welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Hell's Blood Pub

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Nextdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 21.04.13 3:42

Fárasztó ez a divat szakma, sokan nem is tudják mennyire. Itt semmi sem állandó, mindig az aktuális divatnak kell megfelelni és a főnököm egy igazi zsarnok. Igaz kaptam már olyan ajánlatokat is, hogy modellkedjek és mutassam be a kifutón a divattervezők kreációit, de inkább megmaradok tervezőnek. Sokkal többre értékelem magam, minthogy becsöppenjek a modellek által kreált világba, na meg alig valamit takaró ruhadarabokban sem fogok vonaglani mindenki szeme előtt. Na meg nem is tudnám követni a divatot, inkább diktálnám. Szeretek a magam ura lenni és nem egy marionett báb, akit bárki a kedve szerint rángathat. Le kell, hogy vezessem a bennem lévő feszültséget és egy jó ital mindig felvidít, pláne ha többet sikerül elfogyasztani a kelleténél. Haza felé tartottam, de mikor megpillantottam ezt a helyet képtelen voltam ellenállni a csábításnak. Belépve egyből a pult felé vettem az irányt, nem bámészkodtam csak ledobtam magam az első szabad helyre. Ekkor vettem csak észre, hogy ki mellet sikerült helyet foglalnom. Valahogy ez az egész annyira furcsa volt, még nem találkoztunk ilyen helyen és még bennem nagyon is elevenen élnek a nem is annyira régi emlékek. Mennyire nem szerettem az óráit, de valahogy mindig túléltem. Gondolom nem csoda ha még is figyeltem akkor nem a tananyagon járt az eszem, sokkal inkább az anyagot előadó tanáron. Bűn ilyen dögös tanárokat felvenni, csak elterelik a gondolatainkat.
- Ezt a meglepetést Michael, vagy szólítsalak még mindig tanár úrnak? - Nem vagyok a diákja már ezért szerintem már nevezhetem a nevén minden formalitástól megkímélve egymást. Lefogadom nem én voltam a kedvenc diákja, mindig is pikkelt rám, legalább is én úgy éreztem.
- Mit szólnál ahhoz ha segédkeznék a mostani elfoglaltságodban? - Ezzel konkrétan az ivásra célzok, de ha nem kívánatos személy vagyok számára akkor keresek máshol helyet magamnak, nem szeretném megzavarni az önsajnálkozásban.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
203
Join date :
2013. Jan. 12.
Age :
35
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 21.04.13 19:36


Fogalmam sincs mégis mióta élvezhetem a whiskys üveg társaságát, de meg mondanám, hogy az idő alatt mi mindent történt avagy történhetett körülöttem, felőlem bármi. Lövésem sincs ki vagy kik foglalhattak mellettem helyet és őszintén ez érdekel most a legkevésbé. De biztosan nem valami pszichopata, szadista sorozatgyilkosok mert még mindig itt vagyok, élek és virulok. Nincs nekem olyan szerencsém. Egy külső szemlélőnek miden bizonnyal úgy festhet a helyzet, hogy az világon semmi okom sincs a panaszra és hogy sínen van az életem, csak meg kell tanulnom felejteni. Nem bonyolult. Mindenkinek megy. Csak épp nekem nem akar. Ha úgy tetszene minden áldott éjszaka más nővel szórakozhatnék kedvem szerint, de én csak egyet akarok.
Tudom is én mire figyeltem fel... Talán csak a hang tűnt ismerősnek... és nem tévedtem.

- Neked még nem lövik a piszit? - Szólaltam meg unottan. Ez jellemző. Naná, hogy ismerem. Ő volt az egyik kedvenc tanítványom, aki képtelen volt fél percnél tovább megtisztelni a figyelmével, kivétel ha háttal álltam neki, akkor látszólag nagyon is jól szórakozott. Én már kevésbé. Kellett nekem tanárnak lenni... Mindenhol beléjük botlom. Komolyan, ez reménytelen. Szóval akkor, ezek szerint nem szívott le az órákon kellőképpen vagy nem elégedett a rajtam végzett munkájával mi szerint az őrületbe kerget és most folytatná tovább annak reményében, hogy ez úttal sikerrel jár?! Ha minden igaz már nem is kell sok hozzá és büszkén állíthatja majd magáról, hogy nem végzett fél munkát.
- Mi sem tenne boldogabbá... Csak tessék. - Erőltettem magamra egy halovány mosolyt, de szinte csak egy pillanat műve volt az egész és máris elhúztam a számat majd intettem a pultosnak, hogy kérünk még egy poharat. Azzal töltöttem neki is és magamnak is egy újabb kört majd az övét elé toltam a pulton.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 21.04.13 20:40

Hatalmas meglepetés fogadott, mikor ide betértem. Eddig hiába mondták nekem, hogy a tanár is csak ember és ugyan olyan szokásaik vannak, mint másoknak eddig elképzelhetetlennek találtam bárkivel is ilyen helyen össze futni, akinek van némi köze a gimis éveimhez. De legalább nem kell egyedül ülnöm, és talán így senki sem fog bepróbálkozni nálam, ha lássál ül valaki az oldalamon. Egy kicsi hátszószándék van bennem, úgymond eszközként használom fel, de ezzel igazán nem ártok neki. Amiről nem tud az nem is fájhat neki. Túl fáradt vagyok ahhoz, hogy bárkivel is leálljak jó pofizni, különben sem az én műfajom. Na meg most nyílik alkalmam egy kicsit jobban megismerni, mert eddig nagyon távolságtartó és titokzatos volt, nekem bár is ez jött le addig míg a tanítványa voltam.
- Michael ne legyél már ilyen harapós kedvedben. - Több, mint goromba, talán ezért sem tudom értékelni most a humorát. Már nem tanít, ezért nem is várom el tőle, hogy gyerekként kezeljen, hiszen már régen nem vagyok az, de nagyon úgy fest, hogy ő másként látja a helyzetet. Remélhetőleg nem voltam annyira rossz az óráin, hogy most mindent vissza kapjak tőle. Igaz sosem voltam példás diák, már akkor is mindenkinél többre tartottam magam, kövezzen meg azért mert belém szorult némi önbizalom.
- Ez a mosoly nem volt túl őszinte. - Jegyeztem meg, de nem is kell hogy örüljön nekem, nem várom el tőle, hogy oda legyen a boldogságtól, de azért még sem tartom magam ennyire rossz társaságnak, hogy fintorogjon miattam. Felemeltem a pultról a poharamat és egy pofátlan mosolyt eresztettem meg felé.
- Igyunk az együtt töltött csodás pillanatokra! - Emeltem felé tószt közben poharamat, majd egy húzással ki is ittam a tartalmát. Nem vacakolok ha ivásról van szó. Már is jobban érzem magam, valahogy a whisky mindig jobb belátásra bír.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
203
Join date :
2013. Jan. 12.
Age :
35
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 22.04.13 11:35

Önsajnálatomba merülve iszogattam békésen... Most miért kellett? Ma tényleg nem vagyok jó formában és a társaság hiányzik most a legkevésbé, de még kevésbé egy olyan nő személyé mint ő. Mert kötve hiszem, hogy bármi jóra képes vagy netán használható volna azt az apróságot leszámítva, hogy jól kiakaszt és akkor szakadni fog a film. Most erre viszont nagyon nem volnék vevő. Tudom, hogy neki ehhez nincs szüksége öt percnél többre, de akkor is. Ez úttal nagyon nem tudott időzíteni. Általában veszem a lapot, de most valahogy még ez sem tud érdekelni. De gondolom mid ez őt sem rázza meg túlságosan- Egyszerűen nem vagyok humorosnál. Ez legalább is kevésbé értékelhető szerintem. Én nagyon is értem, csak mások nem akarják felfogni, hogy nem kérek belőlük.
- Nem vagyok jó passzban... - Szóval, akarom mondani most még egész nyugodtan elmehet és akkor vélhetően én is az maradok, higgadt. De most, hogy ezt már ezt ő is tudja kötve hiszem, hogy meg tenné ezt nekem. Hol ott igazán tehetne egy szívességet és egyszer talán majd meghálálom. Egy jobb napomon.
- Tévedsz. Őszintébb már nem is lehetett volna, hidd el! - Ó, de nagyon is hogy az volt. De még mennyire. Csak ő valami oknál fogva nem szeretne hinni nekem. Az én legnagyobb sajnálatomra. Nem meglepő. Épp ellenkezőleg. Annyira jellemző.
- Na és mesélnél ezekről az együtt töltött csodás pillanatokról, csak mert tudod nekem hirtelenjében egyetlen egy sem ugrik be, sajnálom. - Szólaltam meg miután lehúztam a pohár tartalmát, majd már nyúltam is az üveg után, hogy újratöltsek. Nem kérdeztem semmit, hanem egyszerűen az ő poharába is töltöttem. Gondolom, csak nem fog majd kárba a veszni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 22.04.13 22:09

Michael szerintem nagyon is jó fej pasi, de sosem tekintettem igazán a tanáromnak, valamiért mindig túl lazának gondoltam ahhoz, hogy idiótákkal - vagyis diákokkal - vegye körül magát. Inkább való egy fehérneműs magazin címlapjára mintsem a tanterembe. Azt az egy dolgot mindig sajnáltam, hogy túlzottan fel volt öltözve, pedig igazán mutathatott volna magából valamit, biztosan akkor érdekesebbnek találtam volna az óráit. Mikor még a padot koptattam unalmasabb perceimben megfordult párszor a fantáziámban, de melyik diáklány nem fantáziálna egy ilyen jóképű tanárról? De azok az idők is elmúltak és most már nem kell úgy tekintenem rá, mint a tanáromra, bár azért még pár dolgot biztosan meg tudna nekem tanítani.
- Szeretnéd hogy felvidítsalak? - Kezemet végig simítottam izmos karján, nem tolakodó szándékkal, inkább csak amolyan baráti kedves gesztusnak szántam. Tudom nem könnyítettem meg sosem a dolgot és az óráin sem figyeltem rá, ezért most szeretném érte kárpótolni.
- Mondtam már mennyire édes vagy mikor ilyen morcos vagy? - Hogy flörtölnék vele? Nos, megeshet semmi sincs kizárva. Sosem voltam félénk fajta, sokkal inkább szeretek kezdeményezni. Szeretem elérni amit akarok és ha netalán úgy döntenék teljesíteni akarnám az egyik vágyálmomat vele akkor az be is fog következni.
- Ugyan Michael, még arra sem emlékszel mikor kihoztalak a sodródból, te pedig száműztél a teremből? - Pimasz mosolyra húzódnak telt ajkaim. Még mindig elevenen él benne azaz emlék. Nagy erőkkel próbálta előadni a tananyagot, de érdekesebb volt az órán sms-ezni, ami nem nyerte el a tetszését, ebből aztán egy kisebb vitánk is lett és végül kiküldött. Elégedetten mosolyogtam amint a poharamat újra töltötte, de most csak ízlelgettem a tartalmát, nem akarom hogy hamar a fejembe szálljon a whisky.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
203
Join date :
2013. Jan. 12.
Age :
35
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 23.04.13 11:13

- Ugyan miért tennéd? - Sose tette... és szerintem azóta sem változott semmi, legalább is ami engem illett. Tartok tőle, hogy én soha sem azt a nőt láttam benne, mit ő mindvégig remélhetett. Nekem ő is csak egy diákom volt. egy rettentően bosszantó tanítványom, akivel többszörösen is meggyűlt a bajom. Ennyi, nem több. De akárhogy is nekem ez a munkám. Neki pedig az lett volna, hogy ezt tiszteletben tartsa. De már nem számít. Gondolom ő is pontosan erre szeretne most rámutatni.
Tette volna csak akkor amikor megkértem rá. De jut eszembe... Őt képtelenség volt bármire is megkérni, de még kevésbé volt lehetséges jobb belátásra bírni.

- Akkor valamit biztosan nagyon rosszul csinálok. - Nem tudom. Nem szoktam magam a tükör előtt állva kóstolgatni. Ő viszont folyamatosan ezt teszi velem, szóval biztosan igaza lehet valamiben. Viszont bármennyire is szeretném én ugyan ezt nem mondhatom el róla. Hazudni pedig nem fogok. Sose tettem és talán nem is most szeretném elkezdeni. Amúgy sincs közünk egymáshoz és nem is kellene, hogy legyen. Nem túl helyénvaló. De ha csak egyszer tette volna azt ami helyes...
- Te most viccelsz? Fejjel tudtam volna menni a táblának tőled. Elképzelésem sincs arról, hogy neked mi volt ebben olyan csodás. De örülök, hogy örömet okozhattam. - Igen, jól emlékszem rá. De azt hiszem, hogy ezzel az élménnyel nem vagyok egyedül, ami a tanári kart illeti. szerintem volt olyan tanár abban az évfolyamban, akit ne hallott volna példás magatartásáról.
- Mist viszont te is okozhatnál nekem egyet. Méghozzá azzal, hogy nem próbálsz meg kiborítani. - Nem hiszem el, hogy most tényleg nosztalgiázni támadt kedve és éppen velem?! Talán nem én volnék erre a legmegfelelőbb személy.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 01.05.13 8:50

Tudom eddig nem azon voltam ismeretségünk alatt, hogy valaha is felvidítsam, sőt nálam pont az ellenkezőjére ment ki a játék. Egyszerűen szerettem bosszantani, szórakoztató volt, színt vittem az unalmas tanírási órákba.
- Mert nem szívesen nézném, hogy önsanyargatásba kezdesz ameddig itt vagyok és elmenni még nem szeretnék és ha felvidítanálak akkor talán az én kedvem is jobb lenne. - Olyan kedvromboló tud lenni ha a társaságomban lévőnek nincs jó kedve, ezzel az enyémet is elveszi, ezt szeretném megelőzni.
- Konkrétan én arra lennék kíváncsi, hogy mi az amiben jó vagy. - Bárcsak a bevitt alkoholmennyiségre tudnám fogni azt, hogy már most ennyire fel van vágva a nyelvem, de ennyi nekem meg sem kottyan, maximum jobb lesz tőle a kedvem, de még is csak több kell, hogy megérezzem a hatását.
- Ugyan Michael, kellett valamit tennem, hogy megkapjam tőled a nekem kijáró figyelmet. - Mindegy volt a módszer, ha elértem azt hogy csak is engem tiszteljen meg figyelmével. Szomjazom a figyelmet, nem is bírom ha nem én vagyok a középpontban. Szeretem ha körül vesznek és mindig minden rólam szól.
- Megnyugtatlak már nem az a gyerek vagyok aki az óráidon előszeretettel táncolt az idegeiden, felnőttem és szeretnélek kárpótolni mindenért. - Kezemet finoman combjára csúsztattam, szép lassan várva a reakcióját. Nem az a fajta nő vagyok aki csak ölbe tett kézzel várja a csodát, inkább az aki tesz is valamit a csodáért.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
203
Join date :
2013. Jan. 12.
Age :
35
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 11.05.13 18:50

- Összegzem. Te most csúnyán kiakarsz engem használni. Kihagytam valamit? - Javítson ki ha tévedek, de nem tartozik jó szokásaim közé. Amilyen barom leszek még bele is megyek a játékba. Most következzék a lerészegedős rész na meg persze a kihagyhatatlan nosztalgia és feledhetetlen történetek az együtt töltött csodás percekről és lopott pillanatokról amelyekről nekem még csak elképzelésem sincs, de ő majd biztos felnyitja a szemem tévedéseimre, hogy nagyon is volt csak én gonosz módon nem tudtam őt értékelni és az igyekezetét. Azután következik a következő lépés mi szerint el kéne hagynunk a helyet valamiképp, csak hogy egyikünk sem lesz túl jó állapotban és nem válnánk egy nyugodt szívvel. Amúgy ebben van valami. Tényleg nem akarom, hogy egyedöl bóklásszon. Ennyit bárkiért megtennék. Ez nem a tapintatról szól. S végül, de nem utolsó sorban eldöntjük, hogy együtt vágunk neki a hosszú útnak, hogy majd odahaza tudjuk tovább bulizni. Csak mi ketten, önfeledten.Azt hiszem dióhéjban ennyi. Ő felvidít engem majd én őt és mindenki boldog.
- Mennyi időd van? - Mi az amiben jó vagyok... Hát nem vőlegénynek az egyszer biztos. De mégis könnyebb dolgom lenne ha kerek perec kimondaná, hogy mit akar. Valahogy azt még én is többre tudnám értékelni mint ezt a kertelést. Mert most akkor mi jön? Fekete-fehér igen-nem? Mert én aztán gyorsan a dolog végére tudok járni. Fekete és igen!
- Most figyelek! Használd ki! - A helyében is ezt tenném és mi nagyon is sokban hasonlítunk, épp ezért merem bátorítani. Mert tudom, hogy idővel megfogja majd fogadni jó tanácsomat még ha véka alá rejti is. Mindketten tudni fogjuk majd, hogy igaz volt.
- Tisztázzuk, csak azért nem vagy már gyerek mert valakinek utat mutattál a lábaid közé vagy mert eltudtad érni, hogy valaki utat találjon a bugyidba vagy mert valakinél sikerült mindezt elérned? Lényeges különbségek. Szóval? - Én már tudom a járást, köszönöm. Épp ezért amíg magyarázom és próbálom értelmesen kifejteni a dolgokat kezem szépen lassan becsusszan szoknyája alá. Ha már így megengedte magának a taperolást én is megtehetem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 12.05.13 0:48

Vártátlan helyzet, nem feltételeztem volna azt, hogy majd egyszer össze fogok futni egy ilyen helyen a volt tanárommal és lesz annyi önbizalmam, hogy pofátlanul és félreérthetetlenül bepróbálkozzak nála. De mint tudjuk aki nem mer az nem is nyerhet és én nagyon is szeretek nyerni.
- Igen Mich! Tényleg kihasznállak azzal, hogy jó kedvre szeretnélek deríteni, nem is értem hogy juthatott eszembe efféle elképesztő gonosz és rettentően önző ötlet. - Mikor az iróniáról és a cinizmusról tartott órát nagyon is figyeltem, de ezt már Ő is észre vehette. Azért egy csöpp kis hátsószándékom van azzal, hogy jobb kedvre próbálom deríteni. Senki sem szereti ha egy ilyen jóképű pasi szomorkodik, de azt annál inkább mikor rakoncátlankodik.
- Annyi biztosan, hogy levegyelek a lábadról ha ez eddig még nem jött össze. - Nekem sem kell a szomszédba menni önbizalomért. Tudom, hogy a legmagasabbról lehet a legnagyobbat zuhanni, de még is merek kockáztatni. Veszíteni valóm úgy sincs.
- Hát ezt is megéltem, hogy végre megkapjam tőled a kellő figyelmet, ami engem illet. Azt hiszem élni fogok a lehetőséggel. - Még szép! Figyelni figyel, de lefogadom még jobban fel tudnám kelteni a figyelmét, ha a meglévő ruhadarabjaim lekerülnének rólam.
- Inkább fogalmazzunk úgy, hogy azért nem tartom magam már gyereknek mert felnőtt nő vagyok, aki tudja hogyan érje el azt amit akar. Amúgy sem hiszem azt, hogy neked utat kellene mutatnom. - Tekintetemmel lenéztem kezére ami combomon kalandozott, ezzel is alátámasztva ez előző véleményemet. Mindketten tudjuk mit akarunk, már csak az a kérdés, hogy engedünk-e vágyainknak?
- Meddig szeretnéd még halogatni az elkerülhetetlent? - Szeretek a lényegre térni és abból, hogy combomon van a keze merem feltételezni, hogy nyert ügyem van, de azért még nem akarom elbízni magam.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
203
Join date :
2013. Jan. 12.
Age :
35
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 13.05.13 19:33

- Onnan, mert hogy te magad is elképesztő gonosz és rettentően önző vagy? - Vetettem fel az általam leginkább értelemszerűnek gondolt egyik lehetséges alternatívát. Azt a rohadt, hogy én mennyire tudok. Azt, hogy milyen elképesztően gonosz nem tudom és nem is érdekel. Azt viszont, hogy milyen rettenetesen önző már az első órám láttam rajta. Elég volt csak egyszer ránéznem... De ez sem érdekelt túlságosan.
- De ne szívd mellre kis szívem.. Nem sértésnek szántam. - Nem tudom hogyan, de ha valóban bántani akartam volna az valahogy egészen másképp hangzott volna.
- Nos, csak úgy tájékoztatásképp még nem. - Most viszont én lehetek rendkívül ünneprontó, de mint minden ez is csak átmeneti, hiszen a látszat mindig csal. Nem szabad túl elhamarkodottan dönteni, mert annak szinte mindig pofára esés a vége és az általában nagyon csúnya szokott lenni.
- De mit szólnál hozzá ha mondjuk én próbálnálak meg téged levenni a lábadról? - Vetettem fel az újabb varázslatos ötletemet. Hozzáfűznivalóm még annyi volna, hogy nem lesz nehéz. Miért? Rendkívül egyszerű. Mert hagyni fogja majd magát. Más különben nem volna még mindig itt.
- Ne aggódj. Feltalálom magam. - Kacsintottam rá a már szokásosnak tekinthető sokat mondó mosolyommal az arcomon. Régebben akár már a védjegyemmé is válhatott volna. Mostanság meg már inkább számít látványosságnak mint megszokottnak.
- Szivi, nem eszik azt olyan forrón... - Úgy látszik, hogy ő a legkevésbé sem tart attól, hogy megégetheti magát. Kezemmel még egyszer végigsimítottam combján majd kénytelen voltam megfosztani érintésemtől.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 14.05.13 0:38

Kacéran mosolyogva hallgatom Mich szavait, már majdnem bóknak is vettem amit közölt velem.
- Kihagytad azt, hogy dögös is vagyok. - Nem áll tőlem távol a gonoszság és az önzőség, elvégre ha valaki akarok lenni ebben a világban és el szeretnék érni bármit is nem lehetek egy jótét lélek. Nem, én az a fajta vagyok aki lelkiismeret furdalás nélkül bármit megtesz, ha a céljairól van szó. Nem számít kin kell áttaposni ahhoz, hogy végül elérjem amit akarok.
- Sokkal több kell ennél, hogy tényleg megsértődjek, te csak őszinte voltál és ezt eddig is tudtam magamról, szóval nem mondtál semmi újat. - Nem kell szembesíteni azzal aki vagyok, tökéletesen ismerem magam, volt időm az évek alatt megbarátkozni ezzel a gonosz és önző személyiségemmel.
- Akkor valamit nagyon rosszul csinálhattam. - Megjátszott szomorúsággal hangomban szólalok meg. Amúgy sem az volt a célom, hogy levegyem a lábáról, különben is ahhoz túl elfoglalt voltam a gimiben, hogy vele foglalkozzak, túl sokan vettek már körül akkor is.
- Egy próbát megérne. - Fogalmam sincs mire jók ezek a felesleges körök, mikor egyből bele csaphatnánk a dolgok közepébe. Már így is túl sokat vártam arra, hogy megkapjam tőle a nekem kijáró figyelmet.
- Ezt reméltem is, mert nagyon vágyromboló lenne, ha nem tudnád feltalálni magad. - Csak rá kell nézni, döglenek utána a nők, hiszen nagyon sármos, ezért biztosan sok nőt megfektetett már, ezért nem túlzok ha azt feltételezem róla, hogy tapasztalt. Én pedig mindig az olyan idősebb és tapasztaltabb férfiakhoz vonzódok akik tudják mire vágyok.
- Biztos vagy te ebben? - Kérdőn húztam fel szemöldökömet. Nagyon mérges fogok lenni, ha ez csak időpocsékolás lesz és nem kapom meg amit szeretnék. Nem vagyok a türelem mintapéldánya, ezért is esik nehezemre várakozni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
203
Join date :
2013. Jan. 12.
Age :
35
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 14.05.13 14:03

- Rendkívül. - Külön hangsúlyt fektettem erre az egyetlen kis szócskára és persze mindvégig mosolyogtam, mint egy vadalma. Meg kell hagyni tényleg dögös a kicsike és tisztességesen fel van már vágva a nyelve. Azaz tisztességtelenül, de kit érdekel ez ma már? Nekem tetszik. Maradjon is ilyen kis bosszantóan akaratos és tudatos.
- De ha nem haragszol én ezt az utat most nem szeretném végigjárni. - Elvégre ő sem azért van most itt velem, hogy sértegessem és hogy annak megtaláljam a módját, hogy igazán fájni tudjon. Bőven elég az ha csak nekem fáj, de nagyon. Különben is azért van most itt állítása szerint, hogy jobb kedvre derítsen és hogy mi ebben a hátsó szándék? Pofon egyszerű. Mert ha nekem jó kedvem van az neki is jó, hogy miért? Hát azt már inkább majd szemléltetem.
- Mondanám, hogy nincs igazad. De ha egyszer igen... - Gondolom nem pont ebben a dologban szerette volna ha igazat adnék neki. De ha egyszer valamit tényleg nagyon rosszul csinált?! Mit és mikor? Mikor engem szemelt ki prédának. Szegény kicsi lány úgy látszik még nem tudja vagy csak még nem tapasztalta meg a saját bőrén, hogy az üldözőből milyen könnyen üldözött lesz. Játszani akar a kicsike? Hát játsszunk!
- Túl könnyű. - Én pedig nem szeretem mikor valami túl könnyű és egyszerű. Valamiért nem tetszik. Hiszen annak idején is olyan könnyedén estem szerelembe majd a későbbiek során olyan gyorsan és könnyedén estem pofára, hogy az már bizony fájni is tudott. Nem akarom már, hogy fájjon. Nem akarok én már semmit érezni. Az a legtisztább... és csak ilyenkor érzem azt, hogy sikerülhet és nem akarom ezt az érzést is elveszíteni. Mert már csak ez maradt. Na meg persze a mérhetetlen nagyképűségem, de ez csak a látszat. A látszat pedig tudni illik soha sem minden.
- Ugyan kérlek. Csak fellibbented a szoknyád és lám-lám-lám. - Vontam meg a vállamat némi cinizmussal a képemen majd egy újabb kört húztam le. Mindeközben még mindig őt figyeltem és bevallom kissé meglepett a kérdése. Na lássuk csak szívecském...
- Van még mit tanulnod... Nézd Ophelia, én szinte bármit megadnék azért, hogy újra kezdhessem húsz évesem. Nem lennék többé szerelmes. Nem engedném egy nőnek sem, hogy ezt tegye velem. Majd megérted te is mikor először és igazán pofára esel. Azután majd már megtanulod, hogy van ami igen is megéget. Én pedig nem szeretem mikor valami túl forró, mert túl sokáig képes lángolni benned. - Ez úttal nem a tanár szólt belőlem. Inkább csak mint magánember próbáltam a tudomására adni egy s más és szinte biztos, hogy hiába. De én megpróbálta. Figyeltem rá és megpróbáltam komolyan venni mint egy felnőtt nőt. Pontosan ahogy kérte.
- Az ajánlatom a következő, aztán majd te eldöntöd, hogy kérsz belőle vagy sem: Én most innen lelépek ennek az üvegnek a társaságában és valószínűleg otthon felnyitok még egyet. Ha szeretnél velem tartasz. Tisztességtelenül felöntünk a garatra és bulizunk és utána esetleg megkóstoljuk, hogy ehető vagy-e már... Nos? - Oh, azt az apróságot kifelejtettem a sorból, hogy holnapra pedig szépen mindent elfelejtünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 15.05.13 1:48

Mindössze egy bájos mosoly volt a reakcióm. Különben sem azért vagyok itt, hogy jó pofizzak vele azzal már régen elkéstem. De annyira élvezetes volt bosszantani, volt abban a mérges tekintetében valami ami még vonzóbbá tette. Be kellene perelni az iskolát, hogy képesek voltak ilyen szexi pasit alkalmazni. Nem is tudtam a táblára figyelni mikor háttal áll nekem, mert a hátsója olyan tenyérbemászónak tűnt. Nem is csoda, hogy mindenki imádta.
- Dehogy haragszok. - Egy újabb kacér mosoly jelent meg ajkaimon. Annál hangulatrombolóbbat el sem tudnék képzelni annál, ha most neki állnánk egymást sértegetni.
- Tudod mindez csak nézőpont kérdése, vagy talán nagyon is jól csináltam, hogy kivártam a megfelelő pillanatot, most már nem vagy a tanárom ezért egyikünknek sem lesz bűntudata. - Életemben sok mocskos dolgot csináltam már, de azért még sem őrültem meg annyira, hogy viszonyom legyen az egyik tanárommal. Habár már akkor is vonzónak találtam, de most itt van a megfelelő alkalom, hogy bepótoljuk.
- Azt hittem szereted a könnyen megszerezhető dolgokat. - Nem fogom megjátszani az elérhetetlent és a megközelíthetetlent sem. Annak pedig nem lenne semmi értelme ha kéretném magam és úgy viselkednék mint egy szűz lány az első alkalom előtt. Mindketten felnőttek vagyunk, majdcsak el tudjuk dönteni hogy mit is akarunk egymástól.
- Majd az első pofára esésemnél eszembe fog jutni ez a kis beszélgetésünk. De addig is párszor meg kell égetnem magam ahhoz, hogy az a bizonyos láng fellángoljon, nem? - Hát erre aztán nem számítottam, ezzel a kis monológjával túl sok mindent osztott meg velem egyszerre. Különös eddig azt gondoltam hogy az ilyen kaliberű férfiak képtelenek az érzelmekre, erre most az is kiderül, hogy volt már szerelmes és csalódnia kellett. Ostoba liba lehetett az aki egy ilyen szemrevaló pasast elszalasztott.
- Nagyon is tetszésemre van ez a program. Akár indulhatunk is. - Még egy kis pia és mindketten ledobjuk magunkról a még megmaradt gátlásunkat, hogy aztán tényleg jól szórakozhassunk egymás társaságában. Tetszik az ötlet, ezért is bólintottam rá.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 15.05.13 1:51

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
141
Join date :
2013. Apr. 25.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 15.05.13 3:51

Kienan

Hatalmas benyomást tett rám Kienan és bár belátom magam is teljesen oda vagyok érte. Sőt már beteges az a rajongás amit iránta érzek. Mióta a sors úgy hozta, hogy személyesen is találkozzunk a kórházban csak rá tudtam gondolni. Átléptem a hatáskörömet mert úgy közeledtem hozzá, ahogy nem lett volna szabad, de még sem tudtam magamnak parancsolni. Ez a mi kis közös titkunk marad, ahogy más is. Napokig azon töprengtem, hogy mennyire fog megutálni azért, ha felhasználom ellene azt az információt amit elárult nekem míg nem volt teljesen tudatánál. Kezdek megszállott lenni? Alig akarom elhinni, hogy képes vagyok erre. Azt a férfit megfenyegetni akit imádok. De máshogy esélyem sem lenne közel kerülni hozzá, legalább így nem csak egy leszek a sok közül. Minden kételkedő gondolatomat félre söpörtem és úgy tekintettem az egész helyzetre, mint egy lehetőségre amivel élnem kell, mert ha nem tenném tudnám hogy egész életemben bánnám. Most már teljesen biztos, hogy nem vagyok teljesen normális. Kien számához sem túl becsületesen jutottam hozzá, de ez most lényegtelen. Erőt vettem magamon, de kezem remegett az izgalomtól alig tudtam megírni a neki szánt sms-t; "Tudok mindent, ha nem szeretnéd hogy mindenki megtudja mit tettél legyél kilenckor a Hell's Blood Pubban." Ez volt életem legelső zsaroló üzenete. Ezek után nem volt mit tennem, várakoztam hogy eljöjjön az idő. Szépen kicsinosítottam magam, de türelmetlen voltam ezért már nyolc után megérkeztem. Rendeltem egy whiskyt, amiből bátorságot meríthetek és egy eldugottabb sötétebb sarokban vártam, hogy egyáltalán felbukkan-e. Egyre inkább voltam ideges, de minden perccel elszántabb is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 16.05.13 4:50

Ideges vagyok, remegő kézzel gyújtok rá a cigarettámra, az öngyújtó ki is esik a kezemből, káromkodok, egy sort majd felveszem a földről és a zsebembe vágom. Beleszívok és egy mély levegő beszippantása keretében kifújom a kéken táncoló füstöt. A napokban kaptam egy nyugtalanító üzenetet miszerint tudják, hogy mit tettem a motelban azzal a lánnyal, és ha nem akarom, hogy köpjön, akkor idejövök kilencre. Jelenleg fél kilenc van, tudom korán jöttem, de annyira ideges vagyok, hogy előbb idejöttem. Szembe akarok nézni a zsarolómmal, arra számítok, hogy egy zsaru lesz, aki valahogyan kiokoskodta, hogy én voltam, mert erről senkinek sem meséltem, még a hozzám legközelebb álló embereknek sem. Egyszerűen nem mertem senkinek sem elmondani, pedig jól esne könnyíteni a lelkemen, azt hiszem ezt most meg is tehetem, csak az a baj, hogy nem a megfelelő embernek. Előre félek, hogy mit kérnek tőlem a hallgatásért cserébe, ha pénzt kérnek még az lesz a legkevesebb. Tudom, hogy megy ez, eleinte kisebb összeg lesz csak a végén meg már nagyobb pénzmennyiséget fog legombolni rólam havi rendszerességgel. Talán a szabadságom ennyit megér, ha nem többet is akár.
Félve lépek be a helységbe, itt még sosem jártam talán, pedig egy ideje már ebben a városban élek. A neve viszont nagyon hangzatos, igazán tetszik, kár, hogy kellemetlen okokból vagyok itt. Az órámra pillantok, háromnegyed kilenc, még van tizenöt percem, amíg a zsarolóm megérkezik.A szemellenzőt feltéve a pulthoz ballagtam, nem néztem senkire, mintha mindenki tudná, hogy mit tettem. Pedig nem emlékszem, hogyan tettem, annyira emlékszem, hogy minden vérben tocsog még a ruhám is, más nem ugrik be. A pulthoz ülök és kérek valami erőset és várom, hogy a pincér kiszolgáljon, közben érzem, hogy a gyomrom a számban van és onnan kúszik fel a félelem egészen a tudatomig.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
141
Join date :
2013. Apr. 25.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 16.05.13 22:42

Nyugodtnak kellene lennem, elvégre ebben a helyzetben most nálam van a gyeplő, én vagyok a főnök és azt kellene tennie amit én szeretnék. Akkor még is miért vagyok ennyire izgatott? Pulzusom már az egekben van, szívem majd kiesik a helyéről úgy ver, egyre jobban kerít hatalmába az idegeskedés. Mi van akkor, ha nem is fog megjelenni? Nem, az nem lehetséges itt fog lenni a megadott időpontban, muszáj itt lennie. Biztos meg fog utálni, miután megzsarolom és kész tények elé állítom. Mennyire fog ezért gyűlölni, talán még undorodni is fog tőlem, ezt nem akarom! Én csak arra vágyok, hogy tényleg különleges legyek és ne csak úgy kezeljen, mint a többit. Idegesen ropogtattam ujjaimat, árgus szemekkel figyelve a bejáratot. Aztán megláttam Őt! Hamarabb jött a kelleténél, rezegő kézzel nyúltam a poharam után, hogy a tartalmát egy mozdulattal leküldjem. Remegő lábakkal keltem fel az asztalomtól, rezegtem mint egy kocsonya, de próbáltam határozottan lépkedni. Magassarkúm halkan kopogott a padlón, de szívem hangosabban dobogott a fülemben. Most aztán tényleg minden erőmre szükség volt, azt a látszatot akartam kelteni, hogy tudom mit csinálok, pedig most az első alkalom, hogy bárkit is megzsarolok.
- Szeretem a titkokat és tudok is titkot tartani, de ára van. - Helyet foglaltam a mellette lévő bárszéken, de nem néztem rá, képtelen is lettem volna a szemébe nézni most, csak magam elé néztem. Próbáltam össze szedni a bátorságomat ahhoz, hogy a szemébe tudjak nézni.
- Ha engedelmeskedsz és betartod a szabályaimat akkor a mi kis titkunk maradhat az amit tettél. - Komoly tekintettel néztem rá, már képes voltam bele nézni a szemébe. Komolynak kell maradnom, ha azt akarom hogy komolyan is vegyen. Nem viccelek, ez nem egy pitiáner csíny, ezek kész tények.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 17.05.13 4:29

A poharamban lévő jeget nézegettem és közben vártam a halálos ítéletemet az az a zsarolómat. Sejtettem, hogy egyszer eljön ez a nap csak azt hittem, hogy akkor az FBI kommandója törik rám az ajtót és a falhoz nyomva bilincsbe verve visznek el a média sakáljai előtt, akik majd a vakujukat kattogtatják a képemben és a következő nap benne leszek a nyolc órás hírekben és a kék fényben. Ez az opció is logikus csak nem számoltam vele, még is ki gondolta volna, hogy zsarolás áldozata lesz. Az órámra nézek és még csak öt perc telt el a megérkezésem óta. Egy örökkévalóságnak tűnt az idő, amit várakozással töltök el, talán még sem kellett volna előbb lejönnöm.Aztán egy homályos női alak suhan mellém és a bárszéktere ül. Eleinte csak a búgó hangját hallom, nagyon ismerősnek tűnik, nem tudom beazonosítani, hogy hol hallottam már. Teljes testtel, felé fordulok és tudtam, hogy láttam már valahol ezt az arcot, nehéz elfelejteni, hiszen jellegzetes. A tetkói olyan ismerősek, lehet, hogy találkoztunk mi már valahol.Aztán beugrik, a kórházból az a kis nővérke, aki leápolta a farkamat, azt állította, hogy a rajongóm, honnan a büdös fenéből tudhatja a titkomat? Hogy is hívták? Alina?
- Te? Miből gondolod, hogy van titkom? Egyáltalán honnan tudnád?
Azt hittem csak blöfföl, amikor azt mondja, hogy többet tud rólam, mint az átlagrajongóim, hát ezek szerint mégsem hazudott. Furcsa érzés, amikor az embert az egyik csodálója akarja feldobni, különös az élet, már ők sem a régiek.
- Ha lenne is titkom biztosan pénzt kérnél, nem igaz? Tegyük fel, hogy tudsz valamit, azt be is kell ám bizonyítani.
Lehet, hogy van a birtokában némi információ, amit ellenem fordíthat, de ebben az országban valamivel vádolsz, azt be is kell bizonyítani. Remélem nem hitte azt, hogy könnyen megadom magamat, az utolsó csepp véremig harcolni fogok.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
141
Join date :
2013. Apr. 25.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 17.05.13 6:46

Ugyan olyan izgulás fogott el, mint az első gyilkosságom előtt. Eleinte nehezen tudtam magam rávenni, de addig hitegettem magamat amíg képes voltam gond és érzelmek nélkül elvenni egy-egy haldokló ember életét. Kicsit úgy érzem magam, mint aki Kien életét is el akarná venni, ami nem teljesen igaz meghagyom az életét, csak irányítani szeretném, uralkodni felette. Azt akarom, hogy csak is velem foglalkozzon és mások nőhöz már hozzá se nyúljon. Csak is magamnak akarom. Végre minden vágyálmom és fantáziám valóra válhat most, csak meg kell tennem, oda kell állnom elé és kész tények elé állítani.
- Végig ott voltam melletted mikor bekerültél a detoxba, nem teljesen voltál magadnál, de lelkesen mindent elárultál nekem. Remélem nem gond, hogy most nem idézem fel a hallottakat, mert az is elég nehéz lehet, hogy nap, mint nap szembesülnöd kell azzal amit tettél, ezért felesleges is lenne beszámolót tartanom róla, ugye? - Egyre inkább csengett hangom határozottabban, egészen könnyen jöttek a szavak már, nem görcsöltem már semmi miatt sem, csak a cél lebegett a szemem előtt, ami nagyon is közelinek tűnik már.
- Oh nem, nem pénzt kérnék a hallgatásomért. - Eltérhetek a szokványos zsarolóktól, de engem nem érdekel a pénz, csak is Ő foglalkoztat. Titokban tartom még előtte mit szeretnék, ez nem is olyan dolog amiről beszélni kellene, inkább megmutatni.
- Elmondásod szerint mikor felkeltél tocsogtál a vérben, ezért lefogadom tele volt a tett helyszíne a te DNS-eddel és azok a minták még mindig megvannak és arra várnak hogy megtalálják azt a személyt aki ott volt aznap, szóval téged. Valakinek csak szólnia kellene a rendőröknek arról, hogy nagy a gyanúja, hogy tudja ki volt a gyilkos. - Önelégült mosolyom kikúszik képemre, most annyira büszke vagyok magamra, úgy érzem megfogtam! Nagyon hihető volt a történetem ezért remélem nem makacskodik tovább és bele megy a kis üzletembe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 17.05.13 19:54

Baromira meglepődtem, amikor az állítólagos rajongóm lépett hozzám és széles mosollyal az arcán közölte velem, hogy ha nem adom meg neki, amit kér, akkor elmegy a rendőrségre és világgá kürtöli a kis titkomat. Eleinte nem hagytam magam keményen visszavágtam, de az ő érvelése keményebb. Na de ne higgye azt, hogy olyan könnyen megadom magamat, ha annyira meg akar zsarolni, akkor bizony keményen, megizzasztom, mielőtt beadnám a derekamat. Nekem egy nő sem parancsolhat, még az anyám sem, pedig ő tolt ki magából. Világ életemben szabad voltam, és azt tettem, amihez kedvem van, ebben ez a kis cafka sem fog megakadályozni, még csak az kéne, hogy egy nő legyőzzön.
- Ugyan azt hiszed, hogy elhinnék egy drogos alkoholista lázálmait? Elárulom neked kis anyám, hogy aznap este keményen betéptem és rendesen felöntöttem a garatra, csak képzelődtem, hallucináltam a véremben tomboló kápszerektől, senki sem fog neked hinni.
Kezdek kifogyni az érvekből és az ötletekből, hogy hogyan verjem vissza a támadásait, ahogyan ő magabiztosabb lett én egyre jobban kibillentem a szerepemből, kezdtem összeesni.
- Ha nem pénzt, akkor még is mit akarsz?
A kórházi akciója után már sejtem, hogy mit akarhat, de azért félve rákérdezek, mert ha nem pénzt és nem szexet akar, akkor fogalmam sincs. Talán lemezszerződést akar, vagy mi a faszomat? Átkozott ribanc, hogy rohadna meg, ha lenne hozzá elég bátorságom megölném, de ki tudja, ha egyszer volt hozzá akkor újra lehet.
- Fogd fel, hogy csak a drogok hatására hallucináltam, hihetetlen, hogy képes lennél bemártani a rendőröknél. Ha lecsuknak, gyilkosságért nem egyhamar engednek ki és akkor nem tudnék új albumokat kiadni és akkor jó esély van rá, hogy soha többé nem hallanál zenélni, azért lásd, be a börtön blues nem állna jól, ezért sem akarhatod, hogy sittre kerüljek.
Érzem, hogy egyre jobban szorul a nyakam körül a hurok és kétségbeesetten minden szart összehordok, ami csak eszembe jut, de hát a haldokló ember az utolsó szalmaszálba is belekapaszkodik.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
141
Join date :
2013. Apr. 25.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 21.05.13 1:04

Én kis naiv! Azt hittem ha elé állok azzal, hogy tudok mindenről egyből a lábaim elé fogja majd magát vetni ellenkezés nélkül, de ez nem így történt. Hát akkor nincs más választásom elő kell vennem a meggyőző énemet és szépen a tudtára adni, hogy már csak azért is úgy lesz ahogy akarom. Minél hamarabb meg kell törnöm, hogy már a mai estét egymás társaságában élvezhessük. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy nekem sokkal élvezetesebb lesz. Végre megkapom azt amire már olyan rég óta vágyok, sőt sokkal többet is ki fogok belőle csikarni.
- Ugye tisztában vagy azzal, hogy kimutatható akár egy hajszálból is éveken keresztül, hogy drogozott-e az illető? Ha maradt a helyszínen akár egy hajszálad is az elegendő bizonyíték fog lenni arra, hogy te vagy a tettes, nem is beszélve arról a sok ujjlenyomatról amit ott hagyhattál. - Csak a levegőbe tapogatózok, de próbálok magabiztosnak látszani. Ezért is érvelek ilyenekkel, ha már nem tudott magáról annyira készen volt azon az estén akkor biztosan az ujjlenyomatokra sem figyelt oda. Igen, ez lesz az amivel végre megfoghatom.
- Olyan valamit amit mindketten élvezhetnénk, sőt nagyon is fogjuk. Szerintem te is tudod hogy csak rád vágyok, még ha csúnyám meg is zsarollak. - Mindig elszánt voltam és a cél érdekében nem válogattam az eszközeimen. Mindegy hogyan, de rá fogom venni, hogy csak is engem akarjon.
- Ez a mi kis titkunk fog maradni örökre, feltéve ha bele egyezel az ajánlatomba, szóval? - Határozottan kérdeztem rá, árgus szemeim már vetkőztettél, csak arra vártam hogy végre megadja magát és rábólintson, különben képes vagyok drasztikus módszerekhez folyamodni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 23.05.13 4:27

Jól felkészült nem mondom, de nem adom olcsón én sem a bőrömet, még is érzem, hogy elvesztem, ez a rühes szuka megfogott. Nincs más hátra, mint lehajtott fejjel visszavonulót fújni és jelen esetemben kivont farokkal a punciba dőlni. Nem hittem volna, hogy valaha ilyet fogok érezni, de életemben először undorral érek egy nőhöz. Finnyás pofát vágok, hogy lássa, a farkamat megkaphatja, de nem adok bele mindent. Ekkor támadt az a ragyogó ötletem, hogy olyan rossz teljesítményt fogok nyújtani, hogy inkább pénzt fog kérni tőlem a hallgatásáért cserébe, Kien te egy zseni vagy!
- Igen tisztában vagyok vele, néztem a helyszínelők című műsort. Jól van, nyertél, te keselyű. Mit akarsz hová mennyünk, hogy elkezdhessem a törlesztésemet. A további feltételeken gondolkodtál már?
Olyan mértékű gyűlölet tombolt bennem, amit leírni is lehetetlen lenne, sosem tűrtem, ha parancsolgatnak nekem, és most! Életem végéig el kell viselnem, hogy ez az ostoba ribanc kényére-kedvére szórakozzon velem, és én nem tehetek semmit. Azonnal innom kell valamit, minél előbb ki akarom ütni magamat, hogy ne is emlékezzek arra, hogy valaha hozzáértem ehhez a rusnya lotyóhoz. A csaposhoz fordultam és rendeltem tőle kezdésnek tíz rövid italt, azt egymás után bedobtam majd még egy kört rendeltem és pár perc alatt azokat is sikerült bevernem. Kezdem magamat kellemesen érezni, de még nem kábultam el eléggé, a zsebembe nyúltam és bevettem pár kapszulát, ez majd sikeresen kiüt, emlékezni sem fogok az egészre, csak egy csúnya rémálom lesz, mint az az éjszaka, aminek következtében itt vagyok, ha szerencsém van talán még meg is fojtom ezt a nőt.
- Készen vagyok, most már tényleg azt tehetsz velem amit csak akarsz.
Áh, rosszul vagyok már attól is ha rám néz, inkább elfordítom a tekintetemet és az üres poharakat kezdem bámulni közben várom a halálos ítéletemet.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
141
Join date :
2013. Apr. 25.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 27.05.13 0:43

Mindent le tudok olvasni az arcáról, nem tetszik neki, hogy sikerült falhoz szorítanom, de kénytelen lesz megbarátkozni a tudattal. Őszintén nem hittem volna, hogy ennyire könnyen fog menni, de pár meggyőző érveléssel nagyon tudtam rá hatni, végül is örülök annak, hogy belátta igazam van és nincs menekvés. Eddig azt hittem izgultam, de az igazi izgalom csak most kerített hatalmába. Végre meg fogom kapni azt, amire eddig csak vágytam, de véget ért az utána való sóvárgásom! Végre csak is az enyém fog lenni, senki másé!
- Azt hiszem egyelőre elég volt ennyit is megosztanom veled egy napra, a további feltételeket pedig később zúdítanám rád. Addig is próbálj valahogy megbarátkozni a mostani helyzeteddel. Hozzád menjünk, hazai terepen szeretnélek megkapni. - Nincs is annál szebb, mikor a saját térfelén győzök le valakit. Na meg őszintén szólva szeretném kipróbálni milyen lehet az ágya. Már annyit ábrándoztam arról, hogy meztelenül bújok az ágyába. Felhúzott szemöldökkel figyeltem mennyi alkoholt dönt magába, de nem szóltam semmit, csinálja csak. Annyit ihat amennyit csak akar, ha ez segít neki elviselni azt, hogy elértem nála, hogy behódoljon akaratomnak.
- Azt is fogom tenni veled amit csak akarok. Induljunk, már amúgy is éppen eleget vártam rád. - Felkeltem mellőle, túl türelmetlen vagyok és minél hamarabb a lakásán szeretnék már lenni. Teljesen bezsongtam már a tudattól is, hogy nem sokára tényleg megkaphatom. Onnantól pedig nem fogom senkinek sem engedni, hogy kitüntető figyelmét élvezhessék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 28.05.13 2:10

Totál bevertem alig értem amit a csaj pofázik azonban a lényeget sikerült felfognom. Mostantól azt tehet velem amit csak akar és amikor csak, akar és nekem semmi beleszólásom nincsen, füttyent és nekem mennem kell, mint egy kibaszott kutya. Nem is értem, hogyan süllyedhettem le idáig, hogy egy kurva spiné parancsolgasson nekem. Egyáltalán nem tetszik a helyzet, de egyáltalán nincs mit tenni, de egy biztos mindenképpen kitalálok valamit. Az anyám sem tudott nekem parancsolni pedig ő sokkal keményebb ellenfél volt a számomra.
- Te vezetsz, de azt hiszem ez már előtted is nyilvánvalóvá vált.
A mellettem heverő üres poharakra néztem és tudtam, hogy otthon még többet fogok inni. A kezébe nyomtam a kocsim kulcsait, tudtam, hogy taxival kellett volna jönnöm, azután az sms után nem számíthattam semmi jóra, nem is tudom mit hittem? Talán azt hogy megértő lesz és azt mondja hallgatni fog a két szép szememért? Mekkora balfasz vagyok, utálom magamat amiért ilyen helyzetbe keveredtem, de hát nincs mit tenni el kell viselnem.
Elindultam a kijárat felé de a csaj előtt bevágtam az ajtót, a fene sem fog vele udvariaskodni amikor ő ekkora szemét velem. Kivágtattam a kocsimhoz, hátra sem néztem csak mentem, majd bevágtam magamat az anyósülésre és vártam, hogy Aria is csatlakozzon hozzám, legnagyobb sajnálatomra.


Záró
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 28.05.13 2:13

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub

Vissza az elejére Go down

Hell's Blood Pub

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Similar topics

-
» Genevieve Δ witch from hell
» True Blood - Inni és élni hagyni

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Külváros :: Szórakozóhelyek-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához