welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Crystal Haynes
 

Share| .

Cukrászda

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
134
Join date :
2012. Dec. 15.
Age :
32
Tartózkodási hely :
Ki sem találnád :DTémanyitásTárgy: Re: Cukrászda 10.03.15 17:33

Aurora & Aaron
- Csak megleptél. - Én még személy szerint annál a pontnál tartok, hogy viselkednem kell, ha kiakarom érdemelni nála azt a bizonyos második esélyt, amit bevallok nem úgy akarok megszerezni, hogy azonnal feleségül kérem. Először is azért nem, mert jó magam kizártnak tartottam volna, hogy igent mondana nekem. Másodszor pedig mi ilyesmiről még nem beszéltünk, így nagyon még nem gondolkodtam el ezen, de ha csak ennyi lenne az akadálya a boldogságunknak most azonnal felpattannék, megkérném, hogy várjon meg, azonnal jövök és most azonnal fennék egy jegygyűrűt. Még csak meg sem fordulna a fejemben, el sem gondolkodnék azon, hogy mindez mivel járna, mert bármiről képes lennék lemondani, akár az egyik napról a másikra is, ha kellene, meglehet, sőt biztos, hogy eleinte nem menne minden olyan könnyen, de hozzászoknék, sőt boldoggá tenne, ha velem lenne minden egyes nap és csak az enyém lenne.
- Tudom... Az én hibám. De azt gondoltam nem bocsájtanál meg. - Fogtam meg egyik kezét és finoman simítottam végig kézfején. Őrültségnek hittem ezt az egészet. Talán az is. De felőlem lehet ez akármi, ami még mindig ugyanazzal az érzéssel tölt el.
- Ez most fájt. - Vallottam be. - De erről már Te tehetsz. - Arról, hogy még mindig itt vagyunk, pedig otthon is lehetnénk az ágyban egymás karjaiban, ott csókolhatnám, ahol csak akarom, addig ameddig csak akarom, akár egész délután, este pedig folytathatnánk felelevenítve milyen jók is voltunk ebben.
- Pedig nekem lett volna egy sokkal jobb ajánlatom, mondjuk egy hajnalig tartó. - Mert attól alább nem adnám. Ezek után és ennyi idő után nem fogom beérni kevesebbel annál, mint amennyit kierőszakolhatunk egymásból.
    CREDITS: peek a bloody boo.  @ CAUTION 2.0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
399
Join date :
2012. Jan. 30.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Cukrászda 11.03.15 11:34

Aaron & Aurora


A szerelem olyan, mint a háború: könnyű elkezdeni, de nagyon nehéz megállítani.Megleptem? Ó, ha tudná, hogy saját magamat mennyire megleptem, sőt le is döbbentettem azzal, hogy végre felfogtam, hogy tényleg ez lenne az, amire annyira vágyok. Aurora McAdams nevet akarom viselni. Különös, de mikor egy pár voltunk sosem gondoltam erre… Most meg csak úgy hirtelen belém nyilallt a felismerés. Mint már neki is mondtam már nem az a nő vagyok, aki régen voltam, megváltoztam, na de ennyire, hogy kacérkodjak a házasság gondolatával? Nem is tudom… Mintha ez számomra egy garancia lenne Aaron részéről, mert ha képes lesz elvenni feleségül, akkor tényleg el tudom hinni, hogy komolyan gondolja ezt a második esély dolgot.
- Nem ment könnyen, de már képtelen vagyok tovább haragudni rád. Hogyan is tudnék? Te voltál az, aki az öltözőmet botanikus kertté változtatta. – Úgy éreztem meg kell neki bocsájtanom, máskülönben az egész múltamat képtelen lettem volna lezárni és már nem akarom, hogy az akkori sérelmem kihatással legyen a jövőmre.  
- Szerintem, ha már most elkezdjük egymást hibáztatni, hogy ki miről tehet, akkor bizony külön ágyban fogjuk tölteni az éjszakát. – Figyelmeztettem.
- Felkeltetted az érdeklődésemet. – Sejtelmesen elmosolyodtam, ahogy megrebegtettem előtte hosszú szempilláimat. - Mit gondolsz, ez az ajánlat olyan, amiről beszélni kellene, vagy inkább megmutatni mire is gondolsz, hogy biztosak legyünk abban, hogy én megértsem? – Alsó ajkamba harapva néztem fel azokba a csodálatos kék szemekbe. Nem tagadom, közel állok ahhoz, hogy megszegjem a feltételesemet egy kis közszeméremsértéssel. Ó, annyira nehéz kibírni, hogy ne teperjem le ebben a pillanatban, de mégis erősnek kell lennem. Attól, hogy nagyon is vágyok rá, még nem biztos, hogy ilyen gyors tempóban kellene haladnunk.


CREDIT TO UNWRAPPED ?! OF CAUTION 2.0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
134
Join date :
2012. Dec. 15.
Age :
32
Tartózkodási hely :
Ki sem találnád :DTémanyitásTárgy: Re: Cukrászda 12.03.15 9:34

Aurora & Aaron- Meg akinek az üzletben külön kellett rendelni, mert felvásárolta az utolsó száliig. De még jó, hogy megbocsájtottál, más különben amiből vennék neked gyűrűt? - Ha az utolsó centem is virágokra menne, abból nehezen. De még mindig kételkedem abban, hogy tényleg ezt akarjuk. Nem arról van szó, hogy benne vagy magamban nem bízom, de ez azért mégis csak egy életre szóló fogalmazzunk úgy szerződés, ami nem rúgható fel egyik napról a másikra és ha elveszem feleségül, akkor már nem is akarom felrúgni. A másik dolog pedig még mindig könnyebb valamiről beszélni, mint megvalósítani. De ha csak ezen múlna a boldogsága már holnap elvenném, de előbb járnunk kellene megtanulni és csak utána futni.
- Költözzünk össze. - Nyögtem ki váratlanul. Engem is váratlanul ért a felismerés, de szeretném, ha minden nap velem lenne és nem akarok erre még hónapokat várni, végül is felnőttek vagyunk mindketten, tudjuk mit akarunk, már csak meg kellene próbálnunk, másképp nem fogjuk megtudni, hogy működne-e.
- Célratörőbb lenne, ha inkább mutatnám, de ha beleegyezel előreszólok, hogy holnap reggelig nagyon el lennél foglalva. - Egyik kezem combjára simítottam, miközben közelebb hajoltam hozzá és egy finom csókot leheltem a nyakára, a füle alá. Szeretném folytatni, de ez most sehogyan sem lehetséges, viszont, ha még mindig büntetésben vagyok, akkor ma tényleg jobb lesz, ha külön ágyban, sőt külön lakásban töltenénk az éjszakát, mert most mondom kizártnak tartom, hogy megtudnám állni, hogy ne részesítsem forró ébresztőben éjnek évadján. Nem bírnám ki úgy, hogy közben tudom, hogy olyan közel van hozzám és azt is, hogy annyira nem kellene győzködnöm, de ugyanakkor próbálom, nagyon igyekszem tiszteletben tartani a döntését és jófiú módjára viselkedni. Szóval, elviselem a kínzó gyötrelmes várakozást, ha nagyon muszáj.      CREDITS: peek a bloody boo.  @ CAUTION 2.0


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
399
Join date :
2012. Jan. 30.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Cukrászda 14.03.15 17:22

Aaron & Aurora


A szerelem olyan, mint a háború: könnyű elkezdeni, de nagyon nehéz megállítani.- Teljesen őrültnek hittelek mikor láttam, hogy egymás után jöttek és csak jöttek a csokrok. – Viszont még akkor annyira mérges voltam rá, hogy ismét felbukkant az életemben és egy újabb esélyt akart tőle, hogy képtelen voltam értékelni ezt a gesztusát. Mégis a szívem mélyén már akkor biztos voltam abban, hogy képtelen leszek ellenállni neki, képtelen leszek arra, hogy visszautasítsam.
- Mi? – Ránéztem és találkozott tekintetünk, kék a kékkel. - Te most tényleg azt mondtad, hogy költözzünk össze? – Vicces, hogy ezen meglepődök miután konkrétan én álltam elő azzal a tervvel, hogy házasodjunk össze. Ez a két dolog nagyon is kéz a kézben jár egymással, mert ugye a házas emberek együtt szoktak lakni. Mégis annyi kérdés merült fel bennem hirtelen, de ami a leginkább foglalkoztat: ki költözne kihez, vagy néznénk egy saját, közös laskát magunknak?
- Akarom… - Fájdalmasan felsóhajtottam. - Nagyon is akarom, de szerinted nem kellene még ezzel várnunk? – Nem akartam nevetni, de aztán csak nem bírtam ki, mikor a szenvedély köde elpárolgott és rájöttem, hogy tényleg egy férfitól kérdeztem meg, hogy várjunk-e azzal, hogy meztelen testeink ismét összegabalyodjanak. El sem tudja képzelni, hogy mennyire az, hogy megérintsen, megcsókoljon, de még az is, hogy csak feküdjünk egymás mellett szótlanul, azt hiszem ez az egyik jele annak, mikor tényleg a megfelelő személybe szerettünk bele. Hiába követtünk el hibákat, hiába szakítottunk, mégis a sors egymásnak szánt minket.


CREDIT TO UNWRAPPED ?! OF CAUTION 2.0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
134
Join date :
2012. Dec. 15.
Age :
32
Tartózkodási hely :
Ki sem találnád :DTémanyitásTárgy: Re: Cukrászda 20.03.15 9:57

Aurora & Aaron
- Igen azt. Költözzünk össze. Mit szólsz? - Talán előbb ezzel kellene megpróbálkoznunk, az együtt éléssel, csak utána a házasság gondolatával. Nem azt állítom, hogy nem gondolná komolyan, csak szerintem ez lenne a legokosabb első lépés. Én kár még ma képes lennék megkérni a kezét és lemondani mindenről, ami az agglegény életmóddal jár, biztosan nem lenne eleinte könnyű, de hajlandó lennék rá, ha csak ezen múlna a kapcsolatunk. Ha valóban menyasszony akar lenni, annak semmi akadálya, mindössze csak egy kicsit váratlanul ért, még jó ideig nem számítottam hasonló ötletekre, sőt arra sem, hogy egyáltalán valaki jegyese szeretne lenni, nemhogy az enyém, pár hete még látni se akart, se szóba állni velem, szerintem érthető a reakcióm.
- Fogalmam sincs. Én nem várnék, de gondolom ezt Te is tudod. De mond meg Te. Én pedig várok, ameddig kell, mert nem akarok mást, csak Téged.  -Mutató ujjammal megemelve fejét állánál fogva fordítottam magam felé és csókoltam meg lágyan, finoman és édesen. Nem azért várok, mert nincs más választásom, végül is lenne, ha azt akarnám, de akkor minden hiábavaló lett volna. Nem azért harcoltam ki magamnak ezt az újabb esélyt, hogy aztán az első adandó alkalommal el is szúrjam. Sőt, egyáltalán nem akarom már elszúrni. Ha mással akarnék lenni, akkor valószínűleg meg sem próbáltam volna visszaédesgetni magam hozzá, csakhogy vele akarok lenni, ilyen egyszerű.
    CREDITS: peek a bloody boo.  @ CAUTION 2.0


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
399
Join date :
2012. Jan. 30.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Cukrászda 22.03.15 5:27

Aaron & Aurora


A szerelem olyan, mint a háború: könnyű elkezdeni, de nagyon nehéz megállítani.Alig egy hónapja senkinek sem hittem volna el, ha azzal hozakodott volna elő, hogy Aaron ismét részese fog lenni az életemnek. Azt pedig pláne nem hittem volna, hogy képes leszek neki megbocsájtani, adni neki egy újabb esélyt. Most pedig a lánykérés gondolata után az összeköltözés is szóba jött. Vajon mi már készen állunk arra, hogy ismét egy fedél alatt éljünk?
- Ez egészen váratlanul ért. – Ismertem be, miközben még mindig próbáltam felfogni Aaron javaslatát. Végül is logikus lépés lenne, mielőtt egyéb lépéseket tennénk meg a kapcsolatunk érdekében. Vajon tényleg meg fogja kérni a kezemet miután összeköltöztünk? Vagy netán az összeköltözés felnyissa a szemünket és észhez térünk? Szerintem egyikünk sem hiszi, hogy könnyű fog lenni, de mégis mindketten meg szeretnénk próbálni.
- Mégis hogy képelted el? Hozzád, vagy hozzám, vagy esetleg nézünk közösen egy lakást, ahol szívesen laknánk együtt? – Szeretem a lakásomat, de mégis jobb lenne, ha valahol máshol kezdenénk új lappal. Remélem, hogy Aaron is egyet fog velem érteni és legalább már a lakás témán nem kell vitatkoznunk.
- Szóval ez azt jelenti, hogy ha azt mondom, hogy pontosan egy év múlva bújunk ismét az ágyba, akkor várnál rám egy évet? – Cukkolni próbáltam, hiszen nekem sincs érdekemben az, hogy egy évig várólistára tegyem. Sőt, nem vagyok biztos abban, hogy egyikünk is képes lenne kibírni egy hosszú éven keresztül azt, hogy ne legyen közöttünk intimitás.
- Csak engem? – Kérdőn felhúztam egyik szemöldökömet. Bevallom egy egészen kicsikét gonosznak éreztem magam, ahogy kezem elindult combján. Szép lassan simogattam, egyre inkább belsőcombja felé tévedve.
- Aaron miért vagyunk még mindig itt? – Melyikünk lakása lehet most közelebb? Én már nem akarok várni. Akarom. Olyan rég érezhettem már, hogy az enyém lenne, most ismét vágyok arra az érzésre.


CREDIT TO UNWRAPPED ?! OF CAUTION 2.0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
134
Join date :
2012. Dec. 15.
Age :
32
Tartózkodási hely :
Ki sem találnád :DTémanyitásTárgy: Re: Cukrászda 26.03.15 17:24

Aurora & Aaron
- Bevallom fogalmam sincs. Mennyire ragaszkodsz a lakásodhoz? Az enyém szerintem kettőnknek már kicsi lenne... - Szeretem a lakásom és őszintén nehezen válnék meg Tőle, de megtenném, ha azon múlna, elvégre az csak egy lakás, igaz, hogy az életemnek egy bizonyos időszakát képezte, de most épp azon lenne a hangsúly, hogy új időszakot szeretnénk kezdeni, méghozzá együtt, szóval szerintem akár nézhetnénk egy másik lakást is, amit közösen választanánk ki, bár van egy olyan érzésem, hogy ez nagyobb részben az Ő döntése lenne... Még mielőtt képes lettem volna megszólalni nyeltem egy nagyot, de ennél jobban belegondolni már nem akarok. Egy év az rengeteg idő és bízom benne, hogy nem gondolná komolyan és nem lenne képes ezt művelni velem. Tulajdonképp mi értelme lenne...
- Khm... Igen, az pontosan azt jelentené. Sőt, még a napokat is x-ezném a naptárban holnaptól indítva óra, perc pontossággal. - Én ennek nem sok vagyis inkább semmi értelmét nem látom. - De gondolj bele, hogy ahelyett, hogy szenvedtetsz milyen szép egy évünk lehetne. - Vettem elő azt az ellenállhatatlan mosolyomat. Ez a kapcsolat már nem csak a szexről szólna, hanem rólunk és ha megengedi, akkor be is bizonyítom, hogy képes vagyok komolyan gondolni egy kapcsolatot és felnőni a feladathoz.  
- Csak Téged. - Simítottam kezem az övére lehetőleg, hogy hagyja ezt abba, amit csinál, mert van róla elképzelésem mégis mihez is szeretne közelebb kerülni, azaz mit is szeretne elérni és sikerülni is fog, ha így folytatja. Meglepetten pislogtam párat rá. Bevallom nem számítottam rá, hogy ilyen hirtelen és váratlanul megfogja gondolni magát.
- Fizetek ás mehetünk. - Teljesen egyetértek abban, hogy jobb lenne, ha ezt a lakásunkon beszélnénk meg, pláne, ha így akar finoman provokálni közben, ez pedig mégis csak egy nyilvános hely, nem arról van szó, hogy szégyellős lennék, épp csak kellemetlen lenne a szituáció. Mire fizettem Aurora is utánam jött és kézen fogva hagytuk el a cukrászdát régi emlékekkel a hátunk mögött.
    CREDITS: peek a bloody boo.  @ CAUTION 2.0


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Cukrászda 26.03.15 17:29

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Cukrászda

Vissza az elejére Go down

Cukrászda

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
5 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Külváros :: Szórakozóhelyek-