welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Akram kocsma

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Nextdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Akram kocsma 14.08.13 22:43
- Ó, mennyivel könnyebb lenne nekem az életem. Nem is értem, hogy lehettem olyan naiv, hogy hibát mertem ejteni - prüszkölök nagy morcosan, ám ahogy megemlíti a pincérnőt, értetlenül fordulok az érintett irányába.
- Hagyjuk már... maradjunk annyiban, hogy rajta ugyan úgy legelteti a szemét jó? - bököm oda neki, és már most olyan érzésem van, mintha kialakulóban lenne közöttünk az a bizonyos elmaradt, testvéri viszony, ami olykor veszekedéssel, sőt, fiú testvérek esetében verekedéssel jár, olykor pedig egymás oltalmazásával. És persze az is megnyugtató, hogy most nem én vagyok az idősebb, hanem ő. Pont ellenkezőleg annak, mint ami a régi énemben volt. Donald vs. én.
- Nagy zseni lehetsz te... csak azt nem értem, hogy egyáltalán mi vezetett rá arra, hogy akár testvérek is lehetünk. Mert oké, hogy hasonlítunk, de ha egyszer az ügyemben nyomozol mint gyilkossági, akkor nem úgy lenne helyes, ha az agyadat elborítaná a szürke köd, kikapcsolnál, átállnál robot vezérlésre és nagyban tennél arra, hogy hasonlítunk, akkor is likvidálnod kell? És fogsz is? Csak mert... nekem javarészt ez az elvem, ha valamit csinálnom kell, és a zsarukhoz is ez a nézetem húz... és talán ez lenne a legelfogadhatóbb is. Te mégis inkább kikacsintgattál a családom felé, akik már rég meghaltak egytől egyig, de te mégis valamiféle nyilvántartásból rájöttél, hogy ki vagyok, mit akarok, és a testvéred vagyok. Durva csapat lennénk mi ketten, én mondom - dörzsölöm meg az államat, ahogy elégedett vigyorral hátradőlök a székben.
- Nem... Dina kérlek szépen bratyó egy szálloda tulajdonosának a lánya, akivel sajnos belekeveredtünk a bűzös szarba, mert azt kaptam feladatul, hogy öljem meg a fatert. Arról pedig nem szóltak értesítések, hogy mit kellene tennem a nővel. De lévén, hogy nagyon imponál nekem, inkább életben hagyom és segítek neki, hogy ne legyen két nap után hulla - az most viszonylag mellékes, hogy ő fogadott fel a saját apja kinyírására.
- Nee, ordibálj már te f*sz! - rivallok rá, és bár nem volt erősebb és hangosabb a hangja egy normális beszélgetésnél, de köztudott, hogy itt még a falnak is füle van. Eleve veszélyes itt csipogni erről, de az még furább lenne, ha csak úgy lelépnénk innen. De ha így folytatja, kénytelen leszek neki felajánlani, hogy húzzunk a retekbe innen.
- AKkor piszok szar memóriád lehet neked haver. Szedj rá dilibogyót mint a vénemberek jó? - ajánlom fel ahogy belekortyolok a sörbe.
- Kórházi ügy? Hagyjuk már! Emberek százezrei járnak naponta kórházba, az csak egy baleset volt. Jobban beleéltem magam a kelleténél a melóba, és majdnem szívre adták a kilenc millist. De örülj neki, itt vagyok, élek és virulok, legalább van kit kergetned - morgom, ahogy tekintetem találkozik a pultos lányéval.
- Ó, hát rohadtul örülök, de tényleg. Egy égi áldás vagy te nekem. Nem fogom lebecsülni a munkádat, ígérem...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Akram kocsma 16.08.13 17:30


- Istenem... mondták már neked, hogy szörnyen idegesítő tudsz lenni? Mivel, ha nem, akkor most szembesítelek ezzel a ténnyel. -nyögöm ki, mély lélegzet vétel közepette. Komolyan, alig ismerem egy órája, de már annyira az idegeimre megy, mintha több évet szüntelenül éltem volna át mellette. Bár, belegondolva, hallottam néhány beszélgetését néhány kérdésese személlyel, és már akkor szemet ütött a bunkósága, és a minden esetben negatív hozzáállása. De, mertem remélni, hogy tesz kivételt, és változtat a modorán. Igaz, nem tudom, hogy hova gondoltam... hiszen attól még, hogy testvérek vagyunk, és kétség kívül én vagyok az idősebb személy, nem kell nagy tisztelettel felém fordulnia. Egy szót se váltottunk életünk során, azt se tudtuk, hogy létezik a másik, én meg elvárom, hogy tisztelettel beszéljen velem? Egy fejvadász? Komolyan mondom, néha megkockáztatom, hogy működik-e mind a négy kerekem.
- Oké. Vedd úgy, hogy nem szóltam. -emelem fel védekezésképpen a kezemet. De azért, szerintem ő se tagadhatja, hogy, hogyha nem lennék itt, talán már nem itt lennének. Talán, egy hotelszoba ágyában, esetleg valamelyik szentnek a kocsijában. Ki tudja. De, az biztos, hogy a hölgyemény úgy táncolna, ahogy Gavin fütyül. Erre a fejemet adnám, de őszintén. Ahogy kiismertem ez idő alatt, nem éppen egy egymagában ülő személlyel áldott meg a jó Isten. Vagy a munkájába temetkezik, ami érthető a cégvezetésre, akár a "vadászásra" is. De, szabadidejében, merem feltételezni, hogy a hölgyeket se veti meg. Olyannyira nem, hogy két kezemen nem tudnám megszámolni, hogy, pontosan mennyivel is volt dolga. Merem feltételezni, hogy egész regényeket mesélne el arról a bizonyos hölgyről, akit aznap este sikerült teljesen elcsábítania.
- Nos igen... minden bizonnyal ez lett volna a legmegfelelőbb megoldás. Beismerem, legelsőnek nekem is megfordult a fejemben, hogy, amint meglátlak, egy 38-asból származó golyót röpítek a fejedbe. Csak hát, nem sokáig fűt engem a bosszúvágy. Meg amúgy is, nem az én egyik szerettemet ölted meg, és, tudod, az ügyek egymást követik. Nem volt elég időm ahhoz, hogy hosszas bosszúba mélyedve próbáljak rájönni, miként ölhetek meg egy gyilkost. És, természetesen egy olyan embert nem éppen látnak szívesen a rendőrségben, aki személyes ügyekből öli meg az embereket. Így, csak szimplán nekiláttam annak, hogy szabadidőmet rád áldozzam, és szó nélkül követtelek. És igen, nagyrészt a szembetűnő hasonlóságnak köszönhetem azt a mértéktelen tudást, amit beszereztem rólad, és a mi létedről. -felelem a korsót szorongatva, és, amikor a mondandóm végére érek, eltávolítok belőle pár kortyot az italból, és, mindezek mellett érdeklődve figyelem, hogy mit regél el nekem ez a jó madár.
- Mért, az apja kicsoda, hogy annyira el akarják már tenni láb alól? És, igazán megköszönném, hogyha nem az lenne a válaszod, hogy nem mondasz róla semmilyen információt. Bár... belegondolva, utána is járhatok, hogyha te nem akarsz kitálalni róla. -érdeklődök az apuka kiléte felől. Kétlem, hogy azért akarnák a föld alá küldeni, mert kis virágokat adott el a piacon. Ki tudja, talán drogcsempész, és a termést előszeretettel adja el az anyagra éhezőknek. Vagy, talán ő is egy maffia tag lenne? Ajánlom, hogy most erre fény derüljön. Kicsit se hiányzik, hogy még több ember lelje halálát puska, és nem betegség, vagy öregedés által.
- Tudod, öcsi, neked mára már túl sok volt a pia. A hangom kicsit se haladta meg azt a frekvenciát, amin eddig is beszéltünk. -felelem felvont szemöldökkel méregetve testvéremet. Nem tudom, hogy itt létünk alatt ez már hányadik söre, de én nem akarok innen úgy távozni, hogy magam után kell vonszolnom, mert a sárga földik itta magát. Úgyhogy, igazán visszavehetne az átlag mennyiségéből. Ezek után már bele se merek gondolni, hogy hogy szokott hazakerülni egy jó kis sörözgetés után.
- Ó nem, a memóriámmal az ég világon semmi baj nincs. Csak, tudod, meglepő módon nem te vagy az egyetlen esete, akivel a munkám alatt foglalkoznom kellett. Nem csak téged kellett követnem, mások is kiérdemelték ezt. -válaszolom széles mosollyal az arcomon. Talán annyira egoista, hogy azt képzeli, csak utána tudok járkálni? Nem, amikor munka van, akkor, még csak véletlen se vele foglalkoztam. Az az én saját időmben történt, nem pedig a megszabott, kötelező munkaidőmben.
- Nagyon örülök neked, te tényleg... -sóhajtom, majd ismét a söröm után nyúlok. Igazán érdekfeszítő is az, amikor egy embert követünk. De tényleg... és tudom, nem volt parancsba adva, de, valamiért felkeltette az érdeklődésemet. Sokszor voltam vele úgy, hogy hagyom a fenébe, de, az addig összegyűjtött információkat nem hagyhattam csak úgy elveszni.
- Szóval így állunk. Szerintem igazán visszavehetnél a szádból. De, ez csak az én véleményem... -felelem megrántva a vállamat. Mért érzem úgy, hogy ezáltal csak még inkább azt érem el, hogy a pokol legmélyebb bugyrába akarjon száműzni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Akram kocsma 22.08.13 13:18
- Aha... minden nap ezt hallgatom. Vagy az a bajuk, mert sokat beszélek, vagy az, hogy egyáltalán nem beszélek csak bárgyú képpel bólogatok. Én meg szopjam ki a kisujjamból, hogy most melyikkel hagyjak fel. Lehet vennem kéne egy-két illemtan órát - vallom be magamnak is határozott bólogatások közepette, de ha jól szemügyre veszi az arcomat, akkor biztos vagyok benne, hogy némi jókedvet is felvél fedezni rajta. Elvégre miért búslakodjak? Nem éri meg, nincs értelme... és még sorolhatnám.
- De szar vagy... 38-ast használsz? - fintorgok. Az túl nagy, túl kegyetlen és különben is! Ma már senki nem használ olyat!
- Na figyelj! Figyelj! - dőlök előre félrelökve a sörös korsót, hogy minden idegvégződésemmel ráfigyelhessek, ne pedig az aranyló, némi habbal megspékelt itókámra, ami esetleg el is vonhatja a figyelmemet.
- Nem vagyok gyilkos. Nem ölök olyan embereket, akik nem érdemlik meg. Vagyis! Csak olyanokat nyiffantok ki, akik valamilyen úton módon összetűzésbe keveredtek más-más maffia tagokkal, esetleg a rendőrséggel vagy az FBI-jal, csak vagytok olyan szerencsétlen bénák, hogy rossz tervet eszeltek ki ellenük, ezért nem, hogy nem kapjátok el, de még hagyjátok is megszökni őket, mert túl sokat okoskodtok, gondolkodtok. Én viszont jövök, és paff! Nekik annyi. Vegyük úgy, hogy a Pókember etikettet játszom, okés? Sokan rossznak tartanak azért, ami a munkám vagy csak szimplán amiatt, mert pisztolyt tartok. Ezt hitték Pókemberről is. Bűnöző, amiért embereket öl. De arra nem is gondolnak, hogy úgy öl embert, hogy az az ember előtte már többek életét oltotta ki, vagy lopott, csalt és hazudott. Aztán meg nem mindegy? Lehet,hogy csak börtönbe kerülne... de egy súlyosabb váddal még áramos székben is végezheti. Hát én megadom a végső löketet, paff a fejébe egy golyó és tessék, nem is szenvedett sokáig. Így még egy két mázsás dagadékot is megtudok ölni, nem kell attól félni, hogy nem lesz elég a méreginjekció - addig addig dumálok, míg kis híján össze nem csomósodik a nyelvem. Meghökkentő, hogy mennyi pofázhatnékom van mostanában. Míg máskor kussban ülök valahol, addig most be nem áll a szám.
Kérdésére alaposan megcsócsálom a választ.
- Üzlet vezető... a konkurencia meg nincs oda érte. Ennyi - vonogatom meg lelkesen a vállaimat.
- Jól van, vissza veszek... ezt pedig leszel szíves oda adni a pultos lánykának, ha már a védelmező bátyámat akarod játszani - csapom ki a pénzt az asztalra, és ezzel már meg is célzom az ajtót.
- További jó szórakozást neked - sanda vigyorral pillantok le rá, de már csattogok is el az asztaltól, hogy alig húsz perc elteltével már a zuhany alatt állhassak. Nem tudom mire fogok ebből az estéből emlékezni a következő napokban, de majd kiderül.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Akram kocsma 22.08.13 20:14

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Akram kocsma 28.08.13 20:20
Delia & Jayden


E
ez a törzshelyem. Itt mindent szabad, semmi sem illegális. Bármit kívánsz ezen a helyen biztosan megtalálod. Füstös kis kocsmának tűnik, de valójában ez a bűn melegágya, de én nem azért jövök ide, hogy bármi bűnös dolgot csináljak, csak néhány felest akarok legurítani aztán hazamenni. Néha egy két pasi is becsúszik a képletbe akiket hazaviszek, de őket csak feszültségoldásra használom.
Körbetekintek a jól ismert helyen és rögtön a szokásos helyem felé vettem az irányt ami a pultnál van. Miközben átsuhanok a helységen látom, hogy az egyik sarokban éppen drog és az érte járó pénz cserélt gazdát. Nem foglalkozom vele különösebben, én csak börtönőr vagyok a drogdílerek elfogása nem az én dolgom, csak vigyázok rájuk, hogy ne szökjenek ki amíg le nem töltik a büntetésüket. Meg aztán lejárt a munkaidőm is, én csak addig vagyok börtönőr, aztán átvedlek sima hétköznapi emberré. Szeretem a munkámat elkülöníteni az életemtől, amikor 18.00-kor kilépek a kapun otthagyom a börtön falai között azt az énemet amit ott kénytelen voltam felvenni. Ha nem mutatom magamat keménynek a végén még elevenen felfalnának a rabok. Nem szabad, hogy megérezzék a gyengeség jelét rajtam különben kicsinálnának.
Leültem az állandó helyemre és kikértem a szokott piámat, sok whiskyit kevés jéggel. Miután megkaptam váltottam pár szót a csapossal aki érdeklődött a munkám felől és a hogylétem iránt, mondtam, hogy mind a kettő megvan aztán jó nagy húzással felhajtottam az egészet és kértem a következő kört. Közben hallottam, hogy valaki bejön az ajtón, de nem sokat foglalkoztam vele, ez egy kocsma itt jönnek mennek az emberek. Viszont ez a valaki leült mellém így kénytelen voltam ránézni. Rájöttem, hogy ezt a fazont én már láttam valahol, annyira ismerős az arca, de nem tudom eldönteni, hogy honnan. Ekkor azonban rádöbbentem, hogy rendőr a pasi, majdnem a fejemre csaptam, hogy nahát tényleg, hogyan is mehetett ki a fejemből? Pedig egész jóképű fazon, nem is értem miért ment el rendőrnek, bezzeg nekem nincsenek ilyen munkatársaim.
- Szia! Emlékszel rám?- kérdeztem tőle mosolyogva hátha kicsit kedvezőbb színben tűnök fel előtte.- Néha a börtönben futottunk össze, én vagyok ott az egyik őr.
Kíváncsi vagyok, hogy mennyire tűntem fel neki akkor, gondolom az egyenruha sokat tompított a személyiségem csillogásán, de itt a remek alkalom, hogy kiköszörüljem ezt a csorbát.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Akram kocsma 28.08.13 20:39

Ide aztán tényleg nem járok túl gyakran, aminek egyszerű az oka. Egyrészt nincs valami közel, másrészt ez az szint, ami már nekem sok. Igazán nehéz lenne levedlenem a rendőr énemet, és egyszerűen csak elnézni azt, ami egy ilyen helyen történik. Lényegében szinte minden illegális, szóval általában maradok a visszafogottabb kis puboknál, ahol lehetőség szerint viszonylag kevesen vannak és senki sem zavarja a köreimet, amíg bedobom a szokásos esti italomat, hogy utána kellemesen bódultan dőlhessek majd be otthon az ágyba. Ahogy azt megérdemlem egy kemény nap végén. A mai nap azért annyira nem volt vészes, a számon lévő apró repedés is már szinte teljesen elfogadható állapotba került. Elég erős rajta a var, ahhoz hogy ne szakadjon fel, ha netán nagyobbra nyitom a szám teszem azt egy tüsszentés miatt. Szóval, hogy ezek után miért is vagyok itt? Egészen egyszerű, azt a fülest kaptam, hogy kifejezetten törzshelye annak a pasasnak, akit még a halála előtt emlegetett a kölyök. Pár napja nyírták csak ki a cellájában és a kihallgató tiszt bedobott nekem egy nevet, aminek tényleg érdemes lehet utána járni. Piti kis dílerről van szó, aki egyértelmű, hogy valahonnan beszerezte a cuccot, tehát kell egy összekötőt találnom, és simán lehet, hogy a szálak magasabbra vezetnek, és ez a kölyök tudott valamit, ami nagyon fontos volt, ezért tették el szépen gyorsan láb alól. Nos tehát ezért vagyok itt elsősorban, de a figyelmemet elég hamar elvonja a csinos hölgy, aki megszólít. Nem szoktam megszólítani, már csak azért sem, mert általában egyetlen pillantásommal elküldök bárkit a fenébe és nem is szoktam olyan állapotban lenni, ami érdekes lehet mások számára. Az ő arca viszont egyértelműen ismerős, de hirtelen nem igazán tudom hova tenni. Tény sajnos, hogy a pasik memóriája gyakran társítja az arcot a testhez, és az ő teste most nagyon máshogy fest, mint ahogy eddig láttam.
- Hello. Őszinte leszek veled, ismerős vagy, de fogalmam sincs honnan. - ráncolom kicsit a homlokom, aztán meg is kapom a választ, amire már felgyullad a fejem felett a nem látható villanykörte. Áh, így már vágom! Egyszer-kétszer futottunk össze eddig, amikor pont én vittem be valakit hozzájuk, mert volt már erre is példa, bár ez a ritkább. Meg kell hagyni, hogy akkor sem értettem, hogy ilyen külsővel mit is keres azon a helyen.
- Áh, így már rémlik, szóval a börtönben melózol és pihenés képpen épp egy ilyen helyen iszogatsz? Jayden egyébként. - jut eszembe aztán, hogy nem rémlik a neve, szerintem maximum csak futólag biccentettünk egymásnak, semmi több. Azért megtörlöm a kezem a nadrágomban, mielőtt kezet nyújtok neki. Ez valahogy automatikus mozdulat, azt hiszem azért, mert elég gyakran fogdosok olyanokat, vagy épp ütök olyanokat, akik nem költenek túl sokat szappanra.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Akram kocsma 28.08.13 21:19
Delia & Jayden


A
Alaposan végigmértem a pasit miközben beszéltünk, de nem olyan feltűnő módon hanem csak gyorsan végigfuttattam rajta a szememet. Láttam, hogy a száján van egy sérülés amit akár verekedés során szeretkezhetett, de a rendőröknél ez nem olyan nagy dolog, szinte minden második zsarunak van monoklija. Ezután lejjebb haladtam és észrevettem, hogy szépen kidolgozott felsőteste van a pólója csak úgy feszültek az izmain igazán gusztusos látványt nyújt így. Szerencsére nem a tipikus dagadt fánkzabálók közé tartozik, hanem látszik rajta, hogy foglalkozik a testével, ez nagyon imponáló számomra. Lenyűgöz ha egy férfinak kockás hasa van, főleg a szexnél nyújt kellemes látványt, de persze ez nem minden viszont számomra az emberi lélek nem létező dolog, így megmaradok a testiségeknél. Az még is csak kellemesebb látványra és érzésre is, főleg ha a célszemély rendesen fel van szerelve szerszámokkal. Szépen mosolyogtam rá miközben beszélt egy fogpasztareklám elbújhatna mellettem olyan csábító vigyort küldtem felé.
- Hát valahol ki kell ereszteni a fáradt gőzt különben azok a mocskok teljesen kicsinálnának, de nem olyan fából faragtak. Na, de térjünk vissza rád, hogy hogy itt? Még sosem láttalak itt ezelőtt, a zsaruk általában nem ezen a helyen iszogatnak. Amúgy Delia vagyok, igazán örvendek.

A kezét nyújtotta felém, én pedig belecsúsztattam az övébe a sajátomat és finom, de határozott mozdulattal megráztam. Aranyosnak találtam, hogy előtte megtörölte a kezét, ez amolyan apró figyelmesség a részéről.
Fura, hogy így civilben látjuk egymást, igaz nekem jobban áll a az utcai ruházat. Az egyenruhámat nyakig be kell gombolnom és nyakkendőt is kötnöm kell hozzá. Nem csoda, hogy nem vagyok különösebben csábító benne, habár a rabok még így is tesznek megjegyzéseket. Olyankor mindig közéjük csapok, hogy azért tudják hol a helyük.
Jelenleg egy vörös testhez simuló vörös top van rajtam, a mellemnél fekete csipke ami szépen felhívja a figyelmet a dús kebleimre, de nem mutat meg belőle mindent. Egy hosszú farmernadrág ami szép alakot ad a fenekemnek, így ülve talán kicsit nehéz ezt meglátni, de eljön annak is az ideje. A lábamon egy félég kifűzött bakancsot viselek és mellé kiegészítőként vettem fel egy nyakláncot. Az egyik ügyfelemtől kaptam, mert rossz kislány voltam és ez nagyon tetszett neki. Szín tiszta ezüst, a legjobb minőség amit még kapni lehet és egy D betűt formál az alakja, apró zafírokkal van kirakva. Lehet, hogy nem megy annyira a jelenlegi dizájnomhoz, de ki nem szarja le? Ez az egyik kedvencem, és ide ennél drágább ékszert nem akarok felvenni, mert a nyakammal együtt el is viszik, olcsó bizsut meg nem hordok. Abból volt elég régen, most, hogy végre megtehetem szeretném kihasználni az alkalmat. Remélem ezzel a szereléssel sikerült felhívnom magamra a beszélgetőpartnerem figyelmét.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Akram kocsma 28.08.13 21:38

Szó se róla, mindig jó kondiban vagyok, ez alapvető szükséglet. Nem igazán járok le gyúrni, vagy ilyen marhaság, az se az időmbe nem fér bele, se kedvem nem lenne bájcsevegni mindenféle marhákkal, de otthon reggelente le szoktam nyomni pár felülést, fekvőtámaszt és néhány húzódzkodás is belefér. Az állóképességemet pedig egyébként is eleget edzem, hiszen kimondottan szeretek gyalogosan is üldözni és kell a kondi, hogy ha ketten mennek neked, akkor is fel tudj kelni, és ne kottyanjon meg az a pár ütés, amit először rád sóznak. De a lényeg, hogy szó se róla, kellőképpen kidolgozott felsőtesttel rendelkezem, annak ellenére, hogy már nem vagyok húsz éves, de azt szokták mondani, hogy harminc körül van ereje teljében az ember nem igaz? A hölgyemény szó se róla határozottan érdekesebb látvány itt, mint odabent, főleg ezzel a szédítő mosollyal, amit villant, arról pedig nem is beszélve, ami lejjebb látható. Nem öltözött kimondottan szolidan, de nem is túl sok, és én ezt szeretem. Elég prostit vittem már be kihallgatásra, hogy munkán kívül ne vágyjam az efféle öltözködésre. Egy nő legyen hívogató, de ne mutasson meg magából első pillantásra mindent, mert akkor hol van a titokzatosság?
- Ebben van valami, csak nem gondoltam, hogy egy ilyen csinos nőhöz épp egy ennyire lecsúszott hely illene. - jegyzem meg lazán. És amikor rákérdez, hogy én miért vagyok itt... basszus! Talán arra kéne koncentrálni, hogy nekem mi a dolgom itt, nem pedig arra, hogy mennyire vonja el a figyelmemet egy kis csábító fekete csipke. Ember, koncentrálj! A pincérnek intek gyorsan és egy cetlit csúsztatok oda neki, a papír felett egy húszas és persze a cetlin a név, akit keresek.
- Egy whiskey-t és ha a hölgy esetleg kérne még egy kört, akkor ne fukarkodj. - és most ideje lenne válaszolnom a kérdésre is igaz? Szóval újra Delia felé pillantok.
- Unalmas munka, nem hiszem, hogy igazán érdekelne, főleg mert inkább csak saját szakállamra érdeklődöm kicsit. - adom meg a választ végül a kérdésére. Na igen, épp az ilyen kis magánakciók miatt szoktak egy idő után áthelyezni máshova, amikor már határozottan unni kezdik, hogy teljesen figyelmen kívül hagyom a parancsot. Közben a nő neve is kiderül, ami felettébb hangzatosan csend, szó se róla. És hogy feltudja-e hívni a figyelmem? Hát naná, azt is elfelejtettem pár pillanatra, hogy miért is jöttem, és igen nehéz a italomra koncentrálni a domborulatai helyett, még úgy is, hogy közben a pincér visszacsúsztatja nekem a cetlit, mintha csak visszajáró lenne. A fejével nemet int, tehát a tag pont nincs itt, de remélhetőleg szépen leírta nekem, hogy mikor és hol találom meg. Cserébe nem csapok balhét ebben az elcseszett kis kócerájban. De mára azt hiszem tényleg letehetem a melót, a hölgy társaság legalábbis elég indokot ad rá.
- No és Delia, mégis hogy jött az ötlet, hogy börtönőrnek menj? Valahogy őszintén szólva nem passzol hozzád. - veszem egészen érdeklődőre a figurát. Végülis néha ez is belefér, nem telhet minden este teljesen egy formán igaz? És őszintén szólva tényleg jobban el tudnám képzelni valami modellként, vagy fene tudja... ez a meló tuti, hogy nem illik hozzá.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Akram kocsma 29.08.13 4:07
Delia & Jayden


J
ayden rákérdezett arra, hogy miért pont iszogatok egy ilyen helyen, ez nagyon érdekes kérdés valóban, hirtelen nem is tudtam rá válaszolni, pár percig gondolkodnom kellett rajta. Elvégre nem erre van a munkahelyem és útba sem esik hazafelé. Kedves tőle, hogy jobb helyen tudna elképzelni, de ahhoz képest ahol felnőttem még egész kulturált hely. Nagyon szegény helyen nőttem fel, régen még mielőtt megszülettem faipari város volt, de a gyár csődbe ment és mindenkit kirúgtak. Az emberek elszegényedtek mivel nem találtak másik munkát és szépen lassan tönkrement a város is. Megszoktam, hogy ilyen helyeket látok mindenhol, igaz Vegas fényévekkel jobb mint ahonnan jöttem, de még is a megszokás rabja vagyok. Persze jobb helyeken is jól érzem magam és a csinos külsőmnek köszönhetően nem is néznek ki a jobb társaságból sem. Ha megengedhetem magamnak szoktam jobbá helyeken is iszogatni, ha a gazdag ügyfeleim úgy kívánják, magamtól nem járok flancos helyekre, nem érzem odavalónak magamat, lehet butaság.
- Néha a munkatársaimmal szoktam itt iszogatni és valahogyan már megszoktam azt a helyet.
Ez valahol igaz, de meglehetősen ritkán térünk be ide, nem valami jó a börtönőri fizetés ezért csak ezt az egy helyet engedhetjük meg magunknak, igaz nekem van egy kis fizetéskiegészítésem, abból jól megélek, de nem picsogom el neki rögtön az egész élettörténetemet. Viszont engem annál jobban érdekel, hogy ő mit üzletel a pultossal, észrevettem ám, hogy a húszassal átcsúsztatott neki egy darab cédulát. Izgatta a fantáziámat, hogy mi állhat a papíron? Csak nem drogot akar venni? Erősen kétlem, nem úgy néz ki mint aki lőné magát, de akkor mi dolga lehet vele? Nagyon érdekel a dolog, de egyenlőre nem merek rákérdezni, alig ismerjük egymást, nem fogja az orromra kötni, hogy min ügyködik.
- Kedves tőled,hogy meghívsz, de akkor a következő kör az enyém, nem szeretek adós maradni.
Felőlem természetben is elintézhetjük én neki szívesen megadom úgy is ha neki is megfelel, még is csak kellemesebb módja a törlesztésnek, valószínűleg mindegyikünk élveznénk. De ezt csak magamban teszem hozzá, egyenlőre nem akarok lotyónak tűnni.
- Nem hinném, hogy unalmas, szeretem az efféle bűnügyi dolgokat, folyton ilyen sorozatokat nézek.
Most már sejtem, hogy mi járatban van errefelé, itt aztán lehet vadászgatni, de ezek csak piti bűnözök csak dílerek, a nagy halak nem ezen a helyen tanyáznak. Nekem azonban csak jó, hogy itt van, legalább van társaságom és nem is akár milyen, szívesen legeltetem rajta a szememet. Ezek szerint jó estének nézek elébe, eredetileg csak pár pohárkára néztem le, de úgy tűnik valami sokkal jobb dolog akadt az utamba.
- Csak azért gondolod így, mert még nem ismersz eléggé, valójában egy elég szadista jellem vagyok. A cukormázas külsőm ne tévesszen meg az csak a látszat. Mondjuk ezt rólad is elmondhatom, nincs az a tipikus zsaru fejed, ha szabad ezt mondanom. Mi vezetett odáig, hogy rendőr legyél?
Azt már nem tettem hozzá, hogy a nevelőapám miatt lettem börtönőr, el kellett menekülnöm tőle és ez volt ez egyetlen kitörési lehetőségem,mivel pénzünk nem igen akadt arra, hogy tanuljak így magamtól kellett kimásznom a szegénységből és bármit megtennék, hogy ne kerüljek oda vissza. Aki átélte ezt amit én, megértené a helyzetemet.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Akram kocsma 29.08.13 10:38

Akárhogy is nézzük egy börtönőr egy ilyen helyre valahogy az én elképzeléseim szerint nem illik. Na jó persze én sem passzolok a környezetbe, de nekem jó okom van itt lenni és az nem az ital, hanem az információ, szóval ez azért indokolt. Nem is jártam még erre, talán csak a környéken egyszer, de igazán nem ismerem a helyet. Mindenesetre megadja a választ, ami még így is kissé meglep, fel is szökik kissé a szemöldököm. Nem tehetek róla az alapvető vallatási kényszer valahogy évek alatt beleivódik az emberbe és képtelen kibírni kérdések nélkül. Azért amennyire ez lehetséges igyekszem visszafogni magam.
- Világos, bár azt hinné az ember, hogy az őrök nem azok közé járnak, akik már voltak bent, vagy épp hetek múlva oda kerülhetnek, mert lássuk be, hogy az itteni szenny hamar a börtön felé fog folyni. - magyarázom neki a dolgot, körbefuttatva a tekintetem az itteni alakokon. Piti dílerek, stricik, mindenféle alakok vannak itt, a többség nem nagykutya, de pont hogy rajtuk keresztül lehet eljutni a felsőbb körökhöz, ami most határozott célom. Érdekes ez az ügy, főleg hogy annak a rendkívül riasztó szöszinek is köze van hozzá. Sejtem, hogy kiszúrja a mozdulatot, amikor odacsúsztatom a cetlit a csaposnak, és hamarosan vissza is kapom egy pohár whiskey-vel együtt. És persze a hölgyet is meghívom, ha már itt beszélgetünk, akkor mégis csak úgy illik, az emberem pedig sajnálatos módon most pont nincs itt.
- Nekem úgy is jó, bírom az önálló nőket, bár ha valami kis nyafka csajszi lennél, akkor nem az lenne a munkád, ami, ha jól sejtem. - apró mosoly suhan át a tekintetemen. Mondjuk, hogy ez valamiféle bók volt, a magam módján. Tényleg jobban kedvelem a határozott nőket, valahogy sokkal érdekesebbek, bár persze jóval nehezebb is velük, mint a hisztis kis ribikkel.
- Hát tudod a valóság mindig egész más, mint a sorozatok, és az is tuti, hogy itt nem szívesen beszélnék semmiről. A falnak is füle van, de a csaposnak tuti. - pillantok megint a fickóra, aki valahogy hirtelen tovább is áll feltörölni a pultot a terem másik végében. Milyen meglepő... Persze, hogy kíváncsi, hogy miért vagyok itt és szívesen adná le a drótot valakinek. Ebből most tuti, hogy nem kap, annyi eszem van, hogy nem itt mesélek a dolgaimról. Nem mondhatom, hogy kifejezetten titkosak, nem vagyok én FBI-os, no meg saját szakállamra nyomozgatok, de attól még szét sem kürtölöm. Alig észrevehetően felcsillan a szemem, amikor arról beszél, hogy elég szadista jellem. Igen, van egy kis defektem, de ezt soha sem tagadtam. Nem vagyok az a kifejezetten lágy és békés fajta semmilyen téren.
- A fene se nézné ki belőled ez tény. Szóval a szadista hajlamokat odabent éled ki a rabokon? Ejj... rossz kislány! - eresztek meg egy szélesebb mosolyt. Nem szokásom túl sokat ilyesmire kényszeríteni az arcomat, de valahogy most ez a nő kiváltja belőlem. Elég nyílt, jól is néz ki, és az is igaz, hogy már legurítottam a poharam tartalmának a felét.
- Miért, milyen egy tipikus zsaru? A dagadt fánkzabálókra gondolsz? - passzolom vissza a kérdést, de válasz nélkül sem hagyom a hölgyet, ennyi tisztelet azért van bennem. - Tudod, hogy van ez. Az apám is zsaru volt, meg az ő apja is, sőt esélyes, hogy még az üknagyapám is valami sherif-féle volt, vagy ilyesmi. És szó se róla, hogy ezeken a kis mocskokon szépen kiélhetem a bennem lakozó állat igényeit. - nem mondom ki nyíltan, hogy egy agresszív állat vagyok, de nagyjából ez az igazság. Ha személyiség elemzést akarna valaki csinálni rólam, az tuti, hogy nagyobb eséllyel küldene zárt osztályra, mint zsarunak, viszont a tudásom arra is jó, hogy gond nélkül menjek a veszélyesebb alakok nyomában, és ne féltsem a nyamvadt kis életem, mint a legtöbben, akik mögött ott van a család, meg a gyerekek.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Akram kocsma 29.08.13 21:38
Delia & Jayden


v
alóban van erre felé néhány piti bűnöző, de engem nem különösen zavarnak ezek az alakok, a munkám során hozzájuk szoktam. Nekem teljesen mindegy hogy hol vannak odabent vagy idekint, tök mindegy annyi a különbség, hogy a börtönben egy rács választ el tőlük. Félreértés ne essék azok a fémrudak nem érnek semmit, ugyan olyan veszélyesek, mint idekint, egy börtönlázadás nem Micimackó teadélutánja a plüssállatkákkal. Talán odabent veszélyesebbek, mert ott egy életfogytosnak nem sok minden vesztenivalója van.
- Ha jobban belegondolsz nincs sok különbség, ugyan olyan veszélyesek mint odabent, már hozzászoktam a látványukhoz és nem tud zavarni. Próbálok egészséges egyensúlyt fenntartani a munkám és az életem között. Amikor nincs rajtam az egyenruha, nem bűnözőként tekintek rájuk hanem sima átlagos emberekre, még akkor is ha rutinos szememmel már látom a különbséget hiszen ismerem a börtöntetkókat és a megtört tekinteteket. Arról nem is beszélve, hogy olcsó hely és ugyebár a börtönőri munka nem fizet olyan jól, de ezt pont jónak magyarázom.
A rendőröket sem fizetik meg, nekem nem kell a púder, hogy nyomozóként nem olyan rossz. A kutya f*szát éri meg, úgy, hogy bármikor lepuffanthat egy rommá tetovált bevándorló aki annyi bűntudatot sem érez mint egy szúnyog lecsapásánál aztán a családnak csak egy fostos zászló jut hát tudják hova rakják. Az az anyagdarab nem fogja kárpótolni az özvegyet aki a párja nélkül kénytelen ágyba bújni és a gyermeket aki az egyik szülője hiányában nő majd fel, pont mint én, igaz az apám nem volt zsaru, de átérzem azt, hogy milyen apa nélkül felnőni és mondanom sem kell, hogy nem éppen a legjobb dolog, főleg ha a nevelőapád perverz.
- Az a helyzet, hogy amióta járni tudok önálló vagyok, magamról gondoskodom. Tizennyolc évesen eljöttem otthonról és többé nem nézek vissza, azóta melózok, nem mindig voltam őr, az a meló csak öt éve van meg, de mindig eltartottam magam.
Ez nempanaszkodásnak szántam, ezek a kemény tények, sosem volt időm ara, hogy leálljak siránkozni. Egyszerűbbnek láttam megoldani a dolgaimat, a sírást úgy sem hallja senki.
- Igaz, de egyszer feltétlenül mond el, hogy milyen akciókban szoktál részt venni. Szeretem hallgatni az ilyen történeteket és te biztosan tudnál olyanokat mesélni ami a valóságban is megtörtént és még az agyamat is eldobnám tőle. Majd egy kellemesebb helyen...
Szépen lassan végignyalom az ajkamat, remélem az a kellemesebb hely egy ágy lesz ahova kibilincsel, úgy sem voltam még ágyhoz kötözve egyszer kipróbálnám és az igazi rendőr bilincs nem lehet semmi. Viszont ezt nem akarom elképzelni addig amíg nem az egyikünk lakása előtt állunk.
- Igen rajtuk élem ki és velejéig romlott kislány vagyok, ha tehetném állandóan rosszalkodnék.
Ördögi mosoly kúszott az arcomra, biztosan érteni fogja a célozgatásomat és akarom is, hogy tudja mire gondolok. Egyenlőre még csak kóstolgatom, ki akarom tapasztalni, hogy meddig mehetek el nála, erősen kétlem, hogy olyan hapsi lenne aki nem szólna akkor ha valami nem tetszik neki. Addig is legalább élvezzük egymás társaságát, mert nem úgy néz ki mint akinek ellenvetése lenne a személyemet illetően és őszintén szólva nekem is nagyon tetszetős ez a keringőzés.
- Ez igazán szép gondolat, hogy nem szakítottad meg a láncot, aranyos ha így jobban belegondolok, hogy apáról fiúra szált ez az eszme. Rendőrből úgy sem lehet sosem elég és valakinek meg kell tanítani azoknak a mocskoknak, hogy ki az úr. Nem is szabad kesztyűs kézzel bánni velük a végén még elszemtelenednek.
Úgy tűnik mi aztán egymásra találtunk, mindketten szeretjük kínozni a körülöttünk lévőket, természetesen csak azokat akik megérdemlik és valamilyen szinten agresszívak vagyunk. Egyre kíváncsibb vagyok arra, hogy mi az ágyban mit alkotnánk, na de még nagyon az elején vagyunk, jobb ha összeszedem magamat és visszafogom a nyálcsorgatásomat.
Egy hajtásra megittam a tőle kapott italt, majd lobogtattam egy tízest a pultos felé, hogy hozhatja a következő kört.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Akram kocsma 30.08.13 10:18

Én azért őszintén szólva nem érzem magam túl kényelmesen egy ilyen helyen. Ha nem azért, mert élek a szemetektől, egyszerűen csak ég a tenyerem, hogy elkapjak párat és berángassam, hogy minél kevesebb legyen belőlük kint az utcán. De most nem ezért vagyok itt, infot szerezni nehéz, ha ajtóstól rontasz a házba, no meg egész jó társaságom akadt, úgyhogy talán erre az estére visszafoghatom magam kicsit. Majd, ha már megtaláltam azt a kis nyikhajt, akit keresek, akkor szépen visszanézek ide, legalább valamelyest kipucolni a helyet, bár a saját körzetemben is van elég tenni való nap, mint nap.
- Így már világos, és persze legalább ezeket az alakokat jól ismerjük, sok esetben kiszámíthatóbbak, mint egy átlag ember. - a kis megjegyzés hallatán elmosolyodom. Tény, hogy nem fizetik halálra a magamfajtát sem, de ez sosem érdekelt. Van egy kis lakásom, amit bérlek, bőven elég, nem is vágyom többre. Van egy elfogadható állapotú kocsim, és nincs szükségem porche-ra, vagy hasonló, szóval meg vagyok én így.
- Állítólag mindenki a maga sorsának kovácsa, miért nem keresel valami jól fizető melót? Ahol kevesebb rossz arccal lenne dolgod? - teszem fel a kézenfekvő kérdést, bár persze nem tudhatom, hogy van-e valami végzettsége. No meg nem is tudom, hogy milyen munkáról lehetne szó, mert valahogy nem passzol hozzá egy ápolónő külseje, főleg akkor, ha van benne némi agresszió, amit a rabokon kiélhet, de egy kórházban mégis csak illik kedvesnek lenni, vagy legalábbis higgadtan elviselni még a legbunkóbbakat is. Aztán csak kortyolok az italomból, amíg magáról mondd pár szót. Valahogy ebbe a városba csupa olyan ember keveredik, akik nem szívesen mennek haza. Bár azt hiszem ez reális is, hiszen a "normális" emberek nem ilyen helyen keresik a boldogulásukat.
- Ha jól sejtem, akkor nem lehetett túl élvezetes az otthon töltött időd. Akkor e téren kezet rázhatunk. - jegyzem meg. Nem panaszkodom, sosem tettem, és végülis az anyám azon kívül hogy kevéssé áll ki magáért rendes nő, de az apám. Róla ne beszéljünk, szerintem az is az újságokból tudnám meg maximum, ha feldobja a talpát. Vagy esetleg az anyám hívna fel, hogy azért menjek el a temetésére, ha épp ráérek. Nem tudom, hogy lenne-e hozzá kedvem.
- Szimpla börtönőrként bizonyára egy fokkal unalmasabb lehet az élet, mint zsaruként, de az is tény, hogy rád nagyobb eséllyel kötnek életbiztosítást. - mosolyodom el szélesen. Hát igen, tudnék mit mesélni, de az is biztos, hogy ez nem a legmegfelelőbb hely. Ki tudja, hogy az itteni rossz arcoknak éppenséggel melyik ismerősét, haverját, vagy rokonát kaptam már el, vagy vertem laposra. Azt hiszem most pont nincs kedvem valami asztaltörő tömegverekedéshez. A kellemesebb hely említése és az egyértelmű célzások hallatán kicsit felszökik a szemöldököm. Van egy olyan halvány sejtésem, hogy ez a dögös kis börtönőr nem csak egy italt akar meginni velem ma és lényegében most adott ahhoz zöld utat, hogy felvigyem magamhoz, vagy felmenjünk hozzá. Nem húzza az időt annyi szent és ez határozottan tetszik!
- Én pedig sajnos nem mehetek csak úgy el egy romlott lány mellett. A rossz kislányoknak el kell látni a baját, hogy szépen észhez térjenek. - húzódom egy leheletnyit közelebb és gyorsan felhajtom az utolsó kortyokat is a poharamból, hogy az agyam hátsó szegletében felvillanó vad képeket egyelőre háttérbe szorítsam. Célozgat, de ki tudja, az sem kizárt, hogy csak szórakozik velem és ha bekapom a csalit, akkor majd jól pofára ejt. Menjünk csak szépen biztosra. No meg ki tudja, hogy nem a szája nagyobb-e, mint amit tényleg el is visel, mert az tuti, hogy én nem fogom vissza magam, ha odáig fajul a helyzet, hogy tényleg lelépünk innen.
- Na igen, tovább viszem a családi bizniszt. Bár mondhatnám, hogy milyen remek az apámtól ilyesmit örökölni, de azért mindenre nem vagyok teljesen büszke, maximum elfogadtam, és ezzel élek együtt. Hiába, a feletteseim annyira nem értékelik, ha az előtt töröm be valakinek az orrát, hogy felolvastam volna a jogait... pedig a többség nagyon is megérdemli. - megnyalom kicsit a szám szélét. Az a helyzet, hogy az ami a legjobban beindít, az agresszió. Semmi nincs, ami jobban feltüzelne, mintha valakit jól helyben hagyhatok, sőt amilyen kifacsarodott ember vagyok, ennél csak az hat jobban rám, ha engem hagynak helyben. Ő pedig közben újabb kört rendel, amire csak elismerően bólintok. Szeretem, ha egy nő bírja az italt, és ha jól sejtem ismeri a határait is.
- És mit szeretsz még csinálni, amikor épp nem a rabokon éled ki ferde hajlamaidat? - fűzöm tovább a beszélgetés folyamát, bár azt hiszem valahol mélyen már szívesebben vágnám be mögött az a kocsim ajtaját, hogy elhúzzunk innen. De nem rohanunk, egy ital még simán belefér, amit épp most rendelt. Hosszú még az éjszaka.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Akram kocsma 01.09.13 22:14
Delia & Jayden


E
lhiszem, hogy Jayden nem érzi magát túl jól ezek között az emberek között, de ha jobban megnézi az ember akkor rájön, hogy ők is csak lecsúszott emberek akik a gyárban melóznak éhbérért és itt engedik ki a feszültséget. Ilyenek között nőttem fel megismerem őket, sőt egy darabig odahaza dolgoztam kocsmában is. Mindössze tizenhat éves voltam, de kellett a pénz, el akartam menni otthonról, ki akartam törni annak az állatnak a karmai közül. Ha tovább maradtam volna biztosan megőrülök, vagy megölöm azt a szemetet, amit művelt velem az megbocsájthatatlan. Sosem fogom neki elfelejteni és alig várom, hogy visszaadhassam neki a kölcsönt. Ezért is lettem börtönőr, mert ha nem is Vegasban kerül börtönbe, de tudni fokok róla és akkor elintézem, hogy soha többé ne jöjjön ki onnan, édes a bosszú és az eletetett azóta amióta az a szarházi először tette be a szobámba éjjel a lábát. Ezt azonban senkinek nem mondtam el eddig és nem is akarok beszélni a kis terveimről. Nem engedhetem meg magamnak, hogy valaki keresztbe húzza a számításaimat és egy rendőr nagyon sok mindent elbarmolhat.
- Egyet értek veled, egy bűnözőnek tudom mi jár a fejében, már ha ránézek akkor is, viszont egy normális embernél csak az ördög tudja, hogy mit gondol.
Ez annak is köszönhető, hogy egy szarházi nevelt fel akinek a szeme sem állt jól és amikor úgy nézett rám tudtam, hogy mit akart tőlem. Ennek köszönhetően jól végzem a dolgomat a börtönben, ha egy rohadék másként sandít már tudom, hogy sumákol valamit és cselekszem.
- Ugyan ezt kérdezhetném tőled is, de hogy válaszoljak a kérdésedre szerintem a hivatástudat miatt is mi úgy gondolom nálad is közrejátszik.
Természetesen azt nem tettem hozzá, hogy van még egy munkahelyem ahol kiélhetem a szadista hajlamaimat. Igaz semmi illegális nincsen benne mert nem létesíttek velük szexuális kapcsolatot, vagyis hát az a kedvemtől függ, na meg persze attól, hogy ki mennyit fizet. Van amikor nekem is tetszik az ötlet és elvállalom a dolgot, az ügyfelek nagy része akiket elfenekelek sok más perverziója van amit szeretne kielégíteni, én pedig partner vagyok benne bizonyos ellenszolgáltatásokért cserébe. Van aki a lakbéremet fizeti vagy kocsit lízingel nekem, esetleg drága ékszert ad, bármi legyen az ami csillogó és értékes azt mindet elfogadom. Túl sokat éltem szegénységben és rengeteget nélkülöztem ahhoz, hogy ne elégedjek meg a középszerűséggel. Elképzelhető, hogy ezt
valaki nem érti meg, de menjenek keresztül azon amin én és majd meglátjuk, hogyan vélekednek rólam.
- Nem volt nehéz kitalálni arról ahogyan beszéltem az otthonomról igaz? Nos valóban nem túl kellemes emlékek fűznek oda, hogy úgy mondjam.
Kíváncsi lennék, hogy neki milyen élményei vannak, de nem kérdezek rá mivel a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy az ember nem szívesen beszél az ilyen élményeiről, úgy sejtem, hogy ezzel Jayden is így van és én sem akarok ebbe belemenni és ez jól is van így, nem hinném, hogy szeretnénk azzal elrontani az estét, hogy nekiállunk lelkizni.
- Ne vegyél rá mérget, a börtönben baromira ráérnek gondolkodni azon, hogy hogyan keserítsék meg az életünket. De abban egyet értek, hogy te többször kerülsz veszélyes helyzetbe mint én, de félreértés ne essék az én munkám sem veszélytelen és mentes az izgalmaktól.
Csak vigyorgok azon amikor felvonja a szemöldökét, ezek szerint megértette, hogy mit akartam közvetíteni felé, csak azt nem vágom, hogy mire vár még? Most ajánlottam fel neki, hogy felmehetünk hozzám vagy akár hozzá is és kellemesen eltölthetünk egymás társaságában egy kis időt amíg jól érezzük magunkat aztán mindenki mehet a maga dolgára.
- És mondja csak rendőr bácsi mi lenne a büntetésem? Az ágyhoz bilincsel és elfenekel?
Közelebb hajolt hozzám, én is így tettem, hogy lássa nem félek tőle és nem csak a szám nagy valóban hajlandó lennék vele elmenni egy körre akár kettőre is. De nem sietünk sehová, elvégre mindketten elmúltunk tizennyolc évesek addig maradunk ki ameddig csak jól esik én legalább is nem sietek sehová, jól érzem magam a társaságában, az is igaz, hogy érezhetném magamat sokkal jobban is.
- Ez izgalmasan hangzik, biztosan jó pár orrot betörtél már. Nincs is annál szexisebb amikor két férfi összeverekszik. Ezért is szeretem a küzdősportokat, jó néhányat űzök jómagam is, habár nem profi szinten.
Látom ugyan olyan élvezettel beszél a harcról ahogyan én is, habár neki ez már inkább életforma mint élvezet számára amivel nincs is semmi baj. Nem tudok ellenállni a verekedő hapsiknak, bevallom őszintén nem tudok ellenállni a verekedő férfiaknak. Ez van, valaki azoknak nem tud ellenállni aki gitározik én a verekedő pasikat szeretem, a jéghokimérkőzés közben szabályosan orgazmusom van.
- Nos, elég tág az érdeklődési köröm, lehet nem néznéd ki belőlem, de szeretek olvasni és rajzolni...
...jah és pénzes pasikat elfenekelni lapáttal, ezt azonban nem kötöm az orrodra. Talán jobb ha nem tudja, lehet, hogy akkor már nem tetszenék neki ennyire.
- És neked? Mi a kedvenc időtöltésed, azon felül, hogy a sötétből letámadod a gyanútlan bűnözőket és szarrá vered őket?
Kihozták a kért italunkat majd a poharamat az övéhez érintettem koccintást imitálva.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Akram kocsma 02.09.13 10:39

Mindig mindenkinek meg van az oka, hogy bajba keveredjen, de én valahogy ezeket az okokra mindig tettem nagy ívben. Az én életem sem volt fenékig tejfel, én is keveredhettem volna bajba, mégis a jó oldalra álltam, ahol végeredményében ki tudom élni a bennem megbúvó ferde hajlamokat, de mégis csak a magam módján a törvényt szolgálom és nem pedig másoknak ártva drogot árulok, vagy piti tolvajként funkcionálok. Egy szóval az itteni nagy rakás ember nekem csak olyan emberek kupacát jelenti, akiket idővel be fogok vágni a rácsok közé. Csak azért nem most, mert információért jöttem és mert elég jó a társaságom ahhoz, hogy félre tudjam tenni egy kicsit a melót.
- Igen, hivatástudat, vagy valami olyasmi. Valahogy mégis csak az a jó, ha az ember csinálhatja, amit szeret, azaz péppé verhet másokat, de ezzel még a köz javát is szolgálja. - na igen. Akár elmehettem volna boxolónak is, de abban mi a ráció? A pénz nem olyan dolog, ami hajt, a hírnév végképp nem érdekel, szóval nem lennék jó sportoló. Ezzel a melóval pedig azon kívül, hogy még jót is teszek, kifejezetten élvezem is a vele járó adrenalin felszabadulást. Nem kell nekem ennél több.
- Igen, de az a fő, hogy ha jól sejtem, akkor most jó helyen vagy. Legalábbis az látszik rajtad, hogy élvezed, amit csinálsz, és egész jól megy az életed. - kit érdekel a múlt, ha egyszer az ember egy idő után egyenesbe jön? Én se tekintek már vissza, totálisan értelmetlen, élvezem szépen azt, ami most van. Ezen a nőn pedig egyszerűen csak látszik, hogy magabiztos, tisztában van az adottságaival minden szempontból, úgyhogy mondhatjuk, hogy egyenesben van. Arról persze nem tudhatok, hogy mivel foglalkozik az általam ismert munkáján kívül, de őszintén szólva nem is tartozik rám, hiszen lényegében csak beszélgetünk és iszogatunk.
- Tudom persze, jártam már börtönben, persze csak szigorúan látogatóként, vagy benti kihallgatás miatt. Akadnak elég szép számmal olyanok, akiknek nem sok veszteni valójuk van, gondolom ők azért napi szinten próbálkoznak ezzel-azzal. És ha nem titok... mi volt a legdurvább eseted? - kíváncsian pillantok rá. Tényleg érdekel, konkrétan simán beindulnék tőle, ha elkezdené ecsetelni, hogy valami pasi kikezdett vele, valami elítélt, ő pedig olyan lazán kiverte belőle a szart is, ahogy kell. Bírom a belevaló nőket, és azok alapján, ahogy eddig beszélt, nem riadna meg attól sem, ami bennem van. A szavai hallatán pedig már konkrétan széles mosolyra húzódik a szám.
- Hát ha a bilincset szereted, nekem nincs ellenemre. Úgy ellátnám a bajod, hogy biztos nem akarnál máskor rosszalkodni... vagy talán épp azért, hogy újra megtegyem? - az tuti, hogy nem fizetek újabb kört. Nincs rá szükség. Szó se róla, értek én a szóból, lényegében már célzott rá, nem is egyszer és nem is visszafogottan, hogy túl sokáig ne húzzuk a felesleges szócséplést és én is egyre inkább hajlok arra, hogy lelépjünk innen. Egyszerűen csak úgy forr a levegő a nő körül, és ezt csak a hülye nem látná.
- Különös egy ízlésed van, máskor azután keresselek meg, ha már összevertek? - megnyalom az alsó ajak, konkrétan lassan összefut a nyál a számban azok hallatán, amiket mondd. Komolyan nem találkoztam még ilyen nővel, bár tény, hogy nem is keresem őket, pedig biztosan nem ő az egyetlen. Olyan nyíltan beszél és pont azokról a dolgokról, amiket én is szeretek, hogy már-már riasztó. Őszintén szólva már alig-alig érdekel ezek után, hogy mi érdekli még, és mennyire tág az érdeklődési köre... Azért kivárom, amit mondd, annyira azért mégsem vagyok tapló, hogy mondat közben kapjam el a kezét és kérjem meg finoman, hogy húzzunk innen a francba. Nem vagyok ugyan úriember, de egy alapvető jó modor azért lakozik a kemény külső alatt.
- Olvasni és rajzol? Érdekes... és az eddigiek alapján furcsa. És, hogy én? Kész fegyvergyűjteményem van, úgyhogy néha szeretem az én kicsikéimet rendbe tenni, megtisztítani, de hogy valami más? Nem hiszem, a téren elég monoton az életem, de kár is lenne olyasmit csinálnom, ami nem köt le igazán, nem de? - a koccintás után felemelem a poharam, és bármennyire is erős az ital egy gyors hajtással leöntöm az egészet. Égeti a torkom, de sohasem volt gondom a fájdalommal, úgyhogy nem különösebben zavar. Aztán a magas székről egy jól begyakorolt mozdulattal huppanok le a földre és a kezemet nyújtom a szexi démon felé.
[b]- Húzzuk még a bájcsevejt szivi? Vagy inkább mi húzzunk el? Csak az a kérdés, hogy hozzád, vagy hozzám, bár az én kéglim elég szegényes és nincs is túl közel...
- őszintén szólva szívesebben mennék hozzá. Már csak azért is, hogy tudjam hol lakik, ha esetleg... ki tudja, hogy mikor vágyom újra egy ilyen nő társaságára, és így azért jóval könnyebb felkeresni a közeljövőben. Meg aztán tényleg tény és való, hogy nem lakom valami közel, és most túl sokat kocsikázni nem lenne túl frankó.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Akram kocsma 02.09.13 22:01
Delia & Jayden


V
alóban igaz, hogy a legtöbb itteni kocsmatöltelék a börtönben köt ki, ezt aláírom, ha az ember elkeseredett akkor sok mindenre képes. Nálunk amikor elszegényedett a környék betörtek az üzemvezető házába, hogy kifosszák, de nem találtak semmit így elvitték a csillárt, hogy eladják. Így joggal mondom azt, hogy megértem az ilyen embereket, habár az is igaz, hogy bűnöző és bűnöző között is van különbség. Hiszen nem mindegy, hogy ki miért válik azzá, mondjuk az esküdtcég előtt nem áll meg egy ilyen vád. Ők csak azt látják, hogy valaki lopott vagy rabolt, az azért, hogy a gyerekének enni adjon az már mellékes. Ez valahol nem igazságos, de nincs mit tenni, én csak az őrük vagyok nem pedig a bírájuk, mindössze megértem azt aki azért tesz rosszat mert tegyük fel függenek tőle anyagilag és másként nem tudja előteremteni a pénzt, mert lássuk be bármikor kerülhetek olyan helyzetbe.
- Érdekes, gondolatmenet meg kell hagyni, de az a legjobb ha örömet lelsz a munkádban, annál felemelőbbet el sem tudok képzelni. Olyan sok ember utál dolgozni, hogy elképesztő és örülök, hogy én a ritka kivételek közé tartozom akik pedig egyenesen élvezik azt. Pláne, hogy senki nem ítél el érte ha egy pedofilból még a szart is kiverem, sőt még meg is köszönik.
Volt már olyan, hogy megfizettek csak azért, hogy félrenézzek vagy éppen megleckéztessünk valakit. Azt hinné az ember, hogy a legtöbben rabok pénzelnek le, de nem pont, hogy a kívülállók azok. Vannak olyan emberek akik nem tudnak megelégedni az ítélettel és kérik tőlem, hogy tegyek valamit és én mindig örömmel segíttek, plusz jó fizetéskiemelés.
- Nos igen, hát mondhatjuk úgy is, hogy jól megy az életem, valóban nincs okom panaszra, szépen keresek a másodállásommal szóval... igen viszonylag egyenesbe jöttem. Anyagilag! De ezért sok mindent tettem, hogy ne süllyedjek mélyebbre.
A múlt az elmúlt és az sem volt fényes, de a jelenem sem éppen becsületes, a börtönőri munkám mellett egy szadomazó klubban dolgozom és elfogadom mindenkitől a kenőpénzt, egyszóval nem vagyok mintapolgár, és ezt nem dörgölhetem egy zsaru orra alá, hogy pénzért teszek szívességeket és még finoman fogalmaztam. Mindegy nem agonizálok ezen, egyenlőre nem házasodni készülünk és nem is kihallgatáson vagyunk nem kötelességem igazat mondani. Még is úgy izzadok mint a kurva a gyóntatószékben, azért nem szeretném ha lecsuknának. Mondjuk megbilincselni meglehet, főleg ha az ágyhoz teszi és úgy megdug, hogy a matrac emblémája belenyomódik a csípőmbe.
- Ezt nem itt szeretném megbeszélni, gondolom ezt megérted, azonban egy kellemesebb helyen szívesen ecsetelem neked, hogy melyik rabot küldtem a gyengélkedőre.
Mivel sokat járok ide ezért nem akarom jóízűen ecsetelni, hogy éppen kinek rúgtam szét a seggét. Ki tudja kinek az ismerősét vagy a rokonát vertem agyon, azonban a lakásomon illetve nála is akár szívesen beszélek erről, látom felizgatja ez a téma.
- Nos, hogy őszinte legyek sok minden kedvemre való az ágyban azonban ahhoz vagyok hozzászokva, hogy én bántsam a partneremet, viszont egy kiadós dugásnak nem állok ellen.Szeretem ha minél keményebb az illető, a monoton szex untat.
Most már mindketten nyílt kártyákkal játszunk ami ezután következik az csak felesleges szócséplés. Mindketten egy valamit akarunk és az az érzésem, hogy nagyon hamarosan meg is fogjuk kapni. Izzik köztünk a levegő amióta csak megszólítottam és ezt a feszültséget valahol le kell vezetni, és erre a legalkalmasabb hely az ágy, úgy vélem.
- Nem lenne rossz ha még a véred is szivárogna egykét helyen, felizgat a látványa főleg ha szétkenődik a bőrömön...
Mindenkinek van valami perverziója nekem ez, egyszerűen felizgat a vér látványa és nem tudok neki ellenállni. Ahogyan érzem, hogy szétfolyik az ujjaim között az a finom meleg vöröslő folyadék, legszívesebben fürdenék benne, mint Báthory Erzsébet.
- Egyszer szívesen megnézném a fegyvergyűjteményedet, habár én a régi pisztolyok után jobban érdeklődöm, de a moderneket sem vetem meg.
A legtöbb nővel ellentétben engem tényleg érdekelnek a fegyverek és a kések, egyszóval minden amivel ölni és pusztítani lehet. Lehet, hogy nekem férfinak kellett volna születnem, mert a nőies dolgok egyáltalán nem kötnek le és simán összefekszem lányokkal is. Úgy sejtem akkor siklottam így félre amikor a nevelőapám elvette tőlem a gyerekkoromat, akkor minden érzelmet kiölt belőlem. Erre a gondolatra megjelenik a kép a fejemben amint felettem élvezkedik, inkább felhajtom az italomat, hogy kitöröljem az emlékezetemből, de már késő örökre beleégett a képe.
- Az én lakásom kényelmes és ha szereted a verést akkor lehet tudok neked segíteni, van pár dolog a birtokomban amivel fokozni tudom számodra az élvezetet.
Széles mosolyt vetítettem felé és elfogadtam a kezét, szépen lecsúsztam a bárszékről és készen állok arra, hogy kövessem a kocsijához. Értettem a célzást miszerint nem szeretné ha hozzá mennénk, de nem kell nekem kifogásokat gyártania, nagy kislány vagyok, megbirkózom az igazsággal. Máskülönben csak azért szeretek a pasiknál, mert akkor bármikor leléphetek és reggel nincsen az a kellemetlen találkozás a partnerekkel. Megvárom amíg elalszanak aztán szépen összeszedem a holmimat és már ott sem vagyok.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Akram kocsma 03.09.13 12:11

Na igen, indokok mindig vannak, de ezek engem valahogy soha sem érdekeltek, bár valamilyen szinten mindig nézem az elkövetett bűn mértékét a saját kis mércémmel persze. Más az, ha valaki ellop egy zacskó cukorkát a boltból, már olyan is előfordult, hogy egy ilyen kölyköt egyszerűen haza rugdostam, vagy csak kicsit ráijesztettem, hogy máskor ne forduljon meg a fejében, vagy ne fajuljon el odáig, amikor már a kasszát akarja kipakolni. De azt pl. ha valaki már másokban tesz kárt, teszem azt leüt valakit és úgy nyúlja le a táskáját, vagy drogot árul egy iskolától pár méterre. Na az ilyeneken nagyon fel tudom húzni magamat, és olyankor bármennyire is törvény adta jogai vannak a mocskoknak, nem fogom vissza magam és eljár időnként a kezem. Ez van, valamiből tanulniuk kell nem? Főleg, mert nem egy ilyen kis sittest pillanatok alatt kidumál a bíróságon egy jó ügyvéd, mert épp gazdag a jó édes apja, vagy a főnökei hozzák ki, nehogy kidumáljon valamit. Tudom már, hogy mennek ezek a dolgok... sajnos. A zsaru néha igazán durva szélmalomharcot vív, sokszor teljesen felesleges köröket futva.
- Tökéletesen egyetértek. Ha az ember nagyon akarja, akkor azért meg tudja találni azt a melót, amiben élvezetet lel, csak vannak, akiknek nehezebb megtalálni. - rántok egy aprót vállamon. És persze vannak, akiknek eszük ágában sincs dolgozni, pedig hát lássuk be, a pénz nem terem a fákon, tehát valamit mindenki kénytelen kezdeni az életével. A másodállás említésére azért felfigyelek. Vajon egy ilyen dögös nő, aki meglepő módon börtönőrként dolgozik milyen másodállást űzhet, ami minden bizonnyal elég rugalmas ahhoz, hogy a főállásával összeegyeztesse?
- Másodállás? Az mindig jó, ha az ember több lábon áll. - nem kérdezek rá nyíltan, ha akarja elmondja, bár van egy olyan sejtésem, hogy nem így lesz. Végülis nem vagyok senkije, ismerjük egymást talán egy jó fél órája, így aztán nem fogja nekem kiteregetni az életét. Tökéletesen érthető. Én azt hiszem nem bírnék el egy másodállást, így is általában késő este van, mire hazaérek, és kora reggel megyek melózni, ebbe az életbe már nem férne bele más, még akkor sem, ha olyan hűde nagyon nem fizetik meg. De igazából soha sem vonzott a pénz. Bőven elég, ha meg van egy alapvetően elvárható színvonal és kész, többre nem vágyom. Szerencsére nincs semmiféle kötelezettségem, hogy másokat eltartsak, még egy állatot se, szóval így azért egyszerű. A következő válaszára már elmosolyodom, végülis teljesen jogos. Én sem értékelném, ha azért nem ihatnám meg az italomat, mert valakinek szemet szúr, hogy a hozzá hasonlóak gyepálásáról beszélünk nagy lelkesen.
- Úgy is tökéletes, egy nyugisabb helyen felvázolhatod, hogy hány orrot törtél már be, és mennyire bánsz jól a gumibottal. - húzódik a végén még szélesebb mosolyra a szám. Nem vagyok azért kifejezetten a szadomazó híve, de határozottan szeretem, ha egy nő kemény és nem a gyengéd óvatosság híve. Erről a nőről pedig szinte süt, hogy nem lehetne vele egy pillanatra sem unatkozni az ágyban. Akaratlanul is megnyalom a szám az igényei felvázolását hallva. Kész csoda, hogy nem rántom azonnal le a székről, hogy lelépjünk innen. Nem, még képes vagyok türtőztetni magam, pár percig... vagy legalább amíg elérünk a kocsiig, akkor már tuti, hogy követelni fogok egy kis előleget.
- Velem nem kell tartanod a monotonitástól, ne aggódj, semmilyen téren nem szeretem a lassúságot és az unalmat. - jegyzem még meg, és tényleg így van, innentől már minden szó felesleges időhúzás, semmi több. Húznék már el innen a francba, de nem akarom félbeszakítani, és még az italunk sem fogyott el teljesen. Ezt a pár percet még ki kell bírni valahogy, és akaraterőm az van, jól bírom a szenvedést, még az ilyen jellegűt is.
- Hihetetlen egy bestia van, de gondolom ezt már hallottad néhányszor... Ha jól sejtem azt élveznéd a legjobban, ha egy kiadós üldözés után állítanék be hozzád, sebekkel és zúzódásokkal mindenütt a testemen... - ki tudja, akár még erre is sor kerülhet. Nincs is jobb, mint amikor teljesen felpörgetett az adrenalin egy remekbe szabott verekedés után, az izgalmakat pedig egy kiadós keféléssel levezetni. Azt hiszem ez a dögös vadmacska bőven kapó lenne az ilyesmire.
- Arról is lehet szó, ha tudom előre, hogy benézel hozzám, akkor egy kicsit rendet rakok. - lássuk be, tipikus legénylakásom van, elég gyengén felszerelt és végképp ritkán rendbe rakott, vagy takarított kis lakás. Nem sok időm van arra, hogy háziasszony játsszak és baromira nem is vonzz a dolog. A főzési tudományom is valahol a rántotta környékén merül ki, de serpenyőt is viszonylag gyakran szerzek be, mert valahogy mindig könnyen leég a kaja.
- Majd meghalok a kíváncsiságtól! - már csak ennyit tudok hozzátenni, miután megragadtam a kezét, amikor az övé az enyémbe csúszott. Mostmár kicsit gyorsítok a tempón, épp ideje volt felállni és elhagyni azokat a székeket. Sietős lépekkel veszem az irányt a kocsim felé és pillanatok múlva már pittyen is a riasztó, amit sikeresen kioldottam. Deliára pillantok, és amikor végre elérjük a célt olyan erősen nyomom neki a kocsi csukott ajtajának, hogy minden egyes kiszögellést tökéletesen érezhet a testén. Egy kis bevezetőre vágyom, és arra, hogy tudja pontosan mennyire szeretnék gyorsan hozzá érni. Vadul tapadok rá az ajkaira, az egyik kezem pedig a hajába túr, míg a másik erősen szorítja meg a derekát. Adok magunknak néhány pillanatot így, egymásba veszve és csak után húzódok hátra, hogy kinyissam neki az ajtót, majd miután bevágtam mögött én is bepattanok a volán mögé. Már csak a cím kell és tuti, hogy zsaru létemre minden sebesség korlátozásra fittyet fogok hányni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Akram kocsma 03.09.13 18:55

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
176
Join date :
2012. May. 29.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Akram kocsma 28.09.13 8:46

Meira Willison

Eljött az a bizonyos negyedik X is. Szerencsére nem én vagyok az ünnepelt. Nekem majd csak hosszú, hosszú hónapok múlva jön el a születésnapom és akkor is csak a negyed évszázados leszek. Eddie az ünnepelt, én pedig mint jó kolléga csatlakoztam a műszak utáni mulatozáshoz. Mint ilyenkor lenni szokott legurítottunk pár korsó sört és mindenki nagyon jó kedvre kapott. Ilyenkor persze mindenkinek őrült ötletei támadnak, konkrétan abban fogadtunk, hogy fel tudom-e szedni a kis szőkét a pultnál. Először nem akartam bele menni, de nem azért mert nem mernék oda menni hozzá, hanem azért mert őrültségnek tartom. De aztán mégis felül kerekedett bennem a bizonyítási kényszerem, leválva a társaságomtól indulok meg a nőcske felé. Menet közben vállam mögül hátra pillantottam, azt hiszem mondanom sem kell, hogy minden munkatársam tekintete rajtam pihent.
- Helló, remélem nem zavarok. - Magamat nem is zavartattam, le is tettem magam a mellette lévő szabad helyre.
- Ne nézz oda, de annál az asztalnál jobb felül mindenki minket néz. - Lecsúszott már pár korsó sör, ezért nem vagyok olyan formámban, hogy valami használható csajfelszedő szöveget előszedjek. Ezért inkább az őszinteséggel indítanék, hát ha benne lenne egy kis mókában.
- Tudom ez így ismeretlenül furán hangzik, de lenne kedved megviccelni a munkatársaimat? - Ha nemleges választ kapok akkor nem is erősködök tovább, elfogadnám hogy vesztettem a fogadást és vissza mennék a kollégákhoz, de azért mégis remélem, hogy vevő lesz rá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Akram kocsma 29.09.13 23:32

A jó ég sem tudja, miért indultam már megint magam el az éjszakába. Ja, de, mert csak egy koktélra ugrottam be- amiből azóta már kb 3 lett, én meg csak ülök itt, bámulok ki a fejemből, nézem az ittas embereket, kortyolok az italomból meg beszélgetek a pultossal, akinek nincs túl sok munkája perpill, szóval ráér velem társalogni, azonban békés állapotomat hirtelen megzavarják a betóduló férfiak, azonban csak egy pillantást vetek arra, majd már vissza is térek a beszélgetőpartneremhez. Közben rendelek még egy koktélt és épp ahogy elém teszik, már meg is jelenik mellettem a már említett társaság egyik tagja és engem szólít le. Persze, egyedül ücsörgök itt, mégis mi a jó fenére számítottam, de tényleg?
-Hello. Öööö, azt hiszem, nem.
Persze kedvesen rámosolygok, és mikor kérdés nélkül ledobja mellém magát, nem is szólok inkább semmit.  Mikor azonban közli velem, hogy a kollégái minket bámulnak, elnevetem magam. Azt hiszem, sejtem, mi folyik itt, bár ne legyen igazam.
Viszont a „tréfa” szó említésére felcsillan a szemem. Igen, mindig benne vagyok az efféle dolgokban.
-Miről is lenne szó pontosan?
Majd észbe kapok, hogy még csak a nevét sem tudom az illetőnek és máris belefolyok efféle dolgokba.
-Egyébként Meira vagyok. Esetleg a becses nevedet megtudhatnám?
Jó, ez talán kegyetlenül meg szemtelenül hangzik, de na… Nálam az az alap, hogy ha odamegyek valakihez, bemutatkozom.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
176
Join date :
2012. May. 29.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Akram kocsma 01.10.13 12:18

Mindig is tudtam, hogy állatokkal vagyok körülvéve, de hogy ennyire súlyos lenne a helyzet azt sosem gyanítottam. De ha a falkával vagy akkor bizony meg kell tenned bizonyos dolgokat. Én lennék a csapatban az a bizonyos kemény csávó, aki a ringben sem riad vissza az ellenfelétől ezért még szép, hogy egy szőke macától sem rettenek meg. A kanbulink gyorsan átcsap fogadásba és ameddig a kollégák iszogatnak neked teljesítenem kell a küldetésemet és mondanom sem kell mennyire nem szeretném elbukni. Végül is sármos vagyok és van, hogy feszítő vassal kell magamról levakarnom a másik nemet, szóval nem okoz ez sem nehézséget nekem. Feltéve ha nem azt a bizonyos "nem adom oda magam könnyen, mert nekem értékeim vannak" kategóriás nőt húztam ki abból a bizonyos kalapból.
- Csak egy ártalmatlan fogadás közepébe csöppentél bele, de mielőtt kitérnék pontosan a részletekre vendégem vagy egy italra, hogy azért te is nyerj valamit ezen. - Kellemesen csalódtam benne, mert eddig csak hátulról annyit láttam belőle, hogy szőke hosszú haja van és karcsú dereka, de elölről sincs vele semmi baj.
- Oh bocsáss meg amiért nem ezzel kezdtem, Dexter. - Nem szeretem a szokványos dolgokat és a bemutatkozás is olyan elcsépelt. Na meg ezek szerint érdeklem annyira, hogy tudni akarja a nevemet.
- Még a végén megsejtenék, hogy összedolgozunk ha túl gyorsan vissza térek hozzájuk. Ezért mit szólnál ha egy kicsit elcsevegnénk, mondjuk arról, hogy egy ilyen szép nő miért ücsörögsz itt egyedül? - Mindig is hatalmas nőcsábász voltam, ezt sosem tagadom. Ne meg azt is tudom, hogy egy nő mennyire ki tud borulni ha kiderül fogadás áldozata lett, ezért is voltam vele őszinte, mit veszítettem vele? Még semmit és szerintem nem is fogok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Akram kocsma 08.10.13 23:58

Miközben az épp az imént megismert férfi mesél nekem, hogy most mibe is csöppentem és mi a fene is történik tulajdonképpen körülöttem, hátradobom a hajam, belekortyolok az italba és bólintok egyet. Nem tudom, valamiért nem tűnik nagy ügynek a dolog. Fogadás, na és...? Ettől még nem lesz semmi bajom, úgyhogy nem is szólal meg az a bizonyos vészcsengő a fejemben- na valljuk be, az elég ritkán szokott megszólalni... Mikor az italt emliti, a poharam felé bökök.
-Köszönöm, de most éppen van italom. De ha esetleg ez után is szomjas lennék, megengedem, hogy meghivj egy körre.
Ó, mily kegyes vagyok, ez már valami csoda. Mikor azonban bemutatkozik, biccentek. Oké, nem a szokásos kézrázós sz.rságot vártam el tőle, de én azért szeretem tudni annak a nevét, akivel éppen társalgok, de ez lehet, hogy csak az én dilim...
Mikor azonban előadja a kis taktikáját, felnevetek félhangosan. Valami nagy tét lehet azon a fogadáson, ha ennyire taktikázik és ennyire meg akarja nyerni...
-Rendben, mindent a siker érdekében, nem igaz?
Nyomatékként még rá is kacsintok, majd végre én is felteszek egy kérdést, ne csak ő kérdezősködjön már.
-És hogyhogy te vagy az áldozat? Mármint... hogyhogy te jöttél ide és hogyhogy pont engem szúrtál ki?
Előbbi kérdésre annyira nem érdekel a válasz, utóbbira annál inkább... Jó, mondjuk lehet, hogy benne van az is, hogy ninsc túl sok ember bent, sőt kifejezetten kevés, de akkor is érdekel az ő válasza.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
176
Join date :
2012. May. 29.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Akram kocsma 18.10.13 12:05

Azt hittem ez az este tényleg Eddie ünnepléséről fog szólni, mert ugye végül is tényleg neki van születésnapja, de mégis voltak annyira jó fejek a haverok, hogy fogadást kötöttek rám, én pedig nem vagyok gyáva nyúl ezért el sem gondolkoztam azon az opción, hogy esetleg meghátrálnék. Találomra ki is választottak nekem egy nőt, habár háttal ült nekünk ezért nem láthattam az arcát, mégis azért imádkoztam, hogy ne legyen olyan rusnya, hogy felsikítsak ha megpillantom. Viszont kellemesen csalódtam benne, nagyon is tetszésemre volt az, amit láttam.
- Rendben, majd szólj ha kéred a következő kört. - Nincs szándékomban leitatni, de azért a fáradozásai végett mégis csak megtehetek annyit, hogy fizetek neki egy italt. Egyébként is nem szokásom a nőket leitatni, nem kell nekik ahhoz részegek lenniük, hogy az ágyamba akarjanak bújni.
- Inkább úgy mondanám, hogy nem válogatom meg a módszereimet, mikor a cél lebeg a szemem előtt, ilyenkor bármit szabad és kockáztatni is kell. - Mindig is tapadtak rám a nők, ezért különösebben nincs is semmiféle betanult csajozós szövegem, általában magamat adom és mindenkit leveszek a lábáról, ilyen ha valakinek túl megnyerő a személyisége. Sőt, nekem nem is kell általában oda mennem a nőkhöz, mert mostanában a gyengébbik nem képviselői nagyon szeretnek kezdeményezi és én nem is állok az útjukba. Hagyom, hogy azt higgyék ők szedtek fel engem.
- Nos, azért mert a társaságomból én nem köteleztem még el magam, ezért kizárásos alapon rám esett a választás. Viszont a születésnapos választott ki téged, nekem pedig az lenne a dolgom, hogy felszedjelek. - Ezt eddig is tudta, ha pedig eddig nem képelt fel azért, hogy ennyire pofátlanul őszinte voltam vele, remélem ezek után sem akarja megtenni. Bírom én az ütéseket, de azért mégis a férfiúi büszkeségemnek ártana, ha egy nő képelne fel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Akram kocsma 30.10.13 22:21

Mondjuk még nem tudom, hogy egyáltalán akarok-e következő italt, vagy egyáltalán nem lenne rá szükség, de mivel annyira szeretne nekem fizetni, ezért csak nem illik elutasitani, úgyhogy kedvesen rámosolygok és biccentek neki egyet.
-Rendben, mindenképp jelezni fogom.
Erősitem meg, majd mikor a következő mondatot elmondja nekem, akkor kissé csodálkozva felhúzom a szemöldökömet. Várjunk csak… Mi is történik most itt?
Viszont azt azért meg kell hagyni, hogy nagyon is tetszik a magabiztos hozzáállása. Viszont mikor közli velem, hogy az ünnepelt választott ki engem, felnevetek. Mondjuk azért azt meg kell hagyni, hogy nincs túl sok nő itt bent, szóval valószinűleg ez ilyen kizárásos alap-dolog.
Mondjuk ez a „felszedni” szó és bármilyen ragozott vagy toldalékos formája iszonyatosan bántja a fülemet, ezért mikor kimondja, kicsit felszalad a szemöldököm, de pár pillanat múlva már át is siklok a problémán, szóval inkább nem is foglalkozok vele.
-Hoppá, akkor én vagyok a kiválasztott? Mily megtisztelő!
Nevetek fel, majd újabbat kortyolok az italomba és… csend. A fene egye meg azt az átkozott csendet, meg azt is, hogy ilyenkor nem tudok mit mondani. Mondjuk bizok abban, hogy majd ő kivágja az egész helyzetet vagy nem is tudom. Mindenesetre azért reménykedem, hogy nem fog az egész beszélgetésünk befulladni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
176
Join date :
2012. May. 29.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Akram kocsma 04.11.13 11:23

Oké, eddig minden elképzelésem bevált, de azért a mostani eset azért mégis csak más, mint a nagy átlag, mert most nem önszántamból startoltam rá, hanem azért mert nekem ez lenne most a kötelességem. Ez iszonyúan rosszul hangzik, viszont már a szőkeséget is értesítettem a jelenlegi szituációról. Hű, csapnivaló a névmemóriám, de azt hiszem Meira a neve, vagy Megan? Valami ilyesmi, nem mintha ha nagyon eddig is a nevére figyeltem volna oda. Ami pedig az italt illeti semmit sem sietettek vagy erőltetek, ha nem szeretne még egyet meginni akkor nem fogom minden áron bele erőltetni.
- Valahogy úgy, mármint a kiválasztott az te lennél, de ezzel a megtisztelő résszel nem egészen értek egyet. Inkább áldozatnak mondanálak. - Persze nem fogom fel is áldozni egy rituálé közben, csak arra szeretnék célozni ezzel, hogy bizony nem túl szerencsés napja van, főleg hogy most velem is össze kellett futnia, persze ez is csak nézőpont kérdése. Mert arról igazán nem tudhatok, hogy hogyan vélekedik erről a kialakult helyzetről.
- Az előtt szépen kitértél a válaszadás alól, szóval miért is ücsörögtél itt egyedül? - Teljesen kizártnak tartom, hogy ne legyen senkije, hiszen egy ilyen nő akárkit az ujjai köré tudna csavarni. Persze az is lehet, hogy van valakije, csak egy kis magányra vágyik és csak egyedül betért ide egy italra én pedig teljesen megzavartam ezzel a fogadás mizériával. Jó persze ehhez semmi közöm sincsen ha úgy nézzük, mert teljesen idegenek vagyunk egymás számára, de valamiről csak kell beszélni, mert bármi jobb a kínos csendtől. Nekem pedig meg kell nyernem ezt a fogadást, és nem esett arról szó, hogy ne érezhetném közben jól magam egy gyönyörű nő társaságában. Erre mondják, hogy a kellemest a hasznossal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Akram kocsma 13.11.13 21:39

Miközben magyaráz, érdeklődve figyelem, majd az „áldozat” szónál felnevetek, mert beugrik egy ilyen feláldozós-rituálés filmes jelenet képe. Ja, vizualizálni szoktam a dolgokat és ilyenkor nagyon jól elszórakozok magamban- még ha emiatt teljesen idiótának is néznek.
-Na jó, az áldozat az nem hangzik annyira jól, azt már be kell vallanom.
Persze szó sincs arról, hogy megijedtem volna, vagy hogy emiatt most elmenekülnék, szóval ennyivel tuti nem ússza meg. Bár nem hiszem, hogy annyira meg szeretné úszni…  Mikor azonban felhivja a figyelmem, hogy valamire bizony nem valaszoltam, elnevetem magam.
-Ne haragudj, szokásom átsiklani a dolgok felett, kicsit szenilis vagyok meg szórakozott, de csak néha, nem súlyos.
Magyarázom neki hatalmas vehemenciával, majd beugrik, hogy kérdezett valamit, amire illene választ adnom. Rosszallóan megrázom a fejem, mosolygok magamon, majd végre választ is adok a kérdésre.
-Ja, egyébként van néha olyan, hogy csak úgy van kedvem leugrani valahová,meginni valamit, aztán már menni is tovább. Kb hetente egyszer megcsinálom ezt, néha kifejezetten jól esik.
Ilyenkor mondjuk valószinűleg egy megkeseredett szingli képét mutathatom, vagy valami hasonló dolog, de nem igazán tud érdekelni, én ilyenkor jól érzem magam, elcseverészek a csapossal, meg… meg hát azokkal, akik csak úgy idejönnek hozzám. Nem olyan rossz ez, tessék elhinni nekem!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Akram kocsma

Vissza az elejére Go down

Akram kocsma

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
4 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Testvérvárosok :: Winchester-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához