welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Crystal Haynes
 

Share| .

Motel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3do you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Motel 14.03.13 22:18

A kurva életbe...

- A kurva életbe.. - hallottam már hangosan is, nem csak a fejemben amikor ellépett mellettem és rohanni kezdett le... végig a csaj után. Az isten bassza meg.. AZ ISTEN BASSZA MEG! - dühöngtem már fejben ahogy felé fordulok.

- Peeersze! Menj csak! Csináld csak! Nyald ki a seggét, ahogy régen! Aztán majd kurvára örülhetünk amikor kinn végezzük az erdőszélen két kibaszott golyóval a fejünkben! - kiáltottam már utána, de nem tűnt úgy mintha egy percig is meghatná. Az isten b*ssza meg...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Motel 14.03.13 22:37

Rohadj meg... - ez játszott a fejemben, de magam se tudom miért. Mégse szóltam egy szót sem, csak egyetlen, a fejem fölött felmutatott középső ujjal jeleztem, hogy tehet egy szívességet, némiképp azt hogy most kurva gyorsan eltűnik és befogja a pofáját, mielőtt én fogom be.

- Rita... - értem utol aztán mégis, nem rohantam, igazából.. igazából azt se tudom mi az istennek is vagyok itt igazán. Mégis itt vagyok. Mögötte. Ő meg.. megállt, egy büdös szót se szól, ezért én is megállok a háta mögött.

- Sajnálom... - mondtam már megint a nem is annyira régit, de ugyan mi az istent mondhatnék!? - Nevilt... - folytattam aztán tovább ami csak úgy jött magától. Nem érdekelt. Kurvára nem. Ez az egész nap... Bassza meg!

- Tudom, hogy azt mondtam, hogy megváltozott, de... - aha, és most hogyan tovább!? - Mindegy... Sajnálom.. - sóhajtottam nagyot, kb. kurvára nem tudva, hogy mit is keresek itt, mit szabadkozom, és úgy egyáltalán mi a faszt akarok elérni ezzel. Semmit! - vágta rá azonnal a fejem, de nagyon jól tudtam, hogy ez így nem igaz. Nem akartam hogy rosszul érezze magát. Egy percig sem. Azok után, hogy...

- Holnap.. ott leszek.. - biccentettem már a szemeibe, ha útközben hátra fordult felém. Hogy ezzel lezártnak tekintettem e? Nem tudom. De mégis... ezt meg kellett tennem. Legalább ennyit.. Mert így éreztem helyesnek.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Motel 14.03.13 23:20

nosztalgiáztam ♫

Hogy a picsába ne hallottam volna minden egyes szót? Nem voltam süket, a kurva életbe is! És minden egyes ideges másodperccel később csak még hosszabban szívtam meg a cigit, remélve, hogy legalább elzsibbaszt, vagy valami, de cseszettül nem segített, gyanítottam, hogy egy egész raklapnyi szar se tett volna jót nekem. Messze volt az a rohadt ajtó, amin kívül Günter várt és a motorom is. A franc essen belé!

A nevem hallatán a legszívesebben baszd megoltam volna, és még pár lépcsőfokot azért megtettem, mire megálltam. Miért nem juthatok ki könnyedén? Magamon is meglepődve egy hatalmas, megfáradt sóhajt hallattam, egy egészen rövid időre a mennyezet felé nézve, oda fújva a füstöt is, majd a mellettem lévő falon elnyomtam a cigit, elpöccintve a cigit a jó élet tudja, hova. Nem érdekelt.

- Én is ugyanezt tenném a bátyámért, ha tudnám. Vagy még többet - kezdtem bele halkan, valamennyire összeszedve a gondolataim, és valahogy, valamiért, ok nélkül, mégis számtalan indok miatt Gabriel felé fordultam. Látni akartam volna? Talán. Igen, a francba is! Nyolc évig kellett nélkülöznöm, azt hiszem, megérdemeltem, hogy még egyszer.. egy rövid időre újra láthassam! - Mindig is utált. Ez nem fog ezután sem változni - ugyanolyan érzelemmentes volt a hangom, mint amikor leléptem volna.. és csak egy vállvonással jeleztem, hogy.. tudva, komolyan gondolja a sajnálatot, mégsem tudtam vele mit kezdeni.

Csak bólintottam a szavaira, nem mintha nem tudtam volna, hogy már az első esetben is komolyan lehet őt venni, de az ember ilyenkor mit tehet? Kurvára nem tudtam, nem szokásom másokkal foglalkozni. Nem azért, mert bármit is akartam volna, de egészen felléptem, Gabe alatti lépcsőfokra állva felnéztem a szemeibe. Nem akartam hangosan beszélni, mert Nevil bármerre ólálkodhatott.

- Nem kell, hogy az öcséd mindenről tudjon - komolyan néztem a szemeibe, és ez egyfajta intés volt, vagy kérés, hogy még csak véletlenül se avassa be az öccsét a velem történtekbe. Kurvára nem kellett, hogy minden szarral baszogasson, ha eddig még nem élte volna ki magát a kis seggfej. Már így is túl sok volt számláján. - Holnap nélküle gyere, ha azt szeretnéd, hogy túlélje azt a napot - ezt is ugyanolyan halkan mondtam, mint az előzőt, bízva abban, hogy csak mert az öccse felhúzza, nem fog mindent elszarni nekem. Utáltam a levesembe köpött legyeket. Főleg, hogy ez Vinnie kurva levese volt.

- Van még valami, Gabe? - abszolút hiányzott a kérdőrevonás, és mindenféle szaros agresszió a kérdésemből, egyszerűen csak tudni akartam, hogy csak ezért kellett-e megállnom, hogy az öccse hülye, vagy esetleg volt-e más is..
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Motel 15.03.13 0:09

Csak biccentettem a szavaira. Nem mert egyet értettem vele, pusztán csak mert valahol igaza volt. Ő és Nevil... sosem szívlelték egymást, és Nevil mindig is az az ember volt aki előbb beszélt és cselekedett, de csak később gondolta végig a dolgokat. Akár csak ő. Régen... Hogy most milyen? Nem tudom. Korábban azt mondtam volna semmit sem változott az évek alatt, de most.. nem ismertem. Ezt a felét még nem ismertem, és egy részem piszkálta, hogy igen, szeretném megismerni. Még ha jól is tudtam, hogy ez a lehető legnagyobb balfaszság, amit elkövethetek az életemben. Mégis...

- Úgy lesz... - feleltem csak fél hangerővel, jól tudtam én, hogy miért halk a hangja és hogy miért lépett közelebb, az illata.. mégis... - Köztünk marad! - biccentettem csak közelről a szemeibe ahogy ott állt előttem, de valamiért nem tudtam kitépni a szeméből a szemeimet. Ott fenn, mennyivel könnyebb volt ez! Ott nem állt ilyen.. közel.. Nem volt ilyen.. bizalmas a viszony kettőnk között, és én talán még nem voltam ennyire felkavart ott benn.
Nyelnem kellett amikor megint a hangját hallottam, de a szemem még mindig ott ragadt a szemeiben. Először nem szóltam. Hogy megkukultam? Nem.. nem hinném. Egyszerűen csak...
Újra nyeltem ahogy egy újabb adag levegő töltötte el a torkomat, és az a régi parfüm.. az a régi illat, most nem az emlékeket tépte elő. Most valami teljesen más volt ami felperzselt.

- Nem.. nincs más.. - nyeltem megint és éreztem ahogy ökölbe szorul a kezem magam mellett. Izzadtam.. ahogy régen, mégis sikerült a felszínen tartanom az eszemet, és továbbra sem mozdultam, még akkor sem amikor elfordult, hogy lelépjen.

- Rita! - hallottam aztán mégis a saját hangomat, mire megint felém nézett. - Jó volt újra látni Téged... - ragadtam vissza a szemeibe, a hangom karcos.. de mégis halk.. mintha nem is az enyém lenne, de tisztában voltam vele, hogy minden egyes szót komolyan gondolok. Sőt! Most bármit megadtam volna érte, ha újra érezhetem! Mégis a kezem.. még mindig ökölbe szorulva bírt maradásra magam mellett. Nem lehet... Az isten bassza meg... Nem lehet...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Motel 15.03.13 1:06

Hosszan néztem a szemeibe, utáltam a kézfogásokat, ez valahogy mégis írás nélküli megpecsételése volt az alkunknak, és valamikor azt hiszem, még biccentettem is a szavaira. Nem vagyok benne biztos, hogy csak az előzőek miatt léptem vissza hozzá. Leszartam, mi van Nevillel, és meg is érdemelte azt a szaros jobbost, de valahogy már nem az járt a fejemben, hogy az elmúlt évek hiányát kidühöngöm magamból úgy, hogy Gabe lenne a célpontja.

Megint beszéltem, csak hogy elvigyem a gondolataimat más irányba, el róla, el arról, hogy újra láttam, hogy az egész szar a fejemben lesz napokig, és kurvára reméltem, hogy Vinnie nem akart mindent tudni. Legalábbis az érzelmi részét ennek az egész megbeszélésnek. Lehet, hogy mindent megosztottam vele, ismert, tudta jól, mikor mire gondolok, de voltak dolgok mindkettőnk életében, amire maximum csak következtetni tudtunk. Nekem meg nem volt kedvem elmondani azt, hogy utáltam, és mégis, őszintén, rohadtul megnyugodtam, hogy tényegesen él Gabe és nem csak valami szaros átverés az egész.

Egyetlen szó nélkül fordultam el a szavait meghallva, de megakadályozott az, hogy ismét a nevemet mondta, kíváncsian felnéztem rá, és amit mondott... Csessze meg, jól esett, iszonyatosan jól, és mielőtt még megakadályozhattam volna, már az arcomon repesztett egy kurva mosoly. Nem teljesen boldog, mégis.. olyasvalamit éreztem abban a pillanatban, amit régen is iránta. Mielőtt még elkaphattam volna róla a pillantásom, láttam, hogy feszült meg, ökölbe szorulva a kezei, és valami oknál fogva egy ideig az öklét figyeltem.. majd visszanéztem a szemeibe, és csak nagy sokára szólaltam meg.

- Téged is. De ha holnap elkésel, esküszöm megnyúzlak - nagyon nem tudtam ezt már egy jókedvűbb mosoly nélkül mondani, és mielőtt még válaszolhatott volna, sarkon fordultam, és olyan gyorsan, ahogy csak tudtam, hangos koppanásokkal a csizmámmal siettem ki az épületből azonnal a motoromra ültem, ahonnan az épületet néztem szótlanul percekig. Miért ilyen nehéz?

Aztán egy telefonhívás Vinnie-nek még mindig a motelt nézve, ahol.. valahol odabenn Gabe volt, valószínűleg Nevillel. Tárgyilagos voltam, szűkszavú és csak a minimumra törekedve beszéltem a fejessel, kihagyva minden lószart, ami az nem tartozott az üzlethez. A bukósisak aztán a fejemre került, és rohadtul nem érdekelt, hogy Günter követett-e, el kellett tűnnöm innen.


{ Nagyon szépen köszönöm a játékot } Cool
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Motel 17.03.13 16:27

Jó volt mosolyogni látni. Hiányzott. Most ugrottak talán csak elő az igazán jóóó emlékek, az idő amit együtt töltöttünk, a vad kefélések utáni kellemes idők, amikor akár órákig is képesek voltunk csak egymáson fetrengve bámulni a plafont, vigyorogni, beszélgetni teljesen felesleges dolgokról, a jövőről.. álmokról.. vágyakról... egészen amíg nem dörömböltek az ajtón vagy csörgött meg a telefon, hogy munka van és takarodjunk vissza az életbe. Akárhogy is volt, szerettem azt az életet. Akkor legalább néha volt kapaszkodó, egy kis szünet, és még ha akkor minden más is volt, mert azért az ember lényegesen erősebb ha egy komplett banda áll a háta mögött, akkor is meg volt az esélye, hogy egy- egy dezertőr valamelyik bandából lazán a hátadba küld egy 9mm-est.
Akkor tértem vissza a földre, amikor megint beszélni kezdett. Akkor eresztettem csak a szorításomon, öntudatlan volt, mégis amint kapcsoltam leeresztettem.

- Ott leszek.. - motyogtam, de ezt már csak a hátának, és szememmel végig követtem amint elhagyja az épületet.
A következő percek.. na igen, álltam még ott egy jóóó darabig, talán csak nem volt kedvem visszamenni hogy Nevil-t elrendezzem, piás is volt, éreztem a leheletén, és most leállni vitázni vele.. - dörzsöltem meg a homlokomat, de nem volt mit tenni. Amit muszáj azt muszáj. - nyeltem el egy utolsó sóhajtást, és hátraarcot véve megindultam fel a lépcsőn, hogy egyszer és mindenkorra lezárjuk ezt az ügyet. Rohadtul nem volt most kedvem ahhoz, hogy még az ő hülyeségeit is elrendezzem. de.. ez van!

- o -

Felérve az emeleti folyosóra, csake gy pillanatra álltam még meg a lépcső tetején. Szentimentális voltam, az isten verje meg, de muszáj volt még egyszer visszanézzek oda, az előbbi helyre. Azután viszont..

Minden egyes szó vagy lecseszés nélkül léptem be a tövig kitárt ajtón. és nem is kellett csalódnom. Ott támasztotta az ablakpárkányt, pont ahogy sejtettem.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Motel 17.03.13 16:27

Elegem volt! Rohadtul elegem az egészből! A rohanásból! A bujkálásból! Az életből,és főleg hogy emiatt a szemét ribanc miatt újra mennünk kell, de abból még inkább, hogy Gabe mostantól hülye lesz és megint időbe telik majd amíg ráncba szedem! Csak bámultam ki az ablakon, figyelve a háttérben játszó fényeket, és azon kattogtam, mi lesz ha visszajön. Ha végzett. Megint bőröndök... kocsi.. kilométerek.. és Jas... Nagyot kellett nyeljek a gondolatra, holott rohadtul nem tudtam mit kattogok ezen. Volt.. megint, vége. Ennyi. Majd egyszer talán megint találkozunk, majd megint összefutunk egy vadító estére, és talán megint úgy érzem boldog vagyok egy egész tetves éjszakáig. Ekkor hallottam meg a lépteket.

- Mennyi időnk van.. - mondtam inkább mint kérdeztem, de nem vettem a fáradságot, hogy hátra forduljak. Egyrészt mert nem érdemelte meg, másrészt mert kurvára nem akartam, hogy lássa a kétségbeesést a szemeimben. Nem akartam tovább futni. Rohadtul nem!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Motel 17.03.13 16:30

- Nem megyünk sehova! - hallottam a hangjából kiütköző érzéseket, de nem érdekelt. Még mindig nem tetszett amit leművelt odalenn és még ha más esetben azt is mondanám igaza van, jogosak a félelmek, most nem tudott a dolog érdekelni. Talán elvakult voltam meglehet. De valahol megnyugtatott a tény, hogy a saját bőrömet viszem a vásárra, a saját döntésem, neki nem származhat baja ebből, és ha engem kicsinálnak... Akkor a saját hülyeségem miatt veszek el.

- Munkát kaptam.. - beszéltem csak lassan koppanó léptekkel lépve beljebb és nem kellenek a kíváncsi fülek, halkan csuktam be az ajtót a hátam mögött.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Motel 17.03.13 16:32

- Miféle munkát..? - fordultam már meg felé, nem érdekelt, hogy az előbb még nem akartam belenézni a szemeibe, az egészet már valami értetlen kíváncsiság vette át.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Motel 17.03.13 16:33

- Ne törődj vele.. - nyeltem el egy sóhajtással, és tovább lépkedve befele gombolni kezdtem az ingemet. Meg akartam már szabadulni a véres cucctól a testemen és egy jóó zuhany sem ártott volna a mai nap után.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Motel 17.03.13 16:38

- Mi az, hogy ne törődjek vele!?? - kaptam fel a vizet egy pillanat alatt, mikor ő még mindig dög nyugodtan lépkedett, mintha minden a lehető legnagyobb rendben lenne és épp csak vakációzni jöttünk volna el erre a rohadt helyre hogy félrerakva a napi unalmas életet, kipróbáljuk milyen is egy igazi nyüzsgő, nagyvárosban. - Mi a fasz van veled!?? Normális vagy? Van róla fogalmat mit beszélsz? - léptem én is közelebb csak hogy tisztában legyen vele, hogy nem viccelek, nem szarozok én vele, és igen, van hogy egy büdös szó nélkül teszem amire utasít, mert elfogadom, hogy ő az aki a jobb ebben, kiszámolja mit-merre, de most hogy ez a kurva feltűnt itt, az egész teljesen megváltozott.

- Gabe, csak azt ne mondd nekem, hogy ez a ribanc belerángatott valamibe.. - vettem vissza a hangerőből hitetlenséget tükrözve, mert valami azt súgta, hogy nagyon is igazam van. Az isten b*ssza meg! Az isten b*ssza meg...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Motel 17.03.13 16:42

- Vigyázz a szádra! - torpantam meg szigorú szemekkel ahogy közelített, nyilvánvalóvá téve, hogy rohadtul nem tűröm, hogy így beszéljen róla a közelemben. Volt ami volt.. történt ami történt, még az se érdekel mennyire utálja, mert nem felel meg az ő.. igényeinek, de egy percig sem tűrtem ezt a beszédet a közelemben.

- Valami nagykutya... Itt Vegasban. Felbérelt egy munkára, és Rita volt a közvetítő. - vázoltam aztán szűken a helyzetet, csak hogy mégis adjak is valamit meg nem is, de ne pattogjon feleslegesen vagy csak úgy zsigerből kavarjon be.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Motel 17.03.13 16:54

- Peeersze. Közvetítő… - húztam el a szót, a fintorgással nyilvánvalóvá tébve mennyire nem tetszik ez nekem. ROHADTUL nem tetszik! Ahogy az se, hogy a kis liba füttyent, ez meg eldobva az elmúlt nyolc évet csak lihegve rohan utána, hogy önkényesen puskacső elé tegye a fejét!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Motel 17.03.13 16:55

- Nev! Tudom sajnálni ha valami nem tetszik, de ez van. Felnőtt ember vagy! Már kurva rég, ha nem tetszik, nyitva az ajtó, mehetsz! – néztem rá szigorú szemekkel nyilvánvalóv téve, hogy nem viccelek. Egy szavába sem kerül, mehet a fenébe, meg se kell mondania merre megy, ha attól fél.. ha attól… Soha nem adnék ki egy információmorzsát sem róla. Még ha ki is beleznének…
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Motel 17.03.13 16:57

Csak néztem a szemeibe. Komolyan nem hittem el, hogy ekkora.. faszfej, beugrik annak a nőnek, önként megy a saját veszte elébe, és én hagyjam? NEM! A büdös picsába, egy percig sem hagyom, hogy megtegye!

- Gabe, gondold már ezt át! Hogy talált meg!? Hogy került ide!? Pont.. ide! Honnan tudta hol vagyunk, ha még a fejvadászok se találtak ránk!? Nééézd milyen véletlen.. – nevettem el cinikusan – A kis tündérke csak feltűnik valami csodavilágból és PONT.. kiszúrja hol is szálltunk meg! – vált már mérgessé a hangom, mert igen, az voltam! Kurvára dühös voltam arra a nőre, meg erre az egészre, hogy nem ééén voltam itthon és basztam ki az utcára a seggét, Gabe-nek még csak találkoznia sem kellett volna vele! Azt isten bassza meg! – dühöngtem még mindig ellökve magam az előbbi helyemről hogy eltávolodva tőle magamban dühöngjek. Hogy meg fogom tudni győzni? Egy percig sem hittem benne. Mégis muszáj volt mindent megtennem! Most engedjem el? Ennyi év után hagyjam hogy egyenesen belerohanjon a vesztébe? A szart!

- Gabe… Mi az istenért nem tudunk elhúzni a fenébe..? – ütöttem meg már valamivel gyengébb hangot, volt bennem pia dögivel de jól tudtam ha leugatom többet ártok, mint használok vele. – Gyanús ez a nő… Túúl gyanús! Menjünk.. pakoljunk össze és álljunk tovább. Majd kapunk munkát.. máshol. Bármit! Ha kell akár még szart is pucolok, de ne ugorj bele.. – vettem elő a kérlelő hangomat ami nálam eleve nagy szó, de ha egyszer ő a.. testvérem. Kurva sok mindent hajlandó voltam megtenni érte.


A hozzászólást Nevil Turner összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 17.03.13 23:55-kor.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Motel 17.03.13 23:24

Rövid csönd. Ez volt az ami következett. Hallottam ám a szavait, sőt, értettem is őket, az álláspontját.. minden egyes szavát felfogtam, és igen, más esetben… talán én is így cselekednék. Átlagos esetben. Csak ez most valahogy nagyon nem volt átlagos eset. Bíztam benne… Még mindig, lehet hogy rosszul teszem, de a múlt… Bíztam benne. Rita soha nem tudna elárulni engem. Legalábbis… bíztam benne.. – túrtam tíz ujjal a hajamba a homlokomnál ahogy leraktam magam az ágy oldalán és könyökeimmel megtámaszkodtam a két térdemen. Csak rövid csönd után fordítottam a fejem felé, hátra a hátam mögé, az ablakhoz ahol ő eddig is ácsingózott. Tízezer okom volt rá, hogy a munka oldalára álljak. Még is volt ott valami más is. Egy sokkal nyomosabb indok…

- Nev… - kezdtem bele félhalkan, egy rohadt percig se izgatott, hogy az előbb még fürödni készültem, jól tudtam, hogy ezt még le kell rendeznem. Valahogy. – Nev, én bízom benned… - folytattam halkan – Mindig is bíztam benned, különben nem lennék most itt. Mindig is láttam valamit a szemeidben. Már akkor is ott.. nyolc éve, az ajtóban. – sóhajtottam egy közepeset – Valamiért tudtam, hogy bíznom kell benned, hogy nem hagyhatom hogy elmenj, és most én kérem ezt tőled.. – hallgattam megint el, de csak egy rövid időre - Bízz bennem! – erősítettem kissé a hangomon – Tudom mit csinálok… - fordultam vissza magam elé, de tényleg tudom? Tényleg tisztában vagyok vele, hogy miért is viszem vásárra a bőrömet? Nem tudom… Hinni AKARTAM! De azt jól tudtam, hogy ha nem próbáom meg.. egy egész rohadt életen át bánni fogom….


A hozzászólást Gabriel Sadik összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 17.03.13 23:58-kor.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Motel 17.03.13 23:27

Csak bámultam magam előtt a szakadt padlót… Mit tehetnék? Mondjam azt, hogy nem érdekelsz, kapd be, én leléptem!? Igen, valami ilyesmit kellett volna mondanom. Mégsem jött ki hang a torkomon, és nem tudom miért nem voltam rá képes. De tudom. Mert szerettem. Akármi is volt, akárhogyan is, senki másom nem volt az életben. Csakis ő. És ha még őt is elveszítem…

Orbitális sóhaj tépett át a tüdőmön, de még mindig nem tudtam megszólalni. Megfordultam. Az ablak felé. Az tuti. Kinéztem rajta, de baromira nem láttam mást, csak mindazt ami a fejemben keringett. Aztán.. magam se tudom hogy, a semmiből, csalódott hangon szólaltam meg.

- Jól van. Rendben. Csinálj amit akarsz… - beszéltem egész monotonul, de nem bírtam tovább egy légtérben vele. Csak oldalra pillantva felkaptam a belépéskor lehajított kabátomat és megcéloztam az ajtót.

- De ne mondd, hogy én nem figyelmeztettelek… - álltam még meg egyenesen az ajtóval szemben,  de aztán nyomtam is a kilincset és eltűntem az egész mögött. Muszáj volt kiszellőztetnem a fejemet… a lehető legtávolabb innen.

(OFF)

Folyt. ITT..


A hozzászólást Nevil Turner összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 27.03.14 1:57-kor.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Motel 17.03.13 23:35

Nem örültem neki, hogy eltűnt, AHOGY.. eltűnt, de nem mentem utána. Így kellett lennie. Majd megbékél. Rendbe jön, vagy tudom is, én, nem érdekel. Ami viszont jobban érdekelt, a holnapi nap. Erős volt a késztetés, hogy háttal elvágódjak az ágyon keresztbe és csak a plafont bámulva gondolkodjak, de jóóól tudtam, hogy mik jutnának az eszembe. Emlékek… Emlékek.. Rólunk. A régi időkről… Ezért megspóroltam magamnak néhány órányi merengést, vagy épp légből kapott lehetőséget, és feltolva magam az ágyról inkább megcéloztam a zuhanyt. Jó lesz megszabadulni végre a vértől, tiszta ruhát húzni, és leugrani a szemközti közértbe egy üveg whiskyért. Most nem vágytam másra. A magány és én. Mi ketten mindig is jó társai voltunk egymásnak, pláne ha egy üveg is közrejátszott. És most nagyon is szükségét éreztem annak az üvegnek…

- 0 -

Nevil nem aludt itthon. Ezt biztosan láttam másnap reggel, de egyáltalán nem aggódtam a tegnapi nap tekintetében ugyanis mindig ezt játszotta. Felhúzza az orrát, lelép, beújít valami bigét, aztán 2-3 nap múlva előmászik nagy vigyorral a képén és szent a béke. Bíztam benne.. Most is.
Alig 8-kor csörgött a vekker és egy újabb zuhany után valami azért még motoszkált bennem. Mi van ha valami rosszul sülne el!?? Ha balul.. Ha valami félrecsúszna az egészben, nem akarok úgy megdögleni hogy Nevillel haragban váljak el még ha nem is igazán én mondtam ki az isten hozzádot. Tíz óra volt.. a telefon a kezemben, én meg lerakva magam az ágyra pötyögni kezdtem, hosszan.. de most egyáltalán nem érdekelt.
"Nev. Elhúztam a megbeszélt helyre. Amint tudlak, értesítelek a fejleményekről. Ha nem jelentkeznék.. olyan 5 órán belül se, pakolj össze mindent, húzz el a francba, a számlaszám.." - néztem félre az éjjeliszekrényre, nem az túl nyilvánvaló. "A szekrény mögött lesz, a falon, a kép mögött. Ha bármi rosszul sülne el, vedd ki a pénzt, kaparj össze mindent aztán..." Itt rövid szünet következett talán percekig is azon törve a fejemet hogy ide mi is kerüljön. Aztán mégiscsak megvolt.. "Aztán vigyázz a seggedre, mert ha idő előtt találkozunk odaát.. én tuti agyonverlek!" - egy kacsintó fej, és vége. Vagy mégse.. "Szeretlek te barom!" - sóhaj.. és itt a vége.
Küldés.. Aztán gyors törlés a menüben, a számot, amit fejből amúgy is rendesen tudok, maga az üzenet törlése, telefon a farzsebbe, néhány dollár.. és a kulcsok.

Utolsó pillantást vetve a szobára még rendre felmértem mindent. Remélem minden rendben lesz. De ha mégse.. - sóhajtottam nagyot, aztán az ajtó halkan csukódott mögöttem, fordul a kulcs, aztán azt leadtam a recepción hogy még véletlenül se nálam legyen, és mikor átdobtam a lábam a motoron.. kormányon a kezek... csak akkor álltam meg egy pillanatra hogy utolsó levegőt vegyek. Tényleg ezt akarom?? A végszó: igen! És bár közel sem voltam legbelül ennyire határozott, de volt ott egy dolog ami sokat nyomott a latban. Egyetlen szó... Egy név: Rita.
És bár valahol nagyon jól éreztem a vesztem, mégis indult a motor, és elhajtottam a megadott cím felé.

Folyt. ITT..
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Motel 27.03.14 1:51

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Motel

Vissza az elejére Go down

Motel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Külvárosi Hotel-