welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Silhouette FRPG
Vendég
24.06.18 13:36
Chicago Guilty
Lyna Hill
24.06.18 11:09
Heart of Europe
Lyna Hill
24.06.18 10:59
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Simon Whitlock
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Club Allure

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Nextdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 16.12.12 0:35

- Talán egy kicsit tényleg nyers voltál, de én is, viszont szerintem ez egyikünket sem zavarja, vagy igen?- Nagyon szemétnek érzem magam, hogy nem védem meg a, barátnőimet ráadásul még rá is teszek egy lapáttal, de ez az igazság. Az igazság pedig létezik, függetlenül attól, hogy kimondjuk-e hangosan vagy sem, és mindenki jól ismeri a mondást, hogy aki igazat mond annak csak a szája jár. Nem mindig könnyű kimondani, az igazat Néha rá kell, hogy kényszerítsenek. Néha jobb, ha megtartod magadnak a dolgokat. Még akkor is, ha minden porcikád el akarja mondani az igazat. Szóval befogod a szád... és megtartod a titkod.
- Hát nem, de ahogy elnézem már tettekkel sem, inkább csak hagyom had tegyék azt ami jólesik nekik, tombolják csak ki magukat és lepődjenek meg holnap reggel amikor felkelnek. Szerintem ez így viccesebb.- Feltételezem, hogy különböző fogalmat alkotunk a vicces szóról mivel eddig még egy poénommal sem sikerült megnevettetnem. Ha nem lennék magabiztos azt hinném, hogy nem vagyok vicces.
- Aha csúnya, szerintem jövő héten is itt leszünk és Cassandrát fogjuk vigasztalni, mert szakított vele a vőlegénye. Mindegy ez már az én bajom, nem a tiéd.- Egyáltalán nem panaszkodásnak szántam, csak morfondíroztam a mi hangosan jött ki a számból. Tudom, hogy Christiant ez a legkevésbé sem érdekli, amit nem is csodálok, de az érzéketlensége még engem is elképeszt. Biztosan szörnyű dolgokon ment keresztül ha ilyen lett.
- Mindegy, fölösleges jelen helyzetben foglalkozni velük, inkább beszeljünk valami másról.- Egyébként értelmes és kulturált emberek csak az alkohol hatására viselkednek úgy mint a megvadult menstruáló vérfarkas telihold idején.
- Ez így elég tág meghatározás, elég sok lehetőség jön szoba a bírótól a bérgyilkosig.- Elég rejtélyesen írta körbe a foglalkozását, ami azt jelenti, hogy nem törvényes utakon szolgáltat igazságot. Kezd izgalmassá válni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 17.12.12 20:20

- Nem szokásom finomkodni és másoktól sem várom el. Többre tartom a nyers igazságot és tényeket! - Nem szokásom kiszínezni, becsomagolni majd masnit kötni a mondandómra és van amire már nem is érdemes, felesleges időpocsékolás, mert már teljesen mindegy mit teszel a lényegen úgy sem tudsz már változtatni vele. Akkor meg már inkább legyünk tisztába a színtiszta valósággal minthogy hiú ábrándokat kergessünk. Soha sem hazudtam olyan embereknek, akik nem érdemelték meg és ez után sem fogok legyen szó bármiről is.
- A látottakból ítélve és ha jól sejtem neked nincs okod az aggodalomra?! - Most ez vagy egy teli találatnak felet meg vagy egy hatalmas baklövésnek. Nos, vagy nem teszi terítékre vagy tényleg nincs senkije... azt csinálhatna amit akarna mégsem teszi. Bulizhatna, tombolhatna, táncolhatna, kiélhetné magát mindenféle bűntudat nélkül ő mégis inkább itt üldögél és elem iszogat. Talán tényleg csak jól esik neki, hogy valaki nem mászott rá, sőt így még biztonságba is van a bátor Casanovakat tekintve.
- A vigasztalás alatt azt kell érteni, hogy ugyan azt fogjátok művelni mint most csak más célból? - Csekély mértékbe lehetett volna csak félreértelmezni szavait, de azt hiszem ez egyértelmű.
- Ahogy akarod... - Végtére is hát ezt se kimondottan én akartam boncolgatni csupán meghallgattam, mert abban jó vagyok.
- A-tól Z-ig... Igen, de te meglehetősen közel jársz igazsághoz! - Mosolyodtam el elismerően. na jó hát nem is tagadtam, de ilyen simán rávágni? A homlokomra van írva?
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 22.12.12 20:19

- Én is a meztelen igazság híve vagyok, de azt is vallom, hogy nem árt ha szalonképesen adja elő az ember.- Ez nem azt jelenti, hogy becsomagolnám a mondandómat mint az ajándékot, csak szeretem megválogatni a szavaimat. Attól még ugyan úgy kimondom amit gondolok és igaz is, de még sem sértem meg vele más érzéseit. Mindenki jól jár.
Anyám szerint, sokkal többre megy az ember ha intelligensen küldünk el valakit a fenébe mintha ordibálnánk vele. Hajlandó vagyok rá hallgatni, mert a való életben már sokszor élveztem ennek az áldott hatásait, habár az is igaz, hogy az ostoba emberek ezt nem értik meg.
- Engem csak egy kutya vár otthon, aki nem az a féltékeny alkat, szóval tényleg nincs miért aggódnom.- Ez most elég szánalmasan hangozhatott, mintha bolond kutyás néni lennék.- És te miért nem csajozol?- Nem hinném, hogy amit velem művel azt annak lehetne nevezni, de legalább is az eddigi életem során nem ilyen beszélgetéssel indítottak, habár néhány esetben jobb lett volna.
- Remélem, hogy nem ugyan ez fog menni, de elképzelhetőnek tartom, de lehet, hogy azt inkább kihagyom és inkább otthon olvasgatok.- Többre tartom az olvasást mint az értelmetlen bulizás, talán ezért is fogok egyedül meghalni. Minden, amit megtehetek annak érdekében, hogy ideális férfival találkozzam, az, hogy megszülöm.
- Jol érzem, hogy nem akarsz a munkádról beszélni? Talán azért mert akkor meg kéne ölnöd?- Igaz, hogy nem kérdezte, de ha már a munkájáról kérdeztem akkor tartozom neki annyival, hogy én is elárulom az enyémet, még ha nem is érdekli annyira.
- Én egy képgalériát vezetek, nem túl izgalmas, de meg lehet belőle élni.- Fura egy olyan emberrel beszélni akit nem érdekelsz, de valahogy csak elbeszélgetsz vele, kezd egyre jobban az apára hasonlítani. Még is igaz a pletyka miszerint a lányok az apjukat keresik minden férfiban. Ez annyira bizarr.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 23.12.12 20:14

- Túlnyomórészt ezt sem magam miatt teszem. - Igen néha nem árt kicsit kiszínezni a szürke valóságot, de hát az sem már soha sem lesz az, csak azért mert mi azt mondtuk és így már nincs is mit szépíteni a dolgot. Talán nem esne nehezemre, de hát a munkámból adódóan engem nem kimondottan a jó szándék vezérel, de senkitől sem várom el, hogy ezt megértse. De mivel belém is szorult némi empátia így van, hogy kicsit ferdítek a tényeket, hogy ha ezzel másoknak kicsivel is jobb lesz és kevésbé nyomorúságosabb. Csak azért mert nekem nincs lehetőségem bizonyos dolgokra attól még másoktól nem fogom elvenni! Ritka az, hogy önzésből tegyek bármit is...
Elnevettem magam mikor megemlítette, hogy őt csak egy kutya várja otthon, már nem a puszta tényt csak vicces volt így ezt hallani. Viszont így tényleg nincs miért aggódnia és alig ha hiszem, hogy találna nála hűségesebb társat! Elkeserítő mint tény, de ez van.
- Ebből a fogalomból már kinőttem és meghagyom a magafajta ficsúroknak. - Azt hiszem én már megtanultam, amit lehetett a csajozás terén és már régen rájöttem, amire kellett így én egy felsőbb fokra léptem. Ők viszont még láthatóan nem tanulták meg a leckét...
- Értelmesebben hangzik... - Halványan elmosolyodtam, bár nekem se időm, se kedvem az olvasgatásra attól még tartom valamire, legalább is többre mint ezt az egészet!
- Olyasmi... - Nevettem el magam újfent. Közel jár az igazsághoz, de mégsem elég közel és ez így van jól. Csak is neki lesz jobb ha nem tudja meg! Most nincs semmi kedvem azon töprengeni, hogy mégis mennyire lepné meg a hír avagy mennyire bukna ki ezen és nem is olyan létfontosságú szerintem.
- Izgalmas? Az attól függ megtaláltad-e azt amit kerestél?! - Az izgalom és a vágy szerintem mindenkinél valami másban nyilvánul meg és én most erről inkább nem is nyilatkoznék.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 25.12.12 10:04

Azt hiszem ezt a témát már eléggé kiveséztük ezért nem is tudnék semmi újat hozzátenni, maximum tovább tudnám ragozni az eddig elhangzottakat.
- Ne nevess, Mara igazán jó társam, még ha csak egy kutya is.- Nagymamám szokta mondogatni, hogy minél több embert ismerek meg annál jobban szeretem a kutyámat. Ez rám is igaz, csak azt sajnálom, hogy Mara nem ember, pedig olyan jól megértjük egymást. Kitaláljuk egymás gondolatát, és mindig felvidít ha valami bánat ér. A kutyám jön, hogy kitöltse a hűtlen barátok által hagyott űrt a szívemben. Nincs benne irigység, rosszakarat vagy gyűlölet. Nem árulja el a titkaimat, nem lesz féltékeny a sikereimre, és nem leli örömét a bánatomban. Ha ebbe belegondolok mindig szomorúsággal tolt el az a tudat, hogy habár az ember az egyik legfejlettebb lény a Földön még sem képes ilyen komplett érzésekre, talán kiveszett belőlünk az idők folyamán.
- Éreztem, hogy más vagy mint a többi itt jelenlévő tahó, és gondolom a filozofikus elmélkedés nem az egyik csábítási technikád egyike.- Engem lenyűgöz ha valaki okos, és nagyon vonzónak is találom, de legjobb tudomásom szerint eddig csak én vagyok ilyen perverz.
Nem igazán értem, hogy miért nem akar beszélni a munkájáról, de már valahol sejtem. Ha nem hát nem, nem erőszak a disznótor. Még is izgatta a fantáziámat, biztosan valami olyasmit csinál ami torvénytelen, de végül is
tényleg nem tartozik rám.
- Inkább híres festőművész akartam lenni, de nem jött össze ezért döntöttem úgy, hogy galériában fogok dolgozni, nem akartam elveszíteni a festészettel a kapcsolatot.- Gyermekkorunkban mindannyian dédelgetünk egy álmot, többek között azt is, hogy mik leszünk ha felnövünk. Valaki tanár akar lenni más pedig orvos. Beleéljük magunkat, majd nagy csalódás ér bennünket ha nem sikerül.
Én világ életemben szeretem festeni, evidens, hogy művész akartam lenni. Látni az embereket, hogy csodálják az alkotásaimat, de ez már sosem valósul meg ugyan is a főiskolán a mentorom elvette a kedvemet. Azt mondta tehetségtelen vagyok és csak egy utcai komédiás művésznek lennék jó. Darabokra törte az álmaimat és azóta sem nyúltam festőecsethez többé, már csak néha napján rajzolok valamit.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 27.12.12 19:43

- Nem is vonnám kérdőre! - Fojtottam magamba a nevetést. Ebben az egy dologban egész biztosan egyet értünk... Biztosan aranyos és hízelgő és hűséges és nem hagy cserben, de még csak nem is ver át. Kell ennél több? Nekem talán nem kellene csak így szó nélkül hagynom, ahogyan épp a saját nememet szapuljuk, de hát én is tudom, hogy milyen vagyok. Másokat ugyan miért védenék? Náluk talán jobb vagyok, de ugyan akkor a jobbnál rosszabb. Így talán mindezt most nem velem kellene megvitatnia.
- Hát erről megoszlanak a vélemények. - Tettem hozzá kissé nyersen. Nem vagyok faragatlan csak ha rossz passzban vagyok, ettől eltekintve elég sokszor találkozóm ilyen és ehhez hasonló jelzőkkel, mint például a tahó, de már jó régen nem tudnak meghatni vele.
- Az élet nem habos torta... - Nem bántásképp, de ez van. Ez nem minden csak az igazság... és akkor ő még az ízletesebb felét farigcsálja egy galériában én meg próbálom a keményebb rágósabb részeken nem szitává lövetni magam, nem mintha bárki is számítana rá vagy bárki is haza várna aggódva. De abból nem is kérek. Ezt is csak magam miatt, de ez úttal másokra is tudok gondolni. Sokkal nyugodtabban indulok el hazulról úgy, hogy tudom senki miatt se kelljen, hogy fájjon a fejem, hogy mi lesz ha... és másoknak sem kell halálra idegeskedniük magukat miattam. Így nincs is mit a szememre hányni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 29.01.13 16:00

A nők mindig mást akarnak mint ami van, amint azt a mellékelt ábra is mutatja. A barátnőimnek van kapcsolatuk más férfiakkal, de még is arra vágynak, hogy szinglik lehessenek, azonban ha ez megtörténik akkor meg azért nyavalyognak, hogy nincs senki az életükben. Én feladtam a hisztizést és inkább vettem egy kutyát és néhány önvédelmi leckét, ezzel is arra készülök fel, hogy egyedül fogok meghalni otthon egy hóemberes pulcsiban egy rakás papagáj társaságában. Nem túl szívderítő jövőkép, de legyünk realisták a mai hapsiknak eszük ágában sincs nősülni vagy csak nem éppen velünk. Lassan ott tartok, hogyha romantikát akarok akkor fel kell ütnöm egy romantikus regény oldalait mert egy húsvér férfitól hiába is várnám. Éljen a romantika halála.
- Ugyan, ne szerénykedj, azért csak jobbnak tartod magad mint az itt jelenlévő férfiak.- Kissé kínos, de Christian fukar szóhasználatától és is becsődöltem, egyre kevesebb volt a mondanivalónk egymásnak és ezen már az ital sem segíttet. Már azt hittem, hogy itt fullad unalomba az este amikor néhány nagyon rossz életű férfi jött be és leültek a pulthoz. Menő öltöny drága szivar, látszott rajtuk, hogy nehézsúlyú bűnözőkkel van dolgunk. Aki még rendelkezett józan ítélőképességgel az elhagyta a clubbot. Úgy oszlatták szét a tömeget maguk körül mint Mózes a Vörös tengert. Nem is sejtettem, hogy a maffiózóknak ez a törzshelyük. Feltűnően bámultak felénk, méregettek bennünket mintha csak valami húsdarabok lennénk a vágóhídon.
- Csak nem ismered őket?- Nem tudtam másra gondolni, engem csak nem akartak elvinni egy körre hiszen nagymellű vékony derekú hosszú combú mutáns lények keringtek köröltőtűk, akár csak a muslicák a radio aktív hulladék felett. Tehát másra nem tudtam gondolni, hogy talán Christian ismeri őket valahonnan. Lehet, hogy ők voltak Christian sötét és titokzatos munkájának a célpontjai, vagy éppen a ők adták a munkát. Viszont az is lehet, hogy csak képzelődöm és túl sok krimit nézek mostanában a tv-ben.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 01.02.13 20:11

- Nehéz úgy mikor az egyetlen nő akinek adok a véleményére, nos hát egy tahónak tart és talán nem is téved akkorát. Ezeknél a senkiknél nyilvánvalóan több vagyok, a többnél viszont kevesebb. - Ez esetben vagy én csinálok valamit nagyon rosszul vagy mindenki más. De nem túlzottan szeretek ezen elmélkedni maximum ha nagyon muszáj vagy érzem, hogy nincs más választásom... Lényegében ugyan az és az eredmény is. Nem nagyon érdekelnek az efféle dolgok. Nem állítom, hogy mindenben jó vagyok amibe csak belevágok, de számomra ez nem is fontos. Az amit csinálok nap mint nap sokkal fontosabb mint egy vagy a fene se tudja hány nő. De egy sem tudja megadni azt amire igazán vágyom. Persze ez nem feltétlenül csak az a ő hibájuk. Meglehet én fordultok mindig a rossz személyhez a problémámmal.
- Mondjuk, de most nincs kedvem társalogni. - Mindenki megbámul mindenkit. Van aki jelentéktelenül, van aki tudja mit akar, van aki próbál feltűnésmentes maradni és vannak ők, akiket a legkevésbé sem érdekli ez az egész és látszólag ők nagyon tudják, hogy mit akarnak, csak hogy én erre most nem volnék kíváncsi ha ez lehetséges lenne. Mondhatni pocsék az időzítés. A munkaidőm lejárt.
- Szóval most még eldöntheted mit akarsz... vagy fogjunk magunkat most azonnal és haza kísérlek vagy megpróbálsz elvegyülni a tömegben mintha mi sem történt volna? - Láthatóan már ez sem lesz valami egyszerű. De azt sem tartom kizártnak, hogy néhány perc múlva már szinte lehetetlen lesz a társaságnak köszönhetően.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 09.02.13 21:30

- Valahol minden férfi egy kultúrbunkó. Semmit sem érsz vele ha van esze, de a kapcsolatok terén úgy gondolkodik mint egy segg. Női szemmel ez így működik, legalább is szerintem, és lássuk be, nekem több közöm van a nőkhöz. - Azt mondom én is nőből vagyok nem pedig azt, hogy megértem őket, nálam valahol befuccsolt a tervezet mert nem vagyok annyira nőies mint a többi társam. Persze én is szeretek vásárolni meg manikűröshöz járni, de én nem nyivákolok ha letörik a körmöm és a fingos vicceken is tudok nevetni, de mindenekelőtt szeretem a sört. Nem vagyok különleges csak kicsit más mint a többiek, és ezt sajnos mindig érezték rajtam.
- Azt nem csodálom, én sem szívesen beszélnék velük nyilvános helyen. - Nyílt titok, hogy a fehér kalapos bűnözőket megfigyelés tartják a szövetségiek. Minden rendőr szívesen bepillantást nyerne a kis üzleteikbe és alig várják, hogy az összes ilyen gazfickót rács mögé csukják. Sajnos a szervezett bűnözés túl jól működik ezért egyenlőre még lehetetlen, hogy kompletten az egészet sosem fogják kiirtani, mert csak kis halakat tudnak lecsukatni azok helyébe pedig pillanatok alatt lép egy másik szemétláda.
- Hát nem tudom, szerinted melyik lenne jobb?- Nem tudom, hogy ez nekem mennyire jó, hogy bennünket együtt látnak, csak remélni tudom, hogy semmi károm nem származik majd belőle, mert holnap reggel nem csak a barátnőimnek fog fájni a feje, de az enyém is.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 16.02.13 21:29

- Hát akkor azt hiszem én inkább nem akarom tudni, hogy mit is gondolsz rólam valójában? - Úgy hiszem éppen elég csípős pofonban volt részem mostanában és amitől csak lehet szeretném most megkímélni magamat is és másokat is, mert előfordulhat, hogy nem úgy fogadom a dolgokat mint máskor és a reakcióm is kissé eltérne a megszokottól... Bár nálam a megszokott és a normális is egy eléggé tág fogalom és folyamatosan bővül. Általában ha úgy látom kimondom amit gondolok ha kell hát nyomdafestéket nem tűrően, de attól még őszintén és teszek rá, hogy ki miként fogja fel vagy tudja értékelni vagy egyszerűen nem mondok semmit ha úgy látom jónak és igen szarul viselem ha valaki állandóan a nyakamon lóg a bugyuta kérdéseivel. azt pedig kimondottan idegesít mikor valaki túl kíváncsi vagy kotnyeles. Nálam amolyan íratlan szabály, hogy ne akarj mindent tudni... Általában megfontolom ,hogy mire kérdezek rá és hogy mit vágok máshoz mint szóban mint egyébként és olykor nem ártana ha mások is követnék a politikámat...
- Egymás között sem egy életbiztosítás. - Gondolom ezt már nem kell részletezzem. Egyszerűségében bonyolult. Soha sem értheted meg igazán a dolgok menetét és rendjét, de még kevésbé a miértjét és ne is akard. Csak is neked lesz jobb tőle. Ezeknek a legjobb csukott szemmel dolgozni, de pontosan célozni.
- Hát... ami azt illeti sokkal nyugodtabb lennék ha széepn hazakísérnélek és akkor legalább biztonságban tudnálak és te is önmagad. De ha inkább maradnál... Nekem úgy is jó... - Nem igazán terveztem beleszólni és nem is fogok. Ez az ő döntése. Csak aztán okosan döntsön, mert most még lehet. A többi leányzó nem került képbe így nekik maradhat a másnaposság, de neki emiatt nem kellene, hogy fájjon a feje.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 18.02.13 2:03

- Egyenlőre nem ismerlek ahhoz eléggé, hogy komolyabb véleményt formáljak rólad, de egyenlőre nincs semmilyen negatív gondolatom.- A látszat ellenére nem írok le senkit azonnal, de amint Christian is láthatta nincs túl sok jó tapasztalatom a férfiakkal, viszont azt hiszem ezzel a problémával nem vagyok egyedül. Természetesen vannak kellemes emlékeim is, de ahogyan nőttem úgy a férfiak is egyre rámenősebbek lettek.
- Amit mondtam, az csak egy nagyon durva jellemzés, de egy szóval sem említettem, hogy ne lennének kivételek, csak még én nem találkoztam egyel sem, ez nem azt jelenti, hogy nem hiszek a létezésükben, csak erősen vitatom.- Christian egy igazi rejtély előttem, de úgy érzem nem az én dolgom, hogy megfejtsem, szerintem nem is hagyná, úgy meg egy picit nehéz lenne, nem éri meg a fáradságot, erősen kétlem, hogy mélyenszántó kapcsolat alakulna ki köztünk. A körülményeket tekintve ez nem egy rossz ötlet, valószínűleg azért ilyen hűvös mert tudja mivel jár a munkája, vagy csak én képzelek magamról sokat, fene se ismeri ki rajta magát az ember lánya.
- Rendben van, úgy élem ebben a helyzetben jobb ha rád hallgatok. Elköszönhetek a barátnőimtől vagy inkább hagyjuk?- Kezdem felfogni a helyzet komolyságát, és kezdtem kissé megijedni. Nagyon nem tetszik ez nekem, a fehér öltönyös férfiak jelenleg nem foglalkoztak velünk, a szilikoncsodákkal múlattak az idejüket, azonban a gorilláik furcsa szemet meresztettek ránk. Elképzelni sem tudom, hogy mit akarnak tenni, maffiózókat csak tv-ben láttam, de ha tényleg olyan szörnyűségekre képesek akkor talán jobb ha elhagyom a várost.
- Ööö... bocsi a kérdésért és nem akarom az ördögöt a falra festeni, de mekkora bajban vagyunk? - Arra lennék kíváncsi, hogy ez mennyire fog kihatni az életemre. Kérjek rendőri védelmet meg egy új személyazonosságot?
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 18.02.13 23:17

- Nos, mondjuk hogy ezt örömmel hallom, viszont nem hiszem, hogy lesz rá elegendő idő, hogy komolyabb véleményt alkothass rólam... - Nem hinném, hogy ez majd különösebben letöri, ha már valóban annyi csalódás érte, akkor ez az apróság már semmi lesz ahhoz képest. Nem szeretem túlságosan bonyolítani a szálakat, jobb szeretem egyszerűségében le tudni őket... Tisztán és világosan és érthetően. Minél kevesebb kérdéssel és megválaszolatlan kérdéssel, mert mindig abból van a legtöbb és gondolom mondanom sem kell, hogy mennyire rühellem őket.
- Én nem állítom, hogy nem léteznek erős jellemvonású mégis ízig-vérig nők, csak én még eggyel sem találkoztam. Ez nem azt jelenti, hogy nem hiszek a létezésükben, csak erősen vitatom. - Jobban mondva már nem egyszer estem abba a hibába, hogy azt hittem talán mégis, de gyorsan rá kellett jönnöm, hogy csak egy újbóli tévedés volt az egész. A legtöbb nőnek mindene megvan amilye csak kell mégsem tudja a megfelelő módon használni és kamatoztatni a képességét... Valamiből mindig vagy túl sokat kér vagy keveset ad.
- Hagyjuk, ha lehet. - Nekik semmi bajuk sem lesz egy kis másnaposságot leszámítva és eddig sem tűnt fel túlságosan vagy lehet csak nekem, de ez most édes mindegy, szóval nem igazán tűnt fel nekik a barátnőjük hiánya.
- Nem akarod, de máris is megtetted. - Egészítettem ki...
- Te semekkorában én pedig majd megoldom. - Emiatt neki nem kell aggódnia és idegelnie magát.. Felesleges is volna. Ha pedig mégis rosszra fordulnának a dolgok akkor majd én megtalálom. Nem felejtem el...
- Akkor indulhatunk? - Nincs itt tovább mit vacakolni, mert az is idő és most hagy ne fejtsem ki bővebben, hogy mi mindenre képes pusztán az idő.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 07.03.13 23:10

Lehúztam az utolsó korty italomat is és némán tettem azt amit kért. Ha azt mondja, hogy nem lesz baj akkor nem lesz, nem arról van szó, hogy hiszek neki vagy ehhez hasonló csak ő azért még is benne van a ebben az alvilági dologban nekem meg fogalmam sincs az egészről, még csak azt sem mondhatnám, hogy felfogtam a helyzet súlyát. Fogalmam sincs mi lesz ebből, de úgy tűnik, hogy láthatólag most nem nagyon érdekeljük a nehézfiúkat és a gorilláik levakarhatatlannak tűnő sötét pillantásaikat is másfelé terelték. Nem értek semmit, csak sejtem, hogy miről lehet szó, azért pletykákat én is hallottam erről arról, a város él és beszél. Suttognak mindenfélét, és szörnyű rossz dolgokat visz a szél az emberek szájából. A pletyka gyorsabban terjed a fénysebességnél is.
Az a tapasztalatom, hogy a pletyka gyakran tanulságos és hasznos. Eddig nem akartam elhinni amit az emberek duruzsoltak, de most már hitelt kell adjak a szavuknak.
- Igen, indulhatunk.- Válaszoltam kurtán.
Azért a fejemmel odabiccentettem a barátnőimnek, hogy én most távoznék, de szerencséjükre nem jutott el az agyukig. Holnap reggel amúgy sem fognak semmire emlékezni, majd azt hazudom nekik, hogy már pedig én akkor is elköszöntem tőlük mielőtt elmentem csak annyira részegek voltak, hogy nem emlékezhetnek rá, de egy feltűnően jóképű férfival hagytam el a helységet. Majd ezt fogom mondani. Most, hogy kész a haditerv feltűnően lecsúsztam a bárszékről és elindultam a kijárat felé, jót fog tenni egy kis friss levegő, amúgy is odabent már nagy a hőség.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 08.03.13 22:16

Bátran állíthatom, hogy szinte már repesek a boldogságtól. Alig, hogy egy problémát kín keservesen levakartam a vállamról, hogy az másnak ne okozzon terhet, már is jön a helyébe kettő én meg már kezdek besokallni. Ezeknél nincs olyan szabadnap? Nem, hát persze hogy nincs. Akkor sem rétem miért kell belevonni másokat? Eddig is megoldottuk a dolgokat szépen és csendben késedelem nélkül. Különben sem szeretek feltűnést kelteni, mert abból még soha semmi jó sem származott. A másik dolog amit ki nem bírok állni az ha a levesembe köpnek és ezek most pontosan azon vannak még hozzá nagy erőkkel én pedig nem szívesen buknék le, csak azért mert jól ismerem az érme mindkét oldalát.
Nem szeretném ha ez miatt mások feje is fájna. Bőven elég ha csak az enyém hasogat, elvégre arról csak én tudok... Az emberek pedig beszélnek mindenfélét, mert egyeseknek külön fájdalmat okozna befogni a szájukat. Ha az időm engedné én szívesen mutatnék nekik nagyobb fájdalmakat is mint a szájukat jártatni üresbe. Azután meg jönnek az ostoba kérdések és találgatások. Menten rosszul leszek.
Na, ennyit a nyugis napjaimról. De most azt hiszem végső ideje távozni. Se az időpont, se a helyszín nem alkalmas ehhez a beszélgetéshez.
- Akkor ne vesztegessük tovább az időt. - Ezt mindenki tudja, ebben a szakmában különösen, hogy az idő pénz.
- Szóval, akkor fogsz magadnak egy Taxit vagy inkább hazakísérjelek? - Nekem aztán édes mindegy, csak találja el gyorsan, hogy mit is szeretne.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 22.03.13 5:15

A jelenlegi állás szerint kiszúrt bennünket egy maffiavezér és a sleppje, de egyenlőre nem akarnak tőlünk semmit, mi pedig Chrissel igyekszünk kisurranni mintha mi sem történt volna. Amúgy is már nagyon untam az egész leánybúcsút és a barátnőim viselkedését is kifogásoltam, lehet csak azért mert nem ittam hozzá eleget, de akkor is ez a helyzet. Most így állunk vagyis én már kint vagyok a szabad levegőn és várom Chris-t, hogy utolérjen, közben elgondolkodom azon, hogy vajon ő mennyire ismeri jól ezt a világot. Az előbbi cselekedeteiből ítélve elég jól, mert nem csak az teszi őt gyanússá, hogy úgy néztek rá hanem mert felismerte, hogy forró a lába alatt a talaj, ez további kérdéseket vet fel, de nem teszem fel őket, most az egyszer tudom mikor kell befognom a számat. Továbbá pedig arra is rájöttem, hogy nem életbiztosítás számomra ha továbbra is vele látnak, sajnos minél előbb meg kell szabadulnom a kellemes társaságától. Jóbban reménykedtem egy kellemesebb befejezésben, mondjuk egy telefonszámcserében vagy valami, de ez a remény már akkor szertefoszlott bennem amikor rájöttem nem igazán flörtöl velem, nos van ez így képes vagyok ezt elfogadni, hogy nem mindenkinek lehetek a zsánere, de az igazat megalva, nem akarok egy bűnöző cicája lenni, az valahogy nem az én istenfélő neveltetésemhez illene. Már előre látom a szüleim arcát amikor bemutatnám nekik ők pedig csalódottan néznének rám és azt mondanák, hogy ismét nagy csalódást okoztam számukra mint amikor a művészetet választottam hivatásul bezzeg a húgom aki majd orvos lesz.
- Azt hiszem... inkább fogok magamnak egy... Taxit. Igazán örültem, hogy megismertelek és kellemeset beszélgettünk.
Felvettem a kabátomat és már intettem is a taxiért ami majd hazavisz a biztonságos otthonomba.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 22.03.13 18:15

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 02.05.13 17:40


to: Abel
A bárszéken ülve és jobb karommal a pulton könyökölve figyeltem, ahogy két pasas már vagy öt perce egymást csépeli. Egy szőke, teljesen rózsaszínbe öltözött plasztikázott cicababa állt mellettük és látszólag nagyon élvezte, hogy a két izomagy rajta veszekszik. Én is jót szoktam szórakozni azon, ha két nagy darab ember egymást veri (mert ki nem?), de a nő kezdett már az agyamra menni. Ez a két szerencsétlen barom azon igyekszik, hogy elnyerje a kegyeit, ő meg csak kiröhögi őket. Valaki meg kellene neki mondja, hogy nem ő a világ közepe. Mikor Miss Rózsaszínnel összeakadt a tekintetünk, biccentettem neki, hogy jöjjön oda hozzám. Ő nem értette, mit szeretnék, de azért elindult felém. Útközben elismerően bólogatva és kárörvendő vigyorral haladt el a fafejűek mellett, s mikor odaért hozzám, leült egy bárszékre velem szemben és megpróbált felvenni valami féle felsőbbrendű arckifejezést.
Nem is kell mondanom, hogy nehezen bírtam röhögés nélkül megállni, mert az agyatlan cicababákat mindennek tartottam, csak felsőbbrendűnek nem.
- Mit akarsz? - kérdezte, s beképzelt módon hátralibbentette a hidrogénezett haját. Ökölbe szorult a kezem már csak a látványától is, de szerettem volna elbánni vele egy kicsit, természetesen úrihölgy módjára. A verekedés sosem volt az én stílusom, ilyen téren inkább vagyok a szavak embere. Azon a véleményen vagyok, hogy vannak szavak, amik mélyebb sebeket hagynak mint az ütések és olykor ez a célom. És mint tudjuk, a célomat mindig elérem.
Nem szóltam még hozzá Miss Hidrihez, előbb intettem a pultosnak, hogy hozzon még két pohár whiskeyt. Megjelent az italokkal, én meg odacsúsztattam az egyiket a szőkének, aki erre szolídan visszatolta. Felvontam egyik szemöldököm, mert meglepődtem a bunkóságán.
- Ha meghívnak valamire, azt illik elfogadni.
- Bocsi, de én nem vagyok lezbikus. - jelentette ki nyafogó hangon, majd megejtett egy angyali mosolyt. Elmosolyodtam, mert már tudtam, mivel lehetne kiszúrni vele.
Én igyekszem elkerülni azt, hogy ilyen emberekhez nyúlkáljak, mert a végén még megfertőződök ostobasággal, de ez esetben erőt kell vennem magamon. Minden szó nélkül elkezdtem kigombolni a felsőjét és vigyorogtam, amikor láttam, hogy teljesen felháborodott és kétségbeesett arckifejezéssel néz rám. Mikor megszabadítottam a felsőjétől, kezembe fogtam a neki szánt whiskeyt és szépen lassan a feje tetejére öntöttem. Páran felfigyeltek a jelenetre és azonnal előkerültek a mobilok, hogy megörökítsék a pillanatot.
- Nyugi, én sem a lányokért vagyok oda. - mondtam, s egy kedves mosoly ült ki az arcomra. Visszahelyezkedtem az előbbi kényelmes pozíciómba és néztem ahogy a Miss sírva fakad és elrohan. A két izomagyú természetesen utána rohant, hogy megvígasztalja (pontosabban megd.gja) őt.
A pulthoz fordultam ültömben és lehajtottam a maradék whiskeyt. Páran még néztek engem, de idővel minden visszatért a régi kerékvágásba. Élveztem, hogy van végre egy szabad estém, amikor nem táncolnom kell, de kezdtem nagyon unatkozni. Ilyen zsúfolt helyen kötöttem ki, s még sem találtam egyetlen embert sem, akivel érdemes lenne szóbaállni. Öltem volna a társaságért, ugyanakkor nagyon válogatós is voltam. Ha akár csak egyetlen nulla intelligenciával rendelkező ember is odajött volna hozzám, úgy elhajtottam volna, hogy újra járta volna a sulit. Mint mondtam, kevés olyan ember van, akit érdemesnek látok társalgásra, nagyon válogatós vagyok ilyen téren. A hozzám hasonló egyéneket bírtam a leginkább, akik mindent megtesznek, hogy elérjék amit szeretnek, merészek, de ha úgy hozza a helyzet képesek komolyan és felnőttesen viselkedni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 02.05.13 19:41

    Már megint egy semmittevős este. Csak ülök itt az egyik sarki asztalnál, és csak nézem a többieket. Rágyújtok egy cigire, hátradőlök, és várok a csodára, mint általában mindig. Lehet már tényleg kezdeni kéne magammal valamit, mert ez a semmittevés már eléggé unalmas. A pénz csak hullik, de szórni meg nem szeretem. Másoknak lenne ennyi baja…
    Na tessék, máris valami izgalom! Két manusz valami szőke bige miatt veszekszik. Gyönyörű…egy ilyen szőke libáért a kisujjam se mozdítanám. Hiába vagyok kanból, azért nem olyan mindegy, hogy ki bújik velem ágyba. Mert ugye a legtöbb lány előbb-utóbb ott végzi, ha velem kerül össze.
    A háttérből egy tetőtől talpig feketében levő csaj nézi végig a két idióta izomagy arcát. Fuh, azért vele se futnék össze szívesen az éjszakában. Sosem tudni, hogy az ilyen csajok mikre képesek. Tény, hogy nem a kinézet alapján kell ítélni, de én ezt már tapasztalatból mondom. Igaz, hogy nem sok minden tud megijeszteni a börtön óta, mert ott aztán tényleg minden van. Páran ugyanúgy öltek ott bent is, mint előtte kint. Valamikor a zuhanyzóban ölte meg valaki magát, aztán ott nézhettük a hulláját.
    Azt hiszem rosszul fogalmaztam. Mégsem olyan uncsi ez az este. Oké, azt egyből gondoltam, hogy a fekete csaj nem fog szimpatizálni a szőkével. Azt viszont egyáltalán nem néztem ki belőle, hogy egyből leborítja valamivel a szöszkét. Elég szép húzás volt tőle, bár nem tudom, hogy mi történhetett, mert előtte letépte a szöszi felsőjét. Hm, a látvány egészen jó volt, nem gondoltam volna, hogy itt külön műsort is adnak…
    Gyorsan elnyomtam a cigim, és a fekete leányzó fele indultam, ki épp a pultnál ült. Odahuppantam a mellette levő székre, rendeltem egy vodkát.

- Szép volt. – böktem oda a leányzónak. Mindig is akartam egy ilyen csaj havert, aki kicsit gonosz, kicsit bunkó…nem tudom, hogy mi a franc vonz az ilyenben, de ez is bejön…sokkal jobban, mint a hiszti. Igaz, hogy egyáltalán nem ismerem őt, de annyi szent, hogy nem a kedvességéről híres.
    Le is húzom a vodkám, majd felé fordulok, és a pultra támaszkodom.

- Egyébként mi a franc történt köztetek? – érdeklődöm a dolog felől, mert még a végén titokban a legjobb barátnők voltak. Na jó, ez még viccnek is borzalmas. Szó mi szó, az ellentétek vonzzák egymást, de nem egy baráti kapcsolatban.
- Egyébként Abel vagyok, és bocs, hogy így ismeretlenül megszólítottalak, de tényleg tetszett, amit csináltál. – ennél félreérthetőbben nem is fogalmazhattam volna. De letojom, vagy veszi a lapot, vagy nem…még a végén rámburít valamit.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 25.05.13 19:46

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Allure 05.08.13 21:04

Daniel

Ez már legalább a harmadik szórakozóhely, amit megtisztelünk a mai este folyamán jelenlétünkkel, de ki számolja? Nem ezen van a hangsúly, hanem azon, hogy tisztességesen megünnepeljük még egyszer így utólag azt, hogy huszadik életévembe értem. Ez van, felettem sem áll meg az idő, de azért mégis jó lenne. Szeretnék mindig ennyire jól kinézni, de mint tudjuk az élet nem kívánságműsor. De nem fogom magam sajnáltatni, hogy mennyire öreg lettem, helyette inkább megismerkedek még jobban a kis pohárkákkal. Martini, tequila, pezsgő ütős szentháromszög ami után garantált a jó kedv. Ahogy látom barátnőimre is jó hatással van az ital, mert egyre inkább vetkőzik le gátlásaikat magukról. Nem sok hiányzik, hogy a tánc átcsapjon erotikus vonaglásba, de mielőtt ez bekövetkezne otthagyom a táncteret, hogy enyhítsem szomjamat. Figyelembe sem vettem az engem kémlelő pillantásokat, gusztustalan hogy egyes férfiaknak még a nyála is elcsöppen úgy bámulnak. De kit érdekel? Szeretném magam jól érzeni és tudomást sem veszek ezekről a kiéhezett hímneműekről.
- Egy martinit. - Könyökeimmel neki támaszkodok a pultnak míg arra várok, hogy a csapos kiszolgáljon. Kíváncsian siklik tekintetem az itallapra, hiszen hosszú még az este, talán nem is olyan sokára valami újat is kipróbálok. De aztán egy nem túlságosan finomkodó érintésből valaki tudtomra adta, hogy engem is szívesen kipróbálna. Ne már! Ez komoly? Ki az az állat aki úgy ismerkedik, hogy bele markol a fenekembe? Gondolkodás nélkül fordulok hátra, hogy szemügyre vegyem az elkövetőt. Kezem reflexszerűen mozdul meg, aminek következtében szépen felképeltem.
- Azt hiszem ezzel még tartóztam az iménti magánakciódért. - Mégis mit képzel magáról? Csak úgy oda jön hozzám és kedve szerint taperol? Még csak az kellene, hogy hagyjam magam. Ennyire könnyűvérűnek tűnnék?


ruha
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 06.08.13 21:28

Szabad vagyok. Pont úgy, ahogy ez a sok ember körülöttem. Mind eszét vesztve rázza magát a zene ritmusára, én pedig csak ott ülök a pultnál és bármennyire is benne vagyunk az éjszakában, még csak a harmadik söröm iszom. Közben pedig annyira kilógok a tömegből, amennyire csak lehetséges. Itt egy fiatal sem visel nyakkendőt. Sőt, még inget sem látok egyen sem. Már éppen azon lennék, hogy távozzak, amikor is belibeg egy szépség, nekem pedig - ha szépen akarok fogalmazni -, megdobbant a szívem. A valóság persze kicsit más. Nem éppen a szívemre hat a kinézetével. De a lényeg egy, úgy követem a szememmel, mintha megbabonázott volna.
Pillanatok alatt eltüntetem a sört és a tömegen keresztülvágva indulok felé. Nagy, magabiztos mosollyal lépkedek, ügyet sem vetve másra, csak rá. Ő kell nekem ma estére. Ezt azonnal eldöntöttem magamban, amint megláttam. Úgyhogy tökéletes indításként, egyetlen mozdulattal tudtára adom, hogy mit szeretnék. Pontosabban, kit. Máskor nem viselkedek így, de a szabad estéimen már csak ilyen vagyok.
Ahogy látom, neki nem nagyon tetszik. Nekem pedig az, hogy égni kezd az arcom a keze helyén. Most tényleg ezt érdemeltem? Értetlenül nézek rá, de a szám szélén ott bujkál egy apró mosoly.
- Megértem. Kvittek vagyunk - jelentem ki, ettől függetlenül nem tágítok mellőle. Kényelmesen támaszkodok a pulton, miközben le nem veszem róla a szemem.
- Adj egy sört! A hölgy italát pedig én fizetem, Louie! - intek a pultosnak. Anélkül tudom, hogy ott van és értette, hogy oda fordítanám a fejem.
- Innentől fogva pedig az adósom vagy - vigyorgok. Persze nem köteles elfogadni a pénzem, azt viszont jobb ha tudja, hogy nem fogok megfutamodni, hogyha nemet mond. Élvezni akarom a szabad estém, méghozzá vele.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Allure 07.08.13 2:49

Pedig már majdnem kezdtem azt hinni, hogy a mai este folyamán nem fog rám nyomulni senki sem, én kis naiv. Mindig a legjobbra számítok, aztán persze a lehető legrosszabbat kapom. Nem vágytam semmi másra csak egy italra, erre valami perverz pasi az én hátsó felemet nézte ki magának. Csak nem fogok jó képet vágni hozzá, vagy akár megveregetni a vállat, hogy milyen kis ügyes, helyette inkább szépen felképeltem. Még a tenyerem is ég akkorát kapott tőlem, egy kicsit már sajnálom, de jogosan kapta. Talán most megtanulja, hogy nem osonunk úgy mások háta mögé és bemutatkozás helyett nem fenék tapival kell indítani. Meg kell hagyni, azért van bátorsága.
- Mit is mondtál, hölgy? Eléggé ellentmondásos vagy, mert ha tényleg úgy tekintenél rám, mint egy hölgyre, akkor nem úgy viselkednél velem, mintha csak egy közönséges ribanc lennék akit kedved szerint fogdoshatsz. - Nem tetszik az indítása, de egy második esély mindenkinek jár, nem? Majd ez még elválik. Nem mintha szeretnék is bármit tőle, de ahogy látom vissza felé ezt már nem mondhatnám el róla.
- Nem fogadom el az általad felkínált italt, ezért nem hinném, hogy az adósod lennék. - Még csak az kellene, hogy elfogadjam. Nem akarom bátorítani, sőt nem hiszem, hogy kellene bármit is tennem, enélkül is eléggé bátor már.
- Mi lenne ha keresnél magadnak másik játékszert? - Finoman arra próbálok célozni, hogy le lehet kopni. Ismerem a fajtáját csak egy játékszerként tekint rám, akivel kedve szerint elszórakozhatna. Sajnálom, ma nem vagyok játékos kedvemben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 08.08.13 16:46

Esküszöm, egyre szimpatikusabb! A pofon után kicsit elment tőle a kedvem. A francnak se hiányzik egy hisztis p*csa. Csak a csípős szavainak köszönhető, hogy maradok és nem keresek másik játszótársat estére.
- Most őszintén... Az hogy hangzott volna, hogyha a "hölgy" helyett "közönséges ribanccal" fejezem be a mondatot? El kell ismerned, azt azért csak nem mondhattam - mosolygok rá, egy pillanatig sem tagadva, hogy élvezem a kialakult helyzetet. Az égő arcomat persze kevésbé, de meg tudok róla feledkezni, hogyha ilyen jó szórakozás van kilátásban, mint amilyen most.
- Inkább nem tenném - válaszolom, és csak odacsúsztatok Louienak egy kisebb köteg pénzt. Ez állni fogja a ma esti számlát. Még közel sem fogyott annyi, amennyinek kellene.
- Ne szórakozz velem haver! - nézek vissza a kedvenc pultosomra, miután elveszi a pénzt. Tudja, hogy mit felejtett el és azonnal javítja is a hibát. A koszos, tömeg számára fenntartott poharak helyett egy csillogóan tisztát vesz elő a pult alól.
- Így már mindjárt más - jegyzem meg és miközben a habzó sört pohárba öntöm, újra a szépségre nézek.
Nem úgy tűnik, mint aki a kis közjátéknak köszönhetően megbékélt velem. Ez persze nem akadály meg abban, hogy tovább próbálkozzak. Nem egy ilyen magas hölgyet vittem én már ágyba. Tudom, hogy egytől egyig megérik a beléjük fektetett energiát. Csak rá kell jönni, hogy mivel lehet őket levenni a lábukról.
- Rendben, beismerem, bunkó voltam - vallom be egy csábos mosoly kíséretében. Imádom a szépfiút játszatni! Még ha igazából ez nem is én vagyok. - Kezdjük újra, rendben? Daniel vagyok és a hétköznapi életben nem egy seggfej - mutatkozok be továbbra is tartva a mosolyt.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Allure 10.08.13 23:43

Ilyenkor érzem csak igazán átoknak a szépségemet, mert mintha kötelező lenne, hogy minden alkalomkor mikor szórakozni vágyok elém toppan valaki - ha szerencsém van egy este alatt csak egy hímnemű talál rám - aki azt hiszi, hogy majd szívesen elszórakoztatnám. Mindig is irigyeltem a férfiak naivságát és hiszékenységét.
- Nocsak, hát ennyire megválogatod a szavaidat? Jobb lenne ha tetteiddel is ugyan így cselednél. - Kezd zavarni, hogy ennyire mosolyog, csak mert sejtem, hogy azért mert élvezheti a helyzetet, tipikus férfi meg kell hagyni. Azért megnéztem volna az Ő arcát, hogy mit tett volna akkor, ha csak úgy minden előzmény nélkül oda megyek hozzá és köszönésképpen bele markolok a hátsójába. Nem igazán tudom mire vélni, hogy a csaposnak ennyi pénzt csúsztat oda. Remélem nem hiszi azt, hogy látom mennyi pénze van és egyből kezesbárányként fogok viselkedni vele.
- Felesleges beismerni, ez eddig is nyilvánvaló volt. - Még hogy bunkó? Ez még nagyon is finom jelző ahhoz képest amit inkább én használnék rá.
- Akkor mégis mi lennél a hétköznapi életben? - Nem szenvedek szenilitásban, szándékosan nem mutatkoztam be neki. Nehogy még a végén azt merje feltételezni, hogy egy kicsit is érdekel. Túl sok férfi van már így is az életemben és lassan már így is nagyon bonyolult az egész, nem hiányzik még egy hapsi.
- Ez nálad bevált módszer, hogy ismeretlen nőket tapizol? Mennyire hatásos? - Gondolom nem én voltam az első nő az életében aki felpofozta ezért. Mégis mit várt tőlem? Hogy majd szépen megveregetem a vállát, hogy milyen ügyes, hogy segítség nélkül is megy neki és majd odáig leszek tőle? Azt hiszem nagyon szükségem van még egy italra, legalább ameddig iszok addig sem gondolkozok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 14.08.13 23:23

- Ha meggondolom, hogy mit teszek, abban mi a jó? Unalmas lenne úgy az élet - közlöm vele az én nagy életszemléletem.
Persze tudom, hogy ezzel néha a saját dolgomat nehezítem meg. De tényleg úgy hiszem, hogy így van értelme élni. Ha az ember kockáztat és néha gondolkodás nélkül cselekszik. Végül úgyis mindig megkapom amit akarok. Ha nehezebben, akkor legalább több az élvezet.
A ma esti szórakozásomat pedig tetőzi a sör, ami kicsit késve, de megérkezik. Pár szó után még egy tiszta poharat is kapok. Nem mindig vagyok én olyan finnyás, hogy ne igyak üvegből, de most belefér, hogy pohárba öntsem. Előjött a nagy úri énem. Előfordul.
A sörnek köszönhető, hogy a megjegyzésére csak morgok valamit, de inkább azzal vagyok elfoglalva, hogy kiöntsem az italt a pohárba anélkül, hogy akár egy cseppet is elpazarolnék.
- Csak egy fickó, aki egész jó életet kapart össze magának - válaszolok, de ha jobban belegondolunk, egy rohadt szót sem árultam el magamról neki. A nevemet tudja, de semmi több.
Valahogy nem bántam volna, ha eleget tesz az illemnek és bemutatkozik. De mivel nem teszi, kénytelen lesz elviselni a becézéseimet. Végül is, a legvégén úgyis csak egy lesz a sok közül. Elfelejtem a nevét, vagy nem is tudom... számomra nincs sok különbség.
- El sem hinnéd mennyire, Édes! - mosolygok elégedetten, majd végre iszok a sörből és csak miután kiélveztem az ízt, folytatom.
- Tudod, még ha egyesek így is reagálnak, mint te - célzok a nem kis pofonra, amit kaptam tőle viszonzásul - ... végül mindet meggyőzöm, hogy lehet élvezni a társaságom - kacsintok és az egészhez társul egy csábos mosoly.
- Mit szólnál egy tánchoz? - váltok hirtelen témát, ahogy felcsendül egy jónak mondható zene. A bár közelében persze senki nem táncol, de ez engem egy cseppet sem zavar. Szeretek feltűnést kelteni.
- Szóval...? Felkérhetem egy táncra, hölgyem? - állok fel, miután a maradék sörömet is lehúztam és nyújtom felé a kezem. Pont, mint egy kosztümös filmben. Nem nagyon mondhat nekem. Ha mégis megteszi, nos, akkor is van még pár tervem.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Club Allure

Vissza az elejére Go down

Club Allure

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Similar topics

-
» Club Allure
» Transzvesztita Club
» Twister Biliárd és Póker Club
» Reflections - night club [21+]
» Shine Party Club

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához