welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Crystal Haynes
 

Share| .

Hell's Blood Pub

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Nextdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Hell's Blood Pub 09.10.12 0:08

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 09.10.12 0:12


Mosolyogva olvastam el negyedszerre is az sms-t, de végül mégsem válaszoltam rá. Marcus képtelen volt elfogadni, hogy nem az esetem, de még nem ment át zaklatóba, csak aranyosan jelezte, hogy ő nem feledkezett meg rólam, pedig már több, mint két hónapja tudattam vele az első találkozó után, hogy legszívesebben hanyagolnám a társaságát. Zavarban voltam minden egyes alkalommal, ha úgy ítéltem meg, valaki túlságosan is átcsapott a rajongó szerepkörbe. Megkevergettem a koktélt, a jégkockák lágyan koccantak az üveg falának, de a partnerem még sehol nem volt. Nagyjából fél órája ültem a kocsmában arra várva, hogy megbeszéljem a barátnőmmel a rémes koszorúslány mizériát, és valószínűleg hasonlóan szoros kapcsolatba fogok kerülni a ruhával, mint Katherine Heigl a 27 idegen igenben. Elhúztam a számat is, miután nagyot kortyoltam az alkoholmentes italból.
- A következő kört én állom. Születésnapom van és Téged kívántalak - először csak döbbenten pislogtam a mellém ülő férfire. Fogalmam sem volt, hogy mégis mit csinált, de gyanítottam, hogy mindezt nekem mondta, mivel egyrészt rám nézett, másrészt pedig a túloldalon egy megtermett macinak is beillő tetovált, nagyon szőrös férfi üldögélt. Köhintettem, zavartan belenéztem a koktélban cápát játszó jégre is gyorsan.
- Köszönöm - feleltem a legkézenfekvőbb választ, de aztán eszembe jutott, hogy talán nem kellene mégsem elfogadnom az ajánlatát. Végtére is semmim nem égett, és még csak gyertyaként sem kellett elfújnia. - Vagyis.. várok valakire, aki késik kicsit. Csak bemelegítettem, ünnepelni fogunk - sürgetően az órámra néztem, végül a férfire, aki meg sem mozdult, csak figyelt áthatóan, vágül ravaszan elmosolyodott.
- Ti nők mindig így bántok velünk. De játszunk! Ha öt percen belül nem jelenik meg az, akire vársz, azután is velem töltöd az estét. Ha pedig mégis csak eljön, békén hagylak - ezzel a zakója zsebébe nyúlva kivett egy névjegyet, finoman elém csúsztatta a pulton, amire futó pillantást vetettem csak, de végül elvettem, mert nem akartam megbántani. Az elkövetkezendő négy percet azzal töltöttem, hogy a Mike-ként megismert férfivel beszélgettem, de legtöbbször az ajtót lestem. Az utolsó hatvan másodperc azonban vészesen kezdett fogyni, és mielőtt még vesztettem volna, felpattantam a székről.
- Ó, meg is jött. Ne haragudj, igazán nem akartam.. de sürgősen beszélnem kell vele, mert.. élet-halál kérdése és tényleg. Most megyek. Én... megyek, igen - bólogattam is a zagyva kifogásra, de mielőtt válaszolni tudott volna Michael, már a tömegben voltam, azon átfurakodva egy magas, szőkésbarna hajú férfit "támadtam le" egy bensőségesnek tűnő öleléssel. - Kérlek, ments meg! - suttogtam elveszetten felnézve a kék szemekbe. Félretéve minden zavaromat még a kezét is megfogva elvezettem egy éppen megüresedő asztal felé, ha hagyta, miközben hátra-hátra pillantottam rá. - Bocsi, hogy elraboltalak. Ne hívd a rendőrséget, kérlek! Csak.. nem akarok randizni egy totál idegennel... nem mintha most ez nem annak tűnne - fejeztem be zavartan, hirtelen el is engedve őt.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 09.10.12 7:34

Kezembe fogva a mai ZH-mat, elszörnyedtem. Szemeim kikerekedve ragadtak meg azon a nagy bekarikázott egyesen, mintha szellemet látnék. Gondolataimban rég porig égettem volna a papírokat, de a visszaadás miatt, ezt nem tehettem meg valódi cselekedettel. Agyam egyfolytában kattog, mert ha így folytatom kirúgnak, amit nem akarok. Sóhajtva hajtom le a fejemet, hogy mindkét kezemmel megtámasszam és tovább vizsgáljam a papírt. Mivel a sokszori gondolatátvitellel sem változik meg a szám, ezért feladom. Dühömben hátradőlök a széken, összefonom a karjaimat a mellkasom előtt, majd gondolkozóba esek. Olyan csábító a tanárt megleckéztetni, de mivel már nem vagyok gyerek, és nagyobb a tét, nem teszem. Olyan hévvel állok fel, hogy szinte a szék, amin eddig ültem majdnem hátraesik. A papírt olyan mértékben fogom meg, hogy egy kicsit meg is gyűröm, de ez érdekel a legkevésbé. Az össze szempárt magamon érzem, ami a teremben körülvesz. Lesétálok, egészen a tanárig és lerakom az asztalára, majd egy gúnyos mosollyal az arcomon, elhagyom a termet. Még az sem érdekel, hogy nagyban folyik az óra, a professzor meg csak magyaráz. Szerintem még azt sem emésztette meg, hogy a papírt olyan hangosan csaptam az asztalára, hogy visszhangzott a teremben. Az a megfagyott, ámulattal teli levegő, ami követte ezt a cselekedetemet, leírni sem lehet. Mindenesetre elhagytam a termet és egyenesen a szekrényemig mentem. Még mindig ideges voltam és ez abban nyilvánult meg, hogy egy percig sem rejtettem el a haragomat. A szekrényajtóm egy hangos csattanással jelezte, hogy valaki kinyitotta. Mivel üres volt az egész folyosó, így nem zavartatva dobtam bele a könyveimet. Ekkor a szemem sarkából megpillantottam a volt barátnőmet, mire sóhajtottam egyet és abban reménykedtem, hogy nem hozzám jön, de tévedtem.
- Chad, minden rendben? – Hangjában apró aggódást véltem felfedezni és ahogy a vállamra tette a kezét, ez már bizonyos volt a számomra. Nem akartam vele beszélni, azt sem, hogy idejöjjön hozzám és jó pofiznom kelljen vele.
- Mi történt? – Jön az átfogalmazott kérdés, miután Mary rájön, hogy tőlem nem kap választ. Csak egy újabbat sóhajtottam és magamban elszámoltam 10-ig. Felé fordultam, elhúzva a vállamat, amivel jelzem neki, hogy ne érjen hozzám.
- Egyes lett a ZH-m. De ott voltál te is! Miért kell úgy csinálni, mint akinek fogalma sincs semmiről? – Hangom durva és kegyetlennek tűnhet, de nem vagyok most vidám. Pár másodpercig még a szemeibe nézek, majd egyik kezemmel belököm a szekrényajtóm, ami megint egy nagyot csattan. Még Mary is egy kicsit megugrik. Egy „sziát” odanyögve neki, sarkon fordulok és a kijárat felé veszem az irányt. Még hallom, ahogy utánam kiáltja a kérdést, hogy hova megyek. Mivel nem áll szándékomban válaszolni neki, ezért úgy teszek, mint aki meg se hallotta. Kisétálva az ajtón, egyenesen a közeli kocsmába megyek. Legalább egy előnye van annak, hogy késő délután is vannak óráim, nem néznek iszákosnak. Bár jelen pillanatban ez sem érdekelne. A kocsma ajtó csak úgy lendül előttem, és ekkor jövök rá, hogy túl ideges vagyok még mindig, ami csak azért nem jó, mert ha magamra vonom a figyelmet ilyen helyen, könnyen egy kést is beszerezhetek és nem a zsebembe… Zsebeimbe dugom mindkét kezemet, és próbálok a tömegben észrevétlenül elslisszanni, de ez lehetetlen, mikor hirtelenjében egy nő terem előttem és megölel. Annyira meglep, hogy reagálni sem tudok a kérlelésére, pedig értetlenül felhúzom az egyik szemöldökömet. Egy pillanatra az is megfordul, hogy játszik velem, de még olyan morbid dolgok is, hogy a barátja egy izomagyú, aki mindjárt le fog engem ütni, mert hozzámertem érni a barátnőjéhez, pedig nem is én ugrottam a nyakába. Még mindig értetlen arckifejezés ül rajtam, és a kezdeti zavaromat sehogy sem tudom leküzdeni. Némán és elég idiótán állok előtte, mint aki karót nyelt. Megérezve a meleg kezét, kihúzom a zsebemből, hogy meg tudja fogni, majd elindulok vele oda, ahova vezet. Egy imát elmormolok magamban, hogy még véletlenül se bukkanjon elő Charlotte sehonnan. Az asztalnál leülök és csak ekkor bírok megszólalni.
- Hát, öhm… Utoljára mikor így fogadtak meglepetés szülinapom volt. Mi történt? – Kérdőn vonom fel az egyik szemöldökömet, hogy végre meg tudjam a teljes sztorit. Eközben a szemeimmel is végig pásztáztam a helyet, hogy kiszúrjak egy pincért, mert nekem most szükségem van valami erősre.
- Amúgy Chad vagyok. És így már nem leszünk idegenek. – Halvány mosolyt erőltetek az arcomra, bár még mindig érezhető rajtam, hogy feszült vagyok az egyetemen történtek miatt. Még a kezemet is elfelejtem kinyújtani a nagy ismerkedésben, de annyira mozgolódnom kell a széken, mintha egy sajtkukac lennék, akinek ez az életcélja.
- Kérsz valamit inni? Egy ilyen akció után, muszáj velem innod legalább egy pohárral. – Továbbra is fenn tartom azt az állapotomat, hogy nyugodt vagyok, pedig belül tombolok. Mikor meglátom a pincért és „összeakad” a tekintetünk, egy néma utasítást küldök neki, hogy rendelni szeretnék. Amint megérkezik hozzánk, felnézek rá.
- Egy pohár whiskyt kérek, egy felest és egy korsó sört. – Adom le a rendelésem, tudom soknak tűnhet, de most eltörpül az mellett, hogy felejteni akarok. A velem szemben ülő nőre nézek, hogy rendeljen valamit, majd ha ez megtörtént, hátra is dőlök a széken. Még az a szerencsém, hogy nem kérték el tőlem a személyimet. A nagy sietségemben, azt sem tudom, hogy hova raktam, vagy, hogy egyáltalán nálam van-e.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 21.11.12 17:49

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 23.11.12 17:25


Johnatan

Már meguntam a belvárosi nyüzsgést, ezért útnak indultam a külváros felé. Ma kizárom a melót, csak magammal törődöm, össze kell szednem a gondolataimat. Nem tudom mi lesz velem, valahogy most szűkölködnöm kellene. Kezdenek elfogyni a vevők, de nincs erőm alkalmi munka után nézni. Talán még 2 hétig kihúzom annyi zsével, amit a napokban gyűjtöttem össze... Kijár nekem is a pihenés... Nyugalomra vágyom. A belváros valahogy nem nyugtató számomra. A hangzavar meg persze a rendőrök, akik minden sarkon lesnek rám. Menekülök, mindentől, a belvárosi élettől.
Egy kis klubba vezet az utam, remélhetőleg nem lesz tömve a hely. Nem birnám ki a fürkésző szemeket, amiket mindig kapok a külsőm miatt. El akarok tünni a láthatárról, csak egy napig szeretném, hogy ne vegyenek észre. Valahogy most nincs hangulatom az emberekhez. Piát akarok,... sok piát. Már több napja nem ittam alkoholt, a szervezetem már szinte követeli.
Mikor beléptem a klubba, szinte mosolyogtam, hisz mondhatni üres a hely. A tekinteteket sikerült elkerülnöm, csak a csapos vett észre, dehát neki az is a dolga. Leülök a pulthoz, remélhetőleg nem akar majd velem társalogni... Még nem tudom mit rendeljek, ezért üres tekintettel bámulok magam elé. Talán megiszok egy kávét, vagy rögtön rátérek valami ütősre,... még nem sikerült eldöntenem. De talán majd egy cigi segít rajtam. Előveszem a doboz cigit a zsebemből, kiveszek egy szálat, és megpróbálok rágyújtani. Szerencsétlenségemre a gyújtóm ezt nem akarja. Bedöglött. Fasza... ez hiányzott a boldogságomhoz. Ebben a pillanatban úgy gondolom, hogy ezért a napért kár volt felkellni. Szánalmasnak érzem magam...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 24.11.12 10:24

Csodás nap ez a mai. Nekem minden nap annak tekinthető ha egy üveg piszokerős vodkával tölthetek és nem magammal kell küszködnöm és elfelejthetem végre, hogy ki é mi vagyok... és a sok kínlódást. Nincs nyüzsi... Ezt szeretem! Így nem kell attól tartanom, hogy máshol már nem akadnak hely csakis kizárólag mellettem. Nem vagyok valami jó társaság hacsak nem a sárga földig akarod inni magad és nincs kivel, mert abban jó vagyok és a számat sem kell habosra jártatnom még elmesélem az épp az napi kíváncsiskodónak, hogy ki volnék, miért jöttem ide, mivel foglalkozom bla, bla, bla... Rémesen unalmas!
A pultnál üldögélve - ki sem találnád - épp egy duplának próbálom ki önteni a lelkem. Az egész üveget idekérettem...
A cigim viszont elégett... Kész pazarlás. Zsebembe nyúlva a dobozért oldalra pillantok és csak most tűnik fel, hogy már nem egyedül üldögélek a bárpultnál, de nem úgy tűnik mint aki kegyetlenül bánná, hogy eddig nem szóltam hozzá... épp ellenkezőleg. De valami csak ki sül az egészből, mert vacakol a gyújtóval. Közben a sajátomat és egy újabb szál cigit kihúzva a dobozból rágyújtok. De pofátlanságnak érzem nem felajánlani még akkor is ha nem kér a jó szándékomból, ami azért nem túl gyakori, de előfordul. Igen, néha még magamat is meg tudom lepni, ami azért nagy szó. A kékség felé csúsztatom a gyújtót a pulton...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 24.11.12 10:48

A gyújtommal baszakodva, amit már szétszedtem és úgy próbáltam meghekkelni, rájöttem, hogy csak időpazarlás. Ezt képtelenség megcsinálni. Kiakadtam, nagyon, de ez nem látszik rajtam. Fáj a f* a világra. Nekem semmi sem sikerül. Feladtam. Már azon voltam, hogy eldobjam a picsába a cigimet, amikor meghallottam a jól ismert kattanást. Felnéztem, és ekkor már a pultnál ülő csávó odacsúsztatta a gyújtóját. " De aranyos ". A szívem majd kiugrott a helyéről, amikor felvettem a tűz csiholó készüléket, annyira megörültem neki. Életmentő... egy aktív dohányos számára, és én az vagyok... Meggyújtottam a cigim, az első slukk olyan volt, mintha most lehelltek volna életet belém. Az az érzés, ahogy a füst áramlik a tüdőm felé, enyhén marva a torkomat, felbecsülhetetlen.
Visszaadva a gyújtót, egy szót sem szóltam,... egyszerűen egy bólintással jeleztem, hogy " nagyon köszönöm ". Tőlem most ennyire fussa társalgás terén. Ekkora már rájöttem mit is szerenék inni... mondjuk segített a választásban az, hogy van még rajtam kívül valaki, aki tömény alkoholt inni jött be ide.
Intek a csaposnak, majd határozottan egy tequilát rendelek. Semmi só, semmi citrom... nem kell most a szertartás. Mikor elkaptam, még egy mély slukkot beleszívtam a cigimbe, és végül egy határozott mozdulattam leexeltem a szíverősítőmet.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 24.11.12 22:01

Nem vártam volna, hogy ódákat zengjen hálája jeléül, de azért egy " kösz bazd meg " véleményem szerint még belefért volna, de ha nem hát nem.
Zsebre vágtam a gyújtómat majd ismét magam elé meredtem, de azért még lopva végigmértem. Ööö... Ez aztán kék! Merész és sok mindent el árul még ha nem is voltam rá kíváncsi. De nem szeretném ha épp abba találna bele kötni, hogy kicsivel feltűnőben bámultam mint ahogy azt illet és kellett és szándékoztam volna. Csak olyan furcsa ez a lány. Mondhatni eltér a szokványostól, de nem egy szószátyár. Ami gőzöm sincs, hogy szokatlannak számít vagy sem.
Leküldtem a soron következő kis pohárral is majd beljebb löktem kicsivel a poharamat csak amíg elszívom nyugodalmasan a cigimet. Nem sietek sehova sem. Mivel nem fogtam be a fülem akaratlanul is hallottam a rendelést... Tequila csak úgy minden nélkül... Azt nevezem. Bátor gondolat, de ami engem illet fel nem hajtanám. Nem mintha én sokkalta jobb lennék. Vodka... Sokak szerint fel ér egy adag hígított pocokméreggel. Nekem jobb mint a kávé.
Fogalmam sincs mióta ücsörgök itt és, hogy még meddig fogok. De valami oknál fogva érdekel mi követi ezt a kör tequilát, mert aki már így indít...
Egy bizonyos... Panaszra nincs ok, hogy ne hallanánk egymás szavait a hangzavarban, de én ezt nem is tudom bánni. Csak a pultossal váltottam pár szót és ennyi... azt hiszem. Még mindig jobb mintha le sem szállnának rólam és az őrületbe kergetnének az érdekesnél érdekesebb kérdésekkel amikre körülbelül semmi kedvem felelni úgy egyáltalán.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 25.11.12 13:34

Megvolt hát a kezdés. A következő italomat még nem találtam ki... nem akarom annyira keverni, hisz valahogy ma még haza kell jutnom. Ennek érdekében kértem még egy kört a jó öreg tequilából. Magam elé bámulva, a cigim szinte elégett a kezemben. A hamutálca felett lepöcköltem a hamut, de a parázs is kiesett.
- Szar dohány... - Most még ez is. Kiakadásom jele abban nyilvánult meg, hogy fogtam a megmaradt fél szál cigimet és erőszakkal elnyomtam. Kezemben a megkapott italomat szorongatom. A számhoz emelem, és egy hirtelen mozdulattal leküldöm a torkomon. Éget, de az a jó. A pohár letétele egy kisebb koppanással jár.
Észlelem, ahogy a pultnál ülő pasi végignéz rajtam. Nem mondanám, hogy zavar. Jól esik néha ha felfigyelnek rám, csak az ne bámulás legyen. Ezt pedig ő nem tette meg, csak egy gyors felmérés voltam a számára. Felkeltette a figyelmemet, ezért viszonoztam a szemvégigfutattást. Nem is rossz.
A pultostól most egy sört rendelek,... közben ránézek a fickóra.
- Meghívhatlak egy italra? - Valahogy ki kellene fejeznem a hálám a gyújtó miatt, ha már nem köszöntem meg. Meg persze tudom magamról, hogy még szükségem lesz rá. Az is lehet, hogy azonnal. Megvárom feleletét, és ha elfogadja talán közelebb ülök hozzá... Ez csak attól függ, miként reagál.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 26.11.12 13:49

Szórakoztatónak találom a kialakult helyzetet még sem használom ki. mert az már enyhe pofátlanságnak minősülne... azt hiszem. Ugyan akkor nem ajánlom fel ismét az öngyújtómat... majd elkéri ha kell és ahhoz bizony kénytelen lesz megszólalni. De nem így történt. Nem meglepő. A mi előbb én is hasonlóképp jártam. Egyszerűen csak pocsék a minősége vagy csak elgondolkodtam és ennyi... Azt pedig, hogy ő mit csinált nem tudhatom csak is ő. Viszont a soron következőt már nem hagyom kárba veszni... Egy újabb slukkot szívok a cigimből miközben féloldalasan felfedező útra indulok és elégedetten elmosolyodok mikor látom, hogy az érdeklődés kölcsönös és a jó ízlés határain belül maradtunk mindketten. Mivel agyon nem akarok félreérthető és kellemetlen helyzetbe kerülni idő alatt újfent magam elé meredek ha nem épp a velem szemben lévő faliórát bűvölöm.
Meglehet nem volt túl jó dobás, hogy még csak le sem reagált eddigi szavait, de én inkább úgy mondanám, hogy a most te jössz játékot játsszuk...
Elég váratlanul ért a meghívás tekintve, hogy egy üveg vodka volt eddig a társaságom. De bolond lennék visszautasítani.

- Nem keverem, de azért ha csatlakoznál egy duplára szolgáld csak ki magad és akkor a következőt te állod. - Ajánlottam fel és ez így valamennyire még fair is. Számolva a ténnyel és az elképzelésekkel. Nem igazán vagyok sör párti. Jobban mondva a torkomon se tudnád le nyomni és vallatni lehetne vele.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 27.11.12 17:06

Én egyszerűen imádom a sört, folyékony kenyér, tele van B vitaminnal, ami kell a szervezetemnek, és ígyesen nekem is. Nem töltök el úgy egy ivós napot sem, hogy ne legyen közte sör. Nekem valahogy nélkülözhetetlen.
Érdekes egy meghívásnak sikeredett, de sebaj, gondolkodom kicsit az ajánlatán. Nem vagyok biztos magamba, hogy vodkát szeretnék inni, valahogy az nem az én italom. Meg persze ha odaülök mellé, a társalgást sem fogom elkerülni. Ami nyugtató körülmény, hogy ő sem tűnik épp a legbeszélgetősebb személynek, báris ma nem. Ezért is fogadom el az ő ajánlatát.
- Legyen úgy. - Felkelltem a helyemről, zsebrevágtam a cigim, a sörömet kézbe kaptam, kértem a pultostól egy poharat, és odaléptem a fickóhoz. A pultra tettem a söröm, a poharat pedig társítottam a vodkás üveggel. Töltöttem magamnak egy fél pohárral. Mielőtt beleittam volna, még egy karika citromot kértem mellé, úgy azért ihatóbb számomra.
- Akkor egészségedre. - Nyújtom koccintásra az italom, majd leülök a pasas mellé. Érdekes egy helyzet alakult ki... ahhoz képes, hogy ma egyedül akartam iszogatni, itt ülök egy fickó mellett, akiről még azt sem tudom mi a neve, és a vodkáját iszogatom. De sebaj, néha kell a változatosság, a következő kört majd úgy is én állom. Mást nem mondok neki, nem akarom rögtön faggatni, majd kialakul egy beszélgetés közöttünk, ha már ittam eleget. Belekóstolva a vodkába, nem a legjobb, furcsa egy utóíze van, ezért is ittam rá rögtön sört. Legszebb... vodka sörrel.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 28.11.12 20:24

Nem akartam gyökér lenni és elutasítani így inkább felajánlottam egy amolyan B tervet, amiről fogalmam se volt, hogy mennyire lesz nyerő. Tényleg nem volt kedvem sörözgetni meg nem is szeretem és most valahogy a tequilához sincs hangulatom. Persze semmi okom se lett volna megsértődni ha inkább úgy dönt, hogy mégsem, de nem így történt. Halványan elmosolyodtam majd biccentettem egyet. Nem szokásom túltaglalni a dolgokat és amúgy sem volt hozzáfűznivalóm. Nem létszükségletem a pro-kontra felállás... és abból még soha sem volt semmi jó. Gondolom ezek után már nem kell semmit sem mondanom és majd feltalálja magát, ha csak nem várja el, hogy én sétáljak oda és telepítsem két székkel odébb, de annyi kényelmes csak nem lehet olcsó sörrel a kezében. Annyira szeretem mikor igazam van.
Citromkarika... Én nem kértem hozzá és számomra nem is mérvadó a különbség. Annak aki már egy duplával indítja a napot. Én mondom jobb mint a koffein. A kávé amilyen lassan szürcsölgeted olyan lassan is fejti ki satnya hatását. ebből pedig bőven elég fél pohárral le küldeni reggel és pillanatokon belül észhez térsz.
Amint tenné vissza az üveg után nyúlok és egy újabb kört töltök ki magamnak ha már meghívtak... a fene se tudja már hányadik.

- Neked legyen igazad! Egészségedre! - Ha tényleg neki lesz igaza nem fogok honlap kutyául másnapos lenni és lüktető fejjel felébredni.
Poharamat megemelem majd egy határozott mozdulattal leküldöm a pohár tartalmát.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 10.12.12 10:36

Úgylátszik tényleg egy csendestársra találtam. Látszik rajta mennyire leszarja, hogy ki vagyok, meg ilyenek. De nem is érdekel, én is leszarom, hogy ő ki. Jelenleg úgy tekintek rá, mint egy csávóra, aki mellettem ül, és aki ellát gyújtóval, meg ha épp kérdezek valamit, válaszol. De addig is ráérek gondolkodni. Az én gondolkozásom arról szól, hogy egy dalt játszok le a fejemben, ami szinte tökéletesen az én életemről szól. Ilyenkor kissé elszomorodok, és többet, gyorsabban birok inni. Felemelem a vodkás poharamat, a csávóra tekintek.
- Ex vagy no sex. - Nem a legideillőbb szöved, de csak ez jutott eszembe. Szívtipró mosolyomat egy üres tekintet kiséri, majd egy határozott kézmozdulat, ami a vodka leexelésével járt. Még most is rossznak érzem, kiráz tőle a hideg. Letettem az üres poharat a pultra, majd elővettem a cigimet, és kivettem egy szálat, amit rögtön a számba helyeztem. Illedelmesen a csávó felé nyújtom a dobozt, megkinálás céljából, ha már ő adja a gyújtót egy kis kedvesség belefér. Most nem kértem el a gyújtót, úgy voltam vele, hogy ha elfogad egy szálat, úgy is előveszi, ha meg nem akkor is tudni fogja, hogy nekem mire van szükségem. Ha pedig nem, akkor majd kinyitom a pici számat... Addig meg csak nézek rá, és egyre jobban kezdek belemerülni az arcába. Jóképű fazon...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 14.12.12 16:30

- Úgy hiszem ez a kérdés már eldőlt. - Vonom meg a vállam egy halvány mosoly kíséretében. Úgy vélem erre a kérdésre már megkaphattuk a választ amikor is felhajtottuk a pohárka tartalmát. Úgy igazán már nem is érzek semmit ha felhajtok egy-egy pohárral. Olyan napi rutin szerű, semmi különös. Mint másoknak a víz? Lövésem sincs. Az a folyadék ami nélkül nem telhet el egyetlen napom se. Nevezze ki hogyan szeretné, nem igazán tud foglalkoztatni ez most és máskor sem. De látom másoknak nem volt ilyen megnyerő, legalább is az arckifejezéséből nagyon ezt vágtam le vagy csak még nem szokott hozzá vagy csak simán nem szereti és csak a meghívása miatt küldte le..., de hát az nem volt kényszeres. Igazán mondhatott volna nemet mindenféle sértődés nélkül. Arról sincs túl sok elképzelésem, hogy én milyen képet vágtam, de engem már jó ideje nem tud tőle kirázni a hideg és az arcizmaim sem rándulnak össze, ez van!
Meglepetten néztem egy pillanatig majd kihúztam egy szálat a dobozból majd előhúztam a gyújtómat a zsebemből majd rágyújtottam és felé csúsztattam az asztalon. Ki nem mondott magától értetődő célzás... avagy némi figyelmesség? Gőzöm sincs, ezen még nem gondolkodtam el. Pia mellett agyalni soha sem jó!

- Egyébként John vagyok. - Bukott ki belőlem végül valamiféle szolid bemutatkozás két slukk között.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 15.12.12 12:09

Elfogadta a cigit, és én is kaptam gyújtót,.. teljesült az amire vágytam. A cigi az egyik legjobb dolog most az életemben. A nikotinon és az alkoholon kívül más nem tud boldogítani. De már kezdem megszokni ezt a szar világot.
A sörömhöz nyúlok, és le se akarom tenni, valahogy elment a kedvem az italozástól, le akarok lépni innen.
- Carry! - Mutatkozom be én is... Szóval John. Aranyos név. De nekem valahogy akkor sem tetszik. De kit is izgat nekem mi tetszik, meg mi nem. Saját vélemény, saját élet... Magam elé bámulok, össze vissza emlékek forognak a fejemben,... és ha továbbra is egyhelyben ülök, nem lesz jó vége, mert kiborulok. Lassan szívom a cigimet, de a sört annál gyorsabban iszom. Nem mondom, hogy jól esik, de nem hagyok itt semmit. Rámjött az az öt perc, amikor nem akarok senkit látni, semmit hallani, semmit érezni. De most mindez jelen van... és meg akarom szüntetni. Sietősre veszem a tempóm. Még három korty a sörömböl, és el is fogy. A cigimet a hamutálcára helyezem, miközben elkezdem összeszedni a cuccaimat.
- Neharagudj, de nekem most mennem kell- Nézek Johnra, majd lehúzom az italomat, felkapom a cigimet, és elindulok az ajtó felé. Hosszú az út hazafelé. Nem hívok taxit, most inkább gyalog oldom meg az utamat, még ha több óráig is fog tartani. Legalább addig is lesz időm mindent elfelejteni, ami épp zavarja a lelki békémet...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 15.12.12 13:45

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 16.12.12 21:32

Aurora Rossum


Az utóbbi napokban szinte ki sem látszom a munkából. Nyakamon van két nagyon komoly ügy is, mindegyik mérföldkő az én szakmámban ahogy mondani szokás. Az egyikben megerőszakoltak egy lányt több évvel ezelőtt és gyermeke született a támadótól, a férfit pedig most kiengedték a börtönből és felügyeleti jogot kér. A médiában is nagy port kavart a hír.
A másik ügyem már kicsit durvább, meg kell győznöm az esküdteket, hogy ügyfelem, nem szociopata és sorozatgyilkos, nem lesz könnyű mivel szerintem is az. Megbízók és védőügyvédek között sajátságos a viszony. Egy ügyvéd nem mindig akarja tudni, mi történt valójában. Ennek egyik oka a büntetőeljárásról szóló törvényünkben rejlik: ha a védő tudja, hogy a megbízó Berlinben emberölést követett el, nem kérelmezheti olyan "mentőtanúk" meghallgatását, akik azt mondanák, hogy a vádlott azon a napon Münchenben volt. Ez amolyan kötéltánc. Más esetekben az ügyvédnek okvetlenül tudnia kell az igazságot. A valós körülmények ismerete olyankor talán azt az apró előnyt jelenti számára, amellyel a megbízóját megóvhatja az elítéléstől. Annak, hogy az ügyvéd ártatlannak hiszi-e a megbízóját, nincs jelentősége. Neki az a feladata, hogy védje a megbízóját. Nem több, és nem kevesebb.
Most nagyon le van terhelve az iroda, de a könyörgő hangnak nem tudtam ellenállni a telefonban, elvállaltam az ügyet.
Nagyjából negyed órája ücsöröghetek itt a jegyzeteim fölé görnyedve. Igazából már kívülről fújom mindazt, amit ide levázlatoltam, de valamivel le kell foglalnom magam, amíg előkerül az ügyfelem. Valakinek fura lehet, hogy egy ügyvéd itt találkozik a kliensével, de van néhány ember akit feszélyez az irodai légkor ezért ilyen helyekre hívnak. Persze nem vagyok ostoba, tudom, hogy aki ilyen helyre invitál az titokban akarja tartani, azt a tényt, hogy ügyvédnél járt. Ez a szituáció egyáltalán nem idegen számomra, dolgoztam már a maffiának is. Életben hagytak, talán ebből is látszik, hogy értek a szakmámhoz.
Ránéztem az órámra, késik. Dobogtatni kezdtem az ujjaimmal, jobb dolgom is van mint, hogy várjak.
A Pub egyenlőre még elég kihalt, de még nagyon gyerek az idő, később biztosan tele lesz a hely, addigra jó lenne mindent elintézni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
399
Join date :
2012. Jan. 30.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 17.12.12 0:25

Azt hiszem, hogy mostanában túl sok éjszakázását vállaltam be. Persze a nézők, akik a színpadra merednek, azok nem is sejtik, hogy egy-egy "előadásom" előtt mennyit is kellett gyakorolnom az adott mozdulatokat. Elképesztő sok gyakorlás árán tanultam meg azokat a mozdulatokat, amiktől mások lélegzete eláll, nem is könnyű fejjel lefelé csúszni a rúdon, főleg kéz nélkül és ettől még vannak cifrább elemek is. De most hagyjuk is a munkát és bármi mást, legalább a szabad napom ne legyen monoton, ki szeretném élvezni, érezni akarom, hogy én is élek, és nem csak akkor, mikor a színpadon bújok ki ruháimból. Most több ruha is van rajtam, mint általában lenni szokott. Öltözékem egyszerű, nem szerettem volna túl lőni a célon, csak bele szeretnék olvadni a tömegbe, munkám végett megszoktam már, hogy a férfiak amolyan "felfaló" tekintettel néznek végig rajtam, ezért most inkább a szabad napomon meghúzódnék a háttérben. Ezért egy egyszerű rózsaszín ruhát vettem fel. Nem akartam kirúgni a hámból, ezért is választottam egy kisebb, de annál hangulatosabb helyet, ahol eltölthetem a jól kiérdemelt szabadságomat. Hangos kopogás adta mindenki tudtára, hogy megérkeztem, lépteim egészen a pultig visszhangoztak. Letéve a fa burkolatra a kis fekete kézitáskámat, már pattantam is fel a bárszékre.
- Kérnék egy Martini Biancot. - Alig, hogy helyet foglaltam már adtam is le a rendelésemet a pult mögött álló pasasnak. Ahogy oldalra pillantottam csak akkor jutott eszembe, hogy már megint otthon felejtettem a jó modoromat, hiszen meg sem kérdeztem, hogy foglalt-e ez a hely, de végül is nem volt rá írva, hogy foglalt. Különben is, gondolom majd nem lesz rest szólni, amúgy is ha jól láttam a másik oldalánál is van egy szabad hely. Szóval nem aggódok. Ameddig vártam az italomra, szememet körbe jártattam a helyen, még nem is jártam itt, de már így első pillantásra tetszik, aztán a mellettem lévő férfit is végig mértem.
- Nyugi nem akarlak felszedni, és talán lehet, hogy túlságosan is közhely, amit most mondani fogok, de mi már nem találkoztunk valahol? Olyan ismerősnek tűnsz, csak arra nem tudok rájönni, hogy hol láthattalak már. - Biztosra veszem, hogy nem onnan ismerős, hogy a klubban törzsvendég lenne, bár nem nagyon szoktam nézni a közönséget, mikor táncolok, mert akkor minden megszűnik létezni csak a tánc és a zene világában létezek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 17.12.12 22:54

Most betelt a cérna elszakadt a pohár, nem várok rá tovább, az idő pénz, ezt jobb ha ő is megtanulja, utána talán kétszer is meggondolja, hogy felültet.
Felhajtottam az utolsó korty whiskym, megfogtam a táskám, már éppen indulnék amikor egy feltűnően csinos hogy ül le mellém, ez persze még nem ok a maradásra, de megszólított.
- Most, hogy mondod te is ismerős vagy nekem valahonnan. Lehetséges, hogy együtt szórakoztunk valahol vagy talán a bíróságon futottunk össze. - Kedves tőle, hogy nem akar felszedni, ha nem lenne elég önbizalmam most megsértődnék, de csipi a csőrömet, hogy honnan is ennyire ismerős az arca. Talán megfektettem? Az nem lehet, jó lehet, hogy nem emlékszem minden nőre akivel dolgom volt, de erre a csini pofira biztos emlékeznék, már pedig akkor csak a bíróság maradt hátra, most már csak az a kérdés, hogy az ő ügyvédje voltam vagy én ültettem le. Holnap rögtön utána is nézek az akták között.
- Eidolon Sammael Beloth vagyok, nem tudom, hogy a nevem mond-e neked valamit. Ügyvédként dolgozom a Beloth & Turner ügyvédi irodánál. Bármilyen bajban is vagy én biztosan kihúzom belőle.- Még nem tudom, hogy baráttal vagy ellenséggel van dolgom, de azért átnyújtottam neki egy névjegykártyát.Valamikor merésznek kell lenni, valamikor óvatosnak, és az okos ember tudja, mikor melyiknek. Sosem lehet tudni.
Ha jól csinálom, ezúttal nem a saját, hanem az ellenségeim által hagyott lábnyomokat követem, bármilyen véresek is, mert így az ő múltjukba térek vissza, ha csak egy rövid időre is. Ha viszont mások lábnyomait követve akarok eljutni a múltba, nagyon óvatosnak kell lennem, mert lehet, hogy rám ugyan senki nem fog emlékezni, de ha egy aprócska jelét is mutatok, ami voltam, a tettemre azonnal mindenki emlékezni fog.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
399
Join date :
2012. Jan. 30.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 18.12.12 8:59

Lazán álltam az este elé, amolyan lesz, ami lesz alapon. Olyan sosem volt még, hogy sehogy sem lett volna. Betévedve a kis hangulatos helyre, egyből a pulthoz vezet az utam, leültem egy ismeretlen férfi mellé, csak mert nem akartam egy aszalnál ücsörögni, mert abból a hímnemű egyedek egyből azt vennék le, hogy ha már úgy is egyedül vagyok, biztosan társaságra is vágyok, ami nem feltétlenül van így. Pár italra jöttem csak be és nem azzal a szándékkal, hogy bárkit is felszedjek, ezt vele is tudattam, már csak hogy tudja, hogy tényleg nem ezért szólítottam meg.
- Nem járok el sűrűn szórakozni, ezért inkább a bíróságra tippelnék. - Nem azért nem járok el semerre, mert nem lenne kedvem, csak az éjszakai életben dolgozok és eléggé nehéz össze hozni így a szórakozást, most is csak azért lopom itt a napot, mert szabadnapos vagyok. Két opcióból egy kilőve, ezért csak is a bíróságra tudtam voksolni. Figyelmesen hallgattam tovább, ahogy kimondta a nevét, úgy hasított belém a felismerés. Átvéve tőle a névjegykártyát teszek rá egy futó pillantást, utána pedig csak egyszerűen magam elé teszem.
- Aurora Rossum. - Az pedig egy másik kérdés, hogy mennyire emlékszik rá, de bennem egyre elevenebben kezdenek elő jönni annak a bizonyos napnak az emlékei, mikor olyan magabiztosan járkált a tanuk padja előtt, arról bizonygatva őket, hogy bűnös vagyok.
- Már túl sokat is mond a neved. Ezzel a névjegykártya osztogatással elkéstél, talán ha az én ügyvédem lettél volna, akkor kevesebbel is megúszhattam volna. - Ekkor jött a pultos fazon, hozta a megrendelt italomat. Felvéve egy műmosolyt fordultam meg felé kezemben a pohárral.
- Szívesen a nyakadba önteném, csak sajnos már jobban tudom kezelni az indulataimat és már nem is vagyok annyira dühös rád, mint eleinte. - Inkább bele kortyoltam az italba, neki is jobb így, hogy nem rajta köt ki a pohár teljes tartalma. Ez tényleg a sors furcsa fintora, hogy egy szórakozóhelyen találkozok azzal az emberrel, aki miatt végül is a rácsok mögött kötöttem ki, de már nem tudok rá haragudni. Idő kellett hozzá, de beláttam, hogy csak magamnak köszönhettem azokat a hónapokat, amiket bezárva töltöttem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 18.12.12 22:25

Sejthettem, volna, hogy nem én képviseltem, mert akkor emlékeznék rá. Általában azért tudom, hogy kit képviseltem a bíróság előtt.
Most már előttem van az ügy, megverte a barátja szeretőjét, amit nem is csodáltam, de egyáltalán nem volt helyes lépés. Szegény lányt úgy elintézte, hogy azt hittem férfi verte meg. Mindig azt mondom, ha már mindenképpen bosszút akarunk állni valakin akkor úgy kell tenni, hogy ne legyenek szemtanúk.
- Igen, így már én is emlékszem, ronda ügy volt, de felesleges engem kárhoztatnod nem én ítéltelek el és csak a munkámat végeztem. Ha nem én, akkor másvalaki csukat le. De, hogy lásd kivel van dolgod ha legközelebb bajba kerülsz szívesen állok rendelkezésedre és még árengedményt is kapsz. - Közvetve, igen, nekem is köszönheti, hogy börtönbe került, nem hibáztatom ha gyűlöl, csak teljesen feleslegesen. Talán tényleg nem érdemelt annyit amennyit kapott, de bűnt követett el és azért pedig meg bűnhődnie kellett. Megvan az okuk a törvényeknek, még ha emberek alkották is, és az ember úgy érzi, hogy rosszak, és rá talán nem érvényesek. Azok a törvények azért vannak, hogy az embereket kordában tartsák, és megpróbálják megtartani az egyensúlyt sötét és világos. Legalább most már tudja, hogy kit kell hívni ha baj van.
- Nos, mindenesetre örülök, hogy jó útra tértél, és a drága piáért is kár lenne. A következőt én állom. - Ilyen az igazságszolgáltatás rendszere. Pénz beszél, a görény pedig kisétál. Én pedig ezekből a görényekből élek, mondhatnám, hogy sajnos, de akkor hazudnék. Sajnos ezeknek a férgeknek sok pénzük van és pénzből élek én is. A bűn mindig talál ügyvédeket, az ártatlanság pedig csak néha. Ilyen ez a pop szakma kérem.
Érthető okokból sokan kérdezik, hogy jól alszom-e? Erre azt válaszolom, hogy igen kitűnően, hiszen ezt a munkát is meg kell valakinek csinálni és ha én nem lennék akkor nem lenne kit hibáztatni. Persze akkor az ember kénytelen lenne saját magába nézni, és rájönne, hogy ami történt vele az egyedül magának köszönheti. Különben is valakinek az ördögöt is képviselne kell.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
399
Join date :
2012. Jan. 30.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 21.12.12 19:12

Beismernem nekem is vannak hibáim és követtem el olyan dolgokat a múltamban, amire nem vagyok büszke és nem szívesen emlékszek vissza. Végül is azt hiszem, hogy mindenkinek vannak ilyen emlékei a múltjában, de akkor azon a napon olyan dolgot követtem el, aminek a következményeit még most is magammal hordom. Mondanom sem kell, hogy mennyire nem mutat jót az önéletrajzomban, hogy börtönviselt vagyok.
- Nem az ügy volt a ronda, hanem a csaj mikor kikerült a kezeim közül. Ez tényleg kedves, de remélem nem lesz legközelebb. - Eszem ágában sincs vissza kerülni a bíróságra, főleg nem a börtönbe. Nekem bőven elég volt azaz egy alkalom is, nem volt egy leányálom, de valahogy még is sikerült túlélnem. Teszem hozzá, nem voltam bent túl sokáig, de durvább a valóság, mint amiket a filmekben láttam. Szabadnak lenni sokkal jobb, sosem kedveltem a bezártságot.
- Ez mennyire ironikus. Sosem gondoltam, hogy majd valaha is eljön az a pillanat, hogy azzal az ügyvéddel fogok iszogatni, aki ellenem volt a tárgyaláson. - Komolyan nézek bele a szemébe, egyetlen egy arcizmom sem rándult meg, gondolom érhető, ha most nem vagyok vidám kedvemben. Különös ez az egész, annyi ember él Vegasban és pont az mellé kellett leülnöm, ezt is a sors furcsa fintorára tudnám fogni, valahogy nem hiszek a véletlenekbe, mára már megtanultam, hogy mindennek oka van.
- Szóval akkor mit is fogunk inni? - Kérdőn felhúztam szemöldökömet, amint feltettem kérdésemet. Nem felejtettem el ám, hogy beígérte, hogy a következő kört állni fogja, legalább kárpótol a múltban történtek végett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 22.12.12 18:03

Csak a rémálmaimban fordult elő, hogy egy olyan személlyel iszogatok akit én juttattam börtönbe, de ez a lány nem veszélyes szóval még jól is elsülhet a dolog. Kevés alperes ilyen belátó, ha az emberek nyugodtan és logikusan végig tudnák gondolni a dolgokat, akkor lehet, hogy nekem is kevesebb munkám lenne. Persze, belátom, hogy van olyan helyzet amikor egyszerűen eldurran az ember agya. Amikor beleharapsz a kézbe, amelyik etet, akkor várható, hogy ököllé záródik. Ez így természetes. Viszont kulturáltabb módja is van a revansnak. Ebben a témában mindenkinek eltérő véleménye van.
- Nem mondom, hogy nem értem meg miért tetted, de máskor vigyázz, hogy ne legyen szemtanú, nah meg, hogy nyolc napon belül gyógyuljon.- Ez a legjobb tanács amit csak adhatok, azon kívül, hogy ne kövesse el még egyszer ugyan ezt a hibát. Hibák, mind elkövetjük őket. Általában úgy kezdődik, hogy csupán jót akarunk, például titkolózunk, hogy megóvjunk valakit. Vagy kis távolságot tartunk attól a személytől, akivé váltunk. Néha nem is tudjuk, mekkorát hibáztunk, csak mikor már késő… Vagy időben észrevesszük, hogy jóvá tudjuk tenni. De minden hiba okkal történik, ezáltal megtanulod a leckét, amit máshogy sosem tanultál volna meg… Remélhetőleg többet nem követed el ugyanazt a hibát még egyszer.
- Mentségemre szoljon, hogy nem személyes ügy volt részemről, csak a munkámat végeztem.- Morcos arccal néz rám én pedig a legártatlanabb pofámat veszem elő és megspékelem egy túl jóképű vagyok ahhoz, hogy haragudj rám nézésemet.
Nem győzöm hangoztatni, hogy én csak azt tettem amiért a megbízóim megfizettek, és nem azért küldtem bortőbe mert unatkoztam. Elhiheti, hogy még a sátánt is megvédem a bíróságon, hogyha kifizeti az órabéremet.
- Én whiskyt iszom, te meg kérhetsz bármit.- Feltételezem, hogy nem fog velem koccintani, szerintem már annak is örülhetek, hogy nem tori szét a mogyoróimat. Igazán kár, pedig igazán csinos lány, fura, hogy eddig nem tűnt fel.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
399
Join date :
2012. Jan. 30.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 24.12.12 7:40

Bevallom egy pillanatig végig futott elmémben, hogy kárt teszek benne és hirtelen annyi módszer jutott eszembe, hogy még saját magam is megrémültem azoktól a gondolatokról, amik elfoglalták elmémet. Régebben talán gondolkodás nélkül öntöttem volna ölébe az italomat, vagy törtem volna szét a fején egy üveget, de tényleg képes vagyok már annyira kezelni a bennem munkálkodó indulatokat, hogy zavartalanul tudok mellette ülni, egy-két kósza gondolatot leszámítva. Akkor azzal a nővel gond nélkül elbántam, egy súlycsoport lehettünk, de itt már az erőviszonyok is másak, gondolom esélyem sem lenne ellene, nem mintha ki akarnék állni ellene.
- Tudod tényleg értékelem ezeket a tanácsokat, amikkel most ellátsz, de már ezzel tényleg elkéstél. - Jól tudom, hogy utólag mindenki okosabb, pont ahogyan én is. Annyiféle módszert jutott akkor eszembe, mikor már túl késő volt, rácsok mögött végeztem. Na és mi van, ha ennek így kellett lennie? Fogalmam sincs már, hogy miben kellene hinnem, de abban hiszek, hogy a dolgok nem történnek meg csak úgy velünk, van valami jelentősége, csak rá kell jönni, hogy ezek a jelek mire vezetnek rá.
- Sammael, ne mentegetőzz, mondjuk ki én basztam el. - Nyersen, de kimondtam a valóságot, nem tehet róla, hogy az a csaj, akinek a képét kidekoráltam pont őt bízta meg. Elhiszem neki, hogy tényleg csak a munkáját végzi, de az zavar, hogy ennyire jól, mert még is csak nagy köze van ahhoz, hogy részt vehettem az élménykiránduláson.
- Nekem is megfelel a whisky. - Nézek rá a csaposra, gondolom egyből rájött, hogy most lett leadva a rendelés, ha már eddig ilyen éberen hallgatózott. Zavartan túrok bele hajamba, pár rakoncátlan tincs nem akar engedelmeskedni, de gyorsan a helyükre kerülnek.
- Legalább azt elárulod, hogy mennyit ért annak a szukának, hogy bezárjanak? - Remélem csődbe ment, amit teljesen komolyan is gondolok. Tényleg érdekel, hogy mennyiért vállalta el az ügyet, mennyit ért meg az, hogy kivonjanak a forgalomból egy időre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 25.12.12 15:58

El tudom képzelni, hogy most hány féle módszerrel végez ki a fejében, szerencséje, hogy ezt a torvény nem bünteti, különben most nagy bajban lenne. Akárhogyan is nekem nincs miért szégyenkeznem.
- Szerintem már akkor elkéstem a tanácsaimmal amikor bevitted az első balegyenest.- Amikor megláttam Aurora művét, az ügyfelem arcát, nagyon kíváncsi lettem, hogy ki az a harcos amazon aki ezt tette. Szépen kidekorálta, mintha csak egy úthenger ment volna át rajta. Gáncsvetés: mindenki képes rá, csak egyesek könyörtelenebbül csinálják, mint mások. Például azok, akik bosszúra szomjaznak, vagy akik éheznek a szerelemre, vagy akiknek feltett szándéka, hogy minden hidat felégessenek, és aztán ott vannak azok, akik egyszerűen csak akarnak valamit. Valamit, ami valaki másé.
- Valahol igen, te rontottad el, de nézd a jó oldalát, legalább nem pazarlod az idődet arra a szemétládára aki megcsalt. Mondjuk nem értem miért, elég vonzó nő vagy és elég tokos is, hogy megtarts egy pasit. Egyértelmű, hogy az ő hibája.- Rájöttem, hogy ebben a munkakörben óhatatlanul is belelát az ember mások magánéletébe. Itt egy válás ott egy rablás, sosem unatkozik az ember, mindig történik valami amiért az ember ügyvédhez rohan. Ez az oka, hogy jól keresünk, mert az emberek hülyék és az okos ember kihasználja az idiótákat.
Mi volna, ha minden évben egyetlen napra felvennénk egy pólót, amelyre reggel felírjuk a titkunkat? Hatalmas, színes, ragyogó, harsogó felirattal hirdetnénk ki azt, ami miatt a leginkább félünk az emberek ítélkező tekintetétől. Feltüntetnénk magunkon: "Igen, én ez vagyok, és az év háromszázhatvannégy napján szenvedek attól, hogy nem fogadtok el. " Mindannyian láthatnánk egymás gyöngéit, és felismerve, hogy mindenkinek megvan a maga keresztje, az előítéleteket, a rosszindulatú pletykálást és az egymásról és önmagunkról gyártott hazugságokat felcserélné az együttérzés.
- Nem jó a kérdés, inkább azt kellene kérdezned, hogy a kedves exednek mennyibe fájt ugyan is ő fizetett mindent, egy összegben és készpénzben ami még jó is mert hitelre nem dolgozom senkinek. De nekem elhiheted, hogy súlyos órabéreink vannak.- Sosem voltam egy olcsó János, és az én családommal és hírnevemmel nem is lehetnék az.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub

Vissza az elejére Go down

Hell's Blood Pub

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Külváros :: Szórakozóhelyek-