welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Crystal Haynes
 

Share| .

Hell's Blood Pub

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Nextdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 09.06.13 22:59

Adam

Adam biztosan nem is sejti, hogy mi fog rá várni a mai napon. Szükségem lenne rá, nem is gondolja mennyire, ezért is remélem hogy képtelen lenne nekem nemet mondani. Valójában egy nem szokványos szívességet szeretnék tőle kérni és még nem tudom hogyan is tudhatnám finoman közölni vele, hogy mégis milyen dologban kellene segédkeznie. Piszkosul remélem, hogy megy neki valamennyire a színészkedés, mert biztos vagyok abban, hogy szüleim kérdések tömkelegével fogják várni, amire megegyező választ is kellene adnunk. Szóval van még pár dolog amit nekünk egyeztetni kell, mert fenn áll a lebukás esélye is. Ezért is néztem ki egy csendes helyet, ahol eltudnánk beszélgeti egy forró kávé társaságában. Mindössze pár percet kellett csak várnom arra, hogy Adam is megérkezzen. Gondterhelten felsóhajtok és eldöntöm hogy mindent vagy semmit alapon már most elárulom neki szándékaimat, vagyis megpróbálkoznék vele.
- El sem tudod képzelni mennyire örülök annak, hogy szabaddá tudtad tenni magad. - Ideges vagyok, de azért halványan rámosolygok. Adam eddig nagyon is jól bánt velem és rosszul érzem magam azért, hogy ilyenre szeretném megkérni, de csak benne bízok meg, na meg azt is tudom, hogy ha valaki akkor Ő igazán elnyerné szüleim tetszését. Nyeltem egy nagyot mielőtt bele kezdenék.
- Először is szeretnék őszinte lenni veled és tudnod kell, hogy azért akartam ma veled találkozni, mert lenne egy kis hátsószándékom veled, persze csak akkor ha neked nincs ellenedre. - Nem vitt rá a lélek, hogy egyszerre mindent rázúdítsak. Ezért hirtelenjében csak ennyit árultam el neki, adok neki egy kis időt megbarátkozni a gondolattal.


Ruha
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 08.07.13 19:01

Mondanom se kell eléggé friss még ez a valami, ami kettőnk között van Blancaval. Nevezzük barátságnak. De ahhoz épp elég, hogy tudjam akar valamit, méghozzá nagyon. Más különben sem sürgette volna ennyire, hogy találkozzunk mondván, hogy beszélnünk kell. Bármikor beszélhetünk, de akár telefonon is közölhette volna velem mondanivalóját. Meghallgattam volna... és ez a titokzatosság. Semmit sem árult el azzal kapcsolatosan, hogy mégis miről szeretne velem beszélni. Nos, ez nekem vagy nagyon jót jelent vagy nagyon rosszat. Egyre több dolog van amiről nem beszélünk. Mondhatni csendes az egyetértés kettőnk között mostanság. Egyre több dolog kerül a " Minden, amiről nem beszélünk " mappába. De egyszer csak szót kell ejtenünk róla. Mindenesetre én türelmesen ki fogom várni azt a napot. Semmit sem fogok ráerőltetni, viszont hazudnék ha azt mondanám, hogy egy kicsit sem fúrja az oldalamat a kíváncsiság, hogy miről lehet szó. Mi lehet olyan fontos? Mert az kétségtelen, hogy fontos. Izgatottnak tűnt és kissé talán zavartnak.
Mégis csak sikerült néhány percet késnem pedig siettem. Ő pedig elképesztően gyönyörű, mint mindig. Ez is a terv része? Mert így már egész biztosan nem fogok tudni ellenállni neki. Előtte nem volt gyenge pontom. Hát most már van...

- De azért ugye nem kellett rám sokat várnod? - Ugyan nem erősségem a pontosság és néhány perc még igazán belefér, de azért szeretnék az illendőség határain belül mozogni.
- Jól látom? Idegesnek tűnsz. - Egyre kevésbé értem mire megy ki ez a játék. Azt persze egyből levettem, hogy kérni szeretne valamit, nem pedig a lelkét kiönteni. Abban amúgy sem vagyok jó. Ezért is bízom abban, hogy nem valamiféle tanácsot szeretne kérni tőlem, mert az ilyesmiben piszkosul önző vagyok.
- Nos hát akkor, ne kímélj! Hallgatlak... - Most már aztán tényleg érdekel mit is szeretne megosztani velem, de a látottakból ítélve kicsit sem lesz ínyemre a dolog. Mondjuk, hogy ehhez már többé-kevésbé hozzászoktam.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 09.07.13 5:08

Adam az egyetlen olyan férfi a világon akiben képes vagyok annyira megbízni, hogy efféle szívességet kérjek tőle. Jelenlegi helyzetben csak rá számíthatok és szeretném azt hinni ismerem már annyira, hogy nyugodt szívvel feltételezzem róla, hogy a segítségemre lesz ebben. Még én is beismerem, hogy vonzó férfi ami a külsejét illeti és intelligens is, ezekkel a tulajdonságaival pedig szüleimet percek alatt le tudná venni a lábukról. Ami pedig engem illet nem szívesen csapom be szüleimet, de ez kell ahhoz, hogy békén hagyjanak hát megteszem. Nem vágynak egy olyan gyerekre aki saját neméhez vonzódik, ezért minden erejükkel azon vannak, hogy egy férfi mellett lássanak. Ha Adam bele megy a kis cselszövésembe, akkor látni is fognak egy olyan férfi mellett aki minden kritériumoknak meg tudna felelni.
- Rád bármeddig képes lennék várni, de csak pár perce érkeztem én is. - Egy kis hízelgés nem árthat most. Ez a minimum amit megtehetek, de sokkal fogok neki tartózni előre érzem.
- Tökéletesen látod, ideges is vagyok mert egy olyan szívességet szeretnék tőled kérni ami cseppet sem hétköznapi. - Szempáromat egy pillanatra sem vettem le róla, érdeklődve fürkésztem arcát, de egyből felfedeztem kíváncsi tekintetét. Látszott rajta, hogy nem teljesen érti miért is hívtam ide, ezért is szeretnék minél előbb túlesni a nehezén és beavatni a részletekbe.
- Ami azt illeti fogalmam sincs ezt hogyan tudnám tálalni, ilyen szívességet még senkitől sem kértem. Tudom kétesélyes a dolog és szeretném már az elején tisztázni, hogy ha nem akarod nem kell megtenned, nem szeretnék semmit sem rád kényszeríteni. - Akár a könyörgésre is készen állnék, vagy a megvesztegetésre, mindenre képes lennék csak, hogy rábólintson.
- Röviden összefoglalva neked csak annyit kellene tenned, hogy eljönnél hozzám és szüleimmel megvacsoráznánk, de azt a látszatot kellene keltenünk, hogy mi egy pár vagyunk. - Nagy nehezen végre képes voltam a lényegre térni, innentől minden Adam reakcióján múlik.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 09.07.13 16:37

Érzem, hogy ez nem kicsit fog fájni az önérzetemnek és nem kicsit fogok ezzel ellent mondani a saját elveimnek ha beleegyezem. Más különbem nem tőlem kérne szívességet ha bárkitől megkaphatná, amit szeretne. De minden bizonnyal ez úttal ez nem így van. Akkor pedig főleg tudni szeretném méghozzá mi előbb, hogy miről van szó. Bízom benne, hogy tudok is majd segíteni neki. Végül is, mi olyasmit kérhetne ami nem volna számmora megoldható? Annyira kínos csak nem lehet, bár tény, hogy zavarban van. Aranyos. Viszont ha tudná mekkora igazságot mondott a mi előbb... Rád bármeddig képes lennék várni...
- Kínos esetleg?]- Csak rákérdeztem, mert szeretném minél előbb kihúzni belőle a lényeget. Nem szoktam hozzá ehhez a zavart kislányhoz- Én a nőt akarom látni, aki bátran előáll azzal, amit kérni szeretne tőlem lesz ami lesz alapon. Mikor mondtam én neki nemet? Aki mer az nyer.
- Blanca, csak bökd ki végre. Hidd el utána már sokkal könnyebb lesz. - Soha sem hallottam még ennyit magyarázkodni és őszintén még soha sem hallottam magyarázkodni. Nem értem. Talán kicsit sok is. De bármeddig is fogja folytatni, akkor sem fogom megérteni, mert semmit sem mond. Vajon hányszor próbálhatta el ezt a tükör előtt? Le is jegyzetelte valahová, hogy mit kell mondania és most az hiányzik? Könyörgöm, ez olyan gyerekes. Tudhatná már, hogy velem bármit megbeszélhet. Bármiről beszélhetünk akkor amikor csak szeretne és biztosra veheti, hogy meghallgatom és nem fogom elküldeni azzal, hogy most nem érek rá.
- Hm, szóval ha megcsókolnálak nem húzódnál el? - Csúszott ki a számon legelső gondolatom azt hiszem túl korán. Meglehet nem kellett volna, de már nem tudom visszaszívni, de legalább őszinte voltam, mert ezt gondoltam akkor amikor közölte velem mégis mit szeretne tőlem.
- Ne haragudj. Hangosan gondolkodtam. - Most én voltam zavarban egy pillanatig, de nem hiszem, hogy bármi újdonsággal szolgáltam volna a részére. Amúgy meg a lényeg az ez. Ha megcsókolnám a szülei előtt kénytelen volna viszonozni, mégsem tolhat el magától.
- Mégis miért van erre szükség? - Az okát a dolognak még mindig nem értem és tagadhatatlanul meglepett. Azt nem tudom, hogy én vagyok-e erre a legmegfelelőbb személy vagy csak egyszerűen nem tudott máshoz fordulni, de egyáltalán lényeges ez?
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 10.07.13 8:59

Még szép, hogy ideges vagyok, benne van minden reményem. Fogalmam sincs mi lenne velem, ha esetleg vissza utasítana. Ebben az ügyben tényleg nem tudok máshoz fordulni és szükségem van Adam segítségére. Izgatottság és aggódás lesz úrrá rajtam, amit próbálok előtte leplezni, látszólag kevés sikerrel.
- Beszélni is kínos róla, de még kivitelezni mennyire kínos fog lenni mindkettőnk számára. - Elég időm volt elgondolkozni a dolgom. Négyesben egy vacsora keretein belül ülünk az asztalnál, miközben szüleim kutakodó tekintete minket fürkész. Jól tudom, hogy gyanakodni fognak, de pont ezért nem szabad egyetlen hibát sem vétenünk. Természetesen kell viselkednünk, ha nem szeretnénk előttük lebukni. Ennek a színjátéknak tökéletesen kell működnie.
- Attól, hogy beavatlak nem leszünk túl a nehezén, sőt a neheze még hátra van. - Nagy nehezen mégis sikerült a lényegre térnem és megosztani vele, hogy miért is találkoztunk. Mondania sem kell mennyire őrültség amire kérem, csak rá kellene bólintania és megnyugtatnia, hogy mellettem áll.
- Ez még fel sem merült bennem, de nem húzódnék el. Elvégre ha szeretnénk tartani azt a látszatot hogy mi egy pár vagyunk, akkor elkerülhetetlen, hogy elcsattanjon közöttünk szüleim előtt pár csók. De nem kell túlzásba vinnünk, csak meggyőzőnek kell lennünk. Persze csak akkor, ha neked ez nem jelenet kellemetlenséget. - Sok mindent átgondoltam, de az fel sem merült bennem, hogy meg is kell csókolnom, de kénytelen leszek megtenni. Először biztosan szokatlan fog lenni, de mindennek ára van.
- Egyáltalán nem haragszok. Neked kellene haragudnod, hogy ilyesmibe belerángatlak. - Próbálok minél meggyőzőbb lenni, habár még nem is bólintott rá, de nagyon remélem hogy nem kapok nemleges választ.
- Mert a szülinapi vacsorámra beígértem, hogy elviszem magammal a barátomat, mert már besokkoltam attól, hogy mindig azon vannak, hogy valakivel összehozzanak. - Nekem pedig nincs kedvem megismerkedni egy újabb rámenős férfival, aki az asztal alatt végig a combomat fogdossa.
- Szeretnél egy főpróbát? Mármint ami a csókot illeti. - Nem szeretnék semmi váratlan meglepetést, ezért ha kell most is megcsókolnám, hogy szüleim előtt ne érezzem magam annyira feszengve.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 11.07.13 22:01

Gondolom mondanom se kell mennyire nem vagyok odáig a kínos helyzetektől. Az ilyen dolgokra általában odaszoktam figyelni és ha csak lehet mellőzöm őket. Mert ha valami túl kínos az soha sem lehet előnyös is egyben. De mégis... Mindkettőnk számára kínos lesz majd kivitelezni? Elképzelésem sincs mibe szeretne már megint magával rántani, de abban biztos vagyok, hogy inkább adnám a fejem egy újabb éjszakára bármelyik szórakozóhelyen, bár kétlem, hogy ő szeretne ismét sörben fürödni. Az az eset sem volt igazán kínos a számmora, inkább csak kicsit kellemetlen tekintve a körülményeket. Tudván, hogy vele sosem fogunk egyről a kettőre lépni. Így hát kénytelen vagyok ennyivel is beérni, a bizalmával. Azt hiszem nem túlzás ha azt állítom, hogy benne még soha egy nő sem tudott megbízni, amit teljes mértékben meg is értek. Ez viszont nem azt jelenti, hogy őt is cserben fogom hagyni majd, ellenkezőleg.
- De te annyival nyugodtabb leszel, nemde? - Mosolyodtam el lágyan. Kedves kis mosoly ez. Olyan többfunkciós. Hozzáteszem általában mindig hátsószándékot rejt, kivéve ez a helyzetet most. Ez most nagyon is őszinte. Még sosem láttam ilyen tanácstalannak? Mintha tényleg én volnék az utolsó ember, akihez fordulhat, amiben azért kételkedem egy egészen kicsit. Legfeljebb hisztizni láttam, de az még egész elviselhető.
- Blanca, ne feledkezzünk meg arról a tényről, hogy kettőnk közül még mindig te vagy az, aki a saját neméhez vonzódik. Nálam igen, eléggé gyakori, hogy más-más nőket csókolok meg. Nem értem számmora mégis mi volna ebben a kelletlenség? Nem inkább számodra volna zavarba ejtő? - Bízom benne, hogy ezzel most sikerült nem megbántanom. De ha már hitelesek akarunk lenni - és amennyire én tudom azok akarunk lenni - akkor véleményem szerint nagyon is fontos az, hogy őszinték legyünk egymással.
- Cica... Gondolom ha már belemegyek akkor ennyi még igazán belefér. Amikor a szüleid előtt megcsókollak majd, arról sem foglak percekkel előtte tájékoztatni, hogy felkészülhess rá. - Ez azért már gyerekes is volna. Még, hogy főpróba. Lesz itt főpróba, csak épp arról sem áll szándékomban szólni előtte.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 12.07.13 18:32

Azt hiszem besokkoltam a folytonos szentbesszétől amivel nap, mint nap szüleim kínoznak, ezért is határoztam úgy, hogy kell egy alibi pasi, aki elhiteti, hogy minden rendben van velem és olyan nő lettem, akire szüleim mindig is vágytak. Mert nem képesek elfogadni olyannak amilyen vagyok. Szeretnék ha egyszer egy férfival össze kötném az életemet, majd gyerekeket szülnék neki és hasonló közhelyek. Pedig nekem csak arra lenne szükségem, hogy elfogjanak olyannak amilyen vagyok és szeretném azt hinni, hogy Adam képes valamennyire elfogadni ilyennek. Vagy hatalmasat tévedek? Majd kiderül.
- Én majd csak akkor leszek nyugodt, ha rábólintasz arra, hogy segítesz nekem. - Minden adandó alkalmat megragadok arra, hogy tudassam vele mennyire szükségem van a segítségére. Bízok benne annyira, hogy beavassam szándékaimba és nagyon remélem nem fog visszautasítani.
- Valójában tényleg erről van szó, már elszoktam attól, hogy egy férfi csókol meg. Az pedig végképp különös, hogy úgy fogsz megcsókolni, hogy tisztában vagyok azzal, hogy csak szívességből teszed majd meg. - Még bele sem egyezett abba, hogy cinkosom lesz szüleim ellen kreált merényletben, de mégis úgy beszélek róla, mintha már tervelnénk a piszkos kis részleteket.
- Csak úgy vartáltanul megcsókolnál előttük? Semmiféle titkos kis jelünk nem lesz arra, hogy na majd most dobsz be a mély vízbe? - Valójában nem is tudom, hogy miért kerítek ekkora felhajtást pár csók végett, hiszen nem ez lesz az első alkalom, hogy férfit kell megcsókolnom, viszont jó régen volt már az, hogy nem velem egyneműnek ajkait faltam.
- Szóval akkor ezek szerint számíthatok rád? - Bájosan mosolyogtam még mindig rá, szerettem volna olyan meggyőző lenni, hogy még véletlenül se kapjak nemleges választ.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 13.07.13 18:45

Még mindig értelmetlennek tartom ezt az egész, na meg persze butaságnak is a részéről. Elvégre egy boldog párt nem csak ünnepnapokon szoktak együtt látni. Mégis kit akar ezzel becsapni? Önmagát veri át ha azt hiszi, hogy ez az egy este, vacsora a szüleivel majd mindent megváltoztat. Ellenkezőleg. Csak még több kérdésük lesz felé a kérdéses férfit illetően, majd ezt követően megjegyzik, hogy sűrűbben szeretnék látni az otthonukban egy szem lányukkal. Azt mégis hogyan gondolta kivitelezni? Mert tartok tőle, hogy abban már nem tudok segíteni még a legjobb szándékkal sem. Meglehet, hogy nem először van már a kezem ilyesmiben, de eddig még mindig jól jártam. Most viszont kénytelen leszek beérni néhány szájra puszival.
- Amennyiben csak erről az egy alkalomról van szó, segítek. Nem lesz gond. - Kiválóan tudok alakítani az úriembert. Udvarolni is megtanulok. A szülőkkel meg nem lesz gondom. Sokkal inkább az jelenthet majd problémát ha egymásról kérdeznek majd kettőnket. Az tényleg kínos lehet még. Roppant megnyerő tudok lenni. De azért ez mégis csak sok. Az amit én tudok róla egyáltalán nem hiszem, hogy a szülei is tudják róla.
- Ebben mi olyan különös? - Hiszen pontosan ő kér most rá, mégis különösnek tartja? Számmora nem lesz különös, sem új egy nőt megcsókolni. számmora mi sem természetesebb ennél, de őt majd nagyon is feszélyezni fogja. Zavarban lesz, ami egyelő a lebukással. De minimum a gyanakvással.
Tettem már meg nagyobb dolgokat különféle szívességből. Nem azon van a hangsúly, hogy mit teszel, hanem azon, hogy kiért teszed? Magadért? Másokért?

- Nem, nem lesz. - Feltételezem komoly kérdés volt és én a lehető legkomolyabban válaszoltam is. Szerintem egyszerűen csak el kéne engednie magát. Túl sokat stresszel ezen. Túl nagy feneket kerít ennek az egésznek.
- Mégis mi a dolgom? Párszor megcsókolni és elhitetni a szüleiddel, hogy én vagyok a lányuk számára a tökéletes férfii? Részemről nem gond. Te viszont jobban tennéd ha kicsivel előrébb is tekintenél és nem csak a jelenre gondolnál. - Ez csupán csak egy jó tanács volt, amit egyáltalán nem köteles megfogadni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 14.07.13 8:42

Hirtelen ez tűnt a legjobb megoldásnak, hogy felkérem Adamot, hogy segítsen szüleimet félrevezetni és ott még nem is tartok, hogy bele gondoljak ennek a vacsorának a következményeire. De amint kimondta, hogy egyetlen alkalomra kapható csak egyből bekapcsolt bennem a vészjelző. Nem lesz ez így jó.
- El sem tudod képzelni most mennyire imádlak. - Örömömben felpattanok eddigi helyemről, hogy kinyilvánítsam mennyire boldoggá tett egy apró puszival ami Adam arcán csattant. Viszonylag felszabadultabban ülök vissza eddigi helyemre, már nem érzem azt a feszélyezettséget mint eddig.
- Az a különös benne, hogy eddig senkit sem kellett arra kérnem, hogy szívességből csókoljon meg. Szóval érted, eddig aki megcsókolt az azért tette, mert vonzónak tartott és nem mert szépen kértem. - Most nem arra akarok célozni, hogy biztosan nem tart vonzónak, hanem arra, hogy ez a helyzet nagyon is más az eddigiekhez képest.
- Szóval bedobsz a mély vízbe. Ha már itt tartunk akkor tudnod kell rólam pár dolgot és nekem is rólad, hiszen szüleim nagyon kíváncsiak fognak lenni, és kérdezősködésük faggatásba fog átcsapni ahogy őket ismerem. - Túl sokat aggódtam a csók miatt és el is feledkeztem erről, pedig ezért jobban kellene aggódnom. Egyeztetnünk kell még pár dolgot, hogy ne bukjunk el egyetlen kérdésüknél sem.
- Tökéletesen rátapintottál a lényegre. Ennyit várnék el tőled. Ami pedig a jövőt illeti majd csak lesz valahogy. Ha végképp ráunok a színjátékra elköltözök és onnantól kezdve nem kell olyannak megjátszanom magam, aki sosem fogok lenni. - Ez a vele való kamu kapcsolatom arra lesz jó, hogy valamennyi időt nyerjek, aztán ha továbbra sem hagynak békén nem tudok mást tenni, mint végre saját lakást nézni magamnak messze a szüleim figyelő szempárjától.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 07.08.13 22:04

El sem tudom képzelni, hogy mi lesz ebből. Nem attól tartok, hogy kudarcot vallanánk, mert amennyiben ez rajtam áll, nem fogunk. Sokkal inkább a következmények miatt volna okunk némi aggodalomra. Ugyanis nem áll szándékomban ebből rendszert csinálni. Egyszeri esetről van szó. Nem fog csalódni. Nem lesz gond. De mi van abban az esetben ha a szülei számára túlságosan is szimpatikus leszek mondhatni a megfelelő férfi a lányuk mellé? Akkor mit fogunk csinálni? Továbbra sem tartom jó ötletnek, hogy ilyen módon szeretné félrevezetni a szüleit, de ha ő így látja jónak nekem nincs ebbe beleszólásom. Megteszem, amire megkért. Aztán ha majd beigazolódik a gyanúm, akkor is ráérünk majd ezen töprengeni.
- Én vonzónak tartalak. De természetesen tiszteletben tartom, hogy kettőnk között nem lehet több egyszerű barátságnál. - Tiszteletben tartom. Nem, nem törődtem bele. Elfogadni sem tudom. ez egyszerűen nem lehet igaz. Nem teheti ezt velem. Tudom, hogy megérdemlem. De miért pont vele állnak bosszút rajtam a fentiek? Soha életemben nem láttam még ilyen álomszép nőt. Nem, még az álmaimban sem.
- Áh, értem. Szóval végre abba is belegondoltál, hogy mi lesz abban az esetben ha a mi kis színjátékunk túl jól fog sikerülni? - Na és mégis miből fogja fizetni a lakbért? Mert gondolom jelenleg még a szülei tartják el. Nem említette, hogy lenne munkahelye. Ennek így nincs értelme.
- Nos, néhány mondatban vázolva. Az édesanyám meghalt évekkel ezelőtt. Mondhatni, hogy ő tartotta össze a családunkat, ami így magától értetődően széthullott. Mivel nem igazán volt ínyemre az új húsi így amint módomban állt elköltöztem. Jut eszembe börtönőr vagyok a helyi fegyházban. De ha lehet ezt inkább hagyjuk ki szerintem. - Nos, én azt hiszem a legfontosabbat már tudom róla, mégis itt vagyok vele. De persze ezen felül még bármi érdekel. Bármi, amit megszeretne osztani velem.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 08.08.13 0:11

Tényleg azt hiszem, hogy elment az eszem. Ilyen esztelenségbe csak én vagyok képes bele vágni és még magammal rángatom ebbe a cselszövésbe Adamot is. Tényleg nem tudom, hogy ebből mi fog lenni, de csak az lebeg a szemem előtt, hogy az első találkozást szüleimmel ne rontsuk el túlságosan és legyünk a lehető leghihetőbbek és ha az kell hozzá még előttük képes vagyok vele csókolózni is. Végül is pár elcsattanó csókban még nincs semmi különös.
- Amit nagyon is értékelek. Nem szeretném ha azért megromlana közöttünk a barátság ha te hirtelen elkezdenél felém közeledni, hiszen annyi nő van még akit megkaphatnál, mi maradjunk csak barátok úgy a legegyszerűbb. - Abszurd lenne, ha egyszer egy szép napon kiderül, hogy én kellenék neki. Én hiszek a fiú és lány közötti barátságban és Adam amúgy is nagyon parti képes pasas, gondolom sok nő gondolkodás nélkül oda szokta vetni elé magát, neki csak válogatnia kell a felhozatalból.
- Ezen majd ráérek akkor gondolkozni, hiszen még mindig kétesélyes a dolog, vagy elbukunk vagy tényleg túl jól fogjuk alakítani. - Bőven elég lesz akkor aggódni ezen, ha tényleg bekövetkezik a baj, előre nem szeretnék ezen idegeskedni, mert az csak árt a szépségemnek.
- Sajnálom anyukádat, de legfőképp azt, hogy nem tudhatja milyen csodálatos lett a fia. - Halványan mosolyogtam rá, mindig is feszélyezve éreztem magam az ilyen témától, mert a halál sosem mókás.
- Na és mit fogunk abban az esetben mondani, ha arról érdeklődnének, hogy hogyan találkoztunk egymással? - Mert ugye az első találkozás mindig emlékezetes, de az igazsággal mégsem állhatunk oda eléjük, hogy megismertük egymást a kasszához való sorban állás közben aztán csak úgy ismeretlenül felhívtam magamhoz.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 08.08.13 22:05

Úgy a legegyszerűbb valamint a legkönnyebb is. De az az igazság, hogy én sosem szerettem a könnyebbik utat választani, mert ami könnyen jön, az tudni illik könnyen is megy és általában nem szokott időt pocsékolni a búcsúzásra. Annyi nő van még, akit megkaphatnék. Tény és való. Na de még milyen könnyen... Milyen ironikus. Nekem mégis pont az a nő kell, akit soha sem kaphatok meg. Ő sosem fog úgy nézni rám. Mindig csak úgy fog rám tekinteni mint egy barátra. Nekem viszont fogalmam sincs arról, hogy meddig fogom ezt bírni. Tényleg nem szeretném ha amiatt romlana meg a kapcsolatunk, mert én nem bírtam magammal, de hát mégis meddig kellene játszanom a hülyét és lepleznem, titkolnom a nyilvánvalót, amiről már még a vaknak is tudomása van, csak épp ő nem képes észrevenni?
- Nem fogunk belebukni. Gondom lesz rá. Tudod Blanca én már nem először vacsorázom az állítólagos barátnőm családjánál. - Számmora nincs ebben semmi különös. Így nem is lesz ezzel probléma. Tudom már mit kell tennem. Mit szeretnének hallani tőlem, hogy el legyenek bűvölve. Tiszta sor. Menni fog... A többi viszont már nem az én saram lest, abban az esetben ha túl jól sikerülni a közös este és több alkalommal is szívesen látnának az otthonukban, mert általában ez szokott történni. Akkor mit fogunk csinálni? Mihez fogunk kezdeni?
- Gondolom az igazat. - Vontam meg a vállamat. Nem hiszem, hogy mindenben ferdítenünk kéne. Azért valamiben lehetnénk őszinték is. A megismerkedésünkben pedig szerintem nem volt semmi különös, amiért hazudnunk kellene.
- Szeretnéd, hogy vázoljam az én szemszögemből? - Szerintem ebben az egy dologban tényleg mondhatnánk igazat is. Lesz éppen elég dolog, amit majd kiszínezünk és átírunk kicsit.
- Ha nem tévedek a szüleid nem tudnak a pikáns kis elfoglaltságodról... - Értem ezt arra a kis filmre, amit volt szerencsém megnézni, aminek következtében a palacsinta is majd a torkomon akadt.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 10.08.13 5:47

Tőle nagyszerűbb barátot el sem tudnék képzelni, habár ez a kis kérésem minden barátság határait feszegetné, tekintve hogy nagyon nagy esély van arra, hogy szüleim előtt el kellene csattannia közöttünk pár apró csóknak. Már azért is, hogy hihető legyen, hogy mi tényleg egy pár vagyunk a hatás kedvééért úgy is kellene viselkednünk máskülönben gyanúsak lennénk és saját magunkat buktatnánk le, amit persze nem akarok. Ha valamibe bele kezdek azt szeretem tökéletesen csinálni és ezt is úgy akarom véghez vinni. Hajlamos vagyok túltervezni, komplikálni mindent, de azért most nem esek túlzásokba, hagyni fogom hogy legyenek spontán megmozdulások is, hogy ne tűnjön betanultnak.
- Ha te mondod elhiszem. - Mármint nem azt, hogy nem ez lesz az első ilyen vacsorája, hanem azt, hogy nem fogunk lebukni, mert tényleg nagyon nem szeretnék beégni szüleim előtt.
- El akarod nekik mesélni a boltos történetet? De ugye leszel olyan tapintatos, hogy pár apró kis részletet kifelejtesz belőle? - Remélem nem esek bele a saját csapdámba és nem fogja Adam ellenem felhasználni a helyzetet és nem fog kínos dolgokkal előállni.
- Nos, hallgatlak. - Érdekel mit tudna még mondani, hát ha valamit fel is tudunk belőle használni, mert valamennyire egyeztetnünk kell, hogy ne ütközzünk ellentmondásokba.
- Arra az egyszeri esetre gondolsz? Mert tényleg csak egyszer fordult elő és nem tudnak róla és nagyon szeretném ha ez így is maradna. - Újfent elővettem kérlelő tekintetemet. Anyámnak biztosan le is állna a szíve, ha megtudná hogy felvétel is készül arról ahogy a lánya más nővel szórakozik, mert még a gondolattal sem képes megbarátkozni, nemhogy még egy felvétellel is.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 28.08.13 14:44

- Nos, a mi kis történetünk roppant egyszerű és köznapi. Egy átmulatott éjszaka után futottunk össze egy kis boltban. De abban a pillanatban, amint megpillantottam Blancat azt is elfelejtettem, hogy tulajdonképpen mit szerettem volna... Onnantól fogva már csak beszélni akartam vele. Úgy éreztem, hogy muszáj megszólítanom, hogy meg kell ismernem ezt a gyönyörű lányt, mert eddig soha hozzá foghatót nem láttam még... Beszélgetni kezdtünk majd elhívott ide reggelizni. Palacsintát sütöttünk, ami megjegyzem nagyon finom volt. Biztosan az édesanyjától tanulta. Nos, elég nyálas és tenyérbemászó volt? Bár tudom nem voltam az igazi. Még gyakorolnom kell. Szerinted? Vagy inkább azt kellene részleteznem, hogy milyen nagyon elnyerte a tetszésemet a feneked abban a feszes nadrágban? - Kérdeztem nevetve. Elvégre megoldható. De szinte alig tudtam előadni a kis műsoromat nevetés nélkül. Fogalmam sincs mik azok a bizonyos részletek, amiket tanácsosabb volna kihagynunk, de gondolom majd most a tudtomra adja őket. Egyébként pedig a felét sem mondtam el mindannak, amit valójában kellett volna és igaz volt. De hát ez az egész vacsora egy nagy hazugságon fog alapulni leszámítva persze a szülinapost. Tényleg, még ki kell találnom valamit mivel lephetném meg. Úgy hiszem az is elég meglepő lesz ha sikerül maradéktalanul sikert alkotnunk, hogy utána hogyan tovább azt teljesen rábízom. Én a feladat magamra eső részét elvégzem a szívességnek. De nem hinném, hogy ezen felül tudnék neki segíteni. Ő pedig láthatóan semmiképp sem szeretné szüleivel megosztani az igazságot.
- Megnyugodhatsz, tőlem nem fogják megtudni. Nem szeretem túlbonyolítani a dolgokat és olyasmibe avatkozni amihez egyébként semmi közöm és ez is egyszeri esetnek tekinthető, nemde? De akkor elárulnád, hogy miért csináltad, csináltátok? - Számmora ez még mindig felfoghatatlan, hol ott én pontosan tudom, hogy mit láttam. Ellenben az ő szülei még csak nem is sejtik.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 29.08.13 7:05

Türelmesen hallgattam végig Adam szavait, habár közben azon merengtem mennyire gondolja ezt komolyan. Mármint ez túl szép és jó, vagy csak talán nem merem elhinni amit mond.
- Ez nagyon meggyőző volt, sőt ha így adod elő nekik akkor biztosra veszem, hogy minden egyes szavadat el fogják hinni. - Most már nem izgulok annyira, mint a legelején. Ha valaki el fogja rontani az inkább én leszek, mert Adam nagyon is jó színésznek tűnik. Már lelki szemeim előtt látom, hogy anyám mennyire oda fog lenni érte, apu nehezebb eset, de ha elég kitartó, akkor neki is be fogja lopni magát a szívébe. Csak azaz egy alkalom menjen tökéletesen, aztán pedig ráérek kitervelni mi legyen a jövőben. Nem akarom mindig Adamot elővenni ilyenkor és a segítségét kérni, de már annyira elegem van szüleim lelki terrorjából.
- Jézusom! Ha már mindenképpen meg szeretnéd említeni az alakomat inkább csak mondj olyat, hogy "látom Blanca kitől örökölte az alakját" mert szüleim nagyon is prűdek, szóval vissza kell fognunk magunkat. - Anyám le is fordulna a székről, ha Adam olyat mondana, hogy a feszes fenekem nyerte el tetszését, apám pedig kitekerné a nyakát valószínűleg. De akkor nem lesz semmi baj, ha szépen szolidan, visszafogottan viselkedünk, mellőzve minden trágár szót, vagy kínos kifejezést.
- Nem is tudom, csak szeretek mindent kipróbálni. Nem akarok úgy meghalni, hogy az ég világon semmihez sem volt bátorságom, tudom hiba volt, de mégis gazdagabb lettem egy tapasztalattal. Te sosem csináltál semmi őrültséget? - Ha gondolja el is ítélhet azért mert van egy pikáns felvételem, de nem hinném hogy bármi olyat elkövettem amit még előttem senki sem. Én is csak egy vagyok a sok közül, egy nő aki nem fél őrültségeket tenni, még ha később nagyon is megbánja tetteit.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 30.08.13 14:21

Természetes, hogy minden egyes szavamat elfogják hinni, hiszen minden egyes szó, amit mondani fogok igaz fog lenni az utolsó betűig. De persze erről neki nem kell tudnia és amennyiben és amíg ez rajtam múlik nem is fogja megtudni. Legalább is amíg tudom szeretném elkerülni a csalódást... Mert láthatóan az Ő részéről ez tényleg csak barátság, semmi több. Én meg próbálom ezt elfogadni. Nem gondolni rá annyit abban bízva, hogy az idő majd minden problémámat megoldja helyettem, mint eddig is. Ha nem akartam tudomást venni valamiről hát figyelmen kívül hagytam idővel pedig el is múlt ez az érzés mintha soha ott sem lett volna. Nincs más dolgom csak találni valakit, akiben hasonlóképp megtetszik valami. Ezzel már csak annyi a probléma, hogy benne nem csak valami tetszett meg mint például a feneke, hanem minden.
- Volt már rosszabb is... Nem jelent gondot. Gondolom az apád meg is ölne ha a lánya fenekéről kezdenék beszélni. - Azt hiszem ez így is a normális. Számtalan ilyen vacsorán voltam már, unalmasabbnál unalmasabbakon. De ez most más lesz. Bár így sincs kizárva, hogy Blanca egy néhányszor majd sípcsonton rúg az asztal alatt.
- Csupán csak érdeklődtem, hiszen ezt még soha egy nőtől sem állt módomban megkérdezni. Ha úgy tetszik kíváncsi voltam... - Ezzel nem a válaszadás alól akartam kibújni. Bevallom kicsit tényleg mozgatta a fantáziámat, hogy vajon mi vette rá arra a felvételre. Na és a szőkeséget? A legutóbb sem volt túl jó színben és azóta sem beszéltünk róla.
- Volna még valami? Mert ha nem, akkor lenne még egy kis dolgom a vacsora előtt. Neked pedig nem kellene már készülődni? - Fogalmam sincs mivel fogom még meglepni és amit azt illeti kicsit időszűkében vagyunk már. Ami pedig a másik dolog, hogy a szüleihez is most először lesz szerencsém, de mostanára ez már jelent akadályt. Kimondottan előnyösnek tekintem, hogy a legutóbb szemügyre vettem a bárszekrényt, mivel ha jó láttam az édesapjának igen jó ízlése van.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 31.08.13 6:37

Még mindig van bennem egy kis félelemérzet, de nagyon is meg tudok bízni Adamban, szóval ha mellettem fog lenni biztosra veszem, hogy ketten képesek leszünk arra, hogy túléljük azt a bizonyos vacsorát, ahol szüleimnek kell megfelelnünk. Őszintén nem tudom mikor volt az utolsó eset mikor úgymond férfit hoztam haza, ezért biztosan túlságosan gyanakodni fognak, de ha fenn tudjuk tartani a megbeszélteket akkor nem lesz gond.
- Elég nagy a valószínűsége, de szeretném ha életben maradnál. - Próbálom a legrosszabb eshetőségekre is felkészíteni, minden rendben fog menni csak bízzunk egy kicsit magunkban. Erősen remélem, hogy Adam nem fog kínos helyzetbe hozni, amivel megpróbálná megbosszulni azt, hogy ilyen helyzetbe kevertem bele. Bízok benne, mégis tartok attól, hogy mókás kedvében fog lenni és túl jól fogja alakítani a barátom szerepét.
- Felszabadító érzés valami olyat tenni amit a társadalom nem néz jó szemmel, egyszer te is próbáld ki. - Nem rajongok a szabályokért, hacsak nem én hozhatom őket. Szeretek új dolgokat kipróbálni, kísérletezgetni mert nem is olyan sokára már ráncos és csúnya leszek, akkor pedig már sajnálhatom, hogy annyi mindent elszalasztottam.
- Azt hiszem mindent megbeszéltünk amit meg kellett. - Ha pedig valamit kihagytunk majd rögtönözünk, csak el ne szúrjuk.
- Most hogy így mondod, biztosan sok időbe fog telni mire valami tűrhető kinézetet összehozok. - Nem tudom még mit vegyek fel, milyen sminkem legyen és azt sem, hogy mit kezdjek a hajammal. Kész katasztrófa!
- Kérlek legyél pontos. - Keltem is fel eddigi helyemről és ha már mindent megbeszéltünk egymással akkor indulnék is.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 31.08.13 14:34

- Mást sem teszek... Látta még valaki rajtam illetve rajtunk kívül azt a felvételt? - Rendben. Én is csináltam őrült dolgokat, követtem el hibákat mert azt akartam és igaza van... Pokolian jó érzés valami olyasmit tenni, amit a társadalom nem néz jó szemmel mégis élvezhető. De ugyan akkor én nem csináltam kisfilmet belőle. Ahogyan azt sem hiszem, hogy csak emiatt kezdett el a saját neméhez vonzódni, ami már magában ellent mond a közösségi normáknak. De azt még mindig nem tudom, hogy ezt nekem miért kellett látnom? Mert így minden csak sokkal rosszabb és nehezebb lett. Komolyan, el kellene felejtenem mindazt, amit láttam. De egyáltalán lehetséges ez? Akkor valamiképp túl nagy hatással volt rám a dolog és nem gondolom, hogy kizárólag a másnaposságom miatt. De a saját szemszögemből nézve a dolgot... Egy roppant vonzó nő mutatott nekem egy felvételt, amelyen egy másik hasonlóan vonzó szőkeséggel, hogy úgy mondjam elég közeli kapcsolatot alakítottak ki egymással. Mégis mit kellene szólnom mindehhez? Leszámítva, hogy nyálam nem maradt a végére... Azért mégsem volt felkészülve rá, hogy egy felnőtt filmben fogom viszontlátni a reggeli palacsintám fölött.
- Tűrhető? Te most viccelsz? Ezt inkább meg sem hallottam. Biztosan nagyon elragadó leszel. - Azt hiszem kezdem magam beleélni a szerepembe, csak nehogy a végén pofára essek, már pedig ez fog történni és csúnya lesz. Őszintén szólva nem szeretem magam megjátszani, hiszen olykor az igazság sokkal fájdalmasabb tud lenni a hazugságnál. Még akkor sem könnyű vagy akár egyszerű, amire kér, ha még csak az igazat is kell mondanom. Különösen azért nem könnyű... Tényleg tartok egy kicsit attól, hogy túl jól fog végződni ez a vacsora.
- Az leszek. - Keltem fel addigi helyemről... Jobban mondva volna még valami. Közelebb léptem hozzá majd lassan kezdtem el húzni magam felé. Végül pedig mindkét kezem a derekára csúsztattam és finoman megcsókoltam.
- Hát akkor viszlát este. - Úgy vélem a mi kis "főpróbánk" különösen is jól sikerült. Nehezemre esett őt elengedni. Kezeim lassan lecsúsztak a derekáról majd ha nincs más, akkor ideje indulni. Még sok dolgunk van.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 01.09.13 1:03

Pár apró másodpercig gyorsan átgondoltam, de nem hinném hogy látta volna bárki is, vagy hogy lenne még egy felvétel valahol, maximum azok látták akik ott voltak a forgatáson és szemtanúk voltak.
- Nem hiszem, vagyis nagyon remélem, hogy nem. Tudtommal én vagyok az egyetlen példány tulajdonosa és ez így is fog maradni. - Nem mondom, hogy nem gondolkodtam el azon, hogy megsemmisítem, de akkor mindig eszembe jutott, hogy azon a videón annyira jól nézek ki, habár pornográf, de mégis biztosan öreg, ráncos koromban jó lesz visszanézni és csodálkozni azon régen a bőr mennyire feszült rajtam.
- Aranyos, hogy ennyire elfogult vagy velem szemben. - Időre van szükségem, hogy olyan külsőm legyen, hogy azt mondják akik rám néznek, hogy hű, valaki most lépett le a címlapról olyan gyönyörű. Jó ilyet ritkán mondanak, de azért törekedhetek a számomra tökéletes külsőre.
Mint egy lassított felvétel olyan volt az egész és én csak hagytam, hogy magához húzzon. Annyira hirtelen ért a dolog, hogy ösztönösen visszacsókoltam. Megszólalni sem tudtam utána, csak megvártam, hogy kisétáljon, majd miután sikerült a történtek után valamennyire össze szednem és meggyőznöm magam, hogy nem is volt annyira jó a csók, mint valójában fogtam magam és elindultam, hogy előkészítsek mindent a kis színjátékunkhoz.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 01.09.13 1:04

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 09.09.13 19:05

Daniel

- Esküszöm, még egy terepgyakorlat, és le leszek rokkantosítva még a pályafutásom kezdete előtt- nyögök fel fájdalmasan, miközben telefonon keresztül hisztizek egy sort Aidennek. Az egyetlen pozitívum, hogy kivételesen Vegas mellett folyt az "esemény", így nem kell messze lennem Shirleytől. A baj csak az, hogy haza se mehetek, elvégre.. mégis csak egy bentlakásos suliba járok... Franciaországba. Igen, hazudnom kell a tulajdon nővéremnek, csak mert ez a szabály. Még mindig utálom apámat, amiért akaratomon kívül rángatott be ebbe.
A kocsi egészen a hotelig visz, ahol megszállok. És már megint ez a kellemetlen recepciós.
- Jó estét, kérném az 506-os kulcsát, meg egy csontkovácsot- a férfi összevont szemöldökkel mered rám, majd lemondóan megcsóválja a fejét.
- Esetleg egy félmeztelen Brad Pitt?- kérdezem reménykedve, mire megtörik a jég. A morcos férfi mosolyogva nyújtja át nekem a kulcsot, persze nemhogy Brad Pitt, még csak félmeztelen pasi sincs a közelben.
- Hát, ez se az én napom- vonok vállat, majd szabályosa felkúszok a lakosztályomig, hogy ott egy jó meleg fürdőt vehessek, meg be pár Aspirint, holott... tényleg javamra szolgálna egy csontkovács, mert ezt a "Spiderman módjára ugráljunk a háztetőkön" dolgot, nem az én törékeny alkatomnak találták ki. De legalább nem tört el semmim, hurrá, éljen a pozitív hozzáállás.

A szomszéd pubba megyek "relaxálni", mert fáj bevallanom, messzebb nem hiszem, hogy el tudnék jutni, ott meg már a nevem is tudják. Hát persze, ha valaki már lassan két hónapja rendszeres vendége... azt megjegyzik maguknak az emberek.
- Hello Al, csak a szokásosat- dobom fel magam az egyik bár székre, majd ujjaimmal dobolva az asztalon várom, hogy kézhez kapjam a koktélom.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 09.09.13 20:04

Azta! Régen kápráztatott el nő annyira, mint ez a... Nos, fogalmam sincs, hogy hívják. Pedig bemutatkozott, amikor az első italt fizettem neki, de a fene se jegyezte meg. A második körnél már a fél életét elmesélte nekem, amiből én csak annyit fogtam fel, hogy táncosként dolgozik valahol itt, Vegasban. Ennyi nekem elég is volt ahhoz, hogy jobban bedobjam magam. Ha az a barna, szinte fekete göndör haj nem lett volna elég, akkor ott volt a teste, amit alig takart ruha. Nem kicsit kötötte le a figyelmem, őt pedig nem igazán zavarta, hogy rohadtul nem a szemeit néztem, amíg beszélt.
Mondanom sem kell, könnyű volt magammal vinni hátra. Először a mosdó volt a cél, de nem jutottunk el addig. Én pedig nem vagyok szégyellős. Jó nekem a sötét folyosó is. Mivel még nem voltunk benne annyira az éjszakában, csak mi voltunk ennyire beindulva. Ott estünk egymásnak. Én a szokásos heves, kissé durva mozdulatokkal. Persze ő egész végig próbált csitítani és arra biztatni, hogy legyek egy kicsit gyengédebb vele, de aztán csak feladja. Még szerencse. Rontott volna az élvezeten, ha egész végig őt kellett volna hallgatnom.
Most pedig, hogy ott zihálok mellette, már nem érdekel, hogy mit csinál. Ahogy az sem tud zavarni, hogy nagyon is csúnyán káromkodik. Próbálom csillapítani a testem és a lehető leghamarabb megszabadulni tőle. De úgy tűnik, hogy nem akar nyugtot hagyni nekem. Kiabál és kiabál. Valami számomra ismeretlen nyelven.
- Most mi van? - kérdezem meg én is felemelve a hangom és úgy tolom el magam, hogy a folyosó két szemközti falánál álljunk.
Onnan nézek rá, miközben a nadrágom igazítom. Majd az ingem és a nyakkendőm is elsimítom, miközben fél szemem rajta tartom. Végre úgy kezd beszélni, hogy már én is értsem. Legalábbis a szavakat. De azon kívül, hogy mi baja van?!
- Milyen határról hablatyolsz? Milyen átkelés? Mi a f*sz ütött beléd? - ráncolom a homlokom, mire ő tovább magyaráz.
Végül csak megértem, hogy mi baja van. Ennyi az egész? Ezért csap akkor lármát? Mert csak én mentem el, de ő nem? Ha rendesen beszélni a nyelvet, már elsőre is megértettem volna, hogy miért hisztizik.
- Ez már igazán nem az én bajom, kis szívem - mondom neki, ahogy mosolyra húzódik a szám.
Elsiet. Káromkodik és a határos dumát mondja folyamatosan. Nem kevesen néznek utána. De én csak vigyorgok és amint találok egy tükröt, ami előtt meggyőződök arról, hogy rendben van a ruhám, már lépek is vissza a pulthoz. Még az otthagyott söröm sem melegedett meg túlságosan ennyi idő alatt. Kell ennél több a boldogsághoz?
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 03.01.14 14:34

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
94
Join date :
2013. Jan. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 03.01.14 20:06

Audrey Brighton


Azt hiszem nekem is kijár a rengeteg munkám mellett egy kis szórakozás. Akárhogy is nézzük, fiatal vagyok még ahhoz, hogy csak a munkámnak éljek. Olykor nehezemre esik nem azt várni a nap végén, hogy mikor eshetek be végre az ágyba egy kiadós alvásra, de vannak napok, mikor rá tudom venni magam az éjszakai életre. Vegas pedig az éjszakai élet fellegvára. Itt akkor indul be az élet, mikor lemegy a nap, és a neontáblák fénye ragyogja be a várost. Ilyenkor a látvány egészen elképesztő, szó szerint turistavonzó, de az itteniek már túlságosan hozzá szoktak ehhez a látképhez, hogy valójában értékelni tudják a város valódi szépségét. Ahogy már nekem sem akkora durranás látni a kivilágított várost, ahol egymás hegyén-hátán állnak a szórakozóhelyek. Bőség zavara, ami leginkább jellemző erre, ezért nem is gondolkozok túl sokat azon, hogy melyik helyre tévedjek be, csak találomra választok egyet. Belépve pont olyannak látszik, mint a többi ehhez hasonló pub, semmi extra nincs benne, de ha a whisky iható minőségű lesz és nem valami felvizezett lötty, akkor már is megérte maradni. Egyből kinéztem magamnak a bárpultnál egy helyet. Nem zavartatva magam ültem le meg sem kérdezve a szomszédos széken ülő nőt, hogy foglalt-e a hely? Azért ilyenkor már az efféle formaságok engem is elkerülnek. De mielőtt teljesen kiszáradnék rendelek gyorsan egy pohár whiskyt a csapostól. Vegasban már csak ilyenek az emberek, oda ülnek kérdezés nélkül egymás mellé, de az ennek a szépsége, hogy sosem tudod, hogy kit sodor melléd az élet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub 31.03.14 9:07

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Hell's Blood Pub

Vissza az elejére Go down

Hell's Blood Pub

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
4 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Külváros :: Szórakozóhelyek-