welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
24.03.19 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Thai masszázs szalon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2do you know who i am?
Genevieve Norwood
Hozzászólások száma :
82
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Thai masszázs szalon 10.01.16 14:17


it's time to relax
Gen & Jenni

-S
zívem, kit érdekelnek a miértek? Inkább élvezd, hogy rád költi a pénzét és nem valami ringyóra.. Nem te kérted, hogy vásároljon rád, tehát.. az ő döntése volt. - Vonok vállat, mert valahogy ez a véleményem a dologról. Mondjuk az tény, hogy Max túlzásba viszi az ajándékozást, de van aki úgy gondolja, ez a legjobb módja annak, hogy kifejezze a szeretetét.. Bezzeg, én magamnak kell beszereznem mindent. Ah, az a Swarovski karkötő a kezén egyszerüen lélegzetelállítóan szép..! Én hozzá is mennék ahhoz, aki egy ilyennel megajándékozna. Na jó, ez enyhe túlzás, mindenesetre nagyon, nagyon szeretném érte.
- Hát, öö.. akkor hálás vagyok magamnak, amiért még nem lettem alkohólista.. - forgatom a szemeimet, hiszen azért az nem lenne valami előnyös a számomra, ha piával tömnének alkohólista létemre. De nem, én nem fogom soha annyira túlzásva vinni az ivászatot, mert az alkohol öregít.. és az én bőröm csodaszép kell maradjon.
- Remeek, így már tetszik! - Az a minimum, hogy velem iszik, azt úgyanis el is várom tőle! Baráti kötelessége!
- Tudom... hiába, látszik, hogy rokonok vagyunk. Mindketten verhetetlenek vagyunk, ha a lököttségről van szó - vallom be ártatlanul, de nem bírom sokáig, el is nevetem magam.
Majd kisvártatva a masszázsszalonban is találjuk magunkat. Belépve a helyiségbe, már vártak ránk. Szerencsére pasik, bár az izmaik lehettek volna duzzadtabbak is, de az egyiknek majdnem elaléltam a szép pillantásától.. azt hiszem, a kelleténél egy kicsit szélesebben is mosolyogram rá az illetőre. Egy pillantással közöltem Jennivel, hogy ő az enyém, majd izgatottam indultam el a kiszemeltemhez közelebbi masszázságy felé. Tettem, amit mondott, elterültem az ágyon, majd vártam a csodát... illetve, a kényeztetést.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Thai masszázs szalon 20.01.16 10:21


Gen & Jenni
- Oké, oké, jól van. Abbahagyva. - Tényleg nem kéne ennyit gondolkodnom olyasféle dolgokon, amiket úgyse változtathatok. De biztos késő már eltitkolni az idei szülinapom? Szerintem akkor sem érdemlek ennyi mindent, főleg ilyen drágán, hisz mi csak barátok vagyunk, h rám ennyit költ, mennyit fog egyszer a barátnőjére vagy a feleségére? Hmm, ezt a kérdést inkább jobb lett volna fel sem tennem magamban, mert nem biztos, hogy akarom tudni a választ is. Maradjunk annyiban, hogy biztosan sokat. Én már attól halálosan ki lennék akadva, ha ezt elveszíteném a csuklómról, de miután megparancsolták, hogy nem vehetem le, mert megsértődnek, így hordom mindig, de eleinte kettő percenként ellenőrizgettem, hogy megvan-e még, de csak pislogtam, amikor azt kérdezték, hogy mégis honnan van meg, hogy mennyire hasonlít egy igazira. Én meg főleg, mert az is. Hány havi átlagkeresetem lehet? Egy évi, kettő? a 911-es szépségről meg már ne is beszéljünk, annyi pénzt szerintem életemben nem láttam még egy helyen.
- Azt azért nem engedem. Mi mindig találunk okot egy-két körre, ha akarunk. - De ha kell persze mértéket is tudunk tartani, na jó, h nagyon muszáj, akkor igen, főleg mert szükségem van a munkámra, kicsit se vagyok úgy eleresztve, hogy megengedhessem magamnak a munkanélküliséget. - Ki sem hagyhatnál belőle. Nem fogom elhanyagolni legjobb barátnői kötelességeimet. - Azaz ma józan állapotban nem megy haza. Mégis csak Ő a szülinapos. Kötelességes gondoskodni róla, hogy minél kevesebb emléke legyen erről a napról és szerencsére ebben jó vagyok.
Áh, a fene belé, hogy majdnem egyidősek vagyunk, mindössze pér hónap eltérés, így azzal nem bírom cukkolni, hogy nem lehetek lököttebb nála, hisz Ő az idősebb.
Azzal a bizonyos "de csak mert szülinapod van" pillantással néztem Genevieve-re, amikor lestoppolta a helyesebbik srácot, na jó, nem bánom, úgysem voltak vele szándékaim, neki viszont még lehetnek, vagyis lehetnének.
- Helyes kis pasi volt, az arckifejezésedből ítélve pedig valami mennyei keze. Miért nem hívod el? - Tudom. Néha iszonyat nehéz rávenni dolgokra, kell egy kis löket, de miért is ne? Születésnapja van, a srác pedig ami azt illeti nem tűnt valami ellenkezőnek. - Cicaaa, bejött, nem? Akkor meg? - Nincs ezen mit bonyolítani, sőt ha kell, akkor visszafordulok és elhívom én magam, azon ne múljon.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Genevieve Norwood
Hozzászólások száma :
82
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Thai masszázs szalon 22.01.16 15:44


it's time to relax
Gen & Jenni

E
gy önelégült mosoly jelent meg az arcomon, mikor végül belátta, hogy igazam van és fölösleges annyit agyalnia a miérteken.. Most komolyan? Mi nők azért vagyunk, hogy megajándékozzanak bennünket. Oké, ez így nem teljesen igaz, mindenesetre megérdemeljük a kedveskedéseket. Még a házisárkány napjainkon is, aki pedig mást mondd, álljon elém és próbáljon meg más belátásra téríteni..! Nem ragozom tovább, de rosszul fog járni.
- Igen, mi már csak ilyenek vagyunk - emelem elvigyorodva égnek a szemeimet. Piás bagázs, mondhatnák és igazuk is lenne, na persze, ha valakinek lenne elég mersze kimondani ezt előttünk. Én magam nyúznám meg az illetőt a két kezemmel. A sértegetést, csak a bátyámnak és Jenninek nézem el, másnak nem!
- Ne is hagyd el! - bólintok egyetértően, majd nagy nehezen a masszázsszobába is eljutunk. Aztán, amint szembe találom magam a jóképű ficsúrral, akaratlanul is lestipistopizom őt Jenni elől, amibe ő bele is egyezik, de szerintem csak azért, mert ez az én napom. Mindegyis, a lényeg, hogy jól megdolgozzon a következő pár percben. Uh, ez most félreérthetően hangzott.
Mint kiderült, igen, nagyon is volt tehetsége a masszírozáshoz.. de még mennyi. Olyan hamar eltelt az a néhány perc, mialatt a masszázságyon kényeztettek minket, hogy rendesen fájt felállni és felöltözni utána. Látszott is az arcomon, mennyire csalódott vagyok, amiért el kell mennem. Az a srác meg, ah, cuki a köbön.
Jenni fel is hozta az öltözőben a dolgot.
- Hát, nem is tudom.. nem akarok rámenős lenni - mondom bizonytalanul, hiszen holtbiztos, hogy van barátnője. Egy ilyen félistennek ne lenne? Neem, a fenébe is, miért is nem? Erre felpattanok és mint aki ott felejtett valamit rontok vissza a masszázsszobába, egyenesen a kiszemeltemhez beszélve. - Valamit itt felejtettem. A számod - pillantok hirtelen szavaimat is nyomatékosítva a kezében szorongatott telefonjára, egy széles mosollyal az arcomon. A srácnak nyílvánvalóan nem lehetett nagyon ellenére a javaslatom, mert pár röpke percen belül már át is nyújtott nekem egy papírcetlit. - Majd találkozunk - kacsintok rá, miközben kihátrálok a helyiségből. Még mindig vigyorogtam, mikor Jennivel karöltve elindultam a kijárat felé.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Lyna Hill
Hozzászólások száma :
832
Csatlakozás dátuma :
2012. Apr. 17.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Thai masszázs szalon 25.01.16 13:34

Szabad játéktér.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Thai masszázs szalon

Vissza az elejére Go down

Thai masszázs szalon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához