welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
24.03.19 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Pláza

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8do you know who i am?
Admin
Hozzászólások száma :
2127
Csatlakozás dátuma :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Pláza 03.01.16 6:56

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
Veronica Chloe Foster
Hozzászólások száma :
388
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 16.
Kora :
25
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 28.03.16 12:14

Timurelőzmények...


Többet akarhat, mint puszta barátság? Mert volt több is közöttünk, de aztán mégis barátok maradtunk, de még mindig ott van az a gondolat, ami nem hagy nyugodni. Mi van akkor, ha Timur többet akar, de fél, hogy azzal a barátságunkat sodorja veszélybe? Gyorsan el is hessegettem ezeket a zavaró kósza gondolatokat. Lett volna esélye velem erről beszélni, de aztán megállapodtunk abban, hogy túlságosan fontosak vagyunk egymás számára, ezért megmaradunk a barátság szinten. Persze nekem akkor is több, olyan, mintha a családtagom lenne. Még akkor is, ha egyszer megtettük, azt amit nem is kellett volna.
- Ez lenne a vágyálmod? - Néztem rá meglepetten. Azért mégis csak ennél több kell, hogy legyen a háttérben. Mármint, mindenkinek vannak vágyálmai, de Timur beéri ennyivel is? Kétlem, de az is biztos, hogy nem a pláza közepén fog nekem beszámolni a legerotikusabb vágyálmairól.
- Pedig olyan cuki vagy akkor, mikor átváltasz szégyenlős üzemmódba. - Nevetgélve túrtam bele hajába, sikeresen össze is kócoltam. Mégis azt hiszem, hogy egy férfi nem pont arra vágyik, hogy egy nőtől megkapja a cuki jelzőt, de mégis vannak bizonyos helyzetek, amikor bizony nagyon cukinak találom.
- Ezt most akár bóknak is vehetem? - Szóval nem fogok találni olyan férfit, aki kritikus lenne velem? Miért is? Pedig rajtam sem állhat minden ruha tökéletesen, még ha Timur ezt is hiszi.
- Rendben. Leállok a projektemmel egy kis időre. - Ne tessék, én csak segíteni szeretnék neki, de úgy tűnik, hogy most nagyon nem vevő az ötletemre. Én tényleg azt szeretném, hogy megismerkedjen egy csinos, cuki lánnyal és boldog legyen, de ehhez kell egy kis noszogatás, hiszen mindketten tudjuk, hogy milyen szégyenlős tud lenni, ha lányokról van szó.
- Ha ilyen történne, akkor számíthatsz a tanácsaimra. - De ennél többre már nem. Barátok vagyunk, megbeszéltük és nem fogom kockára tenni mindezt egy édes hármas miatt, még akkor sem, ha maga a gondolat egészen csábító.
- Túl sokat fecsegünk és közben nem is haladunk. - Jegyeztem meg, miközben megragadtam néhány vállfára aggatott ruhát, és megindultam végre a próbafülkék felé. Gyorsan kibújtam ruháimból, hogy felvegyem az első számú kiszemelt ruhadarabot.
- Ehhez mit szólsz? - Léptem ki a próbafülkéből, és a hatás kedvéért forogtam egyet előtte, hogy teljes egészében megszemlélhesse a rajtam lévő barack árnyalatú kis tavaszi ruhát.


Első számú ruha
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Timur Theodor Volkov
Hozzászólások száma :
198
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 01.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 29.03.16 12:20

A legrosszabb az olyan bizonytalan emberekben, mint én, hogy sosem tudják eldönteni, hogy mit akarnak, és az óvatosság, amivel párosul ez a dolog, csak még rosszabbá teszi, mert sose merünk kocáztatni, és mindig a biztonságosabb megoldást választjuk, még ha tisztában is vagyunk vele, hogy talán ez a rossz döntés. Hogy többet szeretnék e Chloe-val, mint barátság? Nem tudom. Igen is meg nem is...Még mindig sokszor eszembe jut az éjszaka, és az utána lefolytatott beszélgetésünk is. Sokat gondolkoztam rajta, hogy jól döntöttem-e, amikor azt mondtam neki, hogy maradjunk csak barátok...De az igazság, hogy akkor túlságosan is féltem, hogy elveszíthetem, ha másképpen döntök. Márpedig ha valamit, akkor ezt semmiképpen sem akartam. Ahhoz Ő túl fontos személy az életemben, szükségem van rá, még akkor is, ha közben még mindig sokszor vágyom is rá. Mindenesetre ismét a biztonságos megoldást választottam...talán jobb is így.
- Ki tudja? Az embereknek sok vágyálmuk van. - mosolyogtam rá kicsit sejtelmesen a meglepett arcát várva. Igen Chloe ezt is tőled tanultam...Most viseld a következményeit, hogy ilyen dolgokkal cukkoltál mindig régen. Másfelől viszont mi más válaszolhatnék neki? Sokszor olyan dolgok is megfordulnak a fejemben, amiket még én se szeretnék, hogy ha megfordulnának.
- Igen ezt már sokszor mondtad. - mosolygok kicsit szégyellősen, de csak még jobban elvörösödöm, amikor a hajamba túr. Nem mintha nem esne jól, hogy azt mondja, hogy cuki vagyok, hisz szerintem minden srác örülne neki, hogy ha egy olyan csinos lány, mint például Chloe azt mondaná nekik, hogy cuki. De valahol, azért kicsit úgy érzem tőle magamat, mintha gyerek lennék...Lehet, hogy így húszas éveim táján már ez így kicsit zavaró tud lenni...
- Akár. De ebben a bókban a tények is szerepelnek. - mosolyodok el finoman a kérdésére. Tényleg nem hinném, hogy Chloe nagyon találna olyan férfit, aki kritikus lenne vele. Szerintem még ha minden ruha nem is állhat rajta tökéletesen, de nem tudok így hirtelen olyat elképzelni, ami rosszul állna rajta.
- Hálás köszönet. Majd értesítelek, amikor érkezésem van a projekt újbóli beindítására. - kacsintok rá. Kedves tőle, hogy segíteni akar, és tényleg nagyra értékelem ezt tőle. A kerítőnő szerepe biztos vagyok benne, hogy nagyon jól állna neki. Viszont kicsit olyan érzésem van tőle, hogy magamtól nem is lennék képes felszedni egy lányt, másfelől ha Chloe ismertetne össze valakivel, akkor egyből ideges, és zavart lennék, hogy h már nem lenne mellettem.
- Cukor vagy. De vigyázz, még a végén szavadon foglak. - nevetem el magamat halkan. Kinek van szüksége házastársi tanácsadásra, ha ott van neki Chloe? Biztos vagyok benne, hogy ha arra kerülne a sor akkor tényleg nyugodtan fordulhatnék hozzá bármivel. Jó érzés tudni, hogy mindig számíthatok rá...
- Csak utánad Főnökasszony. - emelem fel védekezően a kezeimet miközben követem a lányt, aki lekapkod pár ruhát, majd, amikor eltűnik a próbafülkében, én az ahhoz legközelebb eső helyen foglalok helyet, és várok türelmesen, hogy próbálhasson.
- Huh. - szakad ki belőlem hirtelen, amikor kilép, és körbefordul. - Gyönyörű vagy benne. - teszem hozzá végül, amikor észbe kapok, de az arcomon még most is kicsit álmodozó kifejezés ülhet. - Megy a színe a szemedhez, meg a hajadhoz, és kiemeli az alakodat is. - Próbálom megindokolni az előbbi kijelentésemet, de magamat ismerve ez így elég sután hangozhat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Veronica Chloe Foster
Hozzászólások száma :
388
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 16.
Kora :
25
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 02.04.16 23:18

- Azt hiszem, hogy nem ez a legjobb helyszín arra, hogy megvitassuk, hogy mégis mik lennének a vágyálmaid. - Ami engem illet, én mindenhol tudok bármiről úgy beszélni, hogy nem érzem magam zavarban, de tudom, hogy Timur pontosan az ellentétem, ha erről van szó, ezért inkább nem most kezdek neki annak, hogy kifaggassam erről. Végül is bármikor boncolni kezdhetem a témát, feltéve ha a körülmények, na meg persze a helyszín is megfelelőbb lesz ennek.
- Olyan lettem, mint egy papagáj, mindig csak magamat ismételgetem. - Hangosan felnevettem. Nem akarom untatni azzal, hogy mindig ugyan azt kelljen hallgatnia, inkább csak szerettem volna ismét kifejteni a véleményemet, de úgy látszik, hogy feleslegesen tettem, hiszen már úgyis tudja, hogy cukinak tartom akkor, mikor zavarában elpirul.
- Remélem, hogy minél hamarabb be fog ez következni, máskülönben kénytelen leszek a saját kezembe venni a dolgokat. - Nem arról van szó, hogy nem hinném el, hogy képes lenne becsajozni, de mégis tudom, hogy mennyire zavarban szokott lenni, ha a lányokról, és felcsípésükről van szó. Talán kellene neki egy kis bátorító lökés, és ha tényleg ez kell, akkor rám ebben biztosan számíthat. Én csak szeretném, hogy találjon maga mellé valakit, valakit aki boldoggá teszi. Na meg neki is vannak bizonyos szükségletei...
- Csak nyugodtan, bármikor, bármiben számíthatsz rám. - Közöltem vele, nem mintha annyira szükséges lett volna, hiszen ezt már alapból tudnia kellene. Vagyis remélem, hogy elégszer bebizonyítottam már ahhoz, hogy tudja.
- Ezek szerint ezt meg kell vennem. - Ha már ilyen szép véleményt kaptam erre a ruhára úgy érzem, hogy más választásom nem igazán van. Tetszik neki, ahogyan neki is. Miután meghallattam a véleményét vissza is mentem a fülkébe, hogy egy másik ruhát próbáljak fel.
- Na és ez? - Léptem ki ismét és újból megfordultam, hogy alaposan szemügyre tudja venni azt a kis fekete ruhát, amit magamra kaptam. Talán egy mérettel kisebbet kellene felpróbálnom, hogy még ennél is jobban passzoljon rám, de minden Timur véleményén fog múlni.  


ruha 2.0
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Timur Theodor Volkov
Hozzászólások száma :
198
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 01.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 23.04.16 15:11

- Igen valahogy én is erre a következtetésre jutottam. Majd egyszer, ha csak magunkban leszünk, valószínűleg alkalmasabb lenne a dolog. - vakarom meg kicsit zavartan a fejemet. Hálás vagyok, hogy az ilyesmit azért Chloe teljesen átlátja, és nem itt áll neki kifaggatni az ilyen dolgokról. Bár igazából azt sem tudom, hogy így hirtelen mit is mondhatnék neki. Semmi épkézláb nem jut eszembe. Majd egyszer végiggondolom. Chloe-t ismerve úgyse fogja kibírni, hogy valamikor ne faggasson ki ezzel kapcsolatban. Márpedig arra azt hiszem jobb lesz felkészülnöm.
- Igen, de még ha el is pirulok rajta, akkor is tudod, hogy jól esik, amikor ezt mondod. Még ha kicsit nehéz is elhinnem néha. - kacsintok rá a válaszomat követően. Tudom, hogy Chloe-nak ez a véleménye rólam, és mindig felderít, amikor ezt közli is velem, de néha kicsit tényleg elég nehéz elhinni, hogy ilyen szempontból mit lát bennem tekintve, hogy én még az átlagosnál is átlagosabb kinézetű vagyok, mind öltözködés, mind minden más tekintetében. Nem is csoda, hogy nem nagyon szoktak észrevenni Chloe mellett, de nekem ez így tökéletesen megfelel, hogy ha őszinte akarok lenni.
- Már előre félek, hogy mit is fogsz kitalálni, ha nem járok sikerrel. - mosolyodom szelíden. - Mindenesetre örülnék, ha majd előtte beavatná. Tudod, hogy utálom a meglepetéseket. - teszem még hozzá a biztonság kedvéért, bár a kérésem teljesüléséhez nem fűzök túl sok reményt. Chloe nagyon önfejű tud lenni ilyen dolgokban, amennyire ismerem, és ha Ő maga nem látja úgy, hogy az előnyömre lenne, ha tudnék a dolgokról, akkor egész biztosan nem fog beavatni. Mindenesetre remélem, hogy semmi zavarba ejtőt nem fog kitalálni vagy esetleg csinálni...
- Tudom. Ezt igazából mondanod sem kell. - mosolyodom el hálásan a szavaira. Persze, hogy tisztában vagyok ezzel. Olyan régóta ismerjük egymást, hogy kettőnk között ez azt hiszem már nem is kérdés, hogy mindig számíthatunk a másikra bármiben. Ez amolyan kimondatlan egyezség közöttünk. Elég mindenen mentünk már keresztül együtt, hogy ez így legyen.
- Ha úgy gondolod, akkor vedd meg. Ez rajtad múlik csak. - felelek neki egy fél-mosollyal. Tényleg jól áll neki ez a ruha, kár lenne, hogy ha itt hagyná. Bár nem hiszem, hogy ez a veszély most fennállna jelen esetben. De már el is tűnik, hogy egy másik ruhát próbáljon fel. Talán még se fogok annyira unatkozni, mint gondoltam...
- Ohhh. Szexi. - felelek kicsit elvörösödve. – Gondolom, ezt buliba szeretnéd felvenni. - mosolyodom el halványan. - Jól áll ez is. Mintha rád öntötték volna. Majd adhatsz magadról egy képet ebben. - kacsintok rá kicsit játékosan, hogy ne mindig csak azt lássa, hogy elvörösödöm meg ilyesmi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Veronica Chloe Foster
Hozzászólások száma :
388
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 16.
Kora :
25
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 16.05.16 10:35

Helyeslően bólogatok szavait hallva. Most nem hagyhatom, hogy Timur vágyainak kibeszélése vonja el a figyelmemet, hiszen megannyi csini ruci vesz körül, arra várva, hogy mindet felpróbáljam, hogy sikeresen megtaláljam azokat a darabokat, amik tökéletesen passzolnak hozzám. Nálam alap, hogy ha valamit felveszek annak bizony nagyon is jól kell állnia rajtam, de azért érezzem magam jól is benne, viszont néha a kényelmet nem veszem számításba. Sosem vennék fel magassarkút, ha kényelemre vágynék, de nem is szokásom viselni a nap huszonnégy órájában, csak akkor mikor az öltözékemhez elkerülhetetlen a viselete.
- Hát ha szoktál hinni nekem, akkor kénytelen vagy ezt is elhinni. - Kár, hogy nem lehet kapni valami cuccot arra, hogy növelni tudjuk Timur önbizalmát. Tudom, hogy szerinte nekem nagyon is sok van belőle, de ha tehetném tényleg szívesen adnék neki is, hiszen elképzelni sem tudom, hogy miért nincs megfelelő önbizalma. Szerintem nem néz ki rosszul, és ezt most nem azért mondom, mert elfogult vagyok vele szemben, mert barátok vagyunk, vagy mert lefeküdtünk egymással.
- Én viszont szeretem a meglepetéseket, és van egy rossz hírem számodra. - Drámaian felsóhajtottam, természetesen a hatás kedvéért. - Ezért másokat is szeretek meglepni. - Noha szerintem ez teljesen egyértelmű számára, annyira már ismerhet, hogy ezt biztosan tudja rólam. Persze mivel róla van szó, majd igyekszem magamat visszafogni, na meg beavatni, ha belekezdenék bármiféle projektbe, amihez Timurnak is köze lenne.
- Képtelen is lennék itt hagyni. - Jó kedvűen felnevettem, de tényleg butaság lenne a részemről, ha ezt a ruhát nem venném meg, hiszen tökéletesen passzol hozzám és nagyon kényelmes is, szóval jól érzem benne magam. Kell ennél több? Jelen pillanatban ennyivel is megelégszek.
- Most viccelsz velem? - Összeszedtem az összes lélek jelenlétemet ahhoz, hogy a lehető legkomolyabb tekintetem vegyem elő. - Arra gondoltam, hogy ebben a ruhában templomba fogok menni. - Néhány számomra nagyon is hosszúnak tűnő másodpercekig tartottam még a komolyságot, mielőtt nem bírtam volna tovább és felnevettem. Természetesen csak viccnek szántam, hiszen nem is vagyok az a templomba járó fajta.
- Képet szeretnél? - Kérdeztem vissza mikor már abba bírtam hagyni a nevetést. - Nekem van egy jobb ötletem. Kizárólag csak úgy kaphatsz képet, ha azon a képen bizony te is pózolni fogsz mellettem. - Így is kevés közös képünk van, ha azt nézzük, hogy mióta is ismerjük már egymást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Timur Theodor Volkov
Hozzászólások száma :
198
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 01.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 19.05.16 11:18

Úgy érzem, hogy a vágyaim kitárgyalása még bőven várhat arról nem is beszélve, hogy bőven lesz még rá alkalmunk hisz Chloe-val napi szinten állunk kapcsolatban, és igazából akármikor megbeszélhetjük ezt. Most sem a hely, sem az idő nem alkalmas hisz ez a Pláza hatalmas Chloe pedig biztos vagyok benne, hogy rengeteg, és még annál is több ruhát akar majd, és fog is felpróbálni. Vagyis akárhonnan is nézem ez nagyon-nagyon időigényes program lesz. Vagyis nincs idő olyan dolgokkal elhúzni az időt, mint az én vágyálmaim kielemzése és megtárgyalása. Arról nem is beszélve, hogy Chloe szigorú szempontjait nézve (küllem, kényelem, összhatás stb.) nála nemcsak a próbálás, de már maga a választás is hosszasabb időt vehet igénybe. S nekünk, férfiaknak a sanyarú sorsunk, hogy ezt végigvárjuk, de cserébe gyönyörködhetünk majd a végeredményben kedvünkre. Legalábbis én próbálok így tekinteni erre az egész bevásárlós programra.
- Rendben akkor igyekszem most is hinni Neked. - felelek a lány szavaira egy halovány mosollyal. Mondhatnám, hogy Chloe-nak könnyű hisz neki tényleg nincs semmiféle oka panaszra, legalábbis azután, hogy már mindent láttam belőle ezt csakis abszolút megerősíteni tudom. De hazudni se szokott soha, és remélem, hogy azért se tenné meg, hogy engem így derítsen jobb kedvre így hát hajlok rá, hogy elhiggyem neki, amit rólam mondd. Mindössze lehet, hogy csak meg kéne próbálnom alkalmazni a megannyi taktikát, amivel az ismertségünk kezdete óta traktál engem hajthatatlanul. Ha legalább egyszer bejönne, akkor akár még hihetnék is neki abban, amit állít.
- Igen sajnos ezt volt alkalmam megtapasztalni már párszor. - Hozzá hasonlóan én is imitáltam egy drámai sóhajt mintha csak a terhemre lenne a tény,a mit az előbb megállapított, bár igazából néha nem bánom, hogy ilyen velem, amennyiben nem olyan nagyon "súlyos" a meglepetése. Igazából az lenne a fura, hogy nem így tenne, hisz ilyennek ismertem meg, és ezzel a tulajdonságával együtt is ugyanúgy kedvelem őt. Nem mintha fel tudnék benne bármilyen tulajdonságot is hozni, amit kifejezetten utálnék, vagy nagyon idegesítene.
- Jó döntés. - kacsintok rá Chloe-ra amikor úgy dönt, hogy megveszi a ruhát. Olyan mintha csak ráöntötték volna, és minden egyes vonásában tökéletesen passzol hozzá. Tényleg igazi vétek lenne, hogy itt hagyna egy ilyen darabot, ami ennyire jól áll rajta. Nem mintha nem lenne meg a mögöttes szándék, hogy remélem, minél többször fogom benne majd látni.
- Ohhh. - egy pillanatra a levegő is bennem akad, ahogy a "komolyság" aurája szétárad kettőnk között. - Szóval az egyház megrontása a következő célod? - vonom fel egy pillanat erejéig komolysággal megfűszerezve vonom fel a szemöldökömet. Mindenesetre először csak kuncogni kezdek majd végül én is nevetésben török ki az abszurd ötlet kapcsán. - Mindenesetre, ha majd tényleg temploma akarsz menni benne, akkor azt hiszem itt az ideje, hogy átigazoljak a papi hivatásra. - teszem hozzá még mindig nevetve. Még a könnyem is kicsordul mire sikerül abbahagynom. És a legjobb az, hogy végre képes vagyok rá, mert az oldalam végre nem akar a lehető legtöbb apró darabra szakadni, ha nevetni próbálok.
- Mindenképpen. - felelek határozott hangon, de a következő mondatra felvonom a szemöldökömet. - Ha én is rajta lennék, az csak rontana az összhatáson, és már nem is nézegetném olyan lelkesen! - felelek neki egy halovány mosollyal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Veronica Chloe Foster
Hozzászólások száma :
388
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 16.
Kora :
25
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 25.05.16 14:49

Hosszú, nagyon hosszú nap elé nézünk. Valószínűleg Timur nem is gondolja, hogy mibe vágott bele velem. Én tisztában voltam azzal, ha egyszer ide beszabadulok, akkor az nem csak öt perces gyors túra fog lenni. Mégis megpróbálom magam valamennyire féken tartani, már csak Timur érdekében is. Zárásig biztos nem fogunk itt lenni.
- Most? - Esküszöm nem akarok minden egyes mondatába bele kötni, de ez tényleg úgy hangzott, mintha máskor nem hinne nekem, csak most. Azt, hogy mit hisz el, vagy mit nem azt nem tudom befolyásolni, de azért remélem, hogy az esetek többségében hisz nekem, hiszen én igyekszem mindig őszinte lenni hozzá, még ha fájóan őszinte is vagyok vele. Mindig is bátran ki mertem mondani a véleményemet, még akkor is, ha esetleg néha megbántottam vele.
- Sajnos?! - Néztem rá hihetetlenkedve. - Mintha olyan pocsék meglepetésekben lett volna eddig részed, hogy kész csoda, hogy eddig is valahogy sikerült túlélned. - Eleinte biztosan azzal is megleptem, hogy csak úgy váratlanul beállítottam hozzá egy üveg piával, aztán ahogy egyre gyakrabban tettem azt már kezdte szerintem megszokni. Habár az esetek többségében hagyott egyedül inni, mert szinte mindig volt valami kifogása, amiért megmenekült.
- Miért is ne? Milyen nehéz lehet elcsábítani egy papot? - Töprengő arcot vágva kérdezősködtem. Valójában semmi ilyen terveim sincsen, de azért még el lehet játszani a gondolattal. Na meg biztos vagyok benne, hogy nem mindegyik pap képes betartani a fogadalmát és a cölibátust. Logikusan bele gondolva mégis ki az, aki megfogadja, hogy sosem fekszik le senkivel? Pocsék érzés lehet szüzen meghalni, habár én ezt már biztosan nem fogom megtapasztalni.
- Az előtt csak vicceltem, de tudhatnád, hogy nem vagyok az a templomba járós fajta. - Nem is vagyok igazán hívő és még csak az hiányozna, ha a papot megölném azzal a sok mindennel, amit közölnék vele a gyónásom közben. Csak az erős idegzetűeknek ajánlom a kis beszámolóimat. Félő, hogy egy öregebb, szívproblémákkal küszködő pap szívrohamot kapna tőle.
- Habár szerintem jól állna rajtad a papi hacuka. - Még akkor is, ha a fekete fehér bőrét még sápadtabbá tenné, de úgy hiszem, hogy abban is lenne valami megmagyarázhatatlanul szexi. Azt hiszem, hogy ideje lenne lecsillapítanom a fantáziámat mielőtt még ennél is jobban bele lovalnám magam.
- Ugyan már! Nem fogod megúszni a közös képet. - Ebből is látszik, hogy lehetne azért egy kicsivel több önbizalma. Mégis mi az, hogy ha rajta lenne a képen, azzal csak rontaná az összhatást? Badarság.
- Azt hiszem, hogy a mai napra elég lesz ennyi ruha. Mehetünk tovább, várnak a gyönyörű cipők. - Gondolom Timur legnagyobb örömére. Remélhetőleg nem fogok sokáig elidőzni ott, hiszen otthon rengeteg lábbelim van, de egy nőnek mégis ki mondhatná meg, hogy mennyi az a cipő mennyiség, ami elég lenne élete végéig?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Timur Theodor Volkov
Hozzászólások száma :
198
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 01.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 27.05.16 12:35

Valahogy sejtettem, hogy a mai napomon nem fogok unatkozni, de ugyanakkor pihenni se, hogy ha Chloe-n múlik. Ilyen kapacitású bevásárló túrán még ugyan nem voltam vele, de beszámolókat már hallottam tőle, hogy hogyan is zajlik ez az egész esemény, és akármennyire is ijesztően hangzott a dolog, és nem voltam benne biztos, hogy nekem való, de tényleg elég régen csináltunk közös programot a múltkori este óta, ezért is szerettem volna eljönni vele.
- Na jó. Mondjuk úgy, hogy általában. - Igazából hinni szoktam neki rendszerint, legalábbis az esetek többségében hisz tudom, hogy nem hazudna nekem, és nem akarna átverni se, de néha kicsit tényleg nehéz elhinni, hogy olyan "jó pasi” lennék, mint ahogy azt Ő olyan állhatatosan állítja sokszor. Persze tény, hogy én se nagyon teszek azért, hogy ezt a lányok körében leteszteljem, de nagyon időm sincs rá, pedig kellene rá szakítanom. Igazából kicsit az is rossz, hogy barátnőm sincs, ráadásul nekem is vannak bizonyos fajta igényeim akár bevallom magamnak akár nem...
- Boccs. Már el is felejtettem, hogy szinte mindig akkor bukkantál fel nálam ilyen jellegű tervekkel, amikor vagy ZH-ra vagy vizsgára készültem esetleg beadandót csináltam. - felelek neki felvont szemöldökkel, de azért megeresztek felé egy fél-mosolyt. Persze hazudnék, hogy ha azt mondanám, hogy nem szoktam hozzá, és hogy nem esett jól, hogy mindig gondolt rám, de néha tényleg elég rosszkor tudott felbukkanni a bulizós terveivel. Nem mintha nem tudtam volna kezelni a dolgot.
- Neked? - tekintek rá érdeklődve. - Ha tippelnem kéne, Neked nem kerülne sok erőfeszítésedbe, hisz azt kaphatsz meg, akit csak akarsz. Vicc nélkül. - felelek neki egy mosollyal az arcomon. A papok amúgy sem olyan szentfazékok, mint ahogy a többség gondolja. Többnek van kis barátosnéja, sőt van, amelyiknek még gyereke is. Ez felett persze rendszerint mindenki elsiklik, elnéz más fele inkább. Szóval tényleg nem hiszem, hogy Chloe-nak olyan nehéz dolga lenne, ha egyszer komolyan fejbe venné a dolgot. Na nem mintha olyan hatalmas templomba járós lenne.
- Igen ezt valahogy sejtettem az eddigi ismeretségünk alapján. - nevettem el magamat. Mindenesetre, azért egy Chloe-féle gyónást egyszer szívesen végig ülnék. Valószínűleg meglehetősen terjengősre sikerülne, de ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy egyben végtelenül szórakoztató is lenne. Legalábbis számomra. A pap lehet, hogy nem kapna tőle röhögő görcsöt...
- Köszi. Legalább hozzám nyugodt szívvel jöhetnél gyónni. De csakis ebben a fekete ruhában hisz ez a templomba járósod. - vonom fel a szemöldökömet egy halovány mosollyal. - Mindenesetre most már legalább tudom, hogy legközelebb minek kellene öltöznöm majd Halloween-kor. - nevetem el magamat. Valószínűleg, elég hülyén festenék benne így jobban belegondolva. De hát a Halloween úgyis arról szól, hogy jól érezzük magunkat.
- Rendben. Majd csinálunk közös képet, amikor kevésbé fogok szakadtan kinézni. - felek neki beletörődő hangon kezeimet védekezően felemelve. Itt most nem feltétlenül az öltözetemre, vagy a megjelenésemre gondolok - bár Chloe mellől így is elég alaposan kilógok - hanem arra, hogy igaz, hogy ugyan már teljesen felépültem a lőtt sebemből, de még mindig úgy nézek ki körülbelül, mint egy vámpír, akit most rángattak elő a kriptájából.
- Rendben, ahogy szeretnéd. - mosolygok rá, miközben felkelek a helyemről, hogy kövessem a lányt. Azt hiszem, hogy a cipős részlegen még az eddiginél is több időt fogunk tölteni, hisz Chloe-nak minden bizonnyal idő kell, hogy a Himalája méretű cipő-hegysége felé még egy ilyen cipő-hegyláncot felépíthessen. Mindenesetre megígértem, hogy ma csak az övé vagyok szóval megadóan követem akárhova is megy. - És utána indulunk a fürdő ruha részleghez? - íncselkedem vele egy kicsit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Veronica Chloe Foster
Hozzászólások száma :
388
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 16.
Kora :
25
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 17.06.16 0:46

- Mit is mondhatnék? Valahogy van érzékem hozzá, hogy mindig akkor bukkanjak fel, mikor elfoglalt vagy. - Nem, mintha annyira sok szabadideje lenne valaha is, az is kész csoda, hogy most itt tud lenni velem, hiszen számára nagyon fontos a tanulás, és szinte minden szabadidejét arra pazarolja, hogy könyveket nyálazzon át. Ég és föld vagyunk. Különböző a személyiségünk, mindkettőnk számára más fontos, de mégis ennek ellenére sikerült egymással megtalálnunk a közös hangot. Ez pedig nagy szó, hiszen Timur nem azaz ember, aki csak úgy képes közel engedni magához bárkit.
- Ez roppant hízelgő, egyben ismét elfogult vagy velem kapcsolatban. - Szerinte bárkit megkaphatnék? Ugye ezt nem csak azért mondja, mert történtek közöttünk bizonyos dolgok? Mondjuk azon már túl vagyunk, legalábbis szeretném azt hinni, hogy a múlt nem lesz kihatással a jövőnkre.
- Ezt úgy mondod, mintha nem szoktam volna neked gyónni. - Nevettem fel hangosan, most azt sem érdekel, hogy a hozzánk közel állóak hallanak minket, vagy sem. Engem csak az izgat, hogy jól érezzük magunkat egymás társaságában. Noha valójában nem gyónok meg neki, inkább úgy fogalmaznék, hogy sokszor sok mindenről beszámolok, olyan dolgokról is, amikre esetleg nem mindig kíváncsi, de hát erre valóak a barátok, hogy megosszuk velük az élményeinket, tapasztalatainkat.
- Elképesztő, hogy neked milyen remek ötleteid szoktak lenni, de ezen miért is lepődök meg? - Inkább saját magamnak tettem fel a kérdést, de azért tőle várom a választ.
- Mondjuk, ha bevállalod, hogy papnak öltözöl, akkor én szívesen magamra kapnék valami apáca hacukát, már csak a poén kedvéért is. - Micsoda buli lenne, ha Timur papként, én pedig apácaként ropnám a halloweeni buliban. Az már biztos, hogy egy emlékezetes este lenne mindkettőnk számára.
- Vigyázz! Szavadon foglak. - Ha egyszer valamit megígér azt be is szokta tartani, szóval tisztában vagyok azzal, hogy a jövőben lesz nekünk közös képünk, de annyit megtehetek neki, hogy megvárom míg teljesen felépül. Elvégre a képek arra valóak, hogy vissza tudjunk emlékezni, és gondolom, hogy nem szívesen nézegetne egy olyan képet, ami inkább a balesetére emlékezteti, mint az együtt töltött időre.
- Zárásig itt lennénk, ha elkezdenék fürdőruhákat próbálgatni. Gondolom nem szeretnéd az egész napodat itt tölteni, eltaláltam? - Habár ennyi cipő láttán eléggé kérdéses, hogy valaha is kiszabadulnánk az üzletből. Minden erőmmel azon leszek, hogy megpróbáljak ellenállni a csábításnak, legalább tíz pár cipőre szűkíteném a kört, mert aztán sehogy sem tudnám haza cipelni a sok csomagot, még Timur segítségével sem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Timur Theodor Volkov
Hozzászólások száma :
198
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 01.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 22.06.16 21:56

- Érzék? - vonom fel kételkedve a szemöldökömet. - Ez a e esetben már okkal inkább valamiféle rejtett, de el nem titkolt szuper képesség. Sose akkor jössz, amikor esetleg lenne egy kis szabadidőm is, amit veled tölthetek. - felelek neki egy halovány mosollyal megtoldva azt némi enyhe fejrázással. Chloe hiedelmeivel ellentétben igenis rendelkezem szabadidővel csak épp nem túl sokkal, Ő pedig szinte sose akkor jön, amikor éppen ráérek vele bohóckodni, mint például a mai napon. Néha tényleg úgy érzem, hogy nála ez valamiféle rejtett szuper erő, aminek az egyetlen feladata a tanulmányaim szabotálása. Szerencsére még nem sikerült tökéletesítenie, mert rendszerint képes vagyok ellenállni neki, és nem tudja meghiúsítani a tanulásra vonatkozó terveimet vagy programjaimat.
- Úgy gondolod? Nem emlékszem rá, hogy valaha is meséltél volna bárki olyanról, aki nemet mondott volna Neked. - közlöm vele halovány mosollyal a száraz tényeket. Itt nem éppen magamra gondoltam, mert engem nem kellett túl sokat győzködnie, de nem is emlékszem olyan esetre, amikor bármi ilyennel került volna szembe. Chloe egyszerűen túl szexi, és túl csábító ahhoz, hogy neki valaki nemet mondjon, ha olyasmire invitálja...
- Az igazság az, hogy túlságosan is sokat szoktál néha. - nevetem el magamat én is halkan. - Nem mintha nem érdekelnének a részletek csak éppen sokszor sikerül vele zavarba hoznod. - teszem még hozzá egy szégyellős mosollyal. Nos igen Chloe igen részlet gazdag beszámolókat tud tartani alkalmanként, aminek már csak az elképzelése is igencsak a zavarba ejtő tud lenni, hogy ha őszinte akarok lenni. Mindenesetre a tanulmányi eredményeivel ellentétben a szóbeli beszámolói, és az előadói képessége csillagos ötöst érdemel, tőle élvezet meghallgatni a sztorijait, ha őszinte akarok lenni. Persze kell hozzá némi rutin, hogy az ember ne vörösödjön el egyből rák módjára a kalandjai hallatán...
- Nem tudom, azt hiszem nekem ez a szuper képességem. - mosolyodok el finoman a szavai hallatán. - Nem vagyok benn biztos, hogy szeretnék papnak öltözni, én inkább Pterodactylust terveztem, nem mintha annyit járnék Halloween bulikra. - csóválom meg a fejemet az ötlete alapján. Elég nehéz magamat papi szerelésben elképzelni, de Chloe-t apácának még kevésbé. Hogy Ő egy olyan jelmezt húzzon, amihez nem mennek a szeretett magassarkú számomra valahogy elképzelhetetlennek tűnik.
- Igen tudom, hogy nincs menekvés előled. Én pedig amúgy is mindig tartom, amit ígérek. - mosolygok kedvesen a lányra. Akármit is mond, Ő egyedül jobban mutat egy képen mintha én is vele lennék rajta. Persze nem mondom, hogy nem lenne szép emlék, de egyedül őt szerintem szívesebben nézegetném, mint magamat. Mostanra már jobbára felépültem, de azért még most se tökéletes a helyzet, hogy ha őszinte akarok lenni. Mindenesetre ez a mai kiruccanás már nem hinném, hogy megárthat. Chloe-nak már amúgy is régen megígértem, hogy valamikor együtt töltöm majd vele a napot.
- Ha egész nap fürdőruhában, és magassarkúban tipegnél előttem fel-alá akkor lehet, hogy bevállalnám, és legközelebb meg mehetnénk a strandra. - eresztek meg felé egy cinkos mosolyt. Mindenesetre az előttünk elterülő cipőtenger nem ígér számomra gyors elszabadulást így azt hiszem ideje lesz beletörődnöm, hogy a mai napra le kell mondanom a fürdőruhás Chloe látványáról, és a délutánra betervezett tanulásomról is...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Veronica Chloe Foster
Hozzászólások száma :
388
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 16.
Kora :
25
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 24.07.16 23:59

- Ez is csak azért van, mert neked alig van szabadidőd, nem pedig azért, mert nekem lenne bármi szuper képességem. - Javítom ki az iménti válaszát. Nekem aztán a világon semmiféle szuper képességem sincs, ha az nem számít annak, hogy még a kora reggeli órákban, álmosan, nyögősen is képes vagyok kiválasztani a szekrényemből egy olyan ruha összeállítást, amit mások csak hosszú tanakodás után, vagy még akkor sem. Na jó, valljuk be, hogy ez még nagyon távol áll bármiféle szuper erőtől.
- Ilyen még tényleg nem volt, de ettől még bármikor megtörténhet. - Már csak a gondolattól is nevethetnékem támadt, hogy lenne bárki is, aki nekem nemet mondana, de biztosan van, csak kitartóan kellene keresnem azt a személyt. Ez gyomorforgatóan nagyképűnek hangzik, még tőlem is, de tényleg nem utasított még vissza senki sem, de mindennek eljön egyszer az ideje.
- Megpróbálok a jövőben cenzúrázni néhány dolgot. - Nevettem el magam. - Persze csak akkor, ha még időben észbe kapok, de te is tudod, hogy ha egyszer elkezdek valamit mesélni, akkor le sem lehet lőni. - Szerintem mindenkinek van olyan barátja, akivel az élete minden momentumát megossza. Számomra Timur az a személy, akinek tudom, hogy mindent elmondhatok, de tény, hogy néha túlzásokba esek és néha olyan információk birtokába is jut, amit talán nem is szeretne tudni.
- Akkor itt az ideje ezen változtatni! Megígérem, hogy a következő ilyen beöltözős buliba elrángatlak magammal, ha akarod, ha nem. - Játékosan kacsintottam rá, de a következő pillanatban figyelmemet a csípőkkel való szemezgetés kötötte le.
- Tudom, és egyben ez a legjobb tulajdonságod, hogy rád mindig lehet számítani, mert amit megígérsz, azt be is tartod. - Most kedvem lenne magamhoz szorítva megölelni, de tisztában vagyok azzal is, hogy mennyire zavarba hoznám, hogy ha mások előtt nyilvánosan tenném meg.
- Strandra? - Meglepetten pislogtam felé, efféle közös időtöltésre még nem is gondoltam, de be kell vallanom, hogy nem hangzik rosszul.
- Na és csak akkor vállalnád be velem a strandot, ha egész nap magassarkúban és fürdőruhában tipegnék, vagy máshogy is meg lehetne vesztegetni téged? - Esetleg a strandon láthatna egész nap fürdőruhában, de ott azért hanyagolnám a magassarkú viselését.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Timur Theodor Volkov
Hozzászólások száma :
198
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 01.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 09.09.16 20:29

- Meglehet, de a tények attól még magukért beszélnek. Nem mintha nem örülnék Neked, amikor beugrasz hozzám, de néha jobban is választhatnál időpontot az érkezésedre...mondjuk valamikor a vizsgaidőszak vége felé, és nem pedig a hajtás kellős közepén. - felelek egy halovány mosollyal a lány szavaival. Tudhatja, hogy nem akarom ilyesmivel megbántani vagy, hogy ne örülnék neki, akármikor is jön vagy épp akárhogyan beleértve azokat az alkalmakat is, amikor nem éppen józan már. Egyszerűen tényleg csak az a helyzet, hogy valamikor inkább arra lenne szükségem, hogy békében leledzek, és tudjak tanulni vagy éppenséggel pihenni. Nem mintha a pihenés nem menne Chloe-val is, de valaki olyan energetikusnak, mint Ő egészen más elképzelései vannak a pihenésről, mint mondjuk nekem.
- Esetleg majd egy párhuzamos univerzumban. Itt nem valószínű. De te is tudod, hogy engem az ellenkezőjéről úgyse tudsz meggyőzni. - Felvonom egy pillanatra a szemöldökömet. Chloe pontosan tudja, hogy komolyan beszélek, és, hogy nekem ez a véleményem róla. Még abban sem vagyok biztos, hogy nemet tudnék-e mondani Neki ha egyszer valamikor ismét úgy alakulnának a dolgok, mint anno. Tudom, hogy régen volt, de a tények attól még tények...
- Nem szükséges már lassanként teljesen hozzászokok. - nevetek vele é is. - Meg aztán nem venném a lelkemre, ha miattam kellene visszafognod az Első osztályú mesélős énedet, ami olyan nagy beleéléssel tudja előadni a veled történteket. - Nos az biztos, hogy Chloe sztorijai sose unalmasak, és mindig meg tud lepni valami újjal, amikor azt hinném, hogy már semmi sincs a tarsolyában. Egyáltalán nem zavar, hogy minden egyes részletet megoszt, csak van köztük olyan, ami egyenlőre túl mutat a szexuális tapasztalataimon, és éppen ezért kicsit nehezebb kezelni. Mindenesetre a Chloe-val eltöltött időnek hála műár sokkal kevésbé vagyok visszahúzódó ilyen téren, mint mondjuk korábban az ismeretségünk kezdetén.
- Lehet inkább passzolom majd. Az ilyesmi nem nekem való. - emelem fel védekezően a kezeimet. Igen azt hiszem a halloween meg a többi hasonló nem igazán az én pályám. Talán Chloe kedvéért elmennék, de nem biztos, hogy olyan jól is tudnám érezni magamat, mint mondjuk Ő teszi.
- Nekem ez inkább alapvető dolog, de örülök, hogy Te magad ennyire értékeled. - mosolygok finoman Chloe-ra. - Nem mintha te panaszkodhatnál ilyen téren. Nekem még te sem okoztál sose csalódást. - teszem még hozzá egy halovány mosollyal. Igen Chloe még sose hazudott nekem és sose volt olyan, hogy ne tartotta volna magát ahhoz, amit ígért nekem. Nem tudom, hogy ez csak azért van-e mert én megkülönböztetett státuszban vagyok másokhoz képest, de Chloe-t egyáltalán nem tartom rossz embernek, szóval nem hiszem, hogy bárki más irányába akár megszegne bármilyen ígéretet is. Az enyémbe egész biztosan nem tenné.
- Igen. Vagy akár uszodába, hogy ha oda szívesebben mennél. - vonom meg a vállamat egy finom mosollyal. - Azzal is beérem, hogy ha csak fürdőruhában vagy csak magassarkúban vagy egész nap. - vigyorgok rá cinkosan. Nyilván nem kínoznám egész nap ilyesmivel, hogy magassarkút viseljen, de örülnék, ha vele tölthetnék egy napot vagy a strandon vagy az uszodában.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Veronica Chloe Foster
Hozzászólások száma :
388
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 16.
Kora :
25
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 11.09.16 16:46

Néha alig értem, hogy mégis hogyan tudunk mi ennyire jóban lenni egymással, hiszen annyira, de annyira más nőzőponton vagyunk mindenről. Talán tényleg igaz az a közhelyes mondás, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Akárhogy is legyen, annyi a lényeg, hogy mindezek ellenére se cserélném el senkiért.
- Akkor alig látnánk egymást. - Timur mindig nagy hajtásban van, elég sűrűn látom a könyvek felett görnyedni, mikor berontok hozzá. Az én álláspontom szerint ez nem tesz neki jót, néha azért tényleg rá férne egy kis lazítás is.
- Párhuzamos univerzumban? Még szerencse, hogy az egyik sorozatban, amit néztem erről is volt szó, ezért tudhatom, hogy most miről is beszélsz. - Azt hiszem, hogy megvan a magamnak való eszem, de abban is biztos vagyok, hogy Timur sokkal több mindent tud, mint én, szóval okosabb nálam, ami nem is csoda, hiszen sokat tesz ez ügyben.
- De most beléd kell, hogy kössek. - Ami nem esik nehezemre. - Ha egy párhuzamos univerzumban van egy Chloe, aki ugyan úgy néz ki, mint én, szóval akkor a hasonmásomnak bárki képes lenne nemet mondani? - Érdekes a feltételezés, persze azt mi sosem fogjuk megtudni, hogy mi is zajlik egy másik univerzumban, feltéve ha létezik ilyesmi. Bevallom az ilyesmiben egy kissé szkeptikus vagyok.
- Majd egyszer elvárom, hogy te is ilyen beleéléssel mesélj nekem. - Villantottam felé egy huncut mosolyt. Az egy dolog, hogy most nincs senki az életében, de azt nem bánnám, ha lenne valakije és mesélne róla, akár az erotikus tartalmakat is, elvégre én tényleg mindent megosztok vele.
- Szóval azt akarod, hogy erőszakhoz folyamodjak? - Igyekeztem elővenni a legijesztőbb arcomat, feltéve, ha egyáltalán nekem van olyan. - Már előre tudom, hogy rád fog férni egy kis szórakozás, ezért már előre szólok, hogy nem fogok elfogadni nemleges választ. - Odáig van még néhány hónap, de legalább lesz időm kigondolni, hogy tényleg apáca ruhában jelennék-e meg, vagy valami másban.
- Hát az már biztos, hogy nem is akarok csalódást okozni neked, maximum egy kis izomlázat. Mert egyedül tuti nem fogom elbírni azt a sok mindent, amire ma itt szert teszek. - Imádok vásárolni, viszont ezt már nem állítanám a cipekedésről.
- Miért is ne? - Tettem fel költői kérdésemet. - Szóval legyek magassarkúban egész nap? Rendben, feltéve, ha te is kipróbálod, hogy milyen egész nap magassarkúban lenni. - Egy idő után már eléggé fájdalmas tud lenni, de ezt Timur csak akkor tudná meg, ha bevállalná, hogy kipróbálja milyen is sanyargatni a lábát. Mondjuk az biztos, hogy vicces lenne, ahogy megpróbálna azokon a nagy sarkakon egyensúlyozni, vagy akár járni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Timur Theodor Volkov
Hozzászólások száma :
198
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 01.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 08.10.16 22:04

A kettőnk barátsága inkább sorozatbaillő, int a valóságba, de mi vagyunk a példák arra, hogy igen is létezik ilyen, mint ami a kettőnk között fenn álló barátság. Persze lehet, hogy mi vagyunk mindössze a kivételek, akik erősíti a szabályt, de szeretném hinni, hogy neme gyedül mi vagyunk ilyenek, annak ellenére, hogy különlegesnek, és nagyon értékesnek tartom a kapcsolatunkat.
- Ez csak a te nézőpontodban van így. - felelek neki felvont szemöldökkel. - De amúgy kitalálták már az együtt tanulást is. Néha szerintem mi is kipróbálhatnánk, nem gondolod? - teszem még hozzá egy fél-mosollyal. Valószínűleg Chloe sem halna bele, hogy ha néhanapján nem csak a kettesre gyúrna, hanem mondjuk egy-két fokkal jobb jegyre. Bár őt ismerve...
- Nem vagyok benne biztos, hogy a sorozatod pontosan elfedné a párhuzamos univerzum definícióját, de mivel én sem vagyok szakértő, azt hiszem, inkább annyiban hagyom a dolgot. - egy zavart mosoly jelenik meg az arcomon, és inkább nem kommentálom a dolgot. A sorozatok, amiket a tudomáson szerint Chloe néz, nem feltétlenül mutatják be "tudományosan" vagy úgy nagy általában véve egyáltalán "valóságszerűen" a dolgokat.
- Kezdjek félni? - sejtettem, hogy ez lesz a vége, nem mintha bánnám. - Igazság szerint az egyik elmélet alapján végtelen számú párhuzamos univerzum van, ahol bármi megeshet mivel minden univerzum más. Szóval simán lehet olyan univerzum, ahol nemet tudnak neked mondani, mert ott nem a te külsőd számít a szépségideálnak például vagy éppenséggel a kanapékért van, mindenki oda stb. De lehet, olyan univerzum is, ahol leszbikus vagy, halálos ellenségek vagyunk, vagy éppen akár házasok. - számolgatom az ujjaimon a lehetőségeket, ahogy belefogok a válaszom kifejtésébe. - Szóval a lehetőségek száma gyakorlatilag végtelen, bármi megeshet. - tárom szét végül a karjaimat, amikor végzek.
- Azt hiszem, arra még várnod kell egy kicsit. - felelek neki egy szégyellős mosollyal. - Jelenleg elég szegényes a választék abban, ami van pedig már te is profi vagy. - vonom meg a vállamat. A tényleg azok tények sajnos. A tény pedig mutatja, hogy az eddigi tapasztalataim 50%-át vele szereztem, nem mintha bánnám vagy ilyesmi, de ebből a szempontból tényleg profi a sztorival kapcsolatban, ha azt nézzük, hogy Ő is részese volt...
- Sose kívánnák magamra ilyen vészt hozni. - nevettem el magamat halkan a szavai hallatán. Ha tudnám, hogy komolyan gondolna, akkor valószínűleg tényleg megijednék a mostani arckifejezésétől. - Az ilyesmi nem nekem való, de ha mindenképpen szeretnél valamit csinálni, akkor majd kitalálunk valami alternatívát, hogy te is elégedett legyél a dologgal. Mit szólsz? - Mivel úgyse tudnám egy nemmel lerázni, ezért inkább úgy próbálok a kedvére tenni, hogy a kezébe helyezem a döntést, hogy ha nem "tudunk" jelmezbálba menni, akkor is csinálhatjuk, azt helyette, amit Ő szeretne. Bízom benne, hogy ez a dolog így működni fog nála. Chloe úgyis szeret irányítani így bízom benne, hogy működni fog.
- Igen erre a válaszra valahogy számítottam különben gondolom, nem lennék itt ma veled. - Nos igen a mai napra rám hárult a hordár szerepe, de hogy ha esetleg láthatom egy-két dögösebb ruhában akkor már azt mondom, hogy teljesen megérte ráadásul örülök is, hogy segíthetek ma Neki még ha csak egy kicsit is.
- Akkor ezt megbeszéltük. - bólintok rá kedélyesen a szavaira. - Passzolom. - nevettem el magamat. - Te ajnározod mindig a magassarkúidat, ezért is fordult csak meg a fejemben a dolog. - vágok neki vissza könnyed hangon. H elképzelni nem is tudom, de sejtem, hogy milyen kellemetlen lehetne neki a dolog, de éppen ezét is csak vicc szintjén említettem meg neki ezt az opciót. - Én a fürdőruhával is teljesen elégedett leszek. - mosolygok rá kedvesen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Veronica Chloe Foster
Hozzászólások száma :
388
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 16.
Kora :
25
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 10.10.16 14:17

Ha egyszer Timur meghalna tuti, hogy tennék a koporsójába be mellé egy könyvet, hogy a túlvilágon is tudjon mit olvasni, ha már az életében ennyire nagy könyvmoly volt.
- Miért akarsz minden áron kínozni? - Nem szeretek tanulni és nem is akarok a legjobb eredménnyel fejezni, nekem bőven elég, ha valahogy sikerül megúsznom azt, hogy ne húzzanak meg. Különben is, engem sose az eszemért fognak elismerni, hanem inkább a testi adottságaimért. Ebbe már régen bele törődtem.
- Jobb is lesz ez így, mert már én is bele gabalyodtam abba a sorozatba. - Nevetve legyintetem egyet. Azt hiszem, hogy úgy a harmadik évad végéig teljesen meg voltam arról győződve, hogy tudom, hogy miről van szó, de aztán a negyedik évadnál számomra minden teljesen összekuszálódott.
- Te most tényleg azt mondtad, hogy szerinted létezhet egy olyan univerzum, ahol akár mi házasok is lehetnénk? - Abból a számtalan információból természetesen pontosan ezt kellett kiragadnom. Különben is mi nők mindig is jók voltunk abban, hogy valamit kiragadjunk a szövegkörnyezetből. Noha a többi verzió is egészen érdekes volt, de mégis csak ez volt az, ami a kíváncsiságomat izgatta.
- Te is tudod, hogy sose voltam túl türelmes típus. - Ehhez is igyekeztem felhívni arra a figyelmét, hogy a várakozás egyáltalán nem tartózik az erősségeim közé.
- Hát legyen! De annak az alternatívának sokkal jobbnak kell, hogy legyen, mint a jelmezes bulinak, amin nem szeretnél részt venni. - Akár azt is mondhatnám neki, hogy előre is sok sikert a próbálkozásaihoz, viszont az egyik felem mégis szurkol neki, hogy sikerül valamit kitalálnia, amire rá tudok bólintani.
- Ne már Timur! Még a móka kedvéért is vállalnád be? - Pedig már lelki szemeim előtt láttam, hogy milyen szexi is lehetne miközben a magassarkúban igyekszik valahogy egyensúlyozni.
- Részemről a fürdőruha jöhet, de a magassarkút passzolnám. - A jóban is megárt a sok és ha már fürdőruha van rajtam, akkor szeretek mezítláb szaladgálni. Nincs kedvem attól tartani, hogy mikor csúszok el a medence szélénél a magassarkúban és töröm ki a nyakamat, hogy legalább mások elmondhassák, hogy jól néztem ki a halálom pillanatában.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Timur Theodor Volkov
Hozzászólások száma :
198
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 01.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 12.10.16 20:24

Ha előbb halok meg, mint Chloe akkor simán kinézném belőle, hogy rávésett egy könyvet vagy valamit a sírkövemre. Ha Ő távozna el előbb, akkor tuti, hogy egy sminkkészletet, és egy pár magassarkút gravíroztatnék rá a sírra. Ezzel is csak az általa imádott tárgyak, és a szenvedélye előtt adónék tisztelettel.
- Nem kínozni szeretnélek. - nevetem el magamat halkan. - Mindössze a javadat akarom, hogy neked jó legyen. - teszem még hozzá egy vállvonással. Tudom, hogy Chloe elsősorban a külsejére és a testi adottságaira épít, de én magam részéről jobban örülnék, hogy ha ennél mondjuk kicsit stabilabb lábakon állna. Mindenesetre ez nem az én dolgom, és nincs jogom rá, hogy ilyesmit tanácsoljak neki, de azért időről-időre szerét ejtem, hátha sikerül a jó útra terelnem. Hosszútávon neki is jobb lenne...
- Azzal leptél volna meg, hogy ha azt mondod, hogy nem gabalyodtál bele...még úgy is hogy ha tippelnem kéne a felét se érted a tudományos maszlagnak, amit elsüthetnek benne. - nevetek vele miután egy kis szurkálódást belecsempészek a mondandómba. Sejtem, hogy Chloe nem a Discvery Science-t nézi szorgosa a szabadidejében, de még Ő sem kerülhet el némi tudományos behatást hála a sorozatoknak, amiket olyan szorgosan nézeget.
- Igen. Miért ennyire elképzelhetetlennek tűnik, hogy van egy univerzum, ahol házasok vagyunk? - kérdezek vissza egy halovány mosollyal közben csöppnyi csalódottságot is csempészve azért a hangomba, hogy érezze a törődét. Az biztos, hogy eléggé furcsa páros lennénk, és valószínűleg annak is tartanának minket mások is, mert valószínűleg nem igazán értenék, hogy Chloe miért is állt le valaki hozzám hasonlóval, de ennek ellenére valamiért úgy érzem, hogy a miénk egy egész jó házasság lenne, legalábbis kevesebb veszekedéssel, mint másoknál.
- Igen sajnos tisztában vagyok vele. - nevettem el magamat halkan. - Majd igyekszek mindent beleadni, de tudod, hogy sose voltam jó az ilyesmiben. - teszem még hozzá kicsit szégyellősen. Nem mintha ezzel bármi olyat mondtam volna, amit Chloe ne tudott volna már magától is. Épp eléggé ismer.
- Mondtam, hogy rád bízom hova szeretnél helyette menni. Kosztümös buliba nem megyek, de cserébe belerángathatsz bármilyen más programba, amit kitalálsz. Fair ajánlat nem? - húzom el előtte a mézes madzagot. Ha a kezébe adoma z irányítást egész biztosan meg fog enyhülni, és kétlem, hogy ennél meredekebb programot ki tudna találni vagy mg tudna lepni. Már eléggé ismerem, de sose lehet tudni. Mindenesetre bízom a legjobbakban.
- Teljesen kizárt, hogy valaha is megtegyem. - vonom fel a szemöldökömet. Sok örültségre rá tud venni Chloe, de erre az egyre vagy bármi hasonlóra egész biztosan nem fog tudni rávenni. Ez 100%-ig biztos.
- Rendben van. Nekem épp elég stimuláció, ha egész nap fürdőruhában nézegethetlek. - kacsintok rá. Nem emlékszem, hogy valaha is mentünk volna együtt strandra vagy valami hasonló helyre, szóval egész biztosan érdekes élmény lesz. És mivel Chloe-val leszek így semmi kétségem afelől, hogy élvezni fogom a vele eltöltendő napot. Hisz most is jól elvagyok...annak ellenére is, hogy én töltöm be a hordár szerepét jelenleg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Veronica Chloe Foster
Hozzászólások száma :
388
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 16.
Kora :
25
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 12.10.16 21:47

- Ezek szerint más az elképzelésünk arról, hogy mi az, ami jó nekem. - Tudom, más a felfogásunk és az értékrendünk is, de inkább lennék egy szórakozóhelyen, mint hogy bárkivel is együtt tanuljak, még ha Timurról is van szó. Most vagyok fiatal és évek múltán nem akarok arra rádöbbenni, hogy mennyi mindenről maradtam le az évek során, mert csak a tanulásra koncentráltam.
- Most, hogy ilyen nyíltan kimondtad eléggé rosszul esett, hogy ez a véleményed. - Megjátszott csalódottsággal közöltem vele. Elismerem volt olyan, hogy fogalmam se volt arról, hogy miről is beszélnek, de azért jócskán többet értettem meg belőle, mint a felét. Úgy gondolom, hogy megvan a nekem való eszem, még akkor is, ha a tudományos szakszavakhoz egy cseppet se konyítok.
- Végül is nem annyira elképzelhetetlen, mindössze csak hirtelen meglepődtem ezen, hogy talán tényleg van egy olyan univerzum, ahol házasok lehetünk. - Már pusztán a feltételezés is meglepő, de az összes többi verzión is megdöbbentem, de mégis ezen a legjobban. Eddig még bennem az sosem merült fel, hogy esetleg mi komolyan össze is jöhetnénk és idővel akár össze is házasodhatnánk. Ezért arra is most kellett rádöbbennem, hogy belőle biztosan jó férj válna. Majd nagyon szerencsés lesz mellette a felesége.
- Fair, de szerintem ez részedről nagyon is elhamarkodott kijelentés volt. - Oh, nagyon nem tudja, hogy mire is vállalkozott. Na meg még én sem tudom, hogy hová is akarnám magammal vinni, de kész szerencse, hogy még odáig jócskán van időm kitalálni. Valami olyat kell kitalálnom, ami felejthetetlen élményt nyújt számunkra, amit még évek múltán sem tudunk elfelejteni.
- Soha se mondd, hogy soha. - Halkan felnevettem, már csak azon is, hogy Timur mennyire odszkodik a puszta gondolattól is. Eddig a barátságunk során sok mindent ráerőltettem, de ezt biztosan nem fogom. Még akkor sem, ha sokszor úgy érzem, hogy kell neki egy jó nagy lökés, hogy bele vesse magát az új dolgok kipróbálásába.
- Akkor ezt a közel jövőben meg is fogjuk valósítani. - Kacsintottam rá, mielőtt bele borzoltam volna hajába, hogy sikeresen összekócoljam egy kicsit.
- Azt hiszem, hogy mára elég volt ennyi a váráslásból, mert ha most nem állok le, akkor egész zárásig foglak sanyargatni. - Így is túl sok mindent vettem, és nem akarhatom, hogy Timur még ennél is többet cipekedjen miattam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Timur Theodor Volkov
Hozzászólások száma :
198
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 01.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 15.10.16 14:58

- Igen eléggé úgy tűnik. De mikor volt olyan, hogy valaha is egyezett? - Azt hiszem még sosem volt ilyen legalábbis a közelmúltban semmiképpen sem. Sok minden van amiben egyet értünk, de a jövőnkről és az iskolai kötelezettségeink teljesítéséről szóló elképzeléseink olyanok mintha két külön világ választaná el őket egymástól, amik közé a biztonság kedvéért még egy kínai falat is húztak. Nem mintha ez valaha is problémát jelentett volna a barátságunkban.
- Boccs ha csalódást okoztam. - felelek a hangomban megjátszott megbánással. - De azért telibe találtam nem? - szólalok meg egy századmásodperc múlva, miközben rákacsintok. Jólesik néha kicsit szívni a vérét. Rajta sajnos kevesebb a támadási felület, mint rajtam, így az esetek többségében Ő az, aki fogást talál rajtam. Most igyekszem kiélvezni ezt az apró kis győzelmet. Még ha később valószínűleg kamatostul is kapom majd vissza...
- Az elmélet szerint a lehetőségek száma gyakorlatilag végtelen szóval könnyedén megeshet szinte akármilyen szituáció, amit el tudsz képzelni közöttük ez is lehetőség. - Egy pillanatra hagyom, hogy előbújjon a tudományosabb oldalam, bár kétségtelen, hogy nem vagyok a párhuzamos univerzumok szakértője. Tényleg annyi szituáció jut ilyenkor az ember eszébe, és egyikbe furcsább belegondolni, mint a másikba. Mindenesetre kíváncsi lennék, hogy a házas verzióink mennyire jönnek ki egymással egy másik univerzumban vagy mennyire boldogok egymással. Mindenesetre azt sose gondoltam, hogy Chloe-ból rossz feleség válna. Hogy én miként szerepelnék férjként az már egy egészen más téma.
- Talán. - vakarom meg elgondolkodva az államat. - De ebben az esetben viszont próbálom úgy felfogni, mint ha olyan helyzetben lennék, hogy azon agyalok vajon mi is lesz a következő nagy meglepetésed a részemre. -Igen, ha így próbálom felfogni, akkor egész biztosan kevésbé fog fájni, hogy ha esetleg valami őrültséggel áll elő, amibe józanésszel amúgy nem mennék bele, vagy nem találnék ki semmi hasonlót.
- Vannak dolgok, amikre egész biztosan nem fogsz tudni sose rávenni. Ez az egyik. - felek felhúzott szemöldökkel a szavaira, de végül én se bírtam ki, hogy ne nevessem el magamat egy kicsit. Amúgy is valószínűleg ha próbálkoznék egyáltalán, akkor esélyes, hogy a kaland a kórházban érne véget kificamodott vagy törött bokával. Márpedig tuti, hogy azt Chloe se szeretné. Szerintem eleget volt látogatni a kórházba, amikor meglőttek anno.
- Helyes, mindenképpen szavadon foglak. - Váratlanul ér az orvtámadás a hajam összekócolására, de én sem maradok rest, hogy ne viszonozzam a szívességet. Bár én sokkal óvatosabb vagyok, gondolom Chloe-nak nehezebb lenne rendbe hoznia a haját, szóval csak egy kicsit kócolgatok a feje búbjánál.
- Jól van. - bólintok. - A mai napra a tiéd vagyok, szóval te döntöd el, hogy mihez lenne kedved. - teszem még hozzá egy fél-mosollyal. - Na és ezután hova szeretnél menni? - fordulok hozzá érdeklődve. Még korai az idő szóval gondolom, van még egy-két terve arra, hogy merre is szeretne menni, és mit szeretne csinálni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Veronica Chloe Foster
Hozzászólások száma :
388
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 16.
Kora :
25
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 17.10.16 15:56

- Volt olyan? - Szerintem abból sejtheti, hogy vissza kérdeztem, hogy egyetlen egy alkalmat sem tudnék hirtelen példának felhozni. Nem azért vagyunk barátok, mert mindig mindenben egyet tudunk érteni, hanem azért mert képesek vagyunk megérteni egymást. Legalábbis én nagyon is ezen a véleményen vagyok.
- Legszívesebben most én is telibe találnálak. - Mondjuk az öklömmel egy olyan testrészén, ahol nagyon is megérezné az ütést. Ez a jelenet maximum a fejemben történhet meg, mert szándékosan sose okoznék neki fájdalmat, vagy ütném meg erősen. Még csak az kellene, hogy a lábaim előtt görnyedjen össze a fájdalomtól, akkor cipekedhetnék egyedül.
- Akkor az is benne van a pakliban, hogy van egy olyan univerzum, ahol nekem mindenem a tanulás, míg te pedig csak a szórakozásnak élsz. - Micsoda egy fordított világ lenne. Nehezemre is esne magam könyvmolynak elképzelni, míg Timurt olyannak, aki minden héten új csajt szedne fel.
- Oh, meglepetésekből nem lesz hiány. - Közöltem vele sejtelmesen mosolyogva, de ennél többet eszem ágában sincs közölni vele. Szép lassan körvonalazódik bennem az, hogy hová vihetném magammal legközelebb, kész szerencse, hogy van még időm finomítani a tervemen.
- Ez nagyon úgy hangzik, mint egy kihívás. - Meg vagyok arról győződve, hogy ha nagyon akarnám, akkor szinte bármire rá tudnám venni. Legalábbis eléggé kitartónak érzem magam ahhoz, hogy mindent bevessek az ügy érdekében. Szeretem, ha a dolgok az elképzeléseim szerint alakulnak, ezért nem meglepő, hogy azt ki nem bírom állni, ha netán bárki ellenezne bármit, amit kitalálok.
- Komolyan mondom, ha még egyszer összekócolsz meg foglak verni. - Ilyen az, ha vissza nyal a fagyi. Nekem is csak addig volt vicces, míg én tettem meg vele, de mikor már a felállás fordítva volt az már cseppet sem volt a tetszésemre.
- Mondjuk egy wellness napot is tarthatnánk. Akár pucéran is szaunázhatnánk. - Nagyon azon voltam, hogy ne nevessem el magam, persze ezt csak viccnek szántam, hiszen jól tudom, hogy ez mennyire távol áll attól, amit Timur csinálna a szabadidejében.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Timur Theodor Volkov
Hozzászólások száma :
198
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 01.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 30.10.16 20:57

- Valamikor régen biztos. - felelek elgondolkodva. - Valószínűleg be lehettél rúgva, azért értettél velem egyet akkor is. - vakarom meg az államat. Kettőnket ismerve bizonyosan ebben is van valami az fix. De van egy olyan érzésem, hogy Chloe-t talán még ittas állapotban sem tudnám rávenni arra, hogy egyet értsem az én nézeteimmel, olyan szinten különbözik a világnézetünk a dolgok többségében.
- De úgyse fogsz. - vigyorodok el elégedetten. Nem hiszem, hogy Chloe megütne, vagy bármi ilyesmit csinálna. Persze sose örülnék, hogy ha bepöccenne rám, mert volt már szerencsém látni, hogy olyankor milyen. Éppen, ezért bár mindig megmondom neki a véleményemet, de például a csipkelődés esetén igyekszem egy bizonyos szint alatt tartani magamat - vele ellentétben - nehogy esetleg valami olyat mondjak, amivel magamra vonnám irtózatos haragját. Hiába. Mindig a szemem előtt lebeg, hogy Chloe sokkal jobban meg tudna engem szívatni, ha nagyon akarna, mint én őt.
- Benne. De úgy érzem ennek az eshetőségnek valamiért nagyon, de nagyon kicsi az esélye. - vonom fel hitetlenkedve a szemöldökömet a tézis hallatán. Aki ránéz kettőnkre az még a feltételezést is egyszerűen nevetségesnek találná. Még nekem is nehezemre esne elhinnem pedig én szinte mindenre nyitott vagyok.
- Akkor ezt azt jelenti, hogy jobban járok, ha elkezdek félni? - kérdezek vissza kicsit zavartan. Amikor Chloe ilyen sejtelmesen mosolyog valami ilyesmivel kapcsolatban, akkor nem tudok rajta segíteni, de kiráz tőle a hideg, mert el sem tudom képzelni, hogy mit is forgat abban a nagyon csinos kis fejecskéjében. Remélem semmi túlságosan extrémet...bár mindegy, mert már belegyeztem, hogy oda megyek el vele, ahová csak szeretné....
- Ne. Légy szíves ne vedd annak. - Chloe nagyon sok dolgot el tudott, el tud, el tudna, és el is fog tudni érni nálam, de ezt az egyet semmiképpen sem. Tudom, hogy ijesztő kitartása, főleg azért mert ki nem állhatja, ha nem úgy vannak a dolgok, ahogy azt Ő akarja, de vannak olyasmi, amikre még Ő sem tudna semmivel sem rávenni, főleg nem valami ilyesmire.
- Te kezdted. Viseld a következményeit. - rovom meg megjátszott szigorúsággal. De ennek ellenére inkább elraktározom az információt, hogy nem lenne jó ötlet összekócolni ismételten a haját, anélkül, hogy szeretnék visszajutni a kórházba egy újabb körre.
- Nem is hangzik rosszul. - felelem elgondolkodva a mondat első felére. - Kacc-kacc. Szaunázás közben szoktak viselni törülközőt. - vágok vissza enyhén elpirulva az elmémbe bekúszó kép láttán. - Meg amúgy is mit tennél, hogy ha nem tudnék mit kezdeni a meztelen tested láttán? - tárom szét a karjaimat, amennyire a csomagoktól tudom, mintha csak ez lenne a világot mozgató egyik legnagyobb kérdés. Elég gyenge visszavágás, de több, mint amire általában futni szokta.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Veronica Chloe Foster
Hozzászólások száma :
388
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 16.
Kora :
25
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pláza 02.11.16 20:58

- Na! Ezt úgy mondod, mintha mindig részegen állítanék be hozzád. Pedig sokkal valószínűbb, hogy nem szerettem volna veled veszekedni és inkább csak rád hagytam, ebből pedig azt hihetted, hogy egyetértek veled. - Na, hát ez is egy logikus magyarázatnak tűnhet, vagy csak akkor tényleg részeg voltam. Mindegy is.
- Szemtanúk előtt biztos nem. - Igyekeztem a lehető legkomolyabb hangszínben kijelenteni, mintha csak arra akarnék célozgatni, hogy ha nem lennénk szem előtt, akkor bizony azt a bizonyos "úgy sem fogsz-ot" kihívásnak venném és már csak azért is megtenném. Valószínűleg akkor tényleg, ha nem róla lenne szó, de Timur túlságosan közel áll hozzám, hogy akaratosan bármiféle módon is, de bántsam.
- Hagyjuk inkább abba, hogy azt találgassuk, hogy milyenek lennénk egy másik univerzumban, mert már így is túl sok elméletem van. - Mondjuk akkor lehet egy olyan hely is, ahol Timur a saját neméhez vonzódik és lesz is egy párja és engem kérnek fel béranyának, hogy segítsek abban, hogy legyen családjuk, aminek egy gyerek is a részese. Istenem! Fogalmam sincs, hogy az efféle gondolatok mégis hogyan futhatnak át az agyamon.
- Inkább csak azt jelenti, hogy legyél bármire felkészülve. - Azért már most is megfordult a fejemben néhány dolog, de azért van még időm gondolkozni. Úgy vagyok vele, hogy néha azért nem árt egy kicsit rávenni olyan dolgokra, amiket magától sosem vállalna be. Néha kell élni az újdonság varázsával.
- Oké, megpróbálom visszafogni magamat. - Nehezen fog menni, de azért igyekezni fogok. Nem akarom, hogy azt gondolja, hogy sok minden kényszer, de azért néha tényleg nem árthat, hogy ha kicsit tágítom a látókörét. Az új dolgok nem feltétlenül rosszak. Néha bizony ki kell lépni abból a bizonyos komfortzónából.
- Neked egyébként is mindig kócos a hajad, azon már csak javítani lehet azzal, ha összekócolom. - Közöltem vele, miközben ujjaimat igyekeztem fésűként használni, hogy kósza tincseimet elrendezzem.
- Szoktak, de nem kötelező. - Azért mégis úgy gondolom, hogy magamat is törülközőbe csavarnám be, habár nekem az ég világon semmi takargatnivalóm sincs. Vagyis én nyugodtan büszkélkedhetnék a meztelen testemmel, de mégsem fogom megtenni. Már csak remélem, hogy nem támad be a nyugdíjas korosztály a gátlásaikkal együtt ledobva a türcsit is. Van, amire még én sem vagyok kíváncsi.
- Azt biztosra veszem, hogy annyit legalább tennél, hogy elpirulsz és nem a szaunában lévő melegtől. - Azt hiszem, hogy az még nem ártalmas, hogy a plázából kifelé tartva a meztelenségről beszélgetünk, egészen addig míg csak téma közöttünk. A múltban történtek fényében jobb, ha mindkettőnkön rajta marad a ruha, ha egymás közelében vagyunk.

folytatás...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Admin
Hozzászólások száma :
2127
Csatlakozás dátuma :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Pláza 02.11.16 21:16

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Pláza

Vissza az elejére Go down

Pláza

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
8 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához