welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
Yesterday at 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Club Allure

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5do you know who i am?
Timur Theodor Volkov
Hozzászólások száma :
198
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 01.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Allure 30.10.16 20:12

Egy ideig csak nézegetem az italomat a poharamban időnként bele-belekortyolgatva mielőtt a nő felé fordulnák a válaszát hallva.
- Igen meglehet. De ez is én vagyok. - vonom meg a vállamat egy halovány mosoly kíséretében. Igen tény, hogy nem az én dolgom lenne, hogy gondoskodjak azokról, akik annyira elteszik magukat, hogy a világukat se tudják, viszont nincs is szívem otthagyni őket, hogy majdcsak haza keverednének valahogy. Végül is nem valami kisvárosról vagy vidéki faluról beszélünk hanem Las Vegas-ról. Akármi történhetne velük, mielőtt hazakeverednének, Én pedig bevallom őszintén, sokkal jobban érzem magamat, ha segítek Nekik hazakeveredni, és tudom, hogy probléma nélkül hazajutnak.
- Tudom. Egy jó barátom is mindig ezzel nyaggat. - A pír lassanként eltűnik az arcomról, de egy kis szégyenérzet még mindig marad bennem. Elvégre az én koromban nem ez lenne a normális akárhogy is nézzük. Persze igazából az én hibám, hogy nem erőltetem jobban a dolgot hanem inkább a tanulásra, és a munkára koncentrálok, de úgy vagyok vele, hogy egyszer majd ennek is eljön az ideje ("Miről beszélsz? Ha most nem élsz, akkor mikor fogsz?" - Chloe). Persze egy kicsit fura erről pont egy pornósztárral beszélni, de hát az élet tele van furcsábbnál, furcsább helyzetekkel nemde? Ez is csak egy a szinte végtelen mennyiségű furcsa helyzet közül.
- Igen tudom. - kezdek bele habozva a válaszba. - Csak szerintem ehhez túl szégyellős vagyok, és túlságosan is híján a tapasztalatnak. Azt hiszem, elég hülyén néznék ki a képernyőn. - Szelíden rámosolygok a hölgyeményre, mielőtt újra belekortyolnék az italomba. A furcsa inkább az, hogy egyáltalán belegondoltam, hogy milyen lehetnék közben, de úgy hiszem, hogy ezzel szerintem már minden férfi volt így legalább egyszer az életben. Majd egyszer valamikor Chloe-nak is bedobom az ötletet, kíváncsi vagyok, hogy milyen arcot fog vágni, amikor meghallja, de azt hiszem érdemes lesz megnéznem...
- Nem. Így néz ki, amikor ismerkedni próbálok. - Igen az udvarlástól ez még messze van, ráadásul valószínűleg Ő is több határozottságra vágyik ettől, ahogy elnézem. Igazság szerint, egyenlőre tényleg csak szeretnék egy kicsit többet megtudni róla. Ennyi az egész.
- Ezt most úgy mondod mintha annyival idősebb lennél, mint én. - mosolyodok el szelíden miközben ismételten belekortyolok az italomba. Tuti, hogy valószínűleg 20-nk is alig tippel így első ránézésre, de a legtöbb ember így van ezzel.
- Van kedved táncolni? - fordulok felé lelkesen. Úgy tűnik az alkohol már oldott rajtam egy kicsit, azt hiszem éppen eleget. Ha igent mondd, akkor szerintem a Chloe-tó tanult dolgokkal majdcsak elboldogulok, ha meg nem...hát egyenlőre még fogalmam sincs.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Effy McGowan
Hozzászólások száma :
235
Csatlakozás dátuma :
2013. May. 15.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Allure 03.11.16 10:56Timur & Effy

..............................................................................................................

Egy régi számot játszott le a DJ, ami akaratlanul is mosolyt csalt az arcomra. Megannyi szép emléket felidézett bennem.
- Lazíts egy kicsit, elvégre egy szórakozóhelyen vagy. - Szerintem aki ide belép az minden gondját hátra hagyja, vagy talán az alkoholba menekül a problémái elől. Ennyi erővel akár napi rendszerességgel vadászhatna a szórakozóhelyeken olyan emberekre, akik már a sárga földig itták magukat, és szükségük van valakire, aki haza tudná őket fuvarozni.
- Annak a barátodnak igaza van, talán ideje lenne végre megfogadnod a tanácsait. - Mindennek megvan a maga ideje, és szerintem jobb minél előbb tapasztalatokat szerezni. Ugye legtöbbször már kamasz korban elő jön a kíváncsiság, s a szexuális érdeklődés. Általában ilyenkor dől el az is, hogy melyik nemhez vonzódunk, vagy csupán kipróbálunk olyan dolgokat is, aminek nem feltétlen örülhetnek a szüleink, ha kiderülne. Gondolom nem meglepő, hogy az én szüleim se voltak oda a boldogságtól, mikor közöltem velük, hogy mivel foglalkozok, de végül csak kénytelenek voltak elfogadni.
- Tapasztalatokat azt szerezhetsz, többet is, mint valaha gondolni mernéd. Egy idő után a szégyenlősség elmúlik, nálam is elmúlt. - Eleinte nekem is fura volt, hogy meztelenül kellett lennem, na meg mások is nézték azt, ahogy szexelek a kamerák előtt. Na meg a tudat, hogy mennyien fogják még látni az akciót, ha felkerül az internetre.
- Hm, jut is eszembe, ha már ismerkedünk, túl vagyunk már a bemutatkozáson, vagy azt elfelejtettük volna? - Nem hiszem, hogy elfelejtettem volna a nevét, ezért inkább arra tippelek, hogy nem is mutatkoztunk be egymásnak. Mindössze csak a művész nevemet tudja, de a valódit még nem.
- Tuti, hogy idősebb vagyok, de egy nő nem árulja el a korát. - Igen, ez a nőknél amolyan tabu témának számít, csak úgy, mint a súlya. Lassan a harmincat taposom, de a koromhoz képest szerintem elég jól tartom magam.
- Táncolni? - Meglepetten néztem rá, először azt hittem, hogy nem jól hallottam, amit kérdezett. Gyors megittam az italomat és felpattantam a székről. Ha táncolni szeretne velem, akkor én nem fogom ebben meggátolni.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Timur Theodor Volkov
Hozzászólások száma :
198
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 01.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Allure 03.12.16 18:08

- Tudom, és igyekszem is. - felelek neki egy fél-mosollyal. Igaz van hisz tényleg, azért jöttem ide, mert szórakozni szeretnék, és lazítani, hogy egy kicsit kipihenjem magamat végre. Ugyanakkor sajnos tényleg olyan vagyok, hogy ha látok valaki, aki merev-kotta részeg, akkor nem kihasználom, mint egyesek, de nem is tudok félrenézni, és elsétálni mellette, mintha ott se lenne, hanem vagyok olyan hülye, hogy megpróbálok neki segíteni. Pedig pontosan tisztában vagyok vele, hogy az illető talán emlékezni se fog rá szóval soha a büdös életben nem fogja senki sem megköszönni a segítségemet.
- Igen. Az ilyesmiben neki általában az van. - nevetem el magamat halkan. - Hallgatok rá. Azért is vagyok ma este itt. - mosolyodom el. Chloe-nak van ebben igaza, és Ő bizony nem is vizet prédikál, hanem eszerint él. És nem is tudom feltétlenül hibáztatni érte. Hisz ennek hála szinte bármilyen témában mérföldekkel előttem jár tapasztalat szintjén, és én mindössze a tanulásban vagy melóban tudom felülmúlni, de semmi másban. Ezen szeretnék egy kicsit változtatni...bár ahhoz először kicsivel több szabadidő is kellene...
- Nos ha Te mondod, akkor azt hiszem, kénytelen leszek elhinni Neked. - mosolyodom el kicsit zavartan. Azt hiszem sejtem, hogy mire céloz, ezért is a zavartság vagy mondhatnánk szégyenlősségnek is. Mindenesetre remélem, hogy esetleg nem értettem félre vagy bármi ilyesmi. Még mindig elég fura belegondolni, hogy milyen lenne kamerák előtt csinálni, és utána innen-onnan viszontlátni a végeredményt az interneten.
- Ohhh igen el is felejtettem. Ne haragudj! A nevem Timur. - nyújtom ki felé a kezemet üdvözlésképpen. Tény, hogy ez előbb is eszembe juthatott volna, de sikerült olyan szinten belemerülnöm a beszélgetésünkbe, hogy el is felejtettem megérdeklődni a partnerem nevét. Mentségemre szóljon, hogy vele beszélgetve valószínűleg sok más kis társam is megfeledkezne a dologról.
- Én pedig tuti, hogy idősebb vagyok, mint amennyinek hiszel. - Nos igen az emberek többsége meglepődne a koromon, mert korántsem nézek ki annyinak, mint ahány éves valójában vagyok. Ez nem feltétlenül rossz, de néha elég idegesítő tud lenni.
- Aha. - Látom, hogy meglepődik a dolgon, és egy pillanat erejéig már temetem az estémet, azzal a biztos tudattal, hogy most utasít majd el. Most rajtam a meglepődés sora, amikor felpattan, és az italát felhajtva jelzi, hogy kész is táncolni. Én magam is hasonlóképpen teszek, majd ha engedi, finoman megfogom a kezét, hogy a tánctérre vezessem. Bárhol megállíthat, ahol szeretne, de ha nem teszi, akkor nem egyenesen a heringparti közepébe vezetem, hanem gy kicsit a szélére, hogy ne kelljen nyomorognunk. Egy pillantással jelzem Neki, hogy rábízom mit is szeretne táncolni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Effy McGowan
Hozzászólások száma :
235
Csatlakozás dátuma :
2013. May. 15.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Allure 15.12.16 0:33Timur & Effy

..............................................................................................................

Egyes emberek azon a véleményen vannak, hogy a szórakozás nélkülözhetetlen az életben, szerintem nem a legfontosabb dolgok közé tartózik, de azért mégis néha jól esik az efféle kikapcsolódás. Persze személy függő, hogy kinek mi számít szórakozásnak, nekem jelen pillanatban az a szórakozásom, hogy egy szórakozóhelyen iszogatok. Egyedül jöttem, de szerencsére akadt társaságom.
- Ha ma nem lennél itt, akkor egyébként mit csinálnál? - Érdeklődve figyeltem, közben azon gondolkoztam, hogy én mit is válaszolnék, ha a kérdést vissza passzolná. Általában napközben nagyon elfoglalt vagyok, pláne akkor, ha még forgatok is. Ezért az estéim többsége nem olyan izgalmas, mint mások azt hinnék.
- El is hiheted. Nem minden felnőtt filmes vág úgy bele a szakmába gátlások nélkül. - Eleinte nehéz volt, de aztán képes voltam leküzdeni. Azt hiszem, hogy aztán már csak megszokás kérdése volt az egész.
- Elizabeth, de mindenki csak Effynek szólít. - Nyújtottam felé a kezemet, hogy viszonozzam a gesztusát, közben alsó ajkamba haraptam, igyekeztem vissza tartani azt az információt, hogy a többség inkább csak Kendall néven ismer. Mondjuk ez is csak szakmai ártalom.
- Mennyi is lehetsz? - Van, hogy nem bírok a kíváncsiságommal, ezért is kezdtem bele egy kisebb kihallgatásba. Látszólag tényleg fiatalnak tűnik, de vannak olyan emberek, akiken nem fog annyira az idő, talán Timur is ebbe a kategóriába tartózik.
Bevallom fura volt az, amikor a kezemet megfogva vezetett a tánctérre. Csaknem azt hittem, hogy egy ilyen bevezető után simán magához húz és valami klasszikus tánccal fog elődrukkolni, de helyette látszólag eléggé tanácstalan abban, hogy mit is kellene most művelnünk. Hát nem is egy angol keringőbe kezdtem bele, hanem olyan táncnak csúfolt valamibe, amit az efféle helyeken művelnek. Táncos múlttal rendelkezek, ezért nekem nem kihívás erre a zenére ringatnom magam.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Timur Theodor Volkov
Hozzászólások száma :
198
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 01.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Allure 23.12.16 19:45

Van, aki szinte nem tud bulizás meg szórakozás nélkül élni, mint például Chloe se, de vannak olyanok is, akik megvannak az alkalmi szórakozásokkal, és kikapcsolódásokkal, is mint például Én magam is. Persze ebben az is benne van, hogy én magam is egy nyugodtabb természetű ember van, na meg általában erőm meg időm sincs rá, hogy túl sokat járjak el bulizni, és inkább pihenek...
- Akkor valószínűleg vagy tanulnék, beadandót írnék, vagy pedig dolgoznék. - felelek a nőnek egy mosollyal. - Na és Te? - kérdezek vissza én is, ahogy illeni szokott. Nos az én napi rutinom nem túl izgalmas így aztán könnyedén össze is tudtam foglalni ebben az egy mondatban. De talán Neki több mondanivalója akad, bár gyanúm erős Ő is főleg inkább dolgozik, utána pedig gondolom örül, hogy jut egy kis ideje pihenni is. Nem igazán tudom, hogy milyen lehet egy pornószínésznő napja, de szerintem elég fárasztó lehet a foglalkozása, és kimerül...
- Igen ezt valahogy sejtettem. Nekem egésze biztos, hogy nem menne. - Na igen Én az a kategória vagyok, akinek egészen biztosan nem menne elsőre a dolog rendesen. Gyanúm erős, hogy bénáznák is mind az izgatottság, mind pedig a tapasztalatlanságom miatt. Meg izgulnék, hogy mi lesz, ha egy ismerősöm véletlenül meglátja a videót valahol a neten, és felismer. De hát ki tudja...
- Szép név. - fogadom el a kezét is finoman megszorítom. Inkább kihagyom azt a részt, hogy a művésznevének az első része is nagyon jól hangzik. A Kedall szerintem nagyon hangzatos név, és neki is jól állna. A Blows...nos az egy egészen más kategória, de biztosan oka van, hogy ezt választotta a második részének.
- 24 vagyok, még ha nem is tűnök annyinak. - felelek Effy-nek egy halovány fél-mosollyal. - Mutassak személyit? - kérdezem tőle felvont szemöldökkel. Ami azt illeti volt már rá példa, hogy valaki elkérte tőlem, mert nem akarta elhinni, hogy tényleg annyi a korom, mint amennyit állítok. És ha én vagyok 24 Effy sem lehet sokkal idősebb nálam, de egy lány korát nyilván nem fogom megkérdezni.
Addig egészen jó elképzelésem volt, hogy mit is kellene tennem, amíg ott tartottam, hogy bevezetem a lányt a tánctérre valami kevésbé zsúfolt helyre. Nos itt kerültem gondba, mert innentől kezdve viszont már fogalmam sem volt róla, hogy mihez is kellene kezdenem. Sose voltam nagy táncos, és eddig főleg csak Chloe-val táncoltam, akihez már könnyű volt igazodnom ennyi idő után. Már éppen azon gondolkodom, hogy valami olyasmivel kellene előrukkolnom, de Effy végül megelőz, és Ő kezd el előbb táncolni. Igyekszem igazodni a mozdulataihoz, és felvenni a ritmusát. Egy kis idő múlva, ha engedi, akkor megpróbálom közelebb húzni magamhoz, ahogy azt más pároknál is látom, akik együtt táncolnak.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Effy McGowan
Hozzászólások száma :
235
Csatlakozás dátuma :
2013. May. 15.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Allure 04.01.17 4:59Timur & Effy

..............................................................................................................

Mit is művelek? Egy tőlem fiatalabb sráccal töltöm jelenleg az időmet egy bárban, míg más korombeli nő már régen házas és gyereket nevel és esetleg csak álmodozva gondol vissza a régi szép, bulizással töltött időre. Bevallom, egy egészen kicsit néha irigy vagyok, ha arra gondolok, hogy hol tarthatnék az életben. Viszont semmit sem szeretnék elkapkodni. Még a házasságra sem állok készen, nem hogy egy gyerekre, persze mindehhez kellene egy megbízható pasas is. Úgy pedig ez nehéz vállalkozás, ha még barátom sincs.
- Ez nálam változó. Ha nem itt lennék, akkor talán valamelyik szórakozó helyen lennék a barátaimmal, vagy a netet böngészném egy nézhető film után. Talán nem látszik rajtam, de nagy filmrajongó vagyok. - Most konkrétan nem azokra a filmekre gondolok amelyekben szerepelek, sőt nem is a felnőttekre szólókra. Tényleg imádok filmezni, van, hogy alig bírom kivárni, egy - egy film premiert. Egy fárasztó munkanap után kitűnő kikapcsolódás számomra elheveredni a kanapémon, a dohányzóasztalkámra tenni a laptopomat és valami nasi kíséretében elindítani egy remek filmet.
- Addig nem tudhatod, míg ki nem próbálod. - Sütöttem el egy újabb közhelyet. Viszont tény, hogy nem mindenkinek való ez a szakma, sőt ezt jó tudni, hiszen ha mindenki ebből akarna megélni, akkor biztosan nem keresnék ennyit a testemmel.
- Nem kell, elhiszem neked, még akkor is, ha fiatalabbnak tűnsz a korodhoz képest. - Mikor én ennyi idős voltam, akkor azt hittem, hogy a lábaim előtt hever az egész világ. Öt évvel ezelőtt még nagyon más ember voltam. Talán naivabb és hiúbb, de azóta sok mindent megtapasztaltam az életben, és talán azoktól a dolgoktól sikerült végleg felnőtté válnom.
- Nem sűrűn csinálsz ilyet, ugye? - Nem azért kérdezem, mert iszonyúan rossz táncosnak tartanám, hanem inkább azért, mert látszólag tanácstalannak tűnik azzal kapcsolatban, hogy miféle lépéseket is kellene tennie a tánctéren. Viszont egy idő után egészen felbátorodott, hiszen volt mersze közelebb húzni magához. Így pedig egészen közel kerültünk egymáshoz, talán néha túl közel is a kelleténél.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Timur Theodor Volkov
Hozzászólások száma :
198
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 01.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Allure 18.01.17 20:47

Azt hiszem a korombeliek számára az a normális, hogy ha a szabad estéiket egy ilyen helyen töltik, és ismerkednek, vagy jól érzik magukat, mint most én is próbálom tenni. Nekem viszont most fura, mert általában inkább tanulok vagy pont, hogy dolgozom, és emiatt nincsen időm effajta élvezetekre, vagy sokkal inkább erőm vagy kedvem hozzá. De nem mintha megbántam volna, hogy kivételesen a koromhoz illő szabadidő eltöltési módot választottam magamnak az estére. Az már csak bónusz, hogy meglehetősen kellemes társaságot is találtam az ital mellé...
- Hmmm. A filmeket én is szeretem, bár én inkább többnyire olvasni szoktam vagy aludni, ha van egy kis szabadidőm. Tudom nem túl macsós. - felelek a lánynak egy mosollyal. Nos az tény, hogy általában minden rendelkezésemre álló szabadidőt igyekszek a lehető leghasznosabb módon eltölteni még, hogy ha ez mondjuk azt is jelenti, hogy alszok...Ha azt nézzük az is igencsak hasznos időtöltés az én életvitelem tükrében. Ha meg éppen filmezésre adoma fejemet akkor mindig igyekszem valami baromi könnyen emészthető, jellemzően vígjátékszerű filmet választani, hogy lehetőség szerint ne fárasszam tovább az agyamat, mint azt nagyon muszáj lenne.
- Való igaz. - bólintok Effy szavaira. - De ez amúgy, hogy működik? El kell menni valami irodába vagy ilyesmi? - kérdezem tőle érdeklődve. Az igazat megvallva kicsit mindig is érdekelt, hogy miként is működik a színfalak mögött ez az ipar. És ha már úgyis összetalálkoztam egy szakmabelivel, akkor miért is ne kérdeznék rá?
- Csak jól tartom magamat. - kacsintok rá a lányra. Ami azt illeti, tényleg sokkal fiatalosabb vagyok mint amennyinek a valóságban kellene kinéznem, és ezzel paradox módon párhuzamban viszont nem egy ismerősöm azt mondja, hogy a felelősségtudatom viszont sokkal inkább egy 40 évesé.
- Nem igazán. Ritkán járok el "otthonról". - felelek egy halovány mosollyal. Nem igazán a tánctudásom miatt aggódom, azt volt időm meg alkalmam elégszer gyakorolni Chloe-val, csak még sose táncoltam senkivel se, akivel éppen, hogy csak összeismerkedtem, és ne lett volna már régebbről egy ismerősöm. De talán ezért is tudok végre felbátorodni egy kicsit, és közelebb húzni magamhoz, egészen addig a pontig, hogy szinte már összesimul a testünk. A szívverésem már így is eléggé felgyorsult, és lassan talán az alkohol is elkezd hatni. Talán emiatt is hagyom, hogy egy pillanatra elkapjon a hév még, hogy ha orbitális hiba is, és finoman megcsókolom. Semmi durva vagy erőszakos csak egy szimpla csók semmi több. Persze lehet, hogy ezután maximum egy pofonnal vagy jobbik esetben egy szimpla elutasítással leszek gazdagabb csak, de valahogy mégsem tudtam magamat visszafogni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Club Allure

Vissza az elejére Go down

Club Allure

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
5 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához