welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Crystal Haynes
 

Share| .

Hell's Blood Pub

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Nextdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
399
Join date :
2012. Jan. 30.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 07.01.13 1:14

Régebben teljesen más ember voltam, de mostanára már megváltozott az értékrendem és mióta újra kint vagyok a sittről máshogy értékelem a dolgokat. Nem vagyok annyira harcias, mint akkor voltam, mert csak rá kell néznem és látom, hogy semmi esélyem ellene, de voltak olyan időszakaim, mikor még ez sem érdekelt volna, ha fájdalmat akartam okozni egy tőlem erősebbnek. Saját fájdalmam sosem tudott annyira érdekelni, hogy ne próbáljak meg másnak még kínzóbb gyötrelmeket okozni. Sosem voltam egy szent, most sem vagyok az, csak már alább fagyott bennem a küzdőszellem.
- Tegyük fel, hogy egyszer rajta kapnád az ágyban a barátnődet valaki mással, képes lennél nem kidekorálni a pasast? - Ívelt szemöldökömet felhúzom kérdésem feltevése közben. Persze volt már rá időm, hogy mindent átgondoljak, sőt többször is, mint kellett volna és rájöttem, hogy akkor követtem el a legnagyobb hibát, mikor Aaront nem bántottam. Akkor valahogy csak is a másik lányra voltam mérges, egy betolakodónak tekintettem és arra nem is gondoltam, hogy a megcsaláshoz is kép ember kell, egyszerűen elöntötte az agyamat a düh és a méreg és ez lett belőle.
- Tisztában vagyok az adottságaimmal és ezért is nem értem, hogy miért vágyott másra. Elhiheted nekem, hogy mindent megadtam neki, egyszer sem jöttem azzal az átlátszó indokkal, hogy fáj a fejem és hogy csak aludjunk, de nem értékelt kellőképpen. - Jobb lenne, ha most már befognám a számat és nem avatnám be még ennél is jobban a magánéletemben, vagyis abba ami a múltamat illeti, nem a megfelelő személy, hogy megvitassam vele, sőt nem is hiszem, hogy érdekelné a sajnálkozásom. Ami volt elmúlt, már ennek az időszaknak is vége, talán az előttem álló jobban fog elsülni, mint ami mögöttem van.
- Oh, ez most nagyon is meglepett. Nem hittem volna, hogy valaha is ezt hallanám, de jobb is, hogy megtudtam. - Közben a kért ital meg is érkezik, nem szólok semmit csak nagyokat nyelve kezdtem el elpusztítani az ital tartalmát. Egy ilyen hír után, ami szinte letaglózott most nagyon rám fér az ital, most biztosan nem fogom megvetni, még akkor sem ha nem az volt a szándékom, hogy piszkosul leigyam magam.
- Amit az előtt elmondtál nekem az nem titok volt, vagy nálatok nincs olyan, hogy titoktartás? - Valójában azt sem bánnám, ha megeredne a nyelve, pár aprócska kis részletre azért még kíváncsi lennék. Keresztbe lett lábakkal fordulok felé, arcomon semmi jót nem sejtető mosolyommal nézve rá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 08.01.13 2:42

Elgondolkodtam azon amit Aurora mondott. Mit tennék, ha a barátnőmet más férfival találnám? Erre a kérdésre nehezen tudnék válaszolni mivel már gimnázium óta nem volt komoly kapcsolatom. Az sem volt túl komoly csak amolyan együtt lógás, néha dugtunk, és kész, aztán lefeküdtünk másokkal is. Amolyan nyitott kapcsolat féle volt. Azóta nem volt állandó szeretőm, csak felmentem a csajhoz lezavartunk pár menetet majd reggelre leléptem. Tudom szemét dolog, de senkit sem áltattam hiú reményekkel. Megmondtam, hogy én hajnalhasadatával tovább állok. Lehet azt hitték majd lenyűgöznek a szexuális teljesitményével és vele maradok, de ez eddig még ez nem jött be.
- Nem tudom, még sosem volt barátnőm, szeretőm rengeteg, de rendes kapcsolatom még sosem volt, de ha lenne is biztosan úgy reagáltam volna mint te. De ha jobban belegondolok én ügyvédként jogilag többet árthatok neki mint egy jobb egyenessel. - Nagyon is igaz az a mondás, hogy többet ésszel mint erővel, jobban is mint gondolnánk. Ha az embert elönti a lila köd akkor nehezen tud gondolkodni és akkor olyat tesz amit később megbán. Pedig ha az örült tombolás helyett leülnének és végiggondolnák, hogy a véres bosszú nem megoldás. Meg aztán rájöhetünk, hogy másképpen is bosszút lehet állni, ami jobban fáj mint egy pofán rúgás.
- Ezt nem kétlem, de erre van egy elméletem ami kicsit komikus,viszont ha jobban belegondol az ember akkor még igaz is lehet. Szerintem ez még az őskorra vezethető vissza amikor még erősebb volt bennünk a fajfenntartási ösztön és az volt a cél, hogy minél több nőstényt megtermékenyítsünk és több utódunk örökölje a génjeinket. Persze ez így badarságnak hangzik, de szerintem van benne ráció.- Nem ment el a fülem mellett amit Aurora mondott, legszívesebben az öklömbe haraptam volna, hogy elhallgattassam a bennem feltörő vágyakat. Jól hangzott amit mondott sőt, több mint jól. Ilyen nő minden férfi álma, én azt hittem csak gépben létezik ilyen szexéhes démon.
- Valami rosszat mondtam?- Feltűnt, hogy miután elmondtam neki, hogy a volt barátja fizette a számlát valahogy megváltozott. Mintha elszomorodott volna vagy inkább felidegesítette a hír. Amint megkapta a piáját úgy lehúzta mint az alkesz a rövidet.
- Az ügyvédi titoktartás egy elég bonyolult mivel a torvény sem ad kifejezett útmutatást. Csak annyit kötnek ki, hogy mindent amit megtudtam az ügy során azt nem mondhatom el, de viszont te is érintett vagy az ügyben szóval ez a helyzet elég zavaros, de amúgy sem mondtam semmit az üggyel kapcsolatban. - Kezdett veszélyessé válni a helyzet, most két dolgot akarhat, vagy bosszút állni rajtam és kizáratni az ügyvédi kamarából vagy többet megtudni a barátjáról és az újdonsült barátnőjéről, fogalmam sincs melyiket a kettő közül, de mindegyiket megértem. Lehet én is így cselekednék a helyében, de úgy érzem inkább csak az alkoholba folyatnám a bánatomat ahogyan apám szokta. Ha anyám nem lenne mellette talán alkoholista is lenne és nem tartana ott ahol most.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
399
Join date :
2012. Jan. 30.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 09.01.13 1:58

Egyetlen egy gyengeségem van, ami a vesztemet szokta okozni, azok pedig nem mások, mint a férfiak. Nem szokásom bedőlni neki, mert jól tudom, hogy képesek még a csillagokat is leígérni az égről, hogy leszedhessék rólam a fehérneműmet, egyszerűen csak ott rontom el, hogy vagyok olyan naiv és képes vagyok magamnak bebeszélni, hogy az aktuális személy más, mint a többi... Sosem tanulok a hibáimból, pedig már rég tudhatnám, hogy minden férfi ugyan olyan, főleg ha egy cél vezérli őket, ami nem más, mint a megfektetésem.
- Oh szóval te alfa hímként viszed sorba a hódításaidat? Nekem is ezt kellene tennem, érzelmek nélkül, csak is az élvezetekre hajtva, de anélkül is megkapom a ribanc jelzőt, mert köztudott, hogy egy nő csak is ribanc lehet, ha férfi módra gyűjti a skalpjait, még ti férfiak még meg is vagytok dicsérve a hódításaitok miatt. - Egyesek már azért is könnyűvérűnek gondolnak, mert egy sztriptízbárban dolgozok, ahol az a munkám, hogy vetkőzzek. Pedig akármennyire is hihetetlenül hangzik, ettől még nekem is vannak gátlásaim és még mindig feszengve lépek ki a színpadra a kiéhezett férfiközönség elé, de én csak táncolok, nem úgy, mint a kolléganőim, akik más élvezetekben is részesítik a vendégeket.
- Szerintem leegyszerűsítve csak arról van szó, hogy a férfiak képtelenek a farkukat a nadrágjukban tartani. - Eddig még egy hűséges férfit sem ismertem, mind mocskos kéjsóvár állat volt, aki csak arra tudott gondolni, hogy minél több nőt a magáévá tegyen. Persze abban is van valamit, amit mondott, de ez már nem az őskor, ezért el is várnám, ha egy kapcsolatban hűséges vagyok, akkor a másik fél ne hemperegjen másik nővel, főleg úgy nem, hogy tőlem is mindent meg tud kapni, ezért nem is értem, hogy miért vágyik másra. Nem vagyok prűd, sőt sok mindenre nyitott is vagyok, ezért nem tudom, hogy mit is rontok mindig el, hogy mindig a megcsalt fél személyében kell lennem.
- Nem, csak eddig azt hittem, hogy csak egy kaland volt számára az a nőcske, de ezek után, hogy fizette az egészet, ki tudja, hogy meddig volt viszonyuk a hátam mögött. Amire rá is jöhettem volna, csak nem vagyok féltékenykedős fajta, aki nyomoz a barátja után. - Újfent csak naiv volt, azt hiszem, hogy ha azaz idegbeteg minden öt percben hívogatós lennék, aki még a barátja üzeneteit is elolvasós fajta lennék, akkor most ez a beszélgetés sem történne meg, sőt sok minden kimaradt volna az életemből, ha időben megtudom.
- Eidolon, engem csak pár apró részlet érdekelne, esetleg tudnál segíteni nekem? - A nagyobb hatás elérése végett kezemet óvatosan combjára simítom, zavartalanul, úgy mintha nem is azért tenném, mert ki akarnék szedni belőle egy-két dolgot. Kezem combja külső részétől szép lassan elindul a belsőig, kimérten szép lassú mozdulattal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 11.01.13 5:49

Látom Aurora szemében, hogy megvet azért amit művelek a nőkkel, és valahol igaza van és nem vagyok jobb mint a legutolsó utcai mutatványos, de én legalább nem árulok zsákbamacskát. Már a legelején közlöm a tényállást,, hogy köztünk szexnél több sosem lesz, aztán utána a nőre bízom a döntést. Lehet választani, hogy elmegy vagy pedig belemegy a dologba, és akkor fergeteges éjszakában részsittem. Viszont reggel mindenki megy a maga dolgára. Még is sok nőnek ezt nehéz megértenie és van, hogy reggel még mindig mellettem aludt a csaj, vagy olyanra is volt példa, hogy megadta a telefonszámát. Mondanom sem kell, hogy feleslegesen, mert nem hívtam fel. A nők ringatják magukat illúziókba nem pedig én.
- Hát nem tudom mennyire vagyok alfa hím, de a szeretőim nevét sosem adtam még ki és én sosem hazudtam senkinek. Mindenkivel tisztázom már a legelején, hogy szexen kívül köztünk nem lesz más. Egyiknek sem mondtam, hogy feleségül veszem és gyereket akarok tőle. Amúgy jó terv én támogatom és hidd el tőlem senki sem tudná meg, hogy mi történt kettőnk között.- Sokatmondóan rákacsintottam Aurorára majd pedig kértem még egy kör italt, közben pedig belegondoltam abba, hogy milyen lenne, ha minden nő olyan lenne mint amit Aurora most lefestett. Szerintem tiszta vagány lenne tiszta 60-as évek. Tiszta fejetlenség lenne, mindenki nevelné mindenki gyerekét, tisztára mint a hippik. Tök poén.
- Az is lehet, de had mondjak valamit, ti nők sem könnyítitek meg a férfiak dolgát. Dekoltált rucikban riszáljátok a csinos popsitokat a homlokotokra meg rá van írva, hogy csípj fel, szexi démon vagyok tégy magadévá. Ilyen körülmények között ember legyen a talpán aki hűséges tud maradni a párjához. Nekem sosem ment, ezért nem is próbáltam, de legalább én bevallom.- Apám szerint minden fejben dől el, ha hűséges akarsz lenni valakihez akkor az leszel, de én még nem találtam meg azt a lányt akihez hűséges tudnék lenni. Azt hiszem még nem is igazán kerestem, mivel még a fáradságot sem vettem, hogy megismerjem azokat a nőket, szüleim legnagyobb bánatára, mert már unokákat akarnak. Addig viszont én nem vagyok hajlandó gyereket csinálni amíg meg nem találom azt a lányt akit hosszú távon el tudok viselni és nem megy az agyamra a nyávogásával.
- Hát azt én már nem tudhatom, nem kérdeztem meg tőluk, hogy mióta vannak együtt és te is csak akkor fogod megtudni ha megkérdezed a volt barátodat vagy majd a túlvilágon. El tudom képzelni, ahogyan nézed odafont az életed filmjét egy jó kis vajas pattogatott kukoricával majd az extra beállításoknál benyomod azt a menüpontot. - Alig bírtam ki röhögés nélkül, de azért többnyire sikerült visszafolyatni. Nem akartam, hogy azt higgye nevetek a fájdalmán, attól még, hogy nem érzem át még nem vagyok egy neveletlen tuskó.
- Kár rám pazarolnod az Isten adta tehetségedet, mert nem tudok olyat mondani amit te már nem tudnál és a lényegen sem változtatna, akkor is egy felszarvazott nő maradsz. Inkább tedd azt amit a barátod és lépj tovább.- Még pont az érzékeny pontom előtt sikerült elkapnom a kezét, csókot leheltem a kézfejére és a pult tetejére raktam, oda ahol szemmel tudom tartani. Lehet, hogy kemény voltam vele, de a tény akkor sem változik ha szépen csomagolom be és masnit biggyesztek a tetejére.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
399
Join date :
2012. Jan. 30.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 13.01.13 19:53

Különös, hogy őszinte velem, mert eddig nem igen találkoztam olyan férfival, aki egy nő előtt nyíltan felvállalná mindezt. Általában a férfiak csak egymás előtt dicsekednek a megszerzett trófeákról, mert a nők előtt minél jobb színben próbálják magunkat feltüntetni annak reményében, hogy kapás lesz. Felnőtt nő vagyok tisztába vagyok már az ilyen dolgokkal, hogy az a férfi, aki gyorsan kaphatónak gondol az semmit sem tervez hosszú távra, én pedig csak akkor akadok horogra, mikor kedvem támad szórakozni, senki játékszere sem fogok lenni, főleg mert annyira szeretek másokkal játszadozni.
- Most komolyan rám mozdultál? Nézd Eidolon, nem hiszem, hogy bármi lesz köztünk, ezért még szép, hogy senki sem fog semmit megtudni. Hiába hasonló ebben a felfogásunk, nem hiszem, hogy bármi jó származna abból, ha egymásnak esnénk. Még a végén szex közben levezetném rajtad maradék dühömet, amit feléd táplálok. - Nem tudom magam túltenni azon, hogy ő volt a másik nő ügyvédje és azért még is csak van némi köze annak, hogy bekerültem a börtönben, leginkább attól tartok, hogy annyira neki esnék, hogy testét karmolások és harapások díszítenék.
- Az én homlokomra is rá van írva? - Felvont szemöldökkel érdeklődtem. Eléggé érdekes volt az elmélete és van is benne valamennyi igazság alap, de aki hűséges akar lenni, az képes ellenállni bármilyen csábításnak. Már csak magamból kiindulva is, erre tudok következtetni, mert mikor Aaronnal voltam együtt, akkor is voltak olyan férfiak, akik megkörnyékeztek, még is ellen tudtam állni a csábításnak.
- Egyikkel sem vagyok beszélő viszonyban, és ha a túlvilágról nézném életem filmjét, akkor nem odafönt lenne az, hanem odalent. - Túl rossz kislány voltam, hogy felkerüljek, ezért majd lent a pokol mélyén fogják a kis piros ördögök égetni forró vassal a seggemet, vagy még ennél is rosszabb lesz a büntetésem, amit kapni fogok. De egyszer élek, akkor már szeretnék úgy élni, ahogy nekem jó, mindig ez volt velem a baj, sosem érdekelt eléggé, hogy tetteim milyen következményekkel hathatnak jövőmre.
- Tovább léptem, csak szerettem volna megtudni pár részletet, ahhoz hogy mindent tisztán lássak, de nem vagy túl segítőkész. - Meglepetten figyelem, hogy kezemet elkapja combjáról, de a kézcsók még ennél is jobban meglepett. Hirtelen nem is tudom mire vélni az egészet.
- Nem akartam leinni magam, de hogy sikerült össze futnom veled megváltozott a helyzet. - Intettem a pincérnek, hogy hozza ki a következő kört, ezt én fogom állni, nem tudom, hogy hogy van vele, de rám még jó pár pohárkával rám fér, szeretném kiütni maga.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 15.01.13 1:49

Semmi értelmét nem látom annak, hogy hazudjak, egyszerűen felesleges. Ha az igazsággal nem érem el amit akarok akkor valószínűleg, hogy a hazugsággal sem fogom. Az csak mese, hogy kamuzással be lehet vágódni a csajoknál, mert nem. Baromi nagy gáz lehet abból ha valaki még is e mellett dönt, mert a hazugság midig kiderül. Igaz az én esetemben nem lenne baj, mert egy éjszakán keresztül nem nehéz hitegetni valakit aztán lelépni. Én viszont úriember vagyok és tartozom annyival a női nem felé, hogy elálljak és azt mondjam: - Heló édes tekernél veled egyet. Persze ez nem mindenkinek jön be, de szíve joga nemet mondani és arrébb menni.
- Ha levernéd rajtam legalább elszállna a mérged és többet nem haragudnál rám, ezáltal pedig vennéd a fáradtságot és mondjuk megismerhetnéd a varázslatos személyiségemet, és ha már ez megvan akkor azt is tudnád, hogy nem zavarna, ha az ágyban állnál bosszút rajtam, imádom a vad csajokat.- Még szép, hogy ráindultam, szexis és irányíthatatlan, ráadásul dögös is. Mi kell ennél több egy egészséges nemi vágyakkal rendelkező férfinak? Az a leghőbb vágyam jelen pillanatban, hogy szétkapjon azokkal az aranyos pici öklökkel. Imádom, ha karmolnak és harapnak, lehet, hogy perverz vagyok, de engem felizgat.
- Hát... elég szép dekoltált ruhád van, de nem csak egy csinos testnek lehet elcsábulni, hanem egy kellemes személyiségnek. A szex nem minden, ha valaki jó az ágyban, de hárpia az életben, azt nehéz elviselni.- Így kereken nem akarom kimondani, hogy azért az a ruha ami rajta van, sem biz túl sokat a fantáziámra, aminek én most roppantul örülök. De ahogy Aurorának is mondtam egy csinos arc még közel sem minden, ha valakinek megnyerőbb a személyisége mint a párunké akkor is félrelephetünk, mert akkor még felünk az ismeretlentő és jobban húz a szívunk ahhoz a félhez akit már ismerünk, de ott bujkál bennünk a kisördög, hogy ki akarom próbálni vele is, és végül csak úgy megtörténik a dolog.
- Hát, akkor sajnos sosem tudod meg, de tényleg ennyit számít?- Aurora úgy viselkedik mint egy gyerek, tombol mert valaki elvette a játékszerét és képtelen rajta túltenni magát úgy ahogy felnőtt ember módjára illik. Persze kinek ne fájna az amit az ex-pasija művelt vele, de az a mottóm, hogy olyan szekér után nem futok ami nem vesz fel.
- Nem úgy viselkedsz mint aki tényleg továbblépett, ha már túlkennél rajta akkor magasról letojnád az egészet, de isten ments, hogy felbosszantsalak, ha te mondod akkor biztosan úgy van.- Látom, hogy beszél értem is amit mond, de nem hiszem el, mert ügyvédként tapasztaltam, hogy minden ember hazudik és ebben az ég egy adta világon semmi sem akadályozza meg. Egy átlag ember 5000 szer füllent egy évben az azért elég kemény.
- Szerintem ehhez én nem kellettem, az ember nem azért jár bárokba, hogy könyvet olvasson vagy imádkozzon, hanem azért, hogy igyon.- Ez csak személyes vélemény és mindig kimondom azt amit gondolok akár megbántok vele valakit akár nem.
- Miattam viszont ne fogd vissza magad, sőt tudod mit veled iszom.- Kíváncsi vagyok, hogy bírja a piát, lehet, hogy a végén még nekem kell hazacipelnem. Hát, azt hiszem vállalom ezt a hősies feladatot.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
399
Join date :
2012. Jan. 30.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 15.01.13 5:31

Nem vagyok naiv, nem ringatom magam illúziókba, jól tudom, hogy engem is megdöntene. Egy éjszakára biztosan jó lennék számára, aztán miután kielégíteném az igényeit, mint aki jól végezte dolgát továbbállna. Én sem vagyok azért teljesen ártatlan és sosem állítottam be magam annak, de azért még is csak többre vágyok annál, hogy valaki megdöntsön aztán pedig tudomást sem vegyen rólam. Persze néha én is bele esek abba a hibába, hogy engedek vágyaimnak és bele megyek az ilyen kalandokba, mert ha arra várnék, hogy újból találjak magam mellé valakit, addig meg is öregednék, akkor pedig már főleg nem kellenék senkinek.
- Hidd el nem tudod, hogy mire vállalkoznál, mert nem csak felszínes sebeket tudok okozni, inkább a napokon túl gyógyuló sérülések a specialitásaim. Túl vad lennék neked. - Vallom be őszintén. Tényleg úgy gondolom, hogy nem tudja, hogy mit kíván magának, mert van egy pont, miután nagyon elveszítem a fejemet, amihez vérig kikarmolt hát és fognyomokkal díszített teste maradna utánam. Nagyobb pusztítást tudok okozni, mint egy hurrikán.
- Nehéz természetem van, de azért nem tartanám magam hárpiának. Nem mindegy, hogy mi van rajtam? Ha egy garbó lenne rajtam akkor is megnéznéd a melleimet, mint ahogy gondolom most is alaposan szemügyre vetted. - Nem tartom kizártnak, hogy ahhoz az öltözködésemnek is van köze, hogy megakadnak rajtam a férfi tekintetek, de szeretek csinos és néha napján kihívó is lenni, nem hiszem hogy passzolna a személyiségemhez az apáca egyenruha. Azért ruhám nem annyira dekoltált, hogy ne lehessen másra nézni miközben beszélget velem, két szép szemem is van, amik ki vannak hangsúlyozva, esetleg abba is lehet nézni.
- Nem, már egyáltalán nem számít hogy mi volt, ami történt az megtörtént, csak a kíváncsiságom nem hagy nyugodni. - Aaronról már régen lemondtam azok után, hogy megcsalt, csak azért még a részletekre kíváncsi lennék, mert elválásunk eléggé viharos volt, ami után még maradt bennem pár kérdés.
- Csak még azon vagyok fenn akadva, hogy vajon mit ronthattam el? Mert szerintem mindent megadtam neki amire csak vágyott, de úgy látszik neki még azt sem volt elegendő. - Mindig megkapott, amikor csak akart, sosem mondtam neki nemet, mert tény hogy szeretem a szexet és nem válogattam meg a pózokat vagy a helyszíneket, ott csináltuk és úgy ahogy akkor jól esett. De már belátom, hogy kár volt ennyire odaadónak lennem, ha már megcsalást kaptam cserébe.
- Az volt a tervem, hogy betévedek ide egy koktélra, de a beszélgetésünk után, valami erősebbre vágyok. - Nem minden nap találja szemben magát az ember azzal a személlyel, akinek jócskán volt köze a börtönbe jutásában. De nem szeretném rá fogni, vagy kifogásokat gyártani, hogy miért akarok inni, felnőtt nő vagyok, csak el tudom dönteni, hogy mikor akarom lenni magam a sárgaföldig.
- Nem fogom vissza fogni magam, feltéve ha te sem. - Már csattant is a két teli whiskys pohár alja a pulton. Megragadva az egyik poharat tartom felé koccintásra. Kissé olyan érzésem támadt, hogy lepaktálok az ellenséggel, de pár pohár után elmúlik, sőt valójában nem is igazi ellenség, mostani helyzetben csak egy férfi, akivel iszogathatok. Miután megtörtént a koccintás, egyből számhoz emelem a poharat és egyből kiiszom a tartalmát. Alig tettem le ismét a pultra a poharat már is intek a pincérnek, hogy vevők lennék még egy körre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 21.01.13 20:51

Tisztában vagyok vele, hogy a legtöbb nő mire vágyik, egy társara aki elfogadja őket, de amint megtalálják azt a szerencsétlen palimadarat aki bedől a rúzsos szájuknak, vége a dalnak. Kiszipolyozzák szerencsétlen hapsit, ékszert meg bundát követelnek aztán ha elfogy a pénzed akkor lelépnek, te pedig ott maradsz csórón. Vagy ami még rosszabb elveteti magát feleségül. Természetesen ráveszik szerencsétlen fazont, hogy írjon házassági szerződést, ami azt jelenti, hogy váláskor a nő visz mindent. Mindegy, hogy melyik fog megtörténni majd a lényeg ugyan az, mindenképpen szegényebben végzi az ember. Lehet, hogy szakmai ártalom, hogy nem hiszek a szerelemben, mert eddig senki nem jött oda hozzám azzal a szöveggel, hogy; jaj de szeretjük egymást, de még is elválunk.
- Nem is baj, hogy nem tudom, így legalább csak még izgatóbb az egész már úgy is unom a kiszámítható nőket.- Elsőre is felfogtam, hogy nem akar velem egy ágyba bújni, sőt még az egy légtérben tartózkodás is nehezére esik ami érthető, de szerintem kissé gyerekes viselkedési mód. Most már csak a határaimat próbálgattam, hogy vajon meddig mehetek el. Eszem ágában sincs neki könyörögnöm, nem szorulok rá, ő is csak egy a sok nő közül, ha ő nem majd lesz másik. Rengetek csaj van még itt rajta kívül aki szívesen beugrana velem az ágyba.
- Biztos lehetsz benne, hogyha egy garbó lenne rajtad akkor is megnézném a melled, de nem azzal kezdeném. A popsi az egyik gyengém, ha szép kerek én azt szeretem, meg a hosszú végtelenségig nyúló hosszú lábakat. A világító zöld szemekért pedig oda vagyok.- Had higgye csak azt rólam, hogy egy aljas szemétláda vagyok, úgy sem tudnám megváltoztatni a véleményét ha a fejem tetejére állok akkor sem. Börtönbe juttattam és ezzel le is irántam magam a szemében. Esélyt sem ad arra, hogy bebizonyítsam más vagyok mint amit hisz rólam, de nem kifejezetten izgat, attól én még jól alszom, hogy ő nem kedvel. Majd csak kiheverem valahogyan.
- Nézd, van az úgy, hogy ha mindent megadsz az is kevés, a lényeg, hogyha visszatekintesz a kapcsolatodra és úgy érzed, hogy mindent megtettél akkor nyugodt lehetsz, a lelkiismereted tiszta. Azzal, hogy folyton rá gondolsz meg bosszút esküdsz mindenki ellen csak saját magadat mérgezed, attól ő még ugyan olyan boldog lesz más nőkkel. Szerintem fontos lenne, hogy beszélj vele, mert amíg nem ismered a körülményeket addig szerintem fölösleges mindenkit elátkoznod, lehet csak beleszeretett másba és nem merte neked elmondani mert félt, hogy megbánt. Sosem tudhatod. - Volt egy olyan sanda gyanúm, hogy hiába tépem a számat Aurora már eldöntötte, hogy összeesküdtek ellene és pont, más nem is állhat a háttérben csak is ez. Én teljesen komolyan gondoltam azt amit eddig mondtam, egy kapcsolat több dologból tevődik össze és sok minden kell hozzá ráadásul az érzelmek bonyolultak, ezért nem is kezdek bele egy kapcsolatba. Sok vele a macera és lehet, hogy meg sem éri az árát.
- Biztosan nem ez az első eset, hogy egy nő miattam iszik csak szerintem nem pontosan ilyen okból kifolyólag, de hát ha már így alakult akkor egészségedre.- Az alkohol nem megoldás, de legalább az ember elfelejti azt, hogy valójában miért is iszik. Egyszer találkoztam egy szerencsétlen flótással. Még tinédzser voltam és éppen kutyát sétáltattam amikor összefutottunk. Szegény gyerek eléggé el volt ázva, a barátnőjét siratta, mert egy másik hapsival találkozgat, de nem vallotta be neki a dolgot a csaj. Az a szomorú, hogy tizenévesen nekem már több eszem volt mint annak az ipsének, de kívülállóként nagyon egyszerű minden, hiszen nincs benne érzelem, csak a puszta egyszerű tényeket látják, azért is jó, egy harmadik fél véleményét kikérni, mert az tisztábban lát bizonyos dolgokat.
- Szerintem te tőlem függetlenül sem fogod vissza magad szóval csak hajrá.- Azt mondják undorító ha egy nő iszik, ez nincs így. Nekik is annyi joguk van vedelni mint akármelyik szőröstalpú gyári munkásnak. Véleményem szerint a nők még némi kecsességet és eleganciát is belevisznek a dologba, és úgy még is őszintén, hányan nem születtek volna meg ha szülei éppen akkor nincsenek pecsipve.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
399
Join date :
2012. Jan. 30.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 28.01.13 2:16

Veszek egy mély levegőt és továbbra is figyelem, hogy a mellettem ülő férfi mit mond. Különös, túl sok mindent árul el magáról és arról, hogy milyen véleménnyel van a dolgokról csak még jobban sikerül általa megismernem. Az már rég átjött, hogy a nőket csak megdönteni szereti, mert nem a komoly kapcsolatok híve, biztosan azért, mert nem bír megbízni a másik nemben, vagy talán csak túl sok rossz tapasztalatot gyűjtött össze az évek során. Ami azt illeti nekem is van jócskán rossz tapasztalatom, pedig jó emberismerőnek hittem magam, de hamar kiderült, hogy mindig olyan férfiakba botlok, akik csak át akarnak verni, vagy ágyba vinni. Ilyen a formám.
- Még szerencse, hogy nem minden nő kiszámítható, de viszont velük vigyázni kell, sosem tudhatod, hogy mire képesek. - Nekem is elég egy rossz szó, vagy egy mozdulat, hogy robbanjak. Sőt szokásom olyan dolgokat tenni, amit mások ki sem néznének belőlem, persze próbálom kontrollálni magam, de van egy pont, ami után képtelen vagyok vissza fogni a bennem bujkáló agressziót. Olykor nem is ismerem magamra, mert olyan dolgokat teszek, amire nem lehetek túl büszke.
- Esetleg felkeljek, hogy a hátsó felemet is szemügyre tudd venni? - Ezt a magas labdát kénytelen voltam lecsapni. Zöld szemem van, de nem az a kimondottan világító, de gondolom ez már feltűnt neki, ha esetleg képes volt levenni melleimről tekintetét. Jól tudom, hogy nem úgy öltözők, mint egy apáca, de nem feltétlenül jelenti ez azt, hogy élvezném magamon a kíváncsi tekinteteket. Persze jól esik, ha egy férfi elismerő pillantást vet rám.
- Hűha, ez talán egy kicsit sok volt nekem egyszerre. De nem is értem, hogy miért vagy velem ilyen kedves és segítőkész, ilyenkor szoktam elkezdeni gyanakodni, hogy miféle hátszószándék vezérelhet. - Sok rossz tapasztalatom van, ami végett gyanúsnak tűnik a kedvessége, bár az is meglehet, hogy nem akar semmit és jelleméből kifolyólag ilyen kedves velem, de ez is eléggé különös lenne. Tényleg ennyire nem tudok megbízni a férfiakban, hogy mindenkire gyanakodva tekintek? Csak tényleg képtelen vagyok elhinni, hogy bárki is ilyen jótét lélek lenne. Mikor megkaptuk az italt, nem szóltam semmit csak mosolyogva hallgattam amit Eidolon mondott, majd miután koccintottunk egymással úgy döntöttem, hogy inkább megiszom a pohár teljes tartalmát egy huzamra, mielőtt még elpárologna.
- Rendben, nem fogom vissza magam, legalább a whiskytől jobb kedvem lesz. - Sőt, már most is érzem, hogy testemet elöntötte a melegség, kezd hatni az ital, de már érkezik is a következő kör és poharamat ismét felé nyújtom, egyedül nem szeretek inni, attól olyan érzésem van, mintha alkoholista lennék, bár közel sem iszok annyit, hogy megkapjam ezt a jelzőt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 28.01.13 21:41

A legtöbben azt hisszük, hogy ismerjük a másikat aztán történik valami és ez az ábránd egyszerűen szertefoszlik. Kiderül, hogy az az ember nem azonos azzal a személlyel akivel megosztottuk a házunkat az ágyunkat és az életünket. Hirtelen teljesen más ember áll élőtűnk, aztán egy pillanatra elcsodálkozunk és azt kérdezzük magunktól: - Én tényleg vele éltem együtt ennyi ideig? Ez egy ördögi kör, mindig feltesszük a kérdést, de sosem találunk választ csak még több lesz a megválaszolatlan kérdés. A legtöbben úgy érzik elárulták őket és ha belenéznek az eddig ismerősnek hitt szempárba és ott sem találják a választ. Viszont néhányan csak némán tűrjük a megaláztatást és halk zokogásban próbáljuk elrejteni a könnyeinket és a fájdalmat.
- Valóban nem lehet tudni, hogy mire készülnek, de ez benne a szép, attól olyan izgató az egész.- Sok nő azt hiszi, hogy ismer mert sokat beszélek és hangot adok a véleményemnek, de ha jobban megnézzük ezek csak lényegtelen információmorzsák. Még az ellenségeim is tudják ezeket rólam, de arról már fogalmuk sincs, hogy mikor születtem vagy milyen a kapcsolatom a szüleimmel. Többek között ezeket érdemes tudni rólam nem pedig azt, hogy szeretem a nőket gyorsan ágyba vinni, azt egy vadidegen is ránézésből levágná.
- Az már a bíróságon megtörtént, mit gondoltál miért engedtelek magam el. - Vétek lett volna, ha nem eresztek el itt egy pimasz 500 wattos vigyort, kihagyhatatlan lehetőségnek tűnt. Persze próbáltam olyan: nem tudsz rám mosolyra szelídíteni a végén. Tudom, hogy milyen temperamentumos a kis csaj, senkinek sem hiányzik, hogy itt mindenki előtt kikaparja a szemem, amikor én csak viccelődni próbálok. Néha hajlamos vagyok elfelejteni, hogy a nők nem mindig értékelik kifejezetten a férfihumort.
- Nem tudom, szerinted milyen hátsószándekáim lehetnek?- Nem értem miből gondolja, hogy vannak hátsó szándékaim, tudtommal egyenlőre csak iszogatunk és dumálgatunk. Ezért csak flegmán odavetettem neki:- Nincs olyan amiről már ne tudnál.- Nem titok, hogy szeretem a szép nőket és imádom őket ágyba vinni, és Aurora bájos ifijű teremtés vonzó bájakkal megáldva. Azt hiszem senkit sem lepek meg és azzal ha azt mondom szívesen nézném ahogyan meztelenül tekergőzik felettem, de ezt mindenki tudja, és ha már tudják akkor nem lehet aljas hátsószándék, mert ha már ismerjük akkor tenni is tudunk ellene. A kérdés már csak az, hogy Aurora mit akar, én tudomásul vettem, hogy nem feküdne le velem, ha esetleg még is az én gatyám mindig nyitva áll előtte. A szívem egyenlőre még nem, de talán egyszer annak is eljön az ideje, hogy megszeressek valakit.
- Nekem már a látványodtól is jobb kedvem lett.- A rendkívül szép nők bókot érdemelnek és én nem fukarkodom vele. Valaki nem díjazza ha dicsérik, remélem Aurora nem tartozik azok közé a nők közé.
Én azért módjával szürcsölgettem az italomat,megtanultam a főiskolás éveim alatt, hogy egy csinos nő társaságában csak módjával szabad inni, mert vagy összeverve vagy összekarmolva ébred az ember, de egy valami mindkettőben közös, hogy a pénztárca mindkét esetben üresen tátong, csak az a nem mindegy, hogy agyonvertek a pénzért vagy egy csajt itattál le belőle.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
399
Join date :
2012. Jan. 30.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 31.01.13 3:37

Az évek, igen azok és a tömérdek rossz tapasztalat, ami teljesen megváltoztatott. Régen tudtam, hogy ki vagyok és, hogy mit akarok, de mára már egyik kérdésre sem tudnék konkrét választ adni. Régen különlegesnek éreztem magam, mert ezt éreztették velem, most pedig olyan vagyok, mint akármelyik átlag ember, aki keresi a boldogságot, céltanul él, várva a csodára. De mi van akkor, ha azt a bizonyos csoda sosem talál rám? Vagy az is előfordulhat, hogy már régen rám talált, csak túl naiv voltam és nem vettem észre. Még is mi maradt nekem? Már nem kapaszkodhatok bele a régmúlt szép emlékeibe, mert ha szépek is voltak egykoron mára csak fájdalmat jelentenek nekem.
- Hm, ez érdekes, hogy ügyvéd létedre az ilyenre buksz, általában a kiszámíthatatlanok mindig egy helyen végzik... - Be sem fejeztem inkább a mondandómat, szerintem nagyon is jól érti, hogy konkrétan a börtönre gondolok, amit nekem is sikerült megjárnom. Nem vagyok rá büszke, sőt próbálom titokban tartani, de jól tudom, hogy a múltam majd utol fog érni és a titkok is kiderülnek egyszer, van hogy előbb is, mint kellene. Eidolon pedig tud mindent rólam, az aktámat is láttam még sem néz rám megvetően, csak azért, mert képtelen voltam uralkodni magamon.
- Na és legalább tetszett a látvány? - Talán meg kellett volna ezen lepődnöm, de még sem ment. Tudom, hogy az udvariasság már régen kihalt és ha valaki maga elé enged annak csak az a szándéka, hogy a fenekemet méregesse, mondhatni hogy már ehhez hozzá szoktam és semmit sem tudok ellene tenni. Ilyenek a férfiak, kényszert éreznek a szép iránt és nagyon tudják szeretni a szépet, főleg a szép nőket.
- Nem tudom és nem is akarok elkezdeni találgatósat játszani, mert már régen kiderült rólam, hogy képtelen vagyok kiismerni a férfiakat. - Alig tudok róla valamit, ezért még nehezebb dolgom lenne, de tényleg különös számomra, hogy ilyen kedves most velem. Talán bűntudata lenne? Kizárt, ez neki csak egy hivatás és csak a dolgát végezte, én csak járulékos veszteség voltam számára.
- Meglep, hogy ilyen nyílt vagy velem és ilyen könnyedén képes vagy tudtomra adni, hogy ágyba vinnél. Nem is tartasz a következményektől vagy a visszautasítástól? - Miről beszélek! Persze, hogy nem tart a következményektől, elvégre ügyvéd. Gondolom a visszautasítás sem lepné meg, az ilyen férfiak úgy is azon az elven vannak, hogy még sok hal van a tengerben, ha egyet nem sikerül kifogni megvárják még a másik harap rá a csalira, ennyi az egész.
- Eidolon, köszönöm a bókot, de erre tényleg semmi szükség. Attól, hogy még együtt iszogatunk nem fogunk puszi pajtásokká válni. - Próbáltam minél finomabban fogalmazni. Nem akartam megsérteni, sem pedig megbántani, csak tisztázni szerettem volna vele, hogy nem fog minket pár pohár whisky közelebb hozni, nyugodtan tartogassa csak másnak a bókjait, olyan nőknek, akik gondolkozás nélkül adnák oda magunkat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 07.02.13 23:56

Sosem szerettem igazán senkit mert úgy gondoltam ha nem szeretek senkit akkor nem is sérülhetek meg, viszont ahogy öregedtem rájöttem, hogyha nem vállalok be egy kis rizikót akkor a szeretet sem fog csak úgy rám találni. Egész életemben csak a nőket hajszoltam és azt hiszem belefáradtam, most már vágyom rá, hogy valaki várjon otthon és ne egy üres lakás fogadjon csak. Melegségre vágyom, hogy amikor fáradtan és leharcolva térek haza akkor egy kedves mosolygós arc fogadjon aki olyan vad az ágyban akár csak egy vadmacska. Talán ha elég komoly lesz a kapcsolat akkor házasság és gyerekek is szoba jöhetnek, de csak és kizárólag a megfelelő nővel. Eleget buliztam már, és unom az ostoba szőke pinákat, már csak arra vágyom, hogy valaki megnevettessen.
- Lehet, hogy igazad van, de nagyon felizgat a bilincs és a férfipólóba bújtatott csajok, persze csak ha utána azt is ledobják.- Próbálom oldani a köztünk lévő enyhén felszikrázó feszültséget. Jól tudom, hogy minden ügyvéd rémálmai közé tartozik, hogy újra találkozzon azzal az utcán akit elítélt, de biztosan nekik nem volt ilyen csinos elítéltük. Az ilyen bébiéket legszívesebben én venném a kezembe, az ágyhoz bilincselném őket és jól megbüntetném őket. Természetesen semmi erőszak, annak úgy nincs értelme, nem is értem, hogy mit élveznek azok a férfiak akik szexuálisan zaklatnak egy nőt, hát nem csodálatosabb az a látvány amikor egy nő háta megfeszül az orgazmustól?
- Már hogy a fenébe ne tetszett volna, finom kis formás feneked van, ami olyan feszes, hogy még belecsípni sem lehet. Kifizetődő táncolni mert szép alakja lesz tőle az embernek.- Imádom a táncosnőket, fölég a sztriptíztáncosokat. Egyszer voltam hasonló stílusú műsoron, hát amit az a nő művelt a combjával, leesett az állam, szívesen hagytam volna neki, hogy engem is a combjai közé vegyen. Fantasztikus, hogy milyen hajlékonyak és az ágyban is élvezetes velük a szex, olyan érzés mintha profi pornószínésznővel lenne az ember. Megjegyzem már velük is volt dolgom, de a táncosnők sokkal jobb szeretők.
- Akkor kvittek vagyunk, mert én meg a nőket nem fogom soha megérteni. Azt hiszem ez már csak így marad, mindkét nem nagyon más, de pont ezért egészítik ki egymást. Ami az egyikben megvan az a másikból hiányzik és fordítva. - Sok ember szoba sem állna vele ha megtudná, hogy börtönviselt, viszont engem nem érdekel. Egyszer vétkezett az életben, nagy ügy ki nem? Az vesse rá az első követ aki már nem vesztette el az eszét pár percre valamilyen oknál fogva. Én is vertem már össze valakit csak nekem volt olyan szerencsém, hogy az apám el tudta intézni a dolgot, Aurorának viszont nincs befolyásos apukája.
- Szerintem megérdemled, hogy őszinte legyek veled, jobb lenne ha mindenféle kamu dumával szédítenélek? Az amúgy sem az én stílusom. Az olyan mintha megerőszakolnálak. Én jobban szeretem ha valaki önként fekszik az ágyamba, sokkal jobb ha a nő is élvezi, mert az nekem is élvezetesebbé teszi. Szeretem a csúcsra juttatni a nőket, olyankor olyan gyönyörűek, hogy egy pillanatra beléjük szeretek. A kérdésedre a válasz pedig nem, nem félek, a félelem csak hátráltatja az embert. Meg aztán ha egy nő nem akar az még nem a világ, van sok olyan aki igen. Az őseim azért küzdöttek, hogy ez egy szabad ország legyen és én ezt tiszteletben is tartom.- A védelem visszavonul, azt hiszem jól érveltem és elégedett vagyok a válaszommal. Kicsit kitört belőlem az ügyvéd, szakmai ártalom.
- Nem azért bókolok mert barátkozni akarok, de ha irritál akkor nem dicsérlek, nekem úgy is jó.- Nem minden nő szereti, ha bókolnak, én meg amúgy is csak arra használom, hogy csajozzak.
Kiittam az utolsó cseppet a pohárból és kértem még egy kort, plusz még két tequilát.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
399
Join date :
2012. Jan. 30.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 10.02.13 2:18

Egyedül vetettem bele magam az éjszakába, de még is lett társaságom, olyan akire soha az életben nem számítottam. Hozzá kellene már szoknom ahhoz, hogy mindig akkor érnek meglepetések, mikor a legkevésbé sem számítok rájuk. Valójában még magamat sem értem, hogy még miért vagyok még mindig itt vele. Eleinte nem nagyon tudtam, hová tenni az egész helyzetet, most pedig talán csak szeretnék neki adni egy esélyt, hogy be tudja bizonyítani, hogy nem is annyira rossz, mint amilyennek hittem. Azzal pedig tisztában vagyok, hogy nem tartózik nekem semmivel, főleg azzal nem hogy bebizonyítsa hogy félre ismertem, de ott hibáztam, hogy előbb ítélkeztem, minthogy megismertettem volna.
- Áh nem, nem szeretem a bilincset. Tudod eléggé fájó tud lenni, ha túl sokáig van a csuklódon. - Hogy elérjen a kellő hatást felszisszenve jobb kezemmel bal csuklómhoz kaptam, mintha most élném át a bilincs által okozott fájdalmakat. Nem bírtam ki muszáj volt elmosolyodnom, ahogy hirtelen a régi emlékek felelevenedtek újra bennem, még abból a korszakomból, mikor még túl kíváncsi voltam és sok mindent kipróbáltam. Ekkor jöttem rá, hogy a bilincs nem játék és ha túl erősen szorítsák rá a csuklómra bizony fájdalommal jár, ami vegyülni tud azzal az izgató érzéssel, hogy bilincsbe vagyok a másik fél előtt teljesen kiszolgáltatott helyzetben.
- Még is honnan veszed, hogy nem tudnál bele csípni? Hiszem még nem is próbáltad. - Mindössze kíváncsi vagyok, amit akár tekintetemből is kiolvashat. Nem, nincs szándékomban az, hogy ilyennel provokáljam, ha hergelni szeretném a kedélyeket, annak sokkal jobb módját választanám mint ez a vissza fogott kis beszélgetésünk. Valójában szeretek másokkal játszani, nincs bennem annyi veszélyérzet, hogy vissza fogjam magam, csak mert balul is elsülhet a dolog.
- Hm, tudod igazad van, el tudnád képzelni, hogy milyen unalmas lenne a világ, ha értenénk a másik nemet? - Mindenki életéből mennyi konfliktus, veszekedés és békítő szex kimaradna ha képesek lennénk csak egy kicsit érteni a másik nem logikáját. Túl unalmas lenne szerintem, valamiért sosem szerettem a túlzott békességet, egyszerűen muszáj, hogy mindig történjen valami az életemben. Történni is szokott, csak nem mindig az amit vártam, de ilyen az élet néha fent, néha lent. Elég hamar hozzá lehet szokni.
- Nem szeretem a hazug embereket és értékelem is, hogy őszinte próbálsz velem lenni, hol ott semmi okod sincs rá. Ez roppant érdekes, miért van az, hogy ennyire szereted felhozni a szexet témába? Nem sok mindenki hozna fel egy ilyen példát, mint amit te az imént. - Különös, hogy ennyire nyitott felém és az még ennél is különösebb, hogy a szex a téma közöttünk, mikor az emberek többsége nem szívesen beszél ilyenről, főleg egy olyan személlyel, akit alig ismer. Most már teljesen biztos vagyok abban, hogy ez a férfi jócskán eltér az átlagtól.
- Valamiért mindig azt hiszem, hogy minden bókoddal csak az ágyadba akarsz beinvitálni. - Egyre jobban érzem, hogy kezd hatni az alkohol, felszabadultabb lettem tőle, ami nem is baj, mert kellett ez az önbizalom nővelő. Eddig nem is vettem észre, hogy szól bent a zene, mert eléggé halk, de mikor az egyik kedvenc számom szólalt meg nem bírtam tovább a fenekemen maradni.
- Felkérhetem egy táncra? - Hatalmas boci szemekkel néztem rá kezemet felé nyújtva. Ez az egyike a vissza nem utasítható alkalmaknak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 11.02.13 2:04

Üzleti megbeszélés gyanánt jöttem ide, de helyette egy csinos táncosnővel találkoztam aki nem mellesleg az én jóvoltomból köszönheti a börtönbüntetését. Számomra nem volt benne semmi személyes csak a munkámat végeztem amiért megfizettek, ha rajtam múlik akkor csak elfenekeltem, aztán szabadon távozhat, de sajnos a bíró már nem volt ilyen elnéző és igazából ha nálam lazább ember képviseli a vádakat akkor is elítéltek volna, mert nálunk a testi sértést nagyon is komolyan veszik. Ahhoz képest még nem is ült sokat mert ezért akár 15 év szabadságvesztést is ítéltek már. Tudom, hogy a börtön nem könnyű és csak hallomásból tudom, hogy mi folyik ott, de ha csak arra gondolok, hogy X évig bezárva valahol már kiráz a hideg.
- Igaz, na de sebaj, könnyen lehet helyettesiteni például nyakkendővel.- Meglazítottam az enyémet a nyakamon csak, hogy szemléltessem mire gondoltam. Csináltam úgy, hogy a nő volt kikötözve és úgy is, hogy én. Mind a kettő izgató, és lehet, hogy kipróbálnám még egyszer, csak most egy éjszaka alatt mindkettőt. Szeretem a játékokat, én nem az a pasi vagyok aki minél előbb le akar zavarni egy gyors numerát. Imádom hosszasan elnyújtani az előjátékot és utána pedig magát az aktust. Velem biztosan minden nő többször elélvez.
- Onnan tudom, hogy olyan feszes mint két szépen megérett barack, de valóban nem próbáltam még, de ez felhívás keringőre remélem tudod?- Szívesen belemarkolnék a finom popsijába, de már megszoktam, hogy van két kezem és ha hozzáérek tuti, hogy tövestől tépi ki a helyéről. Viszont ez még egyszer sem jelentett akadályt nekem, simán megéri ha tényleg olyan zamatos a kis hátsó, mint ahogy látszik. Azt hiszem elmondhatom magamról, hogy konyíttok a női nemhez, és határozottan érzem, hogy Aurora csak játszadozik velem, nem mintha zavarna. Mivel nyíltan kijelentette, hogy nem akar velem lefeküdni ezért tudom, hogy most csak a határait próbálgatja, én nem hiszek a női nem azt jelenti igen baromságban.
- Szerinted unalmas szerintem meg egyszerűbb lenne, de én már azzal is megelégednék, ha legalább azt mondanátok el, hogy mit akartok és nem nekünk kéne találgatni.- Ha ilyen világban élnénk akkor legalább a nők boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak lennének, mert gondoljunk csak bele, ha nő nem kapa meg amit akar akkor hisztizik, viszont ez elkerülhető lenne és mindenki megkapja amit akar. A nő a megfelelő égszert a férfi pedig az érte járó szex jutalmat, tiszta haszon.
- Én ilyen vagyok őszinte, persze nem azt mondom, hogy életemben nem hazudtam még, de igyekszem mindig az igazat mondani.
Tudom a hasonlat furcsa, de így érzem és kész ez ellen nem tehetek semmit, úgy szeretem a szexet ha 100 százalékosan beleegyeznek. Lássuk be kellemesebb a szexről szabadon és nyíltan beszélni mit titkolózni,meg ha nem tenném akkor is létezik, szóval akkor már inkább beszélek róla, és jó róla beszélni, persze még jobb ha csinálja az ember.
- Sosem voltam olyan mint mások, apám legnagyobb szívfájdalmára, szeretek tabukról dumálni, nem izgat, hogy idegennel vagy baráttal, bárkinek elmondom a véleményemet.
- Nem mindegyikkel, de valahol igazad van, ami nem azt jelenti, hogy nem érdemled meg. Szerintem te egy csodálatos genetikai egyesülés legszebb bizonyítéka, biztosan imádni való gyerekeink lennének. - Csak megjegyeztem, természetesen nem akarok tőle gyereket, de a nők imádják, ha felhozom ezt a témát, viszont Aurora kicsit más, persze tipikus nő, de lehet, hogy ő inkább kibukik ha ilyenről beszélek. Nem hibáztatnám érte, hiszen nem kedvel, de akkor sem tudtam kihagyni.
- Nem vagyok a parkett ördöge, de miért ne?- Megfogtam a kezét és a tánctérre vezettem. Nem tudom mi lökte meg, hogy táncolni akar velem, talán az a rengeteg pia amit nemrég lecsorgatott a torkán. Mindegy, én attól még élvezem, hogy hozzáérhetek.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
399
Join date :
2012. Jan. 30.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 11.02.13 8:25

Különös, hogy azon kapom magam, hogy már egyáltalán nem zavar Eidolon társasága, ahhoz képes hogy mikor megtudtam hogy kicsoda még a szemét is képes lettem volna kikaparni a pillanatnyi dühöm végett. De már lenyugodtam, így mindketten nem vagyunk veszélyben, mármint nem tervezgetek ellene bosszút. Ami történt megtörtént, azon már egyikünk sem képes változtatni, még ha akarnánk sem. Nem élhetek a múltban rágódva az elkövetett hibáimon, továbbléptem. Nehezebb volt, mint gondoltam de végül sikerült. Családi átok ide, vagy oda, megpróbálok nem hinni benne, bár tényleg igaz, hogy a Rossum lányoknak sosincs szerencséjük ha a férfiakról van szó.
- Neked mindenre van valami megoldásod? - El kell ismernem nagyon kreatív, most is képes volt feltalálni magát. De azt hiszem, hogy talán kellene keresnie magának egy olyan nőt, akivel együtt el tudnának játszadozni a nyakkendőjével, mert még mindig nem vonz azaz ötlet, hogy az ágyában kössek ki. Nem játszom meg előtte a szűz kislányt, csak nem vagyok vevő a kis játszadozásaira.
- Az lett volna? Nem, szerintem ha azt akartam volna, hogy megtedd, akkor már túl is lennénk rajta. - De még mindig a fenekemen ülök és biztos, hogy még nem fogta meg, ahogy az is, hogy még hozzám sem ért azóta, hogy leültem mellé. Amit vele művelek az még provokálásnak is kevés, de élvezem a kis játékot, amit vele űzök. Nincs is annál jobb, ha lehet egy férfival játszadozni, főleg úgy, hogy tudom hogy az illető szívesen látná a mezítelen testemet elterülve az ágyon.
- Abban még is mi lenne a poén, ha elmondanánk, hogy mit akarunk? Tudhatnád, hogy a nők nem szeretik az egyszerű dolgokat. - Olyanok a nők, mint egy keresztrejtvény, néha nehéz megfejteni, néha pedig iszonyúan könnyű, de végül nem mindig azt a választ kapjuk, amire számítunk. Ez viszont igaz a férfiakra is, de mindig is utáltam keresztrejtvényt fejteni. Sosem értettem hozzá és türelmem sem volt hozzá.
- Most már biztosan ki merem állítani, hogy te egyikbe vagy azon furcsa embereknek, akikkel eddig sikerült összefutnom. Persze igazad van, a szex akkor is létezni fog, ha nem beszélünk róla, na és abban is, hogy csinálj sokkal jobb, mint csak fecsegni róla. - Viszont az még nem jelenti azt, hogy csak mert beszélünk a szexről, hogy le is fogunk feküdni egymással, sőt biztosra veszem, hogy nem fog közöttünk semmi sem történni.
- Hűha, még ilyet senki sem mondott nekem, de nyugodtan játszadozz el csak a gondolattal. - Valójában nem vagyok azaz anya típus és nem is hiszem, hogy valaha is lenne gyerekem. Az viszont bizarr, hogy ilyen dumával próbál kábítani. Eléggé zűrös amúgy is az életem, nem kell hogy még kelljen egy gyerekről is gondoskodnom, mikor néha magamról sem vagyok képes. Még mindig túl felelőtlen vagyok.
- Nyugi nem fog fájni. - Biztattam és úgy látszik, hogy be is vállt, mert hamarabb a parketten találtam magam, mint gondoltam volna.
- Nem hittem, hogy ezt fogom mondani, de most nagyon elveszettnek érzem magam, tudod hozzá szoktam, hogy általában táncolásnál egy rúd a partnerem. - Akaratlanul is elnevettem magam. Azért igyekezni fogok tánc közben nem elkezdeni vetkőzni, már csak a megszokás végett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 11.02.13 18:23

Ahogyan telt múlt az idő egyre jobban élveztük egymás társaságát, bevallom eleinte kicsit féltem együtt iszogatni egy elítéltél. Nem az előítéletek miatt, csak ha már nekem köszönheti a börtönbe jutását akkor, azt hiszem nem olyan felhőtlen az a mosoly. Láttam, hogy mire képes, persze az más helyzet volt, de ha nekem esne akkor sem üthetnek vissza, még is csak egy nőről van szó, és minden kisfiúnak megtanítja az anyukája, hogy a kislányokat nem bántjuk. Az megint más dolog, hogy valaki ezt a játékszabályt nem tartja be, azok az emberek az én szememben nem érdemlik meg a férfi jelzőt. Nem hiába illetjük a nőket a gyengébb nem kifejezéssel, a nálunk gyengébbeket pedig nem bántjuk.
- Persze, hogy van, elég találékony vagyok ilyen téren, meg aztán, milyen ügyvéd lennék ha nem használnám a kreativitásomat.- Ha egy problémával találkozom azt mindig megpróbálom megoldani, olyan nincs, hogy nem megy, igen is mindent meg lehet csinálni csak akarni kell. Tény, hogy néha nehezebb az ügy, de kitartással csak nyertesként kerülhet ki az ember. Még nem találkoztam olyan helyzettel amiből ne vágtam volna ki magam. Engem ezen az elven nevelt fel apám és hiszek is benne.
- Ez igaz, de ha én is annyira akarnám akkor már megtettem volna a következményektől függetlenül.- Első számú lecke férfiakból, ha valamit meg akarnak tenni akkor megteszik akárki akármit is mondjon. Sok férfi csak szájhősködik, de valójában nem tenné meg, mert nem is akarja igazán. Ezt határozottan általatok, mivel én is hímnemű vagyok, tudom jól, ha nagyon akarok valamit akkor valamit akkor addig küzdök érte amíg meg nem kapom. Ismerem azt az érzést amikor egy asszony illata beleég az agyamba és nem tudom kiverni onnan, én csak ebben az egy esetben cselekszem, enélkül minden nő pótolható.
- Valóban, még nem találkoztam olyan nővel aki megkönnyítette volna az életemet azzal, hogy elmondja mit akar. Szerintem ti sem tudjátok, hogy mit akartok, de azt viszont azonnal és ha ti nem tudjátok akkor mi honnan a fenéből szívnánk? A kisujjunkból?- Egy nő olyan, mint egy keresztrejtvény a New York Times-ban: idegesítő, bonyolult és megfejthetetlen. Akárhogyan is nem lehet velük élni sem pedig nélkülük. Az isten egyik kegyetlen tréfája az, hogy a férfinak adta a vágyat a nőnek pedig erre a választ. Marhára kicseszett velünk, de sebaj a kockás has sokszor nyújt megoldást.
- Látod ez történik ha kicsit jobban megismered magát a személyt az emberi álca mögött. Készülj fel mert érhetnek még meglepetések.- Aurora csak azért érezheti magát nyeregben, mert én így akarom. Higgye csak azt, hogy annyira kívánom, hogy már fáj, nem jelentene problémát lecserélni a társaságát egy szebb és jobb nőre, habár, hogy kétségtelen, hogy ő is benne van a top ten csajokban itt, viszont nem ő az egyetlen.
- Fura, azt hittem, hogy ezt legalább már ezerszer hallottad.- Sok nő akar gyereket, az már más kérdés, hogy valaki alkalmas-e anyának vagy sem. Erről az a véleményem, hogy minden nőből jó anya válhat, ha van mellette egy megfelelő társ, akire számhittani lehet mindenben. Ebben az esetben minden nő fel tud készülni az anyaságra. Láttam már olyan nőt aki kijelentette, hogy nem akar gyereket aztán amikor még is a kezébe adták és az a pici kéz nyúlt felé akkor rájött, hogy eddig tévedésben élt. Ne becsüljük le egy aranyos baba hatalmát, és legfőképpen soha ne mond azt, hogy soha, mert az élet bebizonyítja, hogy márpedig még is.
- Hát nálad sosem tudhatja az ember.- Akaratlanul is bevillant az ügyfelem arca, ahogyan az irodámban ült nyakmerevítőben és drótok lógtak ki a szájából, mit ne mondjak láttam már nőket verekedni, de egyik sem végződött ilyen ocsmányul. Láthatón Aurora minden dühét belevitte és nem végzett fél munkát.
- Nem ígérem, hogy úgy fogok állni mint egy rúd, de mindent megteszek, hogy jobban érezd magad.- Kicsit kínos ez az egész, utoljára a szalagavatómon táncoltam és akkor is keringőt. Nem értek én ezekhez a modern zenékhez, próbálnék ritmusra táncolni, de nem lehet, mert ennek a zenének semmi értelme. Na de sebaj még mindig ott van nekem a gangnam style .
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
399
Join date :
2012. Jan. 30.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 12.02.13 2:40

Szabad napos vagyok, ezért ez az este azon ritka esetek egyike, mikor végre ráérek. Ha most dolgoznék, már biztosan színpadon vetkőznék, amihez most nem is lenne kedvem. Unalmas ezt csinálni napról napra. Csak a közönség élvezi a látványt, komolyan néha rosszul vagyok azoktól a nyálcsorgató férfiaktól. De nem reklamálhatok, még nekem kellene örülnöm, hogy az én múltammal van munkám, még ha a munkámhoz az is hozzá tartózik, hogy a kíváncsi szemek előtt ki kell bújnom az éppen aktuális fellépőruhámból.
- Te tényleg ügyvédnek születtél, tagadhatatlanul kreatív vagy. - El is tudom hinni, hogy az élet minden területén képes feltalálni magát. Biztosan nincs is olyan problémája, amit képtelen lenne megoldani, velem ellentétben. Az én életem mindig is a problémákról szólt és arról a zűrzavarról, amit mindig magamnak sikerült okoznom. Ilyen, ha az ember kiszámíthatatlan, néha még magam is meg tudnom lepni azokkal a cselekedetekkel, amiket elkövetek és végül mindig kiderül, hogy mekkorát hibáztam.
- Ezek szerint nem akartad eléggé. - Talán úgy tűnhet, mintha nagyon is arra buzdítanám, hogy tegye végre meg, de nem. Nem is lenne túl sok értelme és valójában azt sem tudom, hogy hogyan reagálnék rá. Valószínűleg fel is képelném, ha meg merné tenni. Nem tűröm el, hogy a férfiak kedvük szerint fogdossanak, csak mert megtehetik.
- Azt nem tudom, hogy a nagy átlag ezzel hogy van, csak azt tudom, hogy én ezzel a dologról mit gondolok. Szerintem tudjuk, hogy mit akarunk, csak annak jobban tudnánk örülni, hogy a férfiak rájönnének anélkül, hogy kimondjuk, hogy mire vágyunk. - Tapasztalatból tudom, hogy annak sokkal jobban tudok örülni, hogy ha a másik nem rájön a dolgokra, csak sajnos ez ritkán jön össze. Sok nő ezért is hisztizik, mert úgy gondolják, hogy nem figyelnek rájuk, azért nem tudják, hogy mire is vágyhatnak. Nos, én nem szoktam hisztizni, abból azt hiszem már régen kinőttem.
- Nem szeretem a meglepetéseket. - Nekem eddig mindig olyan negatív meglepetések jutottak, amikből még egyszer nem kérek. Túl sok meglepetésen estem már túl, de még mindig úgy hiszem, hogy meg tudnék lepődni.
- Ezt még nem hallottam. Általában csak bókolni szoktam, na meg ígérgetni. Elképesztő, hogy a férfiak mi mindent össze tudnak hazudni csak azért, hogy az ágyukban kössek ki. - Csak az a baj, hogy megtanultam, hogy nem szabad hinni a férfiakban. Mind ugyan olyan, vagyis van pár kivétel, akik a rendes pasik táborát erősítik, de még olyanra nem találtam. Ilyen az én szerencsém, hozzá szoktam hogy a nem megfelelő férfiakat vonzom magamhoz.
- Ha kárt akartam volna benned okozni, akkor már rég megtehettem volna. - De még mindig egyben van, szóval nincs mitől tartania. Eleinte tényleg meg tudtam volna ütni, de megtanultam kezelni a dühömet és nem is lenne bölcs döntés neki esni egy ügyvédnek, igazán nem szeretnék vissza kerülni a rácsok mögé, túl jól érzem itt magam, szeretek szabad lenni.
- Csak próbáld elengedni magad, most nem kell merevnek lenned. - Előtte állva ráhangolódva a zene ritmusára kezdtem el táncolni. Csípőmet mozgatva, egyre inkább bele élve magam a táncba és a zene világába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 18.02.13 23:18

Ha nem itt éjszakázom akkor az irodában gürizek, teljesen mindegy hol vagyok ébren, már teljesen lemondtam arról, hogy kialudjam magam, akkor meg már inkább itt táncolok egy csinos nővel. Néha az az érzésem, hogy teljesen felesleges az ágyam mert, általában húsz órát vagyok talpon a maradék négyet töltöm csak alvással, jobb esetben. Amikor bejön egy nehezebb ügy akkor bizony azt a kevés kis időmet is amit az alvásnak szentelek fel kell adnom, és dolgozom. Nem véletlen, hogy nincs háziállatom vagy komoly kapcsolatom, mondjuk az utóbbira orvosi papírom van róla, hogy képtelen vagyok rá. Az egyik ex szeretőm állította ki, egy füstgránátra erősítve dobtam be a szobám ablakán.
- Ez így van, szó szerint annak születtem, a családom már generációk óta az ügyvéd szakmával foglalkozik. Az itteni cég amolyan alvállalkozás a nagy New York-nak. Több mint száz embert foglalkoztatunk, az 5 irodánkban, én igazából azért jöttem ide, hogy ne csak egy városban legyen cégünk, hanem az ország több területén is, globális szintre emelem. - Apám ragaszkodott hozzá, hogy addig is dolgozzam amíg nem veszem át a helyét a vállalatnál. Mivel ott nem akartam dolgozni, mert az idősebb generációk fele látott, már pucéron, természetesen csak kiskoromban. Apám mindig rendez évente egy céges bulit a kertünkbe. Úgy két éves lehettem amikor ez az ominózus eset történt, persze azóta mindenki tökinek hív akármilyen idős is vagyok már.
- Nem valóban nem akartam eléggé, de az ügyésznőt igen na meg a jegyzőkisasszonyt, meg egy esküdtet is.- Az is az egyik okok közé tartozik az, hogy nem mentem az apám irodájába dolgozni az, hogy megvolt a titkárnője meg pár asszisztense, és néhány gyakornok csaj is. Talán mondanom sem kell, hogy egyiket sem hívtam fel. Mondjuk fogalmam sincs, hogy egy éjszaka után mint vártak tőlem, az istenért azt sem várták meg, hogy elvigyem őket moziba vagy vacsorázni, nem mintha akartam volna, de itt most nem ez a lényeg.
- Mi meg annak örülnénk ha néha nem fájna a fejetek szex előtt. Azt hiszem ebben a kérdésben, nincs győztes vagy vesztes, egyenlő arányban áldozzuk fel a katonáinkat a szent cél érdekében.- Ezzel azt akarta
m kifejezni a magam módján, hogy mindkét nemnél van olyan amit szeretne megkapni a másiktól, de valamilyen oknál fogva ez nem fog teljesülni, ezért kénytelenek vagyunk kompromisszumokat kötni, hogy békében élhessünk a másik mellett. Emiatt nem vagyok oda a monogám kapcsolatokért, sosem voltam az a megalkuvó fajta.
- Csak azért nem szereted, mert még sosem leptek meg gyémántnyakékkel.- Az anyámon kívül, még egy nőnek sem adtam igazi gyémántot, pár hamisítványt már szórtam szét, de azt megérdemelték a pénzleső szajhái. Egyetlen egy nőnek veszek gyémánt nyakláncot, és az a feleségem lesz. Ha belegondolunk elég logikus, amannyi nőm volt már életemben, kicsit drága mulatság lenne mindenkinek búcsúajándékként egy ilyen drága dolgot adni, csődbe mennék.
- Bizony, azok a csúnya gonosz férfiak.- Próbáltam viccesre venni a figurát, még is csak a hazug sorstársaimat pocskondiázza, nem mintha nem lenne igaza.- Nem azt, mondom, hogy én nem olajoztam meg a kereket ha nem ment, de sosem ígértem olyat amit aztán nem tartottam be.- Lehet, hogy zsivány vagyok, de a betyárbecsület azért bennem él még.
Volt már lány aki tetszett és el is tudtam volna képzelni, hogy együtt járunk, és akár az is előfordulhatott volna, hogy megkérem a kezét, de az okos és csinos lányok elítélnek, amivel nem is lenne baj, ha legalább esélyt adna, hogy bizonyítsak.
- Ez igaz, de ismétlem nálad ki tudja? Láttam a művedet és azt kell mondjam, hogy minden elismerésem kislány, úgy ütsz mint egy férfi.- Szó sincs arról, hogy félnék tőle, hiszen évekig jártam krav-maga órákra, de mégsem üthetek meg egy nőt, ha nekem esik nem védhetem meg magamat, maximum kivédhetem az ütéseit. Még csak le sem foghatom mert az akár komoly következményekkel is járhat, ügyvéd vagyok az ilyet nekem nem kell bemutatni.
- Csak azért mert öltönyt hordok még tudok lazítani, nem ebben jöttem a világra csak majdnem.- Aurora nagyon szexisen dobálja a csípőjét, mondjuk ez egy sztriptíztáncosnőtől ez el is várható. Azért kíváncsi lennék, ha most felajánlanék neki némi pénzt akkor kapnék egy öltáncot? Áh, kár a gőzért ilyenért nem fizetek senkinek, van aki ingyen megteszi, csak a két szép kék szememért.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
399
Join date :
2012. Jan. 30.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 21.02.13 23:59

Szerintem a legtöbb nő azért vágja díszbe magát és teszi ki mindenét a kirakatba amije csak van, mikor iszogatni indul, hogy felszedjen valakit. Ebből is látszik, hogy megint csak kivétel vagyok mert nekem nem voltak ilyen szándékaim. Mostanában nem szokásom előre tervezni, csak hagyom hogy sodorjon magával az ár. Szeretem a spontán dolgokat, leginkább azért, mert nagy átlagban az amit tervezek sosem úgy sül el, ahogy szeretném. Ezt az estémet sem szerveztem meg előre, spontán így alakult. Ennek ellenére is figyelmesen hallgatom, bár ehhez én igazán nem sokat konyítok.
- Na és azért lettél ügyvéd, mert ezt akartad csinálni, vagy mert nem volt más választásod? - Figyeltem és észre vettem, hogy nem túl sok beleéléssel közölte mindezt velem. Van akinek van választása a munkáját illetően és vannak olyanok, mint én. Büntetett előélettel nem sok helyen alkalmaznának, ezért maradt nekem a tánc és a férfiak kíváncsi tekintete. Utálom a munkámat, de gyorsan hozzá lehet szokni, ha nincs más.
- Most te tényleg a hódításaiddal dicsekszel? - Persze hozzá szoktam, hogy a pasik mindig dicsekednek az ágyba vitt nők számával, de ha fordított esetben egy nő számolna be arról, hogy mennyi férfival volt dolga az nem kapna érte vállon veregetést, inkább csak lenéznék és jelzőket aggatnának rá. Hiába minden, nyilvánvaló hogy a nők és a férfiak sosem lesznek egyenrangúak.
- Fejfájásra a szex a legjobb gyógyszer, ezt a nők tudják, de ennek ellenére még is sokszor ezzel az okkal hozakodnak elő. - Álltam elő egy egyszerű magyarázattal. Különös, hogy tudom miről beszélek, viszont nem tapasztalatból. Nem emlékszek egyetlen esetre sem, hogy azt mondtam volna, hogy nem akarom, mert éppenséggel fejfájással küszködök.
- Valójában nem is szeretem a gyémántot, az csak elnyomná az én csillogásomat. - Jó napjaimon szinte csak úgy ragyogok, de a mai nap nem túlságosan jó. Életem végéig meglennék gyémántok nélkül, nekem nem kell a csillogás és az, hogy egy férfi puccos ajándékokkal vegyen le a lábamról, én csak egy normális életre vágyok és valakire aki hűséges tudna lenni hozzám.
- De te nem is nézek ki úgy, mint akinek bármit is ígérgetnie kellene ahhoz, hogy egy nő beadja neked a derekát. - Nem bóknak szántam, ezek a tények. Van szemem és látom, hogy az itt tartózkodó nők lopva pillantanak rá, látszik a vágyakozás a tekintetükben. Lefogadom, hogy pályáznak a helyemre, hogy legalább ennek a félistennek a közelében tudhatják magukat.
- Hm, ez most bók volt? - Rámosolyogva vonogatom meg szemöldökömet. Akkor csak a düh tört belőlem fel és nos túlságosan is hagytam, hogy a hatalmába kerítsen. Szerencse, hogy időben le tudtam állni, mert most még mindig börtönben csücsülnék gyilkosság végett.
- Még mindig nem vagy eléggé laza. - Lépek egészen közel hozzá, kezeimet csípőjére csúsztatva próbálom befolyásolni a mozgását persze csak akkor ha hagyja magát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 09.03.13 21:07

Sosem értettem azokat a nőket akik mindenüket kirakták és aztán sírva jöttek hozzám, hogy be akarják perelni azt a vadállatot akik rájuk ugrott. Alapszabály, hogy ami nem eladó azt nem tesszük ki a kirakatba. Nem is értem, hogy az ilyen nők még is mit reméltek, hogy lesz olyan férfi aki majd ott helyben megkéri a kezüket könnybe lábadt szemmel miközben úgy néz ki, hogy egy sarki kurva is megirigyelné? Természetesen ez még nem mentség a férfi számára aki lerohanta, de valahol meg tudom érteni, néha nekem is nehezemre esik türtőztetni magam egy két szép feszes cici látványa, főleg úgy, hogy szinte a számba teszik őket.
- Őszintén szólva, nem volt más választásom, de aztán megszerettem ezt a szakmát. Amit én akartam az amúgy is elvetélt ötlet volt. Nagyon sokat lázadtam a sorsom ellen, rock sztár akartam lenni mint minden normális kisfiú, nem úgy mint az én osztályomból való gyerekek akik már akkor tudták, hogy az apjuk cégét akarják átvenni, és ennél a lehetőségnél le is ragadtak. Még csak eszükbe sem jutott az, hogy mást is csinálhatnának azon kívül, hogy átveszik az apjuk helyét. Nagyanyám szerint anyám rossz vérét örököltem azért akarok mást mint ami a sorsom. Lehet, hogy igaza van, de én akkor is tovább láttam az orromnál, és még mind a mai napig. Nem érem be annyival, hogy átveszem az irodát, globális szintre fogom emelni.
- Akkor dicsekednék ha név szerint említeném őket, most csak felsoroltam, hogy kiket akartam még nálad is jobban.
Nem dicsekvésnek szántam habár elismerem, hogy annak hangzott, csak meg akartam neki mutatni, hogy hány nőtársát megkaptam már ha akartam és ha őt is annyira akarnám akkor bizony semmi nem állhatna az utamba, de nem akartam annyira. Úgy vettem észre, hogy ő a komoly kapcsolatok híve így az igényeink nem igazán találkoznak, átverni pedig nem akarom, és kényszeríteni sem. Mindössze átmulatunk egy éjszakát ha már úgy esett, hogy összefutottunk és ezzel elválnak útjaink. Legalább nem akar kiherélni többé és ez is valami.
- Nah igen, mondjuk szerencsére nekem egy nő sem mondta még, hogy fáj a feje, csak vannak nős cégtársaim és tőlük tudom, hogy van ilyen, de a kedvencem még is az amikor a menstruációjukra hivatkoznak, szerintem az felér minden zseniális védőbeszéddel.
Néha a cégtársakkal elmegyünk együtt ebédelni és akkor mindig kitárgyalják az asszonyokat és a szeretőiket, akiket azért tartanak mert a nejüknek gyakran fáj a fejük, szerintem meg csak a jóképű kertészfiúért fáj neki annyira. Mindenesetre szívesen meghallgatom őket, de hozzászólni nem nagyon tudok, mivel egy éjszakásokon kívül nem igazán volt hosszútávú kapcsolatom.
- Szerintem a gyémánt az csak kiegészíti egy nő csillogását nem pedig elhalványítja. Marilyn Monro is azt mondta a gyémánt a nők legjobb barátja, én elhiszem, ha ő mondja. Hiába lenne napjainkban öreg ő egy kortalan szépség és bármikor feláldoznám érte az összes vagyonomat.
A családban azt pletykálják, hogy a nagyapának volt hozzá némi köze, de csak ilyen szerető szinten. Speciál személy szerint én ezt nem hiszem el, de jó ha a egy családban terjengenek efféle pletykák.
- Nem, valóban nincs rá szükségem, hogy ilyeneket csináljak, de azért én is megtalálom azért néha a kihívásokat, meg néha kell is, egy idő után nagyon unalmas tud lenni a könnyen megszerzett szex.
Időnként úgy érzem, hogy amolyan vadászféle vagyok aki hajtja a vadakat, de hát agglegény létemre nincs is jobb dolgom, mint, hogy a csinosabbnál csinosabb pipiket hajtsam fel. Ha már Isten ilyen jó adottságokkal látott el akkor kár lenne veszni hagyni.
- Annak veszed, aminek akarod.
Inkább mondanám azt, hogy elismertem a tehetséges harcmodorát mint egyik profi sportoló a másiknak. Mondjuk én tényleg jártas vagyok a harcmodorokban, de látom azért a sok rúdon csúszkálás is megtette a maga hatását. Nem vicc láttam nagyon kicombosodott táncosnőket, azért még is csak a saját súlyukat emelgetik estéről estére.
- 6 legyezőtánc, 12 körtánc és 5 első bálon vagyok túl azért csak tudok most már normálisan táncolni.
A kezét a derekamra csúsztatta én pedig nem ellenkeztem, ha neki így jó én nem panaszkodom. Úgy tűnik egyre közelebb kerülünk egymáshoz, nehogy a végén még egy ágyba kössünk ki.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
399
Join date :
2012. Jan. 30.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 10.03.13 21:32

Őszintén magamat sem értem, mert volt választásom, de még is itt maradtam a társaságában. Talán csak kíváncsi voltam, hogy valójában olyan ember-e, mint ahogy gondoltam. Néha előfordult velem, hogy akaratlanul is az előtt el tudok valakit ítélni, mielőtt még jobban megismerném. Eddig sikerült benne pozitívan csalódnom, mert azt gondoltam, hogy Eidolon is olyan beképzelt ügyvéd, mint ahogy általában az ügyvédek. Nem hiszem, hogy sok szakmabeli fickó leülne egy volt elítéltél iszogatni, pláne ha volt köze ahhoz, hogy a rácsok mögött végezte.
- Miért, ha lett volna más választásod mi lettél volna? - Kíváncsian tekintek rá, mert nem nagyon tudnám elképzelni róla, hogy mást csináljon, annyira illik rá az ügyvéd szerep. Szinte már sugárzik belőle a magabiztosság, és nagyon meggyőző a személyisége, biztosan ezért van ekkora sikere az esküdtek előtt.
- Most tényleg be akarod nekem mesélni, hogy emlékszel a nevükre? - A hozzá hasonló pasik, inkább a mell méretűkre szoktak emlékezni, nem a nevükre, de ki tudja talán jó a memóriája, semmi sincs kizárva. Azért velem is előfordult már, mikor elkapott a hév, és egyből egymásnak estünk úgy, de én mindig tudtam az illető nevét. Más különben honnan tudnám, hogy mit kell sikongatnom? De már nem vagyok olyan mint régen, bár még mindig nem vagyok szent, szeretem a szexet, de azért megválogatom, hogy kivel bújok ágyba. Testemből élek, de csak mint táncosnő és már ezért is megkapom a negatív jelzőket, de mindenki hisz amit csak akar, ennek ellenére sem tartom magam, olcsó és könnyen kapható nőnek.
- Biztosan azért nem mondanak neked ilyeneket, mert képtelenek ellenállni a kisugárzásodnak, na meg a sármodnak. - Ne meg persze olyan nők nem mennek bele egy éjszakás kalandba, akik éppen havi bajjal küszködnek, ilyenkor arra a pár nappal felhagynak a vadászással, hacsak nem küszködik valami mentális problémákkal, mert ilyenkor a legtöbb nő nem szívesen élvezi a szeretkezést a férfiról pedig nem is beszélve. Nem lehet valami izgató az, ha a fickó férfiasságba vérben úszik. De most inkább ebbe bele sem szeretnék gondolni.
- Nos én nem vagyok Marilyn Monro, ezért is vélekedünk máshogy a gyémántokról. - Gondolom, mint mindenkinek úgy nekem is vannak olyan női ismerőseim, akik bármit képesek lennének megadni, hogy gyémántgyűrű csilloghasson gyűrűsujjukon. Én sosem voltam az a lány, aki arról áldozott volna, hogy majd belép egy olyan férfi az életébe, aki majd egy gyémántgyűrűvel kéri meg a kezemet. Különben is már régen kinőttem az álmodozásból és próbálok a valós életben létezni.
- Létezik számodra kihívás? Eddig abban a tudatban éltem, hogy bármelyik nőről le tudod varázsolni a fehérneműt. - Ha a múltban nem találkoztunk volna, akkor talán most én is máshogy tekintenék rá és nem lennék ennyire távolságtartó vele szemben. Mert az tény, hogy nagyon is vonzó férfi, de a tudat még is csak taszít, hogy egykoron hogyan találkoztunk. Aztán a következő kijelentését már csak azért is bóknak veszem.
- Ezek szerint ezért vagy még mindig ennyire karót nyelt, itt nem úgy kell táncolni, mint egy bálon. - Nagyon darabos a mozgása, szinte már erőltetettnek tűnik. Még mindig nem engedni, hogy teljesen a zene ritmusa átjárja a testét. Vele ellentétben én nagyon is élvezem, ahogy a kellemes zene szinte már cirógatni kezdte testemet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 27.03.13 12:12

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy elítélnek mielőtt megismernének, minden féle tulajdonságot rám aggatnak aztán csalódnak, mert nem olyan vagyok mint amilyennek elképzeltetek. Néha jobb vagyok néha pedig rosszabb, de hát ilyen ez a pop szakma. Én sosem teszek különbséget az emberek között az alapján, hogy mit tesznek, mert az ember halandó lény és hibázhat, inkább a személyiségüket teszem nagyító alá mert azt senki sem tudja eltitkolni. Mint a tanmesében amikor a skorpió megszúrja a békát és mindketten elsüllyednek.
- Mondjuk úgy hogy híres akartam lenni, ami végül is össze is jött, csak nem így akartam elérni, de végül is az eredmény ugyan az. Gondolom kiskorodban te sem arról álmodoztál, hogy táncosnő legyél, vagy igen?
Fogalmam sincs melyik épeszű kislány álma az, hogy egy hideg rúd körül forogjon miközben kanos idióták csorgatják rájuk a nyálukat és ezt mind némi aprópénzért. Nem azt mondom a bűn fertőző városában vannak felkapott helyek ahol egy ügyes csaj akár az éves fizetésemet megkeresheti mindössze egy éjszaka alatt, és ha szerencséje van akkor talál egy gazdag cukros bácsit aki feleségül veszi és eltartja, de a tündérmese csak keveseknek elérhető.
- Akár hiszed akár nem, de emlékszem a nevükre, akikkel lefeküdtem azoknak emlékszem a nevére. Ez amolyan memóriajáték. Az alapján
jegyzem meg, hogy mit szeret az ágyban.

Az egyetemen is remekül bevált ez a kis módszer, sok idegen szót kellett megtanulnom és az segített ha kötöttem valamihez. Mondjuk, ha egy szó nehezen ment a fejembe akkor vicces mondatba foglaltam és csak elmondtam magamban vizsgán és már is eszembe jutott, vagy egész egyszerűen puskát csináltam, de az is előfordult, hogy a tanárral is lefeküdtem. Na nem a jobb jegyért csak mert voltak fiatal tanáraim is nekem meg megtetszettek.
- Nem hinném, hogy csak ennyiből állna az egész, szerintem a jó beszélőkém is besegít néha napján.
Ehhez nem tudok mit hozzászólni, tényleg elképzelésem sincsen mitől ragadnak rám a nők, mint a legyek a légypapírra, egyszerűen ez így van és kész, én csak élvezem ennek a tulajdonságomnak az áldásos előnyeit bár kétségtelen, hogy minden Beloth férfinak nagy sikere van a nők terén. Apám is nagy hódító volt annak idején.
- Nem valóban nem vagy ő, igazán sajnálom, hogy nem volt hozzá szerencsém, remek nő volt, nehéz élettel a háta mögött.
Nem hiába Marilyn Monro a törhetetlen szexikon azóta élő nő még nem tudta elvenni tőle ezt a címet, mert sok nő lehet szép, de egyiküknek sem rendelkezik olyan természetes bájjal. Azt a stílust egyszerűen nem lehet utánozni, egyszer volt olyan és kész, mint Elvis-nél.
- Ez hízelgő, de nem vagyok bugyi eltüntető mágus akármennyire is szeretném, néha én is belevágom olyan nehéz fába a fejszémet ami akár ki is csorbíthatja az élemet, de minden nézőpont kérdése.
Mindig jól mérem fel a terepet, mint amikor az ember megnedvesíti az ujját, hogy tudja honnan fúj a szél. Nálam is valami hasonló képen működik az egész, csak kicsit érzékenyebb művelet, mert mint a legtöbb szerkezet a nők is kiszámíthatatlanok.
- Próbálok nem úgy táncolni, de a mai zenékkel egyszerűen nem értek szót ráadásul ez nem az én műfajom, különben is te vagy a szakmabeli még jó, hogy jobban táncolsz mint én.
Nekem nem ezen múlik a napi betevőm, hogy hogyan riszálom a fenekem, mondjuk annyira nem is bánom, elég szezonális meló, nem mindig biztos, hogy ugyan annyit keresel mint tegnap. Igaz nálam is függ jó pár dologtól, hogy mennyit kaszálok, de az órabérem legalább állandó, arra mindig számíthatok.
Minden esetre próbáltam Aurorára hallgatni és elengedni magamat a táncparketten, olyan laza vagyok mint a rigalánc, csak szét ne essek.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
399
Join date :
2012. Jan. 30.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 30.03.13 22:44

Megfigyelve a mellettem ülő férfit tényleg egészen más, mármint ahhoz képest, amit eddig gondoltam róla. Azt hittem, hogy egy felfuvalkodott idióta, aki túlságosan el van kényeztetve és sosem szólna egy magamfajta börtönt járt személyhez. De tévedtem, néha még velem is megesik, úgy látszik nem vagyok annyira jó emberismerő, mint eddig hittem. Különös, de egészen szimpatikus, na és van valami különös határozott és erős kisugárzása, amivel egyből le tudna venni a lábamról, persze csak akkor, ha nem neheztelnék még rá a történtek végett.
- Nem valóban nem erről álmodoztam, de végül is nem nagyon panaszkodhatok, elvégre nagyon is jól mutatok a rúdon. - Minden rosszban tudok találni valami jót, mindössze kénytelen vagyok mindenben keresni a pozitívumot, mert nem engedhetem meg magamnak, hogy a rossz dolgok elvegyék a kedvemet még az élettől is. Jól tudom, hogy akkor siklott ki az életem, mikor elvesztettem magam felett az irányítást és bekerültem a börtönbe. Ezért is van ilyen munkám, de még is jobb, mint a semmi és meglepően jól keresek vele.
- Ezek szerint jó lehet a memóriád, biztosan nem lehet könnyű annyi nevet észben tartani. - Sosem lepleztem a véleményemet és most is nyíltan megmondom neki, amit róla gondolok. Szerintem tipikusan az a férfi, aki után minden nő sóvárog és kedve szerint napi szinten váltogassa az ágyban a partnereit. Mindegy is, ez nem rám tartózik.
- Oh, neked beszélni is kell ahhoz? Azt hittem, elég csak elkezdened kigombolni az ingeden lévő gombokat és már sikered is van. - Na jó, ez még hozzám képest is túl cinikus volt. Nem, neki még vetkőzni sem kell ahhoz, hogy felkeltse a nők figyelmét. Mivel van szemem így láthatom, hogy a nők akikkel egy légtérben vagyunk hogyan méregetik őt. Biztosan azt hiszik, hogy közöttünk bármi is van, ha még eddig egyikük sem jött ide hozzá.
- Valahogy nem tudom sajnálni. Tény, hogy eleinte nem volt könnyű az élete, de aztán bármit megkapott amit csak akart. - Ezzel most biztosan illúzióromboló lehetek. Tudom a nő történetét és igazán sikertörténet amit ő átélt, én pedig sosem lesz olyan ismert és sikeres. Na de szőke sem fogok lenni, az már biztos.
- Biztosan amolyan újdonság lehet számodra, ha olyan nővel találkozol, akit nem bírsz levenni pár másodperc alatt a lábáról. - Sandán mosolyodok el. Őt elnézve nem hinném, hogy volt már az életében valaha is olyan nő, akiért igazán meg kellett volna küzdenie. Egyáltalán az életben valamiért is kellett küzdenie? Ezt erősen kétlem. Mindene meg van amire csak vágyhat.
- Azt hiszem tudom orvosolni a problémádat. - Hatalmas mosolyra húzódnak ajkaim, még mielőtt bármit is szólhatott fordítottam neki hátat és mentem is a pulthoz egy újabb adag italárt. Két pohárral a kezemben tértem vissza hozzá, még mindig mosolyogva felé nyújtottam az egyik poharat.
- Jobb ha nem tudod mi van benne, annyi a lényeg hogy egy húzással kell meginni. - Rá lehet fogni, hogy koktél, de inkább csak pár erős ital össze öntve, ennek aztán garantál a hatása és remélhetőleg elfogyasztása után nem lesz még mindig ennyire karót nyelt.

//Folytatás a lakásomon.//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 01.04.13 23:35

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
203
Join date :
2013. Jan. 12.
Age :
35
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 20.04.13 20:14

Miss Ophelia Graham


Egyre inkább az kezd bennem tudatosulni, már azoknak akik hisznek ebben... Mert én már nem tudom, hogy mégis miben kellene, hogy higgyek? Talán az is lenne legjobb ha egész egyszerűen semmiben. Régen csakis magamban hittem, de ez a projekt is egyértelműen csődöt mondott. De ha még nem volna minden kellőképpen zűr zavaros kezdem azt érezni, hogy a jó... isten az össze szerencsétlenségével, kínjával, bajával, bánatával - szóval amije csak még megmaradt az öregnek - engem talált meg. Én meg aztán basszam meg... Egy biztos, valamiért nagyon nem csípnek odafent. Nem rétem mi bajuk van velem? Talán nem bírják a humoromat? Vagy nem jön be nekik a modorom vagy csak már mind olyan kivénhedt és rusnya, hogy csak irigyek? Azt hiszem jobb lesz ha ezen nem is töprengek tovább.
De ha egyszer nem tudok másra gondolni, mert mindig ugyan oda jutok vissza?! Az életemnek ugyan azon pontjára, ahol mindent elrontottam. Legalább is... Nem tudom. Én ezt hiszem. Ezt szeretném elhitetni magammal. Csakis magamat akarom hibáztatni érte. Miért? Ez is egy nagyon jó kérdés. Mert ha nem mardosna belülről a bűntudat, akkor tényleg nem maradna bennem semmi. Ki hinné el nekem, hogy egy pillanat leforgása alatt dőlt romba az életem, mindenem. Bátran állíthatom, hogy azóta sem sikerült még teljes egészében összeszednem magam. Van amit még mindig keresek magamból, mert nagyon hiányzik. Próbáltam... Megpróbálom pótolni és mindig mással helyettesíteni... De még egyik sem volt igazi és be kellett látnom, hogy nem bennük van a hiba, hanem bennem. Egy újabb pont. Gyűjtögessünk.
Ezekből a gondolatokból eszméltem fel arra, hogy üres a poharam, már megint. Azzal már nyúltam is az üveg után, hogy újratöltsem majd intettem a pultosnak, hogy írja csak a többihez. Ki számolja már?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub

Vissza az elejére Go down

Hell's Blood Pub

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Külváros :: Szórakozóhelyek-