welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Simon Whitlock
 
Hayley Woodson
 
Maya Sandoval
 
Freya N. Bosworth
 
Liana H. Jones
 
Bastian Montgomery
 
Cassidy Mia Abrams
 
Cassandra Drescher
 
Dylan Hanning
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Three Angry Wives Pub

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Nextdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
94
Join date :
2013. Jan. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Three Angry Wives Pub 11.05.13 20:15

Faythe arcáról minden leolvasható volt, nem akarom magam dicsérni de ahogy látom nagyon is jó színészi képességekkel rendelkezek, ha már így bedőlt nekem. Nem az én terepem kocsmákba járni és feszültséget, majd balhét generálni. Nem, én inkább az a csendes fajta típus vagyok, aki inkább lesből támad.
- Mondtam akárkit akármire rávesznek, ezért ez sem tudott meglepni, hogy most képes lettél volna nekem hinni, tudom mennyire vagyok hihető ha az akarok lenni. - Ha már itt tartunk eszembe jutott, hogy nekem valami őrültségre is rá kell beszélnem, de annak még nem jött el az ideje. Először valahogy megpróbálom felkészíteni arra, ami vár rá na és kipuhatolózni, hogy mire is tudnám rávenni, amiben még benne is lenne.
- Néha nem árt új helyeket is felfedezni, nincs igazam? Ki tudja, talán ez a hely érdekesebb lesz, mint egy kávézó. - Ez itt Vegas, minden sarkon van egy olyan hely, ahová be lehet nézni és megismerkedni vadidegen emberekkel. Most nincs ilyen tervem, éppen elég lesz nekem egyelőre Faythet kiismerni.
- Csak a sok szteroid fújta fel akkorára, de amúgy ártalmatlannak nézett ki. - Habár olyan bicepszei voltak, mint egy gladiátornak még sem tartottam attól, hogy elkezdi fitogtatni az erejét az edzőterem tulaja. Nem is tett volna azzal jót a forgalomnak.
- Igen nagyon úgy viselkedsz, mint aki karót nyelt. Próbálj meg egy kicsit lazítani, nyugi nem fog fájni. - Bízok abban, hogy az alkohol segít kibújni a gátlásai alól. Jótékony hatásai vannak a whiskynek már az csak rajta múlik, hogy él-e a lehetőséggel.
- Így ahogy mondod, ezért javaslom koccintsunk a megismerkedésünkre. - Szintén megemeltem a pohara, majd miután koccintottunk egy határozott mozdulattal ki is ittam a pohár tartalmát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Three Angry Wives Pub 15.05.13 13:08

-Ez nem a meggyőzőképességedre fogható most...inkább arra, hogy nem ismerlek, és tényleg ki tudom nézni belőled az ilyesmit. - nos ezzel most nem megsérteni akartam, csupán a véleményem nyilvánítottam ki. Nem hinném hogy könnyen meg lehet sérteni, ez eddig is kiderült. És sajnos tényleg ki tudom nézni belőle, hogy gyakran jár kocsmázni mivel nem ismerem....az emberek meg önkéntelenül szeretnek levonni következtetéseket, miért lennék csak én kivétel?
- Én a megszokások híve vagyok, és a régóta ismert helyeké. De gondolom te úgy vagy vele amit mondtál. - bólintok, én utálom az ismeretlen dolgokat, és az új helyzeteket, de hát nekem vele ellentétben van pár betegségem.
- Ha te mondod...nekem mindenesetre nem tűnt épp kedvesnek. - kötöm az ebet a karóhoz makacsul, de hagyom is rá félig a dolgot, igazából nincs is értelme a témát firtatni, mert úgysem fog egyezni a véleményünk.
- Rendben..megpróbálok, de nem szoktam alkoholizálni... - sóhajtok, kénytelen vagyok beismerni hogy győzött ezen a téren, mert egy pohárral nem tudnék meginni, ha ezt megiszom most, márpedig kénytelen leszek, akkor utána kérnem kell még kettőt, hogy ne ezen kattogjon az agyam hogy csak EGY pohár. Mondtam már hogy a víz a pulton sokkal csábítóbb?! Na igen...de ez a pohár már a kezemben.
- Koccintsunk, de ha részeg leszek, te viszel haza! - nézek rá szúrósan, elvégre nem bírom az alkoholt, mert még nem is ittam. Végül lehajtom az italt kis ódzkodás után, marja a torkom, kénytelen vagyok köhögni, még a szemem is bekönnyezik. Hú...ez...borzasztó...bár az íze valamiért egy kicsit a rumos sütikre emlékeztet... A poharat gondosan lefordítom, hogy ne tudjon tölteni abba a csapos, és próbálok a köhögőrohamommal kezdeni valamit.
- Ezt te hogy bírod...khm...ki köhögés nélkül?... - nézek a mellettem lévőre, már csak fintorogva a kellemetlenség miatt nem köhögve.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
94
Join date :
2013. Jan. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Three Angry Wives Pub 15.05.13 21:25

- Ennyire rossz fiús lenne a megjelenésem? - Most a farmer, póló párosítás nem azt sugallja hogy anyuci kicsi fiacskája lennék, de ha látna öltönyben és nyakkendőben akkor biztosan nem feltételezne rólam semmi rosszat. Még hogy nem a ruha teszi az embert, pedig a látszat sokat tesz a latba. Senki sem feltételezni egy öltönyös üzletemberről, hogy mikor leszáll az éj leveszi magáról az álcaként szolgáló maszkot és hagyja, hogy vezessék az ösztönei.
- Néha el kell rugaszkodni a megszokott dolgoktól. - Sokadjára fejtem ki a véleményemet arról, hogy változatosság tényleg gyönyörködtető tud lenni. Elfogadom, ha erről nem egyezik a véleményünk, ezért sem fogok semmit sem ráerőltetni amit nem szeretne. Biztonságosabbak a jól bevált dolgok, de ha nem kockáztatunk és nyitunk az új felé nem tudhatjuk miről maradunk le. Következő megjegyzésére rosszallóan megcsóválom fejemet, mi tényleg sosem fogunk egyet érteni?
- Egyszer mindent el kell kezdeni. - Szakadt ki belőlem az a sokak által ismert közhelyes mondat, ami most pont passzolt a jelenlegi szituációnkhoz.
- Megegyeztünk, ha sikerült lerészegedned haza viszlek. - Alig a falig akart bele menni abba, hogy egy pohárkával megigyon, szerintem az nem fogja annyira kiütni hogy lerészegedjen, feltéve ha nem kap rá az ízére és nem kéri ki az újabb és újabb köröket, ameddig a sárga földig le nem issza magát. Nem, ezt nem nézném ki belőle.
- Megszokás kérdése, ha hozzá vagy szokva a whisky ízéhet nem is érzed annyira ezt a maró utóhatást. De túl lehet élni, nem? - Végig mosolyogva figyeltem az elém táruló műsort, hatalmas lelki erőmnek köszönhetem, hogy vissza tudtam tartani a belőlem kikívánkozó nevetést.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Three Angry Wives Pub 15.05.13 21:47

- Nem - kacagok el vidáman -..a megjelenéseddel semmi baj. Csupán a stílusod, mármint ne értsd félre nem rosszból mondom, de én nem vagyok ennyire laza, így kinézem belőled. - mondom kissé elpirulva, de hát ez van...nem nagyon tudok hazudni nna meg tényleg nem akarom megsérteni.
- Igen tudom, de ez nekem nehezebben megy. - sóhajtok, oké, néha már kezdem gáznak érezni hogy ennyire...karót nyelt vagyok, főleg ha egy Chuckhoz hasonló normális, de életvidám emberrel találkozok...ilyenkor tényleg elgondolkodok azért néha, hogy mi lenne ha...? Persze jó nekem ez az élet szeretem, sőt...így vagyok normális. Ha tudná milyen vagyok gyógyszer nélkü...állj...de hát most sincs bennem nemde?! Furcsa is mennyire normális vagyok még...Remek, most meg a para szorongat, hogy mi lesz ha kivetkőzök magamból...ez az Faythe, csak így tovább!...
- Hát nem fog nehezen menni... - dörmögöm inkább magamnak, majd iszok. Na igen...ég a torkom mint a fene! Nem értem az alkoholistákat mi ebben a jó? Uh...
- Hát...túl... - köhintek végül még is egyet, bár tény, az íze...finom, még akkor is ha marja a torkom mint a fene...és a gondolat hogy nem teljesen tiszta pohárba kaptam...na jó! Nem gondolkodok ezen! - Az íze egész finom... - vallom be már nyugodt, bár a köhögéstől kicsit fojtott hangon, majd a csapos felé fordulok, és elpirulok. - Kaphatok még egyet...? Másik pohárba... - fogom le a poharam, mielőtt még elvihetné, ha ugyan abba kérem nincs semmi értelme...három pohár egymás mellett, annak van, az jó.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
94
Join date :
2013. Jan. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Three Angry Wives Pub 17.05.13 7:21

Érdeklődve hallgatom Faythe véleményét amit rólam alkotott. Végül össze ráncolt homlokkal meredtem rá.
- Szóval ha karót nyelt lennék, akkor nem vádolnál semmi ilyesmivel? - Ha jól értettem lényegében erről volt szó, csak próbáltam össze foglalni mit is közölt az imént velem. Magánéletemben szeretek laza lenni, bőven elég nekem ha a munkahelyemen kell magamra öltönyt aggatnom.
- Nem is kell rögtön bele vetni magad az új dolgokba, eleinte kezd kisebbekkel, például a megszokott fogkrémedet cseréld le egy másik márkára, meg hasonló apróságok utána jöhet a szikla mászás és az ejtőernyőzés. - Nem tudom mennyire érti a lényeget, de próbáltam rávezetni arra hogy nem kell eleinte nagy dolgokat véghez vinni, elég ha kicsivel kezdi és úgy fogokozatosan próbálgatja a szárnyait.
- Azért egy pohárka whiskytől még sem fogsz padlót fogni, vagy igen? - Azért az érdekes lenne ha már ennyitől teljesen lerészegedne. Biztosan irigyelnék is érte az alkoholisták akik már annyira hozzá vannak szokva az iváshoz, hogy egy üveg whisky sem elég már nekik, hogy lerészegedjenek.
- Egyszer próbáld ki milyen íze van az igazi whiskynek, ez ahhoz képest semmiség, az ilyen helyeken vizezni szokták. - Halkabban vezetem be a kocsmázás kulisszái mögé. Nem mondom ez is egészen iható, de még sem annyira hatásos mint az a whisky amiből egy üveggel egy kisebb vagyonba kerül.
- Nekem is lesz még egy, de jó lesz ebben a pohárban is. - Biccentettem a pincér felé aki újra töltötte a poharamat Faythenak pedig egy másik pohárba töltött újból.
- Mi ez a másik pohár mánia? Az előzőnek mi baja van? - Értetlenkedve néztem rá, azt már eddig is tudtam, hogy kissé különös, de azt nem gondoltam volna, hogy ennyire.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Three Angry Wives Pub 21.05.13 14:20

- Igen valószínűleg, bár mondom ezt nem rosszból mondtam, de azokból akik ilyen lazák, és fesztelenek, több mindent kinézek...lehet ez ostoba feltételezés, de én már csak ilyen vagyok. - magyarázom, és egyben adok választ is a kérdésére, már kevésbé pirulva el, hisz ez az igazság, és a véleményem. Nem fogok meghátrálni, és meghazudtolni magam, hogy esetleg ne haragudjon meg rám. Bár remélem így sem fog.
- Ha ez csak így menne... - nevetek, elvégre ő nem értheti, nem fogja sosem felfogni, bár nem is zavar ez, hogy már a legkisebb változás az életemben is mennyi idegeskedéssel, és koncentrálni nem tudással jár, hogy folyton azon jár az agyam nem úgy kéne lennie, helyre kéne hozzam, a megszokottól nem kéne elrugaszkodjak...stb. - De ez nem olyan egyszerű...el se hinnéd, hogy a legkisebb dolgoktól hogy szét tudok esni, - nézek rá komolyan, kis, öngúnyos mosollyal, elvégre most vallottam be a legnagyobb hibám. Persze ezt eddig is tudtam magamról, de kimondani mégis más, mint magadban némán tudni. Ha kimondod...valóságosabb, kézzel fogható, és visszaszívhatatlan.
- Nem...tényleg nem. - bólintok, de hogy ez után kikérek egy másodikat is, remélem érthetővé tette számára, hogy nem EGY pohárról lesz szó, tehát lehet mégis meg fog ütni. - Az igazi még ennél is töményebb? - pislogok meglepetten, tényleg nem tudok sokat az alkoholokról, így ezt sem tudtam, de belegondolni hogy a sima még ennél is jobban éget...lehet hasznosabb lenne ezeket sósavnak használni, nem meginni....
- Öh...szeretem ha mindenből három van, vagy...annak a többszöröse... - nyögöm ki ahogy nézem mint tölt egy új pohárba nekem a csapos. Ez az már csak egy, és nem kell többet innom!... - A kényszerbetegségeim közül az egyik.... - vonok vállat, és megmarkolom a poharat, de még nem akarom leküldeni....erőt gyűjtök, hogy megint túléljem ahogy végigégeti a torkom.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
94
Join date :
2013. Jan. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Three Angry Wives Pub 25.05.13 22:45

Eléggé érdekfeszítőnek találom amit mond, nem tudom szó nélkül hagyni, pedig kellene mert lassan egy kisebb szakkört nyithatnánk a "vitánkkal".
- Értékelem az őszinteségedet, de ha pár órával előbb futottunk volna össze, mikor még nyakkendő és öltöny volt rajtam akkor jó fiúnak néztél volna, pedig a rossz fiúk és szoktam néha öltönybe bújni. - Ezzel most nem össze szeretném dönteni az eddigi felépített kis világát miszerint az öltönyös figurák a jó fejek, de a lazább farmeros srácok azok biztosan csak rossz fiúk lehetnek.
- Kényszerbeteg lennél, vagy mi? - Azt hiszem régebben láttam egy dokumentumfilmet amiben hozzá hasonló szereplők voltak. Féltek a váltózástól, mindig ugyan azt tették, ették, itták mert szerintük a megszokott a jó és bűntudatuk van ha valami újra vágynak. Elképesztő egy nő vagy tíz évig élt csak pizzán, mert félt mást kipróbálni, de ez már egészségtelen és káros is egyben.
- Na látod, akkor nem árthat meg még pár pohárkával. - Tényleg nem tudom mennyire bírja az italt, de én azt vallom, hogy egy pohárkától még semmi baja sem lehet, aztán pár pohár után csak előjön a várva várt jó kedv és ha már nagyon jól érezné magát akkor állom a szavam és hazatessékelem.
- Jóval töményebb ennél, egyszer ki kell próbálnod. - Tudom miről beszélek, volt alkalmam már párszor igazi whiskyt fogyasztani, de azért még sem tömném tele a fejét olyan alkoholról szóló dolgokkal amikre valójában nem is kíváncsi csak illemből hallgatja végig a szövegelésem.
- Én sosem rajongtam a számokért, inkább a betűkért vagyok oda, azt hiszem nálam ez szakmai ártalom. - Kissé kínosnak éreztem ezt a témát, ezért próbáltam elterelni a figyelmét, vagyis inkább az láttam róla, hogy nem szívesen beszél erről a témáról. Biztatásképpen rámosolyogtam és már küldtem is le a saját poharam tartalmát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Three Angry Wives Pub 02.06.13 16:25

-Lehet, de a stílusod akkor se tudtad volna sokáig leplezni. Bár nem mondtam hogy rossz fiú vagy, sokkal inkább laza. - fejtem ki azért az álláspontom, igen részben igaza van, mégis az én szemszögemből már csak ez van. Lehet mellé fogok egyszer nyúlni, de ez van. Az majd az én hibám lesz és legalább tanulok belőle, egyenlőre marad ez az álláspontom.
- Igen. Hallottál már róla? - meglepő hogy ennyire ráismer, általában a legtöbb ember csak flúgosnak titulál, vagy félnek tőlem mert más vagyok, vagy direkt kipróbálják használni és megszívatni vele. Esetleg zavarba hozni...igen az hamar megy a férfiaknak.
- Hát kettőt még kénytelen vagyok...vagyis már csak egyet... - nevetek fel, ahogy kikapom az italom, és felsóhajtva azt is lehúzom, újra köhögök, de már nem annyira mint az előbb. Nem azért félek inni, mert annyira ártalmas, ami ugyan igaz, mégis jobban félek attól, hogy kivetkőzök magamból. Így is kissé melegem lett az alkoholtól, ez talán kissé látszik a kipirult arcomon.
- Egyszer...igen, majd egyszer. Te már ezek szerint kóstoltad. - jegyzem meg köhögés után, túlestem ezen is, végre. Bár nem mondom, kissé jobb kedvem lett, de nem hinném hogy ennyi megártott volna még.
- Meglehet, de neked az nem kényszer betegség. - mosolygok rá, nem kínos a téma, most hogy látom nem gúnyolódik rajta, sőt kicsit könnyebb is hogy beszélni tudok róla, és nem egyszerűen csak furcsának gondol, hanem tudja is miért van ez.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
94
Join date :
2013. Jan. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Three Angry Wives Pub 03.06.13 3:46

Inkább már meg sem szólalok, nem azért mert nem lenne mondanivalóm, csak már feleslegesnek érzem ezt a témát tovább boncolgatni. Igen mindkettőnknek megvan a saját kis véleménye és ez így van rendjén. Különben is nem éri meg semmiféle vitába keveredni egy nővel, tapasztalatból beszélek.
- Valójában volt egy barátnőm, aki az ötös szám rabjává vált. Amit csak tudott ötször megcsinált egymást után. Gondolom neked ezt nem kell magyarázni. - Eleinte csak az tűnt fel, hogy halkan számolta még azt is, hogy a rúzsát hányszor húzta végig ajkain. Mindig öt réteg kellett rajta lennie különben képes volt hisztérikusan kitörni, de ez már nagyon régen volt, csak azért emlékszek rá mert ezért is lett vége a kapcsolatunknak.
- Na és mi van abban az esetben ha elszámolod magad? - Mondjuk ha négy italt inna meg akkor rendelne még hozzá még kettőt, hogy legalább kétszer három lenne? Ez tűnik nekem a leglogikusabb döntésnek, de kíváncsi vagyok Faythe véleményére is.
- Igen, tudod említettem már, hogy mindent szeretek kipróbálni. Amolyan mottóm is lehetne az egyszer élünk szöveg. Valójában hiszek is ebben, egy életünk van ezért ki kell használni. - Ha valaki akkor én tudhatom az élet mennyire múlandó dolog, na meg az eddigi áldozataim is tisztában lehetettek ezzel.
- Meglátod még pár ital és minden kényszered megszűnik. - Már ránézésre és oldottabbnak tűnik, nem olyan karót nyelten ül mellettem, mint eleinte. Ezek után kíváncsi vagyok mit hozhat ki belőle még pár pohárka.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Three Angry Wives Pub 10.06.13 11:06

- Szerencsére ilyen ismétléses dologban nem szenvedek úgymond. - bólintok, mert hál ég azért ez még nem alakult ki nálam, de én is ismerek olyat, aki mindent többször ellenőriz otthon szisztematikusan, és csak akkor érzi magát biztonságban. Szerencsére nekem csak ez a hármas szám mizériám van, de eddig nem nagyon volt vele bajom...bár tény eddig nem is jártam vele kocsmába.
- És, emiatt szakítottatok? - kikívánkozott, de nem lenne meglepő, a magamfajta emberekhez türelem kell és megértés...ez pedig nem mindenkinek van hosszú távon.
- Akkor ki kell egyenlítenem a dolgot, hogy a három többsörösei legyen. Furcsán hangozhat, de...akkor kényelmetlenül érzem magam ha nem így van. - nézek a szemeibe, érti-e amit mondok. Szavaira elmosolyodom, bár megérteni akkor sem fogom, mivel nem áll szándékomban kipróbálni milyen úgy élni hogy mindent kipróbálsz.
- De nem félsz hogy pont emiatt fogod előbb beadni a kulcsot? - érdeklődöm miután már csak egy pohár van hátra, és legyűrtem a dolgot, bár ahogy az alkohol dolgozni kezd bennem, egyre jobban érzem magam, még fel is könyökölök a pultra, ami ha józanabb fejel gondolkodnék meg se fordulna a fejemben, hacsak előtte le nem takarítom. Újabb mosoly, de ennek a végén fel is kacagok, igazán vicces amit mond.
- Nem áll szándékomban még egy pohárnál többet inni, már így is elég jól vagyok köszönöm... - mosolygok vidáman, oldottabban.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
94
Join date :
2013. Jan. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Three Angry Wives Pub 15.06.13 2:33

Mindössze csak elmosolyodok kijelentésén. Elég nehéz lehet neki ez a hármas szám fogsága, de akkor milyen nehezebb lenne ha ismételgetné újra és újra, szerencsére ettől már nem szenved.
- Mondjuk úgy, hogy ez is közre játszott a szakításban. Elviselni még képes voltam ezt a furcsa kényszerét, de a hisztérikus kitöréseit már nem tudtam tolerálni. - Mosolyodtam el ezen magamban, hirtelen felidéződtek bennem a régmúlt emlékei, voltak együtt szép napjaink is, de többségben mégis csak az ajtócsapódásokra tudok vissza emlékezni, azokból jóval több volt.
- Értem. Végül is ez így logikus. - Helyeslően nagyokat bólogatok. Ha tippelnem volna, akkor erre a válaszára tettem volna le a voksomat. Úgy látszik nem atomfizika ez a kényszerbetegség. 
- Valójában elenyészően kevés a belém szorult félelemérzet, különben is valamiben úgyis meg kell halnom és szeretnék tartalmas életet élni, hogy ha eljön az a bizonyos pillanat ne kelljen semmit sem megbánnom, hogy nem tettem meg. Te nem tartasz attól, hogy megbánnád, hogy nem tettél olykor életveszélyes, vagy éppen őrült dolgokat? - Egyszer élünk, akkor legalább legyen tartalmas az életem, mindent szeretnék kipróbálni addig míg alkalmam nyílik rá. 
- Igen, látszik már rajtad, hogy eléggé jól vagy, de biztosan nem szeretnél még jobban lenni? - Pimaszul érdeklődök, csak mert tudom ha ráveszem még egy pohárkára abból úgyis még három lenne, hiszen érvényben van még mindig nála ez a hármas kényszer dolog.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Three Angry Wives Pub 19.06.13 15:33

- Ó...értem, nem szedett rá gyógyszert? Az kicsit stimulálta volna a kitöréseket... - jegyzem meg a végén csak úgy mellékesen, hisz én is azért szedek egy csomó bogyót, hogy ne legyek még dilisebb, és kordában tudjam magam tartani...Jut eszembe, ma nem is vettem be! Erre felkuncogok, észre sem véve magam...tényleg kezdek egyre jobban és jobban lenni hála az alkoholnak. Hiába csak két pohár, ha még életemben nem ittam.
- Pontosan! - helyeslek, bár ő valószínűleg arra bólogat hogy így gondolta, én meg csak a logikus szót hallom ki belőle, és...hát számomra tényleg ez logikus! Milyen egyszerű így a világ!
- Hmm.. - gondolkodom el a kérdésen, majd vigyorgok ahogy válaszolok. - Nemm! Nekem úgy jó az életem ahogy van! Szerintem ostobaság veszélybe sodornod magad, ha nyugodtan, és minden veszély nélkül is lehet élni... - vonok vállat, és kikérem az utolsó pohárka italom, jobb túlesni rajta hamar...meg, az égető érzést leszámítva még finom is....
- Még jobban? Már így se kéne ez az utolsó pohár...de muszáj... - kacagok fel, de nem mondok többet, még megeredne a nyelvem, és rájönne a nyitjára, mivel tud leitatni. Utálok pazarolni...főleg ha már ott van előttem a dolog, nem hiába választottam végül részben az alkoholt... De meg is érkezik a következő kis pohárkám, amire felszusszanok, és ujjaim már körül is kulcsolták.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
94
Join date :
2013. Jan. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Three Angry Wives Pub 23.06.13 9:51

Rá sokkal jobban hat az alkohol, ami nem is csoda, mindig azokat fogja meg először akik ritkábban isznak, ami nem azt jelenti, hogy én minden nap a sárgaföldig iszom magam, csak nekem ennél azért kicsivel több kell, hogy azt érezzem már hatással van rám az alkohol. 
- Fogalmam sincs, szerintem a gyógyszer csak a kényszerességére hatott volna, mert még a hisztire nem találták fel a megfelelő orvosságot. - Tipikusan olyan barátnőm volt, aki bármiért képes volt hisztizni, ezt is nehezen tudtam tolerálni, nem hogy még a betegségét. Szó szerint mindent ötször kellett megcsinálni, napi öt fogmosás, fürdés, szeretkezés, kissé besokalltam tőle.
- Lehet veszély nélkül élni, de nem érdemes. Erről is egészen más a nézőpontunk, ezért is állok le most azzal, hogy rábeszéljelek valami szokatlanra, amit magadtól nem tennél meg sosem. - Az egy dolog amit mondok neki és az pedig egy másik, hogy valójában be is tartanám-e. Nem tudnék olyan monoton életet élni, mint a legtöbb ember, felkelni, munkába menni haza érni és újra minden menne az elejétől napról napra. 
- Oké, az előtt is volt választásod ezért most is lesz. - Habár nemet mondott nem volt túl határozott, ezért még egyszer intek a pincérnek. Kérek még hat pohárkával, három elém került három pedig elé. Nem szólok semmit, mindössze önelégülten mosolyogva figyelem, mi lesz erre a reakciója.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Three Angry Wives Pub 28.06.13 13:33

Szavaira felkuncogok. Na igen igaza van a női hiszti gyógyíthatatlan. Jó...én inkább csak a kényszerdolgaim miatt szoktam hisztit kicsapni, ha valami nem úgy van ahogy én szeretném, de egyébként nem tartom magam nyafogósnak, sem ok nélküli hisztérikának.
- Hát, a nőknél már csak így megy... - teszem hozzá a kuncogás után. Most ez mulattat, habár nem kinevetni akarom...na jó, de. Fogalmam sincs miért ennyire vicces ez most, de jól esett nevetni egyet.
- Nahát, nem épp rábeszélni akarsz valamire? - döntöm oldalra a fejem, és mosolyodom el. - Bár így nekem csak jó, akkor én fogok nyerni. - szélesedik ki a mosolyom, és vonok vállat, talán elégedetten is, persze...az italra is rábeszélt, mondhatni. Én inkább mégis úgy fogom fel, hogy nem pazaroltam. Bár lehet megitta volna ő...de ki tudja. Végül ahogy kikapom az italom le is húzom, már kevésbé fintorogva, bár azért egy kis arcrándulás megvan. Hiába három pohár után még nem fog nem marni az ital.
- Mi? Ne! - nyögöm ahogy a csapos kitölti és elénk rakja a poharakat, majd egy grimaszt vágva felnyögök ismét. - Most ezt miért kellett?... - nézek rá elkeseredve, mert hát hárommal több van előttem mint kéne... És a vigyorából látom hogy tudja, hogy nem tudom csak úgy itt hagyni.
- Ne töltsön többet nekem! - nézek szúrósan a pultosra, mire vigyorogva megadóan felemeli a kezét.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
94
Join date :
2013. Jan. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Three Angry Wives Pub 09.07.13 8:18

Néha tényleg nem értem a nőket, ok nélkül képesek kiborulni, féltékenykedni és semmi sem lehet eléggé jó nekik. Ez lenne az a bizonyos értelmezhetetlen női logika, amiről férfiak hada sutyorog? Valószínűleg igen. Biztosra veszem, hogy egyetlen egy férfi sem létezik aki meg tudná tényleg érteni mi játszódik le a másik nem képviselői gondolatatiban.
- Csak egyszer érteném meg miért kell mindent túlbonyolítaniuk. - Halkan fel is sóhajtottam, sikerült bele gondolnom az elmúlt kapcsolataimba és volt barátnőm viselkedésébe. Volt olyan is, aki azt hitte csak mert virágot vettem neki biztosan megcsaltam, pedig csak meg szerettem volna lepni, de helyette engem ért nagyobb meglepetés.
- Rábeszélni? Most nem, talán majd pár perc múlva. - Igen, még emlékszem arra a bizonyos egyességünkre, amit azért nem váltottam még be eddig, mert ki kell tapogatóznom nála mire bírnám könnyedén rábeszélni.
- Mármint úgy érted, hogy most csalás nélküli nyerésre gondolsz? - Jó a memóriám és nem fogom elfelejteni milyen húzáshoz folyamodott, hogy a futóversenyünket megnyerhesse.
- Mert a győzteseknek ennyi igazán kijár. - Mondjuk, hogy ez a bosszúm amiért csalt. Érdeklődve figyelem, hogy ezek után mit kezd az előtte lévő három italos pohárral.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Three Angry Wives Pub 16.07.13 19:24

- Nos ez egyszerű...a nőknél ez nem túlbonyolítás, csak logika...mármint amit a nők logikának neveznek... - mosolyodom el, kissé talán fel is nevetve, vicces hogy pont én beszélek neki erről, részben mint nő, részben meg mint kényszerbeteg, akinek ha valami nem jó, és nem elég szürke be tudja beszélni hogy az akkor is szürke... Persze ettől sokan mennek a falnak, én meg pont ettől érzem magam normálisnak, és pont ettől nem őrülök meg.. - De mindig más az ok amiért túlbonyolítják...juk...szóval érted. - csacsogok tovább, nem is zavartatva magam...asszem ez a pár pohárka kezd szépen dolgozni bennem és a fejembe szállni.
- Óóó előre várom! Bár...még mindig azt vallom én fogok győzni! - kötöm azt a bizonyos ebet a karóhoz, egyre jobban élvezve a beszélgetést, és az ittlétet..habár ettől függetlenül nem karok még többet inni. - Hát, én a másikat sem tekintettem csalásnak, de igen arra gondolok...még a te szabályaid szerint is! - bólintok rá, de kissé megszédülök a heves fejbólintástól, így nem gyakorlom ezt a mozdulatot többet.
Aztán csak elém kerül három, HÁROM!! Pohár, amire szemrehányón nézek rá, majd a pultosra is...
- Eeez esetben azt hiszem mégis elismerem hogy te győztél... - motyogom, majd sóhajtok. - Bááár annyira nem rossz ízű ez a lötty... - ismerem el, mondhatni ezzel visszavonva az előbb tett mondatom. - De többet akkor sem kérek! - emelem rá az ujjaim, próbálva szigorúan nézni, amolyan tanárnénisen, mint aki épp dorgálja a nebulót.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
94
Join date :
2013. Jan. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Three Angry Wives Pub 21.07.13 11:36

Számomra ismeretlen témához értünk, nem értem én a női agyszülemény rejtelmeit, nekem túl sok az a bizonyos női logika, ami férfi szemmel egyáltalán nem tűnik logikusnak, sőt inkább a helyes szó az irracionális lenne rá.
- Már megbocsáss de nincs abban semmi logika amit ti logikának neveztek. - Ezzel a véleményemmel nem szándékozok kiharcolni magamnak egy nemek közötti heves szóváltást, hogy Faythe is a saját igazát szajkózza és én is, mert annak sosem lenne vége. Egyszerűen el kell fogadni, hogy nem ugyan úgy működünk és nem is kell mindig megérteni a másikat, az túl könnyű lenne és kell az életünkbe bonyodalom amitől színesek lesznek az unalmas hétköznapok.
- Ennyi még számomra is világos. - Azt értem, hogy a nők mindent szeretnek túlbonyolítani, csak az nem jut el az agyamig, hogy miért kell ezt tenniük.
- Túl magabiztos vagy kislány. - Látva magabiztosságát egyből elő tört belőlem a nevetés, de nem őt nevettem ki, hanem azt hogy minden bizonnyal az elfogyasztott ital megkezdte nála jótékony hatását, kezd felszabadulni.
- Nem akarok a kelleténél többet ezen a témán csámcsogni, de amit te az edzőteremben tettél az színtiszta csalás volt. - Nem felejtettem ám el, hogy milyen módszerekhez folyamodott, de most rajtam van a sor, hogy megháláljam neki azt a kedves gesztust.
- Tessék? Mit mondtál? Azt hiszem nem hallottam jól. - Tisztán és kivehetően hallottam, hogy beismerte győzelmemet, de azért még hergelem a kedélyeket kettőnk között, igazán jól esik nekem ez a beismerő vallomása részéről.
- Biztos vagy benne? Pedig minél többet iszol annál finomabbnak tűnik. - Jókedvűen felnevettem, megragadva magam előtt az egyik poharamat és egyből le is húztam annak tartalmát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Three Angry Wives Pub 27.08.13 19:53

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Three Angry Wives Pub 27.08.13 20:21

Hosszú volta mai nap, de rendkívül termények. A gyors füles alapján túl vagyok egy sikeres üldözésen. Legnagyobb örömömre az a kis nyomorult suhanc a menekülés mellett döntött, szóval egy kiadós futás után olyan élvezettel vethettem rá magam, ahogy talán rajtam kívül senki más nem tenné. Persze védekezett, még akkor is, ha fél fejjel kisebb volt nálam a kölyök és szerintem legalább öt kilóval kevesebb. Nem sokat ért vele, a kést is egy pillanat alatt kicsavartam a kezéből, és az az apróság, hogy most egy csekélyke kötés feszül a kézfejemen? Hát kit érdekel! Remek kis üldözés volt! Bevittem a kölyköt a dutyiba, és délután még kicsit beugrottam az egyik szinte mindenki által ismert díler tanyára. Annyit már levágtam a pár hét alatt, amióta itt vagyok, hogy melyek azok a helyek, hol jobb nem zavarni a vizeket, vagy legalábbis nem nagyon, csak néha egy kicsit odasózni infoszerzésképpen. Szóval ez is meg volt úgyhogy elégedetten parkolok le a már bejáratott pub előtt. Igaz, hogy a külvárosban van, de nem is vagyok oda a belvárosért. Ott nekem túl nagy a nyüzsgés és a szánalmas kis gazdag ficsúrok a kurváikkal csak idegesítenek. Itt nyugisabb minden és annyira nagy tömeg sincs, de arra, hogy egy-két italt legurítsak igen kiváló. Azt már nem is említve, hogy a lakás, amit bérlek is a lakónegyed legszélén bújik meg egy kis bérházban, és innen még csak nincs is túl messze. Kinyitom hát a kocsi ajtaját, aztán bezárom a járgányt és kicsit megigazítom a hajam. Finoman szólva is zilált és nem azért teszem, hogy jobban fessek, csak ösztönös mozdulat, hogy ne lógjon a szemembe. Belépdelek a pubba és szépen le is dobom magam a pulthoz. Biccentek Jimmy-nek, aki már ennyi idő után is ismerősként üdvözöl.
- A szokásosat első körben. - a szokásos két pohár whiskey-t jelent töményen mindenféle körítés nélkül, és egy korsó sört, amit majd utána szépen lassan eliszogatok. A két erőset egy-egy mozdulattal fel is hajtom, aztán már kortyolgatom a sört, miközben felcsapom a magammal hozott újságot. Általában nem szoktam napközben olvasgatni, úgyhogy a reggeli hírek ilyenkor jutnak el hozzám. Nem zavar, mert általában a nagy része hidegen hagy, a bűnügyi rovatot nézem át, a halálhíreket, és néha még a sportot. A bulvár és hasonló baromságok igazán hidegen hagynak.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Three Angry Wives Pub 27.08.13 20:48

Az a bizonyos késes kölyök nekem is személyes jó ismerősöm volt. Azért csak volt, mert mire a nyomozó visszatér majd az őrsre, azt fogja tapasztalni, hogy szerencsétlennek átvágták a torkát. Ezt én már tudom, de neki még nem kell tudnia. Hallottam is a nyomozó bátor hőstettéről, miszerint pont egy ilyen kis lúzerrel kellett kezdenie, de hát ettől érzi magát hősnek. Egy kicsit utána is jártam, hogy merre is a törzshelye, ezért mielőtt ideért volna, pár barátommal már bevettük a klub VIP sarkát. Ott iszogatunk, nevetgélünk. Vinnie, a kigyúrt tetkós néger haverom, szegénynek pont középen hiányoznak a fogai, ezért igen riasztó a mosolya, míg Rachel, kedvenc ribancom éppen az ölemben ül, és a nyakamat csókolgatja, miközben kéken parázsló szemeimmel a betévedő lecsúszott zsarut figyelem. Valóban nincsenek sokan, de talán pont arra jó a hely, hogy jobban szemmel tudjunk valakit tartani. Rachel végül mellém huppan, és egy nagy üveg whiskey körbejár. Ron egy adag fehér port szór elém, én pedig csíkká formálva szippantom fel, és gyorsan rá is gyújtok, hogy némi füsttel enyhítsem a maró, ugyanakkor mámorító szagot az orromban. A klub tévéjében ekkor megjelenik a már várt hírt, miszerint Layle Jamesont a fogdában leszámolásszerűen ölték meg. A saját képemet is meglátom mellette, miszerint a kisgyerek engem jelölt meg kapcsolatnak, ha valami történne vele. Nem voltam a barátnője, csak az ismerőse. Keresztbeteszem a lábamat, és kihívóan szívok bele a slukkba. Tartom a szemkontaktust a nyomozóval, miközben hagyom, hogy Rachel a mellemet markolássza. Tekintetem hipnotikus, szinte azt sugallja, gyere ide. Aztán mintha mi sem történt volna, oldalra dobom a hajamat, és felnevetve átveszem az üveget, és beleiszom, nem is törődve tovább a rendőrrel.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Three Angry Wives Pub 27.08.13 21:01

Dehogy érzem magam hősnek azért, mert elkaptam egy nyamvadt kölyköt. Egyszerűen csak jólesett a futás és utána a bunyó, semmi egyébről nincs szó. Nem is akarok hős lenni, ez soha fel sem merült bennem. Rühellem a firkászokat, szóval az tuti, hogy velem nem sok mindent tudnának kezdeni, ha ne adj isten olyasmibe tenyerelnék, ami valami nagyobb volumenű ügy. Egyszer volt ilyen, még LA-ben, amikor valami gazdag fószer kölykét húztam ki a slamasztikából és persze, hogy megpróbálták az újságokba préselni az arcom, de az egésznek nem lett semmi más következménye, mint egy kiadós pénzbírság, miután rommá törtem a kamerát, és betörtem az orrát a riporternek. Bármilyen meglepő, de annyira nem értékelték a dolgot, pedig én szóltam, hogy húzzanak el a fenébe. Innentől már az ő hibájuk, hogy nem sikerült érteni a szép szóból. Nem igazán figyelek fel a kis csapatra, akik odébb iszogatnak, bujálkodnak, meg mifene. Csak megiszom a sörömet, aztán jó eséllyel visszaülök a kocsiba - ittas vezetés? Zsaru vagyok, elnézem magamnak. - és szépen elhúzok a lakásomba. Otthonnak még nem nevezhetem, nem is tudom, hogy neveztem-e bármit is otthonnak az utóbbi években. Az valami plusz érzést jelent nem? Az csak a lakásom és kész, így egyszerűen. A hírt látva viszont már felfigyelek a kis csapatra.
- Adj rá egy kis kakaót Jonny! - szólok oda a csaposnak, aki fél pillanat múlva már meg is teszi, amit kértem. Nyomorult kölyköt kicsinálták. Igazán sajnálom... francokat. Hidegen hagy a dolog, bár ezek szerint nem valami piti díler, hanem valami nagyobb fogásról lehetett volna szó, de ennyire nem mélyedtem bele. Az ő baja, nem kell rossz társaságba keveredni és akkor nem vágják fel a torkodat, mint egy nyomorult csirkének. Amikor meglátom a leányzó képét is a tv-ben, mégis csak a kis csapat felé fordítom a fejem. Az a szöszi olyan kihívóan néz, mintha minimum ő lenne a lenyomozhatatlan maffia feje. Azért önkéntelenül is nyelek egyet, amikor látom, hogy a másik csaj a már említett szöszi melleit markolássza. Franc se tudja, hogy miért van ez, de sok pasit beindít, ha két csaj egymással hempereg. Megrázom magam legbelül és felhajtom az utolsó pár korty sört, aztán lehuppanok a székről és a kis bagázs asztala felé veszem az irányt.
- Bevihetném az egész bagázs már csak azért is, mert itt szippantgatják az anyagot, de szolgálaton kívül vagyok, úgyhogy azzal is megelégszem, ha Ms. Roberts felemeli azt a formás kis hátsóját és átül velem a másik asztalhoz, hogy váltsunk néhány szót. - egy gyors mozdulattal villantom fel a jelvényemet. Nem vagyok szolgálatban, de attól még zsaru vagyok, és mégis csak szimatolok valamit az egész ügy hátterében. Ez a finoman szólva is vérfagyasztó csaj, majd a kölyök, akinek máris átvágták a torkát, pedig csak pár órája vitték be... felettébb érdekes.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Three Angry Wives Pub 27.08.13 21:21

Azt, hogy ő minek képzeli magát, nem is nehéz kitalálni. Ha egy órával később látom, akkor már biztosan a klotyó fölé hajolna, vagy valamelyik árokban fetrengene. Még szívni sem tud rendesen. Ez a baj a zsarukkal, nem tudnak eléggé mélyre süllyedni, a félmegoldás pedig nem ad átütő sikert. Olvastam a Los Angelesi sztoriról is, úgy tűnik ez az alak nem éppen az újságírók kedvence. Mintha valami bukott hős lenne, aki még valamennyire a felszínen akarna maradni. Pedig mennyivel egyszerűbb megtanulni úszni. Úgy tűnik, végre fel is figyel ránk, pont amikor eldöntöttem, hogy hagyom, hogy megtegye a lépést. Fél füllel figyelem a tévét, hogy legalább indokom legyen rá, hogy tudok a dologról, de még kívülről sem hat meg túlzottan a dolog. A szemem sarkából látom, hogy majd kiugrik a szeme attól, amit Rachel művel velem, pedig ez aztán igazán semmi, csak egy kis műsor, hogy hergeljem. Nem is nagyon kell rájátszani. Lazán, mintegy nemtörődöm módon paskolom meg a lány fenekét, és mosolygok össze Vinnie-vel. Az óriás válla felett látom, hogy a rendőr elindult felénk. Halálos nyugalommal vetem hátra a hajamat, hogy a férfi csak helykén előremeredő, hegyes melleimet, és fedetlen combjaimmal találkozzon először. Nem is pillantok oda, csak hallgatom a fenyegetőzést. Végül felnézek, és megnedvesítem az ajkamat, mielőtt kifújnám orromom a füstöt.
- Hacsak nem akar letartóztatni, vagy bevinni az őrsre, akkor húzzon innen a picsába. – Mosolyogva hozzáteszem. – Kérem. – Vinnie joviálisan áll elém, Rachel megvető vadmacska ábrázattal méregeti a fickót, a többiek pedig vigyorognak. Én pedig érdeklődve előrehajolok, hogy vajon mi is lesz a reakciója. Unom magam, vajon ha nincsen szolgálatban, akkor mi az, amit megtehet? Végülis a jelvényét, amely az övére van tűzve nem vette le. Úgy tűnik a nyomozónak csak a pia meg a munka maradt.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Three Angry Wives Pub 27.08.13 21:42

Hogy mennyire nagyon lenéz. Annak mégis mi értelme lenne? Tudok mértéket tartani és igen ritka, hogy nagyon kiütöm magam. Azzal saját magamat szívatnám meg nem? Másnap hogy menne a meló és milyen lenne másnaposan a reakciószintem? A nulla felé közelítene és bár imádom a veszélyt, hajt az adrenalin, azért nem vagyok hülye és nem akarom megöletni magam. Másnaposan általában nem megyek melózni, maximum délután, ha már elég kávét ittam és túl vagyok 2-3 aszpirinen. Mondjuk őszintén szólva nem igazán hat meg, hogy miket gondol rólam, soha nem érdekelt, hogy mások miket gondolnak rólam. A szemembe sosem mondják, már csak azért sem, mert aki megteszi mindig pórul jár. Mindenesetre az asztalhoz sétálok, és igyekszem elvonatkoztatni a szöszi finoman szólva is kihívó öltözetétől és mozdulataitól. Az egyszer biztos, hogy nem egy szentéletű valaki, inkább valami olcsó ribancnak tűnik, vagy legalábbis ilyesmit játszik el, de mégis lehet valaki, ha az a csóró kölyök épp őt jelölte meg kapcsolatnak. És mindezek ellenére nem parázik semmitől, szóval... nem igazán érdekel, amiket mondd, nem tágítok.
- Ha ez a legnagyobb óhaja szívem, akkor akár erre is sort keríthetünk, bár azok után, ami a kis haverjával történt bent, nem tudom, hogy tényleg a hűvösre akar-e kerülni éjszakára... Vagy, ha annyira nem félti az életét... az is sokat sejtet. - válaszolok a nagydarab néger oldala mellett elpillantva, aztán a fickóra pillantok. Idétlen vigyorral áll előttem, majd két méter az ipse, de már hiányzik két foga, ami annyit jelent, hogy az ő baját is el lehet látni, nem sérthetetlen.
- Húzzál arrébb, ha nem akarod, hogy még néhány fogadtól megszabadítsalak. - menne... tudom, hogy menne. Elég fürge és erős vagyok hozzá, a pasi meg inkább tagbaszakadtnak, lassúnak és nagyon bárgyúnak tűnik. Nem csinálok semmi mást, mint hogy magamat edzem éles bevetéssel és az ütéseket is meglepően jól állom. Az pedig tuti, hogy ha nem áll félre fél pillanat múlva, akkor már lendül az öklöm, hogy minimum betörjem az orrát. A törött orr a kedvencem... a roppanó hang, a rengeteg vér, ami onnan képes elszabadulni... nem vagyok százas igaz?
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Three Angry Wives Pub 27.08.13 22:13

Talán kicsit jobban utána kéne néznem, mert az igaz, hogy a munkáját úgy ahogy ellátja, de manapság senki nem mer rá komolyabb ügyeket bízni, hiszen teljességgel kiszámíthatatlan, ahogyan a rendőrségi jelentésekből kiderül. És amelyekhez én a mérhetetlen vagyonom folytán hozzáférek. Vagyok annyira brilliáns, hogy ha valaki, akit bevisznek, engem jelöl meg kapcsolatnak, akkor nem árt tudnom valamit arról is, aki majd utánam szaglászhat. Az angyalok városában szó szerint megmentett valakit, azóta akár hősnek is tarthatná bárki, ám talán a többség úgy van vele, hogy pillanatnyi elmezavarból tehette, hogy később ne mardossa a nemlétező lelkiismeretfurdalása. Odasétál tehát hozzánk, és már le is osztja a lapokat. Cuki, hogy ilyen esetlenül próbálja felvenni a harcot túlerő ellen. Ennek tényleg nincsen veszítenivalója. Pont ettől vállik viszont érdektelenné, mit rántsam ezt még mélyebbre. És mégis kardoskodik tovább. Felugrik a szemöldököm a szavaira, és félmosollyal nyomom el a csikket, mire Vinnie fogatlan mosolya nevetésbe csap át. Mégsem szól egy szót sem, amíg én nem lépek.
- Hjaj, ha ennyire muszáj... – Körbepillantok, és intek. – Menjetek, majd beszélünk.  - Rachel az utolsó pillanatig a karomba vájja hosszú műkörmeit, nemtitkolt utáltattal méregetve a tagot. Vinnie is lelép végül, a lány pedig a banda után siet, engem egyedül hagyva a zsaruval.
- Magának aztán van bőr a képén. – Emelkedem fel, és az üveg után nyúlok. – Akkor már inkább ne itt. A tónál van a házam. Amúgy sem vezetnék most. Ha hazavisz, kérdezhet, amit akar. – Odalépek hozzá, lényegesen alacsonyabb vagyok, de pont tökéletes, hogy beleleheljek a nyakába.
- Mehetünk nyomozó? – Szemeim hűvös nyugalommal mélyednek bele az övébe, miközben a táskámban turkálok a cigim után.Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Three Angry Wives Pub 28.08.13 9:30

Hogy manapság? Igazából a kezdetektől fogva így van, és nem is nagyon foglalkozom én azzal, hogy ki milyen ügyet bíz rám. Azzal foglalkozom, amivel én akarok. Tény persze, hogy előfordult már, hogy pár hétre elvették a jelvényem, mert nem hallgattam a főnökre... és ez miben is akadályozott? Ugye, hogy semmiben. Volt értelme? Persze, hogy nem. Idővel erre rá is jönnek mindig, na olyankor helyeznek át másik városba. Teszek rá, igazából teljesen mindegy a dolog, őszintén szólva nem nagyon izgat, hogy épp hol lakom. Szóval az asztalához sétálok és a túlerő cseppet sem érdekel, soha nem is érdekelt. Jártam már meg párszor e miatt, de még élek és ez a lényeg igaz? Az, hogy hány sebhely mutatja, hogy párszor igazán közel jártam már a túloldalhoz, kit érdekel! Igazából cseppet sem érdekelne, ha meg kéne ütnöm ezt a nagydarab négert, sőt még az sem, ha azt a kis műkörmös cicababát kéne arrébb tessékelnem. Végül csak lelépnek, amit akár egy elégedett mosollyal is konstatálhatnék, de szó sincs ilyesmiről, egyszerűen csak megtörténik és kész. Nem vagyok annyira oda magamért, hogy ódákat zengjek, mert sikerül elhajtanom pár barmot.
- Az én képemen? Így is úgyis behívták volna pár nap múlva az őrsre szivi. Így legalább megkímélem a felesleges utazgatástól, és elmesélheti szépen, hogy mi köze is van ahhoz a kölyökhöz. - szó se róla, az hogy kihívó viselkedés, csak egy egész gyenge megfogalmazás ahhoz képest, amit ez a nő művel. Lepillantok rá, akaratlanul is megnézve magamnak a dekoltázsát. Ez még nem bűn igaz? Mást nem akarok tőle, akárhogy is nézzük nem tűnik valami békés alaknak és baromira nem lenne rá szükségem, hogy valami kis ribanc a hátamba állítson egy kést, miközben épp benne munkálkodom.
- Hát nem viszi el egy gorillája sem? Igazán pech... - szökik fel kicsit a szemöldököm. Sofőrnek néz basszus! Na jó, fogjuk rá, hogy beleférhet, bár rohadtul kiesik az útvonalból, és nem terveztem mára már nagy kocsikázást két whiskey és egy korsó sör után, de egye fene. Megrántom végül a vállam és intek Jonny-nak, hogy dobja a számlámhoz a mostanit, és majd holnap úgyis beugrom. Ezzel azt is jelzem a szöszinek, hogy a srác nagyon jól tudja, hogy hova kivel mentem el innen, úgyhogy ne próbáljon velem szórakozni.
- A kocsiban nincs cigi világos? Maximum, ha kihajol az ablakon. - vetem még oda, miközben kifelé indulok, miután felkaptam a farmerdzsekit a szék mellől, ahol előzőleg ültem. A kulcs se perc alatt a kezembe kerül és nyitom ki magamnak az ajtót. Neki dehogy fogom, majd szépen megoldja magának. Egyébként én is dohányzom, de a kocsimra hárklis vagyok. A dohány szag olyan szinten bele tud ivódni az anyagba, hogy ihaj, és viszonylag új a járgány, akkor kaptam kézhez, amikor áthelyeztek ide, szóval egyelőre még nincs szándékomban tönkre vágni. Amikor végre betolja a hátsóját az ülésre, be is indítom a verdát és irány a cél. A tó parton? Sejtem, hogy valami puccos kéglije lehet, vagy ilyesmi, ha pedig mégis rossz felé megyek, akkor majd szól.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Three Angry Wives Pub

Vissza az elejére Go down

Three Angry Wives Pub

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Külváros :: Vegas rosszabbik környéke-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához