welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Lorena és Axel megmutatja hogy kell igazán ünnepelni

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2do you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena és Axel megmutatja hogy kell igazán ünnepelni 29.10.12 23:19

Bólintok egyet, ezzel jelezve számára, hogy részemről le is van zárva ez a téma. Remélem nem is fogjuk újból felhozni, sem szavakban sem pedig tettekben, mert a szívroham kapna el, hogy ha az éjszaka közepén arra kellene kelnem, hogy Lorena sikoltozik. Egyetlen egy esetben viselném el, hogy sikolyok törnek ki belőle, az pedig az örömsikolyok, annak az örömnek a sikolyai, amiben én részesítem.
- Nem, arra semmi szükség sincs. - Nem pontosan ezt a reakciót szerettem volna kiváltani belőle az őszinteségemmel, de hát az élet nem kívánságműsor. Eddig azt hiszem, hogy mindenben teljesen őszinte voltam vele és ezt fordítva is elvárom. Olykor türelmetlen és uralkodó fogok lenni, de én már csak ilyen vagyok, vagy elfogad így, vagy nem fog működni a kapcsolatunk és véget kell vetnünk neki.
- Valamiért úgy érzem, hogy hamarabb meg fogom tudni, mint szeretném. - Pimaszul elmosolyodok, persze tudom, hogy a női nem milyen azokon a bizonyos nehéz napokon, de Lorena annyival másabb, mint a többi nő, akikkel eddig dolgom volt, remélem ebben is más lesz, legalább csak egy kicsit legyen az ünnepnapjain normális, mert nem erősségem nyugodt fejjel gondolkozni a hisztériák mellett, ezért talán mondanék pár olyan dolgot, amit megbánnék a későbbiek folyamán.
- Téged még egy krumplis zsákban is megnéznének, de legalább így csak néznek, de nem látják azt, amit én. - Elégedett mosoly jelenik meg pofázmányomon, csak is elégedett lehetek az asszonyommal és úgy gondolom, hogy teljesen érhető, hogy nem akarom, hogy mással kelljen osztoznom csábos teste látványában. Az a megtiszteltetés csak nekem járjon ki! Ameddig kedvesemre vártam, addig megengedtem egy gyors telefonhívást, rendeltem egy taxit, mert sejtem, hogy az ünnepléshez az alkohol fogyasztás is dukálni fog és nem szeretnék semmi drámázást a mai estére. Elég volt nekem az az egy karambol....
- Utólagos engedelmeddel hívtam egy taxit. - Alig, hogy kimondtam már hallottam is a taxist dudálni a ház előtt jelezve, hogy megérkezett. Lorenával az oldalamon indultam ki vele a házból, majd a taxi ajtaján kinyitottam neki, beszállt, én pedig követtem.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena és Axel megmutatja hogy kell igazán ünnepelni 29.10.12 23:53

- Igazad van. - De végül is ez nem kívánságműsor és előbb-utóbb vagyis hamarosan egyébként is szembesülni fog a tényekkel és a helyzettel ha akarja ha nem és ehhez a kíváncsiságnak semmi köze. A türelemnek annál inkább és ahogy hallom... Nos, hát nem bővelkedik benne. Érdekes napik lesznek azok és úgy hiszem mindkettőnknek oda kell tenni és tűrni ahhoz, hogy sikeresen át vészeljük a dolgot, de ennyit én is megérdemlek vagy nem? Én is el fogom viselni a hét és a hónap minden napján még ha nem is lesz könnyű, hiszen eddig még senkivel sem éltem együtt úgy igazán és senki sem akarta még beosztani az időmet vagy hasonlók. Még hozzá kell szoknom, hogy most már nem csak én vagyok és, hogy ez még nem kimondottan az én felségterületem. Ez kicsit nehéz lesz, mert eddig többnyire egyedül voltam a lakásomban, amikor csak tehettem és a magam ura voltam, de azért erre gondolhattam volna már akkor is mikor vissza mentem a börtönbe... ez úttal látogatóba.
- Az könnyen lehet. - Sajnálom, de ez ellen én már igazán nem tudok tenni semmit se. Így kell elfogadnia és szeretnie azokon a napokon is. Semmi egyebet nem várok el csak egy ki figyelmet és törődést.
- Abban biztosan, de aligha hiszem, hogy látni is fognak valaha benne. - Nevetem el magam. Hát ez igazán... egy nem minden napi hasonlat volt. De gondolom azt tudja, hogy zsákot még az ő kedvéért sem öltenék magamra és a zsákban futást is ki nőttem már.
- Gondolatolvasó... Ki a fejemből... - Jó az ha valaki megért szavak nélkül is, de azért néha az is jobb ha nem tudja, hogy mit és mire gondolok. Mert egy dolog gondolni valamit és egy másik ki is mondani azt... és én nem szeretnék minden gondolatomnak hangot adni.
Nem mondom... Ezzel le vette ma estére a felelősséget a vállamról, hogy így nem nekem kell majd vezetnem és így annyival jobban el engedhetem magam.
- A Night Club-ba legyen szíves... - Bátorkodtam közölni a sofőrrel a helyszínt miután mindketten beszálltuk... Tudom, ki kell használnom, hogy egyelőre még én irányíthatok és nekem most csak annyi a célom, hogy mindketten a lehető legjobban érezzük magunkat egymás társaságában.
Vissza az elejére Go down

Lorena és Axel megmutatja hogy kell igazán ünnepelni

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Similar topics

-
» A nagy vízesés
» [Játékos Küldetés] Mersz vagy nyersz?
» "Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned."
» Menyétek kódexe
» Shintaro Yun

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Axel Hansen háza-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához