welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Simon Whitlock
 
Hayley Woodson
 
Maya Sandoval
 
Freya N. Bosworth
 
Liana H. Jones
 
Bastian Montgomery
 
Cassidy Mia Abrams
 
Cassandra Drescher
 
Dylan Hanning
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Jason szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Jason szobája 25.10.12 18:08

***
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Jason szobája 25.10.12 18:52

A düh úgy fortyog bennem a véremmel együtt, mintha az ereimben nem is vér, hanem forró, felhevített láva folydogálna és éppen kitörni készülne belőlem. Már az ellenemre volt, hogy velem kellett jönnie -hiszen akármennyire is nem szeretném,ő a személyi testőröm és kötelessége a nyomomban loholnia, mint egy jól idomított pincsinek-, de, hogy még a szórakozásomat is elrontja! Nos, ez már -akárhogy is nézzük-, több a soknál! Ha jól tudom, az aligha szerepel a munkaköri leírásában, hogy elrontsa a szórakozásomat minden egyes alkalommal, akárhányszor csak kimozdulok. Amikor kicsit plázázni megyek Candiceékkal, biztos, hogy rájuk, mint társaságra nem számíthatok. Túlságosan is leszokta kötni őket Jason feléjük intézett bókjai, és az, hogy versengjenek a pasi figyelméért, én pedig kezdjek magammal amit akarok, mi? Na, jó vicc! És ami a legrosszabb, hogy ez a Gigoló még élvezi is, ha figyelmet szentelnek neki a nők, és kéje kedve szerint flörtölhet minden egyes vele szembejövővel. Persze, nem mintha igényelném a figyelmét, csak... Kiérve a kocsihoz, a következő kézelkapásra az összes, eddig felgyülemlett feszültségem, mérgem kirobban belőlem, mintha csak egy időzített bomba lennék, vagy megnyomtak volna rajtam egy gombot, aminek az lett a következménye, hogy tenyerem egy jókorát csattant az egyébként helyes arcán. Nos, azt kell, hogy mondjam, kár volt érte, de így jár az, aki nem a megfelelő tisztelettel bánik és beszél az "úrnőjével".
-Na, mi van? Erre már nem mondasz semmit? - Kiabálok utána felhorkanva egy aljas félmosollyal az arcomon, és mikor feltűnik, hogy a parkolóban nem egy szempár rám szegeződik és néhány ember még össze is súg a hátam mögött, az eddigieknél is idegesebb leszek és magam mellett ökölbe szorított kezekkel, trappogó, egyáltalán nem nőies léptekkel én is oda megyek a kocsihoz és miután beülök, nagy erővel csapom be az ajtaját, villámokat szóró szemekkel várva az indulást, ami ezer szerencse, hogy hamar be is következik. Az út alatt egy árva szót sem szólunk egymáshoz, amit nem is bánok. Teljesen belesüppedve az ülésbe, az ablakon bámulok kifelé, ameddig be nem gurulunk a villa udvarába, ahol alighogy kikapcsolom az övem, ő már csapja is be a kocsiajtót.
-Hé, az az előírás, hogy meg kell várnod te barom! Mi van, ha valahonnan figyelnek minket és pont akkor lőnek le, amikor nem vagy itt? - Engedem szabadjára a hangom, miközben már én is csapom be a kocsiajtót. Mire elérek az ajtóig vezető kiépített járdára, addigra Jasonnek már nyoma sincs. Dühömben újból megszaporázom a lépteimet, de mikor bokám félre bicsaklik a cipőben, lerugdosom magamról az egyébként nagyon is drága lábbelit, és kezeimbe fogva viszem őket tovább, így trappolva be a hallba,ahol cipőim szanaszét kezdenek el szálldosni. Majd a cselédek összeszedik! Valamiért fizetni kell azt a pór népet! Különben is, jelenleg fontosbb dolgom is van annál, minthogy a renddel és tisztasággal törődjek.
-Ha egyszer felérek, biztos lehetsz benne, hogy nem a fejedet fogom letekerni a nyakadról... - Szitkozódom, ahogy mezítláb kocogok fel a lépcsőn, aztán a folyosón elfordulok balra és teljes erőmből dörömbölni kezdek az uraság szobaajtaján.
-Nyisd ki! - Sipítom, úgy hogy még az emelet is beleremeg.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Jason szobája 25.10.12 19:47

- Idióta p**a, ahelyett, hogy örülne, hogy leszedtem róla azt a barmot, még volt képe felpofozni mindenki előtt. Megőrülök ettől a nőtől, nem igaz, hogy lehet valaki ennyire elkényeztetett, hisztis p**a? - Káromkodást nem mellőzve dünnyögtem, miután beléptem a szobámba és becsukódott mögöttem az ajtó. Cipőimet egyből lerúgtam, közben felnyomtam a villanyt, s kibújtam a dzsekimből, amit a fogasra akasztottam, majd zokniban lépkedtem oda az ágyamhoz, felemeltem a távirányítót, bekapcsoltam a tévét, s vetettem egy pillantást a képernyőre, ahol micsoda véletlen, hogy egy reklámban épp Sabrie arca pillantott vissza rám.
- Vigyorogj csak teee - Idegesen el is kapcsoltam egy mese csatornára, majd visszaejtettem a távirányítót az ágyamra, kicsatoltam az övemet, és elkezdtem levetkőzni. A fürdőbe lépve megengedtem a zuhanyt, s míg a víz felmelegedett, addig leraktam a ruháimat , aztán beléptem a zuhany alá, de alig csak öt percet állhattam a víz alatt, amikor felfigyeltem a sipítozásra az ajtóm előtt.
- Jól van, megyek már..- Dünnyögve léptem ki a zuhany alól, kicsit beletúrtam a hajamba, összeborzoltam, hogy ne legyen annyira vizes, majd egy törölközőt csavartam a derekam köré és visszasétáltam a szobaajtómhoz, amit a negyedik ajtódübörgés után ki is nyitottam.
- Mi a problémád? - Pillantottam rá, miközben egyik kezemmel megdörgöltem a mellkasom, mivel egy végig gördülő vízcsepp csikizte a bőrömet. XD
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Jason szobája 25.10.12 20:24

A haza felé vezető út most sokkal rövidebbnek tűnt, mint amikor elindultunk. Talán csak azért, mert bőven átlépte a sebességkorlátot ezzel a vadállat vezetésével. Már csak ezért is köphetném apámnak! Védelmeznie kéne a munkáltatójának az egyetlen, csöpp kis virágszálát, ehelyett ő majdnem 200-al hajt a zsúfolt úton, mintha legalábbis olyan sürgős lenne. Ha most kattintanék egyet telefonommal a kis sebességmérő órára, akkoooor... de nem, bármennyire is szeretném, nem tehetem! Ha ki is rúgnák, lehet, hogy a következő testőröm még nála is szörnyűbb lenne, amihez azért jókora tehetségre lenne szüksége az illetőnek, de mégis, semmit nem szabad figyelmen kívül hagynom... Alighogy gondolataimba mélyedve sikerül valamennyi nyugalmat erőltetnem magamra, máris újra felforrni látszik az agyvizem, ami nem mástól, mint Jason nemtörődömségétől és felelőtlenségétől van. Szóval képes kint hagyni egyedül a korom sötétben, amikor nagyon jól tudja, hogy bármelyik bokorból felbérelt fegyveresek leshetnek rám, akik csak a megfelelő pillanatot várják, hogy egyedül legyenek és kinyírhassanak, mint Vegas egyik legpénzesebb fószerjának az örököslányát? Azt hiszem, hogy felháborodottságom ezennel jogos -na, nem mintha eddig nem lett volna az egyszer sem-, azt pedig már most, előre garantálom neki, hogy nem fogja zsebre tenni, amit kapni fog mindezért. Általában úgy vigyázok a ruháimra, mint a szemem fényére, főleg mert tudom, hogy milyen sokba kerül minden egyes márkás ruhadarab az apámnak, legfőképp az olyanok, amikből még csak alig van egy-két gyártmány -azok sem a boltok polcain-, most viszont a legkisebb gondom is nagyobb annál, mint az, hogy karcolás fog kerülni a cipőmre.
-Nem volt elég az, amit eddig kaptál ma már, he? Többre vágysz? - Mennydörgöm fenyegetően, így tartva fel az emeletre. Ha a kifinomult neveltetésem engedné, most biztos, hogy kettesével venném a lépcsőfokokat.
-Kinyitod már végre, vagy szeretnéd, ha egész éjjel nem hagynálak aludni és itt dörömbölnék? - Úgy érzem magam, mint egy faltörő kos, ami mindenre képes, csak azért, hogy végre bejusson oda, ahova akar. Ez jelen pillanatban nem más, mint Jason szobája. Na, persze, félreértés ne essék, nem azért akarok beljebb kerülni "szerény hajlékába", mint a legtöbb nő is...
-Na idefigyelj te neveletlen gyöké... - Kezdek bele hadarva, amint a kilincs lenyomódik és az ajtó végezetül kitárul. Agyamat annyira elöntötte a méreg, hogy csak mostanra tűnt fel, ha a törülközőt nem veszem alapul, akkor Jason tulajdonképpen anyaszült meztelenül áll előttem. Minden szitok szó, amit most a fejére akartam zúdítani, hirtelen a nyelvemhez ragad és a szám egyszerűen nem akar engedelmeskedni az agyam által kiadott parancsnak, hogy megszólaljak. Helyette már csak azon kapom magam, hogy fehérre harapott alsó ajakkal, talpammal a lábfejemet taposva állok mozdulatlanul az ajtóban, némán méregetve Jasont tetőtől talpig. Láttam már pasit ruha nélkül, de valahogy egyik sem volt ennyire... ennyire... olyan, mint Jason...
-Én... csak meg akarom kérdezni, hogy... aaa.... őőő... van-e... nálad elég... meleg víz. Mármint, hogy... van-e meleg vized... - Meleg víz, mi? Ja, jó vicc! Per pillanat most az a vízcsepp érdekel a leginkább, ami széles mellkasán folyik végig, és aminek a látványára akaratlanul is megnyalom a szám szélét, aztán összepréselt ajkakkal bátorkodom felnézni a szemeibe. Hihetetlen, hogy milyen hatással van a nőkre egy férfi test!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Jason szobája 25.10.12 20:50

Felvont szemöldökkel pillantottam az ajtóban álló Sabrinera, mivel alig pár pillanattal korábban még sipítozot és verte az ajtómat, most meg úgy állt előttem, mint akit agyagba öntöttek, vagy akit megbabonáztak.
- Neveletlen gyökér, igen tudom, tehát? - Folytattam szavait és kérdően figyeltem őt, de még mindig nem szólalt meg.
- Sabrine..hahó..- Bal kezemet integető formában lengettem meg előtte, mire végre sikerült kicsikarnom belőle, hogy miért is jött. Bevallom, még egy apró mosoly is szökött az arcomra, mert feltűnt, hogy végig pillantott rajtam, amiből csak egy dologra tudtam következtetni.
- A szemed azért ne essen ki. - szóltam be kicsit bunkón, beképzelt formámat hoztam, bár az sem lepett volna meg, ha ismét megpofoz. Ő azonban tényleg úgy állt előttem, mint egy villanypózna, aki kapcsolásra működik, s csak nagy nehezen szólalt meg, de akkor is elég érdekes dolgot kérdezett, mire csak ráncoltam a homlokomat.
- Meleg víz? Te most komolyan azért dörömböltél az ajtómon, hogy leellenőrizd, van-e melegvíz? - Szemeimet forgatva fogtam meg a csuklóját.
- Gyere - Húztam magam után a fürdőszobába, majd odaállítottam a toalett elé, megnyitottam a csapot, egészen közel álltam mögé, majd kezeit megfogva a csap alá dugtam, s fejemmel a válla fölött hajoltam közelebb.
- Ez elég meleg? - XD
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Jason szobája 25.10.12 21:13

A nagyszüleim sírjára esküszöm, hogy ha nem nyit ajtót pár percen belül, rá fogom törni! Na, jó, ez azért így enyhe túlzás volt, mivel azért nem kockáztatnám testi épségemet egy ilyen idióta miatt, akire ráadásul fölösleges szavakat pazarolnom. Egyik fülén be, másikon ki. Mintha csak a falnak beszélnék. Mély levegőt veszek, mielőtt hozzákezdhetnék, amint megjelenik az ajtóban, de a beszívott oxigén szavaimmal együtt benn is marad, ahogy elém tárul meztelen, szépen kidolgozott felsőteste. Áhá, szóval ezt látják azok a nők, akik minimum egy éjszakára megfordulnak az ágyában?! Nem mondom, tényleg hívogató látvány, de még ennek ellenére sem szabad elfelejtenem, hogy miért is jöttem, és hogy nem vagyunk puszipajtások!
-Mi? Dehogy esik! Cöhh hova gondolsz? - Vonom fel egyik szemöldökömet fintorogva, csak is az álca kedvéért, azért, hogy ne legyek olyan könnyen leleplezhető... Nem akarom, hogy akárcsak kósza jelét is fogja annak, hogy úgy, mint pasi -DE KIZÁRÓLAG CSAK IS A KÜLLEME!-, bejön... A modora pedig... nos, vetekszik egy bunkósbottal fejbe vágott ősemberével, erről ennyit...
-Miért? Szerinted miért? Azért, hogy térden csúszva, bocsá... - Fűzném össze mellkasom alatt a kezeimet -ami által akaratlanul is, de még kiemeltebbé válna a már így is nem kicsit mély dekoltázsom-, és már fordulnék is sarkon -mélyen elraktározva fejembe testéről ezt a ... vizes... hmm... félisten képet-, ha nem kapná el a csuklómat és húzna be a szobájába. Sarkaimmal igyekszem lefékezni magam, hogy ne vonszolhasson tovább, de feleslegesen küzdök. Az erőviszonyok nem kiegyenlítődöttek, és perceken belül már a külön fürdőszobájában állok a mosdó előtt, hagyva, hogy a csapból folyó meleg víz átitassa a kezeimet, bőrömet. Összezavarodott tekintettel pillantok fel, bele egyenesen abba a tükörbe, ami pont elém van felakasztva a falra. Ekkor szúr csak szemet igazán, hogy Jason egy kissé... rossz helyen áll...
-Jó, most már akkor... el is engedhetnél akár.. - Suttogom, közben farkasszemet nézek a tükörképével, majd megfordulok, hogy távozzak, ám ezzel csak annyit sikerül elérnem, hogy egyenesen azokkal a jeges, igéző szempárokkal találom szembe magam, és beszorulok közé és a mosdó közé.
-Most... tényleg itt fogsz tartani? - Vonom föl egyik szemöldökömet, mutatóujjammal mellkasára bökve, ott is tartva. Érintettem már meg ezelőtt is férfit, nem erről van szó, de... szóval...
-Sikítani fogok... - Motyogom, bár ezekkel a szavakkal még saját magamat se sikerült meggyőznöm.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Jason szobája 26.10.12 21:43

Sejtettem én, hogy nem a melegvíz miatt érkezett, viszont nem tudtam, hogy pontosan mit akart tőlem, csak azt láttam, hogy ahogy ajtót nyitottam neki, ő lemerevedett és alsó ajkait harapdálva figyelt engem. Természetesen ettől egyből érdekes gondolataim támadtak, s bármennyire is dühös voltam rá, nem tudtam azon nem mosolyogni, hogy mennyire ledermesztettem őt. Mivel tele voltam önbizalommal, ezért ezt plusz pontként könyveltem el magamnak. Mivel azonban nem mondta el, hogy miért is jött pontosan, csak a meleg vízről hablatyolt, úgy döntöttem, megmutatom neki. El is húztam a toaletthez, majd mögé álltam, mellkasommal a hátának simultam, s kezeit a víz alá dugtam. Nem mondom, tetszett Sabrine, ha külsőleg kellett figyelembe venni, akkor azt mondanám, hogy nagyon is bejött, de ez nem jelentette azt, hogy bármi mást is eltudnék képzelni vele szexen kívül. Ó igen, ez is megfordult a fejemben, mert nem egyszer láttam őt bikiniben flangálni és bizony ez még az én fantáziámat is beindította, nem mintha ez a mostani szituáció nem.
- Látod? Van még melegvíz. - vigyorogtam a tükörbe, s abból máris láttam szikrázó pillantását, kicsit dühösnek tűnt, főleg, mikor szembefordult velem.
- Elengedni? Nem is foglak. - Mosolyogva támaszkodtam meg mindkét kezemmel a csap szélén, ezzel satuba szorítva őt, s egészen közel hajoltam hozzá.
- Mintha nem ezt akarnád...- Lepillantottam mutatóujjára, amit a mellkasomhoz nyomott, s megfogtam azt a kezét, majd végig húztam a mellkasomon.
- Ne gyere nekem azzal, hogy a meleg vizet jöttél leellenőrizni, neked valami másra van szükséged..- Ezt követően, se szó, se beszéd, megcsókoltam őt.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Jason szobája 26.10.12 22:09

Úgy érzem magam, mint aki hipnózisba esett Jason testének a látványától, ez pedig etikátlan és még szánalmas is, főleg az én elit fajtámra nézve! Mégis mi ez az egész? Úgy viselkedem, mint egy kis szűzies liba, aki már annyitól képes megpuhulni és atomjaira olvadni, ha meglátja majdnem teljesen meztelenül a személyi testőrét. És lááám, mire feleszmélek, már a külön bejáratú fürdőszobájában találom magam, egyenesen a tükrön keresztül bámulva markáns arcvonásait, amiket eltorzít az a vöröslő kéznyom, ami még mindig ott lüktet a pofonom óta az arcán. Kitartóan fürkészem kékjeit, miközben próbálok úrrá lenni zavaromon, amit összepréselt ajkakkal teszek meg.
-Na, ennyit akartam csak, nem többet... - Vonok vállat, igaz, olyan közel vagyunk egymáshoz, hogy szinte moccanni se merek, nehogy azzal még jobban egymáshoz simulhassunk. Szavai milyenségéből és szemei csillogásából, vigyorából rögvest egyértelművé válik számomra, hogy mire gondolhat ezekben a percekben is. Egyszerre támad bennem ijedtség és egy olyan vágy, amit nem kéne, hogy érezzek. Ezért is lenne jó, ha minél hamarabb távoznék, mielőtt még "elmérgesedne" a helyzet és beadnám itt neki a derekam. Pont neki? Még mit nem!? Egész életemben bánnám utána ezt az estét! Nem kizárt az sem, hogy másnap, amikor igazán tudatosulna bennem a tettem, eret is vágnék magamon...
-Úgy beszélsz most, mint egy liliomtipró! - Dadogom, és akármilyen indulatosak is a szavaim, valamiért egyáltalán nem olyan magabiztosak, mint amilyenek általában enni szoktak vele szemben. Nagyot nyelve pillantok fel a szemeibe, miközben egyik ujjammal a mellkasára bökök, másik kezemmel pedig szorosan markolom a mosdókagylót magam mögött, lábujjhegyen pipiskedve, hogy növeljem a távolságot...
-Te... miről beszélsz? - Próbálom elkapni a kezem, amikor megfogja a csuklómat, de a következő pillanatokban már csak azt érzem, ahogy tenyerem akaratlanul végig siklik puha, vizes, illatos, izmos mellkasán, egészen a törülközőhöz a... derekán... te... jó... ég!
-Csak engedj... ki... - Szótagolom fehér fogaim közt szűrve, és legközelebb... bumm... már csak azt veszem észre, hogy elmélyülten furakszom be nyelvemmel a szájába... Ez nem igaz! Szóval ez a csábítási technikája? Nem lehetek olyan, mint az anyám! Erre a gondolatra felpattannak szikrákat szóró zöldjeim, és kezemet az arcára téve, ujjaimmal belemarok bőrébe, így tolva el magamtól a fejét.
-Mégis mit képzeltél? - Köpöm idegesen, miközben próbálok magamnak utat törni előre, kezemet a számra szorítva.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Jason szobája 28.10.12 19:41

Nem érdekelt, hogy liliomtiprónak nevezett , én csak mosolyogni tudtam, mivel volt egy olyan érzésem, hogy játszadozik velem, és nem véletlenül tévedt a szobámba ilyen későn. Jól tudhatta, hogy lefekvéshez készülődök, éppen ezért sem hittem el azt, hogy bármi más okból jött volna át hozzám, mint ami egyértelművé vált abból a tekintetéből, mellyel engem szinte felfalt az ajtónyitás után. A víz már nem folyt, mást már csak a mi hangunk hallatszott, ahogy szembe fordult velem, teljesen közel került hozzám.
- Pontosan tudod, hogy miről...inkább lazíts.- Suttogva hajoltam közelebb, azt követően csókoltam ajkait,s csípőjét fogva a csapnak döntöttem, miközben másik kezemmel ujjait végig vezettem kockás hasfalamon, egészen a törölköző pereméig. Alig néhány ruhadarab választott el minket attól, hogy túlfűtött helyiséggé varázsoljuk a fürdőszobát, ő azonban a csókot megszakítva, váratlanul mart bele az arcomba, s lökött félre magától.
- Miért, te mit képzeltél, mikor a szobámba jöttél azzal a fedő dumával, hogy van-e melegvíz? Ne nézz hülyének kérlek, láttam, hogy néztél végig rajtam, ne is akard tagadni, hogy jelenleg a legfőbb vágyad az, hogy bedöntselek a párnák közé. - Határozottságtól duzzadó, játékos mosoly futott az arcomra, értettem a nők nyelvén és jól tudtam, ha egy kicsit is sikerült beindítanom őt, akkor ettől a szövegtől csak még jobban kíván majd engem.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Jason szobája 28.10.12 20:58

Hirtelen fut át az a kósza kérdés az agyamon, hogy én mégis, hogy a jó büdös francba kerültem be ide, az ő fürdőszobájába, ilyen veszélyesen, csábítóan közel hozzá?!
Nem rég még alig vártuk, hogy haza érjünk, és hogy elválhassanak mára az útjaink -tekintve azt, hogy milyen pocsékul alakult mind a kettőnk estéjét-, ennek ellenére most mégis itt állunk, egymáshoz simulva egy mosdókagyló előtt, és biztos vagyok benne, hogy nem csak az én agyamon futott át ez alatt a pár perc alatt már számtalan helytelen gondolat, amiktől normál esetben még a hideg is kiráz, most azonban... istenem, nem tudom elhinni, még belegondolni is borzasztó, de... valamiért vonz ez az egész. Ki tudja? Talán csak azért, mert Jason jó pasi és tudja, hogy hogy kell manipulálni egy nőt a lehető legjobb módszerekkel, és azért, mert ez, amit tehetnénk, a tiltott kategóriába tartozik. Nem hiába a tiltott és veszélyes dolgok a legcsábítóbbak! Ha ezek nem lennének, nem esnének annyian nap, mint nap bűnbe... Az agyamban egymás ellen szóló érveket állítok fel, amiktől csak még inkább összezavarodom. Mégis, hogy fordulhatott meg akárcsak egy percre is az az őrültség a fejemben, hogy megadom neki magam, azt amire vágyik? Ezek után már tényleg nem vitás, az lesz a legjobb, ha lelépek, ameddig még bírok!
-A kangörcsösségedet másokon kéne kiélned! Mondjuk olyanokon, akik vágynak is rád! - Vitatkozom tovább, immáron már teljesen értelmetlenül nyüstölve a szavakat, főleg azért, mert szája hirtelen fojtja belém a továbbiakat. Csak egy pillanatra, nem többre csuktam be a szemeimet mielőtt még észhez tértem volna. Amint ez megtörtént, kezemet rászorítottam az arcára, belemartam bőrébe és teljes erőmből taszítottam el magamtól.
-Hamarabb d*nék a nyugdíjazott sofőrünkkel, mint veled! - Sziszegem idegesen, kíméletlenül vágva hozzá a sértő szavakat a fejéhez, és hogy lássa, hogy mennyire elszánt vagyok, még a pillantását is elkaptam.
-De tudod mit?! Itt maradok, jó? Meglátjuk, hogy mit fogsz tenni. Legalább majd szépen bemesélhetem apámnak, hogy megerőszakoltál, és végre elküldene innen! - Dühöngve lépek ki a fürdőszobából, és megállva az ágya mellett, már kezdem is lehámozni magamról a kék ruhámat, mindvégig orrom alatt morogva a szebbnél szebb kifejezéseket.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Jason szobája 28.10.12 22:21

Mindvégig nyeregben éreztem magam, de mikor Sabrine félrelökött és elkezdett magyarázni, meglepődtem. Felvontam szemöldökeimet értetlenül figyeltem szavait, melyekben olyasmikről hadovált, hogy erőszak, kirúgatás. Kezdtem úgy érezni, hogy totál kattant ez a csaj, mert bárhogy is akarta tagadna, éreztem, hogy majdnem lecsusszant a bugyija, ahogy közelítettem felé. Szóval, már csak ezért sem értettem a heves reakcióját, aztán a fürdőszoba ajtónak támaszkodva a vállammal, értetlenül figyeltem magában motyogását és a vetkőzését. Fejemben meg is fordult a gondolat, hogy mégis mit képzel magáról ez a kiscsaj, s míg eddig vonzónak tűnt és szívesen ágynak döntöttem volna, addigra ez a vágyam elpárolgott, s helyette ismét csak a düh halmozódott fel bennem. Mérges voltam, és nem tudtam, minek köszönhetem ezt a mérget, de megvártam, míg lekapta magáról a ruhát és fehérneműre vetkőzött, ezt követően mögé sétáltam, megálltam mögötte teljesen hozzásimulva, majd a nyakához hajoltam, érezhette leheletemet a bőrén, de ahelyett, hogy megcsókoltam volna, vagy megérintettem volna, lehajoltam a ruhájáért, másik kezemmel megfogtam a karját és az ajtó felé húztam őt.
- Gyere..- az ajtóhoz érve kitoltam őt a küszöbön, majd a kezébe nyomtam a ruháit.
- Szórakozz azzal, akivel akarsz, csak minél távolabb tőlem. - Ezzel az arcába vágtam az ajtót, majd hátat fordítva visszasétáltam az ágyamhoz, lekapcsoltam a villanyokat, bekapcsoltam a tévét és elfeküdtem az ágyon. Hihetetlenül feldühített, próbáltam kikapcsolódni egy kicsit..
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Jason szobája 28.10.12 23:45

Ha ennyire szórakozásra vágyik, keressen magam mellé egy olyan partnert, aki ég enne is lenne abba a sok etikátlan ocsmányságba, amit biztos vagyok benne, hogy valakivel nagyon is szívesen kipróbálna. Mégis miért én vagyok a kísérleti alanya? Szemét szexmániás tuskó! Még az sem zavarja, hogy menyire utáljuk egymást, és hogy éppen a főnökének a kiskorú lányát akarja az ágyába csábítani!? Értetlenül és teljesen összezavarodva állok a képtelen helyzet előtt, amibe belecsöppentünk... Még most sem tudom felfogni, hogy hogy lehet képes ilyet tenni, ráadásul még pluszban adja is alám a lovat azzal, ahogy beszél, amiket mond és ahogy hozzáér a bőrömhöz. A libabőr, ami ezek hatására elborítja a karomat, teljesen irracionális, és ellenkezője azoknak az épeszű gondolatoknak, amik a fejemben cikáznak. Hamarosan azonban szemeim előtt úgy kitisztul a ködös kép, mintha csak elfújták volna. Szavai tanúskodnak arról, hogy ő tényleg le akar velem feküdni még ma, ez pedig olyannyira bosszant, hogy nem gondolkodva, a lehető legnagyobb őrültséget követem el az ágya mellett állva, amit csak eddigi életem során megtettem. Előtte azért egy gombnyomás erejéig hozzányúlok a távirányítóhoz, hogy kikapcsoljam a zavaró tévét, aztán már kezdem is lecibálni magamról a méreg drága kis mini darabot, ami meglehetősen szűk szabása miatt, és a bennem fortyogó düh végett nehezebben megy, mint gondoltam volna, Aztán végül csak-csak elkészülök ezzel is. A ruha a földön végzi, én pedig fülig vörösödött arccal -egyrészt a harag, másrészt pedig az miatt, hogy ilyen kevés textíliában lát-, állok meg az ágya mellett, szemeimmel követve, ahogy lassan elsétál mellettem, majd mögém kerül, minek hatására szorosabban kezdem el szorítani az ágy végét, és lélegzet visszafojtva várom a fejleményeket. Először csak hűs leheletét érzem a nyakon, amibe többször is beleborzongok, majd... egy erős fogást a karomon, és... mi ez?
-Mit művelsz? - Sipítom, és ahogy elkezd maga előtt tolni, még utoljára a ruhám után kapok.
-Nem teheted ezt velem! És különben is, te vagy az, aki minden nőnek adja a szépet és a jót, miközben egy fikarcnyi érzés sincs benned! Nyers vagy, és csak arra kellenek, hogy kielégülhess! - Kiabálom, mikor rám csapja az ajtót, aztán nem pazarolva tovább rá a szót, trappogva elindulok a szobámba. Odabent lehajítom az ágyra a ruhám és megcélzom a fürdőszobámat...


//Nos, köszönöm Mr. hogy újra kiidegeltél! A viszontlátásra! Razz Very Happy //
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Jason szobája

Vissza az elejére Go down

Jason szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Greg hálószobája
» Stefan szobája
» Szülőszobák
» Pihenőszoba
» Kol hálószobája

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Goldwin villa-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához