welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
24.03.19 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Pláza

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Nextdo you know who i am?
Dominic Loiselle
Hozzászólások száma :
38
Csatlakozás dátuma :
2014. Mar. 23.TémanyitásTárgy: Re: Pláza 01.04.14 22:28

- Őszintén? Még csak meg sem fordult a fejemben annak a lehetősége, hogy te fogsz engem felképelni odakint, mivel, és most tedd a szívedre a kezed, cseppnyi jelét sem adtad annak, hogy esetleg azt szeretnéd, hogy távozzak, épp ellenkezőleg. A húzzam le a cipzárt rész, meg, hogy annyit mutogattad magad, anélkül, hogy távozásra szólítottál volna fel, inkább arra enged következtetni, hogy valamivel megfogtalak. - önbizalom, Dominic a neved! Na jó, azért nem esem át a ló túloldalára, mert nem akarom, hogy valami egomán marhának gondoljon, egyszerűen csak levontam a megfelelő következtetéseket, ez minden. Emily felkészített arra, hogy Minea a határozott, magabiztos kiállású férfiakat kedveli, akik nem hagyják magukat elnyomni, nem ijednek meg, ha a nő esetleg csúnyán néz, vagy fújnak visszavonulót, mikor kétségesnek látszik a helyzet. Bevállalósnak kell lennem, ha azt akarom, hogy a tervem végül sikerrel járjon, és Minea közel engedjen magához, így pedig határ a csillagos ég, rajtam aztán nem fog múlni.

Miután a hátunk mögött hagytuk a butikot és átestünk a bemutatkozáson, egy barátságos mosollyal az arcomon szorítottam vele kezet. A legtöbb nőnek mondjunk inkább kézcsókot szoktam adni, de Emily háromszor aláhúzta, kétszer kiemelte és még Camps lock - ot is nyomott rá, hogy a „barátnője” utálja az ilyesmit. Nem tartozik a mélységesen romantikus egyedek közé, sőt rosszul van a giccstől. Nem lett volna szerencsés hát, rögtön az elején elcseszni a dolgokat.
- Örülök, hogy megismerhettelek Minea. - dőltem hátra, mikor pedig felhozta, hol máshol kellene inkább lennem, ahelyett, hogy őt bámulom halkan fel is nevettem.
- A frankóra vagy kíváncsi, vagy a már jól bevált sajtós nyilatkozatra? - vontam fel a szemöldökömet játékosan, ám aztán cinkos pillantás kíséretében kicsit közelebb hajoltam hozzá, mint aki épp hatalmas titkot készül megosztani vele.

- Ami azt illeti, de, most épp Miamiban kellene lennem és a Fenevadak negyedik évadához forgatnom, de „fontos családi ügyek miatt, néhány napra arra kényszerültem, hogy még élvezzem Vegas vendégszeretetét.” - kacsintottam rá a lányra.
- Vagyis magyarra lefordítva, szükségem volt egy kis kikapcsolódásra, emellett titokban volt egy megbeszélésem is, egy itteni rendezővel, aki szeretné, ha aláírnék egy főszerepet a készülő filmjében. Muszáj voltam így megoldani, mert a sorozat fejesei nem örülnek, ha egy - egy színész forgatás közben más projekteken is dolgozik. - vontam meg a vállam.
- De beszéljünk inkább rólad. Neked nem kellene épp máshol lenned, ahelyett, hogy ártatlan filmsztárok figyelmét vonod el butikokban a formás domborulataiddal?


To: Minea

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Minea Jade Weiss
Hozzászólások száma :
102
Csatlakozás dátuma :
2013. Dec. 11.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 02.04.14 1:18

Dominic  &  Minea
Attól, hogy szeretem kitenni egyes részeimet abba a bizonyos kirakatba, attól még ez nem jeleni azt, hogy eladó lenne a portékám. Szóval attól, hogy nem zavart, ahogyan megbámulta majd nem meztelen testemet, attól még nagyon is arcon csaphatom azért, hogy nem viselkedett úriember módjára. Mert ugye el is fordulhatott volna, de ugye ezt nem tette meg.
- Vagy csak talán akartam okozni neked egy jó napot, és úgy voltam vele, hogy ami ennyire tökéletes, mint az én testem azt másnak is látnia kell. - Az már biztos, hogy önbizalmat nekem sem kell kölcsön kérnem. Tisztában vagyok az adottságaimmal és ami azt illeti szégyenlős sem vagyok, de ugye ezt már ő is sejtheti rólam.
- Ne fárassz a nyilatkozatos dumával. - Egészen felkeltette a kíváncsiságomat, hogy egy ekkora sztár, mint Dominic Loiselle hogyan került pont abba a próbafülkébe, ahol éppen ruhát próbáltam. Ilyenkor egyből előtör belőlem gyanakvó énem, mert valljuk be annak, hogy ez történjen velem mennyi esélye lehet? Egy az ezerhez? Nem, ez még így is eléggé jó arany, ahhoz, hogy ez tényleg a valóság legyen, de mégis megtörtént.
- Szóval ezért szeretnéd annyira titkokban tartani, hogy ki is vagy valójában. - Nem is arra reagáltam, hogy más rendezővel is egyezkedik, hanem, hogy az egyik rajongójától menekültünk az imént. Jó pár menekülésen estem már át, de eddig sem azért, mert egy sztárral hozott össze a sors.
- Ha már itt tartunk nekem tényleg máshol kellene lennem, sőt fogalmam sincs arról, hogy még miért vagyok itt veled. - Ez még számomra is egy hatalmas kérdőjel, de minden olyan gyorsan történt, hogy nem is nagyon bírtam volna tiltakozni.
- Biztosan neked is lenne fontosabb dolgod, mint itt bujkálni velem, szóval már nem is tartanálak fel. - Végig őt néztem, de hátrálni kezdtem, ezzel is arra célozva, hogy ha nem jön utánam, akkor bizony nem sokára hiányolhatja csodálatos társaságomat.
A szentek ugyan bármikor elbukhatnak, de a kárhozottak mindig megváltásra áhítoznak.
by stel

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Dominic Loiselle
Hozzászólások száma :
38
Csatlakozás dátuma :
2014. Mar. 23.TémanyitásTárgy: Re: Pláza 02.04.14 2:31

Minea vicces kis monológján arról, hogy milyen tökéletes is az ő teste, és azzal, hogy hagyta megbámulni magát, pusztán csak egy jó napot akart okozni nekem, nem bírtam megállni, halkan nevetnem kellett. Úgy látszik a nőcinek teljesen egészséges az önbizalma, meg az a plusz is, amit kölcsön kért a szomszédtól.
- Leköteleztél szépségem, most már egészen biztos vagyok abban, hogy a napom, történjék bármi is eztán, ezzel a szép emlékkel felejthetetlen marad. - kacsintottam rá.

- Igen pontosan ezért. Most képzeld el a jelenetet, amint a kishölgynek leesik a húszfilléres arról, hogy tulajdonképpen kivel is van dolga, mire felsikít, oda vonzza a butikba az összes többi, sikongatós tinilányt, és az anyukájukat, akik aztán elállják előlem a kijáratot, és addig nem hagynak elmenni, míg alá nem írtam kétezer darab papír fecnit, nem készítettek legalább ezer közös képet, és ki nem faggattak arról, ki az a gyönyörű nő mellettem, akit szépen megkukkoltam a próbafülkében. De ez még semmi, holnap már tele lennének a lapok azzal, hogy épp az esküvői ruhádat próbáltad, két nap múlva pedig már a bájos hármas ikreinket emlegetné a sajtó, Rolliet, Polliet, és Olliet. - viccelődtem jókedvűen. - Mondjuk, így még mindig jobban járnék, mint mikor Phoebe Tonkinnal akartak összehozni, csak, mert együtt szerepeltünk néhány epizódban és volt egy csókjelenetünk.

A tekintetemet egy pillanatra sem szakítottam el Mineáról, aki szép lassan hátrálni kezdett, miközben azt magyarázta, hogy neki most épp teljesen máshol kellene lennie, meg, hogy nem is érti, mit keres még itt, és persze az elmaradhatatlan „nem akarlak feltartani tovább” szöveget, ami teljesen átlátszó. Vajon mire mehet ki a játék? Mert azt bizony kétlem, hogy annyira le akarna koptatni, főleg a kis sztriptíze után… Hmm - hmm. Úgy látszik, próbára akar tenni, mert kíváncsi a reakciómra. Öregem, ebben nagyon hasonlít Emilyre.
- Igazad van, így is ég a pofám, amiért eddig raboltam az idődet, ahogyan azért is, mert bunkómód meglestelek. Mond csak, megengednéd azt, hogy kárpótlásul a taplóságomért, legalább hazavigyelek? Kár volna, ha csak a rossz emlékek maradnának meg velem kapcsolatban, a fejedben. - keltem fel, majd amennyiben a lány részéről pozitív választ kaptam, meg is indultam a parkolóház felé. Néhány röpke perccel később már ki is nyitottam előtte az ezüst BMV - m ajtaját, majd miután beszállt, csatlakoztam hozzá és elindultam a kocsival kifelé.
- Nem nagyon ismerem ki magam Vegasban, szóval kérlek, navigálj merre menjek majd.


To: Minea

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Admin
Hozzászólások száma :
2127
Csatlakozás dátuma :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Pláza 02.04.14 2:41

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
Faith Newfeld
Hozzászólások száma :
41
Csatlakozás dátuma :
2013. Jun. 16.
Kora :
33
Tartózkodási helye :
Los AngelesTémanyitásTárgy: Re: Pláza 26.01.15 14:58

Andres

Kényszerszabadság. És miért? Mert szerintük túlzásba viszem és állandóan bent vagyok, aminek a magánéletem sínyli meg. Még ilyet se hallottam, hogy nem nézik jó szemmel a főnökök, hogy dolgozok és imádom azt, amit csinálok. Nem értem a mai világot.
Ettől eltekintve, ha már így alakult akkor ma sokáig aludtam. Viszont a gyomor korgás keltett fel. Ki tudja, hogy mióta nem ettem. A munkám közben fel sem tűnik, hogy nem eszek. Talán azért vagyok ennyire vékony, de engem ez nem zavar. Rápillantok az órára, nyújtózkodok egyet, majd a konyhába megyek. Hűtő kinyit és szem elkerekedik. Tényleg rám fért már, hogy itthon legyek, hiszen 2 tojáson és 1 doboz vajon kívül semmi nincs a hűtőben. De konkrétan valóban csak ennyit foglal magában ez a masina. Kenyér, zsömle ilyenről ne is álmodjak. Sóhajtok egyet, mert muszáj lesz bevásárolnom, hiszen 3 hétig itthon kell maradnom. Legalább csak 1 hetet adott volna, de nem. Mindjárt kell az a 3 hét. Bosszant, de ha már így jártam, akkor visszamegyek a szobámba. Először is felöltözök, majd egy darab papírral és tollal megyek vissza a konyhába.
- Na, mi kell? - Gondolkozok hangosan, hiszen főzni nem szoktam, inkább rendelek, de valamivel el kell ütni az időm, így talán nem gond, ha kísérletezgetek. Végül telefonos segítségért fordulok.
- Szia! - Szólok bele a telefonba, bár már most hallom kollégám sóhaját, hogy még 1 nap se telt el a szabadságomból, már is betelefonálok.
- Faith! Tudod, hogy nem mondhatok semmit. A főnök mindenkinek megtiltotta, hogy bármilyen ügyről is beszéljünk veled. Bár jó lenne, ha tudnál segíteni, de muszáj pihenned! A legutóbbi tárgyaláson nagyon sok bakit ejtettél, amit te is tudsz. Nem szoktál ilyen lenni, úgyhogy légy szíves menj gyógyfürdőbe, masszázsra vagy bárhova, hogy egy kicsit kikapcsolódj! - Türelmesen végig hallgatom kollégám monológját, igaz, hogy nem ügyről akartam kérdezni, bár majd meghalok a kíváncsiságtól, hogy ki mint dolgozik. Amint a tárgyalást említi, elhúzom a számat, igen az nem vallt rám, hogy ekkorát hibázzak.
- Tudom-tudom. De csak azért kereslek, hogy tudnál mondani valami könnyű kaját, amit én is el tudok készíteni, és nem gyújtom fel a konyhámat? - Merő ciki nekem ilyet kérdezni, és az, hogy megfagyott a vonal tudom, hogy nem csak nekem. Aztán hangos röhögés, hogy már pont én akarok főzni? Pont én? Hát néha el kell jönnie ennek az időnek is. Kapok is egy jól hangzó ételt, a receptet, amit fel is írok, majd megköszönve lerakom. Tudom, ha visszamegyek, ezzel fognak a kollégák szekírozni. Tovább írom, hogy mit ennék.
Mikor mindezzel kész vagyok, fogom a kocsi kulcsom, beszállok és már indulok is a pláza felé. Csak onnan tudom, hogy hol van, mert az egyik ügynél itt álltunk meg kajálni a kollégámmal. Amúgy fogalmam sem lenne, hogy hol van. Rutinosan leparkolok, majd megyek be, körbe nézek, hogy ki hogy csinálja. Kellemetlen érzés nekem itt lennem, de kilesem, hogy hogyan is szedik ki a kosarat a többiek, majd én is megpróbálkozok egyel. Amint szereztem egyet, már megyek is, na de hova? Olyan nagy, teljesen kétségbe vagyok esve. Egy kiváló ügyvéd vagyok, aki a legkomolyabb, legveszélyesebb ügyeket is megnyeri, mégis a bevásárlástól tojtam be. Na, sebaj, kezdem az elején. Lista a kézbe, és nézem a polcokat. A végére egész belejövök, nem csak azt veszem meg, ami a listámon van, hanem azt is, amit a szemem megkíván. Épp a zabpelyheknél járok és úgy emlékszem, hogy fel is írtam egyet. A listámat nézem, amikor megfogom a zacskó szélét és már venném el, de mintha valamibe beragadt volna, ezért felnézek.
- Már bocsi, de ez nekem kell! - Nézek a fiatal srácra, hogy nő vagyok engedje át nekem. Nekem ez a zabpehely kell és azonnal, mert bár eddig mintha elmúlt volna, de most jobban kezdek éhes lenni, mint valaha és a gyomrom is a legrosszabbkor adja ezt a tudtomra. El is vörösödök és remélem, hogy azért ezt nem hallotta. Ezt a cikit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Andres Nathaniel Blake
Hozzászólások száma :
57
Csatlakozás dátuma :
2015. Jan. 19.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 26.01.15 22:32

Faith & AndreKissé kótyagosan ébredek. Hiába, hosszú volt a tegnap este. Már megint egy újabb parti, ahol jópofizini kellett. Persze azért nem panaszkodhatok, jól éreztem én magamat. Csak ne kéne korán kelnem, hogy bemenjek dolgozni. Mondjuk ma délutános vagyok az étteremben, ahol részmunkaidősként dolgozom, de akkor sem árt fölkelni, hiszen épp mára időzítettem a nagybevásárlást. Ásítozva kászálódok ki az ágyból és kezdem meg a reggeli rituáléimat. Miután rendbe szedem magam és bekapok egy-két falatot reggelire, egy egyszerű farmerben, bő pólóban és baseball-sapkában ugrom el a plázába, ami szerencsére nincs túl messze a lakásomtól. Mivel kocsim egyelőre még nincs, nem örülnék, ha túl messzire kéne cipelnem a szatyrokat. Mondjuk akkor biztos kölcsönkérnék egy autót a bátyámtól vagy valami.
Az élelmiszerboltban gépiesen pakolgatom egyik szükséges dolgot a másik után a kosaramba. Nem mintha olyan sok dolgot vennék. Ezért sem hoztam magammal bevásárló listát, ami kell, azt úgyis meg tudom jegyezni. Persze azért vannak itt apró örömök. Mint például mikor meglátom, hogy a kedvenc müzlimből még pont egy zacskónyival maradt a polcon. Tökéletes, ezt éppen nekem szánta az ég. Ám amikor éppen leemelném a polcról, egy női kéz is a zacskóhoz ér. Aztán egy nem valami kedves morgás is társul hozzá, ami közli velem, hogy az már pedig neki kell. Éppen nyitnám a számat, hogy visszaszóljak neki valamit, mikor a nő gyomra hangosan megkordul.
- Nos, úgy hallom, neked tényleg nagyobb szükséged van rá, mint nekem. A világért sem szeretném, hogy miattam halj éhen – jegyzem meg végül hamiskás mosollyal, ahogy visszahúzom a kezem. Látom rajta, hogy kissé zavarba jött, épp ezért sem álltam meg szó nélkül a dolgot. Nem akarom természetesen megalázni, soha nem tennék ilyet szándékosan egy nővel se, főleg, ha nem is ismerem, ez inkább csak egy kis fricska volt az előbbi, nem túl udvarias „kérés” miatt. Mert azért egy „kérlek”, vagy egy „légy szíves” jobban esett volna. De nem vagyok az a fajta, aki emiatt most jelentet rendezne itt, viszont szó nélkül sem hagyhattam azért teljesen a dolgot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Faith Newfeld
Hozzászólások száma :
41
Csatlakozás dátuma :
2013. Jun. 16.
Kora :
33
Tartózkodási helye :
Los AngelesTémanyitásTárgy: Re: Pláza 30.01.15 21:33

A kollégáimat sosem értettem, mert úgy vettem észre, mintha nem is akarnának meghallgatni, és helyettem akarnak döntéseket hozni, mint most is a főnököm. Már most utálom ezt a szabadságot és komolyan egyszerűbb lenne, ha rendelnék valamit, amivel gyorsabban jól laknék, mintha most el is megyek bevásárolni, majd elkezdenék főzőcskézni. Végül is egyszer ezt is meg kell tanulnom, mert én sem ilyen profi ügyvédként kezdtem, hanem ebbe is beletanultam. Minden fortélyát eltanultam az idősebb kollégáimtól és sokat segített, hogy nagyon sok ügynél ott voltam, mint "néző" és elemeztem, mind a bíró, mind a védő és a többiek beszédét, érvelését. Amint meg tudok egy egyszerű receptet, ami számomra egész bonyolultnak hangzik, így elindulok a plázába. Kezdetben nagyon is idegen az egész, de ahogy a sorokat rovom, és mindent összeszedek, ami a listámon van és még egy-két pluszt, egészen belejövök. Nem azt mondom, hogy élvezem, de olyan, mintha már régóta ezt csinálnám. Lehet csak az újdonság varázsa vakított el. Épp a következő sorban nézelődök, majd a listámra is rápillantok, miközben nyúlok az egyik zabpelyhes zacskóért, de valamiért nem tudom elvenni. Nos, ez túl könnyen ment, talán felismert a híradásból vagy csak tényleg ennyire rendes. Én azt hittem, hogy itt fogunk még egy fél órát veszekedni, hogy kié is legyen, mikor a hasam megszólalt és valószínűleg ezért is kapom meg. Elég ciki számomra, hiába emberi tulajdonság az éhség hangja.
- Bocsi, csak ha éhes vagyok nagyon undok tudok lenni. - Kérek végül elnézést, ami nem szokásom, de ez most tényleg rendes dolog volt tőle. Bár nem hiszem, hogy egy müzliért sokáig vitatkoztam volna. Azt hiszem érthető, hogy mindenki ingerültebb, ha éhes.
- Nekem nem is olyan fontos ez a zabpehely. Ha akarod választok mást és vidd ezt. Tessék! - Nyújtom át felé, csak azért akartam megvenni, mert sok jót hallottam róla és az ára is viszonylag jó. És már csak azért is gondolom, hogy jó lehet, hogy ez az utolsó darab, valószínűleg nagyon sokan kapkodják ezt a fajtát. Nekem van bőven pénzem, jól összeszedtem magam az ügyvédi pályafutásom alatt, így akár egy drágábbat is meg tudok venni, bár semelyiket sem ismerem, mert nem szoktam ilyeneket enni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Andres Nathaniel Blake
Hozzászólások száma :
57
Csatlakozás dátuma :
2015. Jan. 19.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 31.01.15 21:40

Faith & AndreElsőre bosszantott hirtelen a szituáció, meg a hangnem, ahogy a nő odaszólt nekem, hogy engedjem át neki a müzlit, viszont ahogy megkordult a hasa és ettől láthatóan zavarba jött, azt valahogy túlságosan mulatságosnak találtam ahhoz, hogy komolyan vegyem ezt az egész vitát. Különben is, csak egy zacskó müzliről van szó, nem olyan nagy dolog, még ha akciós is.
- Semmi gond, megértem. Ne akard megtudni, én milyen hisztis tudok lenni, ha éhes vagyok – legyintek szabadkozására egy széles mosoly kíséretében. Alighanem a dél-amerikai véremnek is köszönhető, hogy alapvetően közvetlen vagyok az emberekkel és személyes dolgokat is lazán osztok meg szinte idegenekkel is. Tudom, ez itt az államokban szokatlan és meglepő lehet az embereknek, sőt akár tolakodásnak is vehetik, de ez ösztönből jön. Hiába, nem élek még elég ideje itt ahhoz, hogy megszokjam az emberek egymás irányába tanúsított személytelen kimértségét. Én egyszerűen nem vagyok ilyen és odahaza sem ezt szoktam meg.
- Ugyan, nem egy zabpelyhen fogunk összeveszni. Tartsd csak meg nyugodtan. Nem tudom, mennyire ismered, de ez egy tök finom fajta. Meg egyébként is, rosszul érezném magam, ha elhappolnám egy hölgy elől – még kacsintok is rá egyet. A flörtölőnek ható mozdulatok, szavak is lényegében a véremben vannak. Talán majd egyszer leszokok róla, ha túl sok megütközést kelt. Vagy nem. Mert végtére is én ilyen vagyok. A lényeg, hogy én biztos nem fogom most egy müzlin felhúzni magam. Szeretem, meg olcsó, persze, de azért tudok mást is venni, nem a világ vége, ha most lemondok róla ennek a nőnek a javára. Legalább meglesz a napi jócselekedetem is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Faith Newfeld
Hozzászólások száma :
41
Csatlakozás dátuma :
2013. Jun. 16.
Kora :
33
Tartózkodási helye :
Los AngelesTémanyitásTárgy: Re: Pláza 02.02.15 8:41

Lehet elhamarkodott voltam, de már szabadulni szeretnék innen, mert már nekem kínos, hogy bárhol megállok és mellém jönnek korog a gyomrom. Az hagyján, de ennyi embert meg pláne utálok. A bíróságon mennyivel egyszerűbb, ott körbe vagyok kerítve, senki se jöhet túl közel hozzám. Ez egyfajta biztonságot nyújt a számomra. De itt annyira ki vagyok szolgáltatva. Pont ez és az éhségem miatt jött ki úgy, ahogy a mondanivalóm.
- Pedig, hogy kvittek legyünk, egyszer látnom kell. - Nevetem el magam, bár nem hiszem, hogy akarom akkor látni. Tudom, hogy az emberek éhesen a legrosszabbak, volt egy ügyfelem, aki a gyomoridegtől nem tudott enni és már engem készített ki az éhségével. Hiába nyújtom neki, nem kéri, ami csak győzelem a számomra. Bár nem vagyok annyira biztos, hogy nekem kéne ezt haza vinnem, mert nem szoktam ilyet enni, csak azért veszem meg, mert a kollégám javasolta. Viszont, ha neki kellene odaadnám, mert vehetek másikat is. Meghallgatom a mondanivalóját erről a müzliről, és egy pillantást vetek ismét a zacskóra.
- Igazából egyáltalán nem szoktam ilyeneket enni. Ezt is az egyik kollégám ajánlotta. Fogalmam sincs, hogy melyik közt, mi a különbség az árakon kívül. - Rántom meg a vállaimat, elhúzva a számat, mert én valóban nem látok különbséget, némelyik ízesítés és ár közt. Szerintem mind ugyanaz, de lehet, hogy ezen most más vitatkozna velem. Azért egy halvány mosolyt megejtek, főleg az utolsó mondatára. Egész aranyos srác.
- Akkor engedd meg, hogy meghívjalak egy kávéra! - Dobom bele a kosaramba a zabpelyhet, ha már megnyertem, de még mindig bánt, hogy ennyire ráförmedtem, ezért is gondolok itt a kávéra. Ránézésre látszik, hogy fiatalabb nálam, bár az itt most nem jelent semmit. Azért szépen pislogok rá, hogy elfogadja a meghívásom, mert tényleg nem volt szép tőlem, de már most megőrülök ettől a szabadságtól.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Andres Nathaniel Blake
Hozzászólások száma :
57
Csatlakozás dátuma :
2015. Jan. 19.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 02.02.15 22:25

Faith & AndreAhhoz képest, milyen mogorván szólalt meg elsőre, hirtelen egész lazának tűnik ez a nő. Pedig mióta itt vagyok az Államokban, többnyire legjobb esetben is csak furcsálló pillantásokat és kimért válaszokat kapok a kissé személyesebb megnyilvánulásaimra. Azt hiszem, ezt hívják kellemes csalódásnak.
- Hidd el, nem akarod. A legrosszabb énemet hozza ki belőlem az éhség – mondom továbbra is szélesen mosolyogva. Tényleg nem hazudok. Minden pasi hisztis, ha éhes, ez alól én sem vagyok kivétel. Ha kaja kell, egyszerűen nem tudok kedves lenni. Sajnálatos, de tényleg ez a helyzet. Talán ezért is vagyok megértő ezzel a lánnyal is. Ahogy a müzlikről beszél, nem tudok nem mosolyogni. Nem tűnik egy gyakorlott háziasszonynak, annyi szent. Tekintetem egy pillanatra észrevétlenül a kezére siklik. Nincs rajta jegygyűrű. Tehát nincs férjnél. Mondjuk sejtettem, akkor talán jobban értene az ilyesmihez.
- Akkor ez kezdésnek pont jó lesz. Mert ez tényleg jó, mind árban, mind minőségben. Mert hidd el, van ízbeli különbség. Ha ilyeneken élnél, észrevennéd – a mosoly továbbra sem tűnik el az arcomról. Nem kioktatni akarom, csak tanácsot adni, felvilágosítani kicsit, ha már ilyen tanácstalan. Én személy szerint mindig örülök az ilyesminek. Müzlikben meg elég profi vagyok, szinte állandóan ilyesmiket reggelizek, mert olcsók. Nekem meg egyelőre nincs sok pénzem a gyorséttermi munkámból meg a dj felkérésekből. Remélhetőleg majd lesz ez másképp is, ha befutok zenészként. Jelenleg azonban ez a helyzet. Valahogy azért megélek így is, még ha nem is valami nagy a fényűzés. Azért panaszra nincs okom. A meghívása meglep egy kicsit. Erre nem számítottam, tényleg.
- Persze, szívesen, egy kávé mindig jól jön. Főleg, hogy még délután megyek melózni – válaszolom.
- Egyébként Andres Blake vagyok, de szólíts csak nyugodtan Andre-nak – gondoltam, bemutatkozom, ha már kávézgatni készülünk. Kényelmesebb, ha tudsz nevet társítani az archoz, ha hosszabban beszélgetsz valakivel, szerintem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Faith Newfeld
Hozzászólások száma :
41
Csatlakozás dátuma :
2013. Jun. 16.
Kora :
33
Tartózkodási helye :
Los AngelesTémanyitásTárgy: Re: Pláza 05.02.15 22:25

Ahhoz képest, hogy nem kezdtük túl jól az ismerkedést, nagyon is jó úton haladunk. Tetszik, hogy ilyen könnyen kezeli ezt és már van is a fejemben egy ötlet, hogy mivel is kérhetnék úgymond bocsánatot a bunkózásommal. De ezt majd később említem meg neki.
- Hm, van benne valami. Akkor, ha éhes vagy és meglátsz, akkor kerülj el. - Nevetem el magam, bár nem gondolom komolyan. Tudom, hogy a pasik mennyire hisztisek alapjába véve is, na még ha az éhség is hozzátársul, akkor elviselhetetlenek. Mindenesetre ezt nem említem meg neki, hiszen nem ismerem, nem tudom, hogy mennyire sértődékeny. Jobb most az ilyesfajta balhét el sem kezdeni, ha már a müzlit megszereztem magamnak.
- Elhiszem. Én inkább a kajakiszállítókra voksolnék, ha kellene választanom. Mindig finomat kaptam eddig, de ha már kényszer szabadságon van az ember, miért is ne változtathatna egy kicsit? - Teszem fel a költői kérdést nevetve. Nekem ez tényleg vicces, hiszen ha ismerné az életem, akkor ő is nevetségesnek találná, hogy most én zabpelyhen fogok élni, mint a tv-ben lévő család. De ha már így "isteníti", akkor adok neki egy esélyt és megkóstolom. Senki se mondja azt, hogy fikázom, mikor ki sem próbáltam. Most legalább lesz egy véleményem erről is, és maximum a szomszéd gyerekeinek odaadom, had egyék.
- Mit dolgozol? - Megcsillannak a szemeim, ahogy érdeklődök a munkája felől, hiszen én is úgy mennék dolgozni. De persze, hogy ez most egy darabig nem lehet.
- Örvendek Andre, én Faith Newfeld vagyok. - Kedvesen mosolygok rá és vagy illő vagy nem, én kezet nyújtok felé, ha már így összeismerkedtünk. Ha elfogadja, akkor meg is rázom persze, ahogy illik, majd megnézem a kis cetlimet.
- Azt hiszem nem erőltetem ezt a nagy bevásárlást, így is megvettem mindent, ami szükséges lehet nekem. Ha neked nincs más, akkor kereshetünk egy kávézót. Vagy nyugodtan vedd meg, ami kell, addig kifizetem a sajátom és akkor találkozhatunk a bejáratnál. - Adok neki két lehetőséget, szerintem így korrekt. Szívesen mennék úgy kávézni, hogy már minden a kocsimban van, így nem kell még a kosárral is szenvedni, hogy elférjünk vele. Azért megvárom a döntését, nekem bármelyik megfelel, de most ráhagyatkozok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Andres Nathaniel Blake
Hozzászólások száma :
57
Csatlakozás dátuma :
2015. Jan. 19.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 06.02.15 0:31

Faith & AndreÚgy tűnik, a kezdeti mogorvaságnak már nyoma sincs, sőt, most már kifejezetten jókedvűnek tűnik ez a nő. Mondjuk, akik kedvelnek, azt mondják, fel tudom dobni bárki napját a közvetlenségemmel. Tény, hogy többnyire elég barátságos vagyok és talán a humorom sem olyan borzalmas annak, aki vevő rá. De ha éppen rossz kedvemben vagyok, akkor jobb elém se kerülni, mert jaj annak, aki mégis megteszi. Olyankor az élő fába is bele tudok kötni. Azt hiszem rám tökéletesen illik a hangulatember jelző. De én már csak ilyen vagyok, nem szokásom véka alá rejteni az érzelmeimet, akár boldog, akár mérges vagy szomorú vagyok. Azt hiszem, ez a latin-amerikai emberek sajátja, én is ezért lehetek ilyen, hiszen közöttük nőttem föl.
- Majd igyekszem megtenni, ami tőlem telik – válaszolom én is nevetve. Amit viszont utána mond, azon egy kissé elkomorodom. Látni rajta, hogy nem igazán örül a rászakadt szabadságnak. Nem akarok tapintatlan, vagy tolakodó lenni, de azért nem is bírom megállni szó nélkül keserű megjegyzését.
- Kényszerszabadságon? Ugye nincs semmi komoly baj? – kérdezem és a tekintetemben lévő kisebb fajta aggodalom tényleg nem megjátszott. Oké, nyilván nem rendít azért meg annyira egy ismeretlen ember szomorúsága, de azért elég empatikus vagyok ahhoz, hogy ne is hagyjon teljesen hidegen. Legalább némi sajnálatot kivált belőlem az ilyesmi, meg lehangol kicsit, még ha nyilván nem is alszom nyugtalanul tőle utána éjszaka. Munkám említésére aztán megint felcsillan a szeme. Én azonban csak enyhén elhúzom a számat.
- Á, semmi nagy dolog, csak a Mekiben melózok. Igazából csak ideiglenes megoldás, míg sikerül elhelyezkednem ott, ahol tényleg szeretnék. De hát addig is meg kell élni valamiből – válaszolom eleinte kissé kelletlenül, de a mondandóm végére megint visszatér szokásos optimizmusom és újra elmosolyodok. Tudom persze, a popbiznisz, ahová be szeretnék törni, elég nehéz terep, ha nincs szerencsém, akár még évekig élhetek gyorséttermi felszolgálásból meg a dj munkáimból, de én abszolút bizakodó vagyok. Ha a bátyámnak alig néhány év alatt ilyen magasra sikerült jutnia, nekem miért ne mehetne? Ő is ugyanúgy a nulláról kezdte, ismeretségek nélkül,mint most én. Persze, talán támaszkodhatnék én rá is, de nem akarok. Önerőből szeretnék sikeres lenni, nem az ő hátán felkapaszkodva. A bemutatkozáskor Faith, minthogy ez a neve, felém nyújtja a kezét. Tudtommal, ha a nő nyújt kezet, azt teljesen ildomos elfogadni, megfogom hát és megrázom. A kézfogása határozott. Mondjuk miután ilyen egyértelműen közölte velem, hogy az a zabpehely márpedig az övé, nem is várhattam mást. Kemény nő lehet, mind a munkában, mind a párkapcsolataiban. Biztosra veszem, hogy nem szívesen hagyja, hogy más hordja a nadrágot helyette, hogy megmondják, mit csináljon.
- Nos, ami azt illeti, még egy-két dolgot gyorsan összekapkodnék, ha nem haragszol. Mit szólnál akkor, ha mondjuk tíz perc múlva találkoznánk a bejáratnál? – kérdezem, egy gyors pillantást vetve a kosaramra. Tényleg nem sok minden hiányzik, de azért az a néhány dolog még fontos lenne. A pénztárnál meg különben sincs nagy sor. Ilyen korán még elég kevesen lézengenek csak a boltban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Faith Newfeld
Hozzászólások száma :
41
Csatlakozás dátuma :
2013. Jun. 16.
Kora :
33
Tartózkodási helye :
Los AngelesTémanyitásTárgy: Re: Pláza 06.02.15 19:36

Megmosolygom, hogy igyekszik minden tőle telhetőt megtenni, hogy azokon a napokon mikor éhes elkerüljön. Most mondanám, hogy akkor meg én kerülöm el, ha női napjaim vannak, mert akkor is bizony hárpia tudok lenni, de melyik nő nem feszült ebben az időszakban? Végül is azt hiszem ezt már túltárgyaltuk, ezért sem fűzök már hozzá semmit, csak hagyom, hogy tova szálljon, mi meg előrébb haladjunk a beszélgetésben. Meglep, hogy szinte ennyire megrémül, hiszen pár perce majdnem leharaptam a fejét, most meg itt aggódik. Kis édes.
- Nem dehogy. Csak a főnököm szerint túlhajtottam magam. - Legyintek egyet, bár nem tudom, hogy ennek örülnöm, vagy szomorúnak kellene lennem. Mindenesetre nem tudok ennek örülni, de azért, hogy kicsit oldjam a feszültséget még hozzáfűzök előző mondataimhoz még valamit.
- Kicsit munkamániás vagyok, de ez miért baj? - Teszem fel a költői kérdést, mert sosem hittem volna, hogy egy főnök fogja azt mondani, hogy túl sokat dolgozok, fogjam vissza magam. Lényegtelen, hiszen nem tehetek semmit a döntése ellen, így csak elfogadom, hogy három héten keresztül otthonom kényelmét kell élveznem. Mosolygok, ahogy a Mekit említi. Én is dolgoztam ott, bár nem túl sokáig, de voltam én is valaha diák. Azért elhint valamit, ami nagyon is felkelti az érdeklődésemet, így nem fogva vissza magam, rákérdezek arra, ami engem érdekel
- És hol szeretnél, ha nem titok? - Kíváncsi vagyok arra, hogy egy fiatal srác mikről is képzelődhet, ha nem arról, hogy minél több csinos és naiv lányról szedje le a bugyit. Mivel én úgy érzem, hogy egyre éhesebb leszek és már a bevásárlás sem annyira szórakoztató, mint az elején gondoltam, így felteszek egy választási lehetőséget, ha velem akar kávézni. Végül is, korrekt a válasza, így bólintok egyet és mosolyt varázsolok az arcomra.
- Rendben. - Egyezek bele, majd elindulok a kassza sorhoz, ahol, amint én következek egyből pakolom is ki a kosaramból a vásárolni kívánt termékeket. A végösszeget látván, nyújtom a bankkártyám, majd egy kód után készen is vagyok. Mindent elpakolok a táskámba, majd a parkoló felé veszem az irányt. Megkeresem a kocsim és a csomagtartóba bepakolok, miközben egy kiflit azért kiszedek a zacskóból. Azt kezdem el enni, hogy azért mégis csak legyen valami a gyomromban, majd bepakolás és kajálás után, lezárom a kocsit, és a táskámat rendezgetve megyek a megbeszélt helyre és megvárom Andre-t.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Andres Nathaniel Blake
Hozzászólások száma :
57
Csatlakozás dátuma :
2015. Jan. 19.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 07.02.15 15:42

Faith & AndreÚgy látom, elég jól szórakozik a megjegyzésemen, de szó nélkül hagyja. Kifejezetten jól áll neki, ha mosolyog, jobban, mint a morcos kép, amivel először pillantott rám, mikor el akartam happolni előle a müzlit. Viszont nem említem ezt meg neki, nem akarom, hogy túlságosan nyomulósnak tartson. Még a végén megsértődne rám és azt semmiképp sem szeretném. Válaszára felvonom a szemöldököm. Mindenesetre megnyugtat, hogy nem valami komolyabb betegség vagy ilyesmi. Amit hozzátesz, azon nem tudok nem mosolyogni ismét.
- Hát, ha már a főnököd is úgy gondolja, hogy jobb lenne lazítanod kicsit, akkor azért abban lehet valami, nem gondolod? – hangomban nincs semmi bírálat, vagy megfeddés, végtére is nem ismerem sem őt, sem a munkához való hozzáállását. Akár csak simán poénnak is veheti, de ha esetleg kicsit elgondolkozik rajta, az sem baj. Kérdésére akaratlanul is felderül az arcom ismét.
- Zenész volnék vagy valami olyasmi és énekesként szeretnék befutni, azért is jöttem Vegas-ba. – Megeshet, hogy naivnak és ostobának gondol, végtére is hány ezer fiatal érkezik ide hasonló álmokkal és csak igen kis részük fut be ténylegesen. De én hiszek a tehetségemben és a szerencsémben. Ha a bátyámnak sikerült, nekem is fog. Méghozzá saját erőmből. Miután beleegyezik abba, amit mondtam, biccentek felé, aztán elindulok még a sorok között, hogy megvegyem, amire szükségem van még. Nem vásárolok sok mindent, így hamar végzek. A kasszánál csak egy kisgyermekes anyuka áll előttem a sorban. Rámosolygok a karján tartott kisfiúra, aki visszamosolyog rám. Az ilyen pillanatok is mindig feldobják a napomat. Mikor rám kerül a sor, miután a pénztáros megmondja az összeget, készpénzzel fizetek. Bepakolom egy szatyorba, amiket vettem és azt lóbálva indulok el a megbeszélt találkahely felé. Faith már ott vár rám. Ahogy látom, nincsenek nála bevásárlószatyrok, tehát alighanem kocsival lehet, más magyarázatot nem találok a dologra, hacsak nem közvetlenül a bevásárlóközpont mellett lakik. Messziről szélesen mosolyogva integetek neki. Ha nincs nagyon elmélyedve a gondolataiba, biztosan észrevesz. Különben csak kalimpálhatok itt, mint egy idióta. Nem mintha zavarna, végül is így is úgyis pár másodpercen belül odalépek mellé és ha nem vett volna észre, egy beköszönéssel jelezhetem érkezésemet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Faith Newfeld
Hozzászólások száma :
41
Csatlakozás dátuma :
2013. Jun. 16.
Kora :
33
Tartózkodási helye :
Los AngelesTémanyitásTárgy: Re: Pláza 08.02.15 19:13

Hihetetlen, de eddig azt hittem, hogy csak alvásnál lehet átesni a holtponton, de úgy tűnik, hogy az éhségnél is van ilyen pont. Szerencsére már egy kicsit megnyugodtam, vagy pedig visszafogom magam, nem is tudom. Mindenesetre, ha már ilyen rendes volt a srác, akkor nem üldözném el. Még a végén rossz hírnevet kreálna nekem, az pedig egyáltalán nem tenne jót a karrieremnek, hiszen szép hírnevet szedtem össze a bíróságokon.
- Igen, de nekem az életem a munkám, a szerelmem. Nehéz csak úgy "megválni" tőle. - Ujjaimmal idézőjelet formálok, hiszen nem szó szerint értem. Tudom, lehet most őrültnek vagy valami dilinyósnak néz, de én nagyon szeretem a munkám. Imádom azt, amit csinálok, mindig tanulok valami újat. De szerintem ezt nem kell magyaráznom annak, aki valóban megtalálta élete munkáját. Nem tudom, hogy ezzel a beszélgetőpartnerem hogy van, de ahogy hallom nem lehet túl sikeres vagyis még pályakezdő korszakát éli.
- Akkor sok sikert! És van már valami kezdő? Menedzser vagy fellépések ilyesmik? - Tovább érdeklődök, hiszen mindig is érdekelt, hogy egy zenész hogyan is gondolkozik még az elején. Volt már, hogy egy zenészt kellett képviselnem, de azok mind beképzeltek voltak és hiába fizettek jól, én leadtam őket más ügyvédnek. Nem tudok egy olyat képviselni, aki azt hiszi mindent megtehet, csak mert sikeres és pénze van. Undorodom az ilyenektől, de remélem, hogy Andréből nem ilyen válik.
Gyorsan elintézem a vásárlást és már viszem is ki a kocsiba. Jó sok mindent vettem, ahogy a blokkot és az áru mennyiségét nézem. Arról nem is beszélve, hogy az ára is elég szép volt ennek az egésznek. Egyszer élünk, végül is, remélhetőleg többször nem küldenek el szabadságra. Miután mindent bepakoltam, már megyek is vissza a bejárathoz, ahol megbeszéltük a találkozót. Sokkal nyugodtabb vagyok, hogy megettem azt az egy kiflit. Mosolygok, mikor meglátom, hogy integet és elindulok felé.
- Nos, akkor hova üljünk be? - Állok meg előtte és kérdőn tekintek rá, mert én nagyon is elveszett vagyok ebben az épületben. Most járok itt először, de ezt nem mondanám meg neki, még a végén tényleg elkönyvel valami beképzelt nagysasszonynak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Andres Nathaniel Blake
Hozzászólások száma :
57
Csatlakozás dátuma :
2015. Jan. 19.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 15.02.15 0:31

Faith & AndreTényleg szeretheti a munkáját, ha így áll hozzá, ezt a válaszából is meg tudom állapítani. Kevés ember akadna ki azon, ha a főnöke azt mondaná neki, hogy most egy darabig ne dolgozzon. Ő azonban úgy tűnik, tényleg nyugtalan emiatt. Valahol szórakoztatónak is találom, noha tudom, a munkamánia valahol egy elég komoly függőség is tud lenni és általában azért alakul ki, mert valaminek a hiányát próbálja így elnyomni az illető. Valami problémát próbál elkendőzni vele, mint általában minden függőség esetében. Viszont nem érzem úgy, hogy helyénvaló lenne így ismeretlenül, hogy fogalmam sincs a helyzetéről pontosan, kioktatnom, úgyhogy csak egy mosollyal reagálom le a dolgot. Válaszomra őszinte érdeklődéssel kérdezget tovább. Jól esik, hogy nemcsak egy lenéző szájhúzást kapok tőle, mint az emberek többségétől, akik nem értik, hogy lehetek olyan gyermeteg, hogy azt hiszem, a bátyám segítsége nélkül, önerőből is bekerülhetek a popbizniszbe, csak ábrándokat kergetek, pazarolom az időmet, meg a többi. De én nem hiszek nekik. Bízom benne, hogy igenis sikerülhet.
- Ami azt illeti, egyelőre még nem nagyon vannak fellépéseim, többnyire csak kilincselgetek a demóimmal mindenféle kiadóknál, hátha. Meg partikon igyekszem ismerkedni a zenei világ krémjével, ha úgy alakul – válaszolom kissé bizonytalanul, de továbbra is mosolyogva. Én tényleg bízom a sikeremben. Azt egyelőre nem említem meg, ki is a bátyám. Talán mondana neki valamit a neve, még ha nem is annyira járatos a mai popzenékben. Ezért is látom jobbnak egyelőre nem előhozakodni vele. Még a végén azt hinné, föl akarok vágni vele.
A vásárlást befejezve, mikor meglátom a megbeszélt helyen és integetek neki, mosolyogva int vissza. Ahogy közelebb érek, mintha még a hangja is kedvesebb lenne, mint az előbb volt. Úgy tűnik, az éhség tényleg szörnyeteget képes csinálni az emberből. Na jó, ez persze kicsit túlzás, de az előbb még jóval mufurcabbnak tetszett azért.
- Van itt a második emelten egy jó kis kávézó. Egész nagy a választék és az áraik is jók. Ahhoz mit szólsz? – nézek rá mosolyogva. Ha beleegyezik, meg is indulok a mozgólépcső irányába, hogy odavezessem. Nem mintha annyira borzalmasan nagy lenne a bevásárlóközpont, hogy ne találná meg ő is most, hogy mondtam, melyik emelten keresse, de ha már én ajánlottam a helyet, csak mutatom az utat is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Faith Newfeld
Hozzászólások száma :
41
Csatlakozás dátuma :
2013. Jun. 16.
Kora :
33
Tartózkodási helye :
Los AngelesTémanyitásTárgy: Re: Pláza 16.02.15 8:03

Imádom a munkámat, de persze nem sokan értik meg, mert sokan nem csinálhatják azt, amit igazán szeretnek. Nekem ez szinte nem is munka, hanem a hobbim, amit valóban nem kínszenvedésnek élek meg és nem az órát lesem percenként, hogy mikor mehetek haza. Otthon amúgy sem tudnék mit csinálni. De azzal, hogy nem válaszol semmit erre Andre, abból következtetek, hogy még ő sem találta meg azt az álom munkát, amit szívesen csinálna, amiért érdemes lenne felkelnie. Azért kíváncsi vagyok, hogy merre fog haladni a fiú sorsa. Érdekes álmai vannak, de én is ilyen voltam, bár én szerintem már elkezdtem akkor a pályafutásomat, annyi idősen, mint ő. Már nem is emlékszem arra a napra, mikor sikerült elhelyezkednek ügyvédként, de azt hiszem nekem nagy szerencsém volt.
- Ezt nagyon jól teszed! És dalokat is írsz? Arra gondoltál már, hogy az interneten kezd a karriered? A saját számaidat feltöltöd a youtubera és mindenhova kilinkeled. Szerzői jogokat nem sértesz, hiszen saját dalokról van szó. És így talán könnyebben fedeznek fel. - Próbálok hangosan gondolkozni, bár nem tudom, hogy mennyire jutott el idáig, hogy ezeket is megpróbálja. De manapság az interneten hamar lehet sztár bárkiből, főleg aki még jól is csinálja. Nem hallottam még a srácot énekelni, de szerintem ezzel a pofival a fiatal lányok kedvence lenne. Mivel van egy kis időm az újra találkozásig, ezért könnyedén bekapok pár falatot.
- Rád bízom magam! Én nem jártam még sosem itt, nem tudom, hogy mi hol van. - Vallom be hirtelen, és mikor mindezt kimondtam, csak akkor tudatosult bennem, hogy ez mennyire lehet ciki, így el is pirulok. De persze másfelé nézek, hogy ne lássa ezt az arcomon.
- Szívesen meghallgatnám a számaidat. Most már igazán kíváncsivá tetté, hogy milyen is vagy. - Mondom mosolyogva, mert engem tényleg érdekel és így legalább az előző gázos mondatomról is terelem a szót. Remélem hamar megtaláljuk azt, amit keresünk, mert ez a nyüzsgés valahogy nem az én világom. Teljesen más a bíróságon lévő embereknél.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Andres Nathaniel Blake
Hozzászólások száma :
57
Csatlakozás dátuma :
2015. Jan. 19.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 01.03.15 2:23

Faith & AndreŐszinte érdeklődése a munkám iránt tényleg jól esik. Nincs benne semmi lenézés vagy ilyesmi, ami azt érzékeltetné, gyermetegnek gondol az álmaim miatt. Talán az, hogy ő maga is ennyire szereti a munkáját, megértőbbé teszi mások ambícióival szemben is, legyenek azok első hallásra bármilyen elvetemültek, ki tudja. Érdeklődéssel hallgatom a javaslatát.
- Hm, ami azt illeti, ez még nem is jutott eddig eszembe, pedig teljesen kézenfekvő. Végül is nem egy mára már befutott énekest fedeztek fel az Interneten keresztül – morfondírozok, kicsit inkább csak magamban. Amolyan hangos gondolkodás ez. Aztán tekintetemet ismét Faith felé fordítom és szélesen rámosolygok.
- Ne haragudj, kicsit elkalandoztam. Mindenesetre köszönöm a tanácsod. Talán amint hazaérek, kreálok is egy profilt és nekiállok a videó gyártásnak. Hátha szerencsém lesz. Egyébként természetesen van pár saját dalom és folyamatosan írok is újakat, ha éppen van ihletem – mindezt a szokásos százwattos mosolyom kíséretében adom elő. Még akkor is ezen gondolkozok, mikor a találkahelyünk felé tartok, kezemben a szatyromat lóbálva a bevásárlást követően. Mintha egy pillanatra zavarba jönne, mikor azt mondja, nem ismeri a helyet, amit én igazából annyira nem értek. Végül is nem él a legtöbb ember a plázában, természetes, hogy nem mozog annyira otthonosan benne. Főleg, ha annyit dolgozik, mint mondja. Bár tényleg aranyos, ahogy elpirul kissé. Viszont nem teszem szóvá, nehogy esetleg megsértődjön vagy félreértsen, csak a szám sarkában bujkál egy kis mosoly ezt látva, amit talán észre sem vesz és jobb is ez így. Nem tudom, következő megjegyzését csak a zavar szüli-e, vagy tényleg érdeklődik, de ismét felcsillan a szemem, hogy legalább kérdez róla.
- Tényleg érdekel? Ami azt illeti, éppen van nálam egy demó cd, azt hiszem – azzal kotorászni kezdek a dzsekim belső zsebében és sikerül is kibányásznom onnan egy cd-t. Mindig hordok magamnál egyet, minden eshetőségre felkészülve. Sosem lehet tudni, kivel fut össze az ember és mikor jön jól, ha van nálam ilyesmi. Olyan ez nekem, mint másnak a névjegykártya. Mikor a kávézóhoz érünk, mielőtt belépnénk, felé nyújtom a lemezt.
- Tessék, tedd csak el, a tiéd. Nekem úgyis van még otthon belőle jó pár – nyújtom felé továbbra is mosolyogva. Miután elveszi, leengedem a kezemet és a kávézó felé mutatok.
- Csak Ön után, hölgyem – a mosoly továbbra is ott ül az arcomon, ahogy vicceskedve adom tudtára, megérkeztünk és mint jól nevelt úriember, természetesen átadom neki az elsőbbséget a belépésben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Faith Newfeld
Hozzászólások száma :
41
Csatlakozás dátuma :
2013. Jun. 16.
Kora :
33
Tartózkodási helye :
Los AngelesTémanyitásTárgy: Re: Pláza 16.03.15 23:32

Tényleg érdekel, hogy mi van vele, bár fogalmam sincs, hogy miért. Talán most akarok kitörni abból, hogy magányos vagyok és barátokra szert tenni. Igazából ezen jót röhögök magamban, mert a munkámon kívül mást nem fogok szeretni, hiszen nekem ez az életem. Attól függetlenül tetszik, hogy ennyire tőr fel és küzd az álmaiért. Valahogy magamat látom benne, mert egykor én is próbálkoztam mindenfelé. Mert valljuk be, hogy pályakezdőként vagy esetleg még a gyakorlati hely találása sem egyszerű.
- A zenei kiadók mindig nézik az oldalakat. Akinél nagyobb az érdeklődés, azokat még fel is keresik, ha látnak benne fantáziát. Szerintem sokat nem vesztenél vele, ha belevágnál. – Mondom egy halvány mosollyal az ajkaimon, hiszen veszteni nem veszt. Néhány kritikát fog kapni, mert nem vagyunk egyformák, van akiknek nem tetszik. Lehet, hogy nekem sem tetszene az énekstílusa, hiába megnyerő a hangja. Látom rajta, hogy nagyon töri valamin a fejét, de nem szólok semmit, had gondolkozzon, talán számításba veszi azt, amit mondtam neki.
- Nagyon szívesen. De mindig tüntesd fel, hogyha máshonnan vannak források és ami a legfontosabb, hogy bármit is szeretnél alapul venni, mindig kérdezd meg a kitalálóját, hogy engedélyezi-e. Mert jogilag nagyon megütheted a bokádat. – Apró mosoly kerül ki az arcomra, mert nem megijeszteni akarom, de mielőtt a nagy hévben elfelejtené, hogy ennek nagyon komoly következményei is lehetnek, ha éppen koppint valahonnan. Igaz, sokan letiltatják a youtube-bal a felhasznált anyagot, de van aki nem elégedik meg ennyivel és perelni kezd. Természetesen itt neki van joga, de mindig vannak kiskapuk.
Azt sosem gondoltam volna, hogy a nagy bevásárláson kívül még több időt fogok a plázában tölteni, mint terveztem. De végül is annyira szórakoztató ez a fiú, hogy adok neki egy esélyt. Talán feldobja a napomat, mert elvégre senki sem vár haza, csak az a recept, ami alapján kéne főznöm. Az meg ráér, sőt inkább húzom a dolgot.
- Persze. – Őszinte hanggal mondom neki ezt az egyetlen szócskát, mert szerintem nem kell ezt túlragozni. Meg is várom, amíg kotorászik és mikor előveszi a CD-t, elkezdem vizsgálni, de a nevén kívül nincs semmi ráírva.
- Köszönöm! Hazafelé meghallgatom a kocsiban. – El is rakom a táskámban és tényleg az a célom, hogy majd a kocsiban belehallgatok. Lehet, hogy nekem ez nem is fog tetszeni, de ki tudja. Aranyos, hogy így kinyitja az ajtót előttem, már elszoktam ettől a kedvességtől. Persze az ügyészségen vannak úriemberek, de az ellenségeim nem ennyire kedvesek.
- Oh, micsoda úriember. – Meg kell jegyeznem vidám hangon, majd besétálok a kis kávézóba. Nagyon is kellemes kis hely, bár nem hiszem, hogy vissza fogok ide jönni, hiszen nem az én stílusom ez a plázába járás. Odamegyek a pulthoz és kérek, majd megvárom, míg a srác is mond valamit, majd fizetek. Ha már egyszer megígértem neki. Keresek helyet, és ott ülök le, a táskámat magam mellé helyezve.
- Na, és mesélj, hogyan jött ez a zenei álom? – Nézek rá, remélem, hogy velem szemben ült, mert így mégis csak könnyebb beszélgetnünk. Bele is kortyolok a kávémba, amíg hallgatom azt, amit mond.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Andres Nathaniel Blake
Hozzászólások száma :
57
Csatlakozás dátuma :
2015. Jan. 19.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 28.03.15 0:57

Faith & AndreNemcsak megjátszott az érdeklődésem, hiszen egészen komolynak hangzanak a tanácsok, amiket ad, nemcsak olyan sablonos dolgokat durrogtat, hogy dolgozzak keményen és biztos elérem az álmom, meg hasonlók, hanem tényleg gyakorlati dolgokat. Mosolyogva hallgatom és bólogatok. Elég tudományosan hangzik az, amit mond, mintha valódi szakértő lenne a témában.
- Úgy beszélsz, mintha értenél a dologhoz. Azt már tudom, hogy szereted a munkádat, de mivel is foglalkozol pontosan? – kérdezem fejemet kissé oldalra billentve, mintegy ösztönösen, a kíváncsiságom jeleként. Jól esik, mikor elfogadja a cd-met. Persze nem tudhatom, hogy tényleg meghallgatja-e, ahogy mondja, de végül is ha kiadóknak küldöm el, akkor is hasonló a helyzet, úgyhogy nem is rágom ezen magam sokat. Látom, hogy jól esik neki, mikor előre engedem az ajtóban. Pedig ennek természetesnek kellene lennie. Sajnos, itt az államokban sok a modortalan pasas. Dél-Amerika ebből a szempontból azért emberségesebb hely, azt mondják. Ott arra nevelik a férfiakat, hogy tiszteljék a nőket. Na nem idealizálom, ott is van azért egy-két férfi, aki vallja, hogy az asszony verve jó és alacsonyabb rendűnek tekinti a nőket, de azért szerencsére a többség nem ilyen. De nekem azt tanították, hogy tiszteljem a nőket, minden körülmények között. Épp ezért nem annyira örülök, hogy fizeti az én kávémat is, bár tudom, hogy meg akart hívni, mintegy kompenzálásképp a müzliért, de valójában nem vártam el. Viszont megbántani sem akarom, ezért inkább nem ellenkezem.
- Köszönöm – mondom helyette, mikor az én rendelésemet is fizeti. Mikor leülünk egymás mellé egy sarokasztalnál, már jön is tőle az első kérdés. Egy pillanatra elgondolkozok, megemlítsem-e a család popbizniszbeli kötődéseit, de aztán úgy döntök, fő az őszinteség. Különben is elég szimpatikus ez a lány, nem tűnik olyannak, aki lenézne, ha megtudná, ki is a testvérem, vagy azt gondolná, hogy a hátán akarok felkapaszkodni. Egyébként is, minek hazudni? Nem mindegy, végső soron egy ismeretlen mit gondol? Ez vagyok én, akár tetszik, akár nem. Különben is, büszke vagyok Maxra.
- Nos, ami azt illeti, már kicsi korom óta zenélek. A bátyám és én elég muzikálisak voltunk, már gyereknek is. Aztán a bátyám pár éve jött Vegasba és egész szépen ível felfelé a karrierje a popbizniszben. Ezért gondoltam, hogy én is szerencsét próbálok – magyarázom őszintén, a valóságnak megfelelően, nyíltan Faith szemébe nézve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Pláza 16.07.15 21:02


Monique & Jenni
Lassan már fölösleges is lenne karikázgatni a naptáramon a szabadnapokat, legfeljebb azért lenne értelme, hogy ha ránézek lássam, hogy igen is voltam szabadnapos, csak épp megint egész nap elvoltam foglalva, épp csak megint önmagamra nem jutott idő. Nem panaszként, de nem gondoltam volna, hogy a nagy betűs élet ennyire sűrű és fárasztó, de persze ez nem azt jelenti, hogy szívesen vissza mennék a szülői házba, isten ments, akkor inkább vállalom a kihívást, akkor sem volt másképp, amikor eldöntöttem, hogy megpróbálkozom vele és  saját lábamra állok. Nem bántam meg. Egy napot, még amikor piszok nehéz volt is. Ha egyszer egyik napról a másikra mindenről neked kell gondolkodnod sok minden megváltozik, a felfogásod, az értékrendek, bizonyos dolgok fontossági sorrendje. De még így is sokszor hatalmas káosz uralkodik a fejemben.
Sosem voltam, nem is vagyok egy pláza maca, viszont nőből vagyok, vagyis vásárolni attól még imádok. Nálam egy szokványosnak tűnő bevásárlás is minimum két-három óránál kezdődik, amennyi szabad időért néha ölni tudnék, de most van és szeretném is kihasználni egy kis vásárlásra, ez az egy dolog legalább mindig garantáltan leköti a figyelmem és ha mégsem menne most egyedül sem vagyok, van itt nekem egy Monique, akitől elvárom, hogy kirázzon a zűrös gondolataimból, amikor már látja rajtam, hogy valahol nagyon máshol járok. Mondjuk így nézve a dolgokat időnként hosszú percekig lehetne rázni, hogy ténylegesen visszatérjek a halandó emberek soraiba és felhagyjak a felesleges ábrándozással. Néha olyan ünneprontó vagyok még magammal szemben is, gonoszság, de ez van.
- Akkor? Hová üljünk be? - Ez ilyenkor szinte már hagyomány. Személy szerint megveszek valami finomságért, de egy isteni kávéért is. Ki mondta, hogy a vásárlás nem lehet fárasztó? Mondjuk ha Maxel jöttem volna neki én is elég vagyok ahhoz, hogy lefárasszam, sőt szerintem sokszor sok is.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pláza 05.08.15 15:51


Jennifer & Mona


Néha nagy szükségem van a kikapcsolódásra, arra, hogy ne Josie körül járjanak a gondolataim, hanem egy apró másodpercig élvezzem a fiatalságomat és a barátaim társaságát. Ritkán jönnek össze ilyen napok, általában mindig hoznom kell magammal a pici lányomat, de most sikerült lepasszolnom az egyik barátnőmnek, akinek szintén egy ennyi idős kislánya van. Így sokkal egyszerűbb, bár a legjobb az lenne, ha végre találnék egy párt magamnak aki ugyanúgy szeretné Josie-t, mint engem és elfogadná, mint lányát. Igen, lassan öregszem és nem szeretnék egyedül megöregedni, ahogyan gyereket sem csinálhatok egymagam. Szükségem lenne egy társra, de valahogy nincs szerencsém a pasiknál.
De most nem zavar a függetlenségem, mert így Jennifer társaságában mindent megvitathatunk és felhőtlenül, kötöttségek nélkül megbámulhatom a körülöttem lévő férfiakat, persze nem túl feltűnően. Mindent a szemnek, semmit a kéznek alapon, mert nem szeretnék egyből a kútba ugrani főleg, hogy furcsa módon egy bizonyos férfin jár az eszem. Megrázom göndör fürtjeimet, majd a másik kezembe pakolom át a papírzacskókat melyek teljesen elzsibbasztották a jobb karomat.
Az egyik legjobb dolog abban, ha az ember Jennifer társaságát élvezheti az az, hogy eltűnnek a gondjaim és rá figyelek, eltereli a figyelmemet mindenről és így kicsit élvezhetem a 20-as éveim végét.
-Hm… mit szólnál a Coffe & Tea-hez? Ott van süti is, kávé, minden mi szem-szájnak ingere. Fogalmam sincs mit ennék szívesen, de majd kitalálom. – válaszolom a kérdésére, és ha neki is megfelel az ajánlott hely akkor arra veszem az irányt.
Beállok az édességekkel teli pulthoz, hogy kinézzem a mai finomságot, miközben azon töprengek, hogy megemlítsem-e neki az új pasit, akit nagyon megkedveltem.
-Megismerkedtem valakivel. – jegyzem meg röviden, barátnőm felé nézve kissé gyermeki izgatottságtól túlfűtött arccal. – Férfi az illető, és kedves. – hadarom el gyorsan majd tekintetemet a pultosra irányítom és már rendelem is a dupla csokis kávémat meg a jól megérdemelt sajttorta szeletet mandulával.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Pláza 08.08.15 13:37


Monique & Jenni
- Mi? - Kaptam fel a fejem meglepetten. - És ezt csak így mondod? - Igen, ez most pontosan úgy hangzott, hogy ezt csak így mondod és csak most? - Hát ezt nem hiszem el, zene füleimnek! - Húzódtak ajkaim őszinte mosolyra. Na végre már! Tényleg, ráférne már, na nem mintha rám nem és nem mintha az mentség lenne, hogy még csak huszonkét éves vagyok, ráérek. Fenéket van így, de ennek ellenére mégsem vethetem magam az első szembejövő mondhatni szimpatikus férfi karjaiba, mert nem akarok egyedül lenni. Bevallom mostanság engem is bánt egy kicsit ez a dolog, de ez van bele kell törődni. De most beszéljünk csak róla. Szóval, egyikünk sem ugorhat fejest a kútba. A boldogság általában nem az elhamarkodott döntéseknél kezdődik, azt őrültségnek hívják, én pedig vágyom már valamire, olyasvalamire, amit igazinak mondhatok. Neki pedig ott van még a kicsi manó, őszintén nem irigylem, nem lehet könnyű mindenről egyedül gondolkodni, gondoskodni, az ember gyakorlatilag úgy érzi szétszakítják a problémák, de még az is kevés lenne. Éppen ezért is megérdemelné már végre, hogy valakinek Ő legyen az első, úgy igazán! Ezt az érzést viszont ismerem, amikor hozzászokunk ahhoz, hogy nincs senki az életünkben, egyedül vagyunk és amikor betoppan valaki minden fenekestől felfordul, de én akkor is szeretném már látni, hogy nála milyen is lenne ez...
- Na ééés hogy ismerted meg? Ugye tudod, hogy ennyivel nem húztad ki magad, hogy férfi az illető és kedves? - Ennél sokkal, sokkal, sokkal többet akarok tudni, pontosabban mindent, minden érdekel. Milyen véleménnyel van róla, milyenek a megérzései, esetleg lesz-e folytatás.
- Szóval helyes, akkor biztosan tetszik is, jóképű? - ...biztosan az. Időközben gyorsan kiböktem amit először megláttam és finomnak látszott, francia krémes és egy latte macchiato[/font]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pláza 10.08.15 12:23


Jennifer & Mona


-Micsoda? Miért hogy kéne mondanom? – nézek rá meglepetten. Nem értem miért van úgy felpörögve, nem azt mondtam, hogy a srác megkérte a kezemet csak azt, hogy összeismerkedtem valakivel. Talán nem is lesz semmi közöttünk csak barátság, esetleg eljárkál majd a kávézómba. – Miért? Hihetetlen vagy Jenni, de komolyan. – nevettem el magamat kicsit, mert eléggé vicces a hitetlenkedése, az, ahogyan feldolgozza ezt az apró tényt, amit az előbb közöltem vele.
Már nagyon szeretnék valakit magam és a kislányom mellé, mert muszáj egy erős jellem is két nő közé. Ráadásul olyan jó látni azt, mikor az apuka elviszi valahová a kislányát és megvannak azok a szokásos apa-lánya programok. Számomra ezek nagyon fontosak, és azt szeretném, ha a kicsi Josie mindezt megkapná, mert megérdemli. Nem szeretném, ha mikor felnő engem hibáztat, amiért nincs apukája. Minden kislánynak fontos az apukája, hiszen ő fogja majd az oltárhoz kísérni meg ilyenek.
És amúgy magam miatt is jó lenne végre egy partnert keresni, hiszen nem élhetek az idők végezetéig egyedül. Szeretnék végre valaki mellé bújni este az ágyban, megbeszélni az aznapi történteket, megkérdezni milyen volt a napja és elmenni néha napján együtt valamerre kirándulni. Erre az érzésre vágyom már idők óta, csak az a gond, hogy a férfiak hatalmas részét zavarja az, ha már van az illetőnek egy gyereke. Ezért nehezen megy mindez.
-Pedig reméltem, hogy megelégszel ennyivel. Amúgy nem valami mesébe illő a találkozásunk, ugyanis megmentette Josie életét. Nem meséltem még, de a múltkor majdnem balesetet szenvedett… - azóta is hatalmas bűntudatom van, amiért nem rá figyeltem, hanem a telefonomra. Még mindig nem dolgoztam fel mindezt, ő viszont már nem is emlékszik. – Véletlenül kiszaladt az útra, mikor telefonáltam és egy autó közelített felé. Ez a férfi pedig odaugrott és megmentette. – veszem elő a pénztárcámat, hogy kifizessem az édességeket. – Ezt most én állom. – mondom oda gyorsan Jenninek mielőtt leállna velem erről vitatkozni.
- Nagyon jó képű, de szerintem nincs semmi esélyem nála. Ez már csak ilyen. – vontam vállat csalódottan, majd megindultam az egyik szabad asztal felé. – Na, mindegy… veled mizujs?

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Pláza 26.08.15 15:51


Monique & Jenni
- Nem is tudom, kicsivel nagyobb beleélést várnék! De hiszen ez remek hír Monique! Ne is tagadd, hogy rád férne már és hiányzik is, most rajtad a sor! - Tudom, tudom, hogy egy kicsit hajlamos vagyok felfújni a dolgokat, avagy a bolhából is elefántot csinálni, de mindketten tudjuk, hogy ebben most igazam van. Tényleg. Megérdemelné, hogy legyen mellette valaki és ha egy kevéske kis esélyt is látok arra, hogy ez az említett pasas rendes és helyes, akkor addig fogok az idegeire menni, amíg nem csinál valamit az ügy érdekében. - Ha tetszik, helyes meg rendes, akkor ne hagyd csak úgy felszívódni, mert addig fogok az idegeidre menni amíg nem csinálsz valamit, piszkosul kitartó tudok lenni, ha akarok valamit! - Tettem még hozzá gyorsan. Képes vagyok rá... Tudja. És meg is teszem, simán. Borzasztó idegesítő is tudok lenni. Nőből vagyok. Adottság. De most akkor is elfogom érni, amit akarok, mármint, ha neki is tetszik és kedveli, más különben, ha nem így lenne fel se hozta volna.
- A nagy fenéket! - Fogom beérni ennyivel. Tágra nyílt szemekkel hallgattam, amikor arról beszélt, hogy a kis manót majdnem baleset érte, hisz Ő a legfontosabb az életében, jól tudom, hogy nem viselné el és sosem bocsájtaná meg magának, ha bármi baja esne a kis Josie-nak.
- És még egy hőssel is van dolgunk. Kell ennél több? - Akárkiért nem vetnénk magunkat egy közelgő kocsi elé, nem igaz? Jól van, valószínűleg már megint én látok túl sokat a dolgok mögé, egyszerűen csak azt gondolom, hogy ez egy igazán jó ember... - De ugye jól van a kis hercegnőm? - Amúgy is szeretem a gyereket, de az a kis csaj egyszerűen imádni való.
- Várj, várj, várj, ezt meg hogy érted? Hogyhogy semmi esélyed nála? - Még szép, hogy magyarázatot várok.
- Velem? Csak a szokásos vagyis hasonlóképp kezdődik, mint a tiéd. Megismerkedtem valakivel, veszettül jó pasi és most először érzem azt, hogy megesz a fene, ha nem kaphatom meg, erre kiderült, hogy Ő csak barátként tekint rám... Komolyan nem értem néha, mi a baj velem? - Mármint úgy értem, hogy szerintem nem vagyok csúnya sem visszataszító meg hasonlók, sőt igazán még csak nem is az bánt, hogy az első férfi, akinek úgy nem kellek, sokkal inkább az, amit iránta érzek.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Pláza

Vissza az elejére Go down

Pláza

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
7 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához