welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Crystal Haynes
 

Share| .

Hell's Blood Pub

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
30
Join date :
2015. Feb. 22.TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 24.03.15 12:09
A n g e l          M i n - J o o n          W a n g
Apám általában a napom 99%-át előre megtervezi. Olykor ijesztő pontossággal tudja, mi mennyi időt vesz igénybe. Csak arról az aprócska tényről feledkezik meg, hogy nem robotból vagyok. Az esetek túlnyomórészében napi két, esetleg három óra az, amit szabadidőnek nevezhetek. Ez nem valami sok. Egy hosszabb Resident Evil 6 kampány kijátszásához is több idő kell!
Tehát, a szabadidő hiányától való szenvedés mondhatni a hétköznapjaim, teljesen átlagos részét képezi. Ennek fényében biztos nem meglepő, hogy nem szóltam apámnak, miután a két és fél órásnak szánt megbeszélést lefújták. Szóljon a halál, basszus! Rögtön beszervezne nekem három másik programot a helyére, nehogy véletlen is unatkozzak, vagy ne adj Isten levegőt vehessek.
Szívem szerint hazamentem volna aludni, de túlságosan féltem a lebukás veszélyétől. Végül megkértem a sofőrt, hogy vigyen a legközelebbi szórakozóhelyre és jöjjön értem, nagyjából két és fél óra múlva. Ritkán van ilyen szerencsém, hülye leszek a kelleténél előbb hazavergődni! A nyakkendőmet és a zakómat levetem magamról. Ha tehetném, átöltöznék, ám ez most nem opció. Fekete öltönynadrágban és halványkék ingben lépek ki a kocsiból, hogy aztán széles vigyorral az arcomon sétáljak be a Hell's Blood Pub bejáratán. A bárpult szélén elhelyezkedő székek egyikére azonnal lecsapok. Rövid ideig faggatom a pultost, mi a választék, majd a legerősebb italból kettőt is kérek. Talán ha eléggé szétcsapom magam, akkor apám holnap "megjutalmaz" egy szabadnappal. Elvégre másnaposan ki az, aki használható?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
32
Join date :
2015. Mar. 10.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las Vegas....TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 01.04.15 21:51


Eric & Angel
You're only young once. After that you'll have to find another excuse.

Persze, hogy nem kerülhettem el azt, hogy megismerjem a haverom uj csaját. Csak tudnám, hogy miért kínozz engem ilyesmivel?! Nagyon örülök, hogy talált valakit de tudom azt, hogy ez nem igazán fog sokéig tartani, mert Ő nem épp arról hires, hogy szeret megálapodni és hűséges lenni. A legjobb barátnak tökéletesen megfelel, de nem lennék egyik csaja helyében sem... Mondjuk Ő soha sem tartozott azok a pasik közé akikre én "úgy" tekintettem. Nekem Ő mindig is a legjobb haverom volt, már akkor is mikor még azt sem tudtam, hogy nem a csajokhoz vonzódom.  
Szóval elrángatott ebbe az igen csak hangulatos kis bárba, hogy megismerjem a legujjabb "áldozatát" Bevallom egyáltalán nem volt kedvem ehez az egészhez, de mivel megigértem neki, ezért eljöttem. Túl fárad vagyok ahoz, hogy bájologjak, de azért megteszek minden tőlem telhetőtt.
- July, igaz? - nyújtottam felé a kezem. - Eric vagyok! Örülök, hogy megismerhetlek... - pislogtam a korán sem túl okosnak látszó, szőke szépség felé... Szegény tekintete tükrözi az elme álapotát... Olyan sötét, akár a feketelyuk.... Egyik italt rendeli a másik után és csak ugy dönti magába a szeszt... Jesszus ez egy pasin is túl tesz... Aztán amikor észrevettem, hogy nézznek egymásra,akkor már tudtam, hogy kezd hatni a pia és itt hamarosan örült orgia lesz... Nem is kellett sokat várni : - Haver, lépünk egy kicsit... Remélem nem gáz? -lökött oldalba Adam. - Nem menjetek csak... - bólogattam beleegyezően. Magamra maradtam... Még egy sör és én is elhúzok haza, mert holnap is helyt kell állnom a melóban. Rendeltem egy sört és az üveggel a kezembe elondultam a mosdó felé... A hely estére igen csak tele lett emberekkel. Volt mit kerülgetni, mire ki és vissza értem a mosdóbol. Ismét leültem a bárszékre és cigit huztam elő a zsebemből, hogy  rágyujtsak. Nem tudtam figyelmen kivül hagyni, hogy a melettem ülő srác(aki mellesleg az előtt még nem volt itt) úgy döntött magába két pohár méregerős vacakot, mintha vizet inna. - Az igen! Hosszú napod volt? - fordultam a gondolataiba belemerült ázsiai srác felé. Nem lehetett könnyű napja, ha már így vedel.

words: Ki számolja? | note: Remélem tetszeni fog. Very Happy|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
30
Join date :
2015. Feb. 22.TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 02.04.15 5:10
A n g e l          M i n - J o o n          W a n g
A pultos nem sokkal később elém teszi a két, kisebb méretű poharat. Nem szemezek velük sokáig, egyiket rögtön a kezembe veszem, s a másik pillanatban már üres is. Még mielőtt az első pohárka ital hatását érezhetném, a másodikat felkapva, ugyanilyen gyorsan gurítom le. A pultra csapom a poharat. Ezzel szerencsére elértem, hogy a pultos megajándékozzon a figyelmével, tehát kihasználva az alkalmat, azonnal jeleztem, hogy kérek még kettőt. Fogalmam sincs, mennyi üveg vagy pohár fog előttem heverni, mire kellően szét tudom csapni magam. Nincs bajom az alkohollal, sőt... de részeg viszonylag elég ritkán vagyok. Szeretem tudni mi folyik körülöttem és emlékezni is rá, ez pedig a totális lerészegedéssel nem igen egyeztethető össze.
Éppen kezdtem érezni az italt a fejemben, mikor a mellettem ülő csávó kérdése elhangzott. Néhány röpke pillanatig csak bámultam magam elé. Elsősorban azt próbáltam megállapítani, hogy mennyire vagyok beszélgetésre alkalmas most, hogy érzem a két pohárnyi italt. Végül rájöttem, tulajdonképpen annyira nem is durva. Egyébként meg nagyon jó beszélőkém van. Ciki lenne, ha ennyi hazavágná. - Nézőpont kérdése. - Feleltem diplomatikusan, mialatt oldalra pillantva ráemeltem a tekintetem. - Az átlagembereknek rohadtul hosszú, nekem viszont így is rövidnek számít. - Bárcsak azok közé tartozhatnék, akik számára a munka a napi 8 órát jelenti. Újabb két pohár kerül elém, amik közül az egyiket a fiú elé tolok. - Tessék, kölyök! Előre kárpótollak a bunkó stílusomért. - Bár még bőven kedvesnek mondható a viselkedésem, félő, hogy hamarosan előjön az átlagosnak mondható köcsög énem, majd rádob néhány lapáttal a pia.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
32
Join date :
2015. Mar. 10.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las Vegas....TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 05.04.15 10:27


Eric & Angel
You're only young once. After that you'll have to find another excuse.

Talán mégis csak jó ötlet volt eljöni kicsit otthonról és kikapcsolni az agyam. Nem mintha bajom lenne az otthoni légkörrel, mert az új lakótársam igazán rendes, csak hogy is mondjam,még nem igazán vagyunk összeszokva. Vannak dolgok, amiket nem tehetek meg azóta, amióta Ő is velem lakik. De sabaj, majd megszokom... Könnyebb lesz így. Egyedül képtelen lennék fizetni az albérletet a sulit és a kocsit is... A saját lábamra akartam állni és tessék most adott a lehetőség, hogy kipróbáljam az elképzeléseimet. Nem mondta senki, hogy könnyű lesz, de ennek ellenére válaltam és kitartok a döntésem mellett.
Az üveg alján lévő két korttyot egyszerre hörpintettem le, majd félre toltam az üveget. Általában nem igazán iszom alkoholt, de néha muszály kicsit kikapcsolnom az agyam és lazízanom, mert az utóbbi időben túl sok dupla műszakot válaltam. Annak ellenére, hogy a kávézóban lévő  meló nem az életem fő célja, mégis szeretek ott dolgozni. A főnököm egy angyal. Lehet, hogy azért mert nő, de állandóan úgy kezel mintha a fia lennék. Na nem mintha bármi problémám lenne ezzel a helyzettel, csak kissé meglepő számomra, hogy ennyire normálisnak tartják azt, hogy én más vagyok, más mint az átlag húszéves srácok akik a csajokat hajhásszák minden szabadidejükben...

- Mi tehet annyira hosszúvá egy napot, hogy így vezeted le? - Vajon mi miatt volt hosszú napja? Tuti, hogy a foglakozása az ami miatt kimerült. Vagy esetleg valami más... Nem akarok elhamarkodott következtetéseket levonni, de nekem valami nem stimmel vele kapcsolatban. Hogy honnan veszem ezt három elhangzott mondat után? Könyörgöm, meleg vagyok tudom milyen az ha nem vagy teljesen normális...Legalább is nem olyan mint a többiek. - Maradjunk az Eric-nél. - nyujtottam a kezem felé. - Nem kell engem sem félteni.... - huztam a szám egy félmosolyra. Hát igen, én  is tudom mérhetetlenül parszt lenni. Nem vagyok bűszke rá, de ez van, ilyen vagyok. - És mi szél hozott erre? - kérdeztem, miküzben magam elé huztam az általa kinált poharat. Ha már beszélgetünk, akkor kérdezzek is.words: Ki számolja? | note: Remélem tetszeni fog. Very Happy|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
30
Join date :
2015. Feb. 22.TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 05.04.15 14:30
A n g e l          M i n - J o o n          W a n g
Nem gondoltam volna, hogy valakivel beszélgetni fogok és nem is terveztem. Pláne, ilyen hamar! Bár ha belegondolok, így talán jobb. Bő két órám van még. Lerészegedni pedig fél óra alatt is simán lehetséges, tehát maradna másfél óra a ... Mire? Semmire. Ki kell tölteni valamivel azt az időt. A beszélgetés erre tökéletes. Mármint ha leszámítjuk azt a tényt, hogy utálok ismerkedni másokkal. Gyűlölöm felesleges dolgokra pazarolni az időm. Annál pedig mi feleslegesebb, mint olyannal jópofizni, akivel utána úgyse találkozok soha többé? Most viszont mégis úgy döntök, kivételt teszek. Számomra se tiszta, hogy az adott szituáció miatt, vagy mert Isten tudja miért, szimpatikus a kölyök. Vagy mindkettő, elvégre az egyik nem zárja ki a másikat.
Kérdése hallatán majdnem kitör belőlem a nevetés, de még idejében elfolyton, s csak egy széles vigyor az, ami napvilágra kerül belőle. - Ha te azt tudnád... - Tudom, hogy a legtöbb ember azonnal cserélne velem, ha elmondanám, kinek a fia vagyok és mennyi az éves jövedelmünk... de kétlem, hogy hosszútávon bárki is bírná ezt a mértékű hajtást. - Amúgy rosszabbul is vezettem már le, úgyhogy ez még a jobbik verzió. - Dögöljek meg ha tudom, miért mondok neki ilyeneket. Nyilván az öngyilkossági kísérleteimre utalok most neki. Arról viszont senkinek se szeretek beszélni. Hmmm... ilyen hamar hatna a pia? Ha ennyire könnyen megered tőle a nyelvem, akkor talán mégse a legjobb ötlet társaságban berúgni.
Elárulja a nevét, majd a kezét nyújtja. Csak hogy ízelítőt adjak neki magamból, flegmán kezdem őt méregetni. Először a kezét, aztán a hajat és az arcát. - Ne vergődj, kölyök. - A keze helyett a poharamhoz nyúlok és közelebb húzom magamhoz. - Lehet, hogy kedvesnek tűnök, de az csak azért van, mert koreai vagyok és cuki a pofám. Valójában egy utolsó köcsög vagyok. - Hirtelen nem tudom, voltam-e már ennél őszintébb.
Félmosolya láttán én magam is elmosolyodom. Jobban megnézve, egész helyesnek tűnik. Tudom-tudom, a nevemet illene most elárulnom, ám az előbb említettem neki, hogy köcsög vagyok. Ha illedelmesen bemutatkoznék, akkor azzal csöppet aláásnám, amit az előbb mondtam. Ha van olyan mazochista, hogy tovább beszélgessen velem, majd két mondatom közé becsempészem a nevem is. - Nem szél, hanem a sofőröm. Errefelé lett volna dolgom, de az utolsó pillanatban lefújták... A hülye öcsémhez pedig nem megyek haza, amíg nem muszáj. - Igyekszem abszolút semmitmondó hangnemben mesélni, de az öcsém említése után kissé idegesen fejezem be a mondatot. Amióta megszületett ő a kedvenc. Emiatt azonban nem utálnám, ha nem lenne velem direkt geci. Például a múltkor is ő buktatott le, hogy újra elkezdtem vagdalni a kezeim. - És téged? - Teszem fel a kérdést Eric-nek, hogy megszakítsam a gondolatmenetem az öcsémről. Csak felhúznám magam. - Na, nem mintha érdekelne... - Mosolyodom el gonoszkásan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
32
Join date :
2015. Mar. 10.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las Vegas....TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 17.04.15 20:03


Eric & Angel
You're only young once. After that you'll have to find another excuse.

- Oké,oké... Nem erőszak a disznótor... - emeltem fel a kezem tiltakozóan. Nem akar vele kezett fogni? Na és kit érdekel? Ez amúgy is csak egy idegen. Átlagában nem is igazán állok szóba idegenekkel, de valahogy a saját akaratomon kivűl vele kivételt tettem... Hogy miért? Ketőtt kérdezz és könnyebett. Fogalmam sincs, csak szimplán érdekelt, hogy miért dönti úgy magába a piát, mintha vizett inna. Szóval, magam sem tudom, hogy miért keveredtem bele ebbe  a beszélgetésbe. -  Relax cuki pofi...  Nálam szemetebb embert nem sokat ismerek. -  kúszott egy félmosoly az arcomra. Lehet, hogy nem igazán szereti az emberek társaságát és néha hajlamos, hogy parsztul viselkedjen, de ez velem sincs másként.  Néha magam sem értem miért vagyok bunkó valakivel.. Talán csak mert jól esik, talán mert így mutatom ki, hogy néha feljebvalónak érzem magam náluk.. Magam sem tudom, de néha kifejezetten örömömet lelem benne, ha szemétkedhetek valakivel. Tehát nem kell nekem elmagyarázni, hogy miért is játsza itt nekem a "Nagyfiút".
- Am, szóval neked is van valaki aki megkeseríti a mindennapjaidat?! - forgadtam az poharat a pulton. Két báttyám van, tehát én sem mondhatom el igazán magamról, hogy mindig én voltam a kedevencke. Mondjuk, nála nem igazán tudom eldönteni, hogy ez a kijelentés csak egy ártatlan megjegyzés, amit a testvérek használnak egymásra, vagy tényleg valami komoly.
- A haverommal jöttem, hogy bemutassa az új csaját...Csak tudnám minek kelett idejönöm ahoz, hogy aztán itt hadjanak, mert rájuk épp "rátámadt" a hatnék... -  húztam el a számat. Azért annyira nem bántam meg, hogy eljöttem. -  Na nem mintha el akarnám árúlni. - emeltem a tekintetem rá. - Szóval Mr. No Name... iszol velem mégegyett? - mosolyodtam el halványan.

[/color]
words: Ki számolja? | note: Remélem tetszeni fog. Very Happy|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
30
Join date :
2015. Feb. 22.TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 17.04.15 21:28
A n g e l          M i n - J o o n          W a n g
A disznótor említésére akaratlanul is összeráncolom a szemöldököm. Idestova 3 éve erősítem a vegánok táborát. Nem szerencsés a közelemben semmi olyasmit felhozni, aminek az a vége, hogy egy ártatlan állat az életét veszti. Erről ő persze nem tudhat, dicsekedni pedig nem szoktam a vegánságommal, részint épp ezért, megjegyzés nélkül hagyom a mondatát. Másrészt a kézfeltartásos reakcióját nem tudtam egy halovány mosoly nélkül megállni, így aztán elég furán jött volna ki, ha kedves mosollyal az arcomon cseszegetem egy szóért, aminek egyébként valószínűleg nincs is nagy jelentősége. Az csak egy szó.
A cuki pofi hallatán a mosoly az arcomon, végül vigyorrá erősödik. Fura. Ha mástól hallanám ezt, tuti felhúznám magam rajta. Hmm... Áh, biztos a pia dolgozik bennem, azért veszem ilyen lazán a dolgot. Ettől függetlenül jó fejnek tűnik a csávó. Bár ezt a véleményem nem szeretném a tudomására hozni. - Pedig nekem egyáltalán nem tűnsz köcsög fajtának. - Sőt! Az extrémebb külseje ellenére sem tudok róla semmi rosszat feltételezni. Túl aranyosan mosolyog ahhoz. Hm... Na, jó! Ez már tényleg csak a pia lehet! Vagyis remélem...
A poharamra pillantok, ami valami rejtélyes oknál fogva kiürült. Szinte észre sem vettem, ahogy szép lassan elkortyolgattam. Épp elgondolkoznék azon, hogy valóban rúgjak-e be, ha már most ilyen furcsán érzem magam, mikor Eric kérdését meghallva, azonnal felkapom a fejem. Hevesen bólogatok. - Ezek szerint neked is? - Kérdezem kissé bátortalanul. Félek, hogy most jön az a rész, amit őszinte beszélgetésnek hívnak. Félreértés ne essék, egyre inkább érdekel a kölyök, úgyhogy nagyon szívesen elhallgatom őt. Én azonban tartózkodnék a meséléstől. Elvégre nem ismerem. Akár egy újságíró is lehet, aki holnap címlapon hozná le a sztorijaimat... Apámnak jól menő informatikai cége van Kínában, anyám pedig legalább ennyire sikeres szállodalánc tulajdonos. Mindig kínosan ügyeltek rá, hogy jó színben tüntessék fel magukat... Ha valami olyasmit mondanék, ami ennek a szöges ellentétében áll, iszonyatos balhé lenne belőle.
A kis történetén muszáj volt elnevetnem magam. Csórikámat lerázták. - Nézd a jó oldalát, kölyök! - Bár magasabb nálam, s az sem kizárt, hogy egyidős velem, vagy idősebb, a kölyök jelzőt valahogy mégis jólesik rá használni. - Így legalább abban a megtiszteltetésben részesülhetsz, hogy dumálhatsz velem! - Mosolyt villantva, kihúzom magam. Noha eléggé rájátszottam erre az egos formámra, van a mondandómban igazság. Barátaim egyáltalán nincsenek, szabadidőm pedig alig... Abban az esetben pedig inkább otthon pihenek. Még a cselédekkel se igazán szoktam beszélgetni. Mentségemre szóljon, hogy azokkal nem is lehet. A komor arcuktól még inkább elmegy az életkedvem.
Mr. No Name? Ismét vigyort csal az arcomra. Ez valami rekord lesz... Ennyire jó kedvem még talán sose volt. - Akár kettőt is! - Jelzek a csaposnak, hogy hozzon nekünk még egy kört, majd ismét Eric felé fordulok. - Utána elmenjünk csajozni? - Dobom fel az ötletet egy mosoly keretében. Az igazat megvallva, magam se tudom, ez honnan jött. Egyáltalán nem szeretek csajozni, sőt! Mindössze két barátnőm volt eddig, azok is csak azért, mert jó családból származtak és apám erőltette rám őket. Erről persze tudtak, s nem igen lepte meg őket az, hogy nem történt semmi komoly. Olyan egyszerű dolog is nehezen ment nekem, mint a csók. A mai napig kiráz a hideg, ha csak rá gondolok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
32
Join date :
2015. Mar. 10.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las Vegas....TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 04.05.15 19:32


Ricky & Angel
You're only young once. After that you'll have to find another excuse.

- Pedig nagyon is az tudok lenni ha szűgség van rá! - Nem tartom magam egy szentéletű valakinek... Igenis nagyon parasztul tudok viselkedni azokkal az emberekkel, akik számomra nem szimpatikusak, vagy megpróbálnak keresztbetenni nekem. Lehet, hogy cukinak tartanak a külsőm miatt, de ez korán sincs itt. A külső nem minden.
Nem tudom, hogy mennyire birja  a piát, de eddig igen csak jól teljesít... Na jó azt hiszem, hogy nem kellene töbett innom, mert kezdek kicsit furcsán viselkedni. Nem tagadom vonzónak találom... de ezt neki nem muszály tudni. Nem hagyhatom hogy a  gondolataim kiüljönek az arcomra, mert az korán sem biztos, hogy Ő is erre gondol. Sőt egyáltalán nem hinném, hogy bármilyen szinten vonzódik a pasikhoz.

- Jah, van két báttyám... - Mosolyodtam el. Nem mondanám, hogy a báttyáimmal rosszban vagyunk. Mindig is jó testvérek voltunk, persze azért balhéztunk eleget mi is. Azt hiszen ez a dolog a srác és az öccse között sokkal komolyabb egy ártatlan balhénál.
- De nagyképű valaki.... Meg vagyok tisztelve.... - nevettem el magam, miküzben sokadszora is a számhoz emeltem a poharat. Ha igy fojtatjuk valamelyikünk hamarosan kidől. Nem akarja elárulni a nevét és még nagyképűsködik is? Kit izgat ezis csak egy pasi...Jellemző.
- Rendben.... Akkor még ketőtt.... - intettem a csapos felé. Nem tudok leálni és nem is akarok. - Csajozni akarsz egy meleggel? Hát ez vicces...-  mosolyodtam el. Úgy mondtam ki mintha ez teljesen természetes lenne. A pia nagyban segit abban, hogy ellazuljak és szókimondóbb legyek az átlagnál.  

words: Ki számolja? | note: Remélem tetszeni fog. Very Happy|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
30
Join date :
2015. Feb. 22.TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 06.05.15 9:28
A n g e l          M i n - J o o n          W a n g

Akaratlanul is mosolyt csal az arcomra az, ahogy próbál győzködni arról, mekkora egy köcsög tud lenni. - Jól van, kölyök! Ha megittam még három pohárral, ismételd el újra. Akkor már azt is elhiszem, hogy csillámpónival jöttél. - Ahogy a mondat elhagyja a szám, már tudom, hülyeség. Három pohár? Na, persze... Nem szoktam részeg lenni, s nem is tervezem ezt a szép szokást a hétköznapjaimba vezetni. Bírom a piát, de újabb három pohár már nekem is sok lenne. Jó lesz, ha visszafogom magam.
-Két bátyád? - Kapom fel erre rögtön a fejem. Meglep, bár nem tudom, miért is. Talán mindössze azért, mert én el se tudom képzelni, milyen az, ha valakinek egynél több testvére van. - És ... - Egy pillanatra elgondolkozom, hogyan lehet a lehető legnormálisabban megfogalmazni a kérdésem. - ... ők tényleg a tesóid? Mármint... érted, na. Rendes vérszerinti tesók és együtt nőttetek fel meg minden? - A hangomból őszinte érdeklődés vehető ki, noha kicsit fura lehet a kérdésem. Fogadott gyerek vagyok, nekem az ilyesmi nem magától értetődő.
A nagyképű szó hallatán máris egy széles vigyor vándorol az arcomra. - A "tisztában van az értékeivel" jelző sokkal jobban tetszik. - Nem sokkal később megkapom az újabb poharat, ezúttal azonban nem vetem rá magam. Közelebb húzom, de ennyi. Túlságosan kezd lekötni a beszélgetésünk ahhoz, hogy meg akarjak feledkezni róla. A részegség viszont ezzel jár, nem? Bár esélyes, hogy egy része így is ki fog esni... Egy ideje már érzem, ahogy a pia dolgozik bennem.
Ismét olyan dolog hagyja el Eric száját, amire döbbenten emelem rá a tekintetem. - Meleg vagy? - A kérdés szinte magától csúszott ki a számon, amitől elég kellemetlenül is éreztem magam. Biztos ez is a sok pia hatása... Már azt se tudom eldönteni, melyik mondat maradjon a fejemben és melyik szaladjon ki. - Az... az tök jó! - Próbálok kivételesen jó fej lenni. - Még egy meleg ismerősöm se volt eddig.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
32
Join date :
2015. Mar. 10.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las Vegas....TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 01.06.15 0:08


Eric & Angel
You're only young once. After that you'll have to find another excuse.

Most ez meg mi a francot vigyorog? Lehet, hoyg nem tűnök annak a tipikus köcsög alkatnak, vele ellentétben, de attól ha nagyon kell megerőltethetem magam. Persze szerinte Ő sem az a fajta, csak most teszi itt nekem a nagyfiút. lehet, hogyfiatal vagyok de nem tiszta hülye... Átlátok a szitán....
- Spórold meg magadnak a felesleges köröket.... - fitorodtam el. - Értem én a dolgot "Nagyfiú" -  nyomtam meg a nangsúlyt a mondat végén. Ne gondolja azt, hogy ha érzem, hogy valaki flegmázik velem, akkor azt nem tudom viszonozni. Ó, dehogy is nem... Csak hozza ki belőlem és nem biztos, hogy én húzzom majd a rövidebett. - Picit sokkat ittál nem? Na nem mintha érdekelne, csak egy apró észrevétel volt. - Pont annyit amennyit én. Ha igy folyatjuk, akkor komoly gondok adódhatnak a későbiekben. Birom a piát nem erről van szó, csak néha nem árt az embernek visszafogni magát, mert még olyan dolgott tesz amit megbán.
- Igen van két báttyám. Miért is olyan meglepő ez? - vontam fel a szemöldököm kiváncsian. Mint már elárulta neki is van egy öccse, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem igazán jó a visszony ketőjük között. El sem tudnám képzelni, ha rosszban lennék a tesóimmal. Mi mindigis jó testvérek voltunk, még az után is, hogy rájöttek mi is vagyok valójában. - Igen Ők vér a véremből és hús a húsomból. Igen mi együtt nőttűnk fel. Miért nálad mi a helyzett? - kiváncsiskodtam kicsit, mert nekem kissé furcsának tűnik, hogy számára ez olyan meglepő.
- Jah, tudom szerint az vagyok.... - mosolyodtam el. - És te... már ne vedd sértésnek, de te sem vagy egy nőfaló... Hogy honnan veszem, hogy szerintem meleg vagy? Onnan hogy az a cicababa aki a mögöted lévő széken ül, olyan dögös, hogy a legtöbb pasi ezen a helyen a seggét bámulja pislogás nélkül, te visszont még csak meg sem fordultál.... - Valahogy belül érzem, hogy Ő vele sincs minden rendben. Nem tagadom, nem bánnám, ha nem egy nőcsábásszal lenne dolgom.


words: Ki számolja? | note: Remélem tetszeni fog. Very Happy|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
30
Join date :
2015. Feb. 22.TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 04.06.15 16:01
A n g e l          M i n - J o o n          W a n g

A nagyfiú szó hallatán akaratlanul is felnevettem. Ennél szebben talán sose fogalmazták meg még azt, hogy vegyek végre vissza a pofámból. - Jól van, kölyök! - Alapjáraton a tipikus "már csak azért sem" alapot követve direkt rádobok még néhány lapáttal. Most azonban kivételt teszek. Nem tudnám megmondani, hogy a pia hatása, vagy Ericé, de nem is érdekel.
Mintha a gondolataimba látott volna, megemlíti a nem enyhének nevezhető italfogyasztásomat. - Hmm... Mondasz valamit... - A poharam tartalmát fixírozom. - De azért van, hogy megigyam! - Halvány mosoly keretében ismét felé fordulok. - Gondolj csak bele! Ha nem iszom meg, akkor az a sok ember, akinek ezt köszönhetjük, hiába dolgozott! Annál pedig nincs rosszabb, minthogy valaki munkája kárba veszik! - No, ezt a dumát még én se hallottam magamtól. Ha nem felejtem el, mindenképp bemesélem apámnak is, közvetlen azután, hogy lecseszett a lerészegedésemért. - Én már csak tudom! - Sóhajtok. - Emlékszem, mikor először álltam neki a Resident Evil 6 kijátszásának és tökre vártam, hogy a harmadik fejezethez érjek. Bő fél órányi szenvedés után nagy nehezen majdnem le is győztem azt a mutáns cápahalvakondizét, ami a második fejezet végén van, de az öcsém kihúzta az áramot és kikapcsolt a gép. Ergo totál felesleges volt az a fél óra, plusz az a cirka másfél óra, míg a sima kis mezei zombikat aprítottam. - Szép is volna, ha mindössze ennyi problémám lenne az életben.
Kissé kellemetlenül érzem magam, így utólag, amiért annyira meglepődtem a testvérei számán. Furcsa... találkoztam már nagycsaládból jövő üzletemberekkel, akiknek több volt, de az mégis más... Hiába beszélgettem velük órákig, ők negyed annyira sem érdekeltek, mint most Eric. - Mi az öcsémmel nem vagyunk normális tesók. Semmilyen értelemben sem. - Szelíd mosolyt erőltetek az arcomra. - A szüleim sokáig azt hitték, hogy nem lehet gyerekük, szóval mielőtt összehozták volna az öcsémet, örökbe fogadtak. Valójában az árvaházban kaptam az Angel nevet is, mert senki szájára sem állt rá Min-Joon. - Pedig ha tudták volna hogy ez még a koreai nevek közül is a normálisabbak közé tartozik!
Eric érvelését ledöbbenve hallgattam, hosszú másodpercekig egy árva szó sem jött ki a számon. A fejemben persze folyamatosan jártak a fogaskerekek. Már majdnem kibukott belőlem a "Milyen cicababa?", de hamar rájöttem, hogy azzal csak őt támasztanám alá, ha kiderülne, hogy valójában annyira jelentéktelen számomra a nő jelenléte, hogy észre sem vettem. - Hát... de... nagyon nagy bunkóság lett volna, ha az ő seggét, vagy mellét nézem, mikor beszélgetünk! - Sietve kapirgáltam még a fejemben, hátha meg tudom valamivel győzni a heteróságom felől. - És két barátnőm is volt már! Meg apám amúgy is megölne, ha meleg lennék... - Bár nem tagadom, sok mindent megmagyarázna a dolog...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
32
Join date :
2015. Mar. 10.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las Vegas....TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 08.07.15 20:27


Eric & Angel
You're only young once. After that you'll have to find another excuse.


- Elárulnád, hogy miért hivsz állandóan kölyöknek? Nem hinném,hogy sokkal idősebb lennél tőlem... -  húztam fel a sazemöldököm. Kezd kicsit bosszantani, hogy taknyos gyereknek néz, holott Ő sem hasonlít épp egy negyvenes komoly üzletemberre. Bevallom kicsit valahol legbelül az is érdekelne, hogy hány éves... Na jó. Tulajdonképp azt sem tudom miért vagyok itt és miért is érdekel ennyire ez a srác. Azt sem tudom ki Ő, csak bejött leült és én magamnak akarom... Nincs az a pénz amiért ezt bárkinek - Isten ments, neki - bevallanám, talán még magamnak sem vallom be igazán. Különcnek látszik és pont ezért tetszik annyira. Minnél jobban megpróbál tartózkodni és titokzatoskodni, engem annál jobban érdekel, hogy ki is Ő valójában.
- Hát te nem vagy semmi! És ezt mind ilyen picsa részegen raktad össze? - korttyoltam bele az italomba. Mond valamit, de én azért nem fogom fel ilyen drasztikusan a világot. számomra a nem megivot pia kidobott pénz...Ennyi. Nem komplikálom. - Te aztán videójáték rajongó vagy az tuti. - nevettem el magam, miközben belegondoltam, hogy mennyit szoktamén a gép előtt ülni. - Néha engem is ugy kell elrugdosni a gép előll. Szóval birod a gyilkolósdit? - mégegy dolog amit megtudtam róla.
- Szóval Angel? - mosolyodtam el. tudtam,hogy ki fog csúszni a száján előbb-vagy utóbb. És igazam is lett.
- Nem nem lett volna az, ha normális heteró pasik ülnének egymás melett. Egyébbként nem tudsz átverni, nem ma kezdtem ilyen lenni és felismerem távolról is a "magamfajtát". - húztam mosolyra a szám. Nem kell titkolóznia,mert semmi értelme sincs. - Csak, hogy ezt nem apád fogja eldönteni! Ez egy életérés nem egy hobbi, amit megtilthatnak... - Ez baromság, méghogy az apja megölné? Nem tehet ellene semmit...words: Ki számolja? | note: Remélem tetszeni fog. Very Happy|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
30
Join date :
2015. Feb. 22.TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 12.07.15 20:25
A n g e l          M i n - J o o n          W a n g

Ismét csak mosolyt csal az arcomra. - Maradjunk annyiban, hogy illik rád ez a jelző. - Noha nem sokat tudok róla, sőt, az információim vele kapcsolatban a nullát ölelik. Valahogy mégis olyannak néz ki, akit hívhatok kölyöknek. - Egyébként meg lehet, hogy tényleg nem vagyok nálad sokkal idősebb... de az is lehet, hogy igen. - Sunyi kis vigyorral az arcomon nézek fel rá. - Tippeld meg a korom! Ha eltalálod, nem hívlak többé kölyöknek. - Nem véletlen kockáztatom ezt be. Szinte sose sikerült eltalálniuk a korom. Többnyire sokkal kevesebbet mondanak.
Hevesen bólogatok kérdésére. - Bámulatos vagyok, mi? - Húzom ki magam büszkén. Bár ezt úgy is mondhatnánk, hogy már vagyok annyira edzett az ivásban, hogy egy darabig még tudjak ilyen kacifántos dolgokat mondani.
Kissé zavartan nevetem el magam. Most esik csak le, mennyit is beszéltem neki egy idióta számítógépes játékról. Ráadásul úgy, hogy azt se mondhatom, elszaladt velem a ló. Sokkal, de sokkal többet tudnék beszélni. - Mondhatni. Az életem elég stresszes. Valahogy le kell vezetnem a dolgokat. - Magyarázom, hogy véletlen se nézzen kezdő pszichopatának. - Csak sajnos kevés a szabadidőm, úgyhogy elég lassan tolom ki a játékokat. Párosban gyorsabb lenne... - Kacsintok rá, széles vigyorral az arcomon. Ilyen hülyén se akartam még senkivel se haverkodni, de ami igaz, az igaz. Legalább kétszer gyorsabban kivihető egy pálya, ha nem az idióta számítógép játszik a másik szereplővel.
-Pontosan! Angel. Nem Angie meg hasonlók! Simán Angel. - Az öcsém már annyi becenevet talált ki nekem, hogy mostanra herótom van az összestől.
Hallgatva őt, kezdtem egyre kínosabban érezni magam. Nem azért, mert olyan szintű sületlenségeket mondott... épp ellenkezőleg. Pár pillanatig csak hallgatok, s őt figyelem. - Akkor nem ismered eléggé az apámat. - Mosolyodom végül el. - Amúgy meg ez esetben tévedtél. Mondom, hogy voltak barátnőim meg minden. Nem vagyok meleg. - Annyira részeg azért nem vagyok, hogy ilyesmit elismerjek. - De témánál maradva... Tehát az eleje óta azt hiszed, hogy hozzád hasonló vagyok. Csak ezért kezdtél el dumálni velem? Fel akarsz szedni, mi? - Nevetem végül el magam. Próbálom elviccelni az egészet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
32
Join date :
2015. Mar. 10.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las Vegas....TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 06.12.15 2:15


Eric & Angel
You're only young once. After that you'll have to find another excuse.


-A korom ne tévesszen meg.. Lehet, hogy fiatal vagyok, de itt bent sokkal érettebb a koromnál …
- kopogtam a mutatóujjammal a halántékomon.  Nem kell, hogy aggódjon, sokkal több dolgot tudok az életről, mit azt gondolná. – Jah ezzel pofival, kb. olyan idősnek nézel ki mint én. Sőt lehet, hogy még a végén kiderül, hogy én vagyok az idősebb… - Megfordult a fejemben, hogy kamuzik a korával kapcsolatban. Nagy a valószínűsége, hogy Mr. Titokzatos  egy kamugép. Na nem mintha érdekelne, hisz nem is ismerem és csak mert helyesnek tartom, még nem biztos, hogy  érdekel is, hogy mi van vele. – Már miért kellene nekem találgatni? Elárulod te magadtól is.. – mosolyogtam rá. Hűűű régen láttam ennyire csinos pofit. Lehet, hogy az miatt van mert ázsiai, cagy a fene sem tudja, de be kell vallanom, van benne valami.
- Az nem kifejezés Kicsim… - ittam bele a poharamba. Bámulatos? Ez azért elég gyenge volt… Nem! Bámulatos én tudok lenni három tömény után.
- Ez ajánlat akar lenni…? – vontam fel a szemöldököm. Szóval nem vagy meleg mi? Nekem meg tollas a hátam.  Szóval videojáték, meg mi ketten?
- Oké, oké felfogtam, relax… - ez aztán tényleg fel  tudja húzni magát.  – Nem kell magyarázkodnod. Biszex?  Nem hinném. Figyelj nem kell bemutatni a fajtám.. Nekem is voltak csajaim és bevállalom, hogy jobban bejön a saját nemem.. De te csak meséld ezt magadnak… - Tagadásban él. Talán az apja nyomására talán a társadaloméra, talán csak Ő maga nem akarja elfogadni. Ismerős érzés. – Én felszedni? Ugyan kérlek – kacsintottam egyet. Eddig ez még eszembe sem jutott…
words: Ki számolja? | note: Remélem tetszeni fog. Very Happy|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
30
Join date :
2015. Feb. 22.TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 08.12.15 15:44
A n g e l          M i n - J o o n          W a n g

Halovány mosollyal az ajkaimon hallgatom őt, egy darabig egyetlen szót se szólva. Egyre határozottabban éreztem, hogy az eddig elfogyasztott alkoholmennyiség kezdi kifejteni a hatását. Ha nem akarom magam totálisan kiütni, akkor itt kell megállnom.
- 24 vagyok. - Közöltem, egy szélesedő mosoly kíséretében. - De a babapofi miatt mindig kevesebbnek hisznek. - Közöltem. - És te mennyi vagy? - Érdeklődtem. Valóban érdekelt, hogy mennyivel lehet fiatalabb, vagy épp idősebb nálam. Nem mintha ez számítana bármit is.
A "kicsim" jelző hallatán nem sok hiányzott, hogy egy jókedvű nevetés törjön ki belőlem. Emlékszem, anno egyszer pont így hívtam az egyik barátnőmet is. Valamiért Eric szájából sokkal szebben csengett ez a szó, mint az enyémből. Lehet az ital miatt gondolom így, nem tudom.
Kérdése hallatán szinte azonnal bólintottam. - Az. Kellene valaki, aki viszi a csaj karaktereket. Neked gondolom az nem lenne probléma. - Utolsó mondatomban enyhe utalás is volt, s némi vicc is. Kíváncsi voltam, hogy melyik oldalon áll, passzív, avagy aktív, amire nyilván nem fogok így rákérdezni, s talán ő sem válaszolni ilyen nyíltan. Abban reménykedem, hogy talán egy ilyen mondatra kapok egy szépen becsomagolt választ a fel sem tett kérdésemre. Na, azt hiszem ebből látszik igazán, hogy nem vizet ittam eddig. Ilyesmin nem agyalnék, ha teljesen józan lennék.
Hallgatva őt, valamiért egyre jobban kezdett Ő érdekelni engem. Többet szerettem volna tudni róla. - Hány barátnőd volt? - Kérdeztem rá, mellőzve most a bizonygatást, miszerint én hetero vagyok. Ez a másik jele annak, hogy hat a pia.
- Akkor jó. Amúgy se terveztem, hogy ma bárkit is hazaviszek egy kóbor numera kedvéért. - Nem mintha eddig bárkit is hazavittem volna ilyesmi miatt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 28.03.16 12:42

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub

Vissza az elejére Go down

Hell's Blood Pub

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
5 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Külváros :: Szórakozóhelyek-