welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Seasons Hotel
William Anthony Black
Yesterday at 17:53
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (784)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (452)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Zooey A. Benedict
 
Raymond James Steel
 
William Anthony Black
 
Anabeth Lyndsay Weston
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Chad Donaghue

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Chad Donaghue 24.06.12 12:00


Név: Chad Donaghue
Becenév: Chad
Kor: 18
Születése hely, idő: 1994 – 05 – 19 / Észak-Amerika – Las Vegas
Tartózkodási hely: Las Vegas
Csoport: Városlakó
Anyagi háttér: Középosztály
Szexualitás: Heteroszexuális

Jellem: Ez mindig a hangulatától függ. Van, hogy udvarias, kedves, aranyos, de olyakor kitör belőle az „állat” és játssza a nagyfiút, a macsó, csajozós fiút. Leginkább az utóbbi jellemző rá, nagyon szeret a lányokkal flörtölni és mindig eléri a célját, hogy csókolózzanak is. Azt nem akarja, hogy egyéjszakás kalandjai legyenek, így ezeket nagyrészt elkerüli. De még így is szokott olyan lenni, hogy egy-egy buliban tovább mennek a lánnyal. Ha valakit szeret, ahhoz hűséges, de továbbra sem hanyagolja el a flörtölést és a lányok megnézését, ami problémát szokott okozni a kapcsolatában. Mindig mondani szokta, hogy hűséget fogadott nem vakságot és ennél nála még belefér a flörtölés.

Külső: Szőkés-barna haja van, annyira rövid, hogy néha, mikor kedve tartja feltudja zselézni. Van, hogy nem fésülködik, akkor kicsit kócosabb. Szeret a hajával bíbelődni reggelente. Szemei kékek, és nem hord se kontaktlencsét, se szemüveget. Nyáron szokott felvenni napszemüveget, mert a szemét nagyon is bántja a nap. Fülbevalója nincs, de nem is szeretne, ahogy tetoválása sincs. Azon még gondolkozik, hogy legyen-e, de egyenlőre se a pénz, se a kedve nem hozza úgy. Nyaklánc szokott a nyakában lógni, fekete szíjon egy gitár pengető.
Ruha: Leginkább farmer nadrágban lehet őt látni. Fekete, sötétkék, vagy akár koptatott, neki teljesen mindegy. Nyaranta halásznadrágot vesz fel, de abból már nem farmert. Ahhoz neki túl meleg lenne, inkább lengébbet. Cipő nála a sportcipő dominál, tornacipőt egyáltalán nem vesz fel. Papucs is nagyon ritkán kerül a lábára, hogyha utcára megy. Ezekhez fehér pólót vesz fel, amire inget húz magára. Természetesen az inget nem gombolja be. Az ing lehet kockás, vagy egyszínű, de inkább a kockás dominál rajta. Nyáron ez másképp van, mert akkor csak ing vagy póló van rajta. Így is meleg neki a ruhanemű, nem kell, hogy plusz is rajta legyen.

Előtörténet: Az első részét mindenki ismeri, ez a születés. Egy átlagos napon született, rajta kívül még 2 gyerek sírt fel ugyanazon a nap, természetesen más szülőktől. Las Vegas kórházában folyt a munka, hogy mind a három gyereket ápolgassák. Egy ügyetlen nővér mikor „felcímkézte” a babákat, elírta a neveket. Ez azért volt nagyon gáz, mert a babákat összecserélte, így rossz szülőkhöz kerültek a gyerekek. Észre sem vették a szülők, hogy nem azt a gyereket tartják a kezükben, akiket pár perce megszültek.

Otthoni nyugalom állt be, mikor a Donaghue család hazament, Chaddel. A fiú elég ügyetlen volt, de csak megtanult járni. Ez a folyamat, elég sok fenékre esés következtében jött létre. Sok sírás és győzködés után végül rálehetett venni, hogy megtegye az első lépéseket. Az anyja sírt a boldogságtól, az apja meg vigyorgott. Büszkék voltak a fiúkra. Ezt követően még hagyták, hogy gyakoroljon, utána elkezdték neki tanítani az írást.

Az óvodába nem szívesen ment, inkább otthon maradt volna. Sírt és foggal-körömmel ragaszkodott ahhoz, hogy a kocsiban maradjon, de ez neki lehetetlen volt. Az oviban is órákat sírt reggel, hogy ott hagyták a szülei. Egy kedves óvónő mindig megvigasztalta és az ölébe vette, úgy simogatta a hátát. Chad már akkor is mintha a nőkre lett volna rákattanva, az óvónő ölében szeretett ülni, fejét meg a mellei közé nyomni. Kis karjaival ölelte a derekát és szép lassan megnyugodott. Nagy kedvence volt az óvónőnek Chad.

Az oviból átkerülve az iskolába, ugyanazt csinálta. Egyfolytában sírt és nem akart bemenni. Úgy állt fenn a helyzet, hogy inkább ment volna az óvodába vissza. Az első osztályt ilyen ny9ögve-nyelősen végig csinálta. Még az sem volt jó neki, hogy már úgy ment a suliba, hogy tudott írni és olvasni. Igaz az utóbbit akadozva, de legalább ment neki. Ahogy az írás, kicsit ronda volt, de tudott.

Az általános iskolát elvégezve, elég sok lánynak udvarolt és csapta a szelet. Flörtölgetett velük, 8. végére viszont már egy barátnővel is rendelkezett. Elég sokat veszekedtek, hogy Chad más lányokkal ugyanúgy flörtölget, mintha Candice nem is lenne. Fél évet bírták együtt, utána szakítottak. A fiú kicsit rossz kedvű lett és mindenkivel bunkón viselkedett, de ez csak pár napig tartott nála a gimiben.

A gimnáziumban is flörtölt lányokkal és ugyanúgy randizgatott velük. Nem kellett pár hét és még egy lánnyal összejött. Vele egészen egy évig bírta, úgy hogy le is feküdtek. Mivel mindkettő kezdő volt és nem igazán tudták, hogy mit kellett csinálni, elég kellemetlen volt az első. Utána már belejöttek és kellemes volt számukra. Chad elkövette azt a hibát, hogy elhívta az akkori barátnőjét az egyik buliba és a fiú sokat ivott, és már lánnyal flörtölt és csókolózott. Ezt a barátnője meglátta, felpofozta és szakított vele.

Harmadikban is küzdött azért, hogy visszaszerezze a barátnőjét, akit elveszített, mikor buliztak. A lány azóta összejött egy másik sráccal, de John nem bírta nézni, hogy Chad folyamatosan a nyakukra jár, így elintézte ezt az apró tényezőt. Egyik estére kihívták, hogy találkozzanak, Mary miatt. Chad nem sejtette, hogy többen lesznek, ráadásul baseball ütővel és egyéb ilyen tárgyakkal. Szépen helyben hagyták, még az eszméletét is elvesztette.

Pár nappal később arra ébredt, hogy kórházban fekszik és mindene fáj. Az egyik orvos jön be épp hozzá, hogy megnézze minden rendben van-e. A bedagadt szemétől, alig lát, de még így is megjegyezte magának, hogy nagyon is csinos és jó nő. Akkor mutatkozott be neki, Charlotte Collins. Ezt a nevet a fejébe véste. Udvarolgatott neki és flörtölt vele, annak ellenére, hogy tudta idősebb nála és talán barátja is lehet. Pár hetet bent feküdt a kórházban, a gipsz és a sérülései miatt. Ez alatt sikerült mindig őt riasztania, hogy minél több időt töltsön vele. Ez a tetszés idő után átváltott rajongásba, majd szerelemre. Mikor kijött a kórházból, egy kacsintással mondta is Charlottenak, hogy elég sokszor fog itt megfordulni, ezzel is célozva arra, hogy figyelni fogja.

A vizsgálatok miatt kellett vérvételt is venni tőle. Ez nem is lenne probléma, de kimutatták, hogy a szülei nem is az igazi szülei. Charlotte ezt tudja és nem mondja el Chadnek. A szülőket is értesítette, de ők sem akarják elmondani a fiúnak, nehogy valami hülyeséget csináljon. DNS vizsgálat is készült, hogy biztosak legyenek benne és amitől féltek bekövetkezett...

A gimnázium végén, az érettségire készülve, egészen máshol járt az esze. Folyamatosan Charlotten gondolkozott, így a tanulás mindig halogatva lett, addig, amíg tényleg el nem jött az a nap, hogy érettségizni kell. Eléggé félt attól, hogy talán nem fog sikerülni, de kipréselt magából annyit, hogy ne bukjon meg. Nem a legjobb eredménnyel, de végzett, közben folyamatosan bent lógott a kórházban és a doktornővel beszélgetett. Még a telefonszámát is sikerült elkérnie, így már hívogatja is, hogy találkozgassanak, ami néha összejön, néha nem. Már Maryvel és Johnnal sem foglalkozik, ami Maryt kicsit zavarja, így van, hogy Chad nyakára jár, hogy mit csinál.

Chad épp a továbbképzést nézi, hogy merre is menjen tovább, mire talált egy nagyszerű iskolát. Abban hibázott, hogy elmondta ezt Marynek is, amikor kérdezte és a lány is ugyanabba az iskolába, ugyanarra a szakra ment. Közben szakított Johnnal és próbálja Chadnek a figyelmét magára vonni, mert még mindig érzett valamit a fiú iránt.

Egyik nap Chad kutakodott és előhalászott egy papírt, ami kimutatott egy DNS vizsgálatot. A fiú ekkor jött rá, hogy akiket 18 évig szeretett és a szüleinek tartott, nem is azok, akiknek mondják magukat. Elég elutasító és bunkó lett a szüleivel utána, de azt nem mondta el, hogy miért. Utána akar járni ennek, ezért Charlottenak is finoman célozgat arra, hogy hogyan lehetne többet megtudni erről az esetről. Eddig még nem bukott le a túlzott kíváncsiságával.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Chad Donaghue 24.06.12 12:14

Chad Donaghue!
Történeted tetszett, eléggé érdekes életed lehet, ezért;
Elfogadva!
Üdvözöllek az oldalon, foglalj avit. Sok szerencsét kívánok a doktornő meghódításában. Wink
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.info

Chad Donaghue

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Karakterlapok :: Városlakók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához