welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Silhouette FRPG
Vendég
24.06.18 13:36
Chicago Guilty
Lyna Hill
24.06.18 11:09
Heart of Europe
Lyna Hill
24.06.18 10:59
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Simon Whitlock
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Club Allure

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Nextdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Allure 15.08.13 9:53

Szavai végett sok minden kiderül róla és furcsa mód mégis tetszik a világszemlélete, csak ne rajtam gyakorolná azt. Az például egyáltalán nem tudna zavarni, ha egy másik nőcskét próbálna az ujjai köré csavarni és nem rólam feltételezné azt, hogy egy kis puhítás után máris minden kívánságát lesni fogom.
- Oh szegénykém, szóval úgy dobod fel a mindennapjaidat, hogy másokat fogdosol, csak hogy még véletlenül se und halálra magad. - Együtt érzően veregetem meg finoman vállát. Gondolom iszonyú unalmas életet élhet, ha már ismerettelen nőket kényszerül fogdosni, vagy az is lehet, hogy tévedek, sosem lehet tudni.
- Inkább egy olyan fickó vagy aki felveszi ezt a macsó álarcot mert ez mögé menekülni könnyebb, vagy tévednék? - Talán én vagyok olyan naiv, hogy mégis mindenkiben csak a jót akarom keresni. Azt pedig nem akarom elhinni, hogy tényleg ennyire felszínes volna.
- Nem vagyok édes. - Aztán hirtelen rájöttem, hogy azért becéz mert nem mondtam meg neki a nevemet, ezért sem haraptam le most úgy a fejét, ahogy tőlem az megszokott lenne.
- Mégis hogyan? Mindenkit leitatsz? - Mert én eddig nem kimondottan élvezem a társaságát, talán ez csak akkor változna már meg, ha annyira részeg lennék, hogy már éppen minden mindegy lenne nekem. Persze nem terveztem a végletekig inni ma.
- Vigyázz hová fogsz nyúlni. - Fene sem tudja miért, de mégis megerőltetem magam és kezemet felé nyújtva fogadom el a táncot, de nem szívesen pofoznám fel újra, ha még mindig képtelen kezét kordában tartani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 16.08.13 22:21

Összességében semmi lényegeset nem árulok el neki, mégis válaszolgatok egy-egy feltett kérdésre és azt a látszatot keltem, hogy könnyedén megnyíltam neki. Párszor már bevált ez a módszer, hátha most is siker lesz.
- Nem teljesen. Ez csak a napnak a lezárása. De ha olyannak találkozok mint te, akkor inkább a napom fénypontja - mosolygok, de már közel sem olyan beképzelt baromként, mint eddig. Ha jól sejtem, ezzel már nem fogok hatni rá. Viszont ettől még mondhatom.
Úgy látszik, hogy nagyon össze kell szednem magam és gondolnom minden lépésemre, ha ma este őt akarom az ágyamban látni. Ez elég egyértelmű. Azért is akarom annyira. Mert kihívás. Mert nem omlott azonnal a karjaimba. Ezért tetszik és tartok ki. Egy újabb trófea lesz, ha vele játszadozok majd ma este.
- ...vagy tényleg egy beképzeld seggfej vagyok - világítok rá az újabb lehetőségre, amit nem mondott ki hangosan.
Nincs az a pénz, hogy én beismerjem, tényleg csak álarc és színjáték az egész viselkedésem. Az túl kockázatos, én pedig nem vállalok ilyesféle rizikót. Nem őrültem meg.
- Édes, drága, hercegnő, babes... Melyiket szeretnéd akkor? Hogy hívjalak? - kérdezek rá nyíltan és tényleg érdeklődve nézek rá. Nem fogom én a nevéről faggatni. Viszont ha azt nem árulja el önszántából, majd én adok neki egyet.
- Az maradjon az én titkom - kacsintok és egy pillanatra újra visszatérek a nagymenő álarchoz. Bármennyire is nem ez az igazi énem, már annyit viseltem, hogy reflexből veszem elő bármelyik percben.
- Ígérem, nem tapizlak le! - húzódik sejtelmes félmosolyra a szám, ahogy felnézek rá és attól függetlenül, hogy milyen arcot vágok, tényleg nem akarok most visszaélni a helyzettel. Már úgyis tudom, mire számíthatok az este további részében.
Nem tudom, hogy pontosan mire számít - egy két ballábas bunkóra, vagy egy semmilyen andalgásra -, de egy igazi táncpartnert kap. Pont úgy mozgok, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Mondanom sem kell, jó tanárom volt. Akkor is mindenki engem bámult, pont, mint most. Bár azt hiszem jelen esetben inkább az okoz ekkora döbbenetet, hogy mi vagyunk az egyetlenek, akik a pult mellett táncolnak.
- Ezek után, majd meghívhatlak egy italra? - kérdezem, mikor a zene a végéhez közelít. Nem mondom, hogy fárasztó kör volt, de jól esik az embernek egy kis innivaló ennyi mozgás után.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Allure 19.08.13 10:51

Őszintén fogalmam sincs, hogy miért nem lépek le és megyek vissza a barátnőm közé táncikálni. Meglehet, hogy csak a kíváncsiságom végett maradtam még mindig itt, vagy csak furcsa mód vonzanak a tapló férfiak, nos minden lehetőségre nyitott vagyok.
- Miért én mégis milyen lennék? - Nem is ismer, ezért erős túlzásnak érzem, hogy azt állítsa, hogy a velem való találkozás lenne a napja fénypontja. Vagy Daniel túl sok mindent lát a dolgok mögé, olyanokat amiket én nem?
- Nos ezt a lehetőséget sem zártam még ki. - Megnyilvánulása tényleg beképzeltségről árulkodnak, vagy csak tényleg annyira magabiztos magában, mint ahogy mutatja. Sosem lehet tudni, hiszen alig pár perce ismertem meg. Nekem viszont nem szokásom szórakozóhelyeken ismerkedni férfiakkal, mert az olyan férfiak akik itt próbálnak becserkészni csak egy dologra tudnak gondolni. Nem túlságosan bonyolult a férfi logika, ezért sejtem mit is szeretne tőlem.
- Könnyebb ugye valami közhelyes becenevet adod nekem, mint megjegyezni a nevemet, ugye? Amit már csak azért sem árulok el, mert reggelre már úgysem emlékeznél rá. - Tudom nem vagyok kimondottan ma barátságos kedvemben, de ezek kész tények, amikkel gondolom Daniel is tisztában van. Miért is törné magát azon, hogy megjegyezze a nevemet? Biztosan túl megerőltető lenne számára minden női nevet fejből tudnia, akikkel eddig dolga volt. Szegénykém, de kimerítő élete lehet.
- Szóval már titkolózol is előttem? - Mintha attól tartana, ha elárulná a módszereit nem lenne rám hatással, amúgy sem rohantam egyből karjai közé. Nem arról van szó, hogy játszom előtte az elérhetetlen jégkirálynőt, csak bele untam már a könnyű préda szerepébe.
- Megnyugtató. - Nem tudom mennyire hihetek neki, de ha esetlegesen újból bepróbálkozna sejtheti, hogy megint kapna tőlem egy szép pofont, amit nem szívesen adnék már neki, csak mert még mindig ég a tenyerem az előző felképelés végett. Meglepő módon eddig tényleg tartotta a szavát. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire jól tud táncolni, úgy látszik még engem is érhetnek meglepetések. Egész kellemes vele táncolni, csak azért mert nem tapossa le a lábamat minden egyes lépésénél.
- Sosem fogod feladni, ugye? - Minden jel szerint visszatértünk a kiindulási ponthoz és még mindig nem mondott le rólam. Eléggé kitartó, fogjuk rá, hogy ez tetszik, hogy nem adja fel könnyen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 19.08.13 21:56

Veszettül élvezem a vele folytatott beszélgetést. Pont ezért különleges, mert nem adja magát könnyen. És pont ezért lenne egy hatalmas trófea, ha végül megtörne és megadná magát nekem.
- Azon kívül, hogy gyönyörű?! Nem hiszem, hogy kell több indok ahhoz, hogy te legyél nálam a nap fénypontja - mosolygok és talán most megint kicsit beképzelten. Nem tehetek róla. Reflexből jön ez a viselkedés.
- Mivel nem sokat árulsz el magadról... csak találgatni tudok, de amit eddig láttam belőled, az ígéretes - válaszolok mégis egész komolyan neki.
Tényleg nem jöttem még rá, úgy igazán, hogy kicsoda is ő. Ahhoz már elég okot találtam, hogy kitartsak mellette egészen addig, amíg ágyba nem viszem, de a többi? Talán(!) még az is érdekelne. Legalábbis egy kicsit. Hogy mi van a szexi ruha és a jó test mellett.
- Helyes. Bár biztos vagyok benne, hogy mondjuk egy óra múlva nem fogsz egy baromnak tartani. Ha mégis, akkor ígérem, hogy békén hagylak - kacsintok.
Lehet, hogy az egész kamu szövegnek hangzik, mégis komolyan gondolom. Ha egy óra múlva sem sikerül meghódítanom, nem fogom tovább zaklatni. Inkább keresek majd akkor valaki mást ma estére.
- Hát, ha még egy apró esélyt sem adsz nekem arra, hogy megjegyezzem a neved... - vonok vállat, de nem erőlködök.
Nagyon remélem, hogy ezzel elérem, legalább egy percre elgondolkozzon azon, hogy mégis bízzon bennem egy kicsit. Azzal, hogy esetleg elmondja a nevét, még nem köti magát hozzám. Csak megkönnyíti a dolgokat. De ha nem, hát nem. Nekem egy becenév is tökéletesen megteszi.
- Nincs okom rá, hogy ilyesmit eláruljak. Ez amolyan férfi, szakmai titok - vigyorgok. Lehet, hogy gyerekesen hangzik, de ez tényleg így van. Mint valami nem dokumentált, de betartandó titoktartási nyilatkozat.
Végül csak sikerül elérnem, hogy táncoljon velem. Annak ellenére, hogy ez nem épp a táncparkett, én egész jól szórakozok. Pedig tartom magam az ígéretemhez, miszerint nem tapizom le. Nem könnyű, de szükséges. Ha bármit el akarok nála érni, tartanom kell magam.
- Persze, hogy nem adom fel! - mondom a kelleténél hangosabban. Még a feltételezés is sértő, hogy én feladjam. Még ilyet! - Ha nem akarod, hogy percenként rákérdezzek, jobb ha elfogadsz tőlem egy italt - mosolygok rá, ahogy visszavezetem a bárpulthoz.
Magamnak lerendelem az újabb sört, neki pedig azt az italt, amit kér. Ha semmilyet, akkor is rendelek és vagy megissza, vagy nem. Attól függetlenül és odatolom elé, amikor Louie leteszi elénk.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Allure 22.08.13 23:07

Tényleg irigylem a férfiak naivságát, azt hiszik elegendő annyit tenniük, hogy édesen mosolyognak és meghívnak egy - vagy pár - italra és már is nyert ügyük van nálam. Talán a homlokomra van írva, hogy: "Itass le és ágyba bújok veled?"
- Már megint valami betanult sablon szövegnek lehettem a fültanúja, amit minden este más-más nőnek adsz elő? - Őszintén kinézem belőle, hogy mindenkit ugyan azzal a szöveggel próbál levenni a lábáról. Na meg ugye, minek is változtatna a jól bevált módszerein?
- Szeretnél többet tudni rólam? Legyen, hát akkor játszunk egy játékot. Egyetlen szabály van érvényben, valamit valamiért. Persze ha félsz a kérdéseimre választ adni akkor akár meg is hátrálhatsz. - Tényleg nem árultam el szinte semmit sem magamról, de ez visszafelé és pont úgy igaz. Ha kapok egy kérdést, azt egy másik kérdést eredményez, valamit valamiért ugye. Ha válaszokat akar, akkor neki is válaszolnia kell.
- Tetszik a magabiztosságod, de én már egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy mondjuk szánok rád a mai estémből egy órát. - Nem egyedül jöttem és mégis milyen barátnő lennék ha egy pasi miatt csak úgy ott hagynám őket? Habár biztosra veszem, hogy túlélnék a mai estét nélkülem is.
- Chloe. - Aztán mégis csak elárulom neki hogyan hívnak, de nem hinném, hogy akár holnap reggel emlékezne rá, de mégis hívjon a nevemen, mint az általa rám aggatott beceneveken.
- Mindig is oda voltam a titkokért. - Kíváncsi tekintetemmel próbálok rá hatni, de valószínűleg ez a "szakmai titka" túl titkos ahhoz, hogy csak azért mert érdekelne elárulja nekem.
- Pedig hemzseg a hely olyan nőktől akik egyből hanyatt vágnák neked magukat, nem is kellene ennyire teperned náluk. Oh, hát persze ők túl könnyű prédák lennének számodra. Szóval én lennék a kihívás a sok könnyűvérű nő között és te pont erre vágysz, vagy tévednék? - Nem vagyok atomfizikus, csak próbálok valami magyarázatot keresni arra, hogy miért pont engem pécézett ki a tömegből, de azt hiszem sikerült rájönnöm.
- Rendben, akkor legyen egy martini. - Ha már ennyire erősködik akkor elfogadok tőle egy italt, remélhetőleg ettől jobban fogja magát érezni. Mikor elém kerül a poharam, mosolyogva emelem felé.
- Igyunk a kitartó idegenekre. - Akárhogy is nézzük két idegen vagyunk egymás számára és mindketten nagyon kitartóan lennénk a saját nézőpontunk végett. Kis beszédem után csak egy kortyot ittam az italomból, nem szeretném idő előtt levetkőzni az emígy is hiányos gátlásaimat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 25.08.13 23:29

- Ezt a szöveget rajtad teszteltem. De ha azt mondod, hogy hatásos, felírom a kis füzetembe - javítom ki a következtetését és kérdő pillantást vetek rá.
Fogalmam sincs, mennyire hatásos egy ilyen szöveg, de nem kell zseninek lenne ahhoz, hogy tudjam, nagyon sokakat le lehet venni egy ilyennel a lábáról. Még ha pont ezt a mondatot eddig nem is használtam, hasonlót igen. Szinte mindig beválik. Kész szerencse, hogy sok olyan nő van, aki már ennyitől beadja a derekát és széttárja a lábát.
- Benne vagyok. Viszont az őszinteséghez szerintem még egyikünk sem ivott eleget - nézek rá sokat tudóan.
Szeretnék biztos lenni abban, hogy őszintén felel. Én imádok játszani a nőkkel - sőt, mondhatjuk úgy is, hogy sportot űzök belőle -, azt viszont ki nem állhatom, ha más próbál engem hülyének nézni. Ha én őszinte leszek vele, biztosnak kell lennem abban, hogy ő is pont úgy felel a kérdésekre, mint én.
- Ne már! - fogok megjátszott könyörgésbe. - Egy órát kérek csak! Ne mondd, hogy ez olyan nagy kérés!
Nem hiszem, hogy végül idő előtt elküldene a jó fenébe. Ha jól sejtem inkább csak szeret játszadozni és tesztelni, hogy meddig mehet el nálam. Rajtam ne múljon!
- Chloe... - ismétlem a nevét, mintha most akarnám egy életre megjegyezni. - Gyönyörű név - jegyzem meg, majd elhallgatok egy pillanatra.
- Igen, ez egy bevált, már párszor letesztelt mondat volt - vigyorodok el.
Tetszik, hogy ennyire kitartó és ilyen könnyedén átlát rajtam. Fogadok, hogy azt is tudja, mit akarok az egész szépfiús szöveggel. Ebből pedig kapásból következik, hogy van esélyem nála. A kezdeti... nehézségek ellenére még itt vagyok vele és nagyon is úgy néz ki, hogy ha elég kitartó maradok, akkor nyert ügyem van.
Akkor is így látom a helyzetet, amikor megpróbálja kiszedni belőlem a nagy csajozós titkaimat. Nem vagyok bolond, nem árulom el neki. Így még izgalmasabb a dolog. Csak mosolygok, mint aki a világ nagy kérdéseire tudja a választ és azt nem hajlandó elárulni.
- Teljes mértékben igazad van. Túl sokat kaptam már a sikátori, vagy épp a mosdóban lezajló gyors menetekből. Kell a változatosság - kacsintok rá és ezzel le is leplezem a szándékaimat.
Persze nem áltatom magam. Tudom, hogy eddig is tisztában volt ezzel, de kimondani azért mégis csak más. Viszont az, hogy most nem hagy faképnél, újabb biztató jelnek számít. Ahogy az is, hogy pár perc további játszadozás után elfogad egy italt.
- A kitartó idegenekre és a mázlimra, amiért ma este egy ilyen szépséggel futottam össze - nyitom az újabb sört és most már nem húzom az időt olyasmivel, mint a pohárba kiöntés.
Csak úgy, üvegből. Jó fele le is csúszik egyből. Jobb lesz lassítani, ha nem akarok gondolkodás nélkül, őszintén felelni minden egyes kérdésre, ha eljutunk addig a bizonyos játékig.
- Nos, - teszem le az üveget a kezemből, amint az ő pohara kiürül - mi lenne, ha elhúznánk innen? Aztán jöhet a kérdezz-felelek - mosolygok.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Allure 27.08.13 6:30

Édes, hogy engem használ kísérletezéseire, de már annyian próbáltak megannyi idióta szöveggel felszedni, hogy lassan írhatnék egy könyvet a legrosszabb csajozós dumákról.
- Nagyon elkeserítenélek azzal, ha azt mondom számomra nem volt eléggé hatasos? De lehet csak velem van a baj, hogy nem dőlök be ilyen könnyen. - Igazán próbálom értékelni a próbálkozását, de akkor még jobban tudnám, ha nem sejteném miféle hátsószándékok lappangnak egy-egy kedves szó, bók mögött. Elvégre ez a teperés és csak addig fog tartani még meg nem kapja azt amire vágyik. Ilyenek a férfiak.
- Ezek szerint te csak akkor vagy képes az őszinteségre, ha már elég részeg vagy hozzá? Mert nekem józanul is megy. - Habár van bennem már pár pohárkával mert elég hamar elkezdtünk a csajokkal szórakozni, de ettől független nem érzem magam még csak becsiccsentve sem, de attól még őszinte vagyok, talán túl őszinte is.
- Talán kaphatsz tőlem egy órácskát. - Nem egyeztem bele, mindössze csak lehet róla szó, hogy jótékonykodó kedvemben leszek és nem hagyom idő előtt faképnél.
- Ebben biztos voltam, hogy a nevemet is gyönyörűnek fogod találni, csak úgy, mint engem is. - Nem akarok minden áron belé kötni, de annyira kiszámítható. Vagy csak túl sok hozzá hasonló férfi próbált felém közeledni és már előre tudom mire számíthatok tőle is? Előfordulhat.
- Miből gondolod, hogy pont én leszek az aki meghozza neked a várt változatosságot? - Tudom mire vágyik, de egyáltalán nem bólintottam arra rá, hogy esetleg bármi is lehetne közöttünk a levegőnél vagy a távolságnál.
- Naiv vagy, ha azt hiszed ez mázli, sokkal inkább balszerencse. - Nem vagyok könnyű eset az tény, de ezek szerint annyira nincs ellenére ez a számtalan visszautasítás részemről amit ma kapott tőlem. Talán mazochista hajlamokkal rendelkezik és élvezi, hogy ezt teszem vele.
- Kitalálom hová szeretnél menni. Hm, nem talán a lakásodra gondolsz, ahol kettesben nyugodtan bele kezdhetünk a kis játékunkba? - Nem kicsit voltam gúnyos ezzel a megszólalásommal, de remélem nem a lakása az elsődleges célállomás, mert akkor biztosan nem hagyom el vele a szórakozóhelyet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 28.08.13 15:41

- Nem olyan könnyű engem elszomorítani. Ahogy azt sem egyszerű elérni, hogy feladjam a próbálkozást - közlöm vele, bár ha jól sejtem, erre már magától is rájött.
Nem tűnik olyannak, mint akit nehéz felfogással áldott meg az ég. Nagyon is vág az esze, ez pedig nem könnyíti meg a dolgom. Hogy sajnálnám? Nem. Ezért akarom még jobban megszerezni és ma este ágyba vinni.
- Az lehet, hogy józanul is megy, de a részegség a garancia arra, hogy a másik tényleg igazat mond - beszélek egyenesen a szemeit fürkészve.
Tudnia kell, hogy igazam van. Se neki, se nekem nincs elég jó okunk arra, hogy igazat mondjuk. Amíg észnél vagyunk, nem garantált az ilyesmi. Sőt, még utána sem, de akkor már nagyobb rá az esély, hogy a másik elszólja magát vagy csak szimplán nehézséget okoz a hazudozás.
- Köszönöm - mosolyodok el és jól tudom, hogy ez az egy óra nem garantált.
Mégis meg fogom kapni. Egy perccel sem fog hamarabb elküldeni. Ebben biztos vagyok. Ahogy abban is, hogy az óra elteltével az enyém lesz.
- Amolyan megérzés. Különbözöl a többi nőtől, akikkel mostanság találkoztam. Te több vagy annál, Chloe - teszem hozzá a nevét csak azért, hogy bizonyítsam, még nem felejtettem el.
- Nem. Ez szerencse - makacskodok és eszemben sincs arra gondolni, hogy balszerencse lenne, amiért őt szúrtam ki magamnak a tömegben.
- Ha szeretnél, mehetünk oda is - kacsintok és a vigyorom hirtelen szélesebbé válik, mint eddig. - De igazából csak a friss levegőre gondoltam valahol a környéknek.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Allure 29.08.13 18:39

Valamiért tudok hinni neki, biztosan azért mert eddig is elhittem, hogy nagyon kitartó, még mondania sem kellett. Az a férfi aki ennyire rámenős az nem adja fel egykönnyen. Akármennyire is nehezemre esik bevallani mégis tetszik az, hogy az első bökkenő után sem hátrál meg. Eléggé szimpatizálok a kitartásával.
- Na és mennyit kell ahhoz innod, hogy tényleg igazat tudj mondani? - Eddig nem igazán játszottam idegenekkel ilyen játékot, szóval eléggé a szívemre venném ha én tényleg őszinte lennék vele, miközben Daniel csak azt mondaná amit hallani szeretnék.
- Valóban? Tudod nincs rá garancia, hogy tényleg igazat mondasz. - Esetleg akkor újra feltenném kérdésemet mikor már jóval több alkohol lesz a szervezetében, mert tényleg szeretném tudni rá a választ, de ez is olyan sablon szövegként hatott rám, mintha csak előre betanulta volna.
- Szerencsésnek is érzed magad? - Mert nem tettem semmit azért, hogy annak érezze magát, sőt inkább nagyon is visszautasítóan viselkedtem vele eddig, de hát nem vethetem egyből karjai közé magam.
- Persze minden vágyam, hogy végre kettesben maradjak veled. - Mindvégig szembe nézve nyaltam végig felső ajkamon. Csak szórakozok vele, mert még egyáltalán nem érdemelte ki, hogy esetleg elgondolkozzak-e azon, hogy maradjak-e vele kettesben.
- Hol itt a csapda? - Nagyon gyanús nekem ez a friss levegős szövege, de az is lehet, hogy csak velem van a baj.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 01.09.13 14:54

Komolyan elgondolkozok rajta, hogy mennyire éri meg vele kérdezz-feleleket játszani. De végül úgy döntök, hogyha elég pia lesz benne, akkor csak nyerhetek a dologgal.
- Eddig még nem teszteltem. De el kell kezdeni egyszer - mosolygok rendületlenül.
- Tényleg nincs rá garancia. De az egész a bizalmon alapul, nem igaz? Bár ha szeretnéd, akkor hivatalos ígéretet teszek arra, hogy nem fogok hazudni. Beéred ennyivel? - kérdezem felvont szemöldökkel.
Persze talán azzal többre mennék, ha én ígértetnék vele hasonlót, de van egy olyan érzésem, hogy nem venné jó néven, ha kétségbe vonnám az őszinteségét.
- Mondjuk úgy, hogy egész ígéretes eddig a kezdet ahhoz, hogy úgy gondoljam holnap, szerencsés vagyok - mosolygok, ahogy a kissé nyakatekert mondat végére érek.
Tény, nem könnyíti meg a dolgomat, de a nap végére majd meghozza a gyümölcsét a próbálkozás. Annál jobb lesz vele, annál nagyobb trófea a képzeletbeli falon, minél nehezebben kapom meg. Volt már pár hozzá hasonló partnerem, és végül mind az enyém lett. Na jó, ez így nem teljesen igaz. Egy kivétel volt. Egy nő, aki annyira makacs volt, hogy nem engedett abból, hogy ő hármas akar. A barátjával és velem. Egyszerre. Abból nem kapott. Inkább hagytam a fenébe.
- Hát nem bízol bennem? - vágok először meglepett, majd sértett arcot. Imádom ezt a részt! Istenien tudom adni az ártatlant.
- Nem teszek veled semmi olyat, amit nem akarsz! Ennyire nem vagyok rohadék! Nincs csapda. Nincs mitől tartanod  - győzködöm egy ezerwattos mosoly mellett, majd fogom a söröm és felállva a kezem nyújtom neki.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Allure 04.09.13 1:29

Még csak egy lámpa hiányzik a kezemből amivel zavartalanul a képébe világíthatnék és már meg is lenne a kihallgatás jellege ennek a sok kérdésnek amit neki felteszek. De akárhogy is nézzük számomra még teljesen ismeretlen ez a férfi és normális, ha kíváncsi vagyok és lerohanom a kérdéseimmel.
- Szeretnéd ma elkezdeni? - Logikusan gondolkozva talán ma találkozok vele először is utoljára egyben, ezért nincsen arra okom, hogy ne legyek vele őszinte, hiszen ártani nem igazán tudhat nekem, igaz?
- Nem szeretem az ígéreteket, mert csak csalódok mikor kiderül, hogy amit ígértek nekem azt nem képesek tartani. Szóval vegyük inkább csak úgy, hogy nem ígértél semmit, csak megpróbálsz őszinte lenni, rendben? - Előfordulhat, hogy nekem több félnivalóm van, mert ugye Danny férfi és biztosan piszkos a fantáziája annyira, hogy rögtön pikáns kérdésekkel bombázzon le.
- Irigylem az optimizmusodat. - Ami azt illeti én ennél a holnapomat sokkal borúlátóbban látom. Elátkozottnak fogom magam érezni az engem kínzó másnaposságtól, mert ha elkezdünk játszani ahhoz, nem csak egy-két pohárka italt kell majd meginnom.
- Mondjuk úgy, hogy még nem. - Alig ismerem még, ezek után nincs túl sok okom nélkül megbízni benne, sőt idióta is lennék ha vakon megbíznék az idegen férfiakban akik egy szórakozóhelyen tapizással kezdenek.
- De azért ha sorozatgyilkos vagy és arra készülsz, hogy megölsz legyél olyan kedves velem, hogy az arcomat ne csúfítsd el vágásokkal. Ha pedig valahol az utcán hagynál, hogy rám találjanak holtan akkor legyek meztelen. Szeretném ha nagy felhajtás lenne körülöttem. - Újfent elfogadom a kezét, megfogva elindulok vele gondolom a kijárat felé.
- Persze ha nem akarsz megölni akkor nyugodtan felejtsd el amit az előtt mondtam, mert khm... - Inkább nem is magyarázkodnék tovább, csak reménykednék abban, hogy az alkohol ezt elfeledteti vele. Tudom nem szokványos gondolat volt tőlem, de ha már kikészülünk menni innen szeretnék minden eshetőséggel számolni. Tán csak nem fogom holtan végezni egy sikátorban, nem tűnik Danny gyilkosnak, de persze a látszat néha csalhat is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 07.09.13 16:01

Annyira élvezem ezt a játékot! Régen volt dolgom olyan nővel, akkor ennyire nehezen adta magát. Pont ezért akarom annyira megszerezni ma őt. Ha jól sejtem, tudja, hogy nem lesz ebből tökéletes kapcsolat. De így a jó. Úgyis utálok hazudozni arról, hogy talán majd felhívom meg bla-bla.
- Talán... - komolyodok el egy pillanatra és magamban azt fontolgatom, hogy mennyi italt is kell leöntenem a torkomon, hogy azért még észnél legyek.
Az őszinteség amúgy sem jön könnyen nálam. Túl sok év telt el úgy, hogy a fontos dolgokat mélyre temettem és csak az álarc maradt. Nem fog mindent felszínre hozni egy kis pia. Végül is, most az egyszer igazán leihatom magam. Kell a szórakozás.
- Rendben. Vegyük úgy, hogy mindent beleadok, hogy őszinte legyek veled. Persze ha cserébe te is erre törekszel - mondom és a mondat végén ott van egy kis kérdő hangnem.
Megelégszek én ennyivel. Még ha nem is tervezi, hogy őszinte lesz velem, attól még az ital segít egy kicsit oldani a feszültséget. Nem beszélgetni akarok én és nem számít, hogy mit hazudik. Amíg a játék vége az, hogy megkapom mára, addig nem számítanak a szavai.
- Pedig igazán bízhatnál bennem - mosolyodok el, elővéve azt a bevált csábító kifejezést.
Nem mintha ezzel meg tudnám győzni. Ennek ellenére mégis úgy tűnik, hogy eljön velem. Apró győzelem a csatában a háború előtt. Tökéletes.
- Rendben - nevetek fel a szavai hallatán. - De most őszintén. Komolyan kinéznéd belőlem, hogy gyilkos vagyok? Annál többet adok én magamra, minthogy összemocskoljam vérrel a kezem és az ingem - nézek rá, miközben elindulok a kijárat felé, útközben lekapva egy üveg márkásnak tűnő italt.
Cserébe persze landol egy kis pénz a pulton. Ha elég rá, akkor elég, ha nem, nem számít.
- Pedig igazán beindította a fantáziám ez a meztelen dolog... - jegyzem meg kissé csalódottan.
Nem mintha szemmel nem vetkőztettem volna már le a beszélgetésünk alatt vagy húsz alkalommal! Azért a valóság még jobb lehet.
- Addig szálljunk kocsiba, amíg képes vagyok vezetni - mondom, ahogy kinyitom előtte a kocsim ajtaját. Valami tér vagy park a cél. Majd útközben kitalálom. Vissza persze már nem leszek képes vezetni, de oda még könnyedén.
- Vagy felőlem csak üldögélhetünk itt is - jegyzem meg, hogyha mégis ellenkezni akarna és csak nagy nehezen szállna be.
Én teljesen meglennék elégedve azzal is, ha a hátsóülésen iszogatnánk, aztán pedig megkapnám őt ráadásnak.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Allure 08.09.13 13:54

Tényleg tudom értékelni, hogy nem keres helyettem könnyebb prédát, mondjuk egy olyan nőt aki már alaposan leitta magát és szívesen ágyba bújna bárkivel aki vevő lenne rá. Tudom nem vagyok könnyű eset, de a jó dolgokra várni kell, nem? Nem akarom magam könnyen adni, ahogy egy trófea sem akarok lenni.
- Csak talán? - Kérdőn felvontam szemöldökömet úgy kérdeztem rá, mert nekem ez a talán nem túl kielégítő válasz volt. Elvárom tőle, hogy őszinte legyen velem, ha már én is rászánom magam erre. Persze az is tudom, hogy egy idegen előtt kiteregetni a szennyest nem lenne túl tanácsos, de na és? Az is lehet, hogy ma látjuk egymást először és utoljára.
- Én eddig is őszinte voltam veled, ha nem hiszel nekem nyugodtan tegyél próbára. Akár most is kérdezhetsz bármit tőlem. - Magabiztos vagyok, csak mert nem látom értelmét annak, hogy bármiben is hazudjak neki. Mire lenne az jó? Inkább piszkosul őszinte leszek vele, majd kiderül mennyire fog ez neki tetszeni.
- Miért te bízol bennem? - Ez különös, mármint az, hogy elvárja hogy bízzak benne ennyi ismeretség után, ezért is vagyok arra annyira kíváncsi, hogy ez visszafelé mennyire igaz. Ha azt mondja bízik bennem, akkor nekem is el kellene gondolkoznom ezen a bizalom kérdésem. Az is meglehet, hogy csak én vagyok túl bizalmatlan a férfiakkal szemben csak azért mert tudom, hogy minden férfi ugyan azt akarja tőlem.
- Alig ismerlek még, szóval bármit ki tudnék nézni belőled, de azért erősen bízok benned ezért is vagyok hajlandó veled innen lelépni és remélni, hogy megélem a reggelt. - Talán kissé csipkelődős a humorom. De őszintén semmit sem tudok még róla, és hány olyan esetet lehet hallani, hogy egy szórakozó helyről eltűnt nő holttestére bukkannak rá. Én pedig túl szép vagyok a csúnya halálhoz.
- Szóval csak arra hajtasz, hogy meztelenül láss? - Nem vagyok szívbajos ezért bármire nyíltan rá merek kérdezni, nem mintha nem lenne teljesen nyilvánvaló hogy mit is szeretne tőlem. Férfiból van ezért nem nehéz erre rájönni, hogy csak a testemre vágyik.
- Biztos vagy abban, hogy még képes vagy vezetni? - Nem tudhatom, hogy mennyit ivott eddig, de megelőlegeztem neki a bizalmat, ezért beszálltam a kocsijába annak reményében, hogy nem fogok egy összetört kocsiban meghalni perceken belül. Nem lenne szép halál és nem is így szeretnék távozni a túlvilágra.
- Inkább menjünk valamerre, teljesen mindegy hogy hová ezt rád bízom. Mert ha azt az üveg italt meg szeretnénk még inni akkor itt túl közel leszünk egymáshoz és nem biztos, hogy ennyire zárt térben lenne tanácsos egymással lennünk. - Kacéran combjára csúsztattam kezemet, úgy hajolva hozzá közel az autóban szinte már suttogtam neki. Ismerem magam annyira, hogy tudjam még egy kevés ital és felvállalhatatlan lesz a viselkedésem, mindig is rossz hatással volt rám az alkohol.
- Persze te döntesz, ez a te autód ahol a te szabályaid lépnek érvénybe. - Ekkor már elhajoltam tőle és próbáltam jó kislány módjára viselkedni. Most biztosan azt hiszi, hogy csak mert kijöttem vele majd meg is fog kapni, valójában ez csak ezen múlik mennyire fogok megkívánni, mert Danny nagyon is vonzó férfi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 08.09.13 20:36

Egyetlen, sejtelmes mosolyt kap válaszul. Nem vagyok hajlandó ígéretekbe bocsátkozni. Hiszen ő is azt mondta, hogy az olyasmit nem szereti. Majd minden megteszek, hogy itallal - vagy anélkül - is őszinte legyek vele. Az ésszerűség keretein belül persze. Amíg nem  akar nagyon mélyre ásni, addig nem lesz baj.
- Hiszek neked - mosolygok rendületlenül és eszemben sincs már most kételkedni benne.
Tudom, hogy ez a jó válasz. Ha nem nevezem még kimondatlanul sem hazudozónak. Ha megtenném, nem keveset csúsznék lejjebb azon a bizonyos létrán a szemében. Úgyhogy inkább nem kérdezek, csak közlöm vele, hogy hiszek neki és kész. A kérdések várhatnak.
- Igen - vágom rá gondolkodás nélkül, a kelleténél talán kicsit gyorsabban is.
Nem bízok én senkiben. Ez már csak így megy nálam. Senkiben nem bízok igazán. Az én szótáramban ilyen szó nem igazán szerepel. Jobb szeretem, ha magam vagyok és nem támaszkodok senkire. Ilyenkor pedig nincs szükség bizalomra. Az üzletben persze muszáj valamilyen szinte bizalmat szavazni a másiknak, de az már lapra tartozik.
- Meg fogod érni a reggel. Nem vagyok gyilkos - mosolygok és még mindig piszkosul jól mulatok a feltételezésén.
Én, mint valami mészáros? Sorozatgyilkos? Na persze. Nagyon sok mindennek mondtak már a nők, de ezt még egyikük szájából sem hallottam.
- Nem mondanám, hogy csak arra, de tény, hogy kíváncsi vagyok - vallom be, nagyjából őszintén.
Végül is, tényleg arra hajtok, hogy meztelenül lássam. Csakhogy nem a szemem az egyetlen, ami ekkor érintett lenne a dologban.
- Még szép, hogy képes vagyok vezetni! A sokadik sör után sem töröm én össze ezt a szépséget - mondom magabiztosan és tény, hogy ittam már egy keveset, ettől függetlenül biztosan vezetek el bárhova.
- Hmm... - sikerül ennyit "mondanom" a következő szavaira, miközben mosolyra húzódik a szám.
Győztem. Ezt már most tudom, ahogy a combomra csúszik a keze. Csak pár lépés, pár korty ital és az enyém lesz, amiért az utolsó egy órában hajtottam. A gondolatra még jobban kiszélesedik a mosolyom és erőssé válik a késztetés, hogy megcsókoljam. De végül visszafogom magam. Csak semmi sietség. Majd később.
- Menjünk akkor máshova - bólintok rá a dologra és magamban latolgatni kezdem, hogy mi is lenne alkalmas.
Gondolom a lakásomat nem szívesen nézné most meg, úgyhogy egy park felé indulok. Félúton esni kezd. Megpróbálom elrejteni az elégedett mosolyom. Sikerrel. Úgyhogy kissé kétségbeesett arccal fordulok felé, miközben félreállok a kocsival.
- Most, mi legyen? Nem lenne célszerű elázni, jól gondolom? - kérdezem továbbra is játssza a szerepemet, majd végül csak megemlítem az ötletem. - A lakásom a közelben van...
Jó, tudom, meg sem lepődök majd a felajánlott lehetőségen. De az esőről tényleg nem tehetek! Bár piszkosul jól jött, ez tény.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Allure 08.09.13 22:02

Na persze! Nem akarom megkérdőjelezni, de azért lássuk be mégis mit mondhatott volna? Ha csak úgy elém állna azzal a szöveggel, hogy nem bízik bennem akkor fogtam volna magam és úgy eltűntem volna a tömegben ahogy csak lehetséges lenne. De gondolom Danny sejti mit kell nekem mondania, ezért is vagyok még mindig itt vele, mert eddig nagyon is rá tudott érezni. Viszont a mostani helyzet akármelyik pillanatban megváltozhat, elegendő egy rossz mozdulat vagy egy meggondolatlan kijelentés és máris romokba fog dőlni az, amit eddig felépített.
- Vagy nekem túl élénk a fantáziám, vagy neked kellene még csiszolnod rajta. Mert nem is feltételezed rólam, hogy akár én szeretnélek jól megkínozni, pedig sosem tudhatod. - Fordítottam iménti elméletemen, de én még annyira sem vagyok gyilkos alkat, mint Danny. Viszont ugye ott van az a közhelyes mondás, hogy a látszat néha csal, ez alapján talán lehetne félnivalója tőlem. Vagy csak arról van szó, hogy nem szeretnék ennyire ártalmatlannak kinézni, mert így eléggé törékenynek tűnhetek a szemében.
- Értékelem az őszinteségedet. - És tényleg, akármennyire is feszegetnénk tabukat a beszélgetésünk alatt mégis szeretném ha őszinték lennénk, mert a hazug férfiakat nem kedvelem.
- Itt a remek alkalom, hogy ezt bebizonyítsd. - Előfordulhat, hogy meggondolatlan vagyok, hogy csak így beszállok egy ismeretlen férfi autójába, de mégis mitől kellene tartanom? Aztán mikor kettesben maradtunk mégis elő bújt belőlem az a bizonyos rossz kislány, akit erősen próbálok kordában tartani. Erősebb vagyok vágyaimnál, erősebbnek kell lennem!
- Danny nem vagy cukorból, vagy mégis? - Pimaszul mosolyogva fordítottam felé fejemet, közben egyik kezem megindult a hátam felé, hogy elérve a cipzárt kezdjem lejjebb és lejjebb húzni. Nem szégyenlősködve kapom le magamról ruhámat, ami a hátsó ülésen végzi.
- Szeretném ha csatlakoznál hozzám. - Ajkaim sejtelmes mosolyra húzódtak és már nyitottam is ki az autó ajtaját, hogy kiszállva kilépjek az erőre. Kellemesen meleg az idő és a langyos csapadék pillanatokon belül teljesen eláztatott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 08.09.13 22:08

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 09.09.13 17:38

Túl a vizsgán, túl egy förtelmes éven, végre itthon vagyok. Hiányzott Shirley, hiányzott LV. Ha az ember fél életét egy gondosan őrzött akadémia falai közt tölti, a szabadságnál jobban semminek nem örül. Nem hiába, ha FBI ügynök szeretnék lenni - vagyis... apám szeretné, hogy az legyek-, meg kell hoznom bizonyos áldozatokat.
Most viszont szándékomban áll kirúgni a hámból, ahogy azt egy normális 20 éves teszi.
Az első bárba tévedek be, na jó... nem az elsőbe, csak az egyikbe, ahol gyakrabban megfordulok. Hagynom kell Riveréket turbékolni, hisz a férfi hamarosan megy vissza a frontra, Shirleynek meg megint fura hangulata lesz.
Nem félek az utcákon, önvédelmet is tanulok, és hála égnek hidegvérből már nem szenvedek hiányt. Komolyan már apám erélyes hangjától se rezzenek össze.
- Egy whiskeyt- huppanok fel a bár pultra, mire a kiszolgáló összevont szemöldökkel mered rám
- Nem lesz az erős neked?- kérdez rá, mihelyst megtalálja a hangját, mire én megforgatom a szemem.
- Nem emlékszem, hogy véleményt is kértem volna- utálom, ha gyengének néznek, ilyenkor legszívesebben az orruk alá dörgölném azt, amit... nem mondhatok el senkinek, elvégre, nem hiába titkos a bázis, ahogy az akadémia is.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 09.09.13 19:11

Azt hiszem kezdek hozzá szokni, hogy a magam ura vagyok semmitől és senkitől sem zavartatva. Csakis önmagamért felelek. Nem kell minden lényeges kérdést megvitatnom valakivel, hiszen bárhogyan is döntök az egyedül rám van kihatással. Sosem vágytam arra, hogy másokért felelhessek és ezért külön köszönetben kellene részesítenem a szüleimet, amiért egyke vagyok. Amivel úgy szintén elkéstem, de túlélem. Nem arról van szó, hogy nem volnék képes osztozni valakivel. De nem érzem úgy, hogy bárkire is szükségem volna. Akire meg mégis volna... Na Ő már nincs. Nem kérek senkinek sem a rosszalló vagy éppen aggódó, féltő tekintetéből. Különösen az anyáméból nem. Én az Ő helyében sokkal inkább azt a taplót félteném. Mert ha valamilyen úton-módon kiderül, hogy az apám halála nem egészen volt természetes a felismerhetetlenségig fogom ütni a pasast. Azután pedig szépen feladom magam... Nem áll szándékomban megásni a sírját. Csupán csak azt szeretném, hogy miután kikerül a kezeim alól a saját anyja se ismerjen rá. Ahogy az enyém se rám. Akkor talán végre képes volna lemondani az egyetlen fiáról.
Nem gondolom, hogy túl sokat értem volna. Két roppant egyszerű szóval illettem... Hagyj békén! Játszottam a jó fiút, amíg mindenki megkapta a végrendeletből, ami neki járt. Attól a naptól kezdve viszont senkire sem vagyok kíváncsi. Senkire, aki valamilyen módon köthető az anyámhoz.
Meglepetten emeltem fel a fejem a bájos kis csevej vagy inkább szóváltás alapján. Előbb a nőre néztem majd a srácra. Hogy ezek a mai fiatalok milyen szánalmasak.
- Ha whisky, akkor legyen kettő dupla. A hölgyet pedig meghívtam. - Na kisfiam, valahogy így kellene ezt csinálni. Idétlen vigyor, kifejezéstelen arc... Balek. Már csak a vörös göndör haj és csak a szeplők hiányoznának a képéről.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 09.09.13 19:35

Ha valamit utálok, akkor az az, ha az emberek szájalnak. Tudom, sokukat tűröm, mert tűrnöm kell, épp ezért nem tolerálom, hogy egy vad idegen akarja megmondani, mi nekem a jó, még akkor se, ha ezzel imponálni akar. mert tudom, a srácra rá van írva, gyanítom még elég kezdő ebben a szakmában. Valahogy taszít, ha valaki még nálam is elesettebb, pedig ez nagy szó, eddig azt hittem, hogy a világ legszerencsétlenebb embere díjat én érdemeltem ki. már csak abból kifolyólag is, hogy nem egyszer kenődtem a ház falára, mikor valahogy a tetőn kellett volna kikötnöm. És igen, gyors hívón van a csontkovács... ez azért már csak jelent valamit.
Még soha senkire nem néztem annyira hálásan, mint most a férfira, aki megmentett nem egy kellemetlen szituációtól, mert bevallom, ha a srác lett volna az egyedüli társaságom, gyorsan dobbantottam volna.
- Köszönöm szépen- küldök felé egy hálás mosolyt, épp csak a pillarebegtetés hiányzik, de na, mégse szeretném az első percben leírni magam.
- Mi járatban erre?- kérdem érdeklődve, miközben óvatosan a háta mögé sandítok, mivel nem szeretném, ha lesből támadna rám egy féltékeny barátnő.
- Egyedül?- hiába reméltem, hogy így lesz, azért megdöbbent a tény. A férfi nem néz ki olyan rosszul - sőőőt-, hogy egyedül kelljen az idejét múlatnia.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 10.09.13 18:47

Nos, azt mindjárt gondoltam, hogy könnyedén tudja majd mellőzni a pultos ficsúr társaságát, akinek ugyan a nyála majd el csurran, de az orrát sem ártana anyucinak megtörölni. Balek. Ilyen béna összképet még sosem láttam. De ha már volt mersze megszólítani, sőt megszólni az itala miatt, akkor legalább most ne csinálná magát össze. Komolyan mondom szégyellem magam miatt. De sokkal inkább neki kellene, hogy egy ilyen rakás szerencsétlenség férfinak meri nevezni magát. Elképesztő. Kész röhej. Ige,n a whisky valóban nem egy nőies ital, de biztosan nem ok nélkül fogyasztja. Ugyan akkor nem mondanék többet a húszas évei elejénél, amihez viszonyítva talán én magam is túlzásnak tartom. De rühellek beleszólni másnak a dolgaiba... Ahogyan én sem tűröm ha velem teszik ugyan ezt. Szóval, most teszünk egymásnak egy szívességet.
- Hm, egyedül iszogatni nem túl meggyőző. Mi viszont már ketten vagyunk. - Hogy mennyire nyerő ez a párosítás azt nem tudom, de idővel bizonyára majd ez is elválik. Nem szeretek egyedül inni. Azt az apám tette mindig és olyan szánalmasan festett, ahogy én soha sem akarok.
- Nem csípem a hisztis nőket, szóval nem kell amiatt aggódnod, hogy felbukkanna egy és a torkodnak esne. - Másod sorban pedig a túlzott féltékenykedésért sem vagyok oda. Az is csak egy ok, ami miatt kilehet verni a balhét. Tehát nem is dobtak és nincs is nagy szerelmi bánatom. Legalább is ezektől előbb mennék fejjel a falnak...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 21.10.13 19:38

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
14
Join date :
2013. Jul. 07.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Allure 23.10.13 18:09

Michael és Nataliya
Love is like a sin, my love For the ones that feel it the most Look at her with her eyes like a flame She will love you like a fly will never love you again


BE KELL, HOGY VALLJAM, a klubok sosem tartoztak a kedvenceim között. Talán ezért is furcsállom, hogy igent mondtam ma reggel Lauren ajánlatára. Az ötlete furcsamód felvillanyozott, ami azért meglepő, hisz mindig is tartottam az ehhez hasonló szórakozóhelyektől. A barátnőm azt mondja, hogy ez azért van, mert alig ismerek párat, és nem is járok ilyenekbe, ha nem vesszük figyelembe azokat az eseteket, amikor nyomozni küldenek ki. Tehát… Lehet furcsa fétisnek is nevezni, de van az a szokásom, aminek köszönhetően szeretek bizonyítani, próbák elé állítani magam, és mivel tökéletes lehetőséget láttam az alkalomban, így hát most is ezt tettem. No meg nem titok, hogy ezen kívül kíváncsi voltam arra, hogy Laurennek igaza van e.
Szemhéjaim lustán kipattannak, majd egy pillanatra ismét lecsukódnak. Vakon a párnám mellett tapogatózok, a telefonomat keresem, ugyanis tudni szeretném, hány óra lehet. Lauren megígérte, hogy átjön hozzám készülődni, hogy aztán együtt mehessünk a szórakozóhelyre, és ha jól emlékszem, azt írta a reggeli sms-jében, hogy negyed nyolcra lesz itt. Viszont ahogy ismerem, lesz az fél-háromnegyed nyolc is, mire megérkezik.
A mobilom kijelzője szerint senki nem keresett, ezen kívül egy órám van elszánni magam a készülődésre, ugyanis ha Lau pontos lesz, akkor hatvan perc múlva a bejárati ajtóm előtt fog állni és türelmetlenül fogja kínozni folytonos nyomkodásával az ajtófélfán helyezkedő csengőt.
Felülök az ágyszélére és a plüsspapucsomra helyezem a talpaimat. Könyökeimet a meztelen combjaimra támasztom, majd a tenyereimbe temetem az arcom. Azon vagyok, hogy megfogadjam, ma este kikapcsolódom, és nem fogok a munkára gondolni, azonban nyugtalanít – talán egy kicsit dühít is – hogy a főnök két teljes hétre küldött szabadságra. Próbálom elhitetni magammal, hogy neki volt igaza, tényleg túlságosan – szinte már egészségtelenül - belelovaltam magam az eltűnt kislány ügyébe. Nem kizárt, hogy ez így van, de én csak egyet akartam – megtalálni a picit. Meglehet, hogy mindez annak az oka, hogy láttam saját édesapámat meghalni, és teljes mértékben átérzem a kislányukat hiányoló szülők bánatát. Noha ez ő esetükben a dolgok fordítva történtek, biztos vagyok abban, hogy ugyanolyan nehezükre esik nélkülözni a gyereküket, mint nekem az apámat, abban is, hogy az egyetlen, ami átsegít minket a mindennapokon az a remény erős löketei - őket a hitt abban, hogy a szeretett lányuk előkerül, engem pedig a sansz, hogy egy nap rácsok mögé küldöm édesapám gyilkosait.
Megdörzsölöm a szemem és gyengéden végighúzom az arcomon a tenyereimet, egészen a tarkómig, majd oldalra csúsztatom őket és hátra döntöm a fejem.  Még el se kezdtem készülődni, de már most érzem, hogy a bátorságom kezd meginogni. Furcsa és érthetetlen számomra, hogy miért tartok ennyire a szórakozástól, és azon tűnődöm, hogy vajon a szorongás annak köszönhető e, hogy a gimnázium befejezése óta pihenés nélkül, szüntelenül hajtottam, hogy elérjem a célom, vagy annak, hogy már felnőttem. Nos, bármelyik is legyen, nincs visszaút, és amúgy se szokásom meghátrálni.
Mély gondolataimból a telefonom csengődallama zökken ki, tekintetem a villogó kijelzőre szökken, ami Lauren nevét írja ki.
- Negyed óra múlva ott vagyok – szólal bele a telefonba, miután felveszem időt se hagyva arra, hogy köszönjek.
- Oké, gyere be nyugodtan, nyitva hagytam a bejárati ajtót. – reagálok, hangom egy kicsit rekedt, és érzékelni rajta, hogy nemrég keltem fel.
- Édesanyád nem akadt ki? – kérdezi igen nagy meglepődéssel a hangjában a barátnőm. Lelki szemeim előtt megjelenik az elcsodálkozott arckifejezése, aminek hatására enyhén elmosolyodom.
- Tegnap elutazott, hétvégén sem lesz itthon, és csak hétfőn este tér vissza, tehát nem. Ha van kedved, aludhatnál nálunk – teszek fel neki egy ajánlatot. Nagyon remélem, hogy igent mond, bár nem fűzök sok reményt hozzá, ugyanis mióta összejött Ryannel, azóta alig találkozunk. Ez az este is csak egy spontán ötletnek és a főnököm döntésének köszönhető. Ha nem küldött volna szabadságra, több mint valószínű, hogy nem éltem volna a lehetőséggel.
- Nem, sajnos nem megy. Ryannal töltöm az éjszakát.
Gondoltam.
- Semmi baj. Akkor gyere, várlak.
- Ja, és Szivi! Korábban végeztem a munkámmal, szóval volt időm otthon elkészülni. Tehát állj neki te is, ha még nem tetted volna meg – teszi hozzá kínosan nevetve a vonal túlsó oldalán, majd kinyomja a telefont. Mély levegőt veszek, majd elindulok a fürdőszobám felé.
Épp az utolsó simításokat végzem a sminkem, amikor meghallom Lauren magas sarkújának kopogó hangját a második emeltre vezető lépcsőfokokon. Pillantásom a szobám bejáratát pasztázza, várom, hogy mikor lép be a szőkeség. Ami először szembeötlik, az a ragyogó mosolya, ami pillanatnyilag a füléig ér, illetve a nagy hullámokba rendezett frizurája.
- Hoztam neked valamit – szólal meg, amikor besétál az ajtón. A „valami” i betűjét direkt hosszasan ejti ki, miközben meglengeti a kezében lévő ruhavédő zsákot. – Vedd fel, lent várlak.
Ezzel ki is oson a szobámból, időt sem hagyva, hogy tiltakozzak. Egy pillanatig hezitálok, majd engedelmeskedem barátnőm parancsának.

A szórakozóhelyre érve ismét erős izgatottság kerít hatalmában, és nagyjából úgy érezem magam, mint amikor megkaptam az első ügyemet. A dübörgő zene már messziről hallatszik, szívem pedig felveszi a ritmusát és egyre gyorsabb tempóban kezd el kalapálni. Eszembe jut, hogy útközben Lau megfogatta velem, hogy ma este úgy fogok viselkedni, mint egy teljesen normális, hétköznapi ember és annak ellenére, hogy tisztán látta a szememben, mekkora áldozat a részemről már a puszta ígéret is, nem tágított. Erre a gondolatra elmosolyodom, hisz ez igen nagy megpróbáltatás lesz számomra. Kíváncsi vagyok, hogyan teljesítek.
Miután kifizetjük a beugrót, a stroboszkópok fehér fényeit követve besétálunk. Egészen meg vagyok lepődve, ugyanis azt hittem, hogy bőrruhás emberek halmaza és különböző szagok – például test, parfüm, hányás és alkohol - fognak üdvözölni, azonban a nyitott tér akkora, hogy még a cigaretta füst is alig érezhető.
- Gyere, alapozzuk meg a jó kedvünket! – ordítja a fülembe Lauren, miután közelebb hajol hozzám, majd megragadja a csuklómat és a tömeg felé vezet. Amikor végre a pulthoz érünk, két tequilát kér, majd miután a pincér kihozza a rendelést, rögtön le is húzza a sajátját. Rám pillant, tekintetével mintha azt kérdezné tőlem, mire várok. A sárgás löttyre, majd elmosolyodva a barátnőmre pillantok, miközben megigazítom a ruhámat – felülről és alulról is meghúzom egy kicsit.
- Jaj, már! Egyfolytában ezt csinálod, mióta kiszálltunk a kocsiból. Ne piszkáld a ruhádat, remekül nézel ki benne – háborodik fel a szőkeség. – és biztos vagyok abban, hogy ő is ugyanezen a véleményen van.
Fejével biccen egyet, mire hátrafordulok. Mögöttem, nem is olyan messze tőlünk egy ébenfekete hajú, kék szemű férfi áll, talán keres valakit. Pillantásom elidőzik egy kicsit az arcán, azonban amikor íriszeink összetalálkoznak, elkapom a tekintetem.
- De bolond vagy! – mosolyodom el ismét a barátnőm arcát nézve, majd felkapom a pulton helyezkedő alkoholt és az előttem álló lány példáját követve lehúzom.
Lauren tapsikolni kezd örömében, majd előszedi a telefonját, és elkezd valamit bepötyögni.
- El ne mozdulj, egy pillanat is jövök! – szólal meg mosolyogva, amikor felkapja a tekintetét és rám néz. Színpadiasan elfordul, majd beolvad a tömegbe. A következő minutumban az én telefonom is megrezzen a retikülömben. Furcsállva kiveszem, majd a kijelzőre pillantok. Lauren neve szerepel rajta, egy új üzenetem érkezett tőle. Nagy meglepődéssel nyitom meg, majd meghökkenve kétszer is visszaolvasom, amit írt: „Sok sikert, azt hiszem, Mr. Adonisz épp feléd tart!”

ruha: itt! | zene: paradise circus | megj.:egy kicsit hosszúra sikeredett a hsz, ne haragudj, nem szokásom ekkorákat írni, remélem, megfelel.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
203
Join date :
2013. Jan. 12.
Age :
35
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Allure 24.10.13 23:35


Naya & Michael


A minap megpillantani Emmát semmihez nem volt fogható. Rosszabb volt mint egy hideg zuhany. Mint egy arculcsapás, amitől képtelen vagyok magamhoz térni. Nincs az embertelen, istentelenül, töménytelen mennyiségű alkohol, ami képes volna elhalványítani az elmémben a történteket. Ezt nem hiszem el... Teljesen mindegy mit teszek, hogy épp mit nem akarok, hogy mivel vagy épp kivel próbálom meg száműzni a gondolataimból, hogy hány nővel volt eddig a dolgom, ha csak épp ezt az egyet nem tudom elfelejteni. Azt az apróságot ugyan elmulasztottam vele legutóbb közölni, de majd idővel belátja, hogy teljesen felesleges van itt. Hiába, mert nem fogok neki megbocsájtani. Ha akarnék sem tudnék. De így hogy az akarat súlyos hiánya is nehezíti a dolgot még annyira sem. Tehát csak az idejét fecsérli a könnyeivel. De most egyébként sem szándékozom ezzel foglalkozni. Ma este valahogy szeretnék a saját lábamon távozni, nem mint a legtöbb esetben, amikor a könnyeimet inkább egy üvegbe fojtottam bele, ahogy a csalódottságomat is. Vagyis részemről vége van. És nem hiszem, hogy ezek után lenne még miről beszélni, hiszen többé nincs olyan hogy mi. Így pedig kár is a szót fecsérelni. Ő egyedül írta alá a kapcsolatunk, mi több a jegyességünk lezártát. Nem szóltam bele. egyedül döntött. Furcsa módon nem kérte ki a véleményemet arról, hogy mit szólnék hozzá ha egy napon váratlanul a közös hálószobánkban találnám egy másik férfival, miután már jó ideje, hogy megkértem a kezét. Így ezt a témát túltárgyaltnak minősítem. Úgy gondolom, hogy a legutóbb végighallgattam. Mindent elmondhatott... Még csak félbe sem szakítottam egészen addig még módszeresen fel nem bosszantott.
- Odanézz... - Bökött előre Matt. Tekintetem pedig az övét követve egy rendkívülien csinos lányon akadt meg. Hűha, azt hiszem kénytelen leszek visszavonni azt a gondolatomat, mégsem olyan elfuserált ez a nap. Ellenkezőleg, ennél szebb már aligha lehetne. Ilyenkor és általában már számtalanszor feltettem magamnak a kérdést, hogy az efféle nők mégis hol rejtőzködtek eddig. Kétségkívül a rossz helyen keresem őket... De merem remélni, hogy ez úttal nem a rövidebbet fogom húzni, mert az bizony tudni fájni.
- Látom ember, csak nem hiszek a szememnek. - Feleltem de szinte ugyan abban a helyzetben maradtam továbbra is rajta tartva a szememet, szóval lassan muszáj lesz elhinnem, hogy nem csak a képzeletem játszik velem. Gonosz tréfa lenne még magamtól is...
- Te sem lehetsz ilyen gerinctelen. Barátnőd van. - Fordultam oldalra egy pillanatra, csakhogy emlékeztetni tudjam erre a lényeges apróságra. Furcsa mód nem magam miatt. Iszonyatosan pocsék érzés volt szembesülni a tényekkel, de ettől még nem lettem irgalmas szamaritánus. Felőlem mindenki úgy és ott bassza el az életét ahol csak tudja, szeretné vagy akarja. Engem ez a legkevésbé sem érdekel. Sőt, hidegen hagy.
- Nekem viszont nincs. - Emeltem meg felé a poharamat elmosolyodva. számmora pedig most csak ez az igazán fontos. Azt viszont elfelejtettem hozzá tenni megint csak, de attól még nagyon is komolyan gondolom, amennyiben ki meri köpni Emma nevét úgy képen törlöm, hogy az első két fogától búcsút vehet valamiképp biztosan. Kettőtől egész biztosan. Attól alább nem adom. Egyet, hogy tudassam vele, hogy miért kapta. A másodikat pedig, hogy ne felejtse el, hogy erről továbbra sem vagyok hajlandó beszélni.
- Ne legyél gyökér. Legyél jó fiú. Menj és inkább keresd meg Petrát. Nekem dolgom van... - Ami épp nem várhat. Ezért csak biztatóan vállba veregettem majd eltűntem a tömegben. Nos, két lehetőség van... Vagy máris túl sokat ittam, hogy a mi előbb két nőt láttam a pultnál most viszont csak már csak egyet látok... A látvány pedig magáért beszél. Vagy egész egyszerűen csak valaki gondolt rám és mostanra szabaddá tette nekem az utat. Akárhogy is, de nagyon hálás vagyok most ezért. Az egyedüli pofára esést most már csak az jelenthetné ha időközben felbukkanna a szőke herceg és kiderülne, hogy az a bizonyos út nem is olyan szabad, ahogyan a nő sem.
- Egy tequilát... Tudod mit? Legyen kettő és az egyik dupla. - Támaszkodtam neki a pultnak miközben vártam, hogy kitöltsék az italokat, azon gondolkodva, hogy mégis hogyan kéne indítani. De nem szoktam én ezen ennyit töprengeni.
Most feltenném a szokásos kérdéseket, hogy lehet hogy egy csinos nő egyedül üldögél a bárpultnál, de tudom, hogy nem egyedül jött, hogy a barátnője nagy valószínűséggel nem fog sietni vissza, amiért talán nagyon hálás fogok lenni ma este. Megkockáztatom, hogy a féltékeny barát, ex pasitól sem kell tartom. Lenne még valami? Nem, azt hiszem mindent számításba vettem. Ha pedig mégsem majd azt is megoldom valahogy.
- Lehetek olyan pofátlan, hogy abban bízzak, hogy táncolni fogsz velem ma este ha elég szépen kérlek meg rá? - Ahogy elkaptam a kért italokat az egyik poharat máris felé csúsztattam a pulton... Mert abban jó vagyok, mint mindig. Nem csak abban. Viszont ha már egy szórakozóhelyen volnánk bűn lenne egy pultnál szobrozva eltölteni az estét gyerekkori történeteket mesélve, az élet nagy dolgairól elmélkedve tequilát kortyolgatva. Mert azt bármikor megtehetjük. Erre viszont nincs mindig alkalmam. Ezért nem olyan meglepő, hogy szeretném kihasználni. Sőt, hogy merem azt hinni, hogy nem vagyok ezzel teljesen egyedül.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Club Allure 02.12.13 23:06

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
14
Join date :
2013. Jul. 07.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Allure 12.12.13 16:42

Naya Violet Brisbane írta:
Michael és Nataliya
Love is like a sin, my love For the ones that feel it the most Look at her with her eyes like a flame She will love you like a fly will never love you again


HA NEM ITT LENNÉK, illetve nem ismerném jól Laurent, akkor több mint valószínű, hogy elmosolyodnék az üzenetén, azután pedig visszaraknám a telefonomat a retikülömbe, és követném a mosdókba, hogy ellenőrizzem, nem ütötte e be a fejét. Hozzám nem szoktak csak úgy odajönni az ismeretlen férfiak – ha a barátnőm itt lenne, akkor valószínűleg vitát nyitna ezzel kapcsolatban és azzal érvelne, hogy ez bizony így van, de csak azért, mert nem járok el otthonról eleget – így hát elég szokatlan érzések elegye fog el. Egy kicsit talán össze is zavarodom, mert az agyam olyan dolgokon kezd el töprengeni, mint például nézzek e hátra még egyszer, vagy mit csináljak, ha ideér: tegyek úgy, mintha tök természetes dolog történt volna, vagy úgy, mintha észre sem vettem volna? Ilyenkor mi is a szokás, a férfiaknak kell kezdeményezniük, nem? Hiszen ha egy nő nyomul, az nevetséges, viszont ha egy férfi ugyanezt csinálja, az menő. Nem ezek a tévhitek? Nem hiszem, hogy pár év alatt sok mindenről lemaradtam volna a pasizás, csajozás terén… mármint remélem.
Amikor odaér a pulthoz, még mindig a telefonommal szórakozok. Természetesen már rég észrevettem, hogy mellém állt, azonban fontosnak tartottam, hogy még visszaírjak Laurennek, és közöljem vele, hogy véleményem szerint ez igen is csúnya húzás volt részéről. Nem azért, mert nem örülök az ismeretlen társaságának – talán később meg is köszönöm a bolondos barátnőmnek, hogy így cselekedett, ki tudja? – de a ma esti program csajosnak indult, és az lett volna helyes, ha úgy is végződik.
Midőn a pultos sráchoz fordul, féltve – helyesbítve - óvatosan pillantok rá, hisz nem szeretném, ha észrevenné, hogy pofátlanul mustrálom. Két tequilát kér, ami azért lep meg, hisz a körülötte lévő emberek egyike sem nézne ki úgy, mintha a társaságából való lenne. Nos, lehet, hogy ő nem kesztyűs kézzel bánik a piával, hisz férfiből van, és az erősebb nem átlagban jobban bírja a szeszes italokat, mint a nők többsége.
Amint a pincér kirakja a pultra a két kupicát, elfordítom a fejem, tekintetemet az előttem lévő alkoholos üvegekre szegezem. Ujjaim az italpulton zongoráznak, és az izgalom hatására gyorsabban pislogok. A kék szemű Adonisz egyszer csak megszólal, kérdésével pedig magára vonja a tekintetemet és a figyelmemet egyaránt. Mielőtt még válaszolnék a kérdésére, a férfi az irányomba küldi az egyik tequilát. Igazán profi módon teszi, ugyanis az ital pont előttem áll meg. Bevallom, igazán mutatós trükk és nem utolsó sorban jó csajozós módszer is. Egy pillanat töredékéig a színtelen italt figyelem, majd a férfira fordítom pillantásomat, és elmosolyodom. Óvatosan megfogom a kupicát, majd lepattanok a helyemről. A férfi felé sétálok, és amikor szinte elfogy a köztünk lévő tér, megállok. Magasra emelem az italt.
- Igyunk az első táncunkra, Mr.? – kérdő pillantást vetek rá, ugyanis nem emlékszem arra, hogy megmondta volna a nevét. Ha elárulja, majd koccint velem, megpróbálom egyszerre lehúzni az italt anélkül, hogy vicces arcokat vágjak. Remélem, nem bánom meg, hogy ilyen rövid idő alatt két tequilát is sikerült legurítanom.
- Azt hiszem, készen állok – mosolyodom el, majd felé nyújtom a szabad kezemet. – Mehetünk?

ruha: itt! | zene: Busdriver | megj.:bocsánat, amiért eltűntem<3Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Club Allure

Vissza az elejére Go down

Club Allure

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Similar topics

-
» Club Allure
» Transzvesztita Club
» Twister Biliárd és Póker Club
» Reflections - night club [21+]
» Shine Party Club

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához