welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
24.03.19 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Sex Shop

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
Admin
Hozzászólások száma :
2127
Csatlakozás dátuma :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Sex Shop 04.06.12 7:28A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 15.05.13 17:43-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
Chad Donaghue
Hozzászólások száma :
561
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sex Shop 23.10.12 21:31

A plázába visszatérve szemeimmel keresgélek egy egyszerű ajándék boltot, de nagyon elveszettnek érzem magam. Szinte eluralkodik rajtam a kétségbeesés, ahogy körbe-körbe forgolódok és mindenhol ember és olyan üzletek, amiket életemben nem láttam. Szemeim elkerekednek és szinte érzem, ahogy tarkómon végig csurog pár izzadtság csepp egészen a gerincem vonalán. Lábaim reszketnek és a kezeim is elkezdtek, amint letekintettem rájuk. Nyelek egyet, majd elindulok keresni egy mosdót, már voltam egyszer itt, de akkor is kész labirintusnak tűnt nekem. Sóhajtva a villódzó kirakatokat bámulva, hirtelen megpillantok egy üzletet, ami felkeltette a figyelmemet. Elsötétítve az ablakok, az ajtóra 21-es karika. Megállva előtte a mellkasom előtt összefonom a karjaimat és azon kezdek el tanakodni, hogy vajon ha bemegyek elkérik-e a személyimet. A szemem sarkából egy párt pillantok meg, akik nagyon szemeznek az üzlettel, így hozzájuk csapódok, amint belépnek. Szorosan mögöttük megyek és csak egy apró mosolyt villantok a biztonsági őrre és az eladóra. Egy biztonságos szekrény mögé bebújok, hogy kifújjam a levegőt, hiszen a szívem nagyon is hevesen dobogott, amíg el nem értem idáig. Mélyeket szívok be a levegőből, majd ki, hogy a szívem is meg tudjon nyugodni. Ekkor pillantom meg az előttem lévő polcot, amin épp vibrátorok vannak. Egyik szemöldökömet felvonom, majd ügyet sem véve az előző „majd meghalok” című epizódomnak, közelebb megyek. Egyiket a kezembe fogom, és tanakodva oldalra döntöm a fejemet. A kezembe veszem az egyiknek a dobozát, szívesen kibontanám, hogy megnézzem, de biztos, hogy akkor kivágnak innen. Dobozon keresztül vizsgálom, és hasonlitgatom gondolatban a sajátommal. Szabad kezemmel még az államat is elkezdem simogatni, azon gondolkozva, hogy vajon poénból vegyek-e a szerelmemnek egy ilyet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Sex Shop 24.10.12 21:43

Ma viszonylag hétköznapi énemet szedtem elő, bevásárláshoz praktikus, igaz az egyik megrendelés átvételénél számíthatok pár beszólásra, de nem számít.
Kényelmes, puha anyagból készült, elegánsan visszafogott, ravaszul dekoltált, mélykék ruhát viselek, a szoknya része kicsivel a térdem fölött ér véget, a színben hozzá passzoló magassarkúm emel rajtam öt centit, de még így sem vagyok igazán magas.
A hajam ma vörösesen csillogó világosbarna, az államig ér, erősen jobb oldalra csúsztatott választékkal, szerintem így elegánsan laza, úgyhogy fixáltam is a tükör előtt, mikor beállítottam még otthon.
A plázában egy kávéval indítottam, elintéztem egy telefont, átfutottam a teendőlistámat, beadtam a tisztítóba a magammal cipelt kazalnyi ruhát, és máris sokkal jobban érzem magam, mert a tisztító cédula a kézitáskámba is belefér.
A szexshop szemérmesen el van rejtve a bevásárlóközpont egyik sarkában, nem messze a mosdóktól, de már rutinos vagyok a plázák elrendezésében, úgyhogy nem kell sokáig keresgélnem. Tétovázás és lopott körülpillantás nélkül sétálok be a villogó neonfelirat alatt, és különösebb körbenézés nélkül a pulthoz sétálok.
- Jó napot! A rendelésem miatt jöttem, a száma hat, negyvenhét, tizenkilenc nyolcvannégy... Köszönöm, addig, körülnézek.
Míg a pult mögött álló, nem túl vidám kedvű idősebb férfi megkeresi az összeállított csomagot, addig én végigsétáálok a sorok között, mostmár odafigyelve a polcon sorakozó ezerféle segédeszközre.
Pirulás, vagy zavar nélkül nézelődöm, egyet-mást kézből is szemrevételezek, igaz akad néhány furcsaság, amiről gőzöm sincsen, pontosan mi is, de a leírásból, vagy a képekből nagyjából képbe tudok kerülni.
Az egyik szekrény mögötti sorban fiatal srácba botlok, a válla felett – némi plusz lábujjhegyre emelkedés segítségével – átkukucskálva megállapítom, hogy egy vibrátort vizsgálgat közelebbről.
Mellé lépve futólag szemügyre veszem a kínálatot, és jóval magasabb árkategóriás dobozt választok, azt nyújtom neki, játékos, kaján, féloldalas mosollyal.
- Ha rám hallgatsz, inkább ezt választod...
És ha már megszólítottam, alaposan szemügyre is veszem.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Chad Donaghue
Hozzászólások száma :
561
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sex Shop 28.10.12 21:17

A szívem nagyokat dobban, ahogy belopózok a szex shopba, mert még nem vagyok nagykorú. Még a szekrény mögött bujkálva is hevesen ver a szívem, hogy ne dobjanak ki innen. Igazából nagyon nem tudok megnyugodni, így a fejembe vettem, hogy amíg lehetőségem van, addig szétnézek. Kezdem az előttem lévő polccal, ahol rengeteg kellék van, ahhoz, hogy egy nő kielégüljön, hogyha nincs kéznél a barátja vagy épp szingli. Az egyik vibrátor dobozát meg is fogom, hogy a kezemből közelebbről is szemügyre vegyem. Egészen addig nézem, amint a nyakamban meg nem érzek valami hűs szellőt, amitől a szívem egyből hevesebben kezd el verni. Nyelek egyet, majd hátrafordítom a vállam felett a fejemet, hogy lássam ki az, és csak akkor nyugszok meg valamelyest, mikor azt látom, hogy egy „civil” nő áll mögöttem.
- Bocsi, eltakartam az árukat! – Kérek tőle elnézést, és visszarakva a helyére a dobozt, odébb lépek, hogy had nézelődjön. Szemeim elkerekednek és nagyokat pislogok, ahogy meglátom a mosolyt az arcán, a kezében meg egy spéci kelléket. Kérdőn felvonom a szemöldökömet, miközben átveszem és elkezdem nézni.
- Nincs ilyenekre szükség, nekem tökéletes működik és jó célt szolgál! – Zavart mosoly jelenik meg az arcomon. Nem hittem volna, hogy pont egy ilyen nő fog nekem ilyen kellékeket ajánlani. Vissza is rakom a dobozt, majd végig nézek rajta.
- Hogyhogy egy ilyen boltban? Nincs barátod? – Érdeklődök, a hangomban felismerhető a kíváncsiság. Nagyon is szeretném tudni, hogy mit keres itt, bár közöm az nincs hozzá, mégis az arcomról le lehet olvasni a kíváncsiság. Ahogy szemben állok vele, muszáj még egyszer végig futtatnom rajta a tekintetemet. A fejemben meg is állapítom, hogy nincs vele semmi gond külsőre, így akár bárkit megszerezhetné magának.
- Ahogy elnézem nagyon jártas vagy itt. Nincs olyan szexi, bombázó ruha kínálat? – Vigyorgok rá, ahogy a zavarom is kezd eltűnni rólam. Kicsit feszélyezve éreztem magam, de kezdek feloldódni. Szeretném Charlottet egy igazán szexi ruhával meglepni, hogy még jobb legyen az első szex. Sóhajtok is egyet, ahogy belegondolok, hogy csak telik az idő, mi meg még mindig nem jutottunk el az ágyig. Kíváncsian várom, hogy mutasson nekem valami érdekeset, és ha elindul, akkor megyek vele. Ha meg csak megmutatja, hogy merre, akkor sajnos lehet, hogy elég gyors találkozó lett ez. Én az előzőnek örülnék, mert ha látják, hogy egy nagykorúval vagyok, akkor nem fognak engem innen kidobni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Admin
Hozzászólások száma :
2127
Csatlakozás dátuma :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Sex Shop 31.03.13 4:16

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
Szabó Éva
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Nov. 25.
Kora :
22
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sex Shop 28.12.15 14:15

Leila és Éva
Két ünnep közt vagyunk, és az álmom, hogy Anna és én legyünk azok akik kivételek a távkapcsolat dolog alol, semmisé vált. Nem is értem, hogy mit is kébzeltem, mikor az megfogalmazódot bennem, hogy talán mi leszünk a kivétel. Gondolom, azóta Anna már talált valaki mást, és én se akarok úgy át menni, hogy szinglivagyok, így fogtam magam, és le léptem otthonról, hogy hátha találok valakit. Még, az se lenne gond, ha csak egy szimpla olyan barátnőt találok, akivel megbeszélhetem a gondokat, de egy olyannak is örülnék, akivel járhatok. Ezért is megyek a leg közelebbi sex shop felé, hátha ott találok hozzám hasonló homosexuális csajt. Révén, hogy már elmúltam tizen nyolc, így simán bemehetek. De, elöbb még a személyimet meg kell mutatnom a tulajnak, hogy nehogy itt pampogjon nekem.
- Elnézzést, a BDSM kellékeket, merre találom? - Kérdem, mire az eladó unottan nézz rám, és egy függönnyel eltakart ajtő felé bólint.
- Köszönöm ébes. - Mondom, és a jelzet irányba indulok. Valamiért, nagyon az a érzésem, hogy a nő arra gondol, hogy nem vagyok normális, vagy hogy nincski a négy kerekem, de nem izgat, gondoljon amit csak akar, engem nem érdekel. Amint belépek, mintha a mennyországba kerűltem colna. Csukló pántok, nyakörvek, latex rucik, száj peckek, korbácsok, és más egyebek. Mindből akarok egyet, hogy lehessen otthon egy saját BDSM szobám. Na jó, azért van amiből egy nem elég. Majd hallom, hogy a kinti ajtó, megint nyillik, és valaki kérdez valamit az eladótól, és léptek zaját hallom kintről. Szívem, hevesen kezd verni, pedig csak szét nézni jöttem ide, meg hátha megtalálom itt az életem szerelmét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Sex Shop 28.12.15 20:11

Gondoltam magamban beujítok pár dolgot a repertoáromba, de elsősorban latex ruháért mentem mert elszakadt a legutóbbi rosszalkodásnál. Megesik az ilyesmi, én legalább felvállalom, hogy milyen vagyok és szeretek benne élni, mindig is szerettem és még hadnak a tortára jól is áll nekem a bőr és latex holmi. Ami azt illeti, régen rosszalkodtam már úgy egy igazán kiadósat, mindenki hisztizik meg hamar elmegy, meggondolja magát...tiszta gyávák az emberek. Betértem hát a legközelebbi Sex shop-ba és megkérdeztem az eladót, hogy merre találom a keményebb eszközöket. Jobban fogalmazva a sado-mazo holmikat.
- Manapság mindenki ilyen állat ? Ott van a függöny mögött, parancsolj. -Förmed rám az eladó csaj, ennyi erővel menjen süteményt árulni, vagy baszassa meg magát azzal jobban jár. istenem, ekkora előítélet hullámot már régen láttam, mi is ugyanolyan emberek vagyunk, mint mások csak mi mást szeretünk, nem tesszük ki az ablakba de ha itt lehet ilyesmit venni akkor itt lehet. Biccentek az eladónak és gúnyos arckifejezéssel lépek be a függöny mögé, ahol mindjárt egy kellemesebb meglepetés várt engem. - Oh odanézzenek, szia kislány...legalább nem csak én vagyok ilyen, őszinte a szexuális dolgaimmal kapcsolatban - Fejtem ki álláspontom és köszönök is egyben a lánynak, aki meg kell mondanom...nem is rossz karosszériával rendelkezik. Közelebb is megyek, hogy szemügyre vegyem és mondanom sem kell, hogy hidegen hagy a reakciója mert sokkal nagyobb dominával rendelkezem nála, csak rá kell nézni. - Mesélj kis hölgy, mit szeretnél magadnak innen, mi az ami a vágyaidnak megfelelő lenne. - Kérdezem tőle érdeklődve.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Szabó Éva
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Nov. 25.
Kora :
22
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sex Shop 28.12.15 21:04

Hallom, hogy nyílik kint az ajtó, majde egy női hangot hallok, mejnek tulaja, színtén a BDSM szekciót keresi, majd ide tart erre felé. A függöny ketté válik, és ekkor pillantom meg a hang tulaját, aki egy gyönyörű hosszú vörös haju dögös nő. Lélegzetem, el áll és szívem is hevesebben kezd kalapálni. Hallom, hogy hozzám beszél, mire én csak ennyít nyögök ki
- Szia. - Mondom, és elpirulok a nő láttán, aki közelebb lép, és szemügyre vesz. Majd, kérdez valamit, amitől még jóbban zavarba jövök.
- A... az ig... igazat meg... valva, mé... még nem tudom, csak szét nézek, hogy mivan itt. - Mondom, de az a nagy igazság, hogy mindenből akarok venni, hogy egy Saját BDSM szobám lehessen. Csak, hogy ott van nekem két akadáj, akik ha meg látnák, hogy miket vettem a bank kártyámmal, akkor mindennek vége. Anyájék, mg semmit se tudnak, és jő lenne ha ez egy ideig, így is maradna. Jobban végig mérve a nőt, látom van neki is gyönyörü idoma, amivel eljátszhadozhat nék, illetve lenne mit kinyalogatni. Még a seggét is meg fogdosnám neki, az biztos. Se, nem arra neveltek, hogy egy bunkó liba legyek, de feltünik, hogy egy ideje hallgatunk, vagy legalább is én hallgatok.
- Egyébként, a nevem Szabó Éva. Benned kit tisztelhetek? - Kérdem, az idegen nőre pillantva. Az igazat megvalva, eltudnám öt kébzelni fölöttem. Mocskos fantáziák kezdik egymát kergetni, hogy ő mit tehetne velem, és fordítva is, hogy én mit tehetnék vele. De, tudom erre gondolnom se szabad, hisz idegenek vagyunk egymásnak. Talán, majd idővel esetleg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Sex Shop 28.12.15 21:19

-Az én nevem ? Nos....azért mások megszoktak küzdeni, hogy megtudják de lásd, hogy jó kedvemben vagyok...Leila a nevem. - Másokkal ezért bakancsot nyalatok, hogy megtudják na de nembaj, lesz ez még így sem. Majd bólintok egy erényeset a lány felé, kacsintok egyet szép nagy szemeimmel felé és átfordulok az ostorokhoz. Nagyon szép példányok, igazán elfenekelném vele a lánykát, ha már ennyire vakmerő, de a BDSM világában ezt tiszteletlen embernek hívjuk. Igaz ő se tudja az én rangomat ebben, szóval kár is magamban tüzet szítanom. Inkább leveszem az egyik ostort és egy középerőset csapok vele az előtte levő kicsiny pultra, mintha ezért lenne odatéve. Ha meghallotta a lány hát istenem, szakmai ártalom mi más. Tetszik a hangja, szóval lehet, hogy ezt is megfogom venni magamnak a latex ruha mellé. visszanézek a lánykára és pont háttal van nekem és kirajzolódik a szép kis popsija...a kis ártatlan popsija. Nem mondom, eltudnám verni vele az időt az tény és a hirtelen fellángolásomban egy gyengét rá is csapok vele. - Oh ne haragudj csak elfelejtettem a nevedet bár most mondtad. Mintha nem idevalósi név lenne de ez persze nem az én dolgom. - Mosolygok egyet rá és elkezdem körbejárni lassan, közben az ostor végét piszkálom. Nem tehetek róla, úrnői rangom vagyok és függőségveszélyben szenvedek..bár ezt a kijelentésemet én sem gondoltam szerintem komolyan agyban. - Mi szél hozott ide...a királynők birodalmába kedvesem ? Ha túl pofátlan vagyok akkor ne rám haragudj, hanem a mivoltomra de arra sokan haragudnak. - Végignyalintom az ajkam és folytatom a beszédemet. - Ez az ostor, ez már szakállas eszköz eme művészet alkalmazásában, de még mindig sokaknak ez jelenti a határt...nem mindig értem ennek az okát. - Végigsimítom az ostor oldalát, megemelem a szemöldököm és egy démoni mosollyal folytatom. - Kipróbálod kicsi lány ? Biztos kíváncsi vagy rá milyen érzés az ostor innenső felén lenni . - Felelem halk és komoly szavakkal de korán sem átlagos hangnemben. Ezek után a lány kezébe adom az ostort és így fejezem be a személyi monológom, jaj de kis ennivaló ez a kislány - Most a te kezedben az irányítás, hogy akarod használni hm ? - A fekete özvegy lassan elkezdi szőni hálóját.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Szabó Éva
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Nov. 25.
Kora :
22
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sex Shop 29.12.15 15:24

Egy fura oknál fogva bemutatkozom a nőnek, és rákérdezek az ő nevére. A dögös vöröskét, Leilának hivják, de csak így Leila. Mintha csak otthon lennék. Ennyi erővel, én is mondhattam volna, hogy Éva vagyok. Valamint, azt is megtudom, hogy töbnyire mások megküzdenek azért, hogy tudják a nevét. Fiatal elmém, egy nagy arénát kreál, ahol a küzdőtéren férfiak és esetleg talán nők is, de az nem biztos annyira, nem ismerem őt, hogy biztosra mondhassam, hogy ő homosexuális lenne. Esetleg, bisex vagy heteró. De, nem akarok itélkezni, az nem én vagyok.
- Nagyon őrvendek Leila, szép neved van. - Mosolygok őszíntén a nőre, és komojan mondom, hogy szép a neve, mint ahogyan ő is. Illik hozzá, ez a név. A nő bólint egyet, és felém kacsint azokkal a szép nagy szemeivel, majd az ostorok felé fordul, ezzel gondoltam, ennyi volt a beszélgetés. Egy ideig még nézzem őt és a harabdálni való hátsóját, majd én is meg fordulok, és lehúzom a cipzárt, mert melegem kezd lenni. A nyakörveket nézegetem, hisz vannak szép példányok. Mint például ez a arany bevonatu példány is az. Épp felé nyúlnék, mikor egy ostor csapást hallok meg, és összerezzenek, mintha rossz lenne a lelki ismeretem. Majd, egy tekintetett érzek magamon, és mert tudtommal csak ketten vagyunk, így csak is Leila lehet az, aki engem figyel. Az alsó ajkamba harapok, és várom a folytatást, hogy milesz. Meg is érzem, hogy az ostorral rámcsap, majd ismét megszzólal.
~ Szívacs agyu. - Mondom ki gondolataim leg mélyén a mondatot, de hangosan nem merném mondani. Helyette, meg ismétlem.
- Éva vagyok. - Mosolygom, miközben Leila kőrözni kezd kőrülöttem. Kérdezi, hogy miért vagyok itt, vagy nekem legalább is ez jön le a kérdéséből.
- Vásárólni vagyok itt, és nézelődni. Szerintem nem vagy pofátlan, csak kiváncsi. Az szerintem, nem bűn. - Mondom, de nem értem, hogy miért kéne a mivoltára haragudnom, vagy ő rá. Aztán, folytatja a mondatát az ostorral kapcsolatban, hogy az ostor szakálas eszköz a BDSM világában.
- Minek a határát jelenti? - Kérdezem őszínte kiváncsisággal, mert tényleg érdekel. Leila, megint kérdez, mire én igenlően bólintok, és megkapom az ostort a kezembe. Mintha átvit értelemben, hatalmat kaptam volna. Leila, ismét kérdez valamit. Tudni akarja, hogy hogyan akarom használni a kezemben lévő ostort.
- Mint egy úrnő. - Mondom, neki egyből, de nem tudom, hogy ez e a helyes válasz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Sex Shop

Vissza az elejére Go down

Sex Shop

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához