welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
Yesterday at 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Internet coffee shop

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Nextdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 20.12.13 20:25

michael & emma

Nem tudom, hogy juthatott egyáltalán eszembe az, hogy megbocsájt nekem. Ez nem olyan dolog, amit annyira könnyen el lehet felejteni. Mondjuk azt sem mondtam, hogy feladom. Nem több ez az egész, csak egy aprócska akadály, amit le fogok győzni, mert muszáj. Egyszerűen le kell győznöm ezt az egészet. Vissza kell nyernem a bizalmát és a legvégén vissza kell nyernem őt magát. Mert másképpen ez az egész nem fog működni. Undorító dolgot tettem.. A szemébe kellett volna mondanom, de nem tettem, mert féltem és nem is igazán gondolkodtam, hogy mit teszek. Már arra sem emlékszem, hogy ki mászott kire, mert egyáltalán nem fontos a számomra.. Megtörtént és sajnos nem tudom nem megtörténtté tenni, de legalább megpróbálhatom helyrehozni. Bár erre, csak akkor kerülhet sor, ha ő engedi. Hiszen a beleegyezése nélkül én nem tehetek semmit.. Na, jó. Minden egyes akadályt, amit elém állít legyűröm. Mert tudom, hogy egyszer újra szeretni fog. Egyszer, már megtette képes arra, hogy újra szeressen.
- Nem képzeltél semmit.. Az vagyok, akit szerettél.. Ugyanaz a személy vagyok, mint a kapcsolatunk elején.. Lehet, hogy letértem a helyes útról, de észhez tértem.. Tényleg.. Tudom, hogy mit akarok. Hatalmas hiba volt és tanultam belőle.. Én.. szeret.. szeretném rendbe hozni. - Dadogtam el az utolsó mondatot. Életemben először nem gondolkodtam tisztán arról, hogy mit teszek és miért.. Azóta is folyamatosan követ. Nem bírom lerázni magamról a bűntudatot és a keserűséget. Mindennél jobban szeretném őt visszakapni.. De annyira erősen taszít el magától, hogy nem vagyok benne biztos, hogy végig tudom csinálni, hogy vissza tudom szerezni azt a férfit, aki egykor szeretett engem teljes szívéből.
- Az érzéseimről soha nem hazudtam neked.. - Lehet, hogy az eljegyzés összezavart egy picit, de az érzéseim ugyanolyan erősek, mint egykor voltak.. Sőt talán erősebbek és tisztábbak. Lyukat éget a mellkasomba a fájdalom. Fáj, hogy látom a szemében a gyűlöletet a megvetést és sem szavai sem pedig tettei nem árulkodnak másról.. Pedig annyira szeretném látni valamiben, hogy van egy halvány kis esélyem arra, hogy valahol mélyen megbújva benne ő is szeretné, ha megpróbálnánk még egyszer, hogy ő is kíváncsi arra, hogy tényleg megváltoztam..
- Ha nem hiszed el, amit mondok akkor legalább a szívemnek higgy.. Szeretlek, Michael Quenell. Mindig is szerettelek. - Könnyek mardosták a szemeimet a hangom is remegni kezdett, de ennek ellenére próbáltam erősnek látszódni, amint kicsordult egy könnycsepp a szememből, szinte rögtön odakaptam és letöröltem. Erős vagyok és végig fogom ezt az egészet csinálni. Érte. Értünk. Nekem ő jelenti a világot és nem állok készen arra, hogy elengedjem. Ha előbb kerestem volna fel talán még ennyi esélyem sem lett volna, mert még dühösebb lett volna rám. Az emlék még élénkebb lett volna, de talán az idő az, ami hozzásegít engem a célomhoz.

|| Bocsánat a késésért ||
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Michael Quenell
Hozzászólások száma :
204
Csatlakozás dátuma :
2013. Jan. 12.
Kora :
36
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 20.12.13 21:55


Emma & Michael


- Úgy akkor kezdetektől fogva teljesen félreismertelek. Én valaki mást szerettem... - Valakit, akit még nem találtam meg és egyre kevésbé akarok már. Persze tudom, hogy nem minderről egyedül Emma tehet. Egy valamiben nem hibás. Egy világra szóló idióta voltam, amikor elkezdtem hinni ebben az egészben, hogy tényleg működhet ez a kapcsolat igazán hosszú távon. Én az életemet akartam leélni vele. Egy egész életre tervezni, amikor megkértem a kezét. Minden elképzelhetőt a jövőről vele akartam, vele... Nélküle holnapom sem volt, mert el sem tudtam képzelni hogyan lenne lehetséges. Nos, most már tudom. Nem érdekel miért tette, egyszerűen nem vagyok kíváncsi a részletekre semmilyen értűelemben sem. Őszintén látni sem bírom őket, mert úgy érzem felfordul a gyomrom. Nincs értelme tagadnom, hogy életem egyik legnagyobb tévedése és csalódása voltak ketten, de majd túl teszem magam rajta. Nem gondolhatok folton csak rá. Előbb-utóbb elfog múlni, muszáj.
- Letértél a helyes útról? A jegygyűrűddel a kezeden bújtál ágyba egy másik férfival? Eléggé finoman fogalmaztál, de mégis mi történt? Rájöttél, hogy mégsem elég jó az ágyban, hogy nem adhat meg neked mindent, amit akarsz? - Azt hiszem még egy kicsi és robbanni fog valami kettőnk között, az pedig én leszek. Kezdem már nem bírni cérnával ezt a beszélgetést. Talán éppen ideje lenne már felfüggeszteni még mielőtt totálisan kiborulnék. Valahogy nem itt kellene kiteregetnünk a szennyest. Egyáltalán sehol sem kellene mégis egyre inkább a nehezemre esik lenyelni bizonyos dolgokat.
- Nincs mit rendbe hozni, Emma... Ezen már nincs mit rendbe hozni. - Külön hangsúlyt fektettem minden egyes szavamra, hogy értse már meg végre, hogy jó ideje nincs már mit helyrehozni. Többé nincs már olyan, hogy mi... Csak Emma és Michael.
- Mégis hogy várhatod el tőlem a történtek után, hogy hinni tudjak neked? - Mert nem tudok. Ez valami elképesztő. Hihetetlen. Várjunk, ez most komoly? Halálosan... Más különben már nem lenne itt. Az volna a legokosabb döntése, amit csak tehetne. De őszintén nem gondoltam volna, hogy erre a beszélgetésre valaha is sor kerülne ismét. Ugyan akkor semmi sem változott. Az érzelmeim miszerint rá sem tudok nézni anélkül, hogy ne fordulna egyet a gyomrom semmit sem változtak.
- Na és akkor mit sugallt neked a szíved, amikor megcsaltál? Akkor is csak engem szerettél? - A pofám leszakad komolyan mondom. A legszívesebben most azonnal hátat fordítanék neki, de most már érdekelne a mondanivalója. Ezt még meghallgatnám. Most úgy is tejesen mindegy. Mondja csak... Hát tényleg nem érti? Pontosan ez volt a probléma, hogy hittem az érzéseiben.
- Én viszont már nem szeretlek. Nem tudlak szeretni... - Valamikor teljes szívemből szerettem őt, de ez a szív, ami teljes mértékben, teljes szeretetével az övé volt már nincs többé.
- Te pedig ne sírj... Az nem old meg semmit. - Az sem akarom elhinni, hogy még mindig képes meglágyítani, de most mégis finoman végigsimítottam az arcán, ahogy letöröltem egy könnycseppet. De nem akarom, hogy többet sírjon, hiszen most már igazán nincsen miért. A könnyeknek sincs értelme.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 22.12.13 10:58

michael & emma


- Nem ismertél félre.. Én csak.. Én.. - Nem tudtam mit mondhatnék. Mégis mit kellene mondanom, hogy megváltoztam az utolsó pár hónapban, de mikor rájöttem, hogy mekkorát veszítettem vele visszatértem a régi önmagamhoz? Miért hinne el nekem bármit is? Talán jobb lenne, ha nem erőltetném ennyire ezt az egészet. Csak szép fokozatosan férkőznék vissza a bizalmába úgy, hogy azt még ő maga sem venné észre. Talán ez lenne a helyes, de egyszerűen képtelen vagyok rá.. Nem bírok várni. Vissza akarom kapni. Épp elég időt töltöttem el nélküle ahhoz, hogy tudjam milyen veszteség ért abban a pillanatban, mikor ránk nyitott. Nem is tudom mit képzeltem.. Hogy feküdhettem le a legjobb barátjával? Mindvégig őt szerettem mégis hajlandó voltam valaki mást beengedni az ágyamba.. Éretlen voltam? Lehet.. De benőtt a fejem lágya abban a pillanatban, mikor ránk nyitott. Túl késő? Ezt már én is nagyon jól tudom és nem telik el nap úgy, hogy meg ne bántam volna.. Mennyivel egyszerűbb lett volna, ha egyszeri alkalom lett volna az egész, de mi jó ideje viszonyt folytattunk és én nem állítottam le.. Nem mondtam Michael szemébe a kétségeket. Mert féltem, hogy nem leszek jó feleség, hogy nem mellettem kellene leélni az életét.. Megijedtem és olyan erővel rohantam falnak, hogy az egész házat lerombolta, amit építettünk. A házat, ami a közös életünket jelképzete. Porig romboltam, mintha egyáltalán nem számított volna. Pedig az igazság az, hogy túlságosan is sokat jelentett a számomra, csak ezt túl későn vettem észre.. Már csak akkor, mikor elvesztettem. Gyűlölöm magam ezért.
- Rájöttem, hogy egy iszonyat nagy idióta vagyok.. Az voltam.. Nincs kifejezés arra, hogy mekkora. Megijedtem és tudom, hogy nem éppen a jó irányba haladtam annak érdekében, hogy ezt elmondjam neked, de.. Én tényleg nem így akartam ezt az egészet.. Téged szerettelek.. Egyszerűen eluralkodott rajtam a félelem.. - Nem is értem miért próbálom visszaszerezni, amikor a vak is látja, hogy sokkal jobb neki nélkülem. Talán jobb lenne, ha elengedném végleg, de abba a szívem olyan mértékben belesajdulna, hogy azt nem hiszem, hogy túl élném. Előbb vetném le magam egy háztetőről, mintsem elengedjem őt.. Nem fogom megtenni. Mert nem tehetem meg.
- Csak annyit szeretnék, hogy elhiggy.. Szeretlek.. Teljes szívemből. - Nem érdekeltek a kíváncsi tekintetek, amik ránk szegeződtek. Biztos voltam benne, hogy valaki a füleit a mi beszélgetésünkre hegyezi, hiszen az esetek többségében az emberek elmennének, hogy lehűtsék magukat egy ilyen forró élmény után vagy a ruhájukért aggódnának. Ehelyett én csak itt állok és próbálom meggyőzni az ex-vőlegényemet az érzéseimről.. De miért is érdekel, hogy mit gondolnak mások? Épp ez az, hogy nem érdekel. Csak az érdekel, hogy mit gondol Michael.. Ő számít egyes egyedül.
- Ne mond ezt.. Ne.. Ez.. nem le.. - Pár szó és a szívem apró darabkái is összetörtek. Mintha benyúlt volna a mellkasomba és játszadozott volna a darabjaival, miközben akárhányszor leejtett egyet tovább állt. Letörölt az arcomról egy könnycseppet és ez volt az a pillanat, amikor már nem bírtam visszafogni magam. Eszem ágában nem volt megsajnáltatni magam egyszerűen csak eluralkodtak rajtam az érzések és sírni kezdtem.. Arcomat a tenyereim közé temettem, hiszen nem akartam, hogy mindenki lássa.. Legszívesebben világgá rohantam volna.. Azt sem bántam volna, ha mire elhúzom a kezeimet ő köddé válik.. Végül is megtehetné.. Csak egy púp vagyok a hátán semmi több. Nem tudna szeretni.. Nem..
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Michael Quenell
Hozzászólások száma :
204
Csatlakozás dátuma :
2013. Jan. 12.
Kora :
36
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 22.12.13 19:56


Emma & Michael


- Te csak mi...? Mi Emma? Te csak megcsaltál. Jól választottál. Egy másik fontos személlyel az életemből feküdtél le. Csak gratulálni tudok hozzá. De most már legyen elég. - A továbbiakban szinte belé fojtottam a szót. Még azt sem engedtem, hogy védeni próbálja magát, mert nem érdekel mivel próbálkozna. Egyre biztosabb vagyok abban, hogy semmi újat sem tudna már nekem mondani. At hiszem mindent hallottam már és elégszer, többször nem vagyok rá kíváncsi. Sem rá, sem a szexpartnerére, sem a magyarázataira. Elég volt! Elegem van! Ő lehet, hogy nem érdemli meg, hogy olyan könnyen túl tegye magát ezen és valahol talán még örülök is ennek, hogy azért nem csak bennem hagyott mélyreható nyomokat, de ugyanakkor nekem jár egy második lehetőség az életben, még ha most nem is szeretnék élni ezzel, hogy ismét megpróbáljam valakivel.
- Értem, de azért ahogy láttam volt aki megvédjen tőlem. - Esküszöm a pofám leszakad és nem kimondottan a meglepettségtől azaz még mindig elképesztő, hogy ezt mind képes a szemembe mondani vagyis hazudni, de nem meglepő. Elvégre arra is képes volt, hogy a hátam mögött viszonyt folytasson azzal a férfival, akit a barátomnak tartottam és jól ment nekik. Remélem minden jól működött, de köszönöm többet egyikből sem kérek. Én egy világra szóló barom voltam valahányszor váratlanul számmora legalábbis váratlanul bejelentés nélkül beállított és még csak nem is volt gyanús.
- Sajnálom, az enyém összetört. Én már nem tudok mivel szeretni. - Illetve mégsem sajnálom annyira, ha ez az ára annak, hogy többé ne fájjon csalódni, hogy többé egyáltalán ne tudjak senkiben sem csalódni. És mivel már nem számít, így benne sem tudok már többet csalódni, ahogy meglepetés sem érhet.
- Nem lehet? De igen. Megtörtént tehát nagyon is lehetséges. - Vőlegényként egy álomszép menyasszonnyal az oldalamon én sem gondoltam, hogy mindez megtörténhet. Fogalmam sincs, hogy egyszer csak kicsúszott a kezemből az irányítás vagy soha nem is irányítottam?! Nem tudom és már nem is számít. De ennek nincs értelme és ötletem sincs hogyan magyarázzam meg neki, hogy amit keres azt nem nálam fogja megtalálni, mert nem tudom megadni neki. Én az életemnek azon szakaszát lezártam és megköszönném, ha nem volna feltett szándéka feltépni a régi sebeket, amelyekbe még ma is ugyanúgy beleüt a fájdalom.
- Jobb ha elfelejted... - Igen, ezek voltak hozzá az utolsó szavaim, talán ezeket sem hallotta már meg a sírástól, ami rátört, ami számomra a végszót jelentette, hogy ideje tovább állni még mielőtt valami szörnyű nagy ostobaságot csinálnék. Hogy a fenessen belé még egyszer akkor sem fogom elkövetni ugyanazt a hibát. Láttam már ilyen keservesen sírni fogalmam sincs miben volt más vagy egyáltalán az más volt-e mint ez most, de a legjobb lesz ha én most megyek, úgy talán hamarabb megnyugszik, ha nem leszek már a közelében és nem kell látnia. Meglehet az volna a lehető legjobb dolog, ami kettőnkkel történhet, ha soha többé nem látnánk egymást. Lassan, amíg még tudtam, hogy ezt kell tennem hátat fordítottam neki és elsétáltam úgy, hogy közben nem fordultam vissza és nem néztem hátra a vállam fölül sem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Admin
Hozzászólások száma :
2127
Csatlakozás dátuma :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 22.12.13 20:55

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
Minea Jade Weiss
Hozzászólások száma :
102
Csatlakozás dátuma :
2013. Dec. 11.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 29.12.13 1:39

Conrad & Minea
Egyes emberek észre sem veszik, hogy életüket mennyire a rutinok uralják. Napról napra ugyan azt teszik, mert félnek elrugaszkodni a jól bevált, megszokott dolgoktól. Ezért is olyan könnyű kiismerni másokat. Az én napjaim mostanában azzal telnek, hogy kiismerjen Conrad Leeds viselkedését. Hogy miért? Nos a válasz az pofon egyszerű. Kell egy kapcsolat, mármint belső forrás. Ehhez pedig egy zsaru mindig kapóra jön. Tudok róla mindent, hiszen ebből áll a munkám, tragikus történet ami vele történt, de szerencsémre ezt is a javamra tudom fordítani, ha a dolgok úgy alakulnak, ahogyan elképzeltem. Ha a közelébe tudnék férkőzni akkor jobban bele tudnék látni a körözöttek listájába, mert engem csak a nagy fogások érdekeltek, sosem voltam oda a piti kis ügyekért. Már csak az a kérdés, hogy Conrad ráharap-e az elé dobott csalira, aki jelen pillanatban én lennék. Belépett a kávézó ajtaján, én pedig egyből akcióba lendültem. Kissé közhelyes tervet forraltam ki ellene, de remélhetőleg hatásosat. Úgy tettem, mintha sietnék valahova kezemben az elvitelre kapott kávémmal, amikor oda értem hozzá össze koccantam vele, úgy hogy a kávé tartalma mindkettőnkre sikeresen kilöttyenjen.
- Ezt nem hiszem el, ennyire még én sem lehetek ügyetlen. - Megjátszottam előtte, hogy mennyire zavarban vagyok ettől a kis incidenstől. Majd kezem felsőmre tévedt, amit a kávé már alaposan eláztatott, ez biztosan foltot fog hagyni, de néha kell áldozatokat is hoznom a nagyobb cél érdekében.
- Nagyon sajnálom. Esetleg tudnám valamivel kárpótolni? Esetleg egy kávé meghívással? De ezek után nem csodálnám ha minden kedve elment volna a kávézástól. Legalább azt engedje meg, hogy a tisztító költségét álljam. - Bármi áron fel akarom venni vele a kapcsolatot és ha ezen múlik, akkor megteszem. Habár arra nem számítottam, hogy akkor mi fog lenni, ha ezek után faképnél hagyna dühösen, de hogy is tudna csak úgy elmenni, mikor a legbájosabb mosolyomban gyönyörködhet ebben a pillanatban is? Férfiból van, ezért bízok az ösztöneimben és a csáberőmben is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 04.01.14 11:34

Mit is keresek én egy internet kávézóban? Voltaképpen nem sokat. A jól bevált ősi módszerekkel nyomozok. Túlzottan konzervatív vagyok ahhoz, hogy a neten szörföljek, időpocsékolásnak tartom. A mai napig is szépen beülök az autómba, megfigyelek, lesben állok, kihallgatok. Nekem ez a nyomozás, nem pedig a számítógépet nyomogatva, az a kockáknak való, nem túl férfias. Most mégis megteszem, hiszen otthon nincsen netem, de fel akarom venni a kapcsolatot a feleségem családjával, mert most lesz öt éve, hogy meghalt, talán tarthatnánk valami összejövetelt. Elsa nem sokat mondott róluk, a rendőrségi aktákat pedig nem mindig van kedvem bújni, hátha rájuk találok majd vlaami közösségi oldalon, ezek nagyon divatosak mostanság, nekem még profilom sincsen, hiszen minek? Már úgysem érdeklek senkit, engem pedig csupán egyetlen cél vezérel, ehhez nem kell közösségi élet. El vagyok gondolkozva, de ösztöneim ilyenkor is működnek, és automatikusan cikázik a tekintetem, most éppen összepillantok ezzel a fiatal, de csinos nőcivel, aki láthatóan igen kapkodós napjában van, mert még az utolsó pillanatban sem tér ki. Megpróbálom ugyan tompítani az ütközést, és legalább annyit elérek vele, hogy csakis rám fröccsen a forró ital, rá szinte egyátalán nem.
- Semmi baj. – Hajolok le, hogy legalább a papírpoharat felvegyem, és adjam vissza, holott már semmi értelme, valahogy automatikusan tettem. Inkább odaintem a kiszolgálót, és elnézést kérően mutatom meg, hogy mi történt. Mogorván intézkedik, az ujjaimon pedig úszik le az égető érzés, kezet kéne legalább mosnom, de a hölgy feltart még. Nehéz szabadulni a tekintetőtől, van benne valami hipnotikus. Elszakítom a pillantásomat, öreg vagyok én már ehhez.
- Az én hibám is, butaság lenne tisztítóval foglalkozni, van ebből a szürke felsőből még otthon legalább húsz. – Válaszolom félmosollyal, hiszen olyan jellegtelen ruháim vannak, hogy teljesen mindegy, melyiknek mi lesz a sorsa. Számítok rá, hogy nem sokáig élek már, hát teszek a divatra. A másik viszont nőből van, állandó tetszelgési vágy uralja, nem tehet róla, génhiba. Sajnos túl jól csinálja, mert a kérdésén elgondolkozom egy pár pillanatra, de nem azért, hogy mérlegeljem, egyszerűen elvesztem a kisugárzásában, meg is rezzenek, amikor magamnak is feltűnik, hogy zavaróvá kezdhet válni a hallgatásom.
- Hogy mi? Ja egy kávé? Végülis... igyunk, abba talán nem halok bele. – Engedek a finom erőszaknak, a netezést későbbre hagyom. Hagyom magam vezetni, amerre ő mondja. Talán ott találok szalvétát is, hogy kicsit letöröljem magam.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Minea Jade Weiss
Hozzászólások száma :
102
Csatlakozás dátuma :
2013. Dec. 11.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 05.01.14 16:09

Conrad & Minea
Túlzás lenne azt állítani, hogy nyert ügyem van azért, mert még nem küldött el a francba. Mégis reménykedek. Úgy érzem pár kacér szempilla rebegtetés kevésnek fog bizonyulni ahhoz, hogy a bizalmába tudjak férkőzni. Kész szerencse, hogy annyira elhívatott és céltudatos vagyok, hogy akármire képes lennék céljaim elérésében. Na meg nem hiszem, hogy feszítővassal próbálná elhárítani a közeledésemet.
- Biztosan? - Megjátszott aggódással hangomban kérdezek rá. Ami pedig a papírpoharat illeti, amit felvett nekem azt egyszerűen csak a közeli szemetesbe dobom, azt hiszem erre már nem lesz szükségem, megtette a dolgát. Hosszan fogságban tartom tekintetét, de mégis ő volt az a fél, aki elmenekült pillantásomtól. Talán zavarban lenne? Máskor még tennék is rá egy lapáttal, de most nincs szándékomban elijeszteni. Tervem része, hogy annyi információt kiszedek belőle, amennyit csak lehetséges, ezt pedig nehéz lenne ha már most elmenekülne előlem.
- Egyedül csak én tehetek erről, túl figyelmetlen voltam. - Még mindig szabadkozok, mintha annyira sajnálnám a történteket. De a személyzet sajnálhatja a legjobban, csináltam nekik egy kis takarítani valót, hoppá. Egy pillanatra sem vettem le róla a tekintetemet. Túl hosszú perceknek tűnt mire ismét válaszolt, pedig csak pár pillanat telhetett el, mégis minden porcikám megfeszült míg a válaszát vártam.
- Ígérem most nem fogom leönteni vele. - Halványan elmosolyodok, közben pedig megkönnyebbülök, mert eddig azt hiszem jól haladok. Elindulok egy szabad asztal felé, természetesen a vele szemben lévő széken foglalok helyet. Ameddig arra várunk, hogy végre valaki kiszolgáljon minket, addig is kapok az alkalmon, hogy bemutatkozzak neki.
- Egyébként Minea vagyok. - Nyújtom felé az asztal felett a kezemet, hogy kezet rázhassunk. Próbálok visszafogottan viselkedni, még akkor is ha legtöbbször szeretek a dolgok közepébe vágni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 19.01.14 14:38

A szép és fiatal nőt vétek lenne elküldeni a francba, főleg, hogy nem szándékosan keresi a bajt. Legalábbis én ezt hiszem, fogalmam sincsen az esetleges hátsó szándékról. A kacér pillantás nem kerüli el a figyelmemet, de nem érzem, hogy nekem szólna, láthatóan a hölgy szereti megmutatni az adottságait, kétlem, hogy pont rám vesztegetné magát. Így csak udvarian hárítok, és átvállalom a felelősséget. Az aggodalma megindít, kedves tőle, rosszul érzi magát a baleset miatt.
- Persze. – Rázom meg a fejemet. Zavarban éppen nem vagyok, de szemezni sem szoktam tizmásodperces ismeretség után. Szívem szerint már lépnék is tovább, de fenn akarja tartani a diskurzust, én pedig nem sértem meg azzal, hogy lekoptatom. Kiváncsivá tesz, hogy miért is marasztal, kétlem, hogy a külsőm miatt váltam hirtelen szimpatikussá.
- Fejezze be kisasszony, szót se többet erről. – Folytom belé a szót, beszéljünk inkább a kávéról, ha már annyira meg akar hívni, holott az illem inkább azt kivánná, hogy én tegyem. Mindegy, aprópénz, ezen talán neki sem múlik. Kipillantok az utcára, tilosban parkolok, de mégiscsak én vagyok a törvény, a mikuláscsomagot majd szépen a kollégák szeme láttára tépem apró kis fecnikre. Viszonzom a mosolyt, és követem az egyik asztal felé, valamiért hosszú lábaira téved a tekintetem, amikor halad előttem. Csinos! A hosszú kiengedett haj nagyon is passzol a nyúlánk alkathoz. Viszont mennem kéne, nem igazán szoktam ehhez a bájcsevéshez. Leülök, és szemmel tartom a kijáratot, ez már bevett dolog nálam, majd visszasandítok a lánykára, ameddig valami felszolgálót várunk, de talán egy internetkávóban több értelme lenne, ha magunkat szolgálnánk ki.
- Conrad. – Megfogom ugyan az ujjait, de nem szorítom meg erősen, majd el is engedem. Hátradőlve körbepásztázok a kávézóban, miközben visszakérdezek. – Remélem nem gond, de a kávé után megyek is, még rengeteg dolgom van, a netes dolog igazából rá is ért volna.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Minea Jade Weiss
Hozzászólások száma :
102
Csatlakozás dátuma :
2013. Dec. 11.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 19.01.14 17:04

Conrad & Minea
Most kell igazán józan ésszel gondolkoznom. Nem olyan férfinak tűnik, aki csak úgy bele vágna egy kis kalandba, nekem pedig nem célom az, hogy csak egyszeri alkalommal legyek vele. Annál sokkal nagyobb főszerepet szántam neki a kis tervem kivitelezésében. Már csak azt kell megoldanom, hogy kíváncsi legyen rám annyira, hogy újból találkozni szeretne velem.
- Ha már ennyire elfoglalt, akkor meg szabad kérdeznem, hogy mivel foglalkozik? - Kíváncsian nézek rá, mintha semmit sem tudnék róla, pedig alaposan felkészültem, ezért is szúrtam ki őt, hogy legyen az "áldozatom". Végül is nem bántanám, ha a dolgok jól alakulnának, csak egy kis információt várnék el tőle, cserébe nagyon is hálás lennék neki, főleg hogy mindezt titokban vinném végbe.
- Mit hozhatok? - Közben oda lépett az egyik felszolgáló, aki végre a rendelésünkre várt.
- Én szeretnék egy sima feketét. - Kedvesen rámosolyogtam a rendelésemet felíró nőre, természetesen máskor nem lennék ilyen kedves, de ez is most az álcám része. Ez után pedig kíváncsian néztem Conradra, mert most rajta a sor. Miután végre mondjuk kettesben maradtunk ismét rá néztem, miközben ajkamon még mindig ott bujkált sejtelmes mosolyom.
- Ha már így alakult, akkor esetleg tegeződhetnénk? - Mert ugye az sokkal közvetlenebb, én pedig tényleg azon vagyok, hogy minél közelebb férkőzzek hozzá, persze nem akarok túl erőszakosnak, vagy nyomulósnak tűnni, mert végül elijesztem és annak nem örülnék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Admin
Hozzászólások száma :
2127
Csatlakozás dátuma :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 27.01.14 14:15

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 07.02.14 9:46

Morgolódom, hogy haza kell mennem Valentine napra, mert a szüleim visszaköltöztek abba a kisvárosba, ahonnan eredetileg Los Angelesbe mentünk, és ezek a gyerekkori emlékek nincsenek éppen az ínyemre. Most már sikeres vállalkozásom van, nem éppen arról akarok beszámolni, hogy ki a szívem válaszottja. Nekem bőven jó úgy, hogy csak randizgatok, szórakozok, alig vagyok még husznnégy éves, minek kössem le magamat? Az üzlet most nagyon jól megy, állandóan jönnek új befektetők, most is éppen egy szuper prezentáción vagyunk túl. Jeeter mellettem ül a terepjárómban, az indiai srác az egyik legjobb barátom, sztk keretes szemüvege mögül mindig lelkesen magyaráz a fura kis akcentusával, és persze lelkesen hallgatja hódításimat. Most azonban kiteszem a cég raktárházánál, amíg távol leszek, ő a kizárólagos vezető, biznom kell abban, hogy nem szúrja el a dolgokat, végülis csak pár napról van szó. Bíztatóan vállon vereget, és kiszáll, én pedig beletaposok a gázba. Hátrapillantok, mögöttem az ülésen ott van a cuccom, csak éppen a lényeg hiányzik, a cserfes barátnő. Az utóbbi pár nap eresztéséből megpróbáltam ugyan feldobni annak lehetőségét, hogy valamelyik kis lepedőbajnok csaj csináljon úgy a hosszú hétvégén, mintha nagyon mélyen ismernénk egymást, de teljesen érthető módon egyik sem vállalta be. Hát hiába, ha olyanokkal tartom a kapcsolatot, akik könnyűvérűek, távol fog állni tőlük minden családozás. Mint ahogy tőlem is, de muszáj megfutnom a kötelező köröket, mégiscsak a szüleimről, és a hugomról van szó. Évente 2-3 alkalommal bele kell hogy férjenek az életembe.
Utolsó mentsvárként be akarok ülni valami kávézóba, hátha sikerül gyorsan felszedni egy bevállalós csajt, végülis nekem is lehet mázlim. Nyílik az ajtó, némi csilingelő hang, én pedig belépek. De csütörtök reggel mit is várhatnék, lassan tíz óra, mindenki munkában van, nekem azért könnyebb, hogy saját cégem van, ellenben a kávézó iszonyatosan kihallt, alig lézeng benne bárki is, bombázó pedig pláne nem. Sóhajtva leülök az egyik boxba, ha már itt vagyok, a kávét lenyomom. Odalibben hozzám a viszonylag szépnek mondható pincérlányka, már éppen kezdenék reménykedni, amikor meglátom az ujján a jeggyűrűt. Hát basszus, ez nem az én napom. Így hát a szokásos sármos mosolyomat csupán rávillantom, ám nem kezdek vad flörtbe. Amint megjött a forró ital, morózusan kortyolgatni kezdem, és úgy fókuszálok a bejáratra, mint oroszlán a sásból az antilopcsordára. Hátha...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 07.02.14 15:23

Jeff & Kiki
Szóval kikapcsolták a netemet. Most két lehetőség van. Vagy engedek a csábításnak és befizetem apu hitelkártyájáról, vagy megpróbálok önálló lenni és kibírni addig a nélkül, amíg nem kapom meg az első fizumat a jelenleg - ciki, nem ciki - mekis melóból. Végül is annyi tény, hogy emberekkel találkozom, és ezt a részt még élvezem is, bár az nem minden esetben tölt el boldogsággal, hogy én adok mások kezébe egészségtelen kajákat, de akkor is megvennék, ha én nem dolgoznék ott, tehát végül is ilyen téren nem kell e miatt rosszul érezni magam igaz? És amúgy is kell a pénz, ha ténylegesen a saját lábamra akarok állni. Viszont akkor is muszáj géphez kerülnöm fél órán belül, mert ha nem sikerül, akkor nagyon gázban leszek. Szörnyű... cipőkatasztrófa van kilátásban! Olyan akció lesz hamarosan, hogy ihaj és azt egyszerűen nem lehet kihagyni. Épeszű ember legalábbis tuti, hoy nem tennék, és én sem vagyok rá képes. Tudom én, hogy menni fog, hogy jókor jó helyen legyek.
Gyors lépekkel közelítem meg a célt tehát, azaz a net kávézót, és lendületesen lököm be az ajtót, amikor sikerül kiszúrni, hogy... tele van? Minden létező gépnél ül valaki! A sok hülye mániákus! Jó, ezt ne én mondjam igaz? De én nem net függő vagyok, inkább csak cipőfüggő és ha lemaradok az akcióról, tuti, hogy hülyét fogok kapni. Oké, nyugalom! Van még minimum húsz percem és annyi idő alatt vagy feláll valaki, vagy nagyon kedves mosolyt villantok, hogy valamelyik pasas szépen felálljon a székről és elhúzzon a... fenébe. Addig viszont első körben kell egy hely, ahova leülök és folyamatos figyelemmel arra koncentrálok, hogy amikor valaki feláll, én azonnal felpattanhassak. Viszont egész kellemes lenne, ha addig sem unatkoznék, ezért nézek körbe és szúrom ki az egyedül ücsörgő pasast, akinek mintha valami ismerős lenne az arcán, de... őszintén szóval nem tudom hová tenni hiába kutatok a gondolatim között.
- Öhm... szia, leülhetek ide, amíg várok egy szabad gépre? Persze, csak ha nem zavarok, vagy ilyesmi. - egyelőre megállok az asztal mellett, és megvárom, amíg engedi, hogy leüljek. Persze majd abban az esetben be is mutatkozom, de nem kell semmit elrohanni, mert simán lehet, hogy nem akar majd egy árva szót sem váltani velem és akkor keresek majd valami más helyet. Nem vagyok én azért annyira nyomulós, hogy túlzásba essem. Fel tudom fogni, mikor nem kíváncsi rám valaki.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 08.02.14 19:54

A tarkómra kulcsolom az ujjaimat, és lehajtom a fejem, időnként hátrafeszítve, mintha a rögtönzött mutatvány hirtelen megoldaná a gondjaimat. Vicc, hogy pont a szépen felépített életemet kéne megcsúfolni egy ilyen felesleges családozással. Pont azért nem akarok átlagos lenni, mert már kiderült, miért nincsen értelme. A szüleim ettől függetlenül úgy kezelnek, mint a pici fiúkat, aki mellé kellene már egy rendes feleség. Merthogy a hugom, aki csak alig egy évvel fiatalabb nálam, már férjnél van, a lánykája meg óvodás lassan, igaz, még egyátalán nem beszél. Meg hát a férj is egy aranyos mamlasz, akin Shelley remekül tud uralkodni, mégsem nevezném őt házisárkánynak, valahol ő erőltette, hogy lépjek le, és próbáljak valami macsóbb, darkosabb jellemet felvenni, mert arra izgulnak rá a csajok. Igaza is lett, ám míg ő csodás kapcsolatban van, én a saját magam vállalta, önkéntes magányban senyvedek. Az esetek döntő többségével még egy teljes éjszakát sem bírunk ki, hajnalban az biztosan lelép, aki nincsen otthon. Ha én alszom másnál, akkor én, ha nálam valaki... akkor is én, és hagyok némi aprót, hogy vegyen magának valami szépet. Így megy ez Jeff Lachley házatáján, és addig nem érzem bonyolultnak, amíg a szüleim elő nem állnak egy ilyen valentin napi marhasággal. Felhívtam Shellyt, de ő azt mondta, hogy próbálkozzak meg valami régebbi csajomnál, akivel azért megmaradt a kapcsolat. Hát basszus, alig volt ilyen, és kaptam pár visszautasítást. Ilyen az, amikor a fagyi visszanyal. Jól kifinomult eszközeimmel sokakat vittem ágyba, a csajok szinte sosem mondtak nemet, most pedig tucatjával kapom őket. És miután Jeeter jelleménél fogva béna kissé, naná, hogy facér, nincsenek nő ismerősei, akit fel lehetne kérni, hogy tartson velem, és játsza el a barátnőmet. Nem akar ez összejönni. Hogy az ember mennyi hülyeséget meg akar tenni a családjáért. Ám ekkor nyílik az ajtó, és közel mindenki szemét odavonzza a belépő szőkeség. Ha lenne pohár a kezemben, hogy biztosan elrejteném. Az ősellenség! Az, aki miatt most ilyen helyzetben vagyok. Nem, ez hülyeség, imádok így élni, de ha nem lett volna az életemben, akkor akár tartós kapcsolataim is lehettek volna némi vakvágány után. Nem vagyok se csúnya, se buta, nélküle is fel tudtam volna magam fejleszteni egy közepesen eladható szintre. Az ajkamba harapok, ahogyan legyűröm a mérgemet, és figyelek, ahogyan körbejár a tekintete. Pókeraccal veszem tudomásul, hogy rajtam állapodik meg, és el is indul az asztalomhoz. Mindegy, legalább túlesünk a dolgon, hogy elküldöm az anyjába. Ehelyett túlzottan is érdektelenül viselkedik velem, létezik, hogy nem ismerne meg? A szemét ribanc! Hát ennyit érek, csak egy strigula vagyok az életében? Magamban mégis elmosolyodom, szánalmas, hogy azzá váltam, amit benne gyűlöltem. Viszont.. ez alkalmat adhat egy visszavágóra. Ha nem ismer meg, a külsőm, a stílusom elég lehet ahhoz, hogy magamba bolondítsam. Persze ehhez idő kell, veszélyes nőszemély. De rövid távon akár rávehetem, hogy elkisérjen a családi fészekbe, legalább ebben a segítségemre lehet. És egyébként is, átkozottul jól néz ki. Azóta sem voltam szerelmes, mert bámulatos csaj volt, amennyire emlékszem. Legalábbis külsőleg, illetve amit a végéig mutatott felém, kár érte. Sokkal többet érhetett volna. Most viszont megalázva végzi majd. Kedvesen elmosolyodom, azonban mellékelek hozzá egy fájdalmasnak szánt, direkt pillantást. De ez már a színjáték része.
- Csüccs. – Visszatérek a kávémhoz, és látványosan átnézek rajta. Most csak egy rövidujjú ing van rajtam, alig észrevehetően erősítek a bicepszemen, és fájdalmas kiskutyaképpel ciccentek fel, mint aki éppen most kapta meg élete legrosszabb telefonját.
- Nem zavarsz, csak éppen pont én lennék az, aki a szar társaság lehet most bárkinek. Úgyhogy bocs. – Rázom meg a fejemet, aztán mégiscsak rajta állapodik meg a pillantásom, hagyom, hogy elvesszünk egymás szemeiben. Közben pedig mentálisan vértezem fel magam: Álnok kígyó, rusnya, szemét dög!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 09.02.14 9:01

Jeff & Kiki
Komolyan megőrülök, ha lekésem ezt az akciót! Imádom a cipőimet, de valahogy nem elég belőlük, mert így is előfordul, hogy olyan rucit találok a szekrényem mélyén, amihez nincs igazán hozzáillő, mert hogy számít a szín, meg a forma, és persze hétköznapokra nem jó, ha túl csicsás amennyiben visszafogottabb helyre, vagy munkába mész. Viszont van, amikor jó a feltűnés, főleg egy kellemes nyári napon, akkor az élénk színek dukálnak, de mégsem vehetsz fel egy halvány sárga szoknyához mondjuk egy zöld cipőt, mert az már nagyon elüt. Kivéve persze, ha a zöld pöttyös blúzomat veszem fel, akkor viszont olyan cipő kell, amiben zöld és sárga is van, mert úgy lesz igazán harmóniában minden cuccom egymással. Ezeket persze sokan nem értik meg, de nekem nagyon is fontos, hogy mindig tökéleteset láttak, ha belenézek az előszobában lévő nagy tükörbe. Ezért nem csúszhatok le erről az akcióról, egyszerűen muszáj addigra gépet találnom és ha kell akkor fel fogok rángatni valakit a helyéről legalább arra az öt... tíz... tizenöt percre, amíg kiválogatom azokat, amik kellenek. Jó lehet, hogy ebből fél óra is lesz, mert hajlamos vagyok sokáig elidőzni, de az egy órás időtávba mindenképpen bele fogok férni, ez nem kérdés.
Egyelőre viszont úgy néz ki, hogy helyet kell találnom magamnak, amíg várok és figyelem a sok fanatikust, ahogy ki tudja mit művelnek a gépeken. Az tuti, hogy nem cipőt néznek. A pasas elsőre egész szimpatikusnak tűnik, de azért úgy a tuti, ha megkérdezem, hogy leülhetek-e, mert ki tudja. Akár várhat is valakire, bár általában nem ilyen helyen szoktak az emberek randit megbeszélni, de hát ki tudja. Lehuppanok tehát, amikor végül is válaszol. Látom ám, hogy a helyes arcon mennyire méla életundor ül, nem lehet valami jó napja, ez nem kérdés.
- Rossz napod van ezek szerint? Az előfordul, de majd csak megoldódik minden. - bátorító mosolyt villantok rá, és amikor megérkezik a pincérnő újra hátranézek, hogy állnak a gépek, de egyelőre még mind tömve van, úgyhogy egyelőre kérek magamnak egy könnyed csokis cappuchinot, jó sok habbal és csak utána fókuszálok megint az előttem ücsörgő mélabús alakra.
- Egyébként Kylie vagyok, vagy Kiki, ahogy jobban tetszik, és elég jó problémamegoldó hírében állok, hátha ki tudunk találni valamit arra a nagy gondra. - eresztek meg egy újabb mosolyt. Legalább én sem fogok unatkozni amíg beszélgetünk, és hátha neki is segíthetek kicsit.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 09.02.14 13:15

Nem gondoltam volna még álmomban sem, hogy pont az fog csak úgy betoppanni az életemben, aki miatt az vagyok, aki. Sőt, akár még megoldást is jelenthet erre az égető problémára? Na igen, de akkor mellette hogyan gyűrjem le a késztetést, hogy ne akarjam megütni? Mert nő ide vagy oda, egy felképelést minimum érdemelne. A hosszan tartó csábítás pedig ebben az esetben még nekem is idegörlő lehet. De a fenébe is, talán most az új külsőmmel, a rengeteg tapasztalattal a hátam mögött akár meg is ízlelhetem az ajkait, amiről régen sokat álmodoztam, sőt, akár még többet is. Az volna csak az igazán elegáns bosszú. A szőke bombázó leül velem szemben, nem ismert fel, de elsőre mégis hozzám jött oda, nem pedig a többi kockafejhez. Látom megtartotta a jószokását, hogy csak a külső alapján itél. Hát tegye, kapóra jön majd még ez nekem. Rámosolygok, aztán visszatemetkezem a mélabúba, amit kitaláltam magamnak. Nem netezni jöttem, csak elodázom az időt, amely még az indulás előbb megadatott, hátha a kávé felderít, ötleteket ad. A végén még mázlim lesz az itt ücsörgéssel. Egy próbát megérhet. Derűs, és sötét gondolatok váltják egymást az elmémben, valóban érdemes bosszút állnom? Nem nőttem már ki ebből? Már számtalanszor megaláztam nőket, így kitölthettem a mérgemet, nem vagyok már jobb ennél? De ő még nem kapta vissza ami jár, és talán ez szép lezárás lehetne. Utána jó útra is térhetnék akár. Meglátjuk. Látom, hogy nagyon nézi a netetőket, sietősnek tűnik. Előkapom a táblagépemet, villámgyors net van rajta, ráadásul mobil, még a wifire sem kell várnunk. Elétolom, és máris felvillan előtte a google, ahol a jobb felső sarokban a bejelentkezett fiókomban a szextigris becenév látható.
- Úgy látom, valami nagyon nem ér rá, tessék. – Bólintok neki, és tovább iszogatom a kávémat. Nem tudom, hogy mi lehet olyan sürgős neki, én magamra nyugalmat erőltetek, pedig hamarosan indulnom kéne. Bár ne kéne, még talán fűzhetném kicsit az agyát.
- Hát úgyis mondhatjuk... – Nevetek erőltetetten, és kihalászok egy gyűrűt a zsebemből, és leteszem az asztalra, hogy akár el is érhetje. Szép, fehérarany gyűrű, amolyan csali, amivel meg tudom kérni a lányok kezét, ha csak ebben látom a megoldást, ezárt mindig nálam van. Kb. már ötvenszer vágták a fejemhez a hajnali szakítást követően. Még szerencse, hogy visszakaptam, mert nem egy olcsó darab.
- Jefferson... és ha csak nem érsz rá a következő két-három napban... – Csóválom meg a fejemet, és inkább rendelek még egy kávét, meg neki is, amit kér.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 10.02.14 11:59

Jeff & Kiki
Látom én, hogy nincs jól a pasas, ennyit azért könnyen ki lehet szúrni, mert elég erőteljes mélabú ül az arcán. Tuti, hogy mindennek meg van az oka, mégsem azzal indítok, hogy ennek utána járjak. Egyelőre még fontosabb, hogy figyeljem mikor szabadul fel végre egy gép, hogy szépen betámadhassam, nehogy a végén mégis lemaradjak arról az akcióról, ami miatt átrohantam a fél város, hogy időben ide érjek. Nagyon ki lennék bukva, ha nem sikerülne gépet szereznem, mert ez nagyon is fontos nekem, még ha igazából mások szerint butaságnak is tűnik. Az viszont meglep, amikor a pasas elém tolja a táblagépét. Igen, tuti, hogy könnyű, ha ilyesmikkel rendelkezel, de én nem akarok kitűnni azzal, hogy van rá lehetőségem, hogy menőzzek. Amúgy is a saját lábamra akarok állni, és annak az a lényege, hogy én fizetem a dolgaimat, ezért is kapcsolták ki a netemet. De amint találok egy jó melót minden meg lesz oldva, és tuti, hogy találok majd idővel, ehhez kétség sem fér.
- Oh, ezer hálám, megmentesz! - mosolyodom el. Azt a bejelenetezési nevet meg egyszerűen igyekszem figyelmen kívül hagyni, mert hát őszintén szólva nem kelet jó benyomást, hogy valaki szextigris néven garázdálkodik. Kérdés, hogy csak nagyra van magával, vagy... Gondolatban megrázom a fejemet. Hát most nem ezen kell gondolkodni, inkább gyors mozdulatokkal varázsolom elő a szükséges oldalt, ahol alig öt perc múlva kezdődik is az akció, ami miatt itt vagyok. Akkor kell bejelenetezni és összeírni a listát, de persze én már tudom előre, hogy mi kell nekem, ennyire készültem. Viszont ez az öt perc legalább elég arra, hogy még felpillantsak és picit kérdezgessem. Abban amúgy is jó vagyok. Az asztalra kitolt gyűrű láttán felszökik a szemöldököm.
- Oh! - ennyit sikerül először kinyögni, amikor értelmezem, hogy miről is lehet szó, és akkor mi miatt lehet az a mélabú az arcán. - Hát sajnálom, ha arról van szó, amire gondolok. Biztosan nem illett hozzád, ha... - jó, hát nem tudom befejezni a mondatot, mert nem tudom, hogy pontosan mi történt. Őt dobta talán a menyasszonya, vagy fordítva? Esetleg valami megcsalás van az ügyben? Egyik se lehet valami kellemes, főleg ha ő a szenvedő fél, bár még ez sem egyértelmű, mert olyasmit is megesik, hogy a pasi hibázik, aztán mégis ő az, aki összeomlik, amikor rájön, hogy nem kicsit elszúrta a dolgokat.
- A következő két-három napban? Miért, mi lesz akkor? - hát azt nem mondom, hogy egyből rá is érek, de még nem kezdődik azonnal a tanfolyam, meg hát egy kicsit kimaradhatok. Majd meglátjuk, azért persze nem fogok itt azonnal bármibe belemenni, hiszen még csak nem is ismerem a pasast, és nem jó, ha mindig túl naiv vagyok. Arra csak megrázom a fejem, hogy rendelni akar, nekem most elég a capuccino, nem kell egy újabb kör egyelőre. Inkább a visszaszámlálóra pillantok időnként, egy perc, és jöhet a menet!

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 10.02.14 21:16

Egyenlőre jól adom a pofáraesettet, mintha azt taglalnám, hogy most jöttem vissza a csatamezőről, ahol kb. csak én éltem túl, és a barátaimnak mind vége. Annyira persze nem drámai a helyzet, de hozzászoktam már, hogy csípőből kell alkalmazkodnia, minden lány annyira más, itt pedig mintha lenne némi előnyöm is, már amennyire emlékszem a szőkeségre, azt talán hasznosíthatom a visszavágóban. Nem az volt a célom, hogy felvágjak, manapság már nem túl nagy dolog, ha az embernek táblagépe van, inkább az a csoda, hogy az internetkávézók még nem haltak ki. Még mindig akadnak lusták, vagy csórók, akik a mobilnettel szöszöljenek. Halványan mosolyogva bólintok, ahogy maga elé fordítja a kütyüt, és láthatóan meg sem döbben, meg rám sem pillant, amikor olvassa a becenevet. Na most vagy én emlékszem rosszul (ez kizárva) és nem is egy átverős cafka, vagy már nem azt a vonalat képviseli? Neeem, kétlem, hogy ennyire megváltozott volna, akkor meg mit játsza itt az eszét, mintha nem ez lett volna a zsánerük még a gimiben? Magamban morgok egyet, és az asztal alatt láthatatlan módon bokán rúgom magam, arcomon viszont színtelen érzelmek hullámzanak, ahogyan figyelem, hogy máris igyekszik valami netcímet beírni.
- Remélem sikerül megtalálnod amit keresel. – Kissé elhallgatok, mert látom, hogy nagy kapkodásban van, nem akarom elszúrni későbbi esélyeimet egy esetleges türelmetlenkedéssel. A szőke kislány kapja meg amit akar, aztán Jeff bácsi elveszi, amit akar. Elveszi, és befalja. Majd kiköpi. Undorító hasonlataim vannak.
- Nem tudom, mire gondolhatsz, de túl nagyot biztosan nem tévedsz. – Homlokrácolok, miközben összeszorítom a fogamat, az állkapocscsontom is megfeszül kívülről, végül folytatom a monoton rágózást. A rágónak már van egy fura, cappuccino íze. De már úgy megszoktam. – Vagy én nem illettem hozzá. Egy barom vagyok. Végre lehetett volna valaki, aki rendes, én meg eltoltam az egészet. Tulajdonképpen nem is tudom, hogy ki mondta ki, hogy ennek nincsen értelme így. De úgysem számít. – Visszateszem a zsebembe a gyűrűt, és csak elrévedek a távolba, mintha a sorsomtól fosztottak volna meg. Amolyan bukott hős, aki egyébként mindenki megmentője is lehetett volna, de most nincsen senkije. A kérdésre bosszankodva horkantok fel.
- A családom. Valentin-nap. Amióta csak élek, azzal nyaggatnak, mikor komolyodom már meg. Mikor lesz már valakim. És most... azt hitték, hogy van. Anyám szélütést fog kapni, ha megtudja, hogy eltoltam. Ne is foglalkozz velem, nem terhellek, csináld csak. – intek a táblagép felé, és várom a hatást. A legtöbb lány, bármennyire is szemétláda, valahol mélyen, romantikus alkat. Romantikus, aki nem töri össze anyukák szívét.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Admin
Hozzászólások száma :
2127
Csatlakozás dátuma :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 20.03.14 16:54

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 12.04.14 11:17

Barbara Evans

    Három nap jól megérdemelt szabadnap után ismét nyomorúságosan indult a reggelem. Évek óta kelek hajnalok hajnalán, de valamiért ezt nem tudom megszokni. Minden átkozott nap reggel hétkor kezdek, de olyan fél hat körül már kelek, mert a kutya általában az ajtót döngöli, mert éhes. Kaja után meg rögtön játszani akar, így hát a reggeli futás mondhatni letudva. Utána egy gyors zuhany, öltözés (szokásos tornacipő, szűk hosszú nadrág, ám közben tekietetés (még jó, hogy őket nem kell elvinni játszani, elvannak ők magukban) aztán már indulás is abba a koszfészekbe. Oh pardon, a kávézóba.
    Miután megérkezem, mindig a munkatársaim unott pofáját kell meglátnom, amitől az eddig is nulla életkedvem mínuszba megy át. Gyakorlatilag depressziós leszek. Ám általában pár óra múlva ez megváltozik.
Gyorsan megreggelizem - még jó, hogy egy szendót áll a kávézó drágalátos főnöke -, aztán kötényke fel, és indulhat a meló, ami egyelőre annyiból áll, hogy támasztom a pultot és nézek ki a fejemből, mert ahogy elnézem valaki már ellenőrizte helyettem a kávégépet meg az egyéb dolgokat. És ezt nekem talán meg kéne köszönnöm, amit nem fogok.
    Érkeznek is az első vendégek, valaki már laptoppal a hóna alatt jön. Az ilyenek általában a fél napot itt töltik. Érdekes fazonok.
Az ilyen korán érkezők nagy része már törzsvendég itt, és csak a szokásost kérik. Szó szerint. Nem mondják ki mit akarnak, hogy ordítják, hogy „A szokásost, Tony!” - ha épp engem látnak meg. Ja, mert hát ugye van nekünk egy gyönyörűséges kitűzőnk is, amin a nevünk áll, így a nevünk nem titok. Bár a „Hé, te!” megszólítás is elég népszerű itt. Na mindegy, csak megvonom a vállam olyankor, és egy óriási műmosollyal szolgálom ki azokat a tramplikat - is.  
Az emberek jönnek-mennek, bár elég gyér a forgalom hajnalok hajnalán. Én pedig unatkozom...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 12.04.14 17:15


Tony & Barbi

Megpróbálok úgy tenni, mintha nem lennék piszkosul másnapos, ez a tettetés dolog azt hiszem már egész jól megy nekem. Elvégre egész életemben szerepet játszottam, amikor pedig önmagam vagyok mindig bajba keveredek, vagy ami még jobb, elvonón végzem. Nekem pedig semmi kedvem hallgatni az ügynökömet, ahogy kioktatni próbál. Utolsó esély, blablabla... Ha ezt elszúrom felbontja a szerzősét és hasonló cukiságok, amikkel már régóta fenyeget. Eddig csak üres fenyegető ígéretek voltak, de vajon meddig? Nem azért ültem be ebbe a kávézóba ilyen korán, ami még nekem hajnal számba megy, mert annyira tartanék Archietől, - attól a beképzelt hólyagtól - de ha továbbra is így folytatom, akkor olyan leszek, mint Lindsay Lohan, lecsúszott színésznőcske és mehetek Charlie Sheen mellé bulizni, hogy legalább a botrányaimmal bekerüljek a bulvárlapokba, ha már semmi mást sem tudnék letenni az asztalra. Ahogy olvasom az előttem lévő forgatókönyvet egyre nagyobb kényszert érzek, hogy a reggeli kávém helyett inkább valami töményet igyak, de ahhoz még túl korán lenne, vagy tévednék?
- Hé! - Én sem a modoromról vagyok híres, de hogyan is lehet megszólítani egy ismeretlent, akinek még a nevét sem tudom? Mikor felém fordult, akkor vettem észre a kitűzőjén a nevét.
- Tony, leszel olyan szíves és elkészíted nekem az itt kapható legerősebb kávét? - Valójában azt sem bánnám, ha egyből infúzión át kötné be, talán úgy gyorsabban búcsút inthetnék másnaposságomnak.
- És még valami... Ha szőke lennék kinéznéd belőlem a butácska, naiv, átverhető nőcskét? - Komolyan mondom az ügynököm büntet engem ezzel a szereppel, ch még azt is elvárná tőlem, hogy szőkére váltsak át. Engem pedig érdekel Tony véleménye, mert nehezen hiszem el, hogy ez a szerep pont rám illene. Habár egy színésznőnek mindent el kell tudnia játszani.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 12.04.14 20:29

Barbara Evans

    Csak jönnek, és jönnek a majmok, vagyis a kedves, drága, jó vendégek. Az egyik azért vinnyog, mert nem megy elvileg a net - miközbe csak ő bénázott -, a másik azért dünnyög, mert nincs elég tejszínhab a kávéján. Majd legközelebb mellékelem neki a tejszínhabot, aztán örülhet a fejének.
Persze megértem, hogy korán mindenki hisztis - de a mindenkibe én is beletartozom. De továbbra is udvariasnak kell lennem, ehhh.
    Miután mindenkit kiszolgáltam, ismét a pultot támasztom, és bambulok merevem előre, mire egy szépséges leányzó lép be az ajtón. Ekkor már a mínuszba levő életkedvem elérte a nullát. Azért ez már haladás.
Egy vendég épp sietve távozik, és az egyik munkatársam - már indul is, hogy elhozza a csészét, meg eltakarítsa azt a disznóólat, amit az a marha hagyott maga után, máris megfogom a vállát, és kicsit visszafelé húzom.
- Hagyd csak, majd én. -  mondtam neki halál nyugodtan, és elindultam az asztal felé, ami épp a leányzó mellett volt.
Valamit nagyon nézeget, de inkább nem kíváncsiskodom, az nem tartozik a munkaköri leírásomban. Egyszercsak a mondhatni szokásos „Hé!” felkiáltást hallom. Komolyan mondom, néha már az utcán is hátranézek, ha valaki így kiált.
Aztán mindezt azért követte a nevem is, aminek örültem, hogy végre valaki tudja mi a francért is van az a kitűző rajtam. - Még véletlenül se azért, hogy valami szervezetet támogatok. -
Máris a lány felé fordulok, és kissé unott pofával nézek rá.
- Leszek szíves, hisz úgyse mondhatnék nemet. - se neki, se másnak. - És vodkával, vagy tequilával kéred? -  na jó, ez szar vicc volt, de most legalább bebizonyíthattam, hogy humorérzékem tényleg nincs.
A kérdésén viszont meglepődöm, és értetlenül nézek rá.
- Ki. - válaszolom gyorsan, majd megyek is, hogy megcsináljam a kávéját. Persze a másik asztalról viszem a cuccokat a pulthoz, aztán másvalaki elmosogatja.
    Talán kissé - nagyon - bunkó volt tőlem, hogy csak így kijelentettem valamit, de igazából el se képzeltem szőkének őt. Biztos volt valami oka, hogy ezt kérdezze...na majd Tony bácsi intézkedik afelől, hogy elfelejtse a kislány a nyomorát.
Egy erős fekete kávét viszek neki, egy kis keksszel plusz két cukorral. Persze a kanalat se felejtem el -  pedig szokásom. Pontosabban csak akkor szokásom elfelejteni a kanalat, ha valakinek egy speckó kávé kell. Körülnézek, mindenki elfoglalt hál’ istennek, így hát a kötényke apró zsebébe nyúlok, és ,,varázsport” szólok bele, de persze csak igen keveset, nehogy megint bajom legyen ebből. És csak ezután szolgálom fel neki.
Miután az asztalára rakom, leülök vele szembe, kicsit sem zavartatva magam.
- Akarsz róla beszélni? - kissé váratlannak tűnhet ez tőlem, de biztosra veszem, hogy valami nagyon nyomja a lelkét. Mi, kanok pedig igen elérzékenyülünk, ha a gyengébbik nem egyike rossz kedvében van. Legalább is a legtöbbünk...csak titkoljuk.


A hozzászólást Anthony Karlsson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 13.04.14 16:13-kor.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 13.04.14 6:28


Tony & Barbi

Nagyon nem tetszik ez a főszerep, nem akarok egy butácska szőke libát alakítani, de ez is jobb annál, mintha csak mellékszerepeket kapnék. Végül is, minden csak nézőpont kérdése. Elvégre a rossz hírnév is hírnév, nemde? Ha szőkére kell festetnem hajamat és cuki rózsaszín göncöket kell magamra vennem... Kizárt! Előbb vágnék eret magamon, mint hogy ezt bevállaljam. Előbb bólintanék rá egy mindent mutató szexjelentere, mint erre.
- Vodkával, de azt ha lehetne később kérném. - Miután átnyálaztam ezt a borzadályt szerintem tényleg szükségem fog lenni nem egy pohár, hanem legalább egy üveg vodkára.
Meglepetten pislogtam rá rövid, de velős válaszát hallva. Hát az már biztos, hogy ezzel nem lopta be magát a szívembe, sőt jobb is, hogy elindult a kávémat csinálni, mert kedvem lett volna hozzá vágni a forgatókönyvet. Ez is csak egy idióta barom, mint a többi hapsi.
- Mármint arról, hogy miért vagy ilyen bunkó? Mert igen, erről beszélhetünk. - Egy mozdulattal csuktam be a vaskos forgatókönyvet, majd mindkét könyökömmel feltámaszkodtam az asztallapra.
- Nem is figyeltem... itt rá lehet gyújtani? - Mert ha igen, akkor nagyon rossz felszolgáló, mert nincs hamutál kitéve az asztalra, pedig nincs is jobb a reggeli koffeint bevinni egy szál nikotin rúddal. De ha nem dohányzó a hely, akkor képes leszek cigit nélkülözve elfogyasztani a kávémat.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 13.04.14 16:14

Barbara Evans

    Úgy látom a hölgyemény bírja az erőset, legyen szó alkoholról vagy kávéról. Lehet lenne igény ilyen alkohollal megbuherált kávékra, de ha mondanék egy iylet a főnökségnek, a fejemhez vágnák, hogy ez itt nem kocsma.
- Meglesz. - zárom le ennyivel a vodkadolgot.
Aztán indultam is a kávéjáért. Legerősebb, nevettetős kávét kapta természetesen. Panasza nem lehet majd később. A végén még naponta többször fog visszajönni, és kérni a specialitásból.
Miután megkapta, és leültem vele szembe, nem éppen a legtündéribb módon fogadott, ami érthető is. De már csak azért sem állok fel a székből, inkább kitartóan várok arra, hogy elmondja mi a gondja.
- Áh, napokig itt ülhetnél akkor. - megvonom a vállam közben, majd őt utánozva felkönyökölök az asztalra, megtámasztom fejem, és csak rá figyelek. - Inkább arról, hogy miért kérdezted azt, amit. - lövésem nincs mi a fenéért kérdezte. Lehet azon agyal, hogy befesse-e a haját vagy sem, és csak fél, hogy őt is általánosítják a többi - valódi - szőkével.
Rühellem az ilyen sztereotípiákat. Szőke vagyok én is, a szemem is kék, de mégsem vagyok herceg egy fehér paripával. Bármennyire sajnálatos dolog is ez...
    Az már biztos, hogy nem a legegészségesebben él. Vodka, kávé, cigi, ejej. Egy nőtől nem szép mindez, de hát nem vagyok én az apja, hogy megneveljem.
- Itt nem, de ott hátul igen. - mutatok magam mögé, a pult melletti helységbe, ahova nagybetűkkel ki van írva, hogy dohányzós részleg, de sebaj. - Viszont ha jól láttam, akkor ott most teltház van. - igazából lövésem nincs erről, de nem akarom, hogy ilyen könnyen itt hagyjon. Ha nagyon leakarna koptatni, előbb-utóbb úgyis megteszi.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 13.04.14 22:41


Tony & Barbi

Olyan kis "aranyos" hogy kedvem lenne a nyakába önteni a kávémat. Nem számítottam a társaságára, mármint neki nem lenne valami fontos dolga? Mondjuk még több kávé főzés? Elismerem, hogy még nagyon morcos vagyok, korán van még, fejem is zúg, most konkrétan bármi bosszantani tudna. Azért mégis megkímélném a hisztériámtól, na nem mintha olyan elviselhetetlen hisztis picsa lennék, aki elől mindenki menekülne.
- Azért annyira nem érdekelsz, hogy napokig itt ücsörögjek miattad. - Nem ismerem és talán jobb is így ez, amúgy sem hiszem, hogy egy ilyen kezdés után majd ölelkezve válnánk el egymástól. Ch, még csak az kellene.
- Oh, csak ezért. - Mutató ujjammal ráböktem az előttem lévő forgatókönyvre. Még mindig háborgok magamban - vagy nem is annyira magamban - ettől az egésztől. Hogy én szőkén? Ez még viccnek is nagyon gyenge lenne.
- Na szóval, csak azért kérdeztem, mert a következő szerepemben szőkének kellene lennem, ezért kíváncsi voltam mi erről egy kívülálló véleménye.  - Drámaian felsóhajtottam, ezt követően ismét rá szegeztem tekintetem.
- De nem igazán tetszett a válaszod, valahogy nem erre számítottam. - Önérzetemet, hiúságomat is sértette, hogy képes lenne szőkének, naivnak elképzelni. Na, de mit is érdekel egy pincér pasas véleménye? Inkább megragadva bögrémet bele kortyoltam kávémba.
- Miért nézel így? Bele köptél igaz? - Miután letettem az asztalra a bögrét Tony arckifejezése megváltozott. Persze az is lehet, hogy lassan paranoiás leszek és egyből mindenkiről rosszat feltételezek.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop

Vissza az elejére Go down

Internet coffee shop

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
6 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához