ami nekem nagyon is tetszik, így kíváncsi vagyok, hogy mikor jutunk el ahhoz.
- Megint titkolózol! - Biggyesztem le megint az ajkaimat, majd kimegyek várakozni. Amint felvette a ruhát, megint bent termek nála, de úgy tűnik annyira, nem örül neki, hogy így fogdosom. Elveszem a kezem, ahogy ellép tőlem.
- Nem is rosszalkodtam. - Nyöszörögve ülök le a próbafülkében található székre, hogy megvárjam míg levetkőzik. Nem akarok kimenni, még így is elfér, szóval itt maradok, ha csak nem küldött már ki.
- Akkor mindkettőt megvesszük! - Jelentem ki, majd megfogom a fehéret és a pirosat és kimegyek, hogy a saját ruháját fel tudja venni, én pedig kint megvárom. Már ha minden igaz, akkor csak fizetni kell és már mehetünk is.
- Cipő kell hozzá? - Fordulok felé, hogyha kijött a próbafülkéből, ha már itt vagyunk a plázában, akkor ne forduljunk vissza, ha otthon jön rá, hogy kéne egy hozzáillő cipő is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Charlotte Collins
Hozzászólások száma :
492
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 17.03.14 1:43

Felelet helyett mindössze játékos mosolyommal próbálok válaszolni. Ha már Chad megteheti, hogy így néz rám, akkor az a minimum, hogy a legbájosabb mosolyomat elővéve próbáltam rá hatni.
- Ezt csak azért mondod, mert tényleg így gondolod, vagy szeretnéd megkímélni magad a hisztimtől? - Hatalmas önkritikával rendelkezem, de szerintem tényleg csak a ruha kövérít, mert azért ennyire nem vagyok akkora, mint a ruhában látszok. Hiába mondják azt, hogy feketében soványabbnak látszik az ember, fehérben pedig testesebbnek, mégis a ruha szabásától fordítva érzem ezt.
- Kicsim, mindent csak a te érdekedben teszek. Hidd el sokkal jobban fogsz örülni, ha abban az adott pillanatban fog minden kiderülni. - Mondhatnám azt is, hogy nem akarom lelőni idő előtt a poént, de amit vele tervezek tenni, abban semmi poénos nem fog lenni, sokkal inkább élvezetes lesz mindkettőnk számára. Legalábbis én ebben reménykedem.
- Akkor te ezt minek neveznéd? - Felhúzott szemöldökkel vontam kérdőre. Nem zavartattam magam, gyorsan átvettem előtte a másik ruhát, közben reménykedtem, hogy egyetlen eladó sem fog betoppanni, hogy leteremtsen minket, amiért bejött velem a vőlegényem is a fülkébe.
- Most már biztos, hogy én vagyok a világ legszerencsésebb nője. - Hálásan mosolyogtam rá, amiért mindkét ruhát hajlandó megvenni nekem. Sőt, mielőtt kilépett volna a fülkéből, nyomtam ajkaira egy apró puszit, majd gyorsan magamra kaptam végre azt a ruhát, amiben jöttem.
- Nem, otthon elég sok cipőm van, hogy találjak a ruhákhoz illőt. - Ebben biztos voltam. Van odahaza piros és fehér cipőm is egyaránt, amik pont passzolnának a ruhákhoz.
- Szóval azt hiszem végeztünk. - Megkönnyebbül néztem rá, már csak fizetni kell és már indulhatunk haza, hogy megkezdjem a vacsorához való készülődést.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Chad Donaghue
Hozzászólások száma :
561
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 17.03.14 9:10

Imádom mikor mosolyog, így csak csillogó szemekkel nézek rá. Persze tudom, hogy én kezdtem, de így mindig is tudni fogom, hogy még mindig szerelmes, hiszen csillognak a szemei is mikor mosolyog, nem tudom, hogy ez neki feltűnt-e. Viszont ez a kérdés már megint nem tudom, hogy honnan jött. Még nem hallottam őt hisztizni, de nem is akarom, főleg nem a kilók miatt.
- Én úgy gondolom, hogy még szedhetsz fel pár kilót, amit nem akarsz. De nekem teljesen mindegy, hogy hány kiló vagy, csak érezd magad jól. - Mondom el a véleményemet, mert erről már volt szó és akkor is azt mondtam, hogy szedjen fel pár kilót, ergo ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem kövér. De ha ő nem hiszi el, akkor mondhatok én neki bármit. Viszont ez a fekete valóban nem tetszik.
- Kíváncsian várom. - Nyújtom ki rá a nyelvemet, hiába kérném, úgysem mondaná el, mert amit a fejébe vett azt megfogja valósítani, és tudom, hogy csak olyat fog velem tenni, ami nagyon is fog tetszeni. De az este még messze lesz, így csak a mostanira kell koncentrálnom, mert a végén tényleg nem megyünk sehova az ágyon kívül.
- Őrült vágynak! - Nem tetszik ez a nézése, de én csak nagyokat pislogok, hogy feloldjam. Addig üldögélek, amíg le nem vetkőzik, ezzel csak még inkább magamat hergelem, de ha már megtudtam, hogy mi tetszik neki, akkor eldöntöm, hogy mindkettőt megvesszük, elvégre még tervezek ilyen eljárós estéket kelleni fog a ruha. Nem járkálhatunk minden alkalommal a plázába.
- Tuti biztos? - Rákérdezek azért, mert eddig is azt hittem, hogy ebben a tudatban él. Viszont én bármit képes vagyok megvenni neki, ha kéri és boldoggá teszi. Igaz, hogy megfelelő pénzkereten belül, de azt is megoldanám, ha nem lenne rá pénzem. Épp kimennék mikor meglep egy szájra puszival, amit viszonozok, de nem maradok tovább bent, mert akkor tényleg rámozdulok. Viszont, ha már itt vagyunk, akkor a cipőről is megkérdezem, nehogy otthon derüljön ki, hogy az nincs.
- Oké, akkor mehetünk haza. - Mosolygok, örülök neki, hogy nem tartott ez olyan sokáig, maximum 45 percig. Megfogom a kezét és összekulcsolom az ujjainkat, ahogy a pulthoz megyünk. Kifizetem a ruhákat, majd a szatyrot megfogom, és már mehetünk is a kocsihoz. Szerintem most ügyesek voltunk, mert gyorsan végeztünk és még két ruhát is találtunk, ami tökéletes.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Charlotte Collins
Hozzászólások száma :
492
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 18.03.14 23:18

Most nagyon tudok annak örülni, hogy ilyen jó ízlése van, mert eleinte kissé tartottam attól, hogy miféle ruhákat szeretne rajtam látni, de szerencsére semmi kihívót. Habár benne van a pakliban, hogy azért választ szolidabb ruhákat, mert nem szeretetné, ha más férfiak figyelmét felkelteném. Én pedig szeretnék neki tetszeni, arról pedig végképp nem tehetek, ha esetleg másnak is megtetszem.
- Annyira tudtam, hogy ezt fogod majd mondani. - Tükörben nézegettem magam, úgy beszéltem hozzá. Majd csak úgy eszembe jutott valami, amin mosolyognom kellett.
- Azért majd az esküvőig megpróbálom magam formában tartani, hogy karjaidban tudd átlépni velem a küszöböt. - Igaz, azt beszéltük meg, hogy talán évek múlva fogunk oltár elé állni, de addig is megpróbálok oda figyelni az alakomra, Nem fogom magam a gyűrttől bebiztosítva érezni és megengedni magamnak, hogy ezért kevésbé figyeljek oda a külsőmre. Sokan megengedik maguknak, hogy elkényelmesedjenek, de én nem akarom, hogy az évek alatt felszaladjanak rám a kilók.
- Nos, az este végén mindenre fény fog derülni. - Ezzel nem mondtam neki túl sokat, de őszintén nem is akartam. Szerintem tényleg jobb lesz ha számára meglepetést okozok, pár dolgot már megígértem neki, de ezen felül is lesznek még számára meglepetéseim.
- Próbáld türtőztetni azokat a bizonyos vágyaidat. - Nem vagyok bevállalós fajta, ezért azon is meglepődök, hogy olyan könnyedén libben be mellém a fülkébe. Ezért kissé feszélyezve is érzem magam, mert nem akarok ebből problémát.
- Igen, biztos. - Mondtam egy határozott bólintás után. Azt hiszem a cipő kiválasztás gyorsabban fog menni, hiszen gardróbomban sok-sok pár magassarkú található. Biztosan találni fogok a ruhákhoz illő cipőt.
- Nem hittem volna, hogy ilyen gyorsan fogunk találni akár egy ruhát is, de neked köszönhetően kettőt is sikerült. - Hálásan mosolygok rá, természetesen örülök az új ruháknak. Fizetés után távoztunk a plázából, kézen fogva lesétáltunk a parkolóig, ahol ismét beszálltunk az autóba, hogy beindítva az autót újra elinduljunk haza.

//folyt. köv. a lakásban?//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Admin
Hozzászólások száma :
2127
Csatlakozás dátuma :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Pláza 18.03.14 23:25

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
Dominic Loiselle
Hozzászólások száma :
38
Csatlakozás dátuma :
2014. Mar. 23.TémanyitásTárgy: Re: Pláza 01.04.14 1:31

- Tudod te, mit vállalok be azzal, hogy csak így testőrök, sofőr vagy bármi nélkül besétálok egy plázába, ahol hemzsegnek a tinilányok, akik felismernek egyetlen szempillantás alatt? Van fogalmad róla Emily Davies, hogy mi történne akkor, ha egy felindult rajongónak hála lebuknék? Nyakamba szakadna a sajtó, a fotósok, az aláírásért rimánkodók, és még sorolhatnám…
- Az isten áldjon meg Dominic, tudnál három és fél percre másra is gondolni, nem csak magadra?
- Szivi, ha nem így lenne, most épp nem Vegasban lopnám a napot, hanem Miamiban forgatnám a következő néhány epizódot a Fenevadakba és élvezném, ahogy Cassiy Lenox mellbedobással próbál rávenni arra, hogy kapjon két mondatot az évadban, ne csak statisztaként rohangásszon a vásznon.
- Kicsi szívem majd megszakad, hogy ekkora áldozatra kértelek.
- Ne gúnyolódj velem Ems, tudod nagyon jól, hogy miért vagyok itt. Szerettem a bátyádat, olyan volt számomra, mintha csak a fivérem volna, vér a véremből és én is arra vágyom, amire te. Azt akarom, hogy Minea Weiss megfizessen, és ezért bármire hajlandó vagyok. Megértetted Emily?
- Tökéletesen.
- Akkor soha ne vond kétségbe a hűségem, és bízd rám, hogyan férkőzöm a csaj közelébe.
- De…
- Rendben?
- Dominic…
- Rendben?
- Rendben.
- Akkor már csak azt mond meg, van e ezüsttálcád, amire szervírozhatom a fejét, miután végeztem vele.
- Légy óvatos Dominic, Mineát nem ejtették a fejére. Gyanakvó természet, nagyon rafinált, és ha veszélyben érzi magát bármire képes. A nyakamat tenném rá, hogy le fog nyomoztatni téged, vájkálni a múltadban, terhelő információk után kutatva, amikkel aztán…
- Amikkel aztán megpróbál majd sarokba szorítani. Tudom Ems, felkészítettél. Minden rendben lesz, csak bízz bennem.
- Ne okozz csalódást.
- Most megyek, majd jelentkezek. - ezzel ki is nyomtam a telefont, amit a zsebembe csúsztattam, majd kiszálltam az autómból és elindultam befelé a plázába.

Hála a baseball sapkámnak és a napszemüvegemnek, amiket felvettem, nyugodtan sétálhattam végig a csarnokon, tekintetemmel a célszemély után kutatva, akit hamarosan észre is vettem, ahogy néhány ruhadarabbal együtt belépett egy próbafülkébe. Hmm… azt hiszem, ennek a munkának is meglesznek a maga előnyei. Mivel legnagyobb szerencsémre a nő nem egy fehérneműüzletben válogatott, hanem egy divatos, mindkét nem számára árusító butikban, így bátran követhettem. Mint aki csak úgy besodródott, úgy nézelődtem szerteszét, rámosolyogtam az eladónőre, aki aztán vörösen bújta tovább a kis magazinját, így feltűnésmentesen juthattam el a fülkékig és dőlhettem neki az egyik ajtajának összefont karokkal. A szemközti helyiség ajtaja résnyire nyitva volt, biztos valami baj lehet a zárral, ez viszont épp kapóra jön nekem, mert így ráláthatok Mineára.
- Khm… - köszörültem meg egy kicsit a torkom. - Ha elfogad egy jó tanácsot a célcsoport egyik képviselőjétől… mert abban nem kételkedem, hogy ezekben a rucikban a férfi szíveket igyekezne meghódítani… akkor a fekete minit választja, a piros túl sokat mutat, nem bíz semmit a fantáziára. - szólítottam meg halk, kellemesen mély hangon.


To: Minea

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Minea Jade Weiss
Hozzászólások száma :
102
Csatlakozás dátuma :
2013. Dec. 11.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 01.04.14 2:59

Dominic  &  Minea
Nálam a bevásárló lista nem úgy néz ki, mint egy normál életet élő nő mindennapjaiban. Listám elején áll a fegyver és a lőszer, még mások ilyesmit sosem írnának fel egy szokásos bevásárló listára. Na, de nem is vagyok egy hétköznapi személy, tele vagyok titkokkal, külsőm pedig megtévesztő lehet mások számára. Bárki a törékeny nőt látná bennem, de ez nagyon távol áll a valóságtól. Azt hiszem ez a legnagyobb fegyverem, hogy tudok élni a meglepetés erejével, hiszen ki nézné ki belőlem, hogy fejvadász vagyok? Ettől függetlenül igyekszem normális életet élni. Két megbízatás között bele fér egy kis vásárolgatás, elvégre én is nőből vagyok. Melyik nő ne szeretne csinos lenni? Ruhatáramra pedig nagyon is rá fér néhány új darab, ezért is tévedtem be a plázába. Mindig céltudatosan vásárlok, tudom mit akarok, ezért nem nézelődök, csak megragadom a vállfánál a ruhákat, hogy bevigyem magammal a próbafülkébe. Eddig két ruhára vetettem szemet, egészen jól nézett ki a vállfán, de fel kell próbálnom őket, hogy megtudjam rajtam is ennyire jól állna-e? Észre vettem, hogy a fülke ajtaján lévő zár nem egészen azt a funkciót végzi, amit kellene, de nem igazán foglalkoztam ezzel a kis aprósággal. Először a piros ruhát vettem magamra, első pillantásra tetszett, de talán túl sok mindent mutat belőlem. Szemben állva a tükörrel nézegettem magam, mikor torokköszörülésre lettem figyelmes. Nem fordultam meg, jól láttam a tükörből is azt, hogy egy férfi áll a hátam mögött. Mégis mit keres itt? Már nyugodtan ruhát sem lehet próbálni?
- Azt mondod? - Kérdésemet követően szembe fordultam a kukkolómmal. Még sosem keveredtem efféle helyzetbe, ezért egészen izgatni kezdte a szituáció a fantáziámat.
- Na és arra nem is gondoltál, hogy szeretek sokat mutatni magamból? - Zavartalanul kezdtem lefelé húzni a rajtam lévő piros ruha cipzárját. Nem zavartattam magam, előtte vettem le magamról a ruhát. Most aztán tényleg nem sok mindent bízok a fantáziájára. Mindössze csak egy fekete csipkés bugyi volt rajtam, de nem sokáig gyönyörködhetett látványomban, mert felvettem azt a bizonyos fekete ruhát, ami szerinte jobban mutatna rajtam.
- Ez jobb? - Nem is értem, hogy miért érdekel a véleménye, de ha már volt olyan pofátlan, hogy csak így ide tolta a képét, akkor annyit igazán megtehetne, hogy megossza velem a véleményét, habár eddig is kérdezés nélkül megtette.
A szentek ugyan bármikor elbukhatnak, de a kárhozottak mindig megváltásra áhítoznak.
by stel

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Dominic Loiselle
Hozzászólások száma :
38
Csatlakozás dátuma :
2014. Mar. 23.TémanyitásTárgy: Re: Pláza 01.04.14 3:53

Sajnos kénytelen vagyok elismeréssel adózni a hölgyike formás idomait illetően, hiszen ami tény, az tény, csak a vakok és a buzik tagadnák, hogy a velem szemközt álló nő, simán elmehetne playmatenek. Dús, telt keblek, karcsú, formás derék, hosszú combok… Mégis melyik pasi volna képes erre nemet mondani? Lemerem fogadni, hogy jó néhány férfitársam adná el a lelkét az ördögnek egyetlen kósza numeráért cserébe ezzel a teremtéssel és hát… mit tagadjam, engem sem hagy hidegen. Ha nem tudnám róla, hogy egy alattomos ribanc, aki elvette tőlem a legjobb barátomat, és nem épp azért volnék Las Vegasban ezekben a napokban, hogy tönkre tegyem, lelkileg megkínozzam és Emily kezére játsszam, aki aztán végez vele, komolyan elgondolkoznék azon, hogy komolyabban is bepróbálkozom nála, aztán lesz ami lesz. Bááár… ha azt vesszük, hogy a terv első fele onnan indul, hogy férkőzzek a közelébe és csábítsam el… Röviden ne csak a szexre gondoljak, de ha a szükség megkívánja nyáladzak is egy kicsit. Milyen szerencse, hogy színész vagyok, vagy mi…

- Igen azt mondom. - mértem végig picit feltűnőbben, mint ahogyan azt ildomos lenne, de hát, ha egyszer a kicsike ennyire bevállalósnak tűnik, én mit játsszam a kis szűz kamasz fiút?
- Nos igen, az is egy lehetséges opció, ám ebből a szögből ahol én állok, nem tűnsz könnyűvérű nőcskének, aki estéről estére zajos klubokban illegeti magát hasonló rucikban a pasik előtt, akiket aztán felcipelnek magukhoz, reggel pedig csodálkoznak, hogy az épp aktuális muksó még a számát sem hagyta meg, úgy távozott el, míg a hölgyike aludt. - bár tény, épp az ilyen nőcik miatt szépek a vegasi éjszakák. Perverz vigyor kúszott fel a képemre, ahogy Minea lecsúsztatta magáról az említett vörös ruhadarabot, szemeim elé tárva ezzel fedetlen kebleit, ám a látványban nem sokáig gyönyörködhettem, mivel hamarosan már ott virított rajta a fekete, ami nekem annyival jobban tetszett, mint az előző. Pár pillanatra csalódott képet vágtam, mint a kisfiú, akitől elvették a zacskó cukorkáját, ám aztán minden cidri nélkül nyitottam ki a fülke ajtaját és sétáltam be mögé.

- Sokkal jobb. - bólintottam miután becsuktam az ajtót amennyire lehetett, majd közelebb léptem hozzá és gyengéden elkezdtem felhúzni a hátán a cipzárt.
- Sokkal jobban simul az alakodra, kiemel mindent, amit kell, de nem tesz közönségessé. Bár persze ez csak magánvélemény. - simítottam óvatosan végig a hátán, miután a cipzár már a helyére került.
- Viszont jobban meggondolva, szegény ruha nem húzná túl sokáig, a pasid biztos leszaggatná rólad, amint meglát benne.


To: Minea

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Minea Jade Weiss
Hozzászólások száma :
102
Csatlakozás dátuma :
2013. Dec. 11.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 01.04.14 4:29

Dominic  &  Minea
Túl sokat enged meg magának, de azért engem sem kell félteni. Annyi munka és gyilkosság után néha nekem sem árthat meg egy kis szórakozás. Ezért egyáltalán nem veszem komolyan ezt a férfit, mindössze csak szórakozok vele, ha már volt képe ilyen pofátlan magatartást mutatni. Micsoda szerencse, hogy sosem voltam szégyenlős fajta, ezért nem zavar, hogy le sem veszi rólam tekintetét, sőt valahogy még élvezem is.
- Egy: nem járok zajos klubokba, kettő: ha bárki is lelép egy áthancúrozott éjszaka után, akkor az csak is én lehetek, három: nem azért esett erre a ruhára a választásom, hogy bárki is felcsípjek. - De ha mégis, akkor mi köze lenne hozzá? Felnőtt nő vagyok már, azt csinálok, amit csak akarok. Ha pedig kedvem támadna most azonnal szeretkezni ezzel az ismeretlennel a próbafülkében, akkor egy percig sem hezitálnék. De, inkább játsszuk csak a mindent a szemnek és semmit a kéznek játékot. Mégis honnan szedi a bátorságot ahhoz, hogy betessékelje magát mellém a fülkébe? El kell ismernem van benne kurázsi.
- Szerintem túl hosszú. - Feljebb igazítottam magamon a szoknya részét, combközépig ért. Jobban tetszett így, formás lábaimat szeretem kitenni abba a bizonyos kirakatba. Dekoltázs része nem túl kivágott, ezért mutathatok többet lábaimból.
- Jobb így, nem? - Próbáltam csak magamra koncentrálni a tükörben, mégis akármennyire szerettem volna figyelmen kívül hagyni, hogy közeledik felém mégis felkeltette valamennyire az érdeklődésemet.
- Nem mintha rád tartozna, de nincs senkim, aki leszaggathatná rólam. Szóval leszel olyan szíves, hogy lehúzod a cipzárt? - Pár centit hátráltam felé, de egyetlen pillanatra sem vettem le róla tekintetemet. Kapóra jön a velem szemben lévő tükör. Nagyon is meggyőző volt, elhitette velem, hogy tökéletesen áll rajtam ez a ruha, ezért ezt biztosan megveszem.
A szentek ugyan bármikor elbukhatnak, de a kárhozottak mindig megváltásra áhítoznak.
by stel

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Dominic Loiselle
Hozzászólások száma :
38
Csatlakozás dátuma :
2014. Mar. 23.TémanyitásTárgy: Re: Pláza 01.04.14 4:54

- Lényegében abszolút a te döntésed, hogy végül melyik ruhát veszed meg magadnak, én pusztán csak ártatlan áldozata voltam a résnyire nyitva maradt fülke ajtónak, és a formás domborulataidnak. Gondoltam, ha már egyszer így esett, segítek a választásban, mivel kissé tanácstalannak tűntél, de ha nem kérsz a gondolataimból, akkor nem traktállak velük, megmaradok a csendes nézelődésnél. - milyen vicces, egy bosszúhadjárat kellett ahhoz, hogy a jól nevelt francia színészből egyszeriben csak kitörjön a perverzebbik énje, amit aztán szabadon hagy randalírozni, míg csak kedve tartja. És hát miért is ne tenné, amikor úgy tűnik fogékony közönséget talált hozzá? Nézzenek oda, sikerült teljesen elmerülnöm a gondolataimban, mire pedig, úgy ahogy feleszméltem, az a bizonyos fekete ruhácska már nem egészen úgy állt a nőn, mint ahogyan azt eredetileg a tervező megálmodta. Mégsem lehet egyetlen rossz szavam sem, mert ezeket a lábakat bizony bűn volna takargatni.
- Igazad van, így az igazi. - simítottam végig a pillantásommal lentről felfelé haladva, olykor - olykor elidőzve bizonyos pontokon. Komolyan, ha ezt elmesélném Emilynek, biztos nagyon jókat mulatna a szenvedéseimen, elvégre az istenit, férfi vagyok, és az érzékeim villámgyorsan reagálnak a kellemes ingerekre.

- Nincs senkid? Nahát, most biztos csak ugratsz. - ám eközben már azon ügyködtem, hogy lassan lehúzzam a cipzárt a ruha hátáról. Miután ezzel megvoltam tettem egy lépést hátra, hogy szabadon kibújhasson az öltözékből, ne pont én álljam az útját, a tekintetem pedig megakadt az eladó hölgyön, aki időközben úgy fest rossz oldalra jutott a magazinban, mert eléggé gyanúsan pislog felém. Ajjaj… én megmondtam, hogy ebből baj lesz.
- Miért van az, hogy mindig a legrosszabb pillanatban képesek elrontani a mulatságot? - sóhajtottam fel, majd ismét Minea felé fordultam.
- Tartok tőle engem hamarosan üldözni kezdenek, mégsem szívesen válnék el tőled. Mond csak… velem tartanál?


To: Minea

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Minea Jade Weiss
Hozzászólások száma :
102
Csatlakozás dátuma :
2013. Dec. 11.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 01.04.14 18:27

Dominic  &  Minea
Honnan ilyen ismerős nekem ez a pasi? Ha bármilyen munka kapcsolat lett volna közöttünk, akkor vagy emlékeznék rá, vagy már halott lenne. Még sem tudok rájönni, hogy miért gondolom azt, hogy már láttam volna eddig valahol, mikor nyilvánvaló, hogy most először találkoztunk egymással. Igaza van abban, hogy az én döntésem melyik ruhát szeretném magammal hazavinni, de ettől még nem zavar, ha tátott szájjal nézné végig, ahogy egy-két ruhát még a szeme láttára felpróbálnék.
- Nekem mindig igazam van. - Nagyon ritka mikor tévedek, de az már biztos, hogy nem a ruhaválasztásban szoktam. Jól tudom, hogy mi áll jól nekem, hogy mi emeli ki az alakomat, hogy miben kell lennem ahhoz, hogy minden férfi fantáziájába belopjam magam.
- Ha lenne bárkim is szerinted láthatnál így, ennyire hiányos öltözékben? - Mert ugye, ahogy lehúzta a cipzárt úgy léptem ki a ruhából és fordultam felé. Egészen félreérhető helyzetbe keveredtem vele, az pedig már csak hab a tortán, hogy a fülke ajtaján rossz a zár és a külső szemlélők túl sok mindent képzelhetnek bele ebbe a szituációba.
- Talán féltékenységből, vagy irigységből. - Valójában nem tudom, ezért vállat vonva nyúltam azért a zöld ruháért, amiben érkeztem, hogy felvegyem. Elég volt a próbafülkés sztriptízből, eldöntöttem, hogy a fekete ruha velem jön.
- Mi van? Üldözni, téged? Mégis miért? Na meg miért akarod annyira, hogy veled menjek? - Léptem bele magassarkúmba, ezután megragadtam a fekete ruhát, amivel pár pillanaton belül már szeretnék a kasszánál lenni, fizetni majd távozni.

ruci
A szentek ugyan bármikor elbukhatnak, de a kárhozottak mindig megváltásra áhítoznak.
by stel

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Dominic Loiselle
Hozzászólások száma :
38
Csatlakozás dátuma :
2014. Mar. 23.TémanyitásTárgy: Re: Pláza 01.04.14 19:17

- Miért zárná ki a kettő egymást? - vontam fel a szemöldökömet őszinte meglepettséggel az arcomon. - Ez már a huszonegyedik század szépségem, ahol az, hogy egy nőnek esetleg barátja vagy férje van, nem jelent feltétlen monogámiát, őszinte szerelmet. Az érdekkapcsolatok világában egy jegyűrű lehet puszta befektetés is, egyebekről már nem is beszélve. Félre ne értsd, nem rólad beszélek épp, de én is láttam már karón varjút, olyan asszonyokat, akiket a férjük képtelen volt kielégíteni, vagy akik nyitott házasságban, párkapcsolatban élnek. - vontam meg a vállam.
- Szóval nem, nem tartom kizártnak, hogy attól független, mennyire fedetlenül állsz épp előttem, van valakid, aki esetleg néhány röpke pillanat múlva itt terem majd a hátam mögött, hogy aztán kirángasson a pláza elé és feltörölje velem a betont, amiért zaklatom a barátnőjét. - mértem végig ismét.
- De tudod mit? Ezért a látványért, kis ár volna egy kis verés.

Sajnos a megérzésem nem csalt, mivel épp abban a pillanatban, hogy Minea visszabújt a saját ruhájába, az eladó nőcske szemei hatalmasra kerekedtek, láttam, amint küzd minden egyes lélegzetvétellel, miközben, hogy meggyőzze magát arról, csakugyan nem csalnak a szemei, időről időre újra a magazinra lesett, majd pedig vissza rám.
- Maga… maga az! - mutogatott bőszen, ebből pedig sejtettem, hogy hamarosan futás lesz.
- Mindent elmagyarázok később, ígérem, de most vedd meg a ruhát, ha kell, aztán spuri, míg nem késő. - fordultam vissza a nőhöz, aki úgy tűnt végül megértette, hogy jobb lesz hallgatnia rám, mivel a következő percben már sietve oda is lépett a kasszához és fizetett. Elégedetten bólintottam, mikor már zacskóval a kezében állt előttem, majd egy hirtelen mozdulattal megragadva a csuklóját felsiettem vele a hátsó lépcsőn, egyenesen a pláza legfelső emeletére, ami valamiért egy kötéllel volt lezárva, s tábla adta a tudtunkra, hogy a fenti üzletek bizonytalan ideig zárva tartanak.

- Pompás. Itt nyugtunk lesz. - léptem át a kötél felett, majd óvatosan átemeltem a nőt is.
- Remélem nem félsz a kisebb szabályszegésektől. - kacsintottam rá, s foglaltam helyet a legközelebbi padon. Vettem néhány mély lélegzetet, hisz ami igaz, az igaz, szép kis távot futottunk meg az imént, majd ismét Minea felé fordultam.
- Akkor kezdeném a bemutatkozással, ha már egyszer így bepofátlankodtam a fülkédbe, melyből azt hiszem, a futásunk okát, te is ki fogod tudni találni. - ezzel levettem a napszemüvegemet, tekintetemet mélyre fúrtam az övéiben, és még egy szemérmetlenül szexi mosolyt is megengedtem magamnak, mert hát, ha már egyszer bírok ilyesmivel, miért ne?
- Dominic Loiselle, szolgálatodra. - nyújtottam kezet felé. - Na és benned kit tisztelhetek?


To: Minea

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Minea Jade Weiss
Hozzászólások száma :
102
Csatlakozás dátuma :
2013. Dec. 11.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 01.04.14 21:36

Dominic  &  Minea
Jobban tudnám értékelni, ha nem beszélne ennyit. Sosem szerettem azokat a férfiakat, akik túl sokat fecsegnek, sokkal jobban tudnám értékelni, ha mondjuk hozzám hasonlóan mutatna valamit magából. Mert ugye az egyáltalán nem fair, hogy mondjuk úgy, hogy majdnem meztelenül látott, de én eddig belőle nem sokat vehettem szemügyre, pedig egészen érdekelne mit takarhat ruhája. Szokatlanul perverz gondolatok gyülekeznek elmémbe, talán csak a helyszín és a szituáció végett, vagy csak mostanában hiányzik az életemből az intimitás és felizgat ez az egész.
- Megnyugtatlak nem fog pillanatok múlva ide toppanni a féltékeny barátom, mert tényleg nincs senkim. - Nem tragédiaként élem meg, inkább élvezem a szingli létet, sőt az én szakmámban nem lenne tanácsos bármi komoly kapcsolatba bonyolódni. Nem úgy fogom fel, hogy egyedül vagyok, inkább úgy, hogy ezért bárki az enyém lehet.
- Arra még nem is gondoltál, hogy nem szeretnék jelenetet rendezni, de ha kikerülünk innét, akkor én leszek az, aki szépen felképel, mert ilyen pofátlanul viselkedtél? - Mégis mióta bevett szokás másokhoz csak úgy beállítani, miközben éppen ruhát próbál? El kell ismernem eléggé extrém módszerei vannak, ebből is látszik, hogy mennyire magabiztos, vagy inkább őrült?
Egyrészt nem értettem miért kell ennyire kapkodnunk, másrészt pedig magamat sem értettem, hogy miért tartok vele. Mégis mi ütött belém? Amint fizettem és a kezemben volt a zacskó, már csuklómnál fogva meg is ragadott. Ennek biztosan köze lehet annak az idióta picsának, aki hebegett-habogott neki valamit, amiből semmit sem tudtam kivenni. Hirtelen nem is értettem, hogy miért kell nekünk olyan helyre menekülni, ahol mások nem láthatnak meg minket.
- Szerinted megriadók egy ilyen kis szabályszegéstől? - Talán a pláza ezen része nem hiába van lezárva, de szerintem azért vannak a szabályok, hogy megszegjük őket.
- Minea Weiss. - Viszonoztam a kézfogást. Egészen különös volt, hogy a valódi nevemen mutatkoztam be, csak mert nem szokásom. Miután megtörtént a kézfogás talán a kelleténél is jobban szemügyre veszem, most már, hogy tudom a nevét már arra is sikerül rájönnöm, hogy honnan volt ilyen ismerős.
- Na és Dominic, nem kellene most is a kamerák előtt bájosan mosolyognod, ahelyett, hogy pofátlanul engem bámulsz? - Ezzel szerintem tudtára is adtam, hogy nagy nehezen sikerült rájönnöm arra, hogy kit is tisztelhetek meg személyében. Most már minden világos lett számomra, hogy miért kellett menekülni és itt, ezen az elhagyatott részen megbújni.

A szentek ugyan bármikor elbukhatnak, de a kárhozottak mindig megváltásra áhítoznak.
by stel

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Pláza

Vissza az elejére Go down

Pláza

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
6 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához