welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Internet coffee shop

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Nextdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Internet coffee shop 25.06.12 1:23

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 04.07.12 9:56

Chad


A történtek után másnap kisírt szemmel ébredek fel. Jó lenne azt hinni, hogy ez csak egy rémálom volt, ami meg sem történt, de rá kell jönnöm, hogy nem csak álom volt. Annyira szeretném az egészet vissza fordítani. Nem kellett volna úgy bánnom vele, de már késő, nem lehet ezen már mit szépíteni. Kapkodva kelek ki az ágyból, táskámban veszettül kutatva a telefonom után. Megleltem a készüléket, de egyetlen egy nem fogadott hívásom sem volt. Lebiggyesztett ajkakkal bambulok magam elé. Megannyi dolog cikázik fejemben. Vagy tényleg rám vár, hogy döntsek, vagy pedig semmire sem emlékszik a tegnap történtekből. Bevallom az utóbbinak jobban örülnék, akkor kevesebbet kellene magyarázkodnom. Már nagyon nem bírom ezt a bizonytalanságot, hogy nem tudom, hogy hányadán is állunk. Ezért lesz, ami lesz alapon felhívom. Kicsörög, de csak az üzenetrögzítő felel. Biztosra veszem, hogy még alszik, de így könnyebb is lenne a rögzítőnek elmondani, hogy mit is akarok.
- Szia. Szeretnék veled találkozni, jó lenne, ha ötre az internet coffee shopban tudnál lenni. - Hangom talán határozottnak tűnhetett, de egyáltalán nem vagyok az. Csak azt tudom, hogy szeretném már látni és meggyőződni arról, hogy épségben haza ért, de az még számomra is rejtély, hogy mit is tudnék neki mondani. Inkább, hogy eltereljem gondolataimat bele vetem magam a készülődésbe. Gyorsan letusolok, majd a nyitott szekrényem előtt leroskadok a szőnyegre. Tanácstalanul nézem a ruhákat, amik a szekrényben vannak. Nem akarok túl kihívó lenni, de azt sem akarom, hogy túl vissza fogottnak tűnjek. Felsóhajtok, majd felkelek. Elvégre nem randira készülök, csak megbeszélni akarom a dolgokat. Kiválasztottam egy fekete farmert és egy lila enyhén dekoltált felsőt. Ezek után csomó időt töltöttem el azzal, hogy eltüntessem kisírt szemem látványát. Mikor úgy éreztem, hogy egészen emberi külsőt nyertem, táskámat felkaptam, majd sietős léptekkel hagytam el a lakásomat, fogtam egy taxit, ami egészen a találka helyig vitt. Fizettem, majd kiszálltam. Remegő térdekkel léptem át az épület küszöbét. Leültem egy szabad asztalhoz és várni kezdtem. Azt sem tartom kizártnak, hogy nem fog megjelenni a tegnapi incidensünk után, de mélyen legbelül még is abban reménykedek, hogy belibben az ajtón. Na akkor leszek teljesen elveszve, még mindig nem tudom, hogy valójában mit is szeretnék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 04.07.12 20:54

Elég sokáig alszok reggel, még így is alig bírok felkelni délután 3 körül. A szemeim nagyon nehezek és a gyomrom sincs valami jól. Legalább az éjszaka nem láttam vissza a gyomor tartalmam, de iszonyúan hasogat a fejem. Erőt veszek magamon, hogy kiszálljak az ágyból és végig csoszogva a lakásban, egy szál alsógatyában, keresek egy fájdalom csillapítót. Kihúzva a fiókot be is veszem egy pohár vízzel, majd kikészítem magamnak a reggelit. Tudom, hogy már délután van, de nekem ez még mindig a reggeli. Bekészítem a kenyeremet a kenyérsütőbe, addig bemászok a fürdőszobába. Ásítok egy nagyot, mikor megvakarom a hasamat. A tükörbe nézve elég ramaty állapotban vagyok, így megmosom az arcomat, hogy részben felébredjek. Nyújtózkodva megyek vissza a konyhába, mikor hallom, hogy a kenyerem kész. Csak így szárazon kezdem el enni, miközben besétálok a szobámba. Előveszem a telefonomat, majd bekapcsolom. Valószínűleg lemerült, így bedugom a töltőre is. Bekapcsolom a tv-t, közben próbálok enni. Ekkor kezd el pityegni a telefonom, hogy kaptam valamit. Kérdőn nézek rá, üzenetrögzítő. Nem is tudtam, hogy van a telefonomon ilyen.
”Szia. Szeretnék veled találkozni, jó lenne, ha ötre az internet coffee shopban tudnál lenni.” – Hallgatom végig az üzenetet. Elég érdekes a hangja, túl magabiztos, majd megrántom a vállaimat. Gondoltam felhívom, de ahogy keresem a telefonkönyvben, furcsa mód nem találom. Biztos annyira másnapos vagyok, hogy nem látok tisztán. Végül is, meg van beszélve, hogy ötre legyek ott, akkor majd beszélek vele. A szívem ez miatt rettentő gyorsan kezd el dobogni. Akarom őt látni, mint mindennap. Be se fejezem a reggelimet, kikapcsolom a tv-t és elmegyek lezuhanyozni, hogy valami emberibb formát is magamra ölthessek. Ezután már megborotválkozok és felzselézem a hajamat, hogy álljon is valahogy. Ezek után öltözök fel, egy farmer és egy kék kockás ing, aminek a gallérját felállítom. Ránézek az órára és már 4 múlt. Nem is hittem volna, hogy ennyire eltudom húzni az időt. Bekapom a maradék pirítóst, majd a konyhában lerakom a tálcát és ismét a fürdőszobába megyek, fogat mosni. Nagyon jól akarok kinézni, hogyha vele találkozok, így mindent kiteszek magamért. Bedugom a zsebembe a félig feltöltött telefont, majd a kulcsot is magamhoz veszem és elindulok. Felszállok az első buszra, ami jön és várom, hogy odaérkezzek. Kicsit kések is, mert nagyon lassan megy a busz, látszik, hogy a délutáni csúcskor sikerült elérnem. Amint leszállok, már futva közelítem meg a kávézót, nehogy elmenjen addigra. Reménykedek benne, hogy még ott lesz. Belépek az ajtón és az az első, hogy a szemeimmel őt keresem. Amint megtalálom, egy halvány mosoly jelenik meg az arcomon. Odamegyek hozzá és leülök vele szembe.
- Bocs a késésért, de dugó van és nagyon lassan jött a busz. – Kérek elnézést egyből és el is húzom a számat. Ilyenkor a legrosszabb közlekedni, na meg reggel. Érdekes, hogy mindenki ugyanakkor végez és ugyan arra a buszra akar feltolakodni.
- Valami történt a telefonommal. Lehet megzizzent, mert nem találom a számodat. Megadod megint? Vagy elég ha csak rám csörögsz. – Kapom elő a telefonomat, mert számomra is rejtély, hogy miért nincs meg a száma, pedig hívogattam is egy párszor. Teljesen hülye ez a készülék, muszáj lesz lecserélnem.
- Mi újság? Hogy vagy? – Teszek fel egyből két kérdést, egyszerűen nem bírom levenni róla a szemeimet. Annyira csodálom és rajongok érte, hogy az már bűncselekmény.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 04.07.12 21:25

Elmondhatatlanul ideges vagyok. Út közben a taxiban ülve próbálom lecsillapítani kezem rezgését. Rettent bántanak a tegnap történt dolgok. Még mindig az jár a fejemben, hogy még sosem voltam hozzá olyan közel, hogy meg akarjam csókolni, de vissza utasított. Amit még mindig alig akarok elhinni, de olyan feldúlt állapotban volt, hogy nem hibáztatom érte. Nem kellett volna annyi mindent egymás fejéhez vágni. Nagyon nem akartam, hogy ez megtörténjen velünk. Most pedig várom a csodát, hogy minden helyre jöjjön köztünk. De talán ezen felesleges idegeskednem, az is meg lehet, hogy a történtekből semmire sem emlékszik és hirtelen nem is tudom, hogy ez most mennyire is jó nekem. Beérve az épületbe leülök és arra várok, hogy megjelenjen. Sóhajtozva nézem a helységben lévő boldog párokat. Ez annyira nem fair, hogy előttem enyelegnek. Ettől csak még jobban rosszul érzem magam. Türelmetlenkedni kezdek és a telefonira pillantok. Ismét üres a kijelző senki sem keresett, de viszont már elmúlt már öt óra. Lebiggyesztett ajkakkal várakozok tovább, abban reménykedve, hogy meg fog jelenni, csak kicsit késik. Mire rászánnám magam, hogy lelépjek innen, mert már nem kíváncsi rám, pont abban a pillanatban lép be az ajtón. Szemeim felcsillognak és alkartanul is felfelé kezdenek ívelni ajkaim. Túl nyugodtnak látszik, amit nem tudok mire vélni, mivel én nagyon is az ideg összeroppanás szélén állok.
- Semmi baj, nem te tehetsz róla. - Arról már tényleg nem Chad tehet, hogy a közlekedés ennyire rossz. Viszont már mindegy, végre itt van velem és csak ez a lényeg. Lábam akaratlanul is rezegni kezd közelsége miatt. Ezért kezeimmel próbálom lenyomni térdeimet, hogy abba tudjam hagyni. Utálom, mikor a testem külön életet kezd el élni és sehogy sem tudom magamat kontrollálni.
- Mindjárt megcsörgetlek. - Kezembe kapom a készüléket és bele megyek a hívás listában, ahol Chad az első helyen szerepel és rányomok a hívás gombra. Mikor kicsörög lenyomom és leteszem az asztalra a telefont. Úgy látszik, hogy a történtekből semmire sem emlékszik még arra sem, hogy saját kezűleg törölte ki a számomat, abban a nagy felindulásában. Megdöbbenve és tanácstalanul nézek rá. Talán jobb lenne elhallgatnom előle mindent, de nem tartanám vele szemben helyesnek.
- Valójában nem vagyok jól a tegnap történtek miatt. Nem emlékszel semmire, még arra sem, hogy találkoztunk? - Felhúzott szemöldökkel érdeklődni kezdek egy sóhaj kíséretében. Úgy elmondanám neki, hogy ez nekem mennyire fáj és, hogy mennyire szeretem és nem akarom elveszíteni a félelemeim végett. De még ehhez mindig nem érzem magam elég bátornak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 04.07.12 22:12

Kíváncsi vagyok arra, hogy mit is szeretne, és, hogy miért nincs meg a telefonszáma. Ezért amilyen csak gyorsan tudok elkészülök, megfürdök és fel is öltözök. Sajnos arra nem számítok, hogy a tömegközlekedés be van állva. Kések is egy kicsit, de remélem, hogy még ez belefér és megvár. Amint leszállok a buszról, futva közelítem meg az épületet, hogy még bent találjam. Ez sikerül is, hiszen amint belépek és körbe futtatom a tekintetemet, meg is látom őt. Oda is megyek hozzá, ha már ennyit késtem, akkor nem váratom meg azzal, hogy még bámészkodok, vagy kinyitom az ajtót a hölgy előtt. Mosolyogva ülök le vele szembe, ám egy időre ez eltűnik, addig, amíg bocsánatot kérek a késésért. Ahogy mondja a közlekedésről nem én tehetek, de siettem ahogy csak tudtam.
- Nem szeretek késni és megváratni egy nőt. – Vallom be őszintén, mert ez így van. Nem tudom, hogy rendelni kéne-e egy kávét, vagy kibírom míg haza érek. Kellett volna innom egyet otthon, de arra már nem volt időm.
- Kérsz valamit? Mondjuk egy kávét, cappuccinot? – Teszem fel a kérdésemet, és amit kér azt megrendelem neki és magamnak is kérek. Azt hiszem, hogy ahhoz, hogy felébredjek most erre is szükségem lesz. Elő is kapom a mobilomat, hogy megmutassam valami baja van, de legalább megkapom újra a számát. Ezt valahogy könnyebb volt megkaparintanom, mint legelsőnek.
- Köszi. – El is mentem Charlotte néven, pedig nagyon szívesen írnék helyette valami aranyos becenevet. Közben meg is hozzák a kért dolgokat, így a kávémat elkezdem megcukrozni. Kavargatni kezdem, mire egy számomra megdöbbentő tény tárul fel.
- Tényleg? Mikor találkoztunk? És mi történt? – Teszem fel a sok kérdésemet egymás után, mert akarok mindent tudni. Még a homlokomat is összeráncoltam és úgy nézek a szemeibe. A szívem ismét gyorsabb iramba kezdett, mert lehet, hogy valami rosszat csináltam, amire jobb ha nem is emlékszek.
- Megbántottalak valamivel? – A legelső kérdést rakom fel, ami először az eszembe jut. Nem szeretném soha se megbántani Charlottet, de úgy tűnik, hogy ez megtörtént tegnap este, én meg nem is emlékszek rá. Belekortyolok a kávémba, pont jó, így szeretem. Tovább kavargatom, hogy azért kihűljön és meg is tudjam inni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 06.07.12 4:59

Bevallom fogalmam sincs, hogy mit keresek itt. Szeretnék vele találkozni, de még mindig olyan bizonytalan vagyok abban, hogy pontosan mit is szeretnék tőle. Abban reménykedtem, hogy ha ismét megpillantom, akkor rá fogok jönni, de a dolgok nem olyan egyszerűek, ahogy eleinte gondoltam. Nagyon össze kellene szednem magam, mert ez így egyikünknek sem jó. Nem akarok már szenvedni és őt sem kínozni. Tennem kellene valamit, csak még azt nem tudom, hogy mit. De azt tudom, hogy már a puszta jelenlététől is elolvadok.
- Ugyan, csak pár percet késtél. - Legyintek egyet a kezemmel, hogy lássa, hogy a kis késése miatt igazán nem haragszok rá. Legalább addig is volt időm gondolkozni kettőnkön, de nem mondhatom el, hogy sokra mentem volt a plusz idővel.
- Köszönöm, de inkább nem kérek semmit. - Jelenlegi állás szerint olyan gyomoridegem van, hogy nem menne le semmi sem a torkomon. Nem szoktam inni, de azt hiszem a beszélgetésünk után alaposan le fogom inni magam a sárga földig, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szerettem volna. Nem kell sokat innom, ahhoz, hogy mindent elfelejtsek, végül is ebben nekem nincs túl nagy rutinom.
- Nincs mit. - Számomra még mindig annyira megdöbbentő a tény, hogy tényleg nem emlékszik semmire. De ennek ellenére azt hiszem, hogy ennek inkább örülnöm kellene. Miután mindent elmondok neki, hogy mi történt tegnap, remélem tiszta lapokkal kezdhetünk.
- Részeg voltál... én pedig a műszakomból mentem haza, így véletlen össze futottunk. Sok minden történt, szinte csak veszekedtünk, - Egyelőre csak ennyit voltam képes bevallani neki, még vissza gondolni is fáj.
- Azt hiszem tegnap mindketten megbántottuk egymást. - Mondom sóhajtva, majd Chad tekintetét keresve nézek rá. Talán itt kellene lakatot tennem a számra, de egyszerűen nem vagyok rá képes. Szeretném, ha tudná, hogy nekem mennyire fájt a tegnapi, még akkor is, ha nem emlékszik rá.
- Megakartalak csókolni, de vissza utasítottál. - Lehajtott fejjel közlöm vele, nem is merek most bele nézni a szemeibe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 06.07.12 7:07

Nem akartam elkésni, de nem hittem volna, hogy ilyenkor beáll a város. Nagyon ritkán szoktam ide bejönni, inkább maradok a külvárosnál, ott valahogy nincs ekkora nyüzsgés. Mivel időben oda kell érnem, ezért dobolni kezdek a kapaszkodón. Végül csak megáll és gyorsabbnak látom, hogy gyalog menjek tovább. Még jó, hogy nincs olyan messze, így előbb odaérek, mint a busz. Ahogy Charlottetal szemben ülök, alig bírom róla levenni a szemeimet. Csak akkor tűnik el pár másodpercre a rajongásnak a csillogása, mikor bűnbánóan ránézek, amiért késtem.
- Annyit sem szeretek. - Húzom el a számat, mert én ilyen vagyok. Ha megvan beszélve egy időpont, szeretek ott lenni időben. Persze, ha a haverjaimmal találkozok ott teljesen más ha kések. Charlottet nem szeretem megvárakoztatni. Hogy tereljem a gondolataimat és kicsit elmúljon a másnaposság rendelek egy kávét.
- Miért? - Nézek rá gyanakodva, de azért én megrendelem a kávémat, hogy minél előbb kész legyen és tudjam inni. Ezek után újra elkérem a számát, bár nagyon idiótán érzem magam. A kávé közben meg is érkezik és, amint beleraktam minden édesítőt, ahogy szeretem, elkezdem kavargatni, hogy iható hőmérsékletű legyen. Közben hallgatom, hogy mit is csináltam tegnap.
- Min veszekedtünk? - Ráncolom össze a homlokomat, jelenleg ezt nem bírom elhinni magamról, hiszen annyira oda vagyok érte, hogy soha sem akarok vele veszekedni. Úgy tűnik a részegség kihozta belőlem ezt.
- Akkor most bocsánatot kérek érte. - Szólalok meg őszintén a szemeibe nézve. Tényleg nem akartam megbántani, csak nem voltam magamnál, de azt hiszem, hogy jobb is, hogy nem emlékszek erre. Talán akkor most folytatnánk a veszekedést, és nem ülnénk itt ilyen békésen. Épp belekortyolok a kávémba, mikor eljut a tudatomig, hogy visszautasítottam a csóknál. Ezt akartam mindig is, hogy megcsókolhassam, átölelhessem és az enyém legyen. De most ez meglepett. Annyira, hogy félre is nyeltem, így köhögni kezdek.
- Mi?! - Csúszik ki a torkomon, miközben "fuldoklok". Elég kellemetlen, hogy mellé ment a kávé. Látom, hogy nem néz a szemeimbe, amit megtudok érteni, szerintem én sem fogok tükörbe nézni, amiért ekkora barom voltam, hogy visszautasítottam. Átülök a mellette lévő székre és ha engedi, akkor megfogom a kezét és simogatni kezdem.
- Miért akartál megcsókolni? - Erre azért kíváncsi vagyok, mert eddig mindig visszautasított, ezért engem ez váratlanul ért. Egyik kezemmel az állához nyúlok, hogy felém fordítsam a fejét.
- Gyere el velem randizni! - Jelentem ki határozottan, szinte nem is kérdezem, pusztán kijelentem. Akarok vele randizni és megakarom csókolni, mikor meghitt pillanatba kerülünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 07.07.12 0:21

Egyre jobban úgy hiszem, hogy nem a legjobb ötlet volt ez a mai találkozó. Tudom, én akartam, hogy így legyen, de azért még talán várni kellett volna ezzel, hogy leülepedjenek bennem a dolgok, mert még nagyon frissek a sebek, amit szavaival okozott a minap. Most pedig itt vagyok, sérülékenyen és gyengén. Még egyszer nem fogok kibírni egy olyan napot, mint amilyen a tegnapi volt. Számomra túl fájó, hogy ezt műveljük egymással.
- Ez miatt nem kell szabadkoznod. - Tényleg nem számít, hogy késett egy kicsit, hiszen erről nem Chad tehet. Végül is, ameddig várnom kellett rá magamban át tudtam gondolni a dolgokat, de még így is olyan nehéz ezekről a dolgokról nyíltan beszélni. Hiába, tudni és kimondani a dolgokat nem ugyan az. Most pedig itt van velem Chad, aki látszólag semmit sem tud a tegnapiakról. Fogalmam sincs, hogy miért, de úgy érzem, hogy muszáj neki elmondanom, hogy mi is történt pontosan.
- Mert most semmi sem menne le a torkomon. - Őszintén vallom be neki, hogy miért is nem kérek semmit. Túlságosan ideges vagyok ahhoz, hogy bármit is csináljak. Maximum akkor fog lemenni pár pohárka ital a torkomon, ha ez a találkozó nem végződik túl fényesen. Bár tőlem minden telhetőt megteszek, hogy ne úgy alakuljanak a dolgok, ahogy a minap. Rettent ideges vagyok, mert nem akarom még ennél is kritikusabban felfogni a dolgokat.
- Szinte tényleg mindenen, de főleg kettőnk ügyéről. - Jobban örültem volna egy ajtócsapkosos veszekedésnek, ahol a végén ki is békültünk volna. De azért így sem rossz, hogy nem emlékszik rá.
- Én kérek bocsánatot, nem kellett volna úgy viselkednem. Akkor sem érzem magam jobban, ha tényleg nem emlékszel a történtekre. - Pillantásom rá szegeződik és mikor szempárunk találkozik képtelen vagyok másfelé nézni, csak egyenest bele nézek elragadó szempárjába. Kicsit megijedek, mikor szavaim hallatán félre nyeli a kávét, ez is csak az én hibám.
- Megakartalak csókolni, de vissza utasítottál. - Kérdésére újból megismételem szavaimat, de az előbbinél is halkabban. Még kimondani is rosszul esik, nem hogy bele gondolni.
- Bevallom fogalmam sincs, talán akkor úgy éreztem, hogy egy csók mindent megoldhat kettőnk között. - Persze rá kellett jönnöm, hogy akkor ezt rosszul gondoltam, egyáltalán nem oldott meg volna semmit. Az ölemben lévő kezemet nézem, amit Chad simogat, ami roppant kellemes érzést vált ki belőlem. Akaratlanul is felé szegezem tekintetemet, mikor államhoz érinti kezét. Kijelentésével szinte ledöbbentett. Hatalmas szemekkel meredek rá, majd hezitálva bele harapok alsó ajkamban, miközben magamban őrlődök, hogy hogyan döntsek.
- Rendben. - Végül is bele egyezek, hiszen semmit sem veszíthetek vele. Maximum rá jön arra, hogy nem én vagyok az a nő, akit maga mellé akar.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 07.07.12 10:16

Bólintok egyet, hogy akkor nem kérek többször bocsánatot a késésemért, pedig legszívesebben tényleg a lábai előtt csúsznék, hogy ne haragudjon rám. Annyira nehezen tudom elhinni, hogy most az egyszer ő hívott, hogy találkozzunk. Annyira jól esik nekem, hogy legszívesebben kiabálva végig rohannék az egész városon. Akkor térek vissza a földre, mikor meghívom egy kávéra és visszautasítja.
- Hogyhogy? - Vonom fel kérdőn az egyik szemöldökömet. Szeretném tudni, hogy mi baja van, hogy nem megy le semmi sem a torkán. Még meg is rémülök, hogy mi van, ha beteg és azért. Szeretném ápolni is, bár szerintem abba úgy se menne bele. Újbóli meglepődés lesz úrrá rajtam.
- Van kettőnknek ügye? - Kérdezem meg tőle meglepődve, bár remélem, hogy arra céloz, hogy esetleg járhatnánk. Azt hiszem, akkor én lennék a legboldogabb férfi, hogy egy ilyen csajjal hozott össze a sors. Kicsit elvakultan látom a dolgokat, mert teljesen elcsábított és akarom őt.
- Pedig nem kéne bánkódnod ezen, mert tényleg nem tudom, hogy hogyan viselkedtél velem. Akkor ezen akár túl is léphetnénk. - Ajánlom fel egy halvány mosollyal az ajkaimon. Ezek után már próbálom meginni a kávémat, ami nem olyan egyszerű, mert mikor meghallom, hogy visszautasítottam a szerelmemet, félrenyelek. Kicsit köhögve, hogy jobban legyek, már mellette is ülök és kérdezek. Kicsit elszomorít, amit mond, mert jobban örültem volna, ha azt mondja, hogy azért, mert többet érez irántam, esetleg azt, amit én érzek iránta.
- Értem. - Mondom kicsit szomorúan és a fejemet le is szegem. Nem akarok most a szemeibe nézni, mert akkor biztos, hogy rájön, hogy szerelmes vagyok belé, és hogy ez mennyire fáj nekem. Ezért lesz, ami lesz, miközben fogom a kezét, elhívom randizni. Nem hittem volna, hogy ennyire gyorsan bele fog egyezni.
- Akkor ma este mozi. - Mondom kicsit vidámabban, és izgulni kezdek az este miatt. Már ott akarok lenni, a mozi után az ajtója előtt és csókolózni vele. Remélem, hogy most nem fog engem visszautasítani, azért mert én ezt tettem.
- Neked nem kéne dolgozni? Félre ne értsd, nagyon jó, hogy itt vagyok veled, de általában te ilyenkor még dolgozol. - Érdeklődök felőlem, muszáj minden egyes lépést tudnom róla. Boldog vagyok, hogy most itt ülünk kettesben és még a kávét sem akarom meginni, mert félek ha elveszem a kezemet a kezéről nem fogja megengedni, hogy újra megfogjam őket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 07.07.12 21:30

Itt van előttem és még sem vagyok arra képes, hogy lépjek. Már annyira hozzá szoktam, hogy mindig mások kezdeményeznek, nekem meg csak a döntés marad, hogy akarom-e az egészet. Nem tudom, hogy készen állok-e egy újabb kapcsolatra, főleg úgy, hogy a másik fél fiatalabb nálam, hiszen eddig arra nem volt példa, hogy fiatalabb férfiak keresték a társaságomat.
- Mert ideges vagyok. - Ismét egy újabb őszinteségi hullám tőr rám és úgy válaszolok kérdésére. Ilyenkor mikor ennyire ideges vagyok tényleg semmit sem képtelen bevenni a gyomor. Őszintén nem is tudom, hogy mikor ettem utoljára, talán valamikor akkor mikor még a kórházban ügyeltem. Végül is nem árt, ha egy kicsit éhezek, legalább leadok pár felesleges kilót, ami nem is lenne rossz.
- Eddig azt hittem, hogy van, de ha nem akarod, akkor nem lesz. - Azt hiszem mindig is több vonzalom volt köztünk, mint egy sima orvos - beteg kapcsolat. De azt is hiszem, hogy erről egyikünk sem tehet, ez csak úgy magától kialakult. Ha engedném akkor talán már több is kialakult volna köztünk. Akarom is meg nem is, teljesen bizonytalan vagyok már. Félre kellene tennem a félelemeimet és fejest kellene ugranom.
- Attól, hogy még te nem tudod engem még zavarhat. Szeretnélek is kárpótolni érte. - Tényleg szeretném kárpótolni csak még azt nem tudom, hogy mivel is kellene. Mikor a csókra kerül a szó, fejemet leszegezem, egyszerűen nem vagyok képes bele nézni a szemébe. Így is elég gyengének érzem magam, de szempárja úgy megbabonázna, hogy képes lennék elolvadni. Még mindig Chad kezét nézem, ahogy az enyémet fogja. Akaratlanul is lejátszódnak bennem a tegnap történt dolgok, mikor ugyan így fogta a kezemet. De most még is jobban esik az érintése, mint valaha.
- Rád bízom, hogy milyen filmet nézzünk, csak kérlek ne olyan akciót, amiben öt percenként ölik egymást. - Mondom egy halovány mosollyal az arcomon. Az akciókat nagyon nem szeretem, főleg az olyat, ahol egymást gyilkolják, de viszont a nyáltól csöpögő romantikus filmeket sem szívlelem. Nem könnyebbítem meg a dolgát, mert a filmek világában is válogatós vagyok, pont úgy, mint az élet bármilyen területén.
- Szabadságon vagyok, mostanában túlhajtottam magam. - Felsóhajtok. Mostanában túl sokat vállaltam el és ha nem akarom bele roppanni a munkába szabadságot kértem. Ez már nagyon rám fért, nem is tudom, hogy utoljára mikor is volt pár szabad percem. Eddig csak a lakásom és a kórház között ingáztam.
- Nem fáj a fejed a tegnapi után? - Kedvesen érdeklődök felőle, miközben szelíden rá nézek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 07.07.12 22:03

Kicsit meglepődök arra, amit mond, hogy miért is nem kér semmit. Kérdőn fel is vonom a szemöldökömet, azt elfelejtette mondani, hogy valamit csináltam, amiért még mindig ideges. Talán összefügg azzal, hogy késtem, talán nem. Kicsit bizonytalan vagyok és inkább máshogy terelném el erről a figyelmét, de azt hiszem egy nyilvános pofon most nem lenne a legjobb.
- Lehet tudni, hogy miért vagy ideges? Csináltam valamit? - Finoman rákérdezek, talán tegnap olyat mondtam, amit nem gondoltam komolyan. Mondjuk nem tudom, hogy a csókot miért hagytam ki, bár ha megtörténik, akkor most nem örülnék annak, hogy nem emlékszek rá. Kezd egyre jobb lenni és az én javamra fordul ez az egész helyzet. Halvány mosoly jelenik meg az ajkaimon, ha már ennyire akar kárpótolni, akkor meg is mondom neki, hogy mivel lehetne.
- Tudom mivel kárpótolhatnál, hogyha nagyon szeretnéd. - Vezetem be, majd a szemeibe nézek és mikor megvan a szemkontaktus, folytatom is. Csak abban reménykedek, hogy most nem fog kiabálva itt hagyni.
- Gyere át hozzám és aludj velem. - Mondom a szemeibe, határozottan, majd várom a végítéletet. A kezét közben nem engedem el, folyamatosan fogom, mert nekem ez jó és szeretem, ha ennyire közel van hozzám. A választ, amúgy is tudom, de ott van bennem a remény, hogy talán beleegyezik. Elvégre már nem vagyok a betege, semmilyen szabálysértést nem követnénk el. Erről már csak Charlottet kéne meggyőznöm. Elhívom azért randizni is, hogy még közelebb kerüljek hozzá és esetleg össze is jöjjünk, ezzel megmutatva, hogy nem érdekel engem se a korkülönbség, se az, hogy a betege voltam.
- Horror, thriller, vígjáték, romantikus? - Az utolsót csak úgy félve mondom ki és elég halkan, mert ha nekem egy olyan filmet kéne megnéznem, azt hiszem megőrülnék, de Charlotte kedvéért bármit. Felcsillannak a szemeim, mikor egy ötlet fut át a fejemen.
- Menjünk most moziba, aztán majd ott kiválasztunk egyet. Nem kell megvárni, hogy este legyen, mert úgyis nagyon későn sötétedik. - Ajánlom fel és szinte fel is állok mellette, úgy hogy még mindig fogom a kezét. Lenézek, bele egyenesen a szemeibe, hogy mit szól ehhez a spontán ötlethez. Közben egyik kezemmel intek a pincérnek és a kávét ki is fizetem, ezzel mutatva, hogy nem viccelek. Újból mindkét kézzel fogom a kezét, amíg fel nem áll vagy el nem dönti, hogy mi legyen.
- Akkor akár többször is találkozhatnánk, amíg szabadságon vagy. - Csillannak fel a szemeim, muszáj, hogy állandóan velem legyen, akkor talán el is érem a célomat, hogy végre az enyém legyen. Mosolygok is rá, szemeimben ott a remény, hogy nem utasít vissza és elfogadja az ajánlatomat.
- Most, hogy látlak, minden bajom eltűnt. - Mondom neki szinte elkábulva attól, ahogy a szemeibe nézek. Teljesen elvesztem bennük és érzem, ahogy a lábaim remegnek. Az biztos, hogy pár perc kell és összeesek. Annyira rajongok érte, hogy még az sem érdekelne, ha mellettem terror támadás lenne. Észre se venném.
- Menjünk moziba. - Jelentem ki, majd felhúzom és elindulok vele az ajtóhoz. Előre engedem, majd még mindig fogva a kezét elindulok a mozi felé.
- Nem tudom, hogy mit játszanak, de majd kiderül. Vagy van olyan film, amit szívesen megnéznél? Mert akkor nálam is filmezhetnénk. - Fordítom oldalra a fejemet, hogy mi legyen, de megállni azt nem fogok, csak ha ő akarja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 07.07.12 23:05

Most annyira szükségem lenne valakire, aki meg tudná nekem mondani, hogy mitévő is lehetnék. Sosem szerettem magam meghozni a döntéseimet, mert olyan szerencsétlen vagyok, hogy mindig rosszul döntök. Egy rossz döntés miatt pedig nem akarom elveszíteni.
- Eddig fel sem tűnt, hogy a közeledben mindig ideges vagyok? - Tessék ismételten egy újabb őszinteségi hullám tőr rám. Szeretnék vele őszinte lenni és tiszta lapokkal játszani vele. Ha kettőnk között nincs meg a kölcsönös őszinteség, akkor nem látok túl nagy esélyt arra, hogy valami több is legyen köztünk, mint sima barátság, akármennyire is vonzzuk egymást. De gondolataimból Chad szavai térítenek vissza. Kíváncsian, de szelíden figyelem, ahogy kifejti ötletét.
- Attól tartok, hogy ha át is mennék többet akarnál, mint csak alvás. - Nem hibázhatnám azért, ha nem tudná vissza fogni a benne lévő vágyakat, ha az ágyában lennék. Valójában nem is tőle tartok, hanem magamtól, hogy túl gyenge leszek neki ellen állni. Abba pedig bele sem merek gondolni, hogy mi lenne, ha össze futnék Chad szüleivel. Gondolom mi mindent gondolhatnak rólam, hogy nem is olyan régen vigasztaltam őket és gondoztam fiúkat végezve a kötelesegeimet, most pedig kihasználva az első adandó lehetőséget hemperegni kezdek vele. De ha tényleg ennyire velem akarna aludni, azt nálam is megteheti, mivel egyedül lakok és senkit sem zavarnánk.
- Mit szólnál egy jó kis horrorhoz? - Szemit fürkészve kérdezek rá. Persze ha gonosz lennék, akkor a romantikus filmet választottam volna, hogy legalább egy kicsit megszenvedtessem, de már éppen eleget szenvedett miattam és nekem sem lenne túlzott kedvem egy nyáltól csöpögő filmet nézni.
- Tényleg most akarod? - Ledöbbenve nézek rá, de mikor felállt, akkor rá kell jönnöm, hogy nem viccel. Fogalmam sincs, hogy hova siet ennyire, most legalább pár nap szabadnapom van, ezért én nagyon is rá érek. Semmit sem terveztem be a szabadnapjaimra, úgy voltam vele, hogy majd csak lesz valami, ha mást nem sodródok az árral. Végül is semmi dolgom és nem látom annak akadályát, hogy ne boldogítsam tovább a társaságommal.
- Azért nem várhatod el tőlem, hogy a szabadságom minden percét veled töltsem. - Kacéran elmosolyogom magam, kezdek kissé felszabadulni a közelében. Persze nekem is jó lenne ha többet látnám, de tartok attól, ha túl sokat találkozunk még a végén egymásra ununk.
- Most komolyan? Mert ha nem érzed jól magad, akkor elmehetünk máskor is moziba. - Nem szeretném, ha csak azért jönne el velem, mert úgy érzi, hogy az a helyes. Nem sértődnék meg, ha a másnaposság tünetei végett várnom kellene még egy napot.
- Rendben. - Még mielőtt fel bírtam volna kelni, Chad felhúzott a székről. Nem is néztem volna ki belőle, hogy ilyen erős, hogy ezt a nehéz testemet szinte úgy hozta fel, mint ha csak papír lap lennék. Úgy látszik eddig nagyon is alábecsültem, de ezen sürgősen változtatni fogok.
- Konkrétan nincs, de azért megnézhessük a kínálatot, de ha egyik sem nyeri el a tetszésünket, még mindig elmehetünk hozzád, nem igaz? - Kissé rémisztő számomra, hogy majd kettesben kell vele lennem, ha tényleg nem lesz semmi sem a moziban. Nem tudom, hogy miért, talán félek attól, hogy ha nem vesznek körül minket emberek, akkor jobban mer közeledni hozzám és nekem meg fogalmam sincs, hogy mit kellene lépnem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 07.07.12 23:28

Összeráncolom a homlokomat a költői kérdésére. Talán annyira elvakultan vagyok szerelmes belé, hogy apró részleteket nem vettem észre rajta, ami engem nagyon zavar. Bár azt nem értem, hogy akkor miért utasított vissza ennyiszer, ha mégis többet jelentek neki, mint egy beteg vagy mint egy fiú.
- Nem igazán vettem észre. De nem kell mellettem idegesnek lenned. - Félmosoly jelenik meg az ajkaim szegletében. Ezek szerint többet érez irántam és ez nekem csak jó. Már csak el kell érnem azt, hogy össze is jöjjünk, ami talán a mozival sikerül is. Az ötletemre kapott válaszra, pont erre számítottam, hogy nemet mond, de ez a hozzáfűzött dolog... El kell ismernem, hogy igaza van, amit el is mondok neki.
- Egészséges fiú vagyok. Persze, hogy szeretnék egy gyönyörű nőtől többet is, mint alvás, de ugyanakkor úri ember is vagyok, szóval, ha nem akarod, akkor nem fog történni semmi sem köztünk, csak aludni fogunk. - Nyugtatom meg, hogy tőlem nem kell félnie, hogyha egyszer leállít, akkor nem fogok erőszakoskodni velem, mert nem akarom elijeszteni, csak szeretni. Már alig várom, hogy ott tartsunk, hogy végre beadja a derekát és úgy dönt, hogy velem lesz. Szemeimet szinte elborítja a rózsaszín köd és már most előrébb hozom ezt az egész mozizást, miután megtudom, hogy mit is szeretne nézni.
- Nekem csak jó, ha hozzám bújsz, mert beijedsz. - Gonosz mosoly jelenik meg az arcomon, majd fel is pattanok, hogy egyből induljunk is. Talán elérem nála, hogy velem aludjon a végén. Jó lenne hozzábújni, érezni a testét és figyelni ahogy alszik. Szerintem egész éjjel fent lennék és nézném, ahogy pihen, közben megállás nélkül simogatnám az arcát, vagy a karját.
- Igen. - Mondom határozottan, hogy nem viccelek. Már szinte be vagyok sózva, hogy végre a szerelmemmel lehetek. Tudom, hogy a randik előtt a nők szeretnek tollászkodni, de én ezt nem bírnám kivárni. Már most is annyira gyönyörű Charlotte, hogy a készülődés után csak elolvadnék a lábai előtt, ha meglátnám. Nem tart sokáig az örömöm, egy szempillantás alatt legörbül az ajkam.
- Nem szeretnél velem lenni? - Nézek rá szomorúan, tudom, hogy túlzásba viszem, de nagyon akarom, hogy minden percét velem töltsön. Persze nem erőszakoskodhatok, de ha nagyon nem akarja, akkor tudomást veszek róla.
- Most szeretnék moziba menni veled. - Nézek a szemeibe, hogy komolyan jól vagyok, bár amit az előbb mondtam, az igaz. Attól, hogy a közelemben van, csak jobban leszek. Már ki is lépünk együtt az ajtón és a mozi irányába tartunk.
- Bármikor átjöhetsz hozzám. - Szólalok meg, és már annyira türelmetlen vagyok, hogy egy kicsit gyorsabb tempóban is megyünk. A moziba beérve elkezdem nézni azt, hogy milyen filmek mennek.
- Mit szeretnél megnézni? - Nézek rá kérdőn, hogy neki megtetszett-e valami a felhozatalból. nekem teljesen mindegy, hogy mit nézünk, mert szerintem én egész film alatt le sem tudom majd róla venni a tekintetemet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 08.07.12 0:07

Csak nézem, ahogy össze ráncolja a homlokát. Közben magamban eltanakodok, hogy miért változott meg ilyen hirtelen a mimikája. Remélem semmi rosszat nem mondtam. De nem kellene minden mögé a legrosszabbat látnom, az is meglehet, hogy most jött rá valamire. Vagy csak szimplán elszóltam magam, amit nem vettem észre. Próbálok vissza gondolni azokra a dolgokra, amik elhagyták a számat, de nem tudok rájönni a dologra.
- Ezt könnyű mondani. - Hiába mondja, hogy nem kell idegesnek lennem a közelében, de valami miatt még is az vagyok. Gyomrom össze rándul, szám pedig kiszárad minden egyes alkalomkor, mikor találkozok vele.
- Ez esetben talán bele is megyek. - Még magam sem akarom elhinni, hogy képes voltam ezt mondani. De ha tényleg úriemberként viselkedik, akkor nem látok okát, hogy miért ne szerezzen neki vagy magamnak egy jó estét. Talán még jól is érezném magamat az ágyában, még úgy is, ha tényleg nem fog semmi sem lejátszódni kettőnk között. Nem arról van szó, hogy nem akarnám, csak még nem ilyen hamar. Azt sem akarom, hogy könnyűvérű nőnek nézzek, hogy úgy adom be a derekam, hogy még nem is járunk.
- Nehogy azt hidd, hogy olyan ijedős lennék. - De nem tartom kizártnak, hogy valami elvteleműt producer egyik legijesztőbb alkotását nézzük meg és akkor bizony hozzá fogok bújni. De nem azért ajánlottam fel a horrort, hogy hozzá bújjak, amúgy is hozzá bújüanék, ha akarnék, szerintem.
De igen, de azért nekem is szükségem van néha a magányra. - Érett nőnek tartom magam, aki tud magára vigyázni és azt sosem szerettem, ha az aktuális barátom nem így látta ezt. Az utolsó kapcsolatom is azért romlott el, mert nem kaptam tőle elég szabad teret. Szinte már úgy éreztem, hogy megfojt a folytonos törésével.
- Legyen, ahogy akarod. - Nem szeretnék vele ellenkezni és ha tényleg jól van, akkor tőlem nyugodtan mehetünk moziba. Csak meg akartam arról győződni, hogy nincs-e a a tegnapi végett még mindig rosszul. Bár az sem esne nehezemre, hogy ápolgassam, ha nem érzi jól magát.
- Nem hiszem, hogy bármikor és a szüleid mit gondolnának? - Kíváncsian meredek rá. Talán inkább jobb lett volna, ha nem is kérdezek rá, de elvégre tudni szerettem volna. Nem akarok én lenni a gonosz megrontó. Azt pedig úgy sem hinnék el, hogy nem én csábítottam el, hanem fordítva történt a dolog.
- Őszintén nekem egyik film sem tetszik a címe alapján, és neked elnyerte valami a tetszésedet? - Kérdőn nézek rá. Remélem nem hiszi azt, hogy csak azért mondtam, mert feltétlenül fel szeretnék menni hozzá. Csupán nincs kedvem végig ülni egy olyan filmet, ami egyáltalán nem érdekel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 08.07.12 0:32

Tényleg kezdem nem érteni, hogy miért mondja el nekem mindezt. Talán kezd megtörni és végre rájött, hogy velem jár a legjobban. Ennek örülnék a legjobban és még akaratlanul is egy halvány mosoly kerül ki az arcomra, amit egyből el is tüntetek, nehogy meglássa.
- De miért vagy ideges a közelemben? Idegesítelek? - Vonom fel kérdőn a szemöldökömet, mert tudni akarom az igazságot. Én nem vagyok ideges a közelében, egyszerűen csak a felhők közt lebegek és pont ez miatt érzem úgy, hogy mégsem érez többet irántam, ahogy eddig képzeltem, mert akkor azt érezné, amit én. De arra a kijelentésére, hogy velem alszik, széles vigyor kerül az arcomra és csillogni kezdenek a szemeim.
- Akkor jó. Én nagyon örülnék neki. - Nem bírom letörölni az arcomról a mosolyt. Igaz, ezzel már elárultam, hogy leakarok vele feküdni, de szerintem más férfi is így van vele. Bár erre a képzelgésre, egyből elkap a féltékenység. Hogy eltereljem a figyelmemet, kicsit incselkedek vele.
- Majd meglátjuk. Úgy is meg fogsz ijedni. - Még mindig gonosz mosoly van az arcomon, annyira biztos vagyok benne. Szeretném, ha hozzám bújna és ha ez kell, akkor kiválasztom a legijesztőbb horror filmet. Amint végre el is indulunk, már izgatottan várom, hogy a moziban legyünk.
- Nem érdekel. Te bármikor átjöhetsz, amikor csak szeretnél. - Biztatom róla, hogy ebben biztos legyen. Hangom komoly, mert komolyan gondolom, hogy bármikor átjöhet. Akkor is ha szüksége van rám, akkor is, ha csak unatkozik, bármiért, bármikor. Beérve a moziba, már a filmeket nézem, hogy mik mennek. Én nem találok semmi jót, ami nekem nagyon is jó, mert így nálam leszünk. Charlottera ránézve, meg is kérdezem, hogy nála mi a helyzet és mikor ugyanarra jut, mint én, elmosolyodok.
- Nekem sem. Irány hozzám! - Jelentem ki és már is sarkon fordulva kimegyek a moziból, remélve vele együtt. Minél hamarabb haza akarok érni, hogy az ágyamban tudhassam. Kicsit rossz lesz, hogy nem tehetek semmit se vele, de beérem azzal is, hogy ott lesz.
- Valami olyan filmet nézzünk meg, amit egyikünk se látott, mert az jobb. Szóval együtt kell kiválasztanunk. - Szólalok meg, miközben haza felé tartunk. Eddig észre se vettem, hogy a kávézó óta fogom a kezét, így letekintek rájuk. Nagyon is beleillik a keze az enyémbe. Talán ennyire fanatikusan szerelmes vagyok, de szerintem Charlotte illik hozzám.
- A szüleim ma nem lesznek otthon, remélem ez nem okoz neked problémát. - Nézek rá, miközben tovább megyünk az utcán. Azért ezt tisztázni akarom vele, mielőtt rájönne, hogy kettesben leszünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 08.07.12 0:55

Kell pár másodperc, ameddig jól átgondolom, hogy erre a kérdésére mit is tudnék válaszolni. Nem akarom, hogy véletlenül olyan dolog csússzon ki a számom, amit rögtön megbánnék, de viszont elárulni sem szeretném magam, bár lehet, hogy ezzel már nagyon is elkéstem.
- Nem, arról szó sincs, hogy idegesítenél. De nem tudok válaszolni erre, mert magam sem tudom, hogy miért vagyok ideges. - Már annyiszor találkoztunk, persze legtöbbet a kórház falai között és eddig nem éreztem magam ilyen idegesnek, mint jelen pillanatban vagyok. Talán csak a tegnapi dolog van rám ilyen hatással, de remélem, hogy hamar elmúlik.
- De még ne éld bele magad túlságosan. - Nem ártana, ha észben tartaná, hogy nem egyeztem konkrétan bele, csak egy talán szócska csúszott ki a számon, ami még nem jelent egyet az igennel. Sok mindenen múlik, hogy nála fogok-e aludni. Nekem idő kell hozzá, ki szeretném először ismerni, hogy egy ágyba tudjak vele lenni.
- Csak a végén nehogy te ijedj meg. - Halkan felnevetek ezen. Szinte már lelki szemeim előtt van a látvány, hogy Chad megijed a filmtől és úgy bújik hozzám, mint egy kis édes kölyök kutya. De azt hiszem, hogy kettőnk között Chad az aki a bátrabb.
- De attól még, hogy téged nem érdekel, attól még a szüleidet érdekelheti. - Szomorúan szólalok meg, miközben egy halk sóhaj elhagyja a számat. Bele sem merek gondolni, hogy mi lenne akkor, ha tényleg egymásra találnánk és Chad szülei elleneznék a dolgot. Semmit sem tartok kizártnak, sőt ezt sem, hogy megtörténhet. Nem szeretném az szülei ellen hangolni, ha úgy alakulna a dolog, hogy nem nyerem el szülei tetszését.
- Rendben, csak kérlek lassíts egy kicsit. - Mivel még mindig kézen fogva járkálunk, ezért egy tempóban kell vele lennem és eléggé szapora léptekre váltott, amit nekem kissé nehéz tartanom lábamon lévő magassarkú miatt. Úgy látszik nagyon be van sózva már csak attól, hogy azt tervezzük, hogy nála filmezünk, de azért lehetne rám is figyelemmel és kicsit lassíthatna.
- Hm, rendben. Nem lesz nehéz, mivel nem vagyok egy nagy film mániás, mivel kevés időm jut rá. De azért remélem, hogy találunk olyan filmet, ami mindkettőnk tetszését elnyeri. - Még mindig ott motoszkál bennem a kis ördög, hogy a horror helyet valami romantikus filmet javasoljak, csak a puszta kíváncsiság végett, hogy bele megy-e a dologba.
- Azt hiszem, hogy nem. De csak akkor, ha nem félsz velem kettesben lenni. - Egészen érdekes, hogy csak most szólt erről, de értékelem az őszinteségét. Azt hiszem, hogy nem fog számunkra problémát okozni, hiszen mindketten felnőttek vagyunk, majd csak megleszünk valahogy, így kettesben is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 08.07.12 17:36

Várok a válaszára, mert tényleg érdekel, hogy miért ideges mellettem. Eddig azt hittem, hogy egyáltalán nem szorong, de tévedtem. Az kicsit engem is meglep, hogy ő sem tudja, hogy miért ideges mellettem, de még erre sem tudok megnyugodni. Elhúzom a számat, de már nem kérdezek erről semmit, mert úgy érzem, hogy nincs értelme. Már így is túl tárgyaltuk, ezért tovább lépünk arra, hogy ma nálam alszik, amitől nagyon is felvillanyozódtam.
- Miért? Nem akarsz velem aludni? - Vonom fel ismét kérdőn a szemöldökömet, amit már egy párszor megtettem a beszélgetésünk alatt. Azért remélem, hogy nincs így, mert tényleg szeretném, hogyha velem aludna. Már rég beleéltem magam, valamikor akkor, mikor megfordult a fejemben, hogy ezzel kárpótolhatna. Tudom, kihasználtam a lehetőséget, de kénytelen voltam.
- Ha hozzád bújhatok, akkor szívesen megijedek bármitől. - Mondom mosollyal az arcomon, mert azt hiszem, hogy nagyon is jó lenne, ha összebújhatnék vele. Alig várom már az estét, ezért előrébb is hozom, ezt az egész mozit, hiszen ha azt vesszük, már kezd este lenni, igaz, hogy még világos van, de 5 már elmúlt.
- A szüleimmel ne foglalkozz, csak velem! - Nézek a szemeibe, hangom komoly, mert tényleg így gondolom. Akarom, hogy velem foglalkozzon és ne a szüleimmel. Különben sem a szüleim, amit pontosan tudok, hogy ő is tud. Arra kíváncsi vagyok, hogy mikor fog nekem erről szólni, de most kitörlöm ezt a fejemből, nehogy elszóljam magam dühömben. Egy kis kitérőt teszünk a moziba, ahol rájövünk, hogy semmi jó nem megy, így nálam kell filmezni, ami nekem csak jó. Remélem, hogy fehérneműben alszik, bár ilyen melegben kénytelen lesz.
- Oké, ne haragudj. Csak szeretném, ha már filmeznénk. - Halvány mosoly jelenik meg a számon, és próbálok lassítani, ahogy kérte. Muszáj, hogy kicsit nyugton maradjak, hogy ne ijesszem el. Alig bírok a bőrömben maradni, de azt hiszem, hogy ez látszik is rajtam.
- Akkor könnyű választás lesz. Legalább előbb elkezdhetjük a filmezést. - Nézek oldalra, hogy elkapja a gyönyörű arcát. Ha tudnám, hogy nem kell figyelnem arra, amerre megyek, akkor egész végig csak őt nézném. A pirosnál megállok és alig észre vehetően rápillantok. Odaképzelem magamat, ahogy puszilgatom és a nyakára is letérek. Mindezt, úgy, hogy a hajamba túr és élvezi. Annyira elvesztem a képzelgésemben, hogy még a zöldre sem térek magamhoz, ami kicsit gáz. Fázis késéssel elindulok, hogy átérjünk. Már lassan ott vagyunk, ami egyre jobban közelít, ahhoz, hogy együtt aludjunk összebújva.
- Ugyan, miért félnék? - Ráncolom össze a homlokomat, hogy megtudjam, ezt miből gondolja. Szeretnék mindent tudni, ami megfordul a fejében. Hamarosan már az ajtónk elé is érünk, mire előkapom a zsebemből a kulcsot és kinyitom az ajtót. Megvárom, míg Charlotte belép, majd én is bemegyek.
- Kérsz inni vagy enni? - Első kérdés, ami elhagyja az ajkaimat, és ennek megfelelően cselekszek, mint egy jó házigazda. Amit kér, azt odaviszem neki, majd bekapcsolva a gépet, várom, hogy elinduljon és végre tudjunk filmet választani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 09.07.12 0:17

Ha jobban bele gondolok talán nem is az idegeskedés az, amit most érzek. Sokkal inkább rettegek és pánikban vagyok a közelében. Komolyan mondom lassan már tényleg úgy érzem magam, mint egy döntésképtelen kamasz lány, nem mint egy felnőtt érett nő. De hát még a legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy egy tőlem fiatalabb férfi képes lesz arra, hogy elrabolja a szívemet. De jelenleg ez a helyzet, nem is tudok és nem is akarok ez ellen már semmit sem tenni. Valahogy megtörtént a dolog, ennyi.
- Nem is tudom, nem korai ez még? - Talán részemről nem lenne túl jó ötlet, hogy bele vessem magam egy férfi ágyába, úgy hogy még nem ismertem meg jobban előtte. Persze elvileg már ismerjük egymást, de szeretném jobban megismerni, még mielőtt komolyra fordulnának kettőnk között a dolgok. Nem tudom, hogy Chad hogy van ezzel, de nekem nem szokásom bárkinél is éjszakázni csak ezért, mert megtehetem. Ha komolyabban bele gondolok a helyzetbe, úgy még rosszabb, mert tényleg nem tudom, hogy most mitévő is legyek. Abba bele sem gondolt, hogy mi van akkor, ha nem tudok ellen állni a csábításnak és megtörténik a dolog kettőnk között? Azután pedig mi lesz? Egyre bizonytalanabb vagyok.
- Ezen már meg sem lepődök. - Szerényen elmosolyodok, ahogyan ránézek. Őszintén el tudom képzelni, hogy szinte bármit megtenne, hogy hozzám bújjon. Ami persze jól esik a női hiúságomnak. El sem tudná képzelni, hogy mennyire szeretnék már hozzá bújni és magamba szívni mámorító illatát, csak nem merek kezdeményezni. Tőlem már az is egy hatalmas lépés volt, hogy össze szedtem a bátorságomat, hogy felhívjam.
- Ennyire szeretnéd, hogy veled foglalkozzak? - Tessék, sikerült ismét megdöbbentenie. Régebben úgy éreztem, hogy csak a vadász ösztönök hajtsák és csak egy trófea lennék a számára, de jelenleg ezt már nem így látom. A dolgok kezdenek egyre komolyabbá fordulni.
- Nem haragszok, de a film úgy is meg vár minket. - Elmosolyodok ezen magamban. Édes, hogy mennyire be van sózva és, hogy mennyire akarja már, hogy filmezzünk. Út közben azon jár az eszem, hogy tényleg csak filmezni akar? Azt mondta, hogy úriember lesz, ezért még nem aggódok. Majd akkor fogok, ha már nála leszek. Következő kijelentésére bólintok egyet, nem nézek rá, de tudom, hogy le nem veszi a szemét rólam.
- Abba bele sem gondoltál, hogy harapok? - Halkan felkacagok, ahogyan szavaim elhagyják a számat. Bár, még nem kell félnie, de ki tudja, hogy a későbbiekben mit hoz a jövő. Beérve a lakásba leveszem cipőmet, pár centivel így alacsonyabb lettem, de sokkal kényelmesebben érzem magam nélküle.
- Egy pohár víz jól esne. - Nincsenek nagy elvárásaim, de a szám már nagyon ki van száradva. Kíváncsian jártatom végig a szememet a lakásom, de még mindig képtelen vagyok elhinni, hogy tényleg feljöttem hozzá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 10.07.12 20:36

Hihetetlen, hogy egy ártatlan kérdésével mennyire eltudja venni a kedvemet. Alig vártam, hogy végre nálunk legyünk és összebújva elaludjunk, de nem vettem figyelembe, hogy Charlotte egyáltalán nem akarja ilyen mód a társaságomat. Fáj a szívem, valami éles, szúró érzés az, ami most belém hatolt. Még egyetlen egy lány miatt sem éreztem magam ilyen pocsékul.
- Akkor, majd este haza kísérlek. - Szólalok meg a szemeibe nézve. Kicsit láthatja rajtam a csalódást, de legalább azt elértem, hogy randizzon velem és egyáltalán együtt nézzünk meg egy filmet. Fél sikerem van, pláne ha tényleg át akar jönni. Már félek megkérdezni tőle, hogy mit is szeretne, mert nem akarom őt elveszíteni, bár soha sem volt az enyém, ami egyre jobban belém ivódik. Álmatlan éjszakáimat nem teszi könnyebbé az, hogy beszélgetünk és találkozunk. Nekem több kell.
- Szeretnék hozzád bújni, de ha nem akarod, akkor nem teszem. - Elmondom a vágyamat, hogy legalább ez meg legyen, de nem erőszakoskodok. Hogyha nem szeretné ezt sem, akkor majd a kanapé szélén ülve nézem kedvetlenül a filmet. Kezdem már most rosszul érezni magam, de az, hogy ne rontsam el az estét, leplezem. Halvány mosolyt erőltetek az arcomra, hogy ezzel is más látszatot keltsek.
- Igen. De mivel látom rajtad a távolságtartást, így nem muszáj. - Rántom meg a vállamat, valahogy mégsem bírom eltüntetni ezt a rossz érzést magamból. Tudom, hogy szerelmes vagyok belé, mert már éreztem ilyet. Ezt a szenvedést is átéltem már, mikor a volt barátnőm szakított és egy másik fiú oldalán láttam meg. Azt hiszem, hogy most reménytelen szerelembe estem, ami ennél százszor rosszabb. El kell Charlottet engednem, az nem számít, hogy bele fogok pusztulni. Az asztalt nézem, miközben ezeken gondolkozok, hogy ne lássa a szemeimben a szomorúságot és a csalódottságot. Pedig, ha tudná, hogy bármit megtennék azért, hogy együtt legyünk... Sóhajtok egyet, és inkább arra koncentrálok, hogy filmezni fogunk. Ettől egy kicsit jobb kedvre derülök és egy kicsit gyorsabb tempóba is kezdek. Amint meghallom, hogy ez nem volt a legjobb ötlet, lelassítok.
- Igen, igazad van. - Adok neki igazat, pedig ez egyáltalán nem jellemző rám. Nem akarom még jobban elijeszteni magamtól, így inkább az lesz, amit ő szeretne. Elvégre meg akarom hódítani… Vagy megakartam. Már ezt sem tudom, hogy mit akarok. Teljesen elbizonytalanít. Úgy érzem, hogy most már egyáltalán nincs szüksége arra, hogy fogjam a kezét, így elengedem és zsebre dugom azokat. Végig a cipőm orrát bámulom, mikor megállunk a kereszteződésnél. Csak ekkor pillantok fel rá, hogy lássam az arcát.
- Nem nézem ki belőled. – Halvány mosolyt erőltetek ismét az arcomra. Valahogy jó hallani, hogy nevet, de mégsem érzem magam jól tőle. Elment a kedvem mindentől és félek, hogy ezzel az egész éjszakát elrontom. Innen már elég hamar haza érünk, mikor is megkérdezem, hogy mit szeretne. Egyet bólintok, ahogy vizet kér, és lerúgva a cipőmet, a falnál hagyva, kimegyek a konyhába. A hűtőből, kiveszek egy szénsavmentes vizet és kitöltöm neki egy pohárba. Visszarakom az üveget és kifelé menet átnyújtom neki. Egyenesen bemegyek a szobámba, úgy gondolom, hogy majd követni fog. Ez a lehangoltság, sehogy se akar kimenni belőlem. Megvárom, míg bejön a szobába, majd a képernyőre mutatok.
- Ez jó? Holtak napja. – Nézek rá és kérdezem meg, hogy jó lesz-e. Ha igen, akkor letöltöm, ami pár perc alatt lejön, ha meg nem jó, akkor tovább keresgélek.
- Van itthon ilyen császár csemege. Azt kérsz filmnézés közben? Van három fajta, sós, paprikás, meg mogyorós. – Nézek rá, miközben a székemmel megfordultam, hogy lássam az arcát. Ha kér, akkor kimegyek a konyhába és kiveszek két tálat, majd kiöntöm őket és visszafelé menet, - amelyiket kérte -, a kezébe adom. Közben a film is letöltődött, így a hangfalat bekapcsolom, teljes képernyőre rakom a filmet, majd miután minden kész, leülök a kanapé végébe, hogy ne zavarjam Charlottet. A filmre nagyon nem figyelek és még ezt a kukoricapelyhet sem kívánom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 10.07.12 23:14

El sem tudná képzelni, hogy mennyire vágyok rá, hogy öleljem át, vagy csak hozzám bújjon, de ennyi ismeretség után még nem érzem helyesnek a dolgot. Először jobban meg szeretném ismerni, ahhoz, hogy meg tudjam mindezt neki engedni. Csak a kiváltságos férfiak élvezhetik az ilyenféle közelségemet. Valamiért még mindig félek magamhoz közel engedni, de remélem, hogy a nap végére minden aggályom vele szemben megsemmisül.
- Várjunk csak, azt akartad, hogy már ma aludjak nálad? - Ismételten azzal a megdöbbent tekintettel meredek rá. Azt hittem, hogy az együtt alvást valamikor a közeljövőben tervezi, és csak most esett le, hogy már ma azt akarja. De hát nincs nálam semmi, se fogkefe, sem pizsama, ami ahhoz kell, hogy nála tölthessem az éjszakát.
- Ha annyira szeretnél, akkor még is mire vársz még? - Kérdőn felvont szemöldökkel nézek rá. Végül is tegnap is megtette, csak akkor bátrabban viselkedett az alkohol miatt. Sőt nem csak, hogy megölelt, de még az ölébe is húzott, de erre biztosan nem emlékezik.
- Sajnálom, de nekem idő kell ahhoz, hogy közeledni merjek másokhoz. - Bár nem tudom, hogy mennyire megyek a sajnálkozásommal, de ha tényleg szeret, akkor biztosra veszem, hogy vár egy kicsit még közelebb tudom magamhoz engedni. Mindig is szerény voltam és szégyenlős, időre van szükségem, hogy felszabadulni tudjak mellette. Tudom, ez az én hibám, de ezzel is csak őt büntetem, akármennyire is nem szeretném ezzel kínozni.
Mikor igazat ad nekem egy halvány mosollyal díjazom. A film tényleg meg fog várni minket, de ahogy elnézem már legszívesebben a kanapén ülve bújna mellém.
- Talán még sok mindent nem néznél ki belőlem. - Sejtelmes mosoly ül ki arcomra, ahogy próbálom felvilágosítani. Még csak a felszínt látta belőlem, de ha több időt töltünk együtt, akkor fogja csak megtudni, hogy valójában milyen is vagyok. Talán akkor fogom csak igazán elijeszteni magam mellől. Átveszem tőle a pohár vizet, amibe mohón bele kortyolok. Majd követem a szobájába. Ledöbbenve megtorpanok mikor átléptem a küszöböt. Nem akarok hinni a szememnek, nem erre számítottam. Abban a hitben éltem, hogy mindenhol plakátok lesznek a falon és hasonló fiús cuccok, de egészen felnőttes az ízlése a berendezés alapján.
- Hm, még nem láttam. Azt hiszem, hogy jó lesz. - Kezemben lévő poharat leteszem a kanapé mellett található éjjeli szekrényre. Kissé furcsán érzem magam, hogy kettesben vagyunk az egész házban, ilyenre még nem volt példa, de hát valahol csak el kell kezdeni.
- Nem azt hiszem nem kérek semmit. - Értékelem, hogy ennyire figyel rám, de most tényleg nem lennék képes semmit sem enni. Kissé csalódottan nézem, ahogy a kanapé egyik felébe ül le, már csak azért is helyet foglalok a másik felém és a képernyőre bambulok. Pár percig bírtam csak, zavart, hogy ennyire közel van hozzám még is távol. Felkeltem és szorosan mellé ültem. Felém lévő karját megfogtam és áttettem a túlsó vállamra.
- Ki is a távolságtartó? - Kacéran mosolyodtam el, ahogy rá néztem. Nem hiszem el, hogy tényleg képes voltam erre. De lépnem kellett, ha nem akarom elveszíteni. Ha megint vissza utasítsa a közeledésemet, mint a minap a csókos incidensnél, akkor végleg feladom az egészet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 10.07.12 23:46

Összeráncolom a homlokomat, mikor felrakja a kérdést. Most már tényleg összezavart. Azt hiszem, hogy ehhez nem kellett sok. Jól elbeszéltünk egymás mellett, pedig azt hittem, hogy én érthetően elmondtam, hogy mit is szeretnék.
- Ezt mondtam. De, mint mondtam most, majd haza kísérlek. - Kicsit ismétlem magam, hogy biztosan tudja, hogy miről beszélek. Igaz engem ez zavar, de eddig azt hittem, hogy tudja miről van szó, hiszen rákérdezett arra, hogy nem lenne-e túl korai. Megvakarom a tarkómat, hátha egy kicsit összerakom a szálakat a fejemben, de nem igazán sikerül. Nem tudtam, hogy még engem is meg tud lepni, de most sikerült. Tényleg nem értem én Charlottet, egyszer ezt mondja, egyszer azt.
- Mondjuk arra, hogy végre kiigazodjak rajtad. Most miért változott meg a véleményed? - Én is ugyanazt a gesztikulációt öltöm magamra. Kérdőn nézek rá, hogy választ kapjak. Kiigazodni még mindig nem tudok rajta, de remélem, hogy majd megkönnyíti a dolgomat.
- Megértem. Akkor majd várok. - Halvány mosolyt erőltetek megint az arcomra, bár most kezd megint jó kedvem lenni. Amíg persze el nem rontja, egy kérdéssel vagy megjegyzéssel. Azt hiszem túl érzékeny vagyok... Bár, csak szerelmes.
- Lehet. - Értek vele egyet, majd otthon adok neki egy pohár vizet és a filmet is elég gyorsan és könnyen kiválasztjuk. Tényleg nem kellett órákig keresgélni.
- Tényleg egyszerű volt a választás. - Mosoly jelenik meg az arcomon, majd amíg letöltődik kérdezek tőle. Mivel ő nem kér, nekem meg nincs most hozzá kedvem, ezért egyből leülök a kanapéra. Azt hiszem, ha hamarabb túl vagyunk a filmezésen és haza kísérem, akkor rájön végre, hogy nem csak megfektetni akarom. Leülök a kanapé szélére, hogy ezzel is megmutassam, hogy nem akarok tőle semmit, amíg ő sem ad engedélyt rá. A film elkezdődött, de valahogy nem a legjobb a számomra. Jobb lenne, ha mellette ülhetnék és átkarolhatnám. Mintha olvasna a gondolataim közt, egyből mellettem terem, mire meglepődve nézem, ahogy a kezemet átdobja a vállán. Egy másodpercre le is fagyok, mert erre egyáltalán nem számítottam. Azt hiszem most kész vagyok. Szerelmesen nézek rá, majd elkezdem simogatni a vállát, miközben egy puszit nyomok a fejére. Abbahagyom a simogatást és megölelem, igaz, így nem látom a filmet, de engem most nem az érdekel. Szívem dobog, kellemes meleg járja át a testemet. Úgy érzem, hogy elolvadok, pedig nem kéne.
- Elég gagyi ez a film. Még csak nem is ijesztő. - Nézek fel a képernyőre, de nem engedem el az ölelésemből. Ha már idejött mellém és engedi, hogy megöleljem, akkor élek is vele. Nem is akarom elengedni, bár hülye lennék, ha megtenném.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 11.07.12 0:48

Túlságosan el voltam mélyedve a gondolataimban és azzal a ténnyel, hogy itt van velem és tudnom kellene, hogy mitévő is legyek, ezért fel sem fogtam, hogy az együtt alvást ma szeretné beütemezni.
- Úgy látszik nem voltam eléggé figyelmes. De legyen, úgy ahogy akarod. - Nem tudom, talán ez a tempó kissé túl gyors számomra. Ahogy azzal sem vagyok tisztában, hogy mit hoz majd a jövő. De úgy hiszem, hogy ha mindketten jól fogjuk érezni magunkat egymás társaságában, akkor biztosan nem kell attól tartanom, hogy kidobna. Bár néha amilyen elviselhetetlenül tudok viselkedni, azon sem lepődnék meg, ha tényleg megtenné.
- Nem hiszem, hogy valamikor is képes leszel rajtam kiigazodni. - Második kérdésére csak vállat vonok. Arra még magam sem tudom a választ. Talán csak azért változott meg ilyen hirtelen a véleményem, mert kezd elmúlni a pillanatnyi lámpalázam. Túl ideges voltam a tegnapi dolgok végett, de ha nem is emlékezik rá, akkor nem kell ez miatt is magam emészteni.
- Köszönöm, hogy ennyire megértő vagy. - Újfent megengedek magamnak egy halovány mosolyt. Még csak most áll igazán össze a kép bennem. Ha neki ennyire megéri várni rám, akkor nem csak egy trófeaként kezelne, akit megkap és csak addig kell neki. Valamiért kezdek feloldódni a közelében, ami nekünk csak is jót jelent.
- Szeretem, ha valami egyszerű is nincs túlbonyolítva. - Ezt nem csak a kiválasztott filmre értettem. Cseppet tépelődök magamban, mikor mindketten a kanapé túlsó végébe száműztettük magunkat. Ez nagyon nem tetszik, remélem egyezik is a véleményemmel. Erőt vettem magamon és oda bújtam mellé, sőt még a kaját is a vállamra helyeztem. Nem tudom, hogy mi vitt rá erre a tettemre, de cseppet sem bánom, mindaddig ameddig mindkettőnknek jó így. Minden félelmem megszűnt létezni, mikor ujjaival cirógatni kezdi a vállamat. Megkönnyebbülök, hogy most nem lök el magától és hagyja, hogy mellette legyek. Akaratlanul is hatalmas mosoly ül ki arcomra, mikor megölel.
- Talán legközelebb jobban át kellene gondolnunk, hogy mit nézzünk. - Hirtelen már cseppet sem izgat a film, inkább csak is rá fordítom minden figyelmemet. Aranyos, hogy még mindig nem enged az ölelésből, de azt neki is be kell látnia, hogy nem ölelgethet mindvégig. Gyengéden bele túrok hajába, azt követően lágyan végig húzom kezemet arcán, miközben próbálom vele tartani a szemkontaktust. De szempárom akaratlanul is ajkaira téved, azokra a csábító ajkakra, amiket még sosem ízlelhettem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 19.07.12 9:30

Játék vége. Szabad játéktér!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 04.09.12 14:52

A vállamon egyensúlyozva tartom a telefont míg bal kezemet használva festem a mocsári lényre emlékeztető maszkot festem. Lendoval dumálok.
- Halló?- szólok bele mire a túloldalon érdes hang hallatszik.
- Szevasz Freddy, itt James.- válaszol a barátom a túlsó telefon végéről.
- Á, Lendo. Na mi van öreg?- szólok vissza neki.
James a túlvégen türelmetlenül sóhajt. Utálja ha Lendonak szólítom. Újra beszélni kezd.
- Azért kereslek mert egy bulit szerveznénk a fiúkkal!- nevet James.
Nem szólok vissza. Görcsösen megáll a kezemben az ecset. Ez a barom még máig se képes megérteni, hogy nem megyek bulikba vagy emberek közelébe. Nem hiszem el, hogy elfelejtette.
- Freddy? Ott vagy még?- mondja Lendo.
Leteszem a maszkot majd kinyomom a telefont és jó mélyen elrakom a zsebembe. El lett rontva a napom.
Talán egy kávé segítene. Felveszek egy fekete, tiszta pólót amit a székem támlájára raktam majd felkaptam egy baseball sapkát. Kimentem az üzletből majd elindultam egy kávézóba. Az ackás bakancs keményen kopogott a betonon, a lánc ami meg az oldalamra volt kötve erősen zörgött. Két kávézó mellet is elhaladtam, de mindegyikben több tucat ember volt ahová semmi kedvem nem volt bemenni.
Találtam egy utolsót. Netes kávézó. Kevesen vannak bent. Ez jó. Bementem majd öt perces magyarázkodás után végre kaptam egy pohár "fekete levest".
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 04.09.12 15:11

Büszke vagyok magamra, elvégre van is okom rá. Lefüleltem egy volt sittes maffiavezért, aki nagyon rafinált módon intézte dolgait, ezért is tartott olyan sokáig a megfigyelése, de az eredmény és a pénz minden erőfeszítésemért kárpótol. Leadtam az ügyet a rendőrségnek, hogy most már ők végezzék el a piszkos munkát, felvettem az érte járó pénzt és elindultam kocsimmal az ismeretlenbe. Kifárasztott a munka, ezért úgy érzem, hogy szükségem van van egy jó erős kávéra, hogy felfrissüljek, ezért egy kávézó elé le is parkolok autómmal. Kiszállok, majd nyugodtan besétálok a kávézóba. Gyorsan végig futtatom szempáromat a helyen, tapasztalva, hogy eléggé kihalt jelenleg ez a hely. Szép lassan elindulok a pult felé, ahol egy bájos mosolyt villantok az eladólányra, akit látszólag nagyon is zavarba hoztam, tekintve az arcán lévő pír végett.
- Kérnék egy jó erő török kávét. - Türelmesen végig várom, hogy megcsinálja, majd mikor kézhez kaptam a kávét, kifizettem, majd ahelyett, hogy távoznék, megpillantok egy fickót, aki valamiért nagyon is ismerősnek tűnik számomra. Nem vagyok szívbajos, ezért oda megyek hozzá.
-Elnézést, mi már nem találkoztunk valahol? - Össze ráncolt homlokkal teszem fel kérdésemet, miközben fürkészni próbálom arcát. Talán csak össze keverem valakivel, de mint ha már láttam volna valahol. Ilyenkor egyből felmerül bennem a gyanú, talán ez is szakmai ártalom.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop

Vissza az elejére Go down

Internet coffee shop

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához